PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Vauvanhuoneen tuunailua

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava
KirjoittajaViesti
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 13, 2011 10:16 pm

Rabastan tosiaan oli sanomassa, että vauvakin voisi sitten nukkua heidän kanssaa, mutta kun Leticia ehti ensin sanomaan että hänen oli turha vedota siihen, että vauvakin nukkuisi heidän välissään.
" No sitten se on vaan sen ajan kunnes vauva on syntynyt", Rabastan sanoi ja hän jo näkisi itsensä silittelemässä tuota ennen nukahtimistaan ja antamassa hyvän yön suukon. Sitten hän voisi kietoa kätensä sen ympärille ja uni tulisi varmasti.
Rabastan siirsi korin hevoskotkaa kauemmas Issikasta ja tunki muut vauvalelut siihen niiden väliin. Ei tässä alettaisi riehumaan.

" Ehkä mun täytyy pysyä tiukkana", Rabastan sanoi ja tönäisi kumoon pari pehmolelua siinä samalla kun jatkoi matkaa. Ei hän voisi liian lepsuksi alkaa.. ei hän kuitenkaan halunnut, että lapsesta tulisi ihan lellitty. Kuten siitä Lucius Malfoyn pennusta.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 13, 2011 10:29 pm

Leticia naurahti päätään pudistellen Rabastanin sanottua että issikka voisi nukkua heidän välissään vauvan syntymään saakka. Ei tuo kuitenkaan tosissaan ollut.. Tai jos oli niin aina tuo saisi yrittää! Leticia sai Rabastaninkin potkittua kepeästi ilman voimaa lattialle pelkkien kylmien varpaiden avulla.. kyllä issikkakin lähtisi jos kunnon potkun mojauttaisi! Mutta ehkei Rabastanin tarvinut tietää näitä ajatuksia kerran tuo oli noin rakastunut kyseiseen leluun.. Letician pitäisi vain saada tuo illalla unohtamaan koko issikan söpöys ja muistuttaa tuota kunnolla siitä että hän nukkui siinä vieressä..

"Noh, vieläkö halaut katsella vai lähdetäänkö kotiin?" Leticia kysyi hetken päästä, "väsyttävää tämä shoppailu.." Kori olikin jo täynnä leluja, mitä he sitten olivatkin löytäneet kun olivat oikein tonkineet. Rabastan oli asettanut muut levyt issikan ja hevoskotkan väliin, jotteivät nuo repisi toisiaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 13, 2011 11:50 pm

Rabastan oli kyllä hyvin tosissaan ja siinä kuljeksiessa rupattelikin issikalle miten tuolle olisi kyllä tilaa sängyssä kun Letician sänky oli niin iso ja peittokin oli valtava, mutta tuon pitäisi varoa ettei Leticia liiskaisi sitä yöllä. Nainen oli kova pyörimään.
"Ei lähdetään vaan kotiin", mies vastasi kun mitään enää tullut vastaan ja Leticia kotiin lähtemistä ehdotti. Häntäkin jo hiukan alkoi väsyttämään. Olivathan he olleet jo reissussa aamusta asti! Hän lykkäsi korin Leticialle kun tuo kerta oli luvannut maksaa ja lähti takaisin päin sinne mistä he olivat tulleet ja ilman kummempia eksymisiä löysikin kassoille.
" Mä meen tästä jo tohon ulos odottelemaan", mies sanoi vilkaistuaan kassan suunnalle ja huomattuaan tuolla olevan sen saman miehen kuin viime kerrallakin ja asteli sitten ovesta ulos ja jäi Leticiaa odotteleman ikkunan luokse.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ma Maalis 14, 2011 12:05 am

Vai pitäisi issikan varoa ettei Leticia liiskaisi tuota.. Noh.. Siinäpä olikin ideaa! Tosin tuon lelun vapauttaminen ikkunan ulkopuolelle tuntui paremmalta vaihtoehdolta. Kuinkahan kauas tuo ehtisi lentää ennen kuin Apricot saisi sen nokkaansa? Hmmh.. Apricot-parka tosin saisi vain pumpulia sisuksiinsa makoisan issikka-aterian sijaan, mutta ehkä hän voisi aamulla korvata tuon pöllölle vaikka muutamalla ylimääräisellä pöllönamilla.

Rabastanin sanottua odottavansa Leticiaa ulkona, Leticia nyökkäsi ja meni korin kanssa jonottamaan kassalle. Hänen edellään oli jokunen muukin ihminen maksamassa ostoksiaan, mutta jono kulki siltikin hyvin rivakasti.
"Taasko hevoskotka?!" myyjä naurahti Letician iskettyä korillisen tavaroita tuon eteen. Leticia pelästyi hieman tuota kommenttia peläten että oliko mies kuitenkin tunnistanut Rabastanin..
"Olen myynyt näitä varmaan sata tänään," myyjä sanoi heittäen hevoskotkan pussiin ja Leticia naurahti huojentuneena.
"Joo mun siskonpoika ainakin rakastaa omaansa," Leticia sanoi katsellen kuinka mies iski hintoja kassakoneeseen ja heitteli leluja muovipussiin.
"No se on aina mukava kuulla että leluista pidetään," myyjä naurahti ja saatuaan hinnat selville ja tavarat pussiin, Leticia maksoi vaaditun summan.
Saatuaan vaihtorahat ja myyjän vielä toivotettua hyvät päivänjatkot, Leticia lähti pussukan kanssa ulos kaupasta.
"Ainii piti käydä siellä Alisonilla vielä!" Leticia älähti Rabastanille muistettuaan että se pirun avain piti käydä hakemassa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ma Maalis 14, 2011 12:25 am

Rabastan seuraili Viistokujan menoa samalla nojaten lasiin ja tuntui ihan siltä kuin siellä olisi alkanut väki vähenemään.. mutta eihän se ihme ollut kun alkoivt ne kaupatkin sulkeutumaan. Miehen katse siirtyi suuntaan jossa Iskunkiertokuja olisi ja mies mietti hetken jos livahtaisi siitä ja kävisi pikaisesti katsomassa mitä siellä mahtoi meininkin olla näinä päivinä. Mahtoikohan olla peräti niin, että heidän ah.. niin ihana taikaministerinsä olisi raivannut paikan maan tasalle tilalle tulisi.. vauvaliikkeita. Ei niin kuitenkaan tuskin ollut tapahtunut ja hänen täytyisi vielä joku päivä mennä katsomaan kun Letici olisi töissä. Siellä voisi törmätä vaikka tuttuihin.

Letician päästyä ulos liikkeestä pusseineen nappasi hän naiselta tuon kantamukset ja tunki sen pupunkin noiden muiden seuraksi kun se oli niin pienessä pussukassa.
"Asuuko se kaukanakin.. kannattaako sinne kävellä?"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ma Maalis 14, 2011 1:10 pm

"No.. Ei se nyt kovin kaukana asu," Leticia vastasi Rabastanille, "muistathan sinä nyt missä Alison asuu? Siellä leikkikentältä vähän eteenpäin. Silt missä sä aiheutit mulle sydäriä silloin kun telmusit Hughin kanssa ihan ekan kerran." Leticia virnisti ja tarttui Rabastanin käsipuoleen lähtien kävelemään Viistokujaa pitkin toiselle uloskäynnille. Vuotava Noidankattila oli ihan väärässä suunnassa mikäli he Alisonille mielisivät.
Siinä kävellessään Viistokujaa pitkin, Leticia muisteli samalla sitä yhtä elämänsä pelottavinta leikkikenttäreissua. Hugh oli ollut kai.. Olisikohan poika ollut neljä vuotias? Ja hän ei ollut silloin vielä tietänyt mitään Rabastanista. Tai ei ainakaan mitään muuta kun sen, mitä tuon ansioluettelo antoi ymmärtää.. Jos hän olisi paremmin tiennyt, hän olisi painanut jokaisen yksityiskohdan mieleensä ja vaan päivitellyt loppupäivän kuinka söpö Rabastan olikaan. Harmi että nyt hän muisti lähinnä vain sen kuinka kauhuissaan hän oli ollut. Jälkeenpäin ajateltuna se oli ollut vain naurettavaa. Ja Hughin puolesta hän oli lupautunut Rabastanin kanssa treffeillekin..
"Sulla ja Hughilla on alusta saakka ollu joku hämärä yhteys," Leticia naurahti katsahtaen Rabastania.

[Tässä on se seiskassa oleva uus peli: Salaisuus paljastuu ]
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ma Maalis 14, 2011 6:32 pm

Rabastan ei kyllä yhtään saanut päähänsä oikeaa suuntaa vaikka Letty muisttukin hänen käyneen kerran ALisonin talon kulmilla. Siitä kun oli aikaa ja hän tosiaan oli jäänyt istuksimaan piiloon, ettei Alison vain näkisi häntä. Kaiken lisäksi se päivä oli päättynyt riitelyyn joten hän muistanut mitään muuta.
" Eh.. no en kyllä silti muista yhtään missä päin se on. En edes muista sitä leikkikenttää", mies tunnusti ja koitti tosissaan muistella missä suunnassa tuo leikkipuisto oli ollut. Vaikka hän elävästi muistikin mitä siellä oli sattunut.. sen miten hän oli juoksennellut pikku Hughin kanssa ja sen miten Letici oli ollut.. ei kovin iloinen hänen näkemisestään, ei mies silti muistanut paikan sijaintia.
" Varmaan sen takia kun se tienny kuka mä olen.. ja osannu pelätä mua", hän sanoi ja astuo kauemmas Leticiasta äkkiä.
" Tai inhota niin kuin eräät..", mies sanoi ja tuhahti muka loukkaantuneena siinä eteenpäin harppoessaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ma Maalis 14, 2011 8:28 pm

Leticia hymähti Rabastanin tunnustukselle. Ei.. Ei sinänsä ollut mikään ihme ettei mies muistanut. Eiväthän he koskaan olleet Alisonilla käyneet Rabastanin kanssa. Muuta kuin sen yhden ainoan kerran ja silloinkin Rabastan oli jäänyt reilusti Alisonin näköetäisyyden ulkopuolelle.. Ja no leikkikenttä mikä leikkikenttä. Tuskin kuolonsyöjät liiemmin leikkikenttiin mitään huomiota kiinnittivät. Tai jos kiinnittivät niin sitten olivat kyllä maailman kirjat sekaisin..
Leticia naurahti Rabastanin sanottua että Hugh ei osannut pelätä ja jotkut inhosivat.
"No älä nyt.. En mä sua inhonnu," Leticia sanoi katsahtaen toista naurava ilme kasvoillaan. Tottahan hän puhui.. Ei hän Rabastania inhonnut ainakaan muistaakseen.
"Enemmänki mä pelkäsin sua," Leticia sanoi liiottelevalla äänensävyllä, "ku olit niin tuntematon, vaarallinen ja pelottava kuolonsyöjä.." Hän päätti sanansa vielä pieneen silmäniskuun.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 15, 2011 12:20 am

Rabastan oli muka hyvinkin katkerna ja hymähti vain uudellen Letician sanoessa, ettei ollut häntä inhonnut vaan ennemminkin pelännyt. Hän lopulta käänsi katseen naiseen tuon jatkaessa miehen olleen niin tuntemton, vaarallinen ja pelottava kuolonsyöjä. Tuo sai miehen hiukan virnistämään ja pitkästä aikaa muistamaan millaista sitä olikaan ollut olla kuolonsyöjä Voldemortin aikana.
"Et sä vaikuttanu kovin pelokkaalta kyllä..", mies äkkiä sanoi muisteltuaan naisen käytöstä häntä kohtaan ja hidasti hiukan vauhtiaan, että ei Leticia jäisi jälkeen. Hän kun ei edes sinne Alisonin luokse osannut.
"Sä vaan hypit silmille minkä kerkesit etkä sä kyllä yhtään näyttäny pelkäävän mua.. tais olla toiste päin", hän sanoi naurahtaen.
Leticiaa olikin ollut syytä pelätä. Nainen oli ollut aivan mahdoton ja koskaan ollut voinut tietää jos tuo vaikka olisikin päättänyt ajaa hänet tiehensä ja painella ministeriöön.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 15, 2011 12:46 am

Leticia naurahti epäuskoisesti Rabastanin sanoille ja muisteli hetken aikaa. No.. Ei hän kyllä omasta puolestaan liiemmin ollut pelännyt vaan lähinnä läheistensä puolesta.. Hughin puolesta.
"No mä olin kärttynen koska töissä kaikki meni päin helvettiä," Letia naurahti katsoen Rabastania merkitsevästi, "koska jotkut oli lähteny kävelee Azkabanist ja koska aurorit oli kaikki kentällä ni jonkun piti hoitaa paperihommat.. Paperihommat, jotka olis pitänyt tehdä jo 15 vuotta takaperin." Leticia hymähti. Joo-o. Hän muistaisi sen alkuvuoden varmaan aina. Ei vain Rabastanin takia vaan koska ne ekat kuukaudet töissä oli ollut ihan kamalia. Kuolonsyöjiä karannut Azkabanista ja kadonnu ihan teille tietämättömille.. Paitsi yksi eikä hän Rabastanista voinut koskaan kenellekään mitään sanoa koska.. Olisi joutunut sanomaan myös itsestään asioita, mitä ei halunnut muiden työkavereidensa kuulevan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 15, 2011 7:17 pm

Letician vedotessa siihen, että työ vain oli stressassanut tuota ja siksi nainen oli ollut sellainen häntä kohtaan.
" Olin siis hyvä kohde purkaa sitä kärttyisyyttä.. ja mä olin niiiin kovin mukava sulle alusta asti", hän sanoi ja poistui Viistokujalta Lontoon puolelle sitä toista reittiä. Viistokuja oli ollut hänestä vilkas heidän sinne mentyään, mutta se oli sentään hiljentynyt kauppojen alkaessa sulkeutua, mutta Lontoon kaduilla kyllä riitti vielä hälinää, kuten aina. Rabastan antoi Letician viedä, koska hän ei suuntaa tiennyt tai hänen olisi kai pitänyt, mutta ei muistanut. Sen leikkikentän tullessa matkan aikana vastaan kääntyi mies katselemaan sitä ja pieni hymy nousi tuon huulille hänen jatkettua muisteluita siitä mitä siellä oli silloin tapahtunutkaan. Olisi varmasti joskus kiitettävä vielä Hughia .. oli melkein tuon ansiota, että Leticia oli hänen kanssaan niille treffeille lähtenyt silloin. Poika kun oli sitä mieltä ollut, että tädin pitäisi lähteä hänen kanssaan. Hemmetti kun aika meni nopeasti, Hugh oli ollut silloin niin pientä poikaa.
" Alkaakin näyttämään jo tutulta", hän sanoi katsellessaan taloja ja jäi katselemaan niitä rappusia joilla oli istuskellut odottamassa Leticia kun tuo oli palauttanut Hughin siskolleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 15, 2011 7:53 pm

Leticia hymähti hieman ehkä nolonakin Rabastanin seuraaville sanoille. Niin.. Eihän tuo oikeastaan mitenkään kovin uhkaava häntä kohtaan ollut kai koskaan ollut. Mitä nyt ensitapaamisella, mutta silloinkin Leticia oli itse tainnut olla enemmän se joka huusi ja vittuili minkä ehti.. Ja no.. Sen leikkikenttäepisodin jälkeenkin hän oli ollut.. Ei-niin-kiva. Ihme että Rabastan oli edes koskaan tullut hakemaan häntä treffeille silloin ystävänpäivänä. Valkeiden liljoen kera.
"No toki sä olit mitä erinomaisin kohde silloin," Leticia myönsi naurahtaen sitten, "mutta mitenkäs se sanonta menee.. rakkaudesta se hevonenkin potkii?" Leticia nosti katseensa virnistäen Rabastaniin.

He ohittivat sen leikkikentät ja Rabastanin ilmeestä päätellen tuo jo alkoi tunnistamaan taas paikkoja ja pian tuo myönsikin sen. Mies pysähtyikin joidenkin portaiden eteen niitä tuijottelemaan jokin kestohymy naamallaan ja Leticialla meni hetki ennen kuin tuo tajusi että mieshän oli siinä odotellut häntä silloin.. vuosia takaperin.
Leticia hymähti ja nappasi taas tuon käsivarresta.
"Tällä kertaa et kyllä jää tänne odottamaan," hän sanoi hymyillen ja veti miestä hieman jatkamaan matkaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 15, 2011 9:16 pm

"Ei, en jää. Kyllä mä ihan sisälle taidan tällä kertaa tulla", Rabastan sanoi naurahtaen ja jatkoi nopeasti matkaa Alisonin talolle. Se näytti hiukan isommalta kuin Letician, mutta ehkä se vain näytti siltä. Hän odoti siinä Letician vierellä, että nainen saisi koputettua oveen ja jäi vain katselemaan ikkunaan. Mahtoivatkohan nuo olla edes kotona.. mitä ihmettä nuo taas tekivätkään työkseen tai siis Alison. Justinhan oli lääkäri, sitä hän tuskin unohtaisi koskaan, mutta jotenkin Alisonin ammatti ollut jäänyt hänen mieleensä.
Lopulta ovi aukesi ja oven suussa seisova Hugh näytti hetken kummastelevan tätä yllätys vierailua kunnes hihkaisi sisälle, että ovella oli vain Leticia ja Rabastan!
" Vaan..", Rabastan naurahti ja astui perästä sisälle Hughin ensin väistettyä heidän tieltään ja poukkoili jo eteisen ja jonkun muun huoneen välillä ihan kuin heillä ei koskaan ketään kävisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 15, 2011 9:57 pm

Leticia ei voinut kuin naurahtaa Hughille ja kävellä sitten sisälle eteiseen Rabastan perässään. Alison ilmestyi samassa heidän eteensä keittiöstä pyyhkien käsiään pyyhkeeseen.
"Ai moi, mitäs te tähän aikaan?" Alison kysyi hymyillen ja katsahti kumpaankin tulijaan, "Hugh odotti lähinnä Justinin tuloa kun se joutu tänää töihin kun siellä oli joku kiireinen tapaus." Leticia hymähti nyökäten ja katsahti Rabastania pikaisesti.
"Me tultii oikeastaan tota.. hakemaa sulta mun talon avainta," Leticia sanoi Alisonille hieman vaivaantuneena. Alisonilla oli ollut se avain ties kuinka kauan ja.. Varmaan siitä saakka kun Leticia oli taloonsa muuttanut. Alison naurahti hieman epäuskoisena, mutta kohautti sitten hartioitaan hyväksyen tämän seikan. Kai tuo oli jo vähän odottanutkin että jotain tämmöistä vielä kävisi.
"No haen sen laukustani," Alison sanoi, "mutta kai te nyt kahville jäätte sentäs?" Tervetuloa Mayerin perheeseen. Siinä missä kaikki muut Britannian väestöstä joivat iltapäiväteet, tässä perheessä juotiin iltapäiväkahvit. Tai kaikki muut paitsi.. Paitsi Leticia ja Hugh joivat.
Leticia kohautti hartioitaan katsahtaen Rabastania kysyvästi, mutta Alison tulkitsi tämän myöntäväksti vastaukseksi.
"No laitan kahvit tulemaan ja haen sitten sen avaimen," hän sanoi ja paineli jo keittiötä kohden. Leticia naurahti.
"Voit varmaan jättää noi kassit tähän eteiseen," hän sanoi Rabastanille, "mennää olkkariin.. Sinne Alison kuitenkin ne kahvit tuo."
"Rabastan!" Hugh juoksi olkkarista jo heitä vastaan käsissään jokin minikokoinen..
"Ostin tämän viikkorahoistani!" hän näytti Rabastanille minikokoista hevoskotka-pienoismallia, "koska aattelin että se sun ostamal hevoskotkal pitäis olla kaveri. Ne ei kyllä tule toimeen keskenään.." Leticia hymähti Hughin käytökselle ja käveli jo edeltä olohuoneeseen. Eihän hänelle edes puhuttu.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 15, 2011 10:20 pm

Rabastan tervehti Alisonia myös naisen ilmestettyä keittiön puolelta käsiään kuivaillen. Oli varmaan ollut menossa tiskaaminen? Alison tiedusteli mitäs he tähän aikaan olivat vieraisille tulleet ja Leticia suoraan kertoi heidän asiansa, että avain olisi saatava takaisin. Yllättävän hyvin Alison näytti asian ottavan tai sitten tuo vain siinä mitään sanonut vaan lupasi avaimen hakea laukustaan, mutta sitten tuo ehdottikin että kai he nyt kahville jäisivät sentään ja mies huomasi Letician vilkaisevan häneen.
Eihän Letty edes kahvia saanut juoda.. oli outoa kutsua heidät kahville, kun vain hän sitä heistä nyt joi. Olisi kutsunut vaikka.. juomille. Ennen kuin hän kuitenkaan mitään ehti asiaan sanomaan oli Alison vain päätellyt heidän myöntyneet ja kadonnut keittiöön kahvin keittoon luvattuaan hakea avaimen kunhan oli kahvin laittanut tulemaan. Leticia sanoi hänen voivan jättää ostokset eteiseen. Rabastan ei ehtinyt kuin kassit laskea ja nyökätä sille, että hänelle sopi se olohuoneeseen siirtyminen kun Hugh jo juoksi olkkarista ja riensi esittelemään hänelle jotakin.
Rabastan laski katseensa pojan käsissä olevaan hevoskotka-pienoismalliin ja henkäisi ihastuneena pojan kertoessa ylpeänä ostaneensa sen viikkorahoillan Rabastanin ostaman hevoskotkan kaveriksi, mutta eivät kuulemma tulleet toimeen.
"Jos niille antaa aikaa niin ehkä ne siitä", hän ehdotti hymyillen ja kääntyi äkkiä eteiseen laskemiensa pussien puoleen ja penkoi niistä esiin sen hevoskotkan jonka he olivat käyneet ostamassa.
" Katsos mitä me käytiin Letician kanssa ostamassa vauvalle", hän sanoi ja roikotteli mulkoilevaa pehmolelua siivestä ja nyökkäsi hiukan takanaan oleviin pusseihin lisätessään, että he olivat käyneet tuon tädin kanssa ihan urakalla ostelemassa leluja vauvaa varten.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Ti Maalis 15, 2011 10:34 pm

Hugh tuijotti ensin hieman uteliaana Rabastania tuon alkaessa kaivella jotain pussukkaa, mitä nuo olivat kannelleet ja sitten hänen katseensa muuttui ihailevaksi Rabastanin esiteltyä vauvalle ostetun hevoskotkan.
"Vau!" Hugh henkäisi ja kosketti hevoskotkan vapaana olevaa siipeä naurahtaen, "tule! Saat esitellä sen.. hmmh.. Oliverille!" Hugh katsahti Rabastania jonkin hyvin aikuismaisen virneen kera nimen mainitsessaan ja riensi sitten olohuoneeseen olettaen että Rabastan ja tuon hevoskotka seuraisivat häntä.
Leticia istuskeli siinä sohvalla katsellen levällään olevia poikien leluja ja huomasi samassa innostuneen Hughin rientävän lelujen ääreen ja napaten hevoskotkalelunsa. Tuo ei nähtävästi kyllästynyt leluun, ei niin millään.
"Mitä sä Oliverista sanoit?" Leticia kysyi Hughilta kummastuneena. Poika nauroi ja kertoi että oli nimennyt hevoskotkansa Oliveriksi. Leticia tuijotti tuota hetken häkeltyneenä eikä voinut sitten muuta kuin nauraa. Oliver.. No niin tietysti. Rabastanhan oli ollut pojalle Oliver melkein yhtä kauan kuin he kaksi olivat seurustelleet.
"Vai että Oliver.." Leticia naurahti katsahtaen Rabastania huvittuneena.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   To Maalis 17, 2011 5:44 pm

Hugh näyttikin olevan oikein innoissaan hänen vedettä hevoskotkan pusseista ja kerrottuaa heidän ostaneen sellaisen vauvaakin varten ja Hugh heti halusikin esitellä tämän hevoskotkan omalleen.. jonka nimeksi tuo paljasti Oliver. Rabastan naurahti hiukan seuratessaan poikaa olohuoneen puolelle. Vai oli tuo nimmennyt sen hevoskotkan hänen salanimellään.. hän oli kyllä aika otettu tästä.
" Tällä ei harmi vaan tule olemaan nimeä vielä aikoihin", hän sanoi ja vilkaisi pehmolelua käsissään. Muksu ei ihan heti olisi keksimässä sille mitään nimeä joten se varmaan tulisi olemaan vai nhevoskotka vielä pitkään. Leticia olohuoneessa jo kyseli mitä Hugh oli Oliveristä puhunut ja poika kertoi tädilleenkin hevoskotkan olevan Oliver ja tuo nimi valinta sai Leticiankin naurahtamaan. Tuskin oli nainenkaan odottanut Hughin nimeävän pehmoleluaan ihan tuolla nimellä. Pian oli jo Oliver nokakkain uuden tuttavuutensa kanssa ja tämä heidän poikansa tuleva hevoskotka mulkoili taas niin pahasti, että hyvä ettei Oliver pillastanut ja lentänyt pakoon.. ja varmaan olisikin ellei se olisi ollut lelu.
"Tää on tämmönen mulkoilija.. se taitaa inhota kaikkia muita leluja", Rabastan sanoi ja tökki oman hevoskotkansa päätä sormellaan. Hirvittävän pahansisuinen, mutta sellaisenhan hän oli halunnutkin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   To Maalis 17, 2011 6:48 pm

"Ehkä se on mustasukkanen," Hugh ehdotti Rabastanin sanoaessa ettei heidän hevoskotkansa tuntunut pitävän muista leluista, "tai sitten se on vaan ylpeä ku eiks hevoskotkat.. oo ylpeitä? Niille pitäis kai kumartaa. Onks tälle kumarrettu koskaa?"

Leticia katseli lelujen mulkoilua ja poikien keskustelua hymyillen ja selkänojaan nojaillen kun Alison asteli huoneeseen sen avaimen kanssa.
"Avaimen luovutusoperaatio," Alison naurahti katsoen Leticiaa, joka hymyillen nöykkäsi Rabastanin suuntaan. Alison antoi avaimen miehelle.
"Mä itseasias oonki miettiny et miten te ootte yhel avaimel pärjänny näinki pitkään," Alison naurahti katsahtaen Leticiaa, joka kohautti hartioitaan. Se oli kyllä harvinaisen hyvä kysymys, mutta.. No olivathan he kuitenkin velho ja noita ja pääsivät kyllä ovien läpi ilman avaimiakin jos tarve vaati.
"Ainiin Leticia haluutko sä teetä vai kaakaota vai mehua vai..?" Alison kysyi käännyttyään palaamaan takaisin keittiöön.
"Eh.. mehua vaikka," Leticia sanoi pitäen sitä sillä hetkellä parhaimpana mahdollisena noista. Tee oli tosiaan hänestä hirvittämää ja kaakao.. Se vaikutti sillä hetkellä niin imelältä vaihtoehdolta ettei toista ollutkaan. Hugh ilmoitti että hän haluaisi kaakaota. Alison nyökkäsi ja lähti keittiöön.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   To Maalis 17, 2011 7:12 pm

" Mustasukkanen.. hmm", Rabastan kohotti hevoskotkan uudelleen nähtäväkseen ja Hugh saattoi puhua ihan asiaa. Voisihan hyvinkin olla, että se olisi mustasukkainen.
" Ei.. minun tietääkseni ainakaan, mutta ylpeä se kyllä taitaa olla myös.. veikkaan siis molempia", hän vastasi Hughin kysyttä oliko sille kummarrettu ja tyrkkäsi sitten pehmon Hughille ja käski tuon kokeilla sitä kumartamista ja sanoi pojan voivan kesyttää hevoskotkan tulevaa serkkuaan varten. Ettei muksu ihan pelkäisi sitä heti ensi tapaamisella.

Rabastan kiitti Alisonin ojentaessa hänelle ne avaimet mitä he olivat tulleet hakemaan ja työnsi nuo taskuunsa. Nyt hän voisi mennä ja tulla miten halusi.. sitten joskus kun poistuisi itsekseen jonnekkin edes talolta. Alison palaili keittiöön udeltuaan mitä Leticia halusi juoda ja ehdoteltuaan kaikkea päätyi nainen mehuun.
" Täytyy muistaa pyytää niitä kirjojakin..", Rabastan muistutti siirtyessään istumaan Letician vierelle sohvalle
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Pe Maalis 18, 2011 12:17 am

Rabastanin tyrkättyä pehmon Hughille, poikka näytti ensin yllättyneen innostuneelta, mutta ilme muuttui hieman ujoksi Rabastanin kehotettua häntä kumartamaan tuolle vauvan hevoskotkapehmolle ja kesyttämään sen tätä tulokasta varten. Poika katsahti hevoskotka käsissään hieman ujon hymyn kera Leticiaa, joka nyökkäsi hymyillen ja huitaisi kädellään rohkaisevasti. Hugh epäröi hetken, mutta laski sitten pehmon maahan ja nousi itse seisomaan. Hän otti muutaman askeleen pois päin, katsoi hevoskotkaa ja kumarsi pienesti. Hevoskotka ei reagoinut tähän mitenkään, joten poika kumarsi uudestaan. Ei vieläkään reaktiota.
"Ehkä.. Ehkä se tietää ettei sen oikea omistaja ole vielä syntynyt?" Hugh pohti, "ja ehkä vain se teidän vauva saa sen.. iloiseksi." Letisia hymähti itsekseen pojan sanoille. Tuo oli niin.. niin söpö ja ajattelevainen.

"Ainiin ne kirjat!" Leticia henkäisi Rabastanin muistutettua vauvakirjoista ja katsahti hymyillen vierelleen istunutta Rabastania, "hyvä kun muistutit.. en millään olisi muistanut koko asiaa!" Samassa Alison jo palasikin tarjottimen kera ja laski sen olohuoneen pöydälle asetellen siitä jokaisen juomat oikeiden ihmisten eteen kehottaen Hughiakin tulemaan juomaan.
"Alison hei onko sulla vielä niitä vauvakirjoja missään?" Leticia kysyi napattuaan mehulasinsa.
"Joo!" Alison sanoi katsahtaen paria, "mä itseasiassa ajattelin tässä jokunen aika sitten että voisitte haluta niitä luettavaksi." Alison suoristautui ja asteli olohuoneen kirjahyllylle vetäisten käsiinsä muutamia vauvoista ja lapsista kertovia kirjoja ja palasi sitten takaisin heidän luokseen ojentaen kirjat Leticialle, joka otti ne vastaan katsellen niiden kansia.
"Toi pieni kertoo lähinnä lapsen odotuksesta," Alison sanoi istuen itsekin kulmasohvan toiselle reunalle kahvikuppinsa kanssa, "sitten se iso kertoo lapsista yleensä ja se kolmas on sitten semmonen.. vauvakirja yleensä."
"Kiitti," Leticia sanoi, "me lukastaan nämä läpi ja palautan sitten kun.."
"Ei mitään kiirettä," Alison naurahti hörpäten kahvistaan, "tuskin minä niitä edes enää tähän hätään tarvin.. Hughkin on jo niin iso poika ettei ne kirjat enää mitenkään käsittele hänen ikäistään."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   La Maalis 19, 2011 11:33 am

Typerä hevoskotka ei kuitenkaan lämmennyt Hughin yrityksille ja Rabastan jo mietti, että potkaisu ja seinään lentäminen ehkä voisivat auttaa asiaan, mutta ei hän voinut alkaa riepottelemaan lelua kun Hugh siinä vieressä oli. Poika olisi vain saanut traumat ja häntä ei olisi enää koskaan päästetty lelujen lähettyville. Ei Hughin eikä oman lapsensa.. ja sitä hän ei halunnut koska sen issikan oli päästävä sänkyyn hänen kanssaan!
" Taidat olla ihan oikeassa", Rabastan sanoi Hughin arveltua ettei se varmaan välittäisi kenenkään muun kumarteluista kuin heidän vauvansa ja tiesi ettei sen omistaja ollut vielä synytnyt. Mutta miten ihmeessä.. sehän oli vain lelu! Hän epäili sen olevan ehkä viallinen, mutta pysytteli hiljaa vielä. Asiasta voisi sitten mainita Leticialle kun Hugh ei ollut kuulemassa. Antoi tuon olettaa mitä halusi koska pojan ajatus kuulosti paljon paremmalta.
" Saa kyllä odotella sitten vielä aika kauan.. mun pitää varmaan sulkea se häkkiin ettei se raatele muita leluja ennen vauvan syntymää", Rabastan sanoi katse hevoskotkassa ja toivoi senkin kuulevan ja ehkä jopa ymmärtävän siten olla tekemättä mitään typeeryykisä.

" Arvasin et unohdat. Unohtaisit varmaan vielä joku päivä senkin että oot raskaana ellei se vauva ite alkais ilmottelee pian itsestään ja ellei se kasvattais sun masua..", Rabastan sanoi ja virnisti hiukan Hughille jota hänen juttunsa hiukan nauratti. Mies käänsi virne naamallaan katseensa Leticiaan ja jatkoi, että niin se asia vain oli!
Alisonkin saapui tarjottimen kera olohuoneeseen ja heti kahvikupin eteensä saatuaan mies nappasi sen käsiinsä ja hörppäsi hiukan. Tuo oli kuitenkin samantien sylkäistä ne ulos suustaan kuppiin ,koska kahvi oli .. aivan hirveää! Laihinta kahvia mitä hän oli koskaan saanut juodakseen. Kiltisti mies kuitenkin nielaisi kahvinsa ja laski sen jälkeen kupin pöydälle ja päätti ettei enää koskisi siihen. Ehkei kukaan edes huomaisi mitään..
Alison oli käynyt noutamassa niitä kirjoja hyllystä ja selitti jo Leticialle mikä opus käsitteli mitäkin ja mies otti Leticialta siinä välissä noista yhden, sen mikä kertoi vauvoista yleensä ja ryhtyi kääntelemään sivuja.
"Näistä sitten on hyötyä meille?", hän kysyi ja käänsi kirjan naisia kohden. Sivuilla oli kuva missä joku ruma piirretty mies piteli vauvaa sylissään ja taputteli vauvaa selkään.
Rabastan ei tietenkään ollut lukassut mitä kuvassa tapahtui vaan ihmetteli ääneen, että jos vauvanhoitaminen oli tällaista niin.. eiköhän se onnistuisi tyhmältäkin.
Kuvan vieressä oleva teksti kuitenkin ilmaisi, että näin piti toimia jos vauvalla oli jotakin juuttuneena kurkkuun.
Rabastan läväytti kirjan kiinni Alisonin sanoessa,ettei palauttamisen kanssa ollut mikään kiire ja lupasi, että he palauttaisivat nämä heti jos kävisi ilmi, että olisi sattunut sellainen pieni vahinko.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 20, 2011 6:25 pm

"Heeeei!" Leticia naurahti muka loukkaantuneena ja kääntyi katsomaan Rabastania 'syyttävästi' tuon huomautettua hänen muististaan, "koska muka olen unohtanu jotain erityisen tärkeää?"

Rabastanin kysyttyä kirjojen hyödyllisyydestä, Alison hymähti hörpäten kahvistaan.
"En tiedä," hän naurahti, "joillekkin vanhemmille niistä on isokin apu ja toiset taas oppii vaan tekemällä."
Alison tyytyi vain kohauttamaan kulmiaan Rabastanin todetessa että tyhmätkin pystyivät hoitamaan lapsia jos se tämmöistä oli, mutta Leticia katsoi tuota huvittuneena ja nappasi kirjan mieheltä tuon suljettua sen.
"No jos olet kerran sitä mieltä," Leticia sanoi virnistäen, "niin minä luen kirjat ja sinä et.. ja katsotaan sitten että miten sinä sen vauvan kanssa tulet toimeen."
"Se kun ei ole syntyessään pieni lapsi vaan nimenomaan vauva," Letty sanoi vielä naurahtaen ja loi Alisonille sellaisen siskokatseen ja Alison käänsi katseensa Hughiin peittäen naurunsa kahvikuppiinsa.

Alison ja Leticia vilkaisivat jälleen toisiaan Rabastanin piruiltua jotakin vahingosta ja nyt oli Letician vuoro hukuttaa naurunsa mehulasiinsa.
"Voi Rabastan, jos sinun muksusi on vahinko niin ei se tarkoita sitä että kaikkien muidenkin on," Alison vastasi piikittelyyn suoden Rabastanille vielä ymmärtäväisen hymyn kuin pisteeksi iin päälle. Leticia tyrskähti lasiinsa ja hänen nenäänsä meni mehua.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 20, 2011 6:52 pm

Rabastan alkoi oikein miettimään koska Leticia oli viimeksi unohtanut jotakin tärkeää, mutta ei tuille äkkiseltän tullut mitään mieleen. "Nyt en muista, mutta oot ihan varmasti.. kerron heti kun tulee mieleen jokin", Rabastan lupasi ja varmasti kertoisikin!

Hän ehkä olisi sitten niitä jotka oppisivat tekemällä sen vauvan kanssa tai katsomalla Leticialta mallia. Kirja oli vaikuttanut hyvin typerältä ja siltä ettei sen juttuihin kannattanut luottaa yhtään. Raba käänsi katseensa Leticiaan tuon otettua kirjan häneltä ja kurtisti hiukan kulmiaan tuon sanottua, että voisi lukea ne kirjat ja Rabastan sitten ei ja voitaisiin katsoa miten mies sitten pärjäisi sen vauvan kanssa. Muistutti tuo vielä siitäkin ettei se ollut pikku lapsi syntyessään vaan ihan vauva. Naisen naurahdus sai Rabastanin kääntämään katseensa Alisoniin ja tuotakin näytti kovasti huvittavan.
"Voit sitten itse hoitaa vauvas ja mä tulen mukaan kuvioihin vaikka sitten kun se on se lapsi niin ei tarvitse miettiä riittäkö mun osaamiseni mihinkään ja ainakin selviää sitten vauva vaiheensa ohitse ilman traumoja", mies tuhahta ja kurkotti sen kahvikupin käsiinsä vaikka olikin päätänyt olla juomatta sitä enää. Oli kuitenkin pakko saada jotain.

Rabastan ryysteli typerän äänekkäästi sitä kamalaa kahvia ja tapitteli kuppinsa ylitse vain Hughin touhuja. He olisivat voineet vaikka adoptoida Highin ja antaa sen vauvan Alisonille..
Miehen katse siirtyi äkkiä Hughista Alisoniin tuon vastattua hänen kirjan palauttamisiinsa, että ei kaikkien lapset olleet vahinkoja vaikka Rabastanin olikin. Mies vilkaisi Leticiaan tuon tyrshkähtäessä siskonsa sanoille eikä voinut uskoa moista.
" Sustako on huvittavaa ,että meidän lapsi on äpärä?", mies kysyi eikä tuota itseään naurattanut yhtään. Hän oli kyllä itse aloittanut, mutta nuo kaksi olivat vieneet asiat ihan liian pitkälle. " Sä et taida ymmärtää miten mä saan tästä kuulla.. lapsi ennen avioliittoa. Huomasit varmaan miten äitikin kurtisti kulmiaan asialle kun meillä asiat menny näin.", hän sanoi ja käänsi sitten taas katseensa Hughiin ja tuon leikkeihin.
" Äläkä nyt käsitä väärin.. mua ei haittaa ja kenenkään mun sukulaiseni ei tarvii koskaan tietää, kun en tiedä siitä naimisiin menosta muutenkaan."

Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 20, 2011 7:16 pm

Leticia pudisti päätään pienen hymyn kera Rabastanin uhotessa että tulisi mukaan kuvioihin vasta kun lapsi olisi vanhempi. Rabastan oli niin.. tommonen. Joskus Leticia ei ymmärtänyt miten Rabastan jaksoi häntä ja hänen hämärää huumoriaan, mutta.. Kai se oli joku yhtä hämärä syy kuin sekin, miten hän jaksoi Rabastanin niitä putoja puolia.
"En mä osaa pieniä vauvoja käsitellä yhtään sen paremmin," Leticia huomautti laskien mehulasinsa pöydälle ja siirtäen katseensa Rabastaniin, "vaikka Hugh nyt olikin vauva joskus ni en mä mitään sille osannu tehdä. Mä olin aina vaa töissä eikä se ollu mulla hoidossakaan ennen ku osas jo kävellä ja juosta ja sanoa ite mitä se halus."
"Totta," Alison sanoi naurahtaen nyt huvittuneena Leticialle, "mut ei kukaan osaa toimia vauvojen kanssa ennen ku joutuu tosissaan olemaan niitten kanssa.. paitsi ehkä jotkut vauva-asiantuntijat, en mä tiedä.. Mut ei normaalit ihmiset ainakaa."

Leticia yllättyi kyllä Rabastanin reaktiosta heidän pieneen vitsiinsä, mutta saman tien kun mies alkoi selittämään äidistään, Leticia tajusi kuinka typerä heidän vitsinsä oikeastaan oli ollut. Alison taisi tajuta saman, mutta kerrankin tuo piti päänsä kiinni.
"En mä pidä sitä huvittavana," Leticia vastasi Rabastanin lopetettua mutinansa, "jos totta puhutaan niin mä en ole koskaan ajatellut sitä minään äpäränä, koska mulle se on vaan vauva. Olkoonkin sitten kuinka vahinko ja äpärä ja vaikka mitä.. Ja kyllä mä huomasin sun äitis ilmeen, mutta koska olin ihan paniikissa muutenkin niin en mä sitä sen kummemmin jääny ajattelemaan.. Ehkä ois pitäny kerran se niin iso asia sulle on.." Leticiakin käänsi katseensa Hughiin Rabastanin tuijotellessa pojan leikkejä ja unohtui siihen hetkeksi itsekin vain katselemaan. Alison istui hiljaa ja hyvin vaivaantuneena sohvan toisella puoliskolla ja mietti kuumeisesti miten saisi tunnelman vähemmän vaivaantuneeksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   Su Maalis 20, 2011 7:41 pm

Rabastan muistututti, että osaisihan tuo sen jälkeen kun olisi sen kirjan lukassat kun Leticia sanoi ettei osannut yhtään sen paremmin hoitaa vauvoja kuin hänkään. Rabastan laski katseensa niihin kirjoihin jotka Alison heille oli luvannut lainata ja päätti lukaista ne kuitenkin läpi. Tuskin ne sitten ihan hyödyttömiä kuitenkaan olivat jos Hughinkin oli vielä elossa ja tuskin nuo olivat ihan vaistojensa varassa poikaa hoitaneet.
" Pitää kai kuitenkin vilkaista noita opuksia", hän mutisi.

Rabastan nyökkäsi hiukan Letician sanoille tuota kuunneltuaan. Olihan se hänellekkin vain vauva eikä häntä niin asia haitannut, mutta kun muut eivät asiaa tulisi ottamaan näin kepeästi. Eihän sille mitään ollut voinut kun vahinko oli jo sattunut ja tottakai hänkin sen lapsen oli halunnut.. vaikka hänen mielipidettään oltukkaan silloin kyselty kun oli saanut tietää asiasta samaan aikaan kun lensi pihalle Letician elämästä, mutta jos häneltä oltaisiin kyselty olisi hän ollut heti sitä mieltä että lapsi pidettäisiin.
"No häihin ei sitten odotella mun sukulaisia kauheasti", hän sanoi ja laskettuaan kuppinsa taas pöydälle käänsi katseensa Hughista Leticiaan.
"Vaikka siihen nyt on paljon muitakin syitä..", hän vielä lisäsi. Niitä kun ei oikein ollut enää edes elossa ja jos sattuikin olemaan olivat nuo niin hulluja, ettei hän halunnut moisia Lettyn sukulaisten sekaan. Äiti riittäisi ja ehkä jos Rodolphuskin saataaisiin saattajineen ja kahleissa paikalle niin mikäs siinä.. siinä olisivat hänen kutsumansa vieraat. Toki voitaisiin vielä Willkin kaivaa ylös haudasta ja tuoda juhlimaan, mutta Will tuskin arvostaisi tätä.. tai kukaan muukaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Vauvanhuoneen tuunailua   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Vauvanhuoneen tuunailua
Takaisin alkuun 
Sivu 6 / 7Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: