PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Hyvää Kuolemanpäivää, Will!

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4
KirjoittajaViesti
Jacob Dunmore

avatar

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 10.10.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   To Marras 15, 2012 11:58 pm

Jacob oli suostunut heti kun hänelle oltiin tultu tarjoamaan mahdollisuutta päästä tapaamaan Rico uudelleen. Ei hän sitä miestä ollut heti tunnistanut, mutta ei siinä kauaa ollut mennyt! Tottakai Jacob tunnisti kuolonsyöjän kun sellaisen näki.. olihan hän käyttänyt koko elämänsä tonkien noiden asioita sieltä sun täältä ja Will McDonnelin naama oli pompannut aina välistä jostakin.
Hänelle ei oltu annettu edes kauaa aikaa miettiä, koska kyseisen miehen kuolin päivä olisi jo seuraavana yönä. Jacob ei tiennyt mitä odottaa, mutta kun se hetki tuli hänet vain jotenkin nykäistiin siitä paikaltaan ja seuraavassa hetkessä oli hän keskellä hämärää metsää.
" Olisit sä voinut edes hieman varottaa..", Jacob sanoi tupsahdettuaan siihen Willin vierelle, mutta hän ei jäänyt odottamaan mitään vastausta kun huomasi Ricon. Eipä mies ollut tässä muutamassa vuodessa kauheasti ehtinyt muuttumaan.
Kevyt hymy nousi Jacobin kasvoille ja hän asteli lähemmäs kaveriaan, " uskomatonta.. että tällainenkin on mahdollista". Jacob pyöritteli käsiään edessään hetken ja pamautti sitten Ricoa veljellisesti olkaan.
" Mä voin koskea suhun.. siistiä".

" Sä halusit kuulemma tavata mut?", hän vakavoitui lopulta ja jäi katselemaan Ricoa. Hän melkein arvasi mistä tässä oli kyse ja mies huokaisi hiljaa.
" En mä ole sulle katkera siitä, että tapoit mut.. se oli välttämätöntä. Joko minä.. tai sinä ja sun koko perhees", Jacob sanoi ja haikea hymy pysyi tuon kasvoilla, " ja sä tiedät, että sun perhees on aina ollu munkin perheeni"
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 12:09 am

Samassa Jacob ilmestyi siihen Willin viereen ja Ricon leuka loksahti alas ja mies jäi vain epäuskoisena alkuun tuijottamaan toista. Jotenkin.. Oli ihan normaalia että Will palasi kuolleista kerta vuoteen ja sitä nyt ei säikähtänyt naapurin Erkkikään enää, mutta Jacob..
Will vilkaisi Jacobia vieressään ja tuhahti hieman. Varoittaa? Miksi hän sellaista tekisi! Häntä ei edelleenkään kiinnostanut tämä armoton teinidraama. Hän ei itseasiassa enää tarkalleen edes tiennyt miksi teki tämän kaiken.
Jacobin kävellessä Ricon luo, Ricolta pääsi epäuskoinen naurahdus eikä hän ollut valmistautunut siihen että Jacob pystyisi tosiaan koskemaan häneen vaikka pystyihän Willkin tuhoamaan viskit ja tupakat joka kerta. Ja Jacobin niin tehdessä, hän unohti täysin sen miksi oli halunnut alunalkaen tehdä tämän. Rico alkoi nauraa ja halasi Jacobia sitten.. No niinkuin kauan reissussa ollutta veljeä nyt halataan.
"Okei jos te teette tän niin paree siirtyä mahdollisimman kauas mun haudasta," Will sanoi vähän matkan päästä, "mä en jaksa kuunnella mitään turhanpäiväistä draamailua sillä sitähän tää varmasti on?" Rico mulkaisi miestä oikeastaan edelleen huvittuneena koko tilanteesta, mutta totteli silti kiltisti ja asteli niin kauas kuin mitä Jacob nyt pystyi.

Jacobin vakavoitunut kysymys sai Riconkin taas muistamaan asiansa ja hän kääntyikin miehen puoleen miettiäkseen mitä sanoisi mutta ilmeisesti hänen ilmeensä kertoi enemmän kuin mitä hän olisi niin äkkiseltään osannut sanoa. Ricokin hymyili aavistuksen Jacobin sanoille, mutta pudisti päätään.
"Mikset sä vaan kertonu mulle!" hän kysyi, "tää kaikki oltais voitu estää jotenkin! Ihan varmasti.."
Takaisin alkuun Siirry alas
Jacob Dunmore

avatar

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 10.10.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 12:19 am

" Se olisi ollut liian vaarallista", Jacob vastasi, " jos Zach olisi saanut tietää mun kääntäneen selkäni sille. Se ois tappannu mut". Ehkä olisi voinut olla jokin toinen keino tai sitten ei, mutta se oli jo mennyttä. Hän oli silloin itse päättänyt toimia niin kuin parhaaksi näki.
"Miten sen kanssa menee? Joko sä olet sen tappanu?", hän kysyi tietämättä yhtään missä mentiin. Mistä hän olisi voinut tietää mitä kaikkea täällä oli hänen kuolemansa jälkeen tapahtunut.
" Mun pitäis ehkä kertoa sulle jotain.. sun siskostas"
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 12:28 am

"No mut.. Me oltais yhessä voitu voittaa se!" Rico intti eikä vain voinut ymmärtää miksi Jacob ei siltikään vain kertonut hänelle. Jos häneltä kysyttäisiin, hän olisi mieluummin katsonut Zachin tappavan Jacobin kuin että hän teki sen! Tai no ei hän olisi halunnut koskaan nähdä Jacobin kuolevan, mutta jos olisi pitänyt valita. Itsekästähän se oli jos sitä tarkemmin ajatteli..
"Sä kuolit jokatapauksessa.." hän lisäsi heilauttaen hieman käsiään ja liikahtaen rauhattomasti. Hän oli niin varma siitä että kaikki tämä olisi voitu välttää jos vain Jacob ei olisi ollut niin itsepäinen!

Jacobin kysymys Zachista sai Ricon hieman hymähtämään. Ilmeisesti pääpahisten paikka ei sitten ollut siellä missä nuo hengasivat, koska Voldemortkaan ei kuulemma ollut siellä. Kai noilla sitten oli joku oma klubinsa jossain syvimmässä helvetissä tai jotain.
"Joo.." hän sanoi miettien hetken, "mä nappasin sen siskon ja kiristin sillä sitä. Sain sen antautumaan ja heitin Azkabaniin.." Hän pohti hetken ja naurahti sitten pienesti.
"Ja sitten vierailin siellä kerran ja tarjosin sille viskipaukun," hän ei voinut pidätellä sitä pientä virnettä. Jacob varmasti pystyi arvaamaan loput, koska oli itse antanut hänelle vastamyrkyn aikanaan.

Rico katsahti Jacobia tuon ottaessa Josén puheeksi ja virne muuttui pieneksi haikeaksi hymyksi.
"Mä tiedän.." hän sanoi huokaisten, "siksi mä tässä olenkin. José tuli kotiin ja kertoi kaiken."
Takaisin alkuun Siirry alas
Jacob Dunmore

avatar

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 10.10.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 12:42 am

" Kuolin jokatapauksessa", Jacob toisti naurahtaen ja hänen mielestään tässä ei ollut niinkään ongelmaa. Hän oli tiennyt mihin ryhtyi ja oli pitkään tiennyt mihin se tulisi päättymäänkin. Ei hän tosin ollut ajatellut, että Rico voisi ottaa asian niin raskaasti, mutta ei hän ollut kaikkea voinut ehtiä ajattelemaan yrittäessään pelastaa henkiä!
" Näin on ihan hyvä. En mä syytä mistään ja en halua, että säkään mietit tätä liikaa. Se oli mun päätökseni", mies sanoi.

Kuullessaan Zachin kuolleen samoin miten tuo oli ollut aikeissa tappaa Ricon ei Jacob voinut kuin nauraa Ricon keksiliäisyydelle.
" Olipas ovelaa. Kaikki on siis hyvin", hän huokaisi ja Joséstakaan ei tarvinnut kertoa. Tyttö oli tajunnut siis itse seurata uutisia ja muuta jotta tiesi koska olisi turvallista tulla kotiin.
" Mä pidin siihen yhteyttä ja mun oli tarkotus kertoa sille kun on turvallista tulla takaisin, mutta selvästi José ymmärsi pysyä piilossa vielä kun mä kuolin ja odottaa oikeaa hetkeä". Lestrangejen perhe oli siis taas kasassa eikä ketään idioottikaan ollut enää uhkaamassa kenenkään henkeä.
" Rauha on siis palannut? Luuletko että elämä käy liian tylsäksi nyt kun ei ole ketään ketä jahdata.. ", hän kysyi virnistäen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 12:50 am

Jacob se jaksoi vakuutella ettei hänen pitäisi ajatella tätä asiaa sen suuremmin enää ja niinhän se oli. Rico nyökkäsi vaikka olikin aivan toista mieltä. Hänen olisi tehnyt mieli kysyä Jacobilta mitähän mieltä tuo olisi jos asiat olisivat mennee toisinpäin ja tuo olisi tappanut hänet mutta ei sitten viitsinyt. Aikaa oli ihan liian vähän tämmöiseen turhaan jänkkäämiseen.
Jacobin nauraessa hänen kertomukselleen, ei Ricokaan voinut olla naureskelematta. Hän nyökkäsi. Kaikki tosiaan oli nyt hyvin.
"Joo José kertokin," hän vastasi Jacobille, "sillä oli kaikki sun lähettämät kirjeetkin tallessa ja mukana." Hä hymähti hieman.
"Äiti ja isä ei tiedä että sä oot täällä tänään," hän sanoi, "isä varmaan tulee käymään jossain vaiheessa mutta niin.. Ne on molemmat ihan mielettömän kiitollisia sulle. Kaikesta. Samoin minä, mutta äiti.. Se.. No sä tiedät äitin." Hän naurahti.

Rauha maassa? Rico naurahti kysymykselle. Jos Jacob ei ollut tiennyt Zachin kuolemasta tai Josén paluusta.. Niin eipä miesparka tainnut tietää sitäkään että tuolla oli poika! Tämähän voisi olla jokseenkin vaivaannuttavaa. Voisi. Onneksi ei.
"No en nyt sanoisi," hän ei voinut olla nauramatta huvittuneena, "mulla ja Neeralla on kolme lasta. Kaksoset synty viime syksynä.. Ja no.. Se vanhin poika on itseasiassa sun." Kyllä tässä jahdattavia riitti!
Takaisin alkuun Siirry alas
Jacob Dunmore

avatar

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 10.10.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 1:06 am

Jacob nyökkäsi vain hieman tietäen kyllä. Olihan hän niin paljon Lestrangen perheessä viettänyt aikaa ja varsinkin Letician, että tiesi naisen olevan varmasti kiitollinen siitä, että tuolla oli vielä kaikki lapsensa kuitenkin tallella.
Kaikki ei kuitenkaan ollutkaan ihan niin rauhaisaa kuin Jacob luuli, mutta yllätyksenä tuli sekin, että sen rauhain rikkoi lapset eikä mikään hirvittävä. Hän oli jo onnittelemassa kun Rico ilmoitti noiden vanhimman pojan olevan oikeasti.. hänen.
" M-minun?", hän toisti epäuskoisena ja eräs ilta palasi ryminällä hänen mieleensä. Se yksi ainoa ilta ministeriössä jolloin Neera oli vain itkenyt Ricoa ja yksi asia oli johtanut toiseen.
" Äh.. Rico.. mä olen pahoillani. Ei mitään sellasta pitänyt koskaan sattua. Neera oli sun vaimos.. on sun vaimos!", hän selitteli ja haroi hiuksiaan, " toisaalta.. me ollaan kai nyt tasoissa?". Kevyt virnistys kohosi hänen kasvoilleen. Vai oli hänellä poika.
" Millanen se on? Näyttääkö se yhtään multa? Toivottavasti se tulee piinaamaan sua kaikilla typerillä kysymyksillä yhtä paljon kuin minä aikoinaan.. sä et päässytkään musta eroon. Sait mut minikoossa", Jacob sanoi nauraen vaikka tieto omasta lapsesta.. no.. ehkä sellaisen takia olisi ollut ihan hienoakin elää. Kuitenkin hän luotti Ricoon ja Neeraan molempiin. Nuo jos ketkä olisivat parhaat mahdolliset vanhemmat pienelle pojalle.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 1:25 am

Sitten taisikin olla Jacobin vuoro takellella ja inttää ja olla pahoillaan vaikka kaikista ihmisistä juuri tuon nimenomaan ei pitäisi olla pahoillaan mistään. Kyllähän tieto Neeran ja Jacobin yöstä oli saanut Ricon vihaiseksi ja olihan hän kai edelleenkin vähän mustasukkainen.. Kyse oli kuitenkin hänen tytöstään! Mutta vihainen? Ei. Ei enää.
Rico kuunteli kuitenkin Jacobin pahoittelut naama peruslukemilla vaikka nauru yrittikin vääntäytyä hänestä ulos. Lopulta Jacobin kysyttyä tasokysymyksensä, Rico ei voinut pidätellä sitä enää.
"Tasoissa?!" hän huudahti epäuskoisena, "okei katsotaas.. Mä ehkä tapoin sut.. ja sä hankit pennun mun tyttöystävän kanssa. Mutta mä joudun nyt kasvattamaan sun poikas joskin on mun syy että joudun hmm.. Toisaalta taas onko reilua että mun piti eka käytännössä kasvattaa sut ja sitten vielä sun poikas?" Hän ei voinut sille mitään. Sitä ei vaan voinut olla kovin kauaa vakavalla naamalla kun jutteli Jacobin kanssa.
Jacobin kysyttyä Jakeystä, Rico hymyili ja mietti hetken naurahtaen myös Jacobin sanoille.
"Joo varmasti tulee piinaamaan," hän vastasi, "piinaa itseasiassa jo nyt. Ne kysymystulvat on jo arkipäivää." Hän selitti hieman Jakeyn ulkonäköä ja hymyillen, puoliksi virnistäen, kertoi sitten pojan nimenkin.
"Sen nimi on Jacob William," hän kertoi ja vilkaisi hieman Willin suuntaan mutta koska tuo ei ollut kai kuullut mitä hän oli sanonut, hän käänsi katseensa taas Jacobiin, "mutta me sanotaan sitä Jakeyksi." Hän pysähtyi taas hetkeksi miettimään. Hän voisi ehkä käydä hakemassa Jakeyn tänne jos Jacob haluaisi? Mutta toisaalta.. jos Jakeylle kerrottaisiin toisesta isästä jo nyt, se voisi sekottaa niin pienen pollan ja pahasti.
"Jos sä haluut tavata Jakeyn niin voin hakea sen tänne aamulla?" hän kuitenkin ehdotti ja vaihtoi painoa jalalta toiselle, "mutta tota.. Ei varmaan tee hirveen hyvää kertoo niin pienelle jätkälle.. että sä oot sen isä? Tai siis tottakai me kerrotaan jossain vaiheessa mutta nyt se voisi vielä sekottaa aika pahasti.."
Takaisin alkuun Siirry alas
Jacob Dunmore

avatar

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 10.10.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 1:36 am

" Se on sulle ihan oikein! Mun mielestäni meidän tilit on ihan tasattu nyt", Jacob sanoi nauraen ja tunnelma siitä äskeisestä oli onneksi taas.. kuten aina silloin joskus. Oli hyvä ettei asiasta tehty suurempaa numeroa.. tietysti hän oli pahoillaan siitä mitä oli tehnyt, mutta ei saanut asiaa tekemättömäksikään. Kuullessaan juttuja pojasta hän vain hymyili ja nyökkäsi välillä.
" Vai menitte nimeämään ihan mun mukaani.. meidän mukaan", hän sanoi ollen kovastikkin otettu tästä kunniasta. Mahtoikohan Will niinkään?
Ricon ehdottaessa, että tuo voisi tuoda pojan näytille hän naurahti hieman. Parempi se taisi niin ollakkin ettei pienen pojan päätä sekottaisi liian hankalilla asioilla.
" Sopiihan se. Mulle riittää, että näen pojan. Pitäkööt mua vaikka jonakin Will-papan tuomana vieraanaa", hän sanoi ja vilkaisi olkansa ylitse Williin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 1:43 am

Rico nyökkäsi Jacobille tuon kerrottua että hänelle riitti nyt se että vain näki pojan. Jotenkin.. tunnelma muuttui taas. Ei mitenkään huonoon suuntaan, mutta..
"Tulipa aikuinen olo," hän naurahti, "hyvin hämmentävää sun seurassas." Mutta olivathan he nyt aikuisempia kuin varmaan koskaan aikaisemmin! Kyllähän oikeussaleissa oli aina jonkinlainen aikuisauktoriteetti ollut läsnä, mutta sielläkin tunnelma heidän välillään oli ollut lähinnä verrattavissa kouluajan nahisteluihin. Tai niin hän sen koki.. Nyt kun he puhuivat Jakeystä, he.. olivat jotenkin aikuisia. Vain aikuiset puhuivat vauvoista!
"Joo meni oudoks," hän naurahti, "taidan lähtä samantien hetkeksi torkkumaan ja tulen sitten aamulla sen pojan kanssa. En tiedä Neerasta tuleeko se.." Neera oli ollut vähän sillä kannalla ettei halunnut tulla tähän tilanteeseen ja ymmärsihän sen.
"Älä katoa mihkään ja pidä seuraa Willille," Rico sanoi katsahtaen huvittuneena kummullaan kököttävän miehen suuntaan, "unohin tuoda sille viskiä ja tupakkaa. Iskä ja Neera on aina tuonu.. Tosin mä en taida olla tervetullu tänne muutenkaan, joten tuskin viski sitä asiaa muuttaa. Haluatko sä jotain?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Jacob Dunmore

avatar

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 10.10.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 2:08 am

Aikuinen olo? Jacob hymyili vain hieman Ricolle. No aikuisiahan sitä oltiinkin.. ei vain ehditty kovin pitkään olla aikuisia yhdessä joten kai sitä jäisi vain muistot niistä ajoista kun oltiin oltu tyhmiä nuoria.
" Sano sentään terveiset sille", Jacob pyysi eikä hän asiasta pahastuisi vaikka se nainen ei paikalle tulisi.. Ricohan hänet olikin halunnut tavata. Jacob pyysi viskiä myös ja Ricon kadottua hän joutui valitettavasti palaamaan Willin luokse, mutta hei! Nythän heillä oli jotain yhteistä. Se poika!

Jacob olisi varmaan jo tapettu sen aamuyön aikana ellei hän jo olisi ollut kuollut ja mies olikin paennut välillä niin kauas kuin mahtoi päästä, että Will sai hänestä taas hetken rauhaa. Oli hän kuitenkin aina palannut takaisin juttuineen!
Aamu oli jo pitkällä ja Jacob oli lysähtänyt vain istumaan lähimmän puun juurelle odottelemaan, että Rico palaisi. Se viski voisi parantaa ainakin Willin tulevaa loppu päivää.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 2:19 am

"Joo sanon," Rico lupasi ja lähti sitten viskin ja vauvan hakureissuun. Ja ehkä hän voisi tosiaan hetkeksi ummistaa silmiäänkin. Kaikki varmaan vielä nukkuivat! Toivottavasti!

Will oli tosiaan ollut hyvin nopeasti sitä mieltä että tappaisi Jacobin ihan itse jos Rico ei olisi sitä vielä tehnyt. Eikä hän oikeastaan ihmetellyt yhtään Ricon päätöstä tappaa kaverinsa. Ainakin maailma sai olla rauhassa hetken aikaa.
"Ja kun me palataan takaisin sinne mistä tultiin," Will murahti, "sä et roiku mussa etkä tule juttelemaan ja mieluiten vain pysyt kaukana musta." Nyt kun hän oli joutunut hengaamaan Jacobin kanssa hetken, hän ei enää tiennyt kumpi oli pahempi; Jacob vai Rico. Rico ainakin oli hiljaa.

"No.. Jos oot varma niin otan Jakeyn ja lähden takaisin Colefordiin," Rico sanoi Neeralle ja tunki viskipullo ja taskuunsa, "sun isäs kyllä saattaa odottaa sua paikalle. Se oikein ystävällisesti viime yönä huomautti ettei halunnut nähä mua vaan sut ja sun poikas." Hän kumartui antamaan nopean suukon Neeralle ja nappasi sitten Jakeyn syliinsä.
"Pistä suojelius jos kaksoset on liian hirveitä," hän virnisti ja lähti sitten Jakeyn kanssa takaisin Colefordiin.

"Jacob on sun.. setäs," Rico selitti sylissään kököttävälle pojalle, "hän.. asuu hyvin kaukana eikä siksi pääse kovinkaan usein käymään." Hän asteli metsää pitkin kohti aukiota ja lopulta pääsi sinne.
"Hän on oikein mukava," hän sanoi, "vähän ehkä hölmö välistä mutta niinhän me kaikki ollaan eikö vain?" Hän huomasi puun juurella istuskelevan Jacobin ja katsahti sitten Willin selkää. No.. Isä voisi tulla sitten katsomaan Williä jossain vaiheessa. Tuo varmaan toisi viskiä ja tupakkaakin.
Rico asteli Jakeylle puhellellen Jacobin luo ja soi miehelle pienen hymypoikasen ennen kuin käänsi katseensa taas Jakeyhin.
"Hän on Jacob," hän sanoi, "teillä on sama nimi. Eikö ole jännää?" Jakey tuijotti Jacobia siniset silmät tapittaen ja peukku suussa. Poikaa ujostutti, mutta voiko sitä syyttääkään?
Takaisin alkuun Siirry alas
Jacob Dunmore

avatar

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 10.10.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 2:32 am

Jacob voisi ehkä olla roikkumatta Willissä, mutta nyt kun hän tiesi jonkun tuolta niin miksi? Ehkä hän antaisi miehelle puolenvuoden rauhan ja yllättäisi tuon sitten ilmestymällä jostakin! Eihän sitä niin kauhean vaikea voisi olla tuon löytäminen.

Lopulta pusikosta taas kuului rapinaa ja Jacob kampesi itsenä ylös Ricon nähdessään. Ja sen pojan. Pieni hymy nousi väkisinkin hänen kasvoilleen ja mies asteli noita vastaan. Poikaa näytti hieman ujostuttavan, mutta kai nyt.. olihan hän ihan vieras mies.
" Hei", hän tervehti ja kyllä pojassa jotakin tuttua oli. Ainakin heillä oli saman väriset silmät! Kovasti tuo kyllä enemmän näytti äidiltään ja.. Will-papalta.
" .. tää kaverihan on enemmänkin Will minikoossa", Jacob sanoi niin kovaan ääneen, että se yksikseen kyhjöttävä kärttyinen äijäkin varmasti kuulisi. Jakeykin kuikuili jo Willin suuntaan kun paikalla oli selvästi joku tuttukin heppu.
Jacob ei oikein osannut sanoa mitään ja siinä he vain tapittivat kumpikin toisiaan pojan kanssa. Jakey Ricoon takertuneena, mutta silti varmasti yhtä hämillään kuin hänkin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 2:41 am

Ricokin vilkaisi Willin suuntaan Jacobin selkeiden vihjailujen jälkeen ja oli huomaavinaan Willin liikahtavan hieman. Pöh.. Jos Neera ei kerran tullut paikalle niin kai hänen olisi sitten vietävä Jakey näytille. Mutta sen aika olisi sitten vasta kohta.
"Tervehditkö Jacobia?" Rico kysyi tai oikeamminkin ehdotti Jakeylle, mutta poika pudisti päätään peukku yhä tiiviisti suussa. Rico katsahti Jacobia silmiään hieman pyöräyttäen mutta hymyillen. Hän sitten luovutti ja istuutui Jakeyn kanssa sinne maahan. Ehkä jos Jakey saisi hetken tutkia ja olla itsekseen, tuo uskaltautuisi tutustumaan Jacobiinkin.
Ricon laskettua Jakeyn siihen maahan istumaan, poika takertui hänen punttiinsa mutta tuijotti uteliaana Jacobia ja selvästi halusi ehkä tutustuakin mutta se kaikki oli niin jännittävää.
"Ainii et varmaan tienny sitäkään sitten että mä en oo enää taikaministeriössä töissä," hän sanoi hetken päästä katsellen Jakeyn touhuja ja nosti katseensa Jacobiin, "mä jätin ne hommat ja palasin huispaamaa. Oon nykyään Middlesbroughin ykkösjahtaaja."
Takaisin alkuun Siirry alas
Jacob Dunmore

avatar

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 10.10.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 2:54 am

Eipä sitten tervehdittykkään eikä Jacob väkisin mennyt kättään pienemmälleen tunkemaan. Ei hän oikein ollut lasten kanssa ehtinyt olla tekemisissä ja kaikki tämä oli jotenkin niin outoa hänelle. Sitä istuttiin sitten takaisin alas ja Ricon kertoessa ruvenneensa taas huispaamaan kohotti Jacob hieman yllättyneenä katseensa Jakeystä.
" Sehän on hyvä!", hän sanoi iloisena Ricon puolesta, " sä olitkin ihan surkee lakiasioissa joten parempikin, että palaat taas lentämään". No Rico nyt työssään ollut huono ollut, mutta .. Rico nyt vain kuului luudan päälle ja parempi jos tuo oli tajunnut sinne palata.
" Ja niinkin nimekkääseen joukkueeseen. Mahtavaa.. ", Jacob laski taas katseensa poikaan ja uteli mahtoiko tuokin haluta isona huispata ja sai vastaukseksi vain pienen epämääräisen nyökkäyksen. Juteltuaan siinä jonkin aikaa Ricon kanssa huispauksesta lykättiin hänelle pian jotakin ja Jacob laski katseensa käsiinsä joihin oli ilmestynyt käpy.
Ehkä hän ei sittenkään ollut niin kovin pelottava lopulta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 3:00 am

Rico naureskeli Jacobin sanoessa häntä surkeaksi lakiasioissa ja niinhän kai oli oikeastaan ollutkin! Ei se ollut koskaan ollut hänen intohimonsa missään muotoa ja hän oli ne asiat opetellut ulkoa vain jotta voisi rökittää Jacobin. Joten kyllä, hän oli sukka mitä tuli lakijuttuihin.
Jacobin kysellessä Jakeyltä huispaamisesta, poika nyökkäsi hieman ja vilkaisi sitten epävarmana Ricoa joka taas hymyili.
"Neeran syytä," hän puolustautui vaikkei uskonutkaan Jacobin uskovan häntä, "se hankki Jakeylle pienen lyöjän mailan. Olisi pitänyt ottaa se mukaan! En edes tiennyt että niin pieniä mailoja on olemassa.. Se yrittää koville tehdä tästä kaverista lyöjää." Hän pörrötti hieman Jakeyn päätä mutta ei poika heitä enää sen suuremmin kuunnellut vaan keskittyi taas kaikkeen mitä maasta nyt ikinä löytyikin.
Ricon ja Jacobin välinen keskustelu keskeytyi Jakeyn kerättyä rohkeutensa ja annettua yhden kävyn Jacobille. Rico katseli poikaa ja Jacobia jokin äärityperä hymyn ja virneen sekoitus naamallaan.
Jakeyn annettua kävyn Jacobille, poika jäi vain istumaan ja tuijottamaan miestä kuin odottaen tuon tekevän sillä kävyllä jotain. Eihän sillä mitään tehty.. Paitsi ehkä tungettiin suuhun ja maisteltiin!
"Tee joku käpylehmä tai joku," Rico sanoi Jacobille ja Jakey vilkaisi häntä kysyvästi, jolloin Rico nosti kehoittavan katseensa takaisin Jacobiin. Jakey varmasti pitäisi siitä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jacob Dunmore

avatar

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 10.10.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 3:11 am

Pieni lyöjän maila kuulosti joltakin niin hölmöltä, että se olisi ollut näkemisen arvoinen.
" Älä kuitenkaan sentään ala hutkimaan omias alas luudalta niin kuin äitis aikoinaan", JAcob sanoi ja vilkaisi Ricoon hymyillen. Ah.. Neera oli kyllä ollut ihan hirveä tyttö aikoinaan. Ennen kuin heistä kaikista oli kavereita tullut.

Jacob ei tosiaan tiennyt mitä tehdä kävyllä vaikka selvästi poika odotti jotakin. Ricon ehdottaessa käpylehmää pyöritteli hän hetken käpyä käsissään ennen kuin nappasi maasta tikun pätkän jonka katkaisi neljään osaan.
" Näistä me tehdään jalat sille", hän kertoi pojalle joka tapitti käpyä ihan ihmeissään hänen lykätessä tikut käpyyn kiinni. Kun ne kaikki neljä raajaa lopulta pysyivät kävyssä laski hän sen maahan pystyyn.
" Siinä on käpylehmä..", hän sanoi ja Jakey vilkaisi kävystä kumpaankiin mieheen ennen kuin uskalsi ottaa sen itselleen ja lykkäsi suuhunsa.
" Noh.. kyllähän niitä lehmiä syödään. Tää ei vaan taida olla kovin hyvän makuinen".
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 3:20 am

Rico naurahti Jacobin vilkaistua häneen kieltäessään Jakeytä hutkimasta omiaan luudalla. No.. Jos poika yhtään äitiinsä tuli niin sitä tuo juuri tekisi.
"Se on kyllä perinyt niin paljon äidiltään että varmasti hutkii," hän naurahti, "jos se ois periny sulta mitään sillä saralla niin se ei pysyis ees luudavarrella..." Hän virnisti.

Rico katseli kuinka Jacob alkoi vääntämään käpylehmää ja vielä selitti samalla Jakeylle mitä teki. Jakeyn hakiessa melkein lupaa heiltä molemmilta saada koskea lopptulokseen, Ricon kasvoille levisi leveä mutta ehkä aavistuksen verran haikeahko hymy. Päivä oli Jakeylle vain yksi muiden joukossa vaikka tämän pitäisi olla erityinen. Nyt tuolla olisi se ainoa muisto oikeasta isästään.. Ja sekin katoaisi varmaan ennenpitkään.
Ja samassa poika tunki sen käpylehmätaidonnäytteen suuhunsa ja Ricoa alkoi naurattaa.
"Taitaa olla isäänsä tullut," hän sanoi katsahtaen Jacobia, "äiti kun ei syö lihaa.. Toisaalta niin eihän tuo lihaa ollutkaan vaan.. no käpy. Neera ainakin tunkee siemeniä jokapaikkaan joten niin."
Takaisin alkuun Siirry alas
Jacob Dunmore

avatar

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 10.10.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 3:41 pm

Käpylehmä päätyi syötäväksi ja Jacob naurahti hieman Ricon jutuille.
" Joo älä vaan pidättäydy missään kasvis mössöissä.. jäät paljosta paitsi jos et lihaa maista", Jacob opasti ja käpylehmä palasi kyllä sieltä pojan suusta ihan ehjän oloisena. Ei Jakey kuitenkaan sen kanssa siihen jäänyt vaan lähti kuskaamaan kuolaista aarrettaan Willille.
" Eiköhän siitä hieno poika kasva", Jacob sanoi ja käänsi katseensa takaisin Ricoon, " sillä on paras mahdollinen isä täällä".
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Pe Marras 16, 2012 3:46 pm

Jakeyn lähdettyä oma-aloitteisesti kuskaamaan sitä käpylehmää Willille, Rico katseli pojan menoa hetken ja Jacobin puhuessa, käänsi katseensa tuohon hymyillen hieman.
"No.. Jos se on yhtää oikeesee isääsä tullu niin siitä kasvaa kyllä kova jätkä," hän vastasi imarteluun ja läpsäisi sitten Jacobia avokämmenellä päälaelle nauraen. Mitä ihme hempeilyä! Niinpä pojat sitten käyttivät loppuajan puhuen niitä näitä, viettäen viimeisen päivän niinkuin veljien kuuluikin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hyvää Kuolemanpäivää, Will!
Takaisin alkuun 
Sivu 4 / 4Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: