PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Ikuisuuspeli

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava
KirjoittajaViesti
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Ikuisuuspeli   Su Huhti 29, 2012 9:06 pm

lauantai, 10.5.2003

Rabastan oli ruokkinut jo Ricon ja kasannut kaikki tarvittavat asiat kassiin mitä tultaisiin tarvitsemaan. Hän oli jo aikasemmin sillä viikolla saanut listan varusteista ja muista mitä pennulle pitäisi hommata jos tuo pääsisi mukaan juniori huispaukseen. He olivat jo sen kuun alussa käyneet tutustumassa ja koe lentelemässä ja mielellään nuo olivat Riconkin ottaneet mukaan.
Raba käänteli hetken käsissään sitä pientä luutaa joka oli sentään isompi kuin se leluluuta joka pojalla oli ollut ihan pienenä. Enää sitä ei tarvittaisi mihinkään ja tästä lähtien sitä osteltaisiin vain ihan oikeita kunnon luutia.
" Saat opetella pakkaamaan nuo varustees tästä lähtien ihan itse", Rabastan sanoi jätti sen luudan nojaamaan vasten seinää kun kyykistyi sulkemaan laukun ja nostamaan sen sitten olalleen.
" Joko olet valmis lähtemään?", hän kysyi vielä ja ojensi sen luudan Ricolle.


Viimeinen muokkaaja, Rabastan Lestrange pvm To Toukokuu 17, 2012 5:23 pm, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Su Huhti 29, 2012 9:15 pm

Ricolla oli koko aamun ollut aivan liikaa energiaa, vaikka hän oli nukkunut rauhattomasti viime yönä. Häntä vain jännitti niin tuhottomasti tämä päivä ja se purkautui nyt sitten niin. Liialla energialla ja ympäriinsä säntäilemällä!
Isä oli pakannut hänen tarvikkeensa ja hän oli puolestaan pukenut jotain suojavarusteita päälleen, minkä nyt itse osasi. Ei hän kaikkea ollut itse saanut päälleen mutta onneksi apu oli ollut sitten lähellä. Ei hitsi.. Häntä jännitti niin paljon!
Isän pakkaillessa hänen tavaroitaan, Rico lähinnä pyöri ympyrää toisen jalkansa varassa ja mietti kuumeisesti tätä päivää. Eiväthän treenit kestäisi kuin tunnin kun oltiin niin aloittelijoita, mutta siltikin..
Rico pysähtyi kuullessaan isän kommentin varusteiden pakkaamisesta ja vähän aikaa vain seisoi paikallaan jotta huimaaminen lakkaisi. Sitten hän kohotti katseensa isäänsä ja nyökkäsi. Kyllä hän opettelisi!
Hän nyökkäsi isälleen uudemman kerran tuon udeltua olisiko hän valmis lähtemään ja olikin jo katoamassa ovesta pihalle kun äiti äkkiä kaappasi pojan hupusta kiinni.
"Olet sitten varovainen," Leticia sanoi pojalle kyykistyttyään tuon puoleen ja pyyhkäistyään sormella hieman likaa tuon poskelta.
"Ja kuuntelet sitä ohjaajaa," hän lisäsi ja poika nyökkäsi naurahtaen vaikka äiti selvästi vakavissaan olikin.
"Kunnon poika," Leticia hymyili, "pitäkäähän kivaa sitten!"
Rico ei vieläkään saanut kunnolla sanaa suustaan jännityksensä lomasta mutta pinkoi sitten pihalle jääden sitten odottamaan isäänsä jotta he voisivat ilmiintyä.. Niin minne?
"Missä se järjestetään?" Rico kysyi isältään tarttuessaan tuota kädestä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Su Huhti 29, 2012 9:26 pm

" Ennemmin sinä loukkaat täällä sillä aikaa kuin Rico siellä kentällä", Rabastan hymähti Letician tullessa paikalle ja huomasi siinä samalla miten Rico oli jotenkin ehtinyt kiskomaan jo niitä hänen pakkaamiaan varusteita päälleen. Olisihan siellä pukuhuoneet olleet.
Toivottavasti pojan liika energia ei olisi tänään haitaksi.. jos tuo ei kuuntelisi mitään ei siitä seuraisi kovinkaan paljon hyvää.
" Ja se on valmentaja.. ei ohjaaja", Rabastan korjasi vaimonsa sanomisia ja kiiruhti hyvin pikaisesti Ricon perästä ulos ennen kuin Leticia ehtisi vastata hänelle mitään. Tuo nainen ei kyllä tiennyt huispauksesta yhtään mitään!
" Bristolissa", mies vastasi poikansa kysymykseen ja tarttui tuota kädestä ennen kuin kaikkoontui pihasta ja ilmestyi pian keskellä melke vaatimatonta huispauskenttää. Eipä sitä voinut kovin näkyvää juttua rakentaa vaikka paikan saattoikin jästeiltä piilottaa.

Rabastan vilkaisi nopeasti ympärilleen ja huomatessaan jonkun muun siirtyvän lapsensa kanssa sisälle eräästä ovesta seurasi hän Ricon kanssa perästä. Siellä sitä varmasti voisi pojalle varusteet vaihtaa päälle kunnolla.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Su Huhti 29, 2012 9:49 pm

Ricoa hymyilytti se että äiti puhui ohjaajasta ja isä korjasi sen olevan valmentaja! Äiti ei tosiaan tainnut tietää mitään huispauksesta, mutta sehän tarkoitti vain sitä että hän voisi sitten opettaa tuota! Äiti ei kuitenkaan ehtinyt vastata isälle mitään kun he olivat jo pihalla ja Rico vilkutti äidilleen ennen kuin nuo katosivat sinne jonnekin.. Bristoliin.

Kenttä, johon he ilmestyivät, oli Ricosta valtava! Häneltä pääsi ihastunut huokaisu vaikka kenttä ei todellisuudessa ollutkaan mikään älyttömän iso saatika edes lähelle oikean kisakentän suuruutta. Maalisalot olivat tottakai oikean korkuisia ja tästä pitäisi vaieta äidin kuullen.. Kyllähän Rico tiesi ettei äiti varmasti arvostaisi jos kuulisi että hän lentäisi niin korkealla.
"Isä.. Ei kerrota äitille että noi maalisalot on noin korkeella," hän kuiskasi isälleen nyittyään tuota hiasta hieman alemmas, "se ei kuitenkaan tykkäisi siitä."

Isä johdatti hänet muiden perheiden perässä sisälle ja poika puristi edelleen isänsä kättä tiukasti jännityksensä lomasta.
"Ah sieltä saapuu.." valmentaja huudahti hoksatessaan heidät ja kävi listaansa pikaisesti läpi, "Rrrrico Lestrange, olenko oikeassa?" valmentaja käänsi katseensa Ricoon, joka nyökkäsi hieman ja vilkaisi isäänsä.
Valmentaja tervehti heitä hymyillen ja ohjasi heidät sitten käytävää eteenpäin ja kääntymään seuraavasta oikealle, josta löytyisi poikien pukuhuoneet.
"Aloitetaan kentällä vartin päästä," valmentaja sanoi ennen kuin jatkoi sitten itse heidän perässään saapuvien ihmisten luo.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Su Huhti 29, 2012 10:10 pm

Rabastan naurahti hieman Ricon pyynnölle, mutta lupasi olla kertomatta tuon äidille mitään. Hän kääntyi vilkaisemaan maalisalkoja ja oli kyllä aika varma, että niitä varmasti taioin saataiisiin matalemmiksi tuosta.. vaikka voisihan se olla, että pojat laitettaisiin lentämään jo nyt niin korkealle.

Heidän päästyä sinne käytävään tuli vastaan pian valmentaja joka etsi Ricon nimen listasta ja Raba vilkaisi poikaan nopeasti hymyillen tuon nyökkäillessä. Valmentaja oli jo viimeksi vaikuttanut todella mukavalta mieheltä ja se jos mikä oli hyvä. Eihän hän missään tapauksessa olisi poikaa jättänyt kenenkään sekopään seuraan. Matka jatkui pian pukuhuoneelle ja Rabastan ohjasi vain Ricon istumaan vapaalle paikalle penkillä ennen kuin laski kassin alas. Hän ei paljoa vilkaissut ympärilleen nähdäkseen oliko joku sen kummemmin kiinnittänyt häneen jotain huomiota. Parempi oli olla tietämättä.
" Sä näköjään aloitit kotona jo pukemisen", Rabastan sanoi samalla kun avasi kassin ja etsi tarvittavat loput suojat sieltä. Mitään pelikaapuja nuo eivät vielä olleet saaneet, mutta eiköhän sellaiset saisi viimeistään ennen kunnon peliä.
" Hyvinhän sinä olet onnistunut", hän kehui ja kiristi hieman kuitenkin pojan itse laittamia suojia ennen kuin auttoi loputkin varusteet tuolle. Kun kaikki näytti olevan kunnossa työnsi Rabastan kassin siihen penkin alle jalallaan ja ojensi pojalle tuon luutaa uudelleen. Hassua kun kaikki oli niin pientä.

he poistuivat pian muiden perästä ulos pukuhuoneesta ja takaisin kentälle jossa oitis muutama innokas pikku huispaaja kirmasi keskelle kenttää valmentajan luokse katselemaan mitä siellä tapahtui. Ilmeisesti tuolla oli vain pallot siellä, mutta tämä saattoi olla ensimäistä kertaa pitkään aikaan kun nämäkin lapset pääsivät lentämään.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Su Huhti 29, 2012 10:19 pm

Rico katseli kiinnostuneena ympärilleen muihin lapsiin ja noiden vanhempiin samalla kun isä kaiveli repusta joitain häneltä puuttuvia varusteita ja kiristeli hänen jo valmiiksi yllään olevia. Isän kehut kuullessaan, poika vilkaisi tuota ja pieni virne nousi hetkeksi tuon kasvoille ennen kuin tuo taas käänsi katseensa johonkin heidän ohitseen kävelevään poikaan ja tuon äitiin. Oli outoa nähdä jotain.. äitejä paikalla. Eihän äitit huispanneet tai ylipäätään tienneet mitään huispauksesta..
Isän ojentaessa luutaa hänelle, Rico tarttui siihen hymyillen ylpeänä ja taas vilkaisi hieman ympärilleen muiden luutia.
Hetken päästä porukka alkoi siirtymään ulos ja Ricokin lähti isänsä kanssa. Jotkut lapset jo juoksivat kentälle, mutta Rico epäröi hieman. Hän ei tiennyt miten suhtautua siihen että muut olivat niin innokkaita ja jotenkin.. lapsellisia. Siltikin hän halusi myös juosta muiden mukana kentälle!
Rico vilkaisi isäänsä kuin lupaa kysyen ja naurahtaen innoissaan, irrotti sitten kätensä tuon kädestä ja juoksi luutansa kanssa muiden luo tutkimaan mitä valmentajalla oli mukanaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Su Huhti 29, 2012 10:32 pm

" Mene vaan..", Rabastan rohkaisi poikaa hymyillen huomatessaan tuon vilkuilevan häneen ja pian poika jo juoksikin muiden lasten seuraan. Eipä häntä harjoituksissa pian tarvittaisi muuta kuin tuomaan ja hakemaan Rico. Parempi oli kuitenkin että näin ensinmäisillä kerroilla sitä jäi kentän laidalle seuraamaan jos jotain vaikka sattuisi.
Valmentaja päästi nuo hetkeksi lentämään lämpimikseen, mutta pian sitä jo päästiin heittelemään kaatoja ja lyömään ryhmyjä. Tuskin kukaan noista pennuista vielä tiesi mitä paikkaa oikeasti halusi pelata ja siksi näytti siltä, että kaikki kokeilivat hieman kaikkea.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Su Huhti 29, 2012 10:47 pm

Valmentaja esitteli itsensä, kertoi hieman itsestään ja taustoistaan ja kävi sitten pari kentän yksinkertaista sääntöä läpi; Ensinäkin ketään ei saisi pudottaa luudalta ja muutenkaan ei saisi töniä. Ei saanut lentää liian korkealle ja pillin vihellyksestä oli laskeuduttava alas.
Sitten valmentaja yritti vaivoin selittää joukkueelle treenien sisällöstä, mikä oli varmasti hankalaa kun edessä oli parikymmentä innokasta huispaajaa jotka niin kiivaasti halusivat jo lentämään! Rico etenkin oli yksi noista.
Lopulta valmentaja antoi heidän nousta luudille kiertämään kenttää samansuuntaisesti. Parin kierroksen jälkeen kuului pillin vihellys ja Rico lensi kuuliaisesti alas muiden mukana. Sitten valmentaja jakoi heidät pareiksi ja antoi jokaiselle jonkin kaatoa muistuttavan pallon heiteltäväksi.

Tunti kului nopeasti eikä Rico olisi millään malttanut lopettaa! Vastahan sitä oltiin päästy kunnolla alkuun! Valmentaja kiitti tunnista ja kehotti heitä treenaamaan kotona jos se vain oli mahdollista. He näkisivät taas ensi viikolla!
Rico juoksi isänsä luo innoissaan.
"Näitkö!" hän hihkui ja osoitti maalisalkoja, "heitin pallon kehän läpi! Olisin.. Kai saanut kymmenen pistettä jos oltaisiin oikeasti pelattu! Tosin meillä ei ollut pitäjää.. Mutta silti!" Pojan ylimääräinen energia oli tuskin kadonnut mihinkään, mutta saattoi kääntyä jo väsymyksen kautta yli-innokkuudeksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Su Huhti 29, 2012 10:57 pm

Rabastan seurasi hymyillen niitä harjoituksia ja vaikka kovasti seurasi muidenkin lasten touhuja oli katse kuitenkin pian Ricon puuhissa ja siinä mitä tuo teki. Poika näyttikin keskittyvän harjoituksiinsa hyvin eikä touhunnut mitään omiaan ja yleisesti taisi muillakin mennä hyvin. Noista kehkeytyisi varmasti vielä hyvä joukkue!
" Näin tietysti! Se oli hieno", Rabastan sanoi ja pörrötti energisen pojan päätä ennen kuin patisti tuon muiden perästä pukuhuoneeseen varusteita riisumaan.
Pukuhuoneessa oli jo hieman erilaisempi tunnelma kun pojat olivat kentällä ehtineet tutustumaan toisiinsa ja kovasti tuntuivat odottavan jo seuraavan viikon treenejä. Mitenhän Ricokaan malttaisi pysyä aloillaan koko viikon...

Kun kaikki kamat oli taas kasassa asteli Rabastan Ricon kanssa pihalle ja kaikkoontui suoraan sisälle heidän taaloonsa.
" Sitten suihkuun", Rabastan sanoi ja laski sen kassin alas hetkeksi. Kaikki ne varusteet olisi kai parempi ottaa ulos kassista .
" Mä purkaan nämä sun tavaras sillä aikaa ..", hän sanoi ja raahasi kassin mukanaan takapihan terassille jonne jätti varusteet tuulettumaan. Hetken hän mietti mitä kassille tekisi mutta jätti senkin takapihalle ja palasi sitten takaisin sisälle. Ricon luudalle tuskin tarvitsi mitään vielä tehdä, mutta aikanaan pitäisi varmaan opettaa poikaa huoltamaan sekin itse.
" Tultiin jo! Ja ihan ehjinä", hän lopulta vaivautui ilmoittamaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Su Huhti 29, 2012 11:20 pm

Isä oli nähnyt hänen maalinsa! Rico hyppi hieman riemusta ja lähti sitten isänsä kanssa takaisin pukuhuoneille. Siellä riittikin säpinää! Kaikki kertoivat omista tekemisistään vanhemmilleen ja Rico sai hyvillään huomata ettei kukaan tainnut maaleilla kehuskella.. paitsi yksi toinen poika, jonka nimeä hän ei muistanut vielä.
Rico purkautui kaikista niistä suojuksista ja antoi ne isälleen, joka taas tunki ne takaisin reppuun. Ricon katse harhaili taas vaihteeksi muissa, muttei hänkään hiljaa ollut! Ei, kyllä isä sai kuulla hänen ekasta treenitunnistaan ihan samalla lailla kuin muidenkin lasten vanhemmat omilta muksuiltaan!
Rico sanoi heipat valmentajalle, joka muistutti että ensi viikolla sama aika ja paikka! Ja sanoipa tuo tekevänsä jonkinlaisen lapun vanhemmille aikatauluista ja siitä mitä keväällä ja kesällä nyt sitten tapahtuisi. Ensimmäiset leikkimieliset paikallisten junnuseurojen kisat olisi sitten syksyllä, mutta niitä ei tarvitsisi ottaa turhan vakavissaan! Kaikki joukkueet palkittaisiin kyllä.

Päästyään kotiin, Rico olisi heti ampaissut kertomaan äitilleen treeneistä mutta isä patisti häntä suihkuun. Rico harkitsi hetken mutta kipitti sitten nopeasti raput yläkertaan ja suihkuun. Hän heitti vaatteet päältään ja aukaisi hanan hukuttautuen lämpimään veteen. Hän yritti peseytyä mahdollisimman nopeasti että pääsisi kertomaan äidille kaikesta! Ennen kuin isä ehtisi!

Letician kuultua Rabastanin äänen, tuo nousi sieltä sohvaltaan jossa oli lehteä lueskellut ja siirsi katseensa tuohon ja naurahti hieman.
"Hyvä homma," hän sanoi, "se kai sitten meni ihan hyvin?" Hän heitti lehden pöydälle ja käveli sitten keittiöön aikeinaan tehdä noille jotakin iltapalaa. Varmasti Riconkin oli jo nälkä moisesta touhuamisesta!
"Minkälaisia ne muut lapset oli?" Leticia kysyi alkaessaan iltapalan tekoon, "olivatko kaikki poikia vai oliko tyttöjäkin?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Su Huhti 29, 2012 11:28 pm

Rabastan kurkkasi olohuoneeseen ja nyökkäsi hieman vastaukseksi.
" Meni paremmin kuin hyvin. Rico tykkäsi todella paljon ja näytti siellä olevan kaikilla muillakin ihan yhtä kivaa", hän kertoi ja tajusi olla puhumatta Ricon maalista ja harjoituksista muuten. Rico varmasti halusi itse kertoa äidilleen miten taitava oli ollut!
" Ihan normaaleja", Rabastan vastasi kun muutakaan keksinyt, seurasi Leticiaa keittiöön ja istui alas siihen pöydän ääreen.
" Ei siellä tyttöjä ollut. Luulen, että ne niillä on ihan omat joukkueet.. eihän sitä pojat ja tytöt voi pelata yhdessä", hän sanoi naurahtaen. Varmasti se olisi tuollaisen pikkupojan mielestä ihan kamalaa! Joutua tytön kanssa samaan joukkueeseen. Kyllä nuo sitten vanhempana tajuaisivat, että tytöistä joukkueessa oli lähinnä vain hyötyä.
" Toivottavasti siitä pojasta vaan loppuisi virta tuon suihkun aikana. Niillä harjotuksilla ei tuntunu olevan mitään vaikutusta.. olisi rääkännyt enemmän se valmentaja", hän sanoi ja sauvaansa heilauttamalla sai veden keittymään jotta saisi teetä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Su Huhti 29, 2012 11:42 pm

Leticia naurahti hieman Rabastanin kommenteille siitä kuinka tytöt puuttuivat ja vilkaisi ohimennen miestä. No ehkä tuo oli oikeassa. Pikkupojat tuskin tykkäsivät pelata tyttöjen kanssa, mutta toisaalta olisi ehkä ollut ihan hyvä opettaa lapset pienestä pitäen siihen että tytöt ja pojat saattoivat olla ihan yhtä hyviä pelaajia keskenään vaikka olivatkin eri sukupuolta! Että sinänsä tämä sukupuolijakauma kuulosti hieman typerältä Letician korvaan.. Varsinkin kun hän itse, jos olisi koskaan huispausta pelannut, olisi varmasti itse halunnut enemmänkin pelaamaan poikien kanssa kuin pelkästään tyttöjen!

"Kyllä se siitä sammuu," Leticia naurahti Rabastanille tuon kerrottua pojan energisyydestä, "jos nyt jaksaisi syödä iltapalaa ennen nukkumaan menoa niin hyvä. Uskon että sänky alkaa kutsumaan jo aika voimakkaasti."
Hetken päästä pieni, kylpytakkiin kietoutunut poika kipitti portaat alas keittöön ja hihkui jo eteisestä käsin äidilleen kuinka oli tehnyt maalin. Leticia kehui tuota parhaansa mukaan ja pörrötti itsekin hieman pojan tukkaa samalla kun kysyi mitä tuo haluaisi iltapalaksi.
"Siellä oli joku.. joku toinenkin poika joka teki maalin!" Rico selitti ja istuutui sitten äidin kehottamana pöytään omalle paikalleen, "mutta mä tein siihen keskimmäiseen renkaaseen!" Leticia hymyili pojan innokkuudelle ja kuunteli kiltisti ja innostuneena kuinka tuo selitti omasta treenitunnistaan ja valmentajasta ja muista lapsista ja siitä kuinka pitäisi treenata kotioloissa jos se oli mahdollista.
"No eikös isäsi.. tai ainakin setäsi pienenä lennellyt tuolla metsässä jossain aukiolla, vai muistanko väärin?" Leticia kysyi osoittaen sanansa lähinnä Rabastanille, "siellähän voisitte yhdessä lennellä ja rakentaa vaikka jotkut.. maalitkin?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ti Toukokuu 01, 2012 11:09 am

" Toivotaan", Rabastan sanoi hymyillen ja nousi ottamaan sitä teetä kun Rico ilmestyi keittiöön. Poika alkoi tietysti heti selostamaan äidilleen siitä maalista ja treeneistään yleisesti eikä mies voinut olla hymyilemättä. Oli kyllä niin mukavaa kun Rico oli huispauksesta niin innostunut.
Rabastan kaatoi teetä kuppiinsa ja otti pari leipää mukaansa ennen kuin istui takaisin alas pöydän ääreen omalle paikalleen.
" Rodolphus ainakin on. En usko, että mä niin pienenä onnistuin mitenkään pääsemään luudan selkään", Rabastan vastasi ja puhalteli hieman teehensä jotta se jäähtyisi nopeammin.
" mutta siellä tosiaan on hyvä paikka harjoittelemiseen. Voidaan mennä vaikka heti huomenna", hän lupasi ja kohotti hetkeksi katseensa Ricoon ennen kuin käänsi katseensa Leticiaan.
" Äitiskin vois tulla jotta se oppii jotain huispauksesta".
Leticia kyllä varmaan vaan panikoisi joka hetki ja pelkäisi Ricon putoavan vaikka poika nyt oli koko pienen ikänsä ollut jo luudan selässä. Ei tuo sieltä mihinkään putoaisi ihan noin vain.. kyllä sitä tarvitsisi törmätä vähintään puuhun tai saada ryhmystä, että luudalta putoaisi!
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ti Toukokuu 01, 2012 2:07 pm

Äidin kertoessa jostakin metsässä olevasta paikasta, Rico käänsi odottavaisena katseensa isäänsä ja leipä unohtui vain puolimatkaan suuta kohden. Isän vastatessä myöntävästi äidin epäilyihin, Ricolta pääsi innokas hihkaisu mutta ennen kuin poika ehti kysyäkään koska mentäisiin, isä jo lupaili että heti huomenna! Leipä oli tippua pojan kädestä tuon pyörähtäessä innosta vuoroon äitinsä ja isänsä puoleen. Leticia patisti naurahtaen poikaa syömään sitä leipäänsä ja poika haukkasikin siitä nälissään.
"Kyllähän mä voin tulla katselemaan," Leticia lupasi, "otan Mischan rattaisiin niin sekin saa siinä samalla raitista ilmaa."
"Rakennetaa sinne semmoset maalisalot!" Rico intoili ja haukkasi taas leivästään. Hän oli jo jatkamassa kuinka salot olivat tietyllä korkeudella muttei sitten jatkanutkaan! Kiitos kuulunee leivälle! Hän oli melkein jo paljastanut äidilleen salkojen korkeuden vaikka oli kentällä vannottanut isää ettei äidille saisi kertoa. Se tarkoittaisi varmaan että.. salot olisivat tosi matalalla heidän metsikössään.. Höh!
"Äiti ootko sä koskaan pelannut huispausta?" Rico kysyi hetken päästä ja Leticia naurahti vilkaisten Rabastania sieltä naurunsa lomasta.
"Ei, Rico, en ole," hän vastasi pojalle joka näytti hyväksyvän asian turhankin hyvin.
"Mutta vaikken minä ole pelannut niin kyllä tytötkin pelaa," Leticia sanoi ja poika nyökkäsi nielaisten leivän suustaan ja juoden hieman mehua päälle.
"Niin pelaa," poika sanoi, "Ranskan huispausjoukkue koostu viime vuonna vain tytöistä ja ne voitti mestaruuden!" Edelleen yksi pojan elämän kohokohdista; isän ja Klausin kanssa maailmanmestaruuskisoissa!
"Missä ne meidän huispaus-paidat on?" Rico kysyi kääntyen nyt isänsä puoleen, "ja ne hatut mitkä Klaus osti? Silloin kisoissa." Koskahan seuraavat kisat olisi.. Hän haluaisi niin päästä taas katsomaan huispausta!
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ti Toukokuu 01, 2012 3:02 pm

Rabastan lupaili, että sinne metsään voisi jonkin maalisalon taikoa. Tuskin nyt sentään ihan kolmea.. varmaan yksikin riittäisi.
" Pakkohan sellanen on olla, että saat harjotella ihan oikeasti. Minne sä muuten sitä palloa heittelisit?", hän kysyi ja hörppäsi hieman teestään kun se alkoi olla jäähtyneempää. Letician tunnustettua ettei tuo ollut huispausta pelannut päästiin nopeasti siihen aiheeseen, että tytötkin kuitenkin pelasivat kyllä.
" Siellä ne varmaan on sun kaapissas. Tallessa ne kuitenkin", Rabastan sanoi ja söi leipänsä loppuun. Rico jatkoikin kyselyään ja Rabastan naurahti hieman.

Rabastan joi teensäkkin loppuun ja nousi sitten ylös pöydästä. Saatuaan kuppinsa tiskialtaaseen asteli hän Ricon luokse ja kaappasi pojan olalleen.
" Sit sänkyyn! Et sä muuten jaksa huomenna harjotella", hän sanoi ja lähti kohti yläkertaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ti Toukokuu 01, 2012 4:13 pm

Rico innostui entisestään kun isä lupasi taikoa hänelle maalisalon metsään! Vaikka siis kyllä, tottahan isä puhui.. Pitihän sitä nyt olla salko mihin heitellä palloja! Ihan kuin oikeilla huispaajilla! Ja sitähän hänkin nykyään oli!
"Voitko sä olla maalissa?" Rico kysyi isältään tuon vastattua paitojen olevan kyllä tallessa, "niinku pitäjä! Voidaan pukeutuu niihin paitoihin ja olla ihan oikea joukkue!" Hän ei muistanut enää yhtään kuinka oli viime vuonna karsastanut pinkkiä paitaa ja pelännyt näyttävänsä ihan tytöltä siinä! Nyt tuntui maailman tärkeimmältä asialta että heillä olisi oikeat pelipaidat päällä kun pelattaisiin! Vaikka ne olivatkin Ranskan pelipaitoja, mutta silti..

Kun iltapala oli syöty, Rico haukotteli hieman vaikkei myöntänytkään väsymystään. Eivät huispaajat väsyneet! Isä kuitenkin taisi olla sitä mieltä että hänen oli aika käydä nukkumaan ja kaappasi tuon mukaansa lähtiessään yläkertaan.
"Ei mua väsytä!" Rico väitti vastaan joskin kyllähän sitä jo väsytti. Nyt kun maha oli täysi, ei muuta voinutkaan kuin mennä sänkyyn tai nukahtaisi kuitenkin. Eihän poika sitä myöntänyt, mutta.. Tottahan se oli. Häneltä pääsi pieni haukotus ja poika hieroi hieman silmiään siinä isän olalla.

Kun isä oli saanut hänen laskettua sänkyyn, poika oli jo melkein nukahtamaisillaan. Hän haukotteli ja käpertyi sänkyyn vaikkei halunnutkaan vielä nukkumaan!
"Mekin voidaan.. kasata joukkue," hän mutisi haukotuksen lomasta, "sinä ja minä.. ja Rodolphus-setä ja Klaus.. Ja miksei Hughkin.. Meistä tulisi hyvä joukkue.."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ti Toukokuu 01, 2012 5:44 pm

" Eiköhän se onnistu. Ellei äitis sitten välttämättä halua yrittää lentämistä", Rabastan sanoi hymyillen eikä sanonut mitään niihin paitoihin. Hän laittaisi sen päälleen kyllä vasta siellä metsässä!

Rico väitteli vastaan ettei muka olisi väsyttänyt, mutta tuon haukottelu paljasti kyllä kaiken ja heti sänkyyn päästyään oli hyvä, ettei tuo simahtanut siihen peittonsa alle heti!
" Voidaanhan me yrittää. Ehkä sä voit yrittää suostutella Rodolphuksen ja Klausin mukaan", Rabastan sanoi ja kumartui suukottamaan pojan päätä samalla kun toivotti tuolle hyvät yöt ja poistui sitten huoneesta. Hän oli itsekkin ihan valmis painumaan vain nukkumaan ja kiskottuaan makuuhuoneessa vaatteet päältään kompi hänkin sänkyyn eikä siinä kauaa mennyt kun uni tuli.

Rabastan olisi varmasti nukkunut pitempääkin sinä aamuna, mutta kiitos Mischan metelöinnin oli miehen pakko nousta ylös. Leticia oli varmasti myös hereillä, mutta ihan vaan kiusallaan odotti varmasti, että hän saisi tarpeekseen ja nousisi ensin.. laittaisi kahvit ja ruokkisi lapset. Kuka tämän talon nainen oikein olikaan?
" Mikset sä ole periny äitis unen lahjoja..", Rabastan mutisi ei mitenkään kovin pirteänä ja silmät ristissä nosti pojan syliinsä ja suuntasi haukotellen alakertaa kohden. Rico tuskin nukkuisi tuokaan kovin pitkään.. mikä lapsia oikein vaivasi! Nukkuisivat pitkään vielä kun saivat. Sitten kun tulisi aika alkaa käymään kouluja ja töissä ei saisi koskaan nukkua kunnolla.
Rabastan lykkäsi Mischan istumaan tuon omaan tuoliin ja kääntyi sitten hellan puoleen mietteliäänä. Hän voisi toki yrittää väsätä aamupuuroa.. ei se niin kovin vaikeea varmaan olisi? Mutta onneksi oli toinenkin keino..
" Rähjä!", hän kutsui ja kotitonttu ilmesteyi paikalle heti toivottelemaan huomenia ja saamaan päivän ensinmäisen hommansa. Rabastan käski sen tehdä puurot ja tonttu oli heti sormiaan napsauttamalla saanut kattilat tulelle ja ryhtynyt hommiin. Että oli kätevä tuollainen kotitonttu.

Puuron valmistuminen ei vienyt oikeasti kauaa, mutta Mischan mielestä aamiainen olisi pitänyt tarjota tuolle heti ja Rabastanin keittäessä kahvia poika osoittikin jo mieltään tönäisemällä oman vielä tyhjän lautasensa lattialle. Rabastan laski oman kahvikuppinsa alas pöydälle ja kumartui noukkimaan sen hymähtäen.
" Et saa pian mitään..", mies mutisi ja ojensi sen lautasen Rähjälle kun tuo ilmoitti puuron olevan valmista. Nopeasti taikomalla Raba sai puuron jäähtymään hieman istui lautasen kanssa alas. Rabastan hörppäsi kahvistaan samalla kun tunki lusikan puuroon ja tyrkytti sitä sitten Mischalle, mutta poika piti visusti suunsa kiinni.
" Hemmetti sun kanssas. Eikö sulla muka ollu nälkä", hän mutisi ja koitti saada sitä lusikkaa pojan suuhun, mutta tuo käänsi vain päätään pois. Koska Mischalle ei näyttänyt kelpaavan söi Rabastan sen lusikallisen sitten itse ja sai heti osakseen hyvin kummastuneen katseen. Olkoot syömättä sitten. kyllä se hänellekkin kelpasi!
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ti Toukokuu 01, 2012 7:46 pm

Rico nukkui kuin tukki koko yön nähden unia kuinka hän voittaisi joku päivä maailmanmestaruuden! Hän tosin taisi pelata Ranskan joukkueessa tyttöjen kanssa, koska hänellä oli yllään pinkki paita. Hän teki uudestaan ja uudestaan sen maalinsa keskimmäisen salon läpi ja ylpeänä lensi kunniakierroksen kentän ympäri, jonka lopussa hänellä oli taas kaato käsissään ja taas kerran se lensi vanteen läpi. Uni oli niin ihana että poika saattoi jpa hymyillä unensa läpi, mutta sitä ei kukaan tainnut olla todistamassa.

Hän kuitenkin heräsi kuullessaan seinän läpi kuinka Mischa heräsi. Ja koska hän oli pieni poika, hän ei edes ajatellut että kääntäisi kylkeään vaan nousi salamana istumaan sieltä sängystään. Hän kurkotti vilkaisemaan verhojen välistä pihalle ja nouseva aurinko melkein kutsui häntä huispaamaan! Poika ponkaisi jaloilleen ja kipitti ovelle kurkottaen vähän liian korkealla olevaan kahvaan, mutta sai oven väännettyä auki. Hän suuntasi vanhempiensa makuuhuoneen ovelle ja kurkisti raollaan olevasta ovesta sisään. Äiti näytti nukkuvan vielä, vaikka kyllähän Rico jo tiesi äitinsä metkut! Ei tuo mitään nukkunut! Poika kipitti sängyn vierelle ja kömpi sitten isänsä paikalle.
Letician kasvoille nousi pieni hymy hänen tuntiessaan pojan kapuavan sänkyyn, mutta nainen esitti edelleen nukkuvaa. Rico kuitenkin herättäisi hänet joten saipahan poika sitten ilonsa äitin herättämisestä.
"Äiti," poika kuiskasi hetken siinä möngittyään. Leticia ei reagoinut.
"Äitiii," poika maanitteli ja hyppäsi röhnöttämään äitinsä kyljen päälle, jolloin Leticia päästi unisen vaikerruksen ja avasi sitten silmiään nähdäkseen pojan.
"No mitä?" Leticia kysyi unisesti ja Rico hypähti innosta äitin reaktion saadessaan.
"Huomenta," poika sanoi.
"Huomenta," Leticia vastasi naurahtaen ja kahmaisi pojan sitten siihen viereensä, mitä Rico kyllä vastusteli koska ei halunnut enää nukkua!
"On nälkä," Rico sanoi ja Leticia naurahti.
"Isä on hereillä," hän vastasi, "pyydä sitä antamaan ruokaa."
"Isin aamupalat ei oo niin hyviä ku sun," Rico mutisi ja Letician kasvoille nousi huvittunut hymy.
"Rähjä on varmaan tehnyt aamiaista," noita mietti mutta Rico ei luovuttanut vaan pitkän maanittelun jälkeen sai äitinsä nousemaan sieltä sängystä.
Letician noustua, hän sai juuri ja juuri aamutakkinsa ylleen kun poika kinusi syliin ja Leticia kaappasi tuon käsivarsilleen. Viisivuotiaaksi pojaksi tuo oli vielä suhteellisen pieni ja kevyt.
"No mennään sitten," Leticia naurahti ja lähti poika sylissään alakertaan.

Jälleen Leticiaa vastaan leijaili tuttu aamukahvin tuoksu, mikä jotenkin aina muistutti häntä siitä kuinka Rabastan oli joskus vuonna käpy ja kirves luvannut keittää hänelle joka ainoa aamu kahvia. Jännä miten se lupaus oli jo sinänsä unohtunut, mutta silti hän sai aina aamuisin kahvinsa.
"Huomenta," Leticia sanoi haukotellen ja laski Ricon siihen yhdelle tuolille istuskelemaan ja kumartui suukottamaan ensin Mischaa lässyttäen tuolle jotain vauvakieltä. Sitten hän antoi Rabastanillekin suukon kuin kiittääkseen tuota aamukahvia koskevan lupauksen pitämisestä.
"Rähjä onkin tainnut tehdä puuroa?" Leticia kysyi huomatessaan kattilallisen sapuskaa ja tonttu oli heti kumartelemassa ja myötäilemässä hänen sanojaan. Leticia kiitti tonttua ja patisti tuon puutarhahommiin jottei tonttu olisi keittiössä turhan tähden. Tonttu kiitteli armeliaista kiitoksista ja uusista hommista ja pienesti poksahtaen katosi.
"Jos lisään tänne päärynänpaloja niin syötkö?" Leticia kysyi Ricolta, joka näytti mietteliäältä.
"Ja tipan hunajaa?" Leticia lisäsi jolloin poika nyökkäili ponnekaasti ja Leticia alkoi maustaa puuroa. Hetken päästä hänen kasvoilleen nousi hymy ja hän kääntyi Rabastanin puoleen.
"Saako isälle olla päärynähunajapuuroa?" hän kysyi vaikka melkein jo osasi aavistaa vastauksen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ti Toukokuu 01, 2012 8:06 pm

Rabastan ei saanut Mischaa ottamaan seuraavaakaan lusikallista joten jatkoi itse sitä syömistä. Kai tuolle kelpaisi kun näkisi miten ruoka katosi parempiin suihin. Poika kuitenkaan muuta kuin tapittanut häntä suu mutrussa. Eivät he siinä kauaa joutuneet onneksi kahden olemaan kun Rico ja Leticiakin ilmestyivät aamiaiselle ja hän toivotti hymyillen huomenet noille samalla kun lusikoi puuroa suuhunsa.
" Tietysti. Kuulostaa hyvältä.. en itse edes tajunnut, että sitä puuroa voisi jotenkin maustaa jollakin. Senkö takia tää kelpaa sulle?", Rabastan kysyi ja koitti tarjota taas uudelleen pelkkää sitä puuroa Mischalle ,joka käänsi taas päänsä vain kauemmas lusikasta.
" Tissi!", poika kitisi tajuttuaan, että äitikin tosiaan oli tullut paikalle ja äiti tiesi parempaa ruokaa kuin se isän hirvittävä kuiva puuro. Rabastan ojensi Mischan puuro lautasen Lettylle jotta tuo voisi sinnekkin joukkoon laittaa päärynän tai pari ja virnisti naiselle hieman.
" Kannattaa varmaan lirauttaa sekaan hieman sitä maitoakin", hän sanoi ja otti vastaan oman lautasellisensa ja koitti hyssytellä Mischaa, joka ei yhtään pitänyt siitä että kaikki muut saivat syödäkseen jotakin hyvää ja hän ei!

" No nukuitko hyvin? Joko odotat päivän huispaus harjoituksia?", Rabastan uteli Ricolta jatkaessaan syömistä nyt omalta lautaseltaan ja taikoi kahvipannun luokseen jotta saisi kuppiinsa uutta kuumaa ja tuoretta kahviakin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ti Toukokuu 01, 2012 8:18 pm

Leticia naurahti hieman Rabastanille ja pilkkoi tuollekin päärynöitä lautaselle ja lorautti pikkaisen hunajaakin sekaan. Sitten hän ojensi sekä Rabastanille että Ricolle noiden puurot ja otti samalla vastaan sen Mischalle kelpaamattoman lautasen. Pojan suustahan sitä sitten kuulikin totuuden, mikä sai Letician lähinnä nauratamaan ja pudistamaan päätään Mischalle.
"Saat samaa kuin muutkin pojat," hän sanoi sipaisten hieman nyreän pojan päälakea ja alkoi sitten survoa päärynänpalasia puuron sekaan. Sauvalla niistä tuli pientä purskaa ja lisättyään vielä hieman hunajaa, Leticia palasi pöydän ääreen, mutta tällä kertaa vain yhden puuron kera. Hän voisi syödä samasta kuin Mischa niin pojallekin saattaisi kelvata.
"Noniin ja suu auki," Leticia sanoi Mischalle ja pyöritteli sitä lusikkaa ympäriinsä, "täältä tulee feeenikslintu whooouuuaaa.." Mischa hymyili äidille ja kiltisti avasi suunsa maistaakseen puuroa, joka nyt tuntuikin sitten maittavan.
"Ei se tissi vaan se tapa," Leticia sanoi virnistäen Rabastanille ja kaapi lisää puuroa lautaselta. Mischan natustellessa vielä puuroaan, Leticia heitti yhden lusikallisen omaan suuhun ja nautiskeli siitä niin että Mischa väkisin tajuaisi kuinka älyttömän hyvää tämä puuro oli!

Rico tuijotti äitiä ja Mischaa kiinnostuneena ja naureskellen, joten unohti syödä omaa puuroaan. Vasta kun isä kyseli hänen unistaan, hän muisti puuronsa ja unensa! Hän nyökkäsi isälle innoissaan ja heitti sitten jäähtyneen puurolusikallisen suuhunsa.
"Näin unta että pelasin maailmanmestaruuskisoissa!" Rico intoili, "mutta.. taisin olla Ranskan joukkueessa. Mulla oli pinkki paita. Tein monta maalia ja kaikki hurrasivat! Sain lentää kunniakierroksen joka maalin jälkeen!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ti Toukokuu 01, 2012 8:35 pm

Leticia sai puuron tosiaan maistumaan paljon paremmalta. Päärynöiden ja hunajan kanssa puuro ei edes ollut enää mitään tavallista puuroa.. eikä ollut mikään ihme, että se Mischallekkin alkoi maistua vaikka Letician mielestä se oli kiinni aivan muusta.
" Eikö se ole aikaa kurjaa syöttää lapselleen feenikslintua", hän sanoi ja onneksi Mischa nyt tainnut ihan tajuta vielä mitä hän tarkoitti. Lapsia oli helppo huijata.. tottakai tuo halusi syödä kaikki kivat asiat kuten feenikslinnut ja lohikäärmeet.. ja äidin ja isän ja ricon.
" Toivottavasti sä nyt kuitenkin tulet ihan omaa maatas edustamaan tulevaisuudessa. Vaikka eihän sitä tiedä minne sä isona päädyt asumaan. Ranskan joukkue on kuitenkin hyvä ja vielä parempi se olisi jos sinä siinä olisit mukana", Raba sanoi ja kaatoi maitoa hieman kahviinsa ennen kuin jatkoi taas syömistä. Täytyisi jotenkin taikoa sellainen maalisalko.. niin ettei se jäisi sinne vaan sen saisi katoamaan ja hän voisi taikoa samanlaisen paikalle aina kun olisi tarvis. Mahtaisi muuten metsässä kuljeksivat jästit ihmetellä mikä kumma se salko oli.
" Haluatko säkin koittaa lentää?", Rabastan kysyi ja käänsi katseensa Leticiaan. Nyt olisi oikein hyvä tilaisuus päästä näkemään Leticia luudan selässä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ti Toukokuu 01, 2012 8:45 pm

"Voii.. Seuraavaksi me voitaisiin syödä isi, eikö voitaiski?" Leticia kysyi lässyttäen Mischalta ikään kuin vastaukseksi Rabastanin kyselyyn feenikslinnun syömisen julmuudesta.
"Jooo.. Täältä lentää isukki oiiiikein hienolla luudanvarrella!" Leticia lennätti taas lusikkaa Mischan edessä ja nauraen sekä käsiään taputtaen poika otti lusikallisen mielellään vastaan. Leticia vilkaisi Rabastania sellaisen hymyn kera, mikä melkeinpä oli puhdas virnistys!

"Eiii se meidän Rico mihinkään Ranskaan lähden, eihän?" Leticia kysyi naurahtaen pojalta, "liian kaukana äidin päärynähunajapuuroista, eikö?" Rico hihitteli ja vilkaisi isäänsä samalla kun lapikoi puuroa naamaansa.
"En mä Ranskaan halua," hän myönsi ja Leticia pörrötti hymyillen tuon päätä.
"Mutta Britannia on varmaan ylpeä susta joukkueessaan," Leticia lisäsi napatessaan taas Mischalle lusikallisen, "sitten kun saa sut joskus joukkueeseensa."

Leticia oli juuri heittänyt lusikallisen puuroa omaan suuhunsa kun Rabastan kysyi hänen lentämisestään, joten hän ei ehtinyt vastaamaan ennen kuin Rico jo hihkui onnesta tämän kuullessaan!
"Joo äiti kans!" poika intoili, "kysytään Rodolphusta ja Klausiakin mukaan! Äiti voi olla vaikka yksi jahtaajista!" Leticia naurahti pojalle hieman ja vilkaisi Rabastania nopeasti ennen kuin käänsi taas katseensa Mischaan. Rabastan varmasti tiesi ettei hän pitänyt lentämisestä niin pitikö sitä nyt alkaa moista ehdottelemaan!
"Jooooko äiti?" Rico maanitteli ja tiesi tasan tarkkaa mistä naruista vetää. Leticia huokaisi syvään, mikä oli selvä myöntymisen merkki jopa viisi vuotiaalle pojalle.
"Jee!" Rico hihkaisi, "isi käydäänkö hakemassa Rodolphus meille? Ja Klaus jos se on kotona!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   Ke Toukokuu 02, 2012 7:22 pm

Rabastan hymähti hieman kun hänet syötiin niin hyvällä ruokahalulla, mutta hymyili kuitenkin hieman Lettylle tuon siinä virnuillessa.
Parempi kai, että poika söi.. vaikka söikin tuo sitten luutia ja isejä.

" Jos Rico lähtisi Ranskaan niin mehän mentäisiin perästä", Rabastan huomautti heti, mutta Rico oli jo sitä mieltä ettei halunnut Ranskaan. Eipä sitä kuitenkaan tiennyt minne se elämä tulisi pojan vielä viemään joten turhaa oli vielä alkaa kieltämään.
" No kyllä varmasti on", Rabastankin myönteli.

Tottakai Rabastanin oli hieman kiusattava Leticiaa kun tiesi, että tuo lentäisi mielellään poikansa nähdän, mutta Rico ymmärtäisi varmasti jos äiti ei olisi niin kovin hyvä. Rico onneksi sai jopa kinuttua äitinsä mukaan lentämään ja Rabastan hymyili hieman vaimolleen. Voih.. tätä hänkin oli niin odottanut! Että pääsisi näkemään Lettyn luudan selässä!
" Hyvin se tulee menemään. Rico opettaa sua.. vai mitä?", mies ehdotti ja käänsi virnistäen katseensa poikaan. Voi Leticia.. ei tuo nyt itseään tulisi mitenkään nolaamaan oman poikansa edessä. Ricohan olisi vain innoissaan kun saisi opettaa äidilleen huispausta.
" Ja entäs sinä? Koska me sut lykätään luudan päälle?", Rabastan kysyi ja sipaisi Mischan nenän päätä naurahtaen.
" Siellä on kai tallessa se leikkiluuta vielä. Heti kun opit kävelemään saat sen itselles!"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   To Toukokuu 03, 2012 2:30 pm

Rico oli oikein ylpeä sekä isän että äidin vakuutellessa kuinka tyytyväinen Britannian joukkue olisi kun saisi hänet joukkueeseensa! Se sai pojan vannomaan pienessä mielessään että vielä joskus. Tämän vannomisen jälkeen hän alkoi lusikoida puuroa naamaansa oikein olan takaa! Hän ei kuitenkaan saisi nousta pöydästä ennen kuin lautanen olisi tyhjä..

Isä ei reagoinut Ricon kysymykseen mitenkään, mutta poika unohti koko vastauksen kärttämisen tuon ehdottaessa äidille että hän voisi opettaa tuota! Siitähän poika innostui silminnähden ja oli hyvä ettei puuron loput lentäneet pitkin keittiötä! Leticia hymyili pojalle ja rauhoitteli tuota kehottaen syömään sen lautasen tyhjäksi, joskin jätti vastaamatta tähän kehotukseen. Kyllähän hän voisi Ricon mieliksi ehkä vähän lentää, muttei mitenkään korkealla! Hän ei ollut kertonut sitä kai Rabastanillekaan, tuskin oli, mutta siihen oli syynsä miksi hän pysyi kaukana luudista. Hän pelkäsi lentämistä!
Leticia katsahti Mischaa Rabastanin puhutellessa nyt nuorempaa poikaa, joka tuijotti isäänsä silmät pyöreinä ja suun ympärys puurossa. Leticia pyyhki pojan naaman paperilla, muttei vastannut miehensä kommenttiin mitään. Hänen puolestaan Mischa saisi pysyä maankamaralla! Oli ihan tarpeeksi hirvittävää että Rico viiletti pitkin ilmoja luudanvarrella! Niistä vempaimista kun ei tiennyt vaikka heittäisivät saman tien alas.. juuri siellä.. korkeimmalla kohdalla..
Ehkä Klausin ja Rodolphuksen paikallaoleminen olisikin hyvä idea! Ainakin olisi useampi käsipari ottamassa kiinni jos Rico putoaisi!
"Niin Rico kysyi Rodolphuksesta ja Klausista," Leticia muistutteli Rabastania, "käyttekö hakemassa heidätkin mukaan?" Ehkei hänen tarvitsisi lentää jos Ricolla olisi kolme muutakin, joille opettaa huispauksen saloja. Ja pitihän jonkun olla Mischan kanssa!
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   La Toukokuu 05, 2012 5:14 pm

" Kai niille voisi pöllölläkin laittaa viestiä?" Rabastan ehdotti ja kysymys oli jäänyt häneltä ihan kuulematta! Eihän siihen ilman mitään tarkoitusta ollut jättänyt vastaamatta.
" mutta jos välttämättä haluat voidaan me mennä käymäänkin. Ainakin toisen luona ja varmistaa siten että varmasti joku tulee mukaan", Raba sanoi ja juuri sopivasti Apricot ilmestyikin aamun postin kanssa ikkunan taakse koputtelemaan. Hän nousi ylös niin, että sai ikkunaa hieman auki ja kun pöllö lensi sisään nappasi Rabastan lehden itselleen. Omittuaan lehden itselleen nousi mies ylös ja katosi hetkeksi keittiöstä ja kun hän palasi takaisin oli hänellä mukanaan paperilappunnen jonka kiinnitti pöllön koipeen.
" Vie se Klausille", hän sanoi ja istui takaisin alas lehden kanssa, mutta Apricot ei pitänyt kiirettä. Se hyppelehti paperilappu jalassaan Ricon lautasen luokse ja nokki puuroa itselleen kuristen tyytyväisenä. Koska Rabastan oli se joka halusi postia lähettää ei se todellakaan aikonut lentää suoraan matkaan. Tuskin oli mitään tärkeää..
" Se viesti.. typerä elukka", Rabastan mutisi ja kohotti katseensa lehdestä jonka oli juuri eteensä saanut levitetyksi. Apricot käänsi oitis päänsä ympäri kammottavalla pöllöjen tavalla ja pörhisti hieman höyheniään kuullessaan miksi sitä kutsuttiin.
Rabastan nousi pöydästä sen tehdessä niin ja kiskaisi lehden nopesti käsiinsä. Pöllä kun näytti siltä, että saattaisi käydä päälle!
" menen lukemaan olohuoneeseen", hän sanoi ja katosi nopeasti kuppinsa ja lehtensä kanssa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Ikuisuuspeli   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ikuisuuspeli
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 9Siirry sivulle : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: