PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Hyvää Kuolemanpäivää, Will!

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava
KirjoittajaViesti
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ma Marras 12, 2012 10:27 pm

Will potki käpyjä maassa ja katseli ympärilleen. Hänellä oli kädet taskuissaan ja häntä ehkä aavistuksen kylmä. Tai no kylmähän sitä aina oli, mutta jotenkin toukokuinen aamu tuntui sillä kertaa jotenkin normaalia viileämmältä. Se oli oikeastaan vain.. hyvä asia jos sen nyt jotenkin halusi ilmaista. Ainakin hän oli alkanut tuntea edes jotain siispä sitä saattoi odottaa että viski ja tupakkakin tuntuisi paremmalta taas. Kuten oikeastaan joka vuosi.
Jestas pian hän huomaisi ettei palaisikaan takaisin rajan toiselle puolen vuorokauden vaihtuessa vaan palaisi eloon! Will naurahti ajatukselle itsekseen. Mitä hän maailmassa tekisi muka? Eihän hän osaisi enää elääkkään maailmassa ilman Voldemortia.. Ja aikaakin oli kulunut jo melkein kolmekymmentä vuotta.
Äkkiä hän kuuli jo aika tutuksi muodostuneen äänen ja käännähti ympäri.
"Hei.." hän vastasi melkein mutisten ja samaan sävyyn kiitti tuliaisistakin. Oli jotenkin outoa miten Neeran läsnäolo vaikutti häneen. Hän ei oikeastaan.. osannut vieläkään olla tytön seurassa. Osaisiko koskaan? Tuskin. Neera oli hänen tyttärensä ja hän oli kuollut. Hän sai olla isä yhtenä päivänä vuodessa? Ei siinä liiemmin tytärtä oppinut tuntemaan.
Neeran istuuduttua siihen kannolle, Will istahti taas siihen hautakummulleen ja korkkasi Neeran tuoman viskipullon. Mitä sitä turhaan iltaan odottelemaan kun aikaa oli muutenkin niin vähän. Katsahdettuaan tyttöään tarkemmin, hän oli tipahtaa siitä kummulta.
"Ehm.. No miten menee?" hän kysyi osaamatta reagoida näkemäänsä sen paremmin. Eihän hän edes tiennyt mitä näki!
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ma Marras 12, 2012 10:53 pm

" Hyvin", Neera valehteli kirkkain silmin isälleen ja laski sitten hetkeksi katseensa jalkoihinsa potkiaksen käpyjä jalkojensa juuressa.
" .. Meille tulee vauva ja asiat on muutenkin .. nyt hyvin", hän sanoi ja uskoi Rabastanin kai kertovan sitten Josésta jos koki sen aiheelliseksi. Jos hän Rabastania oli tarpeeksi ymmärtänyt niin Williä ei kauheasti kiinnostanut Rabastanin sepustukset tuon lapsista.
Eipä se vauvakaan kyllä mikään iloinen asia ollut. Eivät he halunneet mitään lasta.. varsinkaan kun se ollut Ricon vaan ihan toisen.
" Entä itsellesi.. vaikka tuskin siellä missä aikaasi vietät paljon tapahtuu?", hän uteli kääntääkseen asian ihan toiseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ma Marras 12, 2012 11:01 pm

Neeran valheet tajusi heti, muttei Will mennyt kyseenalaistamaan niitä koska Neera selvästi halusi esittää kaiken olevan hyvin. Will vilkaisi tytön mahaa tuon puhuessa vauvasta ja ehkä pikkiriikkinen hymynkare oli havaittavissa hetken ajan miehen kasvoilla ennen kuin se sitten katosi yhtä nopeasti kuin oli tullutkin.
"Sä valehtelet mulle, mutta okei," hän sanoi sytyttäen tupakkansa, "onnea vauvasta. Onks se kumpa?" Kai häntä nyt oma lapsenlapsi sentään vähän kiinnosti! Vaikka arvatenkin tuo muksu olisi puoliksi Lestrange. Toivottavasti se ei perisi Rabastanin tukkaa.
Neeran kysymys haudan takaisista tapahtumista sai miehn hieman naurahtamaan.
"Paljon tapahtuu?" hän toisti ehkä aavistuksen huvittuneenakin, "voi kyllä siellä tapahtuu. Hyvikset vihaa pahiksia edelleen ja sitärataa. En ala tylsistyttämään sua jollain naapurinmummon jorinoilla." Will vetäisi kunnon henkoset ja iskosti sitten katseensta Neeraan. Olihan siellä rajan toisella puolen niitä kesken raskauden kuolleita äitejäkin. Jotka olivat aina vain raskaina eivätkä saisi lastaan koskaan. Siksi olikin jotenkin hämmentävää nähdä Neera siinä.. samassa tilassa.. sillä erolla että tuo saisi sen muksun vielä joskus.
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ma Marras 12, 2012 11:14 pm

Neera hätkähti hieman kuullessaan isänsä toteavan, että hän valehteli. Mistä ihmeestä tuo sen oli huomannut?! Nainen laski katseensa uudelleen mitään asiaan vastaamatta, koska ei häntä vaadittu mitään kertomaankaan.
Willin kysellessä vauvasta ei hän hymyillyt niin kuin vauvaa odottavat äidit yleensä kun saivat tulevasta lapsestaan puhua.. hieronut sitä masuaan onnesta säteillen ja ollut heti jakamassa kaikkia kivoja tietoja tulevasta pienokaisesta.
".. Poika kuulemma", hän kertoi ja käänsi katseensa taas Williin. Hetken hän harkitsi jo, ettei sanoisi mitään siitä että poika tulisi olemaan Ricon, mutta samapa kai se olisi ollut. Kuullessaan kuitenkin juttuja siitä miten tuolla jossakin toisella puolella tapahtui sittenkin kaikenlaista se asia jäi siltä hetkeltä ja hän jäi vain miettimään asiaa.. miten asiat siellä eivät tainneet kovin paljon poiketakkaan heidän elävien touhuista.
" Se ei ole Ricon", hän lopulta sanoi kun Will ei ollut aikeissa kertoa enempää omasta vuodestaan muiden kuolleiden kanssa, " .. eipä tarvitse ainakaan pelätä, että se tulee näyttämään yhtä tyhmältä kuin Rabastan."
Takaisin alkuun Siirry alas
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ma Marras 12, 2012 11:36 pm

Neeran kertoessa pojan sukupuolen, Will lähinnä nyökkäsi vain ja urahti hieman. Hän vetäisi henkosensa uudemman kerran ja ihmetteli päässään miten hänellä ei alunalkaen ollut ollut ketään ja sitten kun hän oli kuollut, hän oli yhtäkkiä saanut lapsen ja nyt vielä lapsenlapsen! Äkkiä Neera rikkoi sen heidän välilleen laskeutuneen hiljaisuuden ja tytön sanat saivat hänet katsahtamaan tuota uudemman kerran. Hän hymähti hieman Rabastan-vitsille, mutta hyvin vähän. Mikä tuntui sekin hyvin.. epänormaalilta.
"Eikö?" hän kysyi, "kenen se sitten on?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ma Marras 12, 2012 11:57 pm

" Jacobin", Neera vastasi heti. Hän oli kyllä Jacobista puhunut isälleen aikasemminkin. Rico kun tuon kanssa oli säätänyt jo pitkään ja olivathan he kavereita olleet aina.
" Rico tosin tappoi sen vihdoin", hän sanoi ja asioita tuskin tarvitsi selittää enempää. Oli hän jo viime vuonna puhunut siitä miten kaikki varmasti päätyisi siihen vaikka ei hän sitä ollut toivonut. Hän halunnut uskoa, että se heidän tuntemansa Jacob muka olisi tehnyt niitä kauheuksia mitä väitettiin. Idiooti Jacob oli osannut olla välillä, mutta ei silti tyhmä.. kyllä tuo erotti mikä olisi oikein ja mikä väärin. Rico oli aina ollut Jacobille kuin veli. Miksi Jacob siis halusi tehdä Ricon elämästä helvettiä?
Takaisin alkuun Siirry alas
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ti Marras 13, 2012 12:03 am

Will yllättyi ehkä hieman Neeran kertoessa kuka sen pojan isä olisi. Tai ehkei yllättynyt. Yllättävää oli se että joku muu kuin Rico oli pojan isä, mutta se taas ei tullut mitenkään kovin suurena yllätyksenä että kyseessä oli Jacob. Ei Neera ollut tainnut koskaan puhua mistään muista miehistä, joten niin. Olisihan se melkein.. mitänyt arvata.
Mutta se että Rico oli tappanut Jacobin, se taas tuli yllätyksenä! Hän ei olisi ikinä uskonut että Rabastanin ja sen syyttäjän pentu joskus vielä tappaisi jonkun. Rabastanin pennulta sitä olisi ehkä voinut uskoakin, mutta kun samaan soppaan heitettiin vielä Ricon äiti niin.. Ei.
Hänen olisi niin tehnyt mieli heittää jokin sarkastinen läppä siitä kuin mustasukkaisuus saattoi joskus olla liiankin vakavaa, mutta kerrankin päätti olla hiljaa.
Hetken hän poltteli vain sitä tupakkaansa ja heitti tumpin sitten maahan ja polkaisi sen sammuksiin. Sitten hän huokaisi tuijotellen sitä viskipulloa käsissään. Mitä Neera häneltä odotti? Tai tiesihän hän mitä häneltä odotettiin, mutta.. Hän ei tiennyt osasiko antaa sitä.
"Mmh.. Sanoit että kaikki on ihan hyvin," hän aloitti hieman epävarmasti ja vilkaisi Neeraa, "miten kaikki oikeasti nyt on?" Ilmeisen selvää tosin oli että kaikki oli päin persettä. Ensinäkään Neera ei ollut heittänyt mitään enemmän tai vähemmän typerää läppää, mitä tyttö yleensä heitti. Toisekseen kun hän oli kysynyt miten meni, tuo oli valehdellut hänelle. Tyttö istui siinä kannolla kuin mikäkin.. anteeksianto. Ja kun tähän heitetään vielä se että tyttö odotti lasta, joka ei edes ollut miesystävän lapsi niin kuinkas siinä sitten. Ja kun tämä isäkandidaatti oli vielä kuollut!
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ti Marras 13, 2012 12:32 am

Tietenkään kaikki ei ollut hyvin! Mikään ei ollut hyvin. Neera ei muistanut asioiden olleen näin kurjasti sitten äidin kuoleman, mutta halusiko hän alkaa avautumaan asioista yhtään sen enempää. Will ei ehkä osannut olla isä, mutta ei hänkään oikein tiennyt miten olla tytär. Kun sitä eli ilman vanhempia joille asioita ja murheita olisi voinut jakaa.. sitä oppi pitämään ne itsellään.
" Huonosti. Kaikki ihan perseestä", Neera lopulta myönsi huokaisten, " mä en halua tätä lasta.. Ricoa ei halua sitä. Meillä ole sen kanssa enää mitään, mutta en mä silti voi jättää sitä.. se herättäisi liikaa kysymyksiä ja mä edelleen välitän siitä vaikka se vihaakin mua". Sieltä se kaikki kuitenkin tuli vaikka hän oli päättänyt olla puhumutta. Ei hän odottanut mitään lohduttavia sanoja tai mitään. Mitä tähän edes voisi sanoa!
Takaisin alkuun Siirry alas
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ti Marras 13, 2012 12:42 am

Ei Willkään ehkä olisi odottanut mitään elämää suurempaa selvitystä siitä miten kaikki nyt oikeasti olivat, vaikka oli kysynyt sitä. Neeran avauduttua lapsesta ja Ricosta ja kaikesta, Will laski katseensa taas siinä käsissään olevaan pulloon. Mitä hänen pitäisi nyt sitten sanoa?! Että kaikki kääntyy ihan hyvin ja pian kaikki on taas okei. Hänhän se olikin juuri oikea ihminen sanomaan sellaisia asioita! Hän oli kuollut. Ja kuollut vielä kun kaikki oli.. menetetty. Rabastankaan ei ollut kertonut hänelle Voldemortin tuhosta, mutta maatessaan Tylypahkan tiluksilla, hän oli menettänyt kaiken. Eihän hän sitä tiennyt, mutta niin se oli ollut.
Ja hän, joka itse omakätisesti tappoi koko perheensä, hänen pitäisi nyt sanoa lohduttavia sanoja?! Ei.. Ei hän osannut! Hän vilkaisi Neeraa ja liikahti aavistuksen siinä hautakummullaan. Jotain olisi kuitenkin sanottava.. Hän hymähti hieman ja nosti katseensa pullosta johonkin metsän syvyyksiin seuraillen sivusilmällä Neeraa.
"Mä en varmaan oo oikea ihminen sanomaan mitään kovin.. lohduttavaa tai rohkasevaa," hän mutisi ja vilkaisi sitten kunnolla Neeraa, "mutta no.. en minä tiedä.. asioilla on tapana järjestyä. Tavalla tai toisella.." Se kuulosti niin saatanan tyhmältä ettei mitään rajaa. Ja hänelle tuli ainoastaan yksi esimerkki mieleen, joka voisi ehkä sopia tähän.. Jotenkin.
"Tiedätkö.. Mä olin oikeesti aika paska silloin.. no silloin kun elin," hän sanoi vilkaisten taas Neeraa ja jäi nyt katsomaan tuon suuntaan hetkeksi, "en tiedä onko Rabastan koskaan kertonut sitä sulle, mutta nehän eros Letician kanssa kerran. Juuri ennen sodan loppua." Hän piti tauon ja mietti miten pukea sanansa ilman että.. kuulostaisi juurikin niin kusipäältä kuin mitä oli ollut, mutta ei sitä pystynyt kiertämään mitenkään.
"Rabastan oli silloin.. varmaan elämänsä pohjamudissa," hän sanoi, "ihan sama muuten vaikka kertoisitkin sille että mä kerroin. Mutta siis.. Se istu Malfoyn vanhalla kartanolla ja joi kaikki Lucius Malfoyn viskit. Se mies oli niin pirun romuna koska luuli menettäneensä sekä Letician.. että syntymättömän poikansa. Mä en tiennyt tästä silloin mitään, koska ei me puhuttu enää. Mutta kyllä mä näin kaiken.. ja myöhemmin selvitinkin kaiken. Mutta vaikka sillä oli kuinka paskaa, asiat järjesty. Nyt sillä on mitä.. kolme lasta ja vaimo? Kartano Colefordissa ja.. kaiketi se on ihan onnellinen." Hän pudisti päätään ja lisäsi sitten;
"Et sitten koskaan heitä tästä mitään läppää sille," hän yllätti hieman itsensäkin, "ne ei ollu kivoja aikoja.." Hän päätti pistää uudestaan tupakaksi, koska sitä tämä tilanne vaati.
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ti Marras 13, 2012 9:46 pm

No ei Neera odottanutkaan mitään iloisia ja rohkaisevia sanoja. Will itse oli vaatinut melkein kuulla totuuden ja hän sen oli sitten kertonut. Ei hän siellä edes istunut siksi, että halusi itkeä jonkun olkapäätä vasten surkeaa elämäänsä.
" Ei sun tarvitse sanoa mitään", hän vakuutteli Willin sanat kuullessaan, " sä halusit kuulla miten asiat on ja mä kerroin. Ei sen kummempaa". Ilmeisesti Will kuitenkin halusi sanoa jotakin ja pian Neera istui siinä kuuntelemassa jotakin miehen muisteluita Rabastanin angstisesta menneisyydestä. Olihan tästä ennenkin kuullut.. olihan se hieno tarina siitä miten Rico olisi voinut kasvaa ilman isää, mutta rakkaus.. se oli kuitenki niin kestävää, että Leticia ja Rabastan palasivat yhteen ja kasvattivat poikansa yhdessä. No.. Rico nyt kuitenkin oli Rabastanin eikä jonkun toisen miehen! Miten Rico voisi koskaan antaa asioita anteeksi hänelle ja he olla yhtä onnellisia.
Oli kuitenkin jotenkin hienoa miten isä yritti ja Neera ei voinut olla hymyilemättä kuunnellessaan miestä. Oikeastaan hänen olonsa koheni vain siksi, että hän tiesi isän yrittävän auttaa.
" Ehkä meilläkin sitten tosiaan kaikki kääntyy vielä parempaan", hän sanoi vaikka ei siihen uskonutkaan. Ricolla oli hyvä syy vihata häntä.
Hän lupaili olla kiusaamatta Rabastania.. taikka Leticiaa asiasta. Ei edes Leticia ansainnut tulla kiusatuksi moisesta asiasta. Hän sai itse juuri käydä läpi melkein samaa tilannetta joten.. ei hän halunnut repiä kenenkään vanhoja haavoja auki.
" Kiitos, että kuuntelit", hän sanoi ja nousi ylös siitä kannolta pyyhkien hieman roskia housuiltaan ennen kuin käänsi katseensa taas isäänsä.
" Jos haluat.. voin tulla joskus näyttämään poikaa sulle. Tiedä vaikka peris Will-papan komean ulkonäön", Neera sanoi eikä voinut olla nauramatta. Will-pappa.. se kuulosti vain niin älyttömän typerältä!
Takaisin alkuun Siirry alas
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ke Marras 14, 2012 1:30 am

Willin vilkaistua Neeran suuntaan, hän huomasi tuon hymyilevän pienesti ja lohduttava hymynkare pyrki hänenkin kasvoilleen.. jolloin hän käänsi katseensa takaisin viskipulloon, korkkasi sen ja joi kulauksen. Silloin hän kuuli Neeran äänen ja siirsi päätään hieman tytön suuntaan ja nyökkäsi. Hän oli aivan liian sekaisin tajutakseen ettei tyttö kuulostanut kovin luottavaiselta.
Neeran kiitellessä ja noustessa seisomaan, Will liikahti rauhattomasti kuin olisi halunnut tuon jäävän vielä. Ehkä hän halusikin, vaikkei osannut omia tunteitaan niinkään tulkita. Ei ainakaan niin että itse ymmärsi sitä.
Neeran puhuessa pona näyttämisestä ja tuon mahdollisesta ulkonäöstä.. ja termistä Willpappa, hymy nousi vihdoinkin aidosti miehen kasvoille ja hän hieraisi hieman silmiään naurahtaen.
"Joo.." hän mutisi hymyn pienentyessä hieman hänen katsoessaan taas Neeraan. Ensimmäistä kertaa pitkään, pitkään aikaan hän tunsi olevansa huolissaan jostakusta. Ennen ainoa josta hän oli ollut huolissaan, oli ollut Heather. Mutta nainen oli kuollut ja nyt.. jos oli oikein sanoa niin, hänellä oli oikeasti vain Neera. Kaikki muut olivat.. poissa. Vaikka ehkä samassa paikassa kuin hän, mutta niin kaukana. Hän oli ajanut ne kaikki luotaan. Neera oli ollut ainoa, joka tuli takaisin.
Ei hän sitä koskaan osaisi pukea sanoiksi.
"Tiiätkö.." hän aloitti, mutta vaikeni sitten. Hän oli ollut kertomassa Neeralle kuinka ei koskaan ollut välittänyt kenestäkään muusta kuin tuon äidistä, mutta ei saanutkaan sitä sanotuksi. Se tuntui samaan aikaan oikealta ja oudolta. Hän halusi sanoa sen ilmaistakseen jotain itselleen tuntemattomaksi muodostunutta tunnetta, mutta se oli niin vaikeaa.
".. Jos haluat.. puhua niin mä olen tässä," hän jatkoikin ja käänsi sitten katseensa nopeasti pois Neerasta. Jotenkin jokainen asia mitä hän tänään sanoi, kuulosti jotenkin.. niin äärimmäisen typerältä.
"Ja täällä," hän lisäsi, "aina.. vaikken.. vaikken.. niin."
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ke Marras 14, 2012 1:47 am

Ehkä hän tosiaan sitä pentua voisi tulla näyttämään. Kai sekin haluaisi nähdä Willin vaikka ei mistään mitään näin alkuun tajuaisikaan.
Neera oli jo aikeissa puhua lähdöstä kun Will avasi suunsa ja hän jäi odottamaan mitä tuolla oli sanottavana ja jo uudemman kerran hymy nousi hänen kasvoilleen miehen puhuessa sellaisia. Niin tunteellisia asioita, mutta.. oli hyvä kuulla, että aina olisi joku jolle puhua.
Miehen vielä etsiessä kovasti sanoja asteli Neera lähemmäs ja halasi miestä. Tottakai sitä odotti menevänsä läpi tai muuta.. mutta ei.
" Mä tiedän..", hän sanoi hiljaa. Hän tulisi varmasti käymään täällä muutenkin. Puhumassa sille kummulle ja vain toivoen, että joku kuulisi. Eipä hänellä täällä ketään muutakaan ollut kenelle puhua.
Takaisin alkuun Siirry alas
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ke Marras 14, 2012 2:00 am

Äkkiä Neera asteli hänen luokseen ja halasi häntä saaden Willin alkuun täysin lamaantumaan. Hän tuijotti hetken melkein hengittämättä (jos hän ylipäätään hengitti enää nykyään) ja ujo hymy pyrki jälleen hänen kasvoilleen. Hitaasti ja varovasti hän nosti kätensä tytön selälle ja vastasi halaukseen. Tilanne tuntui oudolta, mutta se lämmin tunne tuntui hyvällä tavalla omituiselta. Ei hän oikeastaan koskaan ollut osannut kaivata halauksia tai osannut odottaa niitä tai.. vastata niihin niinkuin piti. Siitä lähtien kun Luke oli pettänyt hänet, hän oli vain.. pyrkinyt pitämään kaikki kaukana itsestään. Syyksi hän itse laski vain Luken vaikka tosiasiassa.. Syy oli jossain muualla.
Neeran vetäytyessä hetken päästä kauemmas hänestä, Will otti pienen askeleen taaemmas ja laski katseensa maahan kuin jokin.. typerä teini, jota tyttö oli halannut ekan kerran. Sitten Neera kertoikin jo lähtevänsä ja hän tyytyi vian nyökkäämään kun ei muuta enää siinä tilassa osannut.
Will katsoi hetken Neeran menoa kunnes tyttö katosi kaikkien niiden puiden sekaan. Pienen hetken hän tunsi olevansa yksin, mutta hämmentävän.. onnellinen? Surullinen? Vihainen?
Sitten hän istui takaisin siihen kummulleen ja sytytti tupakan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ke Marras 14, 2012 2:15 am

3.5.2026, Sunnuntai

" Jotenkin huvittavaa, että kun mä viimeks täällä kävin olin raskaana.. ja nyt olen taas. Tän jälkeen sellaista ei onneks tapahdukkaan", Neera sanoi ja vilkaisi Ricoon samalla kun käveli jo poluksi talloontunutta maastoa eteenpäin. Rabastan oli jo omat vierailunsa tehnyt siltä päivältä.. tai varmasti se mies palaisi vielä illalla takaisin, mutta oli kuitenkin vienyt jo ne Willille tärkeät asiat tuolle. Tupakkaa ja viskiä.
Pensaikon läpi päästessään hän huikkasi jo tervehdyksen ja edellis vuoden vierailuun verrattuna oli nainen huomattavasti iloisempi.
" Ja tässä on Will-pappa", hän kertoi sylissään olevalle pojalle ,joka oli kovasti kuunnellut äitinsä juttuja Willistä vaikka tainnut ihan vieläkään kaikkea ymmärtää. Silti tuo näytti aina niin kiinnostuneena kuuntelevan joten olihan sitä ollut pakko kertoa.
" Ricolla oli sulle jotakin asiaa joten.. toin sen mukanani", hän sanoi ja hymyili nopeasti isälleen ennen kuin istui alas sille tutulle kannolle ja päästi pojan sylistään ihmettelemään ympäristöä. Ja sitä omituista miestä joka metsässä asui!.
Takaisin alkuun Siirry alas
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ke Marras 14, 2012 4:55 pm

Rico käveli Neeran perässä pitkin metsää ja hymähti hieman Neeran huomautukselle ajattelematta sitä sen enempää. Häntä hieman.. no, jännitti tämä koko tilanne. Hän käytännössä tapaisi oman appiukkonsa ensimmäistä kertaa ja samantien oli pyytämässä tuolta ehkä jopa mahdotonta palvelusta. Ja mitä sitten jos palvelus olisi mahdollinen ja mies vielä suostuisi siihen? Se tarkoittaisi sitä että vuoden päästä hän tapaisi vielä Jacobin.. Tai mitä jos kaikki tämä oli mahdollista mutta Jacob ei halunnut palata tapaamaan häntä? Mitä jos tuon mielestä heillä ei ollut mitään sanottavaa enää..
Äkkiä hän havahtui näistä ajatuksistaan Neeran huudahtaessa tervehdyksensä ja kohotti katseensa aukion reunalla istuskelevan hahmon puoleen.
Will niinikään havahtui ajatuksistaan Neeran äänen kuullessaan ja nousi jo seisomaan siitä perinteiseltä paikaltaan, mutta hoksasi tietysti ettei tuo ollutkaan yksin. Ensimmäinen järkytys tuli naisen sylissä olevasta vauvasta ja sitten.. Rico Lestrange. Syy siihen miksi hän oli käyttänyt kuluneen vuoden melkein peläten että Neera ilmestyisi luvatta hänen luokseen.
Ja nyt kun nämä kaksi asiaa sekotti toisiinsa, hän ei tiennyt oikein vielä miten reagoida. Onneksi Neera selitti tilannetta.
"Vai niin," Will totesi tyynellä, mutta varsin kuivalla äänellä, "ja mitähän asia koskee?" Rico vilkaisi Neeraa vieressään ja hänestä tuntui hieman vaivaannuttavalta.
"Emh.. Mietin vaan kun.. Onko sun mahdollista tuoda jotakuta mukanas tähän maailmaan?" hän päätti kysyä suoraan, joskin melkein anteeksipyynnöltä kuulostaen. Will tuhahti hieman ja kohautti kulmiaan.
"En tiedä.. Riippuu varmaan kenet ja haluaako se joku ja miksi mä tekisin sen," hän vastasi. Hän pystyi Neeran viime vierailun perusteella melkein arvaamaan mitä oli tulossa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ke Marras 14, 2012 5:40 pm

Neera päätti olla puuttumatta asiaan. Rico saisi puhua kun tuo Jacobin halusi takaisin.. hän ei ehkä halunnut niinkään jo kuollutta ystäväänsä nähdä. Ei ainakaan kaiken tapahtuneen jälkeen ja jos Jacob tulisi paikalle. Ei hän tulisi.
Neera kuitenkin kuunteli miesten keskustelua samalla kun vahti, ettei Jakey onnistuisi lähtemään minnekkään kovinkaan kauas ja kuulosti hieman siltä, että Rico voisi joutua suostuttelemaan Williä enemmänkin jotta saisi Jacobin nähdä.
Tosiaan.. olihan siinä sekin mahdollisuus, ettei Jacob itse haluaisi tulla, mutta miksi ei? Eiköhän Jacob käyttäisi mahdollisuutensa saada puhua Ricon kanssa viimeisen kerran kunnolla.
" Se haluaa, että tuot Jacobin", Neera auttoi Ricoa joka ei selvästi saanut sanakaan suustaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ke Marras 14, 2012 5:58 pm

Neeran avatessa suunsa, Will katsahti tyttöä ja hymähti hieman. Asiat olivat juuri niinkuin hän oli odottanutkin! Miten häntä ei yllättänyt yhtään se tieto että Lestrangen poika tappoi ensin hyvän kaverinsa ja sitten katui sitä murhaa ja halusi tavata tuon uudestaan pyytääkseen anteeksi ja saadakseen selvitettyä asiat?!
"Kuinka yllättävää," hän naurahti kuivasti ja äänensävy viesti jo sanoja vastaan. Rico liikahti hieman ja katsahti Neeraa. Hän ei oikeastaan tiennyt kuinka paljon Neera oli Willille kertonut mistään. Ei hän sinänsä välittänyt vaikka olisi kertonut kaiken, mutta olisi ehkä ollut.. helpompaa selvittää Neeralta miten asiat olivat ennen kuin tuli tänne. Miksei hän ollut tullut ajatelleeksi sitä aikaisemmin?
"Emh.. Joo.. Mä haluaisin nähä sen, koska--.."
"Ei mua kiinnosta miksi," Will vastasi kumartui nappaamaan sen puoliksi juodun viskipullon maasta avaten sen ja siirtäen katseensa taas Ricoon.
"Mä osaan melkein jo arvata," hän jatkoi juoden pullosta, "sä koet että sun pitäisi pyytää anteeksi että tapoit sen." Rico yllättyi hieman ja hymähtäen nyökkäsi, jolloin Will taas pudisti päätään ja astui muutaman askelen lähemmäs miestä.
"Jos tappaa jonkun, sen jutun pointti on se ettei sitä sen jälkeen selitellä," Will sanoi, "jos sä olisit halunnu selitellä tekojas, sä oisit jättäny sen henkiin."
"Mutta mä en tienny kaikkea ja jos mä oisin tienny.." Rico yritti, mutta Will vaiensi tuon.
"Sillä ei ole mitään merkitystä mitä sä tiesit! Kuolleilta ei pyydellä anteeksi," hän ärähti kokemuksen syvällä äänellä, "sitäpaitsi mulla ei ole pienintäkään halua tuoda sitä takasin tänne sua varten." Sinänsä voisi olla hauskaa seurata vierestä kuinka Jacob kuolisi uudestaan Ricon silmien edessä. Oppisipa poika ehkä jotenkin ymmärtämään ja kunnioittamaan kuolemaa ja tappamista. Olisi sinänsä luullut että tuon isä olisi entisenä kuolonsyöjänä opettanut pojalleen tietyt asiat tästä aihealueesta.
"Mikset? Mitä se sult-.."
"Koska sä kohtelet mun ainoaa tytärtä ku roskaa ja sitten tulet vaan iloisena perheen isänä pyytelemään multa palveluksia olettaen että mä suostun kaikkeen koska olen kuollut!" Will ärähti ja yllättyi ehkä itsekin omista sanoistaan. Hän ei katsonut Neeran suuntaankaan vaan tuijotti Williä kuin tuo olisi syypää maailman epäreiluimpaan tekoon. Tavallaanhan tuo olikin.
"Ette te Lestranget kaikkea saa vain sormia napsauttamalla vaikka semmosessa kuplassa tunnuttekin elävän," hän lisäsi eikä Rico osannut sanoa enää mitään mihinkään. Hän vain tuijotti suu hieman raollaan toista ja lopulta siirsi katseensakin pois.
"Nyt voisit mennä itkemään isälles kuinka Will on kamala ja samalla häipyä mun silmistäni," Will lisäsi, "Neera tuli esittelemään jonkun etkä se ole sinä." Rico vilkaisi Neeraa ja nyökkäsi ihan pienesti ennen kuin sitten koki parhaakseen lähteä. Willillä oli sinänsä ihan oikeus olla sitä mieltä mitä oli. Eikä hänellä tosiaan ollut oikeutta pyytää Neeran isältä mitään.
"Mä ootan talolla," Rico mutisi Neeralle ennen kuin sitten lähti kohti kotitaloaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ke Marras 14, 2012 6:16 pm

Rico ei oikein saanut tilaisuutta selitellä tai mitään ja Neera aavisteli, että tämä kaikki johtui siitä mitä hän oli viime käynnillään kertonut, mutta varmuus asiaan tuli vasta kun Will itse asiasta sanoi. Hyvin yllättyneenä isänsä sanoista käänsi hänkin katseensa tuohon ja vaikka tottakai se tuntui hyvältä, että mies piti hänen puoliaan.. oli Will taas ollut pimennosta kaikesta mitä vuoden mittaan oli sattunut. Rico sai kuulla ihan tarpeeksi ja kun tuo lopulta poistui samaa reittiä pois paikalta käänsi hän katseensa päätään pudistellen isäänsä.
" Ehkä Rico ansaitsi tuon kaiken sen kaiken jälkeen, mutta meillä on kaikki nyt oikeasti ihan hyvin", Neera vakuutteli.
".. siihen syynsä miksi Rico katuu tappaneensa Jacobin. Kaikki ne teot mitä se väitti tehneensä oli kaikki valetta ja se kaiken aikaa vaan juoni kaikkea pitääkseen sekä Ricon, että sen perheen turvassa. Tottakai Rico haluaa pyytää anteeksi", hän yritti selittää vaikka uskoi, että äskeisen saarnan jälkeen oli aika turha vakuuttaa kunnon murhaajaa tuollaisesta.
" Jos sä et Jacobia Ricoa varten halua tuoda.. tuo edes Jakeyn", hän sanoi käänsi hymyillen katseensa poikaan, joka koitti tunkea suuhunsa kahta käpyä samaan aikaan, mutta tajutessaan että tuota katseltiin veti poika ne kiltisti suustaan.
" Jacob ei tiedä myöskään, että sillä on lapsi.. mun mielestä sillä ois oikeus siihen", Neera käänsi katseensa takaisin isäänsä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ke Marras 14, 2012 6:36 pm

Will katseli hetken aikaa Ricon loittonevaa selkää ja oli sitten istahtamassa takaisin kummulleen kun Neera alkoikin puhua Ricon puolesta. Kyllähän Will tiesi että vuoden aikana oli saattanut sattua yhtä ja toista, mutta se ei silti peruuttanut sitä tosiasiaa että tuo oli kohdellut Neeraa todella huonosti. Sietäisi itse heittää veivinsä sen tähden.
Neeran jatkaessa, Will tuhahti hieman ja pudisteli päätään. Hän ei tosiaan jaksanut kiinnostua Ricon syistä tai siitä mitä noiden välillä oli tapahtunut. Hänellä ei ollut kerrassaan mitään miksi välittää Ricosta tai miksi välittää jostain Jacobista. Se mitä noiden välillä oli tapahtunut ei kuulunut hänelle missään muotoa.. Paitsi ehkä se, mitä siitä kaikesta oli seurannut Neeran kannalta.
Mutta tottakai Neerakin osasi asiansa. Kai tuo oli perinyt äidiltään paitsi ulkonäkönsä, myös tietyt muutkin asiat. Kuten esim. miten vedellään niistä oikeista naruista.
Will siirsi myöskin katseensa Neeran vauvaan ja tuijotti sitä käpyjä syövää poikaa hetken. Jakeyn? Oliko poika nyt nimetty sitten kuolleen kaver--.. kuolleen isän mukaan? Voi kuinka osuvaa. Kliseistä ja typerääkin ehkä, mutta sitä hän ei Neeralle sanoisi.
"Eikö pojan pitäs kasvaa eka vähän?" hän kysyi, "että sekin tajuaa ketä on tapaamassa. Jos Rabastan ois raahannut sut ton kokosena tänne ni mitä hyötyä siitä sulle ois ollu?" Niin.. Ei häntä Jacob kiinnostanut. Mutta jotenkin.. jokin käpyjä syövässä pojassa sai hänet ajattelemaan ja tuntemaan.
"Miten sä ees oot ton Lestrangen kanssa enää?" hän kysyi katsahtaen tuota oikeasti ihmeissään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ke Marras 14, 2012 6:52 pm

" Eihän se itse ymmärrä mitään vielä, mutta Jacob ymmärtää. Olisit sinäkin varmaan halunnut nähdä jo paljon aikaisemmin jos siihen olisi ollut mahdollista. Vaikka minä en olisi asioita tajunnut", Neera sanoi ja otti vastaan niitä käpyjä joita Jakey hänelle tarjosi.
Willin kysellessä miten he edes enää olivat yhdessä Ricon kanssa katseli hän hetken niitä käpyjä käsissään joita vain tuli jatkuvasti lisää ja kertoi sitten kaiken. Kaiken tästä Zachistä ja siitä miten Rico oli myrkytetty ja hän oli valvonut miehen kanssa. Miten se mies oli napannut hänet ja Rico oli pelastanut. Miten kaikki kamalat tapahtumat olivat saaneet kummankin ajattelemaan ja tajuamaan, että he kaikesta huolimatta edelleen rakastivat toisiaan.
" Sä olit oikeassa kun sanoit, että kaikki järjestyy vielä", hän sanoi hymyillen isälleen vaikka ei sitä silloin ollutkaan uskonut. Kaikki oli nyt paremmin kuin koskaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ke Marras 14, 2012 7:25 pm

Neeralla oli kyllä kieltämättä pointtinsa sanoissaan, mutta Will oli silti hieman erikannalla.
"No olisin tottakai," hän vastasi sen kummempia ajattelematta, "mutta ero on siinä että sä olisit saanut tavata mut myöhemminkin ja tajuta kaiken koska oon täällä joka vuosi. En mä Jacobia kuitenkaan voisi joka vuosi olla tänne raahaamassa." Hemmetti soikoon kohta hänellä olisi koko suku mukanaan!

Neeran kertoessa tarinaansa, Will kuunteli hiljaa vaikkakin välillä ehkä hymähtäen tai tuhahtaen tuon sanoille. Kovin sankarillisen kuvan Ricosta nyt sai vaikkei sen miehen arvo hänen silmissään juuri mitenkään noussutkaan. Olihan se hyvä että tuo oli alkanut käyttäytyä taas ihmisiksi ja ottanut vastuun Jakeystä ja.. ilmeisesti piti huolta Neerastakin, mutta silti! Ei tuolla ollut hänen mielestään mitään oikeutta kohdella Neeraa niinkuin oli kohdellut. Koskaan.
Neeran viimeiset sanat saivat hänet hieman hymähtämään ja huokaisemaan.
"No hyvä sitten," hän myönsi, "että kaikki on nyt paremmin." Vaikka hänestä Neera olisi kyllä ansainnut jotain parempaa!
Äkkiä joku tarrautui hänen housunpunttiinsa ja kapusi pystyyn. Will vähän hätkähti tätä mutta hänen suunpielensä nytkähtivät hieman. Ja kun Jakey meinasi kaatua selälleen, jokin reaktio hänen selkärangastaan pisti hänet tukemaan poikaa hieman. Jakey ojensi hänelle käpyä ja hetken harkittuaan, Will otti sen vastaan.
"Kiitti," hän sanoi naurahtaen hieman, "tosi.. hieno." Jakey kumartui takaisin maahan tutkimaan jotain ruohikosta ja Will pyöritteli sitä käpyä käsissään.
"Vai pitäs sulle näyttää sun oikee isäs vai?" hän kysyi Jakeyltä joka ei tietenkään tajunnut mitä hän selitti. Will hymähti hieman ja katsahti sitten Neeraa.
"No et taida antaa mulle oikee vaihtoehtoja," hän sanoi ja ojensi pojalle sen kävyn takaisin jolloin Jakey tunki sen oitis taas suuhunsa. Olivatko kaikki lapset yhtä typeriä?
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ke Marras 14, 2012 8:21 pm

Jakey näytti tuokin tuovan oman panoksensa keskusteluun ja neera ei voinut kuin hymyillä sille miten poika niin rohkeana oli tarjoamassa käpyä Willille. Ja se miten hienosti Will käyttäytyi poikaa kohtaan.. oli melkein sääli, että isä oli kuollut.
" Ei taideta ei", Neera vastasi taas katse isässään, " se on vain tämä kerta.. ja jos Jacob edes haluaa tulla takaisin". Rico se tulisi aina olemaan isä Jakeylle eikä hän ehkä edes halunnut pojan näkevän Jacobia enää kun tuo itse ymmärtäisi asioita. Voisi kuitenkin käydä niin, että tuo vaatisi saada tavata oikean isänsä vielä joskus, mutta Jake tulisi kuitenkin kasvamaan Ricon kanssa ja tuolla olisi aina isä elämässään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ke Marras 14, 2012 8:27 pm

Will hymähti hieman Neeran vastaukselle ja kai hänen sitten täytyi hyväksyä tämä. Kerran Neera halusi Jacobin tapaavan poikansa, mikä hän oli sitä estämään? Eihän se häneltä vaatinut muuta kuin että raahaisi tuon mukanaan tänne ja antaisi sitten kuolla omia aikojaan.
"No hyvä on sitten.." hän myöntyi, "mutta jos se ei halua tulla, en aio pakottaakaan. En halua käyttää jatkossa kuolinpäiviäni mihinkään tätä suurempiin sukulaissessioihin."
Takaisin alkuun Siirry alas
Veronica McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 302
Join date : 25.09.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Ke Marras 14, 2012 9:01 pm

" kiitos!", Neera kiitteli hymyillen ja loppu päivän sitä vietettiinkin puhuen tarkemmin mitä kaikkea vuoden mittaan oli tapahtunut.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   To Marras 15, 2012 11:31 pm

3.5.2027, maanantai

Oli myöhäinen sunnuntai-ilta ja Rico makasi selällään sängyssään tuijotellen silmät täysin auki kattoon. Neera tuhisi täydessä unessa siinä hänen vieressään ja Jakeykin tuntui nukkuvan huoneessaan, koska mitään ei kuulunut. Talon ainoa ääni Neeran tuhinan lisäksi oli seinäkellon tikitys, johon Rico väkisinkin kiinnitti huomiota. Sen viimein ilmoitettua olevansa yli yksitoista, Rico nousi hiljaa sängystä ja katsahti nukkuvaa Neeraa. Hän puki vaatteet ylleen ja hipsi sukkasiltaan huoneen ovelle ja siitä käytävään.
Keittiössä hän kirjoitti Neeralle lapun, jossa luki mihin hän oli mennyt vaikka oletettavasti nainen tiesi sen kertomattakin. Sen tehtyään hän kaikkoontui ja pöllähti samassa hetkessä Colefordiin.
Hänen kotinsa ikkunat olivat pimeitä ja talossa varmasti nukuttiin. Hän ei ollut tänään kuitenkaan tullut yölliselle vierailulle kotiinsa vaan sen takametsään. Hänen sisuksiaan kouraisi ikävästi, mutta hän astui pihansa aidan toiselle puolelle, kiersi talon ja lähti sitten astelemaan kohti metsää. Hän kietoi takkiaan tiukemmin ylleen kylmän viiman viilettäessä aukeaa pitkin ennen kuin hän astui puiden suojiin.

Päästyään tutulle aukiolle, oli vielä täysin hiljaista. Hän jäi seisomaan hieman etäämmäs tutusta hautakummusta ja liikehti rauhattomasti. Mitä jos Jacob ei tulisikaan? Tai pikemminkin mitä jos tuo nimenomaan tulisi?! Mitä hän sanoisi! Hän oli koko vuoden miettinyt mitä tehdä tai sanoa, mutta nyt kun sen aika oli.. Ei hän osaisi sanoa mitään! Ei semmoiseen hetkeen ollut kukaan keksinyt oikeita sanoja, koska tämmöisiä hetkiä ei järjen mukaan pitäisi tulla!
Kellon lyödessä kaksitoista, jotain alkoi tapahtua ja pian Will seisoi siinä hänen edessään rapsien vaatteitaan. Huomatessaan hänet, mies vilkaisi vähintäänkin murhaavasti.
"Mitä sä täällä teet?" hän tiuskaisi, "Neera sanoi tuovansa poikansa tänne."
"No.. Ne nukkuu vielä.. Jakeykin.." Rico mutisi vastaukseksi ja vilkuili kuumeisesti ympärilleen nähdäkseen Jacobin mutta mitään ei näkynyt. Will ei vastannut hänelle mitään eikä viitsinyt edes selittää mitään. Eikä Rico viitsinyt kyselläkään.. Hän oli jo melkein varma ettei Jacob tosiaan olisi tulossa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hyvää Kuolemanpäivää, Will!
Takaisin alkuun 
Sivu 3 / 4Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava
 Similar topics
-
» Vahaus/Pesu/Kiilloitus -topic
» Tarroja

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: