PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Ihana, vauvaa varttuva Remy<3

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2, 3  Seuraava
KirjoittajaViesti
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   La Marras 02, 2013 7:42 pm

13.8.2002, tiistai

Lucas istui keskellä heidän sohvaansa silmät suljettuina ja oli oikeastaan nukahtaa niille sijoilleen. Remy olisi tulossa töistä kohta ja tuskin, mikäli vanhat merkit paikkansa pitivät, millään kovin hyvällä tuulella.
Oli vaikeaa lukea rivien väleistä mitä vauvaa varttuva nainen oikeasti halusi. Tuo saattoi sanoa toista, mutta tarkoittaa toista. Mikä oli tietenkin naisille muutenkin yleistä, mutta raskaana ollessa reaktiot saattoivat olla ihan mitä vaan.
Lucas oli ollut aamuvuorossa siinä missä Remy taas oli ollut illassa. Niinpä hänellä oli ollut koko iltapäivä aikaa yrittää toteuttaa Remyn edellispäivän niin kovin vainvihkaisia vihjauksia siitä kuinka hänkin saisi edes joskus tehdä tässä talossa ruokaa. Vaikka tekihän hän aina välillä!
Kuten esim. nyt. Lucas oli valmistanut Remyn lempiruokaa, lammaspastaa, ja sen lisäksi tehnyt myös suklaapistaasikakun (äitinsä avustuksella tosin, koska ei hän sitä muuten olisi osannut tehdä) jälkiruuaksi. Hän oli myös ostanut pullon alkoholitonta viiniä, mutta päättänyt kuitenkin piilottaa sen. Remy varmasti vain suuttuisi siitä, koska mitä järkeä oli juoda alkoholitonta viiniä?!
Niinpä sitä juotaisiin vain mehua päivällisen kanssa, kuten niin monena muunakin päivänä ennen tätä. Kai se kelpaisi nytkin.

Ruuat odottelivat lämpiminä keittiössä ja Lucas oli yrittänyt ehkä luoda hieman romanttista tunnelmaakin kynttilöiden avulla. Lucas sen sijaan röhnötti siinä sohvalla odottelemassa koska ovi kävisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   La Marras 02, 2013 10:06 pm

Remyllä oli ollut tylsin työpäivä sitten pitkään aikaan. Niin tylsää oli ollut viimeks varmaan silloin kun hän oli aloittanut hommansa aurorina ja jolloin mitään kunnon duunia ei vain saanut kun oli sellainen aloittelija.
Siellä toimistolla hän oli sitten istunut kokopäivän tehden paperi hommia eikä edes kahvia saanut! Vähemmästäkin oli hermot kireällä. Kun joku yritti käydä loppu illasta tuomassa lisää papereita hänelle oli Remy taikonut ne leviämään miehen sylistä pitkin käytävän lattiaa ja lukinnut parin eri taioin huoneensa oven ja kieltänyt ketään kuskaamasta hänelle enää yhtään mitään! Se, että hän oli raskaana ei tarkoittanut sitä että hän ei nyt äkkiä enää kyennyt muuhun kuin papereita pyörittelemään.

Matkalla kotiin hän odotti lähinnä sitä sänkyä ja ehkä niskahierontaa Lucasilta, mutta kaikeksi yllätykseksi siellä odottikin jotakin kivaa.
Osasihan Lucas laittaa ruokaa ja muuta, mutta harvemmin siihen panosti ja hän oli miehelle asiasta vihjaillut. Se oli ollut sellainen hetki vain, mutta oli se ehkä hieman syystäkin. Nyt sitä kuitenkin odotti keittiössä ruoka joka tuoksui aivan ihanalta ja Lucasin Remy pongasi sohvalta.
" Mmmh... oletko sä ihan itse laittanut tän kaiken?", hän kysyi kumartuessaan selkänojan ylitse suukottamaan miestä hymyillen. Olihan se hienoa palata hirveän päivän jälkeen kotiin kun siellä odotti valmis ruoka pöydässä.
" Tuoksuu todella hyvältä".
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   La Marras 02, 2013 10:12 pm

Lucas ei kuitenkaan kuullut Remyn kotiintuloa, koska oli juuri onnistunut nukahtamaan siihen sohvalle. Hän kuitenkin säpsähti hereille Remyn äänen kuullessaan ja nopeasti käänsi katseensa naiseen yrittäen unisilla aivoillaan päätellä oliko tuo nyt hyvällä tuulella vai.. jonkin hormonihyökkäyksen keskellä. Suukon saaminen kuitenkin selvitti asiat nopeasti ja Lucas sipaisi hymyillen naisen kasvoja.
"Joo," hän sanoi nousten ylös siitä sohvalta, "siellä on lammaspastaa ja jälkiruuaksi suklaapistaasikakkua, joten toivottavasti olet nälkäinen." Hän tarttui Remyä kädestä ja veti tuon mukanaan pöydän ääreen. Hymyillen hän kääntyi vielä naisen puoleen istutettuaan tuon siihen naisen omalle paikalle pöydässä.
"Ajattelin myös poreallasta ja hartiahierontaa vai mitä sanot?" hän kumartui suukottamaan naista ja asteli sitten hakemaan ne ruuat pöytään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   La Marras 02, 2013 10:20 pm

Lucasin kerrottua mitä ruokana tänään olisi ei nainen voinut olla hymyilemättä. Miten sitten sattuikin, että hänen lempiruokiaan! kylläpäs sitä nyt hemmoteltiin.
Hän seurasi Lucasin mukana keittiöön ja istui alas siihen pöydän ääreen odottelemaan lautasellistaan.
" Kuulostaapa hyvältä", hän sanoi Lucasin kerrottua illan jatkosuunnitelmista. Se hieronta varsinkin oli juuri sitä mitä hän nyt kaipaisi! Tämän ruuan lisäksi ja poreamme vain olisi plussaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   La Marras 02, 2013 10:30 pm

Lucas nosti ruokaa ensin Remyn lautaselle ja sitten omalleen istuutuen sitten omalle paikalleen pöytän toiselle puolelle. Onneksi Remy oli hyvällä tuulella! Sitä ei koskaan voinut tietää millaisena tuo tulisi töistä kotiin.. Ainakaan näinä päivinä!
"Hyvää ruokahalua," hän sanoi kohottaen mehulasiaan. Naurahtaen hän kilautti sitä Remyn lasin kylkeen ja joi hieman ennen kuin alkoi syödä.
"Millaista töissä oli?" hän kysyi kun he olivat hetken syöneet hiljaisuuden vallitessa, "aamulla oli ainakin kamalan hiljaista. Tosin ei meitä ollutkaan vuorossa kuin Raynolds ja Roskov." Raynolds oli jo eläkkeelle joutava aurori, joka oli ilmestynyt tyhjästä! Lucas ei ollut ollut edes tavannut sitä miestä ennen kuin vasta vähän aikaa sitten. Roskov taas otti asiat ehkä aavistuksen liian vakavasti ja pieninkin alaikäisten taikomisrikos oli tuon mielestä selvä merkki pimeyden velhon noususta. Mutta tänään oli ollut hiljaista. Roskovkaan ei ollut keksinyt mitään pimeyden velho-teorioita. Vaikka jos tuo olisi, olisi aamu ollut ehkä astetta mielenkiintoisempi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   La Marras 02, 2013 10:40 pm

Remy kohotti omankin lasinsa a heidän kilisteltyä pääsi sitä vihdoin käsiksi siihen ruokaan. Se oli kyllä todella hyvää eikä siinä paljoa ehtinyt puhumaan kun piti vain nauttia. Ehti hän kuitenkin kehua miten hyvää se pasta oli! Ja lammaskin oli valmistettu juuri oikein.
" Todella masentavaa", Remy vastasi Lucasin kysyttyä hänen työpäivästään. Hän laski hetkeksi haarukan kädestään ja tarttui mehulasiinsa.
" Siellä nytkään mitään ihmeellistä tapahtunut. Harper ja Garson lähti selvittämään jotakin ongelma Viistokujalle ja mut jätettiin hoitamaan papereita. Niiden parissa mä vietin sitten koko iltani muiden päästessä kunnon hommiin", Remy hymähti ja tarttui taas uudelleen haarukkaansa. Eihän se nyt mikään kovin mahtava keikka ollut, mutta aina se olisi ne paperi jutut voittanut.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   La Marras 02, 2013 10:50 pm

Lucas huokaisi hieman pahoittelevasti Remylle kun tuo kertoi työpäivästään. Hän oli oikeastaan itse puoliksi samaa mieltä Remyn kanssa.. ja puoliksi samaa mieltä Harperin ja Garsonin kanssa. Toisaalta oli epäreilua että Remy joutui istumaan sisällä paperihommien kimpussa, mutta sitten toisaalta ei hän halunnut että Remy juoksentelisi pitkin kaiken maailman vaaratilanteita! Se ei varmasti olisi hyväksi vauvalle.
Mutta sanoisiko hän sitä Remylle? Ei todellakaan. Hänellä oli itsesuojeluvaistoa!
"Eikai ne nyt pistänyt sua tekemään niiden paperihommia?" hän kysyi ja oli oikeasti hieman närkästynyt siitä jos asia olisi niin. Garson varsinkin tuppasi sysätä ikäviä hommia muille, joten hän ei yhtään ihmettelisi jos tuo olisi nytkin laittanut Remyn tekemään omat paperihommansa!
"Meillä on torstaina yhteinen työvuoro," Lucas sanoi hetken mietittyään, "Jos silloin tulee jotain tekemistä kentällä niin lupaan etten jätä sua toimistohommiin.. Vaikka no nykyään ei mitään kovin järisyttävää tapahdukkaan." Onneksi! Jos Voldemort olisi vielä hengissä, hän olisi pistänyt Remyn ensimmäisessä laivassa Amerikkaan! Tai johonkin mahdollisimman kauas kaikesta..
Sitäkään hän ei tosin naiselle tulisi koskaan sanomaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   La Marras 02, 2013 11:00 pm

Lucas sentään osasi hieman sääliä häntä. Ei varmmaan kukaan halunnut joutua istumaan kaikkia päiviä sisällä kun oli tällaisen ammatin valinnut.
" Yrittihän se! Mutta mä tein selväksi, että se saa itse hoitaa omat juttunsa. Mulla on jo nyt pöytä täynnä papereita", Remy sanoi samalla kun pyöritteli pastaa haarukkansa ympärille.
" Onko?", hän kysyi ja naurahti sitten. No toivottavsti tulisi jotakin kunnon hommia! Hän halusi päästä taas välillä jonnekkin ulos selvittämään asioita.
" Parempi ottaakin. Jos jätät mut sinne paperivuoren keskelle ja lähdet itsekses jonnekkin niin.. ", Remy sanoi ja pudisteli hieman päätään. Siitä ei kyllä seuraisi miehelle ainakaan mitään hyvää!
" Vaikka ei tapahdukkaan on se silti jännittävämpää kuin mun paperini".
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   La Marras 02, 2013 11:08 pm

"No hyvä," Lucas sanoi, "saa kyllä Garson tehdä omat hommansa loppuun. En edes tajua miten se aina tunkee paperijutut joillekin tyyliin harjoittelijoille.. Eihän ne harjoittelijat voi täyttää sen jotain raportteja kun ei ne tiedä niistä jutuista mitään.." Lucas heitti haarukallisen pastaa suuhunsa ja joi hieman lasistaan. Hän ei suuremmin pitänyt Garsonista ja tämän jälkeen kyllä vielä vähemmän.
Lucasin luvattua että ottaisi Remyn mukaan, nainen uhosi tekevänsä jotain.. varmasti hyvin harkitsematonta jos hän ei tekisi niin. Lucas naurahti hieman ja mutusti lisää pastaa. Voi Remy kyllä toteuttaisi uhkauksensa jos hän jättäisi tuon toimistohommiin. Olikohan hän nyt tehnyt jonkin suuren virheliikkeen? Jos nyt jotain isoa tapahtuisikin torstaina.. No jos niin kävisi, hän jättäisi Remyn kyllä päämajalle silläkin uhalla että saisi itse nukkua kadulla seuraavan kuukauden.
"No varmasti," Lucas naurahti, "voidaan myös yrittää etsiä sulle joku harjoittelija tekemään paperihommat.. niinkuin Garson yleensä tekee."

Kun pääruoka oli syöty, Lucas keräsi likaiset astiat tiskialtaaseen ja sauvan heilautuksella pisti loput pöydän antimista leijumaan takaisin kaappeihin. Samalla hän kaivoi jääkaapista sen tekemänsä suklaapistaasikakun.
"Tadaaa," hän sanoi kääntyen kakun kanssa Remyn puoleen ja laski sen siihen pöydälle, "eihän se niin kamalan kaunis ole mutta toivottavasti maistuu edes joltakin." Kakku oli ehkä aavistuksen vino, mutta hymyillen Lucas kuitenkin ojensi Remylle sitä kakkulusikkaa jolla tuo voisi lohkaista itselleen sen ensimmäisen palan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   La Marras 02, 2013 11:17 pm

Ruokaa saatiin syötyä ja Remy olisi voinut ottaa vaikka kolme lautasellista lisääkin sitä vielä, mutta no.. ehtihän sitä ja jälkkäri oli vielä syömättä! Hän kyllä nykyään olisi syönyt vaikka melkein kokoajan ja ainoa hyvä puoli sisällä olemiseen oli tietysti se että hän saattoi paperihommien ohella syödä koska halusi ja.. niin paljon kuin halusi.
" Vau! Et ole kyllä koskaan tainnut tehdä mitään näin hienoa. Mikset sä ole kertonu, että osaat leipoa", Remy ihasteli kakkua ja leikkasi itselleen kunnon palasen siihen lautaselle. Melkein se oli kuin jossakin kahvilassa vaikka pikkasen vino olikin. Se nyt ei ollut kuitenkaan kuin ulkonäkö haitta. Kunhan kakku vain maistuisi vielä kakulta.

" MMh.. aivan ihanaa", Remy kehui nautiskellen jokaisesta lusikallisestaan. Jos hän olisi tiennyt Lucasin pystyvän loihtimaan tällaisia ei hän olisi käyttänyt rahojaan kakkujen ostamiseen muualta!
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   La Marras 02, 2013 11:23 pm

Lucas naurahti ja kohautti hartioitaan Remyn kysyessä miksei hän ollut kertonut osaavansa leipoa!
"No ensinäkään en tiennyt osaavani," mies tunnusti virnistäen ja istui takaisin paikalleen Remyn leikkaillessa itselleen palasta, "ja toisekseen.. jos olisin kertonut, en olisi voinut mitenkään yllättää sua sillä enää!" Kun Remy oli saanut palasensa, Lucas veti kakun lähemmäs itseään ja lohkaisi itselleenkin siivun.
Remyn pitäessä kakusta, Lucas saattoi huokaista hiljaa helpotuksesta itsekseen. Hän hymyili naiselle ja maistoi itsekin kakkua ja kyllähän se hyvältä maistui. Jos ei olisi maistunut, Remy tuskin olisi suostunut syömään sitä.
"Hyvä että maistuu," hän sanoi, "pelkäsin vähän että se olisi jäänyt liian kuivaksi tai jotain.. Mutta onneksi ei!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   La Marras 02, 2013 11:38 pm

Ihan oikeassahan Lucas oli. Ei tämä olisi ollut samanlainen yllätys jos hän olisi jo koko ikänsä syonyt Lucasin kakkuja.
" Ei tää on oikein hyvää", Remy ehti vielä kehua ennen kuin piti keskittyä siihen kakun tuhoamiseen. Sitä Remy kyllä otti hieman lisää saatuaan ekan palansa syötyä. Sitä vain oli pakko santsata.

Kun kakkukin oli viimein syöty voitiin sitä siirtyä rentoutumaan porealtaaseen. Iltakin oli mitä mainioin siihen hommaan. Oli mukavan lämmintä vielä vaikka olikin jo elokuu. Pulahdettuan poreilevaan veteen huokaisi Remy syvään ja sulki hetkeksi silmänsä.
" ... ei sitä paremmin voisi enää rentoutua tuollaisen hirvittävän työpäivan jälkeen".
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   La Marras 02, 2013 11:45 pm

Kun Remy oli saanut tarpeeksi kakkua, Lucas laittoi loput siitä takaisin jääkaappiin jotta se säilyisi huomiseen. Sitten hän lähti edellä katolle pistämään sen porealtaan päälle ja kehotti Remyä hakemaan pyyhettä ja sellaista.

Hetken kuluttua sitä oltiinkin sitten poreammeen lämmössä ja taisi sekin Remylle kelvata paremmin kuin hyvin. Lucas huokaisi tyytyväisenä. Hän oli aikeissa sanoa jotakin, mutta katsahtikin sitten Remyä ja hivuttautui siihen tuon viereen nostaen kätensä naisen hartioille.
"Voisi vielä ehkä hieman paremmin," hän sanoi alkaen hieroa naisen hartioita kuten oli luvannut ja suukotti hieman tuon niskaa. Voi hänen pitäisi kyllä alkaa järjestää näitä yllätyksiä enemmänkin, koska jos tulokset olivat aina näin hyviä niin Remy pysyisi ainakin todennäköisesti enemmän hyvällä päällä.. Ja kun nainen oli hyvällä tuulella, oli hänkin! Kaikki voittivat!
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   Su Marras 03, 2013 11:12 am

Lucas tosiaan sai sen kaiken muuttumaan vielä paremmaksi laskettuaan kätensä hänen harteilleen.
" On kyllä varmaan vauvakin tyytyväinen tän illan", Remy huokaisi nautiskellessaan siitä hieronnasta. No oli varmasti! Kun hänellä oli mukava olla olisi varmasti poikakin hyvin tyytyväinen oloonsa. Saataisiin kaikki nukkua tänään kunnolla.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   Su Marras 03, 2013 11:34 am

Lucas oli yhtä hymyä Remyn sanoessa kuinka vauvakin olisi tyytyväinen tänään ja se tarkoitti sitä että Remykin olisi ja se taas sitä että yö saataisiin nukkua rauhassa! Ja mikäs sen kivempaa kun hyvin nukutun yön jälkeen lähteä aamu kuudeksi töihin.. Onneksi aamuvuorot loppuivat huomenna! Sitä saisi ehkä nukkuakin hieman enemmän.
"No kun te olette tyytyväisiä niin olen minäkin," hän sanoi ja voi se oli kyllä niin totta!

Kun porealtaassa oltiin lilluttu tarpeeksi, sitä voitiinkin sitten nousta ja mennä nukkumaan. Lucasille ainakin uni maittoi jo tämän päivän töiden ja leipomisten jälkeen!
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   Su Marras 03, 2013 11:49 am

Se yö sujui paremmin kuin vaikkapa edellinen yö. Kaikki olivat tyytyväisiä nyt ja uni maittoi itse kullekkin.

Lucasin heräillessä aamulla yritti Remy kiskoa vielä peittoa päälleen ja nukkua takaisin, mutta ei se uni sieltä tullut enää joten nainen nousi ylös hänkin ja asteli keittiöön vain voidakseen haistella sitä kahvin tuoksua.
Tehdessään itselleen aamiaista ei hän oikein puhunut mitään. Jo senkin takia, että hän ollut koskaan ollut aamuihmisiä ja kun vielä lisättiin se että hän olisi saanut nukkua vielä monta tuntia, mutta kun ei annettu niin.. no se ei ollut hyvä aamu se.
Iskettyään jugurtit mysliensä sekaan istui Remy pöytään ja kohotti katseensa siihen Lucasin aamiais leipään hieman nyreänä. Mies kun oli laittanut leipänsä päälle paprikaa ja se.. no se ei tuoksunut hänen mielestään hyvältä. Tai enemmänkin vauvan mielestä! Kyllä hän paprikasta oli ennen pitänyt.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   Su Marras 03, 2013 11:59 am

Olihan se ollut vaikeaa herätä aamulla, koska nukutut tunnit oli jäänyt vähäisiksi vaikka yö oltiin saatu onneksi nukuttua ilman ylimääräisiä heräämisiä. Kellon soidessa, Lucas sulki sen mahdollisimman nopeasti ettei herättäisi Remyä enempää kuin oli pakko. Sitten mies nousi, nappasi vaatteensa ja hiippaili käytävään vetämään ne ylleen antaakseen naisen vielä nukkua. Niin hän oli tehnyt viime aikoina aina kun hänellä oli aamuvuoro ja Remyllä ei.
Mutta ilmeisesti Remy oli kuitenkin herännyt hänen yrityksistään huolimatta.

Kun nainen asteli vaitonaisena keittiöön, ei Lucas nähnyt siinä vielä mitään outoa. Heillä harvoin puhuttiin mitään heti aamusta oli Remy sitten raskaana tai ei. Joten eipä hän yrittänytkään avata mitään aamuista keskustelua vaan keskittyi lukemaan sitä aamun lehteä kahvikupposensa ja leipänsä äärestä.
Mutta Remyn istuuduttua siihen häntä vastapäätä, jotkin hälytyskellot miehen päässä alkoivat soida. Hän nosti katseensa lehdestä vilkaisten Remyä arvioiden. Hän ei osannut päättää enää olikot tuo vain perus aamu-Remy vai oliko tässä nyt jotain muutakin.. Ja se ei ollut hyvä merkki!
"Miksi sä jo nyt nousit?" hän kysyi vaikka samalla hetkellä kun hän avasi suunsa, hän jotenkin arvasi ettei sitä olisi pitänyt kysyä!
".. Aiotko mennä käymään Leticialla vai? Se taisi eilen sanoa että sillä on tänään iltavuoro." Ah, nopeat pelastusyritykset!
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   Su Marras 03, 2013 12:20 pm

Remy lusikoi mysliä suuhunsa mitään sanomatta, nousi vain hetkeksi hakeakseen vettä kaapista ja istui sitten alas syömään. Lucasin esittäessä sen typerän kysymyksensä kohotti Remy kuitenkin katseensa, mutta mies onneksi siirtyi jo ihan toiseen aiheeseen ennen kuin hän ehti mitään tuolle vastaamaan.
" En ajatellut mennä sinne näin aikaisin, mutta tarkoitus kyllä oli. Antaa nyt niiden nukkua jos siellä vaikka se nukkuminen sujuisi", hän vastasi ja jatkoi sitten syömistään. Kyllä hän Leticiaa tänään menisi tapaamaan. Kun kerran työvuorot kummallakin sen nyt sallivat. Nähtiinhän sitä töissä, mutta oli se hieman eri asia! Siellä piti niitä töitäkin saada tehtyä vielä kun töissä pääsi käymään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   Su Marras 03, 2013 12:29 pm

Remyn vastaus ja äänensävy saivat Lucasin taas kartalle siitä ettei tämä ollut vain perus aamu-Remy.
"Aivan.." hän sanoi hymyillen, joi nopeasti kahvinsa ja nappasi leivän loput mukaansa.
"Mun on nyt kuitenkin lähdettävä töihin," hän sanoi ja suukotti naisen tukkaa nopeasti ohimennessään, "pitäkää hauskaa ja vie terveisiä. Nähdään illalla." Olohuoneen puolella hän kuitenkin kääntyi vielä.
"Siellä on sitä pistaasikakkua vielä jääkaapissa," hän sanoi, "jos se Leticialle kelpaa niin voit viedä sillekin jos haluat." Hän nappasi työviittansa siitä sohvan selkänojalta ja heitti sen ylleen ennen kuin poistui takan kautta töihin. Huh!

Colefordissa Leticia istui kädet puuskassa keittiön pöydän ääressä ja tuijotti kahvipannua, jossa oli sitä taivaallista mustaa nestettä.. Mutta jota hän ei ollut voinut juoda viimeiseen kahdeksaan kuukauteen. Sitä olisi luullut että kahviriippuvuus lievenisi parin ekan kuukauden jälkeen, mutta ei. Viimeiset kuukaudet Leticia oli yrittänyt lukea uudestaan niitä aikanaan Alisonilta saamiaan vauvakirjoja voidakseen todistaa ettei kahvi ollut vaarallista vauvalle. Nytkin hänellä oli yksi kirja auki siinä hänen edessään, mutta se oli typerä kirja.
Kun hän oli odottanut Ricoa, oli Rabastan luvannut olla itsekin juomatta kahvia! No ei ollut samaa lupausta kuulunut tämän vauvan aikana. Eikä kahvista kinaaminen ollut enää yhtä hauskaa kuin mitä se oli viimeksi ollut.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   Su Marras 03, 2013 12:46 pm

Lucasin livahdettua töihin jäi Remy viimeistelemään sitä aamiaistaan. Kakkua hän ei olisi kyllä edes muistanut ellei Lucas olisi sitä maininnut. Syötyään Remy pakkasikin lopun kakun mukaan ja lähti pukeutumaan.

Remy ilmestyi kahvintuoksuiseen Colefordiin eväidensä kanssa ja asteli suoraan keittiöön mistä hän Letician löysikin.
" Huomenta", hän toivotteli hymyillen. Kyllä sitä nyt Letician seurassa oltiin taas niin iloisia! Kun ei ollut paikalla miestä joka ei mistään mitään ymmärtänyt!
" Ajattelinkin, että täällä ehkä oltaisiin jo hereillä. Maistuisiko kakku?", Remy laski kakun siihen pöydälle ja asteli sitten etsimään pari lautasta kaapista ja lusikat heille.
" Lucas oli eilen tehnyt", hän kertoi samalla kun istui alas.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   Su Marras 03, 2013 12:57 pm

Kun ovelta kuului ääniä, Leticia käänsi katseensa nyreänä eteisen suuntaan mutta huomatessaan Remyn, hänen nyreytensä katosi kyllä samantien.
"Huomenta!" hän naurahti, "ollaan hereillä kyllä. Tämän talon miehet päätti ettei meillä nukuta enempää." Remyn esitellessä Lucasin tekemää kakkua, Leticia nosti sen kuvun pois kakun päältä ja yllättyi positiivisesti.
"Vau," hän naurahti, "en tiennyt että Lucas osaa leipoa! Meillä ei saa kyllä aamuisin mitään muuta kuin kahvia ja sitäkään ei tarjoilla mulle." Hän naurahti leppoisasti koska mitä sitä nyt turhaan Remylle äksyilemään!
"Rabastan ja Rico on takapihalla," hän sanoi Remyn leikkaillessa heille kakkupaloja. Saatuaan oman palansa, hän tarttui lusikkaan ja maistoi kakkua.
"Oho täähän on hyvää!" hän sanoi, "sano Lucasille että saa tehdä mullekin kakun joskus." Hän naurahti. Vaikka sitten pojan ristiäisiin!

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   Su Marras 03, 2013 1:07 pm

" En tiennyt minäkään!", Remy sanoi istuuduttuaan alas. Hän leikkasi itselleenkin palan sitä kakkua ja hyvin se maistui ilman sitä kahviakin vaikka toki se olisi varmasti ollut parempaa kahvin kera.
" Mukava yllätys silti. Saa kyllä tehdä toistekkin", hän vannotti ja Lucas kyllä saisi loihtia tätä toistekkin. Varsinkin kaikkiin mahdollisiin juhliin mitä olisi tulossa.
Letician kerrottua Rabastanin ja Ricon olevan takapihalla vilkaisi hän hieman keittiöstä ulos, mutta eivät nuo kai olleet kuulleet hänen tulleen.
" Pitää sitä sitten jättää Ricollekkin kakkua", hän sanoi hymyillen. Joten Rico oli nyt vain entistä ihanempi! Rabastanille ei ehkä tarvitsisi jättää kakkua, jos jäisi niin sitten ehkä mies voisi ottaakin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   Su Marras 03, 2013 1:14 pm

"Joo no kahdet ristiäiset on nyt ainakin tulossa!" Leticia naurahti, "saadaan pistaasisuklaakakkua sitten molempiin!" Ja sitten olisi tietysti tulossa syntymäpäiviä ja kaiken maailman juhlia. Voi Lucas jos tietäisi mitä naiset paraikaa suunnittelivat!
Leticiakin vilkaisi takapihan suuntaan ja siitä hänen paikaltaan näki juuri ja juuri miten Rico hakkasi jotain hiekkakakkua pienellä lapiolla. Leticia hymyili ja heitti taas lusikallisen kakkua naamaansa.
"Joo niin pitää!" hän sanoi, "en tiedä onko se koskaan saanut tätä aikaisemmin.. Odota, käyn kysymässä haluaisiko se." Hän nousi ylös, tunki vielä vauhdissa yhden lusikallisen suuhunsa ja asteli sitten takaovelle.
"Rico! Haluatko pistaasisuklaakakkua?"
Rico kääntyi katsomaan eikä oikeastaan tiennyt mikä pistaasi oli, mutta suklaa kuulosti hyvältä. Ja kakku!
"Joo!" poika hihkaisi, jätti lapion hiekkalaatikolle ja kiiruhti äitinsä ohi olohuoneeseen.. Jossa poika huomasi Remyn.
"Toitko sinä sitä suklaakakkua?!" poika hihkui innoissaan ja kapusi tuolille Remyn viereen, "vau!" Leticia asteli pojan perässä keittiöön ja istui takaisin omalle paikalleen. Sauvansa heilautuksella hän kutsui paikalle Ricon lautasen ja lusikan.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   Su Marras 03, 2013 1:25 pm

Letician lähdettyä hakemaan Ricoa paikalle ilmestyikin poika pian paikalle. Remy veti tuolia vieressään hieman esiin jotta poika pääsisi siihen istumaan.
" Lucas sen oikeastaan teki", hän kertoi pojan kysellessä oliko hän kakun tehnyt. Ricokin sai pian oman palan kakkua.
" Syödään nyt kakku äkkiä ennen kuin isäs tulee paikalle syömään kaiken", Remy ehdotti ja otti uuden lusikallisen omasta palastaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   Su Marras 03, 2013 1:29 pm

"Vaaaau," Rico hämmästeli Remy-tädin kerrottua että Lucas-setä oli tehnyt sen kakun. Siistiä! Hänkin halusi osata tehdä kakkua.
"Joo!" poika hihkaisi Remyn kehotettua syömään nopeasti ennen kuin isä ehtisi paikalle. Niinpä poika alkoi tunkemaan sitä kakkua naamaansa kamalalla vauhdilla ja pian pojan koko naama oli ihan suklaassa. Leticia katseli touhua huvittuneena ja kurotti sitten ottamaan palan käsipyyhepaperia, jonka ojensi Remylle jotta nainen voisi pyyhkiä Ricon naaman sitten kun tuo olisi syönyt.
"Olisi ehkä pitänyt laittaa ruokalappu ennen kuin aloitettiin," hän naurahti. Ricon vaatteetkin oli ihan suklaassa nyt!
"Mikä on pistaasi?" poika kysyi katsahtaen Remyä.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Ihana, vauvaa varttuva Remy<3   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ihana, vauvaa varttuva Remy<3
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 3Siirry sivulle : 1, 2, 3  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Remy ja Lucas-
Siirry: