PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Koulukamoja hankkimassa

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Koulukamoja hankkimassa   To Loka 10, 2013 8:36 pm

1.8.2022, maanantai

Remy oli herännyt sinä aamuna aikaisin kuten yleensäkkin, käynyt jo lenkillä ja kasasi nyt aamiaista keittiössä. Pöydällä lojui jo odottamassa lista Aidanin koulutarvikkeista ja kirjojen lisäksi, pitäisi heidän varmasti hankkia pojalle uusia kaapuja koulua varten. Poika kun oli kesän aikana taas venähtänyt sen verran, että yksikään tuon viimevuotisista kaavuista ei tainnut olla enää kovinkaan sopiva.
Kellon jo lähestyessä yhdeksää nappasi Remy kahvikuppinsa ja asteli Aidan huoneen ovelle. Hän oli sitä käynyt jo varttia aikaisemmin koputtelemassa, eikä sisältä ollut mutinaa kummempaa kuulunut.

Hän työnsi oven auki ja päästi ensinmäisenä syvän huokauksen pojan huoneen nähdessään. Remy asteli tavaroiden ja vaatteiden ylitse ikkunan luokse ja työnsi sen auki jotta huone tuulettuisi edes hieman ja kämppään saataisiin raitista ilmaa.
" Aidan! Nouses ylös nyt siitä. Sulla alkaa koulu taas kuukauden päästä joten parasta alkaa opetella taas kunnon unirytmiä", hän käskytti samalla kun tökkäisi hieman poikaa. Nainen kääntyi taas ikkunan puoleen ja kiskaisi seuraavaksi verhot pois ikkunan edestä jotta huoneeseen pääsisi valoakin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   To Loka 10, 2013 8:42 pm

Siinä missä muut perheestä heräsivät aikaisin, kävivät aamulenkeillä ja elivät kaikin puolin terveellistä ja kuntoa ylläpitävää elämää, Aidan luotti siihen että nukkumalla kunto pysyisi hyvänä ja mieli virkeänä! Tai niin hän ainakin koville uskotteli sekä itselleen että perheelleen. Onneksi kaverit olivat edes samaa mieltä.. Tai ainakin pojat. Tytöt tuntuivat olevan sitä mieltä että liikkumalla elämä olisi helpompaa ja mukavampaa!
Niinpä kun hän kuuli syvän unensa läpi äitinsä ensimmäiset huhuilut, Aidan mumisi tyynyynsä jotakin epämääräistä sisiliskoista ja männynkävyistä. Ne olivat hänen perustelunsa jatkounille, joskaan tuskin niin selkeät ettäkö äiti olisi kuullut mitään muminaa kummempaa oven taakse.

Aidan nukahti samantien uudestaan. Hän ehti jo unohtaa että äiti oli käynyt herättelemässä häntä kun jo kuuli taas äitinsä äänen ja samassa oudon valoelämyksen huoneessaan.
"Ääähh, äiti!" hän älähti ja pakeni samantien peittonsa alle. Koulu? Koulu alkoi kuukauden päästä! Ei unirytmiä nyt vielä tarvinut mihinkään muuttaa! Sitäpaitsi mummi aina sanoi että kasvava poika tarvitsi riittävästi unta!
"Se alkaa.. vasta kuukauden.. päästä...." poika mutisi peittonsa alta, käänsi kylkeä ja heitti tyynyn naamalleen peiton sijaan. Peiton alla ei pidemmän päälle saanut henkeä ja sen alla oli niin kamalan kuuma näin kesäisin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   To Loka 10, 2013 8:48 pm

Kuten aina, ei Aidan nytkään suostunut nousemaan sängystä helpolla. Mikä siinä mahtoi olla, että siellä sängyssä piti maata puoleen päivään? Siinähän meni koko päivä ihan hukkaan jos nousi vasta kolmelta ylös.
" Kuukausi menee todella nopeasti. Et huomaakkaan kun jo seisot jo taas laiturilla odottamassa junaa, halaat kyyneleet silmissäsi isääsi ja minua ja astelet haikein mielin junaan jättäen meidät taas hetkeksi", Remy selitti samalla kun hörppi kahviaan ja kumartui nostelemaan lattialta Aidanin vaatteita joista ei nyt tiennyt olivatko ne likaisia vai muuten vain siellä. Pyykkiin ne kai voisi kaikki silti viedä.
" Nouset nyt niin ehdit hyvin syödä jotakin ennen kuin lähdetään ostamaan sun koulutarvikkeita", hän sanoi ja leijutettuaan poikansa vaatteet ulos huoneesta kääntyi hän uudelleen sen mytyn puoleen joka sängyssä makasi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   To Loka 10, 2013 8:54 pm

Aidan veti syvään henkä ja huokaisi raskaasti äidin alkaessa paasata jostain Tylypahkaan lähtemisestä ja haikeista hyvästeistä. Hän ei tasan ollut ikinä itkenyt Tylypahkaan lähdettäessä! Ei vaikka äiti kuinka sellaista halusi itselleen uskotellakin. Ei sitä nyt sopinut parkua Jeremyn nähden edes ykkösellä saatika nyt enää kutosella vaikka Jeremy nyt ei ollutkaan enää mukana! Onneksi.
Ja sitten äiti alkoi puhua jostain koulutarvikkeiden ostamisesta, jolloin Aidan vihdoin nosti päänsä sieltä tyynystä.
"Koulutarvikkeita?" hän älähti. Ei tasan!! Ei nyt enää äidin kanssa käyty koulutarvikkeita ostamassa! Vielä viime vuonna ehkä, mutta ei nyt enää! Hän oli jo ihan aikuinen ja pystyi ostamaan koulutarvikkeet ihan itse! No sen mahdollisuudenhan hän oli tottakai saanut edellisvuonna ja no unohtanut muutaman tärkeähkön jutun siitä lapusta, mutta se nyt oli viime vuonna!
"Voin mennä kyllä ostamaan ne itsekin vaikka iltapäivällä," hän sanoi painaen päänsä takaisin sinne tyynyn armoille, "ei se niin vaikeaa ole kun osaa lukea lapusta mitä hankkia.."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   To Loka 10, 2013 9:02 pm

Koulutarvikkeiden mainitseminen oli saanut Aidaniin jotakin eloa. Tai enemmänkin ehkä se, että hän oli sanonut tulevansa mukaan. Remy hymyili vain hieman kuunnellessaan poikansa selityksiä siitä miten tuo osasi kyllä hankkia ne itsekkin, ei kuulemma ollu vaikeaa kun saattoi lukea vain suoraan listasta.
" Niinkö? Oletko sä vuodessa oppinut lukemaan", hän kysyi muka kovinkin ihmeissään, " miten mä muistelisin, että viime vuonna jouduttiin niitä kirjoje lähettämään sulle koululle kun oli muutama unohtunut". Ei hän tiennyt vieläkään miten se saattoi olla mahdollista unohtaa muutama kirja kun Aidan selvästi oli osan ostanut! Kai jokin tärkeämpi oli tuon huomion saanut ja siinä oli sitten oppikirjat unohtuneet.
" Ei. Mä lähden mukaan. Mun pitää muutenkin päästä käymään Viistokujalla joten voidaan hyvin mennä yhdessä", hän sanoi, tarttui Aidanin peiton kulmaan ja kiskaisi sen pois tuon päältä.
" Vai häpeätkö sä äitiäs niin paljon, ettet kehtaa sen kanssa liikkua...", hän hymähti ja asteli Aidanin peitto mukanaan ulos pojan huoneesta. Saisi luvan nousta tai hän taikoisi tuon sängyn kadoksiin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   To Loka 10, 2013 9:10 pm

Aidan älähti jotain epämääräistä äidin tarttuessa juurikin siihen kuinka hän oli sanonut kaiken olevan helppoa kun vain lukisi paperista mitä siinä sanottiin!
"No se oli viime vuonna!" hän marisi ja oli kyllä jo aivan hereillä tämän keskustelun pilattua hänen hyvät yöunensa. Ei hän silti suostunut nousemaan, koska häntä ramasi vielä aivan liiaksi.
Aidanin vaikerrus kuului varmasti käytävään saakka äidin ensin kerrottua kuinka tuonkin piti mennä Viistokujalle ja tuon vielä viedessä hänen peittonsakin mennessään! Peittokin oli varmaan lähdössä mukaan! Yh..
"Olisit sanonut eilen!" Aidan huusi huokaisten, "oltaisiin voitu lähteä heti kun kaupat aukeaa.." Hän mönki hetken siinä sängyssään ja kurotti sitten kaivelemaan lattialtaan housujaan, jotka oli illalla potkinut sinne.. Mutta niitä ei ollut siellä! Katsottuaan tarkemmin, poika huomasi äitin vieneen joka ainoan vaatekappaleen hänen lattialtaan. Mikä noita äiteä vaivasi!

Lopulta Aidan pääsi ylös sängystä, veti housut jalkaansa ja hihattoman paidan ylleen. Tukka takussa ja pörrössä hän laahusti keittiöön ja rojahti omalle paikalleen.
"Missä isä ja Jeremy on?" hän kysyi, "kai nekin nyt lähtee shoppailemaan?" Hän nappasi muropaketin pöydältä ja holautti siitä kunnon annoksen lautaselleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   To Loka 10, 2013 9:19 pm

Aidan huudot kuullessaan nakkasi Remy sen peiton vain olohuoneen sohvalle ja istui itse keittiöön nauttimaan siitä kahvistaan. Hän tiesi jo voittaneensa tämän erän ja pian se Aidan jo laahustikin keittiöön. Ei kovin iloisena ja pirteänä, mutta olipa kuitenkin jalkeilla.
" Olisitko koko perheen halunnut tueksi?", hän kysyi kahvikuppinsa yli ja vilkaisi Jeremyn huoneen ovea. Jeremy nukkui edelleen, eikä hän raaskinut miestä herättää. Tuo ei kuitenkaan nukkuisi iltapäivään asti niin kuin Aidan jos miehen annettaisiin olla. Eiköhän Jeremy itsekseen heräilisi viimeistään tunnin päästä.
" Isäsi lähti käymään töissä ja Jeremy nukkuu vielä...", hän viimein vastasi ja koska tiesi millainen myrsky siitä nousisi kun Jeremyä ei oltu herätelty jatkoi hän jo ennen kuin Aidan ehti mitään sanomaan.
" ... se on aikuinen. Sitten kun säkin olet niin saat nukkua ihan niin pitkään kun haluat"
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   To Loka 10, 2013 9:26 pm

Aidan hymähti hieman äidin kysymykselle ja nappasi maitopurkin käsiinsä. Koko perhehän tästä vielä olisi puuttunutkin! Kas kun ei kutsuttu Leticiaa ja Rabastania myös! José kun sai ostaa omat kamansa niin noilla ei sitten kai ollut muuta tekemistä. Olisivat hyvin voineet lähteä häntä auttamaan!
Luojalle kiitos, ei.

Äidin vastattua hänen kysymykseensä, Aidanilta meinasi pudota murot suusta. Jeremy nukkui vielä! Äiti kuitenkin aisti hänen närkästyksensä ja jatkoi ennen kuin hän ehti sanoa yhtään mitään.
"Olen mäkin jo ihan yhtä aikuinen," hän protestoi murojensa seasta ja päätti että jos Jeremy ei heräisi ennen kuin he lähtisivät Viistokujalle, hän potkaisisi tuon oveen ja herättäisi veljen. Olisi tuokin sitten hereillä heti aamusta ja reippaana lähdössä jonnekin.. lenkille tai jotain!
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   To Loka 10, 2013 9:36 pm

Remy hörppäsi kahvistaan ja pudisti päätään hieman Aidan väittäessä, että tuo oli jo ihan tarpeeksi aikuinen.
" Etkö sä vasta kuusitoista täyttänyt?", hän kysyi, " en mä voi unohtaa koska mun poikani on syntyny. Mmh.. kyllä sä vasta ensi vuonna olet virallisesti aikuinen. Heti kun täytät seitsemäntoista mä lupaan olla herättelemättä sua". Voi, se lupaus ei kyllä varmasti tulisi pitämään, mutta hän saattoi toivoa että ensi kesään mennessä Aidan olisi kasvanut jo mieheksi. Muidenkin mielestä kuin omansa.

Saatuaan sen oman kupillisensa juotua, otti hän sen Aidanin tavara listan ja lähti viemään pojan peittoa takaisin tuon huoneeseen jotta sänky saataisiin pedattua. Vaikka siitä mitään iloa ollut kun huone oli muuten sen näköinen kuin siellä olisi jokin pommi räjähtänyt.
" Saat tänään siivota ton huonees", hän ilmoitti astellessaan keittiön ohitse kohti parveketta voidakseen kastella kukkaset.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   To Loka 10, 2013 9:42 pm

"Varmasti Jeremy sai käydä itse ostoksilla kuusitoista vuotiaana!" Aidan väitti kivenkovaa vaikkei nyt ihan varma ollutkaan. Todennäköisesti isä ja äiti olivat pitäneet tuotakin kädestä vielä seiskaluokalle mennessä, mutta hän ei sitä tarvitsisi! Jos hän vain voisi näyttää että osasi ostaa Tylypahkatavarat itsekin niin äitikin kyllä tajuaisi sen! Mutta jos hän vielä vänkäisi vastaan, äiti alkaisi taas puhua totuuksia siitä kuinka hän häpesi liikkua tuon kanssa. Ei se nyt ihan totta ollut. Ei hän hävennyt. Se oli vain noloa.

Aidan jäi syömään niitä murojaan äidin lähdettyä pöydästä, mutta pian poika oli kumauttaa otsansa pöydän pintaan äidin äänen kuullessaan.
"Kaikki samana päivänä?" hän älähti, "eikö nyt shoppailu riitä yhdelle päivälle.." Sitäpaitsi illalla pitäisi mennä rannalle! Tosin sitä hän ei sanoisi äidille vielä tai tuo sanoisi aivan varmasti ettei rannalle ollut menemistä ennen kuin huone olisi siivottu. Hänen pitäisi olla nyt fiksumpi ja olla kilttiä ja söpöä pikkupoikaa Viistokujalla niin ehkä äiti unohtaisi huoneen siivoamisen ja hän pääsisi rannalle suoraan kotiin päästyään..
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   To Loka 10, 2013 9:48 pm

" Jeremy oppikin lukemaan jo kuusivuotiaan", Remy huomautti ja siitä oli aika hyvä päätellä, että Jeremy oli päästetty kyllä ihan itsekseen hankkimaan koulutarvikkeensa. No melkein itsekseen. Jotenkin sattumalta oli Leticia ja Mischa samaan aikaan olleet Viistokujalla ja hauskempaahan se oli ollut kaikki hankkia kimpassa!

" Jos olisit siivonnut sen viikonloppuna niin ei tarvitsisi tänään", Remy huomautti samalla kun kaateli vettä parvekkeen kukkasille. Hän oli siitä huoneen siivoamisesta huomauttanut pariin kertaan, mutta aina oli ollut kiire johonkin ja vastuas oli ollu vain ' joojoo!' joka kerta.
Hän palasi sisälle ja huomattuaan miten se pojan kulho oli jo tyhjä leijutti hän sen tiskialtaaseen.
" Näytät olevan valmis joten me voidaan varmaan mennä", hän huomautti, asteli olohuoneen puolelle ja otti kourallisen hormipulveria hyllyssä olevasta kiposta ennen kuin käveli takan eteen ja viskasi pulverit sinne.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   To Loka 10, 2013 9:55 pm

Aidan kohautti kulmakarvojaan äidin taas muistuttaessa kuinka Jeremy oli oppinut lukemaan kuusi vuotiaana! No olisi hänkin varmasti oppinut jos hänelle olisi opetettu yhtä paljon kuin Jeremylle, mutta hän oli melko varma että niin ei asiat kyllä olleet. Vaikka juuri niin asiat todennäköisesti olivat olleet. Hänen mielestään kyllä ei!
"No kui reilua se nyt on että kuusi vuotiaan tekemisest vaikuttaa vielä kuusitoista vuotiaana!" poika sanoi ja tyhjensi murokuppinsa.

Aidan ei vastannut mitään äitinsä huomautukselle huoneen siivoamisesta viikonloppuna. Oli hän yrittänyt pyytää Jeremyä auttamaan taikasauvansa kanssa mutta tuolla oli ollut jotain parempaa tekemistä! Kuten vaikka maata päivät huoneessa itkemässä Josén perään. Ihme ettei kukaan huomannut sitä! Eihän Jeremykään mihinkään liikkunut, näytti vaan naamansa aamupäivällä jotta vanhemmat luulisivat tuon heränneen. Hän liikkui varmasti paljon enemmän!
Äidin palatessa, Aidan kohautti hartioitaan ja nousi loihtien kasvoilleen sen suunnittelemansa hymyn. Hän haroi hieman kiharaa tukkaansa.
"No eiköhän mennä sitten!" hän sanoi, "on niin kamalan paljon ostettavaa. Pitää varmaan pari kaapuakin hankkia.." Hän nappasi sen lapun pöydältä mukaansa ja asteli äitinsä luo takan ääreen.
"Aloitetaanko Malkinilta?" hän kysyi leppoisasti, "niin ne ehtii valmistumaan sillä välin kun ostetaan kirjat ja liemitarpeet."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   To Loka 10, 2013 10:03 pm

Heitettyään hormipulverit takkaan käänsi hän katseensa Aidaniin joka oli ihme kyllä noussut pöydän äärestä ihan kiltisti ja ehdotteli jop itse minne sitä voitaisiin ensinmäisenä suunnata kun Viistokujalle päästäisiin.
" Ei mikään huono idea", hän sanoi ennen kuin passitti pojan edeltään sinne takkaan. Ihan sen takia, ettei tässä kävisi niin että tuo juoksisi takaisin sänkyyn heti kun hän oli kadonnut takasta.
Aidanin mentyä seurasi hän pian perästä.

He eivät olleet ihan ainoat jotka olivat tänään päättäneet lähteä ostoksille. Suurin osa niistä jotka liikkuivat vanhempiensa kanssa olivat tosiaan hieman Aidania nuorempia ja ainakun joku innostunut ekaluokkalainen ohitti heidät vanhempineen ei Remy voinut olla hymyilemättä. Äkkiä se aika meni, vielä hetki sitten heidänkin ärrimurrinsa oli ollut tuollainen suloinen pellavapää.
Malkinin luona ei näyttänyt olevan vielä oikein ketään kun hän asteli edeltä sisälle. Heitä tervehtivä noita ohjasi Aidanin heti mukaansa korokkeelle joka vielä oli vapaana ja noita väisteli viereistä tyttöä mittailevat mittanauhat
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   To Loka 10, 2013 10:15 pm

Aidan hymyili leveästi äidilleen tuon suostuessa hänen suunnitelmaansa ja kiltistipä teinipoika ärrimurri asteli takkaan ja sanoi selkeästi määränpäänsä. Jo senkin takia selkeästi että äiti tietäisi mihin hän olisi menossa. Hän oli niin monta kertaa mutissut sanansa tahallaan väärin että hänen vanhempansa olivat kyllästyneet etsimään häntä ympäri Britannian.. Ja lopulta se oli mennyt siihen että hänen piti sanoa selkeästi ihan vain jo äidin takia.

Viistokujalla oli vilskettä ja vilinää. Aidan katseli niitä ympärillään hääräileviä lapsosia jotka niin innoissaan juoksivat joidenkin luutakauppojen väliä ja olivat selkeästi menossa ensi kertaa Tylypahkaan. Noiden vanhemmatkin näyttivät siltä että lapset olivat menossa ensimmäiselle vuodelleen. Yhtä stressaantuneita.
Malkinilla ei luojan kiitos näyttänyt olevan ketään. Ei ainakaan ulkoa katsottuna, joten niinpä Aidan meni oikein reippaasti sisään ja.. saman tien mittauspuolelle. Jolloinka hän oli saada sydärin.
"Aidan!!" kuului kiljaisu ja José pyörähti peilin edessä ympäri. Tyttö hyppäsi samassa alas tuolilta ja halasi poikaa kuten nyt tytöillä oli aina tapana.
"Heh.. hei José," Aidan sanoi jokseenkin vaikeana, "miten menee?"
"Ollaan Jenin ja Cathyn kanssa ostamassa koulutarvikkeita!" tyttö sanoi iloisesti, "Jen ja Cathy tulee ihan kohta, ne on jo ostanut koulupuvut viime viikolla.. Ai hei Remy!" Tyttö käänsi katseensa Aidanin äitiin huomatessaan tuon. Aidan hymyili hieman ja nousi itse toiselle tuolille mitattavaksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   Pe Loka 11, 2013 2:15 pm

Remy sekä se noita joka töissä sattui olemaan kavahtivat molemmat hieman kauemmas kun tyttö korokkeelta hyppäsi alas ja syöksyi halaamaan Aidania. Mittanauhat seurasivat perästä ja pian Remykin tunnisti tytön Joséksi.
Hymyillen Remy tervehti takaisin ja eiväthän nuo ehtineet kuin nousta korokkeille takaisin kun sisään jo saapui kaksi tyttöä jotka ilmeisesti olivat nämä Josén kaverit. Molemmat noistakin kiirehti Josén luokse, mutta kun tytöt huomasivat Aidanin pääsi noilta jokin outo kiljahdus ja taas oltiin halailemassa.
Eivätkai he olleet Letician kanssa olleet tuollaisia!?
" Ota mitat myös juhlakaapua varten", Remy pyysi kun mittanauha ilmestyi mittailemaan Aidania heti tyttöjen väistettyä tuon kimpusta ja vasta silloin näyttivät nuokin huomaavan, että hän oli siellä. Jen ja Cathy vilkaisivat ensin toisiaan ja sitten Aidania sellaisella ilmeellä jolla yleensä katsottii suloisia koiranpentuja.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   Pe Loka 11, 2013 4:57 pm

Aidanilta pääsi tuskastunut huokaisu kun putiikin oven kello kilahti ja ennen kuin hän edesä kuuli Jenin ja Cathyn ääniä, hän oli melko varma että juuri nuo tulisivat sisään. Kohtalo taisi tänään olla kovasti häntä vastaan!
Ja samassa tytöt jo olivat riuhtoa hänet alas sieltä tuolilta halaillakseen vaikka Aidan yritti kuinka katseellaan vihjata että nyt loppui.. että äiti oli täällä!
Mutta sekin tajuttiin hyvin nopeasti halailujen jälkeen ja tuntiessaan itsensä koiranpennuksi, Aidan kääntyi uudestaan vaan seisoskelemaan jotta mittanauha saisi tehdä työnsä.
"Hei rouva Dawson," Jen oli tervehtimässä heti Remyäkin tajuttuaan tilanteen ja ojensi kättään tuolle, "olen Jen ja tämä on Cathy. Ollaan samalla luokalla Aidanin kanssa." Jen vilkaisi Aidania eikä tiennyt oliko tuo kertonut hänestä jo tuon äidille, muttei viitsinyt itse sanoa mitään. Tiesi jos tiesi! Ei hän haluaisi alkaa kuuluttamaan sitä ettei Aidan suuttuisi!
"Mihin minä mitään juhlakaapua tarvin?" Aidan keskeytti nopeasti kovaan ääneen ja vilkaisi äitiään ja tyttöjä samalla kun rouva Malkin heitti hänen ylleen jonkin ylisuuren kaavun lyhenneltäväksi.
"Koska joudut viemään Jenin joulutanssiaisiin senkin tyhmä!" José sanoi, "lukisit joskus niitä kirjeitä mitä Tylypahkasta saadaan!" Aidan oli kuolla siihen paikkaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   La Loka 12, 2013 8:37 pm

Remy tervehti näitä tyttöjä hymyillen kun nuo esittelevit itsensä. Selvästi taisivat liikkua ainakin koulussa samassa porukassa Aidanin kanssa.
Pojan ihmetelessä mihin tuo tarvitsi juhlakaapua ilmoitti José, että koulun tansseja varten eikä hän voinut naurahtamatta. Hetken hän vain seurasi sitä miten Aidan ei sanonut mitään tähän ja hymähti sitten.
" Ei teillä mitään tansseja ole, se on mummos syntymäpäiviä varten", hän sanoi. Tai jos jotkin tanssit oli niin hänkin oli sen infon missannut! Ihan Lucasin äidin syntymäpäiviä hän vain oli ajatellut.
" José taitaa vain kiusata sinua".
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   La Loka 12, 2013 8:44 pm

Aidan katsahti äitiään ja sitten hyisen murhaavasti Joséa äidin sanoessa että tyttö vain kiusasi eikä heillä mitään joulutanssiaisia ollut. Aidan tuhahti hieman. Sitähän hänkin!
"Voi on meillä!" José kuitenkin sanoi ja käänsi katseensa peilistä taas Remyyn, "luulin että se luki kirjeessä.. Mutta nyt kun tarkemmin ajattelen niin saattaa olla että professori Mango-Guava sanoi siitä viime lukuvuoden lopulla."
"Niin sanoi," Cathy sanoi nyökkäillen ja katsoi hänkin hieman Remyä vaikkei naista oikeastaan tuntenutkaan, "se sanoi niin liemien loppukokeen palautuksen yhteydessä. Mango-Guava kun on meidän tuvanjohtaja."
"Me ollaan tästä seuraavaksi suuntaamassa tanssiaismekkoja ostamaan," Jen lisäsi, "itse ajattelin jotain tumman violettia." Tietenkin tyttö sanoi sen jotta Aidan osaisi hankkia pukuunsa sopivan kravaatin, mutta koska hän ei kertonut syytä.. Ei Aidan tietenkään tajunnut tätä.
"Mmh.. Taisin unohtaa koko tanssiaiset," Aidan mutisi huokaisten. Ei hän ollut unohtanut! Hän oli vain päättänyt olla mainitsematta asiasta jotta voisi sitten pukeutua niinkuin itse halusi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   La Loka 12, 2013 8:53 pm

Remy käänteli katsettaan tytöistä Aidaniin kun tämä juttu alkoi selviämään paremmin. Oli tainnut Aidan jättää itse jotakin mainitsematta ettei vain sitten tarvitsisi osallistua näihin tanssiaisiin.
" Jos sulla on jo tyttö tanssiaisiin vietävänä niin, ethän sä voi niitä väliin jättää", Remy huomautti ja vilkaisi uudelleen sen tytön suuntaan joka oli itsensä Jeniksi esitellyt. José kun oli sanonut, että Aidanin pitäisi tuo viedä tansseihin.
" Sitten pitääkin valmistaa jotakin hieman parempaa kuin vain tavallinen juhlakaapu jonkin vanhuksen syntymäpäiville", hän pohti ja asteli juttelemaan Malkinille kertoeakseen mitä he nyt sitten tarkalleen ottaen kaipaisivat. Violetti yksityiskohtahan pitäisi olla ja Malkin päätyi ehdottamaan kravaatin sijasta viittaa, ne kun olivat taas tulleet muotiin juhlakaapujen somisteena.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   La Loka 12, 2013 8:57 pm

Aidan hymähti hieman äidin huomautukselle ja vilkaisi Jeniä, joka kääntyi samassa kuiskuttelemaan jotain Josén ja Cathyn kanssa ja pian tytöt kikattivat jostain syystä.
"Mikä nyt on noin hauskaa?" Aidan kysyi mutta samassa hän kuuli äitinsä ja rouva Malkinin sananvaihdon.
"Violetti viitta?" poika pomppasi tuolilta alas ja kiiruhti kaksikon luo, "ei kai nyt sentään?! Mustahan viitan nyt pitää olla!" Hän katsahti epätoivoisena tyttöjä, jotka hihittelivät typerinä. Voi olikin pitänyt alkaa seurustelemaan Jenin kanssa! Tähän sitä oltiin sitten tultu!
"Mikä viha violetissa kravaatissa on?" hän kysyi kääntäen katseensa taas äitiinsä ja Malkiniin, "tai miksi ylipäätään pitää olla jotain violettia? Musta on ihan hyvä."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   La Loka 12, 2013 9:08 pm

Remy keskeytti sen keskustelun Malkinin kanssa kun Aidan ryntäsi paikalle kertomaan omia mielipiteitään. Violetti viitta ei kuulemma olisi ollenkaan hyvä juttu vaikka Malkin juuri oli kertonut miten se sopisi oikein hyvin.
" Kyllähän niitä muunkin värisiä viittoja on", Remy huomautti. Aidan vain harvemmin pukeutui kuin velhot joten tuskin tuo kiinnitti huomiotakaan siihen miten velhot ja noidat käyttivät kaavuissaan paljonkin värejä.
" Sellainen tummanvioletti sopisi todella hyvin tälle nuorelle miehelle", Malkin totesi myös ja asteli lähemmäs sen kankaan kanssa ja esitteli miten viitta voisi olla vain sellainen joka laskeutuisi toiselle olkapäälle ja toiselta puolelta se laskeutui vain selkään.
Remy nyökytteli kovasti tälle idealle Aidanin vastusteluista huolimatta ja vilkaisi sitten tyttöihin.
" Mitäs mieltä te olette?". Pitihän sitä nyt tietysti saada tulevan seuralaisen mielipide asiaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   La Loka 12, 2013 9:16 pm

"No niin on, mutta.." Aidan aloitti mutta jo samassa Malkin oli selittämässä kuinka violetti sopisi hänelle kuulemma todella hyvin.. ja esitteli jotain kangasta! Poika yritti epätoivoisesti vilkuilla äitiään kuin pyytäen äänetöntä armoa. Mutta sen sijaan että äiti olisi huomioinut hänen avunpyyntönsä, tuo oli samaa mieltä Malkinin kanssa.. ja pyysi vielä tytöiltä mielipidettä!
José tiputtautui myös tuolilta alas ja asteli Jenin ja Cathyn kanssa lähemmäs katselemaan tätä viittaehdotusta.
"Voi kyllä sopii!" José sanoi.
"Ehdottomasti!" Cathy komppasi.
"Siinä voisi ehkä olla jokin.. hopean värinen solki pitämässä tämän olalalla olevan osan kiinni täällä toisella puolella?" Jen ehdotti ja näytti käsillään mitä tarkoitti.
"Voi kyllä!" José sanoi, "ja ehkä jokin musta kivi siinä hopeajutussa.. Vähän niinkuin siinä sun korussasi minkä sait mummiltasi."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   La Loka 12, 2013 9:28 pm

Tyttöjen annettua omia mielipiteitään nyökytteli Malkin kovasti ja kehui miten tytöillä oli kyllä hyvä silmä näiden asioiden suhteen. Otettuaan vielä muutaman mitan Aidanista lupasi Malkin, että kaavut - juhlakaapu myös olisi noudettavissa parin viikon kuluttua.
" Hienoa", Remy sanoi ja vilkaisi hieman Aidaniin joka ei tainnut vieläkään olla kovin tyytyväinen. Kunhan tuo näkisi sen juhlakaavun tulisi tuo varmasti toisiin ajatuksiin. Eivät ne nykyään enää olleet ihan sellaisia kuin olivat olleet vaikkapa hänen aikanaan! Niissä enää käytetty mitään pitsiä ja muuta kummallista.
" Onnea mekko ostoksille", hän vielä toivotteli tytöille ennen kuin poistui poikansa kanssa takaisin Viistokujan vilinään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aidan Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 65
Join date : 12.06.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   La Loka 12, 2013 10:15 pm

Aidan tuijotteli tyttöjä hieman kärsivän näköisenä, muttei sanonut enää mitään. Hän myönsi hiljaa tappionsa ja toivoi totisesti että muillakin koulun pojilla olisi yhtä.. värikkäät juhlakaavut. Muuten hän ei kyllä lähtisi jouluna mihinkään!
Malkin lupasi kaavut valmiiksi parissa viikossa ja niin he sitten jatkoivat matkaansa takaisin Viistokujalle. Tytöt vilkuttivat Aidanille ja toivoivat näkevänsä häntä illalla. Aidan heilautti kättään jo pelkästään vaientaakseen tytöt.. että myös tietysti hyvästelläkseen nuo. Miten Jen ja muut olivatkin sattuneet juuri tänään Malkinille!
"No mitäs.. kirjatko sitten?" Aidan kysyi huokaisten hieman ja katsahti kirjakaupan suuntaan. No siellä ei ainakaan kai voisi sattua mitään yhtä kamalaa. Eiköhän aika monen hänenikäisensäkin vanhemmat olleet mukana maksamassa kirjaostoksia. Ne kun maksoivat niin hirveästi aina.
"Mitä sun piti Viistokujalla tehdä?" Aidan kysyi äidiltään suunnatessaan samalla kohti sitä kirjakauppaa, "sanoit että sun pitää tulla tänne muutenkin tänään."
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   La Loka 12, 2013 10:36 pm

Ei Remyltä jäänyt kuulematta se, että tytöt toivoivat näkevänsä Aidania vielä illemmalla. Jotakin menoa pojalla siis oli kuitenkin, ei ihme kun ei meinannut olla aikaa huoneen siivoamiselle. Ehkä hän kuitenkin voisi hieman joustaa kun Aidan melko mukisematta oli suostunut tyttöjen kaikkiin ehdotuksiin kaavunkin suhteen.
" Ah niin tosiaan! Hyvä kun muistutit", Remy sanoi heidän suunnatessaan kirjaupasta sisään.
" Haen Qaino Vahvahqolta jäätelöä", hän kertoi, arvatenkin että ehkä Aidan oli luullut hänen tulleen noutamaan jotakin tärkeämpää. Pöh.. mutta jäätelö oli tärkeää! Ja Viistokujalta sai parhaimmat jäätelöt.
" Jos kerran olet jonnekkin ulos lähdössä niin voin ostaa kerralla enemmän. Saadaan isäsi kanssa syödä kaikki ihan rauhassa", hän sanoi ja ojensi sen kirjalistan myyjälle kun tuo tuli utelemaan mitä he tarvitsivat.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Koulukamoja hankkimassa   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Koulukamoja hankkimassa
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Remy ja Lucas-
Siirry: