PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Huispauksen MM-kisat

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava
KirjoittajaViesti
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Pe Maalis 11, 2011 9:23 pm

Rabastan haukkasi palan siitä makkarasta joka ei kyllä enää ollut edes makkara eikä se maistunut miltään muulta kuin palaneelta.. kikkareelta. Urheasti mies kuitenkin sitä mutusti tiedostamatta ollenkaan muiden hymyilyä. Hän kyllä söisi tämän virheen. Siinä koittaessaan löytää makkarasta edes pientä palaa palamatonta lihaa tuo kuunteli muiden keskustelua ja Kalusin ehdotettua uimaan menemistä nosti mies nopeasti katseensa ja oli vähällä pudottaa makkaransa maahan. Onneksi joku toinenkaan ei kuulostanut kovin innostuvan ja Alison ihmetti tätä myöhäistä ajankohtaa uimiselle, mutta Klausin mielestä uiminen kuului kesään ja varsinkin keskellä yötä.
Voi luoja minne hän oli lupautunut mukaan. Hän oli luullut että täällä vain tultaisiin seuraamaan huispausta ei.. paistelemaan makkaroita nuotiossa ja uimaan.
" Eh.. mä en.. ainakaan taida jaksaa..", tuo mutisi hiukan vaivaantuneena ja siirsi katseensa takaisin makkaraansa ja nyppi sitä taas muka niin kiinnostuneena ja laittoi välillä paloja palaneesta makkaran sisuksesta suuhunsa. Jos kaikki muut innostuisivat menemään ei hän voinut tietenkään jäädä pois..
"Jos muut menee.. voin vaikka jäädä vahtimaan Hughia..", tuo mutisten ehdotti.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Pe Maalis 11, 2011 9:34 pm

Klausin ehdotus ei kuitenkaan saanut tuulta siipiensä alle, koska Rabastanin sanoi jo kieltävästi. Leticia naurahti myös hieman sanoen ettei hänkään kyllä jaksaisi ainakaan tänä iltana. Tottahan hän puhui, häntä väsytti niin pirusti ja oli jo päättänyt että tämän makkaran jälkeen hän painelisi telttaansa. Muuten uintireissu keskellä yötä olisi kyllä sinänsä kiehtonut.
Klaus huokaisi tylsistyneenä muiden kieltäydyttyä kunniasta, mutta ilmaisi kyllä itse lähtevänsä räpiköimään. Vihjaisipa tuo vielä hieman siihen suuntaan että ehkä sieltä rannalta löytyisi joku uimakaveri. Ennen kuin seurueen naiset ehtivät mitenkään reagoida miehen sanoihin, tuo oli jo kadonnut siitä kipittäen telttojen väleistä sitä uimarantaa kohti.
Leticia hymähti päätään pudistellen ja loi Alisoniin meidän-veli-katseen ja alkoi sitten mussuttaa makkaraansa vähintäänkin yhtä vastahakoisena kuin Rabastankin. Mikseivät he voineet syödä vaikka.. vaikka.. juustoa.. Juustoa? Niin. Juustoa.
Letician syöminen oli enemmänkin närkkimistä, mutta pikkuhiljaa tuo makkara alkoi huveta. Hetken päästä Alison ja Justin ilmoittivat painelevansa pehkuihin ja käskivät heitä sammuttaa tulen ennen kuin lähtisivät. Niinpä Rabastan ja Leticia jäivät taas kaksin, mikä passasi kyllä paremmin kuin hyvin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Pe Maalis 11, 2011 9:55 pm

Rabastanin onneksi kukaan muukaan ei innostunut Klausin ideasta, mutta poika lähti kuitenkin yksinään rannalle ja elätteli toiveita, että sieltä seuraa irtoaisi kuitenkin. Rabastan heitti loput makkarastaan tuleen käristymään kuoliaaksi kun siitä oikein mitään saanut syödyksi ja toivotti hyvät yöt Justinin ja Alisonin lähdettyä omaan telttaansa unille. Rabastan käänsi katseensa noiden teltasta Leticiaan ja uteli tahtoiko tuokin jo kömpiä telttaan? Olihan siinä aika tunnelmallista istuskella, mutta nainen näytti niin kovin väsyneeltä. Eikä se ollut ihme kun kaikkea oli jo sinäkin päivänä ehtinyt tapahtua ja olisi kai ihan hyvä olla huomenissa pirteänä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Pe Maalis 11, 2011 10:05 pm

Muiden mentyä unilleen, Rabastan viskasi loput makkarastaan tuleen ja Letician olisi tehnyt mieli tehdä samoin, mutta nieli urheasti viimeisetkin palaset. Hän ei jaksaisi tänään enää kuunnella Rabastanin huolehtimista siitä että hänen pitäisi syödä kunnolla vauvan takia. Hänhän söi kyllä kunnolla! Mutta makkaraa.. yhh..
Kun makkarat oli syöty tai poltettu, Rabastan kysyikin haluaisiko Leticia lähteä jo unten maille. Leticia hymähti hieman ja nyökkäili väsyneesti. Aamulla pitäisi kuitenkin herätä ja pelikin alkoi jo jossain kahdentoista aikoihin. Ehkä heidän olisi pitänyt ostaa jokin ohjelma tai jokin, jotta pysyisivät hieman kärryillä siitä mitä tapahtuisi.
Tosin Leticia nyt juoksisi joka tapauksessa muiden perässä huomisen päivän huolimatta siitä mitä ohjelma sanoisi.
"Mennää joo vaa nukkuu," Leticia sanoikin ja kömpi siitä sitten jaloilleen. Muistettuaan Alisonin sanat, hän heilautti sauvaansa ja tuli sammui. Hän katsahti Rabastania, kiersi sitten sen heidän istuinpuunsa ja laskeutui sitten polvilleen kömpiäkseen telttaan. Teltassa oli sopivan lämmin vaikka hämärän tultua olikin tullut viileämpää, mutta ilmeisesti iltapäivän kuumuus oli lämmittänyt telttaa. Ei se kuitenkaan liian kuuma ollut.. Ainakaan Leticiasta, tosin nainenhan nyt oli aika moinen vilukissa.
Leticia kuitenkin avasi myös peittopaketin ja kääri sen auki koska hän ainakin halusi peiton alle. Oli kuinka lämmin tahansa, hän ei osaisi nukkua ilman peittoa.
Leticia heitti vielä housut ja paidan nurkkaan ja kömpi sitten peiton alle. Ei täällä ahdasta ollut.. Rabastan oli vain kuvitellut.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Pe Maalis 11, 2011 10:33 pm

Rabastan nousi pölkyn päältä Letician sammutettua nuotion ja kömpi naisen perästä telttan ja kiskoi teltan vielä kiinni, ettei sisään tulisi mitään itikoita tai vaikka sisiliskoja. Mies riisui ne omat kuteensa ja viskasi teltan toiseen nurkkaan ja toivoi vain etteivät ne keräisi yön aikana mitään kosteutta. Olisi aamulla kurjaa kiskoa päälleen kylmät ja kosteat vaatteet. Vaikka Rabastan uskoi, että hänen olisi aamulla tukalan kuuma oli ilta ollut sen verran viileä, että se sai meihenkin kömpimään sinne peiton alle Letician seuraksi. Mutistuaan hyvät yöt naiselle vei mies kätensä Letician masulle ja kömpi vielä hiukan lähemmäs tuota. Ei tarvitsisi kenenkään olla sinä yönä kylmissään.

Rabastan heräsi aamulla aikaisemmin kuin yleensä ja syy siihen oli se järkyttävä kuumuus. Nopeasti tuo ryömi peiton alta pois ja huokaisi syvään. Aamun aurinko tuntui paistavan suoraan heidän telttaansa ja oli kuin heitä olisi paistettu sinne elävältä! Leticia varmasti vain nautti kun saisi herätä siihen ihanaan kuumuuteen, mutta Raballe tämä oli ihan liikaa. Kaivettuaan hampaidenpesu vehkeet repusta kömpi mies hiljaa ulos ja veti teltan suuaukon vielä kiinnikkin perästään ennen kuin nousi jaloilleen.
Ulkona oli vain mukavan lämmin ja auringon ensi säteet tuntuivat vain mukavalta muuten hiukan kostessa aamu ilmassa. Rabastanin siinä venytellessä kääntyi tuo vilkaisemaan muita telttoja ja ilmeisesti kaikki muut olivat vielä unessa. Päästyään siihen teltan kulmalle iski mies tahnat hammasharjansa päähän ja samalla kun siinä nautti auringon paisteesta silmät ummessa harjasi tuo hampaitaan. Oli hän sen verran vielä unessa, että homma sujui hyvin rauhalliseen tahtiin. No..eihän hänellä mitään kiirettä tässä ollut.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Pe Maalis 11, 2011 10:46 pm

Leticia oli nukahtanut oikeastaan heti peiton alle päästyään pieni hymyn kare huulillaan Rabastanin kietoutuessa hänen ympärilleen. Tuo oli hädin tuskin saanut mumistua hyvät yöt kun oli jo sammahtanut. Illan viileys oli jo poissaan aamuauringon noustua taivaalle ja Leticia raotteli silmiään siinä turhankin kirkkaassa valossa. Ensitöikseen hän veti peiton naamalleen jottei aurinko paistaisi suoraan hänen silmiinsä.. Mutta samassa hänen oli valittava hapen loppumisen ja sokaistumisen väliltä ja hän valitsi jälkimmäisen. Hän nosti kätensä kuitenkin silmiensä suojaksi ja mumisi epämääräisesti jotakin. Hän ei todellakaan ollut aamuihmisiä, mutta ilmeisesti hän oli herännyt aivan ennen aikojaan. Nyt hän kuitenkin oli jo hereillä vaikkei hän silmiä vielä saanutkaan auki. Ja siinä nyt ajateltuaan silmiään, hän tajusi että eilisen päiväm meikit olivat vielä naamalla. Tuhisten jotain itsekseen, hän nousi istuma-asentoon ja huomasi sitten ettei Rabastan ollut enää siinä hänen vieressään ja ulkoa kuului hampaanpesun ääniä. Leticia hymähti itsekseen edelleen puoliunessa mutta alkoi silti kaivaa repustaan meikinpoistovälineitä. Tänään hän ei kyllä meikkaisi, sillä jos hän jotain vihasi niin teltassa meikkaamista. Se epäonnistui lähes poikkeuksetta. Niinpä hän tyytyi kiskaisemaan meikit naamaltaan pienen peilinsä avulla. Saatuaan meikit pois, hän heitti pitkähkön paidan päälleen, nappasi hammasharjansa ja kömpi ulos teltasta.
"Hyää.. tää ruoho on kylmää," hänen ensimmäiset sanansa olivat, sillä ruoho tosiaan oli kylmää ja vielä kosteaa yön kasteesta. Leticia kuitenkin nousi seisaalleen ja veti paidanhelmansa alemmas ja katseli hetken ympärilleen. Muualla näytettiin yhä nukkuvan, joten miksi ihmeessä hän oli tähän aikaan hereillä? Pelikin alkaisi varmaan joskus.. monen tunnin päästä.
Leticia alkoi sen enempiä puhumatta pesemään hampaitaan ja edelleen hieman silmiä siristellen katseli ympärilleen. Kaikkialla oli niin hiljaista.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Pe Maalis 11, 2011 11:26 pm

Rabasatan havahtui torkuistaan Letician äänen kuullessaan, mutta ei vaivautnut vilkaisemaan tuon suuntaan vaan sylkäisi tahnavaahtoja suustaan. Letician askeleet kuuluivat tulevan lähemmäs ja oli tuokin kai tulossa pesemään hampaitaan.
"Mitä sä nyt jo heräsit?", mies kysyi ja lykkäsi hammasharjan takaisin suuhunsa kysymyksensä kysyttään ja käänsi lopultakin katseensa Leticiaan tai oikeastaan Letician jalkaan tuon tepsuteltua siihen vierelle. Ei tuokan tainnut sen pirteämpi olla kuin hänkään, mutta eihän nainen muutenkaan ollut kovin pirteä aamuisin. Rabastan vetäisi hammasharjan suustaan ja kohotti katseensa nyt kunnolla ylös tuohon ja osoitteli Leticiaa nyt hammasharjallaan hetken vain mitään sanomatta kun haukotus keskeytti tuon yrityksen saada jotakin ulos, mutta lopulta kun haukotus loppui kysyi tuo lopulta oliko Leticia saanut nukutuksi hyvin.
"Miten voi olla näin lämmin", tuo mutisi saatuaan suunsa huuhdeltua ja näytti taas siltä kuin voisi nukahtaa siihen paikkaan. Se auringon lämpö houkuttelu niin laittamaan pitkäkseen ja torkkumaan vielä hetken..
"Mentäiskö käymään siellä rannassa..", tuo ehdotti ja kurotti vapaan kätensä nyppimään Letician paidan helmaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Pe Maalis 11, 2011 11:35 pm

Leticia oli juuri alkanut pesemään hampaitaan kun Rabastan kysyi häneltä oliko hän nukkunut hyvin eikä nainen siksi voinut kuin ynistä pesun lomasta ja nyökkäillä ja kohautella hartioitaan kuin ilmaisten että ihan hyvin, mutta paremminkin olisi ehkä voinut nukkua. Leticia kumartui sylkäisemään ensimmäiset vaahdot suustaan ulos Rabastanin pohdiskeltua kesän lämpöä. Leticia hymähti hieman katsellen ympärilleen ja jatkoi hampaiden pesua. Lopulta hän nappasi vielä vesipullon siitä teltan kulmalta ja huuhteli loput vaahdot suustaan juoden sitten vielä kulauksen puhdasta vettä.
Samassa Leticia tunsi Rabastanin nykivän hänen paidanhelmaansa ja hän laski katseensa mieheen. Tuo kysyisikin josko lähdettäisiin käymään siellä rannalla ja Leticia nyökkäsi hymyillen.
"Mennään vaan joo nyt kun ollaan hereilläkin," Leticia sanoi ja kyykistyi teltan puoleen laittaakseen hammasharjan takaisin reppuun ja napatakseen tummanvihreät kaprit jalkaansa. Housut saatuaan, hän laittoi vielä kengät koska ei tykännyt tästä kylmästä kosteudesta, mikä nyt kiusasi hänen varpaitaan. Lopuksi hän harjasi vielä hiuksetkin hieman paremmin vaikkei noissa liiemmin harjaamista ollutkaan. Hän oli varmaan nukkunut koko yön samassa asennossa niin eivät ne olleet takkuunkaan ehtineet mennä.
"Voidaan potkia kaikki hereille matkan varrelta," Leticia naurahti ilkikurisesti katsahdettuaan Alisonin ja Klausin telttojen suunnalle. Alison oli kuin hänkin; ei yhtään aamuvirkku. Tuo varmaan jahtaisi heitä koko matkan sinne rannalle jos hän nyt menisi herättelemään tuon. Olikohan Klaus päässyt sieltä rannalta takaisin nukkumaan..
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 12:04 am

Rabastan kävi viemässä hammasharjansa telttaan ja samalla nappasi sen paitansa sieltä nurkasta. Raba etsi vielä pyyhkeen mukaan ennen kuin kiskoi teltan kiinni. Hän kyllä hipsisi sinne varpaisillaan..
" Toivottavasti löydetään se..", hän mietti ja katseli suuntaan jonne Klaus oli illalla lähtenyt. Tuo oli kyllä sanonut sen olevan lähellä joten tuskin he eksyisivät.
Hän naurahti hiukan Lettyn ehdotettua, että he matkalla herättäisivät kaikki muut nukkujat. Jos he nyt kuitenkin antaisivat noiden nukkua niin saisivatpahan olla siellä rannalla rauhassa. Hän ei kaivannut mitään yleisöä. Siksi hän ei ollut illalla halunnutkaan sinne uimaan. Varsinkin jos siellä olisi ollut joitakin teininoitia hillumassa. Toisekseen.. jotta hän saattoi mennä veteen oli hänen käärittävä kätensä siteistä jolloin piirto näkyisi. Näin aamusta siellä tuskin olisi ketään ja jos olisikin niin varmasti hyvin niukasti. Rabastan heitti pyyhkeen olalleen ja lähti rantaa kohti.. tai sinne missä oletti rannan olevan. Matkalla ei tullut oikein ketään vastaan, vain muutama muu aamuvirkku kuikuili jo hereillä. Ranta oli kuin olikin ihan siinä heidän lähellään eikä heidän tarvinnut sitä kauheasti etsiskellä kun se vain tuli pienen kävelyn jälkeen vastaan. Rabastan vilkuili ympärilleen heti hiukan mutta ainakaan siinä osaa rantaa ei näyttänyt olevan vielä ketään joten mies riensi ihan hiekalle asti ja jäi hetkeksi vain sörkkimään varpaillaan rantahiekkaa ennen kuin käänsi katseensa Leticiaan virnistäen.
" Mennäänkö uimaan?", tuo kysyi ja kiskoi jo paitaa pois päältään. Uiminen näin aamusta ainakin piristäisi ja saisi kunnolla hereille.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 12:19 am

Leticia katsahti hieman hymähtäen Rabastanin kaivamaa pyyhettä ja tuosta nyt saattoi kuka tahansa jo päätellä ihan oikein. Rabastan oli selkeästi menossa uimaan eikä vain käppäilemään rannalle ajan kuluksi. No ehkä uiminen ehkä olisi ihan hyvä idea.
Leticia lähti Rabastanin perään sinne, minne Klauskin oli lähtenyt. Ohimennessään Leticia kumartui pikaisesti kuuntelemaan kuuluiko Klausin teltasta tuhinaa ja kyllähän poika oli ilmeisesti rannasta takaisin selvinnyt yön aikana. Ties mitä rantabileet siellä oli edellisiltana ollut..
Ranta ei ollutkaan yhtään kaukana vaan ihan muutamien minuuttien päästä he jo saivat tuon.. järven näkyviin. Rabastan juoksi jo rantahietikolle ja Leticia asteli hieman rauhallisemmin perässä. Hän mietti vielä uskaltaisiko mennä sinne järveen.. Kylmää vettä se varmasti olisi, mutta selkeästi Rabastan ainakin oli aikeissa. Tuo kysyis kyllä mentäisiinkö uimaan, mutta vastausta odottamatta heitti jo paitansa pois. Leticia naurahti hieman päätään pudistellen. Hmph.. Kai se nyt oli pakko.
Leticia vilkaisi vielä ympärilleen, mutta koska ketään ei näkynyt.. Hän otti kengät pois ja samoin housut ja sen paidankin niin että hänelle jäi vain alusvaatteet. Hiekkakin tuntui jo kylmältä, saatika vesi. Rohkeasti Leticia kuitenkin hipsi vesirajaan ja kokeili vettä varpaillaan.
"Ääää se on kylmää," hän puuskahti katsahtaen Rabastania ja vetäen kädet ympärilleen kuin estääkseen siten kylmän tulemisen. Kamalaa. Kylmä vesi heti aamusta.. Huh..
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 12:36 am

Rabastan laski pyyhkeen paitansa päälle nätisti ettei se menisi hiekkaan. Ei olisi kiva koittaa kuivailla itseään hiekkaiseen pyyhkeeseen. Sillä aikaa kun hän oli koittanut saada pyyhkeen nätisti oli Leticia tehnyt päätöksensä ja päättänyt tulla hänen seurakseen uimaan. Nainen oli kuitenkin jäänyt siihen vesirajaan ja kääntynyt vilkaiseman hänen suuntaansa samalla kun valitti veden olevan kylmää.
"Se kylmyys menee ohi heti kun sinne veteen pääset vaan", hän sanoi hymyillen sieltä kauempaa ja jotenkin meihen katse etsiytyi heti siihen Letician masulle. Eihän se nyt kovin iso ollut vieläkään, mutta siitä vain erottui aina vain enemmän. Raba asteli lämpimän hiekan poikki Letician luokse ja kietoi hetkeksi omatkin kätensä tuon ympärille ja katseli järveä jonka vesi kyllä näytti kovin houkuttelevalta ja mies tyrkkäsi omatkin varmaansa kokeilemaan vettä.
" Pöh.. sinne vaan.. ihan lämmintähän se jo on", hän sanoi ja siirsi kätensä naisen ympäriltä tuon selälle ja työnsi tuota hiukan edeltään vettä kohti.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 12:48 am

Rabastanin vakuuttelut menivät kyllä nyt kuin kuuroille korville. Joo-o, Leticia tiesi että kun alkujärkytyksestä toivuttaisiin niin vesi olisi kyllä lämmintä. Olihan nyt kesä ja kaikkea.. Mutta silti. Se oli silti kylmää!
Rabastanin kiedottua kätensä Letician masulle, Leticia laski omat kätösensä tuon käsivarsille huokaisten pienesti. Äkkiä Rabastan kuitenkin lähti työntämään häntä järveä kohti yrittäen muka sanoa että vesi oli lämmintä.
"Ei, ei ei.." Leticia yritti vastustella ja kääntyi ympäri Rabastanin puoleen yrittäen tarttua tuon olkapäihin jottei hänen olisi pakko luisua veteen. Vettä oli kuitenkin jo melkein polveen saakka eli ilmeisesti vesi oli hyvin äkkijyrkkää.
"Mä muutin mieltäni," Leticia sanoi jo muka-kauhuissaan veden kylmyydestä ja takertui tiukemmin Rabastanin käsivarsiin. Samassa hiekka hänen jalkansa alla kuitenkin petti ja kiljahtaen hän upposi veteen.. Vetäen Rabastanin mukanaan, koska ei vain suostunut päästämään tuosta irti.
Henkeään haukkoen Leticia nousi pinnalle ja räpiköi siinä hetken, muttei uinut takaisin rantaan.
"Mä sanoin et tää on kylmää!" hän henkäisi, mutta nauroi sitten. Ehkei se kuitenkaan ollut niin kylmää..
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 1:53 am

Letician veteen saaminen ei ollutkaan niin helppoa. Kesken hänen yrityksensä saada Leticia veteen tuo kääntyi ympäri ja tarttui hänen käsivarsiinsa. Rabastan oli kuitenkin päättänyt saada naisen veteen joten tuo ei antanut periksi vaikka Letty olikin takertunut häneen ja nyt jo sanoi muuttaneensa mielensä sen uimisen suhteen.
Muutaman askeleen jälkeen hiekka kuitenkin petti Letician jalkojen alla ja nainen kiljahti upotessaan veteen. Missään välissä tuon ote ei Rabasta ollut irronnut joten mies humahti tuon perästä veden alle hetkeksi. Leticia ehti pintaan ennen häntä, mutta pian mies ilmestyi siihen tuon vierelle ja toivuttuaan äkki sukelluksesta ei tui voinut kuin nauraa.
" Vai kylmää!", tuo nauroi ja vilkaisi rannan suuntaan ennen kuin käänsi katseensa takaisin Leticiaan. Miehen omat jalat ylettyivät aika hyvin vielä siinäkin pohjaan. Hiukan tui sai kuitenkin jo varpistella jos halusi pitää päänsä kunnolla pinnalla.
" Taas sun lyhyytes huonoja puolia.. älä ihan näännytä itseäs kun koitat pinnalla pysyä", mies kiusasi ja siirsi hiukan märkiä hiuksia pois naamaltaan että näkikin jotakin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 2:03 am

"No on tää!" Leticia intti vaikka olikin jo eri mieltä jopa itsensä kanssa.. Kuinka huolestuttavaa? Hän naurahti hieman nosti jalkansa pintaa kohden niin että pystyi kellumaan siinä. Rabastan jo kiusasi häntä taas hänen pituudestaan ja Leticia roiskaisikin tuon naamalle kunnolla vettä kiitokseksi.
Leticia pyörähti vedessä ympäri ja ui hieman ympyrää siinä järven rannassa ja totesi nyt ettei vesi niin kylmää tosiaan ollut kuin miltä se oli aluksi tuntunut. Ja vesi oli todella virkistävää näin aamusta vaikkei hän välttämättä enempää kylmiä kylpyjä heti aamulla haluaisi. Lämmin suihku olisi kiva.. Tai sitten vain lämmin peti ja siinä Rabastan vieressä. Leticia melkein odotti jo talvea ettei mies aina karkaisi hänen vierestään jonnekin kun tuolle tulisi peiton alla liian kuuma..
Äkkiä Leticia sukelsi tarkoituksenaan vain oikaista hiuksensa sinne taakse, mutta sukeltaessaan hän sai idean ja ui veden alla Rabastanin luo kutittaen tuota kyljistä ennen kuin nousi nauraen takaisin pintaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 2:43 am

Leticia vain kovasti väitti vastaan vaikka tuokin varmasti jo oli huomannut miten lämmintä vesi oli. Raba kiskaisi jalkansa ylös pohjasta ja harkitso jo syvemmälle uimista, mutta kuittailtuaan Letician pituutta päätti nainen ruiskia vettä kostoksi hänen päälleen joten joutessaan äkisti suojautumaan vedeltä, ei mies päässytkään uimaan minnekkään. Naurahtaen mies kurkkasi käsivartensa alta roiskinnan loputtua.. tai hänen oletettua sen loppuneen, mutta Leticiaa ei enää näkynytkään missään. Mies kääntyili hetken siinä paikllaan ihemetellen mihin nainen muka oli jo ehtinyt. Äkkiä hän kuitenkin tunsi jotakin kyljillään ja oli varma, että nyt häneen oli tarttunut jotkin meduusan lonkerot jotka kovasti kutittivat häntä ja miehen siinä koittaessa kiemurrella kauemmas ilmestyikin veden alta meduusan sijasta Leticia.
"Ehdin jo luulla, että jokin otus aikoo viedä mut", hän sanoi nauraen ja livahti kauemmas Leticiasta tuon nyt tultua taas näkyviin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 2:52 am

Letician päästyä pintaan, Rabastan jo luikki häntä karkuun puhuen jotain joistain otuksista, mitkä aikoo viedä tuon. Leticia naurahti, sukelsi nyt uudelleen niin että sai vihdoinkin ne hiukset silmiltään sinne taakse ja pintaan tultuaan kuivasi naamansa kädellään jottei vettä menisi silmiin.
"Mitäs otuksia täällä muka olisi," Leticia naurahti hiippaillen siinä hitaasti vettä pitkin liukuen Rabastania kohden, "paitsi ehkä yksi julmasti veteen heitetty Leticia." Leticia roiskaisi jälleen vettä Rabastanin suuntaan ja sukelsi heti niin tehtyään. Tällä kertaa hän takertui veden alla miehen karvaiseen koipeen ja vetäisi tuota hieman alaspäin. Samassa hänen oli kuitenkin palattava takaisin pintaan happea haukkaamaan. Tällä kertaa hiukset eivät tulleet kasvoille vaan jäivät kiltisti ihan taka-alalle ja Leticia sai pyyhkäistyä vedet kasvoiltaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 3:05 am

Rabastan nauroi hiukan Letician ihmetellessä mitä vedessä nyt muka olisi.. muuta kuin hän.
" Meduusoita?", mies ehdotti mietteliään näköisenä ja ehdotti, että vedessä saattoi myös olla jotakin muuta hirvityksiä jota he eivät vain vielä tunteneet. Siinä miettiessään näitä järven hirvityksiä ei mies tällä kertaa ehtint suojautumaan Letician roiskimiselta ja sillä ailaa kun tuo koitti kuivata naamaansa oli Leticia taas kadonnut. Nyt hän kyllä osasi odottaa Letician iskevän veden alta joten tuo asteli muutaman askeleen taakse päin katse järven pinnassa. Veden alle hän ei tuota menisi etsimään.. naisen oli kuitenkin tultava pintaan lopulta, mutta piti vain toivoa ettei tuo saisi häntä sinne veden alle seurakseen. Rabastan oli vähällä kiljahtaa tuntiessaan äkkiä kädet jalkansa ympärillä ja tuntiessaan nykäisin alaspäin. Nytkö tuo hirviö sitten oli hänet saanut! Tämäkö olisi hänen loppunsa..
Onneksi hirviön happi alkoi loppumaan ja Letty nousi taas pintaan. Naisen vielä kuivaillessaan kasvojaan oli Rabastanin vuoro kadota pinnan alle ja uida pakoon. Vasta kauempana naisesta tuo ilmestyi takaisin pintaan.
" Sä olet pahempi takertuja kuin ne meduusat joita tässä pelkään", tuo nauroi
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 3:17 am

Letician kuivaillessa kasvojaan, Rabastan oli kadonnut. Leticia vilkaisi ympärilleen jotenkin typeränä, koska tietenkin Rabastan nyt puolestaan sukeltanut.. Ja äkkiä tuo ilmestyi jonkun matkan päähän Leticiasta nauraen että hän oli pahempi kuin meduusat. Leticia naurahti hieman.
"No mut ei meduusat takerru!" hän sanoi uiden nyt muutaman vedon Rabastanin suuntaan, "ne polttaa ja pistelee!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 10:01 am

" Mä luulen, että jos päästän sut vielä liian lähelle niin säkin poltat ja pistelet..", Rabastn sanoi ja vajosi veteen leukaansa myöten jääden siihen paikalleen hetkeksi lillumaan. Hänellä olisi pian jalat täynnä outoja polttojälkiä Letician takerreltua häneen tuon tuostakin..
" Tuolla on joku..", mies äkkiä sanoi ja jäi katselemaan rannalle tulleita poikia ja seurasi noiden puuhia kun kaksikko levitti pyyhkeensä hiukalle ja oli varmaan vamistautumassa aamu uinnillekkin. Rabastan ui nopeasti Letician luokse ja iski kätensä tuon silmille juurin nuo nuoret velhot alkoivat kiskomaan paitaa pois päältään.
"Voi mä kerron kyllä sitten kun noi kaks hirviötä on mennyt veteen.. ei mitään hätää kulta mä suojelen sua ja sun silmiäs tuolta hirvittävältä näyltä!", mies selitti kuin rannalla olisi juuri teurastettu jotakuta.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 1:04 pm

Leticia naurahti Rabastanin huomautukselle uiden vielä hieman lähemmäs Rabastania ja jäi siihen lillumaan myöskin. Äkkiä Rabastan näytti katsovan johonkin rannella ja huomautti että siellä oli joku, jolloin Leticia automaattisesti kääntyi katsomaan että kuka ja missä. Leticia ei ehtinyt kuitenkaan nähdä kuin jonkun pienen ihmisryhmän kun Rabastanin kädet jo ilmestyivät hänen silmilleen ja maailma pimeni. Tuo solkotti jotain hirviöistä ja siitä kuinka suojelisi hänen silmiään tältä kamalalta näyltä.
"Rabastaan!" Leticia naurahti ja kääntyi ympäri niin ettei enää katsonut rantaa kohden vaan Rabastaniin. Samalla hän oli tarttunut Rabastanin käsiin ja vääntänyt tuon kädet pois kasvoiltaan. Hän katsahti tuota virnisäen pidellen tuon käsiä alhaalla ja kääntyi sitten katsomaan tuota karmivaa näkyä, milä Rabastan oli häntä yrittänyt niin kovin suojella. Joku nuorien poikien lauma oli valmistautumassa uimiseen. Tai osa noista näytti olevan jo vedessä, mutta muutama vielä koikkelehti siinä rannalla. Leticia hymähti kulmaansa kohottaen ja käänsi sitten taas katseensa Rabastaniin.
"Oiii kuinka karmiva näky!" hän naurahti päätään pudistellen, "miten selviän tästä?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 1:18 pm

Rabastanin saatua Letician silmät suojattua jäi tuo itse tarkkailemaan näitä rannalle saapuneita nuorukaisia ja tajusi siinä tihrustaessaan ketä nuo oikeasti olivatkaan ja henkäisi hiljaa. Ei voinut olla totta..
Leticia nauraen ihmetteli miltä hän nyt muka tuota koitti suojella ja käännyttyään ympäri sai tuo hänen kätensä väännettyä alas ja pitelikin hänen kätensä visusti siellä alhaalla, ettei vain uudelleen menisi peittämään tuon silmiä. Leticiakin kääntyi vilkaisemaan rannan suunnalle jossa nyt muutama kaveri oli päässyt veteen asti.
" Et kyllä millään..", Rabastan vastasi oma katse tiiviisti luotunua rannalle vielä jääneeseen kaksikkoon ja laski sitten katseensa hetkeksi Leticiaan ja osoitti sitten rannan suuntaan.
"Toi tummempi nuorukainen on irlannin uus pitäjä", hän sanoi ja osoitti sitä kaksikon lihaksikkaamoa kaveri joka kovasti viittoili käsillään ja selitti ilmeisesti jotain hyvin hauskaa koska tuon seurassa seisoskeleva hitusen pienempi kaveri tukehtuvan nauruunsa.
".. se toinen on samasta joukkueesta niiden jahtaaja", hän sanoi ja käänsi lopulta taas katseensa Leticiaan. Ne veteen pulahtaneet tyypit olivat varmaan vain olleet jotkakin noide kavereita.
" Tulisipa ne meduusat nyt ja polttaisi nuo kaverit..", mies mietti nauraen.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 1:29 pm

"Ei kai!" Leticia henkäisi Rabastanin esiteltyä toisen pojista pitäjäksi ja käännähti samassa taas katsomaan noita. Joojoo, tuijottaminen oli väärin mutta minkäs teet kun kyseessä oli joitain julkkiksia! Eivätkä nuo olleet tainneet edes huomata heitä vielä. Rabastan selitti vielä että se pienempi kaveri oli jahtaaja. Leticia katsoi vielä sen aikaa ku tuo huispauskaksikko pulahti hekin järveen. Tosin se pitäjä näytti jotenkin puolittain viskaavan sen pienemmän miehen. Klaus varmaan kuolisi tähän paikkaan jos nyt olisi uimassa. Hah.. Olisikin kiva kertoa teltoille palattuaan että oli ollut uimassa Irlannin pitäjän ja jahtaajan kanssa. Klaus varmaan tukehtuisi aamiaiseensa.
Leticia nauroi Rabastanin vedottua taas meduusoihin.
"No äläs nyt," Leticia sanoi katsahtaen vielä poikien suuntaan, "se pelihän ois vallan tylsä jos niil ei ois pitäjää. Ois liian helppoo Bulgarialle.." Leticialla ei ollut taas aavistustakaan siitä että oli olemassa semmoisia tyyppejä kuin varapelaajat.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 2:09 pm

Huispaaja kaksikko pulahti nuokin lopulta veteen ja Rabastan käänsi katseensa taas Lettyyn. Ei hän ollut yhtään odottanut, että tänne joukkuelaisia eksyisi vaikka nt kun asiaa tarkemmin ajatteli oli se ihan järkevää.. mites sen paremmin valmistautua peleihihn kuin nopea pulahdus järveen.
" Oishan niillä varapelaajat", Raba kertoi naurahtaen ja sipaisi naisen märkiä hiuksia pois tuon naamalta minne niitä oli hiukan liimaantunut.
".. se varapelaaja ei vaan oo yhtä etevä joten ois jo valmiiks hiukan helpompaa sitten", hän sanoi ja tarkkaili taas Letician olan ylitse noiden touhuamista vedestä ja pojilla näytti olevan ilmeisen hauskaa. Hirvittävän nuorilta kyllä näyttivät.. ah heidänkin poikansa voisi siis olla ammattilainen jo varmasti ennen kuin valmistuisi Tylypahkasta.. tai mitä nyt kävisikään.
".. mitä jos meidän poika ei käviskään Tykypahkaa", hän äkkiä sanoi ja käänsi katseensa Leticiaan. Tietysti se oli matkojen kannalta parempi, mutta ei ne matkatkaan ollut este kun ne reissattiin vain pariin kertaan vuodessa.
" Meidänkään ei ollut aluksi tarkoitus kummankaan käydä koulua Tylypahkassa, mutta äiti sitten oli vaatinut niin..", hän kertoi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 2:32 pm

"No mut jos niil on varapelaajat, jotka on huonompii ku noi.." Leticia mietti ääneen, "ja jos niil on jo valmiiks huonompi joukkue ni eiks Bulgarialle tulis sit vaa tylsää ku ne pelais? Kerran ne on niin ylivoimasii.."

Leticia hämmästyi hieman Rabastanin ajatuksenjuoksusta kun yhtäkkiä tuo täräytti että mitä jos heidän poikansa ei kävisikään Tylypahkaa. Tuo selvitti vielä hieman sitä kuinka heidän äitinsä ei ollut laskenut poikiaan muualle kuin Tylypahkaan. Ilmeisesti isä oli muuta vaatinut.. Mutta mihin nuo sitten lähetettäisiin? Ei ainakaan Durmstrangiin, koska siellä oli niin tuhottoman kylmä ja lapsihan vain jäätyisi sinne.. Ja se Ranskan Beauxbatons vaikutti epäilyttävältä. Hän ei ollut nähnyt kuin tyttöjä siitä koulusta, joten näinköhän sinne edes poikia otettiin.. Toisaalta minne ranskalaiset pojat sitten menivät kouluun?
"En mä oo ajatellu niin pitkälle," Leticia naurahti, "siihen on kuitenki yli 11.. melkee 12 vuotta ennen ku se pitää päättää.."
"Mut miks me laitettais lapsi kauemmas ku Tylypahkaa?" Leticia kysyi kertomatta ainakaan vielä omia mielipiteitään noista kahdesta muusta koulusta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 12, 2011 2:50 pm

Rabastansiirtyi hiukan matalammalle jotta sai jalkansa pohjaan ja laski kätensä Letician vyötärölle pitääkseen tuonkin siinä pinnassa, ettei tuon kuitenkaan tarvitisi kauhealla vaivalla pitää itseään painumasta veden alle. Kun tuommoinen kääpiö oli niin pitihän tässä hiukan olla avuksi.
"No onhan siihen aikaa, mutta tuli vaan tuossa mieleen noita huispaajia katsellessa..näyttävät vaan niin nuorilta, että hyvä jos ovat edes valmistuneet vielä koulusta", hän sanoi hymyillen. Olihan se hyvä käydä koulunsa loppuun vaikka ei siitä hänellekkään mitään hyötyä ammatin hankinnan kannalta ollut. Muuten oli kyllä ollut hyödyllinen.
Letician kysyttyä miksi he laittaisivat lapsensa edes mihinkään muualle kuin Tylypahkaan kohautti mies hiukan olkiaan katse taas noissa vedessä riehuvissa nuorukaisissa.
" Ettei sitä vahingossakaan lajitella Puuskupuhiin"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content




ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Huispauksen MM-kisat
Takaisin alkuun 
Sivu 3 / 9Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: