PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Viistokujan räjäytys operaatio.

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2
KirjoittajaViesti
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 10:29 pm

Rico asteli Mungon ulko-ovista sisään ilmiinnyttyään siihen ulkopuolelle. Hän käveli suoraan infopisteelle, muttei hänen tarvinnut edes kysyä mitään kun tiskin takana oleva nainen oli jo tunnistanut hänet.
"Nuoriherra Lestrange," nainen sanoi kiiruusti, "varmastikin veljenne takia täällä? Odottakaapas niin tarkistan missä huoneessa hän olikaan.." Rico hymähti hieman ja odotteli rauhattomana. Tottakai hänet tunnistettiin Lestrangeksi saman tien.. Varsinkin jos vasta hetkeä aikaisemmin pari Lestrangea oli porhaltanut tästä ohi. Toinen tajuissaan ja toinen uhkaamassa kaikkien henkeä, jotka eivät kiiruhtaisi tuon pojan takia.
"Ah, huoneessa 1562," nainen tiskin takaa sanoi ja viittoi häntä oikealla oleviin portaisiin, "toinen kerros ja oikealle."
"Kiitos," Rico vastasi ja kiiruhti portaisiin.

Löydettyään oikean huoneen, hän kurkkasi nopeasti ovessa olevasta ikkunasta sisään. Hän huomasi kaksi blondia pehkoa. Isänsä siinä Mischan sängyn vieressä. Häntä hymyilytti hieman. Vaikka iskä aika-ajoin olikin äärimmäisen törkeä nuorinta poikaansa kohtaan niin kyllä tuo silti välitti. Ja Rico toivoi että Mischa tiesi sen.
Rico koputti pikaisesti oveen ilmaistakseen olevansa paikalla muttei odottanut että kukaan tulisi avaamaan vaan asteli sisään huoneeseen. Hän oli jo unohtanut Jacobin ja tuon törttöilyt, koska Mischa oli nyt tärkeämpi.
"Hei Mischa," hän tervehti veljeään ja nojasi tuon sängyn päätyyn, "oletko kunnossa? Taisit saada aika tällin siellä.." Ricoa puistatti hieman hänen muistettuaan taas tilanteen ja sen kuinka Jacob oli niin lojaalisti auttanut häntä. Vain jottei tuota voitaisi epäillä mistään..
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 10:46 pm

Rabastan käänsi katseensa kun kuuli Ricon tulleen sisään ja Mischa teki samoin.
" Joo mä olen ihan kunnossa. Pää on kipeä ja moni muukin paikka, mutta muuten ihan kunnossa", Mischa vastasi, " mitä siellä oikein tapahtu?".
Rabastan selosti nopeasti siitä miten siellä vain oli räjähtänyt ja sitten olikin ihmiset jo juosseet ulos kahvilasta. Kertoipa mies siitäkin miten Rico ja Jacob olivat hakeneet Mischan ulos ennen kuin koko paikka olisi ehtinyt romahtaa.
" Miksi kukaan haluaa räjäyttää eläinkauppaa. Eihän siinä ole mitään järkeä", Mischa totesi hymähtäen ja katsoi vuoroin veljeään ja sitten isäänsä. Rabastan vain pudisteli päätään, koska ihmetteli samaa. Eikä hän osannut yhtään ajatella mitään uuskuolonsyöjiä.
" Siitä varmasti kerrotaan vielä ilta profeetassa. Silloin se selviää viimeistään tai toivottavasti", Rabastan lopulta vastasi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 10:57 pm

Rico oli onnellinen että Mischa oli kunnossa. Jos tuolle olisi oikeasti käynyt pahemmin, hän lähtisi saman tien Jacobin perään. Eikä hän olisi viemässä tuota oikeuden eteen siinä tapauksessa.
Isä selvitti Mischalle mitä oikein oli tapahtunut ja Rico vain nyökkäili myötäillen. Hän ei reagoinut mitenkään Mischan kysymykseen vaan käänsi katseensa ulos ikkunasta veljen katsottua häneen. Niin.. Miksi kukaan räjäyttäisi eläinkaupan?
"Päivän profeetasta ei selviä mitään," Rico sanoi huokaisten ja otti itselleenkin tuolin. Hän istahti sängyn toiselle puolelle siten että pystyi nojaamaan käsillään tuolinsa selkänojaan. Hän oli melko varma että uuskuolonsyöjät olivat ostaneet Profeetan. Toisaalta Jacobhan oli sanonut että nuo hakivat mainetta tempauksellaan..
"Se oli niiden uuskuolonsyöjien juttuja," Rico sanoi hetken päästä, "ja.." Hän piti pienen tauon ja mietti miten nyt muotoilisi asiansa. Tai voisiko hän edes sanoa mitään oikeata? "Sinuna en tekisi sitä. Saat itses näyttämään idiootilta" Rico kuuli Jacobin sanat päässään. Näyttämään idiootilta.. Sitähän hän juuri tekisi jos kertoisi nyt että Jacob oli kaiken takana. Isäkin tuntui pitävän tuosta kuin pojastaan, aivan kuin hänen äitinsäkin, joten tuskin tuokaan uskoisi. Mischa voisi vielä uskoakin.. Mutta tuo saattaisi ruveta tekemään typeryyksiä niiden kuolleiden elukoiden takia. Jos siis tietäisi.
"Ja ne teki sen vaan maineen takia," Rico tuhahti lopulta, "että saisivat itsensä lehteen! Että kaikki alkais puhumaan niistä.." Ricoa ärsytti. Pelkän maineen takia! Nuo pilasivat oikeiden kuolonsyöjien maineen tekemällä jotain naurettavia iskuja eläinkauppoihin.
"Täynnä idiootteja.." hän mutisi vielä ja nojasi leukansa käsiinsä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 11:29 pm

" No ei tämä juttu nyt Päivän profeettaan ehdikkään", Rabastan sanoi heti. Illan lehteen sen sijaan voisi jotakin juttua ehtiäkkin asiasta. Rico kuitenkin kommentoi asiaan enemmänkin ja tuon mainitessa uuskuolonsyöjät kääntyi taas sekä Rabastanin että Mischan katse tuohon.
" Mistä sä tuollaista päättelit? Sellaistako siellä puhuttiin", Rabastan uteli ja nyt kun Rico oli sen sanonut ääneen ei asia mikään mahdotonkaan ollut. Eläinkaupat kun eivät ihan itsekseen räjähdelleet noin vain ilmaan.
" Miks ne eläimistä haluaa eroon! Mä luulin, että nekin vihaa vaan jästejä?", Mischa puutyui keskusteluun ja oli nousemassa jo istumaan siihen sängylleen, mutta Rabastan esti sen.
" Tuskin se oli niiden tarkoitus. Tappaa elukoita.. vaan ihan jotakin muuta. Se paikka vaan sattu olemaan ehkä sopiva siihen", Rabastan vastasi katsomatta Mischaan. Ricon jatkaessa puhumista samasta asiasta istui Raba takaisin kunnolla omaan tuoliinsa.
" No ilmeisesti ne onnistu tavotteessaan. Siinähän sinäkin jo asiaa spekuloit. Nyt sekä minä, että Mischa oletellaan samaa ja kun päästään täältä me puhutaan taas asiasta jollekkin", Raba sanoi hymyhtäen. Mikä oiva suunnitelma noilla olikaan ollut.
" Kaiken huipuksi. Kuka ei pitäisi eläimistä? Vaikka mä äsken sanoin ettei ne ollu iskun kohteena niin saa se ihmiset vihaseksi.. ja puhumaan ja setvimään asiaa vaan lisää. On joku sentään hieman ajatellu asiaa kun miettiny minne iskee", Rabastan sanoi vaikka hän ei tästä pitänyt. Hänestä ne pennut jotka tätä hommaa pyörittivät olivat naurettavia. Ainakin mies oletti, että kaikki olivat jotakin nuoria.. säälittävää mikäli joku entinen kuolonsyöjä olisi noiden mukana, mutta ei se kai mahdoton ajatuskaan ollut.
" Ministeriö ja aurorit hoitelee ne varmasti nopeasti"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 11:42 pm

"No puhuttiin.. ja pääteltiin.." Rico vasasi ympärpyöreästi. Mischa ei ymmärtänyt miksi kukaan haluaisi eläimistä eroon ja ei kyllä Ricokaan. Mutta eihän nuo tosiaan edes halunneet elämiä hengiltä vaan ne, jotka niitä katselivat. Isän selityksetkin osuivat aika oikeaan.. Turhankin oikeaan.
Ricon jatkettua, isä alkoi spekuloida sitä kuinka nuo olivat onnistuneet suunnitelmassaan. Rico naurahti ilottomasti tajutessaan oli tosiaan itse edesauttanut noiden tehtävän onnistumista. Kukahan noita edes johti.. Tuskin Jacob sentään oli niin nopeasti edennyt.
"Sen porukan.. aivot oli kyllä varmasti jossain muualla kuin toteuttamassa sitä," Rico sanoi tuhahtaen, "tuskin se halusi itseään vaarantaa." Se joku oli istunut heidän kanssaan kahvilla ja jutellut mukavia! Intoillut kuinka hänestä tulisi huispauskapteeni.. Ihan kuin koulussa sekin. Lyönyt vetoa.. vetoa, jonka hän todennäköisesti häviäisi. Hänen olisi pakko tehdä jotakin ja hän ei saisi mitään aikaiseksi luudanvarrelta käsin. Luopua nyt omasta unelmasta jonkun Jacobin takia..
"Ministeriöllä kesti kakskyt minuuttia ehtiä paikalle räjähdyksen jälkeen!" Rico huomautti isän ajateltua että nuo varmasti saisivat tekijät kiinni.
"Ne eivät saa mitää aikaiseksi.." Rico tuhahti, "sitäpaitsi jos.. uuskuolonsyöjät nyt on niin fiksuja niin varmasti niillä on jo rotta ministeriössäkin." Kaikista kamalinta oli se että tuo rotta oli melkeen suoraan hänen äitinsä alaisuudessa. Taisi siinä yksi pomo välissä olla.. Tai sitten ei. Ja äiti ei tiennyt asiasta mitään.. Eikä uskoisi vaikka tietäisikin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ti Helmi 07, 2012 12:15 am

" No ne hoitaa hommansa miten sattuu.. mutta lopulta ne saa ne kiinni. Niinhän ne sai meidätkin", Rabastan muistutti hymyillen ja nousi jo ylös tuolistaan.
" Mä ilmottelen äidilles mitä on tapahtu joten varaudu siihen, että se voi ilmestyä koska vaan. Se tappais mut jos en kertois mitään", Rabastan sanoi ja taputti hymyillen Mischan olkaa. Ainakin se näytti tarpeeksi terveeltä osalta taputettavaksi.
" Ilmotan koululle tästä ja meet sinne sitten kun voit. Jäätkö sä tänne vielä vai tuletko samaa matkaa?", raba kohotti katseensa vanhempaan poikaansa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ti Helmi 07, 2012 12:27 am

Rico hymähti mutta tuskin iloisesti isän muistutettua että olihan ministeriö saanut nuokin lopulta kiinni. Ei ministeriö ketään ollut kiinnit saanut. Ei ainakaan kuolonsyöjiä.. Mutta ehkä nyt ei ollut aika alkaa jähäämään siitä asiasta.
Rico naurahti hieman isän huomautettua äidistä ja mietti jo saman tien kuinka hänenkin olisi päästävä pois paikalta ennen kuin tuo saapuisi paikalle. Niin olisi varmaan kaikista parasta, hän ei kestäisi äitin hössötystä vaikka se ei kohdistuisikaan häneen.
Joten kun isä kysyi häntä mukaan, hän kohautti harteitaan ja laittoi tuolin paikalleen.
"Mä tuun samaa matkaa," hän sanoi ja kääntyi Mischan puoleen, "tuun huomeen käymää. Koeta levätä nyt.. Mä käyn hakemas ne sun kirjat sielt kahvilast ku ne jäi sinne siinä hötäkässä."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ti Helmi 07, 2012 12:37 am

Mischa lupaili levätä ja Rabastankin huikkasi vielä tulevansa huomenna uudelleen käymään.
" Saa nähdä tuleeko se äitis edes yöksi kotiin. Tuskin jollei ne hoitajat häädä sitä ja silloinkin se varmaan keksii jonkun syyn miksi sitä ei voida häätää", Rabastan naurahti päästyään huoneesta ulos ja lähti astelemaan käytävää pitkin.
" Rico vaikka sä oletkin sitä mieltä, että ministeriö ei osaa hommaansa niin pysy sinä poissa asioista", Rabastan äkkiä sanoi, " mä luotan kyllä siihen, että sä osaisit hoidella muutaman uuskuolonsyöjän, mutta parempi niistä on vaan pysyä erossa kun se ei meille kuullu". Rabastan nyökkäsä vielä tervehdyksen Justinille siinä heidän kulkiessaan miehen ohitse.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ti Helmi 07, 2012 12:49 am

Rico yllättyi isänsä sanoista käytävällä ja siirsi ihmettelevän katseensa tuohon. Hän ei ollut koskaan kuullut isän puhuvan moisia asioita. Eikä tuo nyt kuulostanut isältä, mutta kaipa tämän päivän tapahtumat olivat muuttaneet tuota jotenkin. Rico ei vastannut heti isälleen mitään vaan vilkaisi vastaan tulevaa Justinia ja nyökkäsi tuolle pienen tervehdyksen. Hän käveli vielä hetken isänsä kanssa käytäviä pitkin ja rykäisi sitten.
"Jos mä nyt kerron sulle jotain niin lupaatko uskoa?" Rico kysyi hetken päästä, "ja olla kertomatta kenellekään siitä."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ti Helmi 07, 2012 12:51 am

Rabastan käänsi oitis hieman kysyvänä katseensa Ricoon, mutta nyökkäsi sitten.
" Ei mulla ole mitään syytä epäillä oman poikani puheita ja mikäli sä haluat, että pysyn hiljaa niin sen mä myös teen"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ti Helmi 07, 2012 12:55 am

Rico nyökkäsi isänsä vastaukselle ja veti syvää henkeä, hetken vielä harkitsen.
"Sen iskun suunnittelija.. oli Jacob," hän sanoi vilkaisten syrjäsilmällä isäänsä. Tuon oli nyt pakko uskoa häntä.
"Sen takia se ilmesty sinne kahvilaa," Rico jatkoi, "halus pysyy turvassa mut selvillä missä mennään.. Ja se autto mua hakee Mischan ulos ihan vaa ettei kukaan vois epäillä sitä.." Rico huokaisi turhautuneena.
"Mut mä tiesin sen.. Se sano jotain ja arvasin sen ilmeestä loput," hän jatkoi, "ja sitten se kertoi kaiken."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ti Helmi 07, 2012 1:01 am

Ihan sitä Rabastan ei kuitenkaan ollut odottanut kuulevansa, että Jacob oli kaiken takansa. Se sama poikako joka oli aina niin mukava ja hyvä käytöksinen ja ties mitä kaikkea! Mutta hän oli luvannut uskoa poikaansa ja kun Rico vielä selitti miten Jacob oli asian tuolle jopa tunnustanut niin miksi hän epäilisi Ricon puheita.
" En olisi kyllä ihan heti uskonut Jacobista", Rabastan lopulta sanoi kun he olivat jo ulos päässeet, " mutta pakko sano, että aika hyvin toimittu. Jos tajusi pysyä itse pysyä syrjemmällä jotta kukaan ei epäilis mitään". Rabastan oli varma, että häntä oli pyydetty pysymään hiljaa Letician takia. Kenelle muulle hän nyt muka puhui mistään?
" Mitä nyt? Haluatko sä mun vetävän sanomani takasin siitä, että ole puuttumatta asioihin? Ajattelitko sä ottaa tehtäväkses olla se joka hoitelee parhaan kaverinsa pois päiviltä?", Rabastan kysyi katse Ricossa ja pudisti hieman päätään.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ti Helmi 07, 2012 1:11 am

Rico nyökkäili isän pähkäillessä asioita ja naurahti jälleen hieman ilottomasti. Olihan se ollut fiksua Jacobilta.. Koko homma oli ollut turhankin fiksua! Tuntui kuin tuo osaisi vedellä juuri oikeista langoista. Toisaalta ei tuo vielä kovin paljoa ollut saanut aikaan.. Ei Ricolle ainakaan tullut mitään yhtä massiivisia iskuja mieleen. Ei ainakaan juuri nyt. Ehkä jos sitä menisi kirjastoon tutkimaan vanhoja sanomalehtiä..
Äkkiä isä jatkoi ja sanoi oikeastaan jotakin, mitä Rico ei täysin ollut vielä tullut ajatelleeksi mutta nyt kun isä sanoi sen ääneen niin.. Kyllä. Tosin ei hän halunnut Jacobia.. hoidella pois päiviltä! Ei! Hänen pitäisi vain saada tuon aasin kallo kääntymään.
"Ehm.. En.. En tiedä," Rico sanoi ja haroi molemmilla käsillä isältään perimäänsä pehkoa. Hän huokaisi syvään ja hieroi hieman silmiäänkin. Kuvitella että hän oli vielä odottanut innolla tätä päivää..
"Jacob työskentelee äitin osastolla," Rico sanoi hetken päästä, ".. se on apulaissyyttäjä niinku sano. Se on vaarallinen virka ja.. Se vaan kusettaa äitiä päivätyökseen." Ricoa puistatti. Se kuinka Jacob oli ylipäätään kehdannut mainita hänen äitinsä silloin kahvilassa. Tai miten tuo oli ylipäätään kehdannut istuutua heidän seuraansa! Ja kuinka hän oli hetken kuvitellut että kaikki olisi oikeasti paremmin kuin olikaan.
"Kukaan ei uskois mua vaikka menisinkin ministeriöön ja toisin kaiken julki," Rico sanoi, "mulla ei ole todisteita ja mut naurettais pihalle sieltä."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ti Helmi 07, 2012 1:20 am

Rico oli ihan liian oikeassa siinä, että Jacob oli nousemassa virkaan jossa tuolla tulisi olemaan vielä paljon valtaa. Ei ollut mikään ihme, että Voldemort aikoinaan niin kovasti halunnut Letician heidän puolelleen, mutta se vaati todella taitoa jos halusi pitää jonkun ulkona ilman kunnon todisteita. Tai taitoa väärentää todisteita.
" Ei sun äitis anna sen tehdä siellä ihan mitä tahansa ja Jacob ei nyt ainakaan vielä saa hoitaakseen mitään juttuja joissa tehdään suuria päätöksiä. Kuten juttuja jotka koskee uuskuolonsyöjiä, mutta se aika tulee varmasti. Siltikin se tarvitsee itse esittää hyvin tyhmää jos haluaa pitää kaverinsa ulkona.. tai tuhota todisteet", Rabastan selitti ja tämä oli kyllä aikamoinen ongelma, " mutta niin.. ei sulla paljoa ole siellä ministeriössä sanomista.. ei vielä". Rabastan taputti hymyillen poikansa olkapäätä.
" Mistä sitä tietää.. se voi jäädä teoistaan kiinni vielä. Olla huolimaton ja jättää todisteita siitä mitä on. Siinä menisi sen työpaikka, mutta entä sitten?", Raba kysyi, " luuletko sä, että se lopettaa kaiken siihen jos se pääseekin livahtamaan karkuun. Mä luulen, että se jatkais hommia vaan suuremmalla tarmolla kun ole huolta enää pitää yllä mitään roolia"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ti Helmi 07, 2012 1:34 am

"No mut jos äiti luottaa siihen niin miksi se siltä mitään päätöksiä eväisikään?" Rico kysyi puolestaan ja vilkaisi isäänsä, "ja vaikka Jacob esittäiski idioottia ni se voi passitella kaikkia muita mielin määrin.. vankilaan ja siten saavuttaa syyttäjän viran."
Rico vilkaisi isäänsä hämmentyneenä. Mitä isä oli tarkoittanut ettei hänellä ollut ministeriössä sanomista.. vielä? Tarkoittiko tuo että hänellä voisi ehkä joskus ollakin. Vai tarkoittiko tuo että koska hän oli.. Lestrange niin häntä joskus kuunneltaisiin.

"No mutta jos sillä ei ole mitään minkä takia se pitäis kulissei yllä ni se tekee nopeemmin virheen," Rico sanoi aika varmana asiastaan vaikkei oikeastaan tiennyt asiasta mitään. Kyllhänän Jacob jatkaisi hommiaan varmasti.. Muttei ainakaan ministeriössä. Ja ministeriö ehkä heräisi siihen tosiasiaan että joskus vaara voisi uhata sisältäpäin eikä suinkaan ulkoa.
"Ei se lopettaiskaa siihe.. Se vaan innostuis siitä ja tappais puolet Lontoosta," Rico mutisi, "nyt sillä ei oo ketään kuka sitä estäis ja se voi vaa rauhas tehä mitä haluaa.." Ei Rico oikeasti tiennyt halusiko alkaa tappelemaan Jacobin kanssa. Ehkä hän vain.. yrittäisi puhua tuon kanssa? Hän oli kyllä hyvä loitsuissa ja kirouksissa ja muutenkin.. Oli hän koulussa menestynyt mutta Jacob oli lukenut aina paljon. Mitä vastusta hänestä muka olisi tuolle?
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ti Helmi 07, 2012 1:49 am

" Jacob tuskin kuitenkaan on tän joukon pomo joten sä et kuitenkaan tuhoais koko porukkaa tappamalla Jacobia. Tai mitä sä ikinä ajattelitkaan. Ne jatkais siitä huolimatta", Rabastan huomautti kuunneltuaan taas hetken Ricoa.
" Paitsi jos Jacob on ainoa joka sua kiinnostaa", hän jatkoi ja väisti hieman kun joku tuli ulos Mungosta ja siirtyi siihen seinän viereen, ettei olisi taas tiellä.
" Sä teet mitä parhaaks näet. Uskon, että sä tiedät itse miten parhaiten toimia. Minä olisin jo hankkiutumassa eroon siitä jos kyseessä olis mun kaverini joka on mennyt satuttamaan mun perheenjäsentäni, mutta mä en olekkaan koskaan osannut puhua", Rabastan sanoi virnistäen, " mun täytyy kuitenkin rientää nyt laittamaan se pöllä sun äidilles. En halua tunte sen vihaa".
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ti Helmi 07, 2012 11:21 am

Ricoa hieman puistatti ajatus Jacobin tappamisesta.. Tai tappamisesta ylipäätään. Eihän hän ollut koskaan edes harkinnut kenenkään tappamista! Eikä hän voisi tappaa Jacobia vaikka hänen pitäisikin. Ei vaikka tuo olikin melkein räjäyttänyt Mischan.. Ei hän ollut mikään tappaja.
Rico kuunteli isänsä selityksiä ja hymähti hieman tuon virnistäessä sanojensa päätteeksi. Niinpä niin.. Isä olisi kyllä jo ottanut oikeuden omiin käsiinsä. Mutta mitä jos Jacob ei oikeasti ollut.. Pieni toivonkipinä yritti nostaa päätään. Ehkei Jacob ollut omasta halustaan mukana tässä. Olihan Voldemortin aikanakin ollut komennettuja tai muuten vaan vastentahtoisesti mukana olevia.. Eivät uskaltaneet kieltäytyä.
"Ehkä.. Ehkä mä yritän ettiä sen jostain ja yrittää puhuu sen kaa," Rico sanoi hartioitaan kohauttaen, "ainakin.. ensin." Hän virnisti pienesti vaikkei tiennytkään mitä oikeastaan tapahtuisi jos Jacob ei suostuisi kuuntelemaan häntä.
"Joo.. Mä tuun käymää huomenna samalla kun käyn Mischan luona," Rico sanoi, "mun pitää nyt lähteä. Treenit alkaa tunnin päästä." Hän halasi isäänsä pikaisesti ja lähti sitten kävellen omaa pientä yksiötään kohti. Koti muka? Levähdyspaikkahan se oli..
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Viistokujan räjäytys operaatio.
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 2Siirry sivulle : Edellinen  1, 2

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: