PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Seikkailu Taikaministeriössä

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2
KirjoittajaViesti
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ma Joulu 16, 2013 12:01 am

Jeremy käänsi katseensa Gabrieliin ja miehen luvattua että he voisivat mennä lähti tuo pois. Ja Aidan näytti olevan sitä mieltä, että se oli tuon ansiota.
" Se pelkää Gabrielia", Jeremy paljasti isälleen kun Aidan oli raahaamassa tuoli voidakseen pestä kätensä. Nopeasti hänkin tunki samaan aikaan pesemään käsiään ja hetki siinä meni kun kumpikin yritti olla ensin pessyt tahmaiset sormensa.
Jeremy ravisteli märkiä käsiään ja pyyhki niitä nopeasti viittaansa ennen kuin jo juoksi käytävälle odottelemaan muita.
Isän ollessa mukana eivät ne käytävät enää niin hurjilta ja pitkiltä tuntuneet. Isä kun tiesi mihin suuntaan piti aina kääntyä ja he löysivät hissit nopeasti. Heidän piti kuitenkin kävellä niiden etsintäkuulutusten ohitse ja niiden kohdalla Jeremy kääntyi vilkaisemaan veljeään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ma Joulu 16, 2013 12:09 am

Lucas laski katseensa Jeremyyn tuon kertoessa Aidanin pelkäävän Gabrielia eikä oikeastaan yllättynyt. Lämmin hymy nousi hänen kasvoilleen ja hän patisti veljeksistä vanhemmankin käsien pesulle. Kai se oli ihan ymmärrettävää että Aidan hieman kammoksui Gabrielia, vaikka se mies oli kyllä yksi niistä joita ei todellakaan tarvinut pelätä. Missään muotoa. Kai se oli se miehen ulkonäkö sitten. Se nyt herätti kummaksuntaa aikuisissakin.

Kun pojat olivat saaneet kädet pestyä, Aidan katsoi Jeremystä mallia ja pyyhki hänkin kätensä viittaansa. Lucas huokaisi hieman ja patisti nuoremmankin pojan käytävään.
"Käydään hakemassa mun viittani myös ja sitten lähdetään suoraan Noidankattilaan ja sitäkautta Viistokujalle," hän sanoi.
Kun he ohittivat niitä etsintäkuulutuskuvia, Aidanin oli pakko kävellä Jeremyn toisella puolen hieman piilossa niiltä katseilta. Näkivät ne tai eivät, hän ei halunnut ottaa sitä riskiä että ne näkisivät hänet!
Lucas nappasi viittansa työhuoneestaan ja sulki sitten oven perässään.
"Joko tiedätte minkä makuisia jäätelöitä haluatte?" hän kysyi pojilta samalla kun lähti suuntaamaan hisseille ja veti viittaa niskaansa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ma Joulu 16, 2013 12:16 am

Jeremy käänsi itse katseensa takaisin niihin ilmoituksiin, mutta pysytteli siinä niiden ja Aidanin välillä koko matkan. Etteivät ne vain näkisi enää Aidania, vaikka eivät ne mitään näkisi muutenkaan. He hakivat isän viitaan ja lähtivät sitten kohti hissejä.
" Suklaa!", Jeremy heti vastasi. Se oli kaikkein paras eikä siihen kyllä koskaan kyllästynyt vaikka sitä söisi monta litraa.
Ja aina sitä voisi yrittää napata Aidanilta hieman jos tuo ottaisi eri jäätelöä kuin hän. Niin sitä tulisi maistaneeksi aina jotakin erilaista samalla.
Hissien luona Jeremy antoi Aidanin painaa hissin tulemaan heidän luokseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ti Joulu 17, 2013 8:34 pm

"Minä ainakin otan suklaasammakkojäätelöä jokamaunrakeilla ja toffeerinkuloilla!" Aidan ilmoitti Jeremyn tyydyttyä vain suklaajäätelöön, "ja haluan sen punaiseen kuppiin ja sitten semmoisen sinisen sateenvarjon!" Lucas pudisteli päätään huvittuneena mutta nyökkäsi molemmille.
"No minä lupasin jäätelöt joten mitä tahansa," hän naurahti, "minä taidan kuitenkin ottaa myös sen suklaan."
Aidan kiiruhti painamaan hissin nappia kun he niiden luo pääsivät ja pian hissi huristeli paikalle.
"Minusta on kiva kuvitella että ollaan autobotin kyydissä kun mennään näillä his-seillä-ääää-ääh.." poika selitti hissin lähtiessä lujasti liikkeelle kesken kaiken. Lucas piti pojan hihasta hieman kiinni ettei tuo sinkoilisi pitkin hissiä.

"Oletko Jeremy varma että vain suklaa riittää?" Lucas kysyi heidän päästyään Vahvahqolle, "et halua mitään jokamaunrakeita tai kermavaahtoa sen kanssa?" Hän katseli niitä annoskuvia tiskin yläpuolella ja kun heidän vuoronsa tuli, tilasi hän itselleen sen pelkän suklaan.
"Mulle suklaasammakkojäätelöä jokamaunrakeilla.. paitsi pahoja rakeita en halua.. ja toffeerinkuloita!  Ja mansikkakermavaahtoa!" Aidan kertoi kurkotellen naamaansa tiskille. Lucas katsahti myyjää hymähtäen ja käänsi sitten taas odottavana katseensa Jeremyyn, josko poika sittenkin haluaisi jotain muuta annokseensa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ke Joulu 18, 2013 1:29 pm

Aidanin jäätelössä tulisi olemaan vaikka mitä. Ihme jos ei matkalla tuo keksisi vielä muutaman lisukkeen lisää jotta jäätelö näyttäisi oikein mahtavalta. Jeremy kuitenkin oli päättänyt ottaa vain suklaan.

Kuitenkin kun he pääsivät perille ja Aidan valitsi vielä mansikkakermavaahtoa niin eipä Jeremykään voinut olla ottamatta sitä. Aivan tavallinen suklaa kun alkoi tuntua hieman tylsältä pikkuveljen megasuper annokkeen verrattuna.
" Mä otan myös kermavaahtoa", hän ilmoitti äkkiä ennen kuin olisi liian myöhäistä. Onneksi kermavaahtoa ehti vielä saada. Aidanin jäätelö oli kaiken kirjava ja Jeremy pohti, että mahtoivatko ne oikeasti lajitella jokamaun rakeet niin, että tiesivät ettei mikään olisi pahaa. Niinhän Aidan sen oli tilannut!
Jeremy istui pöytään joka oli lähellä ikkunaa koska siitä näki kaiken mitä Viistokujalla tapahtui. Oli kivaa seurata kaikkia niitä ihmisiä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ke Joulu 18, 2013 1:42 pm

Ei jäätelöannosten tekijä tietenkään voinut mitenkään valita pahoja jokamaunrakeita pois annoksesta, koska se oli vain mahdotonta. Kyllä mies nyt yritti hieman katsoa ettei kaikista epäilyttävimmän näköiset menneet annokseen koska annoksen saaja oli pieni poika, mutta olihan se silti mahdotonta varmistaa. Punainenkin saattoi olla vaikka mansikkaa tai chiliä!!
Jeremyn tilattua annokseensa vielä kermavaahtoa, Lucas maksoi ne ja he lähtivät ikkunapöytään odottelemaan niitä jäätelöitään.
"Voiei!" Aidan parahti, "unohdin sanoa että haluan sen punaiseen kuppiin!" poika pyörähti katsomaan valmistuvia annoksia. Jos se ei olisi punaisessa kupissa, se ei olisi Optimus Prime-annos.
"Jos se ei ole punaisessa kupissa niin seuraavalla kerralla sitten," Lucas sanoi, "olemme tehneet jo tilauksen eikä sitä nyt niin vain voi enää alkaa muuttelemaan."
Hetken päästä annokset saapuivat ja Aidanin kuppi ei ollut punainen vaan vihreä. Poika huokaisi hieman, mutta nappasi sitten vadelman makuisen jokamaunrakeen siitä annoksensa päältä ja samantien se värin tärkeys unohtuikin!
"Onko sulla pelkkää kermavaahtoa vai mansikkakermavaahtoa?" Aidan kysyi vilkaisten Jeremyn annosta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ke Joulu 18, 2013 1:59 pm

Jäätelöannosten tullessa oli Aidanin jäätelö vihreässä kupissa. Onneksi hänenkään ei ollut punaisessa koska Aidan olisi varmaan keksinyt keinon jolla he olisivat voineet siirtää jäätelöt toistensa kippoihin.
" Mansikkaa", Jeremy sanoi ja lusikoi kermavaahtoa suuhunsa. Se oli kyllä ollut hyvä valinta! Sopi hyvin suklaajäätelön kanssa.
" Ehkä tänne tulee joskus muitakin kermavaahtoja. Vaikka suklaakermavaahto tai mustikkakermavaahti", hän ehdotti. Olisi kivaa jos olisi paljon kermavaahtoja joista valita annokseensa.
" Eikö ole vielä tullut pahanmakuista?", hän kysyi samalla kun melkein odotti, että Aidanin jokamaunrakeiden seasta löytyisi jokin jalkahien tai homeen makuinen karkki.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ke Joulu 18, 2013 2:15 pm

"Uuuu se olisi hienoa!" Aidan hihkaisi lapioiden sitä annostaan suuhunsa, "semmonen megaupee kone millä voisi sekoittaa kaikkia mahdollisia makuja kermavaahtoon!!" Vau. Se olisi kyllä upea! Se kuulosti vähän siltä että se voisi olla autobottien keksintö. Tosin ne söisivät vain öljyjäätelöä öljyvaahdolla...
"Mustikkakermavaahto kuulostaa hyvältä," Lucas sanoi, "se olisi varmaan sinistäkin!" No eihän mustikoista sinistä vaahtoa tulisi, mutta varmaan lapsien mieliksi se värjättäisiin tavalla tai toisella siniseksi.

Jeremyn kysyessä oliko tullut pahanmakuista jokamaunraetta, Aidan pudisti päätään naama kermavaahdossa.
"Ei ole," hän sanoi, "mutta sanoin että ei saa laittaa pahanmakuisia. Se ei olisi kivaa."
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ke Joulu 18, 2013 2:29 pm

" OOh.. sininen kermavaahto olisi tosi siistiä", Jeremy intoili, " se olisi vähän kuin.. korpinkynsien kermavaahto ja tää on... rohkelikkojen kermavaahto". Sitten pitäisi tottakai saada banaani kermavaahtoa ja päärynäkermavaahtoa!

" Et sä voi pussistakaan tietää mitä sieltä tulee vaikka haluaisit vaan hyvät", Jeremy huomautti kun Aidan ei vielä ollut saanut mitään pahan makuista. Hän ei pitänyt jokamaun rakeista yhtään. Juurikin sen takia, että hän sai aina jonkun pahan sieltä. Ehkä hän voisi laittaa tulevaisuudessa Aidanin nuolaisemaan kaikkia ensin ja syödä sitten niitä turvallisesti jos tulisi hyviä!
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   To Joulu 19, 2013 12:11 am

"No en voikkaan mutta minä olenkin vasta viisi!" Aidan puolustautui, "tuo setä on vaikka kuinka vanha! Hän varmasti osaa valita vain hyvät.." Tottakai sen voisi oppia! Valitsemaan jokamaunrakeista vain ne parhaimmat.
Lucas kuunteli kaksikon sananvaihtoa ja vilkaisi sitä miestä tiskin takana Aidanin puhuessa tuosta. Vaikka kuinka vanha! Voi luoja, hän nyt oli vielä rutkasti vanhempi kuin se mies tiskin takana!
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   To Joulu 19, 2013 12:16 am

Jeremy käänsi katseensa siihen mieheen Aidanin vedotessa siihen, että mies oli niin vanha että varmasti osasi valita niitä rakeita.
" Katsotaan vaikka, että siellä on joku paha", Jeremy sanoi ja nappasi lusikkaansa lähimmän rakeen veljensä annoksesta. Se ei näyttänyt ulkoisesti yhtään pahalta. Rae kun oli kivan oranssin värinen eikä mikään epäilytävän ruskeanvihreä.
Hetken aikaa Jeremy sitä jokamaunraetta tapitti kunnes uskalsi sen suuhunsa laittaa. Hän oli jo valmistautunut sylkäisemään sen pois, koska hän ei koskaan saanut mitään hyvän makuista mutta ei se osottautunutkaan huonoksi.
" Mmh.. mandariinin makuinen", hän sanoi ja vilkaisi uudelleen sitä velhoa joka heidän annoksensa oli tehnyt.
" Se on aika taitava valitsemaan. En minäkään osaisi. Voitko sä isä meillä lajitella kaikki huonot pois?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   To Joulu 19, 2013 12:23 am

"Ei varmana ole!" Aidan puolusti edelleen kiivaasti ja antoi vasten normaalia käytöstään, Jeremyn ottaa yhden niistä karkeista. Ihan vain jotta tuo näkisi ettei niissä ollut mitään pahoja!
Sekä Aidan että Lucas tapittivat Jeremyä odottavasti pojan viimein viskatessa sen oranssin rakeen suuhunsa. Lucas ei välttämättä olisi noista kaikista valinnut juuri sitä oranssia.
Mutta ilmeisesti se oli hyvänmakuinen!
"Siinäs näet!" Aidan sanoi varmana siitä että oli oikeassa. Olihan se nyt jo nähty kerran Jeremykin sai hyvänmakuisen karkin! Yleensä kun tuo sai vain ne pahat.
Jeremyn kysyessä isältään voisiko tuo jatkossa lajitella pahanmakuiset pois, Lucas naurahti hieman mutta pudisteli pahoittelevasti päätään.
"En usko että osaan," hän myönsi, "minusta tuntuu että täällä henkilökunta on saanut siihen jonkunsortin koulutuksen.. Eikä aurorien koulutukseen kuulu jokamaunrakeiden tunnistam-.."
"ÄÄÄÄ!!!" Aidan pärähti, sylkäisi karkin äkkiä pois suustaan ja pyyhki suunpieltään.
"Se oli parsakaalia!!" hän huusi ja osoitti lattialle tipahtanutta karkkia, "hyi yök minä vihaan parsakaalia!" Lucas vilkaisi nopeasti tiskin suuntaan ja käski sitten poikaa rauhoittumaan koska kaikki tuijottivat heitä. Eikä vähiten se mies tiskin takana.
"Mutta kun minä pyysin että se ottaa pahat pois!" Aidan marisi surkeana.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   To Joulu 19, 2013 12:31 am

Pakkohn se oli myöntää sitten, että täällä osattiin hommansa. Harmi ettei isää kuulemma oltu koulutettu sellaiseen hommaan. Jos isä olisi varmistanut, että saataisiin vain hyviä jokamaunrakeita niin sitten hänkin uskaltaisi niitä syödä jatkossa.
Kuitenkin yllättäen Aidan sylkäisikin itse yhden rakeen suustaan, valitellen että se oli maistunut parsakaalilta.
" Taidettiin iloita ihan liian aikaisin", Jeremy naureskeli Aidanin meuhkatessa parsakaalin makuisesta rakeesta kovaan ääneen.
" Ei niitä taida oikeasti kukaan osata lajitella", hän sitten sanoi, ".. se kai niiden juttu onkin. Ettei koskaan tiedä millon saa pahan". Silti hän ei niitä halunnut syödä. Kun vaihtoehtona olisi paljon muitakin parempia karkkeja.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Seikkailu Taikaministeriössä
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 2Siirry sivulle : Edellinen  1, 2

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Remy ja Lucas-
Siirry: