PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   To Helmi 13, 2014 8:36 pm

15.12.2003, maanantai

Oli outoa ajatella, että siitä oli jo vuosi kun heidän pieni poikansa oli tupsahtanut tähän maailmaan piristämään arkea. Aika oli vain mennyt niin nopeasti, että ihan hirvitti miten pian Jeremy jo olisi teini ja sitten aikuinen...
Näitä asioita Remy pohti mielessään sinä aamuna samalla kun hörppi kahviaan ja seuraili miten Jeremy kovasti yritti saada lusikan menemään ihan suuhunkin asti. Lähinnä sitä puuroa kyllä oli ihan kaikkea muualla ja välillä sitä piti sorminkin kaapia, että saisi jotakin syödyksi.
" Sotket ihan hirveästi Jeremy", Remy sanoi hymyillen jolloin poika käänsi hetkeksi katseensa häneen ja odotti kun Remy omalla lusikallaan nappasi sitä puuroa tuon naamasta ja lykkäsi pojan suuhun.

Hänen leipiensä hypätessä paahtimesta nousi Remy hetkeksi ylös voidakseen käydä voitelemassa ne avokadolla ja aseteltuaan päälle vielä salaattia ja kurkkua istui hän takaisin pöydän ääreen vaan voidakseen todistaa miten Jeremy oli tällä aikaa levittänyt loput siitä puurostaan siihen pöydälle ja nuoli sormistaan nyt sitä puuroa.
" Jeremy", hän huokaisi ja kääntyi nappaamaan pari arkkia talouspaperia keittiön tasolta voidakseen putsata pojan kädet ja nosti tuon sitten alas siitä tuolista.
" Taisi riittää tältä aamulta selvästi", Remy uteli ja sauvallaan sai onneksi siivottua kaiken sen sotkun pöydästä. Jeremy jäi nojailemaan siihen hänen tuoliinsa ja tapittamaan vain kun äiti siivosi kaiken hänen ruokansa pois.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   To Helmi 13, 2014 8:43 pm

Lucas asteli paraikaa rappukäytävässä kotia kohti, hypistellen avaimia kädessään ennen kuin pääsi oikealle ovelle ja avasi sen. Hän haukotteli hieman muttei ilmoittanut sen suuremmin kotiutumisestaan, koska Jeremy saattaisi yhä nukkua. Ja Remy myöskin. Mutta toisin oli ja hän löysikin kaksikon keittiöstä.. Ilmeisen sotkuisissa tunnelmissa.
"Huomenta," hän sanoi kumartuen nojaamaan hieman pöytään ja sipaisi poikansapäälakea.
"Mitä äijä?" hän kysyi, "en edes kysy miksi sulla on puuroa tukassakin." Hän naurahti ja katsahti Remyä kumartuen pöydän yli antamaan naiselle suukon.
"Huomenta," hän sanoi uudestaan ja kiersi sitten pöydän ottaakseen itselleen kupposen aamukahvia.
Lucas oli ollut yövuorossa, koska jonkunhan ne päivystäjän hommatkin oli tehtävä ja välillä se nakki napsahti hänellekin, vaikka yleensä nuoremmat saivat yleensä yöhommat. Ja ottivat ne palkan takia ihan mielellään.
"Töissä ei tapahtunut kerrassaan mitään," hän sanoi Remylle samalla kun kaatoi itselleen kahvia, "pelasin Millsin kanssa pingistä koko yön. Hän on minulle noin kuusitoista olutta auki." Hän istui virnistäen pöydän ääreen ja katsahti sitten Jeremyä, joka tapitti häntä sen näköisenä kuin ei tunnistaisi ollenkaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   To Helmi 13, 2014 8:54 pm

Eteisestä kuuluvat äänet kertoivat jo Lucasin tulevan kotiin. Remy kääntyikin vilkaisemaan kelloa ja he olivat kyllä tänään ajoissa hereillä.
" Huomenta", hän tervehti miestä ja kurottautui hieman lähemmäs saadakseen sen suukon. Saatuaan Jeremyn tyhjkän lautasen tiskialtaaseen istui hän tuolilleen pojan siirryttyä nojailemaan omaan tuoliinsa ja tapittamaan isäänsä.
" Ei siis taida olla mitään kiirettä mulla palata töihin", Remy naurahti ennen kuin haukkasi palan leivästään. Ehkä hän hieman kaipasi jo töitään, mutta toisaalta tämä rauhallinen arki kotona Jeremyn kanssa oli myös mukavaa. Eikä hän oikein mielellään halunnut laittaa poikaa mihinkään jästien päiväkoteihin...ei vaikka Lucas oli kovasti vaakutellut niiden hienoutta samoin kuin tuon äiti.
Sitten kun hän palaisi töihin saisi Jeremy viettää päivät hänen mukanaan jos hän ei saisi vanhempieniaan tai Lucasin äiti katsomaan tuon perään! Sitähän varten ne isovanhemmat sitäpaitsi olivatkin, että nuo toimivat lapsenvahteina.

" Ajateltiin mennä tänään käymään Colefordissa", Remy kertoi laskettuaan kahvikuppinsa hetkeksi siihen pöydälle.
" Leticia jo laitteli pöllöä siitä miten Mischa jo osaa kävellä ilman tukea ja että miten suloista se on ...", hän kertoi ja laski siinä puhuessaan katseensa Jeremyyn joka pysyi silläkin hetkellä pystyssä lähinnä sen takia, että oli tuolin sijaan siirtyny nojailemaan isänsä jalkaan.
Jeremyllä ei edes vaikuttanut olevan mikään kiire sen liikkumisen kanssa, koska kaikki yritykset opettaa tuota kävelemään sai pojan vain turhautumaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   To Helmi 13, 2014 9:48 pm

Lucas naurahti Remyn toteamukselle ettei tuolla olisi mikään kiire takaisin töihin, ja kohautti hartioitaan.
"Ei varmaan joo," hän myönsi, "paitsi tietysti jos haluat ilmaisia oluita." Hän naurahti. Hän oli yhdessä yössä tienannut melkein koko vuoden oluet, joten ei hullumpi työ sinänsä?
Remyn kertoessa että nuo lähtisivät käymään Jeremyn kanssa Colefordissa, Lucas haukotteli ja nyökkäsi.
"Menkää vaan," hän sanoi, "mä taidan käydä pariksi tunniksi nukkumaan."
Remyn kertoessa Letician pöllöstä, Lucas naurahti kahvikuppinsa takaa ja pudisti huvittuneena päätään. Niinpä tietysti! Nämä naiset olivat jatkuvasti kilpailemassa siitä kumman poika teki mitä ensin. Se oli melko hupaisaa.
"No mutta, pitäkää hauskaa," hän sanoi nousten ylös ja heittäen kahvin loput naamaansa, "ja vie terveisiä!"

Samaan aikaan Rico tuijotti aamiaispöydässä Mischaa, jonka suurinta riemua näytti sillä hetkellä olevan murojen viskominen pitkin pöytää. Äiti tulisi pian takaisin alakertaan eikä varmasti olisi iloinen tästä. Rico oli saanut tehtäväkseen pitää veljeään silmällä.. ja niinhän tekikin. Silmä tarkkana.
"Remy-täti ja.. Äh, voi Mischa!" Leticia älähtikin tullessaan alakertaan ja asteli pöydän ääreen. Rico vilkaisi äitiään.
"Mischa sotki pöydän," hän sanoi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   To Helmi 13, 2014 10:07 pm

Jeremy pyllähti siihen lattialle isän noustua ylös ja Remy huikkasi miehen perään vielä hyvät yöt ja käski tulla Colefordiin jos tuo jakselisi herättyään ennen kuin jatkoi sen kahvinsa juomista ja leipien syömistä. Syötäisiin nyt rauhassa ja mentäisiin sitten. Saisivat Leticiankin luona aamuhommat ensin alta pois.

Olin niin kätevää kulkea pienen lapsen kanssa hormiverkossa. Varsinkin näin talvisin! Vaatteita hän oli toki napannut mukaan jos ulos päädyttäisiin, mutta säästyipä aamuinen vaatteiden pukeminen ja taas niiden pois ottaminen kun kulki vain olohuoneesta toiseen takan avulla.
Keittiöstä kuuluvat äänet johdattivatkin heidät Lestrangen perheen luokse. Onneksi se aamiaisen syöminen oli täälläkin näköjään jo lopeteltu siitä päätellen missä kunnossa se keittiö oli.
" Täällä on näköjään päätetty yrittää ruokkia pöytää muroilla itsensä sijaan", hän totesi ja kovasti Mischa yritti ehtiä saamaan lisää muroja pitkin pöytää ennen kuin joutuisi kauas niistä.
" Huomenta sinullekkin", hän tervehti hymyillen Ricoa ja pörrötti hieman pojan päätä," sinulla on murot sentään päättäneet pysyä lautasella".
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   To Helmi 13, 2014 10:22 pm

Kuullessaan äänen takaansa, Leticia kääntyi ympäri ja naurahtaen tervehti Remyä ja tuon sylissä olevaa Jeremyä.
"Kuten olin sanomassa," hän sanoi katsahtaen Ricoa, "Remy-täti ja Jeremy ovat tulossa käymään." Hän vilkaisi hymyillen Remyä ja siivosi sitten nopeasti Mischan lentelevät murot kauemmas pojasta ja pois pöydältä. Sitten hän asteli Remyn luo ja kaappasi Jeremyn tuon sylistä.
"Mitä Jeremy?" hän kysyi leveästi hymyillen ja lässyttäen, "oijoi oletpa sinä kasvanut ihan hirrrmuisesti!"
Remyn pörröttäessä Ricon päätä, Rico naurahti ja osoitti Mischaa.
"Mischa varmaan luulee että pöytä on joku pöytähirviö ja että se syö muroja!" hän sanoi hyvin vahvalla ärrällä, koska oli juuri alkanut oppia sitä. Leticia katsahti Ricoa Jeremy sylissään ja naurahti.
"Joo ilmeisesti murot on vähän liian jänniä vielä meidän Mischalle," hän totesi, "otatko Remy kahvia?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   To Helmi 13, 2014 10:36 pm

Remy antoi Jeremyn Leticialle ja onneksi näytti olevan Letty tuttu. Muutenkin sitä enää vähemmän vierastettiin ihmisiä vaikka kamalaa se olikin jos sekä äiti että isä katosivat jonnekkin kauas mistä Jeremy ei heitä nähnyt.
" Vai sellaista. Mutta en kyllä ihmettelisi... täällä teidän kartanossa voi löytyä vaikka millaisia kalusteita", Remy sanoi ja ennen kuin istui oli tarkastavinaan ettei siltä löytyisi hampaita.
" Kyllä kahvi kelpaa. Vaikka sitä juuri juotiinkin", Remy vastasi ja kurotti nostamaan nyt vuorostaan sen Letician muksun sieltä pöydän alta koska Mischa näytti kovasti yrittävän syödä niitä lattialle pudonneita muroja.
" Vai olet se sinä oppinut kävelemään", hän kysyi pojalta joka ei näyttänyt yhtään kuuntelevan vaan oli enempi kiinnostunut siitä mitä Rico söi vaikka ihan samoja muroja nekin olivat.
" Joko olet opettanut Mischaa lentämää? Eikö se isäsi ollut sitä mieletä, että kun osaa kävellä on tarpeeksi vanha lentämään", Remy uteli Ricolta pieneen virneen kera koska tiesi hyvin Letician mielipiteen tähän aiheeseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   Pe Helmi 14, 2014 12:26 pm

Rico katsahti Remyä hämmentyneenä ja sitten äitiään, Remyn puhuessa heidän kartanostaan löytyvistä kalusteista. Eikai heillä nyt ollut mitään lihan(tai murojen)syöjäkalusteita oikeasti ollut! Se olisi kamalaa!
Leticia oli jo napannut toisen kupin kaapista ennen kuin Remy ehti vastata hänen kahvikysymyksenesä, koska kysymyshän nyt oli ollut varsin typerä ja vastaus ilmiselvä. Niinpä Leticia täytti heidän molempien kahvikupit ja ojensi toisen niistä Remylle ennen kuin nappasi omansa mukaan ja istui Jeremy sylissään pöytään.
"Joo," Leticia naurahti Remyn kysellessä Mischan kävelystä, "ei me ihan vielä juosta, mutta ei siihen kauaa mene.. Ja sitten saadaankin juosta koko perhe perässä!" Hän vilkaisi virnistäen Ricoa, joka ei kyllä ymmärtänyt miksi pitäisi.
Rico kuitenkin käänsi katseensa innostuneena Remyyn tuon kysellessä lentämisestä. Leticia avasi suunsa, mutta Rico hihkui jo.
"En ole!" hän huudahti, "mutta kyllä pitäisi!!" Hän käänsi katseensa äitiinsä ja Leticia vilkaisi Remyä silmät sirrissä, mutta pienellä hymyllä.
"Ehkei nyt vielä kuitenkaan," hän sanoi Ricolle, "Mischa on vielä niin pieni.. Mitä sitten jos se vahingossa törmäisi vaikka puuhun sinun luudallasi?" Rico näytti pohtivalta ja potki hieman ilmaa pöydän alla.
"Ei se olisi kivaa.. luuta menisi rikki.." poika mutisi.
"Joten ehkä odotetaan vielä jonkin aikaa?" Leticia ehdotti hymyillen ja kurotti pörröttämään hieman vanhemman poikansa päätä.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   Pe Helmi 14, 2014 12:45 pm

" Etkai sinä nyt niin lujaa vielä ala vipeltämään", Remy sanoi ja pudisteli hieman päätään pojalle.
" Voisit odotella vähän Jeremyä niin on sitten hauskempaa juoksennella yhdessä karkuun äitejä", Remy ehdotti vaikka luultavasti Mischa tosiaan juoksisi siinä vaiheessa jo pitkin taloa kun Jeremy vasta ottaisi ensinmäiset kunnon askeleensa ilman mitään tukea mistään.
Ricon innostuessa pikkuveljen lennättämisestä käänsi Remy katseensa Leticiaan ja naisen ilme kertoi kyllä hyvin paljon siitä miten paljon tuo ideasta piti.
Ja saipa nainen vielä poikansa puhuttua poiskin tästä hullusta ideasta päästää Mischa lentelemään luudalla.
" ... mutta eikö sulla ollu sellanen leikkiluuta?", Remy kysyi käännettyään katseensa takaisin Ricoon ja hörppäsi hieman kahvistaan.
" Sen kanssa ei puihin törmäile. Korkeintaan seiniin... voit aloittaa sen kanssa valmentamaan veljestäsi huispaajaa. Vai mitä Mischa? Onko sullakin jo kiire lentämään?", hän uteli Mischalta. Ricolla ainakin oli tuntunut sillon aikoinaan olevan. Tai Rabastanilla kiire opettaa poika lentämään... takuulla oli se leikkiluuta ostettu heti kun Rico osasi kävellä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   Pe Helmi 14, 2014 1:40 pm

Leticia naureskeli Remyn toivoessa Mischan odottavan että Jeremy kasvaisi isommaksi ja nuo voisivat yhdessä juosta pitkin taloa.
"Sitä odotellessa," hän naurahti kahvistaan hörppien, "siinä sitä sitten ollaankin.."
Keskustelu lentämisestä ei kuitenkaan ollut ohi, koska Remy päätti mainita leikkiluudan. Leticia tuijotti naista hetken ja Rico hyppi riemuissaan tuolillaan.
"Joojoojoo!" hän hihkui, "on mulla!! Se on varmaan vintillä!!" Hän käänsi katseensa kysyvänä äitiinsä, mutta eipä Leticia mitään ehtinyt sanomaan kun Remy jo puhui valmentamisesta.
"Joo! On sillä," Rico kertoi, "äiti voidaanko hakea se leikkiluuta?! Se olisi niin kivaa!" Leticia irvisti hieman ja katsahti Mischaa, jota taisi hänen mielestään kiinnostaa murot paljon enemmän kuin lentäminen.
"Äitiiiiiii," Rico maanitteli ja Leticia huokaisi.
"No kai se sitten on ihan okei," hän vastasi, "mutta oikeaa luutaa ei oteta ennen kuin Mischa on vanhempi!"
"Jee!! Voidaanko hakea se jo? Voidaanko?" Rico hihkui ja hyppäsi jo alas penkiltä. Leticia vilkaisi Remyä silmiään pyöräyttäen.
"Mene herättämään isä," hän sanoi Ricolle, "ja pyydä sitä etsimään se leikkiluuta."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   Pe Helmi 14, 2014 1:51 pm

Leikkiluuta sai Ricon innostumaan aiheesta uudestaan ja tälläkertaa poika jopa sai äitinsä heltymään ja myöntymymään sen luudan hakemiseen Mischaa ei tosiaan näyttänyt kiinnostavan yhtään niin paljon kuin Ricoa, mutta ehkä sitten kun sitä sen luudan näkisi niin mieli muuttuisi?
" Voidaan hankkia Jeremylle sellainen sitten joskus myös. Saadaan aikaiseksi taapero huispausjoukkue", Remy sanoi nauraen Ricon jo lähdettyä isäänsä herättelemään, että se luuta löytyisi.
" Värvätään kaikki tuttujen muksut mukaan niin pian voidaan laittaa ne vaan pihalle lentelemään ja katsella kenen lapsi on seuraava huispausmestari". Ehkä ei kuitenkaan! Siellä olisi muuten hyvin pian kasa luudalta pudonneita itkeviä lapsia vain paikalla.
" Kai Rico on juu luutaansa sulle esitellyt?", hän uteli Mischlta, " luuta. Joko osaat sanoa luuta?". Mischa tapitti Remyä vain ja varmasti ymmärisi mistä hän puhui, mutta ei se ollut sellainen sana mitä tuo osasi.
" Tissi!", poika kuitenkin hihkaisi ja käänsi katseensa äitiinsä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   Pe Helmi 14, 2014 2:02 pm

Rico kiisi yläkertaan vieviin portaisiin ja hidasti sitten kävelyvauhtiin, koska portaissa ei saanut juosta. Mutta kun hän pääsi ylätasanteelle, hän kiisi taas vanhempiensa makuuhuoneen ovelle ja kurotti tarttumaan ovenkahvaan. Hetken hän joutui vääntämään sitä, mutta lopulta ovi antoi periksi ja aukesi.
Rico kurkisti huoneeseen ja tassutteli sängyn toiselle puolelle, jolla isä nukkui.
"Isää.. isä herää," hän töni isäänsä hieman ja kapusi sitten sängylle, "äiti lupasi että saan opettaa Mischaa lentämään leikkiluudalla.."

Leticia naurahti Remyn pohtiessa taaperojoukkuetta ja kieltämättä ajatus pienistä lapsista luutien päällä oli aika hauska.. Vaan ei jos oma lapsi hillui siellä seassa. Se olisi kamalaa, mutta muuten ajatus oli hauska.
"No mutta Jeremylle luuta," hän sanoi innostuen jopa hieman asiasta, "se voisi olla ihan hauskaakin." Kahden lapsen törmäilyn ja luudalta putoamisen voisi vielä neljä aikuista estääkin.
Remyn kysellessä Mischalta luudasta, poika vastasi sillä ainoalla sanalla jonka tuo osasi. Eikä se yllättänyt Leticiaa enää yhtään.
"Ai tissillä ajattelit lentää?" hän kysyi hymyillen ja vilkaisi sitten Remyä, "Rodolphus opetti Mischalle ekan sanan. Tuo on ihan hauskaa näin kotona keittiössä.. Lontoon kaduilla sitten ei niinkään." Hän naurahti. No ei häntä tosissaan hirveästi hävettänyt se että Mischa joskus huuteli tissiä kesken kaupunkikierroksen, mutta toisinaan heitä oltiin katsottu hieman paheksuvasti..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   Pe Helmi 14, 2014 2:19 pm

Rabastan oli hereillä jo, mutta se sängyssä kellimen vain tuntui sinä aamuna niin paljon paremmalta kuin aikaisin nouseminen. Ja ehkä aamuhommat olisivat ohi sitten kun hän pääsisi ylös! Kahden lapsen ruokkiminen ja vaatettaminen kun joinakin aamuina oli yhtä taistelua... ihan kuin eläisi kahden pienen vihaisen Voldemortin kanssa.
" Vai leikkiluuta", Rabastan toisti samalla ku nvenytellen käänsi katseensa Ricoon ja nousi sitten istumaan.
" No mennääs etsimään sitä luutaa", hän lupasi päästyään ylös. Ensin sitä piti kuitenkin kaapista kiskoa paita päälle ja housut jalkaan. Alhaalta kuuluvan puheen perusteella kun heillä oli vieraita.

Remy ei voinut olla nauramatta hyväntahtoisesti Mischan päättäessä ettei ainakaan luudista puhuisi.
" Sellainen setä sitten sulla, mutta pitäähän se olla asiat tärkeys järjestyksessä", Remy huomautti ja nosti katseensa Leticiaan. Hän ei niin yhtään ihmetellyt, että Rodolphus oli kaiken takana.
" Seuraavaksi kun opit vielä sanomaan äiti niin saat kyllä äidin niin sulamaan. Kunhan ei vaan ole isi", Remy kertoi pojalle.
" Ja sinä myös. Ensin äiti sitten isi", Remy muistutti Jeremylle.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   Pe Helmi 14, 2014 2:59 pm

Rico hypähti sängyltä alas isän herätessä ja noustessa. Hän kiisi jo ovelle odottelemaan, mutta isän piti pukea päälle ensin. Olihan se ihan järkevää. Olisi hassua jos isä juoksentelisi vintillä pelkissä alushousuissa.
"Jee!" hän hihkaisi isän saatua vaatteet ylleen ja juoksi jo sinne, mistä vintille vievät raput lähtisivät.
"Mischa heitti kaikki murot pitkin pöytää," hän laverteli odotellessaan isäänsä, "ja Remy-täti sanoi että meidän huonekalut saattavat syödä muroja."

Leticia naurahti Remyn huomautukselle asioiden tärkeysjärjestyksestä ja nyökkäili huvittuneena. Olihan se totta!
"Joo Mischa sanoo äiti eikö sanokin? Ja Jeremy kanssa," hän katseli sitä pikkusta, tapittavaa otusta sylissään ja naurahti hieman.
"Pitäisiköhän teidän päästä keinumaan?" hän kysyi, "voitaisiin jossain vaiheessa käydä tuossa leikkipuistossa." Jännä miten kaikki pikkulapset tuntuivat rakastavan keinumista yli kaiken.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   Pe Helmi 14, 2014 3:11 pm

Rabastan laahust kohti sitä kattoluukkua josta vintille vievät portaat sai kiskottua alas ja kuunteli samalla Ricon selostusta siitä miten heidän kalusteensa kuulemma söivät jotakin ja miten tuon pikkuveli oli taas sotkenut. Onneksi hän oli päättänyt jäädä sänkyyn eikä ollut joutunut todistamaan tätä.
" Niinkö? En nyt usko että ne mitään kuitenkaan syö", Rabastan huomautti ja odotti Ricon menevän edeltä ennen kuin seurasi sinne ylös vintille. Näin hän pystyi vahtimaan ettei poika vain putoaisi alas.
" Leikkiluuta... miksihän me se tänne ollaan edes tuotu", hän pohti ryhtyessään penkomaan niitä tavaroita kasasta jossa näytti muutakin Ricon vanhoja juttuja olevan. Hyvin sitä voisi vaikka pitää koristeena siellä huoneessa tai jotain vaikka isojen poikien luuta nyt omistettiinkin.
" Tässä", Rabastan ojensi pian luudan pojalleen ja nappasi vielä käsiinsä sellaisen pehmoisen kaadon," Ja tässä.. annetaan tämä Mischalle niin ehkä se ei yritä syödä enää sun kaatojas".

Heidän päästyä alas päästi Rabastan portaat taas palaamaan ylös ja luukun menemään kiinni ennen kuin he lähtivät alakertaan esittelemään saalistaan.
" Huomenta", Rabastan tervehti Remyä nopeasti ja asteli sitten ottamaan itsekkin sitä kahvia kun sitä nyt tarjolla oli.
" Ei meillä ole kuin yksi luuta nyt, mutta Jeremy voi vaikka syödä tuota kaatoa", hän ehdotti tajuttuaan että lapset olivat näköjään vaihtaneet äitejä tänä aamuna. Mies vilkaisi hieman ympärilleen etsien Lucasia, mutta ei tainnut tuo olla mukana tänään. Ihan hyvä! Yksi aurori tässä talossa kerrallaan oli sekin jo melkein liikaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   Pe Helmi 14, 2014 3:20 pm

"Mutta Remy epäili että se voisi olla mahdollista!" Rico sanoi isän luvattua ettei huonekalut mitään söisi, ja lähti samalla kapuamaan ylös niitä portaita. Porras kerrallaan hän pääsi lopulta vintille ja se oli aina kamalan jännää! Paljon sellaisia juttuja, joista ei tiennyt mitään tai leluja, jotka oli unohtunut.
Isän pohtiessa miksi luuta oltiin tuotu tänne, Rico tassutteli möllistelemään isän viereen ja odottamaan että tuo löytäisi sen luudan.
"Äiti sen toi," hän paljasti. Ei hän tiennyt miksi.
Pian se leluluuta löytyikin ja Rico sai sen käsiinsä, samoin kuin pehmoisen kaadon joka vaikutti huisin hauskalta! Hän ei ollut muistanut sen olemassaoloa yhtään!
"Joo!" hän sanoi ja lähti sitten alakertaan odottaen nyt isän menevän ensin, koska portaat olivat kamalan jyrkät.

Rico kipitti alakertaan isän edellä ja esitteli heti luutaa ja kaatoa. Hän oli antamassa kaatoa jo Mischalle kun isä ehdotti että Jeremy voisi saada sen, koska luutia ei ollut kuin yksi. Hän pohti hetken ja kyllä se tuntui järkevältä. Mischa kun saisi luudan niin olisi ihan reilua että Jeremy saisi natustella kaatoa. Niinpä hän antoi sen äidin sylissä olevalle Jeremylle, joka otti sen vastaan.. ja tunki heti suuhunsa.
"Tässä on luuta," hän ilmoitti ja ojensi sitä Mischalle, "älä syö sitä tai sitten sillä ei voi enää lentää. Tai ei sillä muutenkaan pääse niin korkealle kuin minne minä pääsen omalla oikealla luudallani. Se on vasta leikkiluuta."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   Pe Helmi 14, 2014 4:12 pm

Ei ollut sinänsä mikään yllätys, että Leticia oli sen luudan tänne tuonut. Varmaan oli ajatellut, että se unohdettaisiin eikä koskaan ikinä päätyisi enää yhdellekkään heidän tulevista lapsistaan.
" Hyvä että nyt voidaan viedä se takaisin ala. Pitää vahtia, ettei äiti enää vie sun tavaroitasi tänne ilman lupaa".

Jeremy sai itselleen sen kaadon ja sitä oli kyllä kiva syödä. Mischakin tapitti sitä kaatoa sen näköisenä, että se olisi tuollekkin kelvannut, mutta sitten Rico tarjosi sitä luutaa.
" Näytä Mischalle miten se toimii", Remy ehdotti ja laski pojan sylistään tuon saadessaa sen luudan käsiinsä. Eikä Mischa näyttänyt yhtään tajuavan mitä sen kanssa pitäisi nyt sitten tehdä.
" Toivottavasti se toimii edelleen. Monta vuotta tuolla pimeässä yksin niin ei tiedä.. kaikki taikuus on saattanut kadota", Rabastan sanoi ja käänsi syyttävän katseensa Leticiaan hetkeksi ennen kuin jäi odottamaan pääsisiko Mischa lentämään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   Su Helmi 16, 2014 8:24 pm

Rico vilkaisi isäänsä hieman kulmat pohtivassa kurtussa kun Remy-täti ehdotti että hän voisi näyttää miten sillä leluluudalla lennettiin. Voisiko hän? Hän oli jo iso poika ja lensi isojen poikien luutia. Mitä jos leluluuta hajoaisi kun hän yrittäisi lentää sillä? Koska ei ollut enää pikkupoika.
Isän kuitenkin pohtiessa että luudan taikuus olisi voinut kadota, Rico otti sen luudan takaisin Mischalta ja laski sen sopivalle korkeudelle maasta. Ja päästi irti. Luuta tipahti ensin hieman, mutta nousi sitten leijumaan itsekseen oikealle korkeudelle. Rabastanin vilkaistessa Leticiaa syyttävänä, Leticia kohotti kulmiaan pienen hymynkareen kera. No ei leluluutaa oltu edes kaivattu sen jälkeen kun Rico sai ensimmäisen oikean luutansa!
"Toimii se!" Rico ilmoitti katsahtaen isäänsä ja sitten Remyä ja Mischaa.
"Tule Mischa," hän sanoi ja otti veljeään kädestä ja auttoi tuon siihen luudan päälle.
"Pidä kiinni sitten ettei veljesi putoa," Leticia sanoi ja Rico kietoi kätensä Mischan vyötärön ympäri ettei veli tippuisi luudalta. Ja sitten luuta alkoi hitaasti leijua eteenpäin ja hän käveli vieressä päästämättä irti Mischasta.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   Ke Helmi 19, 2014 4:47 pm

Luuta näytti edelleen toimivan oikein hyvin vaikka olikin lojunut pölyttymässä viimeiset pari vuotta. Mischa veljensä avustuksella kapusi siihen luudalle ja kun jalat eivät siinä istuessa osuneet enää lattialle käänsi poika hieman ihmeissään katseensa äitiin ja sitten Ricoon joka onneksi piti kiinni. Mischa kun ei tajunnut ollenkaan, että hänen pitäisi pitää luudasta jotenkin vaan oletti sen olevan kuin tuoli.
" Odottakaas hetki", Remy pysäytti poikien matkan ja nousi ylös näyttääkseen Mischalle miten luudast tulisi pitää kiinni ennen kuin istui takaisin ja jäi seurailemaan tätä hiljaista menoa mistä Mischa ei nyt näyttänyt niin kovin innoissaan olevan. Lähinnä vain hyvin hämmentynyt siitä, että mitä tapahtui.
" Jotenkin mä muistan Ricon kiljuneen aivan innoissaan kun se kokeili tuota ekaa kertaa", Rabastankin huomautti, " taitaa Mischa tulla enemmän äitiinsä. Kunhan ei anneta pojalle kaikkareita niin kaikki hyvin". Voi Letty saisi loppu elämänsä kuula siitä miten oli mennyt heittämään ne kymmenen kaljuunan kaikkarit alas katsomosta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   Ke Helmi 19, 2014 9:55 pm

Leticia katseli hymyssä suin Mischan hölmistyneisyyttä luudan selässä. Hän oli melko varma siitä että Rico oli ollut aivan yhtä hölmistynyt ensimmäisellä kerrallaan, Rabastan vain muisti väärin! Mutta ei se mitää.. Hän olisi ihan iloinen siitä jos toinen pojista oli enempi hän. Ei niin huispausintoinen! Vaarallinen laji.. Hyi.
Remyn näyttäessä Mischalle miten luudasta pidettiin kiinni, Leticia hymyili huvittuneena mutta laski sitten hetkeksi huomionsa Jeremyyn, joka näytti rakastavan sitä kuolaista pikkukaatoa kädessään.
"Kaikkarit!" Leticia älähti nauraen, "et nyt ala taas muistuttelemaan siitä!" Hän virnisti. Ne kaikkarit olivat lentäneet alas ihan hyvästä syystä ja toinen osasyyllinen tähän oli sitäpaitsi Klausin pää, josta ne olivat kimmonneet. Ja Rico, koska poika oli sekoittanut hänen ajatuksenjuoksunsa.
"No ehkä Mischa onkin enempi äitiinsä," hän huomautti nousten ylös ja laskien Jeremyn siihen maahan istuskelemaan kaatonsa kanssa.
"Äitillä on sitten aina joku jonka kanssa kyhjöttää sohvan nurkassa peittojen välissä satukirjojen kanssa," hän lisäsi puhuen lähinnä Mischalle ja samalla suukottaen poikaa hieman otsalle.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   Pe Helmi 21, 2014 12:36 am

Mischa halusi melko pian pois siitä luudan päältä koska se ei pojan mielestä ollut mitään kovin mukavaa puuhaa. Enemmän Mischaakin kiinnosti se kaato minkä Jeremy oli saanut itselleen ja kun poika oli päässyt luudalta alas vaihtoikin pikku kaato nopeasti omistajaa kun Mischa otti sen itselleen.
" Ei kaikkia vaan pidä lentämisestä", Remy huomautti katse lapsissa. Ei se luuta Jeremyäkään näyttänyt kiinnostavan. Ainoastaan kaato jota oli kiva syödä sai pojilta huomiota osakseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Pikku Dawsonit on parempia kuin pikku Lestranget :3
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Vw Jetta 1 1.6d LX 4d -83 pikku hiljaa ajossa...
» Vw Passat 1.6AHL -97 Ei kierrä lämpimänä kuin 5000rpm?

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Remy ja Lucas-
Siirry: