PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Yay, you're going to be a big brother!

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2, 3  Seuraava
KirjoittajaViesti
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Yay, you're going to be a big brother!    Ma Heinä 02, 2012 9:22 pm

4.1.2002, perjantai

Rabastan makoili haukotellen Ricon huoneen lattialla ja koitti kovasti keskittyä siihen leikkiin mikä nyt olikaan sillä hetkellä menossa. Hän oli niin hirveän väsynyt .. edellinen ilta oli hieman venähtyny Letician syntymäpäiviä juhliessa, mutta ei hän voisi takaisin sänkyynkään enää kömpiä. Jomman kumman oli kuitenkin oltava hereillä jos Rico oli päättänyt nousta jo. Aamiaiset oli saatu jo syötyä ja pienessä pojassa riitti ihan hirmu pitkäksi aikaa virtaa sen puurolautasellisen jälkeen.
" Isä taitaa tarvita vielä kolmannen kupin kahvia", hän mutisi haukotellen ja liikutteli hieman lohikäärmelelua koska hän oli saanut tehtäväkseen olla se.
" Pärjäätkös hetken itsekses jos käyn hakemassa kupillisen?", hän kysyi ja nousi istumaan haroen hiuksiaan hieman paremmin. Miten sitä saattoikaan olla näin väsynyt! Hän ei voinut ymmärtää työssäkäyviä ihmisiä sitten ollenkaan. Onneksi hän yleensä sai ihan kunnon yöunet.

Venytellen Rabastan suuntasi kulkunsa alakertaan ja koitti kulkea mahdollisimman hiljaa, ettei Leticia heräisi mikäli nukkui vielä ja keittiöön päästyään kaatoi loput kahvit pannusta kuppiinsa. Ystävällisesti hän laittoi heti uutta tippumaan, jotta Leticiakin saisi kupillisen ylös noustessaan.
Vaikka hänen oli ollut tarkoitus lähteä heti takaisin ylös jäi hän kuitenkin siinä kahvia hörppiessään selailemaan päivän lehden otsikoita ja ennen kuin huomasikaan oli istunut alas ja unohtanut kokonaan sen, että yläkerrassa oli leikit kesken. Vasta askeleet portaissa kuullessaan havahtui hän siitä lehden lukemisestä, kääri sen hyvin nopeasti kasaan ja livahti keittiöstä kahvikuppeineen takapihalle. Rico saisi mennä herättämään äitinsä ja tekisi sen varmasti kun huomaisi, että isä ollutkaan enää kahvia hakemassa. Leticia voisi vuorostaan mennä leikkimään hieman ja hän saisi ehkä torkahtaa pieneksi hetkeksi.
Terassille päästyään hän istahti alas kahviaan hörppimään ja vilkaisi hieman olkansa ylitse. Hän leikkisi mielellään Ricon kanssa! Heti kun olisi hieman pirteämpi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Ma Heinä 02, 2012 9:55 pm

Rico katsahti isäänsä tuon ehdottaessa kesken leikkien hakevansa kahvia! Poika jäi tuijottamaan isänsä perään tuon lähtiessä huoneesta ja laski sitten katseensa niihin käsissään oleviin leluihin. Hän liikutteli niitä hetken ja samoin sitä isän lelua vaikkei se hänen liikuteltavansa ollutkaan! Mutta kun isä ei liikuttanut sitä ja sen piti liikkua..
Isää ei heti kuulunutkaan takaisin, joten Rico nousi ja hiippaili kurkistamaan ovenraosta. Hän kuunteli muttei kuullut muuta kuin äitinsä liikahtavan makuuhuoneessa. Hän halusi päärynämehua kuppiin! Niinpä poika kipitti portaisiin, mutta sen sijaan että olisi rynnännyt ne pää edellä alas, hän kääntyi ja lähti kiltisti pylly edellä laskeutumaan alas!

Leticia ei suinkaan ollut enää nukkumassa vaan hihitteli yksinään kylpyhuoneessa. Hänellä oli raskaustesti käsissään ja.. se oli positiivinen. Aluksi nainen ei ollut tiennyt miten päin olisi ja hetken jo hieman pelännytkin.. Mutta sitten hymy oli väkisin kavunnut hänen kasvoilleen. He saisivat Rabastanin kanssa uuden vauvan! Mihin se Leticia oli kadonnut, joka ei vauvoja halunnut? Tai oikeammin.. Kuka se oli? Leticia heitti raskaustestin vessan roskikseen, pesi kätensä ja hymyili tukka nukkumisesta pörhöllä olevalle peilikuvalleen.
Letician poistuttua veskistä, hän vilkaisi lastenhuoneeseen muttei siellä ketään ollut ja alasvievien portaiden puolivälistä hän löysikin lepotauolla istuskelevan esikoisensa.
"No mitäs sinä täällä kökötät?" Leticia naurahti ja kaappasi pojan syliinsä.
"Mehua.." poika hihkaisi ja osoitti keittiön suuntaan. Leticia naurahti ja lähti keittiöön hakeakseen kahv--.. Ei kahvia. Vaikka se keittimessä porisikin ja melkein vaati häntä juomaan itsensä! Leticia hymyili hieman, laski Ricon hetkeksi syöttötuoliin ja kaatoi pojalle nokkamukiin mehua. Mutta poika kieltäytyi haluten jotain.. kahvikuppia. Leticia pyöräytti silmiään ja kaatoi mehut nokkamukista kahvikuppiin. Rico oli kyllä niin isänsä poika!
"Lusikka?" Leticia kysyi pojalta ja poika nyökkäili tarmokkaasti jolloin Leticia heitti lusikan pojan mukiin ja antoi sen sitten Ricolle. Nyt tuokin joi aamumehua ihan niinkuin aikuisetkin!

Alaspäästyään Rico kipitti kuppeineen ja vaipoissaan olohuoneen kautta takapihalle ja Leticia seurasi tuota ehkä maailman onnellisimpana naisena.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Ma Heinä 02, 2012 10:11 pm

Rabastan käänsi katseensa kun kuuli pikkuaskelien lähestyvän sisältä ja naurahti hieman Ricon ilmestyttä terassille.
" Mä pyysin sua odottaman", hän muistutti eikä halunnut edes kuvitella miten tuo oli alas päässyt tulemaan. Osasihan Rico ne nätisti tulla, mutta silti se hieman hirvitti.
" Kaadoitko sä ihan itse mehua kuppiis?", hän kysyi nostaessaan pojan syliinsä ja vilkaisi tuon kupin sisältöä. Päärynämehua. Mitäs muutakaan.
" Kuka sulle on antanu isojen poikien kupin", hän ehti vielä kysymään ennen kuin Leticia tuli poikansa perästä terassille oikein hyvän tuulisen oloisena. Joku oli sentään tainnut nukkua kunnon yöunet tästä päätellen.
" Huomenta", Rabastan toivotti hymyillen ja päästi Ricon alas sylistään jotta poika pääsisi halutessaan pihalle touhuamaan ja saadessaan kätensä vapaaksi otti hän sen oman kuppinsa siitä pöydältä.
" Siellä olisi ollut kahviakin. Tai jos ei vielä äsken ollut niin varmasti on pian", mies sanoi huomattuaan, ettei Leticialla ollut kahvikupillista mukanaan. Ei tuo koskaan aloittanut aamuaan ilman kahvia.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Ma Heinä 02, 2012 10:23 pm

Leticia kuunteli Rabastanin paasausta sisältä käsin ja asteli sitten siihen ovelle hymyillen näkemälleen. Rico oli niin isoa poikaa nyt kun sai juoda isojen poikien kupista ja vielä kun isä huomasi sen! Pian poika viipotti sen kupin kera pihamaalle ja hiekkalaatikolle. Leticia naurahti hieman, pudisti huvittuneena päätään ja asteli sitten itse paljain varpain ja yöpaitasillaan siihen terassille.
"Huomenta," Leticia vastasi Rabastanille ja hymyili tuon hymylle. Hän katsahti keittiön suuntaan kaihoisasti miehen puhuessa kahvista. Hän ei tosiaan saisi kahvia taas.. kahdeksaan kuukauteen. Hän pohti hetken itsekseen ja hymy tuntui levenevän entisestään hänen kasvoillaan vaikka se sula mahdottomuus olikin!
Leticia katsahti hiekkalaatikolla touhuilevaa Ricoa ja asteli sitten Rabastanin luo. Hän hipelöi tuon tukkaa hieman, hymyillen edelleen ja lopulta kapusi hajareisin tuon syliin. Mitään sanomatta hän nosti miehen kasvoja hieman leuasta ja suuteli tuota.
"Arvaa mitä.." hän kuiskasi suudelman päätyttyä ja koko nainen taisi olla yhtä hymyä.
"Me saadaan vauva."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Ma Heinä 02, 2012 10:39 pm

Rico vipelsi heti alas päästyään hiekkalaatikolle sen kuppinsa kanssa ja hörppi mehuaan kuin hän kahviaan. Välillä sekoitellen omaa juomaansa ja taas juoden. Tuo poika osasi kyllä välillä olla aivan mahdottoman suloinen.
Letician viedessä sen vapautuneen paikan hänen sylistään käänsi mies katseensa tuohon ja hymy nousi hänenkin kasvoilleen naisen näyttäessä niin hyvän tuuliselta. Hän oli jo aikeissa kysyä mikä Leticiaa niin hymyilytti tänään, mutta ehtinyt kun joutui pian vastaamaan siihen saamaansa suudelmaan. Rabastan ei saanut mahdollisuutta kysellä mitään suudelman päätyttyäkkään, mutta siihen ei ollut edes tarvetta kun Leticia paljasti syyn.
Rabastan näytti hetken hyvin hämmentyneeltä tämän iloisen uutisen kuultuaan, mutta melkein heti se hymy hänenkin kasvoillaan leveni ja mies naurahti hieman.
" Vau.. ihan mahtavaa..!", hän sai vain sanotuksi ja tarttui naisen käsiin osaamatta oikein ajatella sillä hetkellä mitään muuta kuin sitä, että heille tosiaan tulisi toinen lapsi!
Eikä hän edes ollut saanut nyt kuulla tästä asiasta hirvittävän riidan päätteeksi ja tulla heitetyksi pihalle kaiken päätteksi.
" Ricosta tulee isoveli", hän naurahti asiasta edelleen hyvin innoissaan ja suukotti naista. Mitenhän tuleva isoveli mahtaisi itse asian ottaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Ma Heinä 02, 2012 10:50 pm

Rabastanin ilme sai Letician nauramaan ja suukottamaan miehen otsaa tuon miettiessä kuulemaansa. Rabastanin tarttuessä häntä käsistä, Leticia vei molempien kädet kasvojensa eteen ja suukotti niitä hihitellen itsekseen koko tilanteelle ja sen ihanuudelle. Ja Rabastanille. Ja kaikelle.
Rabastanin suukottaessa häntä, Leticia vastasi siihen ja laski ne yhteen liitetyt kätöset siihen heidän väliinsä. Hän katsahti Ricoa siellä takanaan hiekkalaatikolla. Tuosta tosiaan tulisi isoveli! Mahtoi poika tuntea itsensä niin hirvittävän tärkeäksi kun perheeseen syntyi toinen vauva, mistä pitäisi pitää huolta. Hän oli ainakin kuulemma ollut niin isosiskoa Klausin syntymän jälkeen mutta kun veli oli alkanut kasvaa, oli hänestä kuoriutunut ehkä hieman mustasukkainenkin tapaus.
"Voi Rico on varmaan innoissaan," hän sanoi hymyillen ja käänsi katseensa takaisin Rabastaniin, "kun luulee saavansa niin hirvittävän suuren isoveljen vastuun." Hän kumartui Rabastanin puoleen ja hieraisi tuon nenänpäätä omallaan virnistäen ja hymyillen aurinkoisen huvittuneena. Voi tämä oli niin ihanaa!

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Ti Heinä 03, 2012 4:15 pm

Kaikki se väsymys oli kuin haihtunut jonnekkin eikä Rabastanin tehnyt enää yhtään mieli painua sänkyyn takaisin! Olivathan he jo toisesta lapsesta puhuneet Lettyn kanssa ja päättäneet vihdoin, että jos sellainen tulisi niin tulisi, mutta että näin pian? Ei hän olisi koskaan voinut uskoa kaiken käyvän näin nopeasti heti sen keskustelun jälkeen.
Rabastan vilkuili hänkin siitä Lettyn olan ylitse hiekkalaatikolla leikkivään Ricoon ja nyökkäsi hieman. Varmasti Rico pitäisi siitä, että saisi leikkikaverin. Sitähän hänkin oli Lettylle sanonut ottaessaan esille sen asian, että mitä jos niitä lapsia hankkisi lisää. Heillä kun oli Rodon kanssa niin suuri ikäero ei sitä pienenä ollut paljoa kummalakaan ollut seuraa. Hän oli enemmänkin ollut vain se ärsyttävä pikkuveli jonka oli ollut pakko päästä kaikkiin isoveljen juttuihin mukaan vaikka oli vasta ihan pentu!
" Kaun tässä joutuu silti taas odottamaan", hän huokaisi ja käänsi katseensa takaisin Leticiaan. Onneksi he sentään tällä kertaa tiesivät asioista hieman enemmän kuin Ricon syntyessä ja kaikki tulisi olemaan uudella tapaa hieman jännempää.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Su Heinä 15, 2012 8:41 pm

Leticia hymyili Rabastanille tuon voivotellessa kuinka tämä taas kestäisi. Niinhän se kestäisi.. Korkeat kahdeksan kuukautta vielä! Mutta aika kuluisi nyt varmasti paljon nopeammin kuin Ricoa odottaessa, koska heillä tosiaan oli jo yksi pieni poika säpisemässä jaloissa.
"No mutta aika kuluu varmasti nopeammin kuin viimeksi," Leticia lohduttelikin miestä ja räpelsi tuon tukkaa sormillaan, "Rico pitää meidät kiireisinä muutenkin." Hän kääntyi katsahtamaan uudelleen poikaa, joka näytti pohtivan jotain hyvinkin tarkasti ennen kuin kumartui taas leikkiensä puoleen ja alkoi kaivaa vihreällä lapiolla koloa. Tuon lohikäärmelelut juoksivat ympyrää hiekkalaatikolla ja yksi oli tutkimassa koloa, jota poika paraikaa kaivoi.
"Noh.. Kumpi kertoo?" Leticia kysyi kääntyen taas Rabastanin puoleen, "sinä vai minä?"

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Su Heinä 15, 2012 9:34 pm

" Mmh.. niinhän se tosiaan pitää", Rabastan myönsi ja ehkä se aika tällä kertaa menisi ihan huomaamatta nopeasti. Letician kysyessä kumpi heistä kertoisi Ricolle tulevasta vauvasta käänsi Raba katseensa taas omiin leikkihinsä keskittyvään poikaan ja vastasi sitten, että hän voisi sen tehdä. Ehkä Letty kuitenkin joutuisi homman vielä tekemään uusiksi tai vähintään tämän kahdeksan kuukauden aikana vastaamaan kiperiin kysymyksiin, mutta ehkä hän voisi yrittää.
Annettuaan naiselle vielä suukon nousi hän ylös siitä tuolilta, asteli hiekkalaatikolla leikkivän pojan luokse ja istui siihen laatikon reunalle.
" Mitäs sä kaivelet? Tuleeko siitä jokin lohikäärmeen pesä", Rabastan uteli ja siirsi syrjään yhtä lohikäärmeleluista kun se näytti olevan menossa keskeneräiseen kuoppaan.

Hetken Raba seurasi siinä poikansa leikkejä, mutta nappasi sitten pari lohikäärmettä käsiinsä jolloin ne lopettivat touhunsa.
" Meillä ois sulle jotakin kerrottavaa äitin kanssa", hän aloitti ja vilkaisi hieman terassin suuntaan ennen kuin laski liikkumattomat lohikäärmeet takaisin hiekalle.
" Susta tulee isoveli", Rabastan sai lopulta sanotuksi ja hymyili hieman Ricolle, " meille tulee vauva"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Ti Heinä 17, 2012 12:07 pm

Leticia oli melkein arvannut että Rabastan se haluaisi vauvauutiset kertoa tuolle yhdelle taaperolle. Rico oli aina ollut enemmän isän perään. Leticia hymyili miehelle ja suukon saatuaan kapusi tuon sylistä jotta mies pääsisi pojan luo. Hän itse jäi katselemaan terassilta käsin touhua.

Rico oli niin uppoutunut kaiveluunsa ettei edes kuullut kun isä saapui paikalle ennen kuin tuo istui siihen reunalle. Hän vilkaisi tuota pikaisesti jatkaen montun kaivamista.
"Tulee," hän vastasi ylpeästi isälleen tuon kysyttyä kysymyksensä, "tuon punaisen pesä. Vihreä asuu puussa ja sininen rakentaa itselleen ruohopesän kesäisin. Talvella se kaivautuu lumeen." Hän jatkoi hetken vielä kaivamista, mutta otti sitten lohikäärmeen ja laski sen monttuun, josta se katseli kaikkea jokseenkin hämmentyneen näköisenä.
Isän jatkaessa, Rico taputteli tekemäänsä hiekkakasaa lapiolla tasaisemmaksi, mutta lopetti touhunsa hetkeksi isän kerrottua mistä oli kysymys. Pojan kulmat menivät pohtivasti kurttuun tuon katsellessaan isäänsä ja sormi meinasi lipsahtaa suuhun! Vauva? Mikä vauva?
"Poika vai tyttö?" Rico kysyi hetken pohdittuaan tilannetta. Ei hän ihan ymmärtänyt.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Ke Heinä 18, 2012 10:29 pm

Ricon selityksiä kuunnellessaan ei Rabastan voinut kuin ihmetellä miten tuo poika saattoi muistaa jotakin tuollaista. Jos nyt asiat edes oikeasti olivat noin.. kai nämäkin lelut olivat jäljennöksiä joistakin oikeista lohikäärmeroduista ja siksi Rico tiesi missä niiden kuului asua. Lapset muistivat ihan kummallisia asioita, mutta ehkäpä tästäkin tiedosta voisi olla pojalle vielä jokin päivä jotain hyötyä. Vaikka jossakin tylsässä taikaolentojenhoidon tentissä.
Pojan ihmetellessä tätä juuri kuulemaansa uutista hymyili Rabastan hieman tuon näyttäessä niin hölmöltä pohtiessaan sitä mitä hän oli kertonut tuolle.
" Ei sitä tiedä vielä", hän vastasi poikansa kysymykseen vauvan sukupuolesta, " ei vielä vähään aikaan ainakaan". Rabastan töni sormellaan niitä hiekalla kyhjöttäviä lohikäärmeitä ja kohotti katseensa takaisin Ricoon.
" Kumman sä mieluummin haluaisit? Pikkuveljen vai pikkusiskon?".
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Ke Heinä 25, 2012 8:16 am

Ei Rico mitään mistään lohikäärmeistä oikeasti tiennyt. Tai tiesi nyt jotain satujen perusteella mutta ei nyt mitään missä mikäkin rotu pesi tai eli.. Hän oli puhtaasti keksinyt kaiken, mutta uskoi vakaasti olevansa oikeassa. Lelulohikäärmeet olivat tosin erimieltä ja nytkin hänen kuoppaan laskemansa lohikäärme yritti epätoivon vimmalla paeta sieltä. Rico heitti sen päälle lapiollisen hiekkaa.

Isä ei tiennyt olisiko se vauva poika vai tyttö, mikä oli Ricosta outoa. Miksei tuo tiennyt? Pakkohan vauvan oli olla tyttö tai poika.. Hän ei kuitenkaan ehtinyt (luojan kiitos) kyselemään tästä epätietoisuudestaan kun isä jo kysyi kumpaa hän haluaisi mieluummin. Ahaa! Hän saisi siis valita! Pojan kasvoille nousi hieman ujo, hämmentynyt hymy ja hetken poika katseli niitä lohikäärmeitään, joista yksi nyt yritti saada sitä monttuun joutunutta ulos sieltä.
"Pikkuveljen.." hän hihkaisi lopulta ja kääntyi katsomaan isäänsä miettien hetken sitä siskovaihtoehtoa.. Mutta pudisti sitten päätään.
"Joo pikkuveljen," hän varmensi, "tytöt tykkää ihan oudoista jutuista. Me voidaa veljen kanssa leikkiä lohikäärmeillä!" Oli hienoa kun sai itse valita saiko siskon vai veljen!
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Ke Heinä 25, 2012 11:49 am

Lohikäärme näytti entistä hämmentyneemmältä saadessaan lapiollisen hiekkaa päälleen eikä Rabastan ollut varma yrittikö Rico haudata sitä elävältä vaiko.. kenties jotakin muuta.
" Älä hävitä niitä sinne hiekkaan", hän sanoi katsellessaan lohikäärmettä joka lopulta selvästi tyytyi kohtaloonsa, mutta eivät lelut lopulta välittäneet mitä niillä tehtäisiin. Siksi ne olivat leluja vaikkakin velho lapsien.

Rico kuten aina tuntui pohtivan tätäkin kysymystä oikein tarkkaan ennen kuin antoi vastauksensa ja pikkuvelihän se ilmeisesti sitten kelpaisi paremmin.
" Vai pikkuveli... no ehkä se sitten on pikkuveli", Rabastan vastasi ja pörrötti pojan päätä. Hän kyllä enemmän ehkä halusi sitä tyttöä, mutta lopulta se olisi aivan sama.
" Koita pitää lohikäärmeet sitten hyvässä kunnossa jotta jää sille uudellekkin vintiölle sitten jotain millä leikkiä sun kanssas", hän vielä kehotti ennen kuin nousi ylös siitä hiekkalaatikon reunalta ja palasi takaisin terassille. Rabastan hymyili hieman Leticialle ja kertoi kaiken menneen oikein hyvin.
" Odottaa jo, että sieltä tulis pikkuveli jonka kanssa leikkiä"

Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    To Heinä 26, 2012 5:36 pm

Rico hymyili leveästi isälleen tuon luvatessa sen olevan pikkuveli ja pörröttäessä hänen päätään. Tuon noustua lähteäkseen, Rico nyökkäsi jääden itse vielä siihen hiekkalaatikolle touhuamaan. Hän käänsi kuitenkin pian katseensa isänsä loittonevaan selkään samalla kun hakkasi lapiollaan hiekkapaakkua lohikäärmeraukan päällä. Hänen ajatuksensa olivat nyt kyllä pikkuveljessä eivätkä niinkään siinä leikissä enää.

Rabastanin palattua Letician luo, nainen hymyili tuolle ja katsahti tuon ohi hiekkalaatikon suuntaan jossa hänen poikansa taputteli lapiolla jotain hiekkakakkuja.
"Vai pikkuveli," hän naurahti hymyillen ja katsahti Rabastania. Hän muisti kuinka oli joskus leikillään toivovansa että Rico olisi poika, jottei hänen tarvitsisi tapella Rabastanin huomiosta jonkun toisen tytön kanssa. Nyt oli asiat kyllä jo niin että hänelle olisi aika sama kumpi lapsi sieltä tulisi. Olihan hän joskus ollut sitäkin mieltä ettei lapsia ollenkaan! Nekin ajatukset olivat jo takanapäin.
Äkkiä Leticia huomasi liikettä silmäkulmassaan ja tajusi Ricon lopettelevan leikkejään ainakin toistaiseksi. Äidinvaisto käski häntä perääntymään.
"Menen tekemään jotain aamupalaa," hän ilmoitti vainvihkaa Rabastanille, suukotti nopeasti tuon poskea ja katosi sitten pikapikaa sisätilohin. Samalla hetkellä kun hän katosi ovesta sisään, Rico ilmestyi terassille yksi niistä raukoista lohikäärmeistä mukanaan.
"Isi koska se vauva tulee?" hän kysyi pohtivalla äänellä ja katsahti isäänsä ennen kuin laski katseensa leluun, jota väänteli käsissään.
"Onko se kuinka monta vuotias?" hän esitti jatkokysymyksensä, "missä se on nyt? Entä mitä jos mä haluankin siskon niin voinko mä vielä vaihtaa? Tykkääkö se lohikäärmeistä? Jonkun pitäisi auttaa sinistä lohikäärmettä pesän rakentamisessa ja minä en ehdi kun pitää saada vihreä lentämään puuhun talveksi.." Hän lisäsi viimeiset sanansa jokseenkin huolestuneella äänellä, koska olihan se nyt vakava paikka jos kaksi lohikäärmettä meinaisi jäädä ilman kotia!
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    To Heinä 26, 2012 6:10 pm

Rabastan jos olisi yhtään tajunnut mitään .. ei hän olisi päästänyt Leticiaa lähtemään sisälle. Olisihan hänen jo pitänyt oppia se, että Rico oli juuri siinä iässä, että kysymyksiä riittäisi vaikka hänellä ei aina vastauksia olisikaan. Hän ei ehtinyt kuin istumaan takaisin alas kun Rico oli jo ilmestynyt lohikäärmeen kanssa terassille ja esittänyt uuden kysymyksen.
" Ei vielä pitkään aikaan.. siihen menee ainakin vielä kahdeksan kuukautta", Rabastan vastasi ja hyvä kun ehti kunnolla asettua kun se kunnon kysymystulva pääsi valloilleen. Raba kuunteli kaikki poikansa kysymykset eikä voinut estää pientä hymyä nousemasta kasvoilleen tuon murehtiessa lohikäärmeistään. Harmi, että pikkuveljestä tai siskosta ei olisi vielä hetkeen apua pesänrakennus hommiin.
Kerrottuaan ensin, että se pikkusisar ei ollut oikeastaan vielä minkään ikäinen jatkoi hän kertomal siitä, että vauva majaili sillä hetkellä äidin masussa.

" Vaihtaminen ei kyllä taida onnistua. Eiköhän me se pidetä vaikka sä sattuisitkin muuttamaan mieles", Rabastan sanoi naurahtaen, " .. ja varmasti tulee pitämään lohikäärmeistä! Siitä ei vaan heti ole sulle ja lohikäärmeille apua, koska vauvat ei oikeen tee muuta kuin syö, nuku ja itke". Raba kurkotti nappaamaan sen vihreän lohikäärmeen Ricolta ja katseli sitä hetken ennen kuin nousi ylös ja laski lelun päärynäpuun oksalle.
" Mahtaako tää olla sille liian iso puu?"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Pe Elo 31, 2012 9:12 am

Oli Ricon vuoro tuijotella isääsä pohtiva ilme kasvoillaan tuon vastaillessa hänen kysymyksiinsä.. Mitkä herättivät kyllä lisäkysymyksiä!
"Miten ei voi olla minkäänikäinen?" Rico kysyi hämmentyneenä ja vielä hämmentyneemmäksi hän muuttui seuraavan kysymyksen edessä; "Miten niin äitin masussa?! Miksi se siellä on?!"
Pikkuveljen vaihtaminen pikkusiskoksi ei sitten onnistuisi, mikä sai Ricon hieman huolestumaan. Mitä jos hän olikin nyt valinnut väärin ja sieltä tulisikin sisko veljen sijaan? Mitä sitten tapahtuisi? Hän laski katseensa siinä käsissään olevaan lohikäärmeeseen isän vannoessa että vauva tulisi pitämään niistä.. vaikkei voisikaan auttaa vielä pitkään aikaan. Se oli huono juttu.. Kuten sekin että vauva tulisi vasta kahdeksan kuukauden päästä! Vaikkeihän Rico tajunnut kuinka pitkä aika se oli, mutta kuulosti hurjalta.
Hän oli jo surkuttelemassa kuinka lohikäärmeet eivät ehtisi saada pesiä valmiiksi pelkästään hänen avullaan, kun isä otti häneltä sen lohikäärmeen ja poika nosti katseensa isäänsä. Hymy kohosi hänen kasvoilleen jättäen sen huolestuneisuuden kokonaan varjoonsa.
"Ei oo.. Se on iso lohikäärme," Rico vastasi isälleen, "mitä isompi sitä parempi."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Pe Elo 31, 2012 8:54 pm

Rabastanin kaikki vastaukset tuntuivat synnyttävän aina vain lisää kysymyksiä. Tuskin hän osaisi koskaan vastata pojalleen tarpeeksi hyvin. Kuitenkin tuo pienessä päässään jäisi pohtimaan ihan liikaa.
" Silloin kun se on ihan pieni.. vauvan ikä lasketaan vain päivissä ja kuukausissa ennen kuin se täyttää ensinmäisen vuoden", Rabastan koitti selittää Ricolle ja vilkaisi hieman sisälle. Tajuaisikohan kotitonttu tuoda hänelle hieman lisää kahvia jos tässä alkaisi näyttää siltä että menisi hyvinkin pitkään.
Seuraavan kysymyksen kohdalla Rabastan haroi hieman hiuksiaan tietämättä miten selittää asian.. ei hän vielä halunnut joutua kertomaan pojalle miten lapsia tehtiin ja miksi ne kasvoivat siellä missä kasvoivat! Rico oli ihan liian nuori kuulemaan sellaisesta.
" Siellä on turvallinen paikka", mies lopulta vastasi kun ei muutakaan keksinyt.

Nostettuaan lohikäärmeen puuhun omaan pesäänsä kertoi Rico puun olevan sille oikein sopiva. Toivottavasti mikään orava tai lintu ei sitä sieltä veisi.
" Ajattelitko sä nyt sitten jättää sen tuonne kevääseen asti?", hän kysyi pojalta eikä voinut olla hieman hymyilemättä. Hän ei olisi itse lapsena raaskinut jättää lelujaan mihinkään puuhun. Pitihän ne olla aina saatavilla jos pitäisi leikkiä niillä taas?
" Mites niiden muiden lohikäärmeiden? Joko niiden on kiire päästä omiin paikkoihinsa?", Rico oli tainnut mainita aikaisemmin, että yksi lohikäärme tarvitsi pesän, mutta kai niitä otuksia oli enemmänkin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Su Syys 02, 2012 5:28 pm

Se että isä kertoi äitin masussa olevan turvallinen paikka ja siksi vauva oli siellä, riitti Ricolle vallan mainiosti. Rabastanin onneksi. Poika nyökkäsi hyväksyvästi ja käänsi sitten katseensa puuhun asetettuun lohikäärmeeseen, josta isä nyt uteli viettäisikö se koko talven siellä. Poika pohti hetken.
"Ei kun niiden pitää ensin käydä Suuren Romulohikäärmeen luona pyytämässä lupa nukkumiseen," Rico sanoi lopulta totisena ja oli jo lähteä takaisin hiekkalaatikolle kun isä kysyi muiden lohikäärmeiden kohtalosta.
"Kaivoin yhdelle jo pesäkolon ja peitin sen," hän sanoi, "se on nyt jo nukkumassa joten muiden pitää pyytää sillekin lupa." Sen sanottuaan, poika lähti takaisin hiekkalaatikolle jotta voisi valmistella lohikäärmeet lähtemään sen.. Suuren Romulohikäärmeen luo. Itseasiassa poika oli varma että Colefordin laitamilla sijaitsevan kaatopaikan laidalla asui lohikäärme, joka piti paikallisia alaisinaan ja siltä pitäisi pyytää lupa nukkumiseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Su Syys 02, 2012 6:02 pm

Rico ei onneksi kysellyt sen enempää nyt. Joskushan sekin keskustelu oli varmaan käytävä, mutta ehkä Leticia voisi hoitaa sen. Voisi äiti istuttaa molemmat lapsensa sohvalle ja selittää kerralla kummallekkin niin se olisi sitten ohi.
Lohikäärmeen ei ollut vielä jäätävä puuhun joten Rabastan nappasi sen takaisin itselleen Ricon vielä puhuessa jostakin romulohikäärmeestä.
" Vai romulohikäärmeen luokse.. no pakkohan tämän nyt sitten on vielä mukaan lähdettävä jos kerta yksi jo on poissa matkasta", hän sanoi ollen aivan mukana Ricon leikissä. Rabastan seurasi poikaa hiekkalaatikolle ja antoi sen puusta pelastetun tuolle valmisteluja varten.
" Missäs tämä romulohikäärme sitten on?", hän kysyi ja katseli hieman ympärilleen. Ricolla ei ainakaan hänen tietääkseen ollut mitään isoja lohikäärmeleluja joten sen lohikäärme ei varmaan ollut heidän pihallaan. Ellei se sitten ollut vain jokin mielikuvitusolento.
" Toivottavasti sinne ei ole kovin vaarallinen matka.."
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Ke Loka 10, 2012 5:24 pm

Rico nousi seisomaan isän kysyttyä missä tämä Romulohikäärme asui ja nappasi tuolta sen isän tarjoaman lohikäärmeen.
"Ei yhtään vaarallinen!" Rico hihkaisi, "se asuu siellä mummin lähellä olevalla kaatopaikalla!" Hän osoitti kylän suuntaan tietämättä ettei mummi asunut edes samassa kaupungissa! He olivat aina ilmiintyneet mummin luo ja pienen pojan päähän oli niin kovin vaikeaa mahtua se että ilmiintymällä voitiin reissata monia kilometrejä kerralla ja ihan parissa sekunnissa!
"Sillä on siellä semmonen korkea vanhoista.. vanhoista jästiromuista tehty linna," Rico selitti innoissaan ja hyppäsi alas hiekkalaatikolta aikeinaan lähteä kävellen kaatopaikalle vaikkei se tietenkään ollut mikään pikkulasten leikkipaikka!
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Ke Loka 10, 2012 5:46 pm

Ricon kertoessa mistä romulohikäärmeen löytäisi ei Rabastan voinut kuin hymyillä kun poika ei näyttänyt käsittävän, etteivät he voineet kävellä mummin luokse täältä. Pojan vielä puhuessa jästiromusta valmistetusta linnasta tajusi Rabastan aika nopeasti mistä paikasta olikaan kyse.
" Sinne ei ihan noin vaan kävellekkään", hän sanoi ja pysäytti Ricon matkan ennen kuin poika ehtisi sen pidemmälle.
" Mummi asuu tosi kaukana meistä ja.. se jästiromujen linna on todella vaarallinen paikka. En taida minäkään uskaltaa sinne", Rabastan sanoi kovin vakavana.
" Voisikohan sille laittaa vain pöllöpostia ja kysellä siten lupaa?", hän ehdotti
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Ke Loka 10, 2012 6:43 pm

Isän pysäytettyä hänet ja kerrottua ettei sinne noin vain voitu mennä ja että isääkin pelotti, Rico ilmoitti kovaan ääneen ettei häntä pelottanut! Mutta isän ilme oli sen verran vakava että se sai isäänsä palvovan pikkupojan ajattelemaan asiaa toisen kerran. Kysymys pöllöpostista sai pojan taas kurtistamaan kulmiaan mietteliäänä ja hän pohti hetken, mutta pudisti sitten päätään.
"Ei voi kun sitten Apricot tulee syödyksi," hän sanoi huolestuneena ja mietti edelleen jotain toista ratkaisua, jos isä kerran oli tiukasti sitä mieltä että reissu olisi liian pitkä ja vaarallinen. Äkkiä hän keksi!
"Isi sä voit taikoa sellasen hohtavan otuksen minkä äitiki osaa ja millä se lähettää joskus sanaa Alison-tädille ja Gabrielille! Se.. mikä se nyt on.. Se on joku lintu kuitenkin! Voidaan lähettää sen avulla sana ja kysyä onnistuuko! Romulohikäärme ei ikinä voi suuttua niin hohtavalle jutulle!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Ke Loka 10, 2012 7:05 pm

Apricot parka kuulemma voisi tulla syödyksi reissunsa aikana ja koska muut jäisivät pöllöä kaipaan ei Rabastan sanonut mitään. Voivotteli vain, että mites tässä nyt sitten viesti saataisiin perille asti. Ricolla kuitenkin oli jo ratkaisu ongelmaan. Pojan puhuessa hohtavasta linnusta vilkaisi Rabastan hieman talon suuntaan, koska kyse oli varmasti Letician suojeliuksesta.
" Se on suojelius", hän kertoi Ricolle ja nousi ylös siitä hiekkalaatikon reunalta pudistaen housujaan hieman hiekasta. Harmi vain ettei hän moista osannut. Tai eipä hän ollut enää edes yrittänyt loitsia sellaista sen jälkeen kun oli.. no kasvanut aikuiseksi. Kuolonsyöjä kun ei paljoa suojeliusta tarvinnut. Silloin kun sitä piti ankeuttaja kohdata olisi se ollut loppu edessä kuitenkin.
" Mä en osaa loihtia suojeliusta", hän paljasti pojalle, mutta etsi taskusta sauvansa, " mutta voidaanhan me yrittää jos se kuitenkin onnistuisi".
Rabastan kertoi Ricolle mitä suojeliuksen loihtimiseen tarvitsi ja mihin niitä muuhun käytettiin kuin viestejä viemään.
" Koitetaan sitten.. minkähän muodon luulet sen ottavan? Entä jos iskän suojelius onkin joku tyhmä kuten.. lammas?", Rabastan vitsaili samalla kun koitti saada päähänsä jotakin onnelista muistoa. Eihän sellaista ollut vaikea löytää. Kaikki hänen onnelliset muistonsa liittyivät sodan jälkeiseen aikaan. Ricon odottamiseen, pojan syntymään..

Suojelius ei ottanut mitään muotoa, mutta olisi se varmasti saanut ankeuttajan edes estettyä. Se kuitenkin oli Rabastanista jo aikamoinen saavutus ja mies ei voinut estää hymyä nousemasta kasvoilleen.
" Ei se tainnut näyttää miltään"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Ke Loka 10, 2012 7:19 pm

Rico innostui silminnähden siitä kun isä tiesi mitä hän tarkoitti, vaikkei hän itse oikein tiennytkään. Mutta isän kerrottua ettei tuo osannut sellaista, pojan innokkuus laski hieman ja hän huokaisi pettyneenä vilkaisten talon suuntaan. Äiti osaisi.. Mutta miksei isä sitten osannut kerran äitikin osasi. Isän jatkaessa kuitenkin, hän käänsi katseensa takaisin tuohon ja innokkkuus palasi varmaan kaksinkertaisena kun tuo ehdotti että voisivathan he aina kokeilla!
"Joo kokeillaan!" hän hihkui ja kiersi isän eteen katsoen tuota vilpittömän odottavasti. Isän selittäessä sitä mitä kaikkea moinen loitsu vaati, poika tuijotti tuota suu hieman raollaan ja kuunnellen joka ainoan sanan tarkasti.
"Mitä ne ankeuttajat on? Miksi ne pitää karkottaa? Ja miksi siihen tarvii näin oudon loitsun.. Eikai lohikäärmeetkin pelästy suojausta!"

"Se on varmaan.. Leijona!" hän hihkaisi, "tai karhu! Äiti sanoi että leijonat on rohkeita. Karhutkin on varmaan kun nekin on isoja.. Tai voiko se olla lohikäärme!!!" Ei suojelius ainakaan mikään typerä lammas voinut olla.. Kuka nyt lampaan halusi! Mikä edes oli joku lammas..
"Mikä on lammas?"

Isän viimein yrittäessä suojeliusta, Rico tuijotti odottavasti sauvan kärkeä ja taivasta ja metsää vuoroon eikä oikein pystynyt pysymään paikallaan! Kaikki oli niin jännittävää! Lopulta kun isä loihti, sauvan päästä lennähti vain jokin outo tussahdus.
"LOHIKÄÄRMEEN LIEKIT!" hän hihkui hypähtäen muutaman kerran riemusta eikä kuullut isän voivottelevan ettei moinen muka miltään näyttänyt.
"Kokeile uudestaan!" hän pyysi tarttuen isänsä punttiin ja katsoen tuota sieltä alhaalta hyvinkin innoissaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    Ke Loka 10, 2012 7:44 pm

Rabastan selitti Ricolle paremmin mitä ne ankeuttajat oikein olivatkaan vaikka Leticia tuskin halusi pikku pojan vielä tietävän kaikista hirveistä otuksista. No hän oli kuitenkin pian esittelemässä miten niitä vastaan suojauduttiin joten.. ei niitä tarvitsisi pelätä!
" Ei lohikäärmeet sellaista pelkää. Mahtaakohan ne pelätä mitään"

Ricon arvaukset suojeliuksen suhteen olivat hieman erilaisia kuin hänen ja parempi sen olikin olla karhu kuin lammas! Hän ei taatusti käyttäisi suojeliustaan ikinä jos se ottaisi lampaan muodon. Kun lopulta jotain ilmestyi oli Rico jopa enemmän innoissaan kun hän ja oli aivan varma, että se oli ollut lohikäärmeen henkäys.
" Sellaista ei kuitenkaan valitettavasti voi lähettää viemään viestiä..", hän aloitti, mutta pojan ripustautuessa hänen lahkeeseensa laski Raba katseensa poikaan jonka kasvoista paistoi pelkkä innostus. Ricon takia hänen olisi yritettävä vielä. Yritettävä varmasti siihen asti kunnes jotain tapahtuisi! Hän pörrötti pojan päätä ja kääri hieman paitansa hihoja ennen kuin kohotti sauvansa uudelleen, miettien samalla sitä hetkeä kun oli ensinmäistä kertaa saanut pidellä Ricoa sylissään.
Sauvasta purkautui uudelleen valkeaa usvaa aivan samoin kuin edellisellä kerralla. Luovuttamatta Rabastan yritti aina vain uudelleen ja aina vilkaistessaan alas poikaansa sai hän vain uutta puhtia. Hän onnistuisi tässä varmasti.

Sauvan päästä lennähti taas uudelleen samaa tuttua usvaa, mutta tällä kertaa se ei jäänyt roikkumaan ilmaan lohikäärmeen henkäyksenä vaan sinkosi hieman ilmaan ennen kuin jäi leijumaan siihen ilmaan heitä tapittaen. Rabastanilla kesti hetki ymmärtää, että suojelius oli jokin eläin eikä vain savua ja mies kumartui hieman lähemmäs pientä eläintä ennen kuin repesi nauramaan.
" Hahahah.. ei se ihan karhu ole", hän sai naurultaan todetuksi ja vilkaisi hymyillen suojeliuksesta Ricoon.
" Tiedätkö sä mikä tuo on?", Rabastan kysyi ja kyykistyi Ricon tasalle jolloin suojelius seurasi perästä ja jäi tapittamaan heitä uudelleen. Sen pieni pää kääntyili Rabastanista Ricoon ja sen seistessä kahdella jalalla näytti otus pitkän ruumiinsa kanssa vielä typerämmältä.
" Se on kärppä"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Yay, you're going to be a big brother!    

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Yay, you're going to be a big brother!
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 3Siirry sivulle : 1, 2, 3  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: