PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Ikuisuuspeli

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava
KirjoittajaViesti
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ma Toukokuu 14, 2012 6:10 pm

"Nii sehän ois vallan kamalaa," Leticia vastasi myötätuntoisesti nyökkäillen ja hieman huuliaan mutristaen. Olisihan siinä toisaalta puolensa vaikkakin hän oli heistä kahdesta yleensä se joka makasi flunssan kourissa jossain sohvan perukoilla kaikkien ihanien vilttien välissä ja Rabastan puolestaan oli se, joka kuskasi hänelle teetä ja kaakaota ja lääkkeitä. Hän kun ei tainnut osata pukeutua oikein milloinkaan vuodenaikana; keväällä hän heitti talvivaatteet liian aikaisin nurkkaan ja syksyllä kituutteli kesävaatteissa liian kauan. Ihmeellistä sinänsä ottaen huomioon että hän oli lämpöistä rakastava ihminen, mutta toisaalta ehkä se olikin syy siihen; sitä halusi uskotella itselleen että lämpimät kesäkelit viipyvät pidempään tai alkavat aikaisemmin kuin oikeasti alkoivatkaan..
Mutta niin olihan se ihan mukavaa kun Rabastan passasi häntä, mutta ei hän siitä silti nauttinut. Ei kukaan kai pitänyt kipeänä olemisesta vaikka kuka olisi passannut..

Rabastanin kumartuessa suutelemaan, Leticia vastasi moiseen hymyillen. Ehkä hän tosiaan oli ilkeä, mutta kai hänellä oli oikeus siihen? Naisethan jo itsessään saivat tehdä mitä halusivat ja toisekseen pitihän hänen välillä muistutella sitä että oli pienenä kirppuna ollut luihuisessa eikä syyttä! Sitäpaitsi Rabastania nyt oli kiva kiusata aina välillä.. Ja olihan tuo pienen kiusan tänään ansainnut! Pakottaa nyt hänet luudan varrelle..
"Olit ansainnut kylmän suihkun," Leticia mutisi hymyillen ja kietoi kätensä Rabastanin niskan taakse.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ma Toukokuu 14, 2012 6:52 pm

Letician kannalta se ehkä olisikin kamalaa. Ei hänen. Mielellään Rabastankin olisi vaihteeksi se joka olisi kipeänä ja jonkun passattavana. Ehkä hänkin vihdoin suostuisi kömpimään niiden Lettyn vilttien sekaankin kun yleensä niiden kanssa oli aivan liian kuuma!
" Toivottavasti se kuitenkin olen minä joka seuraavaksi olen kipeänä. Vaikka onhan se suakin mukava hoitaa", Rabastan sanoi ja laski itse kätensä naisen selälle.
" .. pääsisit ainakin kerranki nauttimaan siitä, että saisit mut jonkin sun vilttis alle", hän sanoi ja antoi samalla käsiensä valua Lettyn selältä tuon kyljille. Harmillista vain että mikäli heistä toinen tulisi kipeäksi niin varmasti pian olisivat pojatkin. Nykyään sitä ei niin enää kahdestaan voitukkaan nauttia toisen seurata okein missään.. paitsi näin iltaisin.

" Miten on muuten.. oletko sä menossa huomenna käymään töissä?", Rabastan uteli ja laski katseensa hetkeksi sormiinsa joilla silitteli Letician kylkiä. Oli kyllä niin hienoa, että Leticia oli nykyään osaston pomo ja päätti melkein itse kaikesta. Siitä koska tuli ja meni.. näin naisella oli paljon enemmän aikaa olla kotona heidän kanssaan ja tehdä kaikkea.
"Ajattelin, että voitaisiin mennä käymään äidin luona", mies sanoi hyvin vakavana, koska tiesi miten Leticia inhosi vierailuja hänen äitinsä luokse. Hetken hän nautti siitä reaktiosta minkä naiselta sai, mutta kauaa ei miehen pokka pitänyt ja tuo painoi nauraen kasvonsa vasten Letician olkaa.
" Huono vitsi. Ei se ollut oikeasti mun ajatuksenani", hän sanoi ja kohotti taas katseensa Leticiaan, " eikai me pilattais yhteistä vapaa-aikaa kyläilemällä mun äitini luona". Pakkohan sielläkin joskus oli käydä, mutta ei tosiaan nyt! Vasta sitten kun äiti vänkäisi heitä kyläilemään.
" Ajattelin, että voitaisiin mennä käymään Lontoossa poikien kanssa. Täällä on niin vähän mitään tekemistä koko kesäksi ja .. kaikki kivat leikkipuistot on Lontoossa", Rabastan ehdotti ja hänellä oli kyllä mielessään eräs tietty leikkipuisto. Se sama missä hän aikoinaan oli meinannut aiheuttaa Lettylle sydänkohtauksen.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ma Toukokuu 14, 2012 7:24 pm

"Vooooi olisin niin niiden vilttien välissä sun kanssa ja pitäisin sut lämpimänä," Leticia vannoi miehelle ja hymyillen hipelöi tuon niskavilloja.
"Sun kurjuutes avulla nauttisin siitä että saan löhötä vihdoinkin sun kanssa niiden peittojen alla," hän painotti tiettyä sanaa ja nauroi sitten päälle. Olivathan he joskus talven kylmimpinä iltoina siellä kyyhöttäneet mutta Rabastan oli aina heistä se joka nousi ensimmäisenä ylös. Eikä siihenkään kauaa aikaa kulunut!

Rabastanin kysellessä mitä hän tekisi huomenna, naisen kasvoille levisi ovella virne ja tuo näytti hetken pohtivalta.
"En tiedä," hän vastasi kovinkin salaperäisesti ja oli kurottautumassa suutelemaan miestä mutta hän jäätyi kesken kaiken kuullessaan miehen ehdotuksen eikä ollut uskoa korviaan! Sanat jäivät johonkin hänen kurkkunsa perukoille, mutta ilme oli ilmeisesti niinkin epäuskoinen että Rabastanin pokka petti sen edessä. Leticia muksaisi miestä pienesti tajutessaan tuon vitsailleen ja näytti hetken hyvinkin loukatulta!
"Ettäs kehtaat!" nainen huudahti mutta huvittuneisuus paistoi kuitenkin hänen sanojensa takaa. Sitäpaitsi eihän sitä nyt voinut olla vihainen Rabastanille kun tuo ehdotti huomenna Lontooseen lähtemistä.
"Mun pitää varmaan aamulla käydä nopeasti töissä," hän vastasi lopulta, "mutta ihan vain pikaisesti viemässä auroreille pari tiedotetta lakipuolelta. Mutta siihen nyt ei kauaa mene.. Ja Lontoossahan se on sekin."
"Muttaaah.. se on vasta huomenna," Leticia lisäsi hymyillen ja kurottui kietomaan kätensä paremmin miehen niskan taa. Hän melkein roikkui miehessä pituutensa takia, varpaillaan hän ainakin joutui olemaan!
"Onneksi koska mulla on jo suunnitelmia tälle illalle," hän lisäsi virnistäen ja tukki sitten nopeasti Rabastanin suun suudelmalla!

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ma Toukokuu 14, 2012 8:21 pm

Rabastan oli vaikea lopettaa sitä nauramistaan vielä silloinkaan kun sai muksauksen Leticialta. Se tosiaan oli ollut hyvin huono juttu, mutta pitihän hänenkin välillä kiusata Leticiaa jottei tuo talossa ainoa joka aiheutti muille sydänkohtauksia.
" No me voidaan tullaan mukaan..", Rabastan pienen pohtimisen jälkeen ehdotti. Hän ei mielellään ministeriöön astellut, mutta pojista moinen paikka olisi varmasti mitä mahtavin. varsinkin kun nuo harvemmin muita velhoja ja noitia tapasivat kuin omaa sukuaan. Colefordissa kun ei muita taikovia ollut kuin he.
" Ricosta ois varmasti kiva nähdä missä sen äiti käy töissä. Tuskin se muistaa viime vierailusta mitään kun ollu niin pieni".

Letician todetessa Lontooseen menon olevan kuitenkin huomisen suunnitelmia ja tämän illan suunnitelmat olivat kuulemma ihan toiset ei Rabastan voinut kuin virnistää pienesti. Hän oli jo aikeissa udella, että mitä naisella muka oli okein mielessä, mutta ehtinyt edes suutaan avata kun Leticia jo suuteli häntä. Letty taisi tuntea hänet jo aivan liian hyvin.. hänet ja hänen huonon tapansa puhua ihan liikaa.
Suudelmaan hän kuitenkin sai vastattua ja unohdettua kokonaan turhat ja typerät kysymyksensäkin siinä samalla. Rabastan antoi käsiensä seikkailla pitkin naisen vartaloa ja suudelman loputtua kumartui painamaan huulensa vasten Letician kaulaa. Miten sitä saattoikaan näin kaivata sitä yhteistä aikaa.. ei Rabastan kyllä ollut koskaan osannut ajatella, että kun he saisivat lapsia se yhteinen aika olisi niin kovin vähissä. Helppoa sitä oli ollut löytää vielä silloin kun oli ollut vain Rico ja kun tuo oli ollut niin pieni, mutta nyt kun oli kaksi lasta. Kiitos kuitenkin siitä, että niidenkin poikien oli joskus nukuttava!

Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ma Toukokuu 14, 2012 8:54 pm

Leticia oli lievästi yllättynyt että Rabastan oli tulossa mukaan ministeriössä käymään. Hän oli ollut jo aikeissa ehdottaa että nuo voisivat käydä vaikka Viistokujalla sillä välin, mutta tietysti.. Varmaan Rico halusi tutustua hänen työpaikkaansa, mutta että Rabastan. Kaikista maailman ihmisistä hän olisi kuvitellut tuon lähtevän ministeriössä käymään.. ja vielä vapaaehtoisesti! Itse ehdottaen.
"Olisin ehdottanut että käytte vaikka jäätelöllä sillä välin," hän vastasi hymyillen.

Kyllä, Leticia oli oppinut tuntemaan Rabastanin näiden.. seitsemän vuoden aikana! Tuo oli alusta saakka puhunut kaikista eniten silloin kun olisi pitänyt olla hiljaa. Ja silloin kun piti puhua, tuo vaikeni. Hänestä se oli tavallaan söpöäkin. Aivan kuin Rabastan olisi joku pieni, ujo poiks joka ei oikein.. tiennyt mitä tehdä! Ja siksi piti turvautua puhumiseen.. Ja voi olihan hän kuullut aikamoisia juttuja tässä vuosien varrella!
Leticia hymähti hieman ajatuksilleen, mutta sysäsi ne sitten sivuun samalla kun Rabastankin ilmeisesti päätti tällä kertaa pysyä hiljaa.
Rabastanin siirryttyä suutelemaan hänen kaulaansa, Leticia kallisti aavistuksen päätään taaemmas ja siirtäen hieman tukkaansa hartioilta selälle. Suudelmat ja lämmin vesi muodostivat lähes täydellisen compon. Leticia vei kätensä Rabastanin selälle ja painoi sitten huulensa tuon olkapään pehmeälle iholle.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ma Toukokuu 14, 2012 9:35 pm

Tietysti jäätelölläkin käyminen oli huokutteleva ajatus. Ehkä hänen pitäisi vain aamulla kysyä Ricolta mitä mieltä tuo olisi ja antaisi pojan päättää. Mischalla kun tuskin oli mitään mielipiteitä asiaan.. tai oli varmasti ja tuo valitsisi sen jäätelön. Tai ehkä ei.. äidin ja jäätelön välillä olisi kuitenkin aika vaikea päättää.

Rabastan kurkotti sen saippuan käsiinsä siinä suudelmansa aikana. Tässähän sitä saisi hyvin hoidettua sen pesun samalla kun miehen kädet kutenkin seikkailivat ympäriinsä Letician kehoa. Pesu suuisi varmasti nopeammin kuin koskaan!
Niinhän se tosiaan sujukuin aina siihen asti kunnes Rabastan käsineen pääsi siihen Letician rinnoille. Nopeasti mies perääntyi hieman siitä sen hetkisestä suudelmasta voidakseen laskea katseensa käsiinsä ja hymyili hieman itsekseen.
" Se huono juttu noissa lapsissa on, että näistä ei ole mulle paljoa iloa kun ovat vain ruokailuja varten", mies huokaisi muka kovinkin pettyneenä. No olihan hän hieman.. mutta olihan sen pojankin pitänyht ruokansa saada.
" Onneksi ne ajat on pian taas ohi", hän jatkoi ja suukotti Lettyä ennen kuin saippuoi tuon loppuun.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ma Toukokuu 14, 2012 10:16 pm

Rabastan ja Rabastanin ongelmat.. Mies ja miehen ongelmat. Isä ja isän ongelmat! Lapsia piti saada, mutta sitten oli niin kamalaa kun vauvat saivat tissien kaiken huomion ja isälle jäänyt yhtään. Leticia ei voinut olla hymähtämättä huvittuneena ja peitti naurahduksensa hautaamalla kasvonsa tuon kaulan sivustaan.
"Voi.. No ei tarvi enää kauaa kärsiä," nainen lupasi vaikkei vielä oikein tiennytkään koska raaskisi alkaa vierottaa sitä pienempää poikaa kunnolla tissimaidosta. Tuo kun osasi vain sen yhden sanankin.. Toisaalta äidin päärynähunajakaurapuuro oli maailman parasta niin eiköhän tästä pian päästäisiin taas.. Normaalin elämän saloihin.

Kun Rabastan sai Letician saippuoitua ja huuhdeltua, mistä nainen kyllä nautti kaikin puolin, Leticia sulki vihdoin sen suihkun. Hymyillen hän nappasi pyyhkeen pyyhkäisten hieman kasvojaan ja pörrötti pyyhkeellä sitten Rabastanin pehkoa.
"Eiköhän kipaista makkarin puolelle," Leticia sanoi ja kurotti hymyillen suukottamaan Rabastania vetäen tuon sitten perässään ulos huoneesta ja käytävän toiselle puolelle makuuhuoneeseen.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ti Toukokuu 15, 2012 5:13 am

Letician lupaillessa ettei hänen tarvitsisi enää kauaa kärsiä hymyili mies taas hieman leveämmin. No.. kyllä hän malttaisi odottaa. Pitäisi hänen kai antaa sen pennun nauttia maidoistaan niin kauan kuin sitä vain riitti.. tai jotain. Olihan se lopulta aika söpöä miten tuo osasi ihan itse vaatia sitä tissiä. Kiitos Rodolphuksen opetusten. Ensinmäinen ja viimeinen kerta kun he jättäisivät niin pienen lapsen kahden sen miehen seuraan! Tiedä mitä Mischa ensi kerralla oppisi.

Pesuhommat saatiin hoideltua ja nopeasti Rabastankin etsi pyyhettä itsellään. Se oli kuitenkin aika turhaa koskaa, Leticia ystävällisesti päätti hänen hiuksensa kuivata. Loput vedet mies vain ravisteli hiuksistaan pikaisen muun kuvailun jälkeen saattoi hän Lettyn kiskomana siirtyä sinne makkarin puolelle. Kaikesta siitä hiljaisuudesta päätellen kaikki olivat edelleen nukkumassa sikeästi, mutta siitä huolimatta Raba hieman epäili mahtoiko heillä tosiaan olla näinkin hyvä tuuri. Ei Ricoa joka haluaisikin juuri tänä yönä kömpiä äidin ja isin viereen painajaisten takia. Ta Mischaa joka päättäisi, että juuri nyt tuo haluaisi sitä tissiä!
" Pitääkö vain yrittää olla hiljaa vai luuletko, että on liian ilkeää loihtia niin ettei pennut vaan missään tapauksessa herää. Tai loihtia ovea lukkoon.. tai loihtia Mischaa hiljaiseksi jos se sattuu heräämään", Rabastan ehdotteli kevyt hymy huulillaan samalla kun suukotteli naista ja työnsi tuon samalla siihen sängylle.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ti Toukokuu 15, 2012 4:26 pm

Leticia ei voinut olla hymyilemättä Rabastanin ongelmille tuon puhuessa lapsista ja no, olivathan ne ihan hyviä juttuja ajatella. Mutta ei Leticia mennyt kyselemään mitään tarkennuksia miten tuo kuvitteli saavansa lapset pysymään unessa, koska jos totta puhuttiin.. Ei hän halunnut kuulla mitä Lestrange ehdottaisi moiseksi toimenpiteeksi. Joten parempi olisi ehkä vain.. Hoitaa itse homma.
Leticia kurkotti nappaamaan yöpöydältä taikasauvansa samalla kun suukotteli Rabastania ja heilautti sitä oven suuntaan.
"Noni Rico pääsee kyllä sisään jos niikseen on," hän vastasi Rabastanille, "mutta sil menee se hetki että me ehditään reagoida siihen." Hän laski sauvansa takaisin siihen yöpöydän kulmalle ja kietoi kätensä taas Rabastanin niskan taa vetäen tuota samalla hieman lähemmäs.
"Ja Mischahan me kuullaan jos sil tulee hätä," hän lisäsi hymyillen, "vaikka tuskin tulee kun nukkumaan menosta nyt kauaa vielä ole. Pari tuntia niin heräillään." Helppo arvioida aikaisemmista öistä. Mischalle tulisi nälkä jossain yhden, kahden aikoihin ja siitä sitten ehkä tunti niin Rico kömpisi paikalle jos oli kömpiäkseen. Jos ei niin sitten tuo todennäköisesti nukkuisi koko yön ihan kiltisti.. Niinkuin tuo varmaan tänään tekisikin, koska oli koko päivän lennellyt ulkosalla.
"Joten eiköhän me olla ihan kaksin," Leticia hymähti suudellen Rabastania ja silitellen tuon selkää käsillään.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ti Toukokuu 15, 2012 6:02 pm

Leticia hoisi hänen mainitsemansa ongelmat nopeasti. Ja varmasti myös niin, ettei ketään joutuisi kärsimään mitenkään. Hän kun tosiaan olisi voinutkin ehkä tyhmyyksissään tainnuttaa pojat ja lukita oven niin ettei siitä pääsisi mihinkään. Mikä olisi huono juttu.. Ricohan vain säikähtäisi jos äidin ja isän makkarin ovi ei aukeasikaan ollenkaan.
Mischastakaan tuskin olisi sitten huolta jos Leticia niin sanoi. Aika tarkalleenhan se poika heräsikin aina samaan aikaan yöstä vaatimaan ruokaa.
" No ehkä mä murehdin sitten taas ihan turhaan. Onneksi mun vaimoni on noinkin kätevä kaikissa taioissa.. ei tarvinnut turvautua mun konsteihin", Rabastan myönsi ennen kuin Leticia suuteli häntä ja mies vastasi siihen. Taisi taas olla aika vain olla hiljaa vihdoinkin.

Rabastan antoi kätensä valua Letician vartaloa pitkin naisen reidelle ja kumartui samalla suutelemaan naisen kaulaa josta kuitenkin siirtyi pian alemmas Letician rinnoille ja tällä kertaa hän jätti kokonaan ajtuksensa maidosta mainitsematta. Tuskin Mischa laittaisi pahakseen jos isikin saisi näistä jotakin iloa tämän illan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ti Toukokuu 15, 2012 7:11 pm

Leticia hymyili Rabastanille vastaukseksi tuon pohtiessa kuinka tuo taas vain murehti turhia. No niinhän tuolla oli kyllä tapana, mutta kaipa he molemmat murehtivat silloin tällöin vähän turhemmistakin asioista. Ja no eihän Rabastan nyt niin turhasta murehtinut, olisihan se nyt oikeasti ollut kamalaa jos Rico olisi sattunut paikalle kesken kaiken! Sen ikäinen poika varmaan jo.. ymmärtäisikin jotain! Siinä sitten aiheutettaisiin jonkin tason traumoja pienelle pojalle..
Joten ehkä oli vain hyvä että Rabastan murehti näinkin "turhista" asioista aina välillä!

Leticia sulki silmänsä ja unohtui vain nauttimaan Rabastanista ja läheisyydestä.. Ja siitä kalliista, lapsettomasta ajasta mitä heillä oli niin rajoitetusti. Leticia veti syvään henkeä Rabastanin vastapestystä puhtaasta tukasta ja suukotti tuon päälakea miehen suudellessa hänen rintojaan. Hänen kätensä hivelivät miehen selkää ja käsiä ja kylkiä.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ti Toukokuu 15, 2012 7:39 pm

Se hempeily sai pian riittää. Mitä sitä turhia vitkastelemaan enää kun ei edes vaatteita ollut päällä! Turhaan tässä itsea kiusasi vain joten niimpä Rabastan kohotti katseensa Leticiaan ja painautui suutelemaan tuota huulille vielä ennen kuin työntyi naisen sisään. Ja hemmetti miten hyvältä se tuntuikaan. Leticia oli aivan uskomattoman kaunis edelleen.. ja oli melkein sääli, ettei heillä ollut tähän aikaa useammin.
Mies koitti pitää työntönsä rauhallisina, mutta minkäs siinä malttoi kun edellisestä kerrasta oli ties miten kauan, mutta aina kohottaessaan katseensa takaisin Leticiaan tajusi hän hieman hillitä itseään. Eihän siinä mikään kiire ollut.
Rabastan sai pidettyä suunsakkin kiinni vain siksi, että siirtyi suukottelemaan Letician olkaa ja kaulaa ja siinä puuhastellessaan kiihtyivät työnnötkin taas pikkuhiljaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ti Toukokuu 15, 2012 8:32 pm

Leticia veti syvään henkeä Rabastanin suudellessa häntä ja työntyessä häneen. Hän veti kätensä miehen tukkaan ja oli vaikeaa olla nauttimatta liiaksi miehestä. Hän uskoi Rabastanin lähinnä kiusoittelevan häntä ajoittain kiihtyvällä, sitten rauhoittuvalla ja taasen kiihtyvillä liikkeillä. Mutta ei se mitään jos tuo niin tekikin, sillä se moninkertaisti nautinnon ja viime metreillä nainen oli jo melkein valmis kinuamaan.
Leticia ei enää pian löytänyt sijaa käsilleen vaan laski ne sitten siihen sivuilleen takertuen ennen pitkään lakanoihin. Hänen hengityksensä oli alkuun rauhallista, normaalia.. nauttimista. Syviä, hiljaisia huokauksia. Pikkuhiljaa hänen hengityksensä kiihtyi ja suudelmatkin muuttuivat sen myötä. Hän nosti kätensä takaisin Rabastanin niskalle ja selälle ja lähes vaati miestä lähemmäs itseään.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   To Toukokuu 17, 2012 5:08 pm

Rabastan jakeli suudelmia pitkin naisen kehoa, aina sinne minne ylettyi ja ehti. Hän oli jo niiden vuosien aikana oppinut tietämään mistä Leticia piti ja mistä ei joten naista oli melko helppo miellyttää. Letician rutistellessa lakanoita siirsi Rabastan oman kätensä tuon kylkeä pitkin reidelle ja painautui uuteen intohimoiseen suudelmaan ,joka kuitenkaan ei ollut enää niin pitkäkestoinen kuin aiemmin kummankin hengityksen alettua jo kiihtymään.
Hetkeksi Raba kuitenkin malttoi kohottaa katseensa taas Leticiaan ja hymyillä naiselle lempeästi, rakastavasti ja miettiä taas kerran sitä miten hän olikaan saanut elämäänsä niin ihanan naisen kuin Leticia ,vaikka hän ei olisi ansainnut mitään muuta kuin ikuisen yksinäisyyden.
Laskiessaan taas katseensa ja painaessaan huulensa vasten naisen ihoa jatkoi han työntöjään hieman vaativammin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Pe Toukokuu 18, 2012 4:19 pm

Leticia rakasti Rabastania niin valtavasti. Hän ei olisi ikinä uskonut rakastuvansa kuolonsyöjään ja vielä niissä mittasuhteissa että hankkisi sellaisen kanssa perheen! Mutta nyt kun asiaa ajatteli, ei hän olisi ikinä voinut löytää ketään rakastettavampaa turjaketta. Jotenkin heidän välillään oli alusta saakka ollut jokin tuntematon kemia, mitä ei järjellä pystynyt selittämään. Hän olisi aikanaan yhdellä sauvan heilautuksella pystynyt kutsumaan aurorit paikalle pidättämään Rabastanin, muttei tehnyt sitä. Eikä siitä voi syyttää pelkoakaan, koska hän oli tuolloin aukonut päätään miehelle. Ja Rabastan taas.. No tuo olisi voinut vain joko tappaa hänet tai sitten yksinkertaisesti pakottaa mukaansa herransa puheille niinkuin tuon olisi pitänyt. Mutta tuo ei tehnyt sitä. Sen sijaan mies vei hänet treffeille siitäkin huolimatta että hän oli käskenyt tuon painua helvettiin ja uhannut ilmoittaa taikaministeriöön jos tuo vain ilmestyisi hänen näköpiiriinsä uudemman kerran.
Muttei ilmoittanut vaan lähti niille treffeille ja sitten sitä oltiinkin jo.. seitsemän vuotta myöhemmin tässä. Nyt hän rakasti kaikkea miehessä. Ihan kaikkea. Eikä pystyisi kuvitella elämäänsä ilman Rabastania.. Eikä edes muistanut millaista oli ollut ennen miestä.

Rabastanin hymyillessä hänelle, Leticia vastasi hymyyn ja sulki silmänsä. Hän veti miehen alas rakastavaan suudelmaan, josta Rabastan sitten taas hivuttautui hänen iholleen. Leticia suukotteli Rabastanin kaulan seutua ja olkapäätä, ehkä hieman rintakehääkin mitä nyt ylettyi. Hänen kätensä palasivat Rabastanin selälle ja kyljille. Miehen toinen kylki muistutti olemassaolollaan siitä päivästä, jolloin Leticia oli menettää Rabastanin lähinnä omaa tyhmyyttään. Nyt se oli lähinnä muistutus siitä kuinka sitä pitäisi tehdä kaikkensa ettei mitään vastaavaa pääsisi ikinä tapahtumaan.
Rabastanin jatkettua vaativammin, Leticia upotti lähes huomaamattaan kyntensä pienesti miehen selkään ja huokaisi hengitys väristen. Hengitys alkoi olemaan lähinnä katkonaista ja nopeita hengenvetoja pidemmillä hengenpitämisillä varustettuina.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Pe Toukokuu 18, 2012 6:28 pm

Heidän katseensa kohdatessa siksi pieneksi hetkeksi ei Rabastan voinut olla huomamatta, että ne samat tunteet joita hän mielessään pyöritti näkyivät Leticiankin katseessa. Eikä hän taas kerran voinut kuin moittia itseään siitä miten viitsi edes epäillä jotain sellaista ,etteikö tässä kumpikin rakastaisi toista aidosti. Letician vetäessä hänet suudelmaan oli se kuin vahvistus sille kaikelle ja kun naisen sormet vielä leikittelivät hänen ihollaan kohosi miehen kasvoille taas kevyt hymy kaiken sen suukottelun ohella. Oli heillä ollut tosiaan ne omatkin ongelmansa, mutta kaikesta sitä oli kuitenkin selvitty.. vaikka muistoksi olikin jäänyt muutama arpi.

Tuntiessaan Letician kynsien painautuvan selkäänsä vasten oli se jo tälle miehelle ihan liikaa. Ei hän siitä pitänyt, että häntä revittäisiin verille, mutta jos pienesti tuntui se oli vain nautinnollista. Tämä ele sai jopa Rabastanin päästämään jonkinlaista ääntä vaikka mies yleensä seksin aikana oli hyvin hiljainen eikä päästellyt turhia ääniä. Kun se kaikki oli ohi hienon ja nautinnollisen lopun saattelemana rojahti Rabastan siihen Letician vierelle. Tai niin oli ollut tarkoitus. Huomaamatta he kuitenkin olivat jotenkin ajautuneet siihen sängyn reunalle ja kun Raba oli päättänyt kierähtää omalle paikalleen sänky loppuikin ikävästi kesken ja he molemmat lensivät rymisten lattialle. Kiitos sen, että Raba piteli edelleen kiinni Leticiasta joten tuo tietenkin joutui tulemaan mukana.
" Ouuh..", Rabastan vaikeroi, mutta voinut kuitenkaan estää naurua. Tämä se vasta kunnon päätös olikin!
" Oletko sä kunnossa?", hän kysyi ja käänsi nauraen katseensa Lettyyn samalla kun nousi istumaan varovasti.

Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Pe Toukokuu 18, 2012 7:16 pm

Leticia laski kätensä takaisin lakanoihin jottei kynsisi Rabastania tajuttuaan kynsiensä pureutuvan tuon ihoon. Hän takertui lakanoihin lähinnä toisella kädellään, koska toisella puolella ei ollut enää mitään mihin tarttua. Ei siinä tilanteessa kuitenkaan ehtinyt ajatella kuinka lähellä sängyn reunaa he olivatkaan, joten kun kaikki päättyi ja Rabastan lähti omalle puolelleen, ei hän ehtinyt siihen reagoida! Ei ainakaan ennen kuin kuuli Rabastanin huudahduksen ja humahti itse perässä lattiatasoon!
Leticia oli aluksi säikähtänyt pienesti, mutta tajuttuaan mitä oli tapahtunut ja Rabastanin naurun kuullessaan, ei hänkään voinut olla nauramatta. Voi hemmetti! He olivat juuri tippuneet sängystä! Leticia vei nauraen kädet kasvoilleen ja pudisti sitten päätään vastaukseksi Rabastanin uteluille ja vääntäytyi itsekin istumaan sieltä seinän ja Rabastanin välistä.
"Voi jumalauta," hän nauroi ja kietoi kätensä Rabastanin niskalle halatakseen tuota huvittuneena. Hän suukotti tuon poskea ja pudisti päätään epäuskoisena.
"Pitää varmaan hankkia leveämpi sänky," hän totesi silmäkulmaansa pyyhkäisten ja sipaisi sitten hiuskiehkuran Rabastanin otsalta pois ja suukotti tuota. Sitten hän kampesi itsensä Rabastanin yli takaisin sinne sänkyyn.
"Täytyy kai pistää jotain päälle," hän sanoi hymähtäen. Siltä varalta että joku pikkupoika änkisi kuitenkin heidän väliinsä tänä yönä!

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Pe Toukokuu 18, 2012 7:35 pm

Leticia oli onneksi ihan yhtä kunnossa kuin hänkin. Mitä nyt muutamaan paikkaan jomotti hieman pudotuksen jäljiltä, mutta kaikki helpotti naisen halauksen myötä oitis.
" Miten tässä tosiaan näin kävikään..", Rabastan sanoi ja vilkaisi sängyn suuntaan. Isompi sänky tosiaan voisi pian olla ihan hyvä.
" Jo senkin takia kun sinä onnistut valtaamaan tuon aina itsekses", mies hymähti ja nousi hänkin ylös sieltä lattialta Letician päästyä hänen ylitseen takaisin sänkyyn. Rabastan sen sijaan kiersi vuoteen ja kiskaisi kaapin oven auki jotta hänkin saisi jotain puettavaa. Olisi se tosiaan Ricon kannalta ihan hyvä, ettei vanhemmat olleet aivan alasti sängyssä jos tuo sattuisi paikalle mönkimään.
" Pitäisikö tuolle ovelle tehdä jotain? Purkaa se sun hankaloittamis loitsus", mies muistutti samalla kun kiskoi boksereita jalkaansa. Rico voisi nyt tulla sisälle kyllä ihan miten halusi joten .. turhaa sitä pikkumiehen elämää hankaloittamaan.
Rabastan mönki omalle puolelleen sänkyä ja kiskottuaan peittoa päälleen kömpi hän siihen aivan Letician viereen. Mikä sekin oli aika harvinaista koska kun nukkui niin lähekkäin tuli aivan hemmetin kuuma. Nyt hän kuitenkin kaipasi tuon läheisyyttä ja saatuaan kätensä naisen ympärille suukotti hän tuota vielä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Pe Toukokuu 18, 2012 7:53 pm

Leticia veti pikkuhousut jalkaan ha heitti satiinisen yötopin niskaansa katsahtaen sitten voea Rabastanin huomauttaessa siitä. Hän nyökkäsi ja nappasi taasen sauvansa yöpöydältä ja purki loitsun. Ovelta kuului pieni napsahdus, mikä kertoi loitsun murtumisesta. Sitten hän laski sauvansa takaisin pöydälle ja kömpi sänkyyn omalle puolelleen. Hän harvemmin nykyään ryömi Rabastanin kylkeen kiinni ellei välttämättä halunnut härnätä tuota. Hän tiesi kyllä että tuolle tuli helposti kuuma ja mikäpä siinä.. Hän oli itse paljon tilaa vaativa nukkuja yleensä joten hyvä diilihän se vain oli! Mutta ei hän toisaalta pistänyt hanttiinkaan jos pääsi miehen viereen nukkumaan. Niinkuin tänään.
Leticia hymyili Rabastanin kaapatessa hänet kiinni itseensä ja käänsi päätään sen verran että saattoi antaa miehelle hyvänyönsuukon.
"Mä rakastan sua," hän mutisi vielä tarttuen häntä pitelevään käteen ja sulki sitten silmänsä huokaisten tyytyväisenä.

Vaikka he olivatkin nukahtaneet kylki kyljessä, käsi kädessä ja aivan vieritysten.. Aamulla he röhnöttivät kumpikin omalla puolellaan petiä. Leticia heräsi yllättävän aikaisin ja aivan pirteänä, vaikka hän yleensä nukkui heistä pidempään. Hän kääntyi ympäri omalla puolellaan ja katseli hetken aikaa nukkuvaa turjakettaan. Rabastan oli niin suloinen siinä pötköttäessään että hänen olisi vain tehnyt mieli suukottaa tuo hereille, muttei jotenkin raaskinut. Sen sijaan hän nousi ylös varovaistakin varovaisemmin ettei herättäisi tuota. Ricokin taisi yhä nukkua ja samoin Mischa, joka oli ensimmäisen yön ikinä nukkunut koko yön vaatimatta ruokaa!
Leticia poistui huoneesta ja sulki oven perässään. Käytävällä hän kutsui Rähjän, vaientaen tuon saman tien jottei tonttu toivottelisi hyviä huomenia niin että koko talo heräisi!
"Tee aamupalaa ja toimita se meille sänkyyn.. Tee pojille kanssa," hän ohjeisti tonttua ja käski tekemään Mischalle sitä päärynähunajapuuroa mitä eilenkin, mistä poika oli niin kovin tykännyt. Tontun kadottua, hän kipaisi kurkkaamaan Mischan huoneeseen ja siellä poika leikkikin pienellä lohikäärmelelulla ja nallella. Leticia hymyili pojalle ja kaappasi tuon mukaansa.
"Ssshh.. Nyt pitää olla ihan hiljaa ettei isi herää," hän lässytteli pojalle, "yllätetään isi." Hän hipsi teatraalisesti varpaillaan huoneesta pois ja yllätyksekseen niinkin pieni poika kuin Mischa taisi ymmärtää hänen sanansa.

Sillä välin kun äiti oli Mischan huoneessa, Rico oli hipsinyt ulos omastaan ja suunnannut tottuneesti kulkunsa vanhempien makuuhuoneeseen. Hänen yllätyksekseen äiti ei ollut enää vuoteessa mutta isä näytti koisivan vielä täyttä päätä! Yleensä asiat oli toisinpäin! Rico kapusi äidin puolelle ja nousi sitten seisomaan. Samassa hän kaatui isänsä päälle toitottaen hyviä huomenia!

"Ah, täällä ollaan jo hereillä!" Leticia saapui hetken päästä huoneeseen Mischa sylissään ja naurahtaen kapusi takaisin sänkyyn vetäen peittoa hieman jaloilleen ja laskien Mischan siihen hänen ja Rabastanin väliin ettei poika pääsisi omineen hyppimään pois sängystä!

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Pe Toukokuu 18, 2012 8:16 pm

Vielä ennen silmiensä sulkemista ja nukahtamista mutisi Rabastankin rakastavansa Leticiaa.

Edellisen illan raskaiden leikkien ja huispaamisen jäljiltä Rabastan nukkui kuin tukki. Eikä mies todellakaan ollut aikeissa herätä kovin aikaseen. Ei hän enää ennen nukahtamistaan ollut muistanut sellaista, että oli lupaillut, että he menisvät Letician mukana käymään Ministeriössä jotta voisivat sitten loppupäivän viettää kaikki yhdessä. Rabastan kääntyi vain selälleen Letician noustessa ylös ja hetkessä mies oli taas nukahtanut takaisin vaikka oli jopa haukotellen vilkuillut hetken naisen perään. Tuskin vielä tarvitsisi nousta hetkeen.
Miehen makoisat unet kuitenkin keskytyivät kivuliaasti kun jostakin putosi kokonainen pieni poika hänen päälleen ja älähtäen Rabastan avasi silmänsä.
" Senkin pikku.. riiviö", mies mutisi ja nappasi Ricon kainaloonsa niin ettei poika päässyt liikkumaan siitä mihinkään.
" Näinkö sä kohtelet vanhaa isääs", mies mutisi ja käänsi hymyillen katseensa Leticiaan tuon tullessa takaisin makuuhuoneeseen Mischan kanssa. Huomen toivotusten kera kurottautui hän suukottamaan naista ja laski sitten katseensa Mischaan.
" Sinä sentään taisit olla ihan kiltistis. Ollaanko sitä jo niin isoa poikaa ettei tarvita enää yö tissiä?", Rabastan kyseli samalla kun retuutti Ricoa siinä kainalossaan. Moinen riiviö ansaitsi nyt sen kaiken! Taistelkoot itsensä vapaaksi.
" Isoveljestäs älä ainakaan ota mallia. Isien ja äitien pitää antaa nukkua aina niin pitkään kuin ne itse haluaa.. tai ne saattaa olla kärttysiä", Rabastan selitti nuoremmalle pojalleen jota kiinnosti sillä hetkellä kyllä enemmän oman riepunsa natustaminen kuin isän omituiset jutut.

Rähjä saapui aamiaisen kera pian paikalle ja Raba kääntyi Letician puoleen hymyillen. Tuo oli varmasti laittanut tontun hommiin. Mikä sen mukavempaa kuin syödä aamiainen sängyssä.. kaikki yhdessä!
" No jokos Rico on oppinu olemaan nätisti?", Rabastan uteli virnistäen ja päästi pojan vihdoin otteestaan ja pörrötti hieman tuon muutenkin jo sotkuista tukkaa ennen kuin kurotti itselleen toisen niistä kahvikupeista ja pari leipää.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Pe Toukokuu 18, 2012 8:34 pm

Rico ei ollut yhtään valmistautunut siihen että saattaisi joutua kamppailemaan tiensä vapauteen heti isänsä herätettyään! Poika oli ihan varma ettei isä edes suostuisi heräämään hänen ensimmäiseen yritykseensä, mutta toisin kävi! Silmän räpäyksessä hän oli jumissa tuon kainalossa ja vaikka hän kuinka yritti väännellä ja käännellä, ei hän siitä mihinkään päässyt! Äidin tullessa huoneeseen Mischan kanssa, hän lopetti hetkeksi rimpuilun olettaen isän kiinnittävän kaiken huomionsa äitiin niin että hän pääsisi helpommin karkuun, mutta turha luulohan se oli!

Leticia katseli pojan rimpuilua ja Rabastania huvittuneesti päätä pudistellen ja huokaisi naurahtaen. Hän ei kuitenkaan ehtinyt mitään sanomaan kun kuului vaimea poksahdus ja aamiainen saapui. Hän vilkaisi Rabastania huomatessaan sivusilmällä tuon katsahtavan häntä ja hymyili ovelasti. Ricon päästyä viimein vapauteen, Leticia ojensi tuolle leivän.
"Kun otat mehua, lasket sen leivän sitten tarjottimelle ettei mehut lennä pitkin sänkyä," nainen ohjeisti poikaa naurahtaen. Poika vilkaisi äitiään ja haukkasi siitä leivästä vastaamatta mitään. Ei ruoka suussa saanut puhua!
Leticia nappasi kahvikupin, joi siitä ja laski sen hyvinkin esimerkillisesti takaisin tarjottimelle ennen kuin otti sen Mischan puuron alkaen sekotella sitä jotta se hieman jäähtyisi.
"Me ajateltiin lähteä tänään käymään Lontoossa," Leticia kertoi pojille vilkaisten Ricoa samalla kun syötti Mischaa.
"Isälläs oli joku suunnitelma kai," hän katsahti nyt kysyvästi Rabastania. Tuon asiahan se oli selvittää halusiko Rico ministeriöön vai jäätelölle! Sitäpaitsi nyt kun Leticia asiaa ajatteli, hän ei vieläkään tiennyt miten Rabastan viihtyisi hänen työpaikallaan.. Tai siis eihän tuo viihtyisi, mutta niin. Ei olisi kivaa jos siellä vieraileminen pilaisi tuon päivän!

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Pe Toukokuu 18, 2012 9:14 pm

Rabastan hörppi kahviaan ja vilkuili samalla Ricoa varmistaakseen mahtoiko tuo totella äitiään. Rico oli kyllä aivan hemmetin kiltti poika ollut aina. Tuskin hän oli koskaan joutunut tuota komentamaan mistään ja nätisi tuo teki aina kaiken mitä äiti käski. Ehkä hänen kuitenkin pitäisi nyt koputtaa puuta tai jotain.. mistä sitä tietää millainen vintiö tuosta tulisi kunhan hieman kasvaisi vielä. Ja kunhan Mischa kasvaisi! Kyllä he ainakin Rodolphuksen kanssa olivat onnistuneet ottamaan yhteen siitä suuresta ikäerosta huolimattakin eikä siitä kovinkan usein oltu kehuja vanhemmilta saatu. Ei tietenkään.. pitihän Lestrangen käyttäytyä joka asiassa sivistyneesti.
Pah.. varmasti oli isäkin aikoinaan paininut omien veljiensä kanssa. Oli melkein mahdotonta, että neljä veljestä olisi niin kovin sovussa muka asunut ja elänyt kuin kunnon Lestrange. Lasten piti saada olla lapsia ja se vaan kasvattaisi poikien luonnetta kun hieman pieksisivät toisiaan välillä. Pitäisi kuitenkin toivoa, ettei mitään sen vakavampaa tulisi eteen.. varsinkin kun tähän oli jo niin tottunut, että lapset istuivat melkein kiltisti hiljaa.

" Aivan niin onkin", Rabastan vastasi ja haukkasi palasen leivästään ennen kuin käänsi katseensa taas Ricoon, " haluatkos sä mieluummin että mennään äidin mukaan käymään Ministeriössä.. vai käydäänkös jäätelöllä sillä aikaa kun äiti hoitaa työ jutut?". Rabastan nappasi leipänsä päältä kurkun ja rouskutti sen pois ennen kuin hörppäsi taas kahvistaan.
Hänelle olisi oikeasti ihan sama mitä Rico päättäisi. Ministeriössä saisi toki katseita osakseen, mutta kyllä hän siellä sieti sen hetken olla. Ihan pojankin takia. Ei hän voinut ikuisesti paikoilla kaikkia muita velhoja ja noitia jos se samalla tarkoitti sitä, että hänen lapsensa joutuivat eristyksiin muista taikovista.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Pe Toukokuu 18, 2012 9:54 pm

Rico innostui kuullessaan Lontoon reissusta ja vilkuili vuoroin isäänsä ja vuoroin äitiään odottaen selvennystä että mitä tapahtuisi! Isä sitten latelikin ehdot ja, kuten arvata saattaa, poika halusi molempia!
"Ensin äitin työpaikalle ja sitten jäätelöä!" hän hihkaisi suu täynnä leipää. Eipä hän olisi tahallaan äitinsä tahtoa vastaan rikkonut, mutta innostuksessaan unohti ettei mehua saanut ottaa käteen samaan aikaan leivän kanssa, joten tottakai hän teki niin nyt.
"Rico, se mehu," Leticia huomautti samalla kun taas antoi nuoremmalle pojalleen lusikallisen sitä rakastettua puuroa. Rico tajusi samassa tekosensa ja katsahti toista kättään, jossa mehumuki oli ja sitten leipää toisessa kädessään. Samassa hän haukkasi pikavauhtia leivästä ja laski loput tarjottimelle. Tottakai siinä hötäkässä pieni loiskahdus mehua lennähti lasista. Leticia oli kuitenkin varautunut tähän ja ennen kuin mehu osui lakanoihin, hän heilautti sauvaansa ja pisarat palasivat mukiin. Rico katsoi taikoja lapsen innolla ja Leticia pudisti päätään.
"Varovaisesti nyt tai saat juoda mehusi sängyn ulkopuolella," Leticia sanoi pojalle joka nyökkäsi pienesti ja joi sitten mukistaan jonkinlainen ovela virne kasvoillaan. Leticia syytti moisen hymyn perimästä pojan isää. Tottakai.
"No te voitte päättää sen," Leticia sanoi perheen pojille, "että mitä teette. Minun on jokatapauksessa käytävä ensin töissä parin paperijutun takia."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   La Toukokuu 19, 2012 11:01 am

Rabastan ei voinut kuin nauraa pojan intoilulle ja olihan tuonkin ehdotuksessa ideaa. Mikeivät he tosiaan voisi mennä sinne Ministeriöön ja vasta sen jälkeen koko porukalla hankkia sitä jäätelöä.
" Miksei mulla käynyt tuollaista mielessäni. Miten meillä onkaan noin viisas poika", hän kehui samalla kun söi leipänsä loppuun. Huonoja tapoja opettaen hänellä oli molemmat kädessä .. sekä leipä, että se kuppi. Vaikka Rico jo oli onnistunut melkein uittamaan heidän sänkynsä siihen mehuun.
Koska Rabastanin omat leivät loppuivat kumartui hän sopivassa välissä nappaamaan itse yhden Mischalle tarkoitetuista lusikallisista.
" Mmh.. ei ehkä ihan niin hyvää kuin sun tekemäs mutta kelpaahan se tämäkin", hän kehui ja sai hieman kummastuneen katseen osakseen Mischalta joka ei ollutkaan sitten saanut sitä lusikallistaan.
" Mun piti varmistaa, ettei se ole myrkytettyä", hän sanoi hymyillen ja nousi sitten kuppinsa kanssa ylös sängystä jotta voisi avata verhot.

Ulkona näyttikin olevan oikein hieno sää.. juuri sellainen ulkoilu keli. Piti vain toivoa, että Lontoossakin olisi eikä sade pääsisi yllättämään. Jos niin kuitenkin kävisi.. pitäisi heidän sitten keksiä jotakin muuta kuin leikkipuisto. Ehkä he voisivat mennä käymään Viistokujalla ja penkoa koko sen lelukaupan mikä siellä oli.
".. voitaisiin varmaan kipaista ostoksillekkin kun siellä päin ollaan?", Rabastan kuitenkin ehdotti astellessaan takaisin sängyn luokse ja hymyillen ja kumartui taas hymyillen suukottamaan naista. Tästä tulisi kyllä niin hieno päivä.
" Jos pojat vaan jaksaa kaiken sen riehumisen jäljiltä.. ", Rabastan selitti ja onnistui siinä viemään aika hyvin Letician huomion. Tämä ei kuitenkaan sopinut Mischalle ,joka edelleen halusi lisää sitä hyvää puuroa!
" ää- äiti!", tuo vaatikin pienen yrittämisen jälkeen ja sai ainakin heti Rabastanin huomion itseensä. Jo loppui ne isän turhat puheet.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   La Toukokuu 19, 2012 11:20 am

Rico mietti hetken isän kysymykseen vastausta. Ihan kuin hän olisi joskus kuullut syyn miksi hän oli niin viisas poika.. Tästä oli varmasti puhuttu joskus! Mutta kuka.. ja mikä se vastaus oli..
Äkkiä pojan ilme kirkastui! Hän laski mukin pois käsistään.
"Rodolphus sanoi että mä oon viisas koska mulla on niin viisas setä," hän vastasi, "menen pissalle." Poika pomppasi alas sängystä ja kipitti sitten käytävään jättäen Letician tuijottamaan Rabastania muka kovinkin tympääntyneenä vaikkakin huvittunut hymy nousi väkisin hänen kasvoilleen.
"Rodolphus!" hän tuhahti naurahtaen ja antoi Mischalle uuden lusikallisen puuroa. Lusikka ei vaan koskaan päässyt oikeaan kohteeseensa kun Rabastan syöksyi siihen pojan ja lusikan väliin.
"Rabastan!" Leticia älähti naurahtaen ja veti lusikan miehen suusta upottaen sen takaisin puuroon kuunnellen Rabastanin selitykset. Hän vilkasi Mischaa, joka näytti hämmentyneeltä.

Rabastanin noustua verhoja availemaan, Rico kipitti takaisin huoneeseen ja kapusi sänkyyn napaten taas leipänsä.
"Joo!" Rico hihkaisi isän shoppailuehdotukselle ennen kuin Leticia ehti edes reagoida siihen. Nainen vilkaisi poikaa hymyillen ja nyökkäsi sitten Rabastanille saaden suukon palkaksi moisesta toiminnasta.
"Minkä rameu...remuamisen jälkeen?" Rico kysyi isältään, "mihin me mennään?!"
"Niin, äidin työpaikalla ei voi remuta," Leticia sanoi naurahtaen, "mutta isänne puhui jotain jostain leikkipuistosta sen jälkeen." Rico tuijotti äitiään pohtiva ilme kasvoillaan ja käänsi katseensa sitten isäänsä.
"Jäätelöllehän meidän piti mennä.." hän mutisi leipä suussa. Leticia ei tähän pohdintaan ehtinyt mitään vastaamaan kun kuuli vaativan valituksen vierestään.
"Voi Mischa," Leticia lässytti ja ojensi pojalle lusikallisen ja antoi suukon otsalle keskittyen sitten taas ruokkimaan tuota pienempää poikaa. Isä oli jo vienyt liikaa huomiota.. ja puuroakin! Vaikka olihan se hyvä ettei puuro ollut myrkytettyä.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ikuisuuspeli
Takaisin alkuun 
Sivu 4 / 9Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: