PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Huispauksen MM-kisat

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
KirjoittajaViesti
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   To Huhti 21, 2011 12:52 pm

" Hymyilen mä sun isälleskin vaikka en siitä tykkää", Rabastan sanoi kun Letician mielestä voitu näin hymyillä jos jostain pidetty ja sanoi sen vain varpaiden niin kutittaneen, että hymy oli tullut ihan väkisinkin.
" Sääret on helposti kutiavat..", tuo mutisi vaikka se ollut totta. Ei mies oikeastaan kutissut mistään, mikä oli kyllä hyvä.. koska Leticia olisi varmasti jo monet kerrat kiusannut hänet nauru kuolemaan saakka kutittelemalla. Äkkiä ilkikurinen virnistys nousi Rabastanin kasvoille ja nopealla liikkeellä he olivat vaihtaneet paikkoja niin, että Leticia vuorostaan oli selätettynä ja hän siinä tuon käsiensä varassa.
"Muistaakseni kuitenkin.. toinen meistä kutiaa .. hyvinkin helposti", Rabastan sanoi ja potki hieman jalallaan sitä peittoa poispäältään jotta se nyt ei olisi tiellä siinä. Mies siirsi kätensä takaisin Letician kyljille se sama virne edelleen naamallaan ja kutitteli tuota hieman. Eikähän Letician nauruun heräisi ne viimeisetkin vielä uinuvat ihmiset.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   To Huhti 21, 2011 1:11 pm

"Nii mut et tollee samalla tavalla!" Leticia väitti nauraen, "se miten sä hymyilet iskälle ni se on sellast.. sellast niinku nyt appiukoille hymyillää. Sä hymyilit ihan eri taval äsken!"
"Haha! Älä yritä! Kyllä mä sut sen verran hyvin jo tunnen ettet sä mistään kutia!" Leticia naurahti Rabastanin inttäessä yhä vastaan. Myöntäisi nyt vaan että piti hänen varpaistaan.. Toisaalta oliko se nyt lopulta tärkeää? Ehkä kivempaa olikin kiusata toista kun ei tarkalleen tiennyt mitä mieltä tuo siitä oli.. Se piti vain pienen jännityksen mukana kiusoittelussa.
Äkkiä Rabastanin ilme muuttui jotenkin ja Leticia kohotti hymyillen kulmaansa autuaan aavistamattomana siitä, mitä tuleman piti. Hän oli jo aikeissa kysyä mitä nyt, mutta samassa Rabastan jo kippasikin hänet päältään ja nousi nyt vuorostaan hänen päälleen. Leticia vain hymähti katsellen tuon kasvoja siinä yllään eikä vieläkään tajunnut mitä tuo haki tällä tempauksellaan takaa.
Samassa Rabastan alkoi jotenkin ilkikurinen ilme kasvoillaan puhua siitä kuinka jompikumpi heistä kuitenkin kutisi.. Eikä ollut kovin vaikea enää tajuta mitä oli tapahtumassa! Ensin Letician kasvoille nousi hieman epäuskoinen hymy ja hän pudisteli hieman päätään aikeinaan viittoa ettei tuo nyt oikeasti voisi häntä alkaa..
Samassa Rabastanin kädet löytyivät hänen kyljiltään ja oli Letician vuoro kiljua, nauraa, vuodattaa naurun kyyneliä ja yrittää vääntäytyä tuloksetta karkuun.
"Rabastan!! RABASTAN!! Eiiiii lopeta!! En kius-... en kiusaa enää lupaan!!" Leticia ulvoi nauraen ja yritti saada otteen Rabastanin käsistä, jotta saisi tuon lopettamaan mutta kuten aina tälläisissä tilanteissa.. Mitä hän muuta pystyi kuin yrittämään kaikkensa siinä kuitenkaan onnistumatta!!

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   To Huhti 21, 2011 1:42 pm

Leticialle hänen kutitus hyökköyksensä tuli selvästi yllätyksenä eikä nainen osannut epäillä mitään edes silloin vielä kun hän tuon kellisti alleen. Oli siis vielä hauskempaa huomata naisen yllättynyt ilme hänen sanottua, että toinen heistä kyllä kutisi ja Letician tajutessa vihdoin mitä oli tulossa, mutta sillloin oli jo liian myöhäistä yrittää pakoon. Rabastanin kädet kun olivat jo löytäneet Letician kyljille ja kun kutittaminen oli alkanut ei siinä auttanut muu kuin kiljua ja nauraa eikä pakenemisesta tullut mitään. Letician aneluita lopettamisesta kuunnellessaan Rabastan vain hymyili.
" Vai lupaat olla kiusaamatta.. mahdankohan ihan uskoa tuota?", Raba sanoi viel' kutittelua jatkaessaan. Letician nauru kuulosti niin ihanalta, että se miehen itsensäkkin vain hymyilemään leveämmin. Telttanaapurit tosin eivät varmaan enää kovin hymyilleet tässä vaiheessa ja Raba lähinnä pelkäsi jonkun pian tulevan ja kaatavan teltan kostoksi heidän niskaansa tästä meuhkaamisesta! Lopulta Rabastan kumartui alemmas ja samalla kuin suukotti naisen otsaa lopetti tuo Letician kiusaamisen nauraen.
" Ehkäpä sä tästä opit pitämään ne varpaat kurissa"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   To Huhti 21, 2011 1:55 pm

Rabastan ei tuntunut uskovan hänen lupauksiaan ja Leticia vain yritti vakuutella tuota huutamalla että kyllä hän lopettaisi!! Joskin.. Ei hän nyt ihan kokonaan lopettaisi, mutta sillä erää.. Ainakin vähäksi aikaa. Kyllä Rabastankin häntä aina välillä kiusasi, joten miksei tuokin saisi.. Ja koska Rabastan ei kutissut mistään kohtaa niin ainoa hänen kiusaamisaseensa oli nimenomaan kylmät varpaat! Ei hän siksi voisi mitään kovin pitävää luvata.. Tosin ehkä hän voisi nyt jo lopettaa siltä yöltä. Hän kun oli huonossa asemassakin juuri nyt, joten parempi kai olisi lopettaa.
Rabastanin vihdoin lopetettua kutittamisen ja toivottua että hän olisi nyt sitten muka oppinut tästä jotain. Leticia oli hieman hengästynyt siitä kaikesta riuhtomisesta ja nauramisesta, joten pienesti vielä naureskellen tuo huokaisi syvään miettimisen edessä.
"Niillä on oma tahto," hän sanoi muka niin hirveän viattomasti, "en mä voi niille mitää.." Vasta nyt Leticia alkoi huomaamaan kuinka häntä alkoi jo hieman väsyttää. Ihmekös tuo! Paljonkohan kello jo oli.. aurinko varmaan nousisi ihan pikapuoliin ja he olivat vielä hereillä! Ja varmaan kaikki telttanaapuritkin.
"Hyi Rabastan.. Olet mölynnyt koko yön ajattelematta yhtään naapureita!" hän torui virnistäen. Rabastan vai? Hänhän se tässä enemmän älämölöä oli pitänyt, mutta.. Rabastanin syy. Jos tuo ei olisi kiusannut häntä, hänen ei olisi tarvinut kiljua.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   To Huhti 21, 2011 2:14 pm

" Vai omatahto.. samaa voisin sanoa sormistani", Raba kulmaansa kohohottaen vastasi ja antoi vielä pienet maistiaiset niistä itse ajattelevista sormistaan jotka vielä omasta tahdostaan löysivät hetkeksi Letician kyljille. Raba kuitenkin huomasi itsekkin haukottelevan pian joten mies kierähti siit' Letician yltä naisen vierelle ja tarttui peiton reunaan kiskoakseen takaisin paikoilleen. Hän kuitenkin kömpi itse peiton suojista pois ja jätti sen kokonaan Leticialle, koska hänellä oli oli ihan hemmetin kuuma kaiken sen riehumisen jälkeen.
" Minäkö mölynnyt?", Rabastan sanoi ja kiskaisi peittoon käärityn naisen kainaloonsa päätään pudistelle nja muistutti miten se oli hänestä ollut Leticia joka äskenkin oli ulvonut naurusta niin, että varmasti oli telttailijat alueen laidaltakin heränneet tuon mölyämiseen. Raba haukotteli uudelleen, mutta ei silti tuntunut siltä että tässä olisi jo valvottu melkein koko yö vaikka väsy olikin jo alkanut tuleemaan. Kauaa he tuskin eivät ehtisi nukkumaan, mutta kotiin pääsyn jälkeen sitä voisi painella suoraan takaisin sänkyyn jatakamaan uniaan.
" Paras kai yrittää nukkua hieman ennen kuin kostonhimoinen siskos potkii meidät hereille.. ", hän hymyillen sanoi ja halunnut edes tietää olivatko he valvottaneet kauankin Letician siskoa ja tuon perhettä möykkäämisellään. Onneksi nuo kuitenkin olivat velhoja joten..muutama taika ja olivat varmasti päässeet eroon heidän häiritsevältä möykkäämiseltä. Hyvän yön toivotusten jälkeen ja pikaisten pusujen sulki Rabastan lopulta silmänsä eikä mennyt kuin hetki ennen kuin mies oli simahtanut sikeään uneen.

Rabastanin uni ei kuitenkaan kestänyt kauaa. Tuo oli juuri näkemässä mitä ihaninta unta jostakin eväsretkestä jonne Leticia oli leiponut päärynämuffinsseja niin paljon kuin hän vain jaksaisi syödä ja juuri kun hän oli haukkaamassa ensinmäistä puraisuaan siitä ihanasta muffinsista sai hän kylmän suihkun niskaansa! Huutaen Rabastan pomppasi ylös eikä ehtinyt kuin nähdä vilauksen Alisonista joka nauraen oli peruuttanut ulos teltasta tempauksensa päätteeksi ja naureskeli nyt ulkona miten oli saanut kostettua sekä yöllisen meuhkaamisen, että siskonsa yhtä märän herätyksen hänelle edellisenä aamuna. Justin kuului mutisevan ettei Leticia sentään ollut heittänyt sangollista vettä niskaan, mutta Alison muistuttikin miten hänen oli pitänyt kostaa kahdesta asiasta joten pieni kastelu ei olisi riittänyt kostoksi. Rabastan pärski siinä hetken ja siirsi märkiä hiuksia silmiltään jotta näkisi Letician kääntyessään tuon puoleen. Hän siis ei ollut ainut joka oli kastunut`?
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   To Huhti 21, 2011 3:45 pm

Leticia älähti pienesti Rabastanin kutittaessa häntä vielä kaikista niistä hänen antamista lupauksista huolimatta.. Vai väitti tuo että hänenkin sormillaan oli oma tahto siinä missä Letician varpaillakin! Tuo ei selvästikään tuntenut hänen varpaitaan.. Mutta oppisi kyllä kantapään kautta tuntemaan kerran tuo niin varma sormien ja varpaiden samankaltaisuudesta oli..
Lopulta Rabastan kömmähti pois siitä hänen päältään ja veti johonkin nurkkaan potkitun peiton takaisin heidän päälleen.. Liukuen tosin itse pois peittojen suojista. Leticia kääriytyi puolestaan tiiviisti peittoon ja pian Rabastan jo veti tämän Lettykäärön kainaloonsa ja Leticia tyytyi hymyilemään autuaan tyytyväisenä.
"En olisi kiljunut mikäli sinä et olisi kiusannut minua.." Leticia mutisi vastaukseksi pienen viattoman hymyn takaa. Tottahan se oli.. Tai niin Leticia ainakin uskotteli sekä itselleen että Rabastanille. Enemmän ehkä kuitenkin itselleen..
Leticia oli jo vaipumassa uneen kun Rabastan antoi hänelle vielä hyvänyönsuukon. Hän mutisi jotain epäselvää puoliunista mössötystä vastaukseksi ja saman tien hän jo nukahti. Kai hän nukkui jo mutistessaan.. Ainakaan hän ei muistanut puhuneensa enää aamulla.

Leticia oli tunnettu siitä että hän vihasi aamuherätyksiä varsinkin jos ei saanut herätä omatoimisesti. Tämä aamu tuntui kuuluvan niihin, joiden päätteeksi pidettiin siskon murhajaiset. Taas yksi hyvä syy miksi seurustella kuolonsyöjän kanssa.
Leticia nimittäin oli pompata yläpystyyn saadessaan ämpärillisen kylmää järvivettä niskaansa. Hän kiljaisi, pongati istualleen ja jäi tuijottamaan silmät kauhusta ympyräisinä ja henkeään haukkoen eteenpäin. Mitä unta hän ikinä olikaan nähnyt, se oli muuttunut pikkuhiljaa joksikin painajaiseksi ja olisihan hänen pitänyt tietää ettei sisko sulattaisi sitä että hän oli tuon aamulla herättänyt.
"ALISON!!!" Leticia kiljui ja samalla kun Alison oli jo nauraen kömpinyt teltasta ulos, Leticia taisteli itseään irti peittonsa (joka ei enää ollut lämpöinen ja suloinen vaan märkä ja kylmä) sisuksista. Lopulta hän pääsi ennätysnopeasti ulos teltasta ja juoksi siskonsa kimppuun. Nauraen Alison juoksi karkuun ja Leticia oli kompuroida yhä nukkuviin jalkoihinsa.
"Minä vihaan sinua!!" hän huusi ja pienen, aamuisen viiman käydessä hänen lävitseen, hän värisi.
"Vihaan sinua Alison!" Leticia huusi uudelleen, muttei kukaan seurueesta ottanut häntä tosissaan. Paitsi Klaus, joka nyt puolestaan liikehti oman telttansa sisuksissa.
"Älkää hyvät naiset huutako!!" tuo aneli tullen hyvin kalpeana ja väsyneen.. ja sairaan näköisenä teltan ovelle. Siskokset vilkaisivat veljeään kuka mitenkin. Leticia lähinnä vihaten, koska kukaan ei estänyt häntä läksyttämästä siskoaan jos tuo oli sellainen nauta kuin Alison!! Alison sen sijaan naurahti näylle.
"No huomenta vaan sinullekin herra Päivänsäde," hän sanoi virnistäen, "taisi ilta mennä pitkäksi vai? .. ei tosin niin pitkäksi kuin eräillä." Alison lisäsi hampaitaan kiristellen ja siirsi katseensa Leticiaan, joka värjötteli vihan ja aamukylmyyden sekaisin tuntein oman telttansa ulkopuolella.
"Mä kostan tän vielä!" hän uhosi.
"Kosta ihmeessä mutta ole jo hiljaa!" Klaus marisi telttansa luota.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   To Huhti 21, 2011 4:18 pm

Rabastanin käännettyä katseensa Leticiaan ei hän tuostakaan ehtinyt paljoa nähdä kun nainen jo oli pompannut ylös paikaltaan ja siskonsa nimeä huutaen oli kadonnut ripeästi tuon perään. Raba jäi hieman unisena vielä istumaan paikoilleen ja mietti pitäisikö hänen ehkä mennä tuonne väliin? Jopa hän oli jo oppinut ettei Leticiaa kannattanut kauheasti herätellä aamuisin ja jos sen tekikin niin.. ei ainakaan heittämällä vettä niskaan. Ehkä hän kuitenkin ymmärsi miksi Alison tahtoi kostaa, mutta saisi kestää sitten myös seuraukset joten .. parempi antaa siskostensa hoitaa toistensa mukiloinnin ihan rauhassa. Rabastan veti kätensä pitkin päätään saadakseen märät hiukset asettumaan pois silmiltä ja haukotellen konttasi sitten repulleen ja kiskoi sieltä päällen paidan. Ulkoa kuului pian uusi huuto ja ääni kuului selvästi Letician ja Alisonin veljelle joka varmasti oli herännyt siskojensa huutoihin eikä mies kuulostanut kovin iloiselta äänekkääseen herätykseen. Naurahtaen Raba jatkoi pukemista ja saattoi vain kuvitella millainen olo Klausilla oli kun hänkin olisi mielellään voinut jatkaa uniaan. Miehellä oli kuitenkin suht hyvä olo.. hieman tuota heikotti ja jano oli hirmuinen, mutta päätä ei jomottanut eikä muutakaan kurjaa.
Rabastan nappasi vielä Letician repun päältä jonkin naisen oman paidan ennen kuin kömpi tuokin ulos teltasta. Hieman mies joutui silmiään siristelemään kirkkaan aamun takia, mutta pääsi tuo kuitenkin ylös ja vain naurahti hiljaa Letician uhotessa siskolleen miten kostaisi vielä tämän ja vasta nyt hän näki miten Leticia oli heistä se joka oli tainnut kastua pahimmin. Alison oli tainnut tarkoittaakin veden lähinnä pikkusiskonsa niskaan ja.. vain osaksi hänelle. Olihan hänkin kuitenkin möykännyt illalla.. ei vain Leticia ja hänen syytänsä se melkein oli, että Leticiakin niin oli nauranut ja kiljunut.

Rabastan asteli Letician luokse ja ojensi paidan tuolle naisen olan ylitse ja kohotti sitten katseensa Alisoniin mulkaisten naista sitten tavalla jolla selvästi koitti ilmaista, että antaisi olla viimeinen kerta kun uskalsi herättää hänet noin.. ja siinä samassa Letician.. eihän hän voisi sallia Alisonin kiusata Leticiaakaan vaikka vielä teltassa oli päättänyt antaa noiden itsekseen selvittää kinastelunsa. Ihan tervettähän se oli koittaa hukuttaa siskonsa kesken unien.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Pe Huhti 29, 2011 8:38 pm

Leticia vilkaisi Rabastania samalla ilmeellä kuin oli hetkeä aikaisemmin tuijotellut siskoaan, mutta ilme muuttui kiitolliseksi hänen huomatessaan Rabastanin tuoneen hänelle paidan. Leticia veti tuon pitkähihaisen puseronsa yöpaitansa päälle ja vilkaisi vielä Alisonin suuntaan hyvinkin murhanhimoisesti, muttei enää viitsinyt sanoa mitään. Alison virnisti vielä ja paineli sitten sisälle telttaansa.
"Syväjäädytän tuon naisen vielä joskus," Leticia mutisisi Rabastanille kääntyen tuon puoleen. Samassa Justin kuitenkin kehotti heitä nuotiolta käsin tulemaan aamupalalle. Leticia katsahti miestä ja laski sitten taas katseensa nuotiolla tirisevään paistinpannuun. Huomatessaan jälleen Hughin lempiruuan, nakit ja pekonit siinä paistinpannulla, hänen ilmeensä muuttui jotenkin epätoivoisen ahdistuneen hymyileväksi ja samalla hieman pahoittelevasti. Justin hymähti ja kohotti hieman kulmaansa tuolle ilmeelle.
"No ei sun ole pakko noita syödä," hän sanoi huikaten teltan suuntaan Hughille, jotta tuo tulisi syömään ja siirsi sitten taas katseensa Rabastaniin ja Leticiaan.
"Syöt sitten vaikka sämpylän tai jotain.. Hugh!"
"Joojoo," kuului teltan sisältä ja pian unenpöpperöinen seitsemänvuotias asteli ulos silmiään hieroen ja yhä pyjama päällään. Justin antoi tuolle lautasen pojan päästyä istumaan niiden tukkien päälle.
"Ehm.. Vaihdan kuivat vaatteet," Leticia ilmoitti ja syöksyi sitten telttaan aikeinaan oikeasti vaihtaa vaatteet.. ja no.. ehkä välttyä aamupalalta. Kahvia hän olisi voinut juoda, mutta sitä hänelle ei annettu.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Pe Huhti 29, 2011 9:14 pm

Rabastan ei voinut olla nauramatta hieman Letician uhottua vielä syväjäädyttävänsä siskonsa ja mulkoillessa tuon perään Alisonin hipsittyä takaisin omalle teltalleen. Jatkamaan ehkä uniaan nyt kun oli saanut heidät hereille? Raba käänsi katseensa Justinin äänen kuullessaan ja tottakai tuo oli siellä jo aamiaista laittamassa, herrä täydellinen aviomies. Ollut hereillä varmasti jo ainakin kolme tuntia jotta saisi heidät ruokittua. Hymähtäen Rabastan seurasi Leticiaa nuotion äärelle ja laski persuksensa alas sille tukille ja kurkki pannulle. Samaa oli tarjoilla kuin edellisenäkin aamuna, munaa pekonin ja nakkien kera. Mies vilkaisi hieman Leticiaan muistettuaan miten tuo jo eilen oli nyrpistellyt nenäänsä pekonille ja nakeille. Justin oli huomannut varmasti myös miten Leticia taisi hieman arvostelevasti tuijottaa noita rasvassa lilluvia nakkeja ja miehen oli vaike pidätellä nauruaan kun Justin kohotti kulmaansa Letician ilmeelle. Voi luoja! Pitäisiköhän hänenkin olla syömättä.. ja vain siksi koska Justin oli ne tehnyt? Kyllä ruoka hänelle muuten kelpaisikin hyvin ja hän oli todella nälkäinen, mutta ihan Jusin kiusaksi voisi..
Raba nappasi maassa lojuvan kävyn varpaidensa väliin ja leikki sen kanssa siinä samalla kun kuunteli miten Justin ehdotti Leticialle jotakin sämpylää ja huuteli sitten poikaansa aamiaiselle. Pyh.. kuka tahtoi syödä jotakin kuivaa leipää pelkästään? Mies kohotti katseensa Hughin unisen oloisena kömpiessä teltasta ja ihmetteli miksei tuonkin ollut voinut antaa vain nukkua niin pitkään kuin maittoi.. tästä kuitenkin oltiin seuraavaksi kotiin menossa ja saisi poika varmaan sielläkin syödyksi.

" Selvä.. ", Rabastan vastasi Lettyn siitä noustessa ja lähtiessä vaatteiden vaihtoon ja kääntyi vielä vilkaisemaan naisen peräänkin. Pieni virne nousi miehen kasvoille tuon varmistuttua siitä, että Letty oli kömpinyt telttaan ja tuo kääntyi takaisin nuotion puoleen.
" Tässä Rabastan", Justin pian ojensi Rabaa kohti lautasta johon tuo oli koonnut kaikkea, koska oli kyllä nähnyt miten tuolle eilen oli tämä ruoka kelvannut .. toisin kuin Leticialle. Raba katseli vain lautasta ja nyrpisti hieman nenäänsä samalla kun kurkotti nappaamaan kiinni pekonin reunasta sormillaan ja roikotti sitä lautasen yläpuolella. Justin tuojotti Rabastanin touhua sen näköisenä, että tuon teki varmasti mieli kysyä eikö hänen äitinsä ollut koskaan kieltänyt leikkimästä ruoan kanssa. Raba pidätteli kovasti nauruaan kohottaessaan katseensa Justiniin siitä pekonista.
" Kiitos ei.. tämä pekoni on ihan raaka .. taidan jättää väliin", hän lopulta sanoi ja työnsi lautasta kauemmas itsestään. Justin jäi katselemaan lautasta kädessään ja Rabastania sen ylitse ja hetken näytti jopa siltä, että se niin rauhallinen ja rakastava Justin saattaisi räjähtää, mutta ei. Justin vain kääntyi ja ojensi lautasen Hughille joka oli äkkiä herännyt kun oli päässyt seuraamaan tätä tapahtumaa.
" Mitään muuta ei ole sitten tarjolla.. ellet ala itse paistamaan pekoneitasi", Justin sanoi kääntyessään takaisin Rabastanin puoleen, eikä mies näyttänyt kovinkaan huvittuneelta vaikka Rabastan siinä jo tirskui.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Huispauksen MM-kisat
Takaisin alkuun 
Sivu 9 / 9Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: