PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Jenkkilän reissu

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3
KirjoittajaViesti
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   Ti Maalis 19, 2013 8:47 pm

Leticia nauroi Rabastanin todettua kuinka hyvä oli että heillä oli tyttöjen sijaan kaksi poikaa ja oli kyllä samaa mieltä! Jos hän joutuisi kasvattamaan minikokoisen itsensä, hän luultavasti tulisi hulluksi. Varsinkin nykyään kun oli itse äiti, sitä ajatteli miten omat vanhemmat oli joskus kestäneet hänen ja Jessican jotain päähänpistoja. Alison nyt oli ollut yleensä tasapainottamassa häntä.
"Tai sitten ne leikkisi kiltisti huoneessaan jonkun barbien kauneussalongin äärellä," hän naurahti.. Ja se pikku-Letty hänen sisällään ajatteli kuinka kamalaa se olisi.. Vaikka äiti hänessä olikin sitä mieltä että se olisi ainakin.. rauhallista!
Rabastanin sääliessä niitä ulkopuolelle jääneitä barbeja, Leticia hymyili ja nyökkäsi.. Ja jätti kertomatta että ne majaan uskaltautuneet barbit toimivat aseina poikien hyökätessä. Rabastanin ei ehkä tarvitsisi tietää sitä. Säikähtäisi vain.
Leticia teki hieman tilaa Rabastanin siirryttyä istumaan siihen hänen viereensä eikä voinut olla hymyilemättä.. Varsinkaan kun tuo mainitsi että pojillekin pitäisi sellainen maja rakentaa.
"Oi ehdottomasti!" Leticia innostui, "ja kun ne pääsee itse rakentamaan niin.. se on parasta!" Onneksi hän ja Jes eivät olleet saaneet rakentaa majaa ihan kokonaan yksin, koska muuten he olisivat varmaan molemmat haudassa tai kokovartalohalvaantuneita. Se heidän alkuperäinen hökkelinsä olisi varmasti tullut alas heti kun he olisivat päässeet ylös..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   Ti Maalis 19, 2013 9:12 pm

Leticia varmaan osaisi auttaa poikia majan rakentamis hommissa kun tämäkin oli niin hieno. Rabastanilla kun ei itsellään ollut mitään kokemusta majoista. Ei hänen isällään ollut aikaa sellasia rakentaa hänen kanssaan.. tai kenelläkään muullakaan. Pojilla oli onneksi itsellään jo muutaman majan kokoamis homma takana. Vaikka ne olivatkin vain olleet majoja sisällä niin kokemusta sekin!
" Eihän me saada niitä sisälle enää koskaan sen jälkeen", hän naurahti ja kääntyi aikeissaan suudella Lettyä, mutta keskeyttikin aikeensa tajutessaan että sellainen ei varmaan ollut sallittua tyttöjen majassa jonne pojilla ollut pääsyä.
" Anteeksi.. enhän mä mitenkään voi. Jessica voi vaikka saada tietää. On jo tarpeeksi kamala rikos tuoda poika tänne, mutta että vielä pussaltaisiin", Rabastan huokaisi syvään ja laski kätensä takaisin syliinsä jääden katselemaan vastapäistä seinää.
" Voidaanko me.. edes pitää toisiamme käsistä?", hän ehdotti oltuaan hetken hiljaa ja laski oman kätensä Lettyn käden päälle samalla kun käänsi katseensa naiseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   Ti Maalis 19, 2013 9:23 pm

"Ei varmaan saadakkaan.." Leticia naurahti ja käänsi katseensa Rabastaniin juuri parahiksi todistaakseen tuon aikeita, jotka eivät sitten tapahtuneetkaan vaan mies alkoi niin kovin suloisesti huolehtimaan siitä miltä Jessicasta tuntuisi jos saisi kuulla tästä kaikesta. Olihan se nyt suurin rikos tuoda poika majaan, mutta siitä saisi korkeintaan pari vuotta.. Pussailusta toisaalta voisi saada tällä oikeudenkäyntisysteemillä melkeinpä elinkautisen! Eikä siinä paljon puolustuspuheet auttaneet..
Leticia tarttui Rabastanin käteen molemmilla käsillään ja nosti taas katseensa mieheen.
"Niin.. En tiedä," hän vastasi, "toisaalta.. Se mistä Jes ei tiedä, ei voi suututtaa sitä." hän virnisti. Ja tuskin Jes tänne eksyisi mitenkään! Siitä oli ikuisuus kun he olivat rakentaneet tämän.. Sitäpaitsi Jes oli saattanut itse rikkoa jo sen lupauksen.
Leticia katsahti Rabastania ja kumartui sitten hieman lähemmäs tuota.
"Sitäpaitsi mistä lähtien olet ollut kiinnostunut siitä mitä ihminen, jota et ole koskaan tavannutkaan, ajattelisi?" hän kysyi.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   Ti Maalis 19, 2013 9:33 pm

Rabastan laski katseensa heidän käsiinsä ja yritti olla nauramatta kun Letician kädet ne vain olivat niin pienet hänen käsiinsä verrattuna. Jessica ei tosiaan ollut paikalla ja tuskin heitä nyt yllätettäisiinkään, mutta kannattiko sitä riskiä ottaa?
" Voi.. mä olen muuttunut mies", hän sanoi ja kohotti katseensa Leticiaan. Eihän asiat tietenkään olleet niin, mutta mikseivät olisi voineet olla?
" Okei.. luotetaan nyt siihen, että se ei koskaan saa tietää ja tää jää vain meidän salaisuudeksi?", hän varmisti ja vilkaisi nopeasti tikkaiden suuntaan ja sen pienen ikkunan. Tiedä vaikka sieltä tulisi jokin pöllö vakoilemaan.
Hetken hän vain keräsi rohkeutta tähän hurjaan suudelmaan kunnes kumartui lähemmäs ja painoi suukon naisen huulille.
" Hurjaa", hän mutisi eikä voinut estää hymyä nousemasta kasvoilleen. Elämä olisi kyllä ollut todella tylsää jos se pieni leikkimielisyys katoaisi kokonaan. Rabastan pyyhkäisi hieman Letician hiuksia tuon kasvoilta ennen kuin suuteli naista uudelleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   Ti Maalis 19, 2013 10:03 pm

"Ou.." Leticia nyökkäili tarmokkaasti Rabastanin selittäessä olevansa muuttunut mies tietäen varsin hyvin ettei tuo mitenkään ollut muuttunut. Mikä oli hyvä, koska ei hän halunnut tuon muuttuvan.
"Ei kerrota kellekään," Leticia kuiskasi Rabastanin päätettyä luottaa siihen ettei Jessica saisi koskaan tietää. Hän katseli hymyillen kuinka Rabastan niin kovin keräsi rohkeutta ja sitten viimein sai suukon annetuksi.
"Todella hurjaa," hän mutisi vastaukseksi mutta ilmeisesti Rabastan ei kuitenkaan ollut niin muuttunut mies etteikö olisi uskaltanut vähän rikkoa kirjoittamattomia sääntöjä vaan pussasi kielloista huolimatta uudestaan. Leticia nojasi toiseen käteensä ja vei vapaan kätensä miehen niskalle suudellessaan. Kai tämä majakin nyt ansaitsi sen jonkun pussailun! Vaikka Leticia tosiaan epäili etteivät he olleet ensimmäinen pariskunta joka täällä oli pussaillut. Jesillä oli varmasti omat salaisuutensa, joita tuo ei tulisi hänelle kertomaan. Jes vietti näillä rannoilla muutenkin enemmän aikaa kuin hän, joten oli yksi ihme jos tuo ei olisi miestään tuonut majalle kertaakaan!

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   To Maalis 21, 2013 10:55 pm

Pussailua pidemmälle sitä ei kuitenkaan menty, koska se jos mikä olisi ainakin ollut niin kiellettyä, että heitä olisi tähän metsäänkään enää koskaan päästetty. Niimpä kaiken sen pussailun jälkeen päätettiin sitä lähteä takaisin päin jotta voitaisiin rauhassa kävellä ja silti ehti vielä ajoissa illalliselle. Rabastania jo hieman jännitti sekin, että mitä siellä olisi tarjolla, mutta onneksi hän nyt söi melkein ihan mitä tahansa mitä eteen tuotaisiin. Kunhan koko perhe ei vaan olisi kasvisyöjiä.. sitten voisi olla, että pitäisi paeta yöllä hakemaan omia ruokia.
Alison istuskeli talon terassilla lakkaamassa varpaankynsiään heidän päästessä takaisin ja kertoi ettei ruokaa vielä ollut Rabastanin siitä kysellessä.
" Eikä löytynyt sitä barbiakaan. Me käytiin Gabrielin kanssa etsimässä sitä", nainen kertoi siskolleen heilutellessaan hieman varpaitaan ja jättäessä ne rauhassa kuivumaan ja odottamaan toista kerrosta.
" Se on mädäntynyt ja siirtynyt tuonpuoleiseen", Rabastan sanoi ja nappasi sen kynsilakkapullon itselleen siitä pöydästä.
" Laitotko sä Gabrielinki kynnet?", hän kysyi virnistäen jolloin Alison otti pullonsa takaisin itselleen hymähtäen.
" Gabriel osaa ihan itsekkin, mutta sua voin kyllä auttaa jos herra haluaa itsensä iltaa varten nätiksi laittaa", Alison tarjoutui ja Rabastan kieltäytyi heti.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   To Maalis 21, 2013 11:38 pm

Palattuaan takaisin huvilalle, he löysivät Alisonin lakkaamasta kynsiään terassilta ja heidät nähtyään, tuo ilmoitti etteivät he olleet Gabrielin kanssa löytäneet sitä eksynyttä barbia. Leticia naurahti.
"No miten voisittekaan.. Ethän sä tiedä minne se on haudattu!" hän vastasi virnistäen. Alison ehkä luuli tietävänsä missä barbi oli, mutta se tiesikö tuo oikeasti.. Se oli toinen asia. Leticia ei oikein itsekään enää muistanut tarkkaa paikkaa rannalla.
Rabastanin kysyessä lakkasiko Alison Gabrielinkin kynnet, Leticia vilkaisi siskoaan ja istuutui siihen terassipöydän ääreen ja Alisonin vastatessa, Gabriel astelikin paikalleen. Mies oli vetänyt tukkansa ylös Alisonin hainhampaalle ja näytti selvästi.. vaihtaneen vapaalle. Tuolla oli mustat shortsit jalassa ja hihaton paita.. ja musta kynsilakkapullo kädessään.
"Ei sun mun kynsilakoista tarvi huolehtia, Lestrange," hän sanoi ja istuutui itse siihen terassin portaille, "mä oon tehny tätä Tylypahkan vitosluokasta saakka, kyl mä asiani osaan." Hän katsahti Rabastania virnistäen ja alkoi sitten muina miehinä lakkailemaan kynsiään mustalla lakalla.
"Alison halusiks sä että piirrän sulle sitä kuviointia noihin kynsiis?" hän kysyi hetken päästä ja nosti katseensa naiseen, "niinkun puhuttiin silloin sillä barbinetsintäreissulla." Jos Rabastan pystyikin vittuilemaan hänelle aina siitä kala-asiasta.. Hän pystyi onneksi omalla olemuksellaan ärsyttämään miestä. Ei hän tarvinut siihen mitään tiettyä piikkiä. Hänen ei tarvinut olla kuin oma itsensä!

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   To Maalis 21, 2013 11:56 pm

Rabastan käänsi katseensa niistä Alisonin varpaista kun Gabriel saapui oman kynsilakkansa kanssa heidän seuraansa. Hän ei vastannut mitään ja käänsi vain katseensa Alisoniin joka hymyili ryhtyessään laittamaan uutta kerrosta lakkaa kynsiinsä. Miten joku mies viitsi edes lakat kynsiään... eihän siinä ollut sitten mitään järkeä!
Gabrielin tarjoutuessa maalailemaan jotakin Alisonin kynsiin vilkaisi Rabastan nopeasti Leticiaan ennen kuin käänsi taas katseensa takaisin tähän kummalliseen pariskuntaan joka taisi useinkin harrastaa tätä.. kynsien lakkaamista yhdessä.
" Joo maalaa vaan. Niistä tulee varmasti hienot..", Alison laittoi kynsilakkansa taas pois pullon suljettuaan jaa yritti olla kovasti nauramatta kun Rabastan siinä vieressä pudisteli päätään. Hänen kynsiensä taas kuivuttua siirtyi Alison hieman lähemmäs, jotta Gabriel voisi ryhtyä töihin.
" Missä te kävitte?", hän uteli siskoltaan jottei olisi ollut kurkkimassa koko ajan miten Gabrielin maalailut etenivät ja olisi ollut siten tiellä.
" Ei ainakaan rannalla törmätty.. Klauskin vaan katosi jonnekkin, mutta kai sekin halusi jotakin omaa aikaa".
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   Pe Maalis 22, 2013 12:05 am

Rabastanin vilkaistessa Leticiaa, nainen katsahti tuota hymyillen ja oli oikeastaan aika huvittunut koko tilanteesta. Hän oli tottunut siihen että Gabriel lakkaili kynsiään.. Tuo teki sitä joskus työajallakin kun oli hiljaisempaa eikä mies jaksanut keskittyä niihin iänikuisiin paperihommiin.
Gabriel nyökkäsi Alisonille ja saatuaan omiin kynsiinsä lakat, hän siirtyi itsekin aavistuksen lähemmäs Alisonia ja alkoi sitten kirjailla mustaa kuviointia naisen punaisille kynsille yrittäen ajoin hätistää naista itseään kauemmas kyyläämästä. Tuon hiuksia tippui märkään kynsilakkaan ja suttasi kaiken..
Leticia katseli touhua ja hänenkin piti itsekseen myöntää että olihan tämä nyt.. jokseenkin outo näky. Hän oli mielestään tottunut kaikkeen mitä Alison teki.. ja suurimpaan osaan siitä mitä Gabriel teki, mutta.. Tämä oli jotain uutta taas. Siskonsa kysymys sai hänet siirtämään katseensa pois Gabrielista ja Alisonin jaloista ja siirtämään sen siskonsa kasvoihin.
"Öääh.. No uimassa käytiin ja sitten siinä kahvilassa, mistä joskus sai teetä," hän vastasi, "ja sitten käytiin siellä mun ja Jessican majalla, joka rakennettiin joskus.. silloin ikuisuus sitten. Se oli vielä ihan yhtä hyvässä kunnossa kuin silloinkin!" Kai isä oli vahvistanut majaa joillain taioilla.. Ei se muuten voinut niin hyvässä kunnossa olla.
"Klaus on varmaan jo aalloilla," hän lisäsi hymähtäen ja siirsi katseensa sinne merelle kuin olettaen näkevänsä veljensä siellä vaikkei tietenkään nähnyt. Tai vaikka olisi nähnyt, ei olisi kyllä erottanut niin kaukaa.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   Pe Maalis 22, 2013 1:02 pm

" Tai lakkaamassa kynsiään jossakin..", Rabastan mutisi kun puhe kääntyi siihen missä Klaus mahtaisi olla. No tuskimpa sentään vaikka Klaus oli varmasti valmis kokeilemaan ihan kaikkea. Alison nyökkäsi vain hieman ja ihmetteli ääneen sitä miten se maja edes saattoi vielä olla kasassa.
" Ei saanut enää teetä? Outoa.. ja mistä lähtien kukaan muu tästä porukasta on juonut teetä kuin minä?", hän kysyi katse Lettyssä koska Leticia nyt ei ainakaan vaihtaisi kahviaan teehen. Vaikealta se teen juominen oli näyttänyt jopa silloin kun se kahvi oli raskauden takia kielletty.
" Sinäkö sitä teetä halusit?", Alison kysyi eikä voinut olla naurahtamatta kääntäessään katseensa Rabastaniin joka vain hymähti hieman. Ei tämä kyllä ollut edes mikään ihme, että heti kun oltiin jossain muualla niin tottakai Rabastan halusi teetä.. vain koska se oli brittien tapa juoda iltapäivä teet.
" Mitä jos mentäisiin katsomaan baseball matsia..", Alison ehdotti ihan vaan kiusatakseen siskonsa miestä kun sitä kerran piti niin kovasti takertua juuri nyt oman maansa juttuihin.
" Rabastan voi sillä aikaa mennä katsomaan vaikka.. krikettiä ja nauttimaan sitä teetään?". Alison laski katseensa Gabrielin hiuksiin ja yritti olla nauramatta, ettei häiritsisi yhtään enempää miestä. Rabastan oli ihan ansainnut kaiken, koska oli aamulla ollut aivan hirveä Gabrielia kohtaan. Parastahan kaikessa oli se, että Gabriel kyllä kesti itseensä kohdistuvan pilkan kuin mies.. mutta Rabastan ei. Gabriel kun oli saanut hänen kyntensä valmiiksi Alison ihasteli niitä siinä innoissaan ja palkitsi taiteilijan suukoin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   Pe Maalis 22, 2013 9:00 pm

Siinä tilanteessa Leticia oli jotenkin niin tavattoman onnellinen. Hän seurasi siskonsa ja miehensä keskustelua katsahtaen välistä Gabrielia, joka yritti selvästi olla nauramatta sille mitä kuuli. Koko tilanne oli niin outo. Gabriel lakkaamassa Alisonin varpaankynsiä ja Rabastan tuntemassa oloaan ei niin kotoisaksi.. ja Alison piikittelemässä miestä siitä. Ja salaa mielessään Leticia oli samaa mieltä kuin siskonsakin; Rabastan oli sen pienen kiusan kyllä ansainnut. Ei ketään pitäisi pelkojen takia pilkata.
Mutta Alisonin ehdotus baseball-matsin seuraamisesta sai Letician vain naurahtamaan, muttei lähtemään mukaan ei juttuun eikä baseball-matsiin. Huispausta he sen sijaan voisivatkin lähteä katomaan, koska se nyt oli velhojen juttu. Hän itse ei ollut suuri huipsauksen ystävä, mutta oli hän silti noita.. ja siksi häntä kiinnosti vielä vähemmän jästien urheilut. Ellei aamuisia juoksulenkkejä otettu lukuun.
Gabriel joutui jälleen sörkkimään Alisonia hieman kauemmas tuon keskityttyä taas hänen tekemisiinsä eikä Lestrangen kiusaamiseen. Lopulta hän sai kuitenkin kuvioinnin tehtyä ja palkaksi ansaitsemansa suukot.
"Joku sano joskus että mun ois pitäny ryhtyy tatuoitsijaks," Gabriel sanoi noustessaan sieltä terassin lattialta, "mutta mä totesin että aurorina on kivempaa.. Ja kuolonsyöjien potkiminen on parasta hommaa ehkä ikinä." Hän soi Rabastanille leppoisan hymyn, joka oli kuitenkin sekoitettavissa pirulliseen virneeseen.
"Ja auroriosastolla on parhaimmat jutut," hän lisäsi kääntäen hymyillen katseensa taas Alisoniin.

Hetken päästä Vincent saapui ovelle ja ilmoitti että ruoka olisi valmista ja he voisivat siirtyä ruokasalin puolelle. Leticia nousi tuolistaan ja tarttui Rabastania kädestä. Syystä X hän hypähti varpailleen ja antoi miehelle suukon poskelle ja hymyili sitä typerää, onnellista hymyään.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   Pe Maalis 22, 2013 10:28 pm

Rabastan hymyili takaisin Gabrielille, mutta heti kun mies käänsi katseensa pois hyytyi se hymy ja lähinnä hän oli ärsyyntynyt. Parempi se olisikin jos olisi ruvennut vaikka .. kynsien lakkaajaksi mieluummin kuin auroriksi niin heidänkään olisi tarvinnut tavata koskaan aikaisemmin.
Vincentin tullessa ilmoittamaan ruuasta lähtivät he kaikki sisälle ja ilmeisesti muut olivat siellä sisällä kokoajan olleet koska kaikki olivat paikalla illallista varten. Rabastan istui ensinmäiseen vapaaseen paikkaan ja muiden aloittaessa lappamaan ruokaa lautaselleen tarttui hänkin kulhoon jota hänelle ojennettiin ja iski pienen keon salaattia lautasen reunaan. Ruoka onneksi näytti ihan samanlaiselta kuin heilläkin ja makukin oli hyvää. Eivät he ainakaan nälkää tulisi näkemään.
" Oliko siellä hyvät aallot?", Alison uteli veljeltään saatuaan kaikkea omalle lautaselleen ja ryhdyttyään syömään.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   Pe Maalis 22, 2013 10:51 pm

Ruokakulhojen kiertäessä pöydässä, Leticia kiinnitti aavistuksen huomiota siihen kuinka Rabastan otti hieman jokaisesta kulhosta.. Jopa siitä salaatista, mitä tuolle kotona piti väkisin tuputtaa jos aikoi saada miehen syömään sitä. Leticia täytti itsekin lautasensa ja huomasi että Klaus puuttui yhä pöydästä.. Mutta pian kuului ulko-oven avaus ja mies pöllähti uimashortseissaan ja pyyhe hartioillaan siihen ruokasaliin.
"Sori että oon myöhässä," hän sanoi naurahtaen ja haki sen oman paikkansa pöydästä. Alisonin kysymys sai hänet nauramaan innostuneesti.
"Voi sun ois pitäny nähä ne!" hän intoili, "aivan tajutonta!" Hän alkoi latoa ruokaa omalle lautaselleen ja himoitsi jo päästä takaisin aalloille. Auringon laskussa se kaikki oli hienointa.

Ruokalautaset tyhjenivät leppoisassa puheensorinassa pöytäseurueen jakautuessa omiin kuppikuntiinsa, joissa kukin nyt keskusteli mistä nyt sattui aihetta repimään. Klaus selitti lähinnä surffaamisesta, mikä ei sinänsä yllättänyt enää ketään.
Lautasten tyhjennyttyä, Suzanne ja Vincent heiluttelivat sauvojaan ja pöytä tyhjeni lautasten ja kulhojen löytäessä omat paikkansa keittiöstä. Sitten kaksikko haki vielä jälkiruuat pöytään, koska eihän nyt tälläistä jälleennäkemisen illallista voinut ilman jälkiruokaa jättää.
"Mitä suunnitelmia nuorisolla on tälle illalle?" Vincent kysyi kun jälkkärit oli saatu heidän naamojensa eteen, "me vanhukset ajateltiin lähteä istumaan iltaa Cassellien luo, mutta teitä tuskin kiinnostaa vanhojen akkojen ja ukkojen jorinat.." Vincent naurahti. Klaus ilmoitti lähtevänsä vielä aalloille ja Leticia katsahti Rabastania. Hän ei tiennyt oikein jaksoiko tänään enää lähteä mihinkään. Koko päivä oli ollut niin juoksemista paikasta toiseen ja kai se aikaero jotenkin vaikutti sekin.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   Pe Maalis 22, 2013 11:09 pm

Ruokia tuhottiin pöydästä siinä keskustelun lomassa. Rabastan kuitenkaan oikein tinnyt mihin keskusteluun pitäisi tunkea jotein tyytyi lähinnä vastailemaan kun häneltä jotakin kysyttiin. Salaatitkon lautaselta katosivat ennen kuin jälkiruoka kuskattiin pöytään ja ilmeisesti vanhuksilla oli jo omia suunnitelmiaan illaksi. Heistä tuskin kukaan mukaan tosiaan lähtisi ja Alison hieman jo pudistelikin hymyillen päätään. Ei hänkään minnekkään jaksaisi mennä. Koko päivä kun jo oltiin Lettyn kanssa oltu rannalla ja kierrelty muutenkin paikkoja.
" Eiköhän me jäädä tänne", Alison sanoi. Varmasti jos muilla oli intoa sitä keksittäisiin jotain. Istuttaisiin vaikka vain iltaa tekemättä mitään sen kummempaa tai sitten painuttaisiin suoraan nukkumaan jos kaikkia väsyttäisi.
Rabastan nyökkäsi hieman osoittaakseen olevansa samaa mieltä ja kääntyi sitten jälkiruokansa puoleen pitämättä niin kovasti sen kanssa mitään kiirettä ja sinä aikana ne muut ehtivätkin lähteä käymään siellä jonkun luona.
" Mä en ainakaan jaksa mihinkään lähteä enää.. melkeen valmis sänkyyn", Rabastan totesi jälkiruuan tuhottuaan
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   Pe Maalis 22, 2013 11:40 pm

Rabastan oli Letician kanssa onneksi samalla kannalla ja jälkiruuat nautittuaan, ihmiset alkoivatkin kadota pöydästä kuka mihinkin. Letician tuhottua sen oman jälkkärinsä, hän työnsi tyhjää astiaa hieman kauemmas itsestään ja nojautui tuoliinsa täytenä ja tyytyväisenä.
"Niin mäkin," hän vastasi Rabastanille ja heti sanottuaan haukotteli. Muut olivat jo kadonneet pöydästä. Leticia hymyili hieman ja nousi sitten viedäkseen astiat keittiöön.
"Sitäpaitsi mulla on sulle ylläri," hän sanoi Rabastanille, "joten kipitäppäs jo yläkertaan. Mä tuun ihan kohta perässä.." Hän suukotti Rabastania, nappasi tuonkin lautasen ja lähti sitten keittiöön.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   Pe Maalis 22, 2013 11:45 pm

Rabastan nousi ylös pöydästä Alisonin ja Gabrielinkin kadottua omille teilleen. Klauskin kirmasi jo takaisin ulos. Hän antoi Lettyn ottaa astiat ja jäi itse hetkeksi nojailemaan vain siihen tuolin selkänojaan ja katselemaan ulos ikkunasta, mutta Letician sanat kuullessaan lähti hän kiltisti yläkertaan. No sinnehän sitä muutenkin oltaisin oltu matkalla. Riisuttuaan uimashortsinsa ja laitettuaan ne kuivumaan penkoi hän matkatavaroidensa joukosta itselleen puhtaat bokserit ja kellahti sitten sängylle. Miten sitä saattoikin väyttää näin kovasti.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   La Maalis 23, 2013 12:04 am

Letician söpöön yllätykseen ei suinkaan liittynyt mitkään päärynät, mitä Rabastan ehkä odotti häneltä. Jos mies pienessä pääkopassaan fantasioi päärynälohkojen syömisestä hänen mahaltaan, tuo saisi hoitaa sen kyllä itse. Leticia sen sijaan oli miettinyt ja pohtinut suunnitelmaansa melkein koko päivän.. Tai ainakin sen ajan kun he olivat olleet meren tällä puolen. Ehkä rannalta saakka.
Niinpä kun Rabastan lähti hänen pyynnöstään yläkertaan, Leticia meni keittiöön ja heitti tiskit tiskialtaaseen ja siirtyi suunnitelmansa toteutusvaiheeseen.

Saatuaan kaiken valmiiksi, Leticia palasi heidän huoneeseensa.
"Saisiko herralle olla hieman myöhäinen.. kello kymmenen tee?" hän kysyi ja toi puisella tarjottimella kaksi kuppia kunnon brittiläistä teetä maidolla ja sokerilla. Hän laski tarjottimen omalla sängyn puolellaan olevalle yöpöydälle ja ojensi siitä toisen kupin Rabastanille könyten sitten itse siihen tuon viereen makoilemaan. Hän nappasi kupin itselleenkin.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   La Maalis 23, 2013 11:56 am

Rabastan ei osannut odottaa oikein mitään. Tai jaksanut ajatella, että mikä tämä yllätys mahdollisesti olisi. Mies vain haukotellen makoili siinä keskellä sänkyä aina siihen asti kunnes Leticia saapui huoneeseen tarjottimen kanssa. Hän nousi istumaan eikä voinut olla hieman hymyilememättä Lettyn tarjoillessa heille iltateet.
" Kyllähän se maistuu", hän vastasi ja teki tilaa sänkyyn Lettylle ja tuon tarjottimelle. Teekin oli laitettu ihan kuin se hänen iltapäiväteensä ja mies otti vastaan toisen niistä kupeista kun Leticia sen hänelle ojensi.
" En kyllä olisi arvannut..", Rabastan myönsi ja siirtyi siihen ihan Lettyn kylkeen hörppimään teetään. Tee jopa maistui ihan siltä kuin sen pitikin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   La Maalis 23, 2013 12:26 pm

Leticia hymähti ja käänsi katseensa Rabastaniin.
"No pitäähän britin teensä saada," hän vastasi hymyillen. Hän puhalteli siihen teehensä ja joi siitä sitten. Kyllähän tee ihan hyvää oli.. Kunhan sitä ei joutunut pakon edessä ja kahvin korvikkeena juomaan.
Saatuaan kuppinsa tyhjäksi, Leticia laski sen takaisin tarjottimelle. Sitten hän kääntyi taas Rabastanin puoleen ja antoi tuolle suukon.
"Mä rakastan sua," hän sanoi hymyillen ja valui sitten paremmin sinne sänkyyn peittojen alle. Hän katseli hetken Rabastania ja sulki sitten silmänsä.

Aamu oli vielä aikainen kun nousevan auringon säteet löysivät tiensä Letician silmään ja hän muisti ensitöikseen miksi näistä kahdesta makuuhuoneesta oli aina taisteltu. Alisonin ja Gabrielin valtaaman huoneen ikkuna kun ei viettänyt itään.. Toisin kuin heidän.
Leticia nousi tukka sekaisin istumaan siitä sängystään ja haukotteli. Ainoa ääni mikä kuului, oli läheisen meren kohina. Ja Rabastanin tuhina siihen sekoitettuna. Hän käänsi katseensa Rabastaniin, joka yllättäen nukkui ilman peittoa.
Leticia kumartui suukottamaan ensin Rabastanin olkapäätä ja siitä niskaa ja lopulta poskea. Hän hipaisi tuon tukkaa ja pudisti hieman päätään. Nämä aamut olivat harvassa jolloin hän oli ennen Rabastania hereillä.. Tai ettei Rico juossut heidän päälleen hyppimään tai intoilemaan jostakin. Isää herättelemään.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   La Maalis 23, 2013 1:42 pm

Se sisään paistava herätti Rabastananinki eikä antanut mahdollisuutta enää nukkua takaisin vaikka olisi miten päin ollut tai yrittänyt kiskoa peittoa silmien eteen. Pakko sitä oli siis nousta ylös ja vilkaistessaan viereensä huomasi hän Letician olevan ihme kyllä jo hereillä.
" Oletko sä kauankin ollut ylhäällä?", hän kysyi ja nousi sängystä heti, mikä ei kyllä ollut ihan tavallista ja ryhtyi kiskomaan vaatteita päälleen. Kuten oli varoiteltu oli aamu ihanan viileä ja se pitäisi käyttää hyödyksi.
" Mä taidan lähteä käymään lenkillä", mies ilmoitti vetäistyään pitkähihaisen paidan vielä päälleen ja suukotettuaan Lettyn poistui hän huoneesta ulos ja suuntasi alakerran kautta pihalle. Lenkkeily yksin oli mukavaa.. Lettyn kanssa se oli lähinnä kilpailua. Ainakin hänen osaltaan ja siksi hän ei mielellään lähteny mukaan kun Leticia paineli aamusta lenkille.
Rannalle oli muutama ihminen jo niinkin aamusta tullut katselemaan, mutta tuskin siellä ketään vedessä vielä oli. Hänkin muutaman muun tavoin lenkkeili sinne rantahiekalle koska hiekassa juokseminen oli ihan oma juttunsa.

Onneksi hän osasi vielä takaisin huvilalle ja suihkussa käytyään olikin sitä ihan valmis jo kahville ja aamiaiselle. Talossa ei vielä tainnut kuitenkaan muita olla hereillä, mutta Leticia sen kahvin oli tainnut laittaakin. Kupin löydettyään istui Rabastan sen kanssa pöytään.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Jenkkilän reissu   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Jenkkilän reissu
Takaisin alkuun 
Sivu 3 / 3Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: