PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2, 3  Seuraava
KirjoittajaViesti
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 8:29 pm

3.11.2010, keskiviikko

Se liiankin tuttu tunnusmusiikki pauhasi heidän kämpässään kun Aidan oli vallannut sohvan voidakseen katsella sen aamun piirrettyjä. Jeremy oli liittynyt veljensä seuraksi vaikka ei tuota ne robotit niin paljoa kiinnostaneet, mutta sieltä oli aikasemmin tullut piirretty jossa omituiset eläimet tappelivat keskenään.
" Pukemaan sitten tämän jälkeen", Remy muistutti poikia samalla kun nouti noiden murokipot siitä pöydältä. Leticia oli tulossa käymään ja eihän täällä voitu olla puolipukeissa kun vieraita saapui!
" Tää on ihan tyhmä", Jeremy mutisi ja nousi ylös sohvaltaan voidakseen mennä jo kiskomaan vaatetta päälleen. Kaikki kivat ohjelmat olivat muutenkin jo menneet joten ei tarvinnut enää istua vahtaamassa seuraavia piirettyjä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 8:41 pm

Aidan tapitti sitä televisioruutua aivan liian läheltä mutta isän käskettyä häntä useammin kuin kerran siirtymään kauemmas, oli poika siirtynyt aavistuksen kauemmas siitä telkkarista.
"Mmmmh.." poika mutisi äidin käskettyä heitä pukemaan kun se jakso loppuisi. Tuskin poika muistaisi käskyä enää sitten kun jakso tosiaan loppuisi, koska ei oikeastaan kuunnellut äitiään.
Jeremyn sanat hän kuitenkin kuuli.
"Eikä oo!" hän älähti ja vilkaisi Jeremyä joka oli lähdössä olkkarista, "Jeremy älä mee vielä! Decepticonit löytää kohta Bulkheadin!!!" Hän käänsi katseensa nopeasti takaisin televisioruutuun ja jäi suu auki tuijottamaan sen tapahtumia. Tämä oli paras sarja ikinä!
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 8:51 pm

Jeremy pysähtyi ja käänsi katseensa takaisin siihen televisioon missä ne robotit vilistivät ja istui takaisin sohvalle odottamaan.
" No okei sitten", hän mutisi ja jäi seuraamaan vielä. Tämä jakso osotautuikin lopulta ihan kivaksi verrattuna useampiin aikeisempiin jaksoihin ja jopa Jeremy jaksoi istua katsomassa sen vaikka ei tosin nenä kiinni telkkarissa niin kuin Aidan. Eikä hän eläytynyt sarjan katsomiseen yhtä innokkaasti kuin veljensä.

Kun sen aamun jakso oli ohitse hypähti Jeremy alas sohvalta.
" Kyllä Bulkhead on noista kaikkein paras", hän totesi veljelleen ennen kuin riensi kiltisi laittamaan niitä vaatteita päälleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 8:56 pm

Jeremy palasi onneksi katsomaan sen jakson loppuun ja sen loputtua, huomautti kuinka Bulkhead oli tuon mielestä edelleen paras. Aidan kiiruhti ylös veljen lähtiessä pukeutumaan ja juoksi tuon perään.
"Ei se voi olla paras koska Optimus Prime on noista suurin ja vahvin ja älykkäin!" poika paasasi, "Etkö sä nähnyt kuinka se romutti ne miljoonat elävät kuolleet robotit!! Ja sillä oli vaan Rachet apuna eikä se ole taistelija-robotti vaan lääkintämies!"
"Aidan, ne vaatteet," Lucas muistutti kävellessään poikaa vastaan tuon kiiruhtaessa Jeremyn perään. Hän oli aika varma ettei poika kuullut mitä hän sanoi.
"Aidan!"
"Joojoo!" Aidan huusi mutta katosi sitten Jeremyn perässä tuon huoneeseen eikä omaansa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 9:04 pm

Jeremy vilkaisi veljeensä tuon ylistäessä tottakai sitä joukon johtajaa joka oli niin älykäs ja voittamaton ja täydellinen.
" Ei se tarkota silti sitä, että se on paras. Sä tykkäät siitä vaan koska se on kaikkien pomo ja suurin", hän huomautti ja vilkaisi isäänsä tuon käskyttäessä Aidania joka mitään oikeasti kuunnellut. Seurasi vain häntä sen sijaan, että olisi suunnannut pukemaan.
Jeremy puki päälleen ne vaatteet mitkä äiti oli hänelle siihen sängylle jättänyt ja ryhtyi selostamaan kaikkia Bulkheadin hyviä puolia ja miksi tuo oli paras.
" Ja koska se muuttu maastoautoksi! Mikään ei oo parempi kuin maastoauto. Sillä pääsee ajamaan metsässä ja kaikissa maastoissa", Jeremy huomautti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 9:11 pm

Aidan ei ymmärtänyt miksei Optimus Prime muka ollut paras vaikka tuo oli suurin ja vahvin! Kyllä Jeremy sitä yritti kai selittää, mutta tuohan perusteli vain lisää miksi Optimus oli paras!
"Mutta Optimus muuttuu rekaksi!" Aidan hihkui, "ja se pystyy jyräämään decepticoneja kerralla paljon!" Samassa Aidan nostettiin ilmaan ja poika katsahti isäänsä, joka heitti tuon olalleen ja lähti mitään sanomatta kuskaamaan tuota pukemaan.
"Bulkheadkin on siisti muttei niin siisti kuin Optimus Prime!" Aidan huusi vielä käytävästä. Lucas huokaisi hieman ja laski pojan maahan vasta tuon huoneessa.
"Ne vaatteet, Aidan," Lucas sanoi, "Leticia ja Rabastan on ihan kohta täällä."
"Tuleeko Mischa ja Josékin?" Aidan kysyi. He voisivat ehkä mennä leikkikentälle leikkimään autobotteja ja decepticoneja. Jeremy voisi olla Bulkhead. José voisi olla Arcee ja Mischa voisi olla Bumblebee.
"Tulee ne," Lucas vastasi ja samassa Aidan yritti jo juosta takaisin Jeremyn luo.
"Jeremy José ja Mischa tulee, me voidaan leik-.." Lucas esti tuon kulun ja käänsi pojan takaisin niiden vaatteiden luo. Aidan alkoi nopeasti pukea niitä housuja jalkaansa että pääsisi kertomaan suunnitelmistaan Jeremylle!
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 9:24 pm

Aidan ei tuntunut tajuavan ja edelleen piti omaa lemppariaan parhaana. Asiasta oli siis turha väitellä.
" Nojoo.. onhan se ihan kätevää jyrätä kaikki tieltään", hän kuitenkin myönsi, mutta silloin isä ilmestyi paikalle ja nappasi Aidanin mukaansa. Jeremy jäi naureskellen pukemaan vielä kun Aidanin ääni kuului vielä viereisestä huoneesta eikä isä selvästi päästänyt tuota minnekkään ennen kuin vaatteet oli päällä.
" Ei José halua leikkiä mitään autoa", Jeremy ilmestyi siihen isänsä taakse ja tiesi hyvin, että olisi pitänyt pysytellä vain poissa koska Aidan voinut keskittyä kahteen asiaan samaan aikaan.
" Ja Mischa.. ei ne tiedä noista mitään. Ei niillä ole televisiota", hän huomautti. Olivat Mischa ja José heillä ehkä nähneet televisiosta transformerseja, mutta eivät kotona ja siksi nuo varmaan muistaneet edes mitään. Ja kun José oli tyttö---
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 9:29 pm

Jeremyn ilmestyttyä siihen oviaukolle, Aidan unohti kokonaan housujen nauhojen solmimisen, jolloin Lucas huokaisten kumartui solmimaan ne.
"Ei ne ole mitään autoja kun ne on robotteja jotka pystyy muuttumaan autoiksi! Siksi ne on autobotteja!" Aidan tiesi kertoa ja korjasi siksi Jeremyn vääristyneen käsityksen siitä että autobotit muka olisivat ensisijaisesti autoja. Ei se niin ollut!
Jeremyn selitys siitä kuinka José ei halunnut leikkiä autoja (siis autobotteja) eikä Mischakaan tuskin, koska ei tiennyt siitä mitään, Aidan huokaisi.
"Mutta Arcee on tyttö autobotti ja siksi José voisi leikkiä sitä!" Aidan kuitenkin yritti. Lucas veti paidan tuon pään yli luovuttaneena.
"Ja me voidaan kertoa niille mitä tapahtuu!" Aidan sanoi hänen päänsä tultua esiin paidasta, "Kyllä ne nyt tajuaa mitä decepticonit ja autobotit on jos selitetään."
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 9:43 pm

Aidan se kuitenkin oli sitä mieltä, että saisi muut leikkimään kanssaan autobotteja. No, siinäpäs selittäisi tytölle ja pojalle joka oli enemmän kiinnostunut kaikista eläimistä kuin jostakin.. roboteista.
" José haluaa kuitenkin leikkiä teekutsuja tai yksisarvisia", hän sanoi ja käänsi katseensa olohuoneen suuntaan kun porukkaa ilmestyi heidän takastaan. Äiti oli jo ilmoittelemassa miten keittiöstä saisi kahvia joten Jeremy kääntyi mennäkseen olohuoneeseen tervehtimään Mischaa ja varoittamaan tuota Aidanin robotti jutuista.
Joséa ei poika huomioinut mitenkään koska.. no tuo oli tyttö! Mitä tekemistä heillä olisi ja hän ei halunnut taas jotakin kutsua ja päätyä olemaan prinssi.

" Hei Aidan", Rabastan tervehti siitä Lucasin olan ylitse. Ilmeisesti täällä oltiin vasta saatu kiskottua kuteet niskaan.
Aidan oli viimeksi tuonut Josélle jonkin robotiksi muuttuvan moottoripyörän joten he olivat päättäneet Josén kanssa hakea jotakin Aidanille. Enemmänkin tämä siis oli Josélta joten Rabastan ojensi sen pelin selkänsä takaa tyttärelleen.
" Josélla olisi sulle jotakin.."
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 10:03 pm

Aidan huokaisi syvään Jeremyn inttäessä kuinka hän ei saisi Joséa ja Mischaa leikkimään autobotteja. Oli ärsyttävää kun Jeremy oli oikeassa.
"Noniin mennään sitten," Lucas sanoi kun Aidan oli saatu puettua juuri sopivasti kun takasta alkoi ilmestyä porukkaa. Aidan nyökkäisi tylsistyneenä ja lähti isänsä edellä olohuoneeseen.

"Hei.." Aidan mutisi vastaukseksi Rabastanille mutta sitten mies sanoikin että Josélla olisi hänelle jotakin. Ja samassa tyttö kiiruhti pojan luo ja törkkäsi tuon käteen jonkin prinsessapaperiin käärityn paketin.
"Ole hyvä," José sanoi ja kiiruhti sitten takaisin isänsä luo. Aidan vilkaisi omaa isäänsä, joka taas katsahti kysyvästi Rabastania.
Aidan repi sen paketin auki ja samassa pojan leuka oli loksahtaa lattiaan.
"Transformers Prime-peli!!!!" hän älähti eikä varmasti tulisi koskaan olemaan yhtä onnellinen kuin sillä hetkellä!
"Wow!!!" poika henkäisi, "isä isä isä voidaanko pelata? Voidaanko? Voidaanhan?" Lucas ei osannut heti sanoa mitään, joten poika tulkitsi vastauksen myöntäväksi ja kiiruhti television ääreen availemaan pelikonsolia.
"Aidan.. Odota nyt hetki," Lucas sanoi naurahtaen, "meillä on nyt vieraita niin tule nyt ensin edes käymään tervehtimässä.."
"Moi Leticia-täti!" Aidan huusi napaten ohjaimen käsiinsä.
"Moi Aidan," Leticia vastasi naurahtaen mutta pojan yrityksestä huolimatta, Lucas otti ohjaimen tuolta ja patisti pojan sitten keittiöön.
"Mitä tässä lukee!" Aidan näytti pelin kansia Jeremylle vaatien saada tietää mitä siinä sanottiin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 10:16 pm

Jeremy oli tottakai heti paikalla katselemassa mitä paketista ilmestyisi ja poika oli hieman yllättynyt hänkin sen pelin nähdessään. Aidanhan juoksi samantien Wiin luokse jotta olisi voinut pelata sitä, mutta isä kävi hakemassa tuon heidän muiden luokse.
Jeremy oli jo vallannu pöydästä paikan josta ylettyi ottamaan mehua ja kääretorttua hyvin. Ja keksejä.
" TRANSFORMERS PRIME haastaa pelaajat yhdistämään voimansa AUTOBOTIEN ja teinien Jackin, Mikon ja Rafin kanssa Prime-tiiminä, jotta he voivat pelastaa ihmiskunnan. Pahat DECEPTICONIT ovat yhyttäneet maata lähestyvän Dark Energon -meteorin. DECEPTICONIEN johtaja MEGATRON aikoo valjastaa tämän meteorin voiman omiin pahaenteisiin tarkoitusperiinsä. Ihmiskunnan eloonjääminen on vaakalaudalla, kun pelaaja ottaa hallintaansa OPTIMUS PRIMEN ja muita sarjan suosikkihahmoja ja käynnistää eeppisen hyökkäyksen MEGATRONIN armeijaa vastaan, jotta jättiläismäinen räjähdys ei tuhoaisi maapalloa!", Jeremy luki sen pelikotelon takaa Aidanin ojennettua sen hänelle. Se peli näytti kyllä mielenkiintoiselta ja aina uudet pelit olivat kiva juttu! Niitä ei niin kovin usein kuitenkaan saanut ja se Mario alkoi olla jo aika loppuun kulutettu.
" Kuulostaapa.. aika hurjalta", Remy totesi kaataessaan kaikille kahvia juoville sitä kahvia ennen kuin tarttui mehukannuun ja antoi lapsillekkin juomaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 10:25 pm

Aidan kiipesi siihen viereiselle tuolille Jeremyn viereen ja nousi niin että näkisi kokoajan sen takakannen kun Jeremy luki sitä.
"Vau!!!" Aidan henkäisi, "voiko siinä pelata kaksinpeliä?! Jos sä oot Bulkhead ja mä oon Optimus Prime!!"
"Jos nyt oltaisiin hetken aikaa vielä Aidan ja Jeremy," Lucas naurahti pörröttäen hieman poikien päitä samalla kun istui itse siihen pöytään myöskin.
"Muistitko Aidan edes kiittää?"
Aidan vilkaisi isäänsä ja sitten Joséa.
"Kiitos José," hän sanoi napaten nopeasti sen pelikotelin takaisin käsiinsä ja vlaui tuolilleen tuijottamaan sen kantta vaikkei lukea osannutkaan.
Äidin sanoessa kuinka peli kuulosti aika hurjalta, Aidan nousi hieman paremmin siihen tuolille.
"Tänään Optimus Prime ja Rachet joutu tappelee eläviä kuolleita robotteja vastaan mitkä Megatron oli herättänyt mustalla energonilla!! Siitä sanottiin tässäkin että se on siltä Dark Energon-meteorista." Lucas pyöräytti naurahtaen silmiään.
"Mitäs Josélle ja Mischalle kuuluu?" hän kysyi Lestrangen lapsilta kun omien lapsien kuulumiset oli kai jo hoidettu.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 10:34 pm

Jeremy pudisti päätään. Kotelossa ilmoitettiin ,että vain yksi voisi pelata kerrallaan. Se olisi silti varmasti kivaa.
Hän vilkaisi isäänsä tuon käskkiessä heitä olemaan vain itsensä nyt vielä ainakin ja poika haukkasi palan kääretortustaan. Aidan meuhkasi edelleen niistä transformerseista äidin ilmaistua mielipiteensä.
Remy pörrötti hänkin Aidanin päätä ja pyysi tuota syömään nyt jotakin ennen kuin ne robotit veisivät mehut ja keksitkin!

Mischa vilkaisi Joséen kun heidän kuulumisiaan kysyttiin ja sitten äitiään. Vähän sitä ujostutti vaikka ihan tuttujen luona oltiinkin.
" ... hyvää", poika lopulta vastasi samalla kun piti katseensa siinä kääretortun palassaan ja lusikoi sitä suuhunsa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 10:44 pm

Leticia hymyili Mischalle rohkaisevasti kun tuota ujostutti Lucasille vastaaminen. Poikaa taisi aina ujostuttaa hieman nämä tämmöiset tilanteet aluksi.
"No hienoa," Lucas vastasi naurahtaen, "onko siitä taikaeläinkirjasta ollut mitään iloa mikä ostettiin sulle synttärilahkaksi?" He olivat Remyn kanssa löytäneet aivan mahtavan taikaeläimistä kertovan kirjan! Se oli lapsille suunnattu ja siinä oli paitsi paljon kuvia, myös hieman tietoakin. Ja kun niitä kuvia kutitti, ne päästivät oikean äänen.
"Voi ollaan me luettu sitä ja paljon ollaankin," Leticia naurahti silittäen hieman Mischan tukkaa ja hymyillen pojalle, "taitaa se keskusaukio lohikäärmeistä olla se paras juttu vai mitä?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 11:03 pm

Mischa nyökkäsi hieman ja kun äiti vastasi hänen puolestaan kohotti Mischa katseensa Lucasiin. Lohikäärme sivut oli kyllä kaikkein parhaimmat.
" Se on hienoa miten ne karjuu", hän sanoi. Kirjaa oli kyllä selailtu ja hipelöity niin, että hyvä kun ne otukset enää mitään ääntä edes pitivät.
" Joo... sitä kirjaa on kyllä huudatettu", Rabastan sanoi ja käänsi katseensa Lucasiin. Hän oli niin varma, että mies oli hankkinut sen tietäen että sen jälkeen heillä ei olisi mitään rauhaa! Siksi hän olikin kostanut hankkimalla tuon pelin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 11:09 pm

Lucas hymyili Mischalle ja vilkaisi sitten Rabastania tuon puhuessa. Mikäli mies nyt kuvitteli että hänellä oli jotain taka-ajatuksia ollut, oli tuo väärässä. Mischa piti taikaeläimistä ja tarinoista joten lahja oli ollut mitä täydellisin!
"No se on hienoa kuulla että kirja on ollut käytössä," mies sanoikin ja käänsi katseensa takaisin Mischaan, "ettei se ja sen taikaeläimet jää vain hyllyyn pölyttymään." Hän söi kääretorttuaan mutta samassa hänen hihaansa nyittiin.
"Voinko mennä jo?" Aidan kysyi hiljaa ja tapitti isäänsä silmät kiiluen. Hän halusi pelaamaan!!
"Söitkö sä edes mitään?" Lucas kysyi ja vilkaisi pojan koskematonta lautasta, "syöt nyt vähän kääretorttua ja mehua niin sitten voit mennä." Mies leikkasi pojalle kääretortun palasen ja Aidanista sen leikkaaminen kesti vähintäänkin yhden ikuisuuden!
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 11:16 pm

Jeremy oli saanut oman palansa jo syötyä ja mutusteli nyt keksiä jonka oli lautaselleen varannut jo aikaisemmin.
" Otat Aidan sitten muutkin mukaan pelaamaan", Remy huomautti kun Aidan niin kovasti oli jo menossa. Ehkä muitakin kiinnostaisi se peli, Jeremyä nyt ainakin mutta oli se hyvä ottaa Mischa ja Josékin mukaan!

Jeremy odotteli siinä pöydässä pikkuveljeään koska tiesi millainen huuto siitä tulisi jos hän menisi jo olohuoneeseen odottamaan. Kun Aidan viimein oli syönyt antoi äiti tuolle luvan lähteä sitä peliä kokeilemaan. Mischa kipitti Jeremyn perästä tuonkin noustua ja istui sohvalle.
" Aidan on sitten ihan sekaisin näistä", Jeremy mutisi Mischa naurahti hieman.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 11:22 pm

Aidan söi melkein hotkien sitä kääretorttuaan ja vilkuili välillä Jeremyä ettei tuo vain lähtisi ilman häntä sinne olohuoneeseen! Äiti kun oli kehottanut häntä ottamaan muutkin peliin mukaan ja ottaisihan hän, mutta kun Jeremyn mukaan noita ei kiinnostanut!
"Valmis!" hän ilmoitti kopauttaen tyhjän lasin pöytään, hyppäsi tuolilta alas ja kiiruhti niiden kansien kanssa takaisin olohuoneeseen.
"Harmi kun tässä ei voi pelata useampi," hän sanoi laittaen levyn sinne konsolin sisään, "olisi ollut kivaa! Mischa olisi voinut olla Bumblebee! Se on se keltainen autobotti, joka ei pysty puhumaan koska sen äänimekanismit vaurioitu silloin kun se vielä oli Cybertronilla. Tai pystyy se puhumaan mutta ei silleen että sitä kaikki ymmärtäisi.." Hän istui ohjaimen kanssa lattialle television ääreen.
"Mitä pitää tehdä?!" hän joutui kuitenkin heti kysymään Jeremyltä kun ei osannut lukea ja tuli valikoita!
Joséa ei poikien jutut kiinnostanut vaan tyttö jäi aikuisten kanssa syömään kääretorttua ja pipareita.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 11:27 pm

Jeremy vilkaisi Mischaan kun Aidan alkoi selittämään bumblebeestä. Mischa kuitenkin näytti muistavan mikä se niistä oli koska vasta, että olisi mielellään ollutkin se jos he olisivat voineet kaikki pelata yhdessä.
" Painat nyt... sitten alas, valitse se", Jeremy selosti kun valikko ilmestyi, " nyt laitat sun nimes". Aidanilla tietysti kesti hetki kirjoittaa oma nimensä, että kone tallentaisi pelin tuon tallennuksena. Hän voisi sitten tehdä omansa!
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 11:30 pm

Aidan teki niinkuin Jeremy käski häntä ja kirjoitti lopulta ihan itse nimensäkin! Vaikkakin hitaasti, mutta silti!
"A-I-D-A-N..." hän tavasi vielä ennen kuin painoi sitä tallennus-nappulaa. Se oli samanlainen kuin Mariossakin joten hän osasi sen.
"Mitä sitten tapahtuu?" hän kysyi mutta samassa peli antoikin valita hahmon, "Ooo! Optimus Prime!" poika valitsi kyseisen autobotin katsomatta mitään tuon vahvuuksista tai muusta. Sehän oli paras kaikista kuitenkin!
"Mitä pitää tehdä?" hän kysyi kun hänen Optimus Primensa ilmestyi ruudulle. Nappuloita painamalla se käveli eteen ja taakse ja kääntyi.. ja huitaisi nyrkillä.
"Mistä mä ammun?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 11:36 pm

" Kokeile sitä nappia siellä alhaalla", Jeremy ehdotti kun Aidan uteli häneltä mistä se tekisi mitäkin. Eihän hän voinut tietää! Poika kuitenkin otti sen kotelon koska siellä olevasta lehtisestä voisi selvitä asioita
" Heiluttelemalla se tekee kans jotakin juttuja", hän kertoi luettuaan hieman mitä sieltä lehtisestä selvisi ja yritti samalla seurata mitä Aidan teki.
" Tossa pikku kartassa näkyy kai minne pitää mennä.. ja viholliset", Mischa puolestaan sanoi ja asteli osoittamaan pientä karttaa ruudun kulmassa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 11:41 pm

Jeremyn ehdottaessa alinta nappia, Aidan kokeili ja se ampui!
"Whoa!!" poika älähti haltioissaan ja sitten kokeili ravistella sitä kapulaa, jolloin Optimus Prime hakkasi maata minkä ehti, koska vihollisia ei ollut.
"Siistiä!!" hän hihkaisi. Mischan osoittaessa pientä karttaa ja siinä näkyviä vihollisia, Aidan oli pakahtua innosta.
"DECEPTICONEJA!!" poika hihkaisi ja lähti heti juoksemaan ja etsimään vihollisia, "missä päin? Mihin suuntaan?!" Hän ei osannut lukea karttaa, mutta onneksi vanhemmat pojat huutelivat neuvoja ja pian hän löysi yhden decepticonin.. Ja alkoi apinan raivolla heiluttaa sitä kapulaa ja ampua samaan aikaan nunchuckin pikkunäppäimellä.
"VOITIN SEN!!" hän hihkaisi, "mutta voi ei niitä tulee lisää!! Jarrrr!!!" hän juoksi kahden muun ilmestyneen decepticonin luo ja alkoi taas heiluttaa sitä kapulaa niin nopeasti kuin pystyi.. ja samalla ampui tietysti vaikkei mihinkään osunutkaan.
Äkkiä Prime lopetti ampumisen vaikka hän kuinka yritti ampua.
"Ammu!!! Ammu!! Miksei se ammu?!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 11:50 pm

Aidan innostui pelista niin, että aikuisetkin sieltä keittiöstä kääntyivät katsomaan mitä oikein tapahtui. Remy hymähti hieman ja tarjoili muille hieman lisää kahvia ja Josélle mehua, kun tyttöä ei tainnut nämä robotit ja poikien jutut kiinnostaa.
" Sun pitää ettiä lisää ammuksia!", Jeremy vastasi turhautuneena. Aidan oli välillä kyllä aika tyhmä!
" Tuolla! Tuolla noiden laatikoiden takana on ainakin", hän kertoi veljelleen joka niitä ammuksia nyt itselleen etsi.
" Älä tuhlaa niitä kaikkia heti!.. sun pitää tähdätä ja yrittää ampua vihollisia eikä vaan kattoa että jos osuis".
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 11:55 pm

Aidan mätki sen viimeisenkin decepticonin palasiksi ja alkoi sitten juosta ympyrää etsien ammuksia niinkuin Jeremy käski hänen tehdä. Häntä jännitti kamalasti! Mitä jos joku decepticon hyökkäisi eikä hän huomaisi!
"APUA OLEN MENETTÄNYT KAMALASTI ENERGONIA!!" Aidan älähti tajuttuaan mitä se punaisena vilkkuva juttu alakulmastta tarkoitti, "mistä mä saan lisää?" Jeremyn osoittamat tynnyrit hän hakkasi tieltään saadakseen ne ammukset ja samassa hänen energoninsa plasi vihreälle.
"Uu löytyi," hän hihkaisi, "Mischa tarkkaile sitä karttaa ettei decepticonit pääse yllättämään! Mä etsin lisää ammuksia.." Hän lähti juoksemaan eteenpäin ja mätki kaiken palasiksi mikä tielle nyt tuntui tulevan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jeremy Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 767
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   Su Marras 03, 2013 11:57 pm

Mischa lupasi vahti karttaa vihollisten varalta ja aina kun sellainen punainen ilmestyi sinne vihollisista ilmoittamaan hän huuteli varoituksia Aidanille.
Jeremy taas joutui edelleen vastaamaan kaikki kysymyksiin mitä hänen veljensä ehti keksimään koska tuo oletti hänen tietävän kaiken ja sitten ne vastaukset selvisi kuitenkin kun tuo juoksi päättömänä edes takaisin sitä kenttää.
" Sun pitää varmaan päätyä jonnekkin... etsii joku päävihollinen tai jotain..", Jeremy sanoi kun sitä oltiin tapettu niitä vihollisia jo jonkin aikaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Transformersit vastaan vaaleanpunaiset yksisarviset
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 3Siirry sivulle : 1, 2, 3  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Remy ja Lucas-
Siirry: