PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Loppumätön jälkeistä surkuttelua

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava
KirjoittajaViesti
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 18, 2011 6:06 pm

Leticia ei ollut aluksi uskoa korviaan Justinin sanottua mitä sanoi. Ajatteliko tuo oikeasti noin hänestä? Että hän oli vain joku vanhapiika, joka oli vain ollut pitkään yksin ja sen takia ensimmäinen mies, joka vastaan tuli hurmaisi hänet tuosta vaan. Eihän se nyt niin ollut! Ei häntä nyt kuka tahansa voinut iskeä.. Luulisi Justinin sen verran nyt tietävän kuitenkin. Mistä Justin muka edes tiesi ettei hänellä ollut ollut ketään pitkään aikaan! Eihän tuo tietäisi vieläkään Rabastanista jos he eivät olisi tarvineet tuon apua.. Mitä jos hän vaikka olisikin salanut edellisen suhteensa ihan samalla tavalla kuin tämänkin? Vaikka vain sillä perusteella ettei halunnut äitiä ja siskoa hössöttämään.. Mitä nyt kyllä varmasti olisivatkin tehneet.
Mutta mitä Justinille nyt voisi sitten vastata? Leticiaa alkoi jo hieman ärsyttämään tämä keskustelu, muttei hän halunnut alkaa tuolle miehelle raivoamaankaan koska ilman tuota Rabastan olisi todennäköisesti jo hengetön ja hänen lapsensa isätön.
"Saat tämän kuulostamaan siltä kuin olisin vanhapiika, joka ei ole nähnytkään miestä viimeiseen kymmeneen vuoteen," Leticia totesi hieman kuivakasti mutta yritti nyt kuitekin naurahtaa hieman pitääkseen tunnelman hieman kepeämpänä, "noh.. voit luulla mitä haluat, mutta ei se tarkoita että olisit oikeassa.. Sitäpaitsi ne liljat olivat silloin enemmänkin sovitteleva ele kuin mikään romanttinen." No.. Olihan Rabastan sinänsä onnistunut hurmaamaan hänet aika nopeastikin kiitos liljojen, illallisen ja Colefordissa käppäilemisen.. Mutta ei siihen liittynyt mitenkään se että Leticia oli ollut pitkään muka seurustelematta.

Justinin noustua pöydästä, Leticia nousi samalla itsekin saattamaan toisen ovelle kerran tuo nyt oli lähtemässä. Justin lupasi tuoda lääkkeitä pikapuoliin ja Leticia vain nyökkäili nojautuen ovenkarmiin. Onneksi Justin oli hyvä parantaja eikä sen takia antanut Rabastanin kuolonsyöjyyden liiemmin vaikuttaa tässäkään tapauksessa.. Tuo oli ehkä pelastanut miehen vauvan takia, mutta se että tuo toisi jotain kipuja lieventäviä lääkkeitä niin se kertoi väistämättä parantajan huolesta potilasta kohtaan. Leticia ei tätä sanonut, mutta niinhän se oli.. Justin oli liian hyvä ihminen antaakseen potilaiden kärsiä jos vain pystyi sitä mitenkään estämään.
Justin lupasi vielä olla kertomatta Alisonille mitään, mistä he keskustelivat ja Leticia vain hymähti hieman
"No.. Kai mun pitäisi muutenkin selittää kaikki sillekin tai en ikinä saisi rauhaa enää," hän sanoi, "joutuisin selittämään ne asiat kerroit sä niitä sille tai et. Ja veikkaan että en pääse läheskään niin helpolla kun mitä sinä nyt minut päästit."

Justinin kaikkoonnuttua, Leticia nousi saman tien raput yläkertaan ja käveli suorintatietä takaisin makuuhuoneeseen. Hän huokaisi huolissaan huomattuaan ettei Rabastan ollut missään muotoa liikahtanut tämän hänen ja Justinin rupattelutuokion aikana. Sinänä hyvä.. Leticia ei halunnut että Rabastan heräisi yksin sitten kun heräisi. Hän halusi olla silloin tuon kanssa.. hän halusi olla tuon kanssa myös silloin kun tuo nukkui. Eikä sinänsä.. Ei hän voisi itse mitään muuta tehdäkään, koska vain tuon vierellä ollessaan hän pystyi olla varma siitä että kaikki oli hyvin. Jos hän olisi jossain muualla ja jokin menisi vinoon niin sittenhän hän ei saisi tietää sitä ennen kuin vasta myöhemmin. Jos vaikka Rabastanin haava alkaisi vuotamaan niin mitäs sitten jos hän ei olisi paikalla heti huomaamassa sitä!
Leticia heitti nurkassa olevalta tuolilta vaatteet kaappiin ja tajusi vasta sitten kuinka hän oli edelleen yöpaita päällään. Nyt vasta hän sen hokasi! Hän oli juossut pitkin Tylypahkaa pelkässä yöpaidassa! Eikä kukaan ollut sanonut mitään.. Aika.. hauskaa..
Leticia heitti samassa yöpaitansa kaappiin ja veti maastohousut ja topin ylleen. Sen tehtyään hän nappasi tyhjentämänsä tuolin ja vei sen Rabastanin sängyn viereen istahtaen siihen. Hän vei kätensä tuon kädelle ja otti sen omaansa silitellen sitä siinä käsiensä välissä. Käsi oli niin lämmin..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 18, 2011 7:15 pm

Kuten Justin oli arvellutkin odotti tuota kotona jo Alison heti tivaamassa selvitystä siitä missä mies oli ollut kun ollut edes mitään viestiä jättänyt jälkeensä. Justin kun oli tätä osannut jo odottaa asteli vain tyynesti olohuoneen puolelle sen kesken jääneen lehden luokse ja tyhryi selostamaan missä oli ollut ja miksi. Kuten arvata saattoi Alison kiinnostui heti kun Jus oli maininnut ' Letician miehen'. Nainen melkein jo siitä paikasta oli valmis lähtemään Letician luokse ihan uteliaisuuttaan vain, mutta Justin hieman toppuutteli tuota ja käski Alisonin nyt antaa siskolleen hetken hengähdys rauhaa. Alisonilta ei tietenkään jäänyt huomaamatta miehensä sanavalinta ja tuo innoissaan alkoi kyselemään mitä kaikkea Justin oli Leticialta saanut kuulla siitä miehestä. Alisoania ei tosiaan ollut pitkään järkyttänyt se asia, että tuon siskon mies oli paljastunut Rabastaniksi. Pakkohan hänen oli ollut sen verran kertoa, ettei ollut ketään Oliveriä ollut paikkaamassa vaan kuolonsyöjää.. muutenhan Leticia olisi voinut sen miehen viedä Mungoonkin.
" Justin kerro nyt! Muuten Letician täytyy samat asiat toistaa", Alison yritti vielä, mutta Justin vain avasi lehtensä ja piti suunsa kiinni. Tuo ei puhuisi mitään tärkeää kun oli niin Lettylle luvannutkin.
" Etköhän sä tiedä ihan tarpeeksi jo ja jos Letty tahtoo sulle mitään kertoa.. niin se kertoo", Justin sanoi ja vilkaisi merkitsevästi vaimoaan lehden ylitse ja Alisonilta meni tosiaan hetki tajuta mitä Jus oikein tarkotti.. kunnes muisti juorunneensa siitä vauvasta. Olihan Justin kertonut hänelle, ettei Leticia ollut ollut kovin iloinen hänen kerrottua asiasta vaikka oli luvannut olla hiljaa.
Alison lopulta hymähtäen luovutti tiedon kiskomisen mieheltään kun tuo ei selvästikkään aikonut puhua, mutta ehkä hän vielä saisi Letician kertoman hänellekkin jotakin. Hän halusi tietää kaiken siitä tuon uudesta miehestä! Ja varsinkin nähdä tuon kuolonsyöjän..eipä ollut hänkään koskaan aikasemmin kuolonsyöjää tavannut ja jos se vielä oli tajuton. Oli se myös harmiton.

Koko iltapäivän Alison levottomana vain pyöri ympäri taloa ja koitti keskittyä milloin mihinkin. Välillä tuo koitti aikaa kuluttaakseen pyyhkiä pölyjä ja välillä lueskella Hughin kanssa, mutta joka välissä naisen ajatukset vain karkasivat Leticiaan ja siihen tuon kuolonsyöjään!
"Nyt mä kyllä lähden!", Alison lopulta ilmoitti ja paiskasi kädessään olevan rätin olohuoneen pöydälle jota vasten tuo märkä riepu lätsähti ikävästi ja roiski muutaman pisaran Justinin lehden sivuille. Jus laski lehtensä alas ja vilkaistuaan kelloon myöntyi lopulta, että ehkä tuo sitten voisi mennä.. Leticia ehkä jopa kaipasi seuraa. Ei ollut kovin hyvä tuonkaan olla yksin siellä valvomassa.
"Katso, että se on syönyt jotain ja jos ei laitat sen syömään.. vauva kuitenkin tarvii ruokaa", Justin sanoi ja nousi ylös sohvalta saatuaan lehden taiteltua ja laski sen pöydälle nostettuaan märän rätin ensin pois tieltä. Alison oli jo innostukseltaan heti menossa, mutta Justin käski tuon odottaa vielä hetken jolloin nainen hymähi hieman ja lopulta seurasi miestään olohuoneesta ulos, mutta jo eteisessä Justin tuli tuota vastaan ja lykkäsi vaimonsa käteen pari pilleripurkkia.
"Mitä minä näillä", tuo kysyi, mutta ennen kuin Justin ehti vastata tajusi tuo itse, että ne olleet häntä varten vaan sille Rabastanille. Alison kohotti hymyillen katseensa purkeista Justiniin ja muiskaisi pikaisen suukon tuolle. Oli tuo Justin kyllä ihmeellinen.. pelastaa nyt mies joka oli tehnyt ties mitä kauheaa ja vielä auttaa hieman lisää, ettei tuon tarvitsisi kärsiä.

Saatuaan tarpeeksi ihasteltua miehensä urheutta ja avuliaisuutta oli Justin lopulta ollut se joka oli patistanut Alisonia jo lähtemään vaikka nainen oli itse koko iltapäivän tuskastellut sen kanssa kun voinut mennä ja piti antaa Leticia olla hetki omassa rauhassaan. Alison naputteli noita pilleripurnukoita vasten toisiaan astellessaan kurkkaamaan keittiöön ja siitä olohuoneen puolelle, mutta Leticiaa näkynyt alhaalla. Justin oli kyllä sanonutkin, että naisen varmasti löytäisi makkarista sen miehen luota, mutta oli ollut hyvä tarkistaa jos Leticialle vaikka olisi tullut nälkä? Nainen kääntyi seuraavaksi portaisiin ja lähti kohti yläkertaa koska sieltä hän viimeistään siskonsa löytäisi.
" Hei. Miten sä voit?", Alison kysyi päästyään makuuhuoneen ovelle ja jäi katselemaan tuolissa kyhjöttävää siskoaan. Hetkeksi hänen katseensa etsiytyi sängyssä makaavaan mieheenkin, mutta paljoa hän ei sieltä ovelta tuosta nähnyt joten asteli peremmälle. Alison näki nyt paremmin tuon miehen, eikä tuo tosiaankaan näyttänyt pelottavalta.. eikä varsinkaan kuolonsyöjältä.
" Justin kertoi käyneensä ja lähetti nämä", hän jatkoi ja jäi seisomaan siihen tuolin vierelle ja ravisteli hieman Justinilta saamiaan purkkeja ennen kuin kurotti laskemaan ne yöpöydälle. Vetäessään kättään takaisin tuo kuitenkin laski kämmenensä pikkusiskonsa hiuksiin ja hymyili hieman.
" Ootko sä istunu tässä koko ajan? Ootko edes mitään syönyt?", Alison oli heti huolehtimassa


Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 18, 2011 8:25 pm

Leticia ei enää tiennyt kuinka kauan oli istunut siinä tuolissa ja vain katsellut Rabastania kuin odottaen että tuo voisi minä hetkenä tahansa herätä. Tietysti Leticia toivoi sitä koko sydämestään että Rabastan siitä pikapuolin havahtuisi, mutta jotenkin.. hän ei osannut odottaa sitä tapahtuvaksi vielä. Tuo kun ei ollut osoittanut minkäänlaisia elonmerkkejä sitten aamuisen. Toisaalta oli ehkä ihan hyvä että Rabastan oli yhä tajuttomana.. Koska mitä nyt Justinin sanaan oli luottaminen niin tuon herääminen tuskin olisi mitään ruusuilla tanssimista. Eikä Justin ollut vielä tuonut lääkkeitäkään.

Leticia oli torkahtamaisillaan siihen tuoliinsa kun äkkiä ovensuusta kuului ääni, joka havahdutti tuon. Hän kääntyi katsomaan ja huomasi Alisonin kävelevän huoneen poikki yllättävän rauhallisen oloisena. Leticia tyytyi vain hymähtämään Alisonille vastaukseksi, koska ei oikeastaan ollut edes täysin varma mitä tuo oli unen läpi kysynyt.
"Kiitos," Leticia sanoi Alisonin näytettyä pilleripurkkeja ja laskettua ne yöpöydälle. Letty luki hieman vaikeasti tekstit siinä kyljessä ja kohotti sitten katseensa Alisoniin tuon laskiessa kätensä hänen päälaelleen. Hän hymähti uudelleen toisen kysymykselle ja siirsi katseensa takaisin Rabastaniin.
"Missäs muuallakaan.." hän sanoi huokaisten pienesti ja pudisti sitten päätään Alisonin ruokakysymykselle tietäen jo että saisi aikamoisen saarnan vastaansa. Hän oli itse saarnannut tuolle paljonkin kun tämä oli odottanut Hughia, joten oli vain odotettavissa että saarna syntyisi tästäkin. Olihan hän jo saanut tavallaan muutaman saarnan osakseen näiden ekojen raskauskuukausien aikana ja jos häntä nyt olisi yhtään huvittanut, hän olisi saattanut yrittää pelastaa tilanteen sanomalla että oli ollut juuri aikeissa lähteä alakertaan syömään.. Hän kuitenkin uskoi ettei tämäkään selitys olisi mennyt läpi eikä häntä oikeastaan edes huvittanut kieltää mitään.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 18, 2011 8:57 pm

Leticia ei ollut tainnut edes kuulla Alisonin uteluita tuon voinnista, koska tuo vain jotakin hymähti vastaukseksi. Ilmeisesti nainen nyt kuitenkin voi ainakin paremmin kuin se sängyssä makaava mies, mutta varmasti oli melkein yhtä rankkaa istua siinä vieressä odottamassa edes jotain merkkejä heräämisestä. Jos Justinille jotain tällaista olisi käynyt ei hänkään varmasti kovin helpolla tuon viereltä minnekkään poistuisi ja siksi hänestä tuntuikin kurjalta kun pitäisi koittaa saada Leticia jättämään Rabastan hetkeksi edes yksikseen kun hän itse varmasti samassa tilanteessa laittaisi kunnon tappelun pystyyn siitä, ettei varmasti poistuisi mihinkään ennen kuin olisi varma, että Justin selviäisi. Letician vielä sanottua, ettei tuo ollut poistunut Rabastanin vuoteen viereltä minnekkään eikä siis syönytkään huokaisi nainen hyväntahtoisesti ja käänsi katseensa taas hetkeksi Rabastaniin.
" Ei näytä kovinkaan paljoa kuolonsyöjältä..", Alison sanoi Rabastania katsellessaan ja lisäsi sen varmasti johtuvan noista vaaleista kiehkuroista. Jotenkin se minkä takia Alisonilla oli ollut niin kova kiire päästä siskonsa luokse oli nyt jäänyt.. hän kyllä ehtisi kyselemään enemmänkin tästä miehestä varmasti ihan pian, mutta ensin pitäisi saada sekä Letty että vauva ruokittua!
" Eiköhän Rabastan pärjää hetken yksin. Sun tarvitsee syödä.. ja vauvan myös joten mä laitan meille jotakin pikaisesti", Alison lupautui ja taputti vielä siskonsa olkapäätä ennen kuin kääntyi ja asteli ovelle. Ovella tuo vilkaisi vielä olkansa ylitse ja toivoi todella, että Justin oli osannut hoitaa hommansa.. ei hän tietenkään epäillyt miehensä parantajan taitoja, mutta hän ei kestäisi nähdä Leticiaa suremassa tuon miehen perään enempää. Jos tuo kuolisi.. ei edes mitään toista mahdollisuutta olisi enää vaan kaikki olisi lopullista.

Alison tutki kaikki kaapit keittiössä ja kun oli jo luullut, ettei tässä enemp huolissaan voinut olla oli hän selvästi ajatellut väärin. Siskon kaapeista kun meinannut löytä mitään ruuaksi kelpaavaa ja se oli outoa, koska Leticialla yleensä oli kaapissa sapuskaa ja aineksia mistä ruokaa tehdä. Ilmeisesti nämä viikot sen Rabastanin perään itkien olivat aiheuttaneet sen ettei Leticia tosiaankaan ollut uhrannut paljoa aikaa ruuan laittamiselle ja kaappien täyttämiselle. Alison haali lopulta kaapista jonkin riisipaketin ja ryhtyi keittelemään paketin loppuja riisejä. Olisi varmasti pitänyt olla enemmänkin katsomassa Lettyn perään, mutta ei sit vain sitten ollut.. ja nyt sitä oli enää turha surkutella miten asiat olisi voinut tehdä toisin ja silloin voisi olla kaikki paremmin.
" Mahtaakohan tämä olla kovin syötävää..", Alison ääneen pohti löytäessään yläkaapista vielä purkillisen tonnikalaa ja parasta ennen päivämärään tarkistamisen jälkeen totesi sen vielä olevan hyvää pitkään. Tonnikala siis päätyi riisin sekaan naisen saatua vedet riiseistä ja pienen sötköttämisen jälkeen iski tuo kattilasta ruokaa lautasille jotka kuskasi pöytään heitä varten.
" Siitä riittää.. joten älä epäröi santsata", tuo sanoi ja istui alas pöydän ääreen napattuaan vielä vesikannun ja lasit kaapista.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Huhti 18, 2011 9:30 pm

Letician kasvoille nousi pieni hymy Alisonin todetessa ettei Rabastan näyttänyt kuolonsyöjältä ja vetosi vielä tuon tukkaan.
"Ei niin.." Leticia sanoi hymähtäen muttei nostanut katsettaan Rabastanista, "eikä.. eikä se ole muutenkaan kuin kuolonsyöjät.." Ne muut kuolonsyöjät, jotka Leticia oli missään yhteydessä tavannut.. Ne olivat kaikki joitain murhanhimoisia psykopaatteja jotka käyttivät koko oikeudenkäyntinsä hänen henkensä uhkaamiseen mutteivät koskaan saaneet aikaiseksi toteuttaa uhkauksiaan.
Yllättävää kyllä, Alison ei saarnannut sen kummemmin hänen syömisistään vaikka Leticia olisi voinut pistää päänsä pantiksi siitä että tuon teki varmasti mieli! Ehkä tuo nyt sitten näki ettei tässä tilanteessa oikein voinut alkaa räyhäämäänkään.. ja kyllähän tuo hänet käski syömään eikä sitä käskyä liiemmin kehotukseksi voinut kutsua. Saarna jäi kyllä saamatta, mutta.. olihan Alison ihan oikeassa. Hänen täytyisi syödä jos ei muuten niin vauvan takia.
Alison sanoi lähtevänsä tekemään ruokaa ja Leticia lupasi tulla pian perästä. Hän ei yhtään ajatellut saatika muistanut ettei hänen kaapissaan juuri mitään ruokaa ollut. Se seikka tuntui jotenkin tyhjänpäiväiseltä asialta siinä tilanteessa. Tosin.. Mitähän Rabastan saisi kurkustaan alas sitten kun tuo heräisi. Pitäisihän Rabastaninkin jotain ravintoa saada herättyään.. Olisi pitänyt kysyä tämä asia Justinilta! No.. Hän voisi käydä kysymässä asiaa sitten.. tai ehkä Alison tiesi? Olihan tuo parantajan vaimo ja varmaan nuo nyt töistään puhuivat kotona.

Lopulta alakerrasta alkoi kohoilla jonkinlainen ruuan tuoksu ja Leticia katsahti oven suuntaan. Hän huokaisi itsekseen eikä hän olisi millään halunnut lähteä alakertaan.. Varsinkaan kun ei tehnyt mieli pitään syötävää. Leticia siirsi katseensa ovesta takaisin Rabastaniin ja vastahakoisesti nousi tuoliltaan. Hän kumartui Rabastanin puoleen ja painoi kätensä varoen tuon hiuksiin.
"Tulen ihan kohta takaisin," hän kuiskasi ja suukotti tuon otsaa. Sitten hän lähti käytävään katsahtaen hänkin vielä Rabastania ennen kuin lähti alakertaan.
Ihme kyllä, Alison oli loihtinut hänen kaappiensa sisällöstä jotakin mitä joku kerjäläinen voisi ehkä kutsua ravinnoksi. Leticia istahti pöytään omalle paikalleen Alisonin latoessa ruokaa lautasille ja kehottaessa häntä santsaamaankin. Ruokaa kyllä riittäisi.
"Kiitos.." Leticia mutisi, mutta tarttui ensitöikseen vesikannuun ja kaatoi lasinsa täyteen.. ja siinä samalla nyt Alisoninkin lasin hän täytti. Jokin.. vieraanvaraisuus nosti päätään hieman hänen alitajunnassaan.
Leticia joi kunnon kulausen kylmää, raikasta vettä ja tarttui sitten haarukkaan. Hän heitti annoksen suuhun ja jäi sitten pyörittelemään haarukkaa lautastaan vasten. Ei.. Ei ruoka nyt pahalta sinänsä maistunut, mutta.. Hänen ei vain tehnyt mieli pitään. Nieleminen tuntui jotenkin ylitsepääsemättömältä, joten hän joutui pyörittelemään ruokaa suussaan vähän turhankin pitkään ennen kuin sai nielaistua.
Leticia katsahti Alisonia hieman yrittäen pähkäillä jotain puheenaihetta muttei nyt keksinyt mitään, mikä häntä voisi edes hieman kiinnostaa. Ajatukset kun pyörivät vain ja ainoastaan Rabastanissa.. Häntä ei kiinnostanut kysellä edes Hughin kuulumisia, mikä yleensä kuului hänen ensimmäisiin kysymyksiinsä kun hän tapasi jompaa kumpaa pojan vanhemmista. Hiljentyminen kuitenkin tiesi vain kysymystulvaa, mutta.. kai se tulva joskus pitäisi kohdata.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Huhti 19, 2011 4:25 pm

Alisonin saatua ensinmäinen haarukallinen suuhunsa tuo vain totesi, että aika mautonta tämä kyllä oli mutta nälkä sillä lähtisi. Letician syöminen näytti sen sijaan hyvin vaivalloiselta, mutta hän ei kyllä antaisi tuon jättää tätä lautasellista. Letty tuntui jauhavan sama haarukallista suussaan ikuisuuden ja selvästikkään tuolle olisi enempää edes maistunut..
Hassua kyllä, Alison ei aloittanut sitä kysymystulvaa saman tien vaan keskittyi vain syömään sitä valmistamaansa mössöä ja vahtimaan, että Leticiakin todella saisi suuhunsa jotakin. No ehkä hän ei pakottaisi tuota syömään ihan koko lautasellista, mutta suurimman osan ainakin.
" Toivottavasti edes tuolla miehellä on parempi ruokahalu, jotta voi edes olla hyvänä esimerkkinä lapselle ruokapöydässä", Alison sanoi seurattuaan siinä hetkisen Letician hidasta syömistä ja vaikka tiesi ihan hyvin, ettei tuo nyt yleensä noin ruokaansa närpinyt. Oli vain alkanut olla niin hiljaista, että jollakin oli täytynyt kesksutelua aloittaa.

Ruuan huvetessa lautaselta Alison lopulta voinut enää odotella enempää vaan esitti Leticialle melkeinpä ihan samat kysymykset kuin Justin oli aamulla aikasemmin ja vastaukseksi hän myös sai ne samat vastaukset mitä Juskin oli saanut, eiköä Alison voinut kuin hieman kummastella miksei Justin ollut voinut kertoa tätä kaikkea niin olisi Leticiakin säästynyt toistamiselta, mutta ei.. kun Justin oli mennyt tekemään ihan typeriä lupauksia.
Alison ei kuitenkaan epäillyt Rabastanin aikeita missään vaiheessa, mutta asiaan ehkä vaikutti se että hän oli nainen ja ajatteli asiat ihan erillä tavalla kuin miehensä. Hänestä tämä Rabastan vain kuulosti oikein mukavalta ja herttaiselta mieheltä!
" Kuulostaa ihan tavalliselta mieheltä.. tai ehkä ei.. ennemminkin tuommoisia miehiä voisi kai olla enemmänkin. Hyvin.. epäkuolonsyöjämäistä käytöstä", Alison sanoi kuunneltuaan vastauksia kysymyksiinsä ja tökkiä riisin palasia lautasellaan hymyillen. HYvä ettei Leticia ollut mennyt ilmiantmaan sitä miestä auroreille..
" Sanoit, et se kävi sun kanssas samaan aikaan koulua?", Alison äkkiä havahtui ajatuksistaan ja kohotti katseensa siskoon kun uteli minkä ikäinen tämä Rabastan oikein oli.
" Mahtaakohan olla jotakin niistä luihuisista joiden naaman sinäkin olet aikoinas sutannut?", nainen naurahtaen kysyi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Huhti 19, 2011 5:13 pm

Leticia ei saanutkaan sitä kysymystulvaa osakseen aivan saman tien vaan jonkun aikaa ruokapöydässä vallitsi hiljaisuus.. Ja kiitos tämän hiljaisuuden, hänen oli pakko syödä jotakin koska ei voinut jättää syömättäkään sillä verukkeella että piti puhua. Vaikka hän kuinka urheasti yritti syödä Alisonin tekemää sapuskaa, hänen toimintansa ei ilmeisesti kuitenkaan ollut tarpeeksi vakuuttavaa koska pian Alison jo kuului toivovan että Rabastan söisi ruokansa halukkaammin kuin hän.. Jos ei muuten niin esimerkkinä lapselle. Leticia katsahti Alisonia pienesti hymähtäen, muttei vastannut mitään. Kyllä Rabastan antaisi hyvää esimerkkiä.. Varmaan kaikessa mitä tuo sitten tekisikään, jos teki. No.. Ainakin syömisessä! Olihan tuo tyhjentänyt hänen jääkaappinsa useammin kuin kerran noiden parin vuoden aikana. Eikä hän ollut koskaan valittanut.. Tuskin tuo kuolonsyöjä paljon mistään muualta sapuskaa oli saanut.. Paitsi ehkä siitä pienestä, söpöstä Colefordin ravintolasta. Hmmh.. Missähän se kuva oli, minkä se joku hullu kuvaajaukko oli napannut heistä silloin heidän ensimmäisillä treffeillää. Hän oli survonut sen huolellisesti piiloon, jottei kukaan ulkopuolinen näkisi sitä ja.. no nyt se oli siellä jossakin piilossa. Kai olohuoneen laatikossa.

Yllättävää kyllä, Leticia sai kuitenkin aika hyvin ruokaa mahaansa ja jotenkin syöminen helpottui hieman sitä mukaa kun hän sai syötyä. Vettä kului kyllä rutkasti enemmän kuin normaalisti.. Kai koska riisi ja tonnikala oli kuitenkin aika kuiva yhdistelmä.. Nyt hän istuisi vessassa koko ajan jatkossa kiitos veden litkimisen.
Lopulta Alison sai kuitenkin avattua suunsa ja kysyi aikalailla samat kysymykset, joihin Leticia oli jo aamummalla saanut antaa vastauksia. Hieman kärsien Leticia kuitenkin alkoi selittämään vastauksia, koska ei jaksanut nyt alkaa inttämäänkään.. Ja tosiaan, mitä väliä millään enää oli. Voldemort oli kuollut eikä tuo nyt toistamiseen kuoleman takaa lähtisi kostoretkille. Tosin ainoa ongelma, mikä paljastumisesta voisi seurata oli Letician potkut sitten jos/kun ministeriölle selviäisi tämä suhde. Ja Kilta tuskin sekään katsoisi kovin hyvällä.. Todennäköisesti häntä pidettäisiin petturina oli hän vuotanut tietoja tai ei. Mutta tapahtui mitä tapahtui, siitä Leticia ei vielä jaksanut kantaa murhetta. Ministeriöllä oli muutakin tekemistä tällä hetkellä kuin miettiä mitä tekisi hänen kanssaan.. Joten ehkä Leticia ehtisi Rabastaninkin suhteen tehdä vielä jotakin ennen kuin sana heidän suhteestaan leviäisi laajemmalle.

Alison tuntui kuitenkin ottavan asian paremmin kuin Justin aamupäivällä. Ainakaan tuo ei epäillyt Rabastanin motiiveja tai jos epäili niin ei ainakaan niin vahvasti kuin Justin. Mutta vaikka Leticia oli osannut jotenkin odottaa Alisonilta tälläistä vähän vähemmän epäilevää käytöstä niin silti tuon sanoessa että Rabastanin kaltaisia miehiä pitäisi ehkä olla enemmänkin, yllätti hänet. Pieni hymy nousi hänen kasvoilleen ja hänkin laski katseensa lautaseen, joka oli jo tyhjentynyt yllättävän paljon.
"Kyllä.. Kyllä se on kuolonsyöjä," Leticia sanoi eikä voinut olla muistamatta kuinka juuri Rabastan oli tappanut Amelia Bonesin. Tai.. Eihän Leticia mitään tiennyt, koska ei ollut antanut miehen selittää. Ehkä sekin.. oli vain väärinkäsitys. Mutta kyllä tuo oli Lestrange silti ja juuri yksi niistä, jotka olivat kiduttaneet Longbottomit järjiltään.
"Mutta.. se on hyvä mies," Leticia lisäsi vilkaisten Alisonia pienen ujon hymyn kera, mutta laski sitten katseensa hieman turhautuneena takaisin lautaseensa, "mutta oli se tuleva isä tai ei.. Se istuu pian Azkabanissa loppuelämänsä ellen mä saa jotain.. jotain tehtyä." Miten hän muka saisi Rabastanin vapaaksi? Sehän oli sula mahdottomuus!

Hetken päästä Alison kysyi tarkennusta siihen että Rabastan oli ollut Letician kanssa samaan aikaan koulussa. Tuon muistutettua niistä luokkakuvista, joita he pienenä sotkivat.. Ei Leticiakaan voinut olla nauramatta vaan nyt ensikerran sitten aamun hän tyrskähti pienesti.
"No.. Se oli sun luokkalaisia kyllä," Leticia sanoi, "38 vuotias.. ja joo sen naama löytyy kyllä niiden mustetahrojen alta. Tai löytyisi jos niitä ei olisi sotkettu ikimusteella." Leticia naurahti ja joi lasistaan.
"Itseasiassa.. Me puhuttii tästä joskus Rabastanin kanssa," Leticia paljasti vilkaisten Alisonia, "lupasin muistaakseni että etsin ne kuvat jostakin, mutta en kai koskaan sitten muistanut.."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ke Huhti 20, 2011 5:59 am

Alison ei menisi kyllä sitä kiistämään etteikö Rabastan kuolonsyöjä olisi.. tuo vaan ei näyttänyt siltä ja varsinkin siinä tajuttomana maatessaan ei hänelläkään ollut mitään syytä pelätä. Tosin, jos Leticia oli miehen kanssa ja pari vuotta ollut ja tuokin vielä istui siinä ihan hyvin voivana niin ehkä sitä miestä ei tarvisi pelätä edes tajuissaan. Hieman kuitenkin karmi tietysti.. entä jos sillä vaikka.. naksahtaisi päässä tai jotakin?
" Miten tuota.. luulet, että Rabastan ottaa sen tiedon, että Vo- se sen isäntä on kuollut?", Alison kysyi hiljaa kuin olisi ollut vieläkin kiellettyä mainita edes Voldemortin nimi ja siirsi lautasesna syrjään saatuaan sen tyhjäksi. Vaikka noiden kahden juttu tästä selviäisi huimasti kun sota oli ohitse ja Voldemort kuollut ei Rabastan kuitenkaan varmasti riemusta hyppelisi kuullessaan.
".. tai monen muun kuolema", nainen jatkoi ja pudisteli hieman päätään. Kai tuo surisi kuolonsyöjä kavereitaan? Vai surisiko? Ei hän tiennyt miten läheisiä kuolonsyöjät toisilleen olivat, mutta kai Rabastania edes hieman liikuttaisi kuulla ystäviensä kuolemasta. Tai sitten ei..
Leticia hyvin muistutti Raban kuolonsyöjyydestä myös sillä, että tuo mies tulisi istumaan Azkabanissa loppu elämänsä, ellei Leticia tekisi jotain tuon hyväksi ja Alison huokaisi hiljaa muistuttaen itse miten Letician työ tulisi olemaan vaarassa sen jälkeen. Ministeriössä ei ehkä katsottaisi tätä kovin hyvällä, mutta ehkä sitä saarroi edes toivoa, että Letician selitykset menisivät läpi ja tuo saisi työnsä pitää. Millä nuo muuten eläisivät?
" Mitä se aikoo nyt tehdä? Ei kuolonsyöjä tuu koskaan saamaan mitään töitä ja uskon ettei kukaan ole vähään aikaan unohtamassa kuolonsyöjien naamoja ja Rabastan nyt kuitenkaan ole.. edes kovin tuntematon", Alison kysyi.

Kysyttyään Rabastanin ikää Leticia kertoi miehen olleenkin hänen kanssaan samalla vuosikurssilla ja nainen naurahti hieman. Miten olikaan sattunut näin mukavasti!
" Eiköhän ne vielä tallessa ole vaikka niissä ei kauheasti esiteltävää ole", Alison nauraen sanoi Letician kerrottua miten oli joskus tästä asiasta Rabastanin kanssa puhunut ja lupasi kyllä etsiä ne esiin jostakin miehen nähtäväksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ke Huhti 20, 2011 11:54 am

Alisonin kysymyksessä oli hyvä pointti, mitä Leticia ei ollut oikeastaan ehtinyt vielä edes ajatella.. Vaikka hänellä olikin ollut ties kuinka monta tuntia aikaa siinä kun hän oli kököttänyt Rabastanin sängyn vieressä. Miten Rabastan tosiaan reagoisi siihen kun kuulisi että Voldemort oli kuollut.. ja tällä kertaa lopullisesti? Uskoisiko tuo? Tuskin tuo sitä hyvällä ainakaan ottaisi.. Mutta pakkohan se asia oli miehelle kertoa ja kai se oli hänen tehtävänsäkin. Alisonin jatkettua kysymystään, Leticia kohautti harteitaan mietteliäänä. Niin.. Monet kuolonsyöjät olivat kyllä heittäneet henkensä, muttei Leticia tiennyt itkisikö Rabastan noista kenenkään perään.. Ei hän tiennyt sen paremmin kuin Alisonkaan noiden keskinäisistä suhteista. Enemmän Voldemortin kukistuminen kuitenkin vaikuttaisi Rabastaniin kun noiden muiden kuolonsyöjien kuoleminen.. Hmmh.. Olikohan se McDonnell vielä elossa? Leticia värähti hieman ajatusta, koska ei ollut todellakaan unohtanut tuon paria visiittiä hänen luonaan. Oli ehkä julmaa ajatella niin, mutta.. Leticia ei voinut itselleen mitään; hän toivoi että McDonnell olisi kuollut tuossa sodassa. Hän ei halunnut sitä miestä ovelleen enää.. Ensinäkin nyt hänen täytyisi pystyä suojelemaan itsensä lisäksi sitä pientä elämän alkua sisällään eikä hän ollut aikaisemminkaan kovin ansiokkaasti onnistunut suojelemaan edes itseään.. Olisiko hänestä edes äidiksi..
"No.. Tuskin se riemusta hyppii kun kuulee Voldemortista," Leticia sanoi täysin tottuneena siihen että Voldemortia kutsuttiin nimellä eikä kierrellen. Olivathan he Rabastanin kanssa tuosta puhuneet ihan nimen kera melkeinpä aina..
"Mutta en sitten tiedä.. miten se suhtautuu muiden kuolonsyöjien kohtaloon," Leticia sanoi uskoen aika vakaasti että ne, jotka olivat selvinneet sodasta elossa löytäisivät itsensä aika pikapuolin Azkabanista. Mitenköhän.. Mitenköhän Rabastanin perheen oli käynyt.. Olihan tuolla ainakin veli ja isäkin oli kai yhä kuolonsyöjissä iästään huolimatta..

Leticia kohautti uudelleen hartioitaan Alisonin kysyessä mitä Rabastan aikoisi jatkossa. Jaa-a.. Siinäpä kysymys. Tuskin tuo tosiaan töitä mistään saisi, mutta.. Eikai tuon tarvinutkaan. Olihan tuo Lestrange eikä se suku kai ihan sieltä köyhimmästä päästä ollut. Tosin.. Ei tuo kai ollut Voldemortiltakaan mitään palkkaa saanut? Joten kai tuo oli tähän päivään saakka ihan omilla rahoillaan elänyt.
"Kai se.. jatkaa ihan normaalisti," Leticia vastasi, "tai siis en mä usko että se mitään rahallista palkkaa Voldemortiltakaan sai. Eikä Lestranget nyt minun käsittääkseni mikään Englannin köyhin suku kuitenkaan ole.. Niin kai se pärjää." Ja no kävihän Leticia töissä, mutta ei hän halunnut antaa Alisonille sitä kuvaa että hän elättäisi perheen jatkossa.. Eihän se ollut hänen aikomuksensakaan. Kyllä hän nyt lapsen tietenkin kasvattaisi omin voimin ja omin tuloin ellei Rabastan halunnut olla mukana kasvatuksessa, mutta ei hän Rabastanin elämää alkaisi maksamaan..

Leticia naurahti hieman Alisonin luvattua kaivaa ne valokuvat jostakin. Ihana ajatushan tuo oli.. Mutta tiedä sitten halusiko Rabastan tosissaan koskaan nähdä niitä valokuvia. Eihän hän tiennyt edes halusiko Rabastan jatkaa hänen kanssaan olemista enää tämän jälkeen.. Vaikka olihan tuo kyllä sanonut rakastavansa häntä.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ke Huhti 20, 2011 1:36 pm

" Tuskin tosiaan.. se on sille varmasti sama kuin jos itse olisi herännyt jostain ja olisi ilmoitettu, että taikaministeri on kuollut", Alison sanoi, mutta tajusi sitten, että heidän ministerinsähän kuolikin ja tuo hieman naurahti. Miten se nyt niin oli päässyt unohtumaan.. Muiden kuolonsyöjien kohtaloihin reagoimisesta Leticia ei osannut mitään sanoa ja ehkä sia oli niin kuin hän oli ajatellut. Kuolonsyöjät tuskin olivat kovin läheistä joukkoa keskenään vaikka taisivatkin yhdessä aina tuhoa levittää.
Alison nousi kuskaamaan tyhjän lautasensa tiskialtaaseen ja nappasi lopulta Leticiankin vaikka siinä vielä hieman ruokaa taisi ollakkin ja ryhtyi huuhtelemaan noita. Rabastanin perheestä ei Alisonille tullut mieleenkään udella! Aivankuin tuolla sellaista ei olisi ollutkaan. Jotenkin ajatus kuolonsyöjien perheestä oli niin kaukaa haettua ettei hän tajunnut ollenkaan.. että tottakai Rabastanillakin oli äiti ja isä. Veljestähän hän tottakai tiesi kun lehtiä luki aina välillä mutta vanhemmat! Kamalaa.. kuolonsyöjäthän syntyivät vain jostakin.. pimeydestä.
" Jos se haluaa alkaa leikkimään kotia sun kanssas", Alison aloitti siinä lautasta puhtaaksi hinkatessaan ja piti pienen tauon kun lorotteli vettä huuhdellakseen oman lautasensa ensin.
" .. millastahan se mahtaa olla.. tai tarkotan, että kun se tulee niin erilaisista oloista kuin sinä. Oletan, että tulee", nainen sanoi eikä edes alkanut ajattelemaan mitä kamaluuksia sille Rabastanille oli varmaan opetettu jo ennen kuin se osasi kävellä! Leticia kyllä osasi pitää puolensä ja jos ei tuota kiinnostaisi antaa lapsensa listiä naapurin kissoja niin sitten niin ei tapahtuisi, mutta kai kuolonsyöjä nyt tahtoi lapsensa tietävän Voldemortista ja omasta ajatusmaailmastaan.

Leticia uskoi Rabastanin vain jatkavan ihan normaalisti ja vastauksen myötä Alison kääntyi vilkaisemaan siskoaan olkansa ylitse. Hän kuin jo oletti niin, että tottakai Rabastan aikoi jäädä hänen siskonsa kanssa.. ja jos ei niin hän kyllä pitäisi huolen siitä. Niin paljoa hän kyllä oli saanut Lettyn itkemistä todistaa, ettei uskonut siskonsa koskaan löytävän enää miestä jos tuo nyt päästäisi Raban uudelleen lähtemään.
" Hommaahan täälläkin kyllä riittää lapsen synnyttyä. Ihana ajatus.. koti-isä", Alison sanoi naurahtaen. Hassua miten Leticiastakin oli äiti tulossa vaikka tuo niin oli tuntunut aina olevan sitä mieltä ettei alkaisi mitään lapsia hankkimaan.. Hugh kun oli tuntunut riittävän Lettyllekkin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ke Huhti 20, 2011 3:03 pm

Alisonin pointti taikaministerin kuolemasta oli sinänsä jollain hyvin hämärällä tavalla hupaisa.. muttei ollenkaan totta. Ei hän tuntenut missään muotoa samanlaista kiintymystä tai kunnioitusta Rymistyiriä kohtaan kuin mitä kuolonsyöjät Voldemortia kohtaan.. Saatika sitä jonkinasteista pelkoa. Rymistyir oli ollut hänelle vain pomo, jonka hän ehkä näki vilaukselta kerran viikossa jos sitäkään. Itse ministerin kuolema ei ollut juuri vaikuttanut häneen mitenkään, mutta se saattoi johtua siitä että yleisesti taikaministeriön kaatuminen oli ollut se suurempi ongelma sekä taikayhteiskunnan että hänen itsensäkin kannalta.
"Ei.. Ei ministeriä voi oikeasti verrata Voldemortiin," Leticia sanoi katsoen kuinka Alison korjasi lautaset pöydästä. Kiitollisena hän seurasi myös oman lautasensa matkaa tiskialtaaseen..
"Koska.. No olivathan he kumpikin tavallaan samassa asemassa," Leticia jatkoi, "johtajia kumpikin omalla tavallaan, mutta.. Voldemortilla ja sen kuolonsyöjillä oli jokin sellainen yhteys, mitä taikaministerin ja sen seuraajien välillä ei voi koskaan olla. En osaa selittää sitä, koska en tietenkään itsekään tarkalleen tiedä, mutta.. Jotenkin ne kaksi ovat niin erilaisia."

Leticia vilkaisi Alisonin selkää tuon puhuessa perheleikeistä.. Leikkiä? Hmmh.. Leticia ei oikein tiennyt miten hänen pitäisi nyt ymmärtää tämä Alisonin sanavalinta. Onneksi hänen ei tarvinutkaan ymmärtää, koska Alison jatkoi hetken päästä miettien millaista perhe-elämä kuolonsyöjän kanssa voisi olla. Leticia hymähti hieman, mutta jäi hetkeksi miettimään asiaa. No.. olihan heillä toki eriäviä mielipiteitä, mistä pitäisi varmasti puhua ennen kuin lapsi syntyisi. Ettei se saisi mitään turhan ristiriitaisia käsityksiä heti alkuun sekoittamaan pieniä, kehittymättömiä aivosolujaan.. Mutta toisaalta.. Rabastan oli aina halunnut perheen.. Mutta eivät he kyllä koskaan olleet puhuneet siitä, millainen kasvatus kotona oli aina vallinnut. Mutta mitä Leticia nyt muisti Rabastanin hieman lapsuudestaan puhuneen niin ei noilla kai nyt mitään hirveää lapsuutta ollut ollut..
Alison ehti vielä jatkaa päivittelemällä kuinka ajatus koti-isästä oli ihana ennen kuin Leticia pääsi vastaamaan ajatuksiaan. Hän hymähti uudelleen toisen sanoille. Kyllä.. Ajatus koti-isästä oli kieltämättä ihan mukava.. Voisi hänkin sitten olla välillä töissä ihan vapaasti mikäli hänellä vielä silloin työpaikka olisi.
"No enhän minä nyt edelleenkään ole varma haluaako se edes olla tämän lapsen kanssa missään tekemisissä," Leticia sanoi hieman tuskastuen jo ajatuksesta, "tai siis.. On se aina halunnut lapsia ja perheen tai niin se on ainakin sanonut.. Mutta en mä ollu kovin kiva sille silloin kun kerroin lapsesta.." Tämän osan tarinaahan Alison jo tiesikin.
"Mutta jos se haluaa niin.. Kyl mä uskon että päästäisiin yhteisymmärrykseen," Leticia lisäsi, "mun käsityksen mukaa sillä oli ihan mukava lapsuus.. Ne asu pienessä kylässä Colefordissa silloin kun Rabastan oli ihan pieni.. Rabastan vei mut sinne silloin.. meidän ekoilla treffeillä. Se vaikutti ihan kivalta paikalta kasvaa.. Tosin Rabastan oli kuulemma ollut ihan pieni kun he muuttivat Lontooseen. Kai syynä oli se että Rodolphus lähti Tylypahkaan."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ke Huhti 20, 2011 7:45 pm

Alison vertailtua taikaministerin kuolemaa Voldemortin kuolemaan ilmaisi Leticia mielipiteellään, etteivät ne olleet verrattavissa toisiinsa ja Leticia oli kyllä oikeassa. Voldemortin kannattajat olivat kuitenkin palvoneet maata sen miehen jalkojen ja ministeriön puolella olleet.. no kovin moni olisi varmasti ihan henkeään uhrannut sen miehen puolesta.
" Taidat olla oikeassa. Onneksi täällä on nyt kuolonsyöjä joka ehkä voi vielä valaista tätä .. Vold- Voldemortin ja kuolonsyöjien välistä suhdetta", Alison sanoi ja huomasi taas miten epäröi käyttää Voldemortin nimeä, mutta kun Leticia tuntui keskustelessa puhuvan tuosta niin kepeästi niin oli Alisonkin päättänyt. Toisaalta Leticia kuitenkin oli viimeiset pari vuotta seurustellut kuolonsyöjän kanssa joten kai tuo oli tottunut puhumaan Voldemortista näinkin kepeästi. Kuin oltaisiin ihan arkisestakin asiasta keskusteltu.

Kotileikiltä tämä Alisonista hieman vielä vaikutti, mutta ehkä hänkin saisi positiivisesti yllättyä ja noista kahdesta ehkä ihan oikeasti oli vanhemmiksi. Ei hän siskon lastenhoito taitoja epäillyt! Eihän hän muuten Hughia tuon huomaan olisi laskenut, mutta.. omat lapset ne olivat ihan eri asia. Niistä kuitenkin oli vastuussa koko ajan.
"Jos se lapsia on halunnut niin en näe syytä miksei tahtoisi tämänkin kanssa olla tekemisissä.. ja sinun. En usko sen muuttavan kauheasti asioita, että sä ilmoitit siitä lapsesta niissä olosuhteissa", Alison sanoi ja saatuaan toisenkin lautasista tiskattua iski sen kaappiin kuivumaan. Nainen laittoi kattilan päälle vielä kannen ennen kuin laittoi lopun ruuan jääkaappiin Leticiaa varten ja ehkä jos Rabastan ajoissa heräisi voisi siitä tuollekkin vielä riittää. Taitaisi kuitenkin käydä niin ettei Leticia edes koskisi enää tuohon ruokaan ennen kuin Rabastan olisi hereillä tai kun heittäisi sen roskikseen kaapista pilaantumasta.
Colefordista ei Alisonkaan ollut koskaan kuullut Letician kerrottua Rabastanin varttuneen sen nimisessä kaupungissa lapsuuttaan, mutta koska nimi ei kuulostanut tutulta oli paikka varmasti siksi aika pieni ja mikäs sen parempi paikka lapsen varttua kuin joku pieni kylä.
"Oletko sä tavannu sen perhettä?"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   To Huhti 21, 2011 4:25 pm

Leticia nyökytteli hajamielisesti Alisonin todetessa että Rabastan voisi kertoa sitten paremmin Voldemortin ja kuolonsyöjien suhteesta.. Hmmh.. Niinhän tuo voisi. Mutta Letician päässä pyöri sillä hetkellä enemmän se että se mies ylipäätään heräisi. Ehkei tuolta tosiaan ensitöiksi kannattaisi alkaa utelemaan mitään, mikä liittyisi Voldemortiin.

Sinänsä Alisonin sanoissa piili jonkinlainen järki tuon ihmetellessä miksei Rabastan haluaisi muka olla tekemisissä hänen ja lapsen kanssa.. No.. Eihän sitä koskaan tiennyt! Leticia ainakin omasta mielestään oli ollut mitä törkein ihminen silloin eron tullessa ja tehnyt aika selväksi ettei hän halunnut olla tuon kanssa missään tekemisissä enää. Tottakai hän oli melkein heti katunut sanojaan, muttei se enää mitään voinut muuttaa.. Eikä Rabastan tosiaan vielä tiennyt mitä mieltä hän oikeasti oli.. Ehkä tuo oli tehnyt uudet johtopäätökset hänestä hänen sanomisiensa perusteella.. Eikä nyt enää pitänytkään hänestä. Ehkä tuo oli silloin Tylypahkassakin sanonut rakastavansa häntä vain ettei hän jättäisi tuota sinne. Ihan kuin hän nyt olisi edes juossut Tylypahkaan saakka Rabastania etsimään jos hän ei haluaisi olla tuon kanssa tekemisissä, mutta.. Hmmh.. No kaikki selviäisi vasta kun Rabastan heräisi ja pystyisi.. puhumaan..

"Hmmh.. No.. Olen mä sen veljen ja isän tavannut," Leticia sanoi naurahtaen hieman hermostuneesti ja tutkaili sormenpäitään, "passitin niistä kummatkin Azkabaniin viimeisen vuoden aikana.. Eli olen tavannut ne oikeussalissa, mutten muuten.." Oli sinänsä aika hauskaa kuinka Rabastan ja Leticia olivat yhä yhdessä ottaen huomioon sen millainen suhde heillä oli.. Tai muutenkin. Kuka seurustelisi vapaaehtoisesti tyypin kanssa, joka on passittanut omia perheenjäseniä Azkabaniin? Tai toisaalta.. kuka seurustelisi vapaaehtoisesti sen ihmisen kanssa, joka on tappanut hänen työnantajansa? Hmm?
"Tai no en mä voi sanoa et mä oon tavannu ne koska muuten oisin tavannu puolet Voldemortin armeijasta.." Leticia naurahti heikosti.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   To Huhti 21, 2011 6:09 pm

" Todella hyvissä merkeissä", Alison naurahti Letician kerrottua tavanneensa kyllä Rabastanin isän ja veljen, mutta nuo eivät kyllä tuossa tapauksessa olleet tienneet siis Letician olevan tekemisissä Rabastanin kanssa?
" Mahtoikohan ne selvitä.. tuosta kahakasta", nainen kysyi ja kääntyi hetkeksi Letician puoleen vakavana. Vaikka Rabastan miten oli kuolonsyöjä kai tuoltakin sentään löytyi tunteita perhettään kohtaan eikä koskaan ollut kiva menettää perheenjäseniään. Voldemortin kuolema ja jos vielä tuo olisi menettänyt sekä isänsä että veljensä.. mahtoi olla mukava herätä ja kuulla kaikki. Leticia kai helposti saisi selville mitä Rodolphukselle ja Rabastanin isälle oli käynyt.. tai siis.. jos nuo eivät olleet Azkabanissa olisivat nuo kuolleet.

" Otatko sä vielä kahvia?", Alison kysyi ja kääntyi jo nappaamaan kahvipannun käsiinsä täyttääkseen sen vedellä.
Se nyt ainakin maistuisi Leticialle.. tuskin tuo mitään muuta alas saikaan kunnolla kuin kahvia ja sitäkin ihan liika hänen mielestään. Tuskin oli enää edes terveellistä juoda kahvia niin paljon kuin Leticia. Alison kuitenkaan ei ollut mikään kovinkaan hyvä kahvin keittäjä vaikka itse ei omassa kahvissaan ja muiden keittämissä kahveissa maistanutkaan mitään eroa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   To Huhti 21, 2011 8:30 pm

Leticia naurahti hieman Alisonin naurahtaessa.. Niin. Tosi hyvissä. Mikäli hän vielä jostain syystä joutuisi kasvokkain noiden kanssa niin.. Mitähän sitten? Isä hakkaisi hänet kävelykepillä ja Rodolphus vähän.. kiduttaisi häntä...? Hmmh..
Alisonin seuraava kysymys sai Leticiankin vakavoitumaan (vaikka vakavampihan hän nyt kokoajan olikin) ja siirtämään katseensa mietteliäänä ja jokseenkin huolestuneena ikkunaan ja aurinkoiseen kevätpäivään. Olivatko herra Lestrange ja Rodolphus yhä elossa? Jos niin nuo tosiaan varmaan olisivat Azkabanissa. Tiedä sitten kumpaa toivoa enemmän.. Azkaban kun ei ollut mikään unelmapaikka viettää loppuelämäänsä.
"En tiedä.." Leticia sanoi hetken päästä katsahtaen Alisonia, "mä.. mä keskityin vaa ettimään Rabastanin sieltä.. Mutta ei siellä kovin paljoa porukkaa liikkunut siellä Tylypahkan tiluksilla. Muutama ministeriöläinen tuli siihen meidän luo, mutta en minä niiltä älynnyt mitään kysyä.. Ne kun halusivat pidättää Rabastanin ja heittää Azkabaniin.." Vasta nyt Leticialle alkoi oikeastaan valjeta kuinka kamalassa tilanteessa hän oli. Hän oli auttanut kuolonsyöjän karkuun! Ja vielä ministeriön silmien edessä! Kun tämä tieto tosiaan leviäisi niin..
"Ja sitten ne Tylypahkan suojataiat raukes ja mä.. mä kaikkoonnuin pois Rabastanin kanssa.." Leticia jatkoi tuijottaen nyt jokseenkin lasittunein silmin eteensä. Voi pojat.. hän oli niin kusessa.

Alisonin kysyttyä kahvista, Letivia nyökkäili nyt kyllä hieman pirteämpänä jo kiitos tuon äskeisen älynväläyksen. Hänen olisi keskittävä jotakin ja pian! Jos Tylypahkassa ei olisi niin paljoa tehtävää niin mitä luultavammin aurorit olisivat jo hänen ovellaan hakemassa ensinäkin Rabastania pois.. Ja samalla häntä hakemassa kuulusteluihin. Tuo operaatio tulisi väistämättä eteen jossakin vaiheessa.. Ellei hän keksisi jotakin.
"Laita siihen yks ylimääränen lusikallinen poroja," Leticia sanoi poissaolevana vilkaisten Alisonia tuon jo sulkiessa kahvipurkkia, "siitä tulee muuten liian laihaa.." Sisko ja siskon kahvit.
Hetken ajan Leticia oli hiljaa ja vain mietti sitä miten hän nyt hoitaisi itsensä ja Rabastanin ulos tästä ongelmatilanteesta.. Toisaalta enemmän hänen pitäisi Rabastan saada ulos, koska muuten tuo heitettäisiin Azkabaniin. Häntä nyt ei Azkabaniin sentään heitettäisi, hänellä oli luottavainen kilta takana.. Vai oliko? Uskoisiko kukaan enää hänen sanaansa kun tämä kaikki paljastuisi?

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   To Huhti 21, 2011 8:58 pm

Alisonin siinä kahvia laittaessa Leticia sanoi ettei tiennyt Rabastanin veljen ja isän kohtalosta mitään ja kuulemma Tylypahkan mailla ei kauheasti ketään ollut liikuskellut paria ministeriön työntekijää lukuun ottamatta. Ministeriön työntekijää? Alison käänsi nopeasti taas katseensa Leticiaan, mutta ennen kuin hän ehti kauhistuneisuudeltaan mitään sanoa Leticia oli jo jatkanut ja kertoi miten oli vain kaikkoontunut pois paikalta Rabastan mukanaan ilmeisesti aivan niiden ministeriön kavereiden silmien edessä.
" Voi luoja Leticia!", Alison älähti ja unohti hetkeksi sen kahvin keiton kokonaan ja kääntyi vilkaisemaan eteisen suuntaan kuin jo sillä sekunnilla joku ministeriöstä olisi voinut tulla paikalle. Ministeriössä oli varmasti sielläkin tekemistä, mutta nuo tuskin jättäisivät huomiotta Letician tempausta! Olihan tuokin kuitenkin siellä töissä.
" Joku tulee kuitenkin utelemaan syytä tälle sun touhulles? Mitä sä ajattelit sano?", hän kyseli ja todella toivoi Leticialla olevan kunnon vastaus valmiina kun tulisi aika alkaa selittää. Huokaisten Alison kääntyi takaisin pannun puoleen ja vastaukseksi hän sai vain, että pitäisi laittaa yksi ylimääräinen lusikallinen poroja. Nainen teki niin kuin pyydettiin ja hymähti hiljaa. Vai liian laihaa.. kaikki ne maistuivat samalta.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   To Huhti 21, 2011 10:06 pm

Leticia oli melkein pystynyt odottamaan jotakin vastaavanlaista reaktiota Alisonilta. Tuon kysymyksellä vaan oli kuitenkin ikävästi pointtinsa. Mitä hän tosiaan sanoisi? 'Uskokaa tai älkää mutta Rabastan on syytön?' No juu, ei hän uskonut tätä itsekään! Sitäpaitsi kaikki tiesivät että Rabastan oli kaukana syyttömästä.. Ja jos hän olisi yhtään fiksu, hän pelaisi itsensä ensisijaisesti ulos tästä kiipelistä ja miettisi sitten vasta miten voisi auttaa Rabastania mikäli se nyt oli edes mahdollista. Toisaalta jos hän olisi yhtään järkevä ihminen ollut alunalkaenkaan, hän olisi ilmiantanut Rabastanin jo silloin pari vuotta sitten eikä hän nyt olisi siinä tilanteessa, missä oli! Mutta kun.. Ei niin ei. Mitäs piti olla enempi tunteeseen vetoava ihminen kuin järkeen.
"Ei aavistustakaan," Leticia huokaisi lopulta vastaukseksi Alisonin kysymyksiin, "minulla ei ole mitään hajua siitä mitä pitäisi tehdä.." Leticia upotti kasvot käsiinsä ja veti kädet hiustensa läpi. Häntä ahdisti ja turhautti ja huolestutti.. Hänen, kaikista ihmisistä juuri hänen pitäisi tietää mitä tehdä. Jossain päin lakikirjaa oli pakko olla jokin aukko..

Hetken päästä Leticia sai kahvikupin käsiinsä ja lorautti sen sekaan pienen tilkan maitoa. Ajatuksissaan hän jäi sekoittelemaan lusikalla kahvia ja hetken päästä hörppäsi siitä. Se oli edelleen kamalan makuista kuten aina Alisonin keittäessä kahvia. Kuinka tuo ei koskaan onnistunutkaan niin yksinkertaisessa asiassa.. Silti Leticia nieli sen ilmeettömänä eikä nyt oikeastaan jaksanut sen enempää kiinnittää huomiota niinkin turhanpäiväiseen asiaan kuin siskon kahvinkeitto. Oli muuta ajateltavaa.
Äkkiä auringon ohi kulki nopea varjo ja Leticia nosti katseensa taivaalle huomaten suuren pöllön tuovan jotain mukanaan. Pöllö laskeutui avoimen ikkunan ikkunalaudalle ja tiputti lehden lehahtaen sitten saman tien tiehensä. Leticia huokaisi ja nappasi lehden taitellen sen auki, tietämättä oikeastaan halusiko lukea sitä.
Lehden suurin otsikko huusi edelleen Voldemortin kukistumista ja alareunassa luki pienemmillä kirjaimilla 'listat taistelussa menehtyneistä sivulla 26.' Leticia katseli otsikkoa hetken ja taitteli lehden sitten auki sivulta 26. Mitä jos Rabastan olisi menehtyneiden joukossa.. kaikki luulisivat tuon kuolleen? Sitten hänen ei tarvitsisi selitellä tuon puolesta mitään..
Mutta niin ei ollut. Menehtyneiden kuolonsyöjien listassa oli kyllä kaksi Lestrangea, mutta ei Rabastania. Sen sijaan Bellatrix oli nähtävästi kuollut.. ja Kendal, Rabastanin isä. Leticia sulki silmänsä hetkeksi. Hänellä ei tosiaan ollut mitään kovin mukavia uutisia vietäväksi Rabastanille kun tuo heräisi. Onneksi Rodolphusta ei sentään lukenut listassa.. tai no onni ja onni. Rodolphuksen nimi löytyi Azkabaniin lähetettyjen kohdalta.
Rabastan sen sijaan oli kadonneiden joukossa. Niinpä tietenkin.. Samassa Letician silmään osui myös nimi McDonnell ja hän siirsi katseensa takaisin menehtyneiden joukkoon eikä nyt taas tiennyt pitäisikö hänen riemuita vai olla pahoillaan. Will McDonnellkin oli löydetty kuolleena Tylypahkan mailta.. Hmmh..
Samassa pieni otsikko sivun alareunassa huusi pienin kirjaimin jotain Malfoyden perheestä ja Leticia siirsi hieman vastahakoisen kiinnostuneen katseensa otsikkoon ja sen alla olevaan lyhyeen artikkeliin. Hän luki sen ja lukemisen myötä hänen ilmeensä kirkastui hieman.
"Hän vaihtoi puolta," hän kähähti ja nosti katseensa lehdestä Alisoniin, "sanon että Rabastan vaihtoi puolta ennen taistelun loppumista!" Miten hän tämän todistaisi.. se oli toinen kysymys. Jotenkin! Hän vaikka valehtelisi oikeudessa jos olisi tarvis.. Eihän kukaan tiennyt missä hän oli.
"Malfoyt on armahdettu koska Lucius ja Draco kuulemma vaihtoivat puolta kesken sodan," Leticia sanoi tyrkäten lehteä Alisonin luettavaksi.
"Ja voin vedota siihen," hän sanoi ja pieni toivon kipinä tuntui taas palaavan häneen. Ehkä tästä vielä selvittäisiin..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Pe Huhti 22, 2011 2:40 pm

Alison napsautti kahvinkeittimen päälle ja pudisteli hieman päätään Letician huokaistua ettei tuo tiennyt mitä tehdä. Jos Leticialla ei ollut mitään ajatuksia siitä miten asian kanssa menetellä.. ei tuskin kenelläkään muullakaan, mutta jotain tässä pitäisi keksiä tai Leticia saattaisi istua Rabastanin seurana pian Azkabanissa. Eikä Azkaban tuskin olisi mikään ihanteellisin ympäristö saada lapsi. Se voisi kyllä olla hyvä syy pelastaa Letician Azkabaniin joutuminen .. tuskin kukaan voisi olla niin julma, että noin pienestä.. no aika pienestä asiasta laittaisi raskaana olevan naisen vankilaan kaikkien niiden kamalien rikollisten sekaan!
"Ehkä tässä vielä jotain keksitään..", Alison lohdutteli ja ryhtyi etsimään kaapista heille jo kuppeja joihin voisi kahvit kaataa.

Alison täytti kaksi kuppia kahvilla ja lorautti toiseen niistä maitoa ennen kuin kuskasi kupit pöytään ja laski sen maidollisen kahvin Letician eteen. Alison istui takaisin pöydän ääreen ja katse kupissaan mietti vain miten Leticia tästä tulisikaan selviämään. Kai tuo nyt itsensäkkin saisi pidettyä ulkona Azkabanista jos oli muitakin.. vai oliko Leticia ain vain ollut varmistamassa että sinne passitettiin joku? Hienoa.. kun hän oli niin perillä siskonsa ammatista ja siitä mitä siihen kuului. Äkkiä keittiöön lehahti pöllö mukanaan lehti jossa varmasti olisi päivitettyä tietoa Tylypahkan taistelusta. Sen uhreista ja kadonneista..
Nainen kavahti hieman kauemmas pöllön jätettyä postin ja lehahtaessa takaisin taivaalle. Lehden etusivu kertoi heti sen, että muuta ei tainnut lehdessä ollakkaan kuin juttua Voldemortin tuhosta ja taistelusta joki käyty viime yönä. Alison hörppäsi kahvistaan samalla kun Leticia tarttui lehteen ja ryhtyi etsimään jotakin sivua ja sen löydettyään tuo näytti vain uppoavan lukemaan. Se mitä Letty oli etsinyt, ei Alison teinnyt koska ei ollut kuin nopeasti ehtinyt vilkaista etusivun otsikoita. Letician mutistua jotakin puolen vaihtamisesta havahtui Alison taas kohottamaan katseensa kysyvänä ja vilkaisi Leticiasta lehden suuntaan.
"Kuka? Kuka vaihtoi puolta?", hän kysyi ja koitti kurkkia lehteä jonka Leticia jo pian tunkikin hänen nenänsä eteen samalla kun sanoi Lucius Malfoyn ja tuon pojan vaihtaneen puolta ja hän voisi varmasti vedota Rabastaninkin tehneen samoin. Alison veti lehden lähemmäs itseään ja lukaisi nopeasti löäpi sen pienen artikkelin Malfoyn miesten puolen vaihdoksesta sodan aikana. Malfoysta tämän ehkä saattoi uskoa..
" En halua olla ilonpilaaja, mutta luuletko niiden uskovan tuota toiste.. monikohan kuolonsyöjä vaihtaisi puoltaan noin vain ja pettäisi sen.. herransa, mitä mieltä luulet Rabastanin tästä olevan tästä valheesta. Eikä tuollainen vain.. pilaisi sen maineen kuolonsyöjänä tai jotakin?", Alison sanoi kohotettuaan katseensa lehdestä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Pe Huhti 22, 2011 3:50 pm

Leticia katseli kuinka Alison nappasi lehden itselleen ja alkoi lukea siitä sitä Malfoysta kertovaa artikkelia. Mutta vaikka Leticia tuijottelikin lehteä ja Alisonia, ei hän oikeastaan noita nähnyt koska oli niin syventynyt taas ajattelemaan. Äkkiä Alison kuitenkin katkaisi hänen ajatuksenjuoksunsa parilla erittäin hyvällä kysymyksellä. Leticia räpäytti silmiään ja tarkensi taas hieman asentoaan vaihtaen katseensa Alisoniin.
"No.. ne tarvii vain kunnon todisteita niin niiden on pakko uskoa," Leticia vastasi siirtäen katseensa takaisin avonaiseen ikkunaan, josta pieni tuulenvire kävi hänen kasvoihinsa. Todisteita.. Mitkä todisteet nyt olisivat tarpeeksi kattavat varmistamaan että Rabastan tosiaan vaihtoi puolta? Ei pelkkä sana tosiaan riittäisi.. Vaikka se olisikin taikaministeriön syyttäjän sana. Ja tosiaan, mitähän mieltä Rabastan tästä suunnitelmasta oli.. Täytyisi kai puhua tuon kanssa ennen kuin teki mitään harkitsematonta, mutta toisaalta jos tuo kieltäytyisi niin..
"En tiedä mitä mieltä Rabastan tästä on," Leticia sanoi hieman ahdistuneen oloisena, "mutta jos se haluaa olla vapaa ja kasvattaa oman lapsensa niin ei sillä ole muutakaan vaihtoehtoa." Kuinka totta tämä olikaan.. Mutta miten hän voisi pakottaa Rabastanin tekemään tälläisen valinnan? Tuo oli kuitenkin elänyt Voldemortia palvellen enemmän kuin oli elänyt ilman tuota.. Mutta Voldemort oli nyt poissa! Mitä väliä sillä enää oli.. Muuta kuin että tuon pitäisi valita istuaki turhaan Azkabanissa loppuelämänsä vai katselisiko kuinka oma lapsi kasvaa?
"En tietenkää voi pakottaa sitä.." Leticia sanoi, "mutta.. jos se ei suostu niin ainakin minä voin sitten sanoa suoraan että pelastin sen, koska ei ketään pidä ehdointahdoin tappaa.. Sanon vaikka jotain kliseistä että se erottaa meidät kuolonsyöjistä ja homma on siinä.. hmph.. saatan saada jonkun ylennyksenkin." Leticia tuhahti loppuun ja joi kahvistaan. Ei hän mitään ylennyksiä kaivannut, päinvastoin.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   La Huhti 23, 2011 5:46 pm

Alison siirsi katseensa niihin listoihin Malfoy jutun yläpuolella, mutta ei ehtinyt aloittaa sen selaamista kun Leticia jo vastasi hänelle että kunnon todisteilla ministeriössä varmasti uskottaisiin, että Rabastan tosiaan olisi mennyt vaihtamaan puolta. Mistä Leticia näitä ..todosteita sitten saisi niin oli varmasti sitten seuraava ongelma eikä Alison viitsinyt alkaa ottamaan sitä edes puheeksi tai pian kuulostaisi aivan siltä kun hän ei edes haluaisi, että Rabastan olisi vapaa. Alison laski katseensa takaisin lehteen ja niihin listoihin joihin kuolleet, kadonneet ja Azkabaniin passitetut oli merkitty ja sai pian huomata Lestrangen nimen löytyvän jokaisesta. Kuolleiden listasta se tosin löysyi kahteen kertaan.
" Rabastanin veli on Azkabanissa ja Bellatrix Lestrange on kuollut", nainen sanoi eikä voinut estää pientä helpottunutta huokaisua. Jos jonkun tosiaan toivoi kuolleen siinä taistelussa niin Bellatrixin. Kuolleiden listassa oleva toinen Lestrange.. Alison saattoi melkein jo arvata kuka tuo oli. Rabastania ei totisesti odottaisi mitkään kovin iloiset uutiset kun tuo tajuihinsa taas tulisi ja onneksi hän ei ollut se joka joutuisi nämä uutiset kertomaan. Alison taitteli lehden kasaan ja siirsi sen kauemmas itsestään. Ehkä Leticiakin voisi vain ojentaa lehden Rabastanille ja antaa tuon itseä lukea?
" Voi olla.. ettet sä edes ehdi kysymään sen mielipidettä vaan sun täytyy tehdä se valinta Rabastanin puolesta", Alison sanoi mietteliäänä ja lisäsi, että asian kanssa kannattanut vitkutella. Mitä nopeammin hommat olisi selvitetty ministeriön kanssa sitä nopeammin nuo kaksi voisivat vain jatkaa elämäänsä miettimättä enää tätä sotkua.
" Tuskin se kovin siitä suuttuu, että pelastat sen Azkabaniin joutumiselta?"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Su Huhti 24, 2011 1:31 pm

Leticia katsahti Alisonia tuon todetessa Balltrixin kuoleman ja Rodolphuksen vankilareissun ääneen. Hän nyökkäsi pienesti vastaukseksi ja hörppäsi kahvistaan. Voldemort on kuollut, Bellatrix on kuollut, isä on kuollut, Will on kuollut.. Rodolphus on vankilassa ja.. tuntemasi maailma on kuollut. No huh, siinäpä vasta mukavia uutisia kerrottavaksi! Ainiin.. Eipä unohdeta sitä että Harry Potter elää edelleen! Hienoa..
Leticia tuijotteli sivusilmällä kun Alison selaili lehden sitä ilmoitus-aukeamaa ja joi pieniä hörppyjä kahvistaan voimatta kuitenkaan nauttia siitä. Lopulta, saatuaan lehden aukion ilmeisesti selattua, Alison taitteli lehden kiinni ja avasi jälleen suunsa.
Leticia kuunteli hieman surkeana Alisonin sanat ja tuohan oli taas kerran ihan oikeassa. Tuskin hänellä olisi aikaa odottaa että Rabastan heräisi, kai hänen pitäisi mitä pikemmin lähteä käymään ministeriössä hoitamassa homma suuntaan tai toiseen. Mutta miten hän voisi tehdä tuonkaltaisen päätöksen Rabastanin puolesta?
Leticia pudisti päätään tiedottomana Alisonin sanoessa että tuskin Rabastan suuttuisi.
"En.. En tiedä," hän sanoi pienesti hymähtäen, "se on kuitenkin elänyt koko elämänsä Voldemortia varten ja.. Voi olla että se ajattelee tekevänsä oikein jos menee Azkabaniin herransa puolesta. Meniväthän Lestranget silloin vuonna 1981 ihan kiltisti Azkabaniin.. Tai no eivät he sinne tietenkään halunneet, mutteivät ne kieltäneetkään Voldemortia silloin. Päinvastoin.. Vannoivat uskollisuutta vaikka kaikki näytti olevan jo turhaa.." Letician ääni alkoi hiipumaan loppua kohti ja viimeiset sanat olivat jo melkein pelkkää mutinaa.
"En tiedä uskooko Rabastan että Voldemort on kuollut," Leticia sanoi pienen hetken kuluttua vilkaisten syrjäsilmällä Alisonia, "eiväthän he uskoneet viime kerrallakaan.. Miksi uskoa nyt? Ja jos se ei usko niin.." Leticia ei kuitenkaan osannut päättää lausettaan vaan kohautti olkiaan ja joi taas kahvistaan. Jos Rabastan ei uskoisi Voldemortin kukistumista, olisiko mahdollista että tuo yrittäisi löytää herransa? Tai mitä jos tuo haluaisi pitää jotenkin yllä Voldemortin valtaa? Tuo oli kuitenkin.. uskollinen kuolonsyöjä..
"No en tiedä.. Kai jotain ratkaisuja pitää alkaa tekemään mahdollisimman nopeasti," Leticia sanoi hieman turhautuneena, "mutta enhän minä voi nyt vielä marssia ministeriöön.. en tiedä edes kenen kanssa puhua siellä! Onko Sakia enää edes ministeri? Ja vaikka olisikin niin en sen kanssa puhuisi kyllä mistään.."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Su Huhti 24, 2011 2:02 pm

Rabastanin puolesta päättäminen ei varmasti olisi helppoa ja Leticia sai sen kuulostamaan siltä kuin Rabastan ehdottomasti olisi valinnut päin vastoin kuin Leticia.
" Asiat oli silloin toisin. Oliko sille silloin tulossa lapsi, ei. Oliko sillä täällä joku jonka takia se olisi voinut haluta välttää Azkabanin.. tuskimpa", Alison sanoi päätään pudistellen ja joi kahvinsa loppuun. Ei hän itsekkään kuitenkaan uskonut, että Rabastan niin kovin iloinen tulisi olemaan jos tuo pelastuisi sillä verukkeella, että oli puolta vaihtanut.. mutta jotenkin hän vain halusi uskoa tuon ymmärtävän. Olihan tuo jo muutenkin antanut itsestään kuvan ettei ollut mikään ihan tavallinen kuolonsyöjä. Luulisi, että tuo edes Letician ja vauvan takia tahtoi tehdä tämän..
" Miksi ei uskoisi.. sitä kuolemaa oli siellä kuitenkin todistamassa niin moni. Älä edes puhu tuommosia..", Alison sanoi eikä voinut estää pientä puistatusta. Tottakai Voldemort oli nyt kuollu.. ja lopullisesti olikin. Karmiva ajatus, että tuo vieläkin olisi jotenkin välttänyt kuoleman ja olisi palaamassa taas uudelleen. Toivottavasti myös Rabastan tämän hyväksyisi eikä lähtisi etsimään kuollutta isäntäänsä kaiken sen jälkeen minkä vaivan Leticia tulisi näkemään jotta tuo ei Azkabaniin joutuisi. Eikö voisi riittää, että se Rabastan olisi jatkossa uskollinen vain Leticialle..

" Sakia?", Alison irvisti hieman ja vilkaisi uudelleen Profeetan suuntaan kuin siitä olisi apua tämän kanssa ja nopeasti kiskaisi lehden lähemmäs itseään huomatessaan, että lehdestä tosiaan oli apua ja tuo nopeasti taitteli sen auki ja etsi oikean aukeaman.
" No Sakiasta ei tosiaan ole enää huolta", nainen hymyillen sanoi ja tyrkkäsi lehden lähemmäs Leticiaa ja osoitteli sormellaan kuvaa Kingsley Kahlesalvasta. Kuvan yläpuolella isoin kirjaimin julistettiin miten Kingsley oli nimetty vasta sinä aamuna seuraavaksi taikaministeriksi. Letician idea ei ehkä sittenkään olisi niin mahdoton..
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Su Huhti 24, 2011 3:27 pm

Alison väitti jälleen vastaan ja Leticiasta alkoi jo tuntua että tuo sanoi näitä asioita vain, koska jonkun täytyi ajatella nyt positiivisesti ja hän ei siihen kyennyt. Se oli ehkä paras asia Alisonissa.. Tuo kun tuntui aina yrittävän nähdä myös ne valoisat puolet asioissa, muttei tehnyt sitä sillai epärealistisesti niinkuin monet muut. Parasta oli että Alisonin sanoissa piili yleensä järki silloin kun tuo nainen tosissaan yritti! Niinkuin nytkin.. Rabastanilla ei tosiaan ollut silloin lasta tulossa tai.. naista odottamassa. Tai eihän Leticia sitä tiennyt, mutta uskalsi epäillä. No nainenhan saattoi tietysti olla, muttei lasta. Tai sitten Rabastan oli vaan jättänyt kertomatta jotakin hyvin oleellista itsestään..
"Koska Rabastan on koko elämänsä, siis koko elämänsä omistanut Voldemortille," Leticia painotti Alisonin epäiltyä syitä siihen miksei Rabastan muka uskoisi Voldemortin kuolemaan.
"Minä uskon ja tiedän että Voldemort on kuollut, mutta sen asian uskominen voi olla vähän vaikeampaa Rabastanin kohdalla," Leticia sanoi tietäen nyt kuulostavansa hyvinkin pessimistiseltä, "tai siis kyllä se nyt varmaan uskoo asian.. Mutta ei halua uskoa, mikä tekee siitä vaikeampaa. Äh.. Vaikea selittää.." Leticia siirsi katseensa johonkin kaapinoviin ja joi kahvikuppinsa tyhjäksi.

Letician mietiskeltyä sitä, kenen luo hän nyt sitten painelisi puhumaan Rabastanin ja itsensä puolesta, Alison näytti taas nappaavan profeetan käsiinsä. Leticia ei ollut kiinnittänyt muihin otsikoihin mitään huomiota, joten häneltä oli jäänyt huomaamatta myös taikaministeriötä koskevat otsikot. Pian Alison törkkäsi lehden hänelle osoitellen jotakin otsikkoa ja Leticia kääntyi katsomaan lehteä. P
"Mitä? Kingsley ministeriksi?!" Leticia älähti ja tarttui paremmin lehteen lukien pikaisesti sen artikkelin läpi. Sitten hän nosti katseensa hitaasti ja mietteliäänä lehdestä Alisoniin ja tuijotti tuota hetken.
"Kingsley.. Kingsley voisi ehkä ymmärtääkin," Leticia sanoi auottuaan hetken suutaan kuin kala kuivalla maalla, "se on reilu tyyppi.. Mutta sillä on nyt muutakin tekemistä kuin vatvoa tälläisiä asioita.." Leticia törkkäsi lehden jo sivumpaan mutta pysähtyi sitten taas miettimään.
"Toisaalta.. Se voisi luovuttaa asian helpommin koska sillä on tärkeämpääkin mietittävää," hän sanoi kuulostaen jo hieman innostuneemmalta ja vaihtoikin jo röhnöttävää asentoaan hieman ryhdikkäämmäksi, "koska se tuntee ja tietää etten mä anna asioiden olla ennen ku saan ne hoidettua niin.. Sen on pakko hoitaa se nyt eikä huomenna ja jos sillä on kiireitä niin se ei halua kuluttaa kauaa asiaa tämmöiseen.. itsestäänselvyyteen!" Leticia siirsi jo hieman positiivisemman katseensa ikkunaan ja katseli siitä ulos aurinkoiseen päivään alahuultaan pureskellen.
"Pitää vaan.. Pitää vaan keksiä ensin hyvät todisteet.."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Su Huhti 24, 2011 4:04 pm

Jonkun tosiaan täytyi ajatella asioita positiivisestikkin kun kaikkea toivoi oltu heitetty vielä hukkaan. Koskaan ei voisi tietää mitä tästä vielä tulisi joten oliko pakko heti ajatella, että Rabastan ensinmäisenä asioista kuullessaan vain olisi vihainen Letician päätöksistä.
" Ehkä sille täytyy vaan antaa aikaa hyväksyä se?", Alison ehdotti ja ptöritteli kuppia käsissään ," vähän niin kuin läheistenkin kuollessa joillakin kestää käsitellä se asia pitempään kuin toisilla.". Voldemort kun taisi Rabastanille olla läheinen, ei ehkä kuin sukulainen mutta .. jonkinlainen yli jumala ehkäpä? Varmasti Rabastan ymmärtäisi lopulta, että Voldemort oli kuollut eikä takaisin olisi tulossa. Varsinkin kun tuo huomaisi miten yksikään toinen kuolonsyöjä ei tuon tapaan juoksennellut vapaana ja etsimässä isäntää. "Sillä on kuitenkin niin paljon muutakin ajateltavaa, että voi olla ettei ehdi murehtia kuollutta isäntäänsä. Tai ainakin saisi olla murehtimatta!", Alison hymähti.

Hymyillen Alison kurotteli lukemaan lehteä myöskin vaikka se näin lehden ollessa ihan nurin perin oli hieman vaikeampaa. Kingsleyn ministeriksi nimeäminen oli kuitenkin vain hyvin positiivinen yllätys ja kuten Leticia itse pian sanoi Kingsley tosiaan voisi ymmärtää Leticiaa ja sitä miksi tuo oli toiminut kuten oli. " Aivan.. se varmasti on niin kiireinen, että sinä ja sun juttus se haluaa hoitaa alta mahdollisimman nopeasti, mutta ei se siltikään tarkota etteikö se harkitsis päätöstään kunnolla", Alison muistutti. Kingsley tosiaan voisi ymmärtää, mutta jos tuo näkisi Rabastanin vapaana juoksemisen ongelmana ei tuo tuskin epäilisi passittaa miestä Azkabaniin.
" Mitä nihiin todisteisiin tulee.. mikset kertois sille vaan teistä?", nainen sanoi ja nousi kuskaamaan kuppinsa tiskialtaaseen eikä nyt alkanut pesemään sitä vaan kääntyi Letician puoleen.
" Luulisi siinä olevan jo tarpeeksi todisteita, että se on Voldemortin aikana ollut sun kanssas.. muuntelet tarinaa vaan niin, että se saa teidät molemmat näyttämään siltä kuin olisitte toimineet VOldemortia vastaan", tuo ehdotti.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Su Huhti 24, 2011 4:59 pm

Alisonin ehdotuksessa oli jälleen kerran hyvä pointti ja tätä Leticiakin oli osittain ajatellut tai ainakin jotain saman suuntaista. Niinpä hän nyökytteli päätään pienesti vastaukseksi.
"Niin.. Ajan kanssa," hän sanoi huokaisten ja yritti hymyillä rohkeasti. Ajan kanssa.. Mitähän sekin tarkoitti? Sehän saattoi tarkoittaa kuinka pitkää aikaa tahansa! Oliko hän itse valmis ottamaan riskin että Rabastan olisi masentunut mahdollisesti jopa vuoden päivät? Hänestä oli kuitenkin tulossa äiti! Toisaalta.. Rabastanista oli samalla tavalla tulossa isä niin ehkä tuo piristyisi. Ehkä Leticia nyt vain ajatteli kaiken liian vaikeasti eikä kaikki oikeasti ollut niin huonosti kuin hän kuvitteli.
"No ehkä asioita tosiaan helpottaa se että siitä on tulossa isä," Leticia sanoi hieman rohkaistuneempana tästä ajatuksesta. Yleensähän tälläisissä tilanteissa sanottiin että 'yksi elämä loppuu, toinen alkaa' mutta jostakin kumman syystä Leticia ei vain halunnut sanoa noin tällä kertaa. Se kuulosti siltä kuin Voldemort olisi siirtynyt heidän lapseensa... Jo ajatus puistatti!

"No tottakai se harkitsee päätöstä," Leticia sanoi naurahtaen kuin asia nyt olisi ihan itsestäänselvä, "sehän on rehellinen työntekijä ja ottaa varmasti uuden työnsäkin vakavasti.. Toisin kuin edeltäjänsä.. Tarkoitan vain ettei hän varmaan järjestä siitä mitään kunnon oikeudenkäyntiä, missä olisi valamiehistö ja kaikki. Ei ainakaan toivonmukaan koska minulle nyt riittäisi että onnistuisin vakuuttamaan taikaministerin.. Ei jotenkin tee mieli joutua vakuuttamaan paria kymmentä elämäänsä kyrpiintynyttä noitaa.."

Alisonin ehdotettua, mitä hän nyt ehdotti.. Leticia nosti hieman hämmentyneen ja epäröivän katseensa siskoonsa. Kertoa heistä? 'Hei Kingsley! Muistatko minua? Oltiin kumpikin Killassa! Ainiin muuten, pikkujuttu.. Seurustelin melkein koko sen ajan kuolonsyöjän kanssa ja nyt vartun sille vauvaa. Voisitkohan mitenkään vapauttaa sitä syytöksistä?' Naurettavaa..
"No.. En tiedä. Onko nyt kovin viisasta kertoa että seurustelin melkein koko killan hommissa olo-aikani kuolonsyöjän kanssa?" Leticia sanoi tuntien jälleen pientä ahdistuneisuutta, "tai siis.. Se ei saa mua kovin hyvään valoon. Varsinkin kun en koskaan kertonut kenellekään tästä suhteesta.." Leticia pudisteli päätään epäuskoisena. Miten Kingsley voisi uskoa hänen tarinansa? Vaikka hän yrittäisikin saada sen kuulostamaan siltä että he olivat työskennelleet yhteiskunnan hyväksi..
Paitsi jos Rabastan olisi kertonut hänelle yksityiskohtia kuolonsyöjistä. Olihan hän kaivanut aikamoisia juttuja viimeisten vuosien aikana esiin.. Mutta toisaalta tämä saisi Rabastanin näyttämään omiensa silmissä enemmän kuin petturilta.
"Rabastan ei koskaan puhunut.. kuolonsyöjiä koskevista jutuista kanssani," Leticia sanoi hetken päästä, "koska me sovittiin ettei töistä puhuta, mutta.. Mutta eihän Kingsley tätä tiedä. Voin sanoa että Rabastan kertoi minulle suurimman osan niistä jutuista, joita toin Killan tietoon? Tosin.. Jos Kingsley haluaa kuulla Rabastanin version asioista ja se kertoo asiat eri tavalla niin sitten ollaan entistä huonommassa jamassa.. Ei se kyllä varmaan tule niin tekemään, koska tosiaan sillä on muutakin tekemistä. Mutta.. Minua silti vähän epäilyttää kertoa sille koko totuutta minusta ja Rabastanista. Se on kuitenkin kiltalainen.. ja taikaministeri.." Leticia katsoi Alisonia hyvinkin epätoivoisena. Kaikki oli niin hiuskarvan varassa, mutta jotain pitäisi alkaa tehdä.. ja pian.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Loppumätön jälkeistä surkuttelua
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 6Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: