PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Marraskuu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 4:13 pm

[Torstai 14.11.1996]

Leticia haukotteli ja haroi hiuksiaan. Hän kaiveli paperipinoaan työhuoneensa pöydällä. Kello ilmoitti olevansa jo reilusti yli seitsemän ja pian samainen kello ilmoittaisi hänen olleen töissä yli kaksitoista tuntia. Näinpä päivinä sitä toivoi että ministeriössä olisi edes yksi yhtä.. hyvä ja asialleen omistautunut syyttäjä. Mutta kai sitä piti vain syyttää itseään..
Leticia hörppäsi kahvikupinsa jämät ja irvisti kylmän kahvin kammottavuudelle. Hän rykäisi itsekseen ja löysi lopulta oikean paperin siitä.. hallitusta kaaoksestaan. Hän niputti paperit nitojalla yhteen ja huokaisi helpottuneena. Että sitä pitikin tutkia joidenkin teinien taustoja nykypäivänä! Noista mitään harmia olisi ainakaan ennen kuin nuo tulisivat täysi-ikäisiksi..
Leticia nousi lopulta työpöytänsä takaa, venytteli ja heitti takin ylleen. Hän otti laukkunsa ja paperinipun ja poistui työhuoneestaan. Koko ministeriö oli jo hiljainen ja käytävillä oli hämärää. Leticia heitti mennessään totutusti paperit osaston sihteerin pöydälle ja lähti sitten kohtiuloskäyntejä.

Päästyään ulos ministeriön tiloista, kylmä viima sai hänet sulkemaan takkinsa napit ja vetämään kauluksen ylemmäs. Koskahan hän tajuaisi kaivaa piponsa ja kaulahuivinsa esiin? Täytyi kai niellä se tosiasia ettei talvi pysynyt poissa vaikkei suostunutkaan pukeutumaan pipoihin. Kesä ei pysynyt yhtään kauemmin..
Leticia vilkaisi ympärilleen ja lähti sitten kävelemään kotiaan kohti. Ah sitä ihanuutta kun saisi teekupin käteen, tulen takkaan ja voisi vain käpertyä sohvan nurkkaan kaikkien peittojen alle.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 4:31 pm

Rookwood oli vihdoin muutama viikki sitten päässyt pois Azkabanista jonne puoli vuotta sitten oli joutunut. Kiitos tämän ministeriön ihanan syyttäjä. Tuota saattoi kiittää monesta muustakin asiasta mitä sinä päivänä tapahtui ja sen takia mies sillä hetkellä hengailikin kylmässä puistossa odottelemmas, että tuo syyttäjä neiti kävelisi puiston läpi tavalliseen tapaansa kun oli kotiin menossa. Rookwood oli jo parin päivän ajan tätä seurannut ja tiesi siksi mitä kautta Leticia kotiinsa kulki. Pakkohan se oli päästä naista kiittämään kaikesta ihan kasvotusten.

Huomatessaan vihdoin jonkun astelevan puiston tietä pitkin viskasi mies tupakan lumeen ja jäi odottamaan. Hän seisoi juuri sopivasti tien reunalla puiden suojassa niin, ettei häntä varmasti nähnyt. Olisi paljon hauskempaa kun voisi yllättää. Kaikkihan sitä yllätyksiä rakastivat!
Naisen jo käveltyä hänen ohitseen liikahti Rookwood lopulta ja asteli tuon perään.
" Iltaa neiti Mayer", hän tervehti vain samalla kun laski kätensä Letician olkapäälle ja vasta nyt sitä tajusikin taas miten hemmetin lyhyt tuo nainen oli, " eikö ole hieman kylmä ilma kävellä kotiin?". Rookwood väläytti naiselle nopean virnistyksen. Jos syyttäjä olisi yhtään ollut järkevä olisi tuo taittanut matkansa ilmiintymällä. Ainakaan ei olisi ehtinyt tulla kylmä eikä olisi tarvinnut törmätä hänen kaltaisiinsa miehiin.
" Oliko jo ikävä? Mulla ainakin oli.. puoli vuotta Azkabanissa oli hyvin puuduttavaa, mutta ainakin mulla oli aikaa miettiä miten kiittää sua viime kertaisesta".
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 4:45 pm

Leticia oli jo niin vaipunut ajatuksiinsa kotiinpääsystä ettei huomannut puiden suojissa seisoskelevaa kuolonsyöjää ja samasta syystä hän säikähti pahimman kerran tuntiessaan kosketuksen olkapäällään ja kuullessaan samaan aikaan tutun, mutta tuntemattoman äänen. Leticia käännähti ympäri ja otti muutaman hätäisen askeleen taaksepäin eikä pimeässä heti tajunnut kenen kanssa oli tekemisissä. Mutta kun mies jatkoi puhumistaan, hän tajusi kauhukseen kenestä oli kyse!
"Rookwood!" hän sähähti ja vetäisi nopeasti sauvansa esiin ja osoitti sillä tuota. Ei hyvä luoja! Vastahan hän sai tuon telkien taa, miten tuo oli jo ulkona! Ja.. Miten hän ei tiennyt siitä?! Hän istui ylitöissä selvittämässä tietoja joistain teineistä samaan aikaan kun kuolonsyöjiä, joiden oletettiin olevan vankilassa, olivat vapaalla jalalla! Toisaalta olihan Rabastankin karannut vankilasta hyvin pikaiseen, mutta.. Ei hän ollut ajatellut että muut olivat karanneet.
Sitäpaitsi viime viikkoinen raportti Azkabanista oli kertonut jotain muuta.
"No.. Se oli hyvä et sul oli jotain ajateltavaa," Leticia sähähti ja vilkaisi nopeasti ympärilleen. Ketään ei näkynyt missään, tosin se ei ollut mikään ihme. Oli jo pitkälti illallisaika ja kaikki olivat kotona. Puisto oli tyhjä.. Ei jästejä, ei ketään.
"Mä taas en uhrannu sulle ajatustakaa," hän jatkoi uhaten yhä miestä sauvallaan, "toivottavasti oot valmis palaamaan takasin Azkabanii missä, kaikesta päätellen, olit vielä viime perjantaina!"

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 5:08 pm

Rookwood oli nopeasti käsi takkinsa taskulla kun Leticia veti sauvansa esiin. Hän ei antaisi tuolle tälläkertaa tilaisuutta loitsia häntä mitenkään.
" Niinkö? Eipä teillä paljoa siellä ministeriössä olla perillä asioista, mutta parempi meidän kannalta", Rookwood totesi pitäen katseensa siinä Letician sauvassa.
" Ei kiitos. En kuitenkaan näin pian ajatellut mennä takaisin... joten voisitko olla osoittelematta sillä sauvallas", Rookwood ärähti ja sen sijaan, että olisi ottanut oman sauvansa esiin tarttui mies nopealla liikkeellää naista ranteesta ja kiskaisi sauvan itselleen.
" Näin on parempi. Ethän sä näe sauvaa mullakaan. Ei me tarvita tämmösiä..", Rookwood sanoi ja viskasi Letician sauvan lähimmän puun juureelle. Tuo oli viimeksikin ollut niin itsevarma kun oli ollut sauva kädessä ja hän kahleissa. Nyt hän oli kuitenkin se kenellä oli sauva ja vapaa tekemään sillä mitä vain jos haluaisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 5:27 pm

Leticia tuhahti halveksuen Rookwoodin mainitessa kuinka he eivät olleet perillä asioista! Leticia olisi halunnut väittää vastaan, mutta harmikseen.. Rookwood taisi olla oikeassa. Mikseivät he olleet olleet tietoisia tästä?! Tiedon pitäisi kulkea paljon paremmin Azkabanin ja lakiosaston välillä.. Tiesivätköhän aurorit? Hänen pitäisi.. palata töihin ja ilmoittaa tästä! Olikohan Azkabanissa enää ketään..
Leticia ehti sen verran hukuttautua tähän kysymystulvaansa joten hän ei aivan täysin ehtinyt reagoimaan Rookwoodin nopeaan toimintaan. Hän ehti kyllä taikoa yhden tainnutustaian ilmoille mutta se meni kauniisti ohi Rookwoodin tartuttua hänen ranteeseensa. Leticia yritti vapaalla kädellään riuhtaista itsensä irti tuosta, mutta Rookwood sai hänen sauvansa ja viskasi tuon kauemmas. Leticia vääntäytyi irti tuon otteesta ja vilkaisi sauvaparkaansa puun juurella. Sitten hän nosti katsensa takaisin Rookwoodiin päättäen ettei päästäisi tuota enää katseestaan. Hänen olisi keksittävä pian jotakin.. Hänen olisi saatava sauvansa takaisin.
"No en näe!" Leticia tuhahti, "mutta tiedän että sulla on se kuitenkin joten en nyt sanoisi että tämä kovin reilua on." Leticia tuijotti tuota uhmakkaan halveksivasti ja oli valmis.. tekemään mitä? Jos tuo hyökkäisi niin mitä hän tekisi? Pinkoisi karkuun? Hän oli paljon lyhyempi ja hintelämpi kuin Rookwood ja karkuun pääseminen olisi aika kyseenalaista. Varsinkin ilman sauvaa.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 6:02 pm

Rookwood vain naurahti Letician uhmakkuudelle. Voi miten tuo olikin niin herttainen kun yritti olla kuin tässä ei olisi mikään hätä.
" Ehkä ei, mutta eihän se viimeksikään ollut kovin reilua. Ei mun kannaltani", Rookwood sanoi ja kohotti kätensä vain sipaistaakseen naisen poskea, " .. nyt sitten näin päin". Rookwood kääntyi nopeasti vilkaisemaan tien kumpaankiin suuntaan kuin varmistaakseen ettei ketään ollut ilmestynyt puistoon. Tuskin kukaan ilmestyisikään paikalle tällaiseen aikaan. Kaikki olivat päässeet jo aikoja sitten töistä.
" Tässä alkaa tulla kylmä. Eikö sullakin?", Rookwood äkkiä kysyi, tarttui Leticiaa käsivarresta ja kiskaisi lähelleen, " mitä sanot jos lämmitettäis hieman toisiamme? Ei kuitenkaan tällä kertaa loitsuin". Rookwood kohotti vapaan kätensä uudelleen Letician poskelle ja hymyili hieman. Voi kun tuo oli niin kaunis. Sääli, että tämä nainen oli vain niin hemmetin hankala ja ihan väärällä puolella.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 6:16 pm

Leticia huitaisi kädellään Rookwoodin käden pois ja astui muutaman askeleen kauemmas tuijottaen tuota mitä suurin kuvotus katseessaan.
"Olet oksettava!" hän sylkäisi ja otti muutaman hätäisen askeleen kauemmas tuosta aikeinaan lähteä pikaisesti pois, mutteihän hän voinut kun ei ollut sauvaa! Hän vilkaisi taas sauvaansa ja tunsi sitten äkkinäisen nykäyksen ja yhäkkiä hän olikin kiinni Rookwoodissa. Rookwood ehti hädin tuskin sanoa ehdotuksensa kun hän jo iski tuota avokämmenellä päin näköä ja samaan aikaan polkaisi piikkikorkonsa läpi tuon kengästä. Hänen korkonsa katkesi rytäkässä ja hän oli kaatua mutta sai riuhtaistua itsensä irti ja pysyi vielä pystyssäkin! Sen enempää odottamatta, hän syöksyi sauvaansa kohti ja sai kuin saikin sen käsiinsä! Hän kompuroi jaloilleen ja kirosi mielessään koron katkeamista.. Samalla kun kohotti taas sauvansa kuolonsyöjää kohti varmana ettei päästäisi tuota enää näkökentästään.
"Sano terveisiä ankeuttajille," hän murahti ja lähetti tainnutustaian matkaan.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 6:28 pm

Rookwood irvisti hieman saadessaan iskun poskelleen, mutta hymähti vain irrottamatta otettaan. Tähän olisi pitänyt varautua, mutta jotenkin hän oli unohtanut sen miten naisilla oli tapana läpsiä vaikka nuo tekivät sitä jatkuvasti.
Mies olisi varmasti letkauttanut siihen väliin jotakin typerää ellei läpsäisyn perään Leticia olisi iskenyt korkoaan läpi miehen kengästä ja Rookwoodin suureksi epäonneksi se osui myös hänen jalkaansa. Miehen karjunta olisi varmasti saanut kenet tahansa puistossa olijan juoksemaan paikalle, mutta kun ketään ei ollut lähimaillakaan jäi se huuto kuulematta. Kiroten Rookwood kumartui kiskaisemaan katkenneen koron irti kengästään ja jalastaan.
" Sä siis todella haluat tehdä tästä hankalaa", mies ärähti kääntyessään, mutta huomatessaan Letician saaneen sauvansa takaisin vetäisi mies omansa esiin juuri sopivasti loihtiakseen kilpiloitsun naisen tainnutustaikaa vastaan. Mies asteli irvistäen hieman lähemmäs sauvansa kanssa.
" Karkotaseet!".
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 6:37 pm

Letician taika olisi ehkä osunutkin kohteeseensa ellei Rookwood olisi ehtinyt nostattaa kilpiloitsua jolloin loitsu kimposi johonkin pusikkoon.
"Tottakai!" Leticia ärähti ja sen enempää odottelematta siirtyi nopeasti sen samaisen puun taakse suojaan tulevalta taialta. Karkotaseet osuivat puuhun, mutta Leticia ei saanut sen enempää aikaa ajatella. Hän hengitti muutaman kerran nopeasti ja kurkotti sitten heittämään samalla taialla takaisinpäin. Hän ei kuitenkaan jäänyt odottamaan osuiko loitsu vai ei, vaan lähti juoksemaan loivaa rinnettä ylemmäs tiedostaen että hänen olisi päästävä kauemmas Rookwoodista.
Samalla hän oli kaatua ja sai juuri ja juuri tuettua itseään käsillään. Perkeleen kengät! Miksei hän vaan voisi pitää maihareita työasun kanssa....

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 7:06 pm

Rookwoodinkaan taika ei osunut ja koska Leticia oli kadonnut piiloon puun taakse eivät miehen seuravatkaan yritykset kirota tuottaneet mitään tulosta. Leticiakin oli ilmeisesti päättänyt osua, mutta Rookwood onnistui täpärästi väistämään tuon loitsun, mutta sen tehdessään ehti Leticia siinä saamaan hieman etumatkaa. Mutta kuinka nopeasti nainen rikkinäisellä kengällä juokseekaan? Mies työnsi sauvan takaisin taskuunsa talteen ja pinkoi Letician perään ja ilokseen tuo sai huomata pian miten nainen jo kompuroi pienen matkan päässä. Vaikka hän jalkansa oli ehtinytkin loukkaamaan kyllä hän vielä juoksemaan kykeni! Eikä tuo niin kovin pitkälle muutenkaan ollut ehtinyt.
" Mikä kiire sulla nyt äkkiä tuli", Rookwood huusi tuon perään samalla kun kiri heidän pienen välimatkansa ja koska syyttäjä neiti ei ollutkaan mennyt kaatumaan kamppasi hän tuon nurin siinä mäessä. Mikä oli tietysti huono idea koska siinä sitä sitten kierittiin mukavasti se mäki alas, mutta Rookwood piti huolen että hän ei päästänyt Leticiasta otettaan ja kun mäki vihdoin loppui tasaiselle nurmelle painoi mies Letician alleen virnistäen.
" Voi kun oli hauskaa. Voidaan nyt varmaan lopettaa tämä juokseminen ja typerä taikominen!", mies sihahti ja huitaisi sauvan naisen kädestä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 7:18 pm

Leticia huudahti säikähtäneenä, mutta samaan aikaan turhautuneena, kaaduttuaan kylmään ja märkään ruohikkoon. Samassa hän luiskahti alas ja äkkiä sitä jo kierittiin rinnettä alas! Rookwoodin ote hänen kädessään tuntui tiukalta ja kipeältä ja Leticia yritti siinä kieriessään turhaan päästä irti tuosta.
Lopulta kieriminen loppui ja Leticia jäi pahaksi onnekseen Rookwoodin alle eikä sauvakaan kauaa auttanut kun Rookwood sai sen lyötyä hänen kädestään jo toistamiseen!
Leticia kirosi puoliääneen hampaidensa välistä ja yritti päästä irti tuosta.
"Päästä.. Irti!" hän ärähti ja potkaisi tuota niin kovaa kuin maasta käsin kykeni. Samalla hän yritti hivuttautua kauemmas tuosta.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 7:47 pm

Kyllähän se potku osui ja tuntui, mutta Rookwood ei jäänyt tätä surkuttelemaan vaan Letician ryömiessä karkuun tarttui mies tuota jalasta kiroten.
" Nyt lopetat tuon!", Rookwood tiuskaisi ja läimäisi nyt vuorostaan hän naista poskelle ryömittyään perästä ja painoi tuon uudelleen vasten nurmikkoa saatuaan kätensä tuon kaulalle.
" Sä olet varmasti maailman hankalin nainen", tuo mutisi kumartuessaan lähemmäs Leticiaa.


Rabastan oli seisoskellut jo ties kuinka kauan Letician talon edessä odottamassa tuota töistä kotiin ja koska tuota ei millään ollut kuulunut oli mies lopulta päättänyt, että lähtisi kävelemään vastaan. Onneksi hän tiesi mitä kautta Letty kulki niin he eivät kulkisi ristiin.
Mikähän tuota pidätteli? Ehkä joku oli taas laittanut Letician huhkimaan töissä niin ettei tuo päässyt lähtemään ajoissa. Leticia teki ihan liikaa töitä.
Puistoon päästyään Rabastan kohensi hieman takkinsa kauluksia ja katseli ympärilleen. Kesäisin tämäkin paikka oli niin täynnä elämää.. talvet olivat perseestä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 7:57 pm

Leticia älähti saadessaan läimäyksen poskelleen, muttei suinkaan lopettanut rimpuilua! Hän ei uskaltanut edes ajatella mihinkä suuntaan tämä tilanne oli menossa, mutta taistelutta hän ei luovuttaisi! Hän oli viime aikoina luovuttanut kuolonsyöjien kohdalla aivan liian nopeasti ja siksi hän oli saanut kärsiä! Mutta oli taistelutahtoa tai ei, Leticia alkoi väsyä. Hän oli muutenkin väsynyt pitkästä työpäivästä ja tämä kamppailu alkoi jo tuntua enemmän tai vähemmän.
"K-Kiitos... k-kohteliaisuudesta!" Leticia yskäisi yrittäen vääntää Rookwoodin käsiä irti kaulaltaan, mutta se alkoi tuntua toivottomalta! Häntä yskitti, hän ei saanut kunnolla henkeä ja.. Se maailman kuulu taistelutahtokin alkoi pikkuhiljaa loppua!
"Mitä.. sä edes haluat!" Leticia kähähti yrittäen oikeastaan taistella itselleen hieman enemmän aikaa. Jos Rookwood olisi halunnut vain tappaa hänet kiitokseksi oikeudenkäynnistä, tuo olisi jo tehnyt sen.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 8:40 pm

Rookwood naurahti hieman ja höllensi otettaan naisen kaulalta.
" Mitäkö mä haluan?", mies toisti ja pitkitti ihan tahallaan vastaamistaan. Toisen kätensä hän siirsi Letician kaulalta tuon takin helmalle ja ujutti sormensa takin alle samalla kumartui uudelleen alemmas.
" Sinua", hän lopulta vastasi virne kasvoillaan.

Jostakin kuuluva huudahdus sai Rabastanin kohottamaan katseensa tiestä ja vilkuilemaan ympärilleen. Oliko hän sittenkin erehtynyt? Oliko puistossa sittenkin tähän aikaan joku hengailemassa. Mies pysähtyikin hetkeksi siihen paikalleen miettimään mistä päin ääni oli kuulunut ja mahtoiko kaikki olla kunnossa. Lopulta Rabastan päätti kuitenkin vilkaista hieman ympärilleen.. Leticia menisi kuitenkin suoraan kotiin joten jos tuo ehtisi kävellä ohitse hän tietäisi mistä tuon löytää. Niimpä Rabastan poistui tieltä kurkkiakseen puiden taakse.

Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 8:48 pm

Leticia lopetti hetkeksi rimpuilun Rookwoodin toistaessa hänen kysymyksensä ja tuijotti tuota mitä inhoten. Hän ei kuitenkaan päästänyt otettaan tuon ranteesta koska elätteli vielä toiveita että pääsisi irti. Pieni hengähdystauko vain..
Mutta kun Rookwood vei toisen kätensä hänen takkinsa alle, Leticia äkkiä liikahti pois päin tuon kädestä, irrotti otteensa tuon ranteesta ja vetäisi molemmilla nyrkillään tuota päähän niin kovaa kuin vain pystyi. Ja huolimatta siitä että tuon ote hänen kurkullaan oli edelleen kireä, hän jatkoi mätkimistään. Samalla hän yritti jälleen potkaista tuota ja toivoi totisesti että osuisi johonkin säärtä ylemmäs..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 9:12 pm

" Aut.. au-", Rookwood koitti olla kovasti välittämättä niistä Letician lyönneistä, mutta ei niitä voinut olla tuntematta. Eivät ne nyt lopulta kuitenkaan paljoa sattuneet joten mies koitti toistaiseksi vain jättää ne omaan arvoonsa. Lopulta se kuitenkin alkoi ärsyttämään sen verran, että Rookwood siirsi kätensä tuon kurkulta tarttuakseen Leticiaa tuon toisesta kädestä ja veti jopa sen käten sieltä takin alta jotta saisin tuon toisenkin käden kiinni.
" Miksi sä teet tästä näin hankalaa", mies hymähti ja painoi naisen kädet tuon pään yläpuolelle, " nyt se loppu". Kyllä tällaista pientä naista oli helppo pidellä paikoillaan ja Rookwood uskoikin, että saisi pidettyä yhdelläkin kädellä tuon ympäriinsä viuhuvat kourat aloillaan.
Tällä kertaa Rookwood ei kuitenkaan vapautuneita näppejään ujuttanut takaisin takin alle lämpimään vaan naisen reittä pitkin tuin hameen alle.

Rabastan haroi hieman hiuksiaan seisahduttuaan taas paikalleen. Hän oli varmaan kuullut väärin koska missään näkynyt ketään eikä mitään ollut enää kuulunutkaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 9:21 pm

Kun Rookwood lopulta kyllästyi Letician mätkimiseen, tuo nappasi hänen kätensä ja vei ne naisen pään päälle kyseenalaistaen vielä miksi hän teki kaikesta näin hankalaa! No miksiköhän?! Leticia sylkäisi tuota silmään vastaukseksi.
Leticia pysähtyi taas hetkeksi hengittämään, nyt vapautuneemmin koska vaikkei hän ollutkaan päässyt vapaaksi, hän oli kuitenkin edennyt sen verran että oli saanut Rookwoodin kädet kurkultaan. Hän keskittyi hetken ajan hengittämiseen, mutta tuntiessaan Rookwoodin käden reidellään, nainen yritti samaisella jalallaan potkaista tuota siinä kuitenkaan kovin kummoisesti onnistumatta.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 9:59 pm

Rookwood käänsi hieman päätään pyyhkiäkseen syljen naamaltaan. No hauskempaahan tämä vain oli kun homma ei ollut liian helppoa. valitettavasti Letician yritykset tuntuivat laantuvan pikkuhiljaa ja ehkä tuo oli tajunnut jo ettei tuolla ollut mitään mahdollisuutta häntä vastaan.
Miehen käden seikkaillessa syyttäjä neidin hameen alla kumartui tuo samalla taas alemmas painamaan kasvonsa naisen hiuksiin. Voi hän kyllä tulisi nauttimaan tästä..

Rabastan tosiaan oli pyöriny siinä jonkin aikaa ja melkein ollut jo aikeissa lähteä takaisin tielle kun huomasi jotakin nurmikolla hieman kauempana. Sen enempää ajattelematta mitä joutuisi pian todistamaan lähti Raba tuohon suuntaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 10:10 pm

Leticia ei suinkaan ollut menettämässä toivoaan saatika suostunut antautumaan tappelutta! Ainoa ongelma oli siinä että Rookwood oli aivan.. liian.. vahva.. Ja hän alkoi olla jo kuluttanut kaiken energiansa tuota hakkaamalla ja potkimalla ja rimpuilemalla, mutta.. Tuloksetta.
Ja häntä inhotti.. ja oli alkanut pelottamaan. Kaikesta hänen rimpuilustaan huolimatta hän oli edelleen tässä tilanteessa ja Rookwood..
"Päästä irti senkin.. iljettävä.. oksettava.. rumilus!" Leticia ärisi ja yritti potkia tota oikean kengän korollaan.. Se sattuisi ehkä eniten osuessaan.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 10:34 pm

Rabastan oli jo aikeissa huutaa kysyäkseen oliko joku ongelma menossa tai jotain, mutta onneksi tuo huutamisen sijaan oli vain kävellyt. Koska päästyään tarpeeksi lähelle hän vihdoin käsitti mistä tässä oli kyse. Ja sattuipa hän tunnistamaankin nämä ihmiset.
" Mitä helvettiä täällä tapahtuu?", mies ärähti ja veti jo sauvansa esiin. Rookwood ehti vain kääntää katseensa äänen suuntaan ja tunnistamaan Rabastanin kun mieheen jo osui kirous joka repi hänen vaatteensa ja ihonsa auki. Näin lähietäisyydeltä käytettynä loitsu sai aikaan hyvin kamalaa jälkeä. Rabastan asteli lähemmäs ja kiskaisi Rookwoodin tuon takinkauluksesta ylös ja mies sai lähinnä pidellä itse tuota pystyssä koska Rookwood omilla jaloillaan pysynyt.
" Rabastan? Mi-mitä sä..", mies sihahti hampaidensa välistä tuijottaessaan toista kuolonsyöjää haastavasti. Mistä tästä oli oikein kyse? Rabastan ei kuitenkaan ollut aikeissa vastata vaan paiskasi miehen takaisin maahan.
" Mä esitin kyllä kysymykseni ensin, mutta eipä siihen kai toisaalta vastausta tarvita. Kyllä mä taisin nähdä tarpeekseni", Rabastan tuhahti halveksivasti ja sai Rookwoodin vain virnistämään kuin tuo olisi vihdoin tajunnut mistä on kyse.
" Voi Rabastan. Onko tämä nainen joku sun hoitos..? Anteeksi kamalasti.. en tiennyt, että sä et osaa jakaa lelujas muiden kanssa".

Rabastan oli kuullut tarpeeksi ja sen enempää harkitsematta oli hän jo lausunut tappokirouksen. Ei hän oikeastaan tajunnut tehneensä mitään harkitsematonta vielä silloinkaan kun Rookwood makasi siinä hiljaa se typerä virne naamallaan.
" Leticia!", rabastan kääntyi nopeasti ympäri ja kohdosti katseensa naiseen, " oletko sä kunnossa.. "
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 10:53 pm

Äkkiä tuttu ääni keskeytti Rookwoodin tekemiset, mutta Leticia ei ääneen ehtinyt sen kummemmin reagoida.. Eikä olisi oikeastaan edes tiennyt olisiko voinut reagoida siihen mitenkään. Mutta tätä kaikkea Leticia ei ehtinyt edes harkita ajattelevansa kun äkkiä Letician kasvoille lensi tuhottomasti verta, ihan kuin joku olisi heittänyt ämpärillä sitä! Leticia tuijotti itseään ja hänen yltään pois kavahtanutta Rookwoodia.. Joka niinikään oli kaiken sen veren lähde.
Leticia ryömi takaperin hieman kauemmas ja tuijotti paikalle saapunutta Rabastania, joka oli nostanut Rookwoodin ylös sieltä maasta. Kaksikon sananvaihto iljettävää.. tai lähinnä Rookwoodin sanat. Eikä Leticia tajunnut muuta kuin tuijottaa tapahtuvaa, tuskin hän olisi sillä hetkellä päässyt ylöskään saatika pysynyt pystyssä. Hänellä oli paha olo, väri oli kadonnut hänen kasvoiltaan ja.. Hän tosiaan oli yltäpäältä veressä. Veressä, joka ei edes ollut hänen omaansa. Pitäisi kai olla kiitollinen siitä.
Leticia ei tainnut edes kuulla Rabastanin lausumaa tappokirousta, mutta tajusi toki mitä tapahtui. Vihreä valo välkähti miehen sauvasta ja tuon irrotettua otteensa Rookwoodista, mies kaatui elottomana maahan. Virne yhä kasvoillaan.
Leticia siirsi katseensa Rookwoodin tyhjästä ilmeestä Rabastanin kasvoihin tuon kysyttyä häneltä jotakin. Hänen aivoillaan kesti pari sekuntia prosessoida kysymys ja lopulta hän nyökkäsi vapisten. Kyllä.. Hänellä oli kaikki hyvin. Paitsi että hänet oli juuri meinattu raiskata, hän oli yltä päältä ahdistelijansa veressä.. ja hänen miesystävänsä oli juuri tehnyt murhan siinä hänen silmiensä edessä. Tosin.. Tuo oli tappanut kuolonsyöjän. Kuolonsyöjän..
Leticia nousi täriseville jaloilleen ja oli saman tien kaaduta, koska ei muistanut korkonsa katkeamista. Hän piti kuitenkin tasapainonsa ja alkoi pikkuhiljaa ajattelemaan järkevämmin. Tai ajattelemaan ylipäätänsäkään. Turha.. tästä oli nostaa kohtausta.. aivan turha..
"Joo.. Oon mä kunnossa," Leticia sanoi vaikka olikin jo antanut vastauksensa. Hän vilkaisi takkiaan ja kosketti sitten verinoroa kasvoillaan. Hän pidätti puistatuksen ja pyyhkäisi kasvojaan.
Mitähän tässä nyt voisi sanoa?

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Su Helmi 05, 2012 11:06 pm

Rabastan kumartui nostamaan maasta Letician taikasauvan ja ojensi sen naiselle päästyään tuon luokse. Mies kohotti kättään ja pyyhki hihallaan Rookwoodin verta tuon kasvoilta. Hänen oli kyllä pakko hieman kehua itseään siitä miten taitava hän tuon loitsun kanssa oli kun se ei ollut osunut ollensaan Leticiaan. Hiljalleen jopa Raba alkoi tajuamaan, että oli juuri tappanut jonkun Letician nenän edessä.. eikä Lettylle murhaaminen ja kuoleman näkeminen ollut ihan jokapäiväinen asia.
" Anteeksi. Ei sun ois pitäny joutua näkemään mitään tämmöstä", Rabastan sanoi ja painoi suukon naisen otsalle ennen kuin kääntyi vilkaisemaan Rookwoodin ruumista. Mitä hän tuolle tekisi? Kai se pitäisi polttaa. Kukaan ei jäisi kaipaamaan Rookwoodia. Mahtoikohan kukaan edes tietää tuon päässeen Azkabanista? Hän ei ainakaan ollut tiennyt.
" Mun pitää tehdä tuolle jotakin", hän mutisi kääntäessään katseensa takaisin Leticiaan ja sipaisi tuon hiuksia syrjään kasvoilta. Mutta ensin Leticia kyllä pitäisi saada kotiin. Ei sitä ihan joka päivä joutunut kokemaan näin paljon kamalaa.
" Mennään", hän sanoi ,kiersi kätensä Lettyn ympärille ja kääntyi osoittamaan Rookwoodia vielä sauvallaan tönäistääkseen tuon loitsullaan lähimpään pusikkoon piiloon.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Marraskuu   Ma Helmi 06, 2012 12:29 pm

Leticia oli tuijottanut Rookwoodia, mutta siirsi katseensa sauvaansa Rabastanin ojennettua sen hänelle. Hän otti sen ja tunki sen sitten taskuunsa. Kaiken järjen perusteella niin ei olisi pitänyt tehdä tälläisessä tilanteessa, mutta mitäpä hän sauvallaan enää olisi tehnyt? Puisto oli edelleen autio heitä lukuunottamatta ja koko paikan ainoa uhka sillä hetkellä oli nykyään ruumis.
Leticia kohotti katseensa Rabastaniin tuon pyyhkäistyä hänen kasvojaan. Hän kiitti itseään siitä ettei kantanut peiliä mukana niinkuin muut ministeriön naiset. Hän ei juuri nyt halunnut nähdä itseään.
"Ei.. Ei olisi," Leticia mutisi vastaukseksi Rabastanille ja vilkaisi hänkin Rookwoodia miehen tehtyä niin. Mutta vaikka hän kuinka oli shokissa ja pelästynyt tapahtumaa.. Ei hän silti ollut pahoillaan. Tai siis hänenhän pitäisi olla vain ja ainoastaan kiitollinen Rabastanille! Tuo oli pelastanut hänet ja.. päästänyt yhden kuolonsyöjän päiviltä. Yksi vähemmän heidän listoiltaan. Hän voisi palata työpaikalle ja tehdä ilmoituksen että Rookwood oli kuollut. Mistä hän sen tiesi? Ehkä hän voisi sanoa että tuo oli hyökännyt hänen kimppuunsa ja hän oli puolustautunut ja sitten tuolle oli tapahtunut jotain. Eikä se ollut edes valhe..
Leticia nyökkäsi pienesti Rabastanille tuon puhuessa ruumiista eikä enää katsonut Rookwoodiin. Tuo oli ansainnut.. tämän. Varmasti oli..

Rabastanin kiedottua kätensä Letician ympärille ja tuon ehdotettua että he lähtisivät kotiin, Leticia kietoi omatkin kätensä tuon ympärille.
"Kiitos," Leticia sanoi ääni yhä hieman kateissa ja nojasi sitten päänsä tuon olkapäähän ja sulki silmänsä. Eikä hän edes huomannut kuinka Rabastan törkkäisi Rookwoodin johonkin läheiseen pusikkoon. Ei häntä kiinnostanut enää. Hän ei halunnut ajatella sitä enää. Nyt hän halusi vain kotiin ja suihkuun. Ja mitä hän olikaan suunnitellut kotiin pääsemisestään? Ainiin. Takkatuli ja vuorautuminen kaikkiin peittoihin.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Marraskuu   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Marraskuu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: