PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Ne kauan kaivatut ministeriöbileet

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Su Marras 18, 2012 9:01 pm

tiistai 8.12.1998

Leticia oli juuri tekemässä lähtöä työpaikaltaan kun käytävällä joku pysäytti hänet ja ojensi hänelle taikaministeriön sinetillä varustetun kirjeen. Leticia otti kirjeen hieman hämillään vastaan, mutta kiitti lähettiä ja tuo sitten lähtikin omille teilleen. Hän avasi kirjeen kävellessään ja.. se oli kutsu taikaministeriön kaudenavauspippaloihin. Tosiaan eihän Kingsleyn virkaanastujaisia oltu koskaan pidetty, koska niin paljon oli tapahtunut niin nopealla aikavälillä.
Kutsussa luki pukukoodi, kuten aina, ja että hän voisi tuoda halutessaan avecin. Leticia naurahti hieman. Se kuka tämänkin kutsun oli kirjoittanut ei varmasti ollut suuremmin ajatellut kuka hänen avecinsa tulisi olemaan. Vai tulisiko? Leticia hymähti ja tunki kirjeen visusti taskuunsa.

Kävellessään kotia kohti, Leticia ei voinut olla ajattelematta ensinäkään sitä miten hän kertoisi juhlista Rabastanille.. ja toisekseen haluaisko tuo lähteä? Mitä jos tuo ei haluaisi lähteä? Ymmärrettäväähän se olisi.. Mutta jos tuo ei lähtisi niin kenen kanssa hän sitten menisi? Vai menisikö yksin.. Yksin oli aina hirveää mennä, koska silloin kaikki kyselivät kamalasti.
Lopulta hän pääsi kotiovelleen ja sisäänpäästyään, potki kengät jalastaan ja ripusti talvitakkinsa eteisen naulaan. Keittiöstä kuului kahvinkeittimen porinaa, mikä sai Letician hymyilemään. Siitä saakka kun Rico oli syntynyt, häntä oli kotona odotellut tuore kahvi töistä tullessaan. Hän käveli keittiöön ja katsahtaessaan olohuoneeseen, hän huomasi Rabastanin kuistilla tupakalla. Hän kaatoi heille molemmille kahvia ja hipsi sitten olohuoneen halki kahvikuppien kanssa. Matkalla hän kumartui katsomaan kehdossa nukkuvaa Ricoa, muttei voinut sen enempää poikaa ihailla koska kädet oli täynnä kahvikuppeja.
"Toin sulle kahvia," hän sanoi hymyillen ja ojensi toisen kupeista Rabastanille, "miten meni päivä?" Hän katsahti unissaan äännähtävää Ricoa.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Su Marras 18, 2012 9:44 pm

Rabastan seisoskeli polttelemassa tupakkaansa terassilla. Hänellä mitään takkia ollut tai mitään. Sukkasillaan pelkkä t-paita päällään hän sielä värjötteli ja koitti imeä tupakkansa loppuun mahdollisimman nopeasti. Päivä oli ollut mitä paskin. Hän oli aina olettanut, että lapsen kanssa kotona olevat äidit viettäisivät jotakin luksus aikaa.. lukisivat kaikkia kivoja lehtiä.. tapaisivat ystäviään ja vauva vain nukkuisi. Kaikki se oli valetta! Tai sitten heidän pojassaan vain oli jokin vika. Rico oli huutanut koko päivän siitä lähtien kun Leticia oli aamulla lähtenyt töihin ja hän ei ollut saanut hetkeksikään istua alas.
Mikään ei ollut kelvannut sille pennulle. Ei ollut nälkä, ei kaivannut seuraa.. ja vaippakin oli ihan kuiva. Lopulta hän oli vain iskenyt sen pojan kehtoon ja jättänyt huutamaan itsekseen. Ilmeisesti se keuhkojen pihalle karjuminen oli Ricon lopulta väsyttänyt ja nyt poika nukkui. Juuri sopivasti kun äiti tuli kotiin.

Leticia kuskasi hänelle kupillisen kahvia ja mies otti sen vastaan vaihdettuaan tupakan toiseen käteensä ja hörppäsi kahvista hieman ja irvisti. Hienoa.. hän oli onnistunut keittämään jotakin tiskivettä. Sen siitä sai kun koitti samalla rauhoittaa vauvaa ja keittää hyvät kahvit.
" Siinäpäs se", mies vastasi ja tumppasi sen tupakkansa, " parempi mennä sisälle...täällä on kylmä." Rabastan pudisti hieman lunta sukistaan ja asteli sitten keittiöön sen kuppinsa kanssa niin hiljaa kuin vaan pystyi.
" Mites omasi?"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Su Marras 18, 2012 9:57 pm

Rabastanin ehdotus sisällemenemisestä sopi Leticialle paremmin kuin hyvin, koska hän vihasi kylmyyttä enemmän kuin ehkä mitää. Ja jo se pari sekuntia siinä oven suussa tuntui olevan pari sekuntia liikaa! Niinpä hän kääntyi ja kipitti sisätiloihin Rabastanin edellä ja kylmät väreet kulkivat hänen lävitseen kiitos äskeisen kylmän hetken.
Keittiöön päästyään, Rabastan kysyi hänen päivästään ja Leticia kohautti hartioitaan.
"Eipä siinä mitään ihmeellistä," hän vastasi puhuen normaalia hiljaisemmalla äänellä jottei Rico heräisi, "ei ollut yhtään oikeudenkäyntiäkään joten aika hiljaista. Paitsi että kun olin lähdössä kotiin, sain kutsun Kahlesalvan virkaanastujaispippaloihin." Oli ehkä parempi esittää asia samantien pois päiväjärjestyksestä. Rabastan lähtisi jos haluaisi ja jos ei niin.. Ei sitten. Ei hän oikeastaan aikonut pakottaa miestä lähtemään mukaansa, koska tottakai hän ymmärsi paremmin kuin hyvin jos tuo ei halunnut.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Su Marras 18, 2012 10:01 pm

Letician päivä kuulosti melkeimpä siltä, että hänkin voisi huomenna lähteä töihin ja mies nyökkäsi hieman. " Vaihteeksi rauhallisempaa", hän sanoi ja hörppäsi taas siitä kahvistaan. Sen seuraksi tarvittaisiin kyllä nyt jotakin keksejä tai hän ei saisi sitä alas. Rabastan nousikin penkoman kaappeja ja kääntyi pian keksipaketin kanssa Lettyn puoleen naisen kerrottua jostakin pippaloista joihin oli saanut kutsun.
" Vai niin... ajattelitko mennä?", hän kysyi istuessaan taas alas ja penkoi paketista pari keksiä itselleen. Jotenkin hän jo arvasi, että se kutsu koskisi heitä molempia.. tai no Leticiaa, mutta tuolla oli varmasti vapaus ottaa mukaansa joku seuralainen.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Su Marras 18, 2012 10:09 pm

Leticia hymähti hieman Rabastanin kommentille työpäivän rauhallisuudesta. Niinpä niin.. Tosin hän piti töistä enemmän silloin kun jotain tapahtui! Onneksi tämä rauhallinen päivä tarkoitti sitä että hän saisi taas vaan jäädä kotioloihin vauvan ja Rabastanin kanssa. Jos siellä oli näin leppoista niin mitä hän siellä teki!
"Niin.. Eipä tarvi varmaan huomenna sitten mennä," hän sanoi, "kerran siellä oikein mitään taas tapahdukaan."
Hänen kerrottua juhlista, Rabastan kysyikin hänen menemisistään jolloin Leticia hymähti uudemman kerran.
"Joo kai mun on melkee pakko," hän naurahti pienesti mutta vakavoitui sitten aavistuksen.
"Se kutsu on kahdelle jos kiinnostaa," hän selvensi vaikka arveli jo että Rabastan varmaan melkein arvasikin sen.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Su Marras 18, 2012 10:15 pm

Huomenna hän saisi siis nukkua vihdoinkin ja Letician ei toivottavasti tarvitsisi hetkeen taas pitää mitään työpäiviä. Rico taisi melkein tietää koska äiti ei ollut kotona ja ärsytti hänet ihan äärirajoille saakka huutamalla vain ihan huvikseen.
Kuten Rabastan oli arvellutkin oli hänellä mahdollisuus lähteä mukaan näihin Kingsleyn.. mitkä lie pippalot nyt olivatkaan. Rabastan nakersi vain sitä keksiään ja katseli samalla Leticiaa. Tarvitsikohan hänen edes vastata mitään?
" Mä haluan kyllä ehkä sittenkin elää vielä kun sä mut kerran pelastit", hän sanoi ja pyyhki muruja paidaltaan.
" Äläkä sano, että kun sä olet siellä mä olen turvassa kaikelta.. siellä on auroreita. Aurorit ja kuolonsyöjä samoissa juhlissa", Rabastan pudisti päätään, " ei se vaan toimi".
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Su Marras 18, 2012 10:26 pm

Jo Rabastanin tuijottaessa häntä, Leticia tiesi vastauksen ja se olisi jyrkkä ei. Rabastanin selityksille elossa pysymisestä ja.. tun arvatessa melkein mitä hän ehkä olisi sanonut, nainen naurahti vain kepeästi.
"Höh!" hän sanoi ja nousi sitten kuppinsa kanssa siitä pöydästä, "must ois ollu niin kivaa kävellä ja tanssia siel sun kanssa ja kaikki ois ollu naama väärällää! Meist puhutaa siellä jo nyt, ei tietenkää ku mä oon kuulolla, mutta sen jälkeen ei ministeriössä puhuttaisi edes lakijutuista pitkään aikaan!" Häntä nauratti koko juttu.
"Meen vaihtaa nää työkuteet pois," hän ilmoitti ja ohimennessään suukotti Rabastanin tukkaa lähtien sitten kahvikuppinsa kera yläkertaan.


perjantai 11.12.1998

Leticia oli viettänyt kok päivän shoppaillen Alisonin kanssa ja todennut ettei hänestä saisi sen sortin naista edes kirveellä uhaten! Hän ei vain ymmärtänyt miten Alison jaksoi juosta kaikki kaupat läpi moneen otteeseen vertaillen ja pohtien jotain typerää mekkoa. Hänelle olisi kelvannut se ensimmäinenkin vaihtoehto, mutta ei Alisonille! Jos hän olisi ollut yhtään fiksumpi, hän ei olisi koskaan maininnut minkälaisiin juhliin oli menossa.. tai edes että oli ylipäätään menossa juhliin!
Alison oli ollut sitä mieltä että hänen pitäisi pakottaa Rabastan mukaansa vaikka hän oli itse koville sitä vastaan. Miten hän voisi pakottaa kuolonsyöjän kaikkien niiden aurorien ja laki-ihmisten keskelle! Ei mitenkään! Rabastanin lyhyessä vastauksessa oli ollut pointtinsa.
"Kotona ollaan!" hän huikkasi eteiseen päästyään. Rico kuulosti olevan hereillä tai ainakin tuon nauru kantautui jostain päin taloa joten hiljaa ei sen suuremmin tarvinut olla.
"Vaikka läheltä liippasi, Alison on varmaan joku salamurhaaja ja yrittää päästä eroon musta!" hän naurahti ja lähti sitten kasseineen yläkertaan. Hän voisi sovittaa vielä koko kokonaisuutta ja sitten jos se näyttäisi hirveältä, hän voisi hipsiä kauppaan ilman Alisonia palauttamaan kaikki ne mekot.
Mekko oli kyllä nätti.. Eihän sitä muutakaan voinut sanoa. Hän oli alkuun karsastanut valkoista mekkoa mutta.. Kai Alison oli sitten kuitenkin ollut oikeassa ja se sopi hänelle. Sitä hän ei kyllä koskaan myöntäisi siskolleen!
Saatuaan mekkonsa, kenkänsä ja.. kaulakorunsa.. ylleen, hän jäi pyörimään makuuhuoneen peilin eteen ja katselemaan itseään hyvinkin arvioivasti. Kaulakoru oli kyllä ehkä liikaa..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Su Marras 18, 2012 10:40 pm

Rabastanin ei onneksi tarvinnut alkaa vääntämään asiasta sen enempää. Leticialle kelpasi hänen vastauksensa ja naisen puhuessa siitä miten heistä puhuttiin ministeriössä oli Rabastan tukehtua keksiinsä. Ei hän halunnut olla mikään ministeriön puheenaihe!
" Tossa oli kuule jo vaan enempi syytä miksi mun ei sinne kuulu tulla", hän sanoi.

---

Leticia oli lähtenyt viettämään shoppailu päivän Alisonin kanssa ja he olivat Ricon kanssa saaneet viettää päivän taas kahdestaan. Poika oli onneksi ollut hieman paremmalla tuulella ja Letician tullessa kotiin huikkasi hän tervehdyksen takaisin.
Alisonia manaten katosi Leticia yläkertaan ja Rabastan nosti Ricon syliinsä siitä lattialta, " pitäisikö meidän mennä katsomaan mitä se äiti nyt sitten löysi itselleen". Ricolla ei tietenkään ollut mitään tätä vastaan ja he lähtivät yläkerran suuntaan.
Rabastan jäi seisoskelemaan siihen ovensuuhun huomatessaan Letician peilailevan itseään uusi mekko päällään ja hänen oli kyllä myönnettävä, että olis siitä Alisonista ainakin johonkin apua. Vaikka Letty olisi varmasti osannut ihan itsekkin valita mekkonsa.
" Oletpas sinä nättinä", hän sanoi ja hymyili hieman huoneeseen astellessaan. Rabastan laski Ricon siihen sängylle ja kallisteli hieman päätään naista katsellessaan.
" Tämänkös ajattelit laittaa niihin Ministeriön juhliin?", hän kysyi
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Su Marras 18, 2012 10:49 pm

Leticia katsahti Rabastania tuon vastauksen kuullessaan eikä voinut kuin hymyillä huvittuneena. No niinhän siinä kieltämättä oli! Mutta Rabastan ei voisi sille mitään että heistä puhuttaisiin. Jos Rabastan tulisi juhliin; kaikki kauhistelisivat heitä pariskuntana. Ja hänestä se olisi hauskaa. Jos Rabastan taas ei tulisi juhliin, kaikki kauhistelisivat sitä silti.
Ihan kuin kaikki odottaisivat Rabastanin saapuvan juhliin niinkin oudolta kuin se vaikuttikin.

---

Hetken päästä Leticia huomasi peilin kautta kuinka Rabastan ja Rico ilmestyivät siihen ovenpieleen ja saadessaan kehuja, hän käännähti ympäri heilutellen hieman sitä helmaansa.
"En mä tiedä.. Alisonin mielestä tää olisi just hyvä," hän vastasi ja nosti katseensa helmastaan Rabastaniin joka laski Ricon siihen sängylle, "olisin ite toivonut jotaa muuta väriä.. Valkonen on jotenki niin arka." Hän kääntyi taas peilin suuntaan ja siirsi sitten katseensa niihin koruihin.
"Tää kaulakoru on kyllä ihan hirvee.." hän mutisi ja otti sen sitten pois laskien pöydälle. Hän löytäisi laatikostaan varmasti jotain vähemmän.. mahtipontista. Sitäpaitsi oli kuinka muotia tahansa niin isot rihkamakorut eivät vaan olleet hänen juttunsa! Isot korut ylipäätään..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Su Marras 18, 2012 10:59 pm

" Alison kyllä tietää. Mun mielestäni se sopii sulle täydellisesti", Rabastan sanoi voimatta irroittaa katsettaan Leticiasta. Korustaan Leticia kuitenkin luopui ja Rabastan istui siihen sängyn reunalle eikä voinut olla ajattelematta sitä miten Letty varmasti keräisi katseita niissä pippaloissa. No onneksi hän voisi lohduttautua sillä, että ilmeisesti kaikki tiesivät että Letty oli hänen kanssaa kun heistä kerran niin paljon puhuttiin.
" Älä sitten juo niin paljon, ettet pääse enää ilmiintymään takaisin.. tai soperra takassa jotakin niin, että päädyt jonnekkin toiselle puolelle saarta", Rabastan nauroi
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Su Marras 18, 2012 11:08 pm

Rabastanin kumotessa hänen epäilynsä, Leticia hymyili tuolle peilinsä kautta ja siirsi sitten katseensa taas mekkoonsa liikutellen hieman sitä yläosaansa paremmin.
"No jos sä niin sanot.." hän naurahti. Jos joku kaataisi juomat hänen päälleen niissä pippaloissa niin hän olisi heistä kahdesta se joka saisi pääsylipun Azkabaniin.
Rabastanin nauraessa hänen juomisestaan, Leticia kääntyi ympäri ja pudisti huvittuneena päätään.
"Laitan sulle suojeliuksen ja käsken hakemaan," hän sanoi, "Oon tääl jossaa. tos on kai kuusi.. eiku mäntyhän se on. Tuu hakee!" Hän kumartui Ricon puoleen ja poika tapitti häntä suurilla silmillään.
"Taitaa äiti olla vähän hassu jos eksyy matkalla ministeriöstä kotiin?" hän lässytteli vauvalle, "joo-o.. Taitaa olla!" Rico ei kyllä ymmärtänyt sanaakaan mutta ilmeisesti hänen hassut ilmeensä olivat tarpeeksi naurettavia.
"Ehkä mä selviän sieltä kotiin," hän naurahti, "vaikka joudun tossa matkalla hakkaamaan puolet Lontoon spugeista." Hän kääntyi taas ympäri ja alkoi riisua sitä mekkoaan saadakseen sen suoraksi henkariinsa. Kai se sitten oli hyvä. Kengät ainakin tuntuivat yllättävän mukavilta jalassa vaikka.. olisi ne hänen vanhemmat korkkarinsakin tähän sopineet..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Su Marras 18, 2012 11:23 pm

Rabastan naurahti hieman Letician vastaukselle. Kyllähän hän hakisi, mutta parempi ettei Leticia menisi eksymään mihinkään metiköihin tai Lontoon keskustaan. Voisi muuten mennä hetki löytää tuo sieltä ja tuoda kotiin.
Eihän matka mikään pitkä ollut, mutta mistä sitä tietäisi mitä kaikkea tuolta vastaan tulisi. Aika turvallinen reitti Ministeriöstä talolle kuitenkin oli, että eiköhän Letty selviäisi.
Rico naureskeli siinä vieressä äitinsä hölmöjä ilmeitä ja Rabastan laski katseensa poikaan, " mitäs me pojat sitten keksittäis? Voitaisiin vaikka nukkua ja syödä hyvin". Onneksi Ricolla ei ainakaan sillä hetkellä ollut mitään ideaa vastaan, mutta tunnetusti tuon mieli saattoi muuttua hetkessä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Su Marras 18, 2012 11:48 pm

maanantai 14.11.1998

Niistä ministeriön juhlista oli tullut suurempi stressin aihe Leticialle kuin hän oli osannut arvatakaan. Hän ei voisi mennä sinne yksin! Mutta hän ei voisi mennä sinne myöskään kenenkään muunkaan kanssa, koska hänellä oli kihlasrmus ja.. mitä hänestä sen jälkeen puhuttaisi jos hän menisi juhliin jonkun muun miehen kanssa?! Hän oli päättänyt kysyä Rabastanilta vielä kerran. Tai sitten hänen olisi vain otettava joku kaveri ministeriöstä avecikseen. Ei hän muutakaan voisi!
Yksin hän ei menisi.

"Rabastan, oletko varma ettet lähde sinne ministeriön juhliin?" hän kysyä töksäytti tultuaan alakertaan, "tai siis ei sun ole pakko mutta mä en oikein voisi lähteä sinne yksinkään. Tai voisin mutta en jaksaisi sitä kysymystulvaa." Ja niitä katseita, hän lisäsi ajatuksissaan mutta hymyili kuitenkin täysin vilpittömästi Rabastanille.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Su Marras 18, 2012 11:57 pm

" Mitä ihmeen kysymys tulvaa?" Rabastan kysyi heti ja nosti katseensa Leticiaan siitä vauvakirjasta jota oli selaillut.
" Eikai kukaan nyt sitä ihmettele, ettei kuolonsyöjä ilmesty paikalle? Vaikka me nyt seurustellaankin ei kukaan voi olettaa, että mä oikeasti ilmestyn sinne", hän sanoi ja käänsi katseensa takaisin siihen kirjaan ja käänsi sivua. Miksi ketään kiinnosti jos joku tuli sinne yksin! Tai jonkun kanssa.. aivan kuin Leticia nyt olisi ollut se Taikaministeri jota kaikki seurasivat.
" Ymmärtäisin jos itse Taikaministeri ilmestyisi itsekseen, mutta eikai ketään kiinnosta sun seuralaises puutos? Mikset sä saa vaikka Klausia kanssas sinne.. tai lainaa Justinia", hän ehdotti
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Ma Marras 19, 2012 12:06 am

Leicia oli aikeissa vastata kysymystulvasta mutta Rabastan alkoikin selittämään pitemmästi kuinka kukaan ei kyselisi mitään koska hän ei llut taikaministeri. Ai ei kyselisi?! Häneltähän sitä nimenomaan kyseltäisiin, koska taikaministeriltä ei voitu moisia asioita kysellä. Ja koska joltain piti saada kysellä niin he jotka eivät olleet suuressa virassa, joutuisivat juurikin sen kysymystulvan uhriksi.
"Kyllä ne ihmettelee," hän vastasi hieman naurahtaen ja istuutui siihen Rabastania vastapäätä, "sä et sitä kuitenkaan usko mutta ei ne oo siellä sillee 'kuolonsyöjä ei tullu paikalle!' vaan enemmänki 'hooo, letty tuli ilman miesystävää! Onkohan niillä ongelmia?'" Hän naurahti hieman ja pohti hetken viitsisikö edes yrittää Klausia tai Justinia. Klausille hän olisi koko loppuelämänsä velkaa jotkut typerät huispauksen aitioliput ja Justin.. olisi vaan tylsää seuraa.
"Klaus pistäis mut elinikäisee velkavankeutee ja Justin.. on varmaa tylsää seuraa tollasis pippalois," hän sanoi totuudenmukaisesti, "mutta jos sä et lähde niin mun on saatava sinne kuitenkin joku koska en vaan voi mennä yksin. Ei se joku poista sitä etteikö susta ja musta puhuttais mut ainakin mulla ois joku jonka kans olla siellä." Hän katseli Rabastania sen kirjan yli.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Ma Marras 19, 2012 12:16 am

Rabastan hymähti vain Letician ollessa sitä mieltä, että kylläpäs kyseltäisiin ja käänsi vain sivua jatkaen lukemista siitä mitä pitäisi tehdä jos vauva olisi aikeissa tukehtua maitoon.
" No sitten vastaat niille ja pian kaikki tietää, että sun parisuhtees voi ihan hyvin", Rabastan ehdotti ja joutui irroittamaan katseensa kirjasta kun Justin eikä Klauskaan kelvannut ja nainen ilmoitti menevänsä sitten jonkun ihan muun kanssa.
" Ketä joku", hän kysyi ja piteli kättään siinä kirjan välissä, ettei sivu vain karkaisi siitä mihinkään. Kuka oli tämä joku!
" Onko sulla jotain miespuolisia mysteeri ystäviä kenestä sä et koskaan ole kertonu", hän kysyi naurahtaen vaikka asia oli ihan hemmetin vakava! Miksei hän tiennyt mistään miehistä jotka olivat Lettylle niin läheisiä, että nuo saattoi viedä mukanaan juhliin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Ma Marras 19, 2012 12:22 am

Leticia yllättyi hieman Rabastanin reaktiosta tuon udellessa kenen kanssa hän sitten olisi menossa eikä tuon jatkokysymyksessäkään ollut mitään tietoa huolettomuudesta. Leticia kuitenkin naurahti.
"En minä vielä tiedä," hän vastasi totuudenmukaisesti, "mutta joku mun on kuitenkin raahattava mukaani koska en mene yksin sinne." Hän mietti hetken ja hymähti uudemman kerran.
"Kai joku ministeriöläinen varmaan," hän lisäsi, "en mä ole ajatellut asiaa sen enempää. Kai mun sitten pitää alkaa kysellä sieltä että kenellä ei oo avecia vielä." Säälittäväähän se olisi, mutta parempi niin kuin mennä yksin! Sitäpaitsi jos hän menisi jonkun ministeriöläisen kanssa, häntä ei ehkä katsottaisi niin kieroon kuin voitaisi. Ministeriöläinen olisi kuitenkin ensisijaisesti kaveri. Jos hän raahaisi sinne jonkun randomin, siitä heräisi taas lisää kysymyksiä. Eikä hän halunnut saada sen naisen mainetta joka vaihtoi miestä useammin kuin pikkuhousuja ja/tai puuhasi jotain miesystävän selän takana.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Ma Marras 19, 2012 12:31 am

Rabastan ei voinut enää keskittyä siihen kirjaansa. Hemmetti sentään.. eihän hän voisi antaa jonkun sällin Minsiteriöstä viedä Leticiaa. Vaikka ne nyt olisivatkin yhdet pippalot ja hän luotti Leticiaan enemmään kuin kenenkään... silti.
" Hyvä on mä lähden sinne", Rabastan myöntyi ja nousi ylös sohvalta. Hän nappasi sen kirjansa ja suljettuaan sen kävi iskemässä sen takaisin kirjahyllyyn.
"..mutta mä en ala laittamaan päälleni mitään pukua! Siistin kauluspaidan ja silitetyt housut riittää", hän lateli ehtonsa ennen kuin poistui olohuoneesta. No ainakin viina olisi ilmaista...

18.12.1998, Perjantai

Aika meni aivan liian nopeasti ja se ilta jolloin niihin hirveisiin juhliin piti lähteä oli edessä ihan liian pian. Kuten mies oli luvannut oli hän kiskonut päälleen itselleen niin tavalliset vaatteet. Mustan kauluspaidan ja mustat housut. Hän ei alkaisi itseään laittamaan sen kummemmin mihinkään Ministeriön juttuihan ja peilin edessä hän vielä sotki tukkansa sen näköiseksi kuin olisi juuri noussut sängystä.
" Minä olen ainakin valmis"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Ma Marras 19, 2012 12:51 am

Leticia oli oikeastaan jo pohtimassa mahdollisia avec-vaihtoehtoja töistä, mutta sitten Rabastan yhtäkkiä täräyttikin lähtevänsä. Hän käänsi yllättyneenä katseensa Rabastaniin eikä voinut hetkeen kuin tuijottaa ja naurahti sitten.
"Oi ihanaa," hän sanoi nousten itsekin siitä tuoliltaan ja oli oikeasti todella iloinen Rabastanin päätöksestä. Miksei olisi? Hän sai avecinsa ja vielä oman miehensä! Sitäpaitsi.. Hänestä oli ihan hyvä että Rabastan lähti niihin juhliin. Jo miehen itsensäkin takia. Hän ei uskonut että tuo jaksaisi istua kotona koko loppuelämäänsä vältellen kaikkia mahdollisia sosiaalisia tilanteita.
"Ei sun tarvi," hän lupasi miehelle tuon ladellessa ehtojaan paeten olkkarista ihan kuin hän olisi pakottamassa tuolle jonkun puvun päälle! Musta kauluspaita oli hänestä ihan tarpeeksi siisti. Onneksi tuo ei ollut ehdottanut mitään kamalaa.. kulunutta.. hihatonta paitaa tai jotain! Siinä tapauksessa tästä oltaisiin jouduttu vääntämään kättä.

---

Sen jälkeen kun Rabastan oli suostunut lähtemään hänen kanssaan niihin juhliin, ei Letician stressi ollut kyllä mitenkään laskenut. Hän ei oikeastaan llut aivan perillä mistä se johtui mutta eniten häntä tuntui stressaavan nimenmaan oma ulkonäkö ja sehän se vasta outoa olikin!
Rabastanin ilmoittaessa olevansa valmis, Leticia asteli korviksia laittaen huoneeseen ja hymähti hieman. hänellä oli yllään se Alisonin valitsema mekko ja kengät odottelivat jalkaan laittamista. Kaulakoru oli edelleen ihan hirveä ja Leticia oli jo päättänyt antaa sen Alisonille joululahjaksi. Tuohan siitä pitäisi eikä hän!
"Mäkin.. ihan kohta.. ehkä.." hän mutisi ja nousi sitten taas tuijottelemaan itseään peilistä ja pöyhi hieman omaa tukkaansa. Kohta saisi kelvata tai hän jäisi itse kotiin!!
"Pöh en sitten laita mitään kaulakorua!" hän totesi ja laittoi korurasiansa kiinni ja tunki sen kaapin perälle, "ja Alison saa tuon kauhistuksen joululahjaksi." Ehkä hän ostaisi jotain muutakin. Ehkä. Tai sitten ei.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Ma Marras 19, 2012 1:12 am

Leticia ei omasta mielestään tainnut olla valmis vielä, mutta hyvältä nainen näytti! Ilman sitä kaulakorua ja kaulakorun kanssa.
" Ehkä se sitten näyttää paremmalta Alisonilla. Mutta mun mielestäni sä oot kyllä ihan valmis", hän sanoi ja suukotti Leticiaa ennen kuin poistui alakertaan. Takin hän nappasi naulasta ja kiskoi sitä päälleen samalla kun tarkisti, että kahvinkeittimet ja muut vaaralliset asiat oli eliminoitu. Eipä olisi ollut kovin kiva palata takaisin jos kämppä olisi kärventynyt.
Kun Leticiakin oli mielestään valmis lähtemään ojensi Rabastan kätensä tuolle ja heti heidän pihalle päästyään antoi hän Letician hoitaa ilmiintymisen Ministeriöön.

Oli aina niin omituista olla Ministeriön tiloissa ja Rabastan seurasi siinä Letician vierellä vain oikeaan suuntaan. Jotenkin siellä jossain oli iso tila tämänkaltaisia juhlallisuuksia varten ja heidän päästyä perille tuli joku noutamaan häneltä hänen takkinsa.
Mies haroi hieman hermostuneena hiuksiaan ympärilleen katsellessaan ja tottakai heihin jo luotiin katseita ja puhuttiin. Niinhän Letty oli sanonutkin että tapahtuisi. Tulisi hän tai ei.. ihmiset puhuisivat joka tapauksessa heistä. Hyvin kiusallista.
Rabastan ei ehtinyt kauaa edes koota itseään kun hänet äkkiä lyötiin vasten lattiaa ja joku selvästi piteli häntä siinä.
" Lestrange! Viimeinkin uskaltaudut näyttäytä ulkomaailmassa!.. Leticia varmaan joutui taivuttelemaan hyvin pitkään". Rabastan oli vähällä saada sydänkohtauksen. Hän olihan varma, että hänen loppunsa oli nyt siinä. Ei enää Ricoa ja Leticiaa. Kuitenkin kuullessaan tutun naisen äänen hän käänsi hieman päätään ja pian jo Remy auttoi hänet ylös sieltä lattialta.
" No! Älä näytä tuolta.. rentoudu mies ja pidä hauskaa", Remy naurahti Rabastanin mulkoillessa tuota murhaavasti ja naisen lätkäistessä häntä rintaan älähti hän hieman.
" Aivan mielettömän hieno mekko!", Remyn huomio oli pian Leticiassa, " aivan sellainen minkä.. Alison ostaisi. Mutta se sopii sulle mahtavasti".
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Ma Marras 19, 2012 1:24 am

Leticia kääntyi Rabastanin puoleen tun todetessa hänet valmiiksi eikä voinut kuin hymyillen tuhahtaa hieman. Niin kai sitten.. Ja turhaanhan hän stressasi! Hän ei edes tajunnut miksi stressasi.
Rabastan lähti edellä alakertaan Letician jäädessä vielä pukemaan kenkiä jalkaansa. Saatuaan kaikki lopultakin valmiiksi, hän vilkaisi vielä peilikuvaansa. No.. ehkä se olisi sitten siinä.
Alakerrassa Leticia veti vielä takkinsa ylleen ja tarttui sitten Rabastanin ojennettuun käteen. Hänestä oli hyvin hämärää miten hän tuntui stressaavan näitä bileitä pahemmin kuin Rabastan kun kaiken järjen mukaan tämän pitäisi olla juuri toisinpäin!

Leticia ilmiinnytti heidät Taikaministeriön aulaan ja lähti sitten astelemaan kohti itselleen tuttua juhlasalia. Hän vilkaisi hieman Rabastania ja huomasi kyllä pieniä hermostuneisuuden merkkejä mutta päätti olla ruokkimatta niitä millään lailla. Ehkä hänen pitäisi jossain vaiheessa sanoa miehelle ettei hän halunnut tuon vain seisoskelevan sivussa ja myötäilevän kaikkea mitä muut puhuivat.. Ei hän sen takia ollut mieheen rakastunut.
Hän ei kuitenkaan ehtinyt edes avata suutaan kun joku jo repäisi Rabastanin häneltä. Hän oli niinikään saada sydärin koska pelkäsi jo jotain fiaskoa, mutta hyökkääjä olikin..
"Remy!" hän naurahti ehkä aavistuksen toruvalla äänensävyllä ja toisen naisen laskettua irti Rabastanista, kumartui hän hieman auttamaan miestä pystyyn. Joskus hänkin vielä jaksoi yllättyä Remyn aika-ajoin typerästä ja ajattelemattomasta huumorista! Vaikkei.. siinä nyt tietysti mitään vikaakaan ollut. Hän kun harrasti sitä sillointällöin itsekin.
"Voi kiitos," Leticia naurahti, "joo Alison on kaiken takana. On ylipäätään ihme että olen vielä tässä. Hetken luulin että minut haudattaisiin ostoskeskukseen." Hän tarttui taasen Rabastania kädestä ja vilkaisi tuota hymyillen. Hän.. Ei oikeastaan tiennyt kuinka hyvin tämä kaksikko tunsi toisensa? Remy nyt tottakai tiesi Rabastanin useastakin syystä, mutta..
"Äh.. Rabastan, tässä on Remy Gallow," hän esitteli, "ihan siltä varalta ettette tunne. Me ollaan Remyn kanssa tunnettu koulusta saakka.. Joten niin varmaan tekin? Ehkä. Jollain tasolla? Remyllä on hämärä huumorintaju mutta kun sen juttuihin tottuu niin kyllä se sitten on ihan hauska tapaus.. " hän virnisti Remylle hieman.
"Mihin sä Chaoksen oot jättänyt?" hän puolestaan kysyi.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Ma Marras 19, 2012 1:53 am

Rabastan pudisteli itse hieman vaatteitaan naisten puhuessa jotakin mekoista ja hän ei kyllä sen kummemmin naista tuntenut.. muuten kuin sen, että tuo oli Letician ystävä ja käynyt samaan aikoihin koulua. Nii nja sen että tuo oli aurori
Hän ojensi kättänsä kun esiteltiin ja Remy tarttui siihen hymyillen. Heidän tiensä olivat varmasti joskus kohdanneet, mutta kumpikaan sitä mennyt siinä mainitsemaan. Rabastan voinut joka ikistä auroria muistaa johon oli joskus törmännyt.
" Tää tapaaminen ei ehkä olisi ihan näin hauska jos oltaisiin Rabastanin kanssa ennenkin tavattu", Remy kuitenkin sanoi asian ääneen.
" Rodolphuksen olen kyllä tavannut...", Remy aloitti, mutta näytti sitten päättävän että tänään ei tainnut olla oikea hetki jakaa sitä tarinaa sen enempää ja käänsi katseensa naurahtaen Lettyym, " muistuta, että kerron siitä joskus".
Rabastan vilkaisi ympärilleen Letician kysellessä Chaoksesta ja pian selvisi, että tämä Chaos oli ilmeisesti Remyn seuralainen.
" Hukkasin sen tuonne muiden unhoituttajien sekaan", nainen vastasi osoitteli oikeaan suuntaan, " mun on kuitenkin varmaan parempi mennä katsomaan sen perään.. pitäkää te hauskaa". Naisten vaihdettua halaukset katosi Remy oman miehensä luokse.

" Mun mielestä on todella ahdistavaa.. että sun paras ystäväs on aurori", Rabastan mutisi katsellessaan Remyn perään ja nappasi itselleen lasillisen juomaa heidän päästyä peremmälle. Leticiallekkin hän otti lasin ja ojensi sen naiselle.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Ma Marras 19, 2012 2:02 am

Leticia tuijotti remyä ilmeellä "Ei tänään eikä nyt" naisen puhuessa ja luojan kiitos tuo tajusi pitää päänsä ummessa.. Joko hänen tuijotuksensa takia tai sitten naisen aivot vaan suostuivat toistaiseksi toiminaan. Asiat tietysti muuttuisivat kunhan Remy saisi tarpeeksi lasillisia kitattua kurkustaan alas. Ehkä he olisivat siihen mennessä jo kadonneet paikalta? Tai ainakin kadottaneet Remyn.
"Kaikkien niiden unhoituttajien sekaan?" Leticia naurahti, "niitä kun on niin älyttömästi.." Hänkin katseli hieman ympärilleen mutta sitten Remy olikin jo sitämieltä että hänen pitäisi ehkä lähteä etsimään sitä miestään.
"Joo törmätää myöhemmin," Leticia sanoi ja halattuaan toisiaan pikaisesti, Remy jätti heidät kahden. Rabastanin mutistessa hänen parhaasta ystävästään, Leticia nosti katseensa mieheen ja otti tarjotun lasin tuolta.
"Yhtä ahdistavaa kuin se että naisystävä on yleinen syyttäjä?" hän kysyi virnistäen, "Äh älä huoli.. Remy on hyvä tyyppi! Me ollaan aina oltu ku kaks marjaa. Sehän teki sulle käytännös melkee saman tempun ku mä joskus!" Hän siirsi katseensa taas väkijoukosta Rabastaniin ja joi siitä juomastaan.
"Etkö muista?" hän naurahti, "silloin joskus kun olit ensin aiheuttanut mulle sydärin Hughin takia ja vietiin sitä kotiin.. Itseasiassa oltiin sovittu juuri niistä ekoista treffeistä. No kuitenkin.. Mähän sidoin sut siihen paikkaan etkä sä voinut tehdä mitään!" Hän naurahti leppoisasti ja takertui taas Rabastanin käsikynkkään.
"Se oli hauskaa," hän mutisi lasiinsa, "kai se on mun ja Remyn käsitys huumorista."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Ma Marras 19, 2012 2:11 am

" Melkein yhtä ahdistavaa", Rabastan naurahti Letician muistuttaessa omasta ammatistaan. Ihme sotkuun hän tosiaan itsensä oli ajanut aikoinaan, mutta edelleen sitä oltiin ulkona Azkabanista joten kai hän oli sitten tehnyt ihan oikeita valintoja.
Hän ei aluksi muistanut mistä Leticia oikein puhui, mutta muistot palasivat kyllä mieleen Lettyn niist kertoessa ja hän älähti hieman.
" Mieluummin olisin muistamatta tuota", hän sanoi ja joi hieman lasistaan, " .. te naiset olette kyllä outoja". Hän päätään pudistellen kumartui suukottamaan Leticiaa ja oli vain hyvillään siitä millainen tuo oli. Eipä hän tässä varmaan olisi ellei kaikkea sitä olisi tapahtunut. Rabastan ei ehkä aina.. tai melkein koskaan ymmärtänyt Letician huumoria.. tai huumoria ylipäätänsä, mutta osasi tuo silti asiansa hyvin.

Siinä eksyi väistämättä hyvin nopeasti pöydän luokse josta sai kaikkea pientä syömistä ja Rabastan päätti, että jäisi siihen loppu illaksi! Ehkä hän silloin ehtisi maistaa kaikkea.
" Mmmh.. maista tätä", hän nappasi jonkin kyhäelmän missä oli katkarapuja päällä antoi sen Letician syötäväksi ennen kuin nappasi itselleen uudelleen samanlaisen.
" Jos katoan.. löydät mut tästä"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   Ma Marras 19, 2012 2:29 am

Leticia nauroi Rabastanin sanoessa heitä naisia oudoiksi ja nyökkäsi kyllä hyväksyvästi saaden samalla suukon osakseen. Mutta eivät he naiset olleet ainoita outoja! Kyllä sitä välillä sai koville miettiä sitäkin mitä Rabastanin päässä liikkui! Vaikka toisaalta joskus tuota pystyi lukemaan kuin avointa kirjaa, mutta sitten taas toisaalta.. Niin. Mutta ei hän todellakaan ollut yksin outo!
"Vai olisit! Myönnä vaan kyllä se susta on näin jälkikäteen ajateltuna ihan yhtä hauskaa!" Leticia nauroi, "ihan niinku mustaki sun ja hughin hippaleikit on nyt hauskoja vaikka sillä hetkellä en tiennyt mitenpäin olla!" Voi se päivä oli jotenkin.. No se oli kyllä muuttanut kaiken. He eivät varmaan koskaan olisi lähteneet treffeille ellei Hugh olisi vastannut hänen puolestaan siihen Rabastanin kysymykseen. Tai no mistäs hän tiesi kuinka monta kertaa Rabastan olisi jaksanut kysyä. Hän itse olisi ehkä ollut liian tyhmä hyväksyäkseen treffikutsua kaiken työnmenetyksen ja elämän sekaantumisen pelossa.

He kävelivät jonkun aikaa ja päätyivät sitten jonkun ruokapöydän luokse ja Rabastan syötti hänelle jonkun hyvänmakuisen katkarapu.. tikun.
"Hah et kyllä katoa mihinkään," Leticia naurahti käsi suun edessä jottei katkaravut lentelisi pitkin pöytää.
"Leticia!" kuului äkkiä huudahdus ja Leticia käännähti ympäri. Häneltä pääsi hiljainen, hieman tuskastunut huokaisu kun hän tajusi kuka sieltä saapuikaa.
"No hei vain," Leticia sanoi jokseenkin tympeästi mutta David ei ollut humaavinaankaan sitä.
"No miten menee?" mies kysyi, "ai Lestrangekin on saapunut paikalle? Oikein.. Miellyttävä tutustua. Etkö esittelisi meitä Leticia?" Leticia mulkaisi Davidia hyvinkin happamasti ja katsahti sitten Rabastania.
"Rabastan, tässä on.. David Walters," hän sanoi viittoen miehen suuntaan, "hän on kansainvälisen velholiiton.. brittijaoston jäsen."
"Puheenjohtaja," David oli heti korjaamassa ja soi Rabastanille yhden niistä ärsyttävistä hymyistään.
"Niinpäniin.." Leticia mutisi, "Mennäänkö Rabastan käymään parvekkeella? Haluan raitista ilmaa.."
"Voi minä kun luulin että saisin viedä sinut tanssimaan!" David hekotteli ja Leticia katsahti tuota vielä hyvinkin kärttyisästi ennen kuin veti Rabastanin mukanaan pois siitä seurasta.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Ne kauan kaivatut ministeriöbileet   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ne kauan kaivatut ministeriöbileet
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
 Similar topics
-
» Boxer SpeedDay 10v. juhlatapahtuma 8.-10.7 (kiihdytys, rata, slalom ja bileet)

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: