PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Loppumätön jälkeistä surkuttelua

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava
KirjoittajaViesti
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Su Huhti 24, 2011 8:07 pm

Alison lopetti kupillaan leikkimisen ja huokaisi hiljaa Leticiankin niin tehdessä. Ajan kanssa tosiaan.. se aika saattaisi venyä kuukaisista vuosiin.. tai sitten Rabastanin surutyölle ei menisi kuin päivä tai pari.. ehkä korkeintaan viikko. Tässä kohtaa olisi voinut taas vedota siihen että se mies oli kuolonsyöjä ja kuolonsyöjät olivat aika tunteettomia, mutta sen mitä hän jo siitä miehestä tiesi niin tuo varmasti tunteili kaikkien muidenkin kuolonsyöjien edestä.
" Se ainakin.. ei sitä kauaa ehdi surra kun on jotain mistä iloitakkin", Alison sanoi ja taas voinut kuin miettiä sitä mitä Rabastanista tiesi niin tuskin tuo voisi olla iloitsematta isyyttään. Eikö Leticia ollut sanonutkin tuon aina lapsia halunneen joten tuskin sitä kauaa ehdittäisiin kuolleen isännän perään itkeä kun piti uhrata kaikki ajatukset lapselle.

Jos Alisonilla olisi vielä ollut kavia olisi tuo varmasti naurunsa takia purskauttanut kaiken siskonsa päälle ja pitkin pöytiä. Miten tuo osasikin muotoilla asian kuulostamaan noin hauskalta ja Leticia sentään teki päivittäin melkein töitä juuri näiden.. kyrpiintyneiden noitien kanssa.
" Tuskimpa se mitään oikeidenkäyntiä ehtii laittamaankaan pystyyn..", Alison sanoi saatuaan nauruaan hieman laantumaan.
" Eiköhän teidän juttunne saada hoidettua ihan siellä Kingsleyn työhuoneessakin, mutta etköhän sä hommasi osaa ja saa sen tekemään päätöksensä niin, että te Rabastanin kanssa hyödytte siitä"

" Miksipäs ei? Jos saat sen kuulostamaan siltä kuin se olisi ollut kaikki killan hyväksi ja Rabastan olisi ollut ..sun vakoojas", Alison sanoi olkiaan kohauttaen Letician epäiltyä hänen ideaansa. Nainen kääntyi tarttumaan kahvipannuun ja siinä Leticiaa kuunnellessaan huuhteli sitä. Letician selittäessä tuo tuntui lopulta kuitenkin uskovan ideaan yhä enemmän jos vain saisi vakuutettua Kingsleyin siitä, että kaikki mitä Leticia oli kertonut killalle ja ministeriölle olisi alkujaan kuultu Rabastanilta joka olisi siis koko Letician kanssa olonsa aikana pettänyt Voldemortia.
" Eiköhän Kingsley sun sanaasi luota jos johonkin", Alison hymähti Lettyn miettiessä jos Kingsley ehkä tahtoisi kuulla Rabastaninkin version näistä asioista ," ja kuten tuli jo ilmi ministeri on varmasti kiireinen ja sille ehkä riittää vain sun versios.. kun Rabastan on vieläpä tajuton ja tiedä koska se on heräämässä jos-". Alison keskityi nopeasti heittämään vanhaa suodatinpussia roskiin ja kirosi hieman itseään kun oli meinannut edes mainita etteikö Rabastan muka heräisi. Hänenhän se tässä piti olla se joka ajatteli positiivisesti!
" Kingsley ymmärtää varmasti, että sä voinut sille mitään kehen rakastut", nainen hymyillen sanoi Letician epätoivoisen äänen kuullessaan ja kääntyi pikkusiskonsa puoleen ennen kuin asteli lähemmäs tuota ja halasi naista selkänojan takaa.
" Varmasti ymmärtää"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 25, 2011 12:29 am

Leticia hymähti hieman Alisonin rohkaistua häntä entistäkin enemmän.. valehtelemaan ministerille. Miten tässä näin kävi?
"No niinhän se luottaa," Leticia sanoi heti Alisonin sanottua Kingsleyn luottavan häneen. Hänen hetkeksi kohonnut mielialansa alkoi taas hieman rakoilla.
"Enkä mä siksi haluaisi sille alkaa valehtelemaankaan.." hän lisäsi hieman tuskastuneena ja kuunteli sitten kuinka Alison jatkoi vielä jatkaessa kuinka ministerille varmaan riittäisi hänen versionsa juurikin koska Kingsley luotti häneen.. Eikä Leticialta jäänyt se yksi pieni jos-sana huomaamatta eikä varsinkaan Alisonin käytös tuon sanan jälkeen. Leticia katsahti tuota, mutta nainen oli jo kääntänyt selkänsä hänelle. Jos.. Nii-in. Eihän hänkään nyt tiennyt heräisikö Rabastan tuolta koskaan! Pääsisikö hän koskaan puhumaan tuon kanssa enää.. Mutta piti pelata varman päälle ja ehkä hänen piti nyt sitten toimia saman tien eikä odotella Rabastanin heräämistä.

Äkkiä Alison käveli Letician taakse ja antoi tuolle kunnon siskonrutistuksen vakuutellen että Kingsley kyllä ymmärtäisi ettei hän voinut omalle rakastumiselleen mitään. Pieni hymynkare karkasi Leticialta halauksen ja vakuuttelut saatuaan. Eihän hän voinutkaan.. Tai olisihan hän periaatteessa voinut; hänellä oli kirjaimellisesti mahdollisuutensa passittaa Rabastan Azkabaniin heidän toisella tapaamiskerrallaan ja jos hän olisi tehnyt niin, he tuskin olisivat siinä tilanteessa. Mutta jokin tuntematon asia oli saanut hänet unohtamaan moiset seikat niillä hetkillä.. Ehkä kohtalo, kenties?
"No.. Ehkä mä lähden sitten metsästämään arvon ministerimme jostakin," Leticia sanoi huokaisten ja riistäytyi Alisonin halauksesta nousten seisomaan.
"Voitko pysyä täällä ja pitää Rabastania silmällä?" Leticia kysyi samalla kun asteli eteiseensä vetämään kenkiä jalkaan, "mulla ei mene kun pari tuntia!" Leticia nappasi laukkunsa eteisen pöydältä ja kävi vielä ripeästi tonkimassa olohuoneen laatikostostaan joitakin papereita mukaan. Todisteaineistoa siitä että Rabastan olisi muka vuotanut tietoja hänelle.. Hmph.. Näinköhän tämä onnistuisi.
"Lähetä suojelius kertomaan jos Rabastan.. herää tai jotain," Leticia sanoi vielä Alisonille ja paineli sitten ulos talosta. Heti pihalle päästyään hän kaikkoontui ja samassa hän ilmestyi taikaministeriön eteisaulaan.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 25, 2011 1:06 am

Alison hymyilen peruutti kauemmas Letician noustessa ja ilmoittaessa, että ehkä tuo sitten lähtisi siitä sitä ministeriä tapaamaan ja ennen kuin Leticia edes oli ehtinyt kysyä oli Alison jo arvannut, että hänet jätettäisiin tänne vahtimaan Rabastania. Letician siis kysyessä voisiko hän sen tehdä nainen nyökkäsi ja lupasi vahtia Rabastania parhaansa mukaan. Alison seuraili siskonsa menoa ensin eteiseen ja sitten olohuoneeseen jotakin hakemaan, ilmeisesti tarpeellisia papereita joiden avulla todistaa sen että Rabastan oli ollut koko ajan kaikkea muuta kuin Voldemortin uskollinen palvelija.
" Lähetän", nainen lupasi naurahtaen Letician käskettyä tuon laittaa suojeliuksen tuomaan viestiä jos Rabastan sattuisi heräämään tuon poissa ollessa.
" Onnea sen Kingsleyn kanssa", tuo vielä huikkasi Letician perään naisen jo ehdittyä ovelle ja tuon suljettua oven käänsi Alison katseensa takanaan oleviin portaisiin. Kai hänen oli nyt sitten otettava Letician paika siitä sängyn viereltä ja vahdittava kuin haukka Rabastanin jokaista pientäkin liikettä. Alison poikkesi vielä keittiön kautta noutamassa itselleen sen Profeetan lukemisiksi ennen kuin suuntasi kulkunsa yläkertaan.

Kingsley ei ollut ehtinyt viettää uudessa työhuoneessaan aikaa vielä juuri ollenkaan eikä tuo nytkään ollut kuin vain poikkeammassa ja hoitamassa muutaman tärkeän asian pois päivä järjestyksestä. Hommaa riitti aivan hirveästi ja häntä oltaisiin tarvittu ties missä koko ajan eikä kukaan tuntunut ymmärtävän ,ettei edes hänen onnistunut venyä moneen paikkaan samaan aikaan. Mies riisui matkaviitan päältään ja ripustettuaan sen siististi lysähti tuo työpöytänsä taakse joka jo nyt notkui pinoittain papereita jotka käsittelivät varmasti kaikkea maan ja taivaan väliltä. Kaikki muut saisivat kyllä odottaa hänen seuraavaa käyntiään ja aikaa jolloin hänellä olisi edes hetki aikaa syventyä muuhunkin kuin tämän sodan jälkeisen sekamelskan selvittämiseen.
Aivan pöydän reunalla oli pieni pino papereita joissa oli merkintöjä kuolonsyöjistä jotka oli Tylypahkan mailta löydetty joko kuolleena tai elävinä, jonka jälkeen jokainen oli tietysti passitettu suoraan Azkabaniin. Ilmiselvää kun oli, etteivät nuo olleet ansainneet minkäänlaista oikeidenkäyntiä kun olivat jääneet kiinni siellä. Kuolonsyöjien kanssa ei näyttänyt kauheasti olevan mitään ongelmia ollut taistelun loputtua ja jokainen taistelussa mukana ollut ja eloon jäänyt oli saatu Azkabaniin, Malfoyn miehiä lukuun ottamatta ja niita muutamaa joista ei kukaan tiennyt mitään. Kingsley laski paperit käsistään ja hieraisi naurahtaen kasvojaan .. ja sitten oli tämä yksi ' kadonnut' Lestrange jonka takia hänkin nyt istui työhuoneessaan kuin muka olisi muutakaan tekemistä ollut kuin metsästää yhtä kidnapattua kuolonsyöjää. Paljoa metsästämistä ei kyllä ollut kun tiedettiin hyvin kuka tämän teon takana oli, mutta se koko hommasta vasta naurettavaa tekikin. Leticia Mayer, taikalainvartijaosaston syyttäjä.. mitä ihmeen tekemistä sillä naisella oli Rabastan Lestrangen kanssa ja miksi kummassa tuo oli pelastanut haavoittuneen kuolonsyöjän.
Niiden kahden ministeriöläisen mukaan nainen oli pyytänyt apua ja kun oli käynyt selväksi että Lestrange vietäisiin kyllä Azkabaniin ennemmin kuin Mungoon hoidettavaksi tai ylipäätänsä minnekkään muualle kuin vankilaan tai haudattavaksi oli Mayer noiden kahden mukaan rynnännyt tuon kuolonsyöjän luokse ja kaikkoontunut paikalta. Sopivasti juuri kun suojataiat oli poistettu. Kingsley laski katseensa uudelleen papereihin nenänsä edessä ja jäi katselemaan niitä paria muuta Lestrangen nimeä jotka löytyivät muutamastakin eri kohdasta eikä vain voinut ymmärtää mikä tämä juttu oli. Miksei vaikkapa Rodolohus? Hänen ei muu auttaisi kuin lähettää joku hakemaan Leticia Mayer paikalle kuultavaksi jotta asiassa voitasiin edetä ja hän pääsisi jatkamaan muita asioita ja tuo nousikin jo ylös pöytänsä takaa kun oveen koputettiin. Kingsley laskeutui istumaan takaisin tuoliinsa ja kehoitti tulemaan sisään.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 25, 2011 1:27 am

Eteisaula oli muuttunut sitten viime näkemän ja 'Taika on valtaa'-patsaan tilalla oli taas se perinteinen, aikaisempi patsas. Leticia pudisti päätään ja katseli hetken ympärillään juoksevia ja ryntäileviä ihmisiä. Jotkut huikkasivat hänelle tervehdyksen, mutta kukaan ei tuntunut katsovan häntä mitenkään oudoksuen.. Vaan miten olisi taikaministerin laita?
Leticia lähti astelemaan ripeästi eteenpäin ja syöksyi yhteen tyhjään hissiin. Hän ei ollut varma löytäisikö Kingsleyn tuon vanhasta työhuoneesta.. vai ministerin työhuoneesta, mutta päätti katsoa ensin sitä jälkimmäisestä. Toisaalta ainahan oli se mahdollisuus ettei tuo olisi edes koko rakennuksessa sillä hetkellä. Tuohan saattoi kepeästi olla missä päin.. Eurooppaa tahansa! Todennäköisesti ehkä Tylypahkassa, mutta.. Katsotaan nyt.
Hissi pysähtyi ja Leticia astui ensimmäiseen kerrokseen. Hän katsahti taas ympärilleen ja väisti samalla hissiin ryntääviä velhoja astuen itse ulos hissistä. Hän rutisti papereita käsissään ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, häntä hermostutti kohdata joku ministeriön työntekijä.. ja vielä itse ministeri! Toffeen aikana häntä ei ollut voinut vähempää kiinnostaa nähdä koko äijää, Rymistyirin aikana sinänsä vielä vähemmän.. ja Pius Sakiaa hän ei olisi mennyt katsomaan muuta kuin ehkä potkaistakseen tuota. Kingsleyn hän kuitenkin tunsi entuudestaan ja sinänsä olisi pitänyt olla helppoa mennä tuon luo, mutta.. Jotenkin se että tunsi tuon entuudestaan sai tämän asian vain entistä vaikeammaksi.

Käveltyään jonkin matkaa käytävää pitkin, hän tuli ovelle, jota koristivat koristeelliset mahonkikirjaimet, Kingsley Kahlesalpa, taikaministeri. Leticia katsahti ympärilleen miettien olisiko tässä nyt tällä kertaa jotakuta vastaanottamassa, mutta ilmeisesti ei. Yleensä siinä yhdessä lasikopissa oli joku, joka yritti pysäyttää hänet..
Leticia vilkaisi vielä hermostuneesti ympärilleen ja koputti sitten kolmasti oveen. Hetken hän ehti jo luulla ja toivoa ettei Kingsley tosiaan olisikaan paikalla, mutta juuri kun hän oli huokaisemassa jonkinasteisesta helpotuksesta, oven takaa kuului sisään-pyyntö. Leticia nielaisi, hengitti syvään ja tarttui ovenkahvaan. Hetken hän ehti miettiä miten tässä pitäisi puhutella, mutta päätti sitten.. Yrittää pitää tilanteen edes vähän keveämpänä vaikka se nyt olikin mitä ahdistavin. Jos häntä oli kotona ahdistanut, nyt hänestä tuntui ettei hän pystynyt enää hengittämään!
"Sopiiko arvon herra taikaministeriä häiritä hetken?" hän kysyi pienen, tuttavallisen virneen kera ovenraosta. Kingsley istui pöytänsä takana tuolissa näyttäen suurelta ja tärkeältä.. ja siltä kuin olisi odottanutkin häntä saapuvaksi.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 25, 2011 1:45 am

Kingsley ei ollut odottanut ketään tulevaksi vaikka ei se tuskin mikään ihme ollut, että jollakulla oli hänelle heti asiaa kun vain tieto siitä, että hän oli rankennuksessa oli kiirinyt laajemmallekkin. Sitä hän ei kuitenkaan ollut osannut odottaa, että nainen jonka luokse hän oli ollut juuri aikessa lähettää pari ministeriön kaveria tuota noutamaan olisi oven takana. Kingsley nyökkäsi hieman Letician kysyessä olisko hänellä hetki aikaa ja viittoi tuota istumaan alas. Tuolla näytti olevan jotakin paereita mukanaan, mutta jotekin Kingsley uskoi ettei Leticia ollut täällä työasioiden takia vaan juurikin sen minkä takia hänkin tuon halusi tavata.
" Neiti Mayer, olinkin juuri aikeissa lähettää jonkun hakemaan sinua ministeriöön.. mikä sattuma, että satuitte sopivasti itse tulemaan paikalle", Kingsley sanoi rauhallisesti ja tarttui niihin omiin papereihinsa jotka siinä hänen edessään olivat ja ryhtyi etsimään niiden seasta sitä yhtä jossa oli Rabastan Lestrangen katoamisesta mainittu. Mies laski loput papereista alas ja kohotti katseensa uudelleen Leticiaan ennen kuin ojensi tuon Lestrangea koskevan paperin naisen eteen ja nojautui hieman paremmin tuoliaan vasten.
" Olen tässä koittanut miettiä, että mikä sinut sai toimimaan niin kuin toimit, mutta en millään vain ole keksinyt syytä käytöksellesi", hän sanoi ja kuulosti hyvin mietteliäältä puhuessaan. Olihan tämä mielenkiintoista saada kuulla naisen selitys.. ei hän muistanut koskaan törmänneensä vastaavaan sinä aikana kun oli ministeriössä töissä ollut ja hän kyllä tunsi Leticiaa sen verran ettei uskonut tuon ihan huvikseen vain auttaneen sitä kuolonsyöjää. Nainen kuitenkin ammatikseen passitti kuolonsyöjiä Azkabaniin joten tuolla tuskin olisi kovin läheiset välit yhteenkään ja ellei hän kovin väärin muistanut oli Leticia tainnut tämän Rabastaninkin kertaalleen saada hetkeksi takaisin Azkabaniin kuten oli tuon veljen ja isänkin. Lestrangeilla ei siis ainakaan luulisi olevan mitään hyvää sanomista tästä syyttäjä neidistä joka niin ahkerasti noita vainosi.
Kingsley paransi hieman asentoaan ja loi Letician hyvin odottavan katseen.
" Olen siis utelias kuulemaan selityksesi tähän"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 25, 2011 2:18 am

Leticia sai vastaukseksi uteluihinsa nyökkäyksen ja sanattoman tuoliin viittilöinnin, mikä ei Leticiasta tuntunut sillä hetkellä kovinkaan hyvältä enteeltä. Leticia asteli huoneeseen sulkien oven perässään ja teki kuitenkin niinkuin oli käsketty; istui Kingsleytä vastapäätä tiedostaen oman olemuksensa vähän turhankin tarkasti.
Lisäksi kun Kingsley alkoi puhumaan, tuo puhui hänestä neiti Mayerinä sen sijaan että olisi sanonut häntä Leticiaksi, Lettyksi.. Tai vain Mayeriksi. Hoh.. Tässä taidettiin tosiaan olla aika kusessa. Eikä pelkästään kutsumistyyli viittelöinyt tähän suuntaan.. Vaan myös se että Kingsley oli ollut aikeissa lähettää jonkun hakemaan häntä. Ikään kuin hänet olisi jo tuomittu.. Päätetty lähettää Azkabaniin ilman oikeudenkäyntiä..
Leticia hymähti hieman vastaukseksi ja katseli kuinka Kingsley tonki omia papereitaan ja hetken päästä törkkäsi hänen eteensä paperin, jonka yläreunassa luki Rabastan Lestrange kuvineen kaikkineen.. ja siinä päällä teksti 'kadonnut'. Leticia tuijotti paperia hetken tietämättä miten tähän nyt pitäisi reagoida. Kingsley tiesi siis.. Ne kaksi ministeriöläistä olivat saaneet tiedon hänestä ja hänen katoamisestaan ministerille saakka näinkin nopeassa ajassa.
Kingsleyn rauhallinen äänensävy tuon puhuessa ei suinkaan tuntunut rauhoittavalta vaan pikemminkin entistäkin ahdistavammalta. Nyt kun mies vielä sanoi miettineensä tätä asiaa, Leticia tunsi kutistuvansa tuon miehen silmien edessä.. Ei kuitenkaan niin pieneksi että olisi kadonnut maan rakoon vaikka sekin kyllä oli hyvin lähellä.
Hiljaisuus, joka Kingsleyn mietteitä seurasi, tuntui ikuisuudelta vaikka hiljaisuutta kesti tuskin paria sekuntia kauempaa. Leticia mietti koko ajan kuumeisesti mistä aloittaisi ja miten selittäisi asian niin ettei saisi itse petturin leimaa otsaansa. Hän kun ei ollut missään vaiheessa vuotanut tietoja killasta tai ministeriöstä.. Ei ainakaan.. omaehtoisesti.
Vasta kun Kingsley paranteli asentoaan ja toisti haluavansa kuulla Letician selityksen, Leticia katsahti miestä hieman ujosti hymyillen. Joku pakokauhu teki tuloaan, mutta nyt ei ollut aikaa sellaiseen. Hänen täytyisi kasata itsensä.
Leticia nappasi Rabastania koskevat paperit käsiinsä ja katseli niitä hetken (vaikka melkein sama paperi löytyi häneltä itseltäänkin kotoa.. Hänhän sen varmaan oli laatinut..)
"Krhm.. No tuota mistähän tässä nyt sitten aloittaisi," Leticia sanoi naurahtaen hieman ja laski paperin takaisin pöydälle hakien nyt sitä jonkinlaista syyttäjän asennettaan syrjäyttääkseen tämän pelokkaan ja epävarman Letician tästä nyt muualle. Hän kohottikin katseensa Kingsleyhyn ja hymyili hieman, nyt vähän syyttäjämäisemmin.
"Ensinäkin sun täytyy nyt heti alkuun iskostaa se ajatus mieleesi että mä en ole ikinä pettänyt Kiltaa saatika ministeriötä," hän sanoi vakaasti ja itsevarmana sanoistaan tuijottaen vakuuttavasti Kingsleyä, "en ikinä." Leticia piti pienen tauon sanoissaan ja kohensi nyt itsekin hieman asentoaan.
"Ja.. Mä en kiellä etteikö Rabastan Lestrange alunalkaen olisi lähetetty.. käännyttämään mua Voldemortin puolelle.. ja viimekädessä hakemaan tietoa juuri näistä jutuista, mitä mä teen," Leticia sanoi ehkä hieman varomattomasti muttei halunnut sortua valehtelemaan.. Ainakaan vielä.
"Mutta se ei koskaan onnistunut kummassakaan tavotteessaan," Leticia jatkoi pitäen itsevarman asenteensa vallalla vaikka häntä hieman sisimmässään heikottikin koko se tilanne, "koska mä en ole ostettavissa.. Ja lopulta me sovittiin ettei me puhuta kummankaan töistä sanallakaan ellei toinen itse halua puhua. Kumpikaan ei kysynyt mitään, kummankaan ei tarvinut vastata.." Leticia veti syvään henkeä ja tuijotti hetken Rabastanin kuvaa.. Ja nosti sitten katseensa Kingsleyhyn.
"Mä seurustelen sen kanssa." Leticia olisi halunnut sulkea silmänsä ja siirtää katseensa muualle, mutta pakotti itsensä pitämään katseensa Kingsleyssä. Tässä suhteessa ei ollut mitään väärää, koska he eivät.. olleet tehneet mitään väärää.. Ainakin Kingsleyn piti nyt uskoa niin.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 25, 2011 2:56 am

Leticia vaikutti aluksi hyvinkin hermostuneelta mistä Kingsley oitis päätteli, ettei tässä ollut tuskin kyse ihan mistään pikku asiasta, mutta kehotettuaan naista valaisemaan hieman tilannetta tuon hermostuneisuus tuntui pikku hiljaa katoavan ja tilalle tuli se hieman tutumpi Leticia jonka oli tottunut oikeudessakin näkemään. Olihan tilanne tietenkin aivan eri kun tuo joutu nyt itsensä puolesta puhumaan, mutta oli mukava nähsä että tuo otti senkin niin ammattimaisesti.
Naisen mietittyä mistä tuo alottaisi kohotti Kingsely hieman kulmaansa kun näytti pahasti siltä, ettei Leticia ollut kauheasti varautunut puhumaan omasta puolestaan mutta tuo osasi kuitenkin yllättää taas naisen sanoessa vakaasti miten hänen täytyi aivan ensiksi ymmärtää se ,ettei Leticia ollut missään vaiheessa pettänyt Kiltaa eikä ministeriötä. Kingsley pysytteli hiljaa ja viittoili vain naista jatkamaan juttuaan.
Asiat taisivat sittenkin olla hiukan toisin kuin hän oli ajatellut ja Leticialla ehkä sittenkin oli ollut jotain tekemistä enemmänkin tämän Lestrangen kanssa jos hänellä olisi syytä epäillä tuon uskottomuutta Killalle taikka ministeriölle. Hän ei kuitenkaan musitanut, että kumpikaan olisi ollut vaarassa Letician takia joten tähän oli kai tosiaan uskominen. Se mitä Leticia seuraavaksi paljasti siitä miten Rabastan Lestrange oli lähetetty vakoilemaan tuota ja käännyttämään Voldemortin puolelle sai sen sijaan Kingsleyn hieman vakavoitumaan.
Lestrangeko oli kaikki nämä vuodet vakoillut Leticiaa eikä nainen ollut sanallakaan maininnut tästä kenellekkään? Kingsleyn katse etsiytyi hetkeksi Rabastanin paperiin joka lepäsi siinä Letician edessä ja katseli sitä aivan kuin häneltä olisi jäänyt jotain huomaamatta ja ehkä niissä tosiaan olisi mainittu jotakin Letician vakoilemisesta, mutta eihän niissä ollut. Nuoremman Lestrangen liikkeistä oli muutenkin ollut kovin vähän havaintoja aivan kuin tuo ihan tarkoituksella olisi halunnut pitää matalaa profiilia.
Mikä oli kyllä omituista kun asiaa näin jälkeenpäin ajatteli, luulisi kuolonsyöjän haluavan jäädä mieleen tempauksillaan jos sellaisia sai aikaiseksi. Kingsley nosti katseensa Rabastanin paperista hyvin nopeasti Letician sanottua miten tuolla ja Lestrangella oli ollut jokin sopimus siitä, ettei kummankaan töistä puhuttaisi ellei toinen itse haluisi. Jo tässä vaiheessa Kingsleyn ei ollut vaikea arvata mitä seuraavaksi oli odotettavissa ja Letician nostaessa katseensa häneen mies jo hieman pudisteli päätään ennen kuin tuo kertoi seurustelevansa kuolonsyöjän kanssa.

" Mihin sotkuun sä oletkaan itses saattanut Leticia", Kingsley totesi syvään huokaisten katse naisessa ja tiennyt oikein mitä tästä ajattelisi. Tuo oli kuitenkin sanonut että heillä oli Lestrangen kanssa ollut jokin sopimus ettei töistä puhuttaisi .. ja hän ei edelleenkään muistanut yhdenkään kuolonsyöjän Letician tietämien tietojen perusteella aiheuttaneen mitään joten oli kai uskottava. Mies käänsi hetkeksi katseensa pois Leticiasta voidakseen hieman kerrata kuulemaansa. Tuo oli siis napannut Lestrangen vakoilemasta itseään tai törmännyt tuohon ihan niissä merkeissä, että Rabastan oli lähetetty hankkimaan Leticia Voldemortin puolelle..
" Mikset sä koskaan kertonut tästä mitään kun ekan kerran kohtasit vapaana juoksevan kuolonsyöjän?", hän kysyi laskiessaan katseensa Leticiaan ," en usko .. että se oli kuitenkaan rakkautta ensi silmäyksellä, vai oliko?". Omituisinta kuitenkin oli, että miksi Leticia vielä istui siinä kun oli uskaltanut antaa sen kuolonsyöjän vain mennä. Kun tuo ei ollut omien sanojensa mukaan ollut ostettavissa niin minkä ihmeen takia Lestrange oli jättänyt naisen henkiin. Koko juttu tuntui niin omituiselta eikä hän ollut odottanut yhtään kuulevansa mitään tällaista selitystä kun oli asiaa itsekseen pohtinut.
" Sä siis seurustelet Rabastan Lestrangen kanssa ja sen takia sä ryntäsit Tylypahkaan ja pelastamaan sen miehen Azkabanilta?", Kingsley pienen miettimis taukonsa jälkeen varmisteli vielä. Mies risti käsivartensa rintansa päälle ja kysyi vielä lopuksi missä Lestrange nyt oli?
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 25, 2011 3:29 am

Kingsleyn syvän huokauksen saattelemat sanat saivat Letician hymähtämään hieman ja viimein laskemaan katseensa takaisin papereihin. Niinpä.. Mihin hän olikaan itsensä ajanut. Miellyttävää oli sinänsä kuulla Kingsleyn puhuvan hänestä ihan etunimellä sen sijaan että tuo edelleen puhuttelisi häntä neiti Mayerinä.
Sivusilmällä Leticia huomasi Kingsleynkin kääntävän katseensa pois ja huokaisi hiljaa.
Hetken kuluttua Kingsley kysyi sen yhden ainoan kysymyksen, mihin Leticia ei olisi millään osannut vastata yhtään mitään. Rakkautta ensi silmäyksellä? Tuskin. Tai ei Leticia enää täysin tarkkaan muistanut, mutta hänen hataran muistikuvansa mukaan hän oli lähinnä uhkaillut Rabastania ensimmäisellä kerralla.. Mutta jättänyt uhkailunsa sitten toteuttamatta. Miksi? Siinäpä kysymys.
"Mä niin toivoisin että tietäisin vastauksen tuohon," hän sanoi päättäen että oli turhaa alkaa yrittää keksiä mitään vastausta jos sitä ei oltu parin vuoden aikanakaan keksitty. Leticia nosti katseensa papereista takaisin pöydän toisella puolella istuvaan mieheen.
"Mä oon kysynyt ton saman kysymyksen itseltäni jo niin monta kertaa vastausta saamatta että.. En usko että pystyn antamaan sitä sinullekaan," hän sanoi. Hän oli vähällä sanoa kyselleensä tuota kysymystä jo pari vuotta, mutta sai ajatuksens aloppuun ennen sanojaan. Ei Kingsleyn tarvitsisi tietää kuinka kauan he olivat seurustelleet.
"Mutta ei se ainakaan rakkautta ensisilmäyksellä ollut.. Päinvastoin.." Leticia sanoi hieman tuhahtaen. Hän ei edes uskonut moisen asian olemassaoloon.

Kingsley teki jonkinlaisen yhteenvedon kuulemastaan ilmeisesti lähinnä itselleen ja Leticia vain nyökkäsi hieman hyväksyen tämän yhteenvedon oikeaksi. Tai no.. ei se nyt ihan niin yksinkertaista ollut ja tuskin Kingsley sitä ihan näin yksinkertaisena uskoisikaan. Pitäisikö.. vauvasta kertoa? Ei. Ei ainakaan vielä.. Se tuntuisi turhan anelevalta jo.
Kingsleyn kysyessä Rabastanin olinpaikkaa, Leticia tuijotti tuota pari sekuntia aivan hiljaa. Missä Rabastan oli? Turhahan hänen oli tuon olinpaikkaa salatakkaan koska varmasti tuo itsekin arvaisi vaikka hän kieltäytyisikin kertomasta. Miksi hän ylipäätään oli vienyt Rabastanin niin oleelliseen paikkaan? Hän olisi voinut viedä tuon vaikka.. Colefordiin.
"Rabastan on mun luona nyt," Leticia sanoi hetken mietittyään, "se on tajuton enkä.. enkä mä tiedä herääkö se koska vai herääkö koskaan. Sillä on kyljessä jostakin minulle tuntemattomasta kirouksesta jäänyt vamma ja.. sen takia aikamoinen verenhukka. Jos olisin antanut ministeriön velhojen viedä hänet, hän olisi nyt kuollut." Leticia siirsi katseensa hetkeksi pois Kingsleystä miettien taas muutaman sekunnin seuraavaa siirtoaan. Turha tässä oli jahkailla..
"Rabastan vaihtoi puolta," hän sanoi, "ja mä en olisi tässä nyt jos.. jos se ei olisi vaihtanut puolta." Samassa Letician mieleen lensi perustelut tälle toimelle ihan ilman että hänen täytyisi vedota mihinkään, mikä ei ollut totta. Se perustelu oli ollut niin ilmiselvä ja niin totta.. ainakin osaksi.. ettei hän ollut osannut sitä aikaisemmin ajatellakaan. Will McDonnell.
"Olisin itseasiassa ollut mullan alla jo vuoden verran sikäli mikäli ruumistani olisi koskaan löydetty haudattavaksi," Leticia sanoi kaivellen nyt vuorostaan omia papereitaan. Löydettyään McDonnellia koskevan paperin käsiinsä, hän vuorostaan ojensi sen Kingsleylle.
"Will McDonnell," Leticia sanoi asiallisesti ja nyökkäsi paperia kohtaan, "kun Rabastanin.. puolenvaihto selvisi Voldemortille, hän lähetti McDonnellin minun perääni tarkoituksenaan ilmeisesti kiduttaa minusta kaikki tiedot pihalle.. ja sitten todennäköisesti tappaa minut." Leticia piti tauon ja muisteli tosissaan sen illan tapahtumia.
"McDonnell kidutti minua, muttei koskaan saanut tietoja ulos koska Rabastan tuli väliin. McDonnell ei tiennyt tästä puolenvaihdoksesta.. Ennen kuin sai itse kirouksesta ja pian ne jo tappelivat keskenään. Minä menetin tajuntani jossakin välissä ja kun heräsin.. McDonnell oli poissa. Valitettavasti mikäli Päivän Profeettaa on uskominen, McDonnell on nyt vainaa eikä hän siis voi todistaa tätä asiaa."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 25, 2011 1:17 pm

Kingsley ei saanut vastausta ensinmäiseen kysymykseensä ja se taisi niistä hänen esittämistä kysymyksistään olla juuri se mihin hän enemmän vastausta kaipasi. Leticia kuitenkin sanoi ettei osannut kertoa ja oli itseltään moneen kertaan tuon saman kysymyksen kysynyt saamatta vastausta. Rakkautta ensisilmäyksellä se ei kuitenkaan naisen mukaan ollut ja tuo vastaus sai Kingsleyn suupiene hieman kohoamaan.
Hän saattoi vain kuvitella miten tukalaan tilanteeseen Leticia sen kuolonsyöjän oli ahdannut tuon kohdatessaan.
"Mutta miksi Lestrange jätti sitten sut henkiin. Jos sen ei onnistunut penkoa susta mitään tietoja eikä käännyttää suo omalle puolelleen .. olit sä käytännössä hyödytön Voldemortille. Olihan se jo paljastanu itsensä joten kannattaisiko sen enempää sun perässäs roikkua?", Kingsley kysyi ja hieroi leukkaansa mietteliäänä. Saattoihan toki olla, että Lestrangen osalta se oli ollut rakkautta ensisilmäykselta? Pelkkä ajatuskin tuntui niin kaukaa haetulta.. rakastunut kuolonsyöjä, oliko sitä naurettavampaa kuultu.

Hänen udeltua missä Lestrange nyt oli ei vastaus ollut kovin yllättävä. Minnekkäs muuallekkaan sitä keksisi haavoittuneen miehen viedä kuin omaan kotiinsa. Haavoittuneen tosiaan ja pian Kinglsey saikin kuulla tämän kuolonsyöjän vammoista mitkä eivät tosiaan vaikuttaneen kovin pieniltä eikä tuo selvästikkään tulisi selviämään ilman parantajan apua.
" Sinäkö itse hoidit Lestrangen kuntoon?", Kingsley kysyy kulmaansa kohottaen. Leticia ehkä oli erinomainen syyttäjä, mutta tuskin tuo sentään osasi noin laajoja ruhjeita hoitaa. Jostain tuon oli ollut pakko saada apua. Leticia puhui niin paljon ja niin nopeasti kaikkea, että Kingsleyn oli hankala jo pysysä mukana, mutta lopulta päästiin siihen miksi Leticia oli tainnut itse tulla paikalle.
"Lestrange vaihtoi puolta?", mies toisti hieman epäuskoisena ja tuon mieleen palasi oitis se Malfoyden puolen vaihdos. Jos Leticia halusikin tämän miehen vapaaksi oli tuo varmasti paras asia mihin vedota, mutta tietysti hän kaipasi todisteita tästä. Kuitenkin ennen kuin hän ehti niistä mainita Leticia jo jatkoi miten olisi ilman Rabastania ollut kuolleena jo vuoden ja hetken papereitaan selattuaan tuo ojensi miehelle yhden niistä. Kingsley otti paperin vastaan ja jäi katselemaan sitä hetkeksi ennen kuin kohotti katseensa uudelleen Leticiaan ja odotti tuon selittävän hieman paremmin mistä oli kyse. Ei Leticiaa kauheasti tarvinnut kehottaa jatkamaan kun tuo pian jo kertoi Mcdonnellin saaneen tehtäväkseen kiduttaa ja tappaa Leticia Lestrangen petturuuden takia , mutta koko juttu oli jäänyt kun Rabastan olis rientänyt apuun. Kingsley vain hieman nyökkäsi Letician lopetettua ja laski katseensa uudelleen McDonnellin paperiin jonka oli Leticialta saanut ja selasi sitten omia papereitaan joissa mies tosiaan ilmoitettiin kuolleeksi niin kuin Profeetassakin.

Juttu kuulosti niin naurettavalta, mutta ei hänellä ollut myöskään syitä epäillä Letician valehtelevan. Leticia tuskin ilman mitään hyvää syytä edes vaivautuisi säästelemään ketään kuolonsyöjää Azkabanilta ja tuo ei tosiaan ollut pettänyt Kiltaa eikä ministeriötä koko tänä aikanaan vain päinvastoin tuosta ja tuon tiedoista oli ollut Killalle useastikkin hyötyö.
" Sä taidat haluta mun armahtavan tän kuolonsyöjän?", Kingsley lopulta sanoi laskiessaan paperit käsistään ja nosti katseensa taas Leticiaan.
" Taitaa olla ensinmäinen kuolonsyöjä jonka Azkabaniin passittamisen sijasta puhut pysymään ulkona enkä siksi usko, että tässä on jotain mätää. Sä kuitenkin olet rehellinen syyttäjä", Kingsley loi hyvin merkitsevän katseen naiseen samalla kun kurotti sen Rabastanin paperin itselleen ja halusi vain tosiaan varmistaa, että tuo oli ollut rehellinen hänelle.
" .. enkä tosiaan usko, että sä ilman mitään hyviä syitä tahdot antaa kuolonsyöjän juosta vapaana..", mies jatkoi ja siinä puhuessaan tuo veti sauvan kaapunsa taskusta ja napautti sillä Rabastanin kuvan yllä olevaa tekstiä jossa tuo ilmoitettiin kadonneeksi ja pian edellisen tekstin kadottua sen tilalle ilmestyi ' Vapautettu'. Kingsley siisti paperipinonsa niin että Lestrangen paperi komeili nyt siinä päälinmäisenä. Kenellekköhän hän tässä palveluksen edes oli tehnyt säästäessään Lestrangen Azkabanilta? Ei mahtaisi kuolonsyöjän .. entisen kuolonsyöjän elämä olla kovinkaan helppoa, luulisi vankilan olevan parempi vaihtoehto kuin juosta vapaana maassa jossa sinua ei ikinä pidettäisi samassa arvossa. Kingsley nousi ylös paikaltaan ja nappasi matkaviittansa käsivarrelleen ennen kuin kääntyi Letician puoleen nyt hieman hymyillen.
" Toivotan onnea teille.. ja toivon että sä tiedät mitä teet. Muista kuitenkin, että yksikin virhe siltä Lestrangelta ja mä en epäröi passittaa sitä Azkabaniin", Kingsley varoitti, mutta tuo hymyili silti edelleen hieman jatkaessaan, ettei kuitenkaan ilman oikeudenkäyntiä sitä tekisi. Mies heitti viitan niskaansa ja asteli sitten ovelleen jääden pitelemään sitä Leticialle auki. Hänellä alkoi olla jo kiire seuraavaan paikkaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 25, 2011 7:38 pm

Leticia pudisti hieman päätään mietteliäänä.
"En muista miksei se sitten tappanut minua," hän sanoi hetken mietittyään, "kai mä sitä tietenkin utelin siltä, mutta.. Ei kai Voldemort sitten lähettänyt sitä tappamaan minua.. Joten sillä ei sitten kai ollut mitään syytä tehdä niin." Sinänsä Rabastanillahan olisi periaatteessa ollut kaikki syynsä tappaa hänet; hän kieltäytyi seuraamasta Voldemortia ja vielä uhkaili tuota Azkabanilla ja ties mitä muuta.
"Ja no.. En mä ollut mitään niiden arvoja vastaan," hän lisäsi vielä pienesti hymähtäen, "olen kuitenkin ihan puhdasverinen.. ja olin vielä luihuisessa kouluaikoina."
Tosiasiassa oli tainnut käydä niin että Rabastan oli palannut hänen luokseen vain saadakseen ne jotkin häntä ja Rodolphusta koskevat paperit käsiinsä ja siitähän hän oli silloin kimpaantunutkin.. Mutta silti jokin oli tuonut tuon hänen luokse ystävänpäivän iltana..

"En minä mikään parantaja ole," Leticia vastasi Kingsleyn uteluihin siitä, oliko hän sitten hoitanut Rabastanin kuntoon. Hänestä tuntui hetken ettei hänen ehkä nyt pitäisi alkaa mitään Justinin nimiä antamaan, koska.. Tuohan voisi joutua ongelmiin myös mikäli tässä kävisi huonosti.
"Yksi.. yksi ystävä on hyvä näissä hommissa ja hän tuli apuun kun pyysin," Leticia sanoi jättäen tarkoituksella nyt mainitsematta sekä Mungon että Justinin. Jos Kingsley tuota kysyisi, hän kyllä kertoisi mutta.. Parempi jättää kertomatta ellei olisi pakko.

Letician selvitettyä Kingsleylle tämä koko tarina siitä, miten McDonnell oli kiduttanut häntä ja tapellut Rabastanin kanssa, mies näytti vain hyväksyvän asian nyökäten ja katseli sitten omia papereitaan hetken. Leticia oli mielessään tyytyväinen ettei tuo kysellyt mitään ajankohtia.. Saatika sitä miten Rabastan itse oli vielä elossa jos tuo kerran oli paljastunut Voldemortille. Ilmeisesti tuolla oli niin paljon muutakin ajateltavaa ettei tuo tosiaan jaksanut alkaa keskittymään tähän asiaan niin paljoa kuin olisi ehkä ollut suotavaa. Toisaalta tuolla oli täydet syyt uskoa häneen ja hänen sanaansa ja mikä parasta; hän ei ollut valehdellut vielä! Paitsi.. Paitsi siitä että Rabastan olisi vaihtanut puolta, mutta periaatteessahan tuo olikin.

Hetken kuluttua Kingsley otti puheeksi Rabastanin vapauttamisen ja Leticia vastasi urheasti tuon katseeseen ja nyökkäsi näkyvästi. Hänen sydämensä tuntui pysähtyneen hetkeksi, koska Kingsley näytti nyt jo harkitsevan päätöstään. Hetken päästä tuo kurkotti ottamaan Rabastanin paperia takaisin ja Leticia ojensi paperin tuolle. Miehen puhuessa hänen rehellisyydestään ja siitä kuinka tämä olisi varmasti hänen ensimmäinen ulossaatu kuolonsyöjä, Leticia nyökkäsi hieman ujosti hymyillen.. ja kiitti samalla sitä että oli ollut rehellinen! Ainakin melkein.
"Rabastan on.. hyvä mies," Leticia sanoi Kingsleylle tuon todettua ettei hän ilman hyviä syitä ketään kuolonsyöjiä vapaaksi päästäisi. Tottahan tuo puhui. Leticia oli aikeissa vielä jatkaa pientä vakuutteluaan, muttei ehtinyt kun hän jo huomasi 'kadonnut'-tekstin muuttuvan 'vapautettu'-tekstiksi. Hän tuijotti paperia hetken ja kohotti sitten katseensa ylösnousseeseen Kingsleyhyn. Tuo näytti ottavan matkaviittansa ja näytti tekevän lähtöä siinä samalla puhuessaan. Leticia keräsi omat paperinsa ja nousi myöskin ylös.
"Ehm.. Otan kopion tuosta jos sopii?" hän sanoi ja yhdellä sauvan heilautuksella hän nappasi Rabastanin paperista kopion itselleen sulloen sen paperipinonsa päällimmäiseksi.
Leticia käveli Kingsleyn perästä ovelle ja katsoi tuota pienesti naurahtaen.
"Yksikin virhe siltä niin lupaan että minä olen lähettämässä sen Azkabaniin," hän sanoi ja nosti kätensä kätelläkseen Kingsleytä, "kiitos.. herra taikaministeri." Leticia virnisti taas pienesti ja samalla hyvä olo alkoi nyt laajentaa alaa hänen sisällään. Rabastan oli.. vapaa.

Heti päästyään takaisin Taikaministeriön eteishalliin, Leticia kaikkoontui jälleen ja ilmestyi samassa omalle kotiovelleen. Hän avasi oven avaimillaan, hieman kädet täristen ja asteli eteiseen.
"Alison!" hän huikkasi hieman ääntään korottaen, muttei huutanut koska ei tiennyt millaisen vastaanoton saisi. Tuskin Rabastan tosin hereillä olisi vielä. Leticia heitti kengät eteisen seinän viereen, nappasi paperinsa ja harppoi raput yläkertaan.
"S-se onnistui!" hän hihkaisi löytäessään siskonsa istumasta siitä Rabastanin vierestä, "s-se.. m-me.. Se onnistui." Leticia käänsi Rabastanin paperin ympäri ja näytti sitä Alisonille osoittaen etusormellaan tekstiä 'vapautettu'.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 25, 2011 9:36 pm

Kingsley nyökkäsi vain hieman Letician pyydettyä, että tuo saisi ottaa kopin Rabastanin paperista. Mihin lie tuo sitä tarvitsi mutta ei asia häntä haitannut joten ottakoot. Mies jäi odottamaan, että Leticia astuisi ulos hänen huoneestaan ja seurasi sitten itse perästä.
"Hyvä kuulla. Ehkä sitten saat pidettyä sen kuolonsyöjän kurissa", Kingsley hymähti Letician sanottua passittavansa ihan itse sen Lestrangen Azkabaniin jos sattuisi tekemään yhdenkin virheen ja ojensi sitten kättään hänelle samalla kun kiitteli. Kingsley pienen hymyn kera tarttui naisen käteen ennen kuin lähti aivan toiseen suuntaan kuin tuo ja toivoi vielä pienesti mielessään, ettei tästä tulisi koitumaan vastaisuudessa mitään harmia kenellekkään.

Alison oli saanut päivän profeetan luettua aivan kokonaan jokaista artikkelia myöten ja istui nyt vain tuijottamassa Rabastania joka ei ollut liikahtanut yhtään minnekkään. Muutamaan kertaan nainen oli jopa ollut varma ettei tuo enää edes hengitä ja oli joutunut kumartumaan lähemmäs ja tarkistamaan asian. Elossa tuo kuitenkin oli joka kerralla ollut ja nainen oli palannut käpertymään tuoliin. Jos Rabastan olisi herännyt hän olisi saanut hyvän tilaisuuden udella tuolta kaikkea sillä välin kun Leticia oli poissa, mutta oli kuin mies olisi tiennyt hänen olevan siinä ja tahallaan oli heräämättä että säästyisi hänen tenttaamsieltaan. Alison nousi hetkeksi taas ylös paikaltaan saatuaan tarpeeksi Rabastanin ilmeettömien kasvojen tuijottamisesta ja ryhtyi tonkimaan siskonsa yöpöydän laatikkoa jos vaikka löytäisi sieltä vaikkapa lehden luettavakseen, mutta sellaista ei löytynyt. Sen sijaan nainen löysi jotakin paljon mielenkiintoisempaa tuon siinä laatikkoa kaivellessa.
" Voi kun on söpöä..", tuo ihasteli katse jossakin valokuvassa jossa aivan selvästi oli hänen siskonsa ja tuo sängyssä makaava tajutin mies suutelemassa. Sen perusteella, ettei kuva liikkunut oli helppo arvata ettei se olli kenenkään velhon nappaama vaan jästin. Kuullessaan siskonsa huudon alhaalta Alison nopeasti avasi laatikon uudelleen, laski kuvan sinne takaisin ja kiiruhti paikalleen siihen sängyn vierelle juuri parahiksi kun Leticia asteli sisään ja hihkui miten se oli onnistunut. Alison ei kauheasti peitellyt yllättyneisyyttään ja Lettyn näyttäessä hänelle paperia missä Rabastanin kuvan kera oli teksti ' Vapautettu' ei asiaa voinut olla uskomatta!
" Arvasin että onnistut!", Alison hihkaisi nyt vuorostaan ja nappasi sen paperin Leticialta kuin se muka nyt olisi tarvinnut lähempää tarkastelua.
" Nyt on sitten suurin murhe pois alta.. enää pitää vaan odottaa, että Rabastan herää ja saa tietää tästä, mutta eiköhän se ota asian hyvin.. vai mitä Rabastan", Alison sanoi ja kurkotti taputtamaan Rabastanin päätä ennen kuin nousi ylös paikaltaan venytellen.
" Luulen, että munkin on aika lähteä kotiin ja varmistamaan, että Hugh pääsee nukkumaan", Alison hymyillen sanoi ," koita säkin saada nukutuksi". Alison vielä hymyillen ja onnellisena siskonsa puoelsta halasi tuota ja pyysi ilmoittelemaan heti kun Rabastan heräisi jotta heilläkään ei turhaan murehdittaisi ja lähti sitten alakertaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 25, 2011 11:11 pm

Alison tuntui riemastuvan uutisista ja tuo loikkasikin ylös tuolistaan ja nappasi Leticialta tuon Rabastania koskevan paperin käsiinsä tutkien sitä ja vakuutellen että oli koko ajan tiennyt hänen onnistuvan. Leticia tyytyi vain naurahtamaan hieman vastaukseksi, vaikka toisessa tilanteessa hän olisi tasan läpsäissyt siskoaan päähän ja sanonut tuon huijaavan. Ei Alison ollut uskonut yhtään sen enempää tämän asian onnistumiseen kuin hänkään, mutta.. Ehkei nyt ollut aika alkaa kinaamaan asiasta.
Leticia naurahti myös hieman Alisonin sanottua että suurin murhe oli takana ja katsoi kuinka tuo taputteli Rabastanin päätä. Hän itse hymyili hieman ja jäi katselemaan Rabastania ja pieni huoli alkoi taas palata. Suurin murheko poissa? Voi suurin murhehan se vielä oli edessä.. Rabastan ei ollut vielä herännyt.

Leticia käänsi katseensa Rabastanista Alisoniin Alisonin ehdottaessa kotiinlähtöä ja kehottaessa Leticiaakin nukkumaan. Leticia hymähti hieman epäuskoisesti, mutta nyökkäsi kuitenkin. Ei hän nukkuisi eikä hän uskonut että Alisonkaan uskoisi hänen nukkuvan, vaikka hän niin väittäisikin.
"Vie Hughille terveisiä," Leticia sanoi Alisonille ennen kuin tuo lähti alakertaan, "ja kiitokset Justinille.." Alison halasi häntä ja Leticia vastasi halaukseen luvaten pitää nuokin ajantasalla tapahtumista. Sitten Alison lähti alakertaan ja Leticia katseli tuon perään hetken kääntyen sitten taas Rabastanin puoleen.
Leticia veti tuolin lähemmäs sänkyä ja istui siihen. Hän huokaisi pienesti ja tarttui Rabastanin käteen omallaan nojaten kyynerpäillään sängyn reunaan. Hän nosti katseensa Rabastanin kädestä tuon kasvoihin ja hymyili pienesti suukottaen tuon kättä.
"Sä et voi tämän kaiken jälkeen enää jättää mua," hän kuiskasi ja silitti toisella kädellään Rabastanin poskea.
".. jättää meitä." Leticia lisäsi sulkien silmänsä ja sen tehdessään hänen poskilleen karkasi muutama kyynel.

Leticia istui siinä tuolissaan koko yön vaihtaen välillä asentoa, muttei irrottanut otettaan Rabastanin kädestä. Yön pimeimpinä hetkinä hänestä tuntui että jos hän päästäisi irti, hän katuisi sitä lopun elämänsä. Lopulta väsymys alkoi kuitenkin saada hänestä otetta ja kai vauvakin jo vaati häntä unten maille. Hän taisteli viimeiseen saakka unta vastaan, mutta lopulta ei jaksanut enää vaan hän nukahti siihen tuoliin, Rabastanin käsi omassaan ja pää omaan käsivarteen nojaten.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 25, 2011 11:36 pm

Rabastanin raottaessa hieman silmiään tuon ensinmäinen ajatus oli että missä helvetissä hän oikein oli? Viimeinen asia mitä hän muisti oli, että hän oli maannut Tylypahkan mailla tekemässä kuolemaa ja tämä paikka ei todellakaan näyttänyt Tylypahkan tiluksilta. Hän kun taisi olla sisällä ja kovan maan sijasta hän makoili jollakin pehmeällä alustalla. Mies sulki silmänsä vielä hetkeksi ja oli kohottomassa kättään siirtääkseen hiuksia silmiltään, mutta jokin otti vastaan.. tai ennemminkin piti hänen kätensä kiinni jossakin niin ettei hän saanut kättään liikkeelle.
Raba huokaisi hiljaa ja ihmetteli mihin hänen kaikki voimansa olivatkaan huvenneet kun hän ei saanut kättään riuhtaustuksi vapaaksi ja lopulta tuo hieman vaivalloisesti käänsi päätään nähdäkseen mikä häntä oikein piteli otteessan. Hämmästys oli aikamoinen tuon huomatessa Letician siinä sängyn vierellä unessa ja pitilemässä hänen kättään omissaan ja äkkiä tuo muistikin miten ei ollutkaan ehtinyt kuolla tai ainakin hän uskoi niin. Leticia oli ilmestynyt paikalle ja jotakin ministeriön työntekijöitä myös, mutta mitä ihmettä .. ei hän ainakaan Azkabanissa ollut saatika Mungossa vaan selvästikkin Letician luona.. naisen makuuhuoneessa.
Rabastan kohotti hieman sitä vapaana olevaa kättään ja laski sen kyljelleen muistaessaan mitä hänelle oli käynyt, mutta sai positiiviisesti huomata jonkun hoitaneen hänen ruhjeensa. Vaikka kylki oli hoidettu kuntoon ja Rabastan ehti siitä mielessään hetken jo iloita sai tuo kuitenkin pian huomata miten kipu ei kuitenkaan ollut kadonnut ja mies hiljaa älähtäen koitti saada asentoaan parannettua kuin se muka olisi auttanut eikä saanut aikaiseki muuta kuin vain lisää kipua. Alkoi tuntumaan siltä kuin olisi ollut parempi vain pysyä tiedottomana.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Huhti 26, 2011 11:41 am

Unen läpi Leticia tunsi jonkin liikahtavan ja liikautti hieman päätään, muttei vielä unen läpi tajunnut mitä tapahtui. Vasta Rabastanin yritettyä kohentaa asentoaan, hän säpsähti kunnolla hereille.
"Rabastan," hän henkäisi tajuttuaan miehen olevan hereillä ja pieni hymynkare käväisi hänen kasvoillaan. Hän kohottautui parempaan asentoon voimatta peittää huojennustaan.. Mutta soimaten samalla itseään siitä miten oli nukahtanut vaikkei hänen olisi pitänyt.
"Mikä.. Mikä on vointi?" hän kysyi kurkottaen koskettamaan Rabastanin kasvoja. Tuo ei tuntunut enää niin kuumalta kuin silloin heti Justinin käynnin jälkeen. Hän hymähti hieman ja kurotti ottamaan yöpöydältä niitä Justinin lääkkeitä. Hän katsahti etikettiä ja kummassakin purkissa luki että yksi pilleri kolmesti päivässä.. toisessa tulehduksen hoitamiseen ja toisessa kivun lievitykseen. Leticia otti kädelleen kummastakin purkista pillerin ja ojensi niitä ja vesilasia Rabastanille.
"Auttaa kipuun.. ja tulehdukseen," hän sanoi.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Huhti 26, 2011 5:44 pm

Rabastan hymyili hieman takaisin Letician hätkähdettyä hereille ja oli tuon heräämisestä hyvin kiitollinen. Saisi ainakin tietää hieman asioista ja ehkä tuolla olisi jotakin millä hän voisi lievittää näitä kipuja kun joku kerta oli ruhjeen paikannutkin niin kai hänelle oli edes jotain kipua lievittävää jätetty.
" .. Sattuu, muuten aika hyvä..", mies hieman käheästi sanoi ja huomsi miten hirvittävä janokin hänellä oli sen kivun lisäksi. Vedestä tai lääkkeistä Rabastanin ei tarvinnut kuitenkaan kysellä, kun tuo jo huomasi Letician nappaavan pari purkkia siitä yöpöydältä ja kippaavan kädelleen molemmista yhden pillerin luettuaan ensin noiden purkkien etiketit. Ilmeisesti ne olivat hänelle.. miten mukavaa ja huomaavaista, että joku raaski tuhlata lääkkeensä kuolonsyöjään. Raba laski kätensä vasten patja ja kohottautui hieman Lettyn ojentassa noit pillereitä ja vesilasia hänelle ja otti ne kiittäen vastaan. Rabastan heitti molemmat pollerit suuhunsa Letician kerrottua mitä varten ne oli ja joi kulauksen vettä päälle saadakseen ne ala. Mies joutui vielä ottamaan uudenkin kulauksen kun meinannut saada noita liikkumaan minnekkään ja lopulta pillerit veden mukana valuivat alas. Raba katseli hetken vesilasia kunnes joi loputkin vedestä ja ojensi sitten lasin takaisin Leticialle ja kävi uudelleen pitkäkseen sängylle syvän huokauksen saattelemana. Hän vain toivoi, ettei kauhean kauaa tarvitsisi odottaa, että se särkylääke helpottaisi hänen oloaan.
" Sä sitten pelastit mut sieltä.. kiitos", Rabastan sanoi ja käänsi katseensa Leticiaan joka näytti vieläkin hieman väsyneeltä hänestä vaikka olikin nukkunut. Onneksi olikin.. olisi ollut kurjaa jos tuo olisi siinä valvonut kaiken ajan kun hän oli ollut tajuttomana..
" Kauanko.. kauanko mä olin tajuton?", mies kysyi kulmat kurtussa ja vilkaisi hieman ikkunan suuntaan jotta saisi hieman selkoa siitä mikä vuorokauden aika oli edes menossa, mutta näin kesällä tuntui aina olevan valoisaa joten oli vaikea sanoa. Eikai hän sentään kovin kauaa ollut ollut tajuton.
" Kuka mut hoisi kuntoon? Sinäkö?", mies jatkoi kyselyään kääntäessään katseensa takaisin Leticiaan. VArmasti miljoona kysymystä odotti vastausta eikä hän edes tiennyt mistä aloittaisi kaiken sen kyselemisen.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Huhti 26, 2011 5:58 pm

Leticia istahti takaisin siihen tuoliinsa seuraamaan kuinka Rabastan otti lääkeet ja joi lasin tyhjäksi. Rabastanin ojennettua lasin takaisin hänelle, hän jäi se käsissään katselemaan miestä jokseenkin huolestuneena. Olihan tuo yllättävän hyvässä kunnossa verrattuna.. eilisen samaan ajankohtaan, mutta.. Eihän Leticia oikeastaan tiennyt mitä kaikkea Justin oli tehnyt eikä siksi voinut olla kovin varma vieläkään siitä että tuon haava noin vain paranisi ilman ongelmia.. Vaikka hän Justiniin kaikin puolin luottikin.
Leticia hymyili hieman väsyneesti Rabastanin kiitettyä häntä tuon pelastamisesta.
"No.. Enhän minä sinua nyt olisi sinnekään voinut jättää," hän vastasi hymähtäen kuin asia nyt olisi ollut itsestäänselvyys. Olihan se! Vain idiootit ja itsekeskeiset ministeriöläiset jättivät kuolonsyöjät sinne oman onnensa nojaan.. Onneksi hän ei ollut idiootti saatika kovin itsekeskeinen vaikka ministeriöläinen olikin.
Leticia katsahti seinällään roikkuvaa kelloa Rabastanin kysyttyä kauanko tuo oli ollut tajuton. Kello näytti olevan hieman yli kymmenen aamulla.
"No.. Ehkä vuorokauden," Leticia sanoi hetken mietittyään ja siirsi katseensa kellosta takaisin Rabastaniin, "en mä tarkallee muista monen aikaan me tänne tultiin mutta eilen kuitenkin." Aika jännä miten paljon asioita oli tapahtunut yhden vaivaisen vuorokauden aikana.

Leticia naurahti hieman kun Rabastanin kysymyksillä ei tainnut olla loppua ollenkaan, mutta vastasi tuolle hymyillen.
"En minä mikään parantaja ole," hän sanoi laskien kätensä taas tuon kädelle, "hain Justinin, siis Alisonin miehen, apuun kun olimme päässeet tänne. Se on Mungon parantaja ja osaa hommansa.. Eikä sitä kiinnosta kuka potilas on, pääasia on että potilas tulee kuntoon." Leticia oli ollut vähällä sanoa ettei Justin kysellyt koskaan mitään, mutta eihän se totta ollut todellakaan. Tai no eihän Justin ollut häneltä juuri mitään ammattinsa puolesta kysellyt vaan nimenomaan siskon miehenä. Ja tosiaan tuolla oli ollut kaikki oikeudet kysellä häneltä.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Huhti 26, 2011 6:40 pm

Rabastan naurahti kevyesti Letician vastattua, ettei tuo nyt ollut voinut häntä sinnekkään jättää eikä miehelle tullut mieleenkään kysyä, miten Leticia oli osannut etsiä häntä sieltä. Hän kun olisi voinut olla missä tahansa ja kai siellä oli ollut ruumiita ympäri pihaa..
" Vuorokauden vaan..", Rabastan kummasteli Leticin vilkaistua kelloaan ja tuntui kyllä lähinnä siltä, että hän olisi ollut taju pois ainakin viikon ellei enemmänkin! Parempi kuitenkin näin niin hän ei ainakaan olisi pimennossa kaikesta tapahtuvasta pitkään. Raba havahtui ajatuksistaan Letician laskiessa kätensä hänen kädelleen ja mies jäi katselemaan niitä Letician puhuessa hänelle ja nyökkäsi hieman tuon kertoessa Alisonin miehen parantaneen hänet. Kai siitä oli joskus ollut puhe, että tuon siskon mies työskenteli Mungossa mutta juuri nyt hän ei jaksanut muistaa moista. Pitäisi kai kuitenkin osoittaa kiitoksensa sille miehellekkin vielä jos törmättäisiin.

" Mitä.. miten taistelu päätty.. muuta kuin, että Potter kuoli. Voldemort.. onko lehdissä ollut jotain?", Rabastan kohotti katseensa heidän käsistään Leticiaan ja näytti hyvin innokkaalta kuulemaan juuri sen mitä halusi eikä edes kuvitellut, että hänen herransa olisi voinut tulla Potterin päihittämäksi. Hänhän oli omin silmin nähnyt miten Potter oli kuollut ja se jätti oli laitettu kantamaan tuo takaisin metsästä Tylypahkan maille. Taistelun olisi luullut loppuvan siihen kun Potter oli menettänyt henkensä, mutta ei.. se idiootti Longbottomin poika oli jostakin saanut käsiinsä miekan ja enne kuin kukaan ehti mitään tehdä oli tuo silponut Voldemortin rakkaan Naginin kahtia. Longbottom.. jos vain olisi ollut tekemättä sitä olisi ehkä säästytty ylimääräsiltä ruumiilta, mutta ei taistelu vain taisi jatkua siitä, eihän isäntä voinut sallia jonkun satuttavan tuon käärmettä.
" Harry Potter kuoli... se kuoli ihan oikeasti", Rabastan sanoi naama hymyssä kuin Potterin kuolema olisi ollut jokin maailman onnellisin asia, mutta.. tavallaan se olikin. Kun Potter oli poissa kukaan ei ollut enää hänen herransa tiellä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Huhti 26, 2011 6:52 pm

Leticia hymyili Rabastanin naurahtaessa hieman ja hänen huolestuneisuutensa alkoi pikkuhiljaa rakoilemaan. Rabastan taisi oikeasti olla aika kunnossa lukuunottamatta kylkeään, mutta noin muuten. Ainakin tuo tuntui olevan hyvillään ettei maannut Tylypahkan tiluksilla enää.. Saatika Azkabanissa.
Letician hyväntuulisuus katosi aivan yhtä nopeasti kuin oli tullutkin Rabastanin kysyessä miten taistelu oli päättynyt. Leticia oli jo hetkeksi unohtanut pelätä tätä kysymystä ja nyt se sitten kostautui; Rabastan tuntui sitäpaitsi uskovan että Voldemort oli voittanut.
Leticia kurtisti kulmiaan ja laski katseensa Rabastanin kasvoista takaisin tuon käsiin miehen puhuessa jotakin siitä kuinka Potter olisi muka ollut se joka kuoli Voldemortin sijaan.. Mistä mies oli senkin päähänsä saanut, sitä Leticia ei tiennyt, mutta.. Oli hänen tehtävänsä kertoa Voldemortin kukistumisesta. Jo ajatus siitä että Letician pitäisi murskata Rabastanin mielikuvat siitä, miten nuo olivat muka voittaneet, oli sydäntäsärkevä. Vielä kun Rabastan tuntui olevan niin innoissaan luuloissaan niin.. Leticia sulki silmänsä hetkeksi ja pudisti päätään Rabastanin sanoessa kuinka Potter oli muka oikeasti kuollut.
Leticia huokaisi ja kohotti sitten ahdistuneena katseensa takaisin Rabastaniin ja avasi silmänsä.
"Rabastan.." hän sanoi hieman huultaan purren ja katsahti pikaisesti taas heidän käsiään ikäänkuin pakoillen Rabastanin katseen kohtaamista.
"Potter ei ole kuollut," hän sanoi kohottaen katseensa taas Rabastaniin ja jostakin syystä hänen silmänsä tuntuivat vesittyvän.
".. V-Voldemort sen sijaan.. Voldemort on kuollut," Leticia sanoi ääni väristen ja laski taas katseensa koska ei vain voinut nähdä sitä Rabastanin pettymystä tuon silmistä. Tämä oli niin kamalaa.. Kamalampaa kuin hän oli osannut kuvitellakaan.
Miten hän tämän jälkeen voisi sanoa Rabastanille mitään hyviä uutisia? Mitkä edes olivat tämän jälkeen hyviä uutisia?

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Huhti 26, 2011 8:21 pm

Rabastan seurasi miten Leticia kulmiaan kurtistaen laski katseensa hänestä heidän käsiinsä vuorostaan kun hän vouhkasi miten Potter oli kuollut ja Voldemort voittanut ja kaipasi nyt kuitenkin tietää lisää. Mitä Voldemort ehkä oli saanut aikaseksi tänä aikana kun hän oli ollut tajuton? Kaipasiko herra edes häntä.. ja mies vilkaisi hieman piirtonsa suuntaan ja jotenkin se näytti niin haalealta ja.. ei niin samanlaiselta kuin Voldemortin ollessa voimissaan. Isäntä ei siis ainakaan ollut kutsunut häntä koska kädessä ei mitään tuntunut.. ehkä hänen oletettiin kuolleen?
Raba nosti katseensa kuullessaan oman nimensä ja jäi kummissaan katselemaan miten Leticia vain tuntui välttelevän hänen katsettaan ja tuolla selvästi oli kerrottavana jotakin mitä hän ei tiennyt eikä sen kertominen naisen vaivaantuneisuudesta päätellen ollut ilmeisesti kovinkaan helppoa. Kun Leticia lopulta kohotti katseensa taas häneen tuo sanoi, ettei Potter ollut kuollut. Rabastan jäi tuojottamaan Leticia yhtä pöllähtäneen kuin häntä olisi juuri lyöyty halolla päähän. Miten niin Potter ei ollut kuollut? Tottakai tuo oli! Hän oli itse nähnyt tuon kuoleman.. eikai Potter nyt sentään ollut henkiin voinut herätä enää uudelleen? Rabastan avasi jo suunsa väittääkseen Leticialle vastaan, mutta tuo ehti ensin ja kertoi miten Voldemort sen sijaan oli kuollut.
" Voldemort.. kuollut?", Rabastan epäuskoisena toisti ja koitti nähdä pilailiko Leticia vain hänen kustannuksellaan.. koska jos niin tämä oli aika hemmetin huono pila! Naisen kuitenkin painettua katseensa taas alas ei miehelle kauheasti jäänyt epäselväksi etteikö tuo hänelle olisi totuutta kertonut.
"Ei.. ei!", Rabastan huudahti päätään pudistellen hänen pikkuhiljaa alkaessa tajuta mitä oli juuri saanut kuulla ja mies nousi uudelleen hieman istuvampaan asentoon laskien katseensa peittoon. Eihän Voldemort kuollut vaan Potter.. mitä ihmettä oli tapahtunut sen jälkeen kuin hän oli menettänyt tajuntansa.

" Potter kuoli aivan varmasti.. mä näin sen kuolleena. Miten se on muka voinut herätä kuolleista ja tappaa Voldemortin", mies mutisi ja tuntui lähinnä puhuvan itsekseen eikä niinkään Leticialle. Jos Potter kerta vielä eli.. ja hänen isäntänsä ei.. oliko ketään muuta elossa ja vapaana kostamassa Voldemortin puolesta kuin hän!? Rabastan rutisti peittoa nyrkkiinsä ja käänsi sitten katseensa taas Leticiaan ja kysyi missä hänen sauvansa oli samalla kun veti toisen kätensä naisen otteesta.
" Jos minusta on kiinni niin ei saa nauttia elossa olostaan kovin pitkään", Rabastan sihahti, heitti peiton syrjään päältään ja kääntyi noustakseen sängystä ylös, mutta joutui hetkeksi jäämään istumaan siihen sängyn laidalle koska kipu esti tuota vain pomppaamasta ylös. Liikkuminen näin sutjakkaasti ei ehkä ollut kaikkein paras idea, mutta hänen täytyi kostaa herransa kuolema.. hänestä pitäisi olla edes siihen. Hän oli tuottanut niin suuren pettymyksen Voldemortille niin monesti, että hänen täytyi vaikka se olisi sitten se hänen viimeinen tekonsa.
" Mun sauvani!"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Huhti 26, 2011 8:48 pm

Leticia säpsähti hieman Rabastanin huudahdusta ja laski taas nyt jotenkin pahoinvoivan katseensa johonkin alas. Ei hän ollut koskaan olettanut että Rabastan tätä tietoa ottaisi mitenkään kovin hyvin, mutta silti sen kertominen oli ollut jotakin äärimmäisen.. kiduttavaa. Ja nyt kuunnella ja katsella sitä Rabastanin tietynlaista epätoivoa, se sattui vielä enemmän. Miksi juuri hänen piti olla se ihminen, jonka täytyi kertoa tuolle että koko tuon elämä oli muuttunut? Että kaikki mitä tuo oli niiden vuosien aikana tehnyt, oli nyt ihan turhaa. Eikä.. Eikä Letician tehnyt enää yhtään mieli kertoa tuolle tuon olevan vapaa kaikista syytteistä ja.. miksi. Oli ollut hyvin typerää hoitaa tuon vapautus etukäteen, mutta.. Tehtyä ei enää saatu tekemättömäksi.
Leticia ei ymmärtänyt sanaakaan Rabastanin mutinasta. Miten niin Potter oli kuollut? Hänhän oli puhunut Potterin kanssa muutaman sanan Tylypahkassa ennen kuin löysi Rabastanin. Hyvin elävä se ainakin silloin oli ollut.. Joten miten Rabastan olisi muka voinut nähdä tuon kuolleena? Ehkä.. Ehkä Rabastan oli vain lyönyt päänsä pahimman kerran ja sekoitti nyt joitakin asioita. Olihan siellä kentällä ollut niitä kuolleita ihan riittämiin, mutta että Potter..
Äkkiä Rabastan kysyi sauvansa kohtalosta ja Leticia nosti onnettoman katseensa tuohon ja pudisti päätään. Hän ei nyt tarkalleen muistanut missä tuon sauva oli, hänhän sen oli mukaansa Tylypahkasta ottanut mutta niin tai näin.. Oli nyt parempi ettei Rabastan saisi sitä sauvaansa käsiinsä ihan hetkeen.
Samassa Rabastan nousi istumaan sängyn reunalle ja Leticia oli jo aikeissa kieltää tuota tekemästä mitään tuontapaista ennen kuin oli kunnolla parantunut, mutta Rabastanin seuraavat sanat saivat hänet unohtamaan moiset yksityiskohdat. Jos Letician kasvoilla oli alunalkaenkaan ollut minkäänlaista väriä, nyt se valahti kokonaan pois. Rabastan käyttäytyi ehkä juurikin niinkuin hän oli ajatellutkin.. Mutta silti se tuntui niin pelottavalta. Rabastan kysyi uudelleen sauvansa kohtaloa, mutta Leticia ei reagoinut siihen.
"Rabastan sä et voi asialle enää mitään!" hän sanoi ääni hieman väristen ja siirtyi istumaan Rabastanin viereen siihen sängynreunalle. Häntä hieman.. pelotti olla siinä niin lähellä, mutta ajatteli ettei hänellä oikein muutakaan vaihtoehtoa ollut. Hän vei kätensä tuon selälle ja tarttui toisella tuon käsivarteen vähän kuin halaten tuota sivusta käsin.. Paitsi että hänen halauksensa oli hieman varautunut.
"Se ei.. Se ei tuo Voldemortia takaisin," Leticia sanoi ääni hiipuen mutinaksi, "ja.. ja sun pitää levätä.."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Huhti 26, 2011 9:41 pm

Leticia vain pudisteli päätään hänen kysyttyä sauvasta ja oli kuin tuo olisi vain esittänyt kuin ei muka olisi edes kuullut hänen kysymystään. Jos hänelle ei sitää sauvaa annettaisi hän kyllä tonkisi sen itse esiin vaikka pitäisi kääntää ympäri koko talo! Rabastanin päästyä istumaan sängyn reunalle ja mutistuaan miten Potter ei kyllä kauaa elossa olisi jos hän saisi asiasta päättää ja vaati uudelleen saada sen sauvan reagoi Leticiakin lopulta hänen sanomisiinsa nousemalla ja istumalla siihen hänen vierelleen ja sepitti jotakin siitä miten hän ei muka voinut asioille enää mitää. Tottakai hän voi! Rabastan oli jo yrittämässä uudelleen ylös, mutta Letician tartuttua häntä käsivarresta hän kuitenkin käänsi katseensa tuohon eikä näyttänyt mitenkään tyytyväiseltä siihen, että tuo oli nyt siinä ja esti häntä toimimasta niin kuin hän halusi. Mies ei kuitenkaan yrittänyt nousta heti uudelleen ylös ja naurahti hiljaa Letician hiljaa sanoessa miten hänen tekemisensä ei toisi Voldemortia takaisin ja miten hän kaipasi lepoa eikä mitään ympäriinsä juoksemista.
" Kyllä mä tiedän, ettei se Voldemortia takasin tuo.. mutta vaikka Voldemort on kuollut mä olen silti kuolonsyöjä ja jos Harry Potter todella elää vielä on mun hoideltava se päiviltä", Raba sanoi hymähtäen ja käänsi katseensa pois naisesta.
" Kaikki muut on varmaan Azkabanissa ja tässä on mun tilaisuuteni todistaa etten mä ollut vaan petturi. Vaikka Voldemortille en enää sitä voikkaan todistaa niin ainakin itselleni ja muille kuolonsyöjille..", hän sanoi ja puhuessaan muista kuolonsyöjistä tarkoitti sillä lähinnä Williä. Tuohan nyt oli ainoa joka hänestä ja hänen touhuistaan Letician kanssa oli tiennyt ja tässä olisi tilaisuus osoittaa, että hänestäkin oli oikeasti johonkin.

Kaikesta siitä uhoamisestaan huolimatta ei Rabastan kuitenkaan ollut edes yrittänyt nousta uudelleen ja riistäytyä Letician otteesta, vaikka ei tuo häntä nyt niin kovasti paikoillaan edes pidellyt etteikö mies olisi kepeästi irti naisen otteesta päässyt jos vain olisi ollut voimia edes nousta ylös siitä. Niin.. jos olisi ollut edes voimia nousta ylös siitä sängyn reunalta hän olisi varmasti painellut tekemään selvää siitä Potterista. Miten joku saattoi olla yhtä heikko ja hyödytön kuin hän! Tässä jos missä oli tilaisuus osoittaa kaikki ne väitteet hänestä vääräksi eikä hän päässyt edes kunnolla ylös sängystä..
Mies riuhtaisi kätensä Letician otteesta ja painoi kyynerpäänsä vasten reisiään ennen kuin painoi kätensä vasten poskiaan ja jäi tuijottamaan vain eteensä. Miten se menikään kun joku tärkeä kuoli.. ensin sitä oli vain vihainen ja tahtoi kovasti kostaa ja sitten sitä lopulta kai tajusi miten ei voinut oikeasti mitään tehdä ja oli vain pakko hyväksyä, mutta ei hän halunnut! Jos Voldemort oli kuollut mikä hän sitten oli.. mitä hän tekisi ilman Voldemortia. Raba ei voinut olotilaansa muuten kuvata kuin siten .. oli kuin olisi ollut koira jonka isäntä oli kuollut ja kun kukaan ei ollut enää kertomassa mitä tehdä ja jakelemassa käskyjä oli aivan hukassa.
" Mikset sä voinu antaa niiden viedä mua Azkabaniin ja kuolemaan", Rabastan lopulta avasi taas suunsa ja kysymys oli melkein pelkkää mutinaa.
" Mulla ei oo täällä enää mitään"

Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Huhti 26, 2011 10:10 pm

Leticia kuunteli Rabastanin marinan siitä kuinka tuo tajusi kyllä ettei Potterin tappaminen toisi ketään takaisin ja että tuon pitäisi vakuuttaa ettei ollut mikään petturi.. Vakuuttaa itselleen? Muille kuolonsyöjille? Leticia tuijotteli Rabastania hieman kulmiensa alta ja pudisti tuon lopetettua päätään.
"Pidätkö sä itseäsi petturina?" hän kysyä töksäytti hakien nyt puolestaan Rabastanin katsetta omallaan, "sä olet kaikkea muuta kuin petturi, Rabastan. Sä et koskaan, et koskaan kertonut mulle mitään kuolonsyöjien touhuista. Sä et koskaan sanonut sanallakaan mulle mitään teidän suunnitelmista.. Enkä mä koskaan edes halunnut tietää. Mikä susta tekee petturin? Se että sä seurustelit puhdasverisen luihuisen kanssa?" Leticia tuhahti hieman naurahtaen, "Jos se tekee susta petturin niin mä olen ymmärtänyt teidän kannan ihan väärin.." Leticia siirsi katseensa nyt polviinsa ja tuijotteli niitä hetkisen aikaa.
"Sitäpaitsi.. Vain Voldemort ja McDonnell tiesivät tästä? No, mikäli yhtään lohduttaa niin McDonnell on kuollut. Sun ei tarvi todistella kenellekään enää mitään.. Paitsi nyt tietysti itsellesi jos pidät itseäsi petturina," Leticia vilkaisi Rabastania sivusilmällä hieman surumielisen myötätunnon kanssa. Ei hän voinut tietää miltä toisesta tuntui.. Hän kun ei ollut koskaan menettänyt ketään itselle todella tärkeää henkilöä. Jotenkin hänestä kuitenkin oli väärin että Rabastan piti itseään petturina vaikkei tuo ollut mitään väärää tehnyt!
"Tai no.. Jos pidät itseäsi petturina niin kai minä olen sitten ihan samalla lailla petturi," Leticia sanoi nostaen katseensa taas Rabastaniin, "saisinkohan ikkunallisen sellin Azkabanista jos oikein kiltisti pyytäisin, mitä luulet?" Leticiaa hieman ärsytti koko Rabastanin epäilyt, mutta sitäkin enemmän häntä suretti koko tämä.. Rabastanin asenne. Tottakai hän ymmärsi tavallaan että tuo oli katkera Potteria kohtaan. Olisihan hänkin osaltaan katkera Voldemortille jos tuo olisi voittanut ja he olisivat hävinneet. Ei sen takia että Potter olisi kuollut vaan koska kaikki heidän vastaan taistelunsa olisi ollut turhaa. Tosin eihän hän ollut edes taistellut.. Hän oli istunut kotona ja.. murjottanut.

Rabastanin kysymys siitä miksei Leticia vain antanut hänen kuolla Azkabaniin sai Letician katsahtamaan tuota ensin epäuskoisesti ja sitten kääntämään katseensa kokonaan johonkin sivuun. "Mulla ei oo täällä enää mitään"
Leticia yritti hengittää syvään, mutta se oli vaikeaa kun tuntui ettei voinut hengittää ollenkaan. Joku pala oli äkkiä noussut hänen kurkkuunsa ja se tuntui estävän sekä hengittämisen että puhumisen.. Varsinkin sen jälkimmäisen. Hän rutisti silmänsä kiinni ja jälleen pari yksinäistä kyyneltä vierähti hänen poskelleen. Mitä Alison olikaan sanonut? Kyllä Rabastan haluaisi jäädä hänen ja lapsen luo? No niinkai.. Mitä muuta tuo oli sanonut? Ettei tuon mielipiteet vauvasta tai hänestä olisi muuttuneet mitenkään vain koska hän ilmoitti vauvauutiset niinkuin oli ilmoittanut? Hmh..
"N-no.. sä o-olet vapaa menemään j-jos sä haluat," Leticia niiskaisi ja pyyhkäisi hihallaan kyyneleet poskiltaan samalla kun irrotti otteensa Rabastanista. Rabastan lähtisi Potter-jahtiin.. Ja todennäköisesti kuolisi heti päästyään Tylypahkaan, mikäli pääsisi tuossa kunnossa edes sinne saakka. Tylypahka vilisi vartijoita ja kiltalaisia sillä hetkellä, joten tuskin tuo saisi naarmuakaan Potteriin.. Varsinkin kun Voldemort oli yrittänyt tappaa sen pojan viimeiset.. 16 vuotta? Eikä ollut onnistunut.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ke Huhti 27, 2011 8:09 am

Rabastan ei katsonut Leticiaan päinkään vaikka sivusilmällä huomasi tuon koittavan tavoittaa hänen katsettaan kovasti samalla kun kummasteli miten hän saattoi pitää iteseään petturina ja ryhtyi kumoamaan tätä väitettä muistuttamalla miten hän ei koskaan ollut kertonut Lettylle mitään kuolonsyöjien touhuista saati muustakaan mitä he olivat suunnitelleet tai tehneet. Rabastan hymähti vain hiljaa kun Leticia lopulta pääsi siihen asti missä mainitsi mahtoiko Rabastanin petturuus siis johtua muka siitä, että tuo oli seurustellut puhdasverisen luihuisen kanssa.. ja siitäpä hyvinkin. Ei hän tosiaan asiaa noin ajatellut vaan lähinnä siksi oli koska se joku oli ollut Leticia.
" Jos se olisi ollut kuka vaan muu puhdasverinen luihuinen kuin sinä mä en kokis itseäni petturiksi, mutta Voldemort ei koskaan antanu mulle anteeks tätä.. virhettä. Se halus sut joko omalle puolelleen elävänä tai sitten kuolleena jottet oo hyödyksi vastapuolelle..", Raba sanoi ja tuon puhuessa miehen ääni katosi taas loppua kohden muminaksi.
Hän ei olisi halunnut puhua Leticiasta siihen sävyyn kuin tuo olisi ollut joku virhe kun ei tuo ollut, mutta hän oli silti tehnyt väärin herransa mielestä. Leticia olisi pitänyt tappaa ja kiduttaa, mutta ei hän ollut voinut sitä koskaan tehdä. Rabastanin katse kohosi lopulta Leticiaan tuon sanoessa miten Voldemort ja Will olivat ne ainoat jotka asiasta olivat tienneet ja se oli kyllä totta, mutta ennen kuin Rabastan ehti kysyä mitä Leticia tuolla halusi sanoa niin nainen oli jo hyvin kepeään sävyyn ilmoittanut että Will oli kuollut myäs joten ei tässä mitään hätää ollut! Kukaan kun ei siis enää tiennyt, että hän oli vehdannut syyttäjän kanssa joka olisi pitänyt ottaa hengiltä. Rabastan vain jäi tuijottamaan naista tuon jatkaessa miten hänen ei siis tarvinnut todistelle kenellekkään mitään.. muuta kuin itselleen jos kerta piti itseään petturina.
Rabastanilta tuntui menevän kaikki loppu mitä Leticia selitti aivan ohi. Jotain hän kuuli miten tuo sanoi olevansa itsekkin petturi jos Raba piti itseään sellaisena ja puhui jo Azkabanista ja ikkunallisista huoneista.., mutta ei Rabastan oikein ymmärtänyt mitä nainen selitti. Will.. will oli siis kuollut myös? Niin paljon kuin hän sitä miestä olikaan vihannut sen jälkeen mitä tuo oli tehnyt, paljastanut hänen ja Letician suhteen Voldemortille.. se kaikki viha tuntui nyt väistyvän hetkessä. Miten Will oli saattanut kuolla, tuo oli varmasti ollut Voldemortin ja Dumbledoren jälkeen yksi parhaimmista velhoista mitä hän oli tiennyt, ehkä se johtui siitä että hän oli tuon kanssa viettänyt aikaa tehtävissä niin useasti ja seurannut vierestä mutta jollain tapaa hän silti oli sitä miestä kunnioittanut vaikkei sitä näyttänytkään. Kusipää se äijä oli osannut olla enemmän kuin useasti, mutta oli tuosta silti muodostunut jonkilainen.. kaveri. Eivätkä he olleet sen jälkeen kun Will hänestä oli kertonut olleet missään väleissä hänen katkeruutensa takia, ollut tullut mieleenkään antaa anteeksi moista tekoa ja nyt.. se mies oli mennyt ja kuollut.

Mies tuijotteli eteensä vain hieman tyhjä katse naamallaan ja oli saanut mutistua jotakin siitä miten Letician olisi ollut parempi vain jättää hänet kuolemaan Azkabaniin kuin pelastaa, eihän hänellä enää edes ollut täällä mitään! Voldemort oli kuollut, Will oli kuollut..
Rabastan ajatukset katkesivat siihen kun tuo Leticia ääni väristen ja niiskaisten sanoi miten hän olisi vapaa lähtemään mikäli vain halusi ja nostaessaan katseensa tuo huomasi naisen pyyhkivän poskiaan. Tottakai hän olisi vapaa lähtemään, mutta miksi vaikutti siltä kuin joku ei olisi halunnut hänen lähtevän mihinkään. Letician otekkin hänestä oli lopulta hellittänyt ja mies vain hiljaisena jäi katselemaan tuota ennen kuin huokaisi hiljaa, kohotti oman kätensä ja pyyhkäisi nyt vuorostaan naisen poskea ennen kuin laski kätensä takaisin syliinsä.
" Vaikuttaa hieman siltä, että sä et puhu ihan totta.. sä et taida haluta mun lähtevän minnekkään", hän sanoi katse Leticiassa ja väänteli käsiään sylissään kuten aina kun oli hieman hermostunut. Totta helvetissä hän oli.. mitä ihmettä tuo nainen hänestä halusi! Ensin hänet oli häädetty ulos ja käsketty pysyä poissa ja nyt.. nyt tuo kuitenkin oli ollut se joka hänet oli pelastanut..ja vielä sanonut rakastavansa häntä. Hetkinen.., Rabastanin katse muuttui hieman kysyväksi tuon muistaessa taas hieman enemmän siitä Letician tulosta ja nainen tosiaan oli sanonut jotain siitä miten rakasti häntä.
" Ja kaiken sen jälkeen mitä mä tein.. sä vielä rakastat mua niinkö?", hän äkkiä kysyi ja kuulosti hyvin epäuskoiselta. Letician viimekertainen käytös kun oli antanut osoittaa jotakin aivan muuta. Rabastan pikaisesti kuitenkin jatkoi hieman, että hänen tunteensa Leticiaa kohtaan olivat aivan niin kuin hän oli sanonut siellä Tylypahkan tiluksilla Lettyn tunnustettua rakkautensa.. eikä hän ollut tuota unohtanut, mutta naisen käytös heidän viimeisellä tapaamisellaan oli antanut olettaa ,ettei hänen kannattaisi edes uhrata ajatusta tuolle ja sille .. vauvalle. Rabastan laski katseensa Leticiaan masun suuntamille hetkeksi ennen kuin kohotti taas katseensa naiseen ja sitten taas laski katseensa.
" Se vauva.. puhuitko sä totta siitä.. vai.. vai keksitkö sä sen vaan mua kiusatakses?", hän kysyi katseensa noestettuaan ja tunsi ekaa kertaa heräämisensä jälkeen olonsa jotenkin innostuneeksi ja toiveikkaaksi.. eikä niinkään enää kostonhimoiseksi tai edes surulliseksi. Hän todella halusi uskoa tähän ja oli koko sen ajan uskonut kun Leticia oli hänet ulos potkinut, mutta nyt kaikkien niiden huonojen uutisten jälkeen ei hän tiennyt kannattiko kuitenkaan olla niin toiveikas..
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ke Huhti 27, 2011 9:23 am

"No miksei kukaan sitten yrittänyt tappaa mua?" Leticia kysyi inttäen, koska.. tiesi olevansa oikeassa. Jos Voldemort olisi oikeasti halunnut hänet hengiltä ja kokenut hänet jonkinlaiseksi oikeaksi uhaksi, hän tuskin istuisi siinä nyt.. Tai sitten Voldemort ei ollut se Voldemort, jonka hän oli oppinut tuntemaan kiitos median.
"Joo no Will kävi.. kaksi kertaa mun luona," Leticia sanoi ja piti pienen tauon koska ei millään olisi halunnut muistella moisia seikkoja enää, mutta kai se oli pakko.
"Ensimmäisestä vierailusta en muista oikein enää mitä te silloin haitte takaa," Leticia jatkoi, "mutta tokalla kerralla se ei tullut mua varten eikä se edes yrittänyt kertaakaan varsinaisesti tappaa mua. Ja no en tunne sitä miestä, mutta musta tuntuu että se oli yksi niistä kuolonsyöjistä, jotka hyppäisivät kaivoonkin jos herra käskisi.. Joten jos Voldemort olisi lähettänyt Willin tappamaan minut, olisin kuollut."
"Hmh.. Ja jos Voldemort olisi halunnut tappaa minut niin todennäköisesti se olisi lähettänyt sinut siihen hommaan sen sijaan että olisi vain.. antanut sinun jatkaa vakoilua," Leticia kohautti harteitaan väsyneen vakavana ja huokaisi. Eivät ne häntä hengiltä halunneet.. Hän ei kai sitten tehnytkään hommiaan tarpeeksi hyvin tosin viimeisen kuukauden aikana hän oli hädintuskin käynyt työpaikalla, joten ihmekös tuo.

Leticia värähti hieman Rabastanin kosketusta poskellaan, koska ei ollut yhtään osannut odottaa sellaista. Hän katsahti tuota ja hänen kasvoillaan kävi hyvin, hyvin pikainen hymy, joka katosi kuitenkin ehkä jopa nopeammin kuin oli ilmestynyt sinne. Ei tässä tilanteessa paljon.. hymyilyttänyt.
Rabastanin todettua ettei hän tainnut haluta tuon lähtevän, Leticia puoliksi naurahti ja puoliksi tuhahti tuon sanoille ja laski hetkeksi katseensa taas polviinsa ja sylissään makaaviin käsiinsä. Rabastan kysyi vielä jonkinlaista tarkennusta siihen, mitä hän oli tainnut sanoa viimeksi Tylypahkassa ja Leticia naurahti uudelleen ja nyt se pieni hymy pääsi jo kapuamaan hänen kasvoilleen ja hän käänsi hieman surumielisen ilmeensä Rabastaniin.
"No.. En kai mä alun alkaenkaan olisi tullut etsimään sua Tylypahkasta jos haluaisin että sä lähdet," Leticia sanoi hiljaisemmalla äänellä kuin normaalisti puhuessaan ja hymähti hieman. Se rakkauskysymys taisi saada vastauksen tuolla samalla lauseella.. Ainakin jos osasi lukea hieman rivien välistä.

Leticia naurahti Rabastanin kysyttyä vauvasta ja siirsi hymyillen katseensa taas mieheen, joka näytti nyt jotenkin erilaiselta kuin hetki sitten. Jokin oli.. muuttunut.
"Ei kukaan keksi tuommoisia asioita vain kiusatakseen," Leticia naurahti hymyillen ja katsoi hetken vain Rabastania ja tuon ilmeitä. Ehkä Alison olikin.. ollut oikeassa. Alison..
Leticia hymähti hieman ja laski jälleen kerran katseensa johonkin polviensa suuntamille.
"Mut mä ymmärrän jos.. jos sä et kaiken tämän jälkeen halua alkaa.. olla tekemisissä minun tai sen vauvan kanssa." Siinäpä varmaan maailman vaikein lause tulevan äidin sanoa.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ke Huhti 27, 2011 1:46 pm

Rabstan ei osannut vastata Letician kysymykseen ja pudisti vain hieman päätään. Voldemort ei tosiaan ollut koskaan lähettänyt ketään tappamaan Leticiaa sen jälkeen kun hän oli epäonnistunut tehtävässään aluksi. Leticia muistutti jopa miten Will oli muutamaan kertaan vieraillut tuon luona eikä kummallakaan kerralla ollut edes aikeissa tappaa Leticiaa ja se oli kyllä totta.
Rabastan naurahti jotenkin ilottomasti Letician sanoessa, että Voldemort olisi kyllä Raban laittanut tappamaan Letician jo aikoinaan sen sijaan että olisi antanut jatkaa vakoilua. Eihän tuo ollut meinannut antaa hänen jatkaa vakoilua..
".. Mä anoin siltä, että saan jatkaa vakoilua", Rabastan sanoi ja vilkaisi Leticiaan pikaisesti, " sanoin saavani vielä selville jotakin mistä on hyötyä koska epäonnistuin sun käännyttämisessäs ja.. annoin sun vaan mennä niin helpolla. Niiden muutaman paperin lisäksi mä en koskaan enemmää sun työasioitas tonkinutkaan ja siksi Will lähetettiin myöhemmin mun kanssa sun luokses. Varmistamaan, että susta saadaan jotakin irti.. meillä kun oli sopimus ,ettei töistä puhuta en sitä silloin tehnyt..". Asiahan oli sitten kuitenkin muuttunut kun Voldemort oli saanut tietää hänestä ja Leticiasta eikä hän ollut voinut muuta kuin välittää tietoja isännälleen.

Pieni hymy käväisi Letician muuten niin surkean oloisilla kasvoilla hänen lopulta osoitettua jonkinlaisen hellän eleen pyyhkäisemällä naisen märkää poskea. Vastaukseksi kysymyksiinsä Raba sai vain pieniä naurahduksia, mutta lopulta Letty taas kohotti katseensa häneen ja vastasi ettei tuskin olisi käynyt häntä Tylypahkasta etsimään jos haluaisi hänen lähtevän pois. Rabastanin omillekkin kasvoille nousi pieni hymy ja tunsi itsensä hieman tyhmäksi sen takia mitä oli mennyt sanomaan siitä, ettei hänellä ollut täällä mitään kun ilmeisesti taisikin olla. Hän ei vain ollut voinut uskoa Letician voivan rakastaa häntä vielä kaiken sen jälkeen mitä hän oli tehnyt, olihan hän nyt kuitenkin toiminut typerästi, mutta vain Letician takia. Eihän hän voinut tietenkään kaikkia tekojaan sillä selittää kuten tuon pomon murhaamisen, mutta osan ainakin. Voldemort oli tahtonut tehdä hänen loppu elämästään helvettiä jos hän vielä tahtoi tämän naisen kanssa olla ja hän oli päättänyt elää sen asian kanssa, että joutuisi naisen selän takana vuotamaan tietoja. Voldemortia ei kuitenkaan enää ollut..

Rabastan oli kaiken sen tunnustamisen jälkeen halunnut vielä tietää mikä oli ollut totta ja mikä ei niissä jutuissa mitä nainen oli laukonut sinä päivänä kun oli hänestä halunnut eroon ja tärkeimpänä hän halusi varmuuden siitä oliko mitään vauvaa oikeasti vai oliko tuo vain keksinyt sen hänen kiusakseen, kun tiesi vallan hyvin miten hän oli heistä se joka joskus puhunut haluavansa vielä lapsia. Letician hymy kuitenkin jo kertoi totuuden ennen kuin tuo sanoi miten ei kukaan keksisi sellaista kiusatakseen ja Rabastan valtasi jokin suuri huojennus hänen sen kuultua. Koko sen ajan kun he olivat olleet erossa hän oli Letician kaipaamisen lisäksi surkutellut sitä miten ei ikinä tulisi näkemään omaa lastaan, mikäli Leticia oli puhunut totta.
Rabastan vain hymyili pienesti itsekseen ja koitti kovasti ymmärtää, että sellainen vauva oli oikeasti eikä voinut kuin naurahtaa kummastuneena Letician sanoessa, että tuo ymmärtäisi kyllä jos hän ei tahtoisi olla missään tekemisissä lapsen taikka Letician kanssa.
" Mitä sä oikein selität?", mies kysyi päätään pudistaen ja kun tuon katse lopulta kohtasi taas Letician katseen mies oli vain yhtä hymyä. Tämä oli jotenkin niin uskomatonta.. eikä Rabastan musitanut milloin oli tuntenut olonsä niin onnelliseksi, kaiken niiden huonojen uutisten jälkeen tämä.. tämä vain kumosi ne kaikki.
" Tottakai mä haluan olla tekemisissä.. teidän molempien kanssa!", mies sanoi kuin se olisi ollut ihan itsestäänselvyys ja edelleen hieman tiedosta huojuntenuunea tuo kohotti kätensä haromaan hiuksia ja mutisi miten hänesä oli ihan oikeasti tulossa sitten kai isä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Loppumätön jälkeistä surkuttelua
Takaisin alkuun 
Sivu 3 / 6Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: