PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Huispauksen MM-kisat

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava
KirjoittajaViesti
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Su Maalis 13, 2011 1:27 am

Raba antoi Lettyn viedä hänen papujaan ja laski vielä lautasensakkin alemmas jotta nainen paremmin ylettäisi jos niitä vielä haluaisi. Söisi vain pois jos tuolle ei muutkuin ne pavut maistuneet. Saisi siten edes jotakin syötyä ja vauvakin pysyisi tyytyväisenä. Tuskin sitä haittasi jos Leticia nyt jättäisi nakit, munat ja pekonit syömättä.
Rabastan nyökytteli vain Letician sanoilloe tuon sanoessa miten pavut olivat paljon terveellisempiä ja vaikka ne miltään oikein maistuneet olivat ne varmasti vauvallekkin parempia kuin muut lautasen ruuat. Rabastan vilkaisi uudelleen olkansa ylitse ja kun Alisonia näkynyt kippasi ne omat papunsa Letician papujen sekaan ja nappasi samalla reissula toisenkin naisen nakeista.
"No mä voin syödä nä epäterveeliset jutut", hän hymyillen lupasi nakkia mutustellessaan
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Su Maalis 13, 2011 1:41 am

Rabastan kippasi papunsa Letician lautaselle ja pikapikaa nappasi häneltä hänen viimeisen nakkinsakin. Alison ei tätäkään huomannut, koska tuo tuli vasta juuri tämän tilanteen päätteeksi ulos teltasta. Leticia hymyili ja popsi niitä papujaan siitä lautaselta.
Rabastanin sanottua että hän voisi syödä ne kaikki epäterveelliset jutut, Leticia naurahti virnistäen.
"Noo.. Jos se haittaa sua ni mä voin tehdä sulle salaattia kun päästään huomenna kotiin," hän lupasi tietäen tasan tarkkaan minkälaisen vastauksen saisi. Rabastan kun ei salaattiin koskenut pitkällä tikullakaan ellei ollut ihan pakko. Ehkä se olikin juuri se syy, miksi tuota oli niin kiva kiusata tästä kyseisestä asiasta.

Äkkiä kongi soi jossakin metsän suunnalla sen merkiksi että ovet huispaus-stadionille oli avattu. Hugh näytti sekoavan tästä ja juoksi saman tien isänsä luo hätyyttämään tuota että mentäisiin jo.
"Ei meillä ole Hugh mikään kiire," Alison naurahti siivoillen heidän ruuan jämiään takaisin kylmiöön, "meillä on paikkaliput niin sen kun kävellään sinne ja käydään paikoillemme.. Parempi itseasiassa on kun ei olla ihan siinä ryysiksessä."
Leticia heitti loput pavut naamaansa ja vei tyhjentyneen lautasensa Alisonille.
"Kaikki meni," Leticia sanoi suu täynnä papuja ja meni sitten teltalle laukkuaan hakemaan.
"Parempi varmaan että annan kaikille omat liput," Leticia sanoi nielaistuaan ja kaivoi liput esiin, "koska jos me tossa väkijoukossa erkaannutaan niin päästään sitten kaikki kuitenkin sisälle.." Hän antoi Justinille kolme lippua ja Klausille omansa ja meni sitten Rabastanin luo.
"Haluutko sä lippus vai pidätkö sä musta tiukasti kiinni etten minä ja sun lippus kadota?" hän kysyi virnistäen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Su Maalis 13, 2011 3:02 pm

Rabastan rouskutteli seuraavaksi pekonit lautaseltaan ja kääntyi pekonin suikale suussaan katseensa Alisoniin joka juuri samaan aikaan oli kääntynyt katsoman heihin ja näytti aika tyytyväiseltä huomatessaan nakkien kadonneen Letician lautaselta. Onneksi tuo ei kiinnittänyt huomiota siihen papukasaan siskonsa lautasen reunalla tai heidän temppuilunsa olisi luultavasti paljastunut.
" Uhg.. ei se kyllä haittaa", Raba sanoi ja käänsi katseensa Leticiaan. Hän voisi vielä kotonakin jatkaa tätä ei niin terveellistä linjaa. Kiitos, ei sitä salaattia.

Kongin kumahdus sai Rabastanin tunkemaan nopeasti loputkin pekonin palat suuhunsa ja mies tuntui olevan melkein yhtä innoissaan kuin Hughinkin ja juoksi kuskaamaan tyhjän lautasen Alisonille, mutta kun Hughille sanottiin että ei ollut mikään kiire käänsi mies katseensa Leticiaan kuin käskien tuon takoa jotain järkeä muiden päihin. NYT HETI MENNÄÄN!
Leticia kuitenkin tyrkkäsi vain oman tyhjän lautasensa Alisonille joka kehui siskoaan kuin jotakin pikkulasta joka olisi koko aamun kiukutellut ruuan suuhteen, Letician mutistua suu täynnä saatuaan kaiken syötä.
Rabastan katseli malttamattomana ihmisten siirtymistä stadionita kohti ja koitti hillitä itsensä ettei vain juoksisi sinne sekaan.. ja Letician tarjotessa lippua hänelle sanoi hän naisen voivan pidellä sitä. Hän kuitenkin kadottaisi vain sen ja tarttui Letician käteen jotta nuo molemmat , sekä lippu että nainen pysyisivät tallessa.
" Juuh.. en halua kadottaa teitä. Lippua ainakaan", hän sanoi naurahtaen.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Su Maalis 13, 2011 7:57 pm

Leticia naurahti Rabastanin vastaukselle ja puristi tuon kättä kääntyen samalla muiden puoleen. Alison ei tosiaan näyttänyt pitävän mitään kiirettä, Justin liikahteli jo hieman rauhattomasti katsellen muiden miesten tavoin sinne väkijoukkoon. Hugh ei olisi millään malttanut odottaa.
"Mehän voidaan varmaan mennä jo?" Leticia sanoi Alisonille, "koska meillä on kuitenkin vierekkäiset paikat niin nähdään sitten siellä?"
"Mä tuun kanssa!" Hugh huudahti ja juoksi heidän luokseen.
"Joo, mä kanssa!" Klaus sanoi heittäen loput sapuskat napaansa. Alison näytti hetken epäilevän, mutta myöntyi sitten.
"Hugh pysyy sitten tiukasti Letician ja Rabastanin kanssa!" Alison sanoi Hughille, muttei poika tuntunut enää kuulevan äitiään vaikka tuo ponnekkaasti nyökkäilikin. Poika laittoi kaikkarit kaulaansa ja nappasi hevoskotkan tiukasti kainaloonsa ja tuli sitten takaisin Rabastanin ja Letician luo.
"Anna Hughin lippu sitten takaisin," Leticia sanoi ja Justin, jolla liput nyt olivat, antoi Hughin lipun hänelle. Leticia tunki Hughinkin lipun laukkuunsa ja kääntyi katsahti stadionin suuntaan.
"Hugh voisi kanssa ottaa Rabastania kädestä niin ei eksytä," Leticia sanoi Hughille, joka näytti nyt hieman ensin epäröivän. Leticia virnisti Rabastanille. Ihan tarkoituksella. Olisihan hänkin tietysti voinut poikaa kuljettaa, mutta.. Ehkä tämä olisi ihan hyvää harjoitusta Rabastanille.
"Noniin sitten mennään," Leticia sanoi Hughin tehtyä kuten käskettiin. Klaus hymähti näylle ja lähti heidän edellään kävelemään stadionia kohti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Su Maalis 13, 2011 8:28 pm

Hughin innostuneis tarttui niin Rabastaniinkin, että miehen oli hankala pysytellä siinä paikoillaan ja oli vähällä jo kaapata Hughin kainaloonsa kun Leticia ehdotti jos he menisivät siitä edeltä. Kaikki muut paitsi lison ja tuon mies olivtkin valmiita jo lähtemään stadionille ja Lettyn saatua Hughin lipun takaisin voitiin vihdoin lähteä kohti stadionia! Rabastan jo oli kiskomassa Letician matkaan kun nainen käski Hughia ottamaan häntä kädestä kiinni ja mies laski katseensa alas Hughiin joka näytti hiukan epäröivän idean suhteen, mutta tarttui kuitenkin häntä kädestä. Mitäs tämä nyt oli.. ei hänelle voitu luottaa tuota poikaa! Mitä jos Hughin ote irtoaisi tuolla tungoksessa ja poika katoaisi.. sitten se olisi hänen vikansa ja Alison varmaan seivästäisi hänet niihin makkara tikkuihin ja mätkisi vielä pään tohjoksi paistin pannulla.
".. Pidä sitten lujasti kiinni äläkä päästä irti..", mies vannotti poikaa joka nyökkäsi hiukan ja kipitti kiltisti perässä kun lähdettiin matkaan. Klaus onneksi kulki siinä edellä joten oli taas helppo vain seurata tuota.. vaikka siellä ei nyt oikein voinut eksyä kun oli monta muutakin ihmistä jota olisi voinut seurata.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Su Maalis 13, 2011 8:48 pm

Leticia hymyili Rabastanin huolelle tuon vannottaessa poikaa ettei tuo päästäisi irti. Saisipa tuo hieman kokemusta lapsien taluttelusta ja niistä väkijoukossa huolehtimisesta. Se kun oli kuitenkin hieman eri asia kuin hänestä huolehtiminen.. Leticia jos katoaisi niin hän aikuisena voisi ehkä jopa mahdollisesti osata melkein takaisinkin.. Mutta ei pieni poika osaisi mitään tehdä jos tuo eksyisi. Niinpä tuosta piti pitää vielä parempaa huolta. Mutta Leticia uskoi että Rabastan saisi kuljetettua Hughin katsomoon kadottamatta tuota. Jos ei muuten niin Alisonin pelossa.. Ja onneksi Hugh tosiaan oli kiltti ja kiva poika ja teki useimmiten niinkuin käskettiin. Tuskin tuo mihinkään väkijoukkoon rynnistäisi. Varsinkaan Rabastanin kädestä! Pojanhan piti nyt olla niin aikuinen ja käyttäytyä mahdollisimman hyvin näyttääkseen Rabastanille kuinka iso poika hän jo oli.. Leticia hymähti kävellen stadionille päin muiden kanssa.
"Kattokaa tuolla se portti on!" Hugh äkkiä hihkaisi ja osoitteli innoissaan näkyviin tullutta stadionia kohti ja katsoi innostuneilla lapsen silmillään heihin. Portilla näytti olevan aikamoinen ruuhka.. Leticia kaivoi taas liput jo esiin ja katseli niiden paikkanumeroita.
"Meidän pitää kävellä vähän edemmäs tonne metsän suuntaan," Klaus sanoi pysähtyen odottamaan heitä hetkeksi, "tää on D katsomo ja meillä on F.. Ja tuol oikeella on C niin F on sit tuolla syvemmällä."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Su Maalis 13, 2011 9:13 pm

Hugh pysyttelikin nätisti siinä Rabastanin vierellä eikä ollut ryntäilemässä joka paikkaan. Jos hän olisi ollut tuon ikäisenä täällä ja häntä olisi käsketty pysyttelemään lähellä ja pitämään kädestä.. tuskin hän olisi paljoa kuunnellut ja heti kun olisi silmä välttänyt rynnännyt jonnekkin ihmisten sekaan innoissaan ja kadonnut sinne. Sitten sitä oltaisiin itku kurkussa ihmetelty missä kaikki muut ovat. Onneksi Hugh oli paljon järkevämpi kuin hän.
Pojan hihkuessa innoissaan jo näkevänsä portin kääntyi Rabastankin katsomaan edessä kohoavaa porttia ja se pieni innostus otti taas valtaansa. Ihan pian tultaisiin näkemään niin hienoa huispausta, että ei mitään..
Klaus kuitenkin saapui ilmoittamaan, että heidän pitäisi etsiä F katsomo ja nyt he olivt vasta D katsomossa. Klaus onneksi itse lähti taas edeletä joten Rabastan kiskaisi molemmat kuskattavansa mukaan ja lähti nopeasti Klausin perään. Hugh raukka vain ei millään meinannut pysyä hänen tahdissaan ja mies joutui hiukan hidastamaan. Tuskin Leticiakaan lyhkäsillä koivillaan kovin hyvin hänen vauhdissaan pysyi..
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Su Maalis 13, 2011 9:24 pm

Leticia joutuikin jo astelemaan puolijuoksua Rabastanin perässä, mutta onneksi hetken päästä Rabastan taisi tajuavankin oman vauhtinsa. Ei Leticiaa vauhti sinällään olisikaan haitannut.. Jos oltaisiin lenkillä oltu. Hänestä oli hauskaa kuinka Rabastan muulloin vei häntä kuin vastahakoista koiraa narun päässä, mutta silloin kun piti oikeasti edetä hölkäten niin ei! Tuo löntysti vain mahdollisimman hitaasti.. Ei Leticia ollut tuota kovin montaa kertaa edes jaksanut raahata mukaansa kun ei tuota nähtävästi asia kiinnostanut.

Lopulta, jonkun aikaa edettyään he löysivät E-katsomon eikä siitä sitten ollut kuin kiven heitto kun he olivat F-katsomon luona. Hugh ei olisi millään malttanut kävellä heidän tahtiaan, mutta onneksi Rabastaninkin tahti oli melkein suotava pikkupojalle. Leticiaakin alkoi jännittämään. Tai oli häntä jännittänyt koko ajan jossain määrin, mutta nyt jännitys tuntui konkretisoituvan. Kyllähän hän Bulgariaa kannatti siinä missä muutkin vaikkei asiasta mitään tiennytkään. Mutta kerran Bulgariaa oltiin tultu kannustamaan niin kyllä hän toivoi yhtä lailla sen joukkueen voittoa. Tiesihän hän sentään että Bulgarian väri oli punainen.. Ja kai se sitten riitti?
"Liput!" velho oven suussa sanoi ja ensin Klaus ojensi omansa ja mies ohjasi tuon ovesta sisään. Klausin kadottua portaisiin, Leticia antoi heidän lippunsa ja mies patisti heidät Klausin perään.
"Noniin Hugh, varovasti sitten portaissa," Leticia sanoi pojalle tuon lähtyä kiipeämään heidän edellään. Ovimies oli sanonut että ylinpään aitioon.. Se oli.. Se oli kai sitten paras paikka vai? Hmmh..
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Su Maalis 13, 2011 10:02 pm

Rabastan olisi mielellään käynyt enemmänkin Letician kanssa lenkillä, mutta tuon tahti oli niin älytön ettei hän millään pysynyt perässä. Ei vieläkään! Aluksihan sitä oli ollut hyvä vedota siihen, että hän oli saanut pahasti osumaa siellä Tylypahkalla ja hän viitsinyt rasittaa itseään ja muuta, mutta kun siitä aika kului oli pitänyt alkaa keksiä parempia tekosyitä sille, että oli vain niin paljon huonompi kunto kuin Leticialla. Mielummin hän jättäytyi siis kotiin siinä kohdin kun Leticia jo kiskoi ulkoiluvaatteita päälleen ja luikahti nopeasti piiloon ennen kuin hänet ehdittäisiin raahata mukaan ulos. Kuitenkin Letty aina välillä sai hänet jotenkin mukaansa ja siinä sitten hengästyneenä laahustettiin toisen kannoilla jo ensinmäisen kilometrin jälkeen.

Klaus si heidät lopulta johdatettua oikean katsomon luokse ja Rabastan kysäisi Hughilta jaksoiko tuo vielä kävellä. Heidän pitäisi lippujen tarkastuksen jälkeen vielä kavuta aitioonkin ja urheasti poika vain nyökytteli. Hughinkin vaikutti niin innokkaalta, ettei pystynyt enää edes puhumaan. Letician annettua heidän lippunsa niitä vaatineelle velholle he pääsivät pian rientämään Klausin perään ja alkoi kapuaminen ylimpään aitioon.
" Ihan mahtavat paikat sä meille ainakin sait hommatuksi", Rabastan kehui kavutessaan Klausin perästä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Su Maalis 13, 2011 10:15 pm

"Noh.. On siitä monen vuoden työrupeamasta ollut sitten edes jotain hyötyä," Leticia naurahti Rabastanin kehuttua aitiopaikkojen saamisesta.
Raput tuntuivat ihan älyttömän pitkiltä ja jopa Leticia, joka oli aina pitänyt itseään hyväkuntoisena, alkoi hengästyä jonkun puolen välin jälkeen. Portaat tuntuivat nousevan niin jyrkästi ylöspäin että piti ihan pitää kiinni käsilläänkin ettei vahingossakaan horjahtanut alas rappuja. Olisi vienyt kunnon ihmisletkan mukanaan, koska heidän perässään kapusi jono ihmisiä. Samoin kuin heidän edellään. Meni hetki ennen kuin he edes pääsivät katsomojen korkeudelle ja sitten pikkuhiljaa jonosta alkoi kadota porukkaa, mutta he vain jatkoivat ylöspäin.

Vihdoinkin he pääsivät sinne ihan ylimmälle tasolle ja Leticia jo kirosi mielessään sitä että oli hankkinut parhaat mahdolliset liput. Hänelle olisi kyllä kelvannut vähempikin kapuaminen. Hieman hengästyneenä Leticia naksautti selkänsä päästyään vihdoinkin sille ylätasanteelle ja seurasi muita sitten omille paikoilleen. Hyvä puoli nyt oli se että Alisonilla ja Justinilla oli urakka vielä edessä.
Hughia ei näyttänyt yhtään edes hengästyttävän ja Leticiasta tuntui että hän taisi olla porukan ainoa, joka oli hengästynyt. Tosin.. Eipä muut joutuneetkaan raahaamaan yhtä ylimääräistä henkilöä aitioon.
"Nooh.. ainakin täällä on hyvät näkymät," Leticia sanoi naurahtaen ja katseli ympärilleen täyttyviin katsomoihin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Su Maalis 13, 2011 11:38 pm

Rabastan kuunteli pieni hymy naamallaan Letician puuskutusta ja vilkaisi Hughiin jolle ei näyttänyt olevan nousu yhtään sen rankempi kuin hänelläkään. Ehkä vaikutti hiukan sekin, että Leticialla nyt oli tuo vauvakin taakkanaan, mutta silti.. oli tuo huvittavaa sen jälkeen miten tuo hänet aina niin jätti ruikuttamaan taakseen kaikkien lenkkireissujen aikana. Lopulta ylöskin asti päästiin ja Rabastan lysähti alas istumaan saatuaan Hughin ensin penkille asti.
"Näkymät on ihan mahtavat", Rabastan kehui ja kurottautui katselemaan paremmin ympärilleen.
Hugh jo kovasti kyseli koska peli alkaisi ja kaikkareineen katseli ympärilleen jotta näkisi kaikkia ihmisiä sillä aikaa kun ollut vielä peli meneillään.
" Malta nyt jonkin aikaa vielä..", Rabastan naurahti vaikka itsekkin kyllä jo odotti kovasti.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Su Maalis 13, 2011 11:52 pm

Istumaan päästyään, Leticia vain tuijotteli hetken ympärilleen ja tasasi hengitystään. Voi elämä.. Vauva kun olisi pihalla niin hän pitäisi itselleen kunnon kuntokuurin! Kamalaa tämmönen turhanpäivänen puuskutus muutamien.. satojen rappujen takia. Rabastan voisi katsoa vauvaa sen aikaa kun hän kävisi lenkillä. Ehkä hän voisi alkaa juosta työmatkatkin sitten äitiyslomalta palattuaan.. Nyt kun hän oli alkanut ilmiintymään töihin kävelemisen sijaan niin se kai oli sitten saanut hänen kuntonsa hieman rapistumaan. Eikä vauvan takia viitsinyt hirveästi käydä juoksulenkeillä, koska.. Oli kamala ajatella että vauva vaan pomppisi hänen masussaan askelten tahdissa. Hui..

Hughin alettua leikkiä kaikkareillaan, Leticia kaivoi heidänkin kaikkarinsa laukustaan ja alkoi itsekin taas tutkia niitä. Rabastan oli kyllä eilen selittänyt hänelle kaikkien niiden nappien toiminnot, mutta ei hän niitä kaikkia enää jaksanut muistaa. Kokeilemallahan se kuitenkin selviäisi.
Hetken päästä Alison ja Justinkin saapuivat paikalle ja istahtivat siihen heidän viereensä. Leticia oli hyvillään kun Alisonkin oli hieman hengästynyt, mutta toisaalta tuollahan nyt oli muutenkin hieman häntä huonompi kunto.. Oli silti kiva tietää ettei hän ollutkaan ainoa huonokuntoinen siinä seurueessa.
"Tuol irkkujen seas on joku idiootti punapaitanen," Klaus naurahti äkkiä katsellessaan kaikkareiden kera vastapuolen yleisöön, jossa Irlannin joukkueelaiset lähinnä istuivat.
"Jos en paremmin tietäis ni luulisin et siel on Leticia.." Klaus piruili virnistäen. Leticia mulkaisi tuota pienen irvistyksen kera ja mietti kuumeisesti millä heittäisi veljeään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Ti Maalis 15, 2011 9:02 pm

Rabastan nappasi kaikkarit Leticialta heti kun Klaus mainitsi jonkun punapaidan irkkujen katsomossa ja pojan vielä sanoessa, että uskoi sen olevan varmasti Letty jollei nainen olisi siinä heidän kanssaan. Rabastan ei voinut kuin nauraa tuolle. Niin totta!
" Siellä se varmaan olis tuon seurana jollei se olis kulkenu meidän mukana", mies sanoi ja puhui kuin Letici olisi ollut edes paikalla eikä hetkeksikään irroittanut katsettaan siitä vastapäisestä katsomosta. Miten joku oli noin tyhmä! Tuo raukka saisi varmaan vielä turpaansa tuolla.
"Alkaakohan ne kohta tapella?", hän mietti ääneen ja nauroi taas hiukan. Se olisikin hyvää viihdettä kunnes matsi alkaisi. Se maskottien turhanpäiväinen härdelöinti ei häntä kauheasti kiinnostanut, mutta varmasti se olisi Hughin mieleen ja ehkä Letician.
"Muista sit seurata niitä maskotteja kun sustahan piti tulla sellainen myös jos ministeriön hylkäät", Raba muistutti ja ojensi lopulta taas kaikkarit takaisin jotta nainen näkisi nuo maskotit vaikka paremmin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Ti Maalis 15, 2011 10:26 pm

Leticia tuhahti muka-loukkaantuneena Rabastanin ja Klausin pilkatessa häntä, muttei voinut olla virnistämättäkään. Ei hänen suuntavaistonsa nyt niin huono sentään ollut! Ei hän nyt vihreisiin pukeutuneiden ihmisten perässä talsinut.. Typerää semmonen jos tiesi kannattavansa sitä punaista joukkuetta.
"Haha," Klaus naurahti Rabastanin aavisteltua tappelua, "tuskin ne vielä alkaa.. Mutta sitten kun Bulgaria voittaa niin tuo äijä voi olla aikamoisissa ongelmissa.."
"Missä?!" Hugh tivasi etsien jotain punaista läiskää vihreiden puolelta. Klaus laski omat kaikkarinsa hetkeksi alas ja katsahti sisarenpoikaansa.
"Katsot ihan väärään suuntaan," mies sanoi ja kohdensi kädellään Hughin kaikkarit sen punaisen miehen suuntaan.
"Eti siitä katsomosta," Klaus käski naurahtaen ja nosti taas kaikkarit silmilleen.
"Nyt mä nään!!" Hugh hihkaisi, "mut ei ne viel tappele..."
"Ei tappelekaan, ei me muuta olla väitettykään.." Klaus vastasi naurahtaen. Leticia katseli samaan suuntaan ilman kaikkareita eikä ollut kovin vaikea erottaa näinkään kaukaa ketään punapaitaista toisella puolella.
Leticia naurahti Rabastanin mainitessa maskoteista ja tuon ojentaessa kaikkarit takaisin hänelle. Hänestä maskotti.. Hän oli ihan unohtanut koko keskustelun!
"Joo.. Mitähän ne maskotit tekee," Leticia mietti naurahtaen ja nosti kaikkarit silmilleen katsellen ympärilleen ja ränkkäillen nappeja.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   To Maalis 17, 2011 5:58 pm

Rabastan huvittuneena seurasi miten Klaus opasti Hughille oikean suunnan jotta tuokin näkisi sen punapaitaisen irkkujen seasta ja poika ain harmitteli ku nei siellä mitään tapeltu.
" Ne viihdyttää..", Rabastan sanoi ja nojautui paremmin penkkiään vasten saatuaan tarpeeksi siitä kurkottelusta ja naurahti lisätessään, että Leticia kyllä osasi sen homman. Tuo olisi aivan mainio maskotti.
Raba huomasi Letician ränkkäilevän kaikkareiden nappuloita miten sattui ja varoitti tuota olematta rikkomatta sitä vekotinta jotta häneltä menisi matsi ihan ohitse.
" Saat lainata mun jos Leticia hajottaa nuo", Hugh iloisesti ilmoitti lopetettuaan sen punapaitaisen kyttäämisen kun mitään tappelua ollutkaan vielä syntymässä. Rabastan kiitti ja läpsäisi Letician kättä hiukan tuon ränkätessä niin montaa nappia samaan aikaan.
" Siinä ei oo mitään sala toimintoa , että jos painaa kaikki napit pohjaan niin se paljastuu.. se hajoaa tota menoa", hän hymähti toistaen taas uudelleen samaa, mutta kun hän ei tahtonut menettää ottelusta mitään kun se alkaisi sen takia, että hänen naisystävänsä oli mennyt hajottamaan kaikkarit. Olisi vain pitänyt ostaa tuolle omat joita tuo olisi voinut hänen puolestaan vaikka hakata kaiteeseen!
" Tuskin Letty niitä nyt rikki saa..", mies kuuli Alisonin sanovan ja ilmeisesti vähän kauhistelevan hänen näpäytettyä naista ja kääntyi vilkaisemaan Lettyn siskoa kuin jotakin idioottia. Oliko nämä molemmat siskokset yhtö ulkona huispauksen ihanuudesta?
"Klaus.. mun käy sua vaan joka kerta enemmän sääliksi kun oot joutunu näinkin kauan katsomaan nuita siskojas..miten sä olet kestänyt? Jotain vinkkejä?", hän sanoi huokaisten.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   To Maalis 17, 2011 7:00 pm

Leticia virnisti Rabastanin vedottua että hän osaisi kyllä maskottien homman eli viihdyttämisen hyvin.
"No.. en siitä tiedä mut kyl mä nyt sen tiedän et ne viihdyttää," Leticia sanoi naurahtaen hieman puolustuskannalla, "mutta mitä ne tarkalleen ottaen tekee. Lähinnä tänä vuonna siis.. Viimekshän niil tais olla jotain taitolentoo vaa?" Leticia katsahti Klausia kysyvästi. Klaus huokaisi päätään pudistellen.
"Irkuil oli metsinkäisiä ja on varmaan tänäkin vuonna ja ne heitteli sitä kultaa, mikä katos paris tunis," Klaus selvensi, "ja Bulgarialla oli veeloja."
"Niin olikii!" Leticia naurahti alkaen taas katsella niillä kaikkareillaan.
Hetken päästä Rabastan kehotti häntä olematta rikkomatta niitä ja Leticia vaan heitti "joojoo"-vakuutuksen tuon sanoille. Miten hän muka kaikkarit rikki saisi.. Hugh kuitenkin lupasi antaa Rabastanin lainata omia kaikkareitaan mikäli hän ne rikki saisi. Tässä vaiheessa Leticia katsahti siskonpoikaansa kaikkareiden takaa, muttei viitsinyt vaivautua väittämään vastaankaan. Hughin piti häntä nyt jo ihan idioottina.. Eikä tuon pojan päätä helposti käännettäisi varsinkaan kun Rabastan sattui pitämään häntä myöskin idioottina.
"No ootko varma?" Leticia naurahti Rabastanin näpäytettyä häntä pienesti kädelle, "voi niis joku.. salakoodi olla. Ei näist huispausfriikeist koskaa tiedä!"
"Joo!" Klaus naurahti, "kokeile painaa kolme kertaa hidastusta ja sit kaks toistoo."
"Ehe ehe," Leticia sanoi tuhahtaen ja laski kaikkarit alas syliinsä kuin häntä ei kiinnostaisi mitä mieltä muut olivat.. paitsi että nyt häntä kiinnosti tietää oliko Klausin sanoissa perää, muttei voinut selvittääkään koska kaikki vain nauraisivat hänelle.

Klaus naurahti Rabastanin kysellessä hänen selviytymistarinaansa siskojensa kanssa ja laski kaikkarinsa alas.
"Siihen.. Siihen oikeestaan kasvo väkisin," hän naurahti, "siis piti vaan väkisin oppia sulkemaan kaikki typerät jutut pois ja myötäillä vaan jos ne luulee olevansa kovinkin fiksuja. En mä ees muista puoliakaa mitää vaikka Alison on sanonut kuluneen viikon aikana.. Se kun ei sano koskaa mitää järkevää." Alison tuhahti muka loukkaantuneena ja vei kädet lanteilleen.
"Ja sinäkö sitten olet fiksukin olevinasi?" hän kysyi. Klaus ei reagoinut tähän mitenkään vaan katsoi Rabastania hieman mietteliäänä.
"Kuulitko jotain?" hän kysyi suoden kuitenkin siskolleen virneen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   La Maalis 19, 2011 2:05 pm

Rabastan melkein jo uskoi Letician pian näpräävän niitä nappuloita niin kuin Klaus oli neuvonut, mutta syliinsä tuo ne kaikakrit kuitenkin laski. Kuitenkin tuo varmasti kokeilisi heti kun muut olisivat keskittyneet otteluun.
Mies ei voinut kuin naurahtaa hiukan Klausin vastaukselle ja sanoi ottavansa opiksi. Tuo kuulosti oikein hyvältä neuvolta. Rabastan ei ehtinyt sen enempää asiasta kyselemään kun yleisön seasta kantautuva remuamimen sai hänet kääntämään katseensa, se kun ei voinut merkitä mitään muuta kuin sitä että tässä oltaisiin aloittelemassa.
Mies nappasi nopeasti ne kaikkarit Letician sylistä juuri parahiksi kun stadionlle syöksyi joukkue vihreisiin kaapuihin pukeutuneina eikä tuo voinut kuin henkäistä hiljaa seuratessaan ja odottaessaan mitä vain seuraavaksi.

Hugh siitä viereltä pomppasi niin innoissaan ylös kaikkareineen ja hyppelehti pian aivan liian vaarallisen näköisesti kaiteen luona, että Rabastan iski kaikkarit Letician käteensä ja kurkotti tarttumaan yli-innokasta poikaa paidan selkämyksestä, ettei tuo vain menisi putoamaan alas vaikka se olikin hyvin epätodennäköistä. Kaide oli sen verran korkea, että se piti lapsen hyvin sisäpuolella, mutta saattoi tuo kuitenkin tehdä jonkin super hypyn joten kannatti kai varautua.
Eihän se tietenkään ollut hänen tehtävänsä katsoa Hughin perään ja olla huolehtimassa, mutta hän nyt oli ensinmäisenä kai huomannut ja siksi päättänyt toimia. Kuitenkin käännyttyään vilkaisemaan pojan vanhempia hän veti kätensä pois ja kuuli Justinin pian kehoittavan poikaa istumaan alas ja rauhoittumaan hiukan ennen kuin tuo putoaisi. Hugh kuitenkin hiukan harmissaan vetosi siihen, että moni muukin hyppelehti, mutta tuon vastaväitteet kumottiin nopeasti sillä, että ne muut olivat aikuisia ja Hugh pieni.. tuo putoaisi helpommin.
"Krhm.. ei se nyt ihan totta ole.. eihän tuo poika edes melkeen yllä ottamaan kiinni kaiteeseen joten miten voi horjahtaa sen ylitse..?", Rabastan sanoi vaikka tiesi sen olevan hyvin typerää. Ei kenenkään lapsen vanhemmille sanottu noin kun nuo huolehtivat lapsestaan, mutta hänestä vain tuntui siltä, että piti puolustaa Hughia. Hugh kyllä kääntyi vilkaisemaan Rabaa hymyillen, mutta Justin ei ja näytti selvästi siltä, että tuo puuskupuh olisi halunnut käskeä häntä olematta puuttumutta Hughin kasvatukseen sen enempää kuin tuota pyydettiin. Rabastan tuijotti hetken miestä haastavasti ennen kuin laski katseensa Hughiin kohotti kaikkarit uudelleen tuolle ja käski pojan nopeasti katsoa kun kohta tulisi Bulgariankin joukkue stadionille.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Ti Maalis 22, 2011 12:54 pm

Leticia tuijotteli käsissään olevia kaikkareita miettien lähinnä sitä Klausin antamaa 'koodia' kun Rabastan äkkiä nappasi tuon vempeleen hänen käsistään. Leticia nosti ensin katseensa Rabastaniin, mutta samassa hän jo tajusi että jotain oli tapahtumassa stadionilla yltyvästä älämölöstä ja miesten typerästä käyttäytymisestä päätellen. Samassa heidän ohitseen kiisi.. jokunen vihreä läiskä ja jos Leticia ei olisi tiennyt heidän olevan huispausottelussa, hän olisi ihmetellyt mitä ihmettä tapahtui. Nyt hän kuitenkin tajusi sen verran että joukkueet saapuivat vuoroon kentälle.. vaikkei hän erottanutkaan kuin vihreitä läiskiä, jotka kiisivät tuhatta ja sataa.
Harvinaisen typerä peli kun ei edes pelaajia ehtinyt kunnolla näkemään.

Äkkiä Rabastan iski ne kaikkarit takaisin Leticialle ja Leticia kohotti niitä omille kasvoilleen, mutta kiinnittikin samassa huomiota siihen että Rabastan oli napannut Hughin selkämyksestä kiinni pojan pomppiessa kaiteen luona. Olikohan normaalia raskaana ollessa että kiinnitti aina huomiota kaikkeen mikä liittyi lapsiin tai siihen miten oma mies käyttäytyi lasten seurassa? Kai se oli.. tai sitten Leticia oli vain tyhmä.
Äkkiä tunnelma muuten sekaisessa katsomossa hieman hyytyi Rabastanin ja Hughin vanhempien pienessä erimielisyydessä. Leticia istui siinä välissä vilkuillen vuoroin Rabastania ja vuoroin Justinia tietämättä oikein mitä tehdä. Alison taisi olla samalla kannalla.
"Hei Bulgaria tulee!" Leticia huudahti ja samassa kentälle lennähti punaisten väriläiskien lentäessä kentälle.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Ti Maalis 22, 2011 1:58 pm

Rabastan käänsi katseena Hughista kentälle Letician huudahtaessa Bulgarian joukkueenkin saapuneen kentälle ja siitä heidän ohitseen viilettikin samalla hetkellä pari punaista läiskää jotka nopeasti katosivat kauemmas. Huispaus vaikka olikin nopea tempoista peliä oppivat silmät jotenkin seuraamaan sitäkin ajan kanssa kun tarpeeksi pelejä katseli. Mies ei voinut estää itseään vilkaisemasta Justinin suuntaan vielä, ennen kuin uppoutuisi peliin ja sai huomata tuonkin jo kääntäneen katseena kenttää kohden. Hän ei vain koskaan ollut oikein pitänyt Justinista vaikka tuo mitään ollut tehnytkään! Päinvastoin tuon ansiosthan hän vielä oli elossa.. ja sekös harmittikin. Ihan kuin hänellä ei olisi ollut lupaa inhota tuota koska oli henkensä velkaa miehelle. Pelaajien esittelyn ollessa jo menossa käänsi Raba vihdoin katseensa takaisin eikä voinut olla itsekkin osoittamasta äänekkäästi suosiota kun nuo kaksi irlannin kaunotarta olivat esittely vuorossa ja ehkä vihdoin Lettyllekkin valkenisi miksi noista oltiin aikasemmin oltu niin kiinnostuneita. Irlannin muu joukkue niinkään kiinnostanut ja vasta Bulgarian tultua vuoroon jatkui se hurraaminen, tietysti kun joukkuetta oltiin kannattamaan tultu!

Kaikkien riehaantuminen tuntui hetkeksi laantuvan kun vuorossa oli herra taikaministerin pelinavaus puhe ja muuta niin turhaa.
"Herra taikaministeri varmaan kohta omistaa tämän pelin sulle", hän sanoi ja vilkaisi Leticiaan virnistäen.
".. miksei meitä oo koskaan kutsuttu mihinkään hienoille illallisille. Kai ministerillä semmosia on ja sä olet sentään sen paras syyttäjä..", mies kysyi katse Kingsleyssä vaikka kuunnellut sanakaan siitä mitä tuo puhui siellä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Ti Maalis 22, 2011 2:26 pm

Leticia ei tajunnut miksi kaikki heidänkin aitiossaan olevat riehuivat jonkun Irlannin maajoukkueen perään vaikka selkeästi he olivat tulleet kaikki Bulgariaa kannattamaan. Hän taputti käsiään hieman epävarmana siitä pitikö hänen nyt olla kannustava vai ei. Bulgarian saapuessa kentälle, hänkin jo hieman innostui. Nyt oli sentään oikea joukkuekin kenelle huudettiin.. Joskin hänen äänensä tuntui kokonaan katoavan kaikkien muiden hurraa-huutojen alle.

Lopulta stadioni kuitenkin hiljeni huomattavasti taikaministeri Kingsley Kahlesalpan aloitettua ensimmäisen huispaus-puheensa taikaministerinä. Leticia kuunteli ensin kiinnostuneena, koska oltiinhan nyt sentään vähän lähempämä jotakin, mistä hänkin ehkä tietäisi jotain.. Tosin Kingsley puhui kuitenkin vain huispauksesta, joten hänen kiinnostuksensa lopahti aika nopeasti.
"Miksi se huispausottelun mulle muka omistaisi?" Leticia naurahti Rabastanin ehdotettua moista virnistäen, "oisit nähny sen ilmeen kun menin pyytämään näitä aitiopaikkoja. Minä kun olin aikaisemmin kieltäytynyt kaikista tehtävistä, mitkä liittyivät kisoihin."

"Haluutko sä hienoille illallisille ministeriön kanssa?" Leticia yllättyi siirtäen epäuskoisen, nauravan katseensa Rabastaniin. Kyllähän Leticia oli käynyt illallisilla silloin.. joskus. Tosin ei koskaan Kingsleyn aikaan. Ei Kingsley kai ollut vielä ehtinyt mitään illallisia pitämään kun kaikkea tapahtui nyt niin nopealla aikavälillä.. Tai sitten Kingsleytä ei vaan kiinnostanut kutsua sitä.. parasta syyttäjää paikalle. Tiesihän tuo että hänen avecinsa olisi kuolonsyöjä. Sinänsä ne illalliset olisivat varmasti hauskat, muttei Leticia oikein jaksanut uskoa että Rabastan siellä viihtyisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Ti Maalis 22, 2011 2:48 pm

" Siitä syystä, että olet sen paras syyttäjä kiittääkseen suo monen vuoden hyvästä työstä", Rabastan selvensi, mutta Kingsley ei kuitenkaan kuulunut omistavan kisoja Leticialle. Se ei kuitenkaan ollut mikään pettymys.. parempi niin. Leticiaa näytti huvittavan myös hänen utelunsa ministerin illalliskutsuja kohtaan ja Rabastan nyökkäsi hiukan ennen kuin sanoi tietysti haluavansa. Koskaan ei pitänyt kieltäytyä hyvästä ruuasta ja hän niin odotti , että pääsisi tapamaan Kingsleyn ihan henkilökohtaisesti.
".. ja kaikki muut.., mutta mahdetaankohan sua kutsua edes mihinkään enää kun tietävät kuka tulee käsipuolessa mukana", hän naurahti ja pudisti hiukan päätään. Ei se olisi kovin reilua evätä kutsut Leticialta hänen takiaan.. mikäli Leticiaa edes ne kiinnostivat, mutta ainahan tuo voisi raahata mukanaan jonkun toisenkin. Vaikka niin ei kyllä tekisi, kyllä se hän olisi joka mukaan lähtisi vaikka väkisin.
" Pääsisin tapaamaan vihdoin vaikka Oliverinkin. .voi meillä ois varmasti paljon keskusteltavaa"

Ministerin saatua puheensa loppuun oli melkein kuultavissa helpottuneita huokauksia, jotka kuitenkin nopeasti katosivat sen huudon alle kun sieppi päästettiin irti ja peli saattoi alkaa. Rabastan nappasi kaikkarit Leticialta taas itselleen ja mutisi tuon saavan ne takaisin ihan pian. Leticia kyllä saisi varmaan kiskoa ne häneltä väkisin jos haluaisi katsella piakkoin, koska niin mies upposi pian peliin ettei varmasti muistaisi Leticiaa kauaa vieressään ellei tuo muistuttaisi olemassa olostaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Ti Maalis 22, 2011 8:35 pm

"Haha.. No ehkä sen pitäisi!" Leticia naurahti virnistäen, "sainhan mä aika monta.. selliä Azkabanista täytettyä." Leticia oli ollut vähällä sanoa 'teikäläistä Azkabaniin', mutta tajusi asiansa ennen kuin sanat ehtivät ulos suusta. Sehän nyt olisi ollut vähintäänkin sama asia kuin jos hän olisi loihtinut kovan äänen itselleen ja sanonut sitten että heidän aitiossaan istui kuolonsyöjä.
"No.. Eiköhän Kingsley jotkut illalliset syksymmällä pidä," Leticia naurahti Rabastanin sanottua haluavansa tavata ministerin ja muitakin, "voin sitten viedä sinut niihin ministeriön tylsääkin tylsempiin pippaloihin kerran niin syvästi haluat."
Leticia ei voinut olla naurahtamatta Rabastanin tuodessa Oliverin esiin ja hihitteli asialle hetken päätään pudistellen.
"Joo.. Varmasti!" hän vastasi, "Oliver ei varmaan edes muista sitä episodia, minkä Alison aiheutti.." Leticia vilkaisi Alisonia, joka katsahti häntä kulma koholla. Leticia pudisti päätään kääntyen taas Rabastanin puoleen.
"Mutta toki mä voin sut Oliverille silloin esitellä," hän lupasi, "ja kertoa että tässä on mies, jonka takia mä en koskaan lähtenyt sen kanssa treffeille."

Lopulta ministeri vaikeni ja hetken kuluttua peli julistettiin alkaneeksi. Rabastan nappasi Leticialta jälleen kaikkarit ja nainen huokaisi hieman naurahtaen. Vai pärjäsivät he muka yksillä kaikkareilla? No.. Silloin kun kaikkareita oli ostettu niin paikalla oli ollut vielä aikuinen eikä pikkupojan tasolle taantunut mies.. Leticia tyytyi siis seuraamaan peliä ilman kaikkareita vaikka se vaikeaa olikin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Ke Maalis 23, 2011 11:10 am

Sen ruuanhan takia Rabastan niille kesteille oikasti halusikin. Hän ei varmaan ehtisi kenenkään tutustumaan tai antaisi kenellekkään tilaisuutta tutustua häneen kun olisi kiire syödä niin paljon kuin jaksoi ja ehti.
" Jos kutsuu ei kuulu niin alat vihjailemaan sille, että semmonen olisi kiva", Rabastan sanoi Letician kerrottua, että ehkä syksymmällä voisi olla edessä jotkin illalliset. Oliverin hän kyllä halusi tavata yhtä paljon kuin sen ruuankin! Oliver oli kuin vanha tuttu jota kuitenkaan ollut koskaan tavannut ja olisi oikein kiva päästä näkemään millainen kaveri tuo nyt sitten oikeasti olikaan.
" Mahtaa olla Oliver katkera kun päässytkään treffeille.. sä et edes mahdollisuutt antanu sille", Rabastan sanoi naurahtaen ja melkein toivoi että sillä mies raukalla olisi käynyt tuuri jonkun toisen naisen kanssa.
"Raukka keräs varmaan kaiken rohkeutensa, että uskalsi pyytää sua.. sä oot niin pelottava. Oli kyllä sen onni ehkä et sä et lähteny. Ei se ois ikinä saanu pidettyä sua kurissa", hän sanoi.

Rabastan kannatti omalta osaltaan Bulgariaa ihan yhtä innokkaasti kuin sen muutkin kannattajat, mutta jo Hughinkin läsnäolo laittoi käyttäytymään hiukan ihmismäisemmin. Vaikka välillä teki mieli kirota ne Irkut jotka sattuivat telomaan Bulgariaa tai Bulgarian lyöjiä jotka kehtasivatkin murjoa noita Irkkujen jahtaajia. Hänestä ei kyllä koskaan voisi huispaaja tulla kun olisi liian armollinen naispuolisia pelaajia kohtaan vaikka itse nuo olivat ammattinsa valinneet ja varmastikkaan eivät olleet niin heiveröisiä kuin hänkin oletti.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Ke Maalis 23, 2011 12:10 pm

Leticiaa nauratti Rabastanin puheet siitä kuinka hän ei antanut sille Oliverille edes mahdollisuutta lähteä treffeille. Miten hän olisikaan edes voinut? Hän oli sopinut jo treffit Rabastanin kanssa.. Toisaalta hän oli silloin vihainen Rabastanille, joten ihan hyvin hän olisi voinut hyväksyä Oliverinkin treffitarjouksen. Ja vielä.. toisaalta kun ajatteli niin hän olisi varmaan käynyt Oliverin kanssa treffeillä illalla ja Rabastanin kanssa vasta yöllä. Kuinka härskiä sekin olisi ollut? Kahdet treffit ystävänpäivänä..
"Itseasiassa ei sen mitään rohkeutta pitänyt kerätä," Leticia naurahti, "koska Alisonhan meidät järkkäsi treffeille tavallaan koska luuli sua ja Oliveria samaks ihmiseks. Tosin sitten Oliverin kyllä piti tulla kyselemään multa että mitä ihmettä tapahtuu.. Ja mun piti sitten antaa sille pakit ja selittää et mun yliutelias isosisko oli vaan ymmärtänyt asiat pahimman kerran väärin."
"Miten niin mä olen pelottava eikä mua voi pitää kurissa?!" Leticia naurahti epäuskoisena ja tönäisi pienesti Rabastania.

Koska Letician silmin nuo huispaajat painoivat aivan liian nopeaan ohi, hän huomasi pian tarkkailevansa muita aitiossa istuskelevia ja riehuvia ihmisiä. Yllättävän paljon nuoria ja lapsia oli sattunut siihen aitioon vanhempiensa kera. No toki.. Ministeriön työntekijöitähän suurin osa näytti olevan.
Kun ensimmäinen maali Bulgarialle saatiin aikaiseksi, heidän aitionsa räjähti eikä Leticia voinut olla hurraamatta mukana. Häneltä koko maali oli mennyt ohi, mutta kerran kaikki huusivat niin sitten hänkin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   Ke Maalis 23, 2011 1:10 pm

Rabastan vilkaisi hänkin Alisoniin Letician muistutettua, että se oli ollut Alison joka oli sen Oliverin järkännyt treffeille naisen kanssa ja Letician hommaksi oli jäänyt vain niiden pakkien antaminen. Hänen melkeen taas kävi niin sääliksi sitä miestä ku ntuo oli sotkettu heidän asioihinsa ihan ilman, että mies itse mitään asioista tiesi. Kuitenkin oli ollut ihastunut Leticiaan ikuisuuden ja kun sitteno li kutsu treffeille käynyt oli mies varmaan ollut niin onneissaan ja mikä tuota odottikaan.. Leticia joka kertoi kaiken olevan vain tuon siskon typerää väärinkäsitystä.
" No sä olet.. kyllä se vaatii jo oikeianlaista miestä jotta sut saa kesytettyä", mies virnuili tuolle ja lisäsi että eikö se nyt oltu huomattu kun Leticia kerta oli ollut vielä vapaa hänet tavatessaan.
" Kukaan ennen mua ei ole pystynyt saamaan Leticia Mayeriä asettumaan aloilleen..ei kukaan.."

Bulgarian ensimmäinen maali sai kyllä aikaiseksi kunnon hurraamiset, mutta se into laantui pian kun Irlanti nopeasti tasoitti tilannetta ja se mitä Klauskin oli puhunut noiden joukkueen olevan ivan surkeassa kunnossa.. ei siitä ollut tietoakaan sillä hetkellä.
" Mä sanoin, että olis pitäny hukuttaa ne irlannin pelaajat sinne", mies mutisi ja ojensi kaikkarit nyt takaisin Leticialle jotta tuokin voisi hiukan seurata.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Huispauksen MM-kisat   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Huispauksen MM-kisat
Takaisin alkuun 
Sivu 5 / 9Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: