PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Tähän tulee sit otsikko :DDD

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Tähän tulee sit otsikko :DDD   To Maalis 07, 2013 6:58 pm

13.1.1992, maanantai

Jos.. ja kun hän koskaan oli Lucasista ajatellut jotakin pahaa niin ei sentään sitä, että mies voisi olla jossakin tekemisissä kuolonsyöjien kanssa. Miehen oudot tapaamiset kuitenkin olivat hänelle osoittaneet ihan toista ja kun ajatteli kuinka omituisesti Lucas oli ministeriöön tullut.. ilman todisteita salaisesta palvelusta niin kävihän se järkeen. Että Lucas ei ehkä ollut yhtään se mies joka väitti olevansa vaan teki hommia kuolonsyöjille.
Remy oli siis ottanut omaksi henkilökohtaiseksi missiokseen ottaa selvää siitä mitä Lucas oikein touhusi eikä hänen yllättäessä miehen tuon ollessa matkalla kotiinsa Lucas osannut epäillä mitään. Tainnutettu velho oli helppo raahata mukaansa kuulusteluja varten...

Ministeriön sijaan Remy oli vienyt Lucasin mukanaan tyhjään varastorakennukseen ja varmistettuaan, että kelmi oli kahlittuna tuoliinsa taikoi hän tuon taas takaisin tajuihinsa.
" Hei Lucas", hän tervehti kyykistyessään samalle tasalle miehen kanssa ja nojasi käsivartensa polviinsa katsellessaan miestä.
" Tai jos se on edes sun nimes.. mistä sitä tietää. Kerro mulle miksi sä olet tapaillu kuolonsyöjää?", Remy meni suoraan asiaan, koska hän kaipasi vastauksia samantien. Asian esittäminen kierrellen olisi vain hankaloittanut kaikkea.
" Oletko sä joku niiden salainen agentti", hän kysyi pelkkää inhoa äänessään. Hän oli jo ehtinyt nähdä Lucasin töissä ja tiesi tuon osaavan tekeytyä vaikka miksi. Ei siis kai olisi vaikea esittää kunnon kansalaistakaan?
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Tähän tulee sit otsikko :DDD   To Maalis 07, 2013 7:15 pm

Lucasin tullessa tajuihinsa, hänen päätään jomotti iskun jäljiltä ja maailma ympärillä oli alkuun hyvin epäselvä ja sumuinen. Hän erotti edessään naisen hahmon, mutta hänellä meni pari sekuntia ennen kuin hän tajusi kuka hänelle puhui ja mitä.. Ja sitä ennen hän ehti tajuta olevansa sidottuna johonkin tuoliin! Ja kun se iski hänen tajuntaansa, hän yritti automaattisesti riuhtoa itsensä vapaaksi vaikka sinänsä hän oli jo oppinut siihen ettei tälläisistä tilanteista päästäisi itse irti.
"Remy!" hän älähti tajutessaan naisen edessään, "mitä helvettiä sä luulet tekeväsi?!" Hän hengitti kiivaasti ja katsoi autiota hallia ympärillään. Se ei näyttänyt missään muotoa tutulta, mikä oli sinänsä lohduttavaa. Vaikka hän oli tehnyt jo omat johtopäätöksensä pääkopassaan.
"Sinä.. Enpä olisi uskonut!" hän sylkäisi siirtäen katseensa taas Remyyn eikä vastannut naisen kysymyksiin.. Jos oli niitä edes kuullut kaikelta siltä muulta, mikä syöksyi samaan aikaan hänen tajuntaansa.
"Mitä sä haluat?" hän kysyi vaikka olisi voinut kysyä niin monta muutakin kysymystä. Miksi tuo teki tämän? Kuinka kauan tuo oli tehnyt tätä? Miksi tuo oli tekemisissä ranskalaisten kuolonsyöjien kanssa.. Ja ylipäätään miksi? Voldemort oli poissa! Rahastako nainen teki tämän kaiken?!
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Tähän tulee sit otsikko :DDD   To Maalis 07, 2013 7:26 pm

Lucasin sivuuttaessa hänen kysymyksensä jollakin omalla jutullaan jossa ei ollut yhtään järkeä suoristautui hän ja hymähti hieman. Eipä hän hetkeen Lucasista saanutkaan irti muuta kuin riuhtomista ja lisää kysymyksiä, mutta kai ne oli odotettavassi. Miksi tuo suostuisi myöntämään tehneensä töitä kuolonsyöjille?
" Mitäkö mä haluan?", hän kysyi ja laski katseensa Lucasiin, " mä haluan tietää mitä sä teet sen kuolonsyöjän kanssa jota sä tapailet? Oletko sä pitkäänkin tehnyt sen kanssa töitä? Millaista tietoa sä sille oikeen välität?". Hänen oli edelleen vaikea uskoa sitä, että heidän osastollaan oli viimeisen pian vuoden juoksennellut kuolonsyöjä eikä kukaan heistä ollut tajunnut mitään. Kai se piti laittaa sen piikkiin kun kuolonsyöjiä paljoa näkynyt tai kuulunut.
" Sulla ei oo pimeän piirtoa..", Remy tiesi jo entuudestaan ja laski siinä puhuessaan katseensa Lucasin sidottuihin käsiin.
" Mikä siis saa sut tekemään hommia niiden kanssa kun sä et ole selvästikkään ole kuolonsyöjä? Vai iskikö joku katumus kun et aikoinaan liittynyt ja nyt muuten vaan pyörit niiden kanssa koska ne on niitä kunnon pahiksia?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Tähän tulee sit otsikko :DDD   To Maalis 07, 2013 7:37 pm

Remyn vastatessa hänen kysymykseensä, Lucas nosti katseensa naiseen ja lopetti sen riuhtomisen tajuten sen olevan hyödytöntä. Se, mitä Remy sanoi sai hänet vaikenemaan ja kuuntelemaan muutkin syytökset, mitä Remy hänelle latoi. Maininta pimeän piirron puuttumisesta sai Lucasin vilkaisemaan Remyn käsivarsia, jotka niinikään olivat piirrottomia.
Lucas naurahti kolkosti Remyn kutsuttua kuolonsyöjiä kunnon pahiksiksi.
"Samaa voisin kysyä sulta," hän vastasi ja kohotti katseensa taas vangitsijaansa, "ei sullakaan piirtoa ole, mutta tässä sitä ollaan." Hän pudisti päätään ja huokaisi siirtäen katseensa taas hallin pölyisiin nurkkiin. Miksi hitossa hänen peräänsä oltiin lähetetty joku kuolonsyöjä kinuamaan tälläisiä tietoja? Yrittivätkö nuo todistaa että hän pysyi varmasti kannassaan eikä ollut heti kertomassa kuka oli ja mitä teki? No.. Turha luulo. Ehkä hän pääsisi helpommalla, jos vain myöntäisi asiat.
"Voit kertoa sille pomollesi että myönnän kaiken," Lucas sanoi hymähtäen halveksivasti, "sitähän varten sut varmaan mun luo lähetettiin? Ottamaan selvää pysynkö hiljaa tälläisessä tilanteessa vai en.. Vaikka pitäisihän sen pomosi tietää että pysyn hiljaa. Kaikella kokemuksella."
"Sun vuoro," Lucas sanoi sitten ja katsoi yhtä halveksien edessään seisovaa naista, kuin nainen häntä, "mistä lähtien sä olet työskennelly kuolonsyöjille? Kyllä sä mun tilanteen varmasti tiedät kertomattakin, mutta mä en tiedä sun tarinaas?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Tähän tulee sit otsikko :DDD   To Maalis 07, 2013 7:56 pm

Samaa voisi kysyä häneltä? Remy ei hetkeen osannut kuin tuijottaa Lucasia hölmistyneenä ,koska kaikki mitä mies päästi suustaan kuulosti oudolta. Ei niissä ainakaan hänelle ihan heti ollut mitään järkeä ja Remykin vilkaisi omia käsivarsiaan ennen kuin pudisti päätään naurahtaen.
" Pidätkö sä mua kuolonsyöjänä?", hän kysyi ja kiskoi paitansa hihoja vielä ylemmäs tehdäkseen selväksi sen että hänkään ei kuolonsyöjä ollut. Lucasin alkaessa puhumaan hänen pomostaan oli Remy jo sanomassa, että hänen pomonsa liittynyt asiaan mitenkään ,mutta Lucasin jatkaessa kävi keskustelu taas oudoksi. Kaikella kokemuksella? Millä.. ei hänen pomonsa nyt varmaan ollut Lucasia kuulustellut yhtään mistään ennen häntä.
Remy kyykistyi uudelleen Lucasin lopetettua ja pysyi hetken hiljaa voidakseen mielessään käydä läpi sitä mitä oli juuri kuullut. Lucas siis epäili häntä kuolonsyöjäksi tai vähintään siitä, että hän työskenteli kuolonsyöjille. Yrittikö mies vain kääntää keskustelun pois itsestään..
" Miten sä kuvittelet, että mä olen noin kauan ollut ministeriössä jos mä olisin kuolonsyöjä? Iskujoukkoaurorina? Ne pitää siellä kyllä huolen ,että niiden jokainen työntekijä on sitä mitä sanoo.. siksi sä olet nyt siinä", hän sanoi päättäen omien kysymystensä sijaan vastata Lucasin uteluihin.
" Mä en tiedä sun tilanteestas yhtään sen enempää kuin mitä sä olet siitä kertonut kun töihin tulit, mutta vaikuttaa siltä, että sä olet valehdellu meille kaikille", Remy totesi ja naputteli sauvansa kärjellä hallin betonilattiaa.
" Mistä ikinä sä oletkaan saanut mielees, että mä voisin olla kuolonsyöjä tai tehdä töitä niille.. niin sä olet väärässä. Sun kohdallas tilanne on kuitenkin toinen. Mulla on todisteita siitä, että sä olet tavannut kuolonsyöjää ja mä haluan tietää miksi!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Tähän tulee sit otsikko :DDD   To Maalis 07, 2013 8:08 pm

Remyn kysymys sai Lucasin naurahtamaan epäuskoisesti ja pudistamaan päätään. Ai pitikö hän naista kuolonsyöjänä? No ei varsinaisesti, mutta jotain tekemistä tuolla oli pakko olla noiden kanssa, koska ei hän muuten siinä tilanteessa olisi. Jos Remy olisi siinä ministeriön puolesta, he tuskin olisivat jossain hylätyssä varastorakennuksessa vaan ministeriön kuulusteluhuoneissa.
Remyn ihmetellessä miten hän kuvitteli tuon olleen niin kauan iskujoukkoaurorina jos työskenteli kuolonsyöjille, Lucas naurahti uudestaan edelleen hyvin halveksivasti ja epäuskoisena. Hän seurasi katseellaan kuinka nainen kyykistyi taas siihen hänen tasolleen eikä voinut uskoa sitä tilannetta, missä he nyt olivat.
"Ehkä sä olet salainen agentti," hän toisti syytöksen, jonka itse oli saanut osakseen, "mahdollisuushan sekin on, eikö?" Lucas vilkaisi nopeasti sauvaa Remyn kädessä ja liikahti hieman tuolissaan, koska ei pitänyt siitä eleestä jonka nainen sauvallaan sai aikaan. Siinä tilanteessa oleminen ja se että hän uskoi vakaasti Remyn olevan kuolonsyöjien kätyri.. ja että tuolla oli sauva ja hänellä ei, eivät merkit olleet kovinkaan hyviä.
Remy piti kuitenkin kantansa siitä ettei ollut kuolonsyöjien kätyri ja jokin naisen olemuksessa sai hänet hiljalleen uskomaan siihen. Vaikka sauvalla lattian naputtelu puhui sinänsä tätä uskomusta vastaan. Tuijotettuaan hetken Remyä tuon vaadittua saada tietää miksi, Lucas huokaisi turhautuneena ja laski katseensa polviinsa. Hetken hän pyöritteli taas tilannetta mielessään, mutta noh.. Remy halusi tietää, joten.. Sama kai se olisi vaikka hän kertoisikin? Oli tuo sitten kuolonsyöjien kätyri tai ei, ei se tieto tässä kohtaa vahinkoa tekisi. Sitäpaitsi hän ei halunnut viedä tilannetta siihen, missä Remy käyttäisi sauvaansa.
"Miksi mä olen tapaillut kuolonsyöjää?" hän toisti kysymyksen ja vaihtoi asentoaan siten että nojasi nyt tuolin selkänojaan.
"Se on aika pitkä tarina," hän sanoi, "ja kerran väität niin koville ettet tiedä siitä mitään niin.. Kai meidän on mentävä tästä hetkestä kymmenen vuotta takaisinpäin. Oletko varma ettet halua juottaa mulle esim. totuusseerumia että saat varmasti totuuden irti?" Sehän oli tuttua touhua sekin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Tähän tulee sit otsikko :DDD   To Maalis 07, 2013 8:33 pm

Lucas ei vain näyttänyt luovuttavan sen suhteen, että hän ehkä olikin heistä se salainen agentti eikä mies itse, mutta onneksi tuo lopulta suostui vastaamaan hänen kysymyksiinsä. Odotettavasissa kuitenkin oli pitempikin tarina Lucasin sanojen mukaan.
" Jos ei kuitenkaan. Mulla ei ole sellaista täällä mukana ja ehkä mä voin yrittää luottaa sun sanaas", Remy vastasi kysymykseen totuusseerumista.

Remy kuunteli keskeyttämättä Lucasia ja mitä enemmän hän kuuli sitä oudommaksi kaikki kävi. Vaikka hän siinä saikin vastauksen siihen mitä oli halunnut ja paljon enemmän. Lucasin kertoman mukaan mies ei siis ollut kuin uhri, mutta mistä hän tiesi pitäisikö asioihin uskoa?
" Sä siis teet niille jotain, mutta et omasta tahdostas?", Remy varmisteli Lucasilta, " ja sä et tietenkään kertonut tästä ministeriöön koska... siellä on joku kyttäämässä sua vai? Siksi sä epäilet mun tekevän töitä jollekkin kuolonsyöjälle?". Remy ei voinut kuin syvään huokaisten nousta taas ylös ja astella hieman kauemmas miehestä. Mitä ihmettä oikein tapahtui..
Hän ei edellenkään voinut päästää Lucasia vain menemään. Hän tarvitsis todisteita! Niin toimittiin muidenkin kanssa ja Lucas ei olisi mikään poikkeus.
" Pystytkö sä todistamaan mitenkään, että sä et valehtele? Helppoa se olisi keksiä tuollainen tarina", hän vaati kääntyessään taas Lucasin puoleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Tähän tulee sit otsikko :DDD   To Maalis 07, 2013 8:49 pm

Lucas sai jopa mahdollisuuden vakuuttaa Remy totuudellaan ilman mitään taikalitkuja, joten hän alkoi sitten kertomuksensa. Kaikki se miten hän oli lähtenyt Ranskaan ja miten kaikki oli sitten mennyt vikaan. Ja Remy kuunteli keskeyttämättä ja no.. Hän jätti kertomatta yksityiskohdat, koska ei viitsinyt niinkään ruveta muistelemaan erinäisiä päiviä niistä kymmenestä vuodesta. Ja siinä olisi mennyt ihan liian kauan.
Hänen saatuaan tarinansa loppuun, Remy varmisteli häneltä että oli ymmärtänyt oikein, mutta Lucas pudisti päätään.
"Ei ministeriössä mun tietääkseni ketään ole," hän sanoi, "jos olisi, ei ne tarvitsisi mua sinne. Olen tässä mukana vain sen takia etten.. etten voi ottaa riskiä että joutuisin takaisin.. siihen, mitä oli." Hän ei edelleenkään tiennyt voisiko luottaa Remyyn, mutta toisaalta nainen vaikutti aidon epäileväiseltä ja hämmentyneeltä hänen tarinansa takia.
"Mutta mä vannon etten ole kertonut niille mitään taikaministeriöstä tai taikalainvartijaosastosta tai.. mistään," hän sanoi ottaen samalla tietynlaisen riskin. Nyt jos Remy oli kuitenkin jotain muuta kuin vain taikaministeriön työntekijä, tuo kertoisi siitä kuolonsyöjille ja hän olisi.. kuollut tai jotain pahempaa. Se olisi vain ajankysymys. Mutta kerran Remy suostui luottamaan häneen edes aavistuksen, pitäisi hänenkin yrittää antaa edes hieman luottoa naista kohtaan.
"Ne haluaa tietää missä.. tiedät-kai-kuka on," Lucas sanoi voimatta toistaa Voldemortin nimeä, "tai se poika.. Se henkiin jäänyt Potter. Enhän minä tiedä kummastakaan mitään, miten edes voisin toimittaa sellaisia tietoja niille? Ei niitä kiinnosta taikalainvarijaosaston työntekijät tai mitä siellä tapahtuu.. Ne haluaa löytää isäntänsä."
Remyn noustessa huokaisten ylös hänen edestään, Lucas seurasi taas naista katseellaan ja toivoi jo tosissaan että tämä kaikki olisi nyt vain.. väärinkäsitys. Ettei Remy ollut se, miksi hän oli luullut tuota. Ja että Remy uskoisi hänen sanaansa. Ja siitähän nainen halusikin todisteita, mutta Lucas huokaisi ja pudisti hieman päätään laskien katseensa. Mistä hän todisteita repisi?
"En tiedä," hän vastasi totuudenmukaisesti, "paitsi että.. James Merrill. Kun kuolonsyöjät palautti mut takaisin Lontooseen, ne tiputti mut sen takapihalle. Merrill epäili mua myös aluksi, mutta se löysi ministeriöstä jotain papereita joiden mukaan mä olin kuollut. No.. niitä tietoja tuskin on enää, koska Merrill hoiti mut takaisin elävien kirjoihin.. Mutta Salaisella palvelulla on pakko olla jokin tietokanta, josta käy ilmi että niillä oli agentti, jonka nimi oli Lucas K. Dawson, mutta joka on nyt kuollut. En mä ole jästien kirjoilla elossa."
"Se on sitten eriasia miten ne tiedot saisi sieltä ulos," hän lisäsi, "tuskin mitenkään. Ei ole Salaisen palvelun tapa kertoa kuolleista agenteistaan kellekään."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Tähän tulee sit otsikko :DDD   To Maalis 07, 2013 9:17 pm

Taikaministeriössä ei siis olisi ketään ja Remy nyökkäsi vain hieman Lucasin vannoessa ettei tuo ollut ministeriön asioita kertonut ulkopuolisille. Häntä epäilytti edelleen ja kun Lucasilla ei ollut antaa muita todisteita kuin se, että James Merrill tiesi tuon tauostoista ja että salaisella palvelulla ,joka ei antaisi tietojaan ulkopuoliselle, oli tuon tiedot.
" No mä tunnen Merrillin ja tiedän sen verran, että se mies ei ois sua päästäny ministeriöön rellestämään jos olis epäillyt jotakin..", Remy sanoi yrittäen kuitenkin keksiä oliko tässä jotakin mitä hän ei vielä ollut tajunnut. Ja tottakai oli. Lucas oli kertonut tehneensä töitä salaiselle palvelulle, mutta mitä ihmettä jästit halusivat kuolonsyöjistä? Ei edes salainen palvelu voinut tietää heistä.
" Miksi salainen palvelu lahettäisi oman agenttinsa tutkimaan kuolonsyöjiä?", hän kysyi äkkiä mieltään askarruttavan kysymyksen.
" Ei niillä pitäisi olla mitään tekemistä kuolonsyöjien kanssa. Jos joku sinne olisi pitänyt lähettää niin aurori ministeriöstä eikä miestä joka tekee hommia jästeille".
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Tähän tulee sit otsikko :DDD   To Maalis 07, 2013 9:31 pm

Lucas nyökkäsi Remyn hyväksyessä hänen selityksensä James Merrillistä ja oli äärimmäisen helpottunut siitä että Remy uskoi häntä ilman sen suurempia vakuutteluja. Hän oli jo pyytämässä tuota irrottamaan itsensä siitä tuolista, koska ei henkilökohtaisesti ollut mitenkään innoissaan tuoliin sitomisesta. Hän ei kuitenkaan ehtinyt esittää pyyntöään, kun Remyllä yllättäen olikin kysymys.. Kysymys, johon hän ei millään voisi vastata. Tai hänen olisi pakko, mutta.. Lucas huokaisi.
"Ei salainen palvelu mua sinne lähettänyt," hän vastasi, "tai niiden kirjoilla olin toisessa tehtävässä. Tosiasiassa mä lähin sinne, koska.." Hän vaikeni ja mietti miten hitossa tähän oli tultu! Hän oli kymmenen vuotta elämästään antanut sille ettei kertonut mitään.. mistään! Ja nyt hän oli kertomassa Remy Gallowlle Feeniksin Killasta.
Lucas nosti katseensa takaisin Remyyn.
"Jos mä ikinä saan kuulla että sä olet kuitenkin tekemisissä kuolonsyöjien kanssa," hän sanoi, "niin voit olla varma että seuravaalla kerralla osat on toisinpäin." Hän vaihtoi hieman asentoaan ja kirosi mielessään itseään. Jos tästä seuraisi ongelmia, hän ei tietäisi mitä tehdä.
"Ootko ikinä kuullut Feeniksin Killasta?" hän kysyi lopulta, "olin osa sitä. Ne mut lähetti Ranskaan ottamaan selvää asioista.. Lähdin tietysti ihan vapaaehtoisesti, mutta.. Olisin ehkä kuvitellut että ne olis tullu hakemaan mut sieltä." Lucas tuhahti itsekseen. Niin.. Toisaalta oliko sillä nyt väliä enää vaikka hän kertoisi Killasta kaiken? Nuo eivät tosiaan olleet tulleet hakemaan häntä sen jälkeen kun hän oli kadonnut. Eivät etsineet tai mitään.. Miksi hän enää suojelisi Killan salaisuutta?
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Tähän tulee sit otsikko :DDD   To Maalis 07, 2013 9:56 pm

Tottakai Remy oli kuullut Feeniksin killasta. Hän ei ollut koskaan siihen kuulunut osastolta löytyi niitä joita mukana oli ollut ja vaikka killasta ei pahemmin puhuttu niin sana siitä levisi kuitenkin hänenkin korviinsa kun mahdollisia liittyjiä oli haluttu. Killan tehtävänä Lucasin keikka ei enää kuulostanut yhtään niin epäilyttävältä ja kun lisättiin siihen vielä se, että jututtamalla Merrilliä hän saisi haluamiansa todisteita niin.. hänellä oli jo todisteet kasassa.
Hän kyllä menisi jututtamaan Merrilliä, mutta Lucasia voinut täällä säilyttää. Ja olihan se selvää, että jos Lucas ei töihin palaisi normaalisti vaan pakenisi jonnekkin.. oli tuo valehdelut kaikesta. Siksi hän ei nähnyt syytä pitää miestä minään vankina. Remy taikoi Lucasin tuolissa pitävät köydet pois ja sujautti sauvansakkin talteen.
" Killasta en tiedä, mutta Ministeriöllä ei ole tapana etsiä kuolleiksi julistettuja velhoja", hän sanoi vaisusti ja asia valitettavasti oli niin. Ministeriö ei siitä mitään hyötyisi, kuluttaisi vain varojaan ja mistä sitä tiesi löytäisikö jonkun ruumista koskaan.

Nyt kun tilanne oli selvennyt kääntyi se kaikki tyhmyys vain häneen. Hän oli ehkä toiminut niin kuin hänen uskottiin toimivan tällaisessa tilanteessa, mutta kun hän oli ollut niin varma siitä, että Lucas omasta halustaan teki hommia kuolonsyöjän kanssa. Sitä olisi voinut kuvitellekkaan, että tilanne kääntyisi tällaiseen suuntaan koska mitään vastaavaa ollut tapahtunut!
" Sä et siis aijo laittaa vastaan sille kuolonsyöjälle? Et kertoa siitä Ministeriössä?", hän kysyi koska asia tietenkin vaivasi edelleen. Lucasilla oli kaikesta huolimatta suhteita kuolonsyöjään vaikkakin tahtomattaan. Remyn olisi tietenkin kuulunut asiasta raportoida eteenpäin, mutta äskeisen tilanteen jälkeen se tuntui kuin vastapalvelukselta miehen nöyryyttämisen jälkeen. Kuitenkin jos Lucas paljastuisi vielä huijariksi ..asia olisi ihan toinen
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Tähän tulee sit otsikko :DDD   To Maalis 07, 2013 10:07 pm

Remyn äänensävy oli muuttunut jotenkin radikaalisti nyt kun hän oli kertonut Killasta. Ehkä nainen lopultakin uskoi hänen puhuvan totta. Lucas hymähti hieman Remyn vastaukselle ja tottahan se oli.. Vaan kun Kilta ei ollut ministeriö ja tuolla ei puhuttu mistään varoista tai muustakaan.. Ainoastaan vapaaehtoisista velhoista ja noidista, jotka taistelivat pahaa vastaan vain koska kokivat sen oikeaksi. Se ei ollut työpaikka.. Se oli kutsumus. Kaikki tiesivät riskit liittyessään siihen, mutta.. Tälläisessä tehtävässä olisi uskonut että edes joku olisi kyseenalaistanut hänen kuolemansa ja lähtenyt Ranskaan edes katselemaan että mitä ja missä. Ihan kuten hänen isänsä oli tehnyt.
"Niin.. No ministeriöön mulla ei ollut mitään kytköksiä silloin," hän sanoi, "sinänsä ihme että siellä yleensä ollaan kirjattu mut kuolleeksi kun en ollut edes työntekijä."

Samassa Remy vapautti hänet ja Lucas nousi pikaisesti ylös siitä tuolista. Hän vilkaisi sitä ja sitten Remyä nyökäten hieman. Tuon kysymys sai hänet hymyilemään hieman.
"Kuka niin väitti?" hän kysyi, "tottakai minä laitan vastaan.. Mutta niin. En kerro ministeriössä ellet.. ellet sä halua mun kertovan." Hän katsoi kysyvästi Remyä. Sinänsä nyt kun Remy tiesi tästä.. Olisi ihan oikeutettua vaatia häntä kertomaan asiasta ministeriössä. Toki se tieto tekisi hänet hyödyttömäksi kuolonsyöjille, mutta.. Ei hän voinut vaatia Remyä vaikenemaankaan asiasta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Tähän tulee sit otsikko :DDD   To Maalis 07, 2013 10:33 pm

Lucas kysyi kuitenkin yllättäen hänen mielipidettään siitä kertoisiko mies vaiko ei itseään piinavasta kuolonsyöjästä Ministeriöön. Eikä Remy tiennyt mitä sanoa! Hänen kannaltaan se olisi parempi, koska jos joku saisi tietää että hän peittelee tällaista asiaa hänkin olisi tietysti pulassa. Lucasin kannalta kertominen taas ei olisi kovinkaan hyvä juttu. Mikäli se kuolonsyöjä saisi tietää olisi Lucas varmasti suurissa ongelmissa.
" Sä teet niinkuin sä itse haluat. Mä en sua mene paljastamaan", Remy vastasi ennen kuin käänsi selkänsä Lucasille ja asteli ulos varastosta. Hän halusi jo pois täältä ja jututtamaan sitä Merrilliä. Mahdollisimman kauas Lucasista ,jolla oli selvästi paljon suurempiakin ongelmia kuin selvitä hänen ristikuulusteluistaan.

Remy halusi luottaa Lucasin sanaan ja kun hänelle varmistuisi, että kaikki mitä mies oli kertonut olikin totta. Miten sitä saattoikaan hävetä itseään niin paljon kuin sitten? Ei varmasti mitenkään. Ärsyttävintähän kaikessa oli se, että normaalisti tällainen olisi haitannut häntä mitenkään.
Lucasin saapuessa pihalle vilkaisi hän miehen suuntaan nopeasti.
" Mun pitää lähteä takaisin ministeriöön".
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Tähän tulee sit otsikko :DDD   To Maalis 07, 2013 10:57 pm

Remy ei kuulostanut yhtään omalta itseltään antaessaan hänelle päätösvallan tässä asiassa, mutta Lucas hymähti hieman ja nyökkäsi kuitenkin. Jos päätös olisi hänen.. Hän ei kertoisi. Ei ennen kuin olisi aivan pakko ja.. Jotenkin mielessään hän toivoi että saisi hoidettua kuolonsyöjät pois päiväjärjestyksestä ennen kuin hänen olisi kerrottava. Taikaministeriössä hänen asiansa kuitenkin tulkittaisiin eri tavalla ja todettiin häntä syylliseksi tai ei, hänet luultavasti erotettaisiin. Jo sen takia ettei ministeriöllä ollut varaa ottaa tälläisiä riskejä.. Varsinkaan kun hän ei voinut mitenkään todistaa tarinaansa.
Mutta jos häntä koskaan epäiltäisiin ja jos Remyä oltaisiin koskaan mitenkään sekoittamassa tähän kaikkeen.. Hän pelaisi korttinsa niin ettei Remyä voitaisi syyttää hänen tekemisistään. Vaikka se sitten tarkoittaisi sitä että hän.. joutuisi valehtelemaan myös naiselle itselleen.

Remyn lähtiessä ovelle, Lucas katsahti vielä ympärilleen ja seurasi sitten naista ulos auringonpaisteeseen. Siellä Remy vielä katsahti häntä ja ilmoitti että tuon pitäisi lähteä takaisin ministeriölle. Äkkiä Lucas tarttui kuitenkin naisen käsivarteen ja esti tuota lähtemästä. Hän ei alkuun oikein itsekään tiennyt refleksinsä syytä ja naurahtikin hieman. Mitä hän yritti edes sanoa?
"Remy.. Mä oon pahoillani etten kertonut," hän sanoi, "mutta lupaan etten koskaan kerro kuolonsyöjille mitään.. ja että hoidan heidät pois päiväjärjestyksestä niin pian kuin se on mahdollista."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Tähän tulee sit otsikko :DDD   To Maalis 07, 2013 11:16 pm

Remy oli jo aikeissa kaikkoontua siitä pihalta, mutta Lucasin ote hänen käsivarrestaan sai naisen jäämään siihen ettei Lucas vain vahingossa lähtisi mukaan ja halkeentuisi. Lucas pahoitteli ja Remy tyytyi vain nyökkämään katse kädessään jota mies piteli. Olihan siinä ollut syynsä miksi Lucas ei ollut kertonut.. ehkä hänkään ei olisi kertonut samassa tilanteessa. Oliko sen niin väliä!
" Se on hyvä. Niin kauan kun Ministeriön asiat pysyy sen omina.. ne jättää sutkin rauhaan jotan.. parempi niin", hän sanoi. Koska jos ministeriössä selviäisi, että tietoja välitettiin jonnekkin asiaa alettaisiin tutkimaan ja varmasti joku ennemmin tai myöhemmin pääsisi Lucasin jäljille. Eipä kyllä sekään kuulostanut miltään muulta kuin itsemurha tehtävältä yrittää hankkiutua eroon yksikseen niistä kuolonsyöjistä, mutta ehkä Lucas tiesi mitä teki.
" Täähän on sitten ihan selvä asia .. ministeriö ei puutu sun asiaan ja sä et petä ministeriötä", hän totesi ja kohotti viimein katseensa Lucasiin odottaen miehen päästävän irti hänen kädestään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Tähän tulee sit otsikko :DDD   To Maalis 07, 2013 11:26 pm

Lucas päästi irti Remyn kädestä tuon vastatessa hänelle ja nyökkäsi hieman. Hänen täytyisi kyllä jatkossa olla tarkempi tapaamisten kanssa. Jos Remy oli päässyt hänen jäljilleen, pian joku muukin voisi tajuta. Ja se olisi sitten.. vähän pahempi juttu. Ei hän voisi yksitellen alkaa jokaista ministeriöläistä maanittelemaan.
"Jep," hän sanoi hymähtäen, "no.. ei tässä sitten kai muuta. Lähde sä ministeriöön niin mä jatkan tästä.. kotiin." Hän hymyili Remylle hieman ja katsahti ympärilleen paikantaen missä päin Lontoota olikaan.
"Nähdään töissä.." hän sanoi ja lähti sitten kävelemään katua pitkin kohti Lontoon keskustaa, josta voisi sitten suunnistaa kotiinsa. Hän kun ei edelleenkään suuremmin pitänyt ilmiintymisestä.

[Tynkä lopetukset kunniaan 8DD]
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Tähän tulee sit otsikko :DDD   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Tähän tulee sit otsikko :DDD
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Autonmaalaus
» '90 Accord ei käynnisty!

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Remy ja Lucas-
Siirry: