PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Loppumätön jälkeistä surkuttelua

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava
KirjoittajaViesti
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Pe Huhti 29, 2011 9:48 pm

Vaikka Leticia vakuutteli, että aika menisi nopeasti siitä huolimatta, että kuulosti kuin vauvan syntymään olisi ikuisuus.. ei se paljoa vakuuttanut. Raba oli edelleen sitä mieltä, että pari kuukautta olisi riittänyt.
" Pari kuukautta olisi parempi.. ei jotkut kissatkaan joudu odottamaan pitkään.. ja sitten ne vielä saa monta pentua kerralla!", Raba kuitenkin meni ilmaisemaan ne hölmöt ajatuksensa ääneen ja huokaisi hiljaa mutisten miten olisi ollut helppompaa olla kissa. Mies kuitenkin unohti omat höpötyksensä aika nopeasti Letician jatkaessa, että heillä olisi kyllä hommaa ennen lapsen syntymää. Kaikki sänkyjen ja muiden kamppeiden hankinta. Totta, voisi hyvinkin käydä niin että aika loppuisi vielä kesken kun oli niin paljon tekemistä ja valmistelua ennen kuin vauvan olisi kiva tulla tänne.
" No.. ehkä sittenkin hyvä, että sillä kestää", rabastan sanoi hiljaa naurahtaen Letician vakuutettua hänet lopulta siitä, että oli parempi kun odoteltiin pitempään.

Leticialla oli vielä syöminen kesken ja hyvin ruoka tuolle näyttikin maittavan nyt. Mies tuhahti hyväntuulisesti Letician näyttäessä hänelle oikein miten reippaasti söi. Hyvä kun alkoi maistua niin ei tarvinnut enempää olla saarnaamassa. Ei hän sellaisesta tykänny.
" Ei tonnikalaa ainakaan..", Raba sanoi katse Letician lautasessa tuon kysyttä mitä kaupasta toisi.
"Päärynöitä."
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   La Huhti 30, 2011 7:21 pm

Leticia katsahti Rabastania kulma kysyvästi koholla tuon pohtiessa kuinka olisi parempi jos ihmistern raskaus kestäisi vain jonkun kaksi kuukautta niin kuin kissoillakaan.. ja kuinka olisi kivempaa olla kissa. Leticia naurahti hieman toisen ajatusmaailmalle ja katseli taas lautastaan hetken sörkkien sillä olevia tonnikalanpaloja.
"Musta on ihan hyvä että.. on yheksän kuukautta aikaa valmistautua," hän mutisi hieman hymähtäen, "meidän ihmisten kun pitää pitää niistä pennuista huolta seuraavat kakskytä vuotta toisin kuin kissojen, jotka pääsee pennuista eroo jonkun parin kuukauden jälkeen."

Leticia naurahti Rabastanin sanoessa ettei ainakaan tonnikalaa ja nyökkäili kertoakseen olevansa samaa mieltä. Rabastanin ehdottaessa päärynöitä, Leticia hymähti uudelleen ja nosti katseensa toiseen hymyillen lämpöisesti. Olisihan se pitänyt arvata että Rabastan halusi päärynöitä, mitäs muutakaan? Jo kysymys itsessään oli ollut aika turha ja ehkä Letician olisi pitänyt jo kyetä arvaamaan vastauksen kun Rabastan oli kyseessä.
"No mutta.. jotain ihan oikeaa ruokaa," Leticia sanoi, "jotain lämpöistä." Leticia ajatteli jo että voisi vääntää Rabastanille vaikka.. päärynäpiirakan kun tuo niistä päärynöistä niin paljon piti, mutta se olkoon sitten yllätys. Kai hän voisi hieman tuota hemmotella nyt kun tuo oli toipilaana ja hänen.. ehkä pitäisi jotenkin vielä pyytää anteeksi typerää käytöstään ja siitä koitunutta kurjaa kuukautta? Päärynäpiirakka sopisi moiseen tarkoitukseen kuin nyrkki silmään.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Su Toukokuu 01, 2011 8:36 pm

Rabasta oli tosiaan unohtanut sen seikan, että kissoilta vietiin pennut poiskin jo hyvin nopeasti eikä noiden tarvinut niitä katsella pitkään. He taas saisivat viettää rauhassa aikaa muksunsa kanssa monen monta vuotta.
" Eh..tosiaan. Parempi ehkä niin.. oishan se kurjaa jos meiltä vietäs lapsi uuteen kotiin sittenku se ois luovutusikäinen", mies sanoi eikä enää halunnutkaan niin kovasti olla kissa. Eiväthän kollit edes välittäneet niistä pennuistaan!

Rabastan melkein meni jo vastaamaan, että päärynät olivat oikeaa ruoka, mutta pysyi ihan hiljaa. Leticia toisi niitä kuitenkin joten ei tässä mitään huolta ollut.
" Mikä tahansa kelpaa.. en mä nirso ole", Raba sanoi pienesti hymyillen. Hän kyllä söisi ihan mitä vaan Letty hänelle laittaisi.. kunhan ei joutuisi syömään joka aamu vain puuroa ja jotakin vellejä.
" Kunhan et tee mitään keittoja ja muuta sairaitten ruokaa.. mä pystyn syömään ihan kunnolla. Niin ettei mulle tarvii syöttää jotain klimppistä kanakeittoa"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Su Toukokuu 01, 2011 9:24 pm

Leticia ei voinut kuin nauraa Rabastanin sanoessa ettei tuo halunnut mitään klimppistä kanakeittoa ja että kaikki muu kuulemma kävisi. Leticia naureskeli hetken toisen sanoille ja katsoi tuota sitten hymyillen leveästi.
"No.. Katson sitten kaupasta jotain muuta kuin klimppistä kanakeittoa," hän lupasi ja katsahti seinällään roikkuvaa kelloa, joka vihjaili jo hieman siihen suuntaan että kauppaan pitäisi rientää mitä pikimmin tai muuten he saisivat kärvistellä ihan huomiseen saakka.
"No mun pitäisi kai sitten lähteä sinne kauppaan," hän sanoi hymähtäen ja siirsi katseensa kellosta Rabastaniin, "ja sinä lepäät sillä välin. En ole nähnyt sitä haavaasi vielä enkä tiedä kuinka hyvin Justin sen sai korjattua, mutta en halua ottaa sitä riskiä että se aukeaa.." Letician ääni oli ehkä hieman komenteleva, mutta enemmän siitä huokui huoli haavan ja Rabastanin puolesta.

Leticia nousi ylös ja kumartui antamaan Rabastanille suukon. Hän kasasi tyhjentyneet lautaset ja kupit takaisin tarjottimelle ja käveli sitten ovelle.
"Tulen kohta takaisin," hän sanoi ja katosi sitten alakertaan. Hän vei tiskit tiskialtaaseen ja teki sitten pikaisen kaappikatsauksen ihmetellen nyt jo ääneen itsekseen miten Alison ikinä sai mitään ruokaa aikaiseksi.. Ja miten hän ei ollut huomioinut sen suuremmin kaappiensa tyhjentymistä? Onneksi kauppa ei ollut kovin kaukana, koska nyt pitäisi kai ostaa useampi pussillinen ruokaa.. Ihan jauhoista lähtien kerran jotain päärynäpiirakkaa pitäisi vääntää.
Leticia nappasi laukkunsa, veti kengät jalkaansa ja avasi sitten ulko-oven.
"Menen nyt!" hän huikkasi vielä yläkerran suuntaan ja poistui sitten ulos talosta kohti kauppaa.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Su Toukokuu 01, 2011 10:50 pm

Raba nyökkäsi hieman Letician luvattua, ettei toisi kanakeittoa vaan jotakin ihan oikeaa ruokaa ja nousi hieman naisen vilkuiltua kellon suuntaan. Rabastan itsekkin vilkaisi samaan suuntaan naisen sanoessa, että tuon pitäisi sinne kauppaan alkaa lähteä ja Rabastan vain nyökkäsi uudemman kerran tuon sanoille. Parasta olisi tai kaupat ehtisivät mennä vielä kiinni ennen kuin tuo ehtisi ruokaa hankkimaan.
" Tietysti.. ei tulisi mieleenkään nousta tästä ylös", mies vakuutteli Letician käskettyä häntä pysyttelemään sängyssä ettei haava vain aukeaisi. Eihän Rabakaan sitä halunnut, mutta ei hän myöskään halunnut vain maata sängyssä. Leticia ei kuitenkaan koskaan saisi tietää hänen nousseen sängystä. Ennen kuin tuo pääsisi takaisin kotiin olisi hän jo taas kiltisti sängyssä ..

Rabastan hymyili vain suukon saadessaan ja jäi kiltisti vielä siihen sängylle makoilemaan vaikka odotti jo vain sitä hekteä kun Leticia lähtisi tarjottimen kanssa alakertaan.
" Selvä, enköhän mä pärjää sen aikaa", hän sanoi ja heti Letician kadottua huoneesta kääntyi mies katsomaan ympärilleen ja koitti katseellaan etsiä vaatteitaan. Pian tuo kuitenkin tajusi, että hänellä oli ollut tänne tullessaan päällään kuolonsyöjä kaapunsa ja sen päälle kiskominen ei tuntunut kovin hehkeältä idealta. Raba käänsi katseensa Letician kaappeihin, olihan hänellä täällä ties mitä paitaa ellei Letty ollut niitä repinyt ja polttanut heidän eronsa jälkeen. Se kuulosti ihan sellaiselta mitä Leticia olisi voinut tehdä, mutta pakko hänen oli tarkistaa ja toivoa että edes yksi paita olisi säilynyt. Raba huikkasi viel heipät kuullessaan Letician äänen alakerrasta ja nousi lopulta istuman sängyn reunalle käsi kyljellään.
Mitään kipuja ei nyt ollut, mutta ei mies tosiaan halunnut aiheuttaa itselleen mitään suurempia vahinkoja.. täytyi vain ottaa rauhallisesti niin eiköhän kaikki sujuisi. Rabastan otti tukea sängystä ylös noustessaan ja varovasti raahautui Letician kaappien luokse ja kiskaisi oven auki. Miehen onneksi Leticia ei ollut polttanut hänen vaatteitaan vaan siinä ne olivat, kauniisti viikattuina omalla tutulla paikallaan. Raba nappasi päällimäisen paidan pinosta ja kiskoi tuon mustan t-paidan pikaisesti päälleen. Aikaa ollut tuhlattavaksi koska kauppa ollut kovinkaan kaukana ja Leticia varmasti pitäisi kiirettä, ettei hänen tarvisi kauaa olla yksinään. Mies sulki vielä kaapin ennen kuin lähti hieman vaivaloisesti alakertaan.

" No täällä ei tosiaan ole mitään..", Rabastan mutisi itsekseen tuijotellessaan jääkaappiin jossa paloi vain yksinäinen valo. No.. oli kaapissa jokin kananmunakenno, mutta ne kin munat olivat varmasti kaikki jo mätiä. Raba sulki jääkaapin oven tuhahtaen ja kääntyi keittiönpöydän puoleen. Mies kurkotti nappaamaan pinon postia ja lehtiä ikkunan viereltä. Ilmeisesti Leticia ei ollut ollut kovin kiinnostunut mitä maailmalla tapahtui hänen poissa ollessaan.
Postia kun oli kertynyt ja näytti siltä, että nainen oli vain viskannut kaikki lehdet ja muut samaan pinoon ne heti pöllöltä saatuaan. Raba lajitteli profeetat omiin pinoihinsa ja vilkaisi välillä vain otsikoita joita etusivuilla oli. Kuolonsyöjistä ja Voldemortista riitti tietysti juttua ja pieni hymy nousi miehen kasvoille tuon miettiessä miten oli tuskin itsekkään uhrannut aikaa lehtien lukemiselle saatika kuuntelemaan muiden kuolonsyöjien juttuja siitä mitä maailmalla tapahtui. Taitellessaan seuraavan lehden auki putosi sen välistä lattialle kirje joka oli osoitettu Leticialle.
Rabastan laski Profeetan käsistään pöydälle jakumartui noukkimaan sen pudonneen kirjeen käteensä. Toisten posteja ei yleensä saanut avata, mutta jos tämä olikin jotain todella tärkeää.. olihan kirje voinut olla piilossa tuon profeetan välissä vaikka kuin kauan ilman, että Letty oli sen huomannut? Rabastan vilkaisi olkansa yli kuin peläten Letician ilmestyneen huomaamatta siihen hänen taakseen ja varmistettuaan ettei ketään muuta ollut paikalla istui mies alas ja repi kuoren auki. Taiteltuan kirjeen auki ja luettuaan ensinmäisen kappaleen tuosta kirjeen tekstistä Rabastan oli vähällä pudottaa kirjeen otteestaan. Tuo suoristeli kirjettä ja laski sen vasten pöytää ennen kuin jatkoi lukemista. Vaikka hän ollut edes vielä katsonut keneltä kirje oli tullut hän kyllä oli osannut arvailla sitä jo siitä ensinmäisestä kappaleeta.
Rabastan kohotti kateena hetkeki saatuaan kirjeen luettua loppuun, mutta laski pian katseensa uudelleen siihen ja luki koko kirjeen uudelleen. Vaikka Will ei kirjeessä suoraan keneltään anteeksi pyydellyt.. osoitti tämä kuitenkin, että silläkin miehellä taisi kuitenkin olla sydän. Hän oli ollut niin katkera Willille sen jälkeen kun Voldemort oli laittanut hänet jatkamaan Lettyn vakoilua, ettei hän ollut halunnut olla sen miehen kanssa missään tekemisissä ellei ollut pakko. Rabastan nousi ylös tuolilta, työnsi kirjeen myttynä housujensa taskuun ja kääntyili ympäri siinä paikallaan koittaen löytää sauvaansa. Sauvan osottua tuon silmiin, mies nappasi sen nopeasti siitä kahvinkeittimen viereltä. Vaikka Will oli kuollut.. niin lehdessä oli kerrottu. Hän voisi edes tehdä jotain tuon hyväksi. Edes Will ei ansaitsisi tulla heitetyksi vain johonkin kuoppaan kymmenen muun kuolonsyöjän kanssa ja tulla poltetuksi tuhkaksi. Rabastan työnsi sauvankin talteen taskuunsa ja vilkaistuaan vielä kelloon tuo mietti kauankohan hänellä mahtaisi olla aikaa ennen kuin Letty tulisi takaisin. Hän ei kuitenkaan voisi jäädä odottelemaan naista ja kysymään lupia koska Leticia ei koskaan laskisi häntä lähtemään. Rabastan päätti kuitenkin koittaa toimia nopeasti ja enempää vitkuttelematta tuo kaikkoontui keittiöstä.

Rabastan älähti kivusta tömähtäessään nurmikolle ja vajosi hetkeksi polvilleen maahan käsi kyljellään. Jos se ylös nouseminen oli jo ollut aika riski juttu niin.. ilmiintyminen oli kai jo todella typerää. Mies pakottautui kuitenkin jaloilleen ja nopeasti lähti kulkemaan pitkin Tylypahkan tiluksia ympärilleen kiivasti katsellen. Jokainen maassa makaava ruumis näytti hänestä Williltä ja Raban oli pakko pysähtyä tarkistamaan melkein jokainen ettei vain vahingossakaan kävelisi tuon ohitse. Ulkona ei tuntunut olevan ketään muuta elävää hänen lisäkseen. Raba vilkaisi olkansa ylitse linnan suuntaan samalla kun suuntasi askeleensa kiellettyä metsää kohden aikeinaan tutkia sen ympäristön seuraavalsi. Linnakin näytti kovin autiolta, mutta kai se olikin. Oli ihme jos täällä vielä jatkettaisiin lukuvuotta loppuun. Ruumiiden mädäntyessä pihassa...
Rabastan käänsi katseensa linnasta tuulenpuuskan iskiessä häntä selkään, kuin olisi käskenyt jatkamaan vain sitä matkaa ja mies muistikin taas miten hänellä ei ollut aikaa jäädä ihmettelemään asioita kummemmin. Raba oli päässyt jo metsän laidalle ja odotti törmäävänsä lähinnä, ehkä jonkin kentaurin ruumiiseen, mutta sellaisia ei näkynyt. Rabastan huokaisi syvään ja uskoi jo melkein, että tuskin tulisi Williä täältä edes löytämään kun tunsi astuvansa jonkin päälle. Rabastan nosti jalkansa ja peruutti hieman vain tajutakseen, että oli tallonut jonkun sauvan päälle..
Mies tunsi sydämmensä hyppäävän kurkkuun tuon tunnistaessa maassa lojuvan sauvan ja nopeasti Raba oli kumartunut poimimaan sen. Hän ei ollut yhtään katsellut enää eteensä ja kun tuo suoristautui siitä ylös mies vihdoin tajusi etsimänsä miehen ruumiin lojuvan aivan siinä lähellä.
" Will..", Rabastan kuiskasi hiljaa ja Willin sauva tiukasti otteessaan tuo asteli kuolonsyöjän luokse ja lysähti polvilleen siihen toisen miehen ruumiin vierelle. Will ei näyttänyt yhtään siltä samalta hurjalta kuolonsyöjältä jonka hän oli tuntenut, mutta eipä hän ollut koskaan uskonut Willin myöskään kuolevan tässä sodassa ja nyt kuitenkin tuo makasi siinä hänen edessään kuolleena.
" Kyllä mä sulle annan anteeksi", mies hiljaa sanoi katse Willissä ja vilkaisi tuon kättä jonka mies oli ojentanut suuntaan josta hän oli sauvan noukkinut. Oliko Will yrittänyt viimeisillä voimillan tavoitella sauvaa. Raba vilkaisi kädessään olevaa sauvaa ennen kuin tarttui Willin ranteeseen ja laittoi taikasauvan tuon käteen. Kyllä velho piti sauvansa kanssa tulla haudatuksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Su Toukokuu 01, 2011 11:15 pm

Taistelun äänet olivat hiljentyneet jo aikoja sitten. Joku oli käynyt siinä hänen luonaan ja ääneen todennut hänet kuolleeksi. Sitähän hän oli.. Eikö ollutkin? Mitä väliä sitä oli oliko kuollut vai elossa jos ei pystynyt enää muuta tekemään kuin makaamaan? Will oli jo hyväksynyt kohtalonsa ja piti tätä itseasiassa vain hyvänä asiana. Tai siis.. Eihän hänellä ollut ketään, kenen takia jatkaakaan tässä maailmassa. Hän oli maannut siinä ja kuullut taistelun jatkuvan ympärillään, muttei voinut tehdä mitään. Hän oli kuullut joidenkin huutavan Potteria ja sitten huurraahuutoja, jotka eivät kuuluneet heidän väelleen. Hän oli elänyt ja maannut siinä kun hänen herransa kuoli. Voimatta tehdä mitään.
Joten oliko sillä nyt enää väliä mitä hän teki ja oliko kuollut vai ei? Ministeriön kirjoissa hän taisi jo olla kuollut, vaikka ainakin toistaiseksi henki taisi pihistä. Ei tosin kovin hyvin enää nyt, mutta silti. Ainoa ongelma, mikä tässä hommassa tosiaan taisi enää olla oli se että hän oli elossa. Hänen ei annettu kuolla nopeasti vaan hidastakin hitaammin. Siinä hän oli nyt maannut ties kuinka kauan.. Yö oli tullut ja yö oli mennyt ja yhä hän makasi siinä.

Willin jalat eivät enää toimineet eikä hän edes tiennyt oliko hänellä varsinaisesti enää jalkoja. Alaruumista ei tuntunut ja jossakin keskiruumiin, rintakehän paikkeilla ollut kipukin oli jo väistynyt. Alkuun se oli ollut niin vahvaa ja nyt ei enää mitään. Paitsi kylmyys.. ja tyhjyys.
Will oli sulkenut silmänsä toivoen sen avittavan häntä eteenpäin, pois tästä maailmasta mutta ilmeisesti jokin suurempi taho nyt halusi hänen kärsivän pitkän ja hitaan kuoleman. Hän oli nukkunut jonkun verran jos sitä nyt uneksi pystyi sanomaan. Se oli enemmänkin katkonaista tajuttomuuden ja hereillä olemisen välimailla palloilua.. joka katkesi äkkiä hänen tuntiessaan jonkin tömähtävän siihen hänen viereensä.

Will havahtui sieltä puolitajuttomuuden rajamailta, muttei liikahtanut. Ehkä se oli ollut vain jokin.. karu uni. Kuka hänen luokseen tulisi? Tai no ministeriöläiset tulisivat ennen pitkään korjaamaan hänen ruumiinsa pois polttaakseen sen. Eihän hänellä ollut ketään, kenelle ruumista toimittaakkaan. Hänet varmaan.. joukkopoltettaisiin muiden kaatuneiden kuolonsyöjien kanssa.
Äkkiä jokin ääni puhui sanoja, mitä Will ei ymmärtänyt tai hänen aivonsa eivät siinä tilassa osanneet käsitellä. Joku kuitenkin oli siinä.. ihan olemalla oli. Siinä hänen vieressään.. Eikä se joku edes yrittänyt raahata hänen ruumistaan mihinkään.. joukkorovioon.
Samassa joku koski hänen käteensä ja laittoi siihen jotakin. Jonkin.. Pitkän ja.. ehkä puisen? ... Taikasauvan? Will ei voinut uskoa sitä. Ei vaan voinut. Eikä hän saanut päähänsä kuka siinä muka olisi vai oliko kukaan. Ehkä tämäkin oli vain jokin.. kuolemaa edeltävä hallusinaatio.
Will kuitenkin liikautti sormiaan yrittäen tunnustella sitä pitkää esinettä kädessään mutta.. sekin oli vaikeaa. Kasattuaan kaiken niskoihinsa kohdistuvan voimansa, hän liikautti hieman päätään ja raotti toista silmäänsä. Laskeva aurinko paistoi jostakin Tylypahkan takaa hänen silmiinsä eikä hän nähnyt vieressään olevaa hahmoa. Niinpä hän sulki silmänsä uudelleen ja raotti nyt puolestaan huuliaan hieman. Suuta kuivi..
"M-mitä.." hän sai kähähdettyä, mutta jo yhdenkin sanan tuottaminen tuntui niin raskaalta ja veren maku palasi salamana hänen suuhunsa. Miksei hän voinut vain kuolla..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Toukokuu 02, 2011 7:14 am

Rabastan tuijotteli Willin kasvoja hyvin surkean m hartiat lysyssä eikä tuo voinut ymmärtää miten joku niinkin hieno velho kuin Will oli kuollut. Vastustaja tuskin oli ollut vain joku typerä puuskupuh kuudennelta luokalta. Ei, jos Will nyt makasi siinä oli tuo mittelöitynyt jonkun mahtavan velhon kanssa ja käynyt hienon taistelun. Niin hän ainakin aikoi uskotella itselleen koko loppu elämänsä.
Mies siirsi katseensa Willin kasvoista tuon kädessä lepäävään taikasauvaan ja hetken tuo jo luuli nähneensä miten miehen sormet hieman liikahtivat. Eihän se nyt ollu mahdollista! Hän varmasti vain niin toivoi, että tuo voisi olla elossa vielä, että kuvitteli kaiken. Tai sitten se oli vain jokin viimeinen liikahdus ennen kuin Will olisi siirtymässä.. mmn.. parempaan paikkaan? Will ei kyllä varmaan tykkäisi mistään paremmista pakoista, no.. ehkä tuo vietäisiin jonnekkin missä tuo saisi kiduttaa niin paljon kuin jaksoi.. joka päivä.
" Will minä-", Rabastan aloitti, mutta tuo ehtinyt kuin mutista sanansa kun hento ääni alhaalta päin aiheutti tuolle melkein sydänkohtauksen. Rabastan käänsi katseensa Willin kasvoihin ja tuon suu mikä ei äsken ollut ollut auki oli nyt! Oliko tuo vielä elossa?
"Will!", mies huudahti toivottuaan tästä ja tajusi heti ettei kuolleille saanut huutaa.. tai.. ei se ainakaan ollut kovin suotavaa kun noiden muistoa piti kunnioittaa. Will kuitenkin oli sanonut jotain, ei tuo vielä ollut kuollut!
Tuskin tuolla miehellä paljoa aikaa olisi eikä Rabastanin mielessä edes käynyt, että hän voisi nyt napata tuon mukaansa ja koittaa pelastaa.. niin kuin Letty oli hänelle tehnyt. Hänellä ei olisi mitään tai ketään joka tuota auttaisi ja toisaalta, ei hän tekisi Willille edes palvelusta jos tuon koittaisi hengissä pitää. Miehellä kun ei ollut täällä enää mitään niin kuin hänellä. Oli parempi antaa tuon mennä, eikä vain ajatella itseään.. miten kivaa olisi vielä viettää tuon kanssa aikaa. Kiduttamalla naapureita ja tappamalla vanhuksia.

Rabastan pidätteli surkeaa huokausta, joka kovasti koitti päästä ilmoille ilmaisemaan hänen sen hetkisiä tuntemuksiaan. mutta jos hän jotain oli Williltä oppinut niin sen ettei kuolonsyöjät istuneet toistensa ruumiiden ääressä parkumassa kuin pikkutytöt.
"Sain sen sun kirjees.. tai Leticia sai", mies lopulta sanoi vedettyään syvään henkeä ja saatuaan äänensä kuulostamaan selvältä ja taisaiselta. Ei hän tiennyt kuuliko Will häntä enää, vastaisiko tuo ehkä? Mutta mikäli tuossa vielä edes hieman pihisi henki ei hän tästä poistuisi ennen tuon viimeistä hengen vetoa. Sellainenkin kusipää kuin Willkin oli ei tuo silti ansainnut kuolla täällä yksin. Tuo kusipää kuitenkin osoittanut lopulta, että paljon enemmänkin kuin se idiootti joksi hän tuota oli luullut.
"Kiitos sun, mulla on vielä syitä jatkaa elämääni", mies sanoi ja oli iloinen siitä, että Will oli kuitenkin silmät ummessa. Vaikka tuon puhe oli tasaista Rabastanin olemus olisi paljastanut miten tuon teki pahaa nähdä.. ystävänsä kuolemassa. Jostain kaukaa kuului ukkosen jyrähdys ja Raba kohotti katseensa vain huomatakseen miten taivaalle oli ehtinyt kertyä hyvin tummia pilviä eikä kauaa mennyt kun jo ensinmäiset pisarat putoilivat taivaalta hänen kasvoilleen ja lopulta se surkea huokaus mitä mies oli pidätellyt pääsi ilmoille. Hänellä tosiaan oli Leticia.. ja se lapsi joiden takia hän mielellään jatkaisi elämäänsä, mutta hän oli menettänyt myös niin paljon, että elämä ei kuitenkaan koskaan tulisi olemaan samanlaista.

[KOSKA tämmösis tilanteis alkaa AINA satamaan vettä 8DDDD]
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Toukokuu 02, 2011 1:51 pm

Will raotti uudelleen silmiään kuullessaan jonkun huudahtavan hänen nimeään ja hetken hänen silmiensä edessä häälyi tumma hahmo sitä laskevaa aurinkoa vasten, mutta pikkuhiljaa hahmon muutkin piirteet alkoivat selkeytyä.
"R-Ra..Rabas-stan?" Will puoliksi kysyi ja puoliksi totesi hyvinkin hämmentyneenä siitä, mitä näki vai näkikö ollenkaan. No istui Rabastan siinä oikeasti tai ei, joku siinä hänen kanssaani oli. Jos ei muuta niin ainakin sitten hallusinaationa. Sanojensa myötä Will yskäisi hieman ja sulki taas silmänsä hetkeksi hengittäen syvään ja raskaasti henkeä.
Will olisi halunnut kysyä Rabastanilta mitä tuo täällä teki ja miksi.. Ja miten? Hehän olivat kai Tylypahkan mailla eikä sota ollutkaan päättynyt heille kovin suotavalla tavalla.. Eivätkö ministeriöläiset yrittäneet ottaa tuota kiinni? Lähettäisivät heidät molemmat Azkabaniin.
Will ei kuitenkaan ehtinyt kuin vasta ajatella kysyvänsä näitä asioita vielä kun pystyi, koska Rabastan mainitsi jonkun kirjeen, jonka tuo tai joku.. Leticia oli saanut? Kirje? Mikä kirje? Will raotti hieman silmiään ja yritti taas tarkentaa Rabastanin kasvoihin, muttei oikein.. pystynyt. Mistä tuo mies puhui ja miksi?
"K-kirje? M-mikä k-kirje?" hän kähisi ja rykäisi hieman yrittäen selvittää kurkkuaan. Hän huokaisi syvään ja sulki taas silmänsä, koska linnan taa katoava aurinko häikäisi liikaa.. Ja tuntui pahalta katsoa kun näki vain hämäriä hahmoja, jotka tarkentuivat ja sitten taas hämärtyivät vuoroon.
Mutta mikä kirje? Will mietti hetken ajan ja sitten hänen muistinsa takamailta alkoi pikkuhiljaa löytyä jokin kuva siitä että hän oli kirjoittanut kirjeen. Kirjeen jollekin Leticia.. Leticia Mayerille. Se kirje se.. Se.. Se taisi liittyä jotenkin Rabastaniin.
Samassa Willin mielessä välähti kuva Rabastanista Malfoyn kartanon pöydän ääressä viskilasin kanssa. Leticia Mayer.. Se oli se nainen, jota Rabastanin oli pitänyt vakoilla mutta jonka kanssa tuo oli sitten päättänyt alkaa olemaan. Lordin selän takana.. ja hän.. Hän oli pilannut kaiken. Mutta vain koska lordilla oli ollut oikeus tietää.
Will kuuli Rabastanin sanovan kiittävän häntä jostakin eikä hän ollut uskoa korviaan.
"K-kiitos, Rabastan?" Will kysyi ääni heikkona, mutta jo vähän vakaampana.
"Viimeinen a-asia, mitä odotin s-sinulta oli kiitos.." hän sanoi hieman hymähtäen ja irvisti sitten tuon pienen äkkinäisen nytkähdyksen aiheuttamaa kipuaaltoa.

Äkkiä kuului uhkaava jyrähdys ja salaman välähdys halkoi ilmaa. Will raotti hieman silmiään ja tunsi sitten muutamien kylmien pisaroiden iskeytyvän kasvojaan vasten. Sade.. Will sulki silmänsä ajatellen ettei koskaan ollut varmaan tuntenut ihollaan mitään niin kaunista ja puhdistavaa.. Joka samaan aikaan sattui niin helvetisti.
Will raotti hieman huuliaan ja antoi vesipisaroiden valua kuivaan suuhunsa. Yksi tai kaksi pisaraa, mutta vesi.. Niin täydellistä. Will siirsi hitaasti katseensa taas siihen vierellään istuvaan hahmoon ja tuijotti tuota hetken.
"Mitä sinä teet täällä, Rabastan?" Will kysyi hiljaa ja huokaisi siirtäen katseensa ylös synkkään taivaaseen, "e-eikö sinun pitäisi.. pitäisi häipyä? Ne.. Ne h-heittää s-sut Azk.. Azkabaniin jos n-ne saa sut k-kiinni." Will nielaisi sulki taa silmänsä hieman tuskastuneena. Kylmä vesi oli alkuun tuntunut niin tervetulleelta ja tavallaan se tuntui vieläkin. Se vain sai.. kivun heräämään siinä missä muunkin ruumiin. Heräämään, muttei tarpeeksi.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Toukokuu 02, 2011 5:13 pm

Willin uudelleen puhuessa Rabastan taas nopeasti laski katseensa tuohon ja oli nyt ihan varma siitä, että oli kuullut tuon mainitsevan hänen nimensä. Mies kuitenkin näytti siltä , ettei ollut aivan varma oliko hän siinä oikeasti vaiko ei, tärkeintä kai oli että hän oli siinä.. millaisena tahansa tuo hänet siihen kuvittelikaan. Hän ainakin oli pelännyt eniten siinä yksin maatessaan, että kukaan koskaan saisi tietää hänen kuolleen.. eikä kukaan olisi näkemässä kun hän kuoli tänne taistelukentälle. Yksin lähteminen oli tuntunut niin pelottavalta. Willin yskiessä ja vetäessä henkeä hyvin vaivalloisen kuulosti oli aivan selvää, ettei tuo kauaa olisi siinä elävien kirjoissa.
Hän halusi kertoa Willille, että Leticia oli saanut tuon kirjeen ja antoi samalla olettaa, että sen kirjeen ansiosta kaikki oli hyvin, koska.. sen kirjeen ansiosta kaikki tulisi olemaan hyvin. Jos Leticia näkisi kirjeen, ei hänen tarvitisis ehkö itse selitellä kummemmin.. Willin sana siitä, että hän oli ollut todella vain Voldemortin asialla vakuuttaisi Lettyn varmasti. Mies joka oli koko elämänsä uskonut Voldemortille, pettänyt hänet, kiduttanut Leticiastakin ulos tietoja.. oli lähettänyt kuitenkin kirjeen jossaa halusi korjata asioita.
Will ei kuitenkaan näyttänyt muistavan aluksi mitään kirjetta ja tuntui olevan ihan pihalla hänen puheistaan. Puhuminen muutenkin näytti tuottavan tuolle hirveästi vaivaa ja Raban oli kyyristyttävä hieman lähemmäs kuullakseen edes mitä Will sanoi. Ehkä kirje ei ollut edes ollut Williltä? Jos joku oli lähettänyt sen vain Willin nimissä.., Rabastan ehti jo miettimään kun näytti siltä kuin Will olisi koskaan tästä kirjeestä kuullutkaan. Äh.. tietysti se oli Williltä, mies ehkä oli vain unohtanut, tai taistelussa lyönyt päänsä niin lujasti.
Rabastan kuitenkin kiitteli tuota kirjeestä ja sai sanomisillaan Willin ihmettelemään miksi hän kiitteli. Se kun oli kuulemma viimeinen asia mitä tuo oli odottanut häneltä. Raba naurahti ilottomasti ja laski katseensa Willin rintaan joka kohoili heikosti. Tuolla taisi olla aika tukala olla?

Rabastan laski katseensa jyrähdystä ihmeteltyään ja sateen alettua. Will tosin näytti nauttivan sateesta hieman, ei Rabakaan sitä pahakseen pannut. Se vain oli jotenkin niin.. lisäämään tämän asian synkkyyttä lisää ja kuka helveeti halusi tulla muistetuksi siitä että.. kuolo synkkänä ja myrskyisenä iltanan. Pieni vino hymy nousi hetkeksi Raban kasvoille ennen kuin se hävisi yhtä nopeaan kuin oli tullutkin. Will tietysti.. tottakaisi tuo kuolisi mielummin sateen hakatessa vasten kasvoja ja ukkosen jyristessä kuin aurinkoisessa säässä lintujen laulaessa. Rabastan käänsi katseensa Williin uudelleen ja siirsi jo kastuneita hiuksia silmiltään tuon kysyessä mitä hän oikein teki vielä täällä tylypahkan mailla eikä ollut lähtenyt pakoon ennen kuin ministeriön kaverit nappaisivat hänet kiinni ja passittaisivat Azkabaniin.
" Ei mulla ole hätää.. mä olen vapaa", Rabastan sanoi, mutta Willin sanat olivat saaneet hänet kuitenkin vilkaismaan ympärilleen uudeelleen. Hän ei kuitenkaan tahtonut tulla nähdyksi täällä. Will oli myös kysynyt mitä hän täällä teki ja siihen kysymykseen vastaaminen oli miehelle paljon vaikeampaa. Hän oli odottanut, että täällä odottaisi vain ruumis jonka voisi viedä mukanaan ja hänen tarvitsisi kenellekkään puhua mitään ,mutta nyt.. hän tietysti tarvitsisi Willin oman suostumuksen.
" Mä olen vapaa Letician ansiosta ja ilman sua ja sitä kirjettä se ei olis koskaan tullu pelastamaan mua täältä, hoitanu mua kuntoon ja auttanu vielä vapaaksi. Siksi mä olen nyt täällä koska mä halusin kiittää sua.. en anna niiden heittää sua johonkin kuoppaan ja polttaa.. mä..", Rabastanin oli pakko keskeyttää selityksensä ja tuo käänsi katseensa pois Willistä.
"Mä tulin tänne noutamaan sun ruumiis, jotta voin haudata sut. Tiesin ettei sulla ole ketään kenelle ne sun ruumiin veis tai paikkaa jonne sut haudata. Ajattelin.. että se ois vähintä mitä voisin tehdä, kiitoksena siitä, että mä vielä saan elää", mies jatkoi katse luotunu nurmikkoon koska asian kertominen tuntui niin pahalta. Miksi hän joutui puhumaan toisen hautaamisesta vielä kun tuossa henkisi pihisi!
".. Jos se siis sulle vain sopii. ", Rabastan kohotti katseensa samaan aikaan kun taivaalla jyrähti uudellen. Pakko hänen oli kai pyytää lupaa viedä tuon ruumis nyt kun tuo oli tajuissaan ja pystyi vielä päättämään itse siitä mitä tuon ruummille tehtäisiin.
" Yhtään jos kiinnostaa olin ajatellu haudata sut mun omalle kotiseudulleni", mies sano eikä alkanut selittämään enempää syitä tälle. Ei niitä edes ollut. Ehkä hän vain tahtoi viedä ystävänsä lepoon paikkaan joka hänelle oli tärkeä..

Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Toukokuu 02, 2011 7:47 pm

"Vapaa.." Will toisti kuiskaten Rabastanin sanoessa olevansa vapaa ja ettei tuolla sen takia ollut mitään hätää. Will hymähti hieman vaikkei oikein tiennyt enää mitä vapaana oleminen tarkoitti. Sana vapaus tuntui etäisesti jotenkin kauniilta ajatukselta ja.. ehkä hänkin olisi pian vapaa. Ensimmäisen kerran eläessään hän olisi todella vapaa. Tai no eläessään ja eläessään.. Kai kuolemassa kuka tahansa saisi vapautensa. Vapauden, jota ei koskaan kaivannut. Niin karulta ja uskomattomalta kuin se jonkun korviin saattoi kuuluakin, Will oli aina ollut jossain määrin onnellinen saatuaan seurata herraansa. Herraansa, joka.. oli nyt poissa.
Will raotti jälleen väsyneesti silmiään ja jälleen kerran yritti kohdistaa katseensa Rabastanin kasvoihin tuon puhuessa siitä kuinka Leticia oli saanut tuon vapaaksi. Pelastanut tuon.. ja antanut uuden mahdollisuuden? Nyt Will alkoi hiljalleen muistaa sen kirjeen, jonka hän oli kirjoittanut. Sen sisällön paremmin. Rabastan oli ollut niin säälittävä näky viskilaseineen, mutta.. Hyvä että.. Asiat tuntuivat taas sujuvan oikeaan suuntaan. Tai ainakin oikeampaan.
"Hyvä.." Will kommentoi Rabastanin vapaus-selvityksiin ja sulki taas silmänsä kuunnellen nyt kuinka Rabastan alkoi selittää jotakin hänen haudastaan. Mies oli tullut hakemaan hänen ruumistaan voidakseen haudata hänet jotenkin.. paremmin kuin monet muut kuolonsyöjät? Miksi juuri hänet? Kaikista kuolonsyöjistä juuri hänet? Willin päähän ei mahtunut juurikaan syitä, miksi Rabastan oli muka vain hänen takiaan palannut, mutta.. Ilmeisesti siitä kirjeestä oli oikeasti ollut suuri apu. Rabastan sai tämän kaiken kuulostamaan siltä kuin hän olisi joku sankari, mitä hän ei todellakaan ollut. Rabastan sai vielä elää? Hänen takiaan? Eihän hän ollut mitään tehnyt sen asian eteen. Jos asiat olisivat toisinpäin, ei Will varmaan olisi tullut Rabastania etsimään. Ehei.. Hän olisi.. olisi.. Etsimässä Potteria.
"Sopii?" Will kysyi epäuskoisesti ja naurahti hieman, mutta tästä seurasi vain ikäväntuntuinen yskäkohtaus.
"C-Colefordiin?" Will kysyi saatuaan taas henkensä hieman rauhoittumaan ja katsahti Rabastania, "no.. tee mitä haluat. En minä tätä ruumista enää kohta kaipaa." Will hymähti hieman ja huokaisi syvään.
"Kiitos," hän sanoi vielä ajatellen että.. Tarvitsi hän ruumistaan tai ei, olihan se mukava kuulla ettei häntä vain poltettaisi kaikkien tunnistamattomien ruumiiden seassa.. Kaikkien niiden.. kuraveristen ja.. verenpettureiden..

"Kerro.. Kerro minulle mitä taistelussa tapahtui?" Will kysyi hetken päästä katsahtaen taas pikaisesti johonkin Rabastanin suuntaan, "Onko.. onko se.. Potter vielä.. elossa?"

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Toukokuu 02, 2011 8:38 pm

Rabastan olisi varmasti voinut jossakin toisessa tilanteessa hieman katua kysymystään ja sitä kuinka tyhmä se ehkä oli tainnut olla, Willin naurahtaessa että hän saisi tehdä mitä halusi tuon ruumiille kun ei mies sillä enää mitään tehnyt. Mies ei kuitenkaan alkanut vieläkään selittämään miksi halusi näin toimia eikä vain ollut jättänyt Williä tänne muiden sekaan ja ministeriön huoleksi. Will kuitenkin kiitti häntä lopulta ja Rabastan vain nyökkäsi pienesti tuon kiitokselle. Olisihan hän vienyt tuon ruumiin mukanaan vaikka Will ei olisi halunnutkaan.

Rabastan haki parempaa asentoa ja se kyykkimen alkoi hieman jo tuntua, mutta ei hän voisi nousta ja lähteäkkään ennen kuin Will olisi vetäissyt viimeisen hengenvetonsa. Hän alkoi myös olla aivan läpimärkä eikä sade ottanut helliittääkseen vain päin vastoin.
" On..se voitti tämän taistelun", Raba vastasi katkerana Willin kysyttä miten Harry Potterin oli käynyt. Jos Potter eli ei ollut vaikea päätellä, että Voldemort oli kuollut joten Rabastan jätti mainitsematta asian ääneen.
" .. mutta jos se minusta on kiinni niin ei sillä Potterilla ole tiedossa hienoa ja pitkää elämää", mies jatkoi ja hymähtäen tuo vilkaisi linnan suuntaan. Mahtoikohan Potter vielä majailla Tylypahkassa? Auttamassa kaikessa missä kerkisi ja olemassa vain palvottu sankari.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Toukokuu 02, 2011 9:22 pm

Potter oli voittanut, se nyt tavallaan tiedettiinkin jo. Mutta se että tuo oli yhä elossa oli.. Aika ikävä uutinen, mutta kai sekin olisi pitänyt olla arvattavissa. Will huokaisi raskaasti kuultuaan tämän ja sulki taas silmänsä eikä vastannut Rabastanille. Tuo jatkoikin pian viitaten siihen että oli itse lähdössä tappamaan Potteria. Samassa Will sai jotain epämääräistä voimaa käteensä, sysäsi sauvansa sivuun ja laski kätensä Rabastanin käsivarrelle ehkä hieman yllättyneenä sekä omasta toiminnastaan että siitä että tuo oli siinä niinkin lähellä. Will raotti silmiään ja vilkaisi tuon suuntaan laskien sitten kätensä takaisin siihen maahan, missä se oli ollutkin. Hän tuhahti hiljaa.
"Minusta tuntuu.. Rabastan.. Että sinun on aika alkaa ajatella omilla aivoillasi," hän sanoi ja hyvin pieni, vaikean oloinen virnistys käväisi Willin kasvoilla tuon jatkaessa; "Voldemort on poissa.. ja samoin olen minäkin ihan.. hetken päästä. Sinulla ei ole enää ketään kenelle todistaa mitään tai ketään, kenen käskyjä noudattaa.." Will piti pienen tauon ja rykäisi hieman avatakseen tukkoista ääntään siinä mitenkään onnistumatta.
"Kuten.. Kuten sanoit äsken," Will avasi jälleen silmiään sen verran että pystyi edes jotenkin kohdistamaan katsettaan Rabastanin hämärtyvään hahmoon, "sinä olet.. vapaa. Ajattele nyt vastedes itse.. Ja elä sitä omaa elämääsi ja.. äläkä.. äläkä riskeeraa sitä jonkun Potterin takia. Minä.. Minä olisin lähtenyt Potterin perään, mutta.. Mutta vain koska minulla ei olisi ollut mitään tai ketään kenen takia jäädä. Sinulla on se naisesi.. ja.. ja se.. se.. poika." Eihän Will tiennyt mitään vauvoista tai siitä mitä sukupuolta Rabastanin lapsi nyt tulisi olemaan eikä häntä oikeastaan kiinnostanut. Poika vaan tuntui jotenkin.. paremmalta ajatukselta siinä tilanteessa. Kaikkihan halusivat ensimmäiseksi lapseksi pojan, eikö?
Will irvisti kouristuksenomaisesti valtavan kipuaallon yllätettyä hänet ja vajosi sitten takaisin kosteaan ruohikkoon hengittäen katkonaisesti ja hyvin raskaasti. Kipu oli kirvoittanut vedet hänen silmiinsä. Hän siirsi katseensa takaisin Rabastaniin ja hymähti pienesti.
"Älä tuhlaa elämääsi sen Potterin pojan takia," hän kuiskasi, "se ei ollut koskaan sen arvoinen."
Ja sitten hän oli poissa.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ma Toukokuu 02, 2011 10:39 pm

Rabastan oli odottanut Willin sentään olevan hänen puolellaan tässä asiassa toisin kuin Leticia, mutta tuntiessaan miehen nopeasti tarttuvan hänen käsivarteensa mies kummissaan laski katseensa Williin. Miten tuolla oli voimia liikuttaa kättään noinkaan paljoa? Willin kuitenkin kohdatessa hänen katseensa tuon käsikin valahti alas ja tuhahduksen saattelemana tuo miten hänen olisi aika alkaa ajatella omilla aivoillaan. Pieni virnistys näytti käyvän maassa makaavan kuolonsyöjän kasvoilla eikä Rabastankaan voinut olla naurahtamatta hiljaa. Niinhän se kai oli mennyt, että hän oli lähinnä juossut toimittamassa muiden tahtoa aina eikä ollut uhrannut itse kauheast aikaa ajattelulle. Ennen kuin Rabastan ehti väittää vastaa Will sanoi hänelle sitä samaa mitä Leticiakin, miten hänellä ei ollut enää isäntää jolle jotakin todistella ja pian ei olisi enää Will itsekkän täällä. Raba tuhahti hiljaa ja käänsi katseensa pois Willistä, vaikka tuo puhui ihan järkeviä.. ja vaikka hän oli nämä samat asiat jo Lettyltä kuullut tuntui mies uskovan paremmin Williä. Raba käänsi kuitenkin takaisin Willin koittaessa selvittää kurkkuaan ja puhuminen tuntui olevan tuolle vain entistä vaikeampaa.
Will kuitenkin kaikesta huolimatta jatkoi vielä puhumista vaikka se selvästikkään ollut mikään helppo homma ja kehoitti häntä unohtamaan sen typerän ajatuksen.. potterin lahtaamisen ja keskittyvän vapaana olemiseen ja niihin joiden takia hän halusi elää vapaana, Letician ja ..pojan? Rabastan hätkähti hieman kuullessaan toisen mainitsevan sen lapsen.. kun ei hän ollut tuolle mitään siitä kertonut! Ainut joka oli hänen lisäkseen tiennyt, että Leticia oli raskaana.. oli Narcissa Malfoy. Nainen jolle hän oli uskonut kaiken koska tuon kanssa oli ollut niin helppo puhua eikä nainen ollut häntä tuominnut, mutta ilmeisesti tuo oli puhunut hänen asioistaan Willille.
Rabastan ei tiennyt mitä enää sanoa, mutta oli silti tehnyt päätöksensä sen suhteen ettei lähtisi lahtaamaan Potteria. Vaikka hän edelleen oli hieman sitä mieltä, että sen pojan surmaaminen olisi ollut oikein niin ehkä hänen ei kannattanut heittää hukkaan sitä työtä minkä Leticiakin oli nähnyt saadakseen hänet vapaaksi.. hän oli edes sen velkaa sille naiselle.
Miehen ajatukset keskeytyivät Willin ilmeen muuttuessa sellaiseksi kuin tuolla olisi hirvittäviä kipuja ja Raban ensinmäinen ajatus oli vain että hänen täytyi tehdä jotain! Will kuitenkin avasi vielä suunsa ja käski häntä olla tuhlaamatta elämäänsä Potterin takia, se ei olisi sen arvoista ja näiden sanojen jälkeen kuolonsyöjä oli poissa.
Rabastan ei aikaillut varmistuttuaan siitä, että Will todella oli kuollut. Mies nappasi Willin sauvan talteen siitä maasta ennen kuin tarttui miestä käsivarresta ja kaikkoontui Tylypahkan pihalta.

Colefordissa ei ollut sateesta tietoakaan. Kylä kylpi auringossa ja ainoastaan hento lämmin tuuli oli hieman tuomassa vaihtelua kylän tasaisen lämpimään ilmaan. Rabstan tömähti aivan Deanin metsän laitaan lähelle vanhaa kotitaloan ja toistamiseen jo nousi irvistellen ylös maasta, mutta tällä kertaa tuon kesti pitempään ennen kuin hän pääsi liikkeelle. Hän uskoi olevansa tarpeeksi kaukana jästeistä koska viimeksikään niitä ei ollut näkynyt näin kaukana kylästä joten mies veti sauvan taskustaan ja osoitettuaan Willin ruumista sai sen nousemaan hieman ylös maasta. Rabastan ei olisi millään saanut tuota raahattua mukanaan ilman taikoja vaikka ei hänen ollut tarkoituskaan rämpiä kovin pitkälle metsään. Vain sen verran, että saisi haudattua Willin hieman suojaisampaan paikkaa.. piiloon jästeiltä.
Rabastanin ei tarvinnut kauaa etsiä kun löysi lopulta tutun avoimen paikan jota ympäröi suojaavasti pari suurta pensas. Muutama suuri mänty oli varjostamassa tätä aukiota, mutta vain sen verran ettei se kuitenkaan vaikuttanut liian synkältä paikalta.
Raba antoi Willin ruumin laskeutua alas samalla kun tuo vielä katseli ympärilleen ja muisti hyvin miten oli pikkupoikana pitänyt tätä samaista paikkaa omana salaisena piilopaikkanaan jonne ei edes Rodolphus osannut. Kukaan ei ollut koskaan löytänyt häntä täältä tai jos ehkä olikin ..olivat nuo antaneet hänen olettaa etteivät muka tienneet. Pienenä piilopaikka oli vaikuttanut paljon suuremmalta, mutta Raban siinä hetken pyörittyä oli tuo joutnut toteamaan miten se ei ollutkaan niin iso kuin hän oli muistanut, mutta tähän tarkoitukseen mihin hän sitä nyt tarvitsi.. se kelpasi mainiosti.
Mies vilkaisi vielä Willin ruumiin suuntaan ennen kuin kohotti sauvansa ja mutisi hiljaa sanoja jotta saisi kaivettua kuolonsyöjä toverilleen haudan josta tuo saisi kunnon leposijan. Ei mitään joukkopolttoa tylypahkan takapihalla..

Kuoppa oli nopeasti tarpeeksi syvä ja leijutettuaan Willin kuopan pohjalle asteli mies vielä tuon haudan reunalle ja jäi katselemaan kuolonsyöjää sen pohjalla. Olisi ehkä ollut kiva sanoa jotakin.. niin kuin hautajaisissa yleensä, mutta ei hän tiennyt mitä joten mies vain etsi sen Willin sauvan taskustaan ja katseltuaan sitä hetken leijutti mies toisen kuolonsyöjän sauvan tuon seuraksi kuopan pohjalle. Sauva jäi lepäämään Willin rinnan päälle ja kun hän ei vieläkään keksinyt mitään mitä olisi ehkä voinut sanoa kääntyi Rabastan vain osoittamaan omalla sauvallaan multaa ja hiekkaa joka kuopan reunalle oli kertynyt ja antoi tuon kasan täyttää kuopan ja peittää ruumiin.
Rabastan jäi katselemaan pientä kumpua joka oli jäänyt merkiksi siitä, että paikalla oli hauta eikä hänestä tähn muuta tarvittaisi. Kenenkään muun kuin hänen ei tarvinnut tietää kuka tämän kummun alla lepäsi.. jos koskaan sattuisi tähän paikkaan eksymään. Mies veti vielä hieman märät hiukset pois silmiltään ja huokaisi hiljaa hautaa katsellessaan. Mitään kukkasia tai muuta rehuja ei Rabastan vaivautunut haudalle iskemään. Mitä huomaamattomampi se oli niin sen parempi, eikä hän uskonut Willin mistään kukkasista edes piittaavan sen enempää kuin hänkään. Todettuaan hommansa tehdyksi Rabastan vielä pudisti vaatteitaan mullasta ja kaikkoontui takaisin Letician talolle.

Kolmannen kerran sinä päivänä Rabastan ilmiintyi ja tämä kerta oli niistä kaikista varmasti kivulian. Ilmiintyminen ei todellakaan tainnut olla järkevää tässä kunnossa.. ei ainakaan näin moneen kertaan ja niin lyhyellä aikavälillä. Rabastan kurotti tarttumaan kiinni sängyn reunaan ja parahti vain sen takia, että joutui kohottamaan kätensä. Mitä ihmettä hänen kyljelleen oli oikein sattunut? Kyse tuskin oli ollut jostakin haavasta? Mies vilkaisi nopeasti ovelle ennen kuin kampesi itsensä sängylle istumaan kivusta kertovan ähinän saattelemana. Lopulta tuo ei jaksanut muuta kuin lysähtää sängylle selälleen, mutta enempää hänen ei tarvinnutkaan jaksaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Toukokuu 03, 2011 3:31 pm

Letician poistuttua talosta, hän oli päättänyt kipaista vain lähikauppaan ostoksille. Sieltä kuitenkin saisi paljon nopeammin ostettua kaiken tarvittavan kuin jos vaivautuisi johonkin kauemmas, suurempiin kauppoihin. Hän oli muutenkin päättänyt toimia mahdollisimman nopeasti, jotta pääsisi kotiin ja takaisin Rabastanin luo. Se mies kun tuskin kuuntelisi kuitenkaan hänen neuvojaan pysyä sängyssä vaikka tuo oli kuinka niin luvannut. Itsepäinen mies..
Mutta kuten arvata saattaa, eihän koskaan pysty käymään nopeasti kaupassa jos näin on suunnitellut etukäteen. Jos Leticia johonkin jästien kehittämään asiaan oli koskaan ollut epätyytyväinen niin ostoskärryihin.. Tai ei nyt ostoskärreihin varsinaisesti vaan pikemminkin jästimummoihin ostoskärryineen. Ne kulkivat niin tuhottoman hitaasti pitkin ruokakaupan käytäviä ja vielä yleensä pareittain tai jopa ehkä niinkin että kolme rinnakkain. Eikä tietenkään voitu väistää, koska nuoremmissahan se vika aina oli.
Tänään oli ihan juurikin tälläinen päivä ja mielessään Leticia ehti jo suunnitella kuinka muuttaisi kaikki kaupan mummot sammakoiksi ja yhden vaikka.. haikaraksi. Eivätkös haikarat syöneet sammakoita, hmm? Pääsisi kerralla eroon kaikista..
Mutta koska Leticia oli hyvä ihminen ja pyrki olemaan.. jästi jästien silmissä, jottei paljastaisi todellista noituuttaan, hän kärvisteli koko sen pari tuntia noiden mummojen välissä saaden osakseen paljon rumaa mulkoilua yritettyään ehdottaa väistymistä tai hieman vikkelämpää liikkumista. Pari tuntia! Koska viimeksi hän oli käynyt kaupassa niin että se reissu oli kestänyt pari tuntia?!
Ehkä joku suurempi taho halusi voittaa aikaa jollekin toiselle, mutta Leticia näki nämä tekoset vain korkeintaan jonkun yli-räyhähengen aikaansaannoksena.

Lopulta Leticia oli kuitenkin kuin ihmeen kaupalla onnistunut haalimaan kaikki ostokset kärryynsä ja paljolti mutkittelemalla löytänyt vielä tiensä kassajonoihinkin. Tosin tässä vaiheessa hän ei ollut enää jaksanut olla niin ihanan ystävällinen mummoja kohtaan vaan muutaman sauvan näpäytyksen ansiosta nuo olivat jonossa seisoessaan muistanut jotakin oleellista, mikä oli unohtunut ostoksista.. ja lähteneet sulassa sovussa ja kauniissa jonossa pois kassojen luota. Kassaneidit olivat kyllä luoneet hyvin oudoksuvia katseita mummoihin ja katsoneet sitten jonon ainoaa jäljelle jäänyttä asiakasta, Leticiaa, jotenkin hämmetyneen kysyvänä. Leticia oli vain kohauttanut harteitaan ja todennut merkitsevällä äänensävyllä "Mummot." ja koko homma oli nielty kiltisti. Ja hän oli päässyt ulos kaupasta.

Nyt Leticia kantoi neljää kauppakassia kotia kohden hyvinkin reippaasti ja näyttäen siltä kuin kauppakassit eivät mitään painaisikaan. Eiväthän ne painaneetkaan kiitos helpon kevennysloitsun, jota oli ehkä jotenkin sallittua käyttää tälläisessä tilanteessa. Jästit kyllä saivat sellaisen kuvan että hän oli joku maailman vahvin nainen tai jotain vastaavaa, mutta Letician puolesta nuo saivatkin elää siinä uskossa. Hänellä oli nyt tähdellisempääkin ajateltavaa kuin jokin jästien mielipide hänestä.
Viimein Leticia pääsi takaisin omalle pihamaalleen ja samassa hänen naapurissaan asuva rouva juoksi aidan luo. Leticia vilkaisi muualle pyöräyttäen tuskastuneena silmiään, mutta kääntyi sitten hymyillen tervehtimään tuota naapuria. Rouva tiedusteli koville miten hänellä meni ja missä se joku hänen miesystävänsä oli. Leticia hymyili tuon kysymyksille hyvinkin teennäisesti ja vilkaisi ulko-ovensa suuntaan. Kotiin pääsy oli ollut jo niin lähellä.
"O-Oliver vai?" Leticia naurahti hieman naisen uteluille, "Se on.. aika paljon töissä ollut viime aikoina mutta ihan hyvin sillä.. meillä menee."
"En ole nähnyt sinuakaan aikoihin! Olitteko matkalla jossakin vai mistä moinen..?"
"Ehm.. Joo oltiin. Käytiin.. Ranskassa," Leticia valehteli koska hänen ei tosiaan tehnyt mieli alkaa selittämään jästinaapurille hänen ja Rabastanin asioista. Tosin Ranskaan vetoaminen oli ollut jokseenkin typerä ratkaisu, koska siitähän tämä rouva innostuikin selittämään kuinka oli joskus nuoruudessaan käynyt Pariisissa.
"Anteeksi, olisi todella.. mukava kuulla lisää, mutta nämä ostokset painavat ja.." Leticia aloitti hieman epätoivoisena ja vilkaisi taas kotiovensa suuntaan. Samassa rouva alkoi touhottaa kuinka ei ollut yhtään tajunnut ja että tottakai Leticia voisi mennä. Lupasipa tuo kertoa hänelle Pariisin reissustaan vaikka joskus jos Leticia tuppaisi kahville.
"Joo ilman muuta," Leticia antoi tyhjääkin tyhjemmän lupauksen, "heti kun nyt työkiireiltä ehtii ja sellaista.." Sen sanottuaan Leticia kipitti nopeasti ovelleen, avasi sen julkeasti alohomoralla, koska ei kyennyt kaivamaan avaimiaan ja sukelsi sisään eteiseen.
"Kotona ollaan!" hän huikkasi eteisestä käsin sulkien oven perässään, muttei saanut vastausta. Hän hymähti hieman eikä hänen mielensä viereenkään tullut että Rabastan olisi lähtenyt johonkin talon ulkopuolelle. Tuo varmaan vain nukkui.. Ja hyvä niin. Saisipa ainakin levättyä kunnolla.

Leticia kantoi kauppakassit keittiöön ja lajitteli pussien sisällöt sitten kaappeihin. Hän keräsi keittiön pöydällä levällään olevat lehdet ja ajatteli jo keittävänsä kahvit, mutta samassa yläkerrasta kuului epämääräinen tumahdus ja Leticia nosti katseensa kattoon.
"Rabastan?" Leticia huhuili ja asteli eteisen halki yläkertaan vieviin portaisiin. Mikä ihme se tumahdus oli ollut?
Leticia nousi raput ylös ja huomasi avonaisesta oviaukosta Rabastanin makaavan sängyllä jotenkin nurinkurisesti. Ihan kuin tuo olisi istualtaan kaatunut siihen sängylle poikittain makaamaan.
"Mitä sinä teet?" Leticia naurahti hieman, mutta samassa hän huomasi Rabastanin kyljessä pienen veritahran. Leticia avasi jo hieman suutaan kyseenalaistaakseen tuon veritahran, mutta samassa hän huomasi että Rabastanin vaatteetkin olivat jotenkin likaiset vaikka tuo oli ilmeisesti vaihtanut vaatteet hänen lähtönsä jälkeen.. Puhdas paitakin tuntui jotenkin törkyiseltä. Rabastan oli käynyt jossakin sillä aikaa kun hän oli tapellut mummojen kanssa.
Leticia hymähti hieman itsekseen ja asteli siitä ovenraosta hieman sisemmäs huoneeseen huomaten että Rabastanin olemuskin oli jotenkin surkea. Tosin olihan tuo nyt ollut hieman surkeahko koko hereillä olemisen ajankin, mutta nyt jokin.. jokin oli muuttunut.
Leticia kääntyi ja istahti siihen sängylle Rabastanin viereen ja jäi sitten vain istumaan siihen hiljaisena ja katseli johonkin vaatekaappiensa oviin. Mitähän tämmöisessä tilanteessa pitäisi sanoa? Jotenkin hänelle alkoi vasta pikkuhiljaa selkiytymään se että Rabastan tosiaan oli menettänyt.. melkein kaiken. Oikeastaan tuo oli menettänyt ihan kaiken sen, mikä mitenkään liittyi tuon aikaisempaan elämään. Tuon pitäisi aloittaa kaikki alusta.. ja.. Hmmh..

[Ähähähä.. Mun vuoro kirjottaa megaviesti xD]

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Toukokuu 03, 2011 4:51 pm

Rabastan käänsi katseensa ovelle Letician äänen kuullessan ja mietti mitä tuolle sanoisi.Että oli pudonnut sängystä vain ja kavunnut nopeasti takaisin? Valehteleminen taisi kuitenkin olla turhaa, koska hänen märkä ja likainen olemuksensa kyllä kertoi, että hän oli ollut ihan muualla kuin makuuhuoneessa Letician ollessa poissa. Miksei tuo ollut voinut viipyä reissullan hieman pitempään niin hän olisi ehkä ehtinyt vaihtaa vaatteet ja peseytytä hieman jottei olisi jäänyt kiinni ja joutuisi nyt selittelään miksi oli kastunut. Leticia ei kuitenkaan kysynyt häneltä mitään vaikka tuo näytti siltä että oli tajunnut heti hänen poistuneen sängystä. Nainen istui siihen sängyn reunalle ja jäi katselemaan jonnekkin kaappien suuntaan hiljaisena. Rabastan katseli Letician selkää ja pysyi itsekkin hiljaa. Jos tuo ei mitään kysynyt ei hänen tarvitsisi mitään vastauksia edes keksiä. Totuutta hän ei tuolle kuitenkaan voisi kertoa.. hän ei halunnut Letician tietävän Willistä ja siitä , että hän oli käynyt Colefordissa asti hautaamassa tuon.
".. Tämä.. tää pitäs varmaan vaihtaa", mies lopulta irvistäen sanoi, laski kätensä kyljelleen ja saattoi jo paidan läpi tuntea haavan alkaneen vuotaa hieman. Ei se mikään ihme ollut tämän seikkailun jälkeen. Kunhan hän nyt ei kuitenkaan olisi mitenkään pahentanut asioita sillä, että oli lähtenyt hakemaan Williä.
" Jos samalla siellä pesulla kävisi myös..?", hän ehdotti katse luotuna edelleen Letician selkään ja tunsi pienen oman tunnon pistoksen. Miten hän olikaan ajatellut, ettei enää koskaan tarvisi salailla mitään Lettyltä.. ei enää kun Voldemortiakaan ollut, mutta hän vain voinut kertoa. Tämä nyt ei kuitenkaan vahingoittaisi ketään jos hän ei kertoisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Toukokuu 03, 2011 5:14 pm

Pitkään tuntui olevan ihan hiljaista, mutta sitten Rabastan rikkoi hiljaisuuden sanomalla että jokin juttu pitäisi vaihtaa. Leticia katsahti tuota ja huomasi tuon melko varmasti puhuvan siitä siteestään. Hän hymähti hieman ja nyökkäsi osoittaakseen olevansa samaa mieltä. Rabastan selvästikin salasi häneltä jotakin, muttei hän halunnut heti alkaa kyselemäänkään kun.. eihän hän edes tiennyt sinänsä kuuluiko hänen edes tietää Rabastanin asioista. Toisaalta Letician mielestä salailu saisi jo alkaa pikkuhiljaa loppumaan. Tämän sorttisista salaisuuksista kun ei koskaan koituisi mitään hyvää.. Mutta toisaalta tosiaan. Ei hän halunnut aina olla se, joka kyseenalaisti. Sitäpaitsi Rabastan saisi nyt oppia jo puhumaan ihan itse ja oma-aloitteisesti.

"Joo.." Leticia vastasi Rabastanin mietittyä josko pesullakin käytäisiin nyt sitten samalla, "mä etsin sulle pyyhkeen.. varot sitten sitä kylkeäsi." Leticia hymyili pienesti ja nousi sitten etsimään kylppärin kaapista Rabastanille jotain pehmeää pyyhettä. Hän voisi nyt oikeastaan sillä välin kun Rabastan kävi suihkussa niin vaihtaa sänkyyn lakanat. Näyttivät ne miten puhtailta tahansa, Leticia ei ollut unohtanut sitä.. veren määrää hänen lakanoissaan sen jälkeen kun Rabastan oli tullut takaisin taloon. Ja se veri oli yhä siellä joskin näkymättömämpänä. Eikä hän halunnut nukkua seuraavaa yötään Rabastanin veressä kylpien..

Leticia palasi makkariin pyyhkeen kanssa ja antoi sen Rabastanille. Hän laski puhtaat lakanat yöpöydälle ja siirsi katseensa sitten Rabastaniin.

"Autan ton siteen pois," hän sanoi ja alkoi purkaa Justinin sitomaa sideharsoa. Se oli jotenkin niin oikeaoppisesti sidottu ettei hän oikein tiennyt saisiko puhtaan sideharson paikalleen läheskään yhtä hyvin.. Mitä jos se vaikka purkautuisi keskellä yötä. Saatuaan sideharson irti, hän huomasi sen kauhean.. ruhjeen Rabastanin kyljessä ja häntä jotenkin sattui sen näkeminenkin jo.

"Varot sit oikeesti tota," hän sanoi Rabastanille viitaten haavan suuntaan, "mä autan sitten sen sideharson paikalleen ja saat sit ottaa lääkkeet kans suihkun jälkee.. Mä vaihan tässä välissä lakanat.."


_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Toukokuu 03, 2011 6:25 pm

Rabastan nousi istumaan takaisin Letician lähdettyä hakemaan hänelle pyyhettä ja tuo siirtyi siihen sängyn reunalle ja odotellessaan Raba riisui jo paidan päältään jotta siteen saisi otettua pois. Hän ei tiennyt halusiko edes nähdä sitä kyljessään olevaa ruhjetta joten hyvä, että Leticia oli paikalla vaihtamassa siteen hänen puolestaan. Suihkussakaan hänen tarvisi sitä katsella.. kunhan varoisi sitä. Lettyn tullessa takaisin tuolla oli pyyhkeen lisäksi mukana puhtaita lakanoita ja Rabastan vilkaisikin sängyssä olevia lakanoita huomaten niidenkin olevan kuivuneen veren peitossa.
Toivottavasti hän ei menisi sotkemaan näitä uusiakin lakanoita yhtä pahasti.. pakko kai sitä oli sitten maata vain kiltisit jotta ei vuotaisi. Raba laski katseensa Leticiaan tuon sanoessa auttavansa nyt siteen pois ja mies piti visusti katseensa Leticiassa varoen vilkaisemastakaan miltä hänen ruhjeensa näytti, mutta voinut olla näkemättä Letician ilmettä tuon saatua verisen sideharson pois paikaltaan.
".. noinko pahalta se näyttää?", hän kysyi pieni huoli äänessään eikä vieläkään halunnut nähdä itse. Vaikka kylki tulisikin parantumaan muuten ihan ennalleen jäisi hänelle varmasti todella komeat arvet tästä musitoksi. Huokaisten mies nousi ylös sängyn laidalta ja nyökkäsi vain Letician muistuttaessa häntä varomaan kylkeä. Rabastan nappasi sen Letician tuoman pyyhkeen vielä mukaansa ennen kuin asteli makkarista.

Suihku tuntui kaikkea muuta kuin mukavalta. Vaikka mies kuinka yritti vältellä sitä ,ettei kastelisi liikaa kylkeään oli homma mahdoton. Tuo nojasi kättään vasten seinää ja antoi veden vain hakata vasten niskaansa ja selkäänsä saatuaan itsensä saippuoitua hyvin vaivalloisesti. Miten yksi suihku reissukin saattoi olla näin hemmetin hankalaa! Rabastan seuraili miten verestä punaiseksi värjäytynyt vesi ja saippua valuivat hitaasti alas viemäriin eikä voinut olla pohtimatta uudestaan sitä, että entä jos hän koskaan tulisi kunnolla kuntoon. Ei hän tahtonut mitään ikuisia kipuja.
Mies kurkotti kääntämään veden pois päältä ja seinästä tukea ottaen laahusti pyyhkeen luokse ja ryhtyi varovasti kuivailemaan itseään. Kylkensä ruhjeen mies kuivasi vain painamalla pyyhkeen hetkeksi sitä vasten ja älähti hiljaa viiltävän kivun takia. Rabastan ei vaivautunut kyykistymään ja noukkimaan vaatteitaan vaan jätti ne kylpyhuoneen lattialle jotta ne voisi vaikka pesuun laittaa ja pyyhkeen tuo pudotti samaan pinoon. Vereen sekin kun oli jo ehtinyt tahriintua joten parempi jättää se samaan kasaan.
Rabastan tyrkkäsi kylppärin oven auki ja värähti hieman viielämmän ilman takia vaikka yleensä vain olisi nauttinut sellaisesta. Kylppärissä kun oli ollut niin mukavan lämmin.. oli ollut hieman jopa sääli poistua veden alta.
" .. jätin mun vaatteet sinne kylppäriin", mies ilmoitti päästyään makkarin ovelle ja nojasi ovenkarmiin samalla kun osoitteli kylpyhuoneen suuntaan. Häneltä kai löytyi täältä paitojen ja alusvaatteiden lisäksi ehkä jotkin housutkin. Niitä hän tosin tuskin tarvisi ennen kuin saisi luvan nousta sängystä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Toukokuu 03, 2011 7:07 pm

Leticia irvisti hieman Rabastanin kysyessä miten pahalta tuo ruhje näytti.
"No.. sanotaanko.. etten kadehdi sinua," hän sanoi pienesti naurahtaen keventääkseen tunnelmaa ja laski katseensa takaisin haavaan. Se.. Se näytti kyllä pahalta, mutta.. ei tulehtuneelta. Eikä muutenkaan olosuhteisiin nähden kovin huonolta.
"Mutta ainakaan se ei näytä tulehtuneelta," hän sanoi, "mikä on hyvä merkki."

Rabastanin mentyä, Leticia katsoi hetken mietteliäänä tuon perään ja kääntyi sitten sänkynsä puoleen. Hän tarttui peittoon ja alkoi vetää peittoa pois veristen lakanoiden sisältä. Saatuaan peitot, tyynyt ja aluslakanat pois, hän katseli veristen lakanoiden myttyä hetken aikaa.
"Pöh.. ostan uudet ensi viikolla," hän mutisi itsekseen ja taikoi sitten jätesäkin, johon sulloi kaikki vanhat lakanat. Ei hän kuitenkaan voisi niissä enää nukkua kun tiesi mitä ne olivat kokeneet..
Letician saatua vanhat lakanat säkkiin, hän alkoi vaihtamaan lakanoita. Se osoittautui jälleen kerran hyvin ongelmalliseksi koska jotenkin hän aina onnistui saamaan peiton väärin päin lakanan sisään ja sitten sitä piti käännellä ja väännellä edes takaisin kunnes se olisi oikein päin.

Lakanoiden vaihdon jälkeen, Leticia asteli huoneen toiselle laidalle ja avasi ikkunan hetkeksi. Ulkona näytti aika synkältä ja pian alkaisi varmaan satamaan. Raikas tuulenvire heilutteli verhoja ja Leticia istahti sängyn laidalle pienesti huokaisten. Kaipa se alkava sade sitten huuhtoisi kaiken entisen pois ja antaisi uutta puhtia elämään.
Äkkiä Leticia kuuli Rabastanin äänen takaansa ja kääntyi katsomaan.. Hän pysähtyi hetkeksi tuijottamaan ilkosillaan olevaa miestä oven suussaan, mutta hymyili pienestä yllätyksestä toivuttuaan kuin mitään ihmeellistä ei olisi tapahtunutkaan.
"Siinä sängyn päällä on vaatteita," hän sanoi nyökäten hetkeä aikaisemmin sängylle laittamiinsa vaatteisiin. Hän katsahti vielä ikkunaan pienesti hymähtäen itsekseen Rabastanin käyttäytymiselle. Sitten hän nousi ja asteli sängyn toiselle laidalle. Hän nappasi pöydältä sideharsopaketin, jonka Justin oli lähettänyt Alisonin mukana sekä rasvapurkin jääden lukemaan hetkeksi rasvapurkin kyljessä olevaa tekstiä.
"Tämän tarkoitus on estää tulehtumista ja auttaa haavan umpeutumisessa," Leticia sanoi luettuaan tekstin ja siirsi katseensa Rabastaniin, "kevyt kerros haavan päälle ja sen ympäristöön riittää."

Leticia otti pehmeän, puhtaan pyyhkeen ja kuivasi vielä hieman Rabastanin kyljessä olevaa haavaa, joka ei näyttänyt enää niin kamalalta kuin aiemmin.. Kai hänen silmänsä alkoivat tottua jo siihen. Hän avasi purkin ja siveli sitten hyvin, hyvin varovasti haavan kohdalle sitä rasvaa. Saatuaan homman hoidettua, hän sitoi haavan varovasti, mutta tiukasti ja ehkä hieman epävarmasti. Justinin olisi ehkä pitänyt olla tekemässä tämä..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Toukokuu 03, 2011 7:35 pm

Rabastan käänsi katseensa vatteisiin ja hymyili hieman. Leticia se kyllä ajatteli kaikkea ja nopes mies astelikin vaatteidensa luokse. Ikkuna tuntuikin olevan auki joten ei ihme jos täällä oli hieman vilpoisaa.. mahtoikohan sade olla matkalla tännekkin? Ei olisi mikään ihme.
" Eikö ne pillerit muka riittäneet?", Rabastan ääneen ihmetteli kun Leticia jonkin purnukan kanssa tuli siihen ja kertoi sen auttavan haavaa parantumaan ja esti tulehtumisen. Mies tapitti tuota purkkia hetken ennen kuin kääntyi takaisin vaatteisensa puoleen ja kiskoi puhtat bokserit jalkaansa samalla kun Leticia pyyhki haavaa hänen kyljessään.
Pieni älähdys pääsi miehen suusta Letician alkaessa läästiä sitä rasvaa haavalle ja mies kavahti hieman kauemmas.
" Kylmää!", tuo sihahti katse Letician kädessä, mutta antoi naisen kuitenkin levittää töhnän rauhassa.. jos se oli annettu siksi, että haava paranisi niin kai tämä oli kestettävä. Mies jätti paidan vielä sängylle koska uusi side piti vielä laittaa ja tuo kääntyikin ympäri odottamaan, että Letty saisi purkin käsistään ja sitoisi haavan.

Leticialta ei kauaa kestänyt haavan sitomisen kanssa, vaikka tuo tuntui hieman epävarmalta otteissan. Side kuitenkin tuntui tarpeeksi tiukalta ja pysyisi varmasti hyvin paikallaan.
" Kiitos.. se varmaan pysyy siinä nyt hyvin", mies sanoi, kääntyi ottamaan paidan sängyltä ja pujotti sen päälleen. Tuntui heti jotekin mukavemmalta kun side oli vaihdettu ja oli puhtaat vaatteet päällä. Saattoi se tahnakin hieman auttaa. Rabastan ei käynyt vielä sängylle, koska tiesi ettei varmasti pääsisi siitä ylös enää sen illan aikana.. koska Leticia tuskin antaisi hänen nousta.
Raba ravisteli itse molemmista yöpöydälle jätetyistä purnukoista itselleen pillerit jonka jälkeen nappasi sen vesilasin, katosi hetkeksi täyttääkseen sen kylppärissä vedellä ja kiiruhti takaisin.
" Saitko jääkaapin täytettyä?.. kävin vilkaisemassa lehtiä alakerrassa ja taisin unohtaa siivota ne takaisin. Et ollut kauheasti postias lukenu"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Toukokuu 03, 2011 8:07 pm

Leticia hymähti hieman Rabastanin kehuttua hänen siteensitomistaitojaan. Kai se oli sitten uskottava kerran tuo niin sanoi. Rabastanhan se potilas oli. Leticia astui pienen askeleen kauemmas Rabastanista tuon pukiessa paitaansa päälleen, jottei olisi siinä tiellä tarkkaillen samalla siteen reagoimista liikkeeseen, mutta kai se nyt sitten pysyi paikallaan.
Leticia oli juuri ehdottamassa lääkkeiden ottamista kun Rabastan jo omatoimisesti nappasi purkeista yhdet pillerit. Tämä yllätti Letician hieman, koska hän oli odottanut että saisi pakkosyöttää nuo pillerit Rabastanille ainakin siitä päätellen mitä tuo oli rasvasta marissut. Mutta.. Kai tuo nyt halusi parantua. Kuka nyt haluaisi pitää kyljessä avohaavaa loppuelämänsä?
Rabastanin kadottua käytävään, Leticia kääntyi sängyn puoleen ja veti peittoa hieman syrjään, jotta Rabastan sitten pääsisi mukavasti peiton alle. Puhtaisiin lakanoihin..
Rabastanin palatessa vedenhakureissultaan, tuo kysyi Leticialta kysymyksen, mikä ehkä aiheutti tytössä taas jonkinlaisen pienen vaivaantuneisuuden tunteen. Postit.. Niin.. Ei hän ollut kai melkein kuukauteen avannut postejaan saatika lukenut lehteä. Ei ennen kuin äiti oli eilen aamulla soittanut.
"Joo.. sain mä sen täytettyä," Leticia vastasi hymähtäen ja päätti olla vastaamatta postikysymykseen. Kerran Rabastan ei puhunut hänelle, ei hänenkään tarvitsisi puhua tuolle mitään omista jutuistaan. Typerä ajatusmaailmahan tämä oli, koska jossain välissä tämä varmasti kostautuisi. Mutta kai nyt oli ihan normaalia tälläisessä tilanteessa ettei halunnut puhua kuluneesta kuukaudesta? Olihan?
"Tuleppas sinä nyt kiltisti tänne peiton alle niin minä käyn suihkussa," Leticia sanoi hymyillen ja yrittäen vaihtaa aihetta ja saada tuon unohtamaan koko postit. Hän laski peiton kokonaan sängylle ja käveli sitten oman vaatekaappinsa luo. Hän nappasi sieltä yöpaitansa ja puhtaat alusvaatteet ja paineli sitten puolestaan suihkuun.

Letician asteltua kylpyhuoneeseen, hän huomasi Rabastanin pyyhkeen ja likaiset vaatteet myttynä siinä lattialla. Leticia laski vaatteensa tuolille ja nappasi vaatteet siitä lattialta aikeinaan heittää ne pyykkikoriin. Äkkiä hän huomasi jonkin lapun tippuvan Rabastanin housun taskuista ja kumartui pomimaan sen. Hän oli jo huutamaisillaan Rabastanille että tuolta oli pudonnut jotakin, mutta samassa hän huomasi että kirje oli Rabastanin sijaan osoitettu hänelle..
Leticia heitti vaatteet pyykkikoriin ja taitteli kirjeen auki. Hän vilkaisi kylppärin oven suuntaan luettuaan ensimmäisen lauseen ja hetken päästä hän joutui istumaan kylppärin tuolille lukiessaan kirjettä eteenpäin. Singaturena.. Will McDonnell, mies joka oli kahdesti kiduttanut häntä ja pilannut hänen elämänsä.
Mutta enemmän Leticiaa kavahdutti se teksti, mitä kirje sisälsi.. Lestrange ei ole viimeisen kahden viikon aikana mitään muuta tehnyt kuin istunut Lucius Malfoyn pöydässä ja kitannut viskiä..
Leticia luki kirjeen muutamaankin otteeseen ja mietti hetken. Rabastan.. Voi Rabastan.. Eikä tuo voinut puhua hänelle mitään. Miksi? Syyttikö tuokin McDonnellin tavoin häntä siitä, mitä oli tapahtunut?
Leticia nousi tuolilta, taitteli kirjeen ja tarttui sitten kylppärin oven kahvaan sulkien sen. Hän asetti kirjeen tuolille vaatteidensa viereen ja päätti.. Käydä suihkussa, kuten oli aikonutkin. Rabastan saisi kyllä kirjeensä takaisin.

Leticiakin viipyi Rabastanin tavoin suhteellisen pitkään suihkussa, mutta se ei johtunut siitä että hänellä olisi ollut jotakin ikäviä avohaavoja vaan.. Yksinkertaisesti siitä että hän unohti ajankulun miettien asioita. Lopulta hän oli tehnyt päätöksensä ja päättäisi vain antaa kirjeen takaisin Rabastanille. Jos tuolla olisi minkäänlaisia aikomuksia selittää mitään, nyt olisi korkea aika tämän jälkeen tehdä se.
Leticia kuivasi itsensä ja teki pyyhkeestä turbaanin hiuksiinsa. Sitten hän heitti vaatteet niskaansa ja nappasi kirjeen mukaansa.
"Sinulta oli pudonnut jotakin," hän sanoi Rabastanille palattuaan huoneeseen ja ojensi kirjeen tuolle hyvinkin välinpitämättömästi ja ikään kuin ei olisi muka lukenut sitä. Vaikka tottakai hän oli lukenut, koska siinä luki hänen nimensä. Siinä tervehdittiin häntä.
Leticia kiersi sängyn ympäri ja sulki ikkunan, koska nyt hänelle ainakin oli tullut kylmä. Kiitos suihkussa käymisen ja ulkona satamisen.


_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Toukokuu 03, 2011 9:12 pm

Rabastan ei saanut vastausta siihen miksi Leticia ei ollut postejan ollenkan käynyt läpi ja tuo vain sivuuti hänen toteamuksensa kertomalla saaneensa jääkaappiin ruokaa. Raba ei alkanut asiasta utelemaan koska oli vain päätellyt tuon ehkä olleen .. no niin kuin hän eron aikana ja ehkä tuota ollut vain kiinnostanut selata jokaista lehteä kun oli muutakin ajateltava.
Leticia oli heittänyt peiton jo sivuun j kehotti häntä kömpimään sänkyyn sillä aikaa kun tuo kävisi suihkussa ja Raba pienesti hymyillen kävi lopulta pitkäkseen sänkyyn ja niihin ihaniin puhtaisiin lakanoihin. Lettyn otettua kaapista itselleen yöpaidan tuo poistui huoneesta ja Rabastan käänsi katseens ikkunaan. Ulkona oli lopulta alkanut sataman.

Leticialla tuntui kestävän suihkuss joten Rabastan oli sulkenut hetkeksi silmänsä vaikka ei uskonutkaan unta vielä saavan. Mies oli käpertynyt mukavasti peiton suojiin ja kuunteli vain miten sade hakkasi rauhoittavasti vasten ikkunaa..
Lettyn ääni sai miehen hätkähtämään ja tui kääntyi vilkaisemaan olkansa ylitse naiseen jolla oli jokin naurettva tötterö päässä ja.. lappunen kädessä. Leticia oli sanonut sen pudonneen häneltä ja mies tiesi kyllä heti, että se oli se naiselle itselleen oisoitettu kirje. Raba nousi istumaan ja otti tuon kirjeen Leticialta vastaan samalla tarkkaillen naisen ilmeitä, mutta tuo vikutti aivan tyyneltä. Letician kadottua siitä hänen edestään sulkemaan ovea Raba käänsi katseensa tuon perään ja ietti olikohan tuo lukenut kirjeen. Oli varmasti.. olihan siinä tuon nimi.
" Anteeksi, en olis saanu avata sitä ja lukea, mutta ajattelin.. että jos se on jotain tärkeää ja se vaikutti siltä kuin olis unohdettu vaan sen lehden väliin", Rabastan pahoitteli katse naisen selässä ja hyisteli tuota kirjettä kädessään.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Toukokuu 03, 2011 9:22 pm

Leticia katseli ikkunasta pihalle ja pian lasiin alkoi iskeytyä kylmiä vesipisaroita. Rabastanin vastaus sai hänet vain hieman hymähtämään itsekseen. Hän osasi kyllä tällä kertaa takertua juuri siihen yhteen pieneen sanaan, minkä Rabastan oli sanonut.
"No.. Oliko siinä jotain tärkeää?" hän kysyi edelleen sillä samalla, välinpitämättönä rauhallisellä äänellä, josta kuitenkin ehkä paistoi läpi se mitä Leticia halusi oikeasti kuullea Rabastanilta. Kysyessään Leticia kääntyi katsomaan Rabastania pienen, vilpittömän hymyn kera ja asteli sitten sängyn luo heittäen peiton sivuun. Hän kömpi peiton alle ja jäi siihen makaamaan. Toisaalta hänen olisi tehnyt mieli jo käpertyä Rabastanin kainaloon, mutta se tunnuttiin evättävän häneltä kerta toisensa jälkeen. Sitäpaitsi Rabastanin kylki oli kipeä ja sen pitäisi ensin parantua.. Ja Rabastanin pitäisi ehkä ihan itse kertoa kirjeen sisältö hänelle. Varmasti tuo tiesi hänen lukeneen kirjeen, mutta.. Jos tuo nyt yhtään ajattelisi niin tuon pitäisi tajuta että hän halusi nyt kuulla nuo sanat Rabastanilta itseltään eikä.. kuiskaukselta haudan takaa.
Se mitä Rabastan oli ollut tekemässä, sekin taisi nyt sitten samalla valjeta Leticialle. Kirje oli ollut tuon taskussa ja tuo oli ollut märkä ja vaatteet likaisia.. Ja haava auennut. Mitäs muutakaan tuo oli tehnyt kuin käynyt Tylypahkassa?
Mutta.. Miksei tuo vain voinut kertoa hänelle..?

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ti Toukokuu 03, 2011 9:37 pm

Rabstan laski katsensa takaisin kirjeeseen letician kysyttyä oliko kirjeessä sitten ollut jotain tärkeää eikä Raba oikei ntiennyt mitä vastata. Hän ei tiennyt miten puhua tällaisista asioista.. parempi olisi jos ei puhuttaisi ollenkan, mutta Letty vikutti siltä, että halusi kovasti tietää.
" Ainakin Will anto tässä kirjeessä itsestään ihmismäisen kuvan.. joten kävin moikkamassa sitä Tylypahkassa", Rabastan lopulta sanoi ja heilutteli kirjettä kädessään ennen kuin laski kätensä kirjeineen syliinsä.
" Me ei paljoa oltu tekemisissä sen jälkeen kun se paljasti meidän suhteen Voldemortille ja uskoin voivani vihata sitä miestä ikuisesti mut tää kirje muutti kaiken..", Raba sanoi hyvin ilmeettömänä eikä tuosta voinut sanoa suriko hän sillä hetkellä Willin pois menoa vai oliko ennemminin iloinen kun oli vielä päässyt antamaan Willille anteeksi ja vaihtamaan muutaman sanankin tuon kanssa. Letician kömmittyä siihen peiton alle hänen vierelleen Rabastan kurkotti laskemaan kirjeen yöpöydälle ennen kuinkäänsi katseensa naiseen ja hymyili hieman.
"Mitä sen kirjeen sisältöön tulee niin sitä mun ei varman tarvii alka selvittämään. Will teki sen jo mun puolesta ja kiteytti hyvin mun kuukauteni kirjoittaessan miten notkuin vaan pöydän ääressä viskilasin kanssa enemmän kuin kävin ulkona. Ei mulla oikein ole mitään lisättävää..", Rabastan sanoi ja kävi uudelleen selälleen siihen sängylle.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ke Toukokuu 04, 2011 3:24 pm

Leticia käänsi katseensa Rabastaniin tuon alkaessa puhua Willistä, mutta siirsi mietteliäänä katseensa jonnekin muualle kuunnellessaan tuon selitystä. Hänen oli jotenkin vaikea uskoa Willistä mitään hyvää.. Ei vaikka tuo kirjeen oli hänelle kirjoittanutkin. Tuo tulisi kuitenkin aina olemaan se mies, joka kidutti häntä ja pakotti Rabastanin samaan hommaan.. Pitäisi ehkä olla kiitollinen että tuo oli tyytynyt kirjoittamaan kirjeen eikä taas tullut vierailulle.
Mutta ilmeisesti kirje oli muuttanut ainakin Rabastanin käsityksen Willistä siinä missä.. Leticia ei oikein vieläkään tiennyt. Tuskin hän koskaan tulisi mitenkään hyväksymään ajatusta siitä että se mies oli oikeasti ihminen, vaikka olikin käyttäytynyt mitä epäinhimillisimmin tässä elämässä. Eikä hän kohtaan tulisi suremaan sen miehen poismenoa, päin vastoin. Hän oli.. Jotenkin karulla tavalla onnellinen siitä että Will oli poissa. Ainakaan hänen ei enää tarvitsisi pelätä epämieluisia vierailuja.. Nyt kun sen sorttiset vierailut voisivat maksaa yhden pienen olennon hengen ennen kuin se edes pääsisi maailmaan.
Ei, oli vain hyvä että Will oli kuollut.

Mutta se mitä Rabastan sanoi kirjeestä ja siitä kuinka Will oli puhunut totta siinä, sai Letician tuntemaan hieman.. enemmän huonoa omaatuntoa. Jos hän olisi vain antanut Rabastanille mahdollisuuden puhua, ehkä tältä olisi vältytty.. Eikä kummankaan olisi tarvinut uhrata kuukautta jonkin sortin masentelulle.
Leticia hymähti ilottomasti Rabastanin selityksille ja vilkaisi tuota.
"Sä.. Sä sit ilmeisesti kävit.. Tylypahkassa äsken?"

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   Ke Toukokuu 04, 2011 4:19 pm

" Niin kävin, koska sieltä mä uskoin Willin löytäväni ja niin löysinkin", Rabastan vastasi ja työnsi kätensä huokaisten tyynyn alle. Pitäisiköhän hänen kertoa kuitenkin Leticialle, että Will oli ollut vielä elossa ja että hän oli käynyt hautaamassa tuon. Nainen tuskin arvostaisi sitä ja ihmettelisi vain miksi hän sellaista oli mennyt tekemään. Leticia kun taisi inhota Williä enemmän kuin ketään.. olihan mies kuitenkin aiheittanut enemmän harmia tuolle kuin iloa.
" Se oli elossa vielä kun mä löysin sen ja vaihdettiin siinä muutama sana ennen kuin se kuoli", Rabastan sanoi ja kääntyi sille kyljelleen joka oli terve ja jäi katselemaan Leticiaa ," otin sen ruumiin mukaani ja kävin hautaamassa sen. Will ei ois halunnu päätyä samaan hautaan verenpettureiden ja kuraveristen kanssa ja ajattelin olevani edes sen verta sille velkaa siitä, että yritti selittää sulle mun puolesta asioita. Eihän tosta kirjeesta kai mitään hyötyä ollut kun et löytäny sitä vsta kun nyt, mutta ois voinut olla".
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Loppumätön jälkeistä surkuttelua   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Loppumätön jälkeistä surkuttelua
Takaisin alkuun 
Sivu 5 / 6Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: