PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Letician ja Rabastanin häät

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3  Seuraava
KirjoittajaViesti
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   La Loka 27, 2012 11:10 pm

He söivät ja nauttivat päivällisestä kaikessa rauhassa jutellen aamusta ja päivästä ja tulevasta häämatkasta. Silloin tällöin joitain sukulaisia kävi onnittelemassa sekä häiden että pojan johdosta, mutta pääasiassa nuokin keskittyivät lähinnä tyhjentämään lautasiaan.
Vasta kun lautaset olivat tyhjentyneet ja lasit täytetty muutamaan kertaan, tarjoilijapojat Lestrangen suvun puolelta alkoivat keräillä astioita heidän edestään. Jonkun pojan vietyä heidän lautasensa, Rabastan kysyi Leticialta hänen sukulaisistaan. Leticia naurahti hieman ja katseli sitten ympärilleen.
"No tuolla ovat isovanhempani mutta heidät sinä jo tiedätkin," Leticia osoitti äitinsä ja isänsä pöytään, jossa myös isovanhemmat istuskelivat.
"Ja nuo kaksi ovat Tess ja Lita," hän kertoi, "he ovat serkkujani äidin puolelta. Heidän vanhempansa ovat Charlie ja Laurel, he ovat öö.. Tuolla pöydässä. Carlene ja Joey ovat myös serkkujani, mutta isän puolelta. Tuolla on isän sisko Linda. Hän on Carlenen ja Joeyn äiti. Sitten.. No ne jotka kävelee niitten kanssa niin on todennäkösesti niitten puolisoja. Kyllä sä voit kysyä ketä ne on jos et tiedä." Hän naurahti katsahtaen Rabastania hymyillen huvittuneena. Sitten hän kumartui enemmän tuon puoleen.
"Mitä etkai sä panikoi mun sukuni tapaamista?" hän kysyi virnistäen, "eihän se nyt ole mitään.. Niin sä ite sanoit kun mentiin sun äitis synttäreille!"

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   La Loka 27, 2012 11:29 pm

Rabastan seurasi katseellaan perästä kun Leticia osoitteli sukulaisiaan ja koitti painaa mieleensä edes joidenkin nimet ja kasvot. Toisaalta, ehkä nuokin tajuaisivat kertoa keitä olivat jos tulisivat juttelemaan heille.
Letician epäillessä hänen jännittävän sukulaisten tapaamista naurahti mies hieman katse edelleen pöydässä jossa Letician sukulaisia istui ja jätti myöntämättä sen, että tottakai häntä jännitti! Letician suvussa ei ollut mitään entisiä kuolonsyöjiä vaan nuo olivat ihan kunnollisia velhoja ja noitia. Mistä hän tietäisi kuinka häneen suhtauduttaisiin lopulta vaikka nyt hymyltäisiinkin.
" Eihän se olekkaan mitään", hän lopulta sanoi kääntäessään katseensa takaisin Leticiaan, " mä tapaan mielelläni sun sukulaisias. Ethän säkään ole vielä kaikkia mun sukulaisiani tavannut ja ne ketkä sut tapas.. haluaa varmasti tavata sut uudelleen". Rabastan ei kuitenkaan olis nyt raahaamassa naista mukanaan sukulaisia kiertämään. Jos joku tulisi onnittelemaan ja tekemään parempaa tuttavuutta tottakai hän esittelisi, mutta muuten.. ehkä Lettyn ei tarvitsisi hääpäivänään joutua pelkäämään. Vaikka eipä mitään pelättävää ollut!
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   La Loka 27, 2012 11:52 pm

Leticia ei oikein tiennyt uskoako Rabastanin vastausta vai ei. Toisaalta kyllä hän oikeastaan kallistui enemmän uskomaan sen, koska miksi kuolonsyöjä pelkäisi hänen megaystävällistä sukuaan? Eriasia se hänen kohdallaan oli, koska hän oli ministeriön syyttäjä ja passittanut Lestrangen suvun osallisia Azkabaniin! Ja Kendal oli kuollut ja hänestä tuntui että osa tuon sukulaisista syytti häntä siitä vaikkei hän ollut edes tiennyt ennen kuin Rabastan kertoi sen hänelle..
"Okei, jos sä sanot noin niin kai mä sit uskon," hän sanoi hymyillen vaikka hieman epäilikin ehkä miehen sanaa, "voin esitellä sut mun serkuille.. Toisaalta Lita on vähän sellanen että se on nyt äärimmäisen kateellinen mulle koska mulla on noin komea ja vaarallinen mies." Hän nauroi ja vei kätensä suunsa eteen vilkaisten Litan suuntaan, muttei nainen mitään ollut kuullut.
"Joo se on vähän outo tapaus," hän myönsi, "mutta sietääkin olla kateellinen!" Hän virnisti ja tyhjensi hieman sitä lasiaan.
"Tule," hän sanoi ja otti Rabastania kädestä lähtien viemään tuota serkkujensa luo.
"Leticia! Onneksi olkoon!" naiset innostuivat ja tulivat ryhmänä halailemaan Leticiaa, varoen toki tuon mekkoa.
"Te ette ookkaa vielä tavannu Rabastania," Leticia sanoi kiiteltyään serkkujaan, "Rabastan, tässä ovat Lita, Tess ja Carlene." Tytöt olivat innolla kättelemässä ja onnittelemassa Rabastania, paitsi että Lita taisi olla hieman normaalia nihkeämpi. Kuten Leticia oli aavistellutkin!

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 1:06 am

" Komea ja vaarallinen mies", Rabastan toisti päätään pudistaen ja vilkuili hieman Letician serkkujen suuntaan. Ei hän tiennyt halusiko kohdata jotakin omituista serkkua. Pitäisiköhän sitä myöntää kuitenkin jännittävänsä niin hän voisi vielä kieltäytyä? Letician ehdottaessa asiaa Rabastan kuitenki oli heti valmis tapaamaan tuon serkut. Vaikka hieman hermostuttikin.
Letician noustua ylös ja tarttuessa häntä kädestä nousi Rabastan kiltisti ylös ja seurasi perästä serkkuja tapaamaan. Naiset olivatkin heti tervehtimässä heitä tai enemmänkin Leticiaa ja Rabastan tyytyi vain hymyilemään ja peittämään hermostuneisuutensa. Kun hänet oli saatu esiteltyä ojensi mies kättään kahdelle iloiselle naiselle ja kätteli nuo ennen kuin kohotti katseensa Litaan josta Letty oli jo pöydässä puhunut.
" Hei..mukava tavata", hän tervehti tuotakin kättään tarjoten eikä voinut olla ajattelematta sitä miten hän ei ollut edes ajatellut Lettyn esittelemistä omille serkuilleen. Eipä hän kyllä itsekkään noiden kanssa kovin paljoa ollut tekemissä.. muuten kuin näissä juhlissa. Ehkä Lettyllä tarjoutuisi tänään siis hyvä tilaisuus tavata niistäkin joitakin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 1:10 pm

Leticia nauroi Rabastanin toistaessa hänen ajatuksensa siitä mitä Lita todennäköisesti ajatteli.
"Joo," hän vastasi ja vilkaisi Litan suuntaan kääntäen sitten katseensa takaisin Rabastaniin, "kyl mä sen ajatuksen ymmärrän." Hän virnisti Rabastanille ja lähti sitten raahaamaan tuota serkkujensa luo. Hän oli itse ainakin kokenut ihan samoin.. No ei nyt ehkä ihan samoin, mutta osittain samoin, tutustuessaan Rabastaniin. Tottakai miehessä kiehtoi aluksi se että tuo oli kuolonsyöjä ja vielä hyvännäköinen eikä sellainen perushirvitys mitä yleensä näki kun katseli työpaikan etsintäkuulutuksia.
Letician piti vaivoin pidätellä huvittuneisuuttaan nähdessään Litan yrittävän olla iloinen ja tervehtiä Rabastania niinkuin muutkin vaikka kun tuon tunsi, näki tosiasian.

Kun he pääsivät heidän serkuistaan, Leticiaa alkoi naurattaa ja hän vilkaisi nopeasti ympärilleen ettei kukaan ollut siinä ihan korvan juuressa kuuntelemassa.
"Tuo silmälasipäinen on nimeltään Walt," hän esitteli osoittaen pihan toiselle laidalle, "se on Litan mies. Usko tai älä, järjestetty avioliitto."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 1:24 pm

Letician serkku tosiaan tuntui olevan hieman nihkeä vaikka kovasti tuollakin hymy kasvoilla pysyi ja Rabastan oli oikeastaan vain iloinen kun he pääsivät vihdoin pois noiden.. tai lähinnä sen yhden naisen luota. Pian Rabastanille selvisi miksi Litalla oli ehkä aiheellistakin olla kateellinen Leticialle. Rabastanin oli hyvin vaikea pidätellä naurahdusta Lettyn osoittaessa hänelle kuka Litan mies oli.
" Et ole tosissas?", hän käänsi yllättyneenä katseensa Lettyyn, " teidän suvussa järjestetty avioliitto? Eikö naisparan vanhemmat voineet edes hieman sääliä lastaan!". Walt ei tosiaan tainnut olla yhdenkään naisen unelma mies! Onneksi hänen vanhempansa sentään olivat olleet armolliasia Rodolphukselle.. Bellatrix kun oli aikoinaan ollut ihan hyvänkin näköinen nainen.
" Onneksi eivät sulle mitään hirvitystä hankkineet", hän sanoi ja silitteli hieman naisen selkää lämmin hymy kasvoillaan.
" Sä taidat olla paljonkin tekemisissä serkkujes kanssa? Mä en tiedä kannattaako mun esitellä sua omilleni kun pääsit jo yhteen idioottiin tutustumaan hyvin läheisesti", Rabastan sanoi yrittäen samalla ympärilleen katsellessaan paikantaa Miquelia jostakin. Mahtoikan olla uskaltautunut tulemaan edes paikalle! Ehkä olisi parempi ettei, mutta eiköhän hänen tätinsä ollut tuon mukaan raahannut.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 1:57 pm

Leticia nyökkäili koville Rabastanin epäillessä heidän sukunsa järjestettyjä avioliittoja. Hän hymähti hieman ja kohautti hartioitaan.
"Raha," hän mutisi Rabastanille, "se oli se suuri syy tälle järjestelylle. Meidän perheessä ei kyllä mitään järjestettyjä ole koskaan tuettu. Tai isä ja äiti ovat ihan löytäneet toisensa ja samoin Alison ja Justin. Ja uskon että mummi ja vaarikin. Se on vaan.. no se on mahdollisuus kun on puhdasverinen suku. Typeräähän se on.." Luojan kiitos hänen perheensä ei harrastanut mitään vastaavaa! Hänethän olisi varmasti naiettu jollekin.. jollekin kauhealle miehelle jo aikaa sitten kun koko perhe ja suku vain odotti hänen asettuvan aloilleen ja perustavan perheen! Rabastanin huomauttaessakin tästä asiasta, Leticia ei voinut muuta kuin hymyillä leveästi ja siirtää katseensa taas aavistuksen yläkulmaan.
"Niinpä," hän totesi, "olisin tosin siinä tapauksessa paennut vaikka.. Ranskaan ja sitten jotain kautta kuitenkin törmännyt suhun." Hän ei sen suuremmin uskonut kohtaloon, mutta jos sellainen oli olemassa niin tämä oli juuri sitä.

Leticia nyökkäsi osittian hartioitaan kohauttaen kun ei tiennyt oikeastaan olivatko he nyt niin paljon tekemisissä. Tavallaan joo, mutta toisaaalta taas ei. Eiväthän he nyt vapaa-ajalla sen suuremmin hengailleet, mutta kyllä he.. silloin tällöin. Rabastanin mainitessa eräästä omasta serkustaan, Leticia nosti taas katseensa tuohon unohduttuaan taas vaan katselemaan ympärilleen väkijoukossa.
"Voii mun pientä mustasukkasta aviomiestä," hän sanoi nauraen ja kietoi kätensä Rabastanin ympärille, "Ehkä se pitää Litalle seuraa." Hän virnisti ja suukotti Rabastania.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 2:32 pm

Tietysti kaikki oli johtunut rahasta. Kenenkäs vanhemmat eivät käyttäisi tilaisuutta hyväksi jos oli mahdollista naittaa lapsensa miehelle jonka suvulla oli rahaa. Onneksi moinen perinne oli muutenkin unohtumassa eikä kukaan odottanut heidänkään tulevaisuudessa etsivän Ricolle jotakin heidän mielestään sopivaa puolisoa. Hän ainakin luotti siihen, että poika löytäisi itse kunnollisen tytön sitten joskus eikä kaipaisi apua vanhemmiltaan.
" Niinhän siinä olisi varmasti käynyt. Tai sitten oltaisiin vain tavattu samalla tavalla ja olisin murhannut sen sun aviomiehes ja pelastanut sut sun kurjasta liitostas", Rabastan totesi kuin asia olisi ollut ihan normaalia. Hän olisi kyllä varmasti tehnyt sen jos asiat olisivat olleet toisin, mutta onneksi kaikelta siltä sotkulta oltiin säästytty. Letician naurahtaessa hänen mustasukkaisuudelleen irvisti Rabastan hieman.
" Se varmasti sopisi molemmille. Toivotaan, että törmäävät ja alkavat pitää yllä vaikka jotakin salasuhdetta", Rabastan naurahti.

Rabastan siemaisi hieman viiniä lasistaan, mutta kuullessaan taas jonkun onnittelevan heitä kääntyi mies ympäri ja kiitteli hymyillen. Hän ei edes itse tiennyt nimeltä kaikkia omia sukulaisiaan, mutta äidin painostuksen alaisena oli ollut pakko kutsua vain kaikki mahdolliset ,jotka tuo oli kokenut tärkeiksi vieraiksi.
" Tule.. ehkä on taas sun vuoros päästä tutustumaan hurjaan Lestrangen sukuun paremmin. Nyt kun olet rouva Lestrange", mies sanoi ja kumartui suukottamaan naista hymyillen ennen kuin lähti viemään tuota suuntaan jossa hänen sukuaan oli enemmänkin.
Äidin syntymäpäivillä Leticia oli jo ehtinyt tapaamaan hänen isovanhempansa ja ties ketä muita tehden oikein hyvän vaikutuksen joten mitään kummempaa jännittämista tuskin oli. Silti hän piti huolen, että Letty oli turvassa hänen lähellään, ettei nainen vain hetkeksikään luulisi, että hän jättäisi tuon yksin sukunsa keskelle.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 2:54 pm

"Oi loistavaa!" Leticia nauroi Rabastanin katalalle suunnitelmalle murhata hänen karmea aviomiehensä, "mutta älä vaan sano tota Litan kuullen tai se saa vielä ajatuksia."
Kun serkuista oli päästy ja kaikki asiat sillä hetkellä puitu, Rabastan päätti lähtä kuskaamaan Leticiaa taas tuon suvun äärelle mutta tällä hetkellä häntä ei jännittänyt juuri nimeksikään. Kai se johtui siitä että hän oli liian onnellinen murehtiakseen jotain mahdollista kedavraa kesken hääpäivänsä. Sitäpaitsi, kuten Rabastan oli juuri sanonutkin, hänhän oli nykyään Lestrange itsekin! Joten kaiken järjen mukaan noiden ei pitäisi enää suunnitella hänen murhaansa. Hän oli Lestrange, hänellä oli rahaa ja hän oli.. heh.. työssään arvostettu. Ehkä nuo tappaisivat hänet koska hän oli liian onnekas. Vielä kun kaikkeen lisättiin se että hän oli vienyt Rabastanin ja heillä oli maailman ihanin poika. Vähemmästäkin oli varmasti ihmisiä lahdattu.
Mutta nyt Leticia ei jaksanut moisesta murehtia!

Kaikki tuntuivat onnittelevan häntä oikein innoissaan ja ilahtuneina, jolloinka Leticia tunsi itsensä kuitenkin tervetulleeksi sukuun. Mutta vaikka hänet nyt olikin hyväksytty, Lestrangejen ja Mayereiden välissä tuntui edelleen olevan jonkinsortin kuilu. Ensinäkin nuo olivat selkeästi jakaantuneet omille puolilleen pihaa! Tanssilattia oli sopivasti taiottu siihen väliin eikä varmasti ollut pelkoakaan että joku erehtyisi hakemaan toisen suvun edustajaa tanssimaan..
"Hei Rodolphus!" Leticia keksi huomattuaan bestmanin siinä parin pöydän päässä. Rodolphus suoristautui pöytäseurueesta ja asteli heidän luokseen peläten selkeästi jotain typerää bestmantehtävää. Kuten vaikka puheiden pitämisiä.
"Alison ei oo päässy tanssimaan koko päivänä," Leticia sanoi ja osoitti siskoaan omalla puolellaan pihaa, "koska Justin joutui lähtemään töihin. Voitko sä hakea sen tanssimaan? Näyttäsit samalla omalle suvulles ettei mun sukua tarvi pelätä.." Rodolphus katsahti Alisonin suuntaan, mietti hetken sitä aamuista selkkausta jota Leticia ei onneksi ollut nähnyt, mutta kohautti sitten hartioitaan.
"Jos arvon hääpari sitä haluaa," hän vastasi naurahtaen ja tyhjensi viinilasinsa, "parempihan tämä on kun jokin puheen pitäminen." Sen sanottuaan hän lähti tanssilattian poikki Alisonin luo.
"Justin tais lähtee jo töihin vai?" hän kysyi katsahtaen ympärilleen. Turha sitä oli esittää ettei muka ollut kuullut ja nähnyt noiden aamuista keskustelua. Hän katsahti taakseen ja Leticia patisti häntä käsieleellänä, jolloin mies vähän hymähti itsekseen.
"Lähdetkö tanssimaan?" hän kysyi, "Ei sun pidä täällä yksinäs istua kun on sentään siskos häät. Sunki pitäs pitää hauskaa eikä keskittyä.. mihin nyt ikinä sitten keskitytkään."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 3:31 pm

Heidän sukunsa oli tosiaan jakaantunut hyvin taitavasti kahtia eikä tuskin kukaan edes yrittänyt sen kummemmin tutustua toisiinsa. Leticialla onneksi näytti olevan ratkaisu tähänkin ongelmaan ja pian oli Rodolphus lähetetty hakemaan Alisonia tanssimaan toiselta puolen pihaa.
" Vai lähti Justin töihin?", Rabastan mutisi seuratessaan veljensä menoa ja mutisi jotakin siitä, että oli aina tiennyt, että se mies oli idiootti.
" Eiköhän Rodolphuksen herrasmiesmäinen seura piristä sun siskoas".

Alison pyöritteli vain omaa viinilasiaan käsissään ja oli kuin olisi kovastikkin ollut kiinnostunut sukulaistensa jutuista vaikka pystynyt sillä hetkellä miettimään oikein muuta kuin sitä miten Justin olikaan kehdannut lähteä häistä. Rodolphuksen äänen kuullessaan hätkähti hän ajatuksistaan ja kurtisti vain hieman kulmiaan kun mies selvästi tiesi Justinin menoista. Eivätpä he olleet tainneet aamusta kovin hiljaa keskustella...
" Lähti", nainen vastasi vain lyhyesti ja tyhjensi sen viinilasinsa kääntäen katseensa takaisin niihin juoruaviin sukulaisiinsa.
Rodolphuksen kuitenkin pyytäessä yllättäen häntä tanssimaan käänsi Alison katseensa takaisin mieheen naurahtaen eikä häneltä jäänyt huomaamatta se miten sekä Letty että Rabastan vilkuilivat heidän suuntaansa pihan toiselta puolen.
" Leticiako sut tänne lähetti?", hän kysyi hymyillen ja kiitteli nopeasti kun joku poika kävi täyttämässä hänen lasinsa.
"Mistä sä päättelet, että mulla ei ole hauskaa? Tässähän mä olen hyvässä seurassa", Alison sanoi ja kohotti hieman lasiaan merkiksi, että Rodolphus tajusi ketä sitä hyvää seuraa olikaan ennen kuin kääntyi takaisin sukulaistensa puoleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 3:47 pm

Alison ei ollutkaan lähdössä kovin mielellään tanssimaan ja tuon viitatessa seuralaisiinsa, Rodolphus vilkaisi myöskin ja huomasi pöytäseurueen tapittavan häntä osin kiinnostuneena, osin yllättyneenä ja ehkä osin myös varautuneena. Rodolphus naurahti hieman ja käänsi katseenta seuralaisista takaisin Alisoniin, mutta nainen oli jo kääntänyt selkänsä hänelle.
"No ei sitten!" Rodolphus naurahti leppoisasti vaikkei ollutkaan osannut odottaa kieltäytymistä, "siskos mut tänne tosiaan lähettikin ja tuolla se mun selän takana kyylää nytkin. Varmasti huomasitkin.. Mä ite olisin odottanut parempaa hetkeä." Hän katsahti uudelleen Alisonin seuralaisia miettien kehtaisiko pyytää noista ketään tanssimaan, mutta totesi että ei. Nuo kuitenkin kaikki seurustelivat ja pian hän saisi heitellä yli-innokkaita Mayereitä ulos häistä kun nuo kaikki halusivat hakata hänet. Alisonia hän sentään saattoi pyytää kaverimielessä tanssilattialle. Niinkuin hän tietysti oli tehnytkin, vaikkakin Letician pyynnöstä.
"No palataan illemmalla asiaan," Rodolphus totesi hymyillen, nappasi tarjoilijapojalta lasillisen viiniä ja lähti sitten jättäen Alisonin sen hyvän seurueensa pariin. Mutta hän vielä palaisi!

"Sun siskos ei ymmärrä hyvän päälle," Rodolphus sanoi Leticialle palattuaan hääparin luo. Leticia katsahti Alisonin suuntaan hyvinkin yllättyneenä siitä ettei tanssiseura kelvannut.
"Et nyt vaan yrittäny tarpeeks!" hän puolutautui, "Kyllä Alison haluaa tanssia ihan varmasti! Menet nyt uudestaan sinne ja--.."
"En mene," Rodolphus tokaisi, "ne sen seuralaiset tuijotti mua sillä silmällä että ihme kun en kuollut!" Ehkä noiden katseet olivat johtuneet nimenomaan Justinista eivätkä Mayerit ymmärrä kaverimielessä tanssittamista. Tai sitä tosiasiaa että he olivat kaaso ja bestman ja heidän melkein ehkä odotettiin tanssivan keskenään. Vaikka enemmän kaikki tietysti sitä odottivat hääparilta!

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 4:11 pm

Tottakai Alison olisi halunnut tanssimaan! Ja vielä Rodolphuksen kanssa.. kuka idiootti meni kieltäytymään kun komea, hyväkäytöksinen ja vielä varmasti tanssitaitoinen mies tuli pyytämään tanssimaan. Ei varmasti ketään muu kuin hän. Tietysti tanssista kieltäytyminen kadutti ja Alison olisi halunnut vain kääntyä vilkaisemaan Rodolphuksen perään, mutta piti katseensa visusti sukulaisissaan yrittäen vihdoin keskittyä siihen mistä muut keskustelivat.

" Ei ketään voida katseella tappaa", Rabastan muistutti veljeään kääntäessään vihdoin katseensa pois Letician siskosta, joka oli selvästi taas uppoutunut keskustelemaan omien sukulaistensa kanssa. Jos Alison vaikka sitten myöhemmin olisi hieman suostuvaisempi.
" Sun ois pitäny raahata se mukanas väkisin! Kokemuksesta tiedän, että nää Mayerin tytöt on hieman hankalia..", Rabastan sanoi laski virnistäen katseensa Leticiaan. Olihan hänkin saanut aikansa juosta Letician perässä ennen kuin nainen oli antanut edes hieman periksi.
" Täältä löytyy varmasti Rodolphukselle seuraa tanssilattialle", puutui keskusteluun Grisel, joka oli tätä kaikkea kuunnellut siihen asti hiljaa ja soi vanhemmalle pojalleen nopean hymyn. Rabastan pyöritteli hieman silmiään ja totesi äidilleen, ettei kysymys ollutkaan siitä, etteikö Rodolphukselle riittäisi naisseuraa täältä.
" Olisi vain ollut mukava hieman kaventaa tätä kuilua näiden kahden suvun välissä. Mikset sä menis vaihtamaan vaikka jotakin kakkureseptejä Letician äidin kanssa?", hän ehdotti ja nyökkäsi suuntaan jossa viimeksi oli Letician vanhemmat nähnyt. Grisel tapitti poikaansa hetken silmät kaventuneina, mutta hymyili sitten.
" Ehkäpä minä menenkin. Voisin samalla kaapata Ricon mukaani", Grisel ilmoitti ja lähti tekemään parempaa tuttavuutta Letician äitiin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 4:20 pm

"No ei voi mutta jos voisi niin olisin kuollut!" Rodolphus vastasi veljelleen ja vilkaisi sitten muka kovinkin kauhuissaan Alisonin naispainoitteista seuraa. Kauhukseen hän saikin huomata noiden vilkuilevan hänen suuntaansa eikä jäänyt kyllä epäselväksi mitä pöydässä puhuttiin!
Rabastanin kertoessa miten Mayereitä pitäisi kohdella, Rodolphus naurahti ja vilkaisi Leticiaa, joka taas muksaisi miestään hieman kyynerpäällä kylkeen.
"Joo ehkä mä seuraavaks tyydyn vaa kaappaamaa sen ja raahaa tanssilattialle," Rodolphus mietti ja samalla hetkellä heidän äitinsä saapui paikalle ilmoittamaan kuinka Rodolphuksella tanssiseuraa riittäisi. Rodolphus irvisti hieman ja vilkaisi silmiään pyörittelevään veljeensä.
"Joo ehkä mä kaappaan Rabastanin tanssitettavan seuraavaksi kun en siskoa saanut!" hän totesi ja siirtyi virnistellen hieman lähemmäs Leticiaa, joka taas esitti kovinkin pelokasta ja takertui Rabastanin käsivarteen.
"Mä voin kaventaa tätä kuilua!" Rodolphus kommentoi Rabastanin kuiluselityksiin ja tarttui Letician käteen kumartaen naiselle hieman.
"Sä voit lähtä äitin kanssa etsimään Letician äitiä ja voit viedä sen sitten tanssimaan," hän sanoi, "se kun on sulhasen velvollisuus. Mä voin nyt leikkiä meidän isää ja viedä Letician tanssimaan!" Leticia nauroi, katsoi Rabastania ja nyökkäsi sitten Griselin perään. Hän ei kai muuta sitten voinut kuin lähteä Rodolphuksen kanssa tanssimaan.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 4:45 pm

Rodolphuksen varastettua hänen vaimonsa jäi Rabastan hetkeksi katselemaan noiden perään, mutta Letician nyökkäillessä hänen äitinsä perään lähti hän samaan suuntaan. Ehkä hän voisi mennä katsomaan, ettei äiti saisi mitään sotaa aikaiseksi sukujen välille.
Äiti oli jo ehtinyt Dannyn ja Natalien luokse hänen saapuessa paikalle ja Rabastan tervehti Letician vanhempia. Ainakin vielä kaikki näytti olevan hyvin ja Grisel kovasti kehuskeli sitä miten Leticia oli niin kaunis ja tilaisuus oli niin kaunis... ja miten kaikki oli niin kaunista.
Ja siitä päästiinkin sitten muistelemaan Rodolphuksen häitä ja Rabastan toivoi, ettei äiti menisi nimeltä mainitsemaan Bellatrixiä vaikka Mayerit varmasti tiesivät kenen kanssa hänen veljensä aikoinaan oli naimisiin mennyt.
Onneksi tätä kautta päästiin Alisoniin ja Grisel olikin jo utelemassa mahtoiko Dannyn ja Natalien muut lapset olla jo naimisissa.
Äiti ei ollut selväsi vielä tavannut Klausia kunnolla.. muuten tuo varmasti olisi tiennyt vastauksen jo.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 5:02 pm

Letician ei ehkä pitäisi olla enää yllättynyt siitä että kummatkin Lestrangen veljekset osasivat tanssia, mutta silti Rodolphuksenkin tanssitaidot tulivat yllätyksenä. Ja Alison tyhmänä oli kieltäytynyt kunniasta! Mikä sitä tyttöä riivasi? Justin ei tasan tanssinut läheskään yhtä hyvin kuin Rodolphus vaikka osasi sekin mies nyt perustanssit..
Tanssin jälkeen Rodolphus ehdotti vielä toista tanssia koska olihan nyt epäkohteliasta tanssia vain kerran ja sitä melkein kuului pyytää toiseenkin tanssiin. Toki Leticia tähän suostui vaikka sanoikin että hänen pitäisi myöskin etsiä Rico seuraavaksi. Poika varmaan jo ihmetteli minne äiti oli kadonnut!
Toisenkin tanssin loputtua, Rodolphus kumarsi ja kiitti Leticiaa naisen niiatessa ja kiitellessä myöskin. He lähtivät kukin eri suuntiin ja Leticia lähti etsimään sitä poikaansa.. Joskin jäi monien ihmisten kanssa juttelemaan siinä matkan varrella, koska ei valkoisessa mekossa vaan voinut kävellä ihmisten ohi.

Rodolphus katsoi hetken Letician menoa ja käännähti sitten sattumalta katsomaan Alisonin pöytään. Alisonin seuralaiset olivat kukin kadonneet pöydästä, joten nyt oli hänen tilaisuutensa! Niinpä hän lähti määrätietoisesti uudelle yritykselle!
"No.. Nyt kun seuralaisesti ovat kadonneet johonkin niin joko se tanssi kelpaisi?" hän kysyi Alisonin luo päästyään ja kumarsi tuolle samalla kättään ojentaen ja leveä, poikamainen hymy kasvoillaan.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 5:26 pm

Rabastan sai lopulta sopivan tilaisuuden tullessa pyydettyä Letician äidin kanssaan tanssimaan vaikka epäilikin, että hänen äidillään ja Dannyllä ei ollut paljoa juteltavaa. Ehkä äiti voisi vaikka kertoa Dannylle hänen isästään jotakin. Danny varmasti mielellään kuulisi juttuja miehestä joka oli ollut Voldemortin rinnalla alusta asti!

Alison oli jäänyt yksin viininsä kanssa, mutta olihan sekin oikein hyvää seuraa. Hughkin onneksi muisti äitiään välillä kun muilta jutuiltaan kerkesi. Oli se hienoa miten lapset eivät jaksaneet niin miettiä sitä millaisesta suvusta leikkikaverit olivat. Hyvin näytti poika keksivän tekemistä niiden parin muun lapsen kanssa joita paikalla oli.
Hugh oli taas juoksut tiehensä juuri kun Rodolphus ilmestyi uudelleen paikalle pyytelemään häntä tanssimaan ja Alison hymähti hieman ennen kuin laski lasin kädestää, nousi ylös ja tarttui Rodolphuksen ojennettuun käteen. Mitään syytä enää ollut kieltäytyäkkään.. eihän hänen seurassaan ketään näkynyt.
Tietysti hän oli huomannut miten Rodolphus osasi tanssia seuratessaan siskonsa ja Rodolphuksen menoa tanssilattialla, mutta päästessään itsekkin kokemaan sen.. oli se vaihteeksi mukavaa. Justinia ei olisi varmasti yhtä kertaa enempää saanut tanssilattialle jos sitäkään.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rodolphus Lestrange

avatar

Viestien lukumäärä : 84
Join date : 17.07.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 5:37 pm

Rodolphus sai kuin saikin Alisonin lähtemään kanssaan tanssilattialle vaikkei nainen mitään hänelle sanonutkaan. Se oli hämmentävää. Ihan kuin Alison olisi ollut hänelle vihainen jostakin vaikka mitään syytä ei ollut! Tuohan se oli kieltäytynyt hänen tanssikutsustaan alunperin, joten jos jonkun piti olla loukkaantunut niin sitten hänen!
Rodolphus päätti siis olla hiljaa itsekin, mutta päätti myös että pistäisi kaikki tanssitaitonsa kehiin! Alison oli ehkä kieltäytynyt hänen ensimmäisestä tanssikutsustaan muttei kyllä kieltäytyisi toista kertaa! Ja saisivatpahan tuon seuralaiset taas jotain puhuttavaa.. Kerran hän nyt oli hirveä mies, joka pyysi naimisissa olevaa naista tanssilattialle. No ainakin hän oli hyvä tanssija vaikka hirveä olikin!

Ensimmäisen tanssin päätyttyä, Rodolphus kumarsi hymyillen ja kiitti tanssista.
"Sopisiko toinen tanssi?" hän kysyi suoristauduttuaan ja bändin alkaessa soittaa nyt hieman nopeampaa tanssia, jonka nimeä Rodolphus tuskin muisti mutta osasi kyllä senkin. Hänellä oli aina ollut huono muisti mitä tuli eri tanssien nimiin!
Takaisin alkuun Siirry alas
Alison Mayer

avatar

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 17.07.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 5:40 pm

Tanssiminen sujui hiljaisuudessa, mutta mitäpä siinä olisi edes juteltu? Tuntui niin väärältä tanssia siinä Rodolphuksen kanssa vaikka niin ei tietenkään ollut. Enemmänkin väärin olivat kaikki ne hänen ajatuksensa joissa hän vertaili Rodolphusta Justiniin ja miten hän ei ollut edes omaa aviomiestään ollut näin lähellä .. ties koska viimeksi!
Tanssin päättyessä Alison kiitteli Rodolphusta ja miehen pyytäessä uutta tanssia naurahti Alison hieman hymyillen.
" No kun täällä jo ollaan niin.. miksipä ei", Alison vastasi ja ryhtyi uuteen tanssiin Rodolphuksen kanssa. Siinä tanssiessa ei onneksi ehtinyt sen kummemmin murehtia omia asioitaan ja kun kappale taas loppui kiitteli hän miestä uudelleen tanssista.
" taidatte kaikki Lestranget osata tanssia"
Takaisin alkuun Siirry alas
Rodolphus Lestrange

avatar

Viestien lukumäärä : 84
Join date : 17.07.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 5:56 pm

Alison yllätti uudemman kerran suostumalla toiseenkin tanssiin vaikka nainen olisi ihan helpolla verukkeella voinut vetäytyäkin siitä tilanteesta. Rodolphus kuitenkin hymyili ja veti naisen lähelleen nopeampaa tanssia varten. Kappaleen loputtua, hän kiitteli hieman hengästyneenä ja naurahti Alisonin toteamukselle.
"Kaikki? Kuka muu täällä osaa tanssia?" hän kysyi ja pahoitteli sitten ettei jaksaisi heti perään kolmatta tanssia kun oli Leticiaakin pitänyt tanssittaa. Tosiasiassahan hän päätti vain herrasmiehenä päästää Alisonin tästä piinasta kerran tuo tuntui edelleen potevan jokseenkin pahaa oloa Justinin takia. Hän viittoi Alisonin takaisin vapautuneeseen pöytään ja auttoi naisen sitten istumaan, kuten kunnon herrasmiehen kuuluikin.
"Vous apporter deux verres de champagne français," hän pyysi ohikulkevaa sukulaispoikatarjoilijaa, johon poika vastasi niinikään ranskaksi kysyen kuitenkin vielä tarkempia tietoja. Asian selkiydyttyä, poika lähti hakemaan heille juotavaa ja pian he saivat eteensä lasilliset ranskalaista shampanjaa.
"Rabastanille ja Leticialle," Rodolphus nosti maljan hymyillen Alisonille ja joi siitä sitten siemauksen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Alison Mayer

avatar

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 17.07.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 6:21 pm

Alison pudisteli vain päätään sen merkiksi, ettei häntä haitannut. Kaksikin tanssia oli jo ollut tarpeeksi. Sen sijaan, että olisi palannu takaisin omaan pöytäänsä viittoili Rodolphus hänet mukanaan vapaaseen pöytään ja pyysi heille .. ilmeisesti lisää juotavaa. Alison ranskaa osannut ja tuijottikan vain Rodolphusta ja tätä nuoerempaa poikaa noiden keskustellessa ranskaksi siinä vieressä.
Lasien kanssa poika palasikin takaisin ja he kohottivat maljaa Leticialle ja Rabastanille.
" En tiedä mitä sä pyysit sitä poikaa tuomaan, mutta tämä on kyllä hyvää", Alison sanoi ja heilutteli lasia kädessään. Mikä ei ollut kovin hyvä idea. Jostakin ryntäsi yksi niistä Lestrangen pennuista ja ohi juostessaan poika onnistui tönäisemään lasin Alisonin kädestä niin, että juomat läikkyivät tuon päälle. Henkeään haukkoen Alison nousi ylös tuolistaan ja käänsi katseensa poikaan ,joka oli pysähtynyt niille sijoilleen tajutessaan mitä oli tehnyt. Vaikka mekon kastuminen oli hirveimpiä asioita mitä häissä saattoi tapahtua ei hän silti osannut huutaa lapselle, joka niin kauhuissaan tapitti vuoroin Alisonia ja sitten taas Rodolphusta.
".. ei tämä mitään.. kyllä sen saa kuivaksi. Mun sauvani vain sisällä", Alison sanoi mekkoaan pyyhkien ja yrittäen vakuutta lasta siitä, että kaikki oli ihan hyvin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rodolphus Lestrange

avatar

Viestien lukumäärä : 84
Join date : 17.07.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 6:46 pm

"Ranskalaista shampanjaa," Rodolphus vastasi Alisonin mietteisiin siitä mitä juotavaa heillä nyt sitten olikaan, "yheltä sukutilalta siellä päin." Samassa joku Lestrange kuitenkin törmäsi Alisoniin ja juomat lensivät naisen päälle. Rodolphus nousi niinikään seisomaan samaan aikaan Alisonin kanssa ja siirsi katseensa poikaan, joka tuijotti heitä varmaan yhtä kauhistuneena kuin Alison.
"L'air un peu en face de vous!" Hän ärähti pojalle, joka oli heti pyytelemässä kovasti anteeksi käytöstään. Rodolphus siirsi katseensa Alisoniin tuon vakuutellessa että kaikki oli hyvin, mutta jos Rodolphus oli mitään naisista oppinut niin mikään ei ollut hyvin jos mekolle oli kaatunut juomaa!
"Demander pardon tout de suite! Insensé! " Rodolphus komensi poikaa ja samantien poika oli kovasti pahoittelemassa Alisonille käyttäytymistään.
"Je vais prendre soin de Madame Mayer reçoit la tache sur et vous nettoyer la table dans l'intervalle," Rodolphus ohjeisti poikaa, "Livrez votre meilleur champagne dame, et puis prendre soin de ne pas vous revoir ce soir. Vous pouvez être sûr que votre père entend à ce sujet." Hän käski pojan siivota pöytä ja hakea heille parasta shampanjaa sen tehtyään. Käskipä mies tuota myös pysymään poissa näkyvistä loppuillan ellei halunnut hänen kertovan tapahtumasta pojan isälle. Tuon kadottua noudattamaan käskyjä, Rodolphus kääntyi Alisonin puoleen.
"Olen pahoillani," hän sanoi, "nuo meidän suvun nuoret ovat välistä niin saamattomia.. Missä sauvasi on? Hoidetaan mekkosi kuntoon ettei tarvitse loppuiltaa kävellä märässä puvussa.."
Takaisin alkuun Siirry alas
Alison Mayer

avatar

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 17.07.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 7:24 pm

Alison seurasi vierestä sen pojan ja Rodolphuksen sananvaihtoa ymmärtämättä mitään. Kuitenkin kun poika pyyteli häneltä anteeksi oli aika selvää, että Rodolphus oli tainnut kehottaa tuota tekemään niin ja Alison hymyili hieman päätään pudistellen.
" Ei se mitään", hän vastasi ja oli aika varma, että poika puhui englantia kun niin sujuvasti anteeksi pyysi. Ranskakin kuitenkin sujui ja Alison ei voinut olla ajattelematta sitä, että mitenköhän pienestä pitäen Lestranget laittoivat lapsensa opiskelemaan tuota hienoa kieltä.
Pojan juostua matkoihinsa käänsi Alison katseensa Rodolphukseen ja naurahti hieman miehenkin pahoitellessa.
" Mun sauvani sisällä.. saan tämän kyllä kuivattua kunhan pääsen siihen käsiksi", hän sanoi ja lähti Rodolphuksen kanssa kohti taloa.
" Mitä sä sanoit sille pojalle?", hän uteli sisälle astellessaan ja sytti valot päälle suunnatessaan keittiön suuntaan.
" .. se puhui melkein yhtä sujuvasti ranskaa kuin sinä. Minkä ikäisenä teidät oikein laitetaan sitä opettelemaan?", Alison jatkoi kyselyään ja huomasi vihdoin sauvansa juuri siellä minne sen olikin jättänyt. Keittiön tasolla.
Yhdellä helpolla loitsulla hän sai mekkonsa kuivaksi ja vielä tahrattomaksi. Kukaan ei nyt tietäisi, että päivän aikana hänen päälleen oli kaatunut viinit. Paitsi jos joku Lestrange oli juuri silloin sattunut seuraamaan heidän puuhiaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rodolphus Lestrange

avatar

Viestien lukumäärä : 84
Join date : 17.07.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 7:40 pm

Rodolphus nyökkäsi Alisonille ja lähti tuon kanssa sisälle, kuten oli luvannutkin. Matkalla nainen kysyi häneltä mitä hän oli sanonut ja Rodolphus naurahti hieman olkiaan kohauttaen.
"No käskin pyytää anteeksi ja siivoamaan jälkensä," hän sanoi hymyillen, "ja toimittamaan meille uudet juomat." Hän jätti kertomatta että oli käskenyt pojan pysymään poissa näkyvistään tämän jälkeen ja että kertoisi tuon isälle jos tuo ei tottelisi. Eikai Alisonin sitä tarvinut tietää? Sehän koko ranskaksi puhumisen pointti oli ollutkin..
"No se vähän kai riippuu perheestä," Rodolphus mietti, "mua ja Rabastania alettiin opettaa heti kun alettiin ylipäätään oppia sanoja.. Tai no ehkä vähän annettiin armoa. Kolmen vanhana?"
Alisonin mekko kuivui ja puhdistui hetkessä ja yhtä nopeasti ovelta kuului pieni köhäisy. Rodolphus kääntyi katsomaan ja se sama poika toi heidän juomiaan.
"Merci," Rodolphus kiitti ja otti lasit pojalta, "Maintenant va-t'en et ne me laissez pas vous revoir." Poika kumarsi nopeasti ja poistui pikaisesti takaisin pihalle. Rodolphus tuhahti hieman ja kääntyi sitten hymyillen Alisonin puoleen ojentaen naiselle tuon juomaa.
"Parempi?" hän kysyi varmistaen ettei tämä koko välikohtaus ollut nyt pilannut naisen iltaa.. Tai pilannut entisestään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Alison Mayer

avatar

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 17.07.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 7:56 pm

" Kolmen vanhana!", Alison toisti hyvin yllättyneenä ja laski sauvansa takaisin siihen pöydälle saatuaan mekkonsa kuntoon.
" Jos minut ja Leticia olisi sen ikäisinä laitettu opiskelemaan jotakin..ei siitä olisi tullut mitään. Ehkä me ei sen takia ollakkaan Lestrangejen tapaan mikään hieno puhdasverinen perhe", Alison sanoi kohotti katseensa kun se sama poika ilmestyi sisälle tuomaan heille uudet lasilliset.
Alisonkin kiitteli tuota vielä ennen kuin poika katosi takaisin ulos. Välikohtaus oli ennemminkin piristänyt tunnelmaa kuin pilannut kaikkea ja hän nyökkäsi hieman Rodolphuksen kysymykselle samalla kun maistoi juomaansa.
" Paljon parempi", hän vastasi hymyillen ja nojasi selkänsä hieman siihen keittiön tasoon katsellessan Rodolphusta. Eikä hänellä tuntunut olevan enää mikään kiire takaisin ulos juhliin. Miksei sitä voisi hetken vain olla siinä juoman ja mukavan seuralaisen kanssa. Ihan huomaamatta Alisonin ajatukset harhailivat siihen aamuiseen törmäämiseen Rodolphuksen kanssa, mies vain pyyhe päällään.. se kujeileva virnistys kasvoillaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rodolphus Lestrange

avatar

Viestien lukumäärä : 84
Join date : 17.07.2011

ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   Su Loka 28, 2012 8:28 pm

Rodolphus naurahti hieman Alisonin pohdinnoille opiskelusta ja etenkin heidän hienosta puhdasverisestä perheestään. Oli vähällä ettei Alison kuulostanut vähättelevän omaa sukuaan, joka oli puhdas sekin eikä siis yhtään vähempiarvoisempi kuin heidänkään. Tai riippui tietysti keneltä kysyi, mutta niin Rodolphus oikeastaan ajatteli.
"No ei meitäkään nyt istutettu kolmevuotiaana pöydän ääreen ja pakotettu opettelemaan ranskaa," hän naurahti, "lähinnä meille luettiin jotain ranskaksi ja sitä oppi pikkuhiljaa ymmärtämään mistä puhuttiin."
Onneksi Alison tuntui olevan sillä kannalla ettei tästä välikohtauksesta ollut suurempaa vahinkoa, päinvastoin. Se poika saisi kyllä elää siinä uskossa että oli vähällä pilata morsiammen siskon illan!
Rodolphus joi itsekin lasistaan ja totesi juomansa vielä aiempaa, kesken jäänyttä lasillista paremmaksi. Hän vilkaisi ulos ja kun kaikki näytti olevan okei eikä bestmania kai sillä hetkellä tarvittu. Alisonkaan ei tuntunut kiirehtivän takaisin häähumuun ja kai se hengähdystauko oli heille molemmille tarpeen. Kaasona ja bestmaninä kun piti olla jatkuvasti edustamassa.
Lasin tyhjennyttyä, Rodolphus laski sen tasolle Alisonin viereen ja tarttui pojan mukanaan tuomaan pulloon täyttäen itse lasinsa. Hän tarjosi Alisonillekin täydennystä. Heidän katseensa kohtasivat ja jokin nuljahti Rodolphuksen sisimmässä. Jotenkin se että Alison oli yllättäen niin lähellä sai hänet ensimmäisen kerran tajuamaan kuinka kaunis Alisonkin oli. Sitä oli koko päivän keskittynyt vain tuon siskoon eikä kukaan varmaan ollut sanonut Alisonille sitä minkä tuokin ansaitsisi. Harmi ettei se ollut hänen paikkansa sanoa sitä ja tuon mies tuntui olevan sellainen vätys ettei ollut edes paikalla sanomassa sitä. Hän hymähti hieman ja laski pullon pöydälle lasinsa viereen nostaen lasinsa puolestaan käsiinsä.
"Milles kilistetään?" hän kysyi pyrkien unohtamaan ajatuksensa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Letician ja Rabastanin häät   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Letician ja Rabastanin häät
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 3Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: