PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Oikeudenkäynti

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3
KirjoittajaViesti
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   To Heinä 14, 2011 9:24 pm

Rabastan ei viitsinyt vielä edes nousta mitään syötävää hakemaan. Jos vaikka Leticiakin haluaisi jotain niin hän voisi kyllä laittaa, mutta nainen vain katosi siitä eteiseen josta sitten huuteli, että oli aivan sama pitikö hän kahvin lämpimänä vaiko ei. Raba käänsi katseensa kahvinkeittimeen ja sitten omaan kuppiinsa. No.. kai hän voisi jättää sen päälle. Ihan kiusallaan olisi tietty voinut heittää loput lavuaarista alas kun ei kerta voitu vastata kunnolla. Mies kuitenkin jätti kahvin pannuun Letician kadottua ulos ja nousi ylös laittaakseen itselleen jotain aamiaista. Siinä tuo samalla kuitenkin iski leipiä pöytään Leticiaakin varten ja jos tuolle ei kelpaisi voisi hänkin ne syödä. Yleensähän se oli Letty joka kaiken ruuan hoisi jääkaapilta pöytään joten oli hän aika paljon saanut jo tänä aamuna tehtyä. Mitään kovin ihmeellistä Rabastan ei viitsinyt alkaa laittamaan koska ei vieläkään oikein tiennyt.. mistä Leticia mahtoi pitää. Jos hän nyt menisi vaikkapa paistamaan jotain munia tuo kuitenkin vain nyrpistelisi nenäänsä ja valittaisi miten koko kämppä haisi palaneelta munalta.

Siinä pöytään leipiä lätkiessään ilmestyi se Letician pöllökin vihdoin ikkunan taakse koputtelemaan ja Rabastan kurkokotti avaamaan ikkunan sille. Hetken Apricot oli jopa yllättynyt ja hieman varuillaan kun Rabastan oli niin helposti avannut ikkunan, mutta miehen napattua vain lehden mitään sanomatta päätti pöllö olla itsekkin haastamatta riitaa. Yhden kinkkusiivun se tosin nappasi leivän päältä mukaansa ennen kuin lehahti ikkunasta ulos. Rabastan jätti ikkunan hetkeksi vielä auki, koska ulkona niin kylmä ollut ja saatuaan vielä viimeisenkin hienon leivän pöytään istahti tuo alas ja avasi sen lehden. Juuri kun tuo oli uppoamassa lehden lukemiseen palasi Leticia takaisin lenkiltään ja Raba kohotti katseensa ovelle. Letty ei kuitenkaan ilmestynyt keittiöön heti vaan kuului painelevan yläkertaan. Ilmeisesti suihkuun. Raba nousi ylös kaataakseen itselleen lisää kahvia ja siinä samalla kun oli keittimen luona nappasi tuo kaapista Leticiallekkin kupin ja kun istui takaisin pöydän ääreen laski toisen kupeista Lettyn paikalle. Joisi sitten jos halusi..
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   To Heinä 14, 2011 9:51 pm

Leticia asteli keittiöön ja huomasi samassa kuinka Rabastan oli kattanut pöytään valmiita voileipiä ja.. kahvi oli edelleen pannussa odottamassa lämpimänä. Pieni hymähdys karkasi Leticialta ja samalla siinä pienen pieni pään pudistus. Hän vilkaisi Rabastania ja käveli pöydän luo. Tuo oli kaatanut hänelle vastikään kahviakin. Leticia kurkotti jääkaapille ja kaatoi sitten tilkan maitoa kahvinsa sekaan.. ja istui sitten siihen pöydän ääreen.
Leticia sekoitteli hetken lusikallaan kahviaan ja hörppäsi sitten kulauksen, joka oli jälleen kerran taivaallista. Olkoonkin että kahvi oli seissyt pannussa jo hetken, se maistui silti hyvältä. Hetken päästä Leticia nappasi myös yhden hyvältä näyttävän leivän ja alkoi mutustaa sitä katsellen samalla avonaisesta ikkunasta pihalle. Hän oli äärimäisen tietoinen siitä että Rabastan oli samassa huoneessa eikä kukaan puhunut mitään. Ja se tuntui oudolta, koska yleensä heistä jompikumpi oli äänessä. Pitäisikö tässä nyt sanoa jotakin? Mitä muka? Eihän.. Ei se ollut hänen asiansa aloittaa keskustelua. Hän se tässä vihainen oli.. Siitäkin huolimatta että Rabastan nähtävästi tiesi edes jotkin keinot, mitenkä lepytellä häntä. Pirulauta pitikin olla jonkin sortin kahviaddikti.
Leticia siis jäi pupeltamaan leipäänsä hiljakseen ja nousi sitten ottaakseen hieman muroja. Saatuaan lautasen eteensä ja murot maitoineen sille, hän istahti takaisin tuoliinsa vilkaisten sivusilmällä Rabastania ja sitten siinä keittiön pöydällä olevaa lehteä. Mikä oli hyvin kummallista.. Etusivulla ei ollut mitään mainintaa mistään Azkabanin paosta..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Su Heinä 17, 2011 3:48 pm

Rabastan oli hyvin helpottunut kun Leticia istui alas syömään ja kahvittelemaan. Se oli ainakin uhan hyvä merkki, mutta kun siinä oltiin lopulta istuttu jo pitkä tovi ihan hiljaa ilman että kumpikaan ollut mitään sanonut alkoi taas tuntua siltä kuin hän voisi mitenkään saada naista leppymään. Rabastan laski katseensa takaisin lehteensä ja luki sen siinä loppuun samalla kun mussutti jo kolmatta leipäänsä. Kahviakin tuo nousi hakemaan lisää vielä ennen kuin taitteli lehden lopulta kasaan ja siirsi lähemmäs Leticiaa mikäli tuo tahtoisi lukea sen. Hänen ehkä kuitenkin pitäisi koittaa pyytää vaikka anteeksi?
Rabastan kohotti katseensa Lettyyn ja kun tuo katsonut häneen päinkään kurkotti mies pöydän ylitse tuon käden omaansa saadakseen naisen huomion.
" Je suis désolé (anteeksi)", mies sanoi katse naisen silmissä ja halusi ihan oikeasti tuon tajuavan miten pahoillan hän oli siitä miten typerästi oli tehnyt. Mennä nyt nukahtamaan ja.. rynnätä suihkuun vain pesemään hiuksia. Ehkä olisi turhaa selitellä, että hän oli ollut Azkabanissa viimeiset kolme päivää ja hän oli oikeasti väsähtänyt päästyään siihen naisen viereen. Vaikka ei olisi tietenkään saanut. Tai olisi voinut olla aloittamatta itse mitään..
" Il ne se reproduira pas..(se ei tule toistumaan)", mies jatkoi ja laski katseensa siihen Leticiaan käteen jota piteli omassaan, " je vous promets ( lupaan sen)". Rabastan kohotti Letician kättä ja suukotti tuon kämmenselkää ennen kuin nousi hakeakseen jääkaapilta sen maidon saadakseen siitä hieman kahvinsa joukkoon ja toivoi ettei Leticialle oli hänen anteeksipyyntönsä kelvannut. Eihän mies tietenkään ollut tajunnut, ettei Leticia ehkä ollut tajunnut sanaakaan mitä hän oli selittänyt.. mutta oli ehkä silti ollut hyvä nyt ilmaista, että hän tosiaan puhui englannin lisäksi ranksaakin ihan sujuvasti. Kiitos äitinsä. Monesti hän oli kiukutellut nuorempana, ettei tarvitse moista, mutta äidin kerrottua, että sen lisäksi että hänen kuului oppia sitä olisi siitä varmasti vielä hyötyäkin.. ainakin naisten kanssa. Ei Raba sitä silloin ollut ihan tajunnut, mutta.. äiti oli kyllä saanut pojan nopeasti kiinnostumaan ja oppimaan lisää.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Su Heinä 17, 2011 4:09 pm

Rabastanin saatua lehtensä selailtua ja tyrkättyä hieman Letician suuntaan, nainen nappasi sen itselleen ja aukaisi sen etusivun uudelleen auki tutkiakseen tarkemmin. Miksei Azkabanin paosta lukenut siinä? Kai ministeriö nyt tiesi että niiltä oli vankeja kat--.. Kuinkakohan monta sieltä oli karannut? Jos Rabastan seisoi siinä niin varmaan muutkin Lestranget olivat taas pakosalla. Rodolphuskin.. Bellatrix nyt oli välttänyt alunalkaenkin Azkabanin. Entä olivatko ne muut öykkärit sieltä käytävästä yhä vankilassa vai pakosalla? Pitäisikö hänen kysyä Rabastanilta.. Ei, ei hän voisi. He olivat sopineet ettei töistä puhuttaisi ja Rabastan tuskin haluaisi kertoa hänelle minkäänlaisia yksityiskohtia heidän paostaan. Ja.. Rabastanin takia hän ei voisi itsekään marssia ministeriöön koska eihän hänen pitäisi tietää paosta sen enempää kuin muutkaan. Paitsi jos hän kävisi itse Azkabanissa ja saisi sitä kautta tiedon.
Leticia ei siis sillä hetkellä enää ajatellut sen suuremmin eilistä saatika muistanut Rabastania sen suuremmin koska muut asiat olivat jo mielessä (oli hän siitä huolimatta tuolle vihainen). Niinpä jo se että Rabastan yllättäen tarttui hänen käteensä sai Letician katsahtamaan tuota yllättyneenä. Kaikki asiat palasivat silloin taas rytinällä hänen mieleensä ja hän oli jo riuhtaisemassa kätensä pois kun Rabastan alkoi puhua.
Leticia jäi tuijottamaan tuota ensin ilmeettömänä, hyvinkin typertyneenä tuon puhuessa eikä edes kyennyt aluksi tajuamaan että Rabastan ihan oikeasti puhui jotain.. ranskaa. Hänellä ei ollut aavistustakaan mitä tuo sanoi mutta ei sinänsä, se toimi. Hän ei enää muistanut mitään miksi oli ollut vihainen tai että hänen pitäisi juuri sillä hetkellä raivota tuolle ja käsikin oli kiltisti unohtunut sinne Rabastanin käsiin. Tämä ei oikeastaan edes johtunut siitä että Rabastan puhui ranskaksi vaan oikeastaan pelkästään siitä että hän oli yllättynyt siitä. Ei hän ollut uskonut että Rabastan mitään ranskaa osaisi puhua! Mutta siinä tuo nyt puhui.
Leticia oli tuijottanut Rabastania sillä typertyneellä ilmeellään koko sen pienen hetken kun tuo oli puhunut ja seurasi sitten tuon nousua jääkaapille kääntäen sitten vasta katseensa hetkeksi pois.
"M-mitä?" hän älähti ja nosti katseensa kädestään takaisin Rabastanin selkään, "sä.. mitä sä sanoit? .. Sä puhut ranskaa?"

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Su Heinä 17, 2011 4:23 pm

Rabastanin kasvoille levisi pieni hymy Leticin vihdoin puhuessa hänelle. Se tosiaan oli auttanut! Hänen täytyisi muistaa kiittää äitiä vielä joskus niistä monen tunnin tuskallisista opiskeluista. Mies kääntyi lirauttamaan maitoa kahviinsa ja iskettyään purkin pöytään istui alas ja nyökkäsi.
" Niin puhun. Äidin puoleinen suku on Ranskasta ja niin meidänkin täytyi sitten oppia ..", hän sanoi ja hörppäsi kahvistaan. Sen hän jätti tietysti kertomatta, että hän oli suostunut opiskelmaan ranskaa ahkerasti vain naisien takia.. ei sitä kaikkea tarvitsisi kertoa.
" Pyysin anteeksi sulta", hän jatkoi Letician udeltua mitä hän oikein oli sanonut ja nappasi itselleen uuden leivän. Hän kun oli niitä tehnyt aivan liikaa joten parempi oli syödä pois.
" ja lupasin ,ettei sellainen tuu enää toistumaan.. ei koskaan ikinä". Rabastan kohotti katseensa Leticiaan ja soi tuolle nopean hymyn ennen kuin haukkasi palasen leivästä. Moinen ei tosiaan tulisi toistumaan..paitsi jos hän vielä joutuisi Azkabaniin lusimaan moneksi yöksi. Ei, ei.. häneltä loppuivat pian keinot lepytellä Leticiaa jos hän liikaa menisi möhlimään.
Riiteleminen oli niin vaikeaa. Oli helppo ratkaista riidat vain antamalla turpaan toinen osapuoli, mutta ei hän Leticiaa halunnut lyödä.. Leticia löisi takaisin! Ja kovempaa. Kyllä hän edelleen muisti miltä se tuntui.. ainakin luuli muistavansa. Koskaan ei kuitenkaan ollut kivaa saada tytöltä turpaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Su Heinä 17, 2011 4:44 pm

Leticia yllättyi nyt myös siitäkin että Rabastan ilmoitti tuon äidin suvun olevan Ranskasta kotoisin. Eihän hän sitä voinut tietää, koska eihän Rabastanin.. papereissakaan lukenut mitään muuta kuin äidin nimi. Tuon äiti kun ei ollut kuolonsyöjä, joten tuohon ei tarvinut kiinnittää niin paljoa huomiota. Kendal Lestrangen suvusta tiedettiinkin sitten varmaan enemmän kuin oli tarvis.
Leticiankin kasvoille nousi ihan pikkuriikkinen hymy Rabastanin selventäessä mitä tuo oli sanonut. Kai moinen olisi pitänyt ehkä arvatakin ymmärsi tuon puhetta tai ei. Leticia laski katseensa hetkeksi käsiinsä ja hymähti pienen hiljaisuuden jälkeen hieman.
"Miten sanotaan 'saat anteeksi' ranskaksi?" hän kysyi pienen ujon hymyn kera ja katsoi Rabastania. Miten hän voisi tämmöisen tempauksen jälkeen olla enää vihainen eilisestä? Eihän tuo nyt varmastikaan ollut edes tarkoittanut nukahtavansa.. ja vaikka hiukset menivätkin sillä hetkellä edelle niin.. kai sekin nyt oli ihan.. ymmärrettävää. Jossain määrin ehkä. Ja jos tuo ei tekisi tälläistä enää toiste niin.. miksi olla vihainenkaan? Olihan tuo jo saanut rangaistukseksi selkäkivut sohvalla nukkumisesta ja lisäksi tuo joutui keittämään hänelle kahvia ties kuinka kauan. Kai se ehkä riittäisi.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Su Heinä 17, 2011 5:57 pm

Letician jo hymyillessä hänelle hieman sai se Rabastanin uskomaan, että tämä riitely oli ohitse. Toivottavasti mitään uutta ei ihan heti olisi tulossakaan.
" Ce n'est pas grave", Rabastan vastasi Letician kysymykseen eikä uskonut tuon kovin nopeasti saavan mitään kiinni tai lausuvan sitä heti ihan niin kuin pitäisi, mutta mies vielä toisti saman hieman hieman hitaammmin. Rabastan hyvillä mielin jatkoi leipänsä loppuun ja saattoi vain toivoa, ettei Voldemort nyt kaipaisi häntä ihan heti niin hän ehkä saisi ensi yön nukkua ihan Letician vieressä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Su Heinä 17, 2011 6:04 pm

Rabastanin vastatessa Letician kysymykseen ensin hyvin.. nopean oloisesti, Leticia naurahti epäuskoisesti ja kohotti toista kulmaansa kysyvästi, minkä seurauksena Rabastan toisti tuon lauseen uudelleen hieman hitaammin. Leticia kuunteli tarkasti eikä silti saanut juuri mitään selvää siitä mitä tuo sanoi. Urheasti hän kuitenkin yritti toistaa kuulemansa niin hyvin kuin osasi. Tuskin hän sai mitään järkevää sanaa aikaiseksi, mutta eiköhän.. Yrittäminen ollut ihan tarpeeksi.
Eiköhän tämän keskustelun päätarkoitus nyt kuitenkin ollut se että Rabastan sai hänet lepyteltyä ja.. siinä tuo oli onnistunut. Suotuaan Rabastanille vielä pienen hymyn, Leticia laski katseensa takaisin aamun lehteen ja muisti taas alkaa ihmetellä itsekseen miksei vankikarkureista ollut lehdessä mainintaa.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Su Heinä 17, 2011 6:09 pm

Leticia oli melkein ainakin onnistunut ja hyvältä se oli kuulostanut jos ei tosiaan ollut koskaan ennen yrittänyt lausua mitään ranskaksi.
" Kyllä sen ymmärsi..", hän sanoi ja nousi sitten tyhjentyneen kahvikuppinsa kanssa pöydästä ja laski sen tiski altaaseen. Mies ryhtyi samalla kormaan maitoa ja kaikkea muutakin pöydästä samalla kun seurili miten Leticia luki lehteä. Hän ei itse ollut yhtään tajunnut edes etsiä juttua heidän paostaan.., mutta eiköhän siitä viikon aikana jotakin tulisi. Pakkohan sitä oli kansalaisille tiedottaa, että taas ulkona riehui lauma kuolonsyöjiä.
" Mä meen korjaamaan sen mun petini tuolta olkkarista", hän ilmoitti saatuaan pöydän tyhjäksi ja Letician ohitse astelessaan kumartui nopeasti suukottamaan tuon poskea ennen kuin pakeni olkkarin puolelle. Ehkä tästä päivästä tulisikin vielä ihan hupaisa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Oikeudenkäynti
Takaisin alkuun 
Sivu 3 / 3Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Golf/Jetta mk2

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: