PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Viistokujan räjäytys operaatio.

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 3:56 pm

Torstai 12.7.2018

" Tarvitsen tän listan kirjat, mutta mä merkitsin siihen jo mitä meillä on ennestään. Tai mitä Ricolta oli pysyny ehjänä". Rabastan nappasi tuon Mischan heiluttaman kirjalistan itselleen ja hymähti hieman ennen kuin totesi ettei heillä kierrätetty mitään. Ei oltu koskaan kierrätetty eikä sitä tehtäisi nytkään. Olivat ne Ricon kirjat miten hyvässä kunnossa tahansa.
" Voidaan heittää ne talvella takkaan jos kukaan ei jaksa hakea puita", Rabastan ehdotti samalla kun antoi listan kirjoista takaisin pojalleen. Mischan kadottua hymähtäen sisälle hakemaan niitä kirjojaan kääntyi Rabastan Ricon puoleen.
" No miten sulla on menny? Uusi työ.. oma koti", Rabastan kyseli ja miehestä kyllä näki miten ylpeä hän pojastaan oli. Kyllä hän aina oli tiennyt, että tuo tulisi huispaamaan ihan ammatikseen ja tulisi pääsemään varmaan vielä hyvinkin pitkälle. Siinä kysellessään oli Rabastan astellut myös sisälle kirjakauppaan, mutta jäänyt siihen lähelle kassaa vain odottelemaa, että se poika tulisi niiden kirjojensa kanssa.
Mischalla ei kauaa mennytkään niitä kirjoja hakea koska tuo tiesi isän odottavan. Muutenhan hän olisi voinut vaikka jäädä sinne asumaan, mutta ei sopinut laittaa isää odottamaan yhtään ja lopulta pino koulukirjoja oli kassalla odottamassa vain sitä, että Rabastan maksaisi ne.
" Siinäkö on kaikki?", hän kysyi samalla kun vilkaisi pinon päällimmäistä kirjaa.
" On.. kaikki listan kirjat. Ei yhtään ylimääräistä enkä mitään jättäny pois", Mischa vastasi ja Rabastan maksoi lopulta kirjat. Kun homma oli hoidettu kääntyi mies uudelleen Ricon puoleen alottaen taas puheet siitä miten Ricon vielä tulisi pelaamaan maajoukkueesaakin joskus.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 4:24 pm

Rico lähinnä seurasi isäänsä ja veljeään pitkin Viistokujaa pitkin. Hän oli odottanut tätä päivää, päästä pitkästä aikaa hengaamaan perheen kanssa. Olihan hän odottanut näkevänsä äitinsä ja siskonsakin, mutta nuo olivat lähteneet Alison-tädin kanssa Ranskaan. Tädin vika kaiketi.. Olisivathan nuokin kai halunneet hänet nähdä?
Kolmikko pysähtyi kirjakaupan eteen ja Mischa paineli listoineen sisälle. Samassa isä kiinnittikin jo huomionsa häneen ja Rico naurahti hieman tyytyväisenä.
"Hyvinhän mulla," hän vastasi, "valmentajani sanoi viime viikolla että on vain ajan kysymys koska se lähtee tyrkyttämään mua Britannian maajoukkueesee. Ehkä jo ensi kaudella." Periaatteessa moinen siirto olisi riippuvainen vain rahasta. Se kenellä oli rahaa, voisi ostaa itsensä joukkueeseen. Mutta sitä Rico ei halunnut isälleen sanoa koska aivan varmana tuo sijoittaisi häneen omaisuutensa. Ja se olisi.. tietysti ihan mukava veto isältä, mutta uran kannalta noloa. Hänen olisi päästävä taitojensa ansiosta joukkueeseen eikä siksi että isä osti hänet sinne.
"Mutta nyt keskitytään ensi kevään liigamestaruusotteluihi," Rico lisäsi, "ensi kesänä katotaan sitä sitten enemmän.."
He olivat siirtyneet siinä jutellessaan sisään kauppaan ja pian Mischa palasi kirjapinon kanssa kassalle. Isä maksoi ne.. Jatkaen sitten taas maajoukkueesta. Rico naurahti hieman kiitollisena isän tuelle.
"Anna mulle osa niistä, Mischa," hän tarjoutui kirjojen kantoavuksi samalla kun myyjä pakkasi niitä paperipusseihin.

Pian he olivat ulkona kaupasta.
"Voitaisiin käydä syömässä jotain?" Rico ehdotti, "meillä on kuitenkin koko päivä aikaa.. Jos äiti olisi mukana niin se istuisi jo kahvilassa." Hän virnisti hieman ja katseli ympärilleen Viistokujalla. Selkeätä koulujen alun tuntua. Hirveästi perheitä juoksi ympäri katuja pusseineen ja kasseineen. Huomasipa Rico muutaman selvän jästiperheenkin jonkun kuraverisen muksunsa kanssa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 4:35 pm

" Sehän kuulostaa hienolta!", Rabastan iloitsi heti kuullessaan tästä maajoukkue asiasta, koska ollut kuitenkaan odottanut Ricon ihan niin pian voivan siirtyä sellaiseen pelaamaan. Mischa kipitti noiden perästä ulos ja ojensi samalla veljelleen osan kirjoistaan kannettavaksi. Miksi täällä piti aina puhua huispauksesta!
" Täytyy muistaa tulla katsomaan ensi kaudella sun pelejäs. Nyt kun kotona enää ketään ole niin eihän mulla toisaalta mitään esteitäkään ole", Rabastan sanoi ja malttoi tuskin odottaa, että näkisi taas Ricon pelaamassa. Ricon ehdottaessa syömään menemistä Rabastan van nyökkäsi vastaukseksi ja niimpä he suuntasivat lähimpään kahvilaan.
" Mä taidan mennä katsomaan... muita koulujuttuja sillä aikaa", Mischa kuitenkin sanoi kahvilan ovella ja lykkäsi kirjansa isälleen jo ennen kuin tuo ehti mitään vastaan sanomaan. Saisivat rauhassa jauhaa tuota huispausjuttuaan.

Rabastan hymähti vain ja työnsi kahvilan oven auki ja löydettyään vapaan pöydän laski kantamuksensa alas ennen kuin lähti noutamaan itselleen kahvia ja jotakin syömistä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 4:45 pm

"Mä voisin saada teille lippuja jos haluutte tulla," Rico sanoi innostuneena siitä että isä oli ilmaissut halunsa tulla katsomaan hänen pelejään, "sulle ja äitille. Äitikin varmaan haluaa tulla katsomaan vaikkei sitä huispaus niin kiiinnostakaan. Seuravaa peli on muuten kahden viikon päästä, jos haluat niin saan sulle ainakin varmaan lipun sinne? Se on Lontoossa."
Rico katsahti veljeään tuon ilmoitettua menevänsä etsimään muita koulujuttuja ja nyökkäili hyväksyvästi seuraten sitten sanaakaan sanomatta isäänsä kahvilaan. He puikahtelivat vapaan pöydän ääreen ja valtasivat sen tavaroillaan.. Tai Mischan tavaroilla. Sitten Rico seurasi isäänsä kassalle ja osti kahvin ja sämpylän.

"Miten teillä on mennyt?" Rico kysyi puolestaan isältään istuuduttuaan takaisin pöytään. Hän sekoitti lusikalla kahviaan ja hörppäsi siitä. Sitten hän alkoi kuoria sämpyläänsä siitä muovikelmusta, mihin se oli kiedottu.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 5:04 pm

Lippujen saaminen olisi enemmän kuin hienoa ja Rabastan tiesi Lettynkin lähtevän hyvin mielellään peleihin mukaan. Ihan vain koska tuon poika pelasi.
" Äitis lähtee varmasti jos ei töissä ole, mutta mulla ole mitään esteitä ensi viikolla joten tuun mielelläni", Rabstan sanoi heti.

Rabastankin asteli pian pöytään takaisin leipänsä ja kahvinsa kanssa ja jätti lusikan itsekseen sekottelemaan maitoa kahvin joukkoon samalla kun itse haukkasi jo leivästään.
" Meille?", mies toisti ja oli niin outoa joutua kertomaan siitä mitä heille kuului. Oli muuten ollut hassua kun Rico enää asunutkaan kotona.
" Hyvin. Ei siellä oikeastaan paljoa mikään sun lähtösi jälkeen ole muuttunut. Paitsi Leticia tietysti muistaa muistuttaa siitä miten on niin ikävää kun yksi lapsi on jo lähtenyt kotoa ja kohta ne on kaikki mennyt", Rabastan sanoi ja naurahti hieman. Tietysti hänkin Ricoa kaipasi, mutta tiesi hyvin että he näkivät varmasti ihan tarpeeksi.
Rabastan oli juuri jatkamassa kertomalla jotakin Ricon siskosta kun joku ilmestyi siihen pöydän viereen ja tervehti kohteliaasti herra Lestrangea ja Ricoa. Raba käänsi katseensa pojastaan ja hetken hänellä kesti tunnistaa kuka siihen pöydän viereen oli ilmestynyt. Ei tuota ollut vaikea tunnistaa vaikka hän ei tuota ollut nähnytkään kuin viimeksi silloin kun tuo oli ollut teini.
" Jacob!", Rabastan naurahti ja sai pöydän viereen tullen miehen hymyilemään hieman. Ilmeisesti tuo oli tyytyväinen kun hänet oli tunnistettu vielä, " istu alas".

Jacob kuitenkin oli kääntänyt katseensa jo Ricoon kuin kysyäkseen lupaa tuolta. Sen verran Jacobkin tiesi, ettei Rico ollut vanhemmilleen koskaan kertonut etteivät he olleet enää aikoihin olleet mitään läheisiä ystäviä. Siitä päätelleen miten rouva Lestrange aina vain jaksoi puhua Ricosta ja kysellä oliko hän nähnyt tuon poikaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 5:18 pm

Rico naurahti hieman isän kerrottua äitin tekemisistä ja pudisti hieman päätään.
"No joo.. Se lähettää mulle edelleen vähintään kerran viikossa pöllön," hän selitti ja haukkasi sitten sämpylästään. Isä oli juuri jatkamassa kun äkkiä joku tuli siihen heidän viereensä seisomaan ja tervehti ensin isää ja sitten häntä. Rico kohotti katseensa ylös ja oli melkein unohtaa nielaisemisen huomatessaan kuka siinä seisoikaan. Silloin isä jo tunnisti tuon ja kehotti tuota istumaan alas. Rico vilkaisi isäänsä ja sitten Jacobia ja huomasi tuon katsovan häntä kuin odottaen jotain.
Rico laski sämpylän lautaselleen ja pyyhkäisi käsiään. Hän heitti Mischan kirjat pois siitä tuolilta vierestään ja nyökkäsi sitä kohti muttei oikeastaan sanonut Jacobille mitään. Mitä hän edes voisi sanoa? Hän ei ollut ollut tuon kanssa suuremmin tekemisissä sitten koulujen päättymisen.. Eikä hän tiennyt mitään tuosta. Ja hauskinta oli se ettei hänen perheensä tiennyt ettei hän tiennyt vaan nuo uskoivat heidän olevan edelleen kuin paita ja perse. Aivan niinkuin kouluaikoina. Mutta tosiasiassahan heidän paitaperseytensä oli kokenut aikamoisen kolhun Jacobin alettua puhumaan uuskuolonsyöjistä. Eihän Rico tiennyt oliko tuo ollut edes tosissaan.. Mutta monet heidän ikäryhmästään olivat olleet. Ja Jacob oli ollut aina sekaisin kaikista kuolonsyöjäjutuista. Rico muisti edelleenkin heidän ensitapaamisensa.
Jacobin istuttua, Rico otti kahvikupin käteensä ja siirsi katseensa tuohon.
"Noh.. Miten menee?" hän kysyi nyt puolestaan tuolta. Eihän hän sinänsä vihainen tuolle ollut.. Eivätkä he sen suuremmin olleet riidelleetkään. Mielipide-erot olivat vain vetäneet heidät eri suuntiin. Olihan tuo kuitenkin, kaikesta huolimatta, edelleen se toinen heistä. Tuskin kukaan Tylypahkan opettaja muisti heitä yksilöinä.. Vaan paitana ja perseenä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 5:27 pm

Jacob kiitti saatuaan sanattoman luvan istua alas ja laski oman kahvikuppinsa siihen pöydälle. Miten hupaisaa olikaan törmätä Lestrangeihin täällä. Jotenkin he olivat onnistuneet viimeiset vuodet välttelemään Ricon kanssa toisiaan vaikka eivät kai olleet kumpikaan edes yrittäneet sitä. Silti sitä ei vain vahingossakaan ollut nähnyt toista missään.
Ricon kysyessä miten hänellä menee kohotti Jacob kupin huulilleen. Ah.. keskustelu pitäisi ilmeisesti pitää sellaisena, ettei herra Lestrange saisi mitään vihiä siitä etteivät he ollee nähneet toisiaan Ricon kanssa sitten kouluaikojen.
" Hyvin.. olin oikeastaan matkalla töihin, mutta koska ole mikään kiire niin päätin poiketa kahville. Ja kun Rouva Lestrangekaan ei tänään ole ministeriössä niin ei kukaan ole katsomassa jos hieman myöhästyn", Jacob vastasi laskettuaan kuppinsa alas ja hymyili hieman. Rabastan vain naurahti siinä vieressä päätään pudistellen.
" Sait kuulemma paikan jostakin huispausjoukkueesta", Jacob sanoi kääntäen puheen Ricoon ja kertoi Letician heti juorunneen, " jahtaajana?".
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 5:40 pm

Ainiin! Jacob oli töissä ministeriössä.. Ihmeellistä kuinka hän oli unohtanut sen. Tosin eipä hän kotona enää kuunnellut äitinsä selvityksiä ja muistanut tuon kyselyjä Jacobista. Äiti oli aina pitänyt tuota kuin.. yhtä pojistaan. Ei ihme siis että Jacob oli niin nopeasti päässyt suht. hyvään virkaan ministeriöön.
"Varo vaan.. äitillä on tapansa selvittää kuka lusmuili ja kuka ei," Rico kommentoi, "se tuntuu tietävän kaiken.. ainakin kotona. Veikkaan että se tietää kaiken vielä paremmin töissä."

Jacobin udeltua Ricon asioista, Rico vilkaisi tuota samalla kun hörppäsi kahvistaan ja kuunteli mitä tuolla nyt oli sanottavana.
"Joo jahtaajana," Rico vastasi laskien kuppinsa pöydälle, "Harjunsuun harakois." Ehkä hän voisi kertoa mahdollisesta paikastaan maajoukkueessa mutta toisaalta.. Ei hän halunnut. Joskus oli aika jolloin hän olisi kertonut Jacobille mitä tahansa, mutta nyt hän ei tuntenut tuota enää. Ja hänen valmentajansa oli painottanut ettei asiasta saisi nostaa sen suurempaa älämölöä vielä koska mitään varmaa ei ollut. Maajoukkuekaan ei tainnut olla tietoinen tälläisen suunnitelman olemassaolosta vielä. Ja jos nuo kuulisivat huhupuheen ennen yhteydenottoa niin hän voisi heittää hyvästit uralleen.
"Viime keväänä ottivat mut riveihinsä," Rico selitti, "mutta mun valmentajalla on jo muita suunnitelmia joten saa nyt nähdä mitä tuo seuraava kausi sitten toisi tullessaan.." Olihan hänen pakko nyt edes vähän vihjata johonkin parempaan. Osa hänestä halusi kertoa Jacobille, mutta jokin järkevämpi aikuinen käski häntä olemaan hiljaa.
"Ootko sä vielä pelaillut?" hän kysyi yrittäen kääntää keskustelun johonkin muualle kuin hänen huispausjuttuihinsa, "vai viekö työt kaiken ajan?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 5:53 pm

Sitä ei tosiaan ollut vaikea arvata silloin muksuna, että Ricosta tulisi vielä ammattilainen huispauksessa. Kaikkihan sitä jo silloin sanoivat ja kai sitä lopulta jopa ajautui siihen hommaan jo pelkästään siksi kun kaikki olivat vain kehumassa ja hokemassa miten tuosta tulisi aikansa paras ja muuta.
Ricon vihjailujakaan ei ollut vaikea tulkita, mutta Jacob tyytyi vain nyökkäämään hieman vastaukseksi Ricolle.
" Etköhän sä vielä pitkälle pääse. Olen aika varma, että sä vielä olet tulevaisuudessa jonkin maajoukkueen kapteeni", Jacob sanoi ja sai hyväksyviä hymähdyksiä Rabastanin suunnalta. Mahtoi herra Lestrange olla ylpeä pojastaan. Jos hän ei ihan väärin muistanut oli tuo aina ollut niin ylpeä poikansa huispaustaidoista.
" Ei en ole", Jacob vastasi ja hörppäsi taas kupistaan, " työt tosiaan vie kaiken mun aikani. Mä olen nykyään.. apulaissyyttäjä". Jacob oli puhuessaan kohottanut katseensa Ricoon eikä ollut niin varma tiesikö tuo tästä. Varmasti tuo tiesi hänen olevan ministeriössä, mutta tuskin sitä mitä hän siellä todella teki.
" Rouva Lestrange on oikein hyvä opettaja. Oon aika varma, että ennen kuin sä saat kapteenin paikan niin minä olen jo ihan täyspäiväinen syyttäjä". Rabastan onnitteli tässä välissä Jacobia ja sanoikin Letician puhuneen jotakin asiasta.

Jacob käänsi katseensa hetkeksi Ricosta ikkunaan ja hörppi kahviaan samalla kun seuraili ulkona astelevia ihmisiä. Tai niitä tiettyjä ihmisiä koska tiesi keitä seurata ja käänsi katseensa takaisin Ricoon vasta kun nuo pari kaveria olivat kadonneet Ihmeiden eläintarhan kulman taakse.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 6:13 pm

Rico hymähti hieman Jacobin sanoille ja vilkaisi isäänsä, joka tosiaan hehkui ylpeydestä ja oli selkeästi myös tyytyväinen Jacobin kehuihuin. No kyllähän hän itsekin uskoi menestymiseensä.. Kerran valmentajakin oli vahvasti sitä mieltä. Sitäpaitsi oltiinhan hänelle samaa hoettu ja ihan pienestä pitäen joten vaikea sitä oli olla uskomattakaan.
Jacobin kerrottua kuinka ei nykyään enää huispannut, Rico vain nyökkäsi. Hän ei oikeastaan osannut edes yllättyä kuullessaan tuon olevan apulaissyyttäjä.
Jacobin seuraavat sanat kuitenkin herättivät Ricossa jälleen sen jonkun pikkupojan. Hän käänsi katseensa Jacobiin samalla kun isä onnitteli tuota tuon urasta. Ricon kasvoille nousi pitkästä aikaa se pikkupojan ilkikurinen virne.
"Vai väität sinä että sä olet täyspäiväinen syyttäjä ennen ku mä olen maajoukkueen kapteeni!" hän sanoi haastavasti, "voi Jake, haaste otettu vastaan." Hän ojensi kättään tuolle, aivan kuin joskus pienenä koulussa. Ainahan he olivat olleet haastamassa toisiaan mitä typerämpiin juttuihin.
"Toki sulla on etulyöntiasema koska sulla on vähemmän noustavana," Rico sanoi, "mä en oo ees maajoukkueessa vielä.. mutta se onkin vain ajan kysymys." Rico iski silmää ja joi sitten kahvistaan. Okei.. Jacob keskittyi uraansa ministeriössä. Tuo oli siis todennäköisesti unohtanut koko typerät puheet uuskuolonsyöjistä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 6:29 pm

Jacob ei voinut hänkään kuin hymyillä kun tajusi miten Rico piti tätä haasteena ja tarttui tuon käteen.
" No se nähdään", hän vain vastasi. Juuri kun mies irroitti otteensä Ricon kädestä räjähti kadun toisella puolella kuuluvasti ja ulkoa alkoi kuulua ihmisten kiljumista. Jacob oli ensinmäisenä noussut tuolistaan ja tuijotti nyt kauhuissaan ulos ikkunasta.
" Mitä tuolla just tapahtui", hän kysyi ja katseli miten Ihmeiden eläintarha oli liekeissä ja ulos juoksi ihmisiä jotka sieltä ulos pääsivät. Rabastankin oli hypännyt ylös, mutta ikkunan sijaan hän katseli Ricoa.
" Mischa! Minne muuallekkaan se muka olisi voinut..se on aina kyttäämässä niitä elukoita!", Rabastan huudahti ja oli jo ulkona ennen kuin Rico mitään ehti vastata. Mischa? Jacob käänsi katseensa myös Ricoon ja tajusi melkein heti, että sehän oli se Ricon veli. Voi mitä huonoa tuuria..
" Parempi mennä itse sinne. Et sä voi vanhaa isääs laittaa töihin", Jacob sanoi ja juoksi nopeasti kahvilan muiden ihmisten mukana pihalle.

Rabastan ei kuitenkaan ollut edes päässyt mihinkään. Ihmisiä kun oli kadulle kerääntynyt niin että hyvä kun ohi pääsisi.
" Mennään Ricon kanssa katsomaan onko se teidän poika siellä", Jacob lupaili ja taputti Rabastanin olkaa ennen kuin alkoi raivata tietä rouhuavalle rakennukselle josta edelleen joitakin loukkaantuneita ihmisiä ryömi ulos.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 6:52 pm

Rico naurahti Jacobin tartuttua häntä kädestä ja vastattua haasteeseen. Hän ei kuitenkaan ehinyt kuin hädin tuskin irrottaa otteensa Jacobin kädestä kun äkkiä jossakin räjähti. Ikkunat helisivät ja ihmiset kaduilla kiljuivat. Kaikki kolme pongahtivat seisaalleen ja syöksyivät ikkunaan, mutta äkkiä isä sai Ricon hätkähtämään kauhusta. Mischa!
Isä juoksi ulko-ovelle ja Jacob ehti juuri ja juuri huomauttaa että heidänkin pitäisi mennä sinne. Rico ei ehtinyt edes nyökätä tuolle kun pyrki jo itsekin ulos kahvilasta.

He juoksivat kadun toiselle puolelle, jossa räjähdys oli tapahtunut. Väkeä riitti ja pelkkiä tuijottelevia silmiä. Kaikki spekuloivat jo että mitä oli tapahtunut, mutta Rico ei siitä välittänyt! Hän halusi nyt vaan löytää veljensä. Isä ei tuntunut pääsevän lähemmäs, mutta Jacob lupasi tuolle että he etsisivät Mischan. Ricokin taputti isänsä olkaa ohimennessään ja lähti sitten tunkeutumaan väkijoukon läpi edemmäs.

Mischa senkin idiootti! Voisit jättää ne elukat edes hetkeksi, Rico kirosi mielessään töniessään ihmisiä edestään. Eihän hän tosissaan niin ajatellut.. Hän vain oli niin huolissaan veljestään ja, kuten isä oli sanonut, tuo oli aina eläinkaupassa. Joten niin tuo oli varmasti nytkin ja hänen oli pakko löytää tuo!
Rico pääsi lopultakin väkijoukon läpi ja juoksi sitten kohti kaupan räjähtänyttä oviaukkoa.
"Mischa!" hän huusi oviaukkoon päästyään. Kaupassa paloi yhä.
"Mischa!" Rico lähti tunkeutumaan kaupan ovesta sisemmäs liekeistä huolimatta. Kaikkialla oli savua eikä hän nähnyt mitään. Hän vetäisi sauvansa esiin ja yritti sammuttaa suurimpia lieskoja, mutta se aiheutti vain lisää mustaa savua.
"Mischa jumalauta! Vastaa!" hän ärähti epätoivoissaan ja yritti raivata tietään edemmäs. Miksi kukaan teki tälläistä?!
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 7:09 pm

Rico ehti sisälle ensin ja Jacob tuli heti tuon perästä. Sisällä oli hankala nähdä edes eteensä kun tavaroita oli räjähtänyt rikki ja savu haittasi. Kaiken lisäksi kun vielä joka puolella paloi asiat niin se teki kaikesta todella vaikeaa. Mutta Jacob ei voinut silti olla hymyilemättä siellä Ricon takana. Juuri tällaista jälkeä oli tarkoituskin tulla. Mies itse raivasi tieltä tavaroita jotta pari elukkaa pääsi rynnistämään ulos ja huuteli myös Ricon veljeä. Mitään vastausta ei kuitenkaan kuulunut ja Jacob lähti tutkimaan rakennuksen toista seunustaa.
" Mischa!", Jacobkin huusi taas tönäisi syrjää jostakin lentäneen elukanhäkin ja silloin hän huomasi lattialla makavaan vaaleatukkaisen pojan josta ei voinut erehtyä. Ei kun sellaista tukkaa ei ollut kenelläkään muulla kuin herra Lestrangella.
" Rico! Mischa on täällä!", Jacob huusi ja kumartui sitten katsomaan paremmin oliko tuo edes elossa tai kunnossa. Ja kyllä tuo edelleen hengitti vaikka tajuton olikin. Pojan onni, koska tuo ei missään tapauksessa olisi ulos päässyt itsekseen kuitenkaan koska seinustalta oli kaatunut hylly pojan jalan päälle niin ettei tuo sen alta olisi itse päässyt.
" Sä taidat olla meistä se jolla on enemmän voimia.. nostatko sä sitä niin mä vedän sun veljes alta pois?", Jacob kysyi kohottaen katseensa Ricoon.

Ricon nostaessa hyllyä veti Jacob tuon veljen kauemmas niin, että kun hylly laskeutui takasin alas ei sen alla olisi enää mitään.
" Ihan kunnossa muuten taitaa olla..", mies sanoi, mutta vaikea sitä oli sanoa kun poika ollut tajuissaan.
" Mä meen edeltä ja raivaan tietä. Ota sinä veljes", jacob sanoi ja nousi ylös lähtien edeltä. Sammutellen tielle tulleita tulipaloja ja tönien roinaa pois reitiltä ja lopulta kun hän pääsi ulos oli se mitä ihaninta. Saada taas vetää kunnolla henkeä. Jacob yski hetken siinä ja kun Rabastan änki ihmisten takaa kysymään Mischasta Jacob vastasi Ricon tuovan pojan ja että tuo oli kunnossa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 7:30 pm

Äkkiä Rico kuuli Jacobin äänen, joka kertoi että tuo oli löytänyt Mischan. Rico rynnisti noiden luo ja kumartui Mischan luo.
"Mischa," hän yritti herätellä tuota mutta turhaan. Onneksi tuo sentään hengitti vaikka tajuton olikin.. ja paikoin veressä. Jacob ehdotti että hän nostaisi hyllykköä, jonka alle Mischa oli jäänyt. Rico nyökkäsi ja tarttui sitten hyllyyn. Hän yritti nostaa sitä sen verran varoeen ettei se runnoisi Mischaa enempää. Jacob sai kuitenkin vedettyä Mischan pois hyllyn alta ja Rico sai laskettua sen pian alas. Katto romahti sisempänä hieman ja Rico katsahti siihen suuntaan todeten että nyt olisi pakko päästä pois.. ja nopeasti!

Rico tarttui veljeensä ja nosti tuon niin ylös kuin vain pystyi. Sitten hän lähti Jacobin perässä oviaukkoa kohti. Niinkin lyhyt matka kuin mitä kaupan perältä ulko-ovelle oli, tuntui äärimmäisen raskaalta ja vaikealta.. Mutta lopulta he pääsivät raikkaaseen ulko-ilmaan.
Rico veti Mischan vielä kauemmas kaupan raunioista ja laski tuon sitten maahan.
"Isä! Vie hänet Mungoon," hän sanoi huomattuaan isänsä saapuvan paikalle. Hän vilkaisi vielä Mischaa huolissaan ja nousi sitten ylös.
"Minun täytyy palata katsomaan onko siellä muita eloonjääneitä!" hän ilmoitti, "ministeriö ei ole vielä saapunut.. ja siellä voi olla ihmisiä, jotka tarvitsevat apua!" Rico kääntyi palatakseen sisälle, mutta samassa osa ulkoseinästä romahti ja ihmiset pakenivat kauemmas. Hän tuijotti hetken liekkejä ja nieli pelkonsa. Sisällä oli varmasti ollut muitakin. Hän vilkaisi Mischaa ja isäänsä, Jacobia.. Ja lähti sitten sauva kädessään kohti raunioita.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 7:43 pm

Rabastan riensi oitis Ricon luokse tuon ilmestyttyä pian Jacobin perästä ja että hän oli kiitollinen siitä, ettei Leticia ollut paikalla hysterioimassa. Eipä silti.. ei Rabstan tiennyt oikein mitä tehdä. Pelkästään sen verisen ja tajuttoman pojan näkeminen oli saanut hänen ajatuksensa katoamaan jonnekkin. Kun Rico käski viedä Mischan Mungoon ihmetteli Raba miksei ollut sitä itse tajunnut.
" Et varmasti mene sinne- ", Rabastan ehti huudahtamaan kun jotain jo taas romahti ja mies käänsi katseensa Ricoon. Tuo ei kuitenkaan ollut tainnut luopua toivosta pelastaa kaikkia muitakin kun taas sauva kourassa asteli lähemmäs.
" Rico! Sä olet tehny jo ihan tarpeeksi", mies huudahti tuon perään ja käski Jacobin mennä pysäyttämään tuon ennen kuin kaikkoon tui paikalta. Mischa piti heti saada Mungoon.

Jacob vilkaisi Ricon perään ja mietti hetken antaisiko tuon vain mennä tappamaan itsensä sinne sisälle. Lopulta mies kuitenkin otti Ricon kiinni ja pysäytti tuon.
" Sun isäs on oikeassa. Sä et edes voi yksin tehdä mitään.. sä tuskin pääset enää edes sisälle. Koko paikka romahtaa pian!", Jacob sanoi ja käänsi katseensa rakennukseen jota tuskin enää pian tunnistaisi enää edes Ihmeiden eläntarhaksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 8:09 pm

Rico vilkaisi isäänsä tuon kieltäessä häntä menemästä takaisin sisälle ja pudisti päätään. Ei, ei hän ollut tehnyt tarpeeksi jos tuolla vielä makasi joku joka tarvitsisi apua! Ministeriö ei kuitenkaan ehtisi ajoissa paikalle!
Rico tuhahti hieman isän käskiessä Jacobia pitämään hänet poissa sieltä, mutta oli tyytyväinen siihen että isä katosi paikalta Mischan kanssa. Ainakin Mischa oli nyt turvassa.
Rico oli aikeissa lähteä isänsä kielloista huolimatta sisälle, mutta samassa hän tunsi Jacobin otteen käsivarressaan ja kääntyi ympäri.
"Ja kun se romahtaa niin sinne jäivät!" Rico sanoi, "ministeriö ei ehdi tulla Jacob! Jos he olisivat ajoissa, he olisivat jo täällä!"
Rico siirsi katseensa takaisin sisälle ja samalla jotakin sisällä sortui taas. Äkkiä alkoi kuulua huutoa ja ministeriöläiset saapuivat paikalle. Rico nyrpisti hieman nenäänsä. Myöhässä.. Niin myöhässä.
Ministeriön työntekijät työnsivät heidät kauemmas raunioista.
Rico tuhahti itsekseen ja vilkaisi Jacobia.
"Kuka tälläistä edes tekee.." hän mutisi ja veti kätensä puuskaan. Hän katseli ministeriön tekemisiä kun nuo eristivät aluetta ja yrittivät sammuttaa paloa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jacob Dunmore

avatar

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 10.10.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 8:25 pm

Onneksi jokin osa rakennuksesta päätti taas romahtaa ja näin sai Riconkin harkitsemaan taas uudelleen kannattiko sisälle mennä.
" Ne tulee kuitenkin ja jos siellä on pelastettevaa ne osaa ne sieltä pelastaa", Jacob sanoi ja juuri silloin ministeriöstä vihdoin saapui porukkaa paikalle. Jacob siirtyi hänkin Ricon mukana syrjemmälle ja jäi seuraamaan miten nuo pyrkivät sammuttamaan paikkaa ja pääsemään sisälle hakemaan ruumitta. Ja tietysti niitä jotka olivat ehkä vielä elossa, mutta jumissa.
Ulkona jo muutkin mutisivat siitä kuka tämän takana oli ja ei ollut yllätys, että moni jo oli sitä mieltä, että koko homma oli uuskuolonsyöjien syytä.
" Uuskuolonsyöjät", Jacobkin totesi kääntämättä katsettaan Ricoon, " niin ainakin kaikki tuntuu olevan sitä mieltä, mutta niin se varmasti on. Tuskin se onnettomuuskaan oli". Joku ministeriöläinen oli jo päässyt sisään ja kuskasikin melko pian ulos naisen joka oli niin kärventynyt, ettei tuon omaisetkaan varmasti tuota enää tunnistaisi.
" Parempi kai lähteä tästä tieltä pois. Antaa työrauha", Jacob sanoi ja käänsi katseensa Ricoon kasvoillaan sellainen hymy joka ei jättänyt mitään arvailujen varaan. Kyllä.. hän oli se nero tämän iskun takaa. Se mies joka oli suunnitellut aivan kaiken.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 8:39 pm

Rico ei ollut uskonut saavansa minkäänlaista vastausta kysymykseensä, mutta Jacob vastasi siihen silti. Rico tuhahti hieman tuon selityksille, mutta samalla alkoi ajattelemaan. Uuskuolonsyöjät.. Jacobin ilmestyminen tyhjästä kahvilaan... Tuon turhankin nopea vastaus. Ja se tosiasia että mies oli puhunut uuskuolonsyöjistä niin hartaasti koulussa.
Rico käänsi katseensa palaneesta ruumiista Jacobiin ja tuijotti tuota ilmeettömänä. Mutta.. Tuo oli auttanut häntä pelastamaan Mischan! Eikä ollut edes yrittänyt estää häntä siinä. Toisaalta.. Olihan Mischa arvostetun kuolonsyöjän poika.
Jacobin ehdotettua että heidän pitäisi ehkä lähteä, tuo siirsi katseensa häneen ja Ricon ilmeettömyys muuttui hieman. Tuo ilme.. Sen Rico oli nähnyt niin monta kertaa elämänsä aikana. Ja se ilme kieli väkisin ettei tuo nyt ollut täysin sanojensa takana.
"Niin.. Ehkä pitäisi lähteä," Rico vastasi hieman hampaidensa välistä ja lähti sitten taas kaivautumaan väkijoukon läpi pois päin. Hänen päässään jyskytti yksi ainoa ajatus. Hän tarvitsi vastauksia! Ja jos Jacob oli tämän kaiken takana niin..

Kun he olivat päässeet väkijoukosta ja hieman kauemmas, Rico tarttui Jacobia takin etumuksesta ja tönäisi tuon edellään sivummalle pääkadusta.
"Sinä!" hän ärähti samaan aikaan vihaisena ja epäuskoisena, "sinä olet tämän kaiken takana!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Jacob Dunmore

avatar

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 10.10.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 8:56 pm

Jacob lähti kävelemään edeltä pois ihmisten seasta jotka olivat liian kiinnostuneita taphtumista, että eivät voineet lähteä pois. Pitkälle Jacob ei kuitenkaan ehtinyt kun hänet jo kiskottiin syrjemmälle. Ricon päästettyä irti suoristi Jacob hieman puvuntakkiaan ja oli vain kun mitään olisi tapahtunutkaan. Ricon kuiten ärähdellessä siinä kohotti mies katseensa ja hymyili hieman.
" Entä jos olenkin?", hän vain kysyi tyynesti ja risti käsivartensa. Ei Jacob ollut osannut odottaa, että Rabastanin poika saattaisi olla juuri samaan aikaa siinä liikkeessä ja koska hän ei todellakaan halunnut ongelmiin herra Lestrangen kanssa oli ollut tarpeellista mennä auttamaan sen pojan hakemisessa. Ja olihan tuo puhdasverinen.. ei tässä ollut puhdasverisiä tarkoitus vahingoittaa.
" Hyvä on. Niin olen", Jacob lopulta tunnusti, " tämä koko juttu oli mun ideani. Tein kaiken toteutusta lukuun ottamatta niinkuin varmasti huomasit. Istuin siellä sisällä kahvittelemassa".
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 9:08 pm

Rico pudisti päätään epäuskoisena kuullessaan Jacobin tunnustuksen. Hän ei voinut ymmärtää miten tuo oli voinut tehdä jotain tuollaista! Varsinkin Viistokujalla! Keskellä noitia ja velhoja! Hän ei ymmärtänyt uuskuolonsyöjien ajatuksenjuoksua muutenkaan, mutta tätä vielä vähemmän!
"Mitä helvettiä! Sä.. Sä..," Rico älähti, "Sä.. Mischa ois voinu kuolla! Ja se ois ollu sun syytä!" Rico haroi hiuksiaan ja otti muutaman turhautuneen askeleen. Jacob tiesi varsin hyvin kuinka tärkeä hänelle oli hänen perheensä! Toisaalta miksi tuota kiinnostaisi. Tuo oli saanut jo unelmiensa työpaikan kiitos vanhempiensa.. ja Ricon äidin. Ja tuo oli uuskuolonsyöjä eikä tuntunut välittävän hänen mielipiteistään muutenkaan!
"Miksi helvetissä Viistokujalle?" hän kysyi hetken päästä, "ja vielä juuri tähän aikaan?! Paikka kuhisee noitia ja velhoja!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Jacob Dunmore

avatar

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 10.10.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 9:22 pm

" Valitettavasti. Mä olen pahoillani siitä. Jos mä olisin tiennyt tästä niin olisin laittanut jonkun ohjaamaan sun veljes ulkopuolelle", Jacob sanoi ja varmaan hän kyllä olisikin. Ricon veli oli aina ollut ihan kiva poika omalla tavallaan.
" Juuri sen takia. Koska täällä on tänään niin paljon ihmisiä. Todistamassa tätä ja velhoperheiden lisäksi liikkeellä on myös paljon jästejä ja kuraverisiä", Jacob sanoi melkein sylkien viimeisest sanat, " me valittiin sopiva paikka täältä sen mukaan minne jästivanhemmat penskoineen yleensä ajautuu ja miten sattukin että se on eläinkauppa". Hassua sinänsä. Olisi luullut, että noita kiinnosti paljon mieluummin kaikki paikat joissa olisi jotain taikomiseen liittyvää, mutta ei.
" Mutta se yleisö tässä oli se tärkeämpi. Maine ja muu.. pian täällä ei taas muusta puhutakkaan kuin uuskuolonsyöjistä ja ne vaan odottaa missä mahtaa tapahtua seuraavaksi".
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 9:30 pm

"Hah niin varmaan!" Rico tuhahti Jacobin yritettyä vakuutella että tuo olisi laittanut jonkun hommaamaan Mischa ulos sieltä ennen räjähdystä jos olisi tiennyt.
"Tuskin olisit sitä tehnyt!" Rico sanoi, "ainahan sä aattelit vaan omaa menestystäs! Ois varmaan ollu todella siistiä päästä osoittamaan suruvalittelut ihan oikealle kuolonsyöjälle!" Ainahan Jacob oli kunnioittanut hänen isäänsä enemmän kuin ketään. Tuo varmaan tapattaisi oman isänsä jos sen verukkeella saisi hänen isänsä omaksi isäkseen.
Rico kuunteli Jacobin selvitystä paikan valinnasta ja pudisti taas päätään epäuskoisena.
"Joo no et sitten tullut ajatelleeksi että ne kaupat vetää myös puhdasverisiä puoleensa?" hän kysyi heilauttaen käsiään turhautuneena, "tiedätkö missä olisit tappanut vain jästejä? Lontoon kaduilla! Olisit saanut.. yleisösi etkä asettanut noin paljon meikäläisiä vaaraan!" Ehkä Ricon pitäisi vain lähteä Mungoon katsomaan miten Mischa voi.. Mitä hän kulutti aikaansa Jacobiin.
"Mut sä ja sun hieno suunnitelmas," Rico naurahti, "mä tunnen sut. Ja mä ilmoitan susta ministeriöön ja sun uras siellä on ohi!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Jacob Dunmore

avatar

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 10.10.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 9:45 pm

" No ne oli niitä valitettavia uhreja, mutta toivon että siellä ei ollut tai jos oli niin ehtivät pois ennen kuin koko paikka sortuu", Jacob vain totesi ja oli tietysti pahoilaan jos puhdasverisiä tässä oli menehtynyt. Mutta tuskin kaikki lontoon puhdasveriset siellä olivat olleet joten ei hätä ollut suuri.
Ricon ruvetessa uhkailemaan ministeriöön ilmoittamisesta Jacob vain huokaisi syvään ja asteli tuon vierelle. Mitä he tässä kiistelivät oikein.
" Sinuna en tekisi sitä. Saat itses näyttämään idiootilta", Jacob sanoi ja hymyili ystävällisesti, " sulla ei oo mitään todisteita mua vastaan. Mä istuin sun kanssas siellä sisällä. Sun isäs näki mut. Moni muu velho ja noita täällä näki miten mä juoksin sun perässä auttamaan sun veljes ulos". Jacob vilkaisi hieman ympärilleen ennen kuin kääntyi vielä uudelleen Ricon puoleen.
" Kaiken lisäksi ne pitää musta ministeriössä. Ne ei ota mitään syyttelyitä ilman kunnon todisteita tosissaan. Ja mitä vielä.. hmm.. kumpihan meistä sitä lakia on opiskellu? Luuletko sä että mä en osaa hankkia itseäni turvaan näistä sotkuista? Mulla oli syyni istua siellä kahvilassa ja se on just tämä. Ketään ei voi yhistää mua tuohon".
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 9:58 pm

Rico oli jo aikeissa lähteä sieltä kadulta kun kuuli Jacobin vastaväitteet ja pysähtyi. Hän kuunteli mitä tuo selitti ja kääntyi sitten ympäri tuijottaen taas Jacobia. Luoja hän vihasi sitä kun tuo oli oikeassa. Eihän hänellä tosiaan todisteita ollut. Muuta kuin Jacobin sana.. ja sillä ei ollut kuulijoita, koska hän oli ollut idiootti ja vetänyt tuon sivuun. Toisaalta jos hän olisi vastaavaa alkanut karjumaan keskellä Viistokujaa, tuo tuskin olisi antanut mitään vastausta hänelle.
Hän otti muutaman askeleen Jacobia kohden ja pudisti päätään pettyneenä. Ei itseensä vaan Jacobiin. Hän olisi joskus luottanut elämänsä tuon käsiin. Ja nyt kaikki oli muuttunut.
"Mä saan sut vielä vastuuseen tästä," hän sihahti, "mä lupaan sen sulle." Rico kääntyi jälleen ja lähti kävelemään takaisin Viistokujalle. Mitä huispaaja muka saattoi tehdä tälläisessä tilanteessa? Ei mitään! Korkeintaan täräyttää ryhmyllä päin näköä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   Ma Helmi 06, 2012 10:19 pm

Rabastan oli saanut Mischan Mungoon ja melkein heti joku oli kiiruhtanut kertomaan hänelle, ettei mitään hätää ollut vaikka poika olikin loukannut. Silti vaikka Raballe oli kerrottu ettei Mischa kuolisi ei tuo ollut voinut istua siinä paikallaan vaan oli lähinnä ravannut käytävällä piinannut Justinia kysymyksillä ja kironnut miten kaikki toimi Mungossa niin hitaasti ja miten kaikki olivat idiootteja.
" Rauhotu Rabastan. Sieltä tulee varmasti pian joku kertomaan, että voit mennä istumaan sinne niin että pysyt poissa häiritsemästä muita", Justin totesi nostamatta katsettaan kun Rabastan sadannen kerran ärisi sitä miten ei voinut olla vaan siinä käytävässä.
" Etkö sä halua, että mä ilmottaisin Leticialle tästä?", Justin kysyi kohottaen katseensa ja Raba vain pudisti päätään. Pian joku hoitaja tulikin ilmoittamaan mistä mies poikansa löytäisi ja nopeasti hän katosikin paikalta oikeaan suuntaan.

" Mischa..", Rabastan sai vain huokaistua huomatessaan poikansa hereillä siinä sängyssä makoilemassa ja mies kiskaisi itselleen tuolin siihen sängyn viereen. Tottakai jokainen noista pennuista oli hänelle tärkeä vaikka kaikkien kanssa aina tullutkaan niin paljoa touhuttua. Ei hän silti halunnut nähdä yhtäkään omista lapsistaan kuolemassa!
" Miten sä voit?", hän kysyi ja pyyhki pojan vaaleita hiuksia pois tuon silmiltä
" Mä näytin varmaan ihan samalta Tylypahkan taistelun jälkeen",hän vitsaili ja sai pojan naurahtamaan hieman.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Viistokujan räjäytys operaatio.   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Viistokujan räjäytys operaatio.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: