PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Vauvanhuoneen tuunailua

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
KirjoittajaViesti
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 20, 2011 7:58 pm

Leticia hymähti Rabastanin lopulta myönnyttyä vilkaisemaan vauvakirjoja.
"Ei teidän niitä tarvi ihan kannesta kanteen lukea," Alison sanoi naurahtaen, "mutta siltä varalta että tulee joku ongelma niin sieltä saattaa ehkä löytyä sitten vastaus siihen.. Kuten sanoin niin noiden palautuksella ei ole mitään kiirettä." Leticia nyökkäsi hymyillen.
"Ei lapsia kuitenkaan kasvateta kirja kiinni nenässä," Alison sanoi naurahtaen jo ajatukselle jostain äidistä tai isästä moisessa tilanteessa, "vaan olemalla niitten kanssa."

Leticia hymyili pienesti Rabastanin otettua häät puheeksi. Olihan se vakava juttu ettei toisen sukua voinut kutsua paikalle miehen mielestä, mutta jotenkin.. Oli niin hauskaa kuulla Rabastanin puhuvan häistä. Eiväthän he olleet koskaan oikeastaan puhuneet sen suuremmin naimisiin menosta.. Paitsi joskus jotain ettei sen asian kanssa mikään kiire ollut.
"Ehkä me ei kutsuta häihin ketään," Leticia vastasi iskien Rabastanille silmää pienen virneen kera arvioiden että Alison sai paraikaa sydänkohtausta hänen selkänsä takana.
"Ehkä me vaan karataan jonnekin kauas ja mennään kaikessa hiljaisuudessa naimisiin.."
"Mitä? Ei häitä?" Alison kauhistui ja Leticia käänsi katsettaan vielä enempi pois päin siskostaan nauraen nyt puolestaan Alisonin kauhistukselle mutta ilmaisten katseellaan Rabastanille että nyt tämä todella oli vain pilailua Alisonin kustannuksella.
Saatuaan naamansa takaisin peruslukemille, Leticia kääntyi pokkana katsomaan Alisonia kysyvästi.
"Niin.. Miksei? Aina kaikki vouhottaa häistä. Ei niistä isoja tulisi kuitenkaan.."
Alison näytti nyt niin hämmentyneeltä ja oli varmaan satavarma siitä ettei hänestä koskaan tulisi kaasoa, joten Letician pokka ei enää pitänyt vaan hän alkoi nauramaan.
"Et saisi!!" Alison huusi heittäen siskoaan sohvatyynyllä, "julmaa pilaa!"
Leticia nauroi. Pilaa tai ei.. Oikeastaan hän oli ollut ihan tosissaankin. Ei hän isoja häitä välttämättä edes kaipaisi.. Eivätkä he isoja häitä mitenkään saisi kasaankaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 20, 2011 8:25 pm

"No ehkä ne kirjat on parempia kuin lähteä joka kerta lähettämään pöllöä tänne ja udella mikä nyt on kun vauva on sininen", Rabastan sanoi katse kirjoissa ja sen kokemuksen kautta sitä varmasti eniten oppisikin eikä vain noista kirjoista, niin kuin Alisonkin pian mainitsi. Kai se lopulta myös tulisi aika luonnostaan kun vauvan kanssa oli.. ne perus jutut ainakin, mutta kun jotain vakampaa sattuisi olisi hyvä ollut lukea noit kirjoja, että osaisi sitten toimia. No onneksi Leticia ainakin lukisi joten hän voisi heti olla huutamassa ja lykkäämässä pojan tuolle jos tuo enää olisikaan normaalin värinen.

Rabastanin kasvoille nousi pieni virne Letician iskettyä silmää ja sanottua, että heille ehkä tulisikin vain häät jonne keitään ei olisi kutsuttu, että he vain karkaisivat jonnekkin sanomatta mitään kenellekkään ja menisivät hiljakseen naimisiin.
"Kuulostaa oikein hyvältä..", hän sanoi ja katse Leticiassa joka kovasti pidätteli nauruaan, ettei tuon pilailu paljastuisi. Alison kuulosti olevn todella kauhuissaan tästä. Tuo varmaan jo niin odotti heidän häitään, että tällainen vitsi meni tuolle varmasti aivan todesta. Leticia kääntyi siskoaan kohden saatuaan itsensä vakavoitumaan ja Rabakin kohotti katseensa Alisoniin ja nainen vain tyynesti totesi ettei aina tarvittu mitään isoja häitä ja vouhotusta, mutta Letician pokka petti lopulta kun tuon sisko näytti niin hämmentyneeltä.
Rabastankaan voinut olla nauramatta, kun Alisonille selvisi siskonsa kiusanteko ja Leticia saikin sohvatyynystä.
"Eiköhän me kuitenkin ainakin Alison voida niihin häihin sitten kutsua", mies naurahti ja lisäsi vielä, että Hughkin oli tervetullut tottakai. Justinin kohdalla taas pitäisi vielä hiukan miettiä.. kolme vierasta olsi ihan liikaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 20, 2011 8:48 pm

Rabastanin sanottua lopulta että kai he Alisonin voisivat kutsua ja Hughin myös, Alison siirsi voitokkaan katseensa miehestä siskoonsa, joka kohotti kulmaansa kysyvästi. Rabastanin jatkettua että Justinin kohdalla pitäisi harkita, Leticia skippasi tämän tiedon kokonaan ottamatta sitä kuuleviin korviinsakaan ja Alison naurahti pienesti siirtämättä voitonriemuista katsettaan siskostaan.
"No Hugh nyt ainakin, mutta en sitten tiedä.. Kaipaanko jotain hullua hössöttämään mun selän taakse..."
"Miten niin jotain hullua hössöttämään?!" Alison naurahti epäuskoisesti, jolloin Leticia pudisti päätään huvittuneena.
"No en nä hössöttäis.." Alison sanoi muka vakuuttavasti, mutta Leticia vaan naurahti.
"Ei kutsuta Alisonia," Leticia sanoi Rabastanille, "muuten se riehuu koko ajan jonkun mun laahuksen kimpus tai sörkkii mun tukkaa tai muuta kamalaa."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 20, 2011 9:33 pm

" Kai jonkun pitääkin olla hössöttämässä hiukan kun sulla on niin kehno muisti, että unohtaisit ne omat hääskin ellei Alison olis koko ajan touhottamassa sun kimpussa", Rabastan päätti taas muistuttaa Letician muistista hiukan ja kun Alisonia oli kai jo ihan tarpeeksi härnäilty tuon osalta. Eiköhän niistäkin häistä vielä joskus ihan ikimuistoiset saataisi sitten kun ne pidettäisiin. Häitä ennen tosin pitäisi hoitaa ne kihlatkin.. misitä Leticia oli joskus maininnut kun häistä oli puhuttu. Oliko ne pakolliset? Miksei voinut suoraan mennä naimisiin.. Rabastanista ainakin tuon veli ja Bella vain olivat viettäneet häitä samantien kun oli ilmoitettu, että noist nyt tulisi pariskunta.
".. sä joskus mainitsit siitä kihloihin menemisestä ennen naimisiin menoa..tota miten se toimii?", hän äkkiä kysyi ja vilkaisi jo varottavasti Alisoniin kun odotti jo , että saisi taas naurut vain aikaiseksi typeryydellään, mutta kun ei hänellä ollut kokemuksia tämmöisitä hommista. Oli ehkä kuitenkin typerää udella asiasta siltä tulevalta vaimolta...
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 20, 2011 9:43 pm

"Nyt saat perustella!" Leticia naurahti kääntyen nyt kokonaan Rabastanin puoleen tuon piikiteltyä häntä taas hänen muististaan, "ennen ei lähdetä kotiin ennen kuin sinä perustelet tuon väitteesi että minulla muka huono muisti!"

Leticia yllättyi Rabastanin kysymyksestä ja katsoi tuota hieman kummastellen miehen katsahdettua varoittavasti Alisonia, joka tuijotti hänkin mukinsa takaa miestä vähintään yhtä kummaksuen kuin Leticia.
"No.. En minä tiedä," Leticia vastasi hymähtäen, "tai siis yleensä se on kai ollut miehen homma kosia, mutta ei kai se nyt niin justiinsa ole miten kihloihin mennään. Että kosiiko kumpi vai kosiiko kumpikaan vai sovitaanko vaan että nyt mennään kihloihin." Leticia oli kyllä aina kuvitellut että se oli miehen asia kosia ja niin hän ajattelisi vastedeskin. Ei hänestä itsestään edes olisi kosijaksi.. Ei hän tietäisi miten kosia. Hän mokaisi kuitenkin jotenkin. Rabastan hoitaisi sen asian kuitenkin paremmin, joten.. antoi tuon tehdä sen sitten kun tuosta siltä tuntui (mikäli koskaan tuntui)..
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 20, 2011 10:05 pm

Leticia kaipasi perusteluja hänen väitteilleen tuon huonosta muistista ja hänen oli pakko alkaa miettimään uudelleen koska nainen uhkaili etteivät he lähtisi ennen kuin hän perustelisi.
"No kerran unohdit kahvinkeittimen päälle aamulla ennen kuin lähdit töihin..", hän lopulta sanoi eikä voinut olla nauramatta kun asia oli niin sellainen mitä sattui varmaan kaikille.
" Etkä muute edes palannu sammuttamaan sitä koska siinä se oli päällä kun mä heräsin"

Tietysti se oli miehen homma hoitaa kosiminen ja hän oli siihen varautunutkin. Olisihan se naurettavaakin jos Leticia olisi häntä kosinut, mutta ei kai hänen tarvinnut mitään hienoutta miettiä kihlojen suhteen? Letician vastattua hän vilkaisi nopeasti Alisoniin ja käänsi sitten taas katseen Leticiaan.
" Eli..mä voisin vaikka tässä nyt ehdottaa asiaa ja se ois siinä?", hän kysyi eikä voinut olla naurahtamatta hiukan. Siitä kosimisesta ei lopulta kyllä varmaan oikein tulisi mitään.. lopulta se kuitenkin olisi sitten hoidettava alta jos kihloihinkin mentäisiin ja kyllä hän uskoi, että halusi itsekkin naimisiin vaikka ajatus vielä hiukan epäilyttikin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 20, 2011 10:22 pm

Leticia tuijotti hetken Rabastania yrittäen näyttää kepeältä ja sellaiselta.. viattomalta. Totta! Hän oli kerran unohtanut kahvinkeittimen päälle ja muistanut asian vasta töissä eikä voinut enää lähteä sitä sammuttamaankaan.. Ja tuosta ei ollut kuin ehkä kuukausi, korkeintaan pari. Ja hänellä oli silloin jo kahvikielto päällä.. Mutta ilmeisesti Rabastan ei tuota seikkaa muistanut, koska ei tuonut sitä missään muotoa esille. Syytti vain hänen huonoa muistiaan.
"No niin voi käydä kenelle tahansa!" Leticia sanoi tuon pienen, viattoman mietintätauon jälkeen, "olet varmasti joskus itsekin unohtanut kahvinkeittimen päälle."

Rabastanin kysymys sai kummatkin siskoksista unohtamaan hengittämisen. Leticia pääsi kohtauksesta kuitenkin aika kepeästi yli, koska.. koska hänen täytyi. Alison sen sijaan jäi tuijottamaan heitä hengittämättä ja jännittäen josko hän nyt olisi kihloja todistamassa!
"No periaatteessa joo," Leticia hymähti hieman harteitaan kohauttaen, "jos haluat että Alison on todistamassa niin mikäs siinä."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 20, 2011 10:42 pm

Rabastanilla mitään sitä vastaan olisi .. Alison todistamista, vaikka hommahan olisi varmasti paljon helpompi kahden keseken. Se helpotus siinä kuitenkin olisi, ettei olisi sitä kertomisen vaivaa kenellekkään kun Alison jo tietäisi asiasta.. ja kun Alison tiesi niin tiesivät pian kaikki muutkin. Raba laski hetkeksi katseensa ja koitti saada päätetyksi päänsä sisällä oliko oikeasti valmis naimisiin sitten joskus.. muustakin kuin siitä velvollisuudesta, että niin vain kuului, mutta kyllä hän oli. Hän todella halusi vielä naimisiin Letician kanssa vaikka ajatus kuinka kammottavalta tuntuikin .. tuntui se samalla niin hienolta kun sitä tässä oli pohtinut.
Rabastan kohotti katseensa takaisin Leticiaan, kääntyi paremmin tuon puoleen ja laski kätensä tuon käsien päälle.
"Leticia, mennän kihloihin.. " , mies lopulta sai kakistettua asiansa ulos ja kun sen lopulta oli saanut tehtyä ei se niin vaikeaa ollutkkaan ollut. Se vaikeampi osuus olisi sitten edessä päin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 20, 2011 10:56 pm

Mikähän siinä onkin että kosiminen tulee aina yllättäen? Sillä vaikka Leticia olikin jo hetkeä aikaisemmin sanonut että Rabastan voisi halutessaan kosia vaikka siinä tilanteessa niin ei hän ollut uskonut tuon tosissaan kosivan häntä juuri sillä hetkellä! Alison nyt oli osannut odottaa tätä tai ainakin toivonut sydämensä pohjasta että näin kävisi, ainakin tuo haukkoi henkeään siihen malliin. Leticia tuijotti Rabastania hetken epäuskoinen hymy kasvoillaan, naurahtia pienesi ja katsoi taas hetken.
"Okei," hän lopulta sanoi nyökytellen ja epäuskoisesti naureskellen, "mennään vaan kihloihin." Leticia irrotti kätensä Rabastanin käsistä ja kietoi sitten kätensä tuon kaulan ympärille ja pussasi tuota edelleen hieman onnellisuuttaan nauraen. Alison ei voinut muuta tehdä kuin tuijottaa heitä kuin jokin prinsessasatu olisi juuri käynyt toteen. Hugh tuijotti heitä myös muttei tuo varmaan tajunnut mitä tapahtui.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ma Maalis 21, 2011 7:44 pm

Rabastan ei pystynyt peittelemään hymyään kun huomasi Letician hetken näyttävän epäuskoiselta jopa. Ilmeisesti tuo kuitenkaan ollut osannut odottaa, että hän asiaa ehdottaisi tässä ja nyt vaikka siitä oli puhuttukkin. Naisen nyökättyä naurahtaen ja suostuttua tuo kietoi kätensä hänen kaulaan eikä Raba voinut itsekkään olla naurahtamatta. Tuon onnellisuus tarttui oitis mieheen itseensäkkin ja Rabastan kietaisi omat kätensä naisen ympärille.
"Lupaus avioliitosta.. me sitten tosiaan ollaan menossa naimisiin vielä", tuo sanoi hymyillen ja pudisti hiukan päätään uskomatta oikein itsekkään mitä oli juuri tehnyt. Tuon vilkaistua Alisoniin näytti melkein siltä kuin nainen voisi siitä paikasta jo lähteä suunnittelemaan niitä .. joskus tulevia häitä. Kunhan hoppuilisi, Leticia oli ihan itse sanonut ettei halunnut naimisiin ollessaan raskaana ja oli tuo vielä ehdoiksi tainnut sanoa haluavansa vielä kesähäätkin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 22, 2011 12:42 pm

Leticia vetäytyi käsimitan kauemmas Rabastanista antaen käsiensä vielä olla tuon harteilla. Lupaus avioliitosta.. Leticiakaan ei voinut kuin pienesti naurahtaa ja pudistella hymyillen päätään. Tämä oli niin hullua.
Rabastanin vilkaisu Alisonin suuntaan sai Letician muistamaan tuon pian pyörtyvän naisen läsnäolon ja hänkin kääntyi hieman siskoaan kohden tuijottaen tuota merkitsevästi.
"Ja ennen ku sä ehdit alkaa mitään riehumaan niin mä en mene naimisiin tämän mahan kanssa enkä varmasti mene naimisiin keskellä talvea."
"Riehumaan? En mä ois alkanu riehumaan.." Alison sanoi naurahtaen.
"Et varmaan joo.."
"No en.. Ottaaks joku viel jotain?" Alison vaihtoi ovelasti aihetta nousten ja tarttuen tarjottimeen. Leticia hörppäsi mehun loput ja laittoi sen vielä tarjottimelle ennen kuin Alison katosi sen kanssa takaisin keittiön puolelle.
"Mitä arvioit? Mä sanon että viikko niin joko Alison lähettää pöllöpostia häitä koskien.. tai tulee käymään joidenkin kirjojen kanssa," Leticia naurahti, "onneks sil ei enää oo avainta ni meidän ei tarvi päästää sitä sisään."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 22, 2011 1:19 pm

Rabastan laski liu'utti omat kätensä alemmas naisen kyljille ja voinut kuin hymyillä edelleen hiukan. Mikä sen hienompaa kuin tehdä naisensa onneliseksi, ei silloin voinut kuin hymyillä. Raban käännyttyä katsomaan Alisoniin teki Leticia samoin ja kertoi tuolle että turha oli vielä riehaantua kun nainen suostuisi menemään naimisiin tosiaankaan vielä kun raskaana oli eikä varsinkaan kun oli talvi ja Alison vain naurahti ettei ollut aikeissakaan vaikka kovasti tuo siltä näytti että valehteli.
Alisonin kysyessä ottaisiko joku vielä jotain lykkäsi Rabastan sen melkein täysinäisen kuppinsa tarjottimelle ja sanoi ettei enää kahvia ainakaan hänelle. Ensi kerralla hän varmistaisi, että Justin olisi keittänyt kahvin jos täällä semmoista aikoisi juoda. Muuten hän joisi kiltisti vaikka mehua myös. Alisonin mentyä känsi Rabastan katseensa takaisin Leticiaan ja mutisi kahvin olleen kamalaa.
"Mahtaakohan mennä edes viikkoa..", Rabastan mietti kun Letty oli udellut hänen mielipidettään siihen kaunako mahtaisi mennä, että Alison ilmestyisi hääasioiden merkeissä heille ja siitä tosiaan sai olla tyytyväinen, että avain oli juuri vaihtanut omistajaa.
".. Pitäs kai jotkin sormukset hankkia", mies sanoi ja veti Letician vasemman käden olkapäältään ja jäi katselemaan tuon sormia. Kihlsormuksen tuskin tarvitsi olla mitään kovin erikoista, mutta vihkisormukseksi Leticia varmasti tulisi odottamaan jotain hienoa ottaen huomioon tietenkin sen, että tässä oltiin kuitenkin Lestrangea naimassa.
" Älä pelkää.. meillä ei oo tietääkseni suvussa mitään isoisoisoäidin kulunutta sormusta minkä äiti pakottas mut sulle antamaan sitten kun kosin", hän sanoi nauraen ja kohitti katseensa naisen kädestä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 22, 2011 1:59 pm

"Niinno ei välttämättä," Leticia naurahti Rabastanin epäilyille.
Rabastanin otettua Letician käden omaansa ja puheen siirtyessä sormuksiin, Leticia laski itsekin katseensa käteensä, joka taas.. tuntui sopivan niin hyvin siihen Rabastanin käteen.
Leticia naurahti kevyesti Rabastanin lupaukselle siitä ettei heidän suvussaan liikkunut mitään perintösormuksia. Leticia pienessä mielessään vielä uskoi että vaikka moinen sormus löytyisikin.. tuskin se olisi koskaan hänen sormessaan. Eiköhän se olisi ollut jo Bellatrixilla ja sen kautta sormus olisi varmaan kirottu tappamaan seuraava kantajansa.. Sitäpaitsi ei Rabastan olisi sitä sormusta kuitenkaan käyttänyt vaikka äiti olisi tuota yrittänyt pakottaakin. Rabastan kun ei tuntunut pitävän mitään vanhaa missään arvossa. Tosin jos Leticia olisi sen sormuksen käsiinsä saanut niin ei hän sitä olisi uskaltanut mitää.. Hän olisi koko ajan pelännyt että se katoaisi tai jotain. Rouva Lestrange tuskin kaipasi hirveästi enemmän syitä hänen tappamiseensa.
"Sä oot niin ihana, oonks mä koskaa sanonu sitä sulle?" Leticia naurahti sipaisten tuon tukkaa oikealla kädellään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 22, 2011 2:37 pm

" Oon mä tainnut tuon joskus kuulla ennenkin..", Rabastan sanoi ja laski toisen kätensä Letician kädelle jonka tuo oli kohottanut hänen hiuksiinsa. Tämä oli taas niitä höpösön rakastuneita hetkiä kun tiennyt oikein mitä sanoa ja oliko hyvä sanoa edes mittään ettei se ihana tunnelma katoaisi. Rabastanin ei kuitenkaan tarvinnut miettiä tunnelman rikkomista kun sen teki Hugh joka ei näyttänyt kovin tyytyväiseltä siihen, että tuo oli jätetty kokonaan huomiotta jo pitkän aikaa. Tottakai tuolle oli opetettu ettei aikuisia saanut keskeyttää, mutta nyt oli riittänyt. Eikä nuo kaksi olleet edes puhunut mitään vaan vain tuijottaneet toisiaan omituisen näköisinä.
Rabastan laskikin katseensa poikaan tuon tultua siihen seisomaan ja utelemaan kuka sitten pitäisi vauvaa jos mentiin naimisiin.. ne kun oli juhlat ja vauvat eivät juhlineet.
Mies naurahti hiukan ja ehdotti jos Hugh vaikka pitäisi vauvalle seuraa, mutta poika pudisti päätään heti ja sanoi haluavansa myäs juhlia eikä olla lapsenvahtina mikä sai Rabastanin nauramaan vain enemmän.
" Älä huoli.. eiköhän siellä ole ainakin pari innokasta mummoo jotka on valmiita kaitsemaan sitä ja juhlimaan samaan aikaan. Voi olla, että nää kaks mummoa jopa koko juhlan ajan tappelee siitä kumpi saa olla lapsenvahtina", hän sanoi ja Hughilla kesti hetken ymmärtää kuka tämä toinen mummo oikein oli.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 22, 2011 3:02 pm

"Aijaa?" Leticia naurahti pienesti Rabastanin vastattua hänen kysymykseensä, "no saat kuulla sen varmaa vielä monta kertaa." Samassa Leticia tunsi selkäpiissään tuijotuksen ja tuli hyvin tietoiseksi siitä etteivät he olleetkaan huoneessa yksin niinkuin hän oli muistanut. Vaikka Alison oli hävinnyt keittiöön, Hugh oli silti huoneessa ja seisoi nyt siinä heidän vieressään udellen kiivaasti kuka hoiti vauvaa häiden aikana. Letician ei kuitenkaan tarvinut vastata pojalle mitään kun Rabastan jo vastaili taas tuon kysymyksiin. Leticia tyytyi vain tarkkailemaan tilannetta edelleen jonkinlainen kestohymy naamallaan. Rabastanin ja Hughin keskustelut olivat aina jotenkin niin.. söpöjä.
"Ja jos ei mummot suostu niin on aina olemassa yksi Klaus, joka lupasi hoitaa vauvaa silloin tällöin jos pääsee aitiopaikalle kattoo huispausta," Leticia muistutti virnistäen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 22, 2011 3:45 pm

Hugh oli kyllä sitä mieltä, ettei niin hienoissa juhlissa kannattaisi luottaa vauvaa Klausille, mutta Rabastan ehti siinä vakuuttelemaan, että kyllä se poika varmasti saisi pidettyä vauvasta huolen.. ainakin siinä pelossa, että jos vauvalle jotain kävisi oli kiukkuinen isosisko heti niskassa. Rabastan ei ollut edes enää muistanut sitä Klausin lupausta, mutta sanonut mitään.. hän se taisikin heistä olla se joka unohteli asioita.
"Millanen sun äitis on, onks se kiva?", Hugh äkkiä kysyi kun tuo oli kokonaan varma siitä ketä tuo toinen mummo oli tarkoittanut. Rabastan meni hiukan hämilleen, mutta eipä tuon edes tarvinnut vastta kun Alison palasi keittiöstä ja hän käytti tuon paluuta tekosyynä sille ettei tarvinnut mitään vastata. Hugh ei kuitenkaan antanut periksi ja uudelleen uteli Rabastanilta samaa asia ja tapitti miestä niin tiiviisti, että lopulta mies sanoi hänen äitinsä olevan todella mukava nainen.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 22, 2011 8:26 pm

"Haha.. Sillä ois kaksi kiukkusta isosiskoa kimpussa jos vauvalle jotain kävisi," Leticia korjasi Rabastanin vakuutettua Hughille että yksi isosisko rökittäisi Klausin.
"Ja varmaan kaksi tuoretta mummoa," Leticia naurahti vielä.
Hughin udeltua Rabastanilta tuon äidistä, Leticia siirsi katseensa pois pojasta jottein tuo kysyisi hänen mielipidettään asiaan. Rabastan saisi taas hoitaa sen vastaamispuolen. Hän ei tietäisi edes mitä sanoa kun ei.. Eivät hänen mielipiteensä oikein selkeitä vielä olleet. Sinänsä rouva Lestrange oli hyvin mukava ihminen, mutta toisaalta sitten taas.. Ihan älyttömän pelottava. Alison palasi samassa olohuoneeseen istahtaen takaisin sinne sohvan nurkkaansa hyvinkin mietteliään näköisenä ja jotenkin typerän autuas hymy naamallaan. Hälytyskellot alkoivat soida Letician päässä. Ne kellot sanoivat yleensä jos Alison oli saamassa jotain älytöntä ideaa.
Niinpä, kun Rabastan lopulta oli saanut vastattua Hughille, Leticia rykäisi kääntyen miehen puoleen hymyillen.
"Pitäisiköhän meidän alkaa tästä jo lähteä?" hän ehdotti, "alkaa olla jo jokseenkin myöhä ja pitää vielä kävellä kotiin.."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ke Maalis 23, 2011 11:20 am

Rabastan nyökkäsi Letician ehdotettua kotiin lähtemistä ja nousi ylös jo siitä sohvalta. Olivathan he jo ihan tarpeeksi kauan istuneet siellä ja muutenkin alkoi jo olla aika päästä kotiin raskaan päivän jälkeen. Raba vielä kiitti Alisonia kahvista kävi noukkimassa sen vauvan hevoskotkan lattialta eikä otus vaikuttanut yhtään sen tyytyväisemmältä vieläkään.
" Mä tungen nää kirjat noihin muihin kasseihin", Rabastan sanoi ja otettuaan kirjat vielä pöydältä suuntasi eteiseen ja lykkäsi kantamuksensa lelupussukoihin. Tarkistettuaan vielä, että se avain jota he olivat tulleet hakemaan oli mukana nosti tuo pussukat eteisen lattialta ja jäi odottelemaan Leticiaa ovelle.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ke Maalis 23, 2011 12:01 pm

Leticia nousi Rabastanin perästä sohvalta ja Alison teki samoin saattaakseen heidät pihalle.
"Joko te nyt lähette?" Hugh kysyi hieman tympääntyneellä äänellä.
"No pakko on mennä," Leticia naurahti pörröttäen pojan päätä hieman, "vauva kaipaa jo unten maille.. ja mäkin jo vähän. Ollaan oltu koko päivä liikenteessä."
"Eikö vauvat nuku muulloin kun jos sä nukut?" Hugh kysyi katsahtaen epäluuloisesti Letician vauvamasua.
"No itseasiassa ne nukkuu koko ajan.. ja sitten kun minä käyn nukkumaan niin tämä vauva ainakin herää ja alkaa potkimaan," Leticia naurahti katsahtaen Alisonia kävellen sitten Rabastanin perästä eteiseen.
"Tulkaa nyt sitten toistekin," Alison sanoi kaksikon ollessa eteisessä ja lisäsi virnistäen; "ei tarvi odottaa kahta ja puolta vuotta ennen seuraavaa visiittiä.."
"Eiköhän me tulla," Leticia lupasi, "moikka!" Leticia avasi eteisen oven ja paineli pihalle hämärtyneeseen kesäiltaan.
"Alison oli ihan sen näkönen että juoksee huomenna ensitöikseen kioskille ostamaan häälehtiä," Leticia naurahti päästyään jalkakäytävälle, "nyt se raukkaparka ei tiedä kumpaa hehkuttaisi enemmän.. vauvaa ja häitä. Se varmaan jo kirjottaa äidille kirjettä kun en käskenyt sitä olemaan hiljaakaan."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ke Maalis 23, 2011 12:45 pm

Rabastan moikkasi nuo myös ja asteli Letician perästä ulos. Seuraavaan vierailuun tuskin menisikään niin kauaa ,mutta ensi kerralla saisi Justinkin olla kotona tai hän tarjoutuisi itse keittämään kahvit.
" Ei tainnu kaiheasti mennä kuuleville korville se ettei sinne naimisiin olla ihan heti menossa", Rabastan sanoi kun Letty mietti Alisonin varmaan jo heti huomenissa hankkivan häälehtiä ja ilmoittavan jo Letician äidillekkin tästä iloisesta uutisesta. Saataisiin nyt yksi iloinen asia ensin pois alta ennen kuin ryhdyttäisiin seuraavaa hehkuttamaan. Kunhan vauva olisi saatu hoidettua voitaisiin alkaa sitten miettiä niitä häitä.
"Mun äidille ei ainakaan kerrotaa mitään.. ei ennen kuin vasta sitten kun sille lähetetään kutsu niihin häihin. Muuten sekin on varmasti hössöttämässä ja nais raukka menee sekasin kaikesta tästä.. ensin vauva ja sitten vielä häät", Rabastan naureskeli
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ke Maalis 23, 2011 12:57 pm

"No.. Antaa sen nyt hössöttää yksinää," Leticia naurahti katsahtaen Rabastania, "kun se saa hössötykset hössötettyä ni sit voidaa tosissaa alkaa miettii häitä ja sit se ei.. välttämättä.. ole enää niin hössöttämässä. Tai sit se voi hössöttää äitin kanssa."

"No pitää sun äitille nyt vähän aikasemmin kertoa," Leticia vastasi, "ettei se loukkaannu siitä ettei kerrottu aikasemmin.. Kaikki mun perheest kuitenkin jo tiesi etukäteen ennen kutsua.. Mut ehkei ainakaan ennen vauvan syntymää. Saa seota siitä sitten ihan rauhassa ja päästä yli siitä ja sitten voidaan kertoa että mennään naimisiin.. Tosin sormuksenhan se nyt sitten varmaan näkee aikasemminkin."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ke Maalis 23, 2011 1:58 pm

Parempi oli, että hän ehkä puuttuisi millään tavalla sen Letician siskon tai tuon äidin hössöttämisiin. Naiset nyt hössöttivät aina ja siihen väliin oli parempi olla tunkemasta itseään.

" Taidat olla ihan oikeassa", Rabastan vastasi, mutta nyt vielä oli kuitenkin liian aikaista mennä mitään kertoman. Riitti se vauva sähläys äidille vielä eikä tarvittu yhtään enempää häähössöttäjiä. Aikanaan tuokin kyllä saisi siitä sitten tietää ja olisi varmasti heti innoissaan mukana tekemässä. Karmiva ajatus.. hänen äitinsä yhdessä Rouva Mayerin kanssa vääntelemässä ja nypräämässä jotakin.. hääjuttuja.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ke Maalis 23, 2011 2:08 pm

Pian kotitalo tulikin jo näkyviin ja Leticia asteli talolle kaivaen avaimensa esiin. Hän avasi oven ja teki tietä, jotta Rabastan kaikkine pussukoineen pääsi sisälle taloon. Hän oli huomaamattaan antanut Rabastanin kantaa kaikki kassit.. Mutta kai tuo miehelle teki ihan hyvää. Ei tuo ainakaan ollut mitään valittanut.
Leticia asteli Rabastanin perässä eteiseen ja sulki oven perässään kiittäen mielessään sitä ettei tälläisiä päiviä olisi kovinkaan useita.. Ainakaan lyhyen ajan sisällä. Nyt voisi jatkossa ostaa tavaroita sitä mukaa kun mieleen tuli, koska suurin osa oli jo hankittu.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Vauvanhuoneen tuunailua
Takaisin alkuun 
Sivu 7 / 7Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: