PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Goodbye, Little sister

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3
KirjoittajaViesti
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Goodbye, Little sister   Ma Kesä 25, 2012 10:37 pm

Rico nyökkäsi kevyesti naurahtaen Mischan ehdottaessa äitiä pyyhkimään likaa.
"Niin se varmaan pyyhkisikin jos olisi sattunut samaan kuvaan.." hän myönsi, "sun nenää ois pyyhitty monta vuotta." Vaikea kuvitella että kuvan ottamisesta olisi ollut niin kauan aikaa. Hän oli koulun huispauskapteeni, Mischa vähän alemmilla luokilla José innoissaan lähdössä pian kouluun.

Mischa ei heti vastannut hänen kysymykseensä mutta vastattuaan, Rico nyökkäsi tuolle pienesti. Hän oli vahvasti sitä mieltä että Mischa otti tämän kaikista raskaiten heistä. Hän toki koki surun lisäksi olevansa vastuussa tästä, mutta siltikin.. Jotenkin niin.
Rico nyökkäsi Mischalle tuon kysyttyä suihkun tilasta ja nousi itsekin siitä tuolilta. Hän mietti hetken ja sysäsi sitten kaikki Lestrangen suvun paskat kirjoittamattomat säännöt sivuun.
"No.. Tästä selvitään yhdessä," hän mutisi. Vaikeaahan se oli, mutta silti hän rohkaisi itsensä ja asteli veljensä luo halaten tuota. Se oli ehkä tärkeää hänelle itselleenkin, mutta varmasti vielä tärkeämpää Mischalle vaikkei tuo sitä ehkä ääneen sanonutkaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Mischa Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Goodbye, Little sister   Ma Kesä 25, 2012 11:05 pm

Rico nyökkäsi sen merkiksi, että suihku olisi vapaasti hänen käytettävissään, mutta ei hän ehtinyt lähteä edes käytävää kohti kun Rico oli jo noussut sängyltä ja astellut halaamaan häntä. Yhdessähän tästä selvittäisiin varmasti. Olihan sitä monesta muustakin asiasta selvitty yhdessä ja hemmetti, että hän oli kiitollinen siitä että hänellä isoveli eikä tätä kaikkea tarvitsisi miettiä itsekseen. Kun ei ollut isää joka kuuntelisi ja kun äidillekkään vaan viitsinyt antaa yhtään enempää taakkaa kuin tuo jo kantoi.
Eikä Ricokaan ollut tässä yhtään sen paremassa asemassa nyt.. kiitos isän joka ei tuntunut ajattelevan nyt yhtään selvästi joutui Ricokin kestämään tuon ilkeitä juttuja.
" Jep.. yhdessä tästä selvitään", hän toisti veljensä sanat halatessaan tuota takaisin, mutta pakko sinne suihkuun ennen nukkumaan menemistä oli mentävä joten Mischa hymyillen toivotti veljelleen hyvät yöt ennen kuin katosi etsimään pyyhkeen itselleen ja paineli sitten sinne suihkuun.

Nukkumisesta kuitenkaan tuskin tulisi mitään. Hän uskoi niin jo suihkuun mennessään ja kun hän vihdoin saapui huoneeseensa kiskomaan jotakin vaatetta oli hän vain enemmän varma siitä, että pyörisi koko yön sängyssään saamatta unta. Nämä olivat niitä hetkiä kun toivoi, että olisi vielä pikku poika ja voisi kömpiä äidin viereen turvaan kamalalta maailmalta. Ei kuitenkaan auttanut muu kuin kömpiä omaan tuttuun sänkyyn ja yrittää saada unta. Sammutettuaan valot kiskoi Mischa peiton päälleen ja sulki silmänsä, mutta ajatukset pyörivät aivan liikaa kaikessa niin, että oli mahdotonta edes yrittää nukkua.

--

Talossa kun oli tullut hiljaista oli Rabastankin vihdoin painellut makuuhuoneen puolelle jotta pääsisi nukkumaan. Yöt olivat muutenkin olleet rauhattomia, mutta ehkä nyt kun hautajaisetkin olivat ohi.. yöt hieman rauhottuisivat. Ainakin sitä saisi yönsä nukkua jonkun vierellä.
" Tuletko sä jo sänkyyn?", Rabastan kyseli Leticialta vaatteita päältään kiskoessaan ja saatuaan ne nätisti tuolille vilkaisi hän hieman naisen suuntaan.

_________________
" He’s more interested in dragons than women."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Goodbye, Little sister   Ma Kesä 25, 2012 11:44 pm

Halauksen päätyttyä, Rico katsahti Mischaa hymyillen hieman ja vastasi tuon hyvänyön toivotuksiin. Hän katsoi veljensä menoa ja huokaisi. Hän oli eniten huolissaan Mischasta ja no.. Nyt tuo ainakin tiesi että voisi tulla hänen luokseen jos niikseen täytyisi. Neerakin varmasti ymmärtäisi.
Rico katseli hetken ympärilleen Josén huoneessa ja huokaisi uudemman kerran. Hän vilkaisi tytön nauravaa valokuvakokoelmaa ja vesi herahti hänen silmiinsä. Hän räpytteli tiiviisti, pakottautui hymyilemään ja kuiskasi sitten.
"Hyvää yötä systeri.. Kauniita unia." Niin sanottuaan hän lähti huoneesta ja oli jo sulkemassa oven, mutta jätti sen sitten rakosilleen siten että valo pääsi sisään ovenraosta. José ei ollut pienenä voinut nukkua ilman minkäänlaista valon lähdettä.

Leticia oli ennenpitkään raahautunut sisätiloihin, heittänyt hieman vilttiä sammuneen Rodolphuksen päälle ohittaessaan tuota ja kohentanut hieman takassa olevaa tulta ettei miehen tulisi kylmä. Hän oli ajatuksissaan touhuillut hieman keittiössä ennen kuin oli sitten lähtenyt yläkertaan. Vaihdettuaan vaatteensa kevyempään missä voisi nukkua, hän jäi purkamaan tukkansa kampausta. Rabastanin kysyttyä hänen nukkumaan tulemisestaan, hän katsahti miestä ja hymyili hieman vaikka hymy oli sitä samaa, surkeaa hymyä mitä heillä kaikilla.
"Tulen ihan kohta.." hän vastasi ja suukotti miestään kevyesti ennen kuin lähti huoneesta. Hän halusi sanoa hyvät yöt pojilleen ennen kuin menisi nukkumaan. Äitinä hän koki tarpeelliseksi varmistaa että nuo myös nukahtaisivat.
Ricon luo hän ei kuitenkaan päässyt, koska kuuli tuon juttelevan Neeran kanssa suljetun oven takana. Hän oli koputtamaisillaan, mutta malttoi sitten mielensä. Hän ei tiennyt mitä mieltä Neera olisi ollut häiriöstä vielä siihen aikaan illasta. Ehkä nuo pystyisivät nukkumaan toistensa avulla. Hän hymyili hieman, kuiskasi hyvän yön toivotukset vaikkei kukaan niitä kuullutkaan ja jatkoi sitten käytävällä eteenpäin. Rodolphus oli jo aikaa sitten sammunut, joten talossa oli enää vain yksi yksinäinen poika.

Mischan ovi oli kiinni, mutta siitä huolimatta Leticia koputti siihen niin hiljaa ettei vahingossakaan herättäisi poikaa jos tuo olisi jo nukahtanut. Hän raotti ovea ja kurkisti sisään huomaten nuorimmaisensa yhä hereillä. Hän hymyili sitä tuttua hymyä ja asteli sitten pojan sängyn luo istuutuen siihen sen reunalle. Hän vei kätensä pojan tukkaan ja silitti sitä hieman räpytellen silmiään ja yrittäen hymyillä hieman.
"Tulin katsomaan nukutaanko täällä," hän sanoi hiljaa ja veti sitten peittoa hieman paremmin Mischan ylle. Olihan Mischa jo ihan aikuinen mies ja asunut toisessa maassakin monta vuotta, mutta silti.. Tässä tilanteessa Leticiasta se tuntui oikealta. Mischa oli hänen pieni poikansa vaikka tuo asuisi missä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Mischa Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Goodbye, Little sister   Ti Kesä 26, 2012 12:22 am

Rabastan kömpi sänkyyn sitten edeltä itsekseen ja jäi katselemaan Letician perään. Ehkä hänenkin olisi kuulunut mennä tuon mukaan toivottamaan hyvät yöt, mutta parempi, että vain Letty meni. Ne pojat olivat kuitenkin aikuisia, mutta tuollaisia äidit olivat. Ei se katsonut ikää noille.. lapset tulisivat aina olemaan lapsia Letician silmissä.
Raba kiskoi peittoa hieman päälleen ja sulki silmänsä yrittämättä kuitenkaan edes vielä nukkua kunnolla. Hän odottaisi kunnes Leticia tulisi sänkyyn.

Mischa kääntyi vilkaisemaan oven suuntaan koputuksen kuullessaan ja nähdessään äitinsä astelevan sisään kääntyi hän selälleen nähdäkseen tuon paremmin. Miten lohdulliselta se tuntuikaan nähdä äiti siinä vieressä ja tuntea tuon silittelevän taas hänen hiuksiaan. Kovasti hän estää kyyneliä nousemasta silmiinsä siinä tilanteessa ja nyökkäsi vain hieman.
" En mä vielä nukkunut..", hän vastasi eikä tuntenut itseään kyllä nyt ollenkaan aikuiseksi mieheksi. Mitä hän olisikaan antanut siitä, ettei hän olisi jo aikuinen!
Mischa käänsi katseensa kattoon ja räpytteli silmiään pitääkseen kyyneleet poissa, mutta eihän se lopulta auttanut mitään. Kaikki se päivän tapahtumat ja niiden pidättelu ja vielä kun äiti nyt oli siinä.
" Mulla on vaan niin kova ikävä Joséa", hän sanoi hiljaa ja kohotti kätensä silmilleen kun voinut enää estellä itkuaan pidempään.
" E-ei näin ois pi-pitäny käydä.. ei tää ole reilua", Mischa sanoi vaikka puhuminen siinä itkiessä oli mitä oli eikä hän enää edes yrittänyt olla näyttämättä suruaan.

_________________
" He’s more interested in dragons than women."
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Goodbye, Little sister   Ti Kesä 26, 2012 12:35 am

Letician kasvoille nousi se haikea hymy Mischan vastatessa vaikka hän niiskaisikin hieman nuhaista nenäänsä. Hetken oli hiljaista ja Leticia vain oli siinä poikansa vieressä. Lopulta Mischa rikkoi hiljaisuude lähes särkyneellä äänellä ja Leticia käänsi katseensa takaisin poikaansa. Tuon alkaessa itkemään, kyyneleet puskivat väkisin Leticiankin silmistä, mutta nainen vain pyyhkäisi ne pois kasvoiltaan. Hän kumartui Mischan puoleen ja veti tuon sitten lähelleen. Hän hyssytteli ja keinutteli aikuista poikaansa kuin pientä lasta ja huomasi toivovansa itsekin että lapset olisivat yhä pieniä. Ettei tälläistä olisi koskaan tapahtunut. Hän ei välittänyt siitä kuka tässä talossa itki ja koska. Hän oli aina sanonut ettei sillä ollut väliä itkikö vai ei. Ihmisen oli saatava itkeä jos sellaiselta tuntui ja hänestä oli suuri vääryys että Rabastankin oli opetettu peittämään tunteensa.
"Voi Mischa-rakas," Leticia kuiskasi huokaisten ja painoi poikansa pään olkaansa vasten. Hänen kasvonsa kostuivat pian kyynelistä vaikka hän olikin yrittänyt sysätä ne sivuun. Hän olisi siinä nyt vain ja ainoastaan Mischan takia. Tuo tarvitsi häntä nyt enemmän kuin kukaan muu ja hän olisi siinä tuon kanssa.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Mischa Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Goodbye, Little sister   Ti Kesä 26, 2012 12:56 am

Se ,että äiti oli paikalla oli tuntunut hyvältä, mutta mikään maailmassa ei varmasti tuntunut yhtä turvalliselta paikalta kuin oman äidin syli. Ei siinä tarvinnut mitään edes sanoa. Mischa antoi vain kaiken sen viime päivien tuskan tulla ulos ja itki vasten äitinsä olkaa. Ja kuten aina ennenkin äidin lohduttaessa.. hiljalleen se kaikki itku alkoi laantua vaikka sitä surua ei varmasti mikään veisi mukanaan koskaan. Mischa ei silti halunnut äidin lähtevän ja jättävän häntä yksin. Ajatuskin siitä, että hän jäisi yksin huoneeseensa pyörimään ajatustensa kanssa kauhistutti, mutta ei hän voisi äitiään pitää siinä koko yötä.
Mischa kohottikin lopulta päänsä ja pyyhki silmiään nyyhkien hieman edelleen ja käänsi sitten katseensa äitiinsä ja kömpi uudelleen paremin sinne peittonsa alle suojaan vaikka eihän siellä yhtään niin turvassa ollut kuin äidin kanssa.
" .. voitko.. sä jäädä odottamaan, että mä nukahdan?", hän kuitenkin pyysi lopulta varovasti. Aivan kuin koko pyyntö olisi ollut jollain tavalla kielletty. Tai tavallaanhan se ei ollut sopivaa.. isä ei ainakaan olisi moista katsonut hyvällä, mutta eipä tässä talossa taidettu enää paljoa perustaa isän typeriä juttuja ja päätöksiö.

_________________
" He’s more interested in dragons than women."
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Goodbye, Little sister   Ti Kesä 26, 2012 1:08 am

Ajan kanssa Mischa tuntui rauhoittuvan. Leticia ei kuitenkaan irrottanut otettaan pojastaan vaan hiljalleen keinutteli tuota samalla kun paijaili pojan selkää lohduttavasti. Hän vetäytyi kauemmas vasta Mischan irtaantuessa hänestä ja pyyhkäisi omia kasvojaan. Hän siirtyi hieman jotta Mischa pääsisi paremmin peittonsa alle ja jälleen peitteli poikaa hieman paremmin poistumatta kuitenkaan mihinkään.
Mischan kysymys sai Letician hymyilemään hieman ja pyyhkäisemään kiharan pojan korvan taakse.
"Tottakai mä jään," hän vastasi pojalle ja kumartui suukottamaan tuon otsaa. Hän hymyili tuolle ja jäi siihen paikalleen istumaan ja silittelemään tuon tukkaa.
"Käy nukkumaan, Mischa," hän kehotti, "aamulla kaikki on jo paremmin.." Niinhän se yleensä oli. Yön nukkumisen jälkeen kaikki oli tuntui aina olevan paremmin vaikkei mikään olisikaan.
Leticia jäi katselemaan kuinka Mischa lopulta sulki silmänsä. Hiljalleen hän silitteli pojan tukkaa ja vasta kun alkoi kuulla tuon hiljaisen, rauhaisan tuhinan, hän hymyili pienesti. Hän nousi varoen ja kumartui vielä antamaan suukon pojalle.
"Hyvää yötä, Mischa," hän kuiskasi tuskin kuuluvasti, "kauniita unia." Nyt kun hän oli täysin varma että poika oli nukahtanut, hän hiippaili ovelle ja katsahdettuaan vielä hetken tuota, hän sulki oven varoen.

Leticia hiippaili hiljaa käytävässä takaisin omalle makuuhuoneelleen ja könysi sitten lopultakin omaan sänkyynsä. Hän niiskaisi surkeana, mutta oudon raukeana tietäen että ainakin Mischa nukkuisi tämän yön rauhallisesti. Hän hivuttautui aivan Rabastanin kylkeen hakien nyt itse tarvitsemaansa turvaa. Hän oli ehkä vahva silloin kun hänen oli pakko, mutta siitä huolimatta hän oli äiti, joka ei tiennyt mitä tehdä. Äiti, jolta oli riistetty tuon pieni tytär.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Mischa Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Goodbye, Little sister   Ti Kesä 26, 2012 11:06 am

Mischa uskalsi vihdoin sulkea silmänsä ja yrittää sitä nukkumista kun tiesi, että äiti pysyisi siinä kunnes hän olisi nukahtanut. Eikä siinä kovin pitkään mennyt kun hän oli jo sikeässä unessa ja Leticiakin saattoi vihdoin poistua omaan sänkyynsä.

Rabastan oli Letician poissa ollessa ehtinyt jo torkahtamaan, mutta heräsi kuitenkin siihen kun Leticia kömpi hänen viereensä. Hän kääntyi parempaan asentoon ja kietoi kätensä naisen ympärille ja painoi kevyen suukon tuon otsalle. Ei hän ruvennut siinä utelemaan minne tuo oli jäänyt.. varmaan tuo oli vielä halunnut puhua poikien kanssa tai jotakin, mutta nyt sitä taisi jo kaikki muut olla nukkumassa.
Hän oli nyt vuorostaan se joka sai vartioida toisen unta ja paijata tukkaa, mutta sitä vartenhan hän siinä oli. Ja näin hänellä itselläänkin oli paljon parempi olla. Hän ei ehkä puhunut omista tunteistaan edes tässä tilanteessa tai osannut näyttää niitä, mutta varmasti Leticia tiesi, että tämä kaikki oli hänelle ihan yhtä raskasta.
"Hyvää yötä, rakas", hän kuiskasi aikomatta päästämättä irti naisesta hetkeksikään sinä yönä. Aivan kuin se olisi tarkoittanit sitä, että irti päästämisen takia hän voisi menettää tuonkin.

_________________
" He’s more interested in dragons than women."
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Goodbye, Little sister   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Goodbye, Little sister
Takaisin alkuun 
Sivu 3 / 3Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: