PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Best christmas present ever

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava
KirjoittajaViesti
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Pe Marras 09, 2012 8:28 pm

" No.. minä käyn siellä mielelläni. Vaikka se mies ei siitä kiitollinen olisikaan", Neera sanoi nauraen ja lähti metsään Ricon kädestä kiinni pitäen.
Lumi onneksi väheni mitä syvemmälle metsässä päästiin ja pian kulkeminenkin helpottui huomattavasti. Heidän päästessä sille aukiolle minne Will oli haudattu asteli Neera lumisen kummun luokse ja työnsi toisen kätensä taskunsa lämpön.
Ricon taikoessa kuitenkin kukkasen siihen kumulle hymyili hän vain hieman. Ehkä tämä nyt sit sentään sallittiin.
" Olisi pitänyt ehkä ottaa pullo viskiä ja kaataa tähän, mutta Will olisi varmaan pitänyt sitä vain haaskauksena", hän sanoi pitäen katseensa siinä hautakummussa. Metsässä oli todella hiljaista ja ainoat äänet kuuluivat ainoastaan silloin kun yläpuolella olevissa puissa vipelsi orava pudotellen lunta oksista.
Neera rutisti Ricon kättä hieman lujempaa ja siirteli lunta jalkojensa alla toivotellessaan Willillekkin hyvät joulut. Ehkä siellä missä tuo oli juhlittiin myös? Ihan Willin mielenterveyden kiusaksi.
" Mä oon raskaana", nainen äkkiä töksäytti sen pitkään hiljaa seisomisen jälkeen ja vaikka hän ei Ricoon katsonutkaan pystyi sitä silti näkemään, että hän hymyili hieman.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Pe Marras 09, 2012 8:40 pm

Rico naurahti Neeran miettiessä mitä tuon isä olisi tehnyt ja katsahti toista.
"Niin.. Jos sille tuo kukkia, se valittaa että miksei viskiä.. Sitten jos tuo viskiä niin sekin on tuhlausta." Voi mitä hän olikaan menettänyt kun Neeran isä oli kuollut! Se mies olisi varmaan ollut.. hauska appiukko.
Heidän välilleen laskeutui pitkä hiljaisuus, jonka aikana molemmat tuntuivat vain tuijottavan sitä hautaa. Neera kuitenkin täräytti sellaisen tiedon ilmoille että hiljaisuuskin siinä särkyi! Rico käännähti nopeasti katsomaan tuota ja häneltä pääsi epäuskoinen hymähdys.
"R-Raskaana?" hän älähti huomaten Neeran hymyilevän. Ihan pienesti. Rico alkoi nauraa epäuskoisena, mutta silminnähden ilahtuneena. Hän veti Neeran halaukseen ja rutistettuaan naista, otti hän tuon kasvot käsiinsä ja hymyillen suuteli tuota.
"Mä rakastan sua," hän nauroi ja vei kätensä naisen hartioille kääntäen sitten päätään pudistellen katseensa takaisin hautakumpuun.
"Kuulitko Will? Musta tulee isä!" hän laukaisi tietäen ärsyttävänsä miestä jos Will vain kuulisi. Sitten hän käänsi katseensa hellästi hymyillen Neeraan.
"Jo toistamiseen," hän sipaisi hiuskiehkuran Neeran ohimolta sivuun ja nauraen suukotti tuota. Miten ihmeessä elämä voisi enää kääntyä yhtään paremmaksi!
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Pe Marras 09, 2012 9:11 pm

Ricon yllättyneisyys sai naisen naurahtamaan hieman ja halasi miestä takaisin Ricon kiskottua hänet halaukseen. Ja hän kun oli niin sanonut, ettei varmasti halunnut lapsia! Tässä sitä kuitenkin taas oltiin.., mutta lapsi olisi kuitenkin Ricon. Aivan varmasti Ricon!
" Will parka. Mahtaakohan se laittaa ensi kerralla kovastikkin hanttiin kun joutuu palamaan tänne. Se vaan toivoo, ettet tuu hehkuttamaan onneas kasvotusten", Neera sanoi ja vilkaisi itsekkin alas kumpuun. Pitäisi ehkä ihan kiusallaan tulla!
" Se ei varmasti tuu olemaan mitään helppoa.. Jakey kun on vielä niin pieni sillon myös", Neera huokaisi ja käänsi katseensa Ricoon, " mutta eiköhän tähän kaiken onnen sekaan pientä hammasten kiristelyö kaivatakkin jo sitten.. ja aina voidaan vaivata sun vanhempias". Neera upotti molemmat kätensä hetkeksi Ricon taskuihin mieheen nojaillessaan ja kaikki tämä tuntui ihan hyvältä. Perhe Ricon kanssa.
" Ei kerrota vielä muille. Annetaan sun äitis tarjoilla rauhassa sitä viiniäkin mulle.. käyn kaatamassa ne pois sitä mukaan kun se täyttää lasia. Parempi, että ne iloitsee nyt Josésta".
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Pe Marras 09, 2012 9:24 pm

Neeran mainitessa ettei hän saisi tulla riemuitsemaan päin Willin naamaa, Rico käänsi hölmistyneenä katseensa naiseen ja jäi ajattelemaan asiaa. Päin.. Päin naamaa?! Kyllähän hän oli tiennyt että Will palasi kerran vuodessa takaisin tähän maailmaan vain heittääkseen henkensä uudelleen, mutta.. Mutta.. Voisiko tuo.. tuoda jonkun mukanaan? Voisiko hän..
Ricon ajatus katkesi Neeran jatkaessa vauvoista ja perheestä ja siitä kuinka vaikeaa se saattaisi olla. Ricon hölmistynyt ilme muovautui uudelleen hymyyn.
"Kyllä me pärjätään," hän lupasi, "mä oon sun kanssa koko ajan." Nyt kun olisi tulossa toinen lapsi, hänen olisi ehkä mietittävä huispausta uudemman kerran. Tai lähinnä joukkuetta, johon hän hakeutuisi. Koska hän oli ollut täysi kusipää silloin kun Neera odotti Jakeytä, hän halusi korvata kaiken nyt. Hänen täytyi korvata kaikki nyt. Ehkä joku huispausjoukkue sopisi hänelle.. Niin ettei hänen tarvitsisi heti juosta ympäri Eurooppaa ja maailmaa pelaamassa vaan hän voisi pysyä Britanniassa.
Neeran pyytäessä etteivät he kertoisi hänen vanhemmilleen vielä, Rico hyväksyi ajatuksen nauraen.
"Mä voin juoda ne sun viinis," hän lupasi senkin, "silleen vainvihkaa ettei kukaan huomaa." Annetaan äitin ja isän keskittyä nyt Joséen.. Ja Mischaan. Tästä syntyisi vaan turhaa hälinää ja nuo kaksi eivät saisi ansaitsemaansa huomiota. Ja varsinkin kun Mischa oli tainnut aina tuntea jotenkin niin että hän vei kaiken huomion.. Tänään niin ei kävisi. Ei todellakaan. Ei edes vahingossa.
"Joo pidetään salaisuus," hän naurahti vielä, "voidaan kertoa sitten vaikka.. ensi vuonna!" Rico käänsi katseensa taas Willin hautaan jota varten he olivat sinne tulleetkin ja muisti sitten sen, mitä oli miettinyt ennen kuin Neera oli jatkanut.
"Hmm.. Mitä luulet, pystyisikö sun isä tuomaan jonkun muunkin sieltä.. mukanaan? Silloin kun tulee itse käymään.."
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Pe Marras 09, 2012 9:43 pm

Varmasti he pärjäisivät kun olivat tähänkin asti selvittäneet ties mitä esteitä. Hän saisi vaan taas siirtää hieman sitä huispaamista, mutta ehkä sitä jopa huomaisi nauttivansa siitä kotiäitinä olemisesta ja.. äh.. tuskimpa sentään. Kyllä hän vielä ehtisi huispaamaan.
Ricon kysymys sai Neeran kohottamaan katseensa ja miettimään hetken oliko koskaan ollut puhetta mistään sellaisesta, että Will kykenisi tuomaan muita kuolleita mukanaan. Neera kohauttikin hieman olkapäitään.
" Ei Will kyllä koskaan ole sanonut etteikö pystyis siihen", Neera sanoi ja naisen kasvoilla oli hyvin hämmenttynyt ilme kunnes hän tajusi kenet Rico oikein takaisin halusi tuoda.
" Jacob? Sä haluat tavata Jacobin?", hän kuitenkin varmisteli
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Pe Marras 09, 2012 9:49 pm

Rico nyökkäsi Neeran vastaukselle katsahtaen Neeraa ja sitten hautakumpua, mutta Neeran kysymyksen myötä hän hymähti hieman ja laski katseensa johonkin lumen peittämiin jalkoihinsa.
"Niin no.." hän mutisi hieman epäröiden ja katsoi hautaa kuin sieltä voisi millä hetkellä tahansa nousta Will Jacob mukanaan. Vaikka eihän niin tietenkään ollut. Tuon kuolinpäivään oli melkein puolivuotta.
"Se vaan.. Kun José elää ja kaikkea," hän lisäsi hiljaa ja huokaisi. Hänen oli ollut vaikea käsitellä asiaa jo silloin kun luuli tosissaan että Jacob oli tappanut Josén. Hänen tapettuaan Jacobin ja saatuaan selville ettei tuo oikeasti tappanutkaan Joséa, koko homma muuttui taas vaikeammin käsiteltäväksi. Ja juuri kun hän oli luullut selvittäneensä asiat itsensä kanssa, selviää että Jacob pelasti Josén eikä suinkaan tappanut. Hän oli äärimmäisen iloinen Josén elossaolemisesta eikä voisi olla onnellisempi tämän kaiken tapahtuneen takia, mutta.. Hän vain toivoi että voisi puhua asiat Jacobin kanssa. Kertoa kuinka pahoillaan oli ja kuinka tekisi kaiken tekemättömäksi jos se vain olisi mahdollista.
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Pe Marras 09, 2012 10:15 pm

" Sä voit kysyä sitä ens kerralla.. tai ehkä Will kuuli jo nyt sun ideas. Ei voida tietää", Neera sanoi ja suukotti Ricoa ennen kuin laski vielä hetkeksi itsekkin katseensa isänsä hautaansa. Varmasti tuo raahaisi mukaansa jonkun jos se olisi mahdollista. Se kun tietäisi sitä, että mies itse saisi ryypätä rauhassa!
Kun kylmä alkoi tulla ja ruuatkin varmaan jo olivat valmiit lähtivät Neera ja Rico rämpimään takaisin talolle päin. Heti sisälle päästyään iski Neera takkinsa vain naulaan ja kiiruhti tarkistamaan, että Jakeyllä oli varmasti kaikki hyvin. Ehkä hän nyt huolehti liikaa.. sen ei ollenkaa huolehtimisen sijaan. Mutta ei kai siitä haittakaan ollut...
Ruokaakin kuskattiin jo ruokasaliin jota Lestranget eivät tuntuneet käyttävän muuten kuin tällaisissa tapauksissa kun vieraita oli enemmän. Tai jos oli jokin hienompi juhla. Pöydästä löyti vaikka mitä ja Neeraakin oli selvästi muistettu, koska pöydässä ei ollut pelkästään lihaa.
" Onko tää kaikki Letician tekemää? Vai onko kotitonttu ollu paljonkin apuna?", hän kysyi istuessaan alas siihen toiseen vapaaseen paikkaan ja kiitti saasessaan kulhon jossa oli jotakin laatikkoa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Pe Marras 09, 2012 10:24 pm

Rico nyökkäsi hymähtäen Neeralle ja päätti että seuraavan kerran tulisi itse käymään paikalla ja vaikka maanittelisi sen miehen tuomaan Jacobin takaisin! Edes päiväksi. Vaikka julmaahan se tietysti oli. Tietyllä tavalla.
"Ehkä tulen seuraavan kerran ihan itse kysymään," hän sanoi Neeralle, "tapaan sitten samalla appiukkoni." Hymyillen tän suukotti Neeraa ja yhteistuumin he päättivät lähteä takaisin talolle.
Sisällä kaikki olivatkin jo kerääntymässä pöydän ääreen ja Rähjä iloisena kuskasi tarjottimia pöytään. Jokin typerä hymy oli jumittunut Ricon naamalle vauvauutisten takia ja hän huomasi sen olevan kasvoillaan vielä hänen istuessaan pöytäänkin.
"Mikä sua noin hymyilyttää?" José kysyi kummaksuen ja Rico käännähti katsomaan siskoaan. Hetken hän lagasi.
"No sinä!" hän nauroi, "sinä ja sinun uskomaton kotiinpaluusi!" Tosiasiahan sekin oli. José pudisti virnistäen päätään, mutta osti perustelun. Hänkin oli typerän hymyn ammattilainen, varsinkin nyt kun oli taas kotona.
Neeran kysyessä ruuasta, Leticia ojensi tuolle perunalaatikkoa ja hymyili.
"En mä kaikkea ole tehnyt," hän vastasi, "en olisi millään ehtinyt kun José sekotti mun ajattelukyvyn." Hän vilkaisi tytärtään tuttu hymy kasvoillaan ja istuutui sitten.
"Ja pitihän Rähjääkin nyt vähän lahjoa näin joulun kunniaksi," hän lisäsi vilkaisten virneen kera Neeraa. Samassa tonttu purskahti kiittelemään saamastaan lahjasta eikä Leticia voinut olla nauramatta.
"Sitten kun ollaan syöty ni mä haluun rökittää jonkun velhoshakissa!" José ilmoitti latoessaan lautaselleen kaikkea mahdollista, "kuka on vapaaehtoinen?" Hän siirsi katseensa jotenkin merkitsevästi Mischaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Pe Marras 09, 2012 10:49 pm

Ricon ja Neeran palattua sisälle oli tunnelma taas ihan katossa ja pöydässä ihmeteltiin sekä Ricon hymyilyä, että Letician laittamia ruokia. Joista osa oli tietysti Rähjän ansiota.
" Sä haluat pelata mun kanssa koska tiedät, että mä häviän!", Mischa sanoi huomatessaan siskonsa katselevan hänen suuntaansa sen shakki ehdotuksen jälkeen. Hän oli tässä perheessä varmaan surkein shakin pelaaja!
" Mutta mikäs siinä.. kai mä sitten taas kerran häviän sulle", Mischa myöntyi ja iski lihaa lautaselleen kun tuli hänen vuoronsa sitä ottaa.
" Isästä sä saisit kyllä paremman vastustajan.. tai Rodolphuksesta", hän vihjaili ja lykkäsi liha vadin takaisin pöydälle jotta voisi aloittaa vihdoin sen syömisen. Äh.. ruokaa oli niin valtavasti! Onneksi olisi aikaa syödäkkin.
Rabastan vilkaisi oman lautasensa äärestä veljeensä. Ei sitä näköjään jotkin asiat koskaan muuttuneet. Niin olivat hekin aikoinaan kotona kuluttaneet joululomat shakkia pelaillen. Kaikkien niiden pelikertojen ansiosta.. hän saattoi melkein jo olla jopa parempi kuin Rodolphus!
" Menikö Gabriel ja Alison sun vanhempies luokse?", Rabastan kysyi samalla kun tuhosi ruokaa lautaseltaan. Hän niin muisti sen erään hirveän joulu Lettyn vanhemmilla.
" Sun äitis ah.. niin ihana sauna pääsee varmaan taas käyttöön".
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Pe Marras 09, 2012 10:56 pm

José virnisti veljelleen tuon arvatessa mikä hänen taka-ajatuksensa tässä oli! Tottakai hän halusi ensimmäisen shakkinsa pitkään aikaan, pelata sitä vastaan kenet tiesi ettei olisi hänelle niin suurta vastusta! Mischa kuitenkin ehdotti isää tai Rodolphusta ja José käänsi katseensa noihin, muttei ehtinyt sanoa mitään kun Rodolphus jo keskeytti.
"Ei pelatkaa te naperot vaan," hän sanoi ja käänsi sitten ovelasti virnistäen katseensa veljeensä, "mä voisin hakata Rabastanin pitkäst aikaa! Vai mitä Rabastan?" Jotkin asiat eivät vaan muuttuneet. Ja ehkä kaiken sen lumisotimisen jälkeen Rodolphuskin oli laskeutunut jollekin nostalgiatasolle. Siinä missä Rabastan pohti jotain joulua, jonka nuo olivat ilmeisesti Letician kanssa viettäneet kahden tuon vanhempien luona, Rodolphus unohtui muistelemaan niitä jouluja kun he olivat Rabastanin kanssa olleet.. No pieniä. Silloin kun hän oli vielä ollut tylypahkalainen eikä kuolonsyöjä.
Rabastanin kysymys sai Letician naurahtamaan ja muistelemaan sitä saunaepisodia.
"Valitettavasti äitillä ei taida olla sitä enää," hän sanoi ja oli oikeastaan aika pettynyt koska hän oli tykännyt siitä lämmöstä!
"Isä taisi vihdoin kyllästyä siihen," hän jatkoi, "Alison ja Gabriel ovat siellä ja samoin Klaus. Me mennään sitten huomenna käymään siellä koko konkkaronkka tai muuten äiti ei puhu mulle vuoteen!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Pe Marras 09, 2012 11:31 pm

" Luuletko voittavas?", Rabastan kysyi virnistäen ja ottaisi kyllä haasteen vaastaan! Heti kun lapset kyllästyisivät shakkiin hän kyllä rökittäisi veljensä.
" Tuut niin häviämään tän", hän sanoi osoitellen veljeään haarukallaan. Ehkä hän uhosi liikaa, mutta ei Rodo helpolla tulisi pääsemään. Letician kertoessa, että valitettavasti sitä ihanaa saunaa ei enää ollut olemassa tuhahti Rabastan hieman. Hän olisi niin halunnut Gabrielin joutuvan taas kerran kärsimään siitä kopperosta.
" Tottakai mennään", mies lupaili.
Saatuaan mielestään tarpeeksi syötyä siihen hätään nousi Mischa pöydästä ja lähti olohuoneeseen sitä shakkia pelaamaan vaikka tulos oli selvä jo ennen kuin hän oli istumaan päässyt.
Neerakin kiitteli ruuasta ja oli ovelasti ruokailun aikana antanu viininsä Ricolle niin kuin oli sovittu ja nappasi pöydästä vain lasin jossa oli mehua.
" Mä menen katsomaan josko se poikakin haluais jo syödä", hän sanoi Ricolle ja poistui sitten hänkin pöydästä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Pe Marras 09, 2012 11:44 pm

Rabastan epäili hänen voittoaan ihan samalla tavalla kuin aina ennenkin ja Rodolphus vastasi tuon uhoamiseen osoittamalla itse veljeään haarukalla ja söi hyvien tapojen mukaisesti suunsa tyhjäksi.
"Odota vaa!" hän nauroi, "saat elämäsi shakkiturpiinoton vielä tänään!" Hän jatkoi syömistään. Leticia pudisteli naureskellen päätään ja tyytyi vain katselemaan sitä muiden onnea. Se oli niin sanoinkuvaamatonta! Ensin Rico pistää Zachin vankilaan, Rabastan pyytää Mischaa kotiin, Neera ja Rico viettävät häitä, Rico palaa huispaukseen, José on elossa ja Mischakin tulee jouluksi kotiin! Ja se että Mischallakin on tyttö ja.. että Rodolphuskin hymyilee taas aidosti pitkästä aikaa. Eikä hän siltä onneltaan tajunnut edes kiinnittää huomiota siihen kuka pöytäseurueessa joi viiniä ja kuka mehua.

Lopulta ruuat saatiin napaan ja Mischan noustua mennäkseen olohuoneeseen, José ponkaisi seisomaan ja kiitettyään äitiään ja onnesta soikeutuvaa Rähjää, pinkoi tyttö veljensä perässä shakkilaudan ääreen.
"Kopioikaa se lauta!" Rodolphus huusi noiden perään, "ennen kuin aloitatte! Voin sitten hakata isänne samantien! Rähjä tuo mulle viskiä."
"Kyllä Rodolphus-herra," tonttu vikisi kumartaen ja hipsi sitten hakemaan pyydettyä viskiä. Neeran lähdettyä pöydästä mehulasin kanssa, Rico katsoi tuon perään ja hymyili edelleen niin kovin typeränä. Hän pyrki kyllä jo koville pyyhkimään sen hymyn kasvoiltaan koska pöytäseurue oli niin vähentynyt! Lopulta hänkin nousi kiittäen pöydästä ja lähti katsomaan Jakeytä ja Neeraa.. Ja katsomaan kuinka Mischa hävisi ottelunsa!
"Mä pelaan sitten häviäjää vastaan," Rico ilmoitti olkkarissa suoden virnistyksen Mischalle ennen kuin istui siihen Neeran ja Jakeyn viereen. Hän olisi niin halunnut kertoa edes Jakeylle että tuo saisi pikkusisaruksen mutta ei niin ei!
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   La Marras 10, 2012 12:13 am

Mischa kopioi heidän lautansa isää ja Rodolphusta varten ennen kuin komenteli nappulat paikoilleen.
" Äh.. nössöt kun ette uskalla toisianne vastaan pelata", Mischa hymähti ja vilkaisi sohvalle istuneeseen veljeensä tuonkin halutessa pelata häntä vastaan. Tai häviäjää, mutta olisi jokin ihme jos hän menisi ja voittaisi pelin.
Peli saatiin aloitettua ja pian olohuoneeseen ilmestyi toisetkin pelaamaan. Mischa käänsi katseensa omaan peliinsä ja antoi taas käskyn nappulalleen jonka jälkeen seurasi taas isänsä ja Rodolphuksen pelin etenemistä.
" Mä voisin melkeen jo nyt luovuttaa..", hän huokaisi kun Josén nappula tuhosi hänen omansa jo toistamiseen.
" Siirrä tota seuraavaksi", Neera sanoi noustuaan seuraamaan peliä hieman lähempää ja päätettyään hieman auttaa pientä tyhmää velhoa joka ei shakkia ei osannut. Mischa vilkaisi naiseen kuin miettien kannattiko tuohon luottaa ja siirsi sitten nappulaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   La Marras 10, 2012 12:24 am

"Kyl mä Ricoo vastaa voin pelata!" José puolustautui Mischan väittäessä heitä nössöiksi, "mä vaa muistuttelen eka pelin säännöist itteäni.." Hän virnisti Mischalle ja alkoi sitten oikein urakalla syömään tuon nappuloita.. Aina siihen hetkeen kunnes Neera tuli auttamaan tuota!
"Hei tää on epäreiluu!" José parahti Mischan uhatessa, varmasti tietämättään, hänen kuningastaan. Nappula alkoi huutaa hänelle solvauksia kun hän oli noin vain päästänyt Mischan nappulan uhkaamaan!
"Joojoo.. Äh.." José tuhahti ja siirsi kuninkaan pois tulilinjalta.
"Älä nyt sitä siirrä!" Rico huudahti sohvalta käsin Josén meinatessa hänen mielestään tehdä jonkinsortin itsemurhasiirron.
"Sen lähetti pistää tornis poskeen ihan samantien," Rico selitti Josén katsahdettua häntä kysyvästi, "siirrä tätä ja syö toi heppa.." Hän käveli laudan luo ja siirsi Josén kuningatarta tuhoten toisen Mischan hepoista.
"Ei kuningatarta vielä saa siirtää!" José parahti, "nyt jos se syödään niin saat kyllä tuta mun raivon kun pelaan sua vastaan!" Rico nauroi ja vakuutellen ettei sitä syötäisi, istui Josén ja isänsä väliin vilkaisten sitten isänsä peliä.
"Sinuna kyllä siirtäisin kuningattaren veke tosta," hän mutisi isälleen ja osoitti Rodolphuksen lähettiä.
Leticia otti Jakeyn syliinsä ja istahti nojatuoliin katselemaan vierestä muiden peliä. Hän joi hieman viinistään ja puheli sitten Jakeylle kuinka tuo varmasti voittaisi kaikki shakissa heti kun oppisi puhumaan!
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   La Marras 10, 2012 1:00 am

Neerasta oli kuitenkin apua ja Mischa taisi päästä hieman tasoittamaan Josén huudosta päätellän. Virnistäen hän kiitteli Neeraa, mutta sitä iloa avusta ei kauaa kestänyt kun Ricokin ilmestyi siihen ja antamaan neuvoja siskolleen.
" Nyt tää ei ole reilua. José on tässä hyvä ilman sun apuaski", Mischa sanoi ja tökkäisi veljeään kylkeen tuon kääntyessä auttamaan välillä isääkin.
Neeran uusilla neuvoilla sai Mischa vihdoin hajotettua vastultajaan yhden nappulan mikä ei tosin ollut muuta kuin yksi tuon sotilaista.
Rabastan vilkaisi kyllä nappuloihinsa tarkemmin Ricon häntä neuvoessa ja hetken asioita pähkäiltyään totesi sen olevan kaikkein järkevintä.
" Kyllä huomaa kuka sut on opettanu pelaamaan", hän sanoi kääntämättä katsettaan siitä laudasta ja pian hänen nappulansa ja pisti Rodon nappulaa palasiksi siinä laudalla. Tästä pelistä ei kyllä vielä tiennyt yhtään mihin suuntaan se oli menossa.

" Äh! siinäkö se nyt muka oli!", Mischa huudahti ja Neera taputteli tuota selkään onnitellen häviöstä, " .. että mä inhoan shakkia". Mischa nousi ylös siitä paikaltaan jotta Rico pääsisi hänen tilalleen jatkamaan pelaamista ja laahusti itse istumaan nojatuoliin äitinsä viereen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   La Marras 10, 2012 1:21 am

Rico tyytyi virnistämään Mischalle tuon maristessa reiluudesta. Jos Neera sai auttaa Mischaa niin oli ihan reilua että hän auttaisi Joséa! Sitäpaitsi Joséhan oli ollut tekemässä jonkun ihan älyttömän siirron missä ollut mitään järkeä! Pitihän se nyt estää tavalla tai toisella..
Ja samoin isän hölmöydet, joista mies sitten kehuskelikin sillä kuka oli Ricon opettanut. Rico naurahti, mutta Rodolphus oli selvän erimieltä!
"Haha! Voit uskotella itelles niin jos se auttaa sua nukahtamaa!" Rodolphus käskytti nappulansa Rabastanin tornin kimppuun ja pian hänen valkoinen lähettinsä jo huitaisi tornin kahtia.
Mischan hävitessä pelinsä, tuo taisi olla jo sitä mieltä että Rico saisi pelata Joséa vastaan eikä häviäjää vastaan joten tuo poistui pelilaudan ääreltä.
"Sori iskä, saat selvitä loppuun ittekses," Rico naurahti ja hivuttautui laudan toiselle puolelle, "mutta on pikkusisko rökitettävänä."

Mischan rysähtäessä siihen äitinsä viereen, Leticia teki tuolle hieman tilaa ja heitti heidän harteilleen yhden niistä kuuluisista takkavilteistään kietoen sitten kätensä Mischan harteille.
"Must on niin ihanaa ku sä oot kotona," hän sanoi ja oli sanomattakin selvää ettei se hymy naisen kasvoilta ollut kadonnut missään vaiheessa, "saisit käydä useammin! Miten siellä Romaniassa menee? En ole tainnut edes ehtiä kysymään semmosta vielä."
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   La Marras 10, 2012 2:11 am

Mischa sai peittoa päälleen ja pian oli todella lämmin. Kai se viltti oli jokin taikaviltti eikä mikään ihan tavallinen.
" Hei Jakey", hän tervehti viltin alle piilotettua vauvaa joka varmaan paistuisi jossakin vaiheessa sinne lämpöön. Hän piti katseensa vauvassa vaikka äiti utelikin Romaniasta ja Mischa oli aika varma, että kun hän pariin kysymykseen vastaisi.. kääntyisi puhe vaivihkaa taas hänen mysteeri tyttöönsä.
" Sä olit siellä ihan vähän aikaa sitten", hän vastasi naurahtaen ja vilkaisi äitiinsä ennen kuin jatkoi Jakeyn tökkimistä.
" Mutta siellä menee hyvin. Mä kävisin mielelläni useammin täällä, mutta töitä on niin paljon.. ja sen porttiavaimen kanssa on aina ongelmia", hän sanoi ja saatuaan sormensa Jakeyn otteesta käänsi hän katseensa takaisin äitiin.
" Mä olen ajatellut, että muuttaisin takaisin britteihin", hän äkkiä töksäytti ja oli jo jatkamassa, mutta Jakeyn iloinen kiljunta esti häntä puhumasta yhtään mitään. Vasta kun poika oli saanut sanottua sanottavansa sai hän mahdollisuuden jatkaa, mutta siinä vaiheessa oli Mischan ajatukset jo katkenneet täysin.
" Äh niin", hän muisti taas ja Rähjän tarjoiltua juotavaa hänellekkin käänsi Mischa taas katseensa äitiinsä samalla kun hörppi kuumaa juotavaa.
" Sillä tytöllä loppuu siellä pian työt... ja mä tulen takaisin tänne samaa matkaa". Lohikäärmeet olivat olleet hänen elämänsä jo vaikka kuinka kauan, mutta niistä luopuminen ei nyt tuntunutkaan niin pahalta kuin hän oli joskus miettinyt. Parempi kai oli jopa lopettaa vielä kun oli kaikki raajat tallella ja muutama paikka joka ei ollut kärventynyt.
Varmasti hän keksisi jotakin muuta. Oli paljon muitakin kiehtovia taikaeläimiä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   La Marras 10, 2012 2:29 am

"No niin olin mutta paljon voi tapahtua sillä välillä!" Leticia puolustautui naurahtaen, mikä oli totta jos jokin! Kun hän oli viimeksi nähnyt Mischaa, kaikki oli ollut vielä ihan sekaisin. Zach oli vielä ollut hengissä ja José.. kuollut. Nyt Zach oli kuollut ja José hengissä. Asiat olivat kääntyneet kaikinpuolin päälaelleen! Mistäs hän tiesi mitä Romaniassa oli saattanut tapahtua näiden parin kuukauden aikana. Ainakin Mischalla oli tyttö, josta tuo ei ainakaan ollut kertonut hänelle hänen vieraillessa Romaniassa!
Mischan vierailujen syy oli yleensäkin porttiavain ja Leticia ymmärsi sen. Olisihan se ollut niin paljon helpompaa jos sitä voisi vain ilmiintyä Romaniaan, mutta ei. Ei kukaan pystyisi ilmiintymään niin pitkiä matkoja! Ja porttiavainten tekijät olivat joskus tavan idiootteja.
Mischan seuraava uutinen sai Letician suun loksahtamaan auki ja tuo vain tuijotti poikaansa yllättyneenä voimatta sanoa mitään, koska pikkumies hänen sylissään päätti päästää kaiken riemun vapaaksi juuri sillä hetkellä. Aivan kuin tuo olisi tajunnut mistä puhuttiin!
"Britanniaan?!" Leticia älähti Jakeyn vaiettua ja siirsi katseensa taas Ricon pikkumiehestä omaan pikkumieheensä. Mischa selitti miksi ja Leticia koki heti perään uuden mieluisen yllätyksen kuullessaan että se tyttökin oli tulossa.. ja oli selvästi syy siihen miksi Mischa tuli takaisin! Hän oli jo kysymässä tarkennusta, mutta malttoi sitten vain vaivoin itsensä. Hän virnisti Mischalle kertoen kasvoillaan että tuon oli paras selittää kaikki huomen aamulla! Tai sitten tuo saisi selittää ne isovanhemmillaan ja sitähän heistä kukaan ei halunnut! Ja vähiten Mischa.
"Voi miten ihanaa!" Leticia naurahti lopulta kun ei voinut tästä tyttöasiasta mitään kysyä, "mä oon aina ollu ilonen että sä olet löytänyt jutun mistä tykkäät, mutta no.. kieltämättä olen onnellisempi kun olet Britanniassa. Ne lohikäärmeet kun on niin vaarallisia.. Varmasti löydät täältäkin jonkun kivan ja vähemmän vaarallisen työn! Oletko miettinyt minne päin Britanniaa muuttaisit?" Hän ei puhunut tytöstä ja oli äärimmäisen ylpeä itsestään, koska se ol jotain niin kamalan vaikeaa!

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Mischa Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   La Marras 10, 2012 4:32 pm

Äidin yllättyneisyys sai Mischan naurahtamaan hieman ja käpertymään sinne viltin alle pienempään myttyyn. Kyllä sitä töitä varmasti löytäisi, mutta eiköhän hän jotain yhtä vaarallista löytäisi kuin lohikäärmeet vaikka äiti kuulosti olevan ihan toista mieltä.
" En mä mitään fletkumatoja ala tutkimaan", hän sanoi ja ymmärsi kyllä, että äidillä varmaan oli kova huoli kun hän sääsi kaikkien kamalian otuksien kanssa.
".. mutta eiköhän sitä jotain löydy.. vaikka kelpit?", hän ehdotti nauraen muistaen vieläkin hyvin sen miten oli varmaan puolenvuoden ajan mönkinyt äidin ja isän viereen nukkumaan isän mentyä kertomaan hänelle niistä. Ja oliko mikään ihme! Tottakai sitä säikähti otusta joka voisi tulla ikkunan taakse, ottaa kyytii ja sukeltaa lampeen syöden sinut!
" Tiedä vielä. Lontooseen varmaan", hän vastasi äidin toiseen kysymykseen ja asiasta ei tosiaan ollut puhetta ollut vielä.
" Sä varmaan toivoisit, että tänne?"

_________________
" He’s more interested in dragons than women."
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   La Marras 10, 2012 11:56 pm

Leticia naurahti päätään pudistaen kun Mischa kieltäytyi tutkimasta fletkumatoja.
"No en mä olettanutkaan!" hän vastasi puolustuskannalla. Ihan kuin tuo poika nyt luulisi että hän halusi poikansa heittävän elämänsä ihan hukkaan joidenkin maailman turhimpien otusten seurassa. Kyllä hän muisti miltä ne tunnit Tylypahkassa olivat tuntuneet kun piti niitä oksetuksia hoitaa..
Mischan mainitessa jotain Kelppien hoitamisesta, Leticia oli jo säikähtää pahimman kerran kunnes tajusi pojan onneksi (tai ainakin toivottavasti) vitsailevan.. ja muistelevan omaa lapsuuttaan.
"Voiii pikku-Mischa kömpi aina äitin viekkuu nukkuu kun pelkäsi Kelppiä," Leticia lässytti kuin olisi puhunut Jakeylle ja rutisti poikaansa alkaen sitten nauraa.
"Jos haluat hoitaa kelppejä niin ihan vapaasti," hän sanoi sitten naama vakavana ja vei viinilasinsa huulilleen, "kunhan käyt joka ilta kahdeksalta näyttäytymässä että olet hengissä." Eikai hän nyt tosissaan moista vaatisi ja hänen kasvoilleen nouseva virne sen jo paljastikin. Vaikka kyllä hän pommittaisi Mischaa kirjeillä ihan yhtä paljon kuin tuon ollessa Romaniassa jos tuo nyt alkaisi kelppien kanssa touhuta..
Hänen kysyttyään Mischalta minne päin Britanniaa poika aikoisi muuttaa, ei hän ollut niinkään ajatellut Colefordia vaikka nyt kun Mischa siitä kysyi, hän kyllä pienesti ehkä toivoi sitä.
"No nyt kun sanoit.." hän naurahti, "mutta ei siinä.. Kunhan mietin. Arvelinkin että Lontooseen. Ihan sama sinänsä vaikka asuisit Irlannissa kunhan olet tän saaren sisäpuolella!" hän nauroi.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Mischa Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Su Marras 11, 2012 12:23 am

Kelpit kyllä varmasti saisivat jäädä ja hän keskittyisi löytämään jotakin muuta. Ehkä pari vuotta Ministeriössä? Äidinkin iloksi. Sen näkisi kuitenkin sitten kun hän takaisin tulisi.. turhaa sitä kai vielä oli kiiruhtaa tämän asian kanssa suuntaan tai toiseen.
" No ne oli kammottavia", hän mutisi äidin lässyttäessä hänelle, " isä sai ne kuulostamaan vielä hirvittämiltä mitä ne varmaan ees on!". Mischa lupaili kyllä tulla käymään. Silloin se olisi niin paljon helpompaakin joten miksipäs ei.
" Joka sunnuntai", hän sanoi naurahtaen ja toivoi ettei äiti alkaisi pitämään mitä joka sunnuntaisi päivällisiä joihin olisi pakko raahautua! Ei se ilmainen ruoka tosin koskaan ollut pahitteeksi.. ja hän varmaan kävisi kotonaan useamminkin juuri sen takia, että saisi ruokaa.
" Colefordissa ei kyllä ole mitään vikaa ja täällä olis mukava asua", Mischa myönsi asiaa siinä hetken pohdittuaan. Ilmiintymällä sitä pääsisi aina Lontooseen kun halusi ja kun hän ei vielä tiennyt mitä oli aikeissa tehdä.. olisi kai ihan sama mistä käsin niitä töitä tekisi.
Chris kuitenkin hankkisi töitä Mungosta, mutta ei sekään olisi mikään este täällä asumiselle. Enemmänkin ehkä se halusiko tyttö tänne.

" Sä ihan varmasti oot huijannu jotenkin!", Rabastan huudahti ja iski viskilasinsa siihen shakkilaudalle niin, että nappulat lentelivät lattialle.
" Etsä voi voittaa..", hän hymähti ollen hyvin huono häviäjä. Rabastan oli vielä hetken ollut ihan voitolla, mutta ei. Rodolphus oli jotenkin onnistunut kääntämään pelin omaksi edukseen... taas kerran. Kumottuaan viskit alas kurkustaan kääntyi hän Ricon ja Josén pelin puoleen.
" Kumpis teistä onkaan voitolla.."

_________________
" He’s more interested in dragons than women."
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Su Marras 11, 2012 12:35 am

Mischan heittäessä vitsin joka sunnuntaina kylään tulemisesta, Leticia pudisti nauraen päätään.
"Voi en mä vois ikinä pakottaa teitä tulee joka sunnuntai päivälliselle!" hän sanoi, "mun äiti teki sitä joskus ja se oli aluksi ihan kivaa mutta sitten.. uh.. ei kukaan halua roikkua vanhusten kanssa joka sunnuntaina!" Hän virnisti Mischalle ja joi siitä viinistään. Se tyhjeni pikkuhiljaa ja hän tajusi ettei ollut tarjonnut tytöille uutta lasillista vielä ollenkaan!
Mischan myöntäessä Colefordin olevan jonkintasoinen vaihtoehto, Leticia katsahti poikaa hymyillen ja nyökkäsi pienesti.
"Mutta älä nyt ala kuvittelemaan että sun pitäis meidän takia tänne muuttaa," hän sanoi naurahtaen ja oli jo jatkamassa että Mischa saisi asua sen tyttönsä kanssa missä vain kuinhan muistaisi heitä aina välillä. Se jäi kuitenkin vain aikomukseksi kun äkkiä shakkinappulat alkoivat lentelemään.
"Kui sä kehtaat ees syyttää mua jostaa semmosesta!" Rodolphus julisti muka kovinkin loukkaantuneena ja nauraen sitten tyhjensi sen oman viskilasinsa. Jep.. Jouluisen shakkiturnauksen voittaminen oli aina yhtä hauskaa. Varsinkin kun kyseessä oli Rabastan.
Rabastanin kääntyessä lapsimatsin puoleen, José kääntyi katsomaan isäänsä.
"No minä!" hän huudahti, "Rico antaa mun voittaa!!" Hän osoitti poikaa edessään.
"No enkä anna!" Rico vastasi nostaen katseensa hetkeksi laudasta, "oo nyt hetki hiljaa ni mä mietin.." Hän tosiaan oli pohtinut jo tovin seuraavaa siirtoaan. Neeran uutiset olivat saaneet hänet ihan pyörälle päästään, joten ei ihme että hän oli sortunut niin typeriin siirtoihin ja oli nyt selkeästi häviöllä!
Leticia naurahti näylle ja vääntäytyi ylös sieltä nojatuolistaan niinkin kiva kuin siinä oli Mischan kanssa istua ja turista.
"Ottaako miehet lisää juotavaa?" hän kysyi saaden tarpeeksi monta vastausta ja lähti sitten naurahtaen keittiöön. Hän haki sekä viski että viinipullon ja palasi sitten olohuoneeseen täyttämään halukkaiden laseja.
"Ja tämä viinin loppu sitten tasaisesti meille tytöille," hän sanoi hymyssä suin ja täytti sekä Josén että Neeran lasit.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Mischa Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Su Marras 11, 2012 1:04 am

" Kehtaan hyvinkin! Ei olisi varmaan ensinmäinen kerta kun päädyt voittajaksi huijaamalla", Rabastan syytti hymähtäen, mutta miehen hymy paljasti ettei hän nyt kovin tosissaan ollut tässä veljeään syyttelemässä. Ricokin näytti olevan häviöllä ja Rabastan huokaisi hiljaa. Siinä menivät hänen opetuksensa hukkaan.. ei pojan päähän ollut ehkä sittenkään mitään uponnut.
" Eiköhän se ihan tosissaan pelaa. Sä olet José vaan liian ylivoimainen vastus veljelles", Rabastan kehuskeli ja vastasi myöntävästi hänkin kun Letty nousi hakeakseen heille lisää juotavaa.
" Keskity nyt Rico. Siinähän on hyvä siirto ihan sun nenäs edessä!", hän tuhahti ja teki kyllä kovasti töitä sen eteen, ettei olisi mennyt näyttämään kädestä pitäen mitä Ricon tulisi siirtää. Kai tuo sen pian itsekkin huomaisi kun hieman vain miettisi.
Hän kiitteli saadessaan taas lasiinsa viskiä ja tukki suunsa sitä juomalla. Neera kiitteli myös siitä viinistä vaikka ei ollut aikessa juoda tippaakaan. Jossakin välissä hän ujuttaisi sen Ricolle ja mies saisi imaiste sen hänen lasistaan.
" Kunhan José saa tuon Ricon rökitettyä.. voitaisiin katsella niitä lahjoja?", Rabastan ehdotti ja vilkaisi muiden ohitse Leticiaan.

_________________
" He’s more interested in dragons than women."
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Su Marras 11, 2012 1:14 am

José naurahti isänsä sanoille ja siirsi virnistäen katseensa veljeensä, joka niin kovin tiiviisti ja melkein vihaisen näköisenä tuijotti niitä nappuloitaan. Ricoparan nappulatkin sättivät pelaajaansa jo siitä ettei tuo ollut liikuttanut heitä moneen minuuttiin!
Isän käskiessä Ricoa keskittymään, poika tuhahti ja haroi tukkaansa.
"No mut jos mä siirrän sen ni.. pff.. eikai täs muu auta," hän alistui kohtaloonsa ja siirsi sen hyvän siirtonsa. Nappulat aloittivat lähes buuaamisen siinä vaiheessa.
"No ette ois ite päässy askeltaka ilman mua joten hiljaa nyt!" Rico ärähti nappuloilleen muttei kovin tosissaan. José tämän pelin nyt voitti koska hän oli saattanut itsensä ihan typerään tilanteeseen.
"Ens kerralla saat varautua tappioon!" Rico uhosi, mutta ojensi sitten teatraalisesti kätensä Josélle ja kädestä pitäen kiitti hyvin sujuneesta vaikkakin tappiollisesta pelistä.
"Hyvä, lahjoja!" Leticia totesi ja käskytti sitten Rähjän hakemaan ne paketit komerosta. Olivathan he Joséllekin lahjan hankkineet Rabastanin kanssa vaikkakin hyvin viime tipassa. Ja hän uskoi vakaasti että niin olivat muutkin tehneet.
Leticia istuutui takaisin siihen paikalleen Mischan viereen ja pian Rähjä saapui vetäen perässään yhtä isoa lahjasäkkiä. Tonttuparka oli saanut juosta ympäri heidän kaikkien koteja keräten kaikki lahjat samaan nippuun. Oli se oikeastaan hyvä että heillä oli ihan oma joulutonttu..
Tonttu alkoi jakaa innosta soikeana ja kovasti kiitellen paketteja ja toimitti niitä oikeille ihmisille.
"José-neidille!" tonttu piipitti ja alkoi melkein itkeä viedessään jotain pakettia tytölle.
"Minulle?" José yllättyi naurahtaen, "eihän minulle pitänyt mitään lahjoja olla!"

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Mischa Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   Su Marras 11, 2012 1:34 am

Rico hävisi pelinsä ja vihdoin päästiin ehkä illan jännittävämpään tapahtumaan - lahjojen jakamiseen! Rähjä kiskoi lahjasäkin esiin ja ja ryhtyi jakamaan pakettaja pussukastaan eikä kukaan jäänyt ilman pakettia. Eikä tuskin ollut ihme, että seurueen pienin jäsen tuntui saavan niitä lahjoja kaikkein eniten! Rabastanin mielestä ainakin oli ollut kaikkein helpointa keksiä Jakeylle jotakin .. toisin kuin omille aikuisille pennuilleen. Ricolle ehkä viskiä .. joku kirja. Mischalle jotain kirjoja.. ehkä viskiä. Onneksi Letty oli ollut hommass parempi ja pojat olivat saaneet muutakin kuin hänen kuivat lahjansa.
Joséakaan ei oltu unohdettu vaikka tyttö vasta pari päivää heidän luonaan olikin ollut.
" Tietysti! Ei kai me nyt voitu sua ilmankaan jättää", Rabastan sanoi suukotti tytön päätä ennen kuin joutui ottamaan Rähjältä vastaan paketin.
Paketit kun oltiin saatu jokaiselle jaettua alkoi niiden avaaminen.. mikä oli melkein jopa jännttävämpää kuin se niiden pakettien odottaminen.
" Viskiä.. tää on varmaan isältä", Mischa mutisi Ricolle saatuaan sen pullon ulos paketistaan. No oli se sentään jotain! Ja viskissä mitään vikaa ollut.. ainakin sitä voisi tarjota isälle aina kun tuo tulisi kylään! Jos tulisi.

_________________
" He’s more interested in dragons than women."
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Best christmas present ever   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Best christmas present ever
Takaisin alkuun 
Sivu 3 / 4Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: