PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Game Night

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Game Night   Su Toukokuu 05, 2013 7:49 pm

6.6.2014, perjantai

" Yritetään sitten olla taas käyttäytyä kuin aikuiset", Remy muistutti ja taputti hieman Lucasin rintaa ennen kuin kumartui kiskomaan kengät jalkaansa. Hän nappasi kainaloonsa vielä sen lautapelin minkä oli lapsiltaan varastanut ja huudettuaan noita olemaan nätisti kun äiti ja isä olivat poissa kaikkoontui hän miehensä seurassa Colefordiin. Oli sivuttu, että he menisivät istumaan iltaa Letician ja Rabastanin luokse vaikka nämä tällaiset illat olivat yleensä olleet joko aika vaivaannuttavia tai sitten päätyneet... no ei kovin hyvin. Ystäviä oli silti mukava nähdä - tai ainakin ystävää ja tuon kuolonsyöjä aviomiestä - ja olihan se vaihtelua kahdestaan kotona istumiselle.
Remy koputteli jo oveen eikä mennyt kauaa kun se aukeni ja Rabastan tervehti heitä hyvin varautuneesti. Edelleenkin vaikka sitä oltiin nyt tunnettu jo vuosia ja mies oli aivan yhtä tavallinen kansalainen kuin kukatahansa muukin.
" Joko te olette lapset saanu häädettyä jonnekkin?", Remy uteli kun talossa tuntui olevan tavallista hiljaisempaa ja astellessaan peremmälle ei kukaan edes juossut tervehtimään.
" Mmh.. Mischa ja José lahti Letician vanhemmille. Rico taas jonkun koulukaverinsa luokse Lontooseen", Rabastan kertoi ja vilkuili hiema Lucasin suuntaan siinä olohuoneen suuntaan kävellessään. Huvittavaa! Ihankuin he tuosta noin vaan voisivat kampata Rabastanin ja kiikuttaa Azkabaniin Lettystä välittämättä!
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Game Night   Su Toukokuu 05, 2013 8:56 pm

Lucas hymähti hieman Remyn käskettyä häntä käyttäytymään kuin aikuinen ja hänellä olisi ollut paljonkin sanottavaa siitä kenen tässä pitäisi aikuisesti käyttäytyä. Hän käyttäytyi kyllä ja samoin Remy. Eikä Leticiassakaan valittamista ollut. Sen sijaan Letician aviomiehelle voisi joku hänen puolestaan opettaa hieman käytöstapoja.
Lucasilla ei sinänsä ollut enää mitään hinkua heittää Rabastan Lestrangea Azkabaniin, koska se mahdollisuus oli jo vedetty kauan aikaa sitten pois heidän kaikkien kätösistään. Mutta ei hänen silti liiemmin tehnyt mieli viettää aikaansa tuon miehen kanssa, mutta siitä taas oli tehty jokseenkin välttämättömyys. Hän ja Remy kun nyt olivat Ricon kummeja ja Rico oli Rabastanin poika, joten minkäs teet? Rico oli kyllä hieno, pieni poika mutta siitä oli varmastikin kiittäminen tuon äitiä. Ja kummeja.

Ilmiinnyttyään Colefordiin, Lucas katsahti talon ikkunoita samalla kun Remy koputti oveen. Hetken päästä talon isäntä tulikin avaamaan heille oven ja päästi heidät sisään. Lucas tervehti Rabastania hieman pakotettu hymy kasvoillaan ja asteli sitten noiden eteiseen.
"Ai te tulitte jo!" Leticia naurahti heidän astellessaan keittiöön ja sitä kautta olohuoneen suuntaan, "minä ehdin juuri laittaa pizzan uuniin kun ajattelin että pitäähän sitä illanistujaisissa jotain syötävää olla.. Ja pizzaa voi syödä samalla kun pelataan." Hän katsahti Remyn käsissä olevaa lautapeliä ja nauroi.
"Alias!" hän huudahti ja nappasi pelin Remyltä, "sä ihan oikeasti löysit tämän vielä! Muistatko silloin joskus vuonna käpy kun oltiin vielä koulussa ja kesälomalla mä olin pari viikkoa sun luona ja pelattiin tätä ihan sairaasti sun naapureiden kanssa. Se oli hieno kesä. Hakattiin ne ihan kuusnolla!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Game Night   Su Toukokuu 05, 2013 9:32 pm

Remy asteli siitä miesten ohitse Rabastanin hidastellessa ja jäädessä vahtaamaan Lucasin liikkeitä. Leticia onneksi löytyi keittiöstä ja hymyillen hän tervehtikin tuota.
" Pizza kuulostaa hyvältä! Sanoinkin Lucasille, että ihan turhaa meidän on mitään ruokaa laittaa kun Leticia on varmasti varautunut iltaan syömisillä ja pojat on varmasti vaan tyytyväisiä kun saavat itse päättää mitä syövät tänään", Remy sanoi samalla kun kyykistyi kurkkimaan hieman sitä juuri uuniin päässyttä pizzaa. Letician tuntien se olisi kyllä niin hyvää ettei samanlaista saisi yhtään mistään.
Lautapeli oli selvästi Lettyn mieleen, niin kuin hän oli arvellutkin eikä voinut olla nauramatta naisen muistellessa miten he sitä olivat joskus nuorempana pelailleet.
" No niin hakattiin! Kai meidän täytyy tänäänkin olla sitten pari ja päihittää nuo miehet?", Remy ehdotti ja käänsi katseensa Lucasiin ja sitten Rabastaniin joka näytti ihan siltä, että tuon ilta oli jo nyt pilattu pahemman kerran.
" Pyh... älkää nyt vielä olko noin varmoja. Vaikka mä en tätä peliä tunnekkaan niin... äkkiä mä sen säännöt opin ja Lucasin kanssa voidaan ihan mainiosti voittaa", Rabastan kuitenkin yllättäen sanoi ja siitä saattoi vain päätellä, että heillä oli nyt sitten jo parit valmiina.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Game Night   Su Toukokuu 05, 2013 9:54 pm

Lucas katsahti Remyä tuon ehdottaessa Leticialle että naiset voisivat olla taas pari kuten joskus muinoin, muttei sanonut mitään. Leticiasta ajatus oli kuitenkin mitä parhain eikä nainen ajatellut sillä hetkellä yhtään sitä ettei vastapuoli ehkä olisi yhtä sopeutumiskykyinen.
"Joo ehdottomasti!" hän hihkaisikin, "me voitettaisiin ne niin kuusnolla." Hän katsahti virnistäen Rabastania ja huomasi kyllä samassa ettei tämä järjestely oikein miellyttänyt tuota. Eikä selvästi Lucasiakaan, joka pysyi lähinnä hiljaa. Leticia ehti jo pohtia pitäisikö heidän kuitenkin pelata ainakin ensimmäinen erä aviopareittain, mutta äkkiä Rabastan puhuikin yllättäen varmasti koko muun porukan.
"No.. Onnea sitten vaan," Leticia sanoi naurahtaen ja virnisti Rabastanille iskien sitten silmää Remylle, "en ole tainnut kertoa mutta mulla ja Remyllä on telepaattisia kykyjä. Te niin häviätte." Hän katsahti nopeasti pizzaa, mutta koska se ei ollut vielä läheskään paistunut, asteli hän sen pelin kanssa olohuoneen puolelle. Lucas seurasi muita katsahtaen Rabastania ohimennessään. No, jos tuo nyt kerran halusi pelata hänen parinaan niin hyvä on sitten!
"No eiköhän sitten hävitetä tämä telekaksikko," hän sanoi hieman naurahtaen. Ehkä tästä nyt sitten voisi tulla hyväkin ilta. Ainakin ruoka olisi varmasti hyvää ja kaksi kolmasosa seurasta. Ja nyt hän voisi huoletta syyttää Rabastania jos he häviäisivät.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Game Night   Su Toukokuu 05, 2013 10:34 pm

Letician varoitellessa miten nuo Remyn kanssa omasivat jonkin telepaattisen yhteyden pudisteli Rabastan vain hieman päätään. Siitäkin huolimatta hän uskoi heidän voivan päihittää naiset tässä pelissä... minkä nuo ilmeisesti tunsivat ennestään oikein hyvin.
Pelin päädyttyä olohuoneen pöydälle levitettiin se siihen ja Remy ryhtyi selostamaan mikä pelin ideana oli. Ei se kuulostanut ollenkaan vaikalta, mutta nyt hän ymmärsi sen mihin tätä naisten telepaattista yhteyttä oikein tarvittiin.
" Tässä kortteja teille... ja nää on meidän. Tästä voidaan ottaa lisää jos nämä nyt sattuu loppumaan", Remy sanoi ja valittuaan sieltä nappuloiden seasta heille vihreän antoi tuo pussin Rabastanille jotta miehetkin saisivat omansa.
" Ei ainakaan keltaista... eikä punaista..", Rabastan mutisi ja päätyi lopulta valitsemaan mustan nappulan ja iski sen laudalle naisten nappulan viereen.
" Kai me annetaan noiden aloittaa?", Remy kysyi Leticialta naurahtaen ja kun päätös alottajasta oltiin tehty, työnsi Rabastan sen kortti pinon lähemmäs Lucasia. Tuo saisi luvan kysellä ensinmäisenä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Game Night   Ma Toukokuu 06, 2013 9:31 am

Leticia ja Lucas seurasivat molemmat kuinka Remy asetteli laudan paikalleen ja jakeli sitten kortteja heille. Leticia tosin puhui väliin jotain korteista tai nappuloista tai pelin ruuduista, mutta lopulta säännöt saatiin kuitenkin selvitettyä ja nappulat päätettyä.
Rabastanin työntäessä korttipakan lähemmäs Lucasia, Lucas vilkaisi miestä ja nappasi sitten ne kortit käsiinsä.
"Hyvä on sitten," hän sanoi ja katsahti Leticiaa, joka käänsi peliin kuuluvan tiimalasin ympäri.
"Mikä on punainen, pyöreä ja kasvaa kasvimaalla?"
"Se ympäröi Britanniaa."
"Jästien versio parantajasta?"
"Nää on kaikkien lapsien lempijuttu joskus ennen huispausta."
"Siinä on must-.. Äh," Lucas lopetti selittämisen tiimalasin valuttua tyhjiin ja Letician heilutellessa sitä merkitsevästi noiden nähtävillä.
"No paljon saitte oikein?" hän kysyi, "siirtäkää itseänne. Remy saa aloittaa kysymisen meidän joukkueessa." Hän ojensi pakan nyt Remylle.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Game Night   Ma Toukokuu 06, 2013 3:57 pm

Tiimalasin käännyttyä ympäri ryhtyi Lucas selittämään sanoja korteistaan ja aluksi Rabastanilla meni aikaa hukkaan miehen vain jäätyessä.
" Eeeh Omena!", hän ehdotti, mutta ilmeisesti se ei ollut oikein ja oli pakko yrittää uudelleen ja uudelleen kunnes se oikea osui kohdalle.
" En minä tiedä! meri? Kalat?", Rabastan ehdotteli ja oli jo sitä mieltä, että Lucas oli ihan huono selittämään mitään koska niitä oli näinkin vaikea arvailla.
" TISSI!". No mistä muusta lapset pitivät muka ennen huispausta. Ruokahan niiden mielessä vain oli kaiken aikaa. Tai ainakin heidän pojillaan oli ollut. Aika kuitenkin kului loppuun liian nopeasti ja Rabastan laski nopeasti ne vähät kortit jotka oli onnistunut oikein arvaamaan.
" Neljä", hän vastasi ja kurotti siirtämään sitä heidän nappulaansa oikeaan ruutuun. Peli vaikutti ihan mukavalta... kunhan vain Lucais osaisi selittää sanoja paremmin eikä kuten kolmevuotias!

Remy otti vastaan kortit ja varmistettuaan, että Leticia olisi valmis tekemään uuden ennätyksen antoi hän luvan kääntää tiimalasin.
" Sellainen eläin joka pomppii ja pitää poikastaan pussissa?"
" Keltanen mollukka! On päivisin tuolla taivaalla"
" Iltasin kun meette sänkyyn teette tätä?" " Ei me joka ilta.." " Rabastan hiljaa kun toiset vastaa! Ja ei Rabastan yrittää häiritä älä kuuntele sitä"
" Miehillä kasvaa tässä naamassa nää karvat! Mikä se on?" " Kasvaa joillakin naisillakin" " Rabastan!"
Rabastan kääntyi vilkaisemaan Lucasiin hieman huvittuneena. No säännöt eivät olleet kieltäneet häiritsemästä. Tai ei hänelle ainakaan oltu mitään sanottu ja puhumalla väliin tämä telepaattinen yhteys saataisiin katkeamaan.
" Pieni eläin jota norsut pelkää?". Remy viskasi loput korteista pöytään ajan valuttua loppuun ja käänsi sitten katseensa Rabastaniin.
" No saitte silti enemmän kuin me", Rabastan totesi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Game Night   Ma Toukokuu 06, 2013 5:14 pm

Lucas ei ollut uskoa kuulemaansa Rabastanin ehdotusten myötä ja oli jo yhden arvauskerran jälkeen sitä mieltä että he niin häviäisivät naisille. He saivat kuitenkin ihmeen kaupalla neljä askelta eteenpäin, joskin Lucas olisi voinut huomauttaa parista virheestä, jotka vain olivat väärin mutta hän jätti sanomatta. He häviäisivät kuitenkin.

Kun tuli heidän vuoronsa, Leticia vaihtoi hieman paremman asennon ja keskittyi kuuntelemaan mitä heidän telepaattinen yhteytensä nyt sanoisi hänelle.
"Kenguru!!" hän hihkaisi ensimmäisen vastauksensa ja heti perään toisen; "Kuu.. Eikun ei!! Aurinko!! Aurinko!!"
Rabastanin häiriköidessä, Leticia katsahti tuota ja sitten Remyä joka kielsi miestä häiritsemästä.
"Lähetetään Rabastan sohvalle nukkumaan?" Leticia ehdotti, "mutta sitä tuskin lukee siellä.. öö.. Seksi? Ei me kyllä joka ilta, koska Rabastan on yleensä sohvalla hmm.. Äää!! En tiedä!! Suihku? Käydä suihkussa?!" Lucas nauroi.
"LEUKA!!" Leticia huudahti hiekan valuessa nopeammin ja Remyn jatkaessa sanojen selittämistä.
"Hiiri!!" hiekka loppui ja hän käänsi myöskin katseensa Rabastaniin.
"Sä niin huijasit!" Leticia parahti tönäisten miestään vaikkei missään muotoa tosissaan. Häntä koko juttu nauratti.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Game Night   Ti Toukokuu 07, 2013 5:20 pm

" Yks, kaks, kolme..", Remy laski kortteja ja lopulta heillä kuitenkin oli muutama enempi kuin miehillä oli ollut, mutta selaillessaan niitä mitä Leticia ei ollut arvannut olivat ne juuri melkein niitä joiden aikana Rabastan oli häirinnyt suoritusta.
" Se oli nukkua!" Remy kertoi Rabastanin selvästi istuttettua Lettyn päähän sen seksi vaihtoehdon ja viskasi Rabastania sillä kortilla kostoksi kaikesta tuon aiheuttamasta harmista.
" Vai nukkua. No se käy enemmän järkeen", Rabastan totesi noukittuaan sen kortin rinnuksiltaa ja palautti sen pöydälle.
Rabastan vain naureskeli kun häntä syytettiin huijaamisesta ja nousi ylös voidakseen käydä tarkistamassa pizzan voinnin.
" En huijannut edes! Säännöt eivät kieltäneet teidän telepaattisen yhteyden tuhoamista", hän sanoi ennen kuin poistui keittiöön hetkeksi.

Todettuaan heidän pizzansa valmiiksi otti hän sen ulos uunista ja saatuaan pizzan viipaloitua laittoi hän kaiken leijumaan olohuoneen puolelle. Lautasten ja lasien lähdettyä edeltä nappasi hän vielä sen viinipullon ennen kuin palasi takaisin itsekkin.
" Se oli selvästi valmis joten tässä olisi", hän sanoi ja istui alas täyttääkseen ihmisten viinilaseja.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Game Night   To Toukokuu 16, 2013 9:50 am

Leticia tuhahti hieman Rabastanin väittäessä ettei ollut huijannut ja vilkaisi Remyyn miehen astellessa keittiöön.
"Se niin huijasi!" hän protestoi nauraen, mutta tiesi jo omat keinonsa kostaa tämä huijaus. Lucas katseli naisten sananvaihtoa hetken ja pudisti päätään.
"Mitä väliä sillä on huijattiinko me vai ei.. Te johdatte silti!" hän puolestaan protestoi naurahtaen ja osoitti laudan nappuloita. Leticia tyytyi naurahtamaan hieman, muttei jatkanut aiheesta. Häntä huvitti lähinnä se kuinka Lucas, varmasti vasten tahtoaan, asettui jotenkin puolustamaan pariaan.

Hetken päästä Rabastan palasi pizzan ja viinin kanssa ja Leticia teki tuolle hieman tilaa siihen laudan toiselle reunalle. Kun lasit oli saatu täyteen ja kaikille se oma lautasensa, Lucas katsahti peliä ja nosti sitten katseensa Rabastaniin.
"Meidän vuoro.. ja sun vuoro selittää," hän sanoi ojentaen pakan Rabastanille.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Game Night   Pe Toukokuu 17, 2013 2:20 pm

Rabastan pyyhki käsiään hieman ennen kuin tarttui kortteihin ja ryhtyi selittämään niistä heti kun tiimalasi oli taas käännetty. Kortteja lenteli paljon pois koska hänellä ollut hajuakaan mitä ne asiat oikein olivat ja kun hän lopulta jotain selitti olivat ne ihan outoja.
" Musta. No sellanen musta ja siinä on valkosia raitoja... eikun toisinpäin.. valkonen ja mustia raitoja"
" Se on kuuma! Ei! Vaan kuuma vähän niinkuin tuli- äh sanoin sen"

Remy yritti olla nauramatta ääneen ja piiloutu välillä viinilasinsa taakse tai tukki suunsa sillä pitsalla ettei olisi nauranut miehille.
" Aika! Montako saitte? Mahtokohan tulla yhtään oikein", hän totesi ja Rabastanin pino jossa oli kortit jotka mies oli pois heittänyt oli paljon suurempi kuin ne oikeat vastaukset.
" Yksi...", Rabastan ilmoitti ja heilutteli sitä korttia kädessään jonka vastauksen Lucas oli arvannut.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Game Night   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Game Night
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Kouvola Night Cruising 2.8.2014
» Kouvola Night Cruising 2015

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: