PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Kukaan ei syytä sua

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3
KirjoittajaViesti
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Kukaan ei syytä sua   Su Heinä 01, 2012 8:51 pm

Se ei kuitenkaan ollut vitsi. Neera ei vitsaillut.. eikä kieltänyt asiaa. Sen sijaan tuo alkoi selittää kamalalla vauhdilla kuinka hän ei ollut koskaan kotona ja oli etäinen ja.. Rico pudisti päätään ja heilautti kättään turhautuneena haluamatta kuulla enempää. Hän käänsi selkänsä jälleen Neeralle ja otti pari hyvin epätoivoista ja pikaista askelta huoneessa. Hän ei voinut uskoa tätä. Ei vain voinut! Okei, hän oli varmaan ollut etäinen mutta hänen siskonsa oli kuollut ja se oli hänen vikansa! Isä syytti häntä siitä, hän syytti itseään siitä.. Sitten Jacob oli kuollut ja kaikki oli alkanut alusta ja..
Ja sitten häntä iskettiin kuin puukolla selkään paitsi että tämä tieto sattui varmasti enemmän. Hän laski kätensä tukastaan, kääntyi ympäri kuunnellen Neeran epäselviä ja samaan aikaan niin tuhottoman yksiselitteisiä selityksiä. Jacob.. Kaikista maailman miehistä juuri Jacob oli lapsen isä?
"Jacob.. Kaikista maailman miehistä Jacob on meid--... Sun lapsen isä?" Rico puuskahti. Hän oli istuutumassa sohvalle muttei voinut vaan jäi pyörimään siihen paikalleen ja haromaan tukkaansa. Jollain oli pakko olla jotain todella suurta häntä vastaan. Kaikki tuntui romahtavan.. Jälleen kerran.
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Kukaan ei syytä sua   Su Heinä 01, 2012 9:03 pm

Jacob kaikista maailman miehistä. Kaikki olisi ollut ehkä ihan hieman helpompaa ellei kyseessä olisi ollut juuri Jacob. Mieshän oli tappanut Ricon siskon ja ollut Ricon paras ystävä. Tämä oli vielä enemmän väärin kuin mikään muu.
"Mmh.. niin", hän myönsi Ricon kysyessä asiaa suoraan ja seurasi miehen menoa tuon astelessa vain ympäriinsä.
" Rico en mä tarkoittanut..", hän yritti uudelleen aloittaa voidakseen edes hieman esittää pahoitteluaan tilanteeseen, mutta saanut oikeita sanoja tulemaan ulos. Mitkään sanat kun eivät saisi sitä tekemättömäksi ja yhtään sen helpommaksi.
Hän ei edes ollut koskaan halunnut lapsia! Ja nyt hän raskaana ihan toiselle miehelle kuin olisi pitänyt olla. Ei tämän lapsen kuuluisi koskaan edes syntyä.
" Mä..en ajatellut pitää sitä", Neera sanoi ja seurasi katseellaan Ricoa, " en mä halua menettää sua! Sä olet mulle paljon tärkeämpi kuin..jonkin toisen miehen lapsi", nainen selitti ja tuon ääni hiipui taas loppua kohden. Niin se vain oli.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Kukaan ei syytä sua   Su Heinä 01, 2012 9:27 pm

Mitään mitä Neera sanoisi, ei voisi muuttaa enää asiaa. Rico tunsi olonsa niin petetyksi. Ja samaan aikaan jotenkin niin avuttomaksi eikä tiennyt mitä tehdä. Hän ei voinut uskoa että Neera oli tehnyt jotain tälläistä..
Naisen kertoessa ettei aikonut pitää lasta, Rico käänsi katseensa tuohon ja vain tuijottaen mietti hetken. Neera ei tosiaan tainnut tietää että tuon.. lapsen isä oli kuollut.
"Jacob on kuollut," Rico totesi sen enempiä säälimättä. Neera oli juuri muuttunut hänen silmissään. Hän näki kuinka itkun partaalla tuo oli, muttei välittänyt siitä. Jos tuo aikoi.. olla pitämättä lasta, se tarkottaisi samalla että viimeinen asia mikä Jacobista olisi olemassa kuolisi lapsen mukana. Neera tietäisi sen sanomattakin.
Ricon oli pakko istuutua. Niinpä hän kiersi sohvan ja vajosi sen toiseen päähän laskien kasvot käsiinsä ja mietti. Miten hitossa kaikesta oli tullut niin vaikeaa?! Yhtäkkiä!
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Kukaan ei syytä sua   Su Heinä 01, 2012 9:42 pm

Neeran kaikki selitykset menivät kuin kuuroille korville eikä se ollut ihme. Todettuaan selittelyn olevan turhaa ja kerrottuaan aikeistaan olla pitämättä lasta täräytti Rico ilmoille jotakin sellaista mikä sai naisen haukkomaan henkeä ja tarttumaan nojatuolin selkänojaan.
Miten.. miten Jacob saattoi olla kuollut? Olihan hän tiennyt kokoajan että Rico haluaisi varmasti kostaa siskonsa kuoleman, mutta oli uskonut, että mitään vielä tapahtuisi. Ei ennen kuin hän olisi kertonut tästä Ricolle.
Tieto Jacobin kuolemasta sai tietysti hänet miettimään asioita. Olisko se muka oikein hankkiutua eroon Jacobin lapsesta.. viimeisestä asiasta joka tuosta oli muistuttamassa? Neera rutisti lujempaa sitä nojatuolin selkänojaa eikä edes tajunnut itkevänsä. Miten kaikki oli kerralla muuttunut näin? Hän oli jo ehtinyt päättämään ,ettei lasta halunnut.
Hän ei kuitenkaan voisi siihen jäädä jonkun toisen miehen lapsen kanssa. Ricon suku ei moista hyväksyisi ikinä ja se saisi miehen itsensä näyttämään tyhmältä eikä hän sitä halunnut! Ei hän halunnut Ricon joutuvan kärsivän tästä.
He eivät olleet viedä naimissa joten missään suhteessa ei pitäisi olla mitään ongelmia mikäli hän vain lähtisi, mutta ennen kuin hän edes oli aikeissa ehdottaa asiaa tajusi hän miltä se silti muista tulisi näyttämään jos Rico Lestrangen eroaa henstä juuri silloin kuin hän on raskaana. Ei siitäkään seuraisi kuin kysymyksiä ja lisää kysymyksiä.
" Mitä tässä pitäisi sitten tehdä?", hän kysyi niiskaisten ja kohotti avuttomana katseensa mieheen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Kukaan ei syytä sua   Su Heinä 01, 2012 10:27 pm

Rico istui sohvalla tuijottaen lasittunein silmin eteensä. Hän kuuli Neeran lohduttoman itkun toiselta puoleltaan muttei osannut reagoida siihen. Ennen kuulemaansa, hän olisi ollut jo halailemassa ja lohduttamassa tuota mutta nyt hän ei tuntenut enää olevansa oikea ihminen siihen hommaan. Maa tuntui murenevan hetki hetkeltä enemmän hänen jalkojensa alta ja hän huomasi toivovansa että olisi edelleen Vuotavassa Noidankattilassa viskinsä kera. Ettei isä olisi ikinä löytänyt häntä sieltä.. Tai Rodolphus.
Hetken ajan hiljaisuuden rikkoi vain Neeran nyyhkytys ja jonkin ajan kuluttua naisen värisevä kysymys. Rico vilkaisi hieman naisen suuntaan vaikkei tuota suoraan katsonutkaan.
"En tiedä," hän sanoi hetken hiljaisuuden jälkeen ja huokaisi. Se oli ainoa asia mitä hän osasi sanoa.

Hiljaisuus laskeutui heidän välilleen ja Rico yritti ajatella järkevästi, mutta se tuntui hirvittävän vaikealta. Mitä hittoa hän muka voisi tehdä? Hän halusi pois. Kotiin.. Mutta ei hän Colefordiinkaan voisi takaisin mennä ilman kysymyksiä. Nuo uskoivat kaiken olevan hyvin ja.. ja.. niin noiden kai pitäisikin uskoa. Äiti ei ainakaan kestäisi tälläisiä uutisia.. Isä taas.. Ei. Isä ei ymmärtäisi. Ei hänkään ymmärtänyt niin miten isä ymmärtäisi!
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Kukaan ei syytä sua   Su Heinä 01, 2012 10:36 pm

Ricolla ei ollut vastauksia hänen kysymykseen ja miksi olisikaan kun edes hän ei tiennyt mitä pitäisi tehdä. Ehkä sitä voisi ajatella, että asiat järjestyisivät sitten joskus, mutta ei siihen ollut luottaminen. Hänestä ei ollut äidiksi. Ricosta ehkä oli isäksi, mutta miksi ihmeessä tuon tarvitsisi leikkiä isää lapselle joka ei edes ollut miehen oma.

Painostava hiljaisuus laskeutui taloon ja saatuaan hillittyä vihdoin hieman sitä itkuaan suristautui nainen ja pyyhki kyyneleitä poskiltaan. Olisi kai parempi kummallekkin, että he olisivat hetken erossa toisistaan. Rico tuskin halusi kuulla enempää saati nähdä häntä siinä ja miettiä asioita itsekseen. Eikä hän kestänyt katsella Ricoa tuollaisena.
" Mä menen yöksi isovanhemmilleni. Ehkä se on parempi molemmille..", hän sanoi hiljaa katse Ricossa vaikka ei miehen katsetta tavoittanutkaan ja mitään sen enempää sanomatta poistui yläkertaan hakeakseen mukaan jotakin tarpeellista. Hän voisi olla yön tai pari.. ehkä viikon, mutta parempi oli olla muualla.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Kukaan ei syytä sua   Su Heinä 01, 2012 10:42 pm

Neera rikkoi sen hiljaisuuden ilmoittamalla lähtevänsä isovanhemmilleen. Rico katsahti naisen suuntaan ja nyökkäsi. Ehkä niin olisi tosiaan parempi. Se selkeyttäisi.. molempien ajatuksia.
"Joo.. Ehkä niin on parasta.." hän mutisi vastaukseksi ja kuunteli kuinka Neera poistui yläkertaan ja hetken päästä vaimea poksahdus kertoi tuon kaikkoontuneenl. Samalla hetkellä Rico murtui ja hautasi kasvonsa sohvatyynyyn. Hän ei kestänyt sitä. Mitä niin pahaa hän oli tehnyt ansaitakseen tämän?! Vastaus löytyisi taikaministeriöstä, hänen itsekyydestään, Josén kuolemasta ja Jacobista. Hän oli syypää tähän, siksi.. Kaikki tuntui nyt kaatuvan.
Eikä hänellä ollut ketään kenen luo mennä, koska Jacob oli kuollut.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Kukaan ei syytä sua   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kukaan ei syytä sua
Takaisin alkuun 
Sivu 3 / 3Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Kukaan tilaamassa mitään ECS-Tuning:ilta?

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: