PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Loppumätön jälkeistä surkuttelua

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6
KirjoittajaViesti
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ke Toukokuu 04, 2011 4:32 pm

Leticia hymähti hieman Rabastanin myönnettyä käyneensä Tylypahkassa etsimässä Williä, muttei voinut olla estämättä kylmiä väreitä kuullessaan sen miehen olleen silloin vielä elossa. Hänen ilmeensäkin ehkä kertoi jonkinlaisesta yllättyneisyydestä, koska Profeettahan oli julkistanut tuon kuolleeksi.. Tosin tiesihän Leticia ettei kaikkeen, mitä lehdistö kirjoitti, pitänyt uskoa täysin, mutta jotenkin tässä asiassa hän oli luullut voivansa uskoa sen sanaan.. Tai ainakin halunnut uskoa.
Rabastanin käännyttyä kyljelleen, Leticia käänsi hieman surumielisen katseensa tuohon ja hymyili pikaisesti. Hän oli oikeastaan tyytyväinen että Rabastan kertoi hänelle nämä asiat, mutta oli se silti kurjaa kuulla tälläistä. Niinkin paljon kuin hän Williä vihasikin ja tulisi varmaan aina vihaamaan, ei ollut silti kivaa kuulla kuinka Rabastan oli joutunut jättämään hyvästit ja hautaamaan vielä jonkun.. kaverinsa.
"Jos mä oisin saanu sen kirjeen silloin heti kun Will sen oli kirjoittanut," Leticia sanoi mietteliäänä, "niin mitä mä olisin voinut tehdä? Jos mä oisin kävelly Malfoyden kartanoon niin muthan ois joko kidutettu järjiltäni tai tapettu siihen paikkaan.. Tai vähintään vangittu johonkin kellariin siksi aikaa kunnes sota olisi ohi. Olisiko se nyt mitään auttanut.."
"Toisaalta.. Olisinihan minä kirjeen myötä ymmärtänyt ehkä vähän paremmin asiat jo heti silloin," Leticia sanoi pidettyään pienen miettimistauon ja huokaisi, "mutta.. en mä olisi voinut sulle ilmaista sitä mitenkään.. kai? En mä tiennyt voinko mä lähettää sulle esim. pöllöpostia.." Leticia hymähti muistaessaan erään seikan siitä kamalasta kuukaudesta.
"Mä itseasiassa kävin siellä sun kämpälläs pari kertaa," hän kertoi, "ekalla kerralla en oikeastaan edes tiennyt miksi mä siellä päin norkoilin enkä uskaltanu mennä kolkuttelemaan ovelle.. ja toisella kerralla joku vanha nainen tuli avaamaan ja kertoi ettei sua ollut näkynyt pitkään aikaan.."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ke Toukokuu 04, 2011 5:42 pm

Rabastan ei voinut kuin hymyillä hieman takaisin nähdessään sen surullisen ilmeen naisen kasvoilla vaikka tuo hänelle hymyilikin. Tuskin tuo Willin puolesta oli surullinen.. vaan ehkä hänen. Rabastan ei itse kuitenkaan tuntenut mitään surua. Hän ei jaksanut jäädä surkuttelemaan Willin takia varsinkin kun mies itse oli muistutellut mitä kaikkea hänellä täällä oli.
Rabastan kuunteli hiljaa miten Leticia mietteliäänä sanoi, ettei olisi voinut häntä lähteä hakemaankan vaikka olisi kirjeen löytänyt aikaisemmin. Malfoyn kartnossa tuo olisi varmasti lahdattu jo etuovelle, mutta ei hän ihan ollut tarkoittanutkaan että tuo hänen peräänsä kirjeen takia olisi lähtenyt. Leticia pienen hiljaisuuden jälkeen jatkoikin, että olisi kuitenkin kirjeen ansiosta ymmärtänyt paremmin asiat heti, mutta olisi voinut kertoa hänelle mitään koska voinut edes pöllöä lähettää.
" Ainakin olisit sanut tietää totuuden siitä, että välitin susta oikeasti", Rabastan sanoi pieni hymy kasvoillaan.
" Mä en ois koskaan ehkä saanu tietää, että sä olit saanu jonkun kirjeen.. ellei Will sitä olisi kertonut mutta olisit sitten voinut kertoa muksulle, ettei sen isä ollutkaan täys kusipää". Hän olisi saanut jatkaa juomistaan, mutta Leticia sentään olisi saanut kuulla totuuden hänestä.

Pieni huvittunut naurahdus pääsi mieheltä kun Leticia kertoi miten oli kuitenkin käynyt hänen kotinsa luona ja vieläpä kolkuttelemassa ovea.
" Luulin että se oli aika selvää, etten paljoa viettänyt aika siellä?", hän naurahti ja kun kämppä oli tullut puheeksi ei mies voinut olla miettimättä oliko hänen kamansa vielä tallessa siellä. Luultavasti kyllä, koska sillä mummelilla ei ollut tapana käydä siinä hänelle varatussa huoneesa. Oli silti mukavaa kuulla, että Leticia oli käynyt siellä. Hän kun ei ollut edes yrittänyt selittää asioita Leticialle uudestaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ke Toukokuu 04, 2011 6:05 pm

Leticia ei voinut olla hymähtämättä hieman Rabastanin sanoessa että hän olisi ainakin Willin kirjeen perusteella saanut tietää että mies välitti hänestä oikeasti vaikka kaikkea.. epämääräistä olikin tapahtunut. Tämä asia sinänsä oli niin itsestään selvä että periaatteessa Letician olisi pitänyt jollakin tavalla tietää tämä ilman Willin kirjettäkin. Tiedä sitten miten, mutta.. jotenkin.
Rabastanin jatkettua siitä kuinka lapselle olisi sitten voinut kertoa kuinka isä ei ollutkaan täysi kusipää, Leticia hymähti taas hieman mutta jäi ajattelemaan asiaa mielessään. Olisikohan.. Olisikohan koko lasta hänen kasvatettavanaan jos Rabastan ei nyt olisi siinä? Jos Rabastan olisi kuollut, olisiko hän jaksanut edes kasvattaa lasta itsekseen saatika.. jatkaa omaa elämäänsä? Tuo kuukausi oli ollut niin kamala ettei sitä olisi jaksanut kovin kauaa.. Eikä lapsi voinut elää sellaisessa ympäristössä sellaisen äidin kanssa.
"No.. Jos mä olisin saanut tollasen kirjeen ja kuullu että sä yrität hukuttaa itteäs viskilasiin niin luuletko että olisin vaan tyytynyt siihen yrittämättä tehdä asialle mitään?" Leticia kysyi pienen hymyn kera omasta mielestään hyvinkin itsestäänselvän asian. Oli sinänsä jännä ajatella kuinka samalla tavalla Rabastan ja hän olisivatkaan käyttäytyneet vastaavanlaisessa tilanteessa jos Leticia ei olisi odottanut vauvaa. Leticiahan oli itsekin istunut baarissa aikeinaan juoda yksi tuliviski, mutta kaikeksi onneksi se oli sitten jäänyt vain aikeeksi.. Ja Rabastan oli ilmeisesti juonut viskiä hänenkin edestään.

"No kyllähän sä sitä sanoit," Leticia myönsi hieman naurahtaen itsekin, "mutta kun.. En mä sitä silloin ajatellut. En mä tiennyt minne sä olit mennyt enkä mä olisi sua osannut etsiä muualta kuin sieltä.."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ke Toukokuu 04, 2011 8:18 pm

" Uskon, että olisit tehnyt kaikkes saadakses muhun yhteyttä ilman, että siitä koituu harmia", Rabastan vastasi Leticialle.
" Vaikka sitten laittamalla vastausta Willille sen saman pöllön mukana mikä toi ton kirjeen sulle. Eiköhän se mies ois sitten ilmotellu että joku kaipailee mua", hän sanoi ja ehkä Will jopa olisi sen tehnyt. Ettei olisi enää tarvinnut katsella hänen ryyppäämistään ja surkutteluaan. Malfoykin olisi säästänyt viskinsä..

Olihan se aika selvää, että sitä etsi toista sellaisesista paikoista joissa oletti tuon ehkä olevan. Varsinkin jos tiennyt mitään muuta paikkaa mistä etsiä niin koti oli ehkä se järkevin. Harmi vin. .että hän ei siellä kodissaan kovin monesti ollut käynyt Azkabanista vapautumisensa jälkeen.
" Se minusta.. ei sunkaan kuukautes tainnu olla kovin ihana. Sun vuoros kertoa .. sen lisäks ettet avannu postias ja syöny mitään niin mitä muuta?", Rabastan uteli ja nosti kätensä vain laskeakseen sen Letician hiuksiin ja silitteli tuon päätä. Jos tuo kerta oli kivannut häntä .. oli tämä kuukausi vrmasti ollut tuolle rankempi kuin hänelle.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   To Toukokuu 05, 2011 3:50 pm

Leticia hymähti hieman Rabastanin sanoessa uskovansa että Leticia olisi käyttäytynyt järkevästi moisessa tilanteessa ja vaikka lähettänyt Willille paluupöllöllä kirjeen.. Leticia itse ei tähän jaksanut uskoa. Hän tuskin olisi siinä tilanteessa osannut ajatella järkevästi saatika harkiten. Willille kirjeen lähettäminen ei olisi varmaan edes käynyt hänen mielessään.. Tai ehkä korkeintaan siinä mielessä että hän olisi voinut seurata pöllöä omistajansa luo. Eikä sitäkään olisi välttämättä täytynyt tehdä koska Will oli maininnut Malfoyn kirjeessään.. Sinänsä koska kirje oli siltä kyseiseltä mieheltä, olisi voinut ehkä kuvitella että kyseessä olisi ollut jonkinlainen ansa. Ehkä Will olisikin halunnut hänen rynnistävän Malfoyn kartanolle ainoana aseenaan jokin paistinpannu.
"En minä olisi jaksanut järkevästi ajatella," Leticia sanoi naurahtaen ja virnisti, "olisin napannut paistinpannun matkaan ja lätkinyt sillä kaikilta ilmat pihalle ja hakenut sinut kotiin."

Leticia nosti katseensa kattoon Rabastanin kysyessä nyt puolestaan häneltä kyseisen kysymyksen koskien hänen kuukauttaan. Leticia naurahti hieman vaivaantuneena ja mietiskeli hetken.
"Noo.. En minä juuri muuta tehnyt kuin olin kotona," hän sanoi hyvinkin välinpitämättömällä äänensävyllä, "kävin töissä muutaman kerran silloin ekalla viikolla mutta sitten yksi työkaveri passitti minut kotiin, koska näytin kuulemma sairaalta." Leticia vilkaisi Rabastania hieman naurahtaen saadakseen nuo sanansa kuulostamaan ehkä hieman keveämmältä kuin mitä ne oikeasti olivat.
"Aamupahoinvointia," hän selitti, mikä oli oikeastaan osittain totta. Hänellä oli ollut silloin aamupahoinvointia, mutta se oli loppunut jo ennen kuin hän oli päässyt työpaikalle.. Onneksi. Jos hän olisi töissä joka aamu oksennellut niin kaikki puhuisivat nyt kuinka hän odotti vauvaa.
"Se työkaveri käski mun ottaa muutaman päivän loman ja lopettaa stressaamisen," Leticia selitti kääntäen taas katseensa kattoon, "kävin sitten kysymässä sieltä.. ministeriltä.. Siltä Sakialta. Ei se innostunut ja sanoi ettei mussa ollut mitään vikaa ja että jatkaisin töitä ihan normaalisti.. Sitten se työkaveri lähetti mut kuitenkin kotiin ja joutu kai siitä itse ongelmiin.." Leticia tuhahti hieman itsekseen ja itselleen, koska ei ollut uhrannut sen kummemmin ajatuksia sille naiselle sen jälkeen. Minkähän sortin ongelmat tuo oli saanut osakseen? Nyt kun oli asiasta tullut puhe, Leticia ei kuitenkaan kauaa ehtinyt taaskaan ajatella sitä työkaveriaan vaan jäi muistelemaan sitä iltaa vikan työpäivän jälkeen. Hän oli käynyt.. baarissa..
"Mä.. Mä kävin.. silloin.." Leticia änkytti hieman ja kyyneleet kirposivat hänen silmiinsä kun hän vain muistelikin tapahtunutta ja ajatteli sitä, mitä siitä yhdestä lasillisesta olisi seurannut..
Leticia huokaisi raskaasti ja sulki silmänsä hetkeksi tasaten hieman hengitystään.
"Mä kävin baarissa silloin," hän kuiskasi ja pyyhkäisi silmäkulmaansa, "ja mä istuin viskilasin kanssa siinä baaritiskillä ties kuinka kauan.. Mutta en juonut sitä. Mä mietin ja harkitsin sen juomista, mutta en juonut.." Leticia olisi halunnut sanoa Rabastanille mitä se viskin juominen olisi tarkoittanut, mutta ei vain pystynyt siihen. Hän käänsi katseensa ikkunaan ja huokaisi hiljaa. Mitä jos hän olisi juonut sen viskin? Miten hän selittäisi sitä nyt Rabastanille? Ettei mitään vauvaa ollut enää..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   To Toukokuu 05, 2011 8:03 pm

" Vain paistinpannu aseenas?", Rabastan huvittuneena kysyi Letician sanoessa etti tuo niin järkevästi osannut siinä tilanteessa ajatella ," jos sä sauvankin kotiin jättäisit niin et tosiaan kovin järkevästi ajattelis". Rabstanista Letician paistinpannulla hutkimista olisi voinut melkein verrata jo Leon Elroyn tikareihin.. sama se oli oliko ne tikareita vai paistinpannu, mutta ei toista velhoa vastaan kamppailtu ilman sauvaa! Ei koskaan. Leon Elroy oli elävä todiste siitä.. elävä..
" Oliko siinä lehdessä muitakin kuin kuolonsyöjien kuolemat ilmotettu?", Rabastan äkkiä kysyi ja tähyili ympärilleen vaikka tiesi ettei se päivän profeetta ehkä enää olisi yläkerrassa. Olikohan Leon edes elossa? Jos tuo oli ollut yhtä tyhmä kuin ennenkin niin varmasti oli saanut turpiinsa taistelussa.. kuka idiootti lähti sotaan kuolonsyöjiä vastaan vain tikarit apunaan.

Rabastan käänsi katseensa takaisin Leticiaan kun tuo vastasikin hänen uteluihinsa. Ei nyt ollut mikään ihme jos ei työt olleet maittaneet ja onneksi naisella oli ollut työkaveri joka oli ollut niinkin huolehtivainen, että oli kotiin koittanut passittaa. Letician mainitessa Sakian ja miten se mies oli ollut kuitenkin sitä mieltä, että Letty pystyi ihan hyvn tekemään töitä Rabastan vain tuhahti ja mutisi Sakian nyt olleen sellainen idiootti. Idiootti joka oli kuitenkin ollut heille suureksi hyödyksi.
Sakiasta oli kai muutenkin ollut Leticialle harmia jo pitempään.. kiitos hänen ja Willin. Mistä hän olisi voinut tietää, että se limainen kaveri valittaisiin taikalainvartijaosaston päälliköksi Bonesin kuoltua.
" Olisivat voineet valita vaikka sut teidän osaston päälliköksi.. ", Raba mutisi, mutta nopeasti perui puheensa. Silloinhan .. Leticiaan olisi langetettu komennuskirous ja tuosta olisi tullut taikaministeri joka vain tekisi niinkuin Voldemort tahtoi.
Leticia kuitenkin jatkoi vielä kertomustaan omasta kuukaudestaan ja Rabastan sulki suunsa. Letician puhuessa vaikutti hieman siltä kuin asiasta olisi ollut kiva puhua ja mies kohottikin hieman kulmaansa kun tuo sanoi menneensä baariin ja istuneensa vain siellä viskilasi edessään kykenemättä juomaan sitä. Hänkin kyllä sen verran tiesi ettei tuskin ollut hyvä juoda mitään viskejä silloin ku nodotti vauvaa, mutta olisiko yksi lasillinen kuitenkan ollut niin vahingollinen? Parempi kai ettei Leticia ollut ottanut selvää siitä.
"Sä siis oisit pitäny sen muksun siitäkin huolimatta, että mä en ois ehkä tullukkaan takasin?", Rabastan tästä päätteli ja hymyillen sipaisi naisen poskea.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   To Toukokuu 05, 2011 8:52 pm

Leticia nauroi Rabastanin muistuttaessa taikasauvasta.
"No joo.. oisin ottanu sen mukaa ja tökänny sen Lucius Malfoyn silmään!" Leticia sanoi virnistäen. Tosiasiassahan hän olisi tietenkin jättänyt paistinpannun kotiin ja mätkinyt ihmisiä sen sijaan kirouksilla, mutta noh.. Kai ajatus hänestä paistinpannun kanssa oli ihan hauska. Koko homman pointti nyt oli kuitenkin ollut se ettei Leticia olisi kyennyt ajattelemaan järkevästi ja paistinpannu vertauksena oli jostain syystä tullut ensimmäisenä mieleen.
Leticia mietti hetken Rabastanin kysyttä Profeetan listoista jotakin, mutta pudisti sitten päätään.
"Ei siinä tainnut olla muuta kuin juttua kuolonsyöjistä," hän sanoi, "kai media halusi ilmoittaa ihmisille mitä teille tapahtui sodan jälkeen ja.. no media on typerä. Minusta koko touhu oli väärin, mutta.. kai siitä listasta nyt sitten jotain hyötyä oli.."

Leticia hymyili hieman Rabastanin löytäessä kuin ihmeen kautta jonkinlaisen positiivisen viban tähän hänen kertomaansa kamalaan viskiepisodiin.
"Niin.. Niin kai," hän sanoi mietteliäänä ja pyyhkäisi vielä toista poskeaan, "en mä.. en mä oikeastaa ehtiny ees ajatella pidänkö lasta vai en.." Leticia piti hetken tauon, koska tuntui niin kamalalta puhua jostain abortista vaikka se sinänsä ihan luonnollinen asia olikin.. Ja monet olisivat hänen sijassaan varmaan tehneetkin abortin.
"Tai siis kun aluksi.. en edes uskonut että me oltaisiin erottu lopullisesti," hän sanoi hieman hymähtäen, "ja sitten löysin itseni sen viskilasin äärestä ja piti jonkinlaisia päätöksiä tehdä.."
Leticia tarttui Rabastanin käteen tuon kosketettua hänen poskeaan ja jäi pitelemään tuon kättä siinä omiensa välissä ja samalla hipelöi tuon sormia katsellen niitä. Sitten hän laski koko käsinipun siihen päänsä viereen ja hymyili hieman.
"Mutta onneksi äitini soitti minulle eilen aamulla ja itki hysteerisenä että olenko kotona vai Tylypahkassa.. Ja tajusin katsoa lehden otsikoita," hän sanoi huokaisten tyytyväisesti, "ja nyt minun ei tarvitse enää tehdä mitään isoja päätöksiä yksin.."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Pe Toukokuu 06, 2011 2:21 pm

Lehdessä ei ei Leticiankaan mielestä ollut ollut juttua kuin kuolnsyöjien kuolemista ja elossa olemisista. Olihan se mukava lukea lehdestä kuinka monta kuolonsyöjää oli kuollut ja moniko vielä rellesti jossain kateissa jotta osaisi hieman varoa.
" Ehkä nekin julkaistaan myöhemmin..", Rabasta mietti ja toivoi tosiaan. Leticia nyt varmaan saisi helpolla selville oliko Elroy kuollut vaiko elossa, mutta hän kehdannut pyytää tuota selvittämään asiaa. Kai Elroy ainkin olisi hänen kimpussaan kun saisi tiedon siitä, että hänet on vapautettu .. jos siis oli itse edes elossa.

Rabastanista oli kiva kuulla miten Leticia ei ainakaan ollut harkinnut lapsen pois antamista tai aborttia. Monta kertaa hän oli Malfoyn kartanon ruoksalissa asiaa pohtinut ja päätynyt aina melkein siihen, ettei Leticia kuitenkaan tahtonut kasvattaa lasta yksin. Toisinaan hän taas oli välillä ajatellut, että ehkä Leticia kuitenkin pitäisi sen .. ja hankkisi uuden kivan miehen sille muksulle isäksi.
Raba laski katseensa hetkeksi heidän käsiinsä Letician napattua hänen kätensä omiinsa ja hymyili hiukan Letician kertoessa tuon äidin soitelleen taisteun jälkeisenä aamuna. Joskus pitäisi kai siis vielä kiittää rouva Mayeriäkin.. olihan osittain tuon ansiota, että Leticia oli hänet ajoissa sieltä pihasta noutanut ja hoitanut kuntoon.
" Ei kyllä tosiaan", Rabastan vastasi Letician sanottua ettei hänen nyt onneksi enää tarvinnut tehdä isoja päätöksiä yksin. Päätös muksun pitämisestä oli kyllä tullut tämän päivän aikana aika selväksi.. ei hän ainakaan missään tapauksessa siitä tahtonut luopua!
"Voi kyllä olla, että sä mieluummin teet ne päätökset yksin vielä joskus kun huomaat miten en oo kaikessa samaa mieltä", mies naurahti ," kuten vaikka jossain vauva huoneen seinien värissä!"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   La Toukokuu 07, 2011 2:54 pm

Leticia naurahti Rabastanin vedotessa lastenhuoneen seinien väriin ja siihen kuinka tuo olisi varmasti eri mieltä semmoisista asioista.
"Noo en tiedä," Leticia vastasi hymyillen, "kunhan et halua mustia seiniä vihreillä pääkalloilla ja käärmeillä koristeltuna niin eiköhän me johonkin yhteisymmärrykseen päästä."

Leticia haukotteli ja nousi kyynerpäidensä varaan nähdäkseen kellon. Hän hymähti pienesti ja laski katseensa sitten Rabastaniin.
"No mutta nyt nukkumaan. Kello on jo paljon ja sinun pitää levätä.," hän sanoi hymähtäen ja huomasi kuulostavansa ensimmäistä kertaa eläessään ihan omalta äidiltään. Hän naurahti hieman ja pudisteli päätään ajatukselle. Sitten hän kurkotti laskemaan suukon Rabastanin huulille. Sitten hän laskeutui takaisin tyynyynsä ja katsoi vielä Rabastania hymyillen.
"Minun oli ikävä sinua," hän kuiskasi ja kosketti hellästi tuon poskea ja sulki sitten syvään huokaisten silmänsä. Nyt kaikki oli hyvin.. paremmin kuin sitä vielä edes tajusi.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   La Toukokuu 07, 2011 3:33 pm

Rabastan heti lupasi, ettei ehdottaisi seinien väriksi mustaa ja pääkalloja. Käärmeitä hän ei kyllä vielä laskisi pois laskusta. Täytyihän pikkuisen jo pienestä pitäen oppia pitämään luikeroista. Siihen sekaan vielä luihuisen värit muutenkin niin huone olisi täydellinen!
"Eiköhän me päästä sovussa saada ne värit päätettyä", mies lopulta sanoi.

Letician haukotelssa tuo haukotus tarttui pian Rabaankin ja mies kiskoi peittoa mukavemmin päälleen vaikka yleensä nukkuikin mieluiten ilman peittoa. Nyt noissa puhtaissa lakanoissa oli vain niin mukava ja turvallinen olla. Lettyn sanoessa, että nyt alettaisiin nukkumaan mies hymyili vain ja hänelle se sopi mainiosti. Rabastan sulki jo silmänsä, mutta avasi ne vielä saadessaan naiselta suukon ja kääntyi tuon puolen vastatessaan Letician hymyyn pienellä hymyllä.
"Niin minäkin sinua..", tuo hiljaa vastasi Lettyn tunnustaessa, että oli ikävöinyt häntä ja sulki itsekkin silmänsä. Niin oli hänkin tosiaan kaivabbut, enemmän kuin mitään koskaan eikä enää koskaan halunnut joutua kokemaan samanlaista kaipaamista toiste.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Loppumätön jälkeistä surkuttelua
Takaisin alkuun 
Sivu 6 / 6Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: