PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Hyvää Kuolemanpäivää, Will!

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2, 3, 4  Seuraava
KirjoittajaViesti
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   La Toukokuu 19, 2012 7:33 pm

3.5.2000, keskiviikko

Rabastan oli aamulla herätessään napannut mukaansa pullon viskiä ja lykännyt taskuunsa myös täyden askin tupakkaa. Hän ei tiennyt koska olisi tulossa takaisin, mutta tuskin ainakaan ennen kuin olisi pullonsa nauttinut loppuun ja rypenyt surussaan ja muistoissaan tarpeeksi. Kamoineen mies asteli hiljaa ulos talosta, ettei herättäisi kahta muuta sen asukasta ja suunnisti takapihalta suoraan metsään ja lähti kulkemaan polkua pitkin.

Polun vielä jatkuessa harppasi mies kuitenkin syrjään ja rämpi muutaman tuuhean pusikon lävitse ennen kuin päätyi aukealle jossa kasvoi hieman jotakin kukkasia. Rabastan ei voinut olla irvistämättä sille näylle koska vielä silloin kun hän Willin oli kuopannut tänne ei paikalla ollut kasvanut yhtään mitään! Mahtoikohan Willin ruumis olla ollut niin ravinteikas, että se oli saanut kukatkin puskemaan itsensä tälle paikalle. Pieni kumpu muistutti edelleen siitä, että joku oli joskus paikkaan haudattu mut nyt senkin kummun peitti muutama rikkaruoho ja pari keltaista kukkasta.
Rabastan istui haudan edustalla olevan kannon päälle ja laski viskipullon siihen jalkoihinsa ennen kuin etsi tupakat housujensa taskusta. Will mahtaisi todella pitää tästä paikasta.. kukkia.. hmm. Olisi kai pitänyt heivata sen miehen ruumis johonkin ojaan tai kaivoon niin olisi ollut pelkoa siitä, että viihtyisikö tuo viimeisessä leposijassaan vaiko ei.
Saatuaan tupakkansa palamaan veti mies kunnon henkoset siitä ja sulki hetkeksi silmänsä. Turhaahan se enää oli jossitella, mutta silti hän ei voinut olla miettimättä sitä että mitä jos.. Will olisi edelleen elossa. Mitä jos kukaan heistä ei olisi kuollut. Mitä jos Voldemort olisi aikoinaan voittanut sodan...
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   La Toukokuu 19, 2012 7:51 pm

Sitä olisi voinut luulla että Willille oli täysin se ja sama missä hänen ruumiinsa maatui matojen syötävänä mutta noh.. Vuoden verran se olikin ollut se ja sama, mutta sitten hänet oli pakotettu takaisin maan päälle elämään vuorokaudeksi. Tai no maan päälle.. Keskelle metsää ilman että pääsi paria kymmentä metriä kauemmas siitä lepopaikastaan. Kaiken lisäksi kukaan ei ollut suvainnut kertoa hänelle edes sitä että hänet palautettaisiin maailmaan vaan hän oli vain herännyt jostain.. villiruusupuskasta. Toisekseen kukaan ei ollut kertonut hänelle että hän olisi vain vuorokauden tämän maailman kirjoilla. Ainiin ja sekin unohtui kertoa että kun kello löisi kaksitoista, hän saisi kokea kuolemansa uudestaan ennen kuin sitten palaisi takaisin tuonpuoleiseen.
Ja tämä kaikki taisi olla jokavuotinen tapahtuma ja jonkinsortin rangaistus hänelle hänen teoistaan, koska jälleen hän oli vuorokauden vaihtuessa pakotettu nousemaan haudastaan. No onneksi sentään pelkkänä.. Niin minä? Olihan hän pelkkä henki mutta aineellinen. Ei pelkkä läpikuultava kummitus niinkuin ne Tylypahkan vaeltelevat paronit ja mitkä lie.. melkein päättömät narrit. Mutta onneksi hän ei ollut matojen rei'ittämä mätänevä ruumis vaan ihan itsensä näköinen. Vaikka mitäs sillä oli väliä, hänhän oli kuollut ja keskellä metsää. Näkisiköhän kukaan häntä? Tuskin kukaan keskelle metsää kyllä eksyisi.

Paitsi että kyllä eksyi. Will oli kävellyt ympäri metsäaukiota ja metsää ja olihan hän yrittänyt nyhtää ne karseat kukat hautakummultaan siinä onnistumatta. Mutta nyt hän palasi haudalleen eikä ollutkaan yksin! Haudalla kyyhötti yksi miehen perkele polttelemassa tupakkaa jonkun viskipullon kera. Williltä meinasi päästä ivallinen nauru miehen tajutessa kuka hänen haudallaan kökötti. Hän kuitenkin nieli naurunsa ja käveli miehen selän taakse. Hänen askeleistaan ei kuulunut pienintäkään risahdusta. Will katseli siinä hetken viskiä, tupakkaa ja miestä ja pudisti sitten päätään. Samassa hän kumartui nappaamaan tupakan Rabastanin kädestä.
"Kuinkas aivotyöskentely on sujunut?" hän kysyi vetäen röökin huulilleen ja astellen miehen ohi siihen hautakumpunsa luo ja istahti oman ruumiinsa päälle. Hauskaa sinänsä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   La Toukokuu 19, 2012 8:14 pm

Rabastan ei todellakaan ollut olettanut paikalle tulevan ketään, koska kenenkään ei pitänyt tietää paikasta. Se oli niin syrjässä ja kummallisessa paikassa, ettei sinne ihan heti mennyt eksymään. Piti tietää mitä etisi jotta tämän paikan saattoi löytää. Aikoinaan se ollut aika näkyvästi esillä, mutta ei enää. Ja tuskin kukaan enää nykyään viitsi möyriä kaikkien tuntemattomien pusikoiden läpi.
Niimpä mies oli vähällä saada sydänkohtauksen kun kuuli jonkun puhuvan. Rabastan hypähti ylös paikaltaan ja tajutessaan vielä savukkeensakkin kadonneen kääntyili mies kauhuissaan ympäriinsä jotta näkisi kuka paikalla oli. Sauvaansakkin hän yritti tavoitella, mutta se ei ollut tietenkään tullut mukaan.

Hetken siinä koomisesti pyörittyään hänen katseensa osui Williin. Siihen hautakummulla istuvaan Williin ja Rabastan jäi tuijottamaan tuota. Mitä hemmettiä tämä oikein oli!? Rabastan hieroi hieman silmiään koska oli aika varma, että tämä oli jotain unta. Ehkä hän vielä nukkui ja unissaan suunnitteli tätä reissua. Kuitenkin kun hän silmänsä avasi oli Will edelleen siinä.. ihan saman näköisenä kuin aina ennenkin.
" Ethän sä .. voi olla siinä..?", Rabastan mutisi ja asteli lähemmäs varovasti. Hänen tupakkaansa tuo kuitenkin poltteli joten eihän tuo mies kummituskaan voinut olla. Kummitukset eivät voineet koskea asioihin.. ja varsinkaan polttaa tupakkaa!!
Mitään sen enempää varoittamatta lättäsi Rabastan kätensä Willin pään päälle ja kun se ei tosiaan mennytkään läpi kiljahti mies kauhuissaan ja perääntyi uudelleen.
" MIKÄ HEMMETTI SÄ OIKEIN OLET!! JOKU VAMPYYRIKÖ? ZOMBIE?", Rabastan huusi ja pysyi visusti kaukana tuosta epänormaalista Willistä jonka ei todellakaan kuulunut istua siinä omalla haudallaan tupakalla!!
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   La Toukokuu 19, 2012 8:29 pm

Will ei oikeastaan tiennyt minkälaista reaktiota oli hakenut tehdessään moisen tempauksen Rabastanille, joten ei oikein osannut reagoida miehen koomiseen pyörimiseen ja kiljaisuihin. Tuon varovainen lähestymistapa kyllä oli huvittavaa! Omalla haudallaan istuva mies naurahti hieman ja oli vastaamassa, mutta sitten Rabastan länttäsi kätensä hänen päähänsä mikä rikkoi jo kunniallisen sosiaalikanssakäymisen rajoja!
Will ei kuitenkaan ehtinyt käskeä tuota viemään kättään helvettiin hänen päästään kun mies jo pomppasi yläpystyyn ja alkoi huutaa jotain jostain vampyyreistä ja zombeista. Will pudisti turhautuneena päätään, huokaisi hieman ja nousi seisomaan vetäisten henkoset jotka eivät tuntuneet kerrassaan missään.
"Eli et ole alkanut ajattelemaan omilla aivoillasi," Will totesi, "tai sitten olet vain tyhmä. Jos mä olisin vampyyri, en tosissani istuisi jossain keskellä rämeikköä vaan mulla ois hieno linna ja paljon palvelusväkeä. Ja jos olisin zombi, olisin.." Will piti hetken tauon ja mietti.
"No.. Ruma," hän totesi olkiaan kohauttaen ja turhautuneena tumppasi sen tupakan kun siitä mitään iloa ollut.
"Lopeta se huutaminen," hän käski Rabastania, "saan päänsärkyä ja sehän tästä nyt vielä puuttuisi."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   La Toukokuu 19, 2012 8:44 pm

Rabastan rauhoittu vasta Willin alkaessa uudelleen puhua. Puhua samalla tavalla kuin joskus aikoinaan ja kun kävi selväksi ettei tuo ollut muuttunut verenhimoiseksi hirviöksi eikä myöskään himoinnut hänen aivojaan huokaisi mies helpottuneena.
Mutta silti.. ei ollut normaalia edes heidän maailmassaan, että kuolleet palasivat takasin noin vain. Jollei sitten haamuna tai räyhähenkenä. Will kuitenkaan ei ollut kumpaakaan, mutta tälle kaikelle oli varmasti jokin selitys.
" Sä.. olet kuitenkin kuollut edelleen?", Rabastan varmisti varovasti ja istui lopulta takaisin siihen kannon päälle vastapäätä miestä. Melkein tuo näytti enemmän elävältä kuin kuolleelta. Enemmä elävältä kuin eläessään!
" Hyvin omituista.. ", hän mutisi samalla kun nappasi sen viskipullon siitä jaloistaan ja avasi sen. Heti korkin auki saatuaan otti hän kunnon kulauksen ja tarjosi sitä sitten Willille.
" Maistatko sä edes mitään?".
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   La Toukokuu 19, 2012 9:01 pm

Rabastanilla tuntui menevän hetki ennen kuin tuo hyväksyi hänen olemassaolonsa.. tai olemattaolonsa, miten sen nyt otti mutta selvästi tuo ainakin yritti olla kuin kaikki olisi ihan okei. Joskin hyvin huonolla menestyksellä.
"Jooo," Will naurahti, "ainakin 364 päivää vuodes. Ei kuolleet palaa elävien kirjoihi." Hän naurahti hieman Rabastanin mutinoille ja katseli hetken ympärilleen. Ei hän tiennyt itsekään mikä oli. Ei haamu, ei zombie, ei vampyyri.. Ehkä pelkkä kirottu sielu jota rankaistiin palauttamalla kerta vuoteen maan päälle vaan kuollakseen uudestaan vuorokauden päättyessä. Niin, se kai hän oli.
Rabastanin tarjotessa viskiään hänelle, Will kohautti hartioitaan ja otti pullon vastaan.
"En mä tiedä," hän totesi, "toisaalta mitä väliä kun sun viskeistä puhutaan." Hän virnisti aavistuksen ja kulautti sitten kunnon hörpyn alas.. Tuntematta mitään. Ei polttelua, ei makua.. Ei mitään.
"Noh, yhtä tyhjän kanssa," hän totesi, "mutta ainakin sä oot koht pullon köyhempi." Hän ojensi pullon takaisin Rabastanille ja palasi sitten istumaan siihen hautakummulleen vilkaisten niitä karseita keltaisia kukkia ohimennen. Tappaisikohan viski hänen hautaansa koristavat ällötykset? Ainakin hän voisi ehkä polttaa ne pöllimällä Rabastanin sytkärin!
"No, kuis menee maailmalla?" Will kysyi hetken hiljaisuuden jälkeen, "mitä sä ees tääl teet?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   La Toukokuu 19, 2012 9:39 pm

Rabastan oli jo käskemässä Williä olemaan juomatta jos siitä olisi tuolle mitään nautintoa, mutta sinne sitä viskiä kuitenkin katosi ja miten sattuikaan ettei Willille ollut juomasta iloa.
" No hienoa.. tiedänkin olla tarjoamatta toiste", mies sanoi ja omi sen pullon visusti itselleen saatuaan sen takaisin.
" Tarkoitatko sä että.. tää tapahtuu joka vuosi?", Rabastan varmisteli tajuttuaan mitä Will oli okein hänelle äsken kertonut, " oletko sä edelliset vuodet ollut täällä ihan .. yksin?". Ihan kuin yksinäisyys muka olisi tuolle miehelle jotakin uutta, mutta silti.. kuolleena yksin ihan vieraassa paikassa.

" Eipä täällä mitään.. rauhallista on. Taikaministeriö ajaa asiaa sen puolesta, että meidät paljastetaan jästeille ja se on vaan ajan kysymys koska se tapahtuu..", Rabastan hymähti ja hörppäsi siitä viskistään hieman ennen kuin käänsi katseensa taas takaisin Williin.
" Me ostettiin Letician kanssa tuo vanha sukutalo tuosta ja no.. me nyt sitten asutaan sun naapurissas", hän sanoi ja voi luoja jos Leticia tietäisi tästä. Se nainen pakkaisi laukut hyvin äkkiä ja he palaisivat takaisin Lontooseen. Tästä pitäisi olla hyvin hiljaa.
" Tietenkin.. vierailemassa sun haudallas", mies sanoi ja kohotti sen pullon taas huulilleen. Oliko siinä nyt muka jotain outoa jos halusi kerran vuodessa ainoaa kaveriaan muistaa...

Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   La Toukokuu 19, 2012 10:07 pm

Rabastanin kysymykselle Will kohautti hieman hartioitaan.
"No ainaki viime vuonna tapahtu," hän totesi, "joten kai tää nyt sit on jatkuvaa." Hän hymähti hieman ja laski katseensa jalkoihinsa murskaten ötökän kivetykseltä. Tai yrittäen murskata sitä. Eihän se tietenkään kuollut.
Rabastanin jatkokysymys kuulosti niin pahalta että Williltä pääsi huvittunut hymähdys ja hän nosti katseensa takaisin Rabastaniin.
"Voi Lestrange kuulostat jo ihan siltä et sua kiinnostais oonks mä yksin vai en," hän naurahti, "tottakai mä oon yksin. Itseasias se on ihan viehättävää vaihteluu." Hän piti tauon ja vilkaisi jalkoihinsa yrittäen etsiä sitä ötökkää, mutta sitä ei enää näkynyt joten hän päätteli sen menneen mässäilemään hänen luillaan.
"Ja ennen ku kysyt ni joo, siel on aika lössi jengii," hän lisäsi nostaen taas katseensa sieltä ruohikosta, "aika venkaa jatkaa jonkinasteist elämää sen jengin kans jonka on ite päästäny päivilt joskus."

Will ei pitänyt ajatuksesta että heidän maailmansa paljastettaisiin jästeille ja pudistikin hieman vihaisena päätään Rabastanin niin kertoessa. Mitä helvettiä ne oikein ajattelivat? Miten kukaan hyötyisi siitä että ne tietäisivät heidän olemassaolostaan.
"No siinä tapauksessa oon ihan tyytyväin et oon ruumis," hän murahti vastaukseksi ja kuunteli sitten kuinka Rabastan selitti ostaneensa sukutalon jostain siitä vierestä.
"Me? Sä ja se syyttäjäneiti ja se teidän muksu?" hän varmisti, "mikä se muksu ees on?" Hän yllättyi itsekin kysymystään koska ei ollut uskonut kiinnostuvansa jostain Rabastanin kakaroista. Mutta kai sitä nyt kiinnosti kun eli matojen ja muiden ruumiiden kanssa 364 päivää vuodesta.
Hautavierailu taas sai Willin naurahtamaan hieman ja nyökkäämään.
"Siitä vaan," hän vastasi, "et varmaan odottanut jakavasi tuota pulloa isännän kanssa?" Hän ojensi kätensä ja nappasi sen pullon itselleen kulauttaen siitä uuden hörpyn alas kurkustaan. Ehkä jos hän joisi sitä tarpeeksi, maku alkaisi taas palaamaan? Hmm..
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   La Toukokuu 19, 2012 11:33 pm

Äh.. niimpä tietysti. Eihän Will ollut ehtinyt olla kuolleena kuin vasta muutaman vuoden. Tai nyt oli se toinen vuosi joten yhden vuodenhan tuo oli vasta täällä saanut viettää.
" Ai siellä on muita", Rabastan heti kiinnostui. Tottakai. Kaikki tuollainen kiinnostaisi varmasti ihan ketä tahansa. Ja hän oli niin luullut, että Will päätyisi yksin jonnekkin.. missä viettäisi ikuisuutensa.
" Se on kai silti mukavempaa. Kuin joutua olemaan yksin jossakin tyhjyydessä", hän sanoi eikä viitsinyt asiaan sen kummemmin puuttua vaikka olishan se ollut kiva kysellä ketä siellä oli! Oliko siellä jotain ketä hänkin tunsi. Isä ehkäpä.
" Mutta varmasti. En malta odottaa.. Bonesin uudelleen kohtaamista ja muiden..", mies mutisi naurahtaen. Sen naisen näkeminen ei oikein innostanut. Ei kaiken sen tavaroiden heittelyn ja muun sähläämisen takia mitä aikoinaan oli jouduttu käymään läpi ennen kuin se nainen oli saatu hengiltä.

Rabastan nyökkäsi hieman Willin sanoille. Voi miten hänkin joskus toivoi ihan samaa. Kaikki tämä nykyinen sählääminen oli hänellekkin aivan liikaa.. ja typerää. Jos nyt oltaisiin vain järkeviä ei jästeille paljastettaisi yhtään mitään.
" Se tulee vielä tuomaan vain ongelmia. Paljon ongelmia.. ja katsotaan taas kuka siinä sitten kärsii..", mies tuhahti ja hörppäsi taas hieman viskiään. Puheen kääntyessä hänen perheeseensä kohotti Rabastan hieman kulmaansa.
" Mikä? Mikä se muksu on?", hän toisti Willin omituisesti muotoiltun kysymyksen. Eihän noin voinut kysyä mitään!
" Ihminen?", hän vastasi ja antoi Willin ottaa sen pullon häneltä, " poika.. velho", hän jatkoi ja pudisti hieman päätään. Toivottavasti ainakin olisi velho! Hän edes tiennyt mitä tekisi ellei se pentu alkaisi osoittamaan mitään merkkejä taikuudesta. Lettylle sai oli ihan sama, mutta hänelle ei. Kyllä sitä nyt piti velho olla jos Lestrangen sukuun oltiin synnytty.
" Isännän ryyppy tulee tässä otettua samalla", Raba sanoi eikä hän todellakaan ollut sitä unohtanut, että moni muukin oli kuollut saman päivänä, " niinkuin monen muunkin. Sun hautapaikkas on vaan lähin.. ja ainoa minkä tiedän joten tänne on hyvä tulla se pullo juomaan". Willin siinä maistellessa hänen viskiään etsi Rabastan uuden tupakan itselleen.
"Leticia varmaan olettaa taas mun kadonneen jahtaamaan sitä Potteria. Viime vuonna mä painelin muuten vain kiertämään Lontoota.. katselemaan kaikkia tuttuja paikkoja tää nainen päätteli mun vihdoin ajatelleen päästää se poika hengiltä. Ihan isännän kuolinpäivän kunniaksi", Rabastan selitti samalla kun sytytti savukettaan, " oli kuulemma ollut Potterinpoika hieman kummissaan kun Leticia kyseli musta siltä ja nainen nolona kun se tajuaa ,etten mä ole ketään tappamassa".
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   La Toukokuu 19, 2012 11:48 pm

Keskustelun kääntyessä Bonesiin, Will naurahti hieman.
"Joo no se nainen yritti kyllä koville vetästä mult tajun kankaalle ku näki mut," hän naurahti, "mut ei se siin onnistunu. Pelkkänä henkenä olemisen huonoja puolia sen kannalta. Ei siellä kaikki ole ku yhtä perhettä vaikka niin ne kaikki jästit tuntuu väittävän."

"No pistätte ne jästit ruotuun," Will sanoi, "ei siinä muu auta. Kuka se oli se joku idiootti joka ajo niitä kotitonttujen oikeuksia silloin joskus? Voisitte vapauttaa kotitontut ja pistää jästit niitten töitä hoitamaan." Sinänsä kyllä hyvä ajatus, mutta Will ei edes itse tiennyt haluaisiko ketään jästiä omaan taloonsa, jos siis olisi hengissä, hääräämään. Mieluummin joku loisia täynnä oleva kotitonttu kuin joku räkäinen jästi..
"Tai no ehkä parempi vaa eristää ne muusta maailmast," hän totesi hetken mietittyään.

"Ai ihminen!" Will huudahti muka kovinkin yllättyneenä, "lähinnä sitä että kumpi se on. En mä ole teidän asioista mitää kuullu parii vuotee. Ei me istuta missää pilven reunal kyyläämäs teidän tekemisii."
"Mut joo okei, hienoo," hän totesi, "eikai se lapsparka periny noit sun enkelinkiharoit?"

Will katseli sitä viskipulloa tietämättä miten sitä pitäisi nykyään isännästä puhua kun kaikki taisi olla lopullisesti menetty. Ei sitä kuolemassakaan ihan ollut toivoaan menettänyt varsinkaan kun isännästä ei silläkään puolella ollut mitään merkkiä. Sitä hän ei kuitenkaan halunnut Rabastanille sanoa, koska ei halunnut antaa tuolle mitään virikettä lähteä etsimään isäntää.. Ei vaikka se ehkä saattaisikin olla oikea teko. Parempi oli että tuo nyt.. keskittyi siihen pikkuperheeseensä. Olipa outoa ajatella näin. Ei hän yleensä ajatellut tuollaisia.. No! Ehkä yhtenä päivänä vuodessa sitä saattoi ajatella Rabastanin parasta. Hänellä olisi sitten muut päivät aikaa kirota tuota.
Will naurahti hieman Rabastanin kerrottua sen syyttäjänaisen viime vuoden tekosista, mutta oli mielessään tyytyväinen että Rabastan oli vain.. jättänyt kaiken tekemättä. Kaiken mitä se nainen oli pelännyt.
"No jopas," hän naurahti, "on Lestrange sittenkin ottanut mun neuvosta kiinni ja alkanut ajattelee ihan omilla aivoilla."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Su Toukokuu 20, 2012 9:45 am

Bones siis oli samassa paikassa missä Willkin. Se tarkoitti melkeimpä sitten sitäkin, että siellä jossain olisi.. kaikki muutkin. Jotenkin helpottava ajatella, että vielä hänkin sitten joskus näkisi ne kaikki.. kaikki nekin joitai ei halunnut, mutta Willin ja perheensä.

" Eiköhän sitä joku ainakin laita", Rabastan naurahti ja haroi hieman hiuksiaan, " .. mä en oikein.. voi". Rabastan selitti Willille nopesti syyt tähän ja sen miksi ylipäätänsä saattoi kulkea siellä metsässä eikä lusinut Azkabanissa. Kiitos Letician ehtojen ei hänellä ollut oikeutta tappaa tai kiduttaa yhtää ketään. Hieman oli miehelleen itseellenkin hämärää oliko se sallittua mikäli hänen henkeään uhattaisiin jotenkin. Pitäisi ottaa asia Lettyn kanssa puheeksi joskus.
" Hyvä niin! Parempikin ettette ole näkemässä ihan kaikkea. Mutta sua odottaa siellä varmaan pian kyselijöitä jos ne tajuaa, että sä pääset kerta vuodessa tänne puolelle", mies sanoi virnistäen ja saattoi jo niin kuvitella kaikki tutut ja tutuntutut Willin ympärillä kyselemässä. Eikä Will parka voinut edes hankkiutua noista eroon sillä keinolla jolla yleensä oli hankkiutunut ärsyttävistä ihmisistä.
" Valitettavasti ei. Ei ne ole vaaleat eikä ne ole kovin kiharatkaan.. enemmän se äitiinsä on tullut kuin minuun", mies harmitteli.

Isäntää ei Rabastan sen kummemmin miettinyt. Ei hän edes älynnyt kysellä oliko tuota näkynyt siellä missä Will oli. Jos Rabastan olisi ollut näkemässä herransa kuoleman olisi hän varmasti ollut vakuuttunut siitä, että tuota ei olisi enää missään. Ei siellä toisella puolella.. eikä enää täällä. Voldemort oli vain hävinnyt tai joutunut jonnekkin yksin.
" Miksi sä joudut nousemaan haudastas joka vuosi?", Rabastan äkkiä kysyi ja veti uudet henkoset tupakastaan. Ei kai se olisi joka kuolonsyöjän kohtalo! Hän ei ainakaan halunnut joutua kerran vuodessa hengailemaan jossakin hautausmaallaa jonne hänet varmasti iskettäisiin. Sinne samaan pinoon isän kanssa.
" Onko sulla tehtävä?", hän kysyi naurahtaen ," sun pitää hyvittää kaikki pahat tekos ja kun sä olet valmis.. sun kiroukses raukeaa ja voit nukkua rauhassa". Rabastan pudisteli hieman omalle jutulleen päätä. Kuulosti ihan joltain pikku noitien ja velhojen iltasadulta.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Su Toukokuu 20, 2012 1:57 pm

"No ehkä jotku muutki on tätä mieltä," Will totesi Rabastanin selitettyä hänelle miten asiat olivat tuon kohdalla, "tuskin ollaa ainoot maailmas jotka ajattelee et se on paska ajatus."

Will irvisti hieman Rabastanin epäillessä kyselijöistä ja pudisti päätään.
"En tasan kerro niille sanallakaa että tapasin täällä ketään," hän totesi, "sanon et mut on haudattu keskelle pusikkoo eikä siel ketää tapaa. Ja ne uskoo sen koska ne ei oleta et kukaa tulis visitoimaa mun haudal mun kuolinpäivänä." Hän naurahti. Ah, hän oli varmaan koko tuonpuoleisen vihatuin henki! Se nyt oli saavutus sekin. Nyt hänen pitäisi vaan.. pitää kiinni vittumaisuudestaan seuraava ikuisuus. Siinä olisikin sitten tekemistä.
Rabastanin kerrottua pojansa tukan väristä, Will tyytyi nyökkäämään ja pölli sen Rabastanin viskipullon uudelleen tuolta.
"No tulit juomaa mun haudalle," Will totesi Rabastanin ilmeen nähtyään, "ja haudalla kun juodaan niin yleensä sitä juomaa kaadetaa haudalleki joten parempi et juon suoraa."

Rabastanin seuraavat kysymykset saivat Willin väkisinkin naurahtamaan huvittuneena ja hän ojensi sen pullon takaisin omistajalleen.
"Emmä tiedä miks," hän totesi totuudenmukaisesti, "ja jos mul joku tehtävä on niin siit ei kukaa oo mitää sanonu." Hän katsahti ympärilleen.
"Enkä mä pääse tän haudan läheisyydet pariikymment metrii kauemmas joten vaikee mitää maailmanpelastustehtäviä on ruveta suorittaa," hän virnisti Rabastanille, "joten kaipa mä tääl istuskelen maailmantappii saakka."

Will ei oikein tiennyt miten jatkaa tätä keskustelua. Ei häntä ainakaan kiinnostanut kysyä mitään sen ihmeempää, koska ei häntä tämän maailman asiat sen suuremmin jaksaneet enää kiinnostaa. Voldemort oli kuollut, Potter eli, Rabastan oli vapaa ja.. No niin. Siihen se jäikin.
"Onks se sun veljes missä päin maailmaa?" Will kuitenkin kysyi, "ei sitä ainakaan tuolla.. meidän puolella ole näkynyt. Tosin ei ole Bellatrixiakaan mutta sehän nyt heitti veivinsä jo ennen muaki."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Su Toukokuu 20, 2012 2:41 pm

Rabastan varmaan hänkin olisi aika hiljaa siitä mitä täällä taphtui jos olisi Willin asemassa. Tuskin kovin monella muulla oli tällaista mahdollisuutta joten kaikki olisivat varmasti kimpussa.
" Parempikin. Nolaisit vaan itses jos mainitset, että sut onkin haudattu kukka kedolle", hän sanoi virnuillen ja antoi Willin taas kerran viedä sen viskipullon. Pointtihan siinäkin tosiaan oli. Juokoot siis.. hän tosiaan olisi kaatanut viskiä tuon haudalle jos mies ei olisi sattunut istumaan siinä hänen kanssaan.

" No sitten tuskin sulla on mitään", Rabastan sanoi kuultuaan, ettei Will voinut matkata kovin pitkälle. Ja kai se oli ihan sama mikä se syy oli. Ei hän edes halunnut, että tämä loppuisi.. tai siis.. olihan se oikeastaan ihan mukavakin ajatus, että Will saattoi kerran vuodessa ilmestyä tänne ja hän voisi vaihtaa tuon kanssa muutaman sanasen.
Sitä hän ei kuitenkaan mennyt miehelle ääneen sanomaan! Mutta kyllä hän täällä taas seuraavanakin vuonna olisi varmasti...
" Rodo voi hyvin", Rabastan vastasi ja kertoi sitten Willille miten Leticia oli onnistunut saamaan hänen veljensäkkin ulos Azkabanista. Päivä kuluikin siinä jutellessa ties mistä kaikesta mitä Rabastanille oli sinä aikana tapahtunut. Kaikkea liittyeen hänen perheeseensä eikä sitä säästytty vanhojen aikojen muistelemiseltakaan.

Ilta kuitenkin tuli nopeammin kuin mitä olisi voinut olettaa ja vasta kuullessaan pöllön huhuilevan jossakin tajusi Rabastan miten myöhä sitä mahtoi ollakkaan.
" Vau.. ollaampas me juteltu pitkään", hän mutisi ja kulautti viimeiset tipat viskipullosta suuhunsa. Juomakin oli hyvin kulunut loppuun.
" Sun.. pitää varmaan pian mennä kai? Miten se toimii..?"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Su Toukokuu 20, 2012 3:16 pm

Willistä oli jotenkin hauskaa kuinka yksi nainen oli saanut kummatkin Lestrangen veljeksistä vapaalle jalalle. Voi jos se nainen olisi aikanaan suostunut heidän puolelleen niin heillä olisi ollut niin loistava kätyri taikaministeriössä.. Tai ainakin niin sitä luulisi tältä kuulemalta. Harmillista ettei se nainen ollut vaihtanut puolta edes niiden parin kidutuskarkelon jälkeen. Ei, Will ei vieläkään katunut sitä. Oikeastaan ainoa asia mitä hän koskaan oli katunut oli se että kertoi Voldemortille Rabastanista ja tuon syyttäjästä. Eihän hän sitä itselleen myöntänyt mutta kai se oli katumusta ollut.. Eikä vain ollut ärsyyntynyt kun tuo litki kaikki Malfoyn viskit jättämättä muille mitään.

Se päivä kului rattoisasti ja Will ehti jo unohtaa että hänet oli lähetetty tänne rangaistukseksi eikä nauttimaan keskustelusta jonkun yhä elävän.. kaverin kanssa. Mutta sitten pimeä laskeutui ja Will kyllä huomasin sen koko ajan vaikka Rabastan ehkä ei. Ja hän tiesi mitä tuleman piti kun kello löisi kaksitoista. Tai mikäli viime vuoteen oli uskominen. Rabastanin sitä kysellessä, hän irvisti hieman ja nousi sitten seisomaan siitä kuin lähtisi vain kotiin pitkän baari-illan päätteeksi.
"Sä itkit jo ku mä delasin," Will naurahti kuivasti, "joten mä en usko et sä haluut olla tääl ku mä lähen."

Will katsahti Rabastanin kelloa ja irvisti hieman. Pari minuuttia kai vielä.
"No kiitti ku kävit," hän sanoi naurahtaen hieman, "mut varokin jos mun haudal kasvaa ens vuonna jotaa orvokkeit ja on joku itkupotkuraivari-kivi muistona." Samassa tutuksi tullut kipu viilsi hänen lävitseen ja hän istahti takaisin siihen haudalleen näyttäen vähintäänkin kärsivältä. Kipu viilsi uudemman kerran ja Will väänteli tuskissaan haudallaan ja huokaisi väristen. Viimeinen aalto veisi hänet mukanaan.
"Älä huoli," hän naurahti, "täl kertaa sun ei tarvi alkaa hautaushommiin." Samassa kovin aalto pyyhkäisi hänen ylitseen, hän äännähti tuskissaan ja samassa vajosi maan halki takaisin hautaansa. Joka vuosi sama juttu.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Su Toukokuu 20, 2012 4:19 pm

Rabastan oli väittämässä jo vastaan, ettei varmasti ollut kyllä itkenyt kun Will oli kuollut, mutta miehen kiittäessä häntä siitä, että hän oli tullut paikalle. Rabastan vain nyökkäsi hieman ja pyöritteli sitä pulloa käsissään naurahtaen.
" Joo mä käyn täällä vuoden mittaan nyppimässä näitä rehuja jotta sulla ois ens vuolla kotosampaa", hän sanoi, mutta sen enempää keskusteli ei sitten enää jatkunutkaan kun tuli Willin aika palata takaisin mullan alle.
Rabastan nousi ylös siitä paikaltaan huomatessaan mitä oikein tapahtui ja tajusi silloin, että näiden vierailujen tarkoitus ei ollut olla Willille mukavia. Tai vierailut ehkä, mutta tuon piti maksaa hintansa siitä takaisin menosta.

Kauaa se ei kuitenkaan onneksi kestänyt ja pian metsä oli taas hyvin hiljainen.
" No.. ensi vuoteen sitten", mies totesi vielä hymyillen ennen kuin lähti rämpimään metsästä tyhjän pullonsa kanssa. Leticia niin tappaisi hänet..
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Su Toukokuu 20, 2012 5:40 pm

Sama päivä mut vuos 2016

Oli taas se päivä vuodesta kun oli Willin aika palata takaisin elävien kirjoihin siksi hetkeksi että saisi tuntea kuolemansa viime hetket taas uudelleen. Harmi että se joka tämän rangaistuksen keksi ei ollut ottanut huomioon sitä että vuosien varrella siihen kipuun jotenkin tottui. Sitä osasi odottaa, sen tiesi että se loppuisi kolmannen aallon jälkeen ja sitten sitä syöksyttäisiin takaisin toiseen maailmaan. Eli saattoiko tätä nyt enää miksikään rangaistukseksi sanoa.
Will poksahti hautansa viereen ja vilkaisi ympärilleen. Kuu paistoi taivaalla ja yö oli kirkas. Hauskaa sinänsä. Tämähän oli kuin kirjoista! Kuu taivaalla ja keskiyöllä vainajat nousevat haudoistaan.. Will naurahti ja istahti sitten siihen kummulleen. No, ainakin kukat olivat poissa. Onneksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Su Toukokuu 20, 2012 6:05 pm

Rabastan oli jo tottunut siihen, että sinä tiettynä päivänä hilluttaisiin koko päivä metsässä juttelemassa erään kuolleen miehen kanssa. Yleensä hän kuitenkin nukkui yönsä rauhassa ja meni metsään vasta aamusta, mutta sinä yönä hän ei saanut unta millään koska hänellä oli Willille hyvin tärkeää asiaa ja hän oli sentään odottanut vuoden päästääkseen kyselemään! Niimpä Rabastan siinä viiden aikaan aamusta luovutti, kiskoi vaatteet niskaansa ja napattuaan ne tupakat mukaansa hän lähti rämpimään metsään.

Kuten joka vuosi Will jo oli paikallaan. Eihän tuo edes kauaksi päässyt joten yleensä kun hetken odotteli tuo jokatapauksessa ilmestyi pian jostakin.
" Vihdoinkin", Rabastan puuskuttu päästyään sen tutun kannon vierelle ja tasattuaan hieman hengitystään hän kohotti vihdoin katseeensa Williin.
" Mikset sä ole kertonut, että sulla on lapsi!", Rabastan töksäytti asiansa heti sen enempää varoittelematta ja istahti alas siihen kannolle.
" Voitko sä kuvitella millanen järkytys se asia oli meille! Mä luulin, että Rico valehtelee, mutta ei.. kun se toi sen likan meille ni hemmetti sentään.. ei sen sun näköses kauheasti ole, mutta se sen luonne..Leticia olis voinu vaikka loppukesästä nylkeä sen pennun!"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Su Toukokuu 20, 2012 6:12 pm

Will ei ollut uskonut näkevänsä Rabastania siellä omassa pikku puskassaan ennen aamukahvia ja auringonnousua mutta pian kuului sellaista ryminää että jos hän ei itsekseen tulisi tähän maailmaan, hän olisi varmaan herännyt kuolleista moisen möykän edessä! Will kääntyi ympäri ja pian Rabastan änki sen tiheikön läpi näkyviin. Will ei kuitenkaan ehtinyt edes tervehtiä tuota kun Rabastanin kysymystulva hukutti hänet alleen.
Will tuijotti Rabastania ilmeettömänä hetken ja yritti sulattaa kuulemaansa. Sitten hän repesi nauramaan.
"Voi Rabastan," hän totesi silmäkulmaansa pyyhkäisten, "melkein jo luulin että olet tosissasi!" Hän pyöritteli päätään ja huvittuneena yritti lukea Rabastanin ilmettä. Hänellä muka pentu! Jo oli aikoihin eletty! Ja Rabastanillako oli mennyt vuosi keksiä moinen jutunjuuri hänen kiusakseen? Ehkä hänen olisi edes pitänyt esittää että tuo olisi saanut hänet lankaan moisella vitsillä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Su Toukokuu 20, 2012 6:21 pm

Rabastan ei saanut ihan sitä reaktiota mitä oli toivonut. Saati vastauksia kysymyksiinsä. Willin revetessä nauramaan vakavoitui Rabastan hieman ja jäi katselemaan toista miehen pitäessä hänen selostustaan lapsesta vitsinä.
" Ei tää ole mikään vitsi!", Rabastan sanoi heti kun Willin nauru siitä hieman laantui ja hypähti ylös siitä kannoltaa. Ilmeisesti Will ei siis ollut koskaan itse tiennyt Neerast? Miksi tuo muuten olisi nauranut ja väittänyt asiaa pilaksi. Edes Willillä ei ollut mitään syytä salailla tällaista asiaa.
" .. sä et kai tainnut itse edes tietää?", hän sanoi hieman rauhallisempaan sävyyn ja kun asiaa tosiaan ajatteli tarkemmin. Neera oli saman ikäinen kuin Rico.. eihän Will edes ollut voinut tietää tytöstä mitään koska oli kuollut. Rabastan istahti takaisin alas ja haroi hieman unettoman yön jäljiltä muutenkin sekaisia hiuksiaan.
" Tai miten sä olisitkaan, koska kuolit.. se tyttö on syntynyt vasta sodan jälkeen".
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Su Toukokuu 20, 2012 7:03 pm

Willin hymy hyytyi hieman Rabastanin sanoessa ettei kyseessä ollut mikään vitsi ja seurasi tuon ylös pomppaamista katseellaan. Hyvin kummastuneena ja edelleen epäuskoinen ilme kasvoillaan. Miten niin hänellä oli muka lapsi?! Eihän se nyt ollut mahd--..
"Sä oot ihan tosissas?!" Will älähti nousten itsekin ylös Rabastanin mainittua että tyttö oli syntynyt sodan jälkeen.
"Koska jos sä nyt kusetat mua ni voit olla varma että keksin tavan tulla takas tuolt muutenki ku tänä yhtenä päivänä ja voit olla varma ettet nuku öitäs enää rauhas," hän murahti ja asteli pari askelta haudan ympäri.
"Miten niin mulla on tyttö?!" hän kysyi epäuskoisena, "kuka sen äit-.." Hän vaikeni unohtuen tuijottamaan Rabastania hetkeksi ja siirsi sitten katseensa metsään.
"Voi jumalauta," hän huokaisi edelleen sula epäusko äänessään ja pudisti päätään, "no.. Jaa. Okei. En mä tiedä miten tähä nyt pitäs suhtautuu. Mä oon kuollu ja jos mul on pentu ni.. okei. Ihan.. hyvää elämää sille." Hän liikehti hieman rauhattomasti ja ojensi sitten kätensä Rabastania kohti.
"Anna tupakka, sul on sellanen kuitenki," hän sanoi ja saatuaan haluamansa, vetäisi kunnon henkoset. Samassa hän alkoi yskiä savun mentyä turhan lujaa suoraan keuhkoihin ja Will ei olisi voinut yllättyä enempää moisesta reaktiosta! Viime vuosinahan hän ei ollut saanut tupakasta aikaseksi mitään muuta kuin.. ilmaa. Hän pyyhkäisi vettä vuotavia silmiään ja istahti takaisin siihen haudalleen tietämättä enää miten päin olla. Joku tosiaan yritti tehdä hänen kuolemastaan helvettiä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Su Toukokuu 20, 2012 7:11 pm

Rabastan nyökytteli hieman Willin varmistellessa sitä oliko hän tosissaan. Miksi hän menisi keksimään mitään näin suurta juttua! Olisihan se julmaa jopa Williä kohtaan keksiä tuolle jotakin olemattomia lapsia, mutta kun sellainen sattui nyt vain oikeasti olemaan!
" En minä sen en äidistä tiedä muuta kuin -", Rabastan aloitti Willin miettiessä tytön äitiä, mutta hänen lauseensa jäi kesken kun Will näytti itse tajuavan kuka Neeran äiti voisi olla. Niin.. tuskin niitä äiti ehdokkaita nyt niin kovin montaa oli.
" Nojuu.. eihän se enää sinun asiasi ole", Rabastan vastasi ja kaivettuaan askinsa esiin ojensi sen Willille jotta mies saisi tupakan itselleen. Mitä tuhlausta! Kun tuo edes maistanut mitään. Willin yskiminen kuitenkin sai Raban kääntämään katseensa taas tuohon ja naurahtamaan hieman.
" Katsos! Kaikkien näiden vuosien yrittämisen jälkeenkö sä vihdoin voit nauttia tupakasta.. harmi ettei tullut sitä pulloa nyt mukaan", hän sanoi, " olishan se melkein sopinut tähän.. juhlanaihetta kun on". Tosi juhlan. Will olisi mieluummin varmaan halunnut olla tietämättä tästä asiasta yhtään mitään!
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Su Toukokuu 20, 2012 7:23 pm

Will katsahti Rabastania tuon piruillessa hänelle siitä tupakasta ja naurahti hieman.
"No kai sen jonkun joka keksi tän pirun takaisin-maailmaan-päiväksi-jutun on herätellä jotain kivoja tuntoja nyt kun tällänen juttu tuli ilmi," hän sanoi hieman turhautuneen kuuloisena. Hänen päässään käytiin aika ristiriitaista ajatusten taistoa. Toisaalta hän olisi vain halunnut unohtaa koko kuulemansa, mutta jokin hänelle tuntematon ääni painosti häntä kyselemään lisää. Oliko se se jokin niinkin hänelle tuntematon asia kuin uteliaisuus. Will vetäisi uudet henkoset, nyt hieman varovaisemmin ja käänsi katseensa takaisin Rabastaniin. Mutta ei tiennytkään sitten mitä kysyä. Hän mietti vielä hetken kuulemaansa. Vai oli Leticia ollut valmis nylkemään sen muksun? No kai siitä sitten voisi olla edes hieman.. ylpeä. Mutta miten pirussa koko pentu liittyi Lestrangeihin?!
"Alota alusta," Will sanoi äkkiä, "miten helvetissä sä edes tiedät tästä pennusta ja miksi se sun vaimos oli halukas nylkemään sen?!" Typerä kysymyshän se oli. Sinänsä. Kyllä Will jo aavisteli pahinta; hänellä oli nyt sitten tyttö, Rabastanilla poika ja kun hommaan lisättiin vielä se tosiasia että Leticia halusi nylkeä hänen tyttönsä kesän lopulla niin ei siinä jäänyt hirveästi pähkäilemistä. Heidän pennuillaan oli jotain juttua.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Su Toukokuu 20, 2012 7:37 pm

Willin pyytäessä häntä aloittamaan koko jutun ihan alusta asti otti Rabastan paremman asennoin kuin olisi aikeissa kertoa oikein hyvääkin tarinaa. Ensin hän kuitenkin kaiveli tupakan itseelleenkin ja saatuaan sen palamaan hän kohotti katseensa takaisin Williin.
" Koska Rico seurusteli sun tyttäres kanssa", hän sanoi eikä voinut estää kevyttä virnistystä nousemasta kasvoilleen. Hemmetti sentään. Ei tällaista olisi voinut koskaan uskoa! Hänen ja Willin lapset seurustelemassa keskenään! Sitähän oltiin naurettu vain jo sellaiselle, että heille ylipäätänsä mitään pentuja koskaan tulisi!
" Ja miksikös Leticia oli valmis nylkemään sen? Koska sillä ei ole mitään käytöstapoja", mies sanoi ja pudisteli päätään hymyillen.
" ... sellanen teinityttö ja se vittuilee melkein suoraan päin naamaa. Jopa mulle! Ensinmäisestä päivästä lähtien se kutsu mua Rabastaniks.. ei herra Lestrangeks niin kuin.. no yleensä on kohteliasta. Ja jotenkin se onnistu jopa meidän Ricon saamaan mukaan kaikkiin sellasiin juttuihin mitä se poika ei koskaan tekis muuten", Rabastan selitti ja sai varmasti oman poikansa täten kuulostamaan oikein pikku enkeliltä eikä yhtään kuolonsyöjän pojalta. Mutta Rico nyt oli sellainen.. ja kun oli vielä Leticia äitinä niin ei sitä paljoa mitään sähelletty.
" Mutta kai siihenkin muitakin syitä kuin se, että sillä on sun geenis. On se kuitenkin rankkaa menettää äitinsä juuri silloin kun tuon ikäinen tyttö äitiä eniten tarvitsisi", Rabastan jatkoi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Will McDonnell

avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 19.05.2012

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Su Toukokuu 20, 2012 7:59 pm

Will pyöräytti silmiään Rabastanin mainitessa Ricon ja sen hänen tyttönsä seurustelevan eikä se nyt enää tullut yllätyksenä.. Vaikka outo ajatus edelleen olikin. Will ei kuitenkaan kommentoinut tähän mitään vaan jäi oikeastaan pikkasen hyvilläänkin kuuntelemaan mitä Rabastan kertoi siitä tytöstä.
"No hyvä sit et ees joku jäi vittuilee sulle," Will kommentoi karistaen hieman palanutta pois tupakastaan, "ettei sun elämäs oo liian ruusuil tanssimist." Tosiaan, Rabastanin oma poika taisi olla aikamoinen pikku enkeli ainakin Rabastanin puheiden perusteella. Kai sitten oli käynyt niin että koska Rabastanin enkelinkiharat eivät olleet periytyneet niin jotain enkelipoikamaista oli päässyt siirtymään poikaankin. Tiedä sitten ollako hyvillään vai ei.. Mitähän se hänen tyttönsä sellaisessa pojassakin näki?
Will ei ehtinyt kysymään tätä kun Rabastan jo sanoi jotakin mikä sai hänen sisimmässään jonkin heittämään kärrinpyörää vaikkei mies tietänytkään mikä se oli.. Tai miksi. Tuntematon tunne mylläsi hänen sisimmässään mutta ulospäin katsottuna hän vain vetäisi uudet henkoset tupakastaan.
"Vai on Heatherkin sitten kuollut," Will mutisi turhankin poissaolevasti ja välinpitämättömästi, "milloinkohan se tapahtui? Mä en katsos tiedä koska lapsi tarttee vanhempiaa eniten." Hän vilkaisi Rabastania ja katseli sitten taas metsää kuin odottaen että sieltä kävelisi joku tyttö kutsumaan häntä isäksi.
"Mikä sen tytön nimi ees on?" hän kysyi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   Su Toukokuu 20, 2012 8:08 pm

Neera tosiaan oli tuonut hieman säpinää heidänkin elämäänsä omalla luonteellaan. Eikä Rabastan sitä ollut pahakseen laittanut.. hän piti Neerasta vaikka tuo osasikin olla hankala ja hieman omalaatuinen tyttö. Ja kai se pääasia ollut se, että Rico oli tytöstä pitänyt. Mistä syystä nuo sitten olivatkaan eronneet sitä mies ei tiennyt, mutta ehkä Rico kertoisi vielä kunhan palaisi koulusta takaisin kotiin.
" Ai sä muistat oikein nimenkin", Rabastan sanoi ollen oikeasti hieman yllättynyt. Miksihän hän oli kaiken aikaa kuvitellut sen olleen vain joku sattumanvarainen nainen jostakin kuppilasta. Jonka henkilöllisyyttä he eivät koskaan saisi tietää ellei Neera sitä heille kertoisi.
" Hmm.. on siitä nyt jo ainakin kolme vuotta ainakin", Rabastan vastasi ja vilkuili Willin haudan suuntaan kuin voisi sitä tarpeeksi kauan tuijottelemalla nähdä Willin maailmaan.
" Sä et ole siis.. nähnyt tätä naista siellä?", hän uteli, " ehkä.. te vielä törmäätte. Voi siitä tulee varmasti hieno kohtaaminen. Kerro sitten mullekkin miten iloinen se oli sut uudelleen tavatessaan".

Rabastan vilkaisi suuntaan jonne Will katseli ja karisteli itsekkin hieman tupakkaansa ennen kuin lykkäsi sen takaisin huuliensa väliin.
" Neera... tai Veronica oikeastaan", Rabastan kertoi samalla kun katseli sinne metsän suuntaan. Harmillista, ettei tyttö nyt pääsi tänne.
" Se ei ole tulossa enää meille. Rico laittoi viestiä viimeviikolla ja käski olla odottamatta Neeraa kylään. On se teinien elämä niin hankalaa", hän sanoi huokaisten, " .. olisitko sä halunnut tavata?".
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Hyvää Kuolemanpäivää, Will!   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hyvää Kuolemanpäivää, Will!
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 4Siirry sivulle : 1, 2, 3, 4  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: