PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Lestrange bileitä

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Lestrange bileitä   Su Maalis 10, 2013 5:27 pm

3.7.2004, lauantai


Lestrangeilla kuten varmaan monella muullakin isolla suvulla riitti aiheita joiden varjolla saattoi järjestää juhlia ja koota suku taas kerran yhteen. Näitä juhlia riitti ja taas kerran oli pöllö tuonut mukanaan kutsun - tälläkertaa vain juhlimaan Jarodin ja tuon vaimon hääpäivää. Rabastan tietysti oli vastannut myöntävästi kutsuun, koska ei heillä mitään syytä ollut olla osallistumatta niihin.. tai Leticialla varmasti olisikin ollut, mutta ei Rabastan aikonut antaa taaskaan periksi.
Sukuhan oli muutenkin jo tottunut Lettyyn eikä naisen kimpussa varmasti olisi enää ketään kuten silloin kun heidän suhteensa vasta oli tullut julki.
Jos Letty ei ehkä ollut niin innostunut niin ainakin joku toinen oli. Rico kun ei vielä ollut päässyt mukaan suvun juhliin ja jännittäävähän se oli! Ihan uusia juttuja ja paljon sukulaisia joita ei koskaan ennen oltu nähtykkään.

" Ja tässä on sun paita.. ootas mä autan sua napittamaan sen kiinni", Rabastan kyykistyi Ricon eteen ja pojan saatua kauluspaidan päälleen ryhtyi hän napittamaan sitä kiinni. Ricon oli tietysti pitänyt saada samanlainen asu juhliin kuin hänelläkin ja olihan se myönnettävä, että poika näytti oikein komealta ja suloiselta siinä pienessä puvussaan. Rabasta auttoi pojalle päälle loputkin vaatteet ja suki niitä sitten paremmin.
" Sulla oli melkein samanlainen silloin äidin ja isin häissä vaikka olit vaan vauva", Rabastan kertoi noustessaan ylös eikä voinut olla hymyilemättä. Olihan se ollut pakko antaa Ricolle periksi kun tuo välttämättä oli halunnut näyttää ihan samalta kuin hänkin.
" Mä lähden nyt itse pukeutumaan. Yritä olla sotkematta itseäs", hän sanoi ennen kuin poistui Ricon huoneesta.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Su Maalis 10, 2013 5:52 pm

Leticia ei todellakaan ollut ollut taaskaan iloinen näistä Lestrange-bileistä ja olihan hän pohtinut monta kertaa miten välttyisi lähtemästä, mutta aina jotakin oli tullut tielle. Ja nyt hänen ongelmansa oli se että hänellä oli paitsi Rabastan, joka halusi hänet mukaan.. Ja Rico, joka ei ymmärtänyt miksei hän ollut niin innoissaan sukujuhlista. Eikä hän nyt voinut mennä pienelle pojalle sanomaan että koska tuon suku oli täynnä murhaajia, joita hän oli heitellyt työkseen Azkabaniin jo monta vuotta! Niin sitä piti sitten niellä se tosiasia että Lestrange-bileisiin olisi taas lähdettävä, mutta samalla Leticia päätti ettei Rabastan pystyisi mitenkään lahistamaan seuraavista taikaministeriön illanistujaisista.
Sillä aikaa kun Rabastan puki heidän poikaansa tuolle vartavasten teetettyyn hienoon pukuun, Leticia pukeutui siihen omaansa ja taioin veti hiuksensa ylös nutturalle. Hän oli valmis melkeinpä ennätysajassa! Kai näistä ainaisista Lestrange-bieistä ja ministeriön illanistujaisista sitten jotain hyötyä oli..

Rico tunsi itsensä niin isoksi pojaksi saatuaan samanlaisen puvun kuin isällään! Sen pukeminen tosin oli vaikeampaa kuin mitä hän oli uskonut, mutta onneksi isä oli auttamassa häntä. Isän kertoessa että hänellä oli ollut samanlainen puku vauvana, Rico vain hymähti hieman ujosti. Häntä itseasiassa oli alkanut jännittää koko juhlat! Äiti oli hermoillut niistä jo niin kauan, joten niiden oli pakko olla isot ja tärkeät! Ja hän pääsi sinne, mutta Mischa ei..
"Joo.." Rico lupasi isälleen ja kiiruhti tuon ohi jo alakertaan näyttämään Alison-tädille ja Gabrielille pukuaan! Se oli niin hieno! Toivottavasti isän puku oli juuri täysin samanlainen. Leticia tuli käytävään korviksiaan kiinnitellen juuri Ricon juostessa hänen ohitseen.. Eikä voinut olla hymyilemättä vaikka näkikin pojan vain vilaukselta ennen kuin tuo katosi alakertaan vieviin portaisiin.
"Alison ja Gabriel vievät Mischan niille täksi yöksi," Leticia sanoi Rabastanille, "ja sanoivat tuovansa sen takaisin huomenna."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Su Maalis 10, 2013 6:11 pm

Rabastan hymyili hieman Ricon vastatessa hänelle niin vaisusti ja pörrötti hieman pojan hiuksia vaikka ne kuitenkin joku sutisi pian taas nätisti. Tai niin nätisti kuin ne oli vain mahdollist saada. Ricoa taisi hieman jännittää, mutta eiköhän se siitä kun poika juhliin pääsisi. Jos hän ei ihan väärin muistanut olisi sielä jokunen Ricon kanssa edes hieman ellei jopa täysin saman ikäistä pentua.
Rico kirmasi jo hänen ohitseen käytävässä hänen oli pakko pysähtyä katsomaan, ettei poika vain keksisi nyt vaikka laskea portaita alas tai jotain muuta mikä saattaisi tuon vaatteet sotkea.
" Poika parka.. varmaan tulee yksi kärsimysten yö", Rabastan vastasi Leticialle ennen kuin asteli tuon ohitse heidän makuuhuoneeseensa voidakseen itsekkin pukea vaatteet päälleen. Hän ei edelleenkään pitänyt Gabrielist eikä varmaan tulisi pitämäänkään. Ja kun vielä piti oma poikansa antaa sen aurorin hoidettavaksi niin kyllä se vitutti.
Riisuttuaan vaatteet päältään kääntyi Rabastan niiden omien vaatteidensa puoleen ,jotka jo odottivat sängyllä. Hassua miten nämä samat vaatteet oltiinkin saatu tehtyä Ricon kokoon. Ne olivat olleet täysi kopio hänen asustaan.
" Mä en ymmärrä miksei Mischaa voitu viedä sun vanhemmilles vaikka. Jopa Klaus olisi ollut parempi vaihtoehto", Rabastan hymähti. Hän napitti liivinsä nopeasti kiinni ja kääntyi sitten peilin puoleen varmistaakseen, että kaikki varmasti näytti nyt hyvältä ja istui sitten sängylle sitomaan kenkiensä nauhoja.

Saatuaan vaatteet päälleen hän todella oli kuin Rico hetki sitten. Tai Rico oli kuin hän ja siitähän poika innostuisi varmasti.
" Ricoa taisi hieman jännittää", Rabastan sanoi ja nosti ne riisumansa vaatteet mukaansa, että voisi heittää ne pyykkiin matkalla alakertaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Su Maalis 10, 2013 6:36 pm

Leticia naurahti hieman Rabastanin toteamukselle kärsimysten yöstä vaikkei uskonutkaan siihen pätkääkään. Alison oli ennenkin hoitanut Ricoa ja Mischaa ja Gabriel tuli toimeen lapsien kanssa, joten tuskin mitään ongelmaa tulisi olemaan. Rabastan oli kuitenkin selkeästi eri mieltä ja tuon kysymyksen kuullessaan, Leticia kääntyi siltä ovelta ja palasi takaisin makuuhuoneeseen.
"Koska mun vanhemmat on edelleen Jenkkilässä ja ne tulee sieltä vasta ensi viikolla," hän vastasi, "ja Klaus on niitten kanssa siellä.. Ja toinen vaihtoehto olisi ollut Remy ja Lucas ja Alison on mun sisko." Hän istuutui itsekin sängylle ja alkoi tutkia löytyisikö käsilaukusta kaikki tarpeellinen.

Rabastanin huomauttaessa että Ricoa taisi jännittää, Leticia hymyili ja katsahti miestään.
"Niin sitä taisi," hän myönsi, "mutta onko se nyt ihmekään.. Siellä on kuitekin paljon ihmisiä, joita se on nähnyt viimeksi meidän häissä eikä se varmaan muista sitä enää." Leticia sulki laukkunsa ja nousi ylös hakeakseen henkariin unohtuneen hartiahuivinsa. Hän heitti sen olkapäilleen ja nappasi sitten laukkunsa vielä ennen kuin lähti Rabastanin perässä käytävään.
"Saat muuten lähteä mukisematta seuraaviin ministeriöpippaloihin," hän sanoi hymyillen ja suukotti Rabastania ohittaessaan tuota.
"Koska aina kiusaat mua tälläsillä tempauksilla," hän sipaisi miehensä liivin etumusta ja lähti sitten alakertaan.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Su Maalis 10, 2013 6:57 pm

Leticialla oli antaa Rabastinille ihan hyviä syitä siihen miksi heidän oli jätettävä Mischa Alisonin ja Gabrielin hoiviin. Eikä Lucas ja Remykään olisi ollut yhtään sen parempi vaihtoehto joten hänellä ei ollut enää mitään millä väittää vastaan, koska muita kenet se poika tunsi ei ollut.
" No sitten pitää vaan toivoa, että Mischa tekee niiden illasta ihan kamalan", hän sanoi ja hymyili peilikuvalleen tyytyväisenä.

" Toivottavasti se sentään uskaltautuu muuallekkin kuin kyhnäämään mun lahkeessani", Rabastan sanoi. Hänen äitinsä ainakin olisi patistamassa Ricoa tutustumaan sukulaisiin, mutta tietysti hän lähtisi mukaan ,ettei pojan yksinään tarvitsisi olla.
" Varmaan sieltä löytyy Ricolle ihan omankin ikäistä seuraa kunhan se vaan uskaltautuu touhuamaan", hän jatkoi ja postui makuuhuoneesta vaatekasansa kanssa. Letician muistuttaessa työpaikkansa bileistä irvisti Rabastan hieman. Ne olivat ihan kamalia, mutta kai Letty sitten ajatteli samaa hänen sukunsa kokoontumisista.
" Kai mä sitten lähden, mutta sitten en tule sun isäs grillijuhliin ja ties mihin Jenkkeihin minne meidät ehkä joskus kutsutaan", Rabastan ilmoitti, mutta miehen virnistyksestä kyllä tajusi tuon vitsailevan.
Ainakin osittain. Heitettyään vaatteet pyykkikoriin lähti hänkin alakertaan. Olohuoneessa Alison ihastelikin kovasti sitä miten komealta Rico näytti siinä pienessä puvussaan ja Rabastinin nähdessään nainen vain vaihto katsettaan hänen ja Ricon välillä hetken ennen kuin naurahti hieman.
" Ei Rico sitten yhtään huijannut kun kertoi, että isillä on ihan samanlaiset vaatteet". Rabastan laski katseensa Ricoon ja hymyili tuolle hieman.
" Me nyt sitten lähdetään. Koittakaa te pärjäillä". Rabastan kävi vielä suukottelemassa Mischan joka näytti ihan siltä kuin he olisivat lähdössä ikuisesti pois.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Su Maalis 10, 2013 7:12 pm

"No siitä voit olla varma," Leticia vastasi Rabastanille kuulostamatta yhtään niin tyytyväiseltä kuin miehensä. Mischa oli vielä niin pieni ja tuntui olevan hänestä yhtä riippuvainen kuin Rico isästään ellei pahemminkin. Tuon nukuttaminen tuskin oli helppoa kun poika oli tottunut siihen että hän kävi sanomassa hyvät yöt ja vuoroin lukemassa iltasatuja isän kanssa. Jännä miten Rico oli aina kasvanut enemmän isäänsä ja Mischa tuntui olevan enemmän hänen peräänsä.. Mikä oli Leticiasta vain söpöä, tietenkin. Vaikka Alison ja Gabriel tuskin ajattelisivat enää huomenna samalla tavalla, jos ajattelivat nytkään.

"Kellä siellä on pieniä?" Leticia kysyi Rabastanilta tuon toivottua että Rico löytäisi ikäisistään lapsista seuraa. Hän ei itseasiassa ollut edes kuullut että Lestrangen suvussa olisi muitakin Ricon ikäisiä, vaikka nyt kun sitä ajatteli niin tottakai niin isossa suvussa lapsiakin olisi. Se ei vaan ollut tullut puheeksi koskaan.. Eikä sekään ollut ihme, koska hän ei liiemmin kysellyt ja Rabastan ei kertonut, koska oletti ettei häntä kiinnostanut. Vaikka kyllähän häntä nyt kiinnosti suvun asiat.. ainakin vähän.

Leticia nauroi Rabastanin lupautuessa ministeriön pippaloihin, mutta kieltäytyessä isän grillijuhlista ja Jenkkimatkoista.
"Voi kyllä me Jenkkeihin lähtään heti kun se on mahdollista!" Leticia lupasi aistien kyllä Rabastanin vitsailevan ainakin puoliksi, "ja tiedät itsekin että ruoka niissä grillibileissä on hyvää, joten olet siellä kuitenkin!"
Alakerrassa Alison totesi Rabastanin ja Ricon identtisiksi ja niin tehtyään, Leticiankin oli pakko katsahtaa miesseuralaisiaan hymyillen. Rico hehkui tyytyväisyyttä pörröisen mustan tukkansa alta ja isältään perityt siniset silmät kiiluivat innosta ja jännityksestä. Hän oli jo valmis lähtemään!
Leticia asteli myöskin Rabastanin jälkeen Mischan luo ja poika näytti niin surulliselta kun ei päässyt mukaan että Letician teki melkein mieli sittenkin vain jäädä kotiin!
"Me nähdään taas heti huomenna," hän lupasi pojalle vaikka tuo ei välttämättä ymmärtänytkään, "pidä hauskaa Alisonin ja Gabrielin kanssa ja ole kiltisti. Äitin mieliksi." Hän sipaisi pojan poskea ja suukotti tuota. Ilme tuskin piristyi yhtään, mutta ainakin Leticialle tuli hieman parempi mieli.
"Laitatte sitten pöllöä tai suojeliusta jos jotain ongelmia tulee," Leticia vannotti vielä siskoaan ja Gabrielia ennen kuin he lähtivät sitten kohti Lestrangebileitä.. Ja Leticia huomasi pohtivansa kumpaa jännitti taas enemmän; häntä vai Ricoa!

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Su Maalis 10, 2013 7:46 pm

Rabastan ei tosiaan ollut kai koskaan puhunut mitään siitä, että hänen serkuillaan olisi lapsia koska oli tietenkin olettanut, että Leticia jotenkin vain päättelisi sen. Olihan niistä kai jokunen heidän häissäkin ollut vaikka suurin osa niistä vanhemmista jota tarjoilua olivat hoitaneet olivat olleet sukulaisten lapsia äidin puolelta.
" Onhan niillä kaikilla", hän vastasi, " mä en nyt vaan yhtään muista miten vanhoja ne on ja muuta, mutta voin melkein lyödä vetoa, että sieltä löytyy joku Riconkin ikänen". Ainakaan Jarodin tytär ei ollut heidän häihinsä päässyt sen takia koska tuolla oli silloin ollut pieni lapsi ja Rico oli siihen aikaan ollut myös hyvin pieni joten eiköhän se pentu olisi nyt melko saman ikäinen kuin Rico.

Letician vanhempien luona kyllä oli aina hyvää ruokaa ja siksi hän itsensä sieltä aina löysikin ilman suurempia kitisemisiä. Eikä hän varmaan koskaan tulevaisuudessakaan tulisi valittamaan kun kävisi käsky lähteä Lettyn isän grillijuhliin. Jenkkeihin lähdöstä hän kyllä vielä voisikin jotain sanoa! Eihän hän saisi mitään selvää mistä ne ihmiset edes puhuivat kun koko maa oli täynnä ihmisiä jotka luulivat puhuvansa englantia, mutta olivat keksineet lopulta omia nimiä asioille jotka he olivat jo nimenneet. Eikä kukaan siinä maassa osannut arvostaa iltapäiväteetä.

Mischa kun oli hyvästelty ja tuon lapsenvahteja vannotettu ilmoittamaan jos ongelmia ilmeni kaikkoontuivat he niihin juhliin. Rabastan johdatti perheensä peremmälle puutarhaan jossa näitä juhlia juhlittiin ja heti kun hänen setänsä huomasi heidän saapuneen paikelle riensi tuo tervehtimään vieraitaan.
" No onnea nyt sitten. Ei sitä kaikille kerrykkään noin monta kymmentä onnellista vuotta avioliitossa", Rabastan onnitteli naurahtaen ja viittasi tietysti sanomisillaan veljeensä. Vaikka Rodolphus taisikin olla siitä vain onnellinen. Jarod naurahti päätään pudistellen ja kiitteli kovasti ennen kuin kääntyi Letician puoleen kehuen tietysti miten upealta nainen näyttikään.
" Toivottavasti sitä eletään niin kauan, että ehdin sitten vasta vierailulle teidän hääpäivää juhlimaan", mies sanoi ja laski sitten katseensa Ricoon.
" On se Rico hieman kasvanut viime näkemästä. Viimeksi sä olit hieman lyhyempi ja kaikin puolin muutenkin hyvin pikkuinen ", Jarod kertoi ja ojensi kättään pienelle pojalle voidakseen tervehtiä tuota ihan kunnolla. Ja tietysti voidakseen esitellä itsensä paremmin vaikka Rabastan oli Ricolle kertonutkin kenen juhliin sitä oltiin menossa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Su Maalis 10, 2013 8:19 pm

Pian sitä jo seisoskeltiin taas jonkun hienon, vanhan kartanon pihamaalla. Rico piti visusti äitiään kädestä vaikka uteliaisuus oli jo herännyt ja hänen katseensa pyöri jo talossa ja ihmisissä eikä poikaparka oikein tiennyt mitä katsoa! Jos poika ei olisi roikkunut äitinsä kädessä, tuo olisi varmaan unohtunut siihen seisoskelemaan, mutta Letician ja Rabastanin lähtiessä kävelemään lähemmäs, lähti poikakin mukaan.
Samassa heidät jo huomattiinkin juhlien isännän rientäessä tervehtimään heitä. Jarod oli Rabastanin sedistä se, josta Leticia piti kaiketi eniten ja siksi hän oli ehkä ollut suvaitsevaisempi lähtemään näihin juhliin kuin niihin ensimmäisiin.
Leticia otti kiittäen kohteliaisuudet vastaan ja laski sitten katseensa poikaan, jolle Jarod seuraavaksi soi huomionsa. Rico hymyili hieman ujosti ja painautui aluksi hieman äitinsä taakse, mutta rohkaistui sitten ojentamaan kätensä tuolle tuntemattomalle miehelle. Eihän hän Jarodia tietenkään muistanut!

"Heii, tekin löysitte viimein paikalle," Rodolphus asteli paikalle, "mä jo mietin että missä te viivyitte. Missä Mischa on?" Rodolphus katsahti kovinkin viattomasti setäänsä ja sitten Leticiaa ja Rabastania. Leticia tuijotti Rodolphusta silmät sirrissä, mutta veti sitten hymyn kasvoilleen vaikka pudistikin päätään.
"Se on mun siskon luona hoidossa," hän sanoi, "ajateltiin ettei tämmöiset juhlat ole niin pieniä varten.." Hän soi Rodolphukselle vielä katseen, joka kertoi kyllä totuuden; Ei tuotu sitä tänne, koska ainoa asia mitä se hokee on 'Tissi!'. Rodolphus kuitenkin nyökkäili pirullisen yllättyneenä.
"Vai niin.. Tylsää," hän kommentoi, "olisi Jarodkin varmaan halunnut nähdä sen pellavapään, mikä näyttää ihan Rabastanilta kun Rabastan oli pentu. Vai mitä, Jarod?"

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Su Maalis 10, 2013 9:18 pm

Rabastan laski katseensa Ricoon kun poika uskaltautui sieltä äitinsä takaa tervehtimään kuitenkin. Tuttu ääni kuitenkin sai hänet kohottamaan katseensa ja kukas muu paikalle ilmestyikään kuin hänen veljensä, udellen ensinmäisenä minne he olivat Mischan unohtanee. Letty ja Rodolphuksen vaihtamien katseiden perusteella ei ollut kovin vaikeata arvata miksi Rodo olisi Mischan juhliin halunnut ja miksi Leticia ei ollut edes harkinnut nuorimmaisen mukaan ottamista. Kiitoshan siitä kuului vain ja ainoastaan Rodolphukselle joka oli onnistunut opettamaan heidän pojalleen yhden ainoan sanan ja tissin hokeminen näissä juhlissa ei ehkä ollut kovin sopivaa.
" Tottakai! Rabastan se oli sellainen ilmestys pienenä, että sitä luuli tytöksi kaikki aina siihen asti kunnes se innostui juhlissa juoksemaan ilman housuja", Jarod sanoi virnistäen ja pörrötti veljenpoikansa niin kovin huoliteltua pehkoa.
" Ei vaan.. olisihan se pikku Mischakin ollut mukava nähdä. Leahillakin on Ethan mukana ja jos en ihan väärin muista niin taitaa pojat olla aika saman ikäisiä, mutta juhlia tulee! Ehkä tämä mini Rabastan sitten tulee näytille seuraaviin". Jarod toivotteli heille vielä mukavaa iltaa ennen kuin siirtyi juttelemaan heidän jälkeensä tulleiden vieraiden kanssa.

" Sä olit täällä kai ensinmäisenä?", Rabastan uteli veljeltään heidän lähtiessä juhlien melskeeseen siitä paikoiltaan. Jotenkin kaikki bileet olivat niin Rodolphuksen paikka. Varsinkin jos mies itse pääsi isännöimään niitä. Äidinkin syntymäpäivillä Rodo oli edustanut paremmin kuin hän koskaan ja veli saisikin hoitaa sen jatkossakin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Su Maalis 10, 2013 9:40 pm

Rodolphus repesi raikuvaan nauruun Jarodin ottaessa puheeksi Rabastanin lapsuuden viuhahdukset. Letician suunpieli nyki väkisinkin kertomuksen kuultuaan, mutta hän yritti pitää pokkansa. Rico taas katsahti hämmentyneenä äitiään ja sitten isäänsä, jonka päätä tuo Jarodiksi itsensä esitellyt mies pörrötti.. Ihan kuin isä pörrötti hänen päätään joskus! Tämä oli outoa.
"Olin ihan unohtanut!" Rodolphus nauroi ja vetäisi veljensä hetkeksi kainaloonsa mutta nopeastihan tuo pääsi sitten irti. Leticia naureskeli ja pudisti päätään. Hän katsahti Ricoa siinä vieressään ja pyöräytti silmiään. Ricoa hymyilytti.
"Eiköhän Mischa seuraavissa juhlissa jo ole mukana," Leticia lupasi hymyillen, "ja mikäs teitä estää tulemasta käymään joskus.." Hän yllättyi sinänsä jo itsekin sanoistaan, mutta toisaalta.. Jarod oli Rabastanin sedistä mukavin ja tuo olisi kyllä tervetullut käymään. Muulloinkin kuin sukujuhlissa. Mutta jos tuo ottaisi veljensä mukaan, hänelle tulisi tärkeä työtehtävä yllättäen samana päivänä.

Kun he olivat jättäneet Jarodin tervehtimään joitain heidän jälkeensä tulijoita, Rabastanin kysymys Rodolphukselle sai miehen katsahtamaan veljeään. Häntä hymyilytti edelleen muistikuva heidän lapsuudestaa.
"No joo, pakkohan mun oli," hän vastasi, "mutta onneksi tällä kertaa ei tarvitse seisoa missään typerässä vastaanotossa.." Hän nappasi ohimennen itselleen shampanjalasin ja ojensi kaksi muuta Rabastanille ja Leticialle.
"Tuoppa pojalle jotain.. limsaa tai jotain," Rodolphus käski nuorta tarjoilijapoikaa, joka kipitti nopeasti pois näkyvistä ja sisälle taloon.
"Vai ei nämä juhlat ole pienen lapsen paikka.." Rodolphus virnisti Leticialle, joka muksaisi tuota samantien olkapäähän niin että jopa Rodolphus älähti hieman.
"Sä opetit meidän pojalle yhden ainoan sanan," hän sähisi niin hiljaa etteivät muut kuulleet ja Rodolphus nauroi.
"Ja kyselet vielä miksei Mischa ole mukana!"
Tarjoilija saapui takaisin ja Rodolphus otti Ricolle tuodun limsan vastaan ja ojensi sen pojalle.
"Älä nyt Leticia, se oli hauskaa!" hän puolustautui, mutta astui varuiksi lyhyen askeleen kauemmas naisesta.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Su Maalis 10, 2013 9:55 pm

Rabastania hävetti tietenkin nämä muistelut hänen lapsuudestaan! Ihan hirveää kun juhlat olivat täynnä sen verran paljon vanhempaa porukkaa, että kaikki muistaisivat jotakin noloa niiltä ajoilta kun hän oli ollut lapsi. Rodolphuksen rutistukseen jouduttaan pyrki hän heti pakoon ja mulkaisi veljeään muka kovinkin ärtyneenä vaikka eihän siinä voinut kuin nauraa itselleen. Sellaisia ne lapset olivat.. tai hän oli ollut ja eikä varmaan enää ollut mikään ihme kun isä ollut niin kovin ylpeä hänestä ollut. Tai odottanut samanlaista poikaa kasvavun kun Rodolphuksesta jolla oli kai pysynyt housut kiltisti jalassa.
Pieneksi ihmeeksi Letty meni keskustelun lopuksi vielä kutsumaan Jarodin heille kylään joskus ja mieshän tietysti ennen poistumistaan kiitteli ja lupaili tietenkin, että he tulisivat kunhan sopiva ajankohta saataisiin sovituksi.

" Mun mielestäni sä isännöit viimeksi oikein hyvin. Vaikka rajottihan se kovasti sitä, että sä et ehtinyt iskemään jo naimisissa olevia naisia", Rabastan totesi ottaessaan vastaan sen veljensä ojentaman shampanjalasin. Juomaa tarjoillut poika patistekkiin hakemaan pikkuherralle omaa juomaa, ettei Rico ihan ilman mitään jäisi.
" Hyvä, että sitä lasta voi enää uloskaan viedä kun sen mielestä on niin hauskaa kun se osaa jotakin sano", Rabastan hymähti, mutta voinut olla hymyilemättä. Hän ei tiennyt miten Rodolphus oli onnistunut saamaan Mischan oppimaan sen ainoan sanansa, mutta mitään muita sanoja sen pojan päähän ei kyllä jäänyt.
" Ilmeisesti jopa niin hauska, ettei se edes yritä oppia mitään muuta". Rabastan maisteli sitä juomaansa ja yritti vieraiden joukosta löytää niitä lapsia joita juhlissa pitäisi olla. Jarodilla kun oli enemmänkin lapsenlapsia kuin se jonka mies oli hänelle maininnut. Tai niin hän ainakin muisteli!
" Ootko sä nähny niitä muita lapsia? Mä Ricollekkin mainostin jo miten täältä löytyy varmasti kavereita joiden kanssa leikkiä", hän kysyi veljeltään kun ei vaan mitenkään nähnyt yhtäkään lasta juuri sillä hetkellä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Su Maalis 10, 2013 10:15 pm

Rabastanin kommentti joistain varatuista naisista sai Rodolphuksen virnistämään tuolle, mutta tajuttuaan kenen seurassa oli, moinen virnistys hävisi hyvin nopeasti. Leticia tuijotti Rodolphusta melkein ilmeettömästi, mutta aavistuksen jäisesti. Jos Rico ei nyt olisi ollut paikalla, hän olisi antanut miehen kuulla kunniansa. Vai oli yleisesti tiedossa että Rodolphuksella oli juttua naimisissa olevia naisia. Oliko Alison sitten ollut tuolle vain joku.. random naimisissa oleva nainen!! Törkeää!
Rabastan kuitenkin jatkoi Mischasta puhumista ja Leticia käänsi katseensa pienen hymyn kera mieheensä vaikkei oikeastaan kuullut mitä tuo sanoi kun hänen päässään pyöri nyt ainoastaan se miten saisi Rodolphuksesta ilmat pihalle ilman että kukaan sen suuremmin tajuaisi. Vaikka taisi olla yleistä että näissä bileissä tapeltiin.
Rabastanin kysyttyä muista lapsista, Rodolphus mietti hetken ja katsahti sitten sisälle taloon.
"Joo musta tuntuu että ne majailee tuolla yläkerrassa lähinnä," hän sanoi osoittaen peukalollaan taakseen, "sinne niitä on ainakin aina välillä juossut joten siellä ne sitten kai onkin." Hän laski katseensa Ricoon vilkaisten vainvihkaa Leticiaa.
"Mä voisin lähteä tutustuttamaan tätä poikaa serkkuihin, vai kuinka?" hän ehdotti pojalle. Rico katsahti äitiään ja isäänsä oikein tietämättä lähteäkö mukaan vai ei! Mitä jos muut lapset olisivat tyhmiä..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Su Maalis 10, 2013 10:39 pm

Rabastan laski katseensa Ricoon kun tuon setä ehdotti voivansa lähteä Ricon seuraksi ja poikakin tapitti heitä.
" Eiköhän se sovi. Vai mitä Rico?", hän uteli pojalta, " Rodolphus on kyllä pelastamassa sut jos haluatkin pois. Ei me äidin kanssa minnekkään täältä pihalta lähdetä niin löydätte meidät taas varmasti". Eipä hän tiennyt mitään Rodolphuksen ja Alisonin touhuilusta ,eikä siis osannut yhtään aavistaa veljensä haluavan vain mahdollisimman kauas Leticiasta.
Ricon lähdettyä setänsä matkaan seurasi hän hetken noiden menoa kohti kartanoa ennen kuin kääntyi vaimonsa puoleen ja tarttui tuon käteen.
" Nyt varmaan on sopiva hetki mennä katsomaan millaista ruokaa täällä saa", hän sanoi koska ruoka oli tärkeä osa kaikkia juhlia! Rabastan ainakin odotti kaikkia juhlia oikeastaan vaan sen takia, että oli paljon ruokaa tarjolla.

Se ruokia notkuva pöytä löytyikin helposti. Heti lautasen itselleen saatuaan keräsi mies itselleen sitä sun tätä, mikä vain sattui näyttämään hyvältä ja vähän niitäkin mitkä ei ehkä näyttäneet hyviltä. Kaikkea pitäisi kuitenkin maistaa. Paitsi niitä missä oli persikkaa. Ja jos oli jotakin kasviksia.
" Näetkö tuon naisen tuolla", Rabastan selitti suu täynnä jotakin aivan taivaallisen hyvää katkarapu leipää ja osoitteli sillä samaisella pienellä leivällään lähellä tanssipaikkaa seisovaa naista jolla oli pieni poika sylissään.
" Hän on Leah, Jarodin tytär. Ei ollut meidän häissä ,koska sillä oli pieni lapsi sillon.. niinno Ricon ikäinen poika", hän kertoi ja mätti sitä leipää lisää suuhunsa.
" Maista todella hyvää", mies tajusi tarjota Lettyllekkin
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Ma Maalis 11, 2013 8:12 am

[Tää ropeviesti makso mulle nyt 2,50 koska jos en istuis täs, kävelisin kouluu; ei tarvis maksaa bussia. xD]

Rico ei ollut ihan varma sopiko vaiko eikö, mutta toisaalta jos äiti ja isä pysyivät kerran pihalla niin.. Eikai tässä sitten mitään hätää ollut. Yhä hieman epävarmana hän asteli Rodon luo, joka lähti enemmän kuin mielellään johdattamaan poikaa oikeaan paikkaan. Leticia katsoi Ricon menoa keskittymättä enää siihen että rökittäisi Rodolphuksen vielä tänään. Ehkä hän säästäisi sen myöhemmäksi.. Ei kenenkään täällä tarvitsisi tietää hänen siskonsa tekemisistä ja parempi vain kun eivät tienneet! Rodolphuksen touhuista sentään jokaisen naisen täällä pitäisi tietää.. Mutta sitten toisaalta, oliko sekään hänen asiansa? Hänestä jotenkin tuntui etteivät tämän suvun naiset olleet yhtä tiivistä porukkaa kuin suvun miehet..
Rabastanin tartuttua hänen käteensä, Leticia havahtui näistä ajatuksistaan ja käänsi katseensa Ricon ja aikaa sitten yläkertaan kadonneesta selästä Rabastaniin. Vilkaistuaan vielä kerran yläkertaan vieviin portaisiin, hän lähti Rabastanin kanssa etsimään sitä ruokapöytää.

Ruokatarjoilut olivat tietysti tälläisissä juhlissa aina mitä upeimpia ja siitä kaikesta valitseminen oli aina vaikeaa. Leticia onnistui kuitenkin löytämään lautaselleen jonkinverran erilaisia pikkunaposteltavia ja onneksi suurin osa kaikesta olikin sellaista mitä saattoi syödä myös seisten.
Kun he olivat siirtyneet sivummalle, Rabastan osoitti jotakuta naista tanssilattian lähellä. Naisella oli pieni poika sylissään ja tuo keskusteli paraikaa joidenkin sukulaistensa kanssa. Leticia katsahti Rabastania tuon kertoessa kuka nainen oikeastaan oli ja miksei hän ollut tavannut tuota aikaisemmin. Ja ennen kuin Leticia ehti vastaamaan mitään, Rabastan tuputti hänelle leipää josta hän ei tietenkään voinut kieltäytyä.
Saatuaan suun tyhjäksi, hän siirsi katseensa taas siihen naiseen, Leahiin.
"Ai hänen poikansa on Ricon ikäinen?" hän varmisti, "miksei poika sitten ole leikkimässä muiden lasten kanssa?" Hän katsahti Rabastania ja joi samalla hetkeä aikaisemmin saamastaan viinilasista.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Ma Maalis 11, 2013 11:05 am

[ hahah kallis harrastus! :DDD]

" Kyllä se varmaan on siellä missä ne muutkin lapset on..", Rabastan sanoi saatuaan suunsa tyhjäksi ja tajusi vasta sen jälkeen, että Leticia nyt oletti tietenkin tuon lapsen joka Leahin kanssa oli olevan se Ricon ikäinen poika.
" Se vanhmpi poika on varmasti sisällä tää on se poika ,jonka Jarodkin mainitsi.. Ethan", hän sanoi, mutta ei ollut siitä nimestä enää niin varma. No ehkä hän oli kuullut ihan oikein ja tuskin Leah mitenkään pahastuisi jos sitä kyselisi. Tuskin nainen itsekkään tiesi hänen lapsensa nimiä. Rabastan laski lautasen käsisistään ja ehdotti sitten, että he menisivät tervehtiään. Ne LEahin kanssa aikaisemin jutelleet kun lähtivät johonkin.

Heti kun Leah huomasi Rabastanin oli tuo iloisena halailemassa ja muistelemassa miten siitä saattoikaan olla niin pitkä aika kun he oliva viimeksi nähneet missään. Ja heti Leticiaan katseensa käänettyään pahoitteli tietenkin sitä kun ei ollut heidän häihinsä päässyt.
" Et voi väittää etteikö se olisi aika yllättäen tullut. Jos mä olisin mitenkään voinut arvata, että sä voisit mennä naimisiin niin enhän mä tietenkään olisi lasta juuri silloin saanut", Leah vitsaili ja Rabastan vilkaisi hieman Letician suuntaan.
" Niin no.. ehkä se tuli aika yllätyksenä kaikille muillekkin. Ei sitä kukaan muukaan osannut arvailla", hän sanoi. Yleensähän sitä tosiaan suvulle oli jo aikaisin selvä, että kuka oli menossa naimisiin ja kenen kanssa, mutta heidän suhteensa oli tullut ilmi vasta Ricon synnyttyä ja sitten sitä oltiinkin jo seuraavaksi menossa naimisiin.
" Tulitteko te ihan kahdestaan ja jätitte lapset kotiin?", Leah uteli ja Rabastan pudisteli päätään kertoen samalla, että Rico oli setänsä kanssa sisällä tutustumassa muihin lapsiin ja Mischa oli jätetty kotiin koska se poika ei osannut käyttäytyä yhtään. Leah naurahti hieman laskiessaan sen oman poikansa sylistään ja kohotti sitten katseensta takaisin Rabastaniin.
" Ihan sinuun sitten tullut. Muistatko senkin kerran kun Rodolphus oli juuri opettanut sua lentämään luudalla ja sun oli aivan pakko päästä näyttämään taitojas meille muille?", Leah kysyi ja Rabastanin naureskellessa ja haroessa hiuksiaan ei kyllä jäänyt epäselväksi etteikö hän muistaisi kyseistä tapahtumaa.
" Sellasia juhlia ei varmaan olekkaan ,etteikö Rabastan olisi keksinyt jotakin..", Leah sanoi käännyttyään Letician puoleen, ".. yleensähän ne oli ihan mukavia juttuja meidän mielestä, mutta ei aikuisten".
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Ma Maalis 11, 2013 6:12 pm

Leticia käänsi katseensa hieman oudoksuen Rabastaniin tuon sanoessa pojan olevan varmaan samassa paikassa kuin muutkin suvun lapset, mutta sitten tuo selittikin ettei tämä Leahin sylissä oleva lapsi ollut se Ricon ikäinen. No eipä tietenkään.. Poikahan oli paljon pienempi!
"Aaaa okei," Leticia naurahti, "mä luulin että sillä on vaan yksi poika ja että tää ois se 'noin Ricon ikäinen'.."
Kun ruuat oli syöty, Rabastan ehdotti että he lähtisivät tervehtimään tähän Leahiin ja niin Leticiakin laski lautasensa pois ja seurasi sitten Rabastania naisen luo.

Leah vaikutti ensinäkemältä aivan täysin.. epä-lestrangemaiselta. Tuon halaillessa Rabastania ja voivotellessa kuinka pitkä aika edellisestä näkemisestä oli, Leticia vain seisoskeli taustalla hymyillen jälleennäkemiselle. Kun hänet huomioitiin, Leticia naurahti hieman ja vakuutti että oli ihan ymmärrettävää ettei pienen lapsen takia viitsinyt häihin lähteä. Olisi hänkin jotkut Lestrange-juhlat jättänyt väliin vauvaverukkeella, jos vain olisi voinut! Toisaalta olihan hän raskauden takia onnistunut lahistamaan muutamista sukujuhlista..
Rabastan ja Leah vaihtoivat kuulumisia ja Leticia tyytyi hymyilemään siinä vieressä ja kuuntelemaan. Eipä hänellä mitään ihmeempää lisättävää ollutkaan kun Rabastan jo kertoi heidän lapsistaan. Ja sitten Leah kertoikin taas jotain jännittävää Rabastanin lapsuudesta ja Leticia kiinnostuikin vielä enemmän.
"Aijaa," hän naurahti, "saat joskus kertoa niistä enemmänkin.. Rabastan kun ei ole liiemmin moisista kommelluksista kertonut.." Hän soi miehelleen sellaisen päällisin puolin hyvin lempeän hymyn, mutta josta Rabastan voisi ehkä lukea sanat "kannattiko tuoda minut tänne nihii".

"Mutta kukas se tämä pikkumies on?" Leticia kääntyi Leahin sylissä heitä tapittavan pojan puoleen ja tarttui tuon pieneen käteen. Poika tuijotti häntä hämmentyneenä ja käännähti sitten äitinsä puoleen. Leticia ei voinut olla ajattelematta kuinka Mischa ujostelisi varmasti samalla tavalla vastaavanlaisessa tilanteessa. Ja sitten kun jännitys lakkaisi, sieltä se tissi taas tippuisi..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Ma Maalis 11, 2013 7:44 pm

Eihän kukaan varmaan avautunut hirveästi lapsuuden nolouksistaan ihan tuosta noin vaan. Ne olivat juuri niitä asioita joista sitten valitettavasti kuultiin sukulaisilta jotka niitä möläyttelivät mielellään. Rabastankin siis tyytyi vain hymyilemään kun Leah lupasi kertoilla mielellään enemmänkin hänen kommelluksistaan.

Rabastankin laski katseensa myöskin siihen pieneen poikaan joka niin kovasti oli äitiinsä takertunut ja siinä voinut olla ajattelematta sitä, että onneksi he eivät olleet ottaneet Mischaa mukaan. Leticiahan ei olisi saanut hetkeäkään rauhaa.
" Ethan..meidän nuorimmainen", Leah kertoi hymyillen ja poikakin käänsi taas katseensa heihin. Mahtoi se olla outoa olla niin monen vieraan ihmisen seassa. Aina tuli vain uusia juttelemaan äidin kanssa ja siinä sitä piti vain kuunnella.
" Aron ja Aiden on jo sen verran isoja, että sitä enää äidissä tarvitse roikkua. Ne tuntee jo talon ennestään joten halusivat pakkohan sitä on siellä olla näyttämässä muille paikkoja", Leah sanoi. Rabastan vilkaisi Leticiaan nopeasti ja sitten talon suuntaan eikä voinut olla miettimättä miten se Rico siellä pärjäsi. Rodolphus ei toivottavasti ollut Ricoa jättänyt vain sinne yksikseen heti. Olihan sitä lopulta aikuiset kuitenkin vain leikkien tiellä, mutta jos Rico ei vaikka kuitenkaan tykännyt muista..
" Leticia jo meni teidän isän kutsumaan meille kylään, mutta varmasti tää kutsu oli myös teille. Lapsista vois olla toisilleen paljonkin seuraa. Vaikka nää pienimmät mitään oikeen taida tehdäkkään..", Rabastan totesi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Ma Maalis 11, 2013 8:10 pm

Leticia katsahti Leahia tuon kerrottua pojastaan ja pojistaan ja nyökkäsi hymyillen. Hän yritti hieman tehdä tuttavuutta tämän Ethan-pojan kanssa ja saikin hymyn aikaiseksi juteltuaan hetken pojalle.. Vaikka se olikin ujo hymy ja haki heti turvaa äidistään.
"Toivottavasti Rico ja he tulevat toimeen," Leticia sanoi hymyillen, "olisi kiva tutustuttaa pojat enemmänkin.. Pikkuserkkuihinsa?" Hän katsahti Rabastania olematta nyt oikein varma oliko kyseessä pikkuserkkuja vai pikkupikkuserkkuja. Samahan se kai oli.. serkku mikä serkku!
Rabastanin ehdottaessa että Leahkin voisi perheineen tulla joskus kylään, Leticia nyökkäili ilmaistakseen olevansa samaa mieltä.. Vaikka toivoi mielessään että nämä kutsumiset alkaisivat hiljalleen hyytyä tai pian heidän seuraava vuotensa tulisi olemaan yhtä pitkää sukujuhlaa kun kaikki Rabastanin sukulaiset ramppasivat vähän väliä kylässä!

Kun he viimein lähtivät taas eri suuntiin Leahin lähdettyä etsimään vauvalle jotain syötävää, Leticia vilkutti vielä pojalle ja omaksi yllätyksekseen Ethan vastasi vilkutukseen, joskin edelleen hieman ujosti. Leticia hymyili ja tarttui sitten Rabastanin käteen.
"Mitenköhän se Mischa pärjää siellä Alisonin ja Gabrielin luona," hän pohti. Hänelle oli yllättäen tullut tavaton ikävä sitä pikkupoikaa ja hän jo hieman katui sitä että oli patistanut tuon hoitoon sen sijaan että olisi ottanut pojan mukaan. Olisihan Mischakin nyt mennyt täällä ihan samalla lailla kuin Ethankin..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Ma Maalis 11, 2013 8:42 pm

Rabastan nyökkäsi hieman Letician varmistellessa häneltä, että mitä sukua hänen serkkujensa lapset olivat Ricolle. Lapset tulisivat ihan varmasti toimeen. Olivathan hekin tulleet lapsena juttuun vaikka ei tietenkään koskaan olti välttyä pieniltä ongelmilta.
Leah poistui ruokkimaan Ethania naisen otettua vastaan kutsun tulla kyläilemään. Rabastankaan halunnut koko sukua vierailulle.. ei missään tapauksessa, mutta ne joiden kanssa Leticia tuli toimeen niin olisi ihan mukava, että niihin Letty pääsisi tutustumaan paremmin.

Tarjoilijapojan tullessa tarjoamaan uutta lasillista juomaa, otta Rabastan sen vastaan ja joi lasistaan heti hieman.
" Varmaan sillä on ikävä", Rabastan sanoi ja laski kätensä Letician kyljelle. Ihan varmasti oli! Ei Mischa ollut vielä ehtinyt olemaan missään ilman heitä yksikseen ja se ensinmäinen kerta oli aina outo. Alison onneksi osasi lasten kanssa olla ja nuo olivat Gabrielin kanssa pojalle tuttuja.
" Toivottavasti se ei kuitenkaan unohda kiusata Gabrieliä. Voisi kuolata jonkun niistä sen rakkaista nahkatakeista piloille", hän sanoi naurahtaen.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Ma Maalis 11, 2013 8:58 pm

Leticia hymähti hieman Rabastanin sanoessa että Mischalla oli varmasti ikävä. No niin oli hänelläkin! Eikä se tuntunut yhtään kivalta. Mitähän jos poika vain itkisi eikä suostuisi mennä nukkumaan? Kai Alison laittaisi pöllöä sitten.. Vai laittaisiko? Ehkä tuo ei haluaisi häiritä heitä ja jättäisi kokonaan kertomatta! Leticia käänsi jo katseensa Rabastaniin sanoakseen että nyt lähdetään kotiin, mutta Rabastan ehtikin toivomaan että Mischa kuolaisi jonkun Gabrielien nahkatakeista. Leticia hymähti hieman, vaikka edelleen hieman huolissaan.
"Niin.. Kai Gabriel syöttää sille vapaaehtoisesti sen Alisonin ostaman," hän totesi ja sai jo jonkinlaisia kaameita mielikuvia siitä kuinka Mischa natustelisi sitä takkia ja siitä irtoaisi joitain pieniä osia ja..
"Pitäisikö niille.. pistää vaikka suojelius ja kysyä meneekö kaikki hyvin?" Leticia ehdotti, koska ei viitsinyt ehdottaa kokonaan pois lähtemistäkään.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Ma Maalis 11, 2013 9:18 pm

Letician huoli Mischasta oli vain suloista. Poika pärjäsi varmasti tämän illan tätinsä luona ja sitten sitä oltaisiin kuitenkin niin onneissaan kun pääsisi taas kotiin.
" Kyllä se Alison ilmoittaa jos siellä joku hätä on. Ihan varmasti", hän vakuutteli ja kumartui suukottamaan Leticiaa. He eivät siinä pitkään saaneet kahdestaan olla kun Rabastan jo kuuli jonkun huutavan hänen nineään. Rabastan kohotti katseensa nähdäkseen vain miten Joshua raahasi mukanaan Ricoa ja jotakuta toista hieman Ricoa vanhempaa poikaa heidän luokseen. Rabastan veti kätensä pois Letician ympäriltä samalla kun yritti setänsä ohitse kurkkia tuon takaa rientävän Rodolphuksen suuntaan. Mistähän tässä nyt okein oli kyse...
" Mitä on tapahtunut? Jotakin sattunut ..?" , Rabastan kyseli heti kun Rico ja Joshua olivat lähempänä. Hän ei tiennyt yhtään kuka se toinen poika oli, mutta kun hän hieman järkeili niin kyseessä ei ainakaan ollut Joshuan poika ollut koska tuolla mitään vaimoakaan ollut.
" Tää teidän poikanne päätti aloitti tappelun. Siellä ne hakkas lapioilla toisiaan Jasonin kannsa", Joshua kertoi eikä kuulostanut yhtään iloiselta. Rabastan laski katseensa Ricoon ja kohotti hieman kysyvästi kulmaansa, koska ei ollut sitten yhtään Ricon tapaista tapella kenenkään kanssa.
" Rico vai.. onko nyt ihan varma..", hän yritti kysellä ja vilkaisi Rodolphukseen kuin hakien tuolta sitä vastausta. Rodolphus kun oli varmasti ollut paikalla.. toivottavasti oli ollut!
Ja kuka tämä Jason oli ja kenen lapsi! Hän ei edes viitsinyt kysyä koska hänen olisi se pitänyt kai jo tietää entuudestaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Ma Maalis 11, 2013 9:34 pm

Rabastanin vakuuttelut toimivat jotenkin ja suukko ainakin toimi edes hieman rauhoittavana elementtinä. Leticia hymyili hieman ja nyökkäsi. Kyllä Alison kai sitten ilmoittaisi jos jotain hätää olisi. Paitsi jos tuo halusi antaa heille rauhallisen illan ja jättäisi siksi kertomatta! Leticia hymähti. Nyt hänen olisi rauhoituttava tai hän alkaisi kuulostaa aivan.. Alisonilta itseltään kun Hugh oli pieni!
Äkkiä hänen ajatuksensa vietiinkin muualle kun jostain huudettiin Rabastania nimeltä. Leticia käännähti myöskin äänen suuntaan ja oli valahtaa kalpeaksi nähdessään Joshuan raahaavan Ricoa (ja jotain toista poikaa) mukanaan heitä kohti. Rodolphus puolijuoksi noiden perässä ja näytti hieman ehkä epätietoiselta.
"Mitä.." Leticia aloitti mutta Rabastan ehti kysymään jo mitä oli tapahtunut. Ja Joshua jo vastasikin heidän molempiensa kysymyksiin, joskaan Leticia ei jaksanut uskoa sitä että Rico alkaisi ketään lapiolla hakkaamaan!
"En mä ole oikein varma," Rodolphus vastasi veljelleen hieman vaikeana ja haroi tukkaansa, "että kumpi sen tappelun nyt aloitti. Olin siinä ihan lähellä kyllä, mutta puhuin.."
"En minä sitä aloittanut!" Rico protestoi yrittäen päästä irti Joshuan otteesta ja mulkaisi sitä toista poikaa. Leticia veti pojan luokseen ja rapsi tuon pukua hieman nostaen sitten katseensa miehiin ympärillään.
"Jason on ihan tyhmä.. Se vei Aidénilta sellaisen lohikäärmeen ihan kädestä.." poika kertoi äidilleen ja katsahti sitten Jasonia, joka tottakai protestoi vastaan!
"Itse olet!" Rico sanoi, "minä en vie kenenkään leluja!"
"Rico," Leticia torui ja nousi sitten ylös sieltä kyykystä ja veti poikaa taas kauemmas Jasonista ettei tämä lelusota nyt yltyisi miksikään tappeluksi. Hän oli jo kysyä Joshualta mitä oli tapahtunut, mutta jätti kysymättä. Tuo oli jo ilmaissut olevansa Jasonin kannalla tässä asiassa..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Ma Maalis 11, 2013 9:52 pm

Rodolphuksen kantaa tähä sotkuun ei sitten saatukkaan kun mies oli arvatenkin ollut juttelemassa niin kiihkeästi jonkun naisen kanssa, ettei ollut samalla ehtinyt seuraamaan mitä ne lapset touhusivatkaan keskenään. Rico onneks osasi kertoa tarkemmin mitä oli tapahtunut tai ainakin sen, ettei hän ollut sitä tappelua aloittanut ja oli ainoastaan puolustanut Aideniä.
Jason oli tietenkin ihan toista mieltä ja pojat eivät selvästikkään tulleet toimeen keskenään. Rabastan tietenkin uskoi omaan poikaansa, mutta kun tämä toinen poika niin tukeutui Joshuaan ei hän voinut mennä lasta väittämään valehtelijaksi.
" Leluistako tässä nyt on kyse?", hän kysyi ja vilkaisi kumpaakin poikaan Lettyn toruttua Ricoa, " löitkö sä Rico Jasonia lapiolla?", hän kysyi ja Jasonin vastaus kysymykseen ainakin oli myöntävä. Rabastan laski katseensa Jasoniin ja kohotti sen sitten setäänsä.
" Eikö lapset nyt aina tappele hieman jostakin..", hän huokaisi koska tämä oli ihan typerää! Ihan oikein se oli, että Rico oli puolustanut kaveriaan. Jos asia siis niin oli. Muutenkin se, että pitäisi näin pieneen asiaan puuttua kun juhlissa varmasti vanhemmatkin hakkaisivat vielä toisensa ennen kuin nämä bileet olisivat ohitse.
" Niinkö sä olet ajatellut poikas kasvattaa?", Joshua kysyi pistävästi ja Rabastan vaihtoi hieman painoa jalalta toiselle. Miten viitsi edes Lestrange joka oli omat lapsensa saanut kuuskytluvulla kysyä tuollaista. Heitä melkein oli yllytetty mittelemään keskenään jotta selvitettäisiin kuka sitä on paras ja kenen lapset niitä rääpäleitä.
" En mä Ricoa rohkase ketään lyömään ilman syytä, mutta jos siihen on hyvä syy niin tottakai mä haluan että mun poikani osaa puolustaa itseään .. ja kavereitaan", Rabastan vilkaisi hieman Ricoon ennen kuin käänsi katseensa taas setäänsä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Ma Maalis 11, 2013 10:02 pm

Isän kysyttyä Ricolta oliko tuo lyönyt Jasonia lapiolla, Rico oli vastaamassa mutta Jason ehti edelle ja poika käänsi mulkaisten katseensa tuohon.
"Sinä ihan ansaitsit sen!" Rico puolustautui, "sitäpaitsi itse löit takaisin.." Leticia huokaisi ja nosti katseensa sitten taas pojista Rabastaniin, jolla oli kyllä pointtinsa. Ei tämä hänestäkään nyt mitään maailman kamalinta ollut. Ainahan lapset leikkivät ja vaikka lapiolla lyöminen nyt oli kiellettyä niin ei siitä nyt mitään oikeaa vahinkoa ollut sattunut. Eriasia olisi ollut jos Jasonilta olisi vaikka.. puhjennut silmä tai jotain!
Joshuan kommentoidessa Rabastanin kasvatusta, Leticia siirsi katseensa mieheen ja tuhahti hieman. Kieltämättä, hän hieman edelleen kammoksui Joshuaa mutta.. Ei hän nyt voinut noin vain jäädä tämän miesvallan alle! Tässä perheessä molemmat kasvattivat muksuja eikä Rabastan yksin.
Rabastan vastasi Joshualle heidän molempien puolesta ja Leticia nyökkäsi.
"Ja ihan vain tiedoksi," hän sanoi, "meidän perheessä me molemmat kasvatetaan lapsemme niinkuin parhaaksi katsotaan. Ja kuten Rabastan sanoi, me ei opeteta lasta lyömään ketään turhaan mutta pitäähän sitä nyt itseään osata puolustaa, vai mitä luulet?" Hän yllättyi kenties taas itsekin, mutta poikansa silmissä hän ei suostunut Joshuan edessä matelemaan. Jos tässä nyt vanhemmat keskustelivat tavallaan keskenään, ei hän suostuisi vain seuraamaan vierestä kuinka syyt heitettiin kokonaan Ricon niskoille.
"Rico saattoi aloittaa sen.. Ja pyytää sitä kyllä anteeksi," hän sanoi, "mutta tappeluun tarvitaan aina kaksi tai useampi ihminen."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   Ma Maalis 11, 2013 10:28 pm

Leticia oli ihan oikeassa. He kasvattivat lapset yhdessä eikä vain hän. Sitä hän ei edes ollut huomannut, että Joshua oli kommentoinut juurikin hänen kasvatatus tapojaan. Leticia ei tyytynyt muutenkaan vain kuuntelemaan ja se vasta Joshuaa näyttikin ärsyttävän kun nainen puuttui keskusteluun. Rabastan ei kuitenkaan siihen väliin mitään sanonut ja yritti vain olla virnuilematta setänsä ilmeelle.
" Niin Rico pyytää kyllä anteeksi, mutta mä oletan että tää tappelun toinenkin osapuoli on valmis sopimaan asian?", hän kysyi enemmänkin Jasonilta itseltään kuin Joshualta. Poika kohottikin katseensa aikuisiin ja kun Joshua ei mitään sanonut nyökkäsi tuo lopulta hieman.
" No Rico", hän sanoi kääntyessään poikaansa, " tules pyytämään anteeksi ja sopimaan tämä sotku". Poikien saatua tappelunsa sovituksi patisti Joshua Jasonin etsimään äitinsä ja lupaili tulla pian perästä. Lapsen mentyä käänsi mies katseensa takaisin Rabastaniin eikä hetkeen sanonut yhtään mitään. Eikä Rabastan voinut sille, mitään että sen katseen alla käänsi oman katseensa pois koska Joshua jos ketä muistutti häntä isästä todella paljon ja vaikka hän miestä pelännyt samalla tavalla kuin isää aikoinaan saivat tämänkaltaise tilanteet hänet edelleen nöyrtymään sen sijaan, että hän olisi uhmannut itseään vanhempaa.
" Ainakin pojat hoitivat sopimisen asiallisesti. Toivottavasti samanlaisia ongelmia ei ole tiedossa tulevaisuudessa", Joshua lopulta totesi ennen kuin postui paikalta sen enempää mitään heille sanomatta. Rabastan käänsi katseensa setäänsä vasta kun kuuli tuon astelevan pois. Miten hänestä melkein tuntui siltä kuin Joshua olisi aivan tahallaan nostanut tämän tilanteen esille. Jos siellä olisi jonku muu kuin Rico tapellut niin tuskin olisi mitään sanottu. Tai sitten hän vain kuvitteli.
" Kuka tää Jason on?", hän kysyi veljeltään.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Lestrange bileitä   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Lestrange bileitä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: