PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Don't you ever leave me again

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2
KirjoittajaViesti
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ti Helmi 11, 2014 10:55 pm

Näitä kaikkia vierailijoita Remy ei ollutkaan ottanut huomioon ja ihan varmasti sellaisia ilmestyisi kun selviäisi hänen olevan elossa.
" No aina sitä voidaan kupposet kahvia kaikkien kanssa juoda", hän sanoi. Tuskin kukaan muutenkaan jäisi kovin pitkään kun huomaisi, että hän tässä kunnossa. Antaisivat varmasti mielellään hänelle omaa aikaa parantua Lucasin hoivissa.
" Mutta kuulostaa oikein hyvältä suunnitelmalta", Remy sanoi huokaisten. Kaikki oli vain niin täydellistä siinä nyt. Ei hän sillä hetkellä kaivannut mitään muuta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ti Helmi 11, 2014 11:57 pm

Ne päivät olivat menneet aika liki niinkuin Lucas oli aavistellutkin; Remyn vanhemmat olivat käyneet muutamankin kerran, samoin Max ja Liam ja hänen äitinsä. Jossain vaiheessa Lucasista oli alkanut todella tuntua että hän nostattaisi ne Remyn laskemat suojataiat takaisin ylös ja eristäisi heidät muusta maailmasta.
Torstaina Max oli istunut heidän riemunaan ties kuinka monta tuntia, mutta lopulta mies oli lähtenyt. Lucas lupasi olla yhteydessä ja suljettuaan oven perässään, hän palasi Remyn luo makuuhuoneeseen ja hyppäsi siihen sängylle ajatellen että saisi nyt loppupäivän vain kelliä naisen vieressä.. Ja typerä ajatushan se tietysti oli, koska samalla sekunnilla kun hän sai suukotettua Remyä, ovelta kuului kipakka koputus. Lucas huokaisi hieman, nousi ylös ja asteli ovelle.

"Lucas!" kuului ääni ennen kuin Lucas ehti nähdä ketään ja Leticia halasi häntä. Lucas naurahti ja kiitteli tästä, mutta muuta hän ei ehtinyt sanoakkaan kun nainen kiisi hänen ohitseen makuuhuoneeseen.
Leticia kapsahti suoraan halaamaan Remyä nähdessään tuon. Lucas asteli makuuhuoneen ovelle ja katseli kaksikon jälleennäkemistä.
"Miten sä voit?!" Leticia älähti, "mä olen pahoillani etten tullut aikaisemmin! .. Mutta toin tuliaisia." Hän naurahti hieman erkaantuen Remystä ja istuen tuon viereen.
"Pähkinöitä.. ja viskiä," hän naurahti ja nosteli tuliaiset laukustaan. Lucas naurahti hieman.
"Jos mä käyn nopeasti kotona niin te neidit saatte paasata rauhassa?" hän ehdotti ja asteli vielä nopeasti suukottamaan Remyä ennen kuin sitten lähti käymään kotona. Hän alkoikin tarvia jo vähän puhtoisia vaatteita ja sen sellaista.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ke Helmi 12, 2014 12:08 am

Kun sitä oltiin taas päästy Maxista taas kerran eroon oletti Remykin, että olisi taas aikaa vain kelliä kahdestaan. Koputus ovelta kuitenkin keskeytti heidän suudelmansa ja hienot suunnitelmansa.
Lucas joutuikin sitten samantien nousemaan ylös ja lähtemään alakertaan ovea availemaan. Hänen mietteensä siitä, että käännyttäisi kyllä tulijan kotiinsa unohtui heti kun hän tunnisti Letician äänen. Pian nainen olikin jo hyppelehtinyt yläkertaan ja häntä halailemaan. Tiukasti Remy halasi tuota takaisin.
" Hyvin jo. Mursin jalkani, mutta se alkaa olemaan jo paljon parempi", Remy kertoi ja oli todella iloinen siitä ettei Letty ollut ollut lähelläkään Tylypahkaa. Naisen ottaessa esiin tuomansa tuliaiset naurahti Remy hieman nähdessään mitä sai. Juurikin jotakin sellaista mikä piristäisi kummasti sairaana olevaa!

" Okei", Remy vastasi hymyillen sen suukon saatuaan ja tapitti hetken Lucasin perään miehen poistuttua huoneesta.
" Kuten näkyy... kaikki on täällä oikein hyvin", Remy sanoi iloisesti hymyillen. Ei ollut tainnut Letty odottaa törmäävänsä ensinmäisenä Lucasiin kun tuli hänen asunnolleen. Hän tarttui siihen pähkinä pussiin ja availlessaan sitä kohotti kuitenkin katseensa takaisin Leticiaan.
" Miten... oletko sinä kuullut Rabastanista? Hänen nimeään ei ollut lehdessä", Remy kysyi varovasti, mutta siitä päätellen ettei Letty ollut täällä silmät itkusta punaisina taisi mies olla elossa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ke Helmi 12, 2014 12:19 am

"Hyvä että mursit!!!" Leticia älähti Remyn kerrottua jalastaan, "pääsitpä pois sieltä! Kamalaa!!" Hän huokaisi ja istahti sängyn reunalle ojennellen seuraavaksi niitä tuliaisiaan.
Lucasin lähteminen tosiaan hämmensi Leticiaa hieman ja miehen mentyä, hän käänsi katseensa kysyvänä Remyyn.
"No nähtävästi!" hän naurahti, "mitä on tapahtunut?!" Tottakai hän oli hirvittävän onnellinen Remyn ja Lucasin suhteen saamasta käänteestä! Hän oli yrittänyt potkia Remyä takaisin Lucasin luo koko vuoden, mutta nainen oli kamalan itsepäinen.

Remyn puolestaan kysellessä häneltä rabastanista, Leticia vilkaisi oven suuntaan kuin olettaen Lucasin vielä olevan paikalla vaikka tuo oli sanonut lähteneensä. Hän hymähti hieman ja katsahti Remyä ennen kuin laski katseensa käsiinsä.
"Hyvin se.. on se hengissä," hän sanoi vääntelehtien hieman vaikeana, koska ei oikein tiennyt miten selittäisi asiansa. Remy repisi pelihousunsa jo siinä vaiheessa kun kuulisi hänen käyneen edes lähelläkään Tylypahkaa.
"Mmmh... No kuulin sodan loppuneen," hän sanoi, "sunnuntaina. Äitini soitti minulle ja no.. Lähdin käymään Tylypahkassa ja löysin Rabastanin. Se oli kamalan haavoittunut ja pelkäsin että se kuolee, mutta sitten Tylypahkan suojataiat raukesivat ja sain tuotua sen kotiin.. Ja nyt se.. parantelee haavojaan mun luona." Hän puhui normaalia nopeammin kaiken, jottei Remy välttämättä kiinnittäisi huomiota siihen että hän oli käynyt Tylypahkassa.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ke Helmi 12, 2014 12:28 am

Remy sai luvan kertoa ensin miten oltiin päädytty tähän, että Lucas oli hänen luonaan ja kaikki oli hyvin. Hän kertoi Mungosta ja siitä, että Lucas oli etsinyt hänet. Kaikesta siitä miten he olivat puhuneet ja päättäneet aloittaa alusta.

Lettyn vilkaistessa ovelle vilkaisi hänkin vaikka Lucas oli takuulla mennyt jo. Ja sitten Leticia kertoikin miten oli nuoremman herra Lestrangen käynyt. Tottakai hän älähti heti kun Letty paljasti käyneensä Tylypahkan mailla ettimässä miestä. Se oli ollut jotain niin typerää naiselta joka varttui vauvaa, mutta onneksi mitään ei ollut näköjään sattunut ja Rabastankin oli löytynyt.
" Äh... ja nyt sä piilottelet kuolonsyöjää kotonasi?", Remy kysyi kulmat hieman kurtussa. Se jos mikä oli jo aika vakava rikos kun otettiin huomioon mitä nuo olivat tehneet.
" Mitä sä ajattelit tehdä? Pitää sen ikuisesti piilossa kotonas?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ke Helmi 12, 2014 12:36 am

Remyn kertoessa Lucasista, Leticia hymyili iloisesti ja hänen oli pakko huomauttaa kuinka hän oli kokoajan ollut oikeassa ja kuinka Remyn olisi vain pitänyt uskoa häntä!

Remy ei ihan jumittunut Tylypahka-aiheeseen vaikka selvästi se oli hyvin lähellä, tuon älähdyksen huomioon ottaen. Sen sijaan Remy takertui siihen miten hän piilotteli parhaillaan vaarallista kuolonsyöjää kotonaan. Niin hän taisi tehdä.. Siksi hänellä oli yhä kaikki turvataiat talonsa yllä.
"Mmmh.. Niin taidan tehdä," hän myönsi hieman irvistäen ja nappasi Remyn pussista yhden pähkinän ja heitti sen suuhunsa. Remyn kysyessä mitä hän aikoi tehdä, Leticia huokaisi syvään ja kohautti hartioitaan.
"En minä tiedä!" hän sanoi, "ihan oikeasti ei niin pienintäkään käsitystä!" Hän nappasi uuden pähkinän ja viskasi sen suuhunsa.
"Olen pulassa," hän myönsi kulmiaan kohauttaen, "jos en keksi jotain saan itse menolipun Azkabaniin. Saisinkohan ikkunallisen sellin jos kiltisti pyytäisin?" Hän hymähti hieman. Ei häntä itseäänkään hirveästi tilanne naurattanut, mutta pitihän sitä vähän yrittää.
"En vain voinut.. jättää häntä sinne," hän sanoi hypistellen Remyn peiton reunaa käsissään, "hän oli niin kylmä ja.. kipeä.."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ke Helmi 12, 2014 12:51 am

Lettyllä ei ollut sitten yhtään mitään suunnitelmaa. Eikä se tietenkään ollut hyvä asia. Niin kauan kun Rabastan ei ollut kuollut tuota etsittäisiin takuulla. Se kuinka pian joku tajuaisi tutkia Letician kotia... no siinä varmasti kestäisi.
Hän ei kuitenkaan voinut olla hymyilemättä kun Leticia kertoi ettei vain ollut voinut jättää Rabastania sinne kuolemaan. Remy heitti pari pähkinää itsekkin suuhunsa ja tarttui sitten Letician käsiin.
" Sä olet syyttäjä. Sä tunnet velholain paremmin kuin ketään muu! Ehkä sä löydät jonkin keinon millä Rabastan voisi välttää Azakabanin tai jotakin pahempaa", hän ehdotti hymyillen vaikka ajatus vapaana juoksevasta kuolonsyöjästä hieman karmikin. Kuitenkin hän luotti Leticiaan ja jos Rabastan tuon mielestä pystyisi kaiken jälkeen elämään kuin kunnon kanslainen niin hyvä.
" Ja Kingsley on mies joka kuuntelee jos osaat oikein järkeillä asiat", hän tiesi kertoa. Kingsleyn kanssa kuitenkin oltiin tehty töistä samalla osastolla ja samoissa työtehtävissäkin joskus. Se mies oli oikein viisas
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ke Helmi 12, 2014 5:40 pm

Leticia nosti katseensa Remyyn tuon muistuttaessa hänen virastaan ja lakituntemuksestaan, ja hymyili hieman. Niin kai se oli. Hänen kai pitäisi löytää se joku lakijuttu, millä saada Rabastan vapaaksi. Mutta se oli niin outoa! Hän oli syyttäjä ja tottunut siihen että faktoja, mitä etsittiin niin niiden tarkoitus oli toimittaa ihminen Azkabaniin eikä saada tuota välttämään se.
Ja kun Remy vielä mainitsi Kinsgleyn, Leticia naurahti hieman ja nyökkäsi.
"Niin.. Ei kai tässä muu auta kuin tonkia kaikkea mahdollista," hän sanoi, "ja toivoa parasta." Hän puristi hieman Remyn kättä ja hypähti sitten kuin näyttäen siten että se osa keskustelusta oli loppuunkäsitelty.
"Mutta!" hän sanoi, "Sinä ja Lucas. Enkö minä sanonut?! Ja sinä senkin syylänaama et uskonut!" Hän nauroi.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ke Helmi 12, 2014 6:08 pm

Eiköhän James Merrill pienellä kiristämisellä auttaisi Leticiaa jos nainen menisi kauniisti sitä pyytämään.

Keskustelu Letician miesongelmista känätyi sitten takaisin Lucasiin ja häneen eikä Remy voinut olla nauramatta.
" En uskonut en", hän myönsi. Kovasti oli Leticia yrittänyt hänelle järkeä puhua, mutta kun hän kerran oli päättänyt jotain se oli pitänyt.
" Mutta nyt kun kaikki tämä on ohi... kai mä ajattelinkin, että jos molemmat on elossa vielä kun sota päättyy ja vapaana niin etsin Lucasin käsiini ja kerron katuvani kaikkea", Remy myönsi.
" Se kuitenkin ehti etsiä mut ensin".
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ke Helmi 12, 2014 8:55 pm

Leticia naureskeli Remyn vastaukselle ja oli hyvillään että nainen sentään myönsi nyt hänen olleen oikeassa!
"No pääasia että tajusit sen vaikka siinä kestikin," hän sanoi virnistäen ja nappasi taas muutaman maapähkinän hypähtäen hieman paremmin siihen sängylle. Hän vilkaisi Remyn jalkaa ja katsoi sitten naista.
"Miten tuo jalkasi?" hän kysyi, "oletko paketissa vielä kuinka kauan? Lucasille ei tainnut käydä sodassa hullummin? Entä tiedätkö muista?" Hän itse ei ollut ehtinyt suuremmin tutkia sitä ketkä olivat missäkin kunnossa nyt! Kai se selviäisi kun palaisi töihin.. Minkä pitäisi tapahtua hyvin nopeasti.
"Hmmm.. Taidan palata töihin heti maanantaina," hän sanoi, "kun sitä Rabastanin juttuakin pitää alkaa tutkia.."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ke Helmi 12, 2014 9:18 pm

" Se voi oikein hyvin. Olen juonut luurankokoa ja voi olla että huomenna jo ehkä uskaltaisi yrittää laskea painoa jalalle", Remy sanoi ja taputti hieman jalkaansa. Pitäisi raahautua vielä Mungoon poistattamaan kipsi.
Hän jätti kuitenkin kertomatta ketä oli kaiken tämän takana. Ihan sen takia, että keskustelun tarvitsisi palata Lestrangeihin.
" Ei. Lucas selvisi vain muutamalla naarmulla, mutta se taisi myös onnistua välttämään sodan aikana vihamiesten hankkimisen", hän sanoi. Flint nyt oli saanut oman kostonsa jo ennen Tylypahkan mättöä.
" Minä en", Remy sanoi naurahtaen, " Lucas ehdotti lomalle lähtemistä ja me nyt sitten suunnataan Floridaan ja matkalle läpi yhdysvaltojen kun paranen".
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ke Helmi 12, 2014 10:18 pm

"Lomalle?!" Leticia älähti kamalan kateellisena Remyn kerrottua Lucasin luvanneen tuolle lomareissun.. Ja vielä Floridaan!
"Toisaalta olette te sen kyllä ansainneet," hän kuitenkin myönsi naurahtaen, "Floridassa on ihanaa!"
Leticia ja Remy istuivat ties kuinka kauan siinä sängyllä puhumassa sekä sodasta että sodan vierestä, miehistä ja miesten vierestä ja mistä nyt vielä. Pähkinöistä? Lopulta alakerrasta kuuluikin jo ääniä ja hetken päästä Lucas ilmestyi ovelle ja näytti kädessään olevaa vanhaa bensakanisteria.
"Matkalippunne.. Ei sinun, Leticia," hän naurahti, "matkalippunne Australiaan, Floridaan ja takaisin Lontooseen." Hän asteli huoneeseen.
"Australiaan?!" Leticia älähti kääntäen katseensa Remyyn, "puhuit vain Floridasta!"

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ke Helmi 12, 2014 10:23 pm

Remy käänsi katseensa ovelle kun Lucas tuli takaisin. Ja mukanaan miehellä oli bensakanisteri joka tuon mukaan oli matkalippu heidän lomalleen ja takaisin.
" Ehdotin Australiaa, mutta oletin että ollaan menossa vain Floridaan", Remy sanoi naurahtaen ja käänsi katseensa hymyillen Lucasiin. Mutta kyllä hänelle kelpaisi molemmatkin samalle reissulle!
Hyvästeltyään Letician otti Remy sen kanisterin vastaan ja pyöritteli sitä käsissään.
" Koska meillä on lähtö? Ehtiiköhän tämä jalka varmasti parantua siihen mennessä", nainen kyseli ja pohti.
" Toisaalta vaikka ei olisikaan niin me lähdetään silti! Voin yhtä hyvin maata Australiassakin kuin täällä".
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ke Helmi 12, 2014 10:42 pm

"No sinä halusit Australiaan," Lucas puolustautui, "ja minä sanoin että mihin vain haluat." Hän laski bensakanisterin seinän viereen ja käänsi sitten katseensa naisiin. Leticia virnisti ja kääntyi sitten vielä halaamaan Remyä.
"No pitäkää hieno loma," hän sanoi, "ja pistät pöllöä aina välillä!" Hän nousi naurahtaen ylös ja hyvästeltyään vielä Lucasin, lähti hän kotiin hoivaamaan omaa miestään.
Lucas katsoi Letician perään hetken ja asteli sitten sängyn luo päästen viimein kellimään Remyn kanssa!
Remyn kysyessä koska porttiavain lähtisi, Lucas kaivoi taskustaan lapun jonka oli saanut porttiavaimen kanssa.
"Tässä lukee että maanantaina kello 10.12," hän kertoi, "ja siitä kaksi viikkoa niin se lähtee Vegasiin. Ja seuraavan kerran se lähtee Lontooseen, joten meidän pitää ilmiintyä Vegasista Floridaan. Mutta ne porttiavainvirkailijat sanoi että se onnistuu kyllä." Hän käänsi katseensa Remyyn ja mietti hetken, kunnes hymyili.
"Etköhän sinä pääse kipsistä eroon ennen maanantaita," hän sanoi, "käydään vaikka huomenna Mungossa? Ne voi varmasti antaa jotain vahvempaa jos näyttää siltä ettei se parane maanantaihin mennessä."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ke Helmi 12, 2014 11:20 pm

Remy laski kanisterin käsistään ja nyökkäsi hieman. Parempi olisi päästä tai hän lähtisi puolikuntoisena matkaan.

Asiasta ei kuitenkaan tarvinnut murehtia kuin sunnuntaihin jolloin Remy vihdoin sai sen kipsin pois. Parantajan mukaan hänen jalkansa oli hyvin parantunut. Niin sitä sitten oikein iloisin mielin ryhdyttiin pakkaamaan tavaroit sunnuntai iltana ja nukkumaan mentäessä ei sitä olisi millään meinannut nukahtaa.
Onneksi kuitenkin koska aamulla herätys niin aikaisin, etät ehdittäisiin jotain vielä syödä ja heittää pöllöt pihalle. Cashew nyt pärjäisi ulkonakin, mutta Ruki takuulla osaisi mennä majailemaan vaikka Maxin nurkkiin jos alkaisi pihalla elämä olemaan liian hurjaa sen makuun.
Kellon lähestyessä uhkaavasti aikaa jolloin porttiavain veisi heidät Australiaan olivat he tavaroineen valmiina sen luona ja kun kanisteri viimein kiskoi heidät matkaan ei se kamala tunne edes ollut niin kamala kun tiesi mihin sitä oltiin menossa.

He päätyivät jollekkin rannalle eikä Remy voinut olla nostamatta niitä aurinkolaseja silmiltään. Koska jossakin siellä merien takana laski aurinko niin kauniina. Se oli kyllä kaunis näky eikä hän ollenkaan tajunnut sitä, että he olivat juuri heränneet ja tupsahtaneet jonnekkin missä oltiin juuri valmistautumassa nukkumaan menemiseen.
" Kaunista", hän sanoi ja kohotti hymyillen katseensa Lucaasiin samalla kun asetteli niitä aurinkolaseja hiuksiinsa.

Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ke Helmi 12, 2014 11:34 pm

Ne pari päivää siinä välissä menivät Lucasin mielestä melko nopeasti ja pian sitä oltiinkin jo pakkaamassa kamoja ja suuntaamassa bensakanisterin voimin kohti Australiaa.. ja sen laskevaa aurinkoa.
Lucas katseli ympärilleen hetken aikaa ja hymyillen käänsi sitten katseensa Remyyn tuon ihastellessa auringonlaskua. Hän laski tavarat käsistään ja kaappasi Remyn sitten syliinsä ja suukotti tuota.
"Sinä olet kaunis," hän totesi ja veti sitten toisen kätensä taskustaan.
"Haluaisitko tämän takaisin?" hän kysyi hymyillen ja nosti naisen nähtäväksi sormuksen, jonka tuo oli joskus jättänyt hänen työpöydälleen. Ehkä hän olisi voinut odottaa parempaakin hetkeä, mutta jotenkin.. Ei hän sitten malttanutkaan. Ja miten hetken muka saisi paremmaksi? Remy ja auringonlasku Australiassa?
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   Ke Helmi 12, 2014 11:48 pm

Remy naurahti hieman Lucasin huomauttaessa hänen olevan kaunis. Naisen katse kääntyi hetkeksi takaisin niihin maisemiin kunnes Lucas taas puhui ja Remy käänsi katseensa takaisin mieheen ja sitten siihen sormukseen tuon kädessä.
Hän ei osannut heti sanoa mitään, mutta tarttui sitten sormillaan siihen sormukseen ja kohotti hymyillen katseensa Lucasiin ennen kuin painautui lähemmäs voidakseen suudella miestä. Tottakai hän halusi!
Ennen sitä tyhmää eroa heillä oli ollut kaikki edessä. Yhteinen elämä, yhteisessä kodissa ... ehkä yhteinen perhe. Nyt se kaikki olisi taas mahdollista eikä hän halunnut jättää kokematta mitään.
" Tietysti haluan", Remy vastasi lopulta hymyillen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   To Helmi 13, 2014 12:04 am

Lucas katseli Remyä odottaen hetken, mutta sitten hän sai vastauksensa jo Remyn suudellessa häntä. Hän hymyili suudelman lomassa ja kietoi kätensä paremmin naisen ympärille. Hän saattaisi ehkä tukehtua onnellisuuden tunteeseensa.
Remyn vetäytyessä hieman kauemmas, tuo vielä antoi sanallisen vastauksensa ja Lucas otti sen sormuksen takaisin asettaakseen sen naisen sormeen. Hän katseli sitä hetken ennen kuin nosti katseensa taas Remyn kasvoihin. Hän nosti kätensä silittelemään naisen poskea ja suuteli naista.
"Rakastan sinua," hän sanoi. Hän oli ehkä sanonut sen aika monta kertaa viime aikoina, mutta hän tulisi hokemaan sitä Remylle vielä monta, monta vuotta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   To Helmi 13, 2014 12:21 am

Remy laski katseensa takaisin käteensä Lucasin pujottaessa sen sormuksen takaisin omalle paikalleen. Ole jotenkin hienoa miten Lucas oli kaiken tämän ajan säilyttänyt sen itsellään eikä vain heittänyt menemään.
" Minäkin sinua", hän vastasi ennen kuin kurotti suukottamaan miestä hieman uudelleen ennen kuin vilkaisi taas sormeaan.
Lucasilla näytti olevan omansakkin tallella. Voi olla että se oli ollut siinä kokoajan, mutta vasta nyt hän kiinnitti siihen huomiota.
" Onko meidän tarkoitus asua täällä rannalla?".
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   To Helmi 13, 2014 12:32 am

Remyn kysyessä oliko heidän tarkoitus asua rannalla, Lucas naurahti ja pudisti päätään.
"Ekai nyt sentäs," hän sanoi, "tässä lähellä on hotelli.. joka kyllä on rannalla, ei sen puoleen." Hän otti laukut kannettavakseen ja pienensi sauvallaan bensakanisterin taskuunsa jottei jästit ihmettelisi heitä turhan paljoa. Sitten hän tarttui Remyä kädestä ja lähti astelemaan rannalta asutuksen suuntaan.

Hetken päästä he saapuivat pienelle, parikerroksiselle hotellille ja Lucas asteli infoon. He saivat huoneen jokseenkin väsyneeltä vastaanottovirkailijalta. Jotenkin oli niin outoa että he olivat vasta heränneet! Tänä yönä tuskin nukuttaisi.
He nousivat toiseen kerrokseen ja Lucas avasi oven, minkä takaa heille paljastui pieni kahden hengen huone kylpyhuoneella ja parvekkeella.
"Kelpaako?" hän kysyi leveän hymyn kera ja katsahti Remyä samalla kun sulki oven heidän perässään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   To Helmi 13, 2014 12:39 am

Hotelli olisi kuulemma lähellä ja sinne he lähtivätkin kävelemään Lucasin saatua heidän porttiavaimensa piiloon. Ainakin hotelli sijaitsi hyvällä paikalla aivan rannan vierellä ja kun he viimein pääsivät huoneeseen asti se näytti oikein viihtyisältä! Heidän parvekkeensakkin osoitti juuri sinne rannan suuntaan.
" Kelpaa kyllä", Remy sanoi ja raahasi tavaransa sinne huoneeseen ja jätti laukun seinän vierelle.
" outoa että täällä on jo ilta vaikka vasta herättiin", hän huomautti astellessaan ikkunan luokse katselemaan pihalle. Tuskin se tarkoitti sitä että koko kaupunki olisi täydessä unessa vaikka ilta jo olikin.
" Lähdetäänkö heti tutkimaan paikkoja?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   To Helmi 13, 2014 8:22 am

Lucas asteli Remyn luo ikkunaan ja halasi tuota takaapäin. Remyn ihmitellessä miten outoa oli että nyt oli ilta eikä aamu, ei mies voinut olla naurahtamatta hieman.
"Niin.. En mäkään sitä ajatellut yhtään," hän myönsi, "vaikka saattoi se porttiavainvirkailija jotain mainita Australian aikataulusta.." Hän kohautti harteitaan huvittuneena ja suukotti hieman Remyn poskea.
"Ehdottomasti!" hän sanoi Remyn ehdottessa josko he lähtisivät samantien tutkimaan lähiseutua. Hän nappasi huoneen avaimet taskuunsa sekä lompakkonsa, johon oli vaihtanut paikallista jästirahaa.
"Onko nälkä?" hän kysyi katsahtaen Remyä samalla kun asteli ovelle, "tai no niin.. vastahan me syötiin aamiaista." Hän naurahti ja päästi sitten Remyn edellään ulos käytävään naksauttaen oven kiinni perässään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   To Helmi 13, 2014 6:45 pm

" Ehkä ei ihan vielä", Remy naurahti Lucasin kysyessä syömään menemisestä. Vaikka se aamiainen olikin ollut niukka ja nopeasti hotkittu ei sitä vielä malttaisi istua vain alas johonkin syömään. Remy asteli edeltä ulos ja oli kyllä hyvä, että ulkona oli niin lämmin edelleen. He lähtivät yhdessä käsikädessä kuljeksimaan ja katselemaan mitä sieltä lähiseuduilta löytyi.
Ilta kuluikin mukavasta siinä kävellessä ja kun lopulta alkoi tuntua siltä, että nyt voitaisiin syödä menivät he syömään. Sinä päivänä tai yönä sitä mentiin kyllä myös aikaisin sänkyyn koska olisi parasta herätä aikaisin myös että saisi rytminsä menemään maan mukaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Don't you ever leave me again   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Don't you ever leave me again
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 2Siirry sivulle : Edellinen  1, 2

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Remy ja Lucas-
Siirry: