PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Seikkailu Taikaministeriössä

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Seikkailu Taikaministeriössä   Ti Marras 05, 2013 4:47 pm

12.4.2011, tiistai

Se aamu oli kulunut leppoisasti, koska sitä ei ollut tarvinut hoputtaa kumpaakaan poikaa mihinkään suuntaan. Lucas oli koko aamun elänyt siinä uskossa että hänellä olisi tänään vapaapäivä ja hänen tarvitsisi vasta huomenna järjestää pojille jokin paikka missä nuo voisivat viettää päivän kun hän olisi töissä. Eli siis Liamin luona.
Mutta sitten ministeriön pöllö oli tullut koputtelemaan heidän ikkunansa taakse ja hieman vastahakoisesti Lucas oli päästänyt sen sisään. Koska Leticia ja Remy olivat Ranskassa, se tarkoitti myös sitä että taikalainvartijaosastolla oli sijainen johdossa. Hilda Hester.. Joka nyt ilmeisesti oli saanut auroriosaston jotenkin solmuun ja hänen apuaan tarvittaisiin. Pöllöparka oli joutunut lentämään väliä jo useamman kerran, koska hän oli yrittänyt selittää ettei pääsisi paikalle koska hänen piti vahtia poikia.
Lopulta pöllö oli näykkäissyt häntä vihaisesti sormesta niin että hänen oli etsittävä ihan laastari! Pöllö ei tullut enää takaisin ja hänen oli pakko luovuttaa.

"Jeremy, Aidan," hän asteli olohuoneen puolelle, "laittakaahan päälle. Minun täytyy lähteä käymään töissä ja te tulette mukaan. Voidaan sen jälkeen käydä vaikka jäätelöllä tai jotain." Hän vilkaisi ikkunaan. Ulkona satoi kaatamalla.
"Tai sitten käydä ostamassa jäätelöä ja syödä kotona," hän korjasi.
"Saanko autobottijäätelöä?" Aidan kysyi television äärestä. Poika tuijotti lastenohjelmia, muttei sentään Transformersia tänään.
"Emh.. Joo toki jos löydetään?" Lucas vastasi eikä hänellä ollut aavistustakaan mitä se autobottijäätelö nyt sitten muka olisi.
"Jeremy, kuulitko? Laita vaatteet päälle, lähdetään käymään ministeriössä!" Lucas huikkasi pojan huoneen suuntaan.
"Aidan, mene pukeutumaan," Lucas sanoi ja hänen yllätyksekseen Aidan nousi sohvalta tehdäkseen niin kuin hän sanoi. Niinpä Lucaskin lähti laittamaan parempaa päälle.

Mutta kun Lucas palasi takaisin olohuoneeseen, Aidan roikkui edelleen siinä sohvan käsinojalla ja tapitti telkkaria.
"Aidan," hän sanoi tiukasti ja samassa poika havahtui ja kiiruhti hänen ohitseen omaan huoneeseensa. Telkkarista tuli My Little Ponies ja juuri kun ne alkoivat laulaa, Lucas sulki telkkarin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ti Marras 05, 2013 5:13 pm

Jeremyllä oli ollut vaatteet päällä jo aikoja sitten. Siinä missä Aidan oli vain koko aamun katsellut piirrettyjä oli hän hengaillut omassa huoneessan ja pukeutunut ajoissa. Vaikka vielä tiennytkään että jonnekkin piti mennä ennen kuin isä tuli asiasta huutelemaan.

Kun Aidania hoputettiin laittamaan vaatteet päälle odotteli Jeremy jo ovella vaatteet niskassaan ja seuraili miten ulkona satoi. Tänään ei olisi päästy edes ulos joten oli kiva päästä jonnekkin.
" Ei mitään transformersjäätelöitä ole olemassa", poika hymähti veljensä pyytäessä jos saisi itselleen sellaisen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ti Marras 05, 2013 5:20 pm

Aidan tuhahti Jeremyn väittäessä ettei transformers-jäätelöitä ollut olemassakaan! Varmasti oli! He eivät vaan tienneet siitä.
"Miksi me mennään ministeriöön?" poika kysyi tullessaan paitaa yllensä vetäen huoneestaan. Lucas heitti työviittansa päälleen ja katsahti poikaa.
"Siellä on joku tapaus päällä ja ne tarvii mua hoitamaan sen," Lucas vastasi, "ei siinä kauaa pitäisi mennä."
"Vau!" Aidan hihkaisi, "mikä tapaus? Onko jotkut alienit hyökännyt?!" Lucas esti naurahduksensa ja hymyili pojalle kumartuen sitomaan tuon kengännauhoja.
"Ei nyt sentään," hän sanoi, "luulempa että tämä tapaus käsittää vain tylsiä paperihommia." Hän suoristautui ja käänsi katseensa sitten Jeremyyn.
"Noniin onko valmista?" hän kysyi, "tulkaahan sitten." Hän asteli takan ääreen ja kiitti mielessään hormiverkkoa, sillä ulkona vesisateessa kulkeminen kahden pikkupojan kanssa olisi ollut aivan hirveää.
Lucas heitti hormipulverit takkaan ja ojensi kätensä pojille astuen sitten takkaan.
"Taikaministeriö!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ti Marras 05, 2013 5:26 pm

Jeremy kurottautui hänkin ottamaan oman viittansa naulasta ja kun isä sitoi Aidanin kenkiä, kiinnitti hän sen viitan.
Aidan alkoi kyselemään jostakin alieneista, mutta ei sellaisia ollut oikeasti edes olemassa ja vaikka olisikin niin isä hoisi velhojen asioita. Aidan ei kyllä yhtään ajatellut.
" On valmista", hän vastasi ja he siirtyivät takan luokse. Isän heitettyä hormipulveria takkaan ilmestyi sinne vihreitä liekkejä jonne he sitten kaikki astuivat.

Yhdesä hujauksessa he olivat sitten Taikaministeriön atriumissa jossa oli siihen aikaan jo aika rauhallista. Kaikki kun olivat jo menneet työpisteilleen tai kadonneet kentälle omiin hommiinsa.
Jeremy irroitti kätensä isän kädestä ja lähti noiden perässä hisseille, että päästäisiin oikeaan kerrokseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ti Marras 05, 2013 5:37 pm

Kun he ilmestyivät atriumiin, Lucas päästi irti Jeremyn kädestä ja katsahti poikaa jotta varmistaisi tuon varmasti pysyvän mukana eikä katoavan mihinkään. Aidanin kädestä hän taas ei edes harkinnut päästävänsä irti. Hän ei halunnut tämän työpäivän venyvän kaikilla vain sen takia että ministeriössä oli yksi autobotti-lapsi irrallaan.
He pääsivät hisseille saakka joskin Lucasin piti melkein raahata Aidania mukanaan koska poika yritti kokoajan juosta tutkimaan paikkoja.
"Jeremy kato miten iso ukko!!" Aidan kiljaisi innoissaan osoittaen jotain aivan törkeän pitkää kaljua miestä, joka ei kyllä varmasti ollut täysin ihminen.
"Aidan.." Lucas sähähti ja vetäisi pojan nopeasti sinne hissiin.

"Dawson, hyvä kun tulit!" oli ensimmäinen asia mitä Lucas kuuli kun he saapuivat auroriosastolle.
"No ette antanut oikein vaihtoehtoja," Lucas naurahti, "odottakaa hetki, tulen ihan kohta." Hän ohjasi pojat työhuoneeseensa.
"Odottakaa täällä," hän sanoi, "tulen ihan kohta takaisin. Käyn vain selvittämässä mistä on kyse." Hän sulki oven takanaan poistuttuaan käytävään.
Aidan tapitti hetken isänsä perään ja huokaisi sitten turhautuneena ristien kätensä.
"Tylsää," hän sanoi, "mitä tehdään?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ti Marras 05, 2013 8:10 pm

Jeremy kääntyi katsomaan miestä jota Aidan osoitteli. Mies oli kyllä iso, mutta hän piti mölyt mahassaan. Isäkin kun oli jo Aidania sättinyt.

He päätyivät keskenään isän työhuoneeseen tuon mentyä tekemään töitään. Jeremy istui isänsä tuolille ja kohautti olkiaan Aidanin mitä he tekisivät.
"Isä käski odottaa täällä", hän sanoi ja vilkaisi veljeensä. Se tarkoitti siis sitä että istuttaisiin kiltisti siellä.
" Me vaan odotetaan.."

Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ti Marras 05, 2013 8:17 pm

Aidan huokaisi syvään ja istui siihen pöydän toisella puolella olevaan tuoliin valuen pian selälleen siihen istumaosalle. Hetken aikaa hän malttoi mielensä.
"Jos vaikka vain kurkataan ovesta jos näkyisi tuttuja!" hän ehdotti, "ei mennä mihinkään mutta vain vähän kurkataan?" Hän ei jäänyt odottamaan veljensä vastausta vaan nousi ja kipitti sitten nopeasti huoneen ovelle. Hän kurotti oven kahvaan ja kurkkasi käytävään.
"Isä on tuolla!" hän hihkaisi katsahtaen Jeremyä ja osoitti käytävän toiseen päähän, jossa isä puhui juuri paraikaa jonkun toisen miehen kanssa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ti Marras 05, 2013 8:31 pm

Jeremy kuikuili paikaltaan ja hipsi hänkin ovelle. Kun he näkivät isän hän kuitenkin palasi istumaan pöydän reunalle.
" Ei saatu mennä minnekkään", hän sanoi. ISä ei haluaisi heidän eksyvän minnekkään kauas ja katovan.
" Odotetaan. Ei sillä varmaan kauaa mee.."
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Ti Marras 05, 2013 8:39 pm

Aidan vilkaisi innoissaan Jeremyä tuon tullessa siihen ovelle, mutta samassa veli palasikin takaisin pöydän ääreen mutisten jotain siitä kuinka heidän pitäisi odottaa. Etteivät he saisi mennä mihinkään!
"Joojoo.." Aidan mutisi vastaukseksi ja kurkisti taas käytävään. Isä seisoi yhä siellä käytävän päässä sen jonkun miehen kanssa. Isällä oli kamala kasa papereita käsissään ja kolme lennokkia lenteli isän pään päällä.
"Tarkoittikohan se että ei saada poistua tästä huoneesta vai tarkoittikohan se ettei saada mennä pois auroriosastolta?" hän kysyi katsahtaen Jeremyä, mutta ennen kuin poika taas ehti vastata mitään..
"Menen kysymään!" Aidan ilmoitti ja samassa hän oli poistunut huoneesta. Käytävällä Aidan sai kuitenkin huomata että isä oli kadonnut sieltä käytävän päästä, joten hän pysähtyi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Su Joulu 15, 2013 8:43 pm

Jeremy oletti Aidanin jo luopuneen ideasta lähteä yhtään minnekkään siitä huoneesta, mutta ei tuo ollut. Isä ei ollut kyllä sanonut kovin tarkasti missä heidän pitäisi odottaa ja ennen kuin Jeremy ehti veljelleen mitään vastata oli tuo jo poistunut huoneesta.
Jeremy tapitti hetken veljensä perään miettien mitä hänen pitäisi tehdä. Pysyä siellä odottamassa vaiko mennä perään. Lopulta hän kuitenkin päätti, että parempi oli pysytellä Aidanin seurassa, ihan vain jo sen takia ettei veli vain eksyisi mihinkään.
" No kysyitkö?", Jeremy uteli tavoitettuaan Aidanin ja kääntyili ympäri nähdäkseen heidän isänsä siinä jossakin, mutta ei tuota enää näkynyt missään.
" Mihin isä edes meni?". Olisi outoa, että isä olisi vain jättänyt Aidanin siihen eikä passittanut takaisin hänen seuraansa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Su Joulu 15, 2013 8:53 pm

Aidan käänsi katseensa Jeremyyn tuon ilmestyessä siihen hänen viereensä ja pudisti päätään.
"En kysynyt, koska hän katosi!" poika oli heti kertomassa ja samassa Jeremy kyselikin jo että mihin isä sitten oli mennyt. Aidan käänsi katseensa takaisin sinne käytävän perälle, josta isä oli lähtenyt.. Niin. Jompaan kumpaan suuntaan!
"En tiedä!" hän sanoi, "hän ei kai huomannut minua. Olisi pitänyt huutaa.. Tule! Mennään etsimään hänet! Ei hän kaukana voi olla." Hän lähti juoksemaan käytävää pitkin eteenpäin odottamatta että Jeremy vastaisi mitä ja pysähtyi vasta päästyään käytävän päähän.

Aidan katseli molempiin suuntiin ja yritti päättää, kumpaan suuntaan isä oli mennyt. Hän yritti myös kuunnella kuulisiko isän jossain, muttei kyllä kuullut.
"Hmm.. Olen melko varma että hän meni tähän suuntaan," hän sanoi Jeremylle ja osoitti oikealle, "mennään sinne päin!" Eipä poika voinut tietää että isä oli tietysti mennyt juuri toiseen suuntaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Su Joulu 15, 2013 9:03 pm

" Olet niin pieni, että ei ole mikään ihme jos isä ei huomannut sinua", Jeremy huomautti eikä hänen auttanut kuin juosta taas Aidanin perään jotta he löytäisivät isän. Nyt sitä oli kuitenkin jo hänenkin mielestään unohtunut se, että oli pitänyt pysytytellä huoneessa. Ne käytävät kun lopulta olivat paljon jännempiä kuin isän työhuone ja eiväthän he edes kaukana olleet. Ihan siinä samalla osastolla kuitenkin ja isä voinut olla kaukana.

Kun tuli hetki päättää kahden suunnan välillä oli Aidan sitä mieltä, että he lähtisivät oikealle. Jeremy kuikuili kuitenkin katsomaan mitä vasemmalta puolelta löytyi, mutta sielläkään ketään näkynyt. He voisivat siis hyvin lähteä oikealle.
Eipä siellä ollut muuta kuin lisää huoneita, mutta puolessa välissä käytävää seinällä nökötti taulu jossa oli kaikenlaisia etsintäkuulutettuja velhoja ja noitia. Tottakai ne olivat todella mielenkiintoisia! Joidenkin naamat kun oli saattanut joskus nähdä päivän profeetassa kun äiti tai isä oli niitä selaillut. Nopeasti sitä oli ehtinyt ehkä lukemaan niiden nimetkin ja udella sitten mitä pahaa nuo olivat tehneet.
Harmi vain, että äiti ja isä eivät koskaan paljoa kertoneet. Aurorien työ kun oli niin jännittävää!
" Ehkä isä ottaa meidät joskus mukaan jahtaamaan jotakin pahaa velhoa", hän sanoi eikä vain saanut katsettaan irti taulusta
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Su Joulu 15, 2013 9:17 pm

"En minä ole pieni!" Aidan protestoi heti kädet vyötäisillään, "itse olet pieni!" Hän oli kuitenkin riemuissaan siitä että Jeremy lähti hänen peräänsä eikä viitsinyt enää valittaa että pitäisi palata takaisin ja että isä oli kieltänyt heitä poistumasta huoneesta! Ei isä varmaan ollut sellaista tarkoittanut.

Aidan hiippaili käytävää pitkin ja oli aivan liian lyhyt huomatakseen sitä etsintäkuulutustaulua. Niinpä hän kipitti sen ohi siinä missä Jeremy jäi tutkimaan sitä.
"Mitä Optimus Prime tekisi.." hän mutisi itsekseen ja kuvitteli olevansa Optimus Prime salaisella tehtävällä! Äkkiä Jeremy puhui ja hän pysähtyi kääntyen katsomaan veljeään. Sitten hän kipitti takaisin päin ja Jeremyn luo. Hän katsoi ylös sitä taulua ja hänen leukansa loksahti.
"Vaaaaau.. Joo!" hän hihkaisi, "kuka tuo on?!" Hän osoitti hurjan näköistä miestä jolla oli jylhä parta ja kamalan pelottavat silmät.
"Isä varmaan saa hänet kiinni."
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Su Joulu 15, 2013 9:34 pm

Jeremy ei ollut tajunnut Aidanin menneen jo edeltä. Tuo onneksi palasi takaisin ja Jeremy etsi katseellaan sen kuvan josta Aidan puhui.
" Se on Tomas Trenton", Jeremy luki kuvasta. Sen vieressä oli selvitetty myös miksi mies oli etsintäkuulutettu.
" .... se on käyttänyt kiellettyjä taikoja", hän sanoi ja laski katseensa Aidaniin. Oli siinä myös sanottu, että velho oli murhannut niillä muita mutta ei hän halunnut kertoa sitä veljelleen.
" Isä saa sen varmasti kiinni!", hän sitten sanoi ja lähti jatkamaan matkaa. Heidän pitäisi vielä löytää se isä täältä jostakin.

Osasto kuitenkin osottautui hyvin sokkeloiseksi paikaksi eikä isästä näkynyt jälkeäkään. Joku heidän ohitseen kiirehtinyt velho kyllä loi heihin pitkän katseen mutta ei pysähtyny sanomaan mitään joten eivät hekään kysyneet siltä neuvoja.
Ja sitten sitä oltiinkin tilanteessa jossa eteen tuli ovi.
" Osasto taitaa päättyä tähän..", hän pohti ja yritti löytää jotakin kylttiä tai jotakin mikä olisi asiasta kertonut, mutta ei hän sellaista nähnyt. Sellainen normaalisti oli siellä, mutta joku onneton harjoittelija oli sen juuri edellisenä päivänä räjäyttänyt ja uutta oltu vielä saatu tilalle.
Jeremy kääntyi katsomaan käytävään heidän takanaan ennen kuin lopulta työnsi sitä ovea hieman auki.
" Ei täällä ainakaan hissejä näy...". Hissit olisivat olleet varma, merkki siitä että osasto oli päättynyt siihen. Ehkä tämä oli vain jokin tavallinen ovi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Su Joulu 15, 2013 9:49 pm

Aidan kallisti hieman päätään ja tuijotteli sitä kuvaa Jeremyn kertoessa kuka se mies oli. Ei Tomas Trenton tietenkään sanonut hänelle mitään, vaikka mulkoili kyllä kamalan julmasti! Joskus oli hirveän pelottavaa kun kuvat liikkuivat velhomaailmassa.
"M-mennäänkö jo etsimään isää?" hän kysyi katsahtaen kovinkin pelottomana veljeään. Hän ei pitänyt tämän kuolonsyöjän ilmeestä. Aivan kuin se olisi juuri nähnyt hänet ja tulisi nyt etsimään häntä!
Kamalan pelottavaa.

Aidania pelotti edelleen hieman hänen kävellessään astetta vaitonaisempana veljensä vierellä. Hän vilkuili ovia ympärillään ja huoneisiin, mutta isää ei näkynyt missään. Lopulta heitä vastaan tuli ovi ja Jeremyn mielestä osasto loppui siihen. Aidan katsoi taakseen muttei halunnut palatakkaan, koska se kamala kuolonsyöjä näkisi hänet kuitenkin uudestaan. Eikä hän halunnut sitä ikkunansa taakse!
"Mennään sitten eteenpäin.." hän mutisi ja tunki Jeremyn ohi siitä ovesta, "ehkä isä meni käymään lakiosastolla.."
Oven takana oli vain uusi käytävä, mikä ei Aidanin mielestä poikennut mitenkään edeltävästä. Hän katsahti Jeremyä hieman ja nielaisi. Mutta sitten hän ajatteli taas Optimus Primea ja päätti että se autobotti oli niin cool ettei pelkäisi mitään kamalia.. karvanaamoja!
"Ehkä täällä jossain on joku jolta voi kysyä onko isää näkynyt," hän ehdotti ja viittoi Jeremyä mukaansa. Hän otti pari juoksuaskelta ja pysähtyi ensimmäiselle ovelle.
Pöydän takana istuva mies nosti katseensa ja tapitti häntä hetken. Aidan tuijotti tuota pari sekuntia ja juoksi sitten karkuun huutaen.
"Hei.. Aidan! Odota!" Gabriel hätkähti ja syöksyi sieltä pöytänsä takaa ovensuuhun, "Aidan!" Mutta Aidanista Gabriel oli pörröisen tukkansa ja mustan rotsinsa (silmänympäryksistä puhumattakaan) aivan liian pelottava ja niinpä poika vain vilkaisi taakseen ja juoksi sitten nopeasti kulman taakse.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Su Joulu 15, 2013 10:08 pm

Aidanin ehdottaessa, että he menisivät ovesta laski Jermey katseensa veljeensä ja oli jo väittämässä vastaan. Miten ehkä olisi kuitenkin parempi mennä takaisin ja kokeilla sitä toista käytävää, mutta Aidan ehti jo ovesta sisään.
Jeremy livahti pian perästä ja ehdotus siitä, että he etsisivät jonkun jolta kysyä apua oli oikeastaan ihan hyvä. Kaikki varmasti tuntisivat heidän isänsä ja tietäisivät missä tuo oli.

Eivät he kuitenkaan ehtineet pitkälle kun Aidan jo kurkkasi yhdestä avonaisesta ovesta sisään ja juoksi sitten huutaen karkuun.
Hänen huutonsa veljen perään kuitenkin hukkuivat siihen kun joku muukin huusi Aidanin nimeä ja huoneesta ulos pamahti pian mies jonka hiukset olivat hyvin hassut. Jeremy tapitti sieltä miehen takaa miten Aidan vilkaisi vielä taakseen, mutta katosi sitten kokonaan näkyvistä.
" Sä säikäytit sen!", Jeremy parahti ja kiersi tämän miehen eteen ja vasta silloin tunnisti kuka tuo oli. Hän oli joskus nähnyt Gabrielin Mischan kotona eikä tuo oikeasti ollut pelottava vaikka aika hurjalta saattoikin näyttää.
" Mun pitää mennä etsimään se. Isä suuttuu jos Aidan katoaa", Jeremy sanoi ja pinkoi jo veljensä perään. Olisi paljon tärkeämpää löytää ensin Aidan ja vasta sitten isä. Isä kun osasi kuitenkin löytää heidät jos ehtisi huolestumaan.
" Aidan!", hän huuteli veljeään päästyään sen kulman luokse minkä taakse Aidan oli ehtinyt livahtaa Gabrielia karkuun. Käytävä oli taas loputtoman pitkä ja täynnä ovia joiden takana oli ties mitä. Miten hän ikinä löytäisi Aidanin..

" Aidan! Se oli vain Gabriel", Jeremy huhuili samalla kun työnteli joitakin niistä ovista auki. Kaikki niistä ei edes auennut, mutta ei hän uskonut, että Aidan olisi tajunnut lukita itseään mihinkään jumiin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Su Joulu 15, 2013 10:18 pm

Gabriel käänsi katseensa pois Aidanin kadonneesta selästä kuullessaan äänen ja huomasi Jeremyn.
"En mä tark--," mies aloitti mutta poika oli jo ilmoittanut että Aidan pitäisi löytää tai noiden isä suuttuisi.
"Mitä te edes teette täällä!" Gabriel huusi Jeremyn perään muttei tuo näyttänyt häntä kuuntelevan. Hän huokaisi turhautuneena ja päätti että olisi parasta etsiä Lucas jostain ja ilmoittaa miehelle että tuon pojat suunnistivat kohti lakiosastoa. Kai Lucas oli sentään tietoinen että pojat olivat ministeriössä?!

Aidan oli kiiruhtanut käytävää pitkin minkä jaloistaan pääsi ja yrittänyt päästä huoneisiin, mutta niiden ovet olivat lukossa. Lopulta hän oli saanut yhden oven auki ja syöksynyt piiloon luutakomeroon. Ja jonkun ison laatikon taakse. Siellä hän kyyhötti ja tapitti suljettua ovea. Hui kamala että hän oli säikähtänyt!
"Mitähän Optimus.. Ei Optimus Prime olisi tällä lailla säikähtänyt!" hän mutisi itsekseen, "mutta sillä onkin tykkejä.. minulla ei ole." Hän huokaisi surkeana.
Äkkiä hän kuuli käytävältä veljensä äänen ja hänen ilmeensä kirkastui. Nimi Gabriel ei kyllä sanonut hänelle juuri sen enempää kuin se jo unohdettu kuolonsyöjän nimi.. Mutta Jeremy tuntui rauhalliselta.
Aidan rämisteli sieltä laatikon takaa ovelle ja raotti sitä vähän.. Ja näki veljensä.
"Se ei ollut kuolonsyöjä?" hän kysyi varmistaen, "se oli ihan sen näköinen. Musta tukka ja kaikkea.."
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Su Joulu 15, 2013 10:28 pm

Jeremy sulki aina oven sen jälkeen kun oli kurkannut sisään. Aidania ei vain näkynyt missään! Miten kauas tuo oli okein ehtinyt juoksemaan.
Hän oli jo jatkamassa matkaansa käytävää pitkin kun kuuli Aidanin äänen ja kääntyi ympäri. Ja siinä tui kuikuili yhden oven raosta kysellen jotakin kuolonsyöjistä.
" Gabriel? Kuolonsyöjä?", hän toisti ja naurahti hieman. Ehkä Gabriel sitten oli hieman näyttänyt samalta kuin ne velhot siellä taululla. Harvemmin sitä oli aurorit noin hurjan näköisiä!
" Ei se ole kuolonsyöjä", Jeremy vakuutteli ja pörrötti hieman veljensä hiuksia. Gabriel olisi kyllä voinut tietää missä isä oli, mutta... ei se ollut käynyt mielessä juuri sillä hetkellä kun hän oli lähtenyt Aidanin perään.
" Se on aurori. Meidän kannattaa varmaan mennä takaisin päin. Gabriel ehkä tietää missä isä on", Jeremy ehdotti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Su Joulu 15, 2013 10:45 pm

Aidan laski hieman katsettaan ja jos olisi ollut koiranpentu, olisi luimistellut hieman korviaan. Jeremyä tuntui huvittavan se että hän oli pelästynyt Gabrielia. Eihän hän edes tiennyt kuka Gabriel oli, mutta onneksi Jeremy taisi tietää.
"Hän näytti hirmu pelottavalta.." hän mutisi ja samassa Jeremy pörrötti hänen jo valmiiksi sekaista tukkapehkoaan, jolloin lähes automaattinen reaktio oli yrittää päästä karkuun veljen kättä.
Jeremyn ehdottaessa takaisin päin menoa, Aidan nyökkäsi hieman epäröiden mutta lähti sitten seuraamaan tuota kuitenkin.
"Jeremy.." hän aloitti hetken päästä, "kun valokuvat liikkuu.. ja Tylypahkassa on kuulemma niitä taulujakin, jotka näkee ja kuulee.. ja voi välittää viestejä.. Niin näkeekö valokuvatkin?" Se kuolonsyöjä siinä kuvassa pelotti häntä yhä.
"Se Tom.. mikäolikaan.. se kuolonsyöjä katsoi suoraan minuun," hän mutisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Su Joulu 15, 2013 10:56 pm

Aidanin suostuttua hurjasta Gabrielista huolimatta lähtemään takaisin tuon luokse lähtivät he matkaan. Ehkä Aidan ei pitäisi Gabrielia niin pelottavana jos näkisi tuon nyt uudestaan ja ihan kunnolla.
Kun Aidan kyseli oliko se kuolonsyöjä etsintäkuulutuksessa nähnyt tuon. Samalla tavalla miten taulut näkivät... hymyili Jeremy hieman. Ei hän kuitenkaan voinut nauraa, koska asia selvästi vaivasi Aidanin mieltä.
" Eivät ne näe", hän tiesi kertoa, " sitä voi ajatella vähän kuin... television kuvat! Ne kyllä liikkuu ja näyttää välillä katsovan sua, mutta ei ne näe samalla tavalla kuin taulut". Niinhän se oli. Valokuvien ihmiset eivät voineet lähteä minnekkään toisiin valokuviin tai nähdä heitä. Kyllä ne taisivat kehyksien taakse piiloutua, vilkutella ja ilveillä, mutta siihen se sitten jäikin.
" Onhan sinustakin kotona valokuvia. Etkä näe niiden kautta mummolaan", Jeremy vielä lisäili keksittyään lisää esimerkkejä.

Heidän päästyä Gabrielin huoneen luokse takaisin ei miestä kuitenkaan enää näkyny missään. Jeremy asteli sisälle huoneeseen, mutta Gabriel oli tainnut lähteä jonnekkin. Auroreilla oli kuitenkin välillä aika kiire.
" Pitäisiköhän meidän vain odottaa täällä", Jeremy pohti ja käänsi pöydällä olevan valokuvan niin, että näki sen. Siinä oli joku nainen.
" Ehkä Gabriel vielä tulee takaisin ja voidaan laittaa se etsimään isä".
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Su Joulu 15, 2013 11:04 pm

Jeremy kertoi etteivät valokuvien henkilöt voineet nähdä ketään ja perusteli kyllä asiansa oikein hyvin. Aidan kuroi heidän välimatkansa umpeen ja jäi astelemaan Jeremyn vierelle.
"En kyllä näekkään.." hän totesi pohdiskellen, "vaikka olisihan se siistiä.." Oli kyllä hyvä jos valokuvat eivät nähneet heitä. Se olisi ollut aivan liian pelottavaa eikä ehkä edes Optimus Prime olisi selvinnyt siitä järkytyksestä.

He palasivat takaisin Gabrielin työhuoneeseen mutta sitä pelottavaa miestä ei näkynyt enää missään. Aidan oli oikeastaan aika helpottunut siitä.
"Eikö.. eikö voida vain palata isän huoneeseen?" hän ehdotti, "sieltä isä löytäisi meidät varmasti.." Hän asteli takaisin huoneen ovelle ja vilkaisi molempiin suuntiin, mutta ketään ei kyllä näkynyt. Se oli outoa.
"Missähän äidin työhuone on," hän mietti. Vaikkei äiti ollutkaan nyt töissä! Hänen oli vähän ikävä äitiä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Su Joulu 15, 2013 11:15 pm

Jeremy kääntyi nojailemaan siihen pöytään, mutta asteli sitten hänkin ovelle. Hän ei ollut varma osasiko enää edes takaisin isän työhuoneen luokse. Ei hän kuitenkaan halunnut sitä myöntää ääneen. Jos vaikka Aidan säikähtäisi, että he olisivat pahasti eksyneet.
" Äiti on sanonut, että se on lähellä huonetta josta saa kahvia ja pullaa", Jeremy sanoi ja palasi takaisin käytävälle. Ovissa oli nimikyltit joten he voisivat yrittää löytää äidin huoneen näiden vihjeiden avulla.

Siellä minne Aidan oli juossut ei ollut näkynyt kahvihuoneita joten Jeremy lähti toiseen suuntaan. Matkalla oli paljon avonaisia ovia ja huoneissa ihmisiä tekemässä töitä suurien paperipinojen takana. Eivät nuo siis heitä ehtineet näkemään.
" Täällä!", Jeremy huikkasi ja viittoili Aidania kiirehtimään. Hän oli löytänyt huoneen jossa oli suuri pöytä ja sillä kuppeja. Ei täällä siis ainakaan töitä tehty vaan sen oli pakko olla se kahvitteluhuone.
" Täällä on pullaakin", Jeremy innostui ja kiipesi yhdelle tuolille. Kukaan ei ollut sillä hetkellä viettämässä taukoa joten Jeremy saattoi rauhassa kurottaa pussista kaksi pullaa ja ojentaa niistä toisen veljelleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Su Joulu 15, 2013 11:33 pm

Aidan piristyi hieman kun Jeremy kertoi tietävänsä suurinpiirtein missä äidin työhuone sijaitsi.. ja veljen vielä mainitessa että siinä lähellä olisi pullaakin!
"Vau! Mennään etsimään!" hän hihkaisi ja lähti jo käytävään odottaen kuitenkin tällä kertaa että Jeremy seuraisi eikä hän jäisi taas yksin.

Hetken aikaa he saivat pyöriä ympyrää käytävillä, mutta sitten Jeremy taisi löytää etsimänsä. Aidan hihkaisi ja juoksi veljensä luo.. Ja haistoi jo tuorean pullan siinä käytävällä.
"Pullaa!" hän hihkaisi ja juoksi Jeremyn perässä pöydän ääreen. Hänen nenänsä ylettyi juuri ja juuri pöydän reunalle ja hän näki sen korin, josta Jeremy otti heille pullat.
"Omnom! Hyvää!" hän hihkui ja koko kuolonsyöjät olivat poistuneet hämärtämästä hänen pientä mieltään.
"Olisihan se pitänyt tietää että täältä ne riiviöt löytyvät!" kuului äkkiä isän ääni ja Aidan käänsi pullaisen nassunsa isään.
"Isä!" tuo hihkaisi niin että muruja lenteli suusta. Isä ei kuitenkaan näyttänyt vihaiselta. Pikemminkin huvittuneelta.
"Olette ihan äitiinne tulleet," hän sanoi kumartuen poikien luo, "senkin voi löytää aina täältä kahvihuoneesta." Hän pörrötti hieman poikien päitä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Su Joulu 15, 2013 11:45 pm

Pullat olivat kyllä todella hyviä ja ellei isä olisi ilmestynyt paikalle olisivat he varmasti tyhjentäneet koko pussin tuota odotellessa.
Jeremy naurahti hieman isän sanoessa heidän tulleen ihan äitiin.
" Me yritettiin löytää äidin huonetta, mutta löydettiinkin sitten pullat", hän kertoi samalla kun mutusteli sitä pullaansa. Isä ei onneksi näyttänyt olevan heille yhtään vihainen. Ei siis ollut tainnut olla ihan kiellettyä lähteä seikkailemaan.
" Ollaanko jo lähdössä? Mennäänkö me vielä sinne jäätelölle?", Jeremy uteli. Pitihän sitä nyt varmistaa ettei jäätelö reissua oltu menetetty.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   Su Joulu 15, 2013 11:55 pm

Lucas käänsi katseensa Jeremyyn tuon kertoessa että pojat olivat yrittäneet löytää äitinsä työhuoneen. Kai se kävi toisaalta ihan järkeen vaikkei Remy nyt töissä ollutkaan.
"No hyvä että löysitte edes pullat," hän naurahti ja suoristautui. Hän oli jo saanut sokeria puvulleen Aidanin mutustellessa pullaansa hänen päälleen.
Jeremyn kysellessä olisivatko he jo lähdössä, Lucas vilkaisi hieman kelloaan ja sitten ovella olevaa Gabrielia.
"Menkää te vaan," Gabriel sanoi, "mä voin hoitaa ne paperit lakiosastolle." Hän vilkaisi Aidania, joka oli taas jäätynyt tapittamaan häntä pulla puoliksi suussa. Gabriel kohotti hieman kulmaansa ja pakeni sitten kättään heilauttaen paikalta.
"Mun laaserkatse sai sen katoamaan," Aidan kertoi päättäväisesti. Lucas katsahti poikaa mutta päätti ettei edes yrittäisi ymmärtää.
"No mennään sitten," hän sanoi katsoen Jeremyä, "peskää ensin kätenne ja naamanne kaikesta tuosta sokerista." Aidan tunki pullan suuhunsa ja syöksyi ottamaan tuolin jotta pääsisi pesemään naamansa ja saisi jäätelöä! Lucas sen sijaan otti paperin ja pyyhki puvustaan ne sokerikiteet pois.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Seikkailu Taikaministeriössä   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Seikkailu Taikaministeriössä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Remy ja Lucas-
Siirry: