PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Mahti joulu.

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3
KirjoittajaViesti
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Mahti joulu.   To Helmi 02, 2012 1:50 am

" No ehkä näin joulun kunniaksa voisin olla kiusaamatta sitä siitä asiasta" , Rabastan lopulta lupaili ja soi vaimolleen vielä nopean suukon ennen kuin istui alas Ricon vierelle. Ruokaa oli taas kuin pienelle armeijalle.. ei rouva Mayer heitä tosiaan nälässä pitänyt. Kun lautaselle oli saatu hieman kaikkea laski mies sen eteensä ja ryhtyi syömään.
" Mmh.. erinomaista lohta rouva Mayer. En usko, että kukaan tekee sitä niin hyvin kuin te" , Rabastan kehui ja vilkaisi Gabbyn suuntaan samalla. Miten hienosti kala olikaan sijoitettu kauas Gabbystä. Tai sitten mies oli valinnut itse kauimmaisen paikan.
" Maista sinäkin Rico. Mummo tekee kyllä parasta kalaa", mies jatkoi ja nosti hieman kalaa poikansakki lautaselle. Alisonin suunnalta tuli taas hieman paheksuvia katseita, mutta tuo pysytteli vielä hiljaa. Rabastan niin nautti tästä tilanteesta.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Gabriel

avatar

Viestien lukumäärä : 107
Join date : 01.08.2011

ViestiAihe: Vs: Mahti joulu.   To Helmi 02, 2012 1:59 am

Gabriel vilkaisi Rabastanin suuntaan tuon puhuessa niin kärkkäästi kalasta ja oli aivan satavarma että tuo puhui siitä vain hänen takiaan. Mutta onneksi Gabriel oli osannut odottaa jotakin tälläistä jopa joulupöydässä.. ja valmistautunut siihen jo etukäteen!
"Krhm... Rouva Mayer?" hän rykäisi ja kääntyi anoppinsa puoleen. Nainen katsoi häntä lumoava hymy kasvoillaan mutta jokseenkin kysyvästi.
"Utelisin vain että ettekös te tehneet sitä aprikoosi-persikkamehua näin jouluksi?" hän kysyi, "sitä mistä Hugh niin paljon pitää.. ja minäkin." Hän vilkaisi ovelan virneen kera puolestaan Rabastania.
"Voi totta! Unohdin sen pöydästä! Minä käynkin.."
"Ei antakaa minun," Gabriel kiirehti sanomaan ja nousi pöydästä. Hän hipsi keittiön jääkaapille ja haki sieltä ison kannullisen kyseistä mehua.
"Minusta tuntuu että kaikkien tulisi maistaa tätä," hän sanoi, "niin hyvää se on.." Ja niin hän kaatoi sitä Mayerin siskoksille ja noiden muksuille, herra ja rouva Mayerille ja Klausille.. ja pysähtyi hetkeksi hyvin tyytyväinen virne kasvoillaan Rabastanin luo.
"Ja toki herra Lestrangellekin," hän sanoi kurkottaen täyttämään tuon lasin niin täyteen kun se vain oli mahdollista, "pidät siitä varmasti. Rouva Mayer on tehnyt sen ihan itse."
"Imartelet minua, Gabriel!" rouva Mayer nauroi ja hörppäsi omasta lasistaa.
"En tosin tiedä oletko Rabastan maistanut tätä aikaisemmin?" Gabriel kysyi istuuduttuaan omalle paikalleen, "rouva Mayer haluaa varmasti tietää mitä mieltä olet siitä.." Hän joi lasistaan tuijottaen tiiviisti voitonriemuinen ilme kasvoillaan Rabastania.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Mahti joulu.   To Helmi 02, 2012 2:11 am

Rabastan oli tukehtua juuri suuhun saamaansa haarukalliseen kun Gabriel mainitsi aprikoosi-persikkamehun. Tehnyt sitä jouluksi?! Kuka teki sellaista myrkkyä jouluksi.. eiväthän aprikoosit ja persiakt liittyneet jouluun mitenkään! Kannullinen mehua kuitenkin ilmestyi pian keittiöstä Gabrielin mukana ja Rabastan katseli sitä inhoten. Kaikki saivat oman lasillisensa ja lopulta Gabby tuli hänen kohdalleen ja kaatoi oikein kunnolla täyteen. Tämä oli jo niin epäreilua! Hän ei ollut edes heittänyt tuota hemmetin auroria sillä kalalla. Kunhan oli vain nälvinyt.
" Ei en tosiaan ole, mutta uskon, että se on yhtä hyvää kuin kaikki muukin", Rabastan sanoi ja kohotti katseensa lasista Letician äitiin joka niin hymyili odottavasti.
" Mutta mä olen allerginen sekä aprikooseille että persikoille joten mun on kai parempi jättää väliin", hän keksi siinä ja sai rouva Mayerin huokaisemaan miten kamalaa. Mehu kun kuulemma oli niin herkullista. Letician isään tämä sepitys ei kuitenkaan uponnut koska tuo oli vuorostaan nostanut katseensa annoksestaan ja rykäissyt niin, että kaikki varmasti huomioisivat hänet.
" Kyllähän sinä viime keväänä söit sitä kastiketta jossa aprikooseja ja persikoita oli mukana", mies sanoi ja Rabastan oli melkein varma, että tuo oli mukana tässä juonessa! Oliko Isä Mayer liittoutunut häntä vastaan.
" Ni-ni-niin.. taisinkin olla allerginen ananaksille..", Raba mutisi ja laski katseensa siihen hirivttävään oranssinkeltaiseen liemeen joka tuoksui niin kirpeältä ja kamalalta että hän oli vähällä oksentaa. Rabastan käänsi lopulta anovasti katseensa siitä Ricon ohitse vaimoonsa vaikka tuohon ollut luottaminen. Letician mieli oli välillä niin sadisitinen, että tuo saattaisi jopa nauttia jos hän nyt joutuisi tuon mehun latkimaan.
Niimpä Rabastan tarttui mehulasiin ja piteli siitä vain lujasti kiinni. Voisikohan hän kaataa lasin vaikka vahingossa?
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Gabriel

avatar

Viestien lukumäärä : 107
Join date : 01.08.2011

ViestiAihe: Vs: Mahti joulu.   To Helmi 02, 2012 2:24 am

Leticiaa nauratti koko tilanne mutta ei hän uskaltanut nauraa. Mutta kyllä täytyi vähän ihailla Gabrielia joka selkeästi oli suunnitellut koko jutun tietäen että Rabastan takertuisi tähän kala-asiaan!
Lopulta kaikki tuntuivat kääntyvän Rabastania vastaan eikä auttanut vaikka miesparka yritti selittää olevansa allerginen moiselle myrkylle. Leticia hymyili hieman huvittuneena koko tilanteeseen ja ehkä hieman pahoitellenkin Rabastanille.
Hän olisi ehkä antanut asian olla ja antaa Gabrielille oman sadistisen nautintonsa ja antaa Rabastanin sitten kostaa tuolle vuorostaan.. Jos hänen isänsä ei olisi puuttunut asiaan. Hän ei pitänyt siitä ettei hänen isänsä pitänyt Rabastanista, ei vaikka tuo oli hänen lastensa isä. Siinäpä syy miksi Leticia kääntyi kuitenkin Gabrielia ja persikkamehua vastaan.
"Gabriel," Leticia sanoi ja nojautui aavistuksen pöytää kohden nauliten Gabrielin katseen omaansa. Mies oli hieman hämmästynyt mutta odotti kiltisti mitä tuolla olisi sanottavana.
"Tiedät varsin hyvin kuinka paljon Rabastan inhoaa aprikoosipersikkamehua," hän jatkoi ja siinä välissä osoitti anteeksipyynnön äidilleen ja selitti ettei Rabastan inhonnut vain tätä kyseistä mehua vaan kaikkia missä oli aprikoosia tai persikkaa.. tai molempia.
"Mutta Rabastan juo tuon mehun.." Leticia piti pienen tauon ja nyökkäsi sitten kalan suuntaan, "jos sinä syöt tuota kalaa."
Gabrielin voitokas ilme katosi tuon kasvoilta ja mies vilkaisi epäilevästi kalaa ja muita pöydässä olijoita. Herrajumala! Jos hän söisi tuota iljetystä niin se varmasti syövyttäisi hänet sisältä päin tai.. heräisi henkiin hänen mahassaan tai... mitä vaan..
Pahinta oli se että Leticia oli myös muistuttanut herra Mayeriä hänen kalakammostaan ja tunnetustihan herra Mayer ei pitänyt kummastakaan tyttäriään vokottelevasta miehestä. Ja Gabriel oli satavarma että tuo inhosi häntä vielä enemmän kuin Rabastania..
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Mahti joulu.   To Helmi 02, 2012 2:33 am

Rabastan oli niin varma, että Lettyn äitinkin vihaisi häntä nyt kun oli saatu selville että hän vihasi tuota kyseistä mehua, mutta nainen vain mutisi miten hän olikin ollut niin höpsö ettei ollut tullut kysyneeksi sellaisista asioista mistä nuo eivät pitäneet. Helpotus oli suuri siihen asti kunnes hänen sadistinen vaimonsa ehdotti Gabrielille, että jos tuo söisi kalaa hänkin joisi mehua. Ihan hirvittävää! Eikä tässä voinut kumpikaan sanoa ei.. kiitos Lettyn isän joka parasta aikaa virnisteli siinä.
" Sehän kuulostaa hyvältä idealta Leticia. Ehkä se ruokapöydässä tappeleminen loppuu sitten siihen kun molemmat saavat rangaisuksensa", isä Mayer totesi ennen kuin otti ison kulauksen mehua juuri syömänsä kalan päälle.
Rabastan käänsi katseensa Gabrieliin ja tarttui taas mehuunsa. Jos tuo söisi kalaa hän kyllä voisi tämän lasillisen juoda. Tai sitten Gabby voisi ottaa kalan heittää sillä Leticiaa ja hän kaataisi mehut perästä.
" Eihän se ehkä niin kamalaa ole vai mitä Gabriel?", hän totesi ja odotti vain, että tuo ottaisi itselleen sitä kalaa.
" Ja Leticia.. sinäkään et muuten juo tuota mehua. Se vaikuttaa samalla tavalla kuin kahvi ja en halua että Mischa joutuu juomaan pilaantunutta maitoa"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Gabriel

avatar

Viestien lukumäärä : 107
Join date : 01.08.2011

ViestiAihe: Vs: Mahti joulu.   To Helmi 02, 2012 2:52 am

Leticia ei edes tajunnut ehdottaneensa jotakin, mikä ei ehkä sopisi Rabastanille. Hän oli vain täysin varma siitä ettei Gabriel ikinä suostuisi syömään kalaa ja näin Rabastan säästyisi häpeältä siinä missä Gabriel taas.. No ei niinkään. Mutta sitten isä keksi tämän rangaistukseksi ja tuo pakottaisi molemmat syömään ja juomaan omansa. No.. ehkä se kävi niinkin. Ehkä jopa parempi niin.. Jossain määrin. Ei hän kyllä ymmärtänyt mistä rangaistuksesta isä puhui.

Gabriel tuijotti Leticiaa kuin kiroaisi tuon siihen paikkaan. Sitten hän vilkaisi syrjäsilmällä herra Mayeriä ja tuon ehdotusta.. ja hyvin pikaisesti sitä kalalautasta tuon edessä. Alisonilta oli turha yrittää kinuta minkäänlaista apua tilanteeseen! Mayerin siskokset taisivat molemmat olla yhtä sadistisia siinä suhteessa.
"No tämähän on hupaisaa," Klaus naurahti ja tarttui kalalautaseen ja vei sen Gabrielin eteen joka sulki silmänsä ja näytti hyvinkin pahoinvoivalta.
"Okei no minä annan sitä sinulle.." Klaus sanoi virnistäen, "tästä näin yksi pieni pyrstö.. Ei se sua syö. Sen pää on toisessa päässä ruumista haha.." Leticia upotti tyrskädyksensä lautasliinaan. Gabriel tuijotti kalaa kuin se hyökkäisi hänen kimppuunsa minä hetkenä hyvänsä ja olkoon vain kuinka pyrstö.. Se.. Ei.
"Noh anna mennä," Klaus sanoi, "yksi haarukallinen ja Raba joutuu juomaan mehua. Ei se niin paha ole." Gabriel vilkaisi häntä jokseenkin murhaavalla ilmeellä ja tarttui sitten haarukkaansa. Hän tuijotti kalaa hetken silmästä silmään ja ojentui lohkaisemaan siitä palasen..
"Ei," hän sanoi ja kalautti haarukan pöytään nousten samalla seisomaan ja pakeni sanaakaan sanomatta takapihalle. Ei jumalauta mikä perhe!! Ulos päästyään hän kaivoi taskustaan tupakat ja pisti palamaan. Yhtä sadistisuutta koko.. perhe..
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Mahti joulu.   To Helmi 02, 2012 3:06 am

Lasi Rabastanin kädessä tärisi siihen malliin, että oli sanomattakin selvä ettei hänkään tähän pystyisi. Kukaan ei pöydässä ollut edes estämässä tätä hulluutta! Kaikki tuntuivat olevan mukana siinä eikä mikään ihme.. olivathan nuo kaikki sukua toisilleen ja varmasti jokainen halusi nähdä heidän tuskansa. Paitsi rouva Mayer.. tuo oli varmasti joukon ainoa järkevä ja hellämielinen ihminen. Klaus oli jo saanut kalaa Gabrielin lautaselle ja hetken vaikutti siltä, että tuo jopa söisi kalasta, mutta silloin tuo päästi haarukan kädestään ja nousi ylös pöydästä. Rabastan huokaisi helpottuneena, mutta ihan liian aikaisin.
" No kai teissä toisessa on edes miestä", totesi herra Mayer katse Rabastanissa Gabrielin kadottua ulos.
" Isä lopeta nyt jo..", Alison kivahti samalla kun nousi ylös lähteäkseen Gabbyn perään. Olihan jonkun tuo sieltä haettava sisälle ja rauhoiteltava ettei sitä kalaa ollut pakko syödä.
Sillä hetkellä Rabastan oli hyvin kiitollinen Alisonille ja rouva Mayer lupasi hakea Rabastanille jotakin muuta mehua ja sanojensa päätteeksi tuo nappasi sen lasin mukaansa ja katosi keittiöön. Mies laski katseensa takaisin ruokaansa ja ryhtyi syömään kuin mitään olisi tapahtunutkaan vaikka häntä ärsytti koko tilanne. Miksei Leticia ollut sanonut isälleen mitään? Olisiko tuo halunnut oikeasti nähdä sekä hänet, että Gabrielin juoksemassa kilpaa ulos oksentamaan?

" Ottaako Rico kahvia?", Rabastan kyseli saatuaan lautasensa tyhjäksi ja kun aika oli siirtyä jälkiruuan pariin. Eihän Rico mitään kahvia juonut, mutta oli vain kiva puhua jollekkkin sellaiselle joka ei ollut pilkkaamassa häntä.
Rabastan kiittelikin Letician äitiä hyvästä ruuasta ja siirtyi sitten hakemaan kahvia. Jälkiruokiin hän ei koskenut muutenkuin ottamalla niistä lautaselle jotakin Ricoa varten ja pöydän luokse astellessaan hän laski sen tuolle.
" Mä taidan mennä katsomaan miten se sun pikkuveikkas pärjäilee. Se on niin hyvää seuraa kun se ei osaa puhua.. tuletko mukaan?", Raba kysyi ja pörrötti poikansa päätä vielä ennen kuin poistui keittiöstä kahvikuppeineen.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Mahti joulu.   To Helmi 02, 2012 3:29 pm

"Nii just," Leticia myötäili siskoaan ja seurasi katseellaan kuinka tuo lähti Gabrielin perään. Ei tässä näin pitäny käydä! Miksi perhepäivälliset päättyivät aina näin! Onneksi äiti sentään päätti toimia ja vei Rabastanin mehulasin mennessään ja toi tuolle jotain muuta mehua.

Kun ruuat oli syöty, päästiin jälkiruokien pariin ja Leticiaa hymyilytti hänen huomatessaan että äiti oli tehnyt päärynäpiirakkaa jälkiruuaksi. Ehkä tämä lepyttäisi Rabastanin, joka tuskin piti tilanteesta kovinkaan paljoa.
"Päärynäkakkua?" Leticia kysyikin Rabastanilta melkovarmana siitä ettei tuo ollut kakkua huomannut kysellessään pojaltaan ottiko tuo kahvia. Rico pudisti päätään tarmokkaasti mutta huoli äitin tarjoamaa päärynäkakkua, jota Leticia antoi Rabastanillekin.
Rico lähti isänsä mukaan kakkupalansa kanssa suunnitellen että voisi antaa siitä veljelleenkin. Leticia hymähti hieman ja joi kahvistaan. Hetken päästä Gabriel ja Alison palasivat takaisin pöytään ilmeisen pitkän taivuttelun jälkeen. Gabriel näytti äreältä eikä lainkaan omalta itseltään. Tuo istahti pöytään ja rouva Mayer oli heti tarjoilemassa tuolle kahvia ja joitain muffinseja. Gabriel kiitti tuota hieman väkinäisen hymyn kera muttei vilkaissutkaan herra Mayeriin.
Leticia istui hetken aikaa hiljaisessa pöydässä ja nousi sitten itsekin kuppinsa kanssa mennäkseen itsekin katsomaan mitä perheen pojille kuului.
"Oliko hyvää kakkua?" Leticia kysyi Rabastanilta ja Ricolta, jotka parveilivat Mischan ympärillä. Hän kietoi vapaan kätensä Rabastanin selän taa ja hymyili pienesti.
"Äiti soitti viime viikolla ja kysyi sun lempijälkiruokaas," hän kertoi, "se on tommonen.."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Mahti joulu.   To Helmi 02, 2012 3:48 pm

Alison oli kuin olikin lopulta saanut Gabrielin palamaan sisälle kanssaan ja luojan kiitos Danny ei ollut enää kiinnostunut kiusaamaan ketään. Ehkä se ärähdys oli saanut tuon taas tajuamaan, että olisi parempi käyttäytyä koska tuo ei tulisi pääsemään eroon kummastakaan. Ei Rabastanista eikä Gabrielistä.
" Kiitos äiti", Alison kiitteli hymyillen. Onneksi heidän äitinsä sentään hyväksyi kummankin miehen ja ei mikään ihme. Isä ei vain ollut edes yrittänyt tutustua toisin kuin äiti.
Alison ryhtyi sekottelemaan omaa kahviaan ja ihan vain isänsä kiusaksi kumartui painamaan suukon Gabbyn poskelle. Jos hän joutuisi valitsemaan niin hän vaikka jättäisi käymättä vanhemmillaan enää ennemmin kuin jättäisi Gabrielin.

Mischa oli edelleen unessa kun he siihen pääsivät Ricon kanssa ja Rabastan vei palan kakkua suuhunsa. Se oli todella hyvää, mutta Leticia osasi tehdä kyllä parempaa. Varmaan se johtui siitä vuosien kokemuksesta jo kun tuo oli saanut kyseistä piirakkaa tehdä aina vain uudelleen ja uudelleen. Ei siinä kauaa mennyt kun Leticiakin ilmestyi paikalle, mutta ei Rabastan kauaa jaksanut edellisestä välikohtausta murehtia. Kiitos sen päärynäpiirakan ja kahvin.
" Sun äitis on niin huomaavainen", Rabastan totesi ja käänsi hieman päätään nähdäkseen Letician. Letician äiti oli aina ottanut kaiken niin hyvin. Eipä tuo ollut ensinmäiselläkään tapaamisella paljoa sitä näyttänyt jos oli häntä pelännyt tai epäröinyt jotakin. Ja ainakin tuo oli ollut valmis antamaan hänelle mahdollisuuden. Ja hemmetti sentään... jos hän olisi halunnut tämän perheen tappaa kyllä hän olisi sen tehnyt jo aikoja sitten. Jo silloin kun sai tehtäväkseen painostaa Leticiaa.
" Vaikka se nyt on ihan selvää ollut aina, että sun isäs vihaa mua kuolemaansa asti niin silti se ärsyttää aina vaan", mies hymähti ja tunki lisää kakkua suuhunsa.
" Miten se Gabriel? Saiko Alison sen suostuteltua jäämään vielä?", Rabastan kyseli ja oli hassua miten heillä lopulta oli Gabbyn kanssa jotain yhteistä. Sama ärsyttävä appiukko.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Mahti joulu.   To Helmi 02, 2012 4:19 pm

Gabriel yllättyi hieman Alisonin antamasta suukosta ja se sai hänet heti paremmalle tuulelle. Hän hymyili naiselle ja vilkaisi nyt syrjäsilmällä Dannyä tietäen kuinka valtavasti tuota nyt ärsytti. Suukotella nyt tuon nähden! Mutta Gabriel ei välittänyt. Sen sijaan hän puolestaan antoi Alisonille kahvipusun ja kääntyi sitten hymyillen muiden pöytään jääneiden seuraan.
"Kiitoksia kaikesta, rouva Mayer," hän kiitti ja nousi viedäkseen tyhjentyneet astiat keittiöön, "eiköhän nyt ala olla lahjojenkin aika, vai mitä Hugh?" Poika riemastui silminnähden ja ponkaisi jaloilleen. Gabriel katsoi naurahtaen tuon perään pojan juostessa olohuoneeseen.
"Minä voin korjata pöydän," rouva Mayer ilmoitti, "menkäähän te vain olkkariin.. Alison, auttaisitko?"
"Minä voin auttaa," Gabriel sanoi vilpittömästi ja alkoi kasata lautasia yhteen ja vilkaisi sitten Alisonia hymyillen.
"Mene sinä katsomaan ettei Hugh auo kaikkia lahjoja ennen kuin kaikki ovat olkkarissa!"

"No.. Se on saanut mahdollisuutensa," Leticia naurahti hymyillen, "ja se ettei se pidä ei susta eikä Gabrielista.. Se ei tuu muuttaa mitää. Mä kuitenkin arvostan sitä että sä jaksat yrittää kaikesta huolimatta." Hän kurottui antamaan suukon tuolle eikä voinut estää kestohymyn kapuamista taas kasvoilleen.
Rabastanin kysyttyä Gabrielista, Leticia nyökkäsi.
"Joo kyl ne tuli takasin," Leticia sanoi, "Alison on aika hyvä vakuuttelemaan.. Mutta ei Gabriel iloselta näyttäny."

"Lahjojen aukasun aika!" Hugh ryntäsi huoneeseen ja sai Ricon innostumaan yhtälailla.
"Odottakaa!" Leticia naurahti, "kaikkien pitää olla paikalla kun lahjoja jaetaan!" Samassa Mischa alkoi liikehtiä kehdossaan kiitos yllättävien äänien ja Leticia nosti tuon syliinsä sieltä.
"Mischakin päätti herätä juuri oikeaan aikaan," hän hymyili ja katseli poikaa joka tapitti häntä hämmentyneenä. Leticia asteli sohvan luo ja asettui istuskelemaan siihen vauvan kanssa.
Lopulta kaikki alkoivat olla olohuoneessa ja lopulta Gabriel ja rouva Mayerkin saapuivat paikalle ja ottivat paikkansa sohvilta. Gabriel kietoi kätensä hymyillen Alisonin ympärille eikä Leticia voinut kuin ihmetellä kuinka nopeasti tuo oli toipunut välikohtauksesta.'
"Noniin pojat, saatte alkaa jakamaan niitä," Leticia lopulta sanoi kun kaikki olivat paikallaan. Hugh ja Rico syöksyivät kuusen alle ja alkoivat jakaa sieltä lahjoja kullekin.. samalla kun kasasivat omia lahjakasojaan nurkkiin.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Mahti joulu.   To Helmi 02, 2012 6:59 pm

Alison oli jo nousemassa auttaakseen äitiä, mutta Gabrielin suostuessa tekemään sen hänen puolestaan lähti nainen Gabbyn kehotuksesta Hughin perään. Poika kun varmasti repisi lahjat auki hyvin mielellään vaikka heti jos saisi.
" Ei kauaa tarvitse odotella Hugh.. pian saat kiskoa niitä auki", Alison sanoi samalla kun istui alas sohvalle ja katseli olohuoneeseen ilmestynyttä lahjavuorta toivoen, että Gabriel pitäisiä lahjasta jonka hän tuolle oli hankkinut.

Rabastankin valtasi paikan siitä Letician viereltä ja jäi hymyillen katsemaan miten pojat ryhtyivät käymään lahjoja läpi ja jakamaan siitä kaikille pakettaja. Eikä' ollut mikään ylläty, että pojat itse saivat suurimman osan niistä kaikista.
" Mä voin ottaa ne Mischan paketit myös", Raba lupasi ja otti vastaan Mischalle osoitetut paketit omien muutaman lahjansa sekaan.
" Tai ehkä pidän ne itse ja sinä et saa mitään", mies lässytti ja kumartui suukottamaan poikaa joka oli ihan ulkona tästä kaikesta. Oli vain niin kammottavaa kun oli hirvittävä hälinä ympärillä! Lahjavuori pieneni aika nopeasti ja pian oli kaikilla ainakin se yksi paketti. Rabastan oli jopa hieman ihmeissään siitä, että hän oli saanut enemmän kluin yhden ja pohti kuka muu oli hänelle jotakin hankkinut kuin Letty, mutta arvailujen sijaan ryhtyi hänkin avaamaan ekaa pakettiaan josta paljastui viisi paria villasukkia ja kahdet parit tumppuja. Raba kohotti katseensa eikä ollut varma kumpaa kiittää... Alisonia vaiko Letician äitiä, mutta lopulta selvisi, että nuo olivat molemmat lahjan takana.
"Vau kiitos.. sukkia ei ole koskaan liikaa", hän kiitteli ja laski ne syrjään voidakseen avata toisen paketin. Se oli nopeasti avattu ja sieltä paljastui kirja " 101 tapaa tehdä ruokaa päärynöistä". Rabastan naurahti hieman ,eikä ollut taaskaan varma keneltä se oli koska Leticia tiesi ,ettei hän osannut kokata, mutta kaikki tiesivät hänen pitävän päärynöistä. Ehkä se oli Gabbyltä? Onneksi hän oli hankkinut tuolle myös jotain mikä ei pilkannut. Rabastan päätti välillä avata Mischan pakettaja ja jättää sen viimeisen vielä odottamaan. Paketti kun oli epäilyttävästi saman muotoinen kuin yksi Lettyn paketeista.

" Voi miten pieniä sukkia!", Rabastan hehkutti saatuaan yhden pehmoisen paketin auki ja kiskoi oitis värikkäät villasukat Mischan jalkoihin. Miten Letician sisko ja äiti oikein olivat jaksaneet kutoa jotakin niin pientä! Lopuista paketeista paljastui kaikenmoista sekä pojalle itselleen, että kaikkea hyödyllistä tuon vanhemmille. Muutama kirja tuomaan väriä arkeen vauvan kanssa ja jotakin muuta hyvin tarpeellista. Hyvä saalis kuitenkin!

Alison oli ensinmäisenä huomioinut myös ne samanlaiset paketit hänellä ja Gabbyllä ja ehdottanutkin heti, että vilkaistaisiin niihin ensinmäisenä. Äidillä ja isällä kun oli tapana pariskunnille ostaa aina jotakin toisilleen sopivaa ja se oli oikeastaan ihan mukavaa. Tälläkertaa paketista paljastui mätsäävät aamutakit tohveleineen. Tietysti hänellä vaaleanpunainen ja Gabbyllä musta mutta muuten ne olivat aivan identtiset.
" Ihanat!", nainen iloitsi ja hypisteli pehmeää kangastata käsissään.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Mahti joulu.   To Helmi 02, 2012 7:33 pm

Lahjojen jakaminen sujui hirvittävän nopeasti ja pojat vain säntäilivät pitkin huonetta ja toimittivat lahjoja kuin pikkuiset tontut. Leticia hymyili näylle ja kiitteli aina lahjan saatuaan. Lapset taisivat kaikki kerätä lahjoja yhtä paljon kuin mitä muu porukka sai yhteensä.
Kun lahjat oli auottu, Leticiakin alkoi toisella kädellään aukomaan paketteja samalla kun piti pyöreäsilmäistä vauvaa sylissään. Rabastan kuului saavan sukkia ja näytti Mischakin ihanat pienet sukat saana.. Eikä Leticiakaan jäänyt ilman. Villasukat kuuluivat jokaiseen jouluun ja hän osasikin kiittää niistä jo siskoaan ja äitiään. Onneksi nuo osasivat kutoa.. koska hän ei sitä osa-aluetta hallinnut.
Yhdessä paketissa oli shamppoita, hoitoaineita ja hiuslakkaa.. Leticia tuijotti paketin sisältöä hetken ja nosti sitten katseensa Gabrieliin. Mies vilkaisi häntä tuijotuksen tunnettuaan ja virnisti huomattuaan avatun paketin tuon sylissä.
"Kysyit kerran miten mun tukka pysyy kunnos huolimatta lakkamääräst," hän totesi naurahtaen ja Leticia pudisti nauraen päätään. Jos hän olisikin jotain odottanut niin ei ainakaan tätä! Ja vielä Gabrielilta.
"Hei tämä on osotettu meille molemmille," Leticia sanoi Rabastanille ja nosti yhden suuremman paketin esiin. Hän vilkaisi sivusilmällä äitiään ja isäänsä, jotka varmasti olivat tämän lahjan takana. Isäkin vaikkei tuo sitä tunnustaisikaan koskaan.. Tai vaikkei tuo olisi halunnutkaan.
Leticia repi paketin auki ja sieltä paljastui..
"Kylpyvaahtoja!" Leticia hihkui innoissaan eikä voinut kuin nauraa ja vilkaista innoissaan Rabastania. Paketista löytyi myös neljä pyyhettä. Kaksi aikuisten pyyhettä ja kaksi pienempää lasten pyyhettä, joissa oli huput.
"Tänään kylpyyn!" hän nauroi Rabastanille ja näytti kylpytuotteita, "nää on Viistokujalta.. Tää tuoksuu siltä miltä haluaa. Ei tuu tappeluu sitten että millast laitetaa!"

Gabriel aukoi omia lahjojaan ja saipa hänkin villasukkia. Hän veti yhdet kiireesti jalkaansa. Hän rakasti villasukkia! Niitä ei tosiaan koskaan ollut liikaa.. Ihan niinkuin Rabastan oli sanonut. Gabrielista oli älyttömän hauskaa että hän sai myös jotain käsikoruja ja.. korvakorut. Ja Alison ei näyttänyt saavan. Ei ainakaan vielä. Kukahan se tämän suhteen nainen olikaan?
Gabriel löysi pakettiensa seasta yhden kirjekuoren ja aukoi sen. Hänen yllätyksekseen se sisälsi lahjakortin tatuointiliikkeeseen! Gabriel nosti yllättyneen katseensa ylös ja vilkuili muita. Kuka tämän oli hänelle hankkinut! Korut olivat satavarmasti Leticialta joten.. Eipä kukaan muu voinut olla asialla kuin Rabastan. Hän hymähti hieman.
"Kiitti," hän sanoi nyökäten Rabastanille, "tulee varmaan tarpeeseen.."
"Wow!" hän hihkaisi nähtyään mitä yhteisestä paketista oli tullut ja syöksyi tutkimaan sitä, "vähän upee! Saanks mä tän pinkin?" Hän kysyi virnistäen ja iski silmää Alisonille suukottaen tuon poskea.
"Ei vaineen.. Musta on hyvä," hän sanoi ja otti sen tutkaillakseen, "kiitoksia!"

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Mahti joulu.   To Helmi 02, 2012 8:33 pm

Rabastan oli kurkkimassa heti kun Leticia availi sen yhteisen lahjan ja onneksi sieltä ei paljastanut mitään niin hienoa kuin Gabby ja Alison olivat saaneet.
" No se ratkaisee monta ongelmaa", Rabastan naureskeli ja avasi korkin haistaakseen eikä ollut mikään yllätys, että hänelle se tuoksui päärynänä. Sitähän hän halusikin aina!
Gabbyäkin näytti miellyttävän kaikki lahjat mitä tuolle hankkineet ja kaikki muutkin tuntuivat olevan hyvin tyytyväisiä. Varsinkin lapset.. kun kaikkea oli nyt niin paljon ja mikäs sen kivempaa kuin katsella miten iloiseksi se kaikki nuo teki.

Siinä sitä jonkin aikaa annettiin muksujen tutustua uusiin tavaroihinsa, mutta kaikki juhlat loppuvat aikanaan ja niin sekin joulu.
" Meidän taitaa olla aika lähteä kotiin päin. Pikkumies tuntuu kaipailevan taas unta.. enkä nyt tarkota vaan Mischaa", hän sanoi käänsi katseensa Ricoon. Tietty uudet kivat lelut piti hereillä, mutta pakko sitä oli välillä nukkuakkin. Kaikki lahjat oli pian kasattu ja Rabastan lupasi laittaa kotitontun noutamaan kaiken vielä tänään heille. Mikä siunattu olio!
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Mahti joulu.   To Helmi 02, 2012 9:01 pm

Lapset sekosivat onnesta lahjojen edessä ja vanhemmat unohtuivat kaikki vain tuijottelemaan noita noiden puuhissa. Lopulta Rabastan kuitenkin tajusi huomauttaa että heidän olisi ehkä parempi lähteä jo kotia kohti.
"Totta," Leticia naurahti katsahtaen kelloa, "en edes tajunnut ajankulua! Rico eiköhän aleta lähteä kotiin?" Rico ei olisi millään halunnut lähteä mutta Rabastan lupasi että kotitonttu hakisi tuon lahjat vielä tämän illan aikana joten tuon oli turha murehtia. Itseasiassa ennen kuin he edes ehtivät poistua olohuoneesta, lahjat äkkiä katosivat.
"Rähjä se osaa asiansa," Leticia naurahti, "miten se tietääkin kaiken aina.. Rico, nyt mennään. Lahjasi ovat jo kotona."
Rico haukotteli inttäen että ei häntä väsyttänyt vielä ja että hän halusi jäädä! Mutta kun tuon silmät alkoivat väkisin mennä kiinni, Leticia veti tuon mukanaan eteiseen pukeutumaan.
"Näytähän mummille ja vaarille miten osaat pukea ihan itse," hän kehotti poikaa ja alkoi itse pukea Mischaa. Rico aloitti urheasti pukemisen mutta takista ei meinannut enää tulla mitään, koska poikaa väsytti niin paljon.
Kun he olivat lopulta saaneet vaatteet niskaansa, Leticia halasi vielä äitiään ja isäänsä.
"Kiitoksia taas ja hyvää joulua," hän sanoi vielä, "tulkaahan käymään jossain vaiheessa! Ja Klaus, muista mitä lupasit."
"Joojoo," Klaus naurahti, "tammikuun alussa.."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Mahti joulu.   To Helmi 02, 2012 9:05 pm

Rähjä tosiaan osasi hommansa ja ennen kuin asiaa oli kummemmin ehditty pyytää olivat lahjat jo kadonneet ja viety kotiin. Ricon saaminen kotiin sen jälkeen oli melko helppoa, mutta eteisessä ei se pukeminen niin hyvin kuitenkaan enää sujunut ja Rabastan koitti autella parhaansa mukaan samalla kun puki itsekkin päälleen. Pikaisten hyvästien ja halien jälkeen sitä lopulta päästiin pihalle ja Rabastan nosti sen väsyneen pojan siitä syliinsä. Kun kaikki oli valmiita lähtöön kaikkoontuivat he siitä pihasta Colefordiin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Mahti joulu.   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Mahti joulu.
Takaisin alkuun 
Sivu 3 / 3Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: