PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Do it again and I will kill you

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Do it again and I will kill you   Ma Syys 17, 2012 8:22 pm

[Jossaa aika liki ennen ku Rico saa sen Zachin lukkojen taa ja annettuu sil vähä viskii.. Selkeät päivämäärät vol 1056.

7.11.2025]

"En mä oo tehny mitää typerää," Rico vakuutteli isälleen istuessaan tuon kanssa Colefordin kartanon takapihalla. Päivä oli aurinkoinen, hän oli tullut käymään koska ei keksinyt muutakaan tekemistä. Hän ei vielä tehnyt juuri mitään töitä, koska käsillä ei edelleenkään paljoa mitään tehty.
"Enkä ole tekemässäkään.." hän mutisi vielä vilkaisten niitä käsissään olevia siteitä. Ehkä niin olisi sitten parasta. Ehkä äiti ja isä olivat oikeassa ja hänen pitäisi vain unohtaa Zach.. Mutta se ei ollut niin helppoa nyt kun hän tiesi niinkuin asiat oikeasti olivat. Ettei Jacob ollut tappanut Joséa vaan Zach. Olisi ollut niin paljon helpompaa antaa olla, jos hän olisi saanut pysyä siinä uskossa missä oli ollutkin ennen sitä.. viimeisintä välikohtausta.
".. Miten äiti voi?" Rico kysyi isältään vilkaistuaan talon suuntaan, jonne äiti oli kadonnut keittämään kahvia ja tekemään jotain pientä purtavaa. Kuinka äidillistä..

Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ma Syys 17, 2012 8:56 pm

Rabastan huokaisi vain syvään Ricon selityksiä kuunnellessaan ja vaikka hän miten olisi halunnut saarnata tuolle tästä kaikesta tapahtuneesta ei hän enää jaksanut. Mitä uutta tähän oli enää sanottavaa? Hän oli mielipiteensä ilmaissut ja Ricolla oli varmasti mennyt kaikki vain toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, koska hän ei ollut varmastikkaan ollut koviin vakuuttava. Hän kun ei tainnut olla se oikein ihminen saarnaamaan tällaisesta.
" Parempi jos tää ei kuitenkaan jatku. On tapahtunut jo ihan liikaa..", Rabastan sanoi katse pihassa eikä voinut olla ajattelematta edelleen sitä, että mitä jos kaikki olisi edelleen toisin. Ei olisi koskaan ilmennyt ongelmia Zachin kanssa ja Jacobkin olisi pysynyt kunnon miehenä.
" Hyvin", hän vastasi poikansa kysymykseen ja vilkaisi itsekkin talon suuntaan ennen kuin käänsi katseensa hieman hymyillen Ricoon.
" Hieman se taitaa kuitenkin olla vihainen edelleen siitä, ettei sille kerrottu mitään asioista, mutta se nyt on ihan ymmärrettävää".
Sisältä leijaili jo kahvin tuoksu ulos ja Rabastan jo nousi ylös voidakseen mennä kysymään jos Letty kaipaisi apua, mutta ei ehtinyt tuolilta noustuaan liikahtamaan mihinkään kun pihalle ilmiintyi joku.

" Käskin sun pysyä erossa mun asioistani! Sä se et selvästi opi mikä sulle on parasta", Zach raivosi heti saatuaan Ricon näkökenttäänsä ja mies oli selvästi hyvin vihainen. Rabastan vilkaisi Ricoon ja hivutti jo kätensä housujensa taskulle. Kehtasiko tuo mies kaiken jälkeen tulla heidän pihaansa? Hän ei ollut Zachia koskaan aikaisemmin nähnyt, mutta ei ollut ollut kovin vaikea päätellä kuka pihalle ilmestynyt velho oikein oli.
" Varotin sua koskemasta mun siskoihini.. mun perheeseeni!! Pitääkö mun vääntää sulle rautalangasta mitä sellasesta seuraa?", Zachin vihaa tihkuva katse pysyi Ricossa tuon puhuessa ja miehen eleet eivät sillä hetkellä viitanneet yhtään siihen, että tuo olisi aikeissa taikoa. Zachilla ei näkynyt sauvaa käsissään eikä tuo ollut muutenkaan uhkaavasti lähestynyt ketään joten Rabastankin oli pitänyt vielä oman sauvansa piilossa. Se oli kuitenkin ollut tuolta hyvin suuri virhe. Nuorempana ja vetreämpänä velhona Zach oli saanut sauvansa esiin nopeasti jostakin ja kääntyi ensinmäistä kertaa Rabastanin puoleen.
Kirous osui mieheen ennen kuin tuo ehti reagoimaan asioiden nopeaan kulkuun ja väistää sen.. tai estää sitä osumasta. Kaikkea hänkin oli elämänsä aikana ehtinyt kokemaan, mutta jotenkin hän oli onnistunut välttämään sen, että joutuisi itse juuri sen kirouksen uhriksi josta itse niin piti. Mikään ei ollut koskaan ollut hienompaa kuin nähdä se uhrin järkyttynyt ilme veren roiskahtaessa ilmoille ja kivun vähitellen levitessä ympäri kehoa.
" Herra Lestrange.. mukava vihdoin tavata teidätkin. Harmi, että tässä pitää käydä näin, mutta voitte syyttää vain poikaanne kaikesta", Zach sanoi ja tuhahtaen käänsi katseensa takaisin Ricoon Rabastanin vajotessa terassin lattialle polvilleen.
" ... mä tapan sun perheestä jokaisen Rico. Yksitellen jokainen sulle rakas tulee kuolemaan"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ma Syys 17, 2012 9:21 pm

Rico hymähti hieman isän vastaukselle siitä miten äiti voi. Varmasti äiti oli vihainen, sehän nyt oli selvää. Hänen olisi kai pitänyt jollain eleellä osoittaa olevansa pahoillaan. Ehkä tuomalla kukkia tai jotain.. Eikös naiset aina leppynyt jos kukkia tuotiin?
"No ehkä mä käyn ostaas sille kuk--.." Rico aloitti naurahtaen, mutta hänen ajatuksensa katkesi kun pihalta kuului turhankin tuttu ääni, joka raivosi hänelle. Hän ampaisi samantien pystyyn tuolistaan, mutta tukiessaan kädellään pöytään niin tehdessään, ranne ei tykännyt siitä ja sen sijaan että hän olisi saanut vetäistyä sauvan esiin, hän joutui tarttumaan ranteeseensa.
"Mitä helvettiä sä selität, en mä ole ollu lähelläkään sun sisk--.. EI!" Rico älähti kauhuissaan tajutessaan Zachin tähtäävän kohti isäänsä. Hän ehti ottaa pari hätäistä askelta estääkseen tapahtumien kulun, mutta liian myöhään.
"Isä!" hän ryntäsi isänsä luo laskeutuen toisen polvensa varaan tuon viereen, Zachin uhotessa edelleen hänen takanaan. Miehen uhatessa kuinka kaikki hänen rakkaansa kuolisivat vuoroon, hän kääntyi ympäri ja nousi pystyyn yrittäen vetäistä sauvan taskustaan.
"Mä en ole tehny sun siskoilles yhtään mitään!" hän ärähti, "mä luulin että meillä oli diili!" Hän pysyi visusti isänsä ja Zachin välissä ja niinkin paljon kuin se hänen kättään sattui, hän vetäisi sauvansa esiin kiroten Zachin samantien alinpaan helvettiin. Hän käyttäisi vaikka kedavraa oman kotinsa takapihalla, jos se oli siitä kiinni! Hän ei kuitenkaan ehtinyt kuin kohottaa sauvansa kun joku nykäisi hänen oikeaa olkaansa rivakasti taakse ja hän horjahti. Samassa kirous kiisi hänen ohitseen kohti Zachia eikä hän ollut uskoa silmiään.
"Äiti!"
"Mä olen kyllästynyt teidän kakaroiden typerään hengellä leikkimiseen!" Leticia ärähti osoittaen sanansa suoraan Ricolle ja mulkaisi poikaansa mitä hyytävämmin. Rico aukoi suutaan saamatta sanaakaan suustaan ja melkei ehti unohtaa Zachin.
"Herrajumala Rico, tee jotain noille is.. isäsi haavoille," hän komensi topakasti vaikka jo pelkkä vilkaisu Raabastanin suuntaan sai hänet melkein murtumaan. Mutta ei tänään!
"Ja sinä!!" Leticia kääntyi puolestaan Zachin puoleen eikä hän ollut ikinä vihannut ketään tätä enempää, "kehtaat tulla mun takapihalleni riehumaan kaiken sen jälkeen itä sä olet tehnyt!" hän kohotti sauvansa Zachia kohti ja otti vielä muutaman askeleen asettuen tasan perheensä ja Zachin väliin.
"Jos haluat tappaa meidät kaikki yksitellen niin anna mennä!" Leticia melkein huusi raivoissaan.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Zach

avatar

Viestien lukumäärä : 36
Join date : 01.03.2012

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ma Syys 17, 2012 9:42 pm

Ricon väittäessä kovasti, ettei tuo tiennyt asioista mitään pudisti Zach vain päätään ja vastasi hyvin tietävänsä heillä olleen sopimus.
" Sinä sen menit rikkomaan!", mies vastasi takaisin, mutta siihen velhon uhoaminen jäikin kirouksen suhahtaessa hänen ohitseen. Ricolla ei ollut sauvaa kädessään ja hetken miehellä meni tajuta kuka juuri oli loitsinut.
Letician puhuessa pysähtyi Zach ilmeettömönö kuuntelemaan mitä naisella oli sanottavanaan. Varsinkin kun tuo lopulta osoitti viimeiset sanansa suoraan hänelle eikä perheelleen. Aikoivatko nämä perheen miehet todella laittaa naisen hoitamaan asiat?
Virnistys nousi hetkeksi miehen kasvoille ennen kuin tuo naurahti ääneen ja kohotti oman sauvansa pitäen tätä kaikkea hyvin naurettavana.
" Jos mä olen jo onnistunut raivaamaan tieltäni sun miehes, sun poikas on siinä kunnossa että jaksaa tuskin nostaa sauvaansa..", Zach sanoi rauhallisesti ja astui itse askeleen taaemmas jotta ei olisi ihan niin lähellä tätä naista, " luuletko ,että kaikki päättyisi sitten tähän. Perheen äiti hoitelee mut?". Zach ei todellakaan uskonut sellaiseen. Yksikään Lestrange ei ollut vielä osoittanut pärjäävänsä joten miksi nyt.
" Ainiin.. taisin unohtaa erään", Zach äkkiä totesi kuin vasta nyt olisi asian muistanut ja piteli sauvaansa valmiina jotta saattaisi suojata itsensä mahdollisilta tulevilta loitsuilta.
" Joséphine. Tytöstä päätellen voisi kyllä uskoa, että äidissä on yhtälailla sisua.. mutta ei sitä tarpeeksi kuitenkaan löytynyt, koska.. ei tyttöä täällä näy", Zach sanoi levitellen käsivarsiaan leveä virne naamallaan.
" Mahtoi olla äitinä kova paikka. Saada tieto oman lapsensa kuolemasta", mies jatkoi tietäen varsin hyvin, että liikuttiin sellaisessa aiheessa joka repi kaikki haavat auki.
" Koska sä olet viimeksi kuullut tästä toisesta pojastas? Oletko varma, ettei sulle ole vaan jätetty ilmottamatta jos jotain siellä olisi vaikka sattunut..".
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ma Syys 17, 2012 10:08 pm

Rico teki kuten äiti sanoi kun ei uskaltanut nousta äitään vastaankaan.. Hän ei ollut ikinä nähnyt tuota siinä tilassa. Ei koskaan edes oikeussalissa. Tai olihan hän nähnyt. Silloin pienenä poikana kun äiti oli noussut sitä häntä ja Mischaa uhkaillutta jästimiestä vastaan. Koska se oli uhannut heidän henkeään. Rico laskeutui isänsä puoleen katsahtaen vielä äitiään ennen kuin kiinnitti huomionsa isäänsä.
"A-Anteeksi, isä.." hän mutisi nielaisten ja alkoi äidin käskyn mukaan sauvallaan tyrehdyttää verenvuotoa. Niinkuin äiti oli joskus opettanut.

Zachin puhuessa ja ottamassa muutaman askeleen, Leticia kuunteli ilme värähtämättä ja otti itsekin pari askelta niin että varmasti pysyi Rabastanin ja Ricon edessä. Zach ei tekisi enää mitään hänen perheelleen vaikka se tarkoittaisi sen miehen hengiltä pistämistä.
Leticia pudisti päätään epäuskoisena siitä kuinka joku mies saattoi olla niin vastenmielinen. Hän oli aina pelännyt vastakkain joutumista Voldemortin kanssa, mutta Zach oli erilainen. Zach oli vain mies, ei mitään muuta.
Olisihan sitä tietysti pitänyt tietää mihin tämä keskustelu olisi menossa ja pian Josephinen nimi jo mainittiinkin. Sen tapahduttua, Leticia viskasi Zachia kirouksella.
"Miten sä kehtaat sanoa hänen nimensä!!" hän huusi heittäen miestä uudelleen. Kirousten myötä hän otti pari askelta lähemmäs Zachia ja vetäisi sitten pitkät hihansa kyynerpäidensä yläpuolelle. Zachin mainitessa Mischasta, jokin syttyi hänen sisimmässään. Jos tuo mies oli ollut lähelläkään Mischaa..
Samassa Leticia heitti pari uutta kirousta ilmoille ja naurahti sitten häijysti.
"Voi tätä peliä voi pelata kaksikin," hän sanoi heittäen hiuksensa selkäpuolelleen ja nojautuen aavistuksen eteenpäin, "mä tiedän susta kaiken, Zachariah Rivers." Hän piti tauon kuin odottaen jotain reaktiota, mutta virnisti sitten.
"Luuletko sä että sun rakkaat on turvassa jos sä jatkat tätä?" hän kysyi, "mitä sille sun siskolles kävi? Jäikö henkiin? Seuraavalla kerralla sillä ei ehkä ole samanlaista tuuria." Eihän hänellä oikeasti ollut aavistustakaan mitä Zachin siskolle oli käynyt, mutta totta oli että hän tiesi Zachista kaiken sen mitä Ricokin. Rabastan oli kiltisti kertonut hänelle kaiken mitä hän halusi tietää.. Ja loput tiedot hän sai ministeriöstä. Hänellä oli lähteensä.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Zach

avatar

Viestien lukumäärä : 36
Join date : 01.03.2012

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ti Syys 18, 2012 3:05 pm

Rabastan kirosi vain hiljaa siinä itsekseen ja pudisteli vain hieman päätään Ricon anteeksipyynnöille. Vielä sen paikkaamisen ollessa kesken työnsi hän poikansa käden syrjään ja laski oman kätensä vatsalleen ennen kuin otti pöydästä tukea ja nousi hieman paremmin nähdäkseen mitä pihalla tapahtui. Hän ei hetkeäkään epäillyt etteikö Leticia pärjäisi. Nainen oli tähän mennessä elämäänsä selvinnyt vaikka mistä ja oli edelleen enemmän hengissä kuin hän. Zach olisi täysi idiootti jos menisi nyt aliarvioimaan vastustajansa mitä tuo puheidensa perusteella kyllä teki.

Zach sai aikaan juuri sellaista reaktiota kuin oli halunnutkin ja virnistäen väisti sen ensinmäisen loitsun. Hän ei kuitenkaan ollut odottanut noidan olevan niin nopea liikkeissään ja tajunnut miten raivoissaan oleva nainen saattaisi saada pahaakin jälkeä aikaan. Niimpä mies pian olikin lentänyt selälleen nurmikolle loitsun osuttua ja irvistäen tuo vääntäytyi takaisin jaloilleen.
Hän ei kuitenkaan ehtinyt kuin kääntää katseensa takaisin Leticiaan kun nainen yllätti hänet uudelleen. Nyt hänen omalla taktiikallaan ja Zachin kasvoilla saattoi hetken nähdä yllättyneisyyden ja pelonsekaisen katseen. Mistä.. miten tuo nainen saattoi tietää hänen koko nimensä? Puheen kääntyessä hänen siskoonsa Zachin ilme kuitenkin muuttui melkein yhtä vihaiseksi ja oli hänen vuoronsa viskata Leticiaa kirouksilla.
" Ne tulee olemaan turvassa! Mä tuun tekemään kaikkeni varmistaakseni sen", Zach vastasi kertomatta kuitenkaan sen enempää siskostaan. Kai nuo nyt tiesivät kun Rico oli ollut asialla!
" Sä et tietä musta mitään. Sä tiedät sen mitä ministeriö tietää ja sen tiedon saa käsiinsä kuka vaan jos osaa etsiä. Ilmeisesti sulla on ollut aikaa sellaiseen", hän hymähti ja kirosi uudelleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ti Syys 18, 2012 3:46 pm

Leticia oli hyvillään saatuaan kirouksillaan osumaa, mutta vielä tyytyväisempi nainen oli saatuaan Zachissa aikaan saman reaktion, minkä mies oli hetki sitten saanut aikaan hänessä. Zachin heitellessä vuorostaan kirouksia, Leticia torjui ne muutamilla vastakirouksilla. Hän naurahti hieman ja pyyhkäisi hiuskiehkuran otsaltaan korvan taa.
"Sitten sun ei ois ikinä pitäny koskee mun tyttäreen!" hän totesi äänellä, josta hädintuskin kuului vihaa. Se kieli lähinnä itsestäänselvyydestä. Zachin olisi pitänyt fiksuna miehenä tietää miten pitää siskot turvassa. Zachin epäiltyä ettei hän mitään tuosta tai tuon siskoista tiennyt, Leticia naurahti uudemman kerran. Tilanteessa oli jotain naurettavaa. Zach oli hänen silmissään pojankloppi joka vain kaipasi huomiota kun ei sitä vanhemmiltaan saanut.. ja joka oli sotkeutunut vähän liian suuriin asioihin. Ja nyt tuo aliarvioi hänet niin täydellisesti kuin kukaan vai saattoi..
Leticia oli hetken hiljaa Zachin sanojen päätteeksi, hymyili huvittuneesti ja sanoi sitten;
"Sä asut Melbourn street seittemänkakskasissa siskojes ja kissas kanssa. Teil on punanen postilaatikko, missä lukee messinkisil kirjaimil sun niin salainen sukunimes.. minkä jaat siskojeski kanssa," hän ei kironnut Zachia vaikka olisi ehkä voinut, mutta oli silti varuillaan ottamassa kirouksia vastaan. Tuon kiroaminen päästäisi miehen ihan liian helpolla. Hän ei ehkä tosissaan olisi satuttamassa tuon siskoja, ellei tilanne sitä välttämättä vaatisi, mutta halusi antaa miehelle sen uskomuksen. Tuo oli satuttanut häntä ja hänen perhettään jo ihan tarpeeksi ja ansaitsi siitä rangaistuksensa.
"Mitä muuta haluat tietää?" hän kysyi kovinkin leppoisasti ja naurahti sitten turhautuneena, "älä ole idiootti, Zachariah. Mä olen taikalainvartijaosaston päällikkö ja sä epäilet ettei mulla ole lähteitäni miten saan kaiken tietooni?"

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Zach

avatar

Viestien lukumäärä : 36
Join date : 01.03.2012

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ti Syys 18, 2012 4:24 pm

Leticia kuitenkin ilmaisi tietävänsä hieman enemmänkin ja vieläpä jotakin sellaista mitä ei lukenut Ministeriön papereissa. Zach ei vastannut naiselle mitään, rutisti vain sauvaansa lujempaa ja mietti mitä nämä lähteet oikein mahtoivat olla.
" Ilmeisesti siitä on jotain hyötä sitten olla sinun asemassasi", hän lopulta avasi suunsa ja kohotti sauvansa uudelleen osoittamaan kuitenkin hieman ohi Leticiasta ja kirotessaan sai terassille jätetyn kukkaruukun hajoamaan.
" Mä olen kuitenkin tähän asti saanut pidettyä perheeni hengissä ja turvassa. Toisin kuin sinä..", hän hymähti kääntäen sauvansa osoittamaan taas Leticiaa. Siskot olisivat turvassa varmasti. Hän ei uskonut Ricon saatika tuon äidin koskaan vahingoittavan hänen perhettään.. häntä ehkä, mutta ei muita.

Zach kirosi uudelleen ja hänelle oli aivan sama joutuisiko hän nyt hankkiutumaan eroon Ricon äidistä vaiko myöhemmin. Harmi, että siihen tuskin tulisi mahdollisuutta. Terassilla seisova kaksikko varmasti puuttuisi tilanteeseen jos naiselle sattuisi yhtään mitään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ti Syys 18, 2012 4:40 pm

"Voi on kyllä," Leticia vastasi melkein rupattelevaan sävyyn Zachille, "mä päätän sen ketkä teistä menee Azkabaniin." Samassa hän säikähti Zachin tähdätessä hänen ohitseen ja kuullessaan jonkun räjähtävän takaansa. Se herätti hänet taas ajattelemaan tilannetta hieman vakavammin, vaikka vakavissaanhan hän oli koko ajan ollutkin, äänensävystään huolimatta. Nainen puristi sauvaansa hieman tiukemmin ja vakaammin, Zachin nostaessa taas hänen perheensä puheenaiheeksi. Letician katse kylmeni samantien ja jokin kolahti hänen sisimmässään. Zach se osasi tämän pelin, se oli myönnettävä. Hän huomasi liikkuneensa aavistuksen pois Zachin ja Ricon ja Raban välistä, joten otti pari askelta takaisin paikalleen. Hän niin vihasi tuota miestä.
"Varo vaan sanojasi," hän mutisi rupattelevan äänen muuttuessa takaisin hyytäväksi. Samassa kirouksia taas viskottiin suuntaan jos toiseen, mutta yksi niistä kolahti suoraan Letician vasempaan olkapäähän. Nainen parahti kivusta, mutta sai pidettyä tasapainonsa.
Leticia ei kuitenkaan lannistunut vaan sai päinvastoin uutta puhtia. Hän vilkaisi Rabastanin ja Ricon suuntaan, mikä vähintäänkin riitti muistuttamaan siitä miksi tässä tapeltiin.
"Luuletko sä että mä annan sulle anteeksi kaiken mitä sä olet tehnyt ja jätän sut ja sun perhees rauhaan?!" Leticia kysyi Zachilta pyöräyttäen satuttamaansa olkapäätä tietääkseen sen yhä olevan toimintakunnossa.
"Mä passitan sut Azkabaniin," Leticia jatkoi, "koska sinne sä kuulut. Ja kun tulen käymään, tuon sulle Profeetan jonka kannessa lukee isolla uutisia sun siskoistas.." Hän naurahti kylmästi ja täysin tosissaan. Zach ei ansainnut kuolla, muttei ansainnut vain virua Azkabanissakaan. Tuon piti saada elää epätietoisuudessa ja ainaisessa pelossa siitä miten perhe voi.
"Vai ei.. Ehkä mä hommaan jommankumman sun siskoistas vastuuseen sun teoistas," Leticia keksi, "eikö olisikin hienoa kun oma sisko istuisi Azkabanissa kaikkien niiden ankeuttajien keskellä.. Syytettynä Britannian arvovaltaisimman naisen tyttären murhasta? Voivoi.. Siitä ei helpolla selvittäisi vai kuinka? Luultavasti ankeuttajat pistäisivät hänet kaivamaan oman hautansa Azkabanin hautausmaalle. Sitä ne kuulemma harrastaa."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Zach

avatar

Viestien lukumäärä : 36
Join date : 01.03.2012

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ti Syys 18, 2012 5:11 pm

Ketään ei vahingoittunut ruukun räjähtäessä, mutta ainakin Leticia taisi hetken säikähtää jotakin voivan käydä kun tuo taas perääntyi hieman. Aivan kuin tuon perhe olisi kovinkin piilossa naisen selän takana. Hän voisi hyvin yrittää osua aivan johonkin toiseen kuin Leticiaan jos vain haluaisi. Kiroukset kuitenkin suuntasivat Leticiaan ja nainen saikin lopulta osumaa.

Puheet hänen siskoistaan kuitenkin jatkuivat pian.. samoin kuin se uhoaminen siitä mitä noille voisi mahdollisesti sattua ja Zach ei voinut olla menettämättä taas sitä äsken keräämäänsä tyyneyttä. Edes ajatus siitä, että toinen hänen siskoistaan joutuisi ottamaan hänen tekonsa niskoilleen oli hirveä ajatus. Se mitä hänelle koskaan Azkabanissa kävisi jos hän sinne päätyisi olisi sen rinnalla pientä.
" Sä jätät mun siskoni rauhaan! Ei niitä tarvitse sotkea tähän", mies huudahti ja kirosi taas uudelleen edes yrittämättä tähdätä kunnolla kohteeseensa. Zach ei saanut mielestään sitä ajatusta, että Leticia voisi toteuttaa aikeensa ja mitä siitä seuraisi.
Zachin käteen osuva kirous herätti miehen kuitenkin taas ajatuksistaan ja sauvan pudotessa nurmikolle hieroi hän hieman rannettaan samalla kun kohotti katseensa Leticiaan.
" Voit olla kuitenkin varma, että jos mun siskoilleni taphtuu ihan mitä vaan.. sä tulet vielä katumaan sitä. Vaikka sä hankkiutuisit eroon mustakin estääkses asioita tapahtumasta mä aijon pitää huolen siitä, että tänne jää joku ketä on valmis satuttamaan sun perhettäs yhtä pahasti kuin sä mun", Zach sanoi katse suoraan Leticiassa ja mittaili naista vain hetken katseellaan ennen kuin kumartui nostamaan sauvan takaisin käsiinsä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ti Syys 18, 2012 5:22 pm

Leticia keskittyi kääntämään kaikki Zachin sauvasta lähtevät kiroukset toisaalle, mutta kuunteli silti mitä miehellä oli sydämensä tilalla. Lopulta hän vastasi tuleen ja sai Zachin otteen sauvasta irtoamaan ja taistoon tuli hetken tauko. Leticia suki tukkaansa kuin mikäkin hieno nainen ja vetäisi hihojaan taas vähän paremmin ylös. Zach jatkoi uhoamistaan. Leticia kuunteli, hyväksyi uhkaukset ja otti ne tosissaan, mutta samalla totesi nämä puheet jo turhiksi koska tämä oli vain asian pompottelua edestakaisin.
"Kai sä tajuat että sama pätee meihin molempiin?" Leticia kysyi tuhahtaen, "ja että sä olet nyt askeleen edempänä.. Ja että mun pitäisi olla se joka kostaa sulle sen että koskit mun perheeseen." Hän piti pienen tauon ja pyrki pitämään kaiken sen Josén ajattelusta kerääntyvän raivon kurissa sisällään. Hän hengitti hetken ja huokaisi sitten syvään kääntämättä katsettaan Zachista.
"Joten jos mun perheenjäsenille tai läheisille tai ystäville tai kenellekään, kenet lasken läheiseksi, tapahtuu jotain," hän sanoi ääni vakaana vaikkakin ääni vihaa tihkuen, "voit olla varma että mä joko passitan molemmat sun siskoistas Azkabaniin tai teen niille saman mitä sä teit mun perheelle. Siinä vaiheessa mua ei kiinnosta olitko sä sen tapahtuman takana vai joku sun seuraajistas vai oliko asialla joku täysin random tyyppi.. Mä syytän siitä joka tapauksessa sua ja silloin sun siskos kärsii, voit olla varma." Hän heitti Zachiin pari kirousta lisää, tähdäten miestä nyt myös karkotaseilla. Hänellä olisi parempaa käyttöä tuon miehen sauvalle.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Zach

avatar

Viestien lukumäärä : 36
Join date : 01.03.2012

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ti Syys 18, 2012 5:40 pm

Zach käänsi katseensa Ricoon kun taas puhuttiin asioista kuin .. Rico ei olisi tehnyt mitään hänen siskolleen. Eikö tuo muka ollut? Tuskin asiaa pidettäisiin salassa jos Ricon äiti noin kovasti oli halumassa hänen perheelleen yhtä paljon pahaa kuin hän noille. Naisen puhuessa Zach piti edelleen katseensa Ricossa ja vasta nyt hän tuntui tajuavan ne siteet miehen ranteissa. Niimpä tietysti.. miten hemmetissä tuo olisi mihinkään edes pystynyt, koska hän oli vain hieman aiemmein telonut tuon siihen kuntoon, että oli kai edes ihme kun Rico saattoi itse kohottaa kahvikuppia. Leticiaan hänen katseensa kääntyi juuri sopivasti jotta mies ehti torjumaan sen karkotaseet loitsun, mutta jostakin toisesta loitsusta hän sai taas osumaa ja parahti nyt vuorostaan itse hieman.
" Eiköhän tämä tule pysymään mun ja Ricon välisenä tästä edes päin.. niin kuin oli sovittu. Eiköhän herra Lestrange nyt kuitenkin jäänyt henkiin ja voidaan unohtaa tämä pikku erehdys", Zach sanoi naurahtaen ja käännyttyään vielä vilkaisemaan Ricoa kaikkoontui hän nopeasti paikalta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ti Syys 18, 2012 10:00 pm

Zachin tuijottaessa Ricoa, Rico katsoi ehkä hieman epävarmana takaisin vilkaisten vuoroon myös äitiään, joka puolestaan oli selkä häneen päin ja tuijotti silmä kovana Zachia. Leticia tosiaan seurasi Zachin jokaista liikettä valmiina heittämään suojataian Ricon ja Zachin väliin, jos Zach päättäisi toimia. Lopulta mies tuntui luovuttavan ja ehdotti kaiken unohtamista. Leticia tuhahti närkästyneenä.
"Mä en ikinä unohda mitä sä olet tehnyt!" hän ärähti juuri sopivasti ennen kuin Zach katosi hänen pihamaaltaan. Leticia tuijotti hetken paikkaa, mistä tuo oli kadonnut kuin odottaen miehen palaavan. Kun niin ei käynyt, hän kääntyi ja kiiruhti Ricon ja Rabastanin luo.
"Oletko.. miten.. Voi minä vihaan Zachia," Leticia polvistui Rabastanin luo ja oli kysyä tuolta ensin oliko tuo kunnossa, mutteihän sitä voinut kysyä. Miten voit, on myös typerä kysymys jos mies on yltäpäältä avohaavojen peitossa. Niinpä Leticia tyytyi kiroamaan Zachia, koska se tuntui ainoalta asialta mitä siinä tilanteessa saattoi sanoa.
"Rico, auta.. Äh, ethän sinä voi.. Mene laittamaan vettä kiehumaan niin puhdistetaan nämä," Leticia tarttui Rabastaniin tukeakseen tuota niin paljon kuin kykeni jotta mies saataisiin siirrettyä sisälle.
"Eikö olisi parempi varmistaa ettei Za-.." Rico aloitti, mutta Leticia kohotti niin äkäisen katseen poikaansa että Rico vaikeni ennen kuin sai edes sanomaansa loppuun.
"Sinä et mene enää lähellekään sitä miestä," Leticia sanoi tavalla, joka sai Ricon lähinnä painamaan päänsä häpeissään vaikka olikin jo aikuinen mies.
"Etkö ole oppinut mitään Josésta, Jacobista, omasta roik-.. roikkumisestasi ja nyt tästä?" Letician syytös oli ehkä turhankin painava, mutta Ricon oli nyt pakko ymmärtää.
"Minä hoidan sen miehen Azkabaniin," Leticia lopetti, "ja sinä menet nyt keittämään sitä vettä." Rico paineli sitten mitään sanomatta sisälle ja keittiöön, jolloin Leticia keskittyi taas auttamaan Rabastania.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ke Syys 19, 2012 8:15 am

Zachin kadottua pihasta huokasi Rakastan hieman ja Letician saapuessa kyselemään oliko hän kunnossa ,vaikka kysymystään loppuun asti esittänytkään, nyökkäsi hän hieman. Elossa hän edelleeb oli niin kuin Zach oli muistuttanut. Ricon saadessa äidiltään saarnan olla lähtemättä Zachin perään näytti poika tottelevan hyvinkin kuuliaisesti. Ricon kadottua äitinsä patistamana sisälle keittämään vettä käänsi Raba katseensa pienen hymyn kera Lettyyn. "Sä hoitelit sen hyvin.. taisi tulla sille pojallekkin yllätyksenä miten kovan naisen sai vastaansa ", rabastan sanoi samalla kun nousi Letty avustuksella ylös. "Etkai sä itse loukannut pahasti?", mies kysyi huolissaan ja vilkaisi naisen olkaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ke Syys 19, 2012 12:46 pm

Leticia naurahti hieman Rabastanin kehuille ja katsahti pihan suuntaan vaikkei siellä Zachia enää näkynytkään. Miehen kysellessä hänen voinnistaan, Leticia pudisti hieman tuhahtaen päätään.
"Ei se poika osaa ees tapella," hän totesi ykskantaan, "täysi luuseri joka pistää muut asialle kun ei ite osaa.. Ja sitten tulee kovistelemaan ja luulee olevansa niiiiin kovaa jätkää. Saada nyt naiselta turpaan. Luulisi kolahtavan sellaisen kovanaaman itsetunnolle.." Kaikesta huolimatta, oli Zach kuinka luuseri tahansa, se oli tappanut hänen tyttönsä eikä saisi sitä ikinä anteeksi. Leticia keksisi vielä keinon kostaa kaikki, mikäli hän vielä törmäisi Zachiin.
Leticia auttoi Rabastanin sisälle ja sohvalle, jolle hän sauvansa avulla lennätti pari lakanaa suojaamaan kaikelta siltä vereltä. Jos hän jotain kotihommia vihasi niin veren puhdistamista sohvista. Lakanat oli paljon helpompia pestäviä..
Saatuaan Rabastanin sinne sohvalle, Leticia lähti käymään yläkerrassa hakemassa sidetarpeita, joita hän todellakin haali kaappeihinsa nykypäivänä kun tuntui että aina joku meni pieleen ja joku heistä tarvitsi niitä. Mutta päästyään kylppäriin, hän lukitisi oven takanaan ja ennen kuin hän tajusikaan, hän vajosi istumaan pöntön kannelle ja kaikki ne ulkona sivuun sysäsyt tunteet saivat hetkeksi vallan. " Mä olen kuitenkin tähän asti saanut pidettyä perheeni hengissä ja turvassa. Toisin kuin sinä.."
Leticia pyrki kuitenkin kaikesta huolimatta kasaamaan itsensä, koska häntä tarvittiin nyt alhaalla. Hän nousi ylös, huuhtoi hieman kasvojaan ja pyyhki kasvonsa pyyhkeeseen.
Saatuaan itsensä kasaan, hän lähti siderullien kanssa takaisin alas ja keittiötä ohittaessaan patisti Ricoa tuomaan kuuman veden olohuoneeseen.
"Onneksi nää on vaan pintahaavoja," Leticia huokaisi asettuen siihen Rabastanin viereen, "ei tarvitse Mungoon lähteä.." Se tästä puuttuisi että Alison saisi tietää! Tuohan sekoaisi kaikin puolin tapahtuneesta.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ke Syys 19, 2012 4:04 pm

Zach oli varmasti oppinut tästä jotakin. Tai ainakin sitä saattoi toivoa niin. Ehkä tuo vastaisuudessa tajuaisi pysyä poissa heidän pihoiltaan! Sisälle päästyään Rabastan lysähti siihen sohvalle kiitollisena heti kun Letty oli saanut sohvan suojattua lakanoin. Letician lähdettyä yläkertaan noutamaan sideharsoja kiskoi Rabastan sillä aikaa paidan päältään hieman irvistäen ja oli jopa hieman pettynyt nähdessään saamansa haavat. Eikä se velho osannut edes käyttämiään kirouksia kunnolla?
Hetken hän siinä sai ihmetellä omia haavojaan ennen kuin Letty palasi takaisin alas ja hän kohottautui hieman parempaan asentoon.
" Säälittävää sanon minä. Melkein näitä on turha edes sitoa.. pahempaakin on tässä elämässä koettu", Rabastan sanoi ja sipaisi sormellaan hieman verta.
" Opettelisivat kiroukset kunnolla ennen kuin aikovat käyttää niitä. Paitsi jos se ei edes halunnut mun kuolevan..", hän sanoi ja veti kätensä pois tieltä jotta Leticia saisi hoidettua niitä kuitenkin. Luultavasti Zach olikin vain halunnut säikäyttää.. ei tappaa.
Ricon saapuessa veden kanssa paikalle käänsi Rabastan katseensa poikaan ja olisi kovasti halunnut ottaa puheeksi sen miten Jacob tosiaan taisi olla syytön. Zach oli juuri heidän pihallaan myöntänyt tappaneensa Josén niin, että hekin olivat Lettyn kanssa nyt asiasta kuulleet ihan itse. Siitä ehtisi puhumaan varmasti myöhemminkin.. nyt ei tainnut olla hyvä hetki mainita kenenkään kuolemista.
Sen sijaan hän käänsi hieman virnistäen katseensa Lettyyn ja kumartui lähemmäs naista vaikka siten vain vaikeutti tätä operaatiota ja suukotti tuon päätä.
" Aivan kuin silloin joskus. Minä saavun rankan työpäivän jälkeen sun luokses piestynä ja paikat ruvella. Ja sinä ihana nainen hoidit minut aina hellin ottein taas kuntoon", hän muisteli ja käänsi katseensa Ricoon.
" Paitsi kerran. Mulla oli nenä taas murtunut ja äitis melkein löi sen takaisin paikoilleen.. se teki melkeen kipeämpää kuin sen murtuneen nenän kanssa eläminen. Hurja nainen"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ke Syys 19, 2012 4:28 pm

"No... Oli sen tarkotus tappaa tai ei niin seuraavan kerran kun se lähestyykää ketää ni se on sen viimenen teko," Leticia mutisi vastaukseksi Rabastanille samalla kun kasteli harsoja siinä Ricon keittämässä vedessä. Hän oli edelleen sekä ärsyyntynyt että huolissaan että ehkä hieman säikähtänytkin. Tunneskaala oli melkein kaikki väliltä onnellinen huojennus, ainainen pelko ja epäonnistuminen. Hetken hän keskittyi lähinnä Rabastanin haavojen putsaamiseen ja paketoimiseen, mutta nosti katseensa Rabastaniin tuon suukottaessa hänen päälakeaan ja alkaessa muistella vanhoja. Hänen mutruilmeensä vaihtui hymyyn hänen kuunnellessaan tuota ja miehen katsoessa Ricoon, hänkin katsahti poikaa nyt jo vähän leppoisammalla mielellä kuin aikaisemmin. Jännä miten Rabastanilla oli aina ollut se taito saada hänet rauhoittumaan.. Melkein aina.
"No enkä nyt!" Leticia puolustautui nauraen Rabastanin syytöksille, "en muista mitään tuollaista!" Muistihan hän. Tottakai hän muisti. Rico naurahti isänsä jutuille vaikka oli jo ollut pyytämässä noita hankkimaan huoneen.
"Miksi se meinas sun nenän niin radikaalisti oikasta?" Rico kysyi ja Leticia katsahti miehiä epäuskoisena, mutta pudisti nauraen päätään. No jos Rabastan nyt halusi kertoa tarinoita hänen hurjuudestaan niin siitä vaan! Hän kyllä puolustautuisi, koska oli varmasti erimieltä asioista.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ke Syys 19, 2012 6:11 pm

Rabastan naurahti hieman kun Leticia ei selvästi muistanut tapausta tai sitten tuo oli kuin ei vain muistaisi. Ricon halutessa kuulla enemmän asiasta patisti Raba tuon ensin noutamaan heille sitä kahvia ennen kuin se palaisi pannuun kiinni.
Kahvia odotellessaan Rabastan laski katseensa Letician käsiin ja seuraili miten tuo oli äkkiä saanut kaikki hänen haavansa piiloon. Kuten aina.
Saatuaan kahvikupin vihdoin käsiinsä kohottautui Rabastan taas hieman jotta pystyisi kunnolla juomaan kahviaan.
" Ei se vaan meinannut. Vaan se teki sen", hän lopulta vastasi Ricon kysymykseen hörpättyään hieman kupistaan, " ensinmäisellä kerralla kun äitis korjas mun nenän se ei tuntunu missään.. vakuutteli vain kovasti, että kyllä se osaa kun en meinannut uskoa ja luottaa sen taitoihin. Tällä seuraavalla kerralla mä tietysti odotin samaa hellää kohtelua, mutta ei. Se vaan veti sauvan esiin, huitas sillä kerran mun nenää kohti ja se rusahti hyvin kivuliaasti takasin paikoilleen". Vaistomaisesti Rabastan kosketti hieman nenäänsä joka ei tainnut koskaan olla ihan entisensä enää. Oli se sen verran moneen kertaan saatu murrettua, että ei siinä ollut edes mitään järkeä.

" Mutta se syy miks se niin teki.. no se tais olla ihan mun oma vikani", Rabastan jatkoi käänsi hymyillen katseensa Lettyyn ja tarinan kertominen pysähtyi taas hetkeksi miehen jäädessä vain hetkeksi ihan omiin ajatuksiinsa.
" .. oltiin sovittu äitis kanssa ettei puhuta kumpikaan omista hommistamme. Mitä vähemmän mä tiesin siitä mitä äitis touhuaa ministeriössä.. sitä vähemmän mulla oli houkutasta viedä tietoja eteenpäin ja mitä vähemmän äitis tiesi mitä mä tein... se saattoi olla rauhallisin mielin.
Sinä iltana mä kuitenkin olin ryypännyt koko hemmetin päivän ,koska joka paikkaan särki ja parantajaa ei saanut mistään. Lopulta mä kuitenkin laahustin äitis luokse ja taisin siinä samalla vuodattaa hieman asioita joita se ei olis halunnut kuulla", Rabastan vilkaisi välillä Ricoon puhuessaan, mutta melkeinpä miehen katse pysyi Leticiassa ja hän oli varma, että tuo muisti kaiken ja tiesi hyvin, että hän jätti jotakin kertomatta tästä tarinasta. Ehkä Ricon ei tarvinnut tietää, että hän oli yrittänyt tappaa Gabrielin silloisen naisystävän ja sen jälkeen vielä matsannut miehen itsensäkkin kanssa. Gabrielin menneisyys kuului tuolle ja jos mies itse ei sitä alkaisi hänen pojalleen vuodattamaan.. pysyköön se salassa.
" Voit vaan uskoa miten odotin, että pääsen nukkumaan kunnon sänkyyn ja muuta, mutta ei.. sohva kutsui sinäkin yönä", hän kertoi vielä syvään huokaisten.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   To Syys 20, 2012 5:04 pm

Isä patisti Ricon ensin hakemaan pannussa seissyttä, varmasti jytyä tavaraa olevaa kahvia ennen kuin poika saisi kuulla tarinan. Rico lähti ehkä hieman silmiään pyöräyttäen keittiöön. Leticia katsahti Rabastania ja hymyili hieman. Hänestä oli aina hauska kuunnella Rabastanin tarinoita, koska Rico oli aina pienestä pitäen pitänyt niistä. Vaikka yleensä hän olisi omasta mielestään saanut aina olla korjailemassa Rabastanin selityksiä, koska eivät asiat aina hänen näkökulmastaan mennyt ihan niinkuin mies selitti!
Hetken kuluttua Rico palasi takaisin olkkariin patistaen heidän kotitonttuaan edellään. Hän ei pystynyt vielä kanniskelemaan mitään painavia kahvitarjottimia, hyvä kun sai oman kahvikuppinsa itse huulilleen. Rähjä laski käskyn mukaisesti tarjottimen olohuoneen pöydälle kaikkien niiden sideharsojen viereen.
Letician saatua siteet paikoilleen, hän nousi istumaan siihen Rabastanin viereen ja nappasi oman kuppinsa samalla kun jäi kuuntelemaan miehen selvityksiä ja samalla katselemaan oliko miehessä vielä jotain paikattavaa. Rico puolestaan istui nojatuoliin huvittuen hieman isän tarinasta, koska se oli hänen mielestään juuri niin äitiä kuin olla ja voi. Leticia sen sijaan tuhahteli muka loukattuna miehensä sanoista kun ei se nyt oikein imarellut häntä!
"Ja miten niin sinäkin yönä?!" Leticia kysyi huvittuneen loukattuna, "saat sen kuulostamaan siltä kun olisin laittanut sut joka toinen yö sohvalle!!" hän muksaisi miestä hellästi olkaan ja vetäytyi sitten omaan sohvan nurkkaansa sykkyrään. Rico naurahti noiden kinastelulle ja erimielisyyksille.
"Sitäpaitsi sä ansaitsit sen.." Leticia mumisi vielä vilkaisten Rabastania kuppinsa takaa, "olit kyllä tavan idiootti sinä päivänä."
"Mitä se sitten oli tehnyt?" Rico kysyi ja Leticia katsahti poikaansa hymyillen, mutta kohautti hartioitaan. Kyllä hän oli tajunnut että Rabastan jätti kertomatta Gabriel-kuvion eikä hänkään sitä halunnut selittää.
"No se päästeli suustaan semmosia sammakoita että mua olisi varmasti alkanut ärsyttää vaikken olisi ollut ministeriön syyttäjäkään," hän sanoi ja mietti hetken hymähtäen sitten, "olihan se ajoin aika hankalaa kun oltiin ihan vastapuolella siinä sodassa.. En mä tajua miten se kaikki meni siihen ja miksi, mutta niin.. Jotenkin sitä vaan sitten kuitenkin pysyttiin yhdessä. Ihme sinänsä kun ei me juuri koskaan voitu poistua mun silloisesta talostanikaan tai mitään. Piti pysyä piilossa, koska mä ainakin olisin menettänyt työni ja varmaan joutunut Azkabaniinkin jos olisin jäänyt kiinni.. Vaikkei sitä kyllä silloin ajatellut yhtään."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Su Syys 23, 2012 12:29 pm

Rabastan sekoitteli hieman kahviaan ja koitti muistella miten monesti hän ja sohva olivatkaan saaneet viettää yön kahdestaan.
" Siitä se ainakin lähti. Heti kun meille tuli lapsia mä taisin enemmän joutua tekemään tuttavuutta sohvan kanssa", hän sanoi ja myönsi kyllä olleensa idiootti silloin. Olisi vain pitänyt tajuta olla hiljaa eikä kertoa ihan kaikkea mitä mieleen tuli.
Ricon kysellessä mitä hän oli tehnyt vastasi Letty onneksi kysymykseen eikä Rico sen enempää udellut asiasta. Ihan kaikkea kuitenkaan tarvinnut lapsilleen paljastaa.
" Olihan se vaikeeta, mutta kaikki se oli kuitenkin sen arvoista", Rabastan sanoi hymyillen katse kahvikupissaan. Siinä touhussa olisi voinut käydä heille kummallekkin hyvin huonosti, mutta jotenkin kaikesta oli kuitenkin selvitty.
" Jäätiinhän me siitä kiinni lopulta.. kiitos Willin", hän sanoi ja kohotti katseensa Ricoon ennen kuin hörppäsi kahvistaan.
" Ja olihan sillä aika ikävät seuraukset", Rabastan totesi sävyyn josta saattoi päätellä, ettei hän ainakaan olisi jatkamassa juttua enää tästä enempää. Hän ei halunnut muistella millaista kaikki oli sen jälkeen. Miten hän oli joutunut salamaan Leticialta asioita ja esittämään, että kaikki oli edelleen hyvin vaikka todellisuudessa hänen täytyi vain enemmän tonkia tuon asioita pitääkseen Voldemortin tyytyväisenä.

Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ma Syys 24, 2012 9:17 pm

"No etkä nyt alkanu!" Leticia oli heti taas puolustamassa itseään ja tökkäsi pienesti, mutta varoen Rabastania, "et ainaka.. ihan heti! Ja jos jouduit sohvalle ni siihen oli kyllä sitten varmasti hyvä syy!" Rico naurahti hieman vanhempiensa kiistelylle ja tarinoille, mutta toisaalta ihmetteli tätä keskustelua hieman. Olihan aina hauska kuulla millaista oli ollut ennen kuin hän oli syntynyt tai kun he olivat olleet pieniä Mischan ja Josén kanssa, mutta silti.. Isään oli juuri osunut vakava kirous ja nyt nuo vain.. nauroivat ja kinastelivat jostain oliko tuo joutunut sohvalle syyttä vai suotta.. Joskus melkein kolmekymmentä vuotta sitten..
Rico katsahti isäänsä pienen hymyn kera tuon mainitessa Neeran isän ja nyökkäsi hieman vaikkei ollutkaan ihan varma mitä isä oli tarkoittanut viimeisillä sanoillaan. Hän katsahti äitiään, joka oli hieman ehkä vaivaantunut mutta naurahti sitten muka-huolettomasti. Leticia ei sillä hetkellä ajatellut sitä samaa mitä Rabastan ajatteli. Ei hän edes muistanut sillä hetkellä että Rabastan oli joutunut jatkamaan kaikkea hänen selkänsä takana. Hänelle ne seuraukset tarkoittivat lähinnä kidutuskirousta omassa olkkarissa ja Rabastanin toimesta..
"No johan tässä nyt alettiin vanhoja muistelemaan," Leticia naurahti tyhjentäen kuppinsa keskustelun päättymisen merkiksi.
"Jeea.. Hmmh.. Mun pitää varmaan lähteä jo takaisin Neeran luo," Rico totesi nousten siitä tuolistaan ja katsahtaen vielä isäänsä. Hänen teki mieli kertoa isälleen kuinka älyttömän pahoillaan oli tapahtuneesta ja kuinka ei olisi ikinä halunnut näin käyvän, mutta.. Se oli vaan niin vaikeaa. Hän hymähti hieman.
"Mä.. en tiennyt mitään Zachin siskosta," hän sanoi lopulta vilkaisten kengänkärkijään.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   Ma Syys 24, 2012 9:42 pm

Vanhojen muisteluksi se todella menikin, mutta samalla sitä sai hieman unohdettua missä tilanteessa sillä hetkellä oltiin. Ricon kuitenki noustessa ylös ja puhuessa kotiin lähtemisestä nyökkäsi Rabastan hieman ja kurkotti laskemaan tyhjän kahvikupin siihen pöydälle.
" Kyllä mä uskon sen", Rabastan sanoi hymyillen. Mitä syytä hänellä olisi epällä, että Rico valehtelisi hänelle tästä asiasta.
" Koita nyt vaan pysyä erossa siitä ja pitää Neera ja poika turvassa", hän sanoi vilkaisten hieman Lettyyn. Rico tuskin noudattaisi tätä pyyntöä kaikilta osin, mutta parempi se oli kuitenkin sanoa ääneen. Tuskin tuo saisi Zachia mielestään ennen kuin se mies olisi Azkabanissa tai kuollut.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Do it again and I will kill you   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Do it again and I will kill you
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: