PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3  Seuraava
KirjoittajaViesti
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 9:06 am

Jeremyn sanoessa kuinka hänen pitäisi varmaan etsiä jokin päävihollinen pelkkien decepticonien mätkimisen sijaan, Aidan mätki vielä muutaman pois tieltä ja lähti sitten etsimään.
"Päävastuuuus.." hän huhuili, "tule eeeesiiiiiin.. ÄÄÄÄÄK!!!! JEREMY SE ON STARSCREAM!!!" Poika nousi salaman nopeasti ylös sieltä lattialta ja törkkäsi ohjaimen veljelleen. Tuo voitti aina Mariossakin kaikki linnat! Samalla liikeradalla hän hyppäsi myös sohvan käsinojan viereen jännittämään kuinka kävisi.
"Älä anna sen viedä kaikkea energonia!!" hän älähti, "Jeremy!!!"

[Huomenta ]
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 2:57 pm

Jeremy otti nopeasti ne ohjaimet vastaan vaikka Aidan olisi itse varmasti pärjännyt paremmin kun oli jo peliä ehtinyt kokeilemaan! Hän oli Marion vastukissa hyvä koska oli sitä peliä nyt kuluttanut jo aika tavalla.
" Aidan ole hiljaa! En mä voi keskittyä...", Jeremy käski yrittäessään kovasti tehdä niinkuin pikkuveli käski ja olla menettämättä kaikkia energoneja. Vastuksia ei ollut kovin mukava hakata moneen kertaan, se olisi todella turhauttavaa.
Siinä sitä Starscreamia sitten hakattiin antaumuksella ja hyvin keskittyneenä. Eikä se Jeremykään enää vain istunut hiljaa vaan sitä pidettiin aikamoista meteliä kun pahis sai turpaan.
" JES!! Voitettiin se!", Jeremy riemuitsi pahiksen paettua paikalta ja jätettyä heidät voittajina siihen. Se varmasti olisi päävastus myöhemminkin jossain kentässä kun kerran luikki pakoon nyt.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 5:24 pm

Aidan vaikeni ehkä sekunniksi, pariksi Jeremyn käskiessä häntä olemaan hiljaa jotta tuo voisi keskittyä. Mutta ei sitä nyt vain voinut olla hiljaa kun Starscream hyökkäsi!
"AMMU SITÄ!! AMMU!!!!! AMMU!!! TÄHTÄÄ!!! AMMU!!" Aidan kiljui siinä vieressä ja häntä jännitti ihan kamalasti Optimus Primen puolesta.
"Väistä!!! SE TULEE TAKAA!! MIHIN SE MENI!!! JEREMY!!!"

Lopulta Jeremykin alkoi huutaa ja voi sitä älämölön paljoutta mikä kahdesta pikkupojasta päästi. Aikuiset ja Josékin jo katseoivat taas ihmeissään.. Tai ei niin ihmeissään.. mikä noita riivasi.
"JEE!!" Aidan hyppäsi pystyyn Starscreamin paetessa paikalta, "Hyvä Jeremy!" Aidan rojahti uupuneena siihen sohvalle ja huokaisi helpottuneena kun se tilanne oli lopultakin ohi. Kamalan jännää!
"Mitä seuraavaksi tapahtuu?!" hän kysyi kun ruutuun ilmestyi jokin video, jossa Optimus Prime meni tapaamaan muita autobotteja.
"Katso!!! Bulkhead!!! Missä Bumblebee ja muut on?!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 5:33 pm

Jeremy vajosi tuokin siihen sovalle hyvin tyytyväisenä seuraamaan sitä välivideota joka nyt pyöri.
" Pojat... jos voisitte yhtään rauhallisemmin sitä pelata", Remy pyysi ja Jeremy kääntyi vilkaisemaan äitiään. Hän nyökkäsi hieman ja pukkasi veljeään kylkeenn koska tuo tuksin oli kuullut mitä äiti oli sanonut.
" Ei saa huutaa niin paljoa", hän sanoi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 5:38 pm

Äiti tuli sanomaan että heidän pitäisi yrittää pelatava rauhallisemmin. Aidan nyökkäsi hieman ja Jeremyn pukatessa häntä kylkeen, poika käänsi katseensa veljeensä.
"Joojoo," hän sanoi, "en mä kuuro ole! BUMBLEBEE!!" Hän osoitti ruutua ja samassa tajusi huutaneensa viimeisen sanan ja nosti kädet suunsa eteen vilkaisten keittiöön, jossa äiti ja isä katsoivat häntä jotenkin kamalan merkitsevästi.
"Mischa haluatko sä pelata?" Aidan kysyi hiljempaa kääntäen katseensa Mischaan ja ojensi tuolle sitä peliohjainta. Äiti oli sanonut että pitäisi muidenkin antaa pelata ja Jeremy oli jo saanut.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 5:43 pm

Jeremy vilkaisi hänkin vanhempiinsa kun Aidan taas huusi, mutta nuo jatkoivat vain keskustelua pöydässä. Hän jäi kuitenkin tapittamaan sinne pöydän suuntaan kun Mischa otti ohjaimet ja Aidanin neuvojen mukaan ryhtyi vuorostaan pieksemään pahiksia.
Heti kun hän huomasi Josén kääntävän katseen heidän suuntaansa näytti hän tytölle kieltä kun aikuiset eivät huomanneet.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 5:49 pm

Aidan istui siihen sohvan reunalle Mischan ottaessa ohjaimen ja alkoi sitten niin kovin tietäväisenä paasaamaan siitä miten pitäisi pelata vaikka ei ollut pelannut oikeastaan sen enempää kuin Mischakaan. Mutta Jeremy oli sanonut ettei tuo tiennyt mitään Transformersista, joten pitihän asioita selittää senkin takia!
Keittiössä José istui kiltisti omalla paikallaan vaikka vähän tytöllä oli tylsää kun aikuiset vain puhuivat ja pojat pelasivat jotain typerää peltiheikkipeliä. Katsahdettuaan olohuoneen puolelle, tytön suu loksahti auki Jeremyn näyttäessä hänelle kieltä! Tyttö siristi silmiään murhaavasti ja virnisti sitten.
Hän hyppäsi alas tuolilta, kiitti tortusta ja pipareista.. ja kipitti sitten olohuoneeseen!
"Minäkin haluan pelata," hän ilmoitti, "Jeremy viittoi mua tulemaan niin kai mun pitää sitten kokeilla." Aidan käänsi älähtäen katseensa veljeensä ja tuijotti tuota niin häkeltyneenä! Miksi tuo oli kutsunut tytön pelaamaan hänen Transformers-peliä!!
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 5:56 pm

Jeremy ei ollut odottanut hänen teollaan olevan niin vakavat seuraukset! Josén asteltua paikkalla ilmoittamaan hänen viittoilleen tuon paikalle käänsi poika katseensa Aidaniin ja Mischaan.
" Enkä!", hän heti sanoi, mutta ei Joséa voitu kieltääkään pelaamasta. Äiti oli käskenyt antaa kaikkien pelata.
" Saat mun jälkeen", Mischa sanoi heti irroittamatta katsettaan telkkarista. Se oli ihan hauskaa vaikka hän kyllä mieluummin olisi pelannut jotain missä olisi ollut vaikka lohikäärmeitä!
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 5:59 pm

"Viitoitpas!" José väitti kivenkovaan, koska oli ollut Jeremyltä ilkeää näyttää kieltä! Tuo ansaitsi tämän.
Aidan huokaisi. Ei tämä ollut mikään tyttöjen peli! Miksi Jeremy oli pyytänyt Joséa mukaan pelaamaan ja vielä kysymättä heiltä mitään.
Mischan sanoessa kuinka José voisi pelata tuon jälkeen, tyttö istui siihen veljensä viereen.
"Mitä tässä pitää tehdä?" hän kysyi.
"Toi on Optimus Prime ja se on autobottien johtaja!" Aidan oli heti kertomassa vaikkei pitänytkään siitä että José oli tullut mukaan, "ja sen pitää tuhota decepticonit ja pelastaa maapallo."
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 6:03 pm

Jeremy käänsi hymähtäen katseensa televisioon. Eiköhän José kyllästyisi äkkiä kun tajuaisi ettei tässä olisi mitään yksisarvisia tai tyttöjä! Paitsi se yksi tyttö autobotti tietyst.
" Tässä, nyt sä voit kokeilla", Mischa sanoi ja antoi kapulat siskolleen jolle oli selitetty nyt pelin idea ja se mitä pitäisi tehdä. Nyt sai Mischa vuorostaan neuvoa niitä nappuloita siskolleen ja mitä tapahtui kun heilutteli kapuloita tarpeeksi.
" Yritä olla tuhoamatta itseäs..."
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 6:08 pm

José otti sen ohjaimen veljeltään ja samassa häntä jo neuvottiin kamalasti mistä mitäkin tapahtui ja käskettiin olla tuhoamatta itseään.
"Miksi noi robotit on noin tyhmiä että ne kiusaa tätä robottia..?" José kysyi yrittäessää vaan väistellä niitä päälle käyviä decepticoneja. Aidan oli tulla hulluksi.
"ÄLÄ VAAN VÄISTELE NIITÄ, AMMU NE!" poika kiljui, "eikä ne ole robotteja vaan ne on decepticoneja ja Optimus Prime on autobotti!! Se voi muuttua autoksi!" Samassa José alkoi huitomaan sillä kapulalla kamalaa vauhtia ja deceptioconit Primen ympärillä lakosivat kuin heinää vaan. Aidan tuijotti ruutua mykistyneenä hetken.
"Mistä mä muutun autoksi?" José kysyi. Aidan oli jo vastaamassa, muttei osannutkaan sanoa! Ei kukaan ollut muuttunut vielä autoksi tähän mennessä! Niinpä poika käänsi katseensa Jeremyyn.
"Mistä muututaan autoksi?!" hän kysyi, "tai siis rekaksi.. ei Optimus Prime muutu autoksi..."
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 6:18 pm

Jeremy valui siinä sohvalla vain alemmas seuratessaan Josén pelaamista. Ja kun tuo pelasi paremmin kuin kukaan heistä olisi sitä voinut melkein vajota jonnekkin maton alle piiloon ja kadota.
Kun puheeksi tuli se että ne olivat autobotteja halusi José tietää mistä sitä sitten muututtaisiin rekaksi ja kukaan heistä ei ollut ajatellut tätä! katseet kääntyivät taas häneen ja Jeremy joutui ottamaan sen lehtisen taas käteensä.
" Kun toi toinen palkki on täynnä niin painat hyökkäysnappia ja heilautat... niin se muuttuu", hän lopulta joutui kertomaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 6:27 pm

Aidan syyttäisi ikuisesti Jeremyä siitä että José oli tullut pelaamaan, mutta myös siitä että tyttö näytti ainakin siltä että osasi pelata. Vaikka aika samaan tapaan tuo pelasi kuin mitä hänkin. Paitsi ettei tuo tuhlannut kaikkia ammuksia..
Jeremyn kerrottua miten sitä muututtaisiin rekaksi, José yritti sitä mutta epäonnistui. Hän yritti uudestaan ja epäonnistui taas.
"JOSÉ DECEPTICONIT!! TAPA NE!!" Aidan älähti kun tyttö vain yritti muuttua autoksi ja sai sen takia kokoajan turpaan koska ei puolustautunut.
"José!!"
"Haluan muuttua autoksi!!"
"Se on rekka!!! Mut decepticonit!!"
"Aidan, hiljaa!! Haluan muuttua autoksi!!"
"Rekaksi!!! Ne tappaa sut!!" Aidan nousi seisomaan ja nosti kädet tukkaansa koska häntä pelotti niin kamalasti Optimus Primen puolesta.
"Muutu nyt.." José mutisi ja kyllästyi sitten kun se ei muuttunutkaan.
"Typerä peli, en halua enää pelata!" tyttö sanoi ja viskasi ohjaimen sohvalle ilman että edes pausetti!
"ÄÄ!!" Aidan älähti ja hyppäsi ohjaimen perään ja nappasi sen käsiinsä pausettaen nopeasti.
"José Optimus menetti kamalasti energonia sun takias!!" Aidan kiljui, "tämä on kamalaa! Jeremy tee jotain!!" José ei kuunnellut vaan palasi takaisin keittiöön ja Aidan käänsi surkeana katseensa taas veljeensä ja ojensi ohjainta tuolle.
"Optimus pitää pelastaa!!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 6:43 pm

José ei yhtään kuunnellut Aidania vaan yritti vain saada sen auton aikaiseksi. He Mischan kanssa vain hiljaa seurasivat vierestä kun José lopulta luovutti ja poistui paikalta jättäen Aidanin pulaan.
" Aidan!", heidän äitinsä puolestaan huusi sieltä keittiöstä kun se meuhkaaminen oli taas vain yltynyt.
" Se on vain peli. Rauhotus nyt".
Jeremy otti ne kapulat taas itselleen voidakseen pelastaa Aidanin pinteestä. Hän siis sai tehtäväkseen juosta karkuun ja hankkia heille lisää energonia, jotta Optimus pysyisi hengissä eikä peli loppuisi vielä.

" Tässä", Jeremy ojensi ne ohjaimet takaisin hoidettuaan hommansa. José oli niin laittanut kaiken ihan sekaisin! Ja pilannut koko pelin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 7:07 pm

Äidin huudon kuullessaan, Aidan käänsi häkeltyneenä katseensa keittiöön eikä ollut yhtään tajunnut millaista meteliä oli pitänyt!
"José melkein tapatti Optimus Primen!" poika vastasi surkeana äidilleen ja osoitti sitä televisioruutua, jossa Jeremy juuri pakeni Optimuksella.
"Sen energoni melkein loppui!!"
Aidan rojahti takaisin sohvalle istumaan ja tapitti sitten jännittyneenä saisiko Jeremy Optimuksen pelastettua ja onneksi tuo sai pian kerättyä tarpeeksi energonia!
"Huh.." Aidan huokaisi Jeremyn antaessa ohjaimen takaisin hänelle, "mitä nyt tehdään? Siellä aukiolla oli ihan hirveästi deceoticoneja! Olisikohan täällä jotain salakäytävää millä kiertää ne.." Super Mariossa oli aina niitä putkia, mihin voi mennä!
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 7:27 pm

" Sun pitää vaan tutkia. Tai jos ne vaan katoais sieltä niin, että voit mennä takas", Jeremy ehdotti Aidanin taas vuorostaan jatkaessa sitä pelaamista. Kyllästyneenä siihen hän nousi itse ylös ja asteli takaisin pöytään uudelle lasilliselle mehua. Mischa vilkuili kaverinsa perään hetkenn, mutta se peli kiinnosti nyt enemmän joten hän jäi Aidanin seuraksi.
" Taisit päihittää ne pojat tuossa", Rabastan kehui Joséa
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 7:52 pm

"Okei.." Ja niin Aidan sitten alkoi tutkia paikkoja uskaltamatta kuitenkaan ihan heti palata takaisin niiden decepticonejen luo, koska Optimus Prime oli joutunut äsken koville vaikka olikin jo saanut kaiken energonin takaisin.
Aidan vilkaisi nopeasti Jeremyä pojan lähtiessä keittiöön, muttei sanonut mitään vaan keskittyi vain sihen peliin ettei kukaan vain pääsisi yllättämään!

José joi mehua Jeremyn tullessa paikalle ja tyttö mulkaisi tuota hieman ja katsahti sitten isäänsä tuon kehuessa häntä.
"Niin päihitin!" hän sanoi, "ja Jeremy yritti huijata mua miten muka se robotti muuttuu autoksi niin en mä sitten jaksanut pelata enää kun se oli niin typerää." Hän joi lisää mehua ja vilkaisi samalla häijysti Jeremyä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 8:03 pm

" Kyllä ne osaa muuttua autoiksi", jeremy vakuutteli kun häntä nyt syytettiin huijaamisesta! José ei vain osannut!
Remy vilkaisi poikaansa ja sitten sinne sohvalle samalla kun siivosi kuppeja pöydästä.
" Mitä jos lähdettäisiin ulos leikkimään?", hän ehdotti sen verran kuuluvalla äänellä, että se peliin uponnut Aidankin kuulisi. Se ei toisalaalta ollut kysymys. Aidan saisi luvan lähteä ulos vaikka ei haluaisikaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 8:19 pm

"No varmaan osaakin muttei silleen niinkuin sä sanoit!" José intti vastaan Jeremylle, joka oli nyt vain tyhmä!
Aidan kuuli kyllä äitinsä ehdotuksen ulos lähtemisestä, mutta oli kuin ei kuulisikaan. Ehkä hänen ei sitten tarvitsisi lähteä ja hän voisi vain jäädä kotiin pelaamaan! Ehkä nuo unohtaisivat hänet jos hän olisi hiljaa..
José sen sijaan oli ihan innoissaan lähdössä pihalle varsinkin kunse poikien peli oli jo todettu typeräksi!
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 8:27 pm

Jeremy nousi hänkin mennäkseen pukemaan ulkovaatteita päälleen ja Mischakin nousi sohvalta. Remy käänsi katseensa Lucasiin ja pudisteli hieman päätään, mutta ei voinut olla hymyilemättä. Aidan se kyllä olisi istunut vaikka koko päivä tuossa pelaamassa jos he vain olisivat antaneet.
" Voidaan mennä tuohon pihalle vain", hän ehdotti. Heidän talonsa takana oleva leikkikenttä oli juuri kunnostettu ja laitettu uusiksi koska alueelle oli muuttanut niin paljon perheitä joissa oli lapsia.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 8:36 pm

Lucas naurahti hieman Remyn katseen huomatessaan ja nousi hänkin ylös niiden reippaampien poikien ja tyttöjen kiiruhtaessa pukemaan ulkovaatetta päälle.
"Aidan, on aika tallentaa," hän sanoi astellessaan olohuoneen puolelle.
"Ei vielä!!" Aidan älähti ja Lucas vilkaisi sitä televisioruutua, jossa sinipunainen robotti mätki jotain mustia robotteja.
"Nyt Aidan," Lucas sanoi, "voit pelata sitten myöhemmin lisää."
"En mä osaa tallentaa!" poika yritti, jolloin Lucas istui huokaisten sohvalle ja kaappasi sekä pojan että ohjaimen syliinsä jolloin Aidan hieman nauroi joskaan ei irrottanut katsettaan telkkarista saatika lopettanut kapuloilla huitomista.
"Aidan.."
"Äh okei.." poika mutisi ja painoi lopulta pausea, jolloin Lucas pystyi tallentamaan pelin ennen kuin konsoli suljettaisiin.
"Voinko pelata illalla vielä?" Aidan kysyi. Lucas hymyili ja pörrötti hieman pojan päätä patistaen tuon eteiseen.
"Katsotaan.."
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 8:51 pm

Lucas onneksi hoisi Aidanin pois sen pelin äärestä mutta jo sitä varmisteltiin, että saataisiinko illalla vielä pelata.
Jeremy kiskoi jo takkia päälleen ja Remy ojensi Aidanille tuon vaatteita.
" Hyvä se on kuule ulkonakin välillä käydä", hän huomautti pojalle vetäessään tuon takkia kiinni.
" Voit jatkaa sielä näitä .. autobotti leikkejäs", hän jatkoi hymyillen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 8:58 pm

Aidan oli jo puolustamassa että kyllä hän kävi ulkona paljonkin mutta sitten äiti sanoi kuinka hän voisi leikkiä ulkon autobotteja, jolloin poika vilkaisi äitiään aluksi hämmentyneenä mutta sitten innostuneena. Äiti tiesi että ne oli autobotteja!
"Jeremy voidaanko leikkiä Optimus Primea ja Bulkheadia!" Aidan kiiruhti takkiaan ylleen vetäen rappukäytävään veljensä perässä, "Ja Mischa voi olla Bumblebee kun se tietää sen jo!" Tästä tulisi siistiä!
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 9:05 pm

Mischa juoksi muiden poikien perästä hissille ja he kaikki matkasivat alas. Sieltä he poistuivat sisäpihalle jossa leikkikenttä oli. Se oli mukavan rauhallinen ja lapset päässeet katoamaan kauas kun nuo eivät päässet juoksemaan minnekkään kadulle sieltä.
Aikuiset valtasivat penkit ja Mischa kiskoi siskonsa mukaan leikkeihin luvaten, että tuo voisi keksiä vaikka jonkun oman autobotin joka muuttui yksisarviseksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Ma Marras 04, 2013 9:12 pm

Aidan innostui entisestään vielä kun he pääsivät pihalle ja Mischa ja Jeremy suostuivat leikkimään autobotteja.. Ja vaikka Mischa Josén raahasikin mukaan leikkeihin niin no.. Se oli vain pieni paha kun sai leikkiä isommalla porukalla autobotteja!
Pian sitä oli aivan jäätävät autobotti-leikit meneillään ja Aidan juoksi ympyrää leikkikentällä kiljuen milloin decepticonit hyökkäsivät ja milloin Megatron ja milloin Strascream! Se oli aivan mahtavaa!

Lopulta sitä alkoi itse kukin väsyä. José väsyi ensimmäisenä ja lopulta laahautui kaiken sen riehumisen jälkeen isänsä luo ja vääntäytyi tuon syliin. Häntä väsytti ihan kamalasti kun koko ajan piti olla taistelemassa jotain robotteja vastaan!
Ja pojasta ei tuntunut virta loppuvan millään vaikka kyllä sitä ehkä jo alkoi huomaamaan että Aidankin alkoi käydä ylikierroksilla, mikä oli oikeastaan väsymisen ensimerkkejä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 3Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Remy ja Lucas-
Siirry: