PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Vauvanhuoneen tuunailua

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava
KirjoittajaViesti
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 06, 2011 9:23 pm

Rabastan kaapi vielä viimeisiä sulaneita jäätelö mössöjä suuhunsa ja laski sitten lusikkansa alas. Hän jäi sitten katselemaan Letician jäätelön pilkonta puuhia ja oli hiukan yllättnyt kun tuo siinä kertoi ettei ollut koskaan kuvitellut, että tuosta tulisi äiti. Rabastan nojasi päänsä vasten kättään ja hymyili hiukan Lettyn jatkettua, miten oli vain odottanu että tuo tulisi olemaan pelkästään kiva täti Alisonin muksuille.. sellainen joka ei kieltäisi mitään vaikka tuo nyt kyllä Hughiltakin kielsi asioita mitkä ollut oikein.
" Susta tulikin sitten tollanen.. vahinko äiti", mies sanoi ja kurkotti laskemaan kätensä Letician kädelle ja silitteli tuon kämmen selkää.
" Mä nyt muistaakseni oon muutamaankin kertaan sanonu miten mun velvollisuuteni on ollu tulla isäks, mutta en mä uskonu sen koskaan tapahtuvan oikeesti", hän vuorostaan sanoi ja ei tämä hänestä nyt enää tuntunut siltä, että hän vain halusi sen lapsen siksi että niin vain kuului. Leticiasta tulisi oikein hyvä äiti vaikka tuo ajattelisi itsestään mitä..tunsihan hänkin vielä ettei hänestä isäksi olisi, mutta ehkä se vanhemmuus vaan siitä sitten tulisi itsekseen kun lapsi olisi heillä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 06, 2011 10:16 pm

Leticia naurahti taas Rabastanin huomautukselle kuinka hänestä tuli vahinkoäiti. Tuo oli niin uskomaton. Leticia jäi hymyillen katselemaan omaa kättään, jota Rabastan nyt hipelöi omallaan. Hän unohti hetkeksi jäätelönsä loppuun syömisen, mutta muistettuaan se olikin sulanut juuri sopivasti sellaiseksi pehmismömmöksi. Niinpä hän puolestaan lateli jäätelöannostaan tyhjäksi Rabastanin selitellessä omista velvollisuuksistaan ja kuinka tuo ei koskaan ollut uskonut että niin oikeasti kävisi. Leticia naurahti suu täynnä jäätelöä.
"Noh.. susta tuli nyt sitten tommonen vahinkoisä," hän toisti melkein Rabastanin sanat naurahtaen pienesti. Leticia oli jo kerran sanonutkin Rabastanille että tuosta tulisi vielä loistava isä.. ja hän oli sitä mieltä edelleenkin. Rabastanista tulisi varmasti parempi isä kuin hänestä äiti. Tuo oli sentään ajatellut perheenperustamista joskus. Mutta oli miten oli, yhdessä heistä tulisi varmasti hyvät vanhemmat.

Leticia kaapi lautasensa tyhjäksi sulaneesta jäätelöstä ja huokaisi vielä tyytyväisenä tähän ihanaan makuelämykseen. Kahvijäätelöä.. Hänen pitäisi vielä kiittää sitä jästiä, joka tämän ihanuuden keksi. Vaikka ei jäätelö oikeaa kahvia voittanut.
"Noh.. lähdetäänkös sinne viistokujan suuntaan sitten?" hän ehdotti huomattuaan että Rabastankin oli jo tyhjentänyt oman kuppinsa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 06, 2011 10:48 pm

Olivat he molemmeat kyllä sellaisia vahinkovanhempia, mutta ihan onnellisia sellaisi. Eikä hän edes halunnut ajatella tätä kaikkea vain vahinkona.. tai mistä sitä koskaan tietäisi olisivatko he edes tässä jos tuota muksua olisi. Leticialle kun olisi joka tapuauksessa selvinnyt hänen touhunsa, mutta olisiko tuo koskaan miettinyt häntä enää jos olisi ollut tuota lasta. Oli ehkö edes osittain tuon lapsen ansiota, että hän oli saanut anteeksi temppuilunsa. Eihän hän ollenkaan ollut ottanut puheeksi miksi Leticia oli muuttanut mielensä.. eikö ehkä halunnutkaan kun kaikki oli nyt hyvin.
" Lähdetään vaan", Rabastan nousi ylös jo paikaltaan ja nappasi pussukan käteensä ettei se vaan jäisi matkasta ja siinä samalla kun suuntasi kulkunsa alas terassilta laski tuo hihansa samalla alas. Viistokuja ja jästien lontoo olivat kaksi ihan eri paikkaa. Siellä hän ei ihan noin vain voinutkaan kuljeksia.. tai olisi varmaan voinut, mutta ei hän halunnut. Mitä vähemmän hänet huomattiin tai tunnistettiin sen parempi. Tuskin kukaan katsoisi Leticiaakaan kovin hyvällä kun tuo keikkui siinä kuolonsyöjän käspuolessa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 06, 2011 11:06 pm

Leticia nousi Rabastanin noustua myöskin pöydästä ja lähti tuon perässä terassilta. Tarjoilija riensi oitis korjaamaan astiat heidän pöydästään ja kiitteli heitä vielä siinä samalla ja toivotti hyvää päivänjatkoa. Leticia hymyili toiselle ja nyökkäsi kiitokseksi.
"Aattele.. Ens kesänä me syödää kolmestaa jäätelöö," Leticia naurahti tartuttuaan Rabastanin käteen heidän laskeuduttuaan taas terassilta kadulle.
"Tai ehkä ei vielä silloin koska vauva on vielä piiiiieni silloin," Leticia korjasi kuitenkin mietteliäästä hymyillen.

Ei kulunut kauaakaan kun he saapuivat sen Viistokujan läheisen putiikin ovelle ja Leticia pysähtyi viittoen ja kertoen että siellä he olivat Alisonin kanssa käyneet silloin kun tuo oli Hughia varttunut.
"Käydään eka täällä," hän ehdotti tai oikeastaan totesi, "koska jästit ihmettelis varmaan hevoskotkapehmolelua koska se on niin eläväinen.." ja niin Leticia avasi oven ja asteli sisälle kodikkaan tuntuiseen putiikkiin. Nainen tiskin takana tervehti heitä hymyillen, muttei Donnan tavoin rientänyt auttamaan heitä vaan jäi tiskin taa ilmoittaen kuitenkin että jos he kaipaisivat apua, hänet saisi hakea hätiin. Leticia oli heti kättelyssä paljon tyytyväisempi tuon naisen asiakaspalveluun kuin Donnan..
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 06, 2011 11:25 pm

Ajatus siitä miten he tosiaan ensi kesänä eivät enää olisikaan liikkeellä kahdestaan vaan kolmistaan sai miehen hymyilemään. Pienihän se muksu silloin vielä olisi ja jäätelö tuskin maistuisi edes, mutta pelkästään sen toukan olemassaolo .. oli jotain niin uskomatonta. Olisi niin mukava istuskella tuossa samaisella terassilla ihan perheenä.
" Siinä se voi katsella kun me syödään jätskiä ja ihmetellä mitä ihmettä nuo kaksi oikein siinä mutustaa samalla kun itse natustelee tätä jänistä", mies sanoi yhten hymynä ja seurasi Leticiaa kohti sitä liikettä mistä tuo oli aikaisemmin hänelle puhunut ja jossa tuo Alisonin kanssa oli käynyt. Ennen Viistokujalla asiointia oli kyllä parempi käydä ensin tässä jästiliikkeessä.. viistokujalta ostetuttu hevoskotka voisi tosiaan saada aikaan pientä ihmetystä jos se olisi oikein villi yksilö.. ja hän kyllä penkoisi sitä laatikkoa kunnes löytäisi sen rajuimman hevoskotkan!

Rabastan tervehti myyjää tiskin takana ja tuo osottautui joksikin hyvin tylsän näköiseksi tavalliseksi naapurin tytöksi eikä miksikään uhkeaksi punapääksi. Kuten Donna. Tämä nainen kuitenkin näytti jättävän heidät rauhaan joten he saisivat ihan rauhassa kiertää ja katsella mitä halusivat. Parempi niin ettei taas oltaisi suosittelemassa vaan koko ajan kaikkea mikä oli ihan huonoa ja vaarallista. Mies nappasi korin matkaan siitä oven suusta jotta ei tarvitsisi käsissä sitten kanniskella niitä mitä sitten löytyisikään ja suuntasi kulkunsa peremmälle liikkeeseen.

Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ma Maalis 07, 2011 12:06 am

Leticiakaan ei voinut kuin hymyillä Rabastanin puhuttua jäätelön syönnistä ja pupun natustelusta. Jo itse muutamien sanojen käyttäminen tuntui hauskalta kun ajatteli että kuolonsyöjä puhui esim. natustelusta. Leticia katseli hymyillen hetken Rabastanin hymyilyä eikä taaskaan voinut itselleen mitään.
"Sä oon niin söpö," hän naurahti ja rutisti Rabastania.

Rabastan oli napannut ovelta käsiinsä ostoskorin, mikä osoittautuikin hyväksi ratkaisuksi. Tai varmasti osoittautuisi.
"Okeii.. Nyt jos kierretään koko kauppa ja kasataan koriin kaikkea tarpeellista," Leticia ehdotti heidän asteltuaan sisemmäs kauppaan, "voidaan aloittaa vaikka.." Hän laski katseensa lattialla olevaan koriin.
"Näistä kaappimangeeteista," hän sanoi ja kurottautui ottamaan yhden paketin ja näytti sitä Rabastanille, "näitä laitetaan kaappeihin jottei vauva saa niitä itsekseen auki ja kaatuile ja satuta itseään.. Saatika lähde sitten omineen kiipeilemään jotain hyllyjä pitkin ja revi kaikkea alas sieltä." Leticia heitti yhden paketin mangeetteja koriin ja nappasi vielä toisenkin varmuuden vuoksi.
"Toki vauva ei kävele vielä ainakaan.. varmaan vuoteen," hän sanoi, "mutta kyllä se aika nopeasti oppii seisomaan tuen varassa.. Tai Hugh ainakin oppi." Letician pitäisi ehkä käydä kirjakaupassa ostamassa jotain vauvakirjoja ihan vain jotta hänen ei tarvitsisi aina vedota siihen, mitä Hugh pienenä teki. Kirjat vaan tuntuivat niin älyttömän kalliilta.. Tosin Alisonillahan oli vauvakirjoja!
"Hei nyt kun muistan.." Hän aloittikin katsahtaen Rabastania, "niin muistuta mua et ku käydää Alisonin luona niin pyydetään siltä sen avaimen lisäksi myös sen vauvakirjat."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ma Maalis 07, 2011 12:35 am

Leticia viskasi koriin jotain ihme kaapin sulkijoita jotta muksu ei repisi kaikkia kaappeja auke seisomaan opetellessaan ja Rabasta vain nyökkäsi. Leticiaha nämä asiat tiesi paremmin kuin hän joten oli paras luottaa tuon sanomisiin.
" Jos yhtään meidän sukuun tulee niin tuskin oppii seisomaankaan niin aikaisin kuin Hugh.. kehittyy hitaasti mutta varmasti", Rabastan naureskeli ja seurasi miten Letty heittei toisenkin paketellisen koriin.
" Vauvakirjoja..", mies mutisi Letician pyydettyä häntä muistuttamaan, että pyydettäisiin Alisonilta avaimen lisäksi kirjoja ja Rabastan lupasi kyllä koittaa muistaa. Niistä voisi tosiaan olla hyötyä jotta hänkin tietäisi hiukan missä mentiin eikä tarvisi vain luottaa Letician tietämykseen ja muistiin kaikesta mikä niihin vauvoihin liitty.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ma Maalis 07, 2011 1:35 am

"No nii," Leticia naurahti Rabastanin toistettua vauvakirjoista, "saat sinäkin sitten vähän iltalukemista.." Leticia virnisti.

"Vauvan vaatteita!" Leticia hihkaisi äkättyään vaaterekit, mitkä aukesivat nyt heidä eteensä. Taas tuntui vaihtoehtoja olevan tuhansia, mutta onneksi vaatteet oli sentään jossakin järkevässä järjestyksessä. Potkupuvut omissa paikoissaan, housut ja paidat omissa.. Ulkovaatteet omissa.
"Voi katso!" Leticia naurahti napaten aivan pienen toppahaalarin yhdestä rekistä, "kato nyt.. niin pieni." Leticia tutki kokolappua.
"Tämä.. Tämä voi olla kyllä liian pieni toppahaalariksi," Leticia mietti hetken tutkittuaan, "koska se vauva kasvaa kuitenki kovaa vauhtia ja se tarvii sisävaatteet sinne alle."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ma Maalis 07, 2011 2:09 am

Rabastan kiiruhti nopeasti korin kanssa perästä Letician huomattua ne kaikki vauvanvaatteet ja Rabastan vain tapitti sitä vaate paljoutta. Miten näistä osasi mitään ostaa? Aika kivasti ne oli kuitenkin järjestelty jottai löysi juuri haluamansa.
Leticia olikin jo napannut käsiinsä jonkin pikkuisen toppahaalarin jota nyt ihasteli ja esitteli hänelle joten mies kääntyi katselemaan sitä.
Mitään hän ei kuitenkaan ehtinyt siihen kommentoimaan kun Leticia itse sanoi sen kyllä liian pieni toppahaalariksi. Alle mahtuisi kuulemma mitään enää.
"Isompaa kokoa sitten vaan..", Raba sanoi ja vilkaistuaan Letician käsissä olevan haalarin kokolappua nappasi tuo samasta hyllystä paria kokoa isomman, mutta samanlaisen haalarin
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ma Maalis 07, 2011 1:13 pm

Rabastan kaivoi rekistä muutamaa kokoa isomman haalarin ja Leticia puolestaan asetti sen pienen haalarin, kerran sitä vielä vilkaistuaan hymyillen, takaisin rekkiin.
"Se näyttää paremmalta," Leticia sanoi hymähtäen ja kokeili Rabastanin käsissä olevan haalarin punttia vielä. Pehmeä ja paksu.. Eli varmasti lämmin. Talvivaatteitahan tässä nyt ensisijaisesti pitikin ostella koska vauva syntyisi keskellä kyseistä vuodenaikaa.
"Pipoja ja töppösiä pitää etsiä," Leticia sanoikin ja katseli ympärilleen. Lähellä olevassa korissa näytti olevan jotain alennustuotteita ja Leticia kumartui katselemaan niitä lähempää.
"Täällä on tämmösiä tossuja ja hanskoja puoleen hintaan," hän sanoi näyttäen yhtä töppösparia Rabastanille katsahtaen tuota maanrajasta käsin. Töppöset olivat niin pienet että ne mahtuivat Letician sormenpäihin.. Ehkä hieman isommat, mutta kuitenkin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ma Maalis 07, 2011 10:21 pm

Letician todettua haalarin sopivaksi uskoi mies sen heti ja mietti että oli kyllä pikkasen kurjaa kun se syntyi vuoden koleimpaan aikaan.. olisi nyt edes alku syksystä.. tai kesästä, mutta talvella.
" Miten niin pientä edes tällää kaikella vaatteella.. ja mistä sen tietää onko sillä kylmä?", mies mietti niitä haalareita vielä katsellessaan ja ehkä sitä vauvaa vaan puettiin niin paljon kuin vaatteita mahtui kerralla sen päälle?
Pipot ja töppöset tulivat seuraavaksi ja Leticia löysikin alennuslootan jota tuo pongasi jotkin todella pikkuiset töppöset ja mies hymyili hiukan naisen esitelessä niitä hänelle.
"Äh.. miten pikkusia", mies sanoi ja asteli itsekki nkoreineen lähemmäs ja nappasi käsiinsä pienet tumput. Kyllä se vuva raukka olisi niin vaatteisiin pakattu, ettei varmasti vilu tulisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ma Maalis 07, 2011 10:32 pm

Rabastanin esitettyä kysymyksensä haalaria tutkiessaan, Leticiakin pysähtyi miettimään. Tosiaan.. Mistä he tiesivät kuinka paljon vaatetta pitäisi olla että vauvalla olisi hyvä olla? No.. Kai tuo itki jos oli kuuma tai kylmä, mutta pitäisihän heidän jotenkin osata ennakoida se ettei vauvan tarvisi alkaa itkemään. Vauvan itku.. Se oli varmaan kamalin asia maailmassa. Varsinkin jos ei tiennyt miksi vauva itkee..
"Hmm.. En tiedä," Leticia sanoi kulmat kurtussa, "siis kai se itkee jos sillä on epämukava olla, mutta.. en mä tiedä.." Leticia katsahti epävarmasti Rabastania. Ehkä tämäkin asia lukisi niissä Alisonin kirjoissa.. Toisaalta kuka kirjailija kirjoittaisi mitään tuommoisia, itsestäänselviä asioita kirjoihin kun oli paljon tärkeämpiäkin juttuja. Kuten se että miten vauvoja piti syöttää..
"En tosiaan tiedä," Leticia toisti vielä ihan ymmällään.

Rabastan otti ne tumput Leticialta ja nainen hymyili toisen söpöydelle tuon tutkiessa niitä.
"Näitäkin pitäisi ottaa parit," Leticia sanoi siirtäen katseensa taas koriin ja tonki sen sisältöä, "minkä värisiä haluat? Täällä on pipojakin.." Leticia kaiveli erivärisiä pipoja käsiinsä vertailun vuoksi ja näytti niitä sitten Rabastanille kun luuli että kaikki värivaihtoehdot olivat hänen kätösissään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ma Maalis 07, 2011 10:59 pm

Pikku töppöset ja tumput oliva jo liika, mutta vielä kun Letty penkoi esiin joitakin suloisia pipoja uskoi Rabastan varmaan saavan jonkin yliannostuksen tästä kaikesta vauvanvaate söpöilystä.
"Vihree", oli miehen vastaus ja se varmaa oli kyllä ollut selvää ennen kuin hän sitä edes oli sanonut. Tottakais vihreä kun mies itse siitä piti.
".. mut mikä vaan kelpaa. ne on kaikki niin söpöjä.. valitse sinä en minä osaa", tuo sanoi ja hypisteli niitä pikku tumppuja käsissään. Ne hädi ntuskin menivät hänen kahdelle sormelleenkaan joissa mies niitä nyt heilutteli ja mietti miten pikkuinen ne käsissään heiluttelisi pikku käsiään.
Rabastan nappasi toisetkin lapast parit ja sanoi Lettyn voivan päättää pipo asian kun hän oli löytänyt nämä kivat tumput eikä suostuisi enää luopumaan niist ja sanojensa päätteeksi pudotti nuo muutamat parit koriin haalarin seuraksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ma Maalis 07, 2011 11:07 pm

Leticia olisi varmaan arvannutkin miehen vastauksen värikysymykseen, jos olisi tajunnut ajatella asiaa enemmän ennen kysymystään. Hänen käsissään kun tosiaan oli yksi vihreä pipo niin tottakai tuo hänen oma luihuisuuden perikuvansa vihreän valitsisi. Pitäisiköhän hänen sitten valita keltainen, ihan kiusatakseen.. Tosin Leticia ei itsekään liiemmin pitänyt keltaisesta, joten se keltainen sai lentää takaisin alelaatikkoon häpeämään. Sen sijaan Leticia valitsi sen vihreän pipon niinkuin Rabastan oli halunnut ja nappasi vielä yhden söpön vaaleansinisen mukaansa. Poikahan se varmasti oli.. Tosin tuo vaaleanpunainenkin oli söpö. Hmm..
Sininen ja vihreä kuitenkin päätyivät koriin Rabastanin valitsemien tumppujen sekaan.
"Odotas kun näet vauvojen kengät," Leticia naurahti katsahtaen Rabastania, "näin joskus semmoset ihan minimaaliset kumisaappaat jossain kaupassa. Ne oli siis niin älyttömän pienet ettei sitä osaa edes selittää.. Kai täälläkin kenkäosasto jossain on." Eihän vauva kävelisi vielä sinä talvena, mutta kengät olivat niin söpöjä ettei Leticia yksinkertaisesti voinut vastustaa kiusausta ostaa semmoisia pieniä.. lenkkareita vaikka.
"Mutta nyt kun ollaan täällä niin voitaisiin katsella joitain potkupukuja," Leticia ehdotti, "niitä roikkuu tuolla takaseinällä." Hän lähti kävelemään vaaterekkien väleistä takaseinää pitkin, mutta vähän väliä hänen oli pysähdyttävä voivottelemaan jonkun vaatekappaleen ihanuutta ja pienuutta.
"Kato nyt näitäkin farkkuja!" hän sanoi yhden rekin kohdalla, "miten kukaan pystyy edes tekemään näin pieniä vaatteita.."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 08, 2011 5:03 pm

Leticia ei onneksi valinnut vaaleanpunaista pipoa. Vasta jos oltaisiin olut ihan varmoja, että se olisi tyttö olise se kelvannut. Sininen ja vihreä kyllä menisivät tytöllekkin, mutta vaaleanpunainen ei missään tapauksessa pojalle!
" Noi mätsää hyvin niiden tumppujen kanssa", Rabas kommentoi pipojenkin päästyä koriin. Tumput kun olivat jotkin valkoisen.. sävyiset ja vihreät. Liikaa vihreää ei voinut edes olla!
" Vauvojen kenkiä?", mies toisti huvittuneena ja kysyi mihin vauvat tarvitsivat kenkiä! Eivät vauvat edes kävelleet ja ei kenkiä tarvittu edes ryömiessä. Onneksi niitä kenkiä ei kuitenkaan vielä tullut vastaan koska hän ei ehkä halunnut nähdä edes niitä. Ei heidän vauvalleen ainakaan kenkiä..
Potkupukujen haaliminen sen sijaan sopi Raballekkin ja tuo seurasi Leticiaa sinne takaseinälle, mutta kappas matka keskeytyi taas kun Letty löysi jotakin ylisöpöä. Tuon ihastellessa joitakin minifarkkuja hymähti Rabastan vain hiljaa ja ihmetteli aivan samaa kuin tuokin.. kuka näitä oikein valmisti!
"Kaikkea ne kyllä kasaan vääntääkin.. mun mielestä ne potkupuvut riittäs siihen asti kunnes se osaa kävellä", Rabastan sanoi mutta napattuaan jonkin söpön vihreäharmaaraidallisen paita systeemin mies muutti heti mieltään.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 08, 2011 5:22 pm

Rabastanin pohdittua huvittuneena sitä, mihin vauvat tarvivat kenkiä, Leticia hymyili huvittuneena katse Rabastanissa.
"No.. No.. Alkaahan ne kävelemään," hän sanoi hymähtäen, "ja.. Pitäähän kengät paremmin varpaat lämpösinä kuin pelkät sukat.. Tosin nämä tumput on kyllä tarkotettu juuri ulkoiluun." Leticia nappasi korista yhdet jalkatumput käsiinsä ja pyöritteli niitä vielä kokeillen sormillaan niiden sisä ja ulkopintaa. Ainakin tumput vaikuttivat ihan paksuilta.. ja ehkä Rabastan oli oikeassa. Ei heidän vauvansa vielä kenkiä tarvinut.
Mutta minilenkkarit olivat niin söpöjä..

Jos Leticia olikin löytänyt söpöt minifarkut ja Rabastan oli ilmeisesti moisia vastaan, mies oli itse löytänyt jonkun söpön pitkähihaisen paidan. Vihreäharmaaraidallisen. Yllättäen. Leticia laittoi farkut takaisin rekkiin, koska oikeassahan Rabastan oli. Ei heidän vauvansa vielä mitään farkkuja tarvinut..
"Noh, paita ainakin on söpö," Leticia sanoi, "ja näyttäisi sopivan kokoiseltakin.. ei jää heti pieneksi."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 08, 2011 6:00 pm

Rabastan kuuli Letician sanovan paidan olevan aika sopivan kokoinen ja mies käänsi katseensa tuohon.
" Tää on kyllä niin hyvän värinenkin ettei vaan voi sivuuttaa", mies sanoi virnistäen ja pudotti paidan muiden ostosten sekaan koriin ennen kuin lähti jatkamaan matkaa sinne takaseinälle. Raba ohittikin kaikki muut asiat toisin kuin Letty ja suuntasi kulkunsa vain suoraa potkupukujen luokse. Niitä jos mitä oli kyllä ihan liikaa.. valikoima siis.
"Jos vaan silmät kiinni napataa ensinmäiset kymmenen .. ja tarkistetaan vaan että on hyvän kokosia?", mies ehdotti napattuaan käsiinsä punaisen leijona kuvioisen potkupuvun. Kaikki olivat niin sööttejä..
Mies laittoi leijonat takaisin koska leijonoihinkaan ei poikaa kyllä puettaisi.. ei keltaiseen eikä kissapetoihin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 08, 2011 6:22 pm

Leticialla meni tosiaan etenemiseen hieman enemmän aikaa kuin Rabastanilla, joka tuntui vain juoksevan hänen ohitseen takaseinälle niiden potkupukujen luo. Letician oli pakko hipelöidä ohimennessään niitä kaikkia rekkejä eikä voinut olla päästelemättä ihastelevia ääniä. Vauvanvaatteiden ostaminen oli kyllä niin ihanaa. Paljon kivempaa kuin Alisonin kanssa heitetyt shoppailureissut.. Onneksi ne olivat varmaan jo takanapäin. Hän kun ei koskaan saanut mitään kivaa ostetuksi jos Alison oli mukana. Heidän vaatemieltymyksensä kun tuntuivat olevan niin eri maailmoista.
Lopulta Leticia pääsi Rabastanin luo ja ehdotti että jos vain valittaisiin umpimähkään kymmenen ensimmäistä. Leticia kohotti katseensa potkupuku seinään ja hymähti. Ehkä se olisi tosiaan kaikista helpoin tapa..
Leticia laski katseensa Rabastaniin ja äkkiä häntä alkoi naurattaa ihan tuhottomasti. Rabastanilla oli käsissään punainen potkupuku leijonakuvioineen.. ja tuo katseli sitä jotenkin niin autuaasti. Lopulta mies näytti kuitenkin hoksanneen jotakin oleellista ja laittoi leijonapuvun takaisin seinälle.
"No mitä.. Tämähän on.. aika söpö," Leticia sanoi pidätellen nauruaan ja kurotti hipelöimään kyseistä pukua. Joskus tuntui ihan siltä kuin jästit tosiasiassa tietäisivätkin heidän elämästään ja olemassaolostaan. Ehkä he olivatkin niitä tyhmiä ja tietämättömiä?
Äh, ei niin voinut olla. Jästit olivat typeriä.
"Mutta ehkä liian rohkelikko," Leticia sanoi lopulta ja käänsi vihdoin virnistävän katseensa Rabastaniin, "eikö sinusta?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 08, 2011 7:54 pm

Leticia sanoi sen leijona potkupuvun olevan aika söpö, mutta mietti sen ehkä olevan liian rohkelikko. Ihan niin kuin Rabastankin oli ajatellut.
" Mietin ihan samaa.. mutta se on silti aika söpö.. ehkä tän kerran vois joustaa leijonien kanssa", mies pohti pää kallellaan ja tapitti sitä potkupukua. Äiti kyllä varmaan riistäisi vaatteen lapsen päältä jos näkisi tuon. Rabastan käänsi katseensa mitään muuta sanomatta potkupuvusta ja päätti antaa Lettyn tehdä päätöksen. Jos tuo sen ottaisi kelpaisi se hänelle hyvin, mutta hän ei halunnut olla se joka oli päättänyt sen napata mukaan. Leijonista päästyään kurkotti Rabastan käsiinsä uuden potkupuvun joka oli nyt ihan tavallinen väritön ja kuvaton ja ihmetteli ääneen miten tylsä. Miksi kukaan halusi sellaisen kun valittavana oli kaikkia kivoja kuviollisia ja värillisiäkin vaihtoehtoja? Ehkä tämä oli sitten niille joilla oli hirvittävä valinnanvaikeus.. tai sitten jos halusi itse duunailla omanlaisensa. Tussi vain käteen ja piirtämään omaa potkupukua!
" Äh.. tää on vaike-", mies oli jo luovuttamassa niiden potkupukujen kanssa kun huomasi ylempana ihanan mustan potkupuvun! Siinä jos missä oli rajun värinen ilmestys ja mies kääntyikin se käsissään katseensa Leticiaan. Hän kyllä vähän pelkäsi ettei kukaan äiti halunnut pukea lastaan pelkkään mustaan vaikka siinä olisikin kuvana jotakin kissanpentuja, mutta aina kannatti yrittää.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 08, 2011 8:47 pm

Leticiaa alkoi naurattamaan Rabastanin puheet leijonista ja niiden kanssa joustamisesta. Hetken ajan hän vain katseli Rabastania hieman huultaan purren ja mietteliäänä.
"Kaikkea se vauva saakin aikaan kovassa kuolonsyöjässäkin," hän sanoi hymähtäen ja laski kätensä miehen selälle katsoen nyt uudestaan tuota rohkelikkopukua. Olihan se ihan söpö omalla tavallaan.. Mutta ei. Hän oli itsekin luihuinen eikä hänkään perustanut rohkelikoista sen enempää kuin että Alison oli ollut rohkelikko. Ja siinä oli ehkä tarpeeksi rohkelikkoa hänen makuunsa.

Leticia siirtyi pikkuhiljaa seinämää pitkin edemmäs tutkien kaikkia niitä söpöjä pukuja, vertaillen ehkä hieman hintoja ja katsellen myös kokolappuja. Hetken päästä hän syrjäsilmällä kuitenkin huomasi Rabastanin ottavan jonkin tuolta ylempää seinältä ja siirsi katseensa mieheen. Toinen oli napannut yhden mustan potkupuvun käsiinsä. Ensimmäinen ajatus Letician mielessä oli kuin olikin että miten kukaan haluaisi pukea mustia vaatteita pienille vauvoille?! Varsinkin pelkkää mustaa. Rabastan näytti kuitenkin olevan enemmän kuin innoissaan mustasta potkupuvusta, mikä sai Letician hetkeksi harkitsemaan asiaa. Ehkä puvun voisi ostaa ja sitten Leticia voisi tunkea sen jonnekin kaapin perimpään nurkkaan eikä sitä koskaan käytettäisi? Tai sitten hän voisi vierailla rouva Lestrangen luona ja piilottaa tuon sinne Rabastanin vanhojen vaatteiden sekaan.. Rabastan ei varmasti ikinä ottaisi sitä käyttöön. Mitä muutkin äidit ajattelisivat jos hän pukisi lapsensa mustaan..
"No.. Jos sinä haluat sen," Leticia sanoi sanotuksi pienesti hymyillen vaikkakin hieman epäröivänä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 08, 2011 9:13 pm

Rabastanin innostuneisuus sitä potkupukua kohtaan hiipui hieman Leticin epäröinnin huomatessaan. Kuten hän oli arvellutkin ei Leticiakaan kovin innostunut siitä, että muksu puettaisiin mustaan. Äidit.. nuo pilasivat kaiken hauskan. Rabastan ripusti potkupuvun takaisin sinne ylös, minne Leticia ei edes olisi ylettäny.. ei edes varpistamalla. Siksi ne varmaan olivatkin niin korkealla.. kun naiset eivät niitä kuitenkaan halunneet.
" Ei sun mua tarvii mielistellä", Rabastan sanoi vain ja siirtyi eteenpäin niiden potkupukujen tutkimisessa. Jos se ei Lettyä miellyttänyt se oli turha ostos. Jotain nainen sille kuitenkin keksisi, ettei se koskaan eksyisi vahingossakaan heidän lapsensa päälle. Löytyisi vielä joskus takasta! Vauvat ehkä oltiin sitten totuttu näkemään vain kaikissa hempeissä väreissä, mutta ne kyllä sopivat kuvioon. Olivathan ne kääröt sellaisia, ettei niitä ehkä kuulunutkaan mustiin pukea.
Raba hypisteli potkupukujen lahkeita aina osuessaan jonkin kivan kohdalle, mutta ei tuo oikein tiennyt mitä sitten valita ja päätti melkein jättää sen valinta homman Lettyn huoleksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 08, 2011 10:47 pm

"En mä sua mielistele," Leticia kiirehti sanomaan mutta Rabastan laittoi pukua jo takaisin sinne mistä oli sen ottanutkin.
"Äh.. Tää on ihan hölmöä," Leticia naurahti katsellen ehkä jopa hieman turhautuneena sitä suurta määrää potkupukuja, "näitä on niin älyttömästi ettei mitenkään voi osata tehdä ratkaisuja.. Mitä jos tehtäisiin niin että sä valitset vaikka viisi potkupukua ja mä viisi? Ja sitten otetaan ne.. Saadaan kuitenkin olla jatkossa koko ajan ostamassa potkupukuja niin turha tätä on nyt tehdä näin vaikeaksi."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 08, 2011 11:33 pm

Leticia näytti alkavan turhautumaan tähän yhtälailla ja tun ehdotus, että he kumpikin valitsisivat viisi potkupukua kelpasi Rabastanille. Mies käänsi katseensa takaisin noihin pirullisiin pikku kuteisiin. Lopulta mies nappasi sellaisen leijona jutun, mutta ei punaista ettei se olisi liian rohkelikkoa. Tämä oli keltainen. Mies naureskeli sitä itsekseen miten se oli kuin puuskupuh ja rohkelikko samassa pakatissa.. kelpaisi mainiosti jos vanhemmat vaikka olisi niistä tuvista. Ne pienet jellonat vain olivat sulatteneet Rabastanin mielen löllöksi ja hänen oli aivan pakko saada se. Ja kun musta ei kelvannut veti hän jutun sitten aivan överiksi.. otetaan keltaista koska siitä vauvat itse pitivät. Sen lennettyä koriin kääntyi mies tutkimaan taas valikoimaa ja nappasi käsiinsä seuraavaksi potkupuvun jonka oli ilmeisesti tarkoitus esittää kuvioinniltaan tiikeria. Se vaikutti tarpeeksi naurettavalta ja huomiota herättävältä joten koriin. Kaksi valittuna ja kolme jäljellä.. tämähän alkoi jo sujumaan. Seuraavaksi hyllystä tarttui mukaan hiukan hillitympi vaihtoehto.. potkupuku oli muuten sininen, mutta siinä oli joitakin mustia kuvioita siellä täällä pitkin pikkuvaatetta. Puiksi ja linnuiksi ne paljastuivat kun tarpeeksi kauan oli tihrustanut ja koittanut miettiä mitä ne olivatkaan.

" Täähän sujuu hyvin", mies virnisti ja heiluttelu koria jossa oli jo mukavasti vauvalle vaatetta ja isin valitsemat super hienot potkupuvut.
" Se tykkää näist mun valinnoist kuitenkin enempi", tuo kiusasi ja jatkoi taas valitsemis puuhia. Kaksi kun oli vielä valittavana. Miehen oli lopulta pakko valita potkupuku jossa komeilisi ne luihuisen värit.. oli vain pakko ja koriin jouti hiukan sitä pikku paitaa raidoiltaan muistuttava vaate. Tässä raidat olivat vaan leveämmät. Miehen viimeinen valinta oli myös sininen tosin tummemman sininen kuin se toinen ja tyytyväisenä mies vilkaisi valikoimaansa ennen kuin kääntyi katsomaan mitä Letty oli saanut kasaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ke Maalis 09, 2011 10:57 am

Rabastan suostui Letician ehdotukseen ja niinpä he erkanivat muutaman metrin päähän toisistaan ja alkoivat etsiä kumpikin tahollaan vaatteita pikkuvauvalleen.. Leticia kulki edes takaisin seinämää pitkin ja hipelöi varmaan jokaista erilaista vaatekappaletta, mihin ylettyi. Kaikki oli niin ylisöpöä ja pehmeää, joten hän olisi omasta puolestaan voinut ottaa vaikka ne kaikki.. Ainoastaan jotkut väriyhdistelmät aiheuttivat kylmiä väreitä karseudellaan ja niihin hän ei kyllä koskenut pitkällä tikullakaan..
Mutta koska joitain valintoja oli tehtävä ja koska Leticia itse oli sanonut ettei asiasta kannattaisi muodostaa liian suurta ongelmaa.. Leticia lopulta alkoi vain napsimaan ensimmäisiä ihanuuksia seinältä alas katsahtaen kokolapun ja hinnankin vielä.
Leticia löysi kyllä oman suosikkinsa heti hetken siinä etsittyään eikä mikään tuntunut voittavan sitä. Pieni potkupuku oli koristeltu tummansinisin maastokuvioin eikä hän voinut olla rakastumatta siihen. Maastokuvionnin ystävähän hän itsekin oli ja vielä kun väri oli niin suloinen.. Ja varsinkin kun kyseessä oli poika (ihan varmasti!) niin maastokuvio passaisi vauvallekin ilman että kukaan muu äiti kyseenalaistaisi lapsen sukupuolta..
Rabastan sattui juuri silloin avaamaan suunsa ja kiusoitteli että vauva tykkäisi kuitenkin enemmän hänen valitsemistaan potkupuvuista. Leticia naurahti ja vilkaisi tuon koriin eksyneitä löytöjä.. Ei ainakaan mitään ylikamalaa näyttänyt joukkoon eksyvän vaikka jotkin tiikerinraidat hieman hämmensivät Leticiaa. Mutta kaipa vauva näyttäisi pikkuiselta tiikerinpennulta puku päällään ja mikäs olisi sen söpömpää.
Leticia siis tyytyi hymähtämään Rabastanille ja siirsi katseensa taas potkupukuihin, jotka odottelivat siinä ostajaansa.
Seuraavaksi Letician silmään osui sinisenvihreä potkupuku, jonka etumuksessä komeili kaksi pupua. Puvun toisella puolella oli hieman raitoja ja toinen oli tasaisen sinisenvihreä. Puput olivat erikokoisia, mutta söpöjä.. ja ne saivat hymynkareen Letician kasvoille ja niinpä potkupuku voitti paikkansa hänen valitsemassaan viisikossa.
Leticia löysi myös keltaisenvihreän potkupuvun jonka hihat ja puntit olivat keltaiset ja muuten puku oli vihreä. Vihreää osaa komisti pitkäkaulainen kirahvi. Mikä ihme vimma ihmisillä oli tunkea jotain eläimiä kaikkiin vauvan pukuihin? Leticia hymähti tällekin puvulle ja nappasi sen käsivarrelleen. Spöp kirahvi ja söpöt värit.. minkäs teet.
Lisäksi Leticia, joka alkoi kuitenkin jo hieman kyllästyä tähän valinnan vaikeuteen, nappasi myös perus sinivalkoraidallisen potkupuvun ja sen kaveriksi vielä kokoruskean potkupuvun, jonka rinnuksissa komeili söpö, ruohoa mussuttava lehmä.

Saatuaan valintansa tehtyä, hän asteli takaisin Rabastanin luo ja näytti löytöjään ottaen niitä samalla pois henkareista.
"No.. Ei se niin vaikeaa ollutkaan," Leticia sanoi huojentuneesti huokaisten ja hieman hymyillen, "ehkä pärjätään näillä alkuun.. Voitaisiin kyllä katsoa jotain normaaleja paitojakin muutamia mukaan."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ke Maalis 09, 2011 6:14 pm

Rabastan käänteli kaikki Letician valitsemat potkupuvut vuorollaan jotta saattoi nähdä ne ja sen lehmäjutun tullessa kohdalle tirkskahti mies hiukan, mutta oli sanomatta mitään koska Lettykin oli kiltisti hyväksynyt hänen valintansa. Hienoja olivat nuo naisenkin valitsemat kyllä.
" Ei tosiaan ollut.. kun sai rauhassa valita ilman, että toinen oli ilmaisemassa mielipidettä", mies sanoi vilkaisi vielä korissa olevaa potkupuku kasaa. Eiköhän nämä muksulle kelpaisi. Ihan tarpeeksi valikoimaakin.
Rabastan lähti jatkamaan matkaa sinne missä niitä paitoja oli ollut kun Leticia vielä halusi niitä katsella ja sehän sopi.
"Mut paitoja.. entä housuja? Vai onko se vaan paita päällään", hän kysyi ja nauroi hiljaa. Ihan kuin hän.. tosin hän kulki vain housuissa ilman paitaa.. ah isänsä poika jo ennen kuin oli syntynytkään.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Vauvanhuoneen tuunailua
Takaisin alkuun 
Sivu 4 / 7Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: