PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Oikeudenkäynti

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3  Seuraava
KirjoittajaViesti
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Su Heinä 03, 2011 9:42 pm

Leticia vetäytyi aavistuksen kauemmas Rabastanista tuon alkaessa puhua ja kallisti hieman päätään oikealle tuon pohtiessa oliko hänellä mitään päälle pantavaa täällä. Tuon suudellessa Leticiaa ja mutistessa vielä kuinka hämärää tämä oli kun he olivat periaatteessa työasuissaan, Leticiankin kasvoille nousi pieni virnistys.
"Haittaako se sua?" hän kysyi muka huolissaan vaikka virnistys ja muka-huolestunut kulmien kurtistus varmaankin paljasti kaiken. Leticia laski kätensä alas sieltä Rabastanin tukasta ja tarttui sitten takanaan olevan tason reunoista pompaten samalla siihen hieman ylemmäs istumaan. Nyt he olivat Rabastanin kanssa enemmän samalla tasolla eikä hänen tarvinut tuijotella tuota alhaalta käsin.
Saatuaan hyvän asennon siitä tasolta, Leticia tarttui Rabastanin paidan helmaan ja veti sen pään yli pois. Katsoen merkitsevästi, pää hieman kallellaan ja huulet ovelassa hymyssä Rabastania, hän tiputti paidan siihen keittiön lattialle. Sitten hän vei toisen kätensä Rabastanin niskalle ja hiveli toisella kädellään Rabastanin poskea, kaulaa laskeutuen siihen rintakehälle. Niskan takana olevan käden avulla hän veti Rabastania hieman lähemmäs itseään.
"Haittaako vielä?" hän kysyi virnistäen ja suuteli tuota katse tiiviisti tuon silmissä.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Su Heinä 03, 2011 10:45 pm

" Ei se kyllä haittaa.. mun mielestä tää on oikeen mielenkiintoista. Vaikka nää mun kuteet on kyllä aika kulahtaneet ja ties missä käyneet", Raba sanoi ja puhuessaan laski katseensa paitaansa ja nyppi hieman paidan etumusta. Siitä voisi ehkä hankkiutua eroon mieluusti ja saada päälleen jotakin mukavempaa.. ja puhtaampaa. Ties vaikka Rookwood olisi viimeksi pitänyt tätä samaista paitaa. Letician ponnistaessa itsensä sille takanan olevalle tasolle käänsi mies katseensa tuohon ja he tosiaan olivat nyt samalla tasolla. Ei tarvinnut hänen katsoa alas eikä Letician ylös. Siihen istumaan päästyään nainen tarttui hänen paitaansa ja oli nopeasti kiskaissut sen pois hänen päältään hymyillen.
" No onnistuuhan se näinkin..", hän sanoi ja vilkaisi lattialle pudotettua paitaansa ennen kuin kohotti uudelleen katseensa naiseen ja astui lähemmäs tuota.
".. ei haittaa yhtään..", mies ehti sanomaan ennen kuin oli jo vedetty uuteen suudelmaan. Hän hankkiutuisi mielellään vaatteistaan eroon mutta, Letty saisi hänen puolestaan kyllä pitää vaatteensa. Raba laski omat kätensä hetkeksi nojaamaan siihen tasoon josta mies kuitenkin nopeasti toisen kätensä nosti takaisin naisen reidelle.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Su Heinä 03, 2011 11:08 pm

Leticia hymähti hieman Rabastanin toteamukselle ja vetäytyi ihan aavistusken verran kauemmas tuosta suudelmasta. Hän vei kätensä tuon kaulalle, josta ne lähtivät sitten hiljalleen laskeutumaan alemmas tuon kyljille. Samalla hän soi muutaman suukon Rabastanin huulille ja siirtyi sitten pikkuhiljaa suutelemaan tuon kaulantuntumaa edelleen käsiensä silitellessä tuon käsiä, rintakehää ja kylkiä. Oli todellakin hämmentävää kuinka muutama päivä sai aikaan niin suuren ikävän tunteen vaikka oltiin tässä nyt oltu muutamia viikkojakin erillään ilman sen suurempaa ongelmaa. Ehkä se Azkaban oli vaikuttanut tähän ikävään sekin. Todennäköisesti olikin, koska jos Rabastan olisi vain hillunut vapaalla viimeiset kolme päivää niin tuskin Leticia olisi sen kummemmin muistanut tuota edes kaivata. Olihan hänellä omat kiireensä työpaikalla ja senhän takia hän tänäänkin oli ollut töissä vaikka oli lauantai.
Voi kun hän olisi tiennytkin minkälaisen vastaanoton saa kun kotiutuu.

Rabastanin käden löydettyä taas paikalleen sinne hänen reidelleen, Leticia hymyili itsekseen hieman siinä samalla suukotellessaan tuota. Hän vei kätensä hiljalleen tuon selälle ja veti tuota vielä hieman lähemmäs itseään. Toisen kätensä hän laski siihen Rabastanin kädelle ja hieman auttoi liikuttamaan kättä edemmäs reidellään.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Su Heinä 03, 2011 11:25 pm

Rabastan hymyili saadessaan suudelmia ja kohotti toisen kätensä silittelemään naisen niskaa. Siinä nauttiessaan tuo kuitenkin äkkiä tajusi jotakin.. ja jotenkin häntä vain alkoi häiritsemään tämä seikka ihan hemmetisti. Hän ei ollut pessyt hiuksiaan kolmeen päivään! Kolmeen päivään.. ja nyt Leticia oli jo hipelöinyt niitä. Ja hän oli muutenkin ihan likainen.. äh. Rabastan antoi kätensä Letician ohjastamana liukua hieman ylemmäs tuon reidellä ja hymyili naiselle hiukan. Ehkä hän kuitenkin voisi antaa asian olla..
Mies veti toisenkin kätensä Lettyn reidelle, mutta saatuaan sen jo naisen hameen tuo älähti hiljaa perääntyy hieman kauemmas naisesta ja haroi hiuksiaan.
" Jos mun pitäs kuitenkin mennä suihkuun. Hiuksetkin on jo niin likaset ja.. en oo tosiaan ollu pesulla kolmeen päivään..", mies sanoi ja vilkuili jo keittiön oven suuntaan samalla kun katseli Leticiaa miettien pitäisikö hänen vain juosta paikalta ennen kuin tuo ehtisi mitään sanomaan. Kuinkahan kiukkuisia naiset mahtoivat olla jos noille ei annettu silloin kun nuo tahtoivat? Ottaisiko hän tämän riskin...
" En kestä et mun tukka on takkunen!", mies parahti vielä ja suukotettuaan nopeasti Leticiaa livahti sitten vikkelästi keittiöstä eteiseen.

LUOJA hän saisi varmaan nukkua sohvalla ensi yön ellei Leticia menisi niin pitkälle, että heittäisi hänet pihalle nukkumaan!!
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Su Heinä 03, 2011 11:45 pm

Leticia hymyili pienesti ja siirtyi taas suutelemaan Rabastanin huulia ja kietoi nyt kätensä tuon niskan taa samalla kun Rabastanin kädet seikkailivat hänen reisillään. Äkkiä Rabastan kuitenkin päästi jonkun oudon äännähdyksen ja Leticia avasi silmänsä. Tuo perääntyi hieman ja haroi hiuksiaan. Leticia kohotti toista kulmaansa hölmistyneen kysyvästi ja aluksi luuli että tuo vain vitsaili selittäessään jotain suihkusta. Tai ainakin toivoi tuon vitsailevan.. Mutta ei tuo ilmeisesti vitsaillutkaan. Saatuaan Rabastanilta viimeisen suukon, Leticia jäi hölmistyneenä tuijottamaan tuon perään miehen pinkoessa yläkerran rappuihin.

Hetken ajan Leticia vain tuijotti miehen perään tajuamatta oikeastaan hetkeen mitä oikeastaan oli tapahtunut. Vasta kun yläkerrasta kuului suihkun ääni, hänelle valkeni että Rabastan oli ihan oikeasti jättänyt hänet siihen ja pinkonut puunaamaan tukkaansa. Okei, olihan tuo nyt kolme päivää ollut käymättä suihkussa mutta.. Ei tuo nyt juuri mitään ollut kolmeen päivään ehtinyt tehdä, joten.. noh.. Ei sitten.
Leticia hyppäsi alas siitä tasolta ja riisui kenkänsä. Hän potkaisi ne eteisen puolelle ja sauvan heilautuksella lopetti tiskien automaattitiskauksen lavuaaristaan. Sitten hän päätti että jos Rabastan halusi tälläistä peliä pelata niin voi kyllä tätä pystyi pelaamaan kaksikin.
Hän katsahti yläkerran suuntaan, vilkaisi kenkiään eteisessä.. ja sitten sohvaansa. Okei.. Pelataan sitten. Hän hipsi eteiseensä ja nappasi kengät takaisin jalkaansa.. Ja hipsi sitten sohvalleen. Hän istui siihen toiseen kulmaan, oikoi hieman hamettaan ja risti jalkansa. Ovela ja pirullinen nainen kun oli, hän avasi vielä yhden napin siitä kauluspaidastaan sekä avasi hainhampaalle vedetyn tukkansa. Sitten hän nappasi sohvapöydän alahyllyltä lakikirjan ja alkoi lukea sitä kovinkin tiiviisti. Eihän hän sitä oikeastaan lukenut, se oli vain rekvisiittaa. Nyt parani Rabastanin tulla takaisin puhtaan tukkansa kanssa. Katsotaan sitten ketä nauratti.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Ma Heinä 04, 2011 12:05 am

Rabstanin päästyä suihkuun tuo huokaisi helpotuksesta hiljaa. Vesi tuntui niin hyvältä eikä hän viitsinyt edes miettiä miten Leticia oli mahtanut suhtautua tähän hänen nopeaan katoamiseensa. He voisivat kuitenkin pian jatkaa siitä mihin olivat jääneet! Kunhan hän vain olisi puhdas ja raikas. Mies hinkkasi tukkansa ihan huolella mutta nopeasti jollakin Letician kukkis shampoolla. Tahtoihan hän takaisin naisen ja sen jakkupuvun luokse, mutta oli silti tärkeä saada hiukset puhtaaksi. Hinkattuaan vielä itsensä muutenkin puhtaaksi ja tuoksuvaksi huuhteli Rabastan vielä hiuksensa kaikesta vaahdosta ja sammutti hanan. Suihku oli tosiaan ollut hyvin pikainen, mutta ei tässä ollut aikaa nautiskella liikaa. Kuivailtuaan hiuksensa ja itsensä muutenkin nopeasti kietoi mies sen pyyhkeen lanteilleen ja asteli käytävään.

Alakertaan päästyään Raba ei tietenkään löytänyt Leticiaa keittiöstä, mutta olohuoneen puolelta kantautuva kirjan sivun vaihtaminen sai miehen kääntämään katseensa olkkarin puolelle. Pieni virnistys kohosi tuon huulille miehen nähdessä, ettei Leticia suinkaan ollut käynyt vaatteitaan vaihtamaan tai muutenkaan näyttänyt siltä, että oli laittanut pahakseen. Enemmänkin tuo näytti siltä kuin odottaisi hänen takaisin tulemistaan!
Rabastan asteli sohvan luokse eikä voinut olla laittamatta merkille sitä miten viehkeä tuo oli. Eikä ollenkan osannut odottaa, että tämä kaikki oli vain esitystä.
" Ei mulla kauaa mennyt, anteeksi että jouduit odottamaan", hän sanoi istuessaan siihen Letician vierelle ja kumartui painamaan suukon naisen poskelle samalla kun tarttui kirjaan napatakseen sen naiselta pois. Eihän sitä tarvisi nyt.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Ma Heinä 04, 2011 12:15 am

Leticia ei ehtinyt kirjaansa kovin kauaa selailemaan kun kuuli jo suihkun sammuvan ja pian askelia eteisen suunnalta. Samassa hän paneutui kirjaansa tarkemmin ja alkoi oikeasti tavaamaan sitä ihan vain jotta kaikki olisi täydellistä. Täydellistä hämäystä.
Pian Leticia huomasi syrjäsilmällään kuinka Rabastan ilmestyi paikalle pyyhe ympärillään, muttei nostanut katsettaan kirjasta vaikka näky olikin mitä vetoavin. Rabastan kuitenkin tuli istumaan siihen hänen viereensä suoden suukon hänelle. Tämä kaikki kertoi vain siitä että tuo oli astellut niin täydellisesti tähän juoneen kuin vain saattoi astella.
Leticia tyytyi myhähtämään Rabastanille tuon suukon jälkeen, mutta miehen yrittäessä ottaa kirjaa häneltä, hän vetäisi kirjaa takaisin itselleen.
"Älä nyt, pitää tutkia yksi lakiote huomiseksi," hän sanoi tosissaan ja kurtisti kulmiaan hieman keskittyäkseen paremmin itse tekstiin.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Ma Heinä 04, 2011 12:23 am

Rabastan kun ei heti saanutkaan kirjaa naiselta tuo käänsi katseensa Leticiaan kummissaan ja saadessaan vastauksen sille miksei kirjaa voinut laskea tuo vilkaisi kirjan kansia. Se tosiaan oli jokin lakikirja.
" Eikö se voi odottaa..?", mies kysyi ja vilkaisi kirjasta Leticiaan. Heillä oli jäänyt hommat kesken ja nyt piti odottaa, että Leticia saisi luettua tätä vaikea selkoista opusta? Kauankohan siinä mahtaisi mennä? Mies laski kätensä siitä kirjaa tavoittelemasta Letician polvelle ja tapitti kättään naisen jalkaa silitellessään. Jos hän vain antaisi naisen olla lukematta kirjaa.. tarpeeksi kauan kun hän siinä kyhnäisi tuo varmasti nauraisi ja laskisi kirjan pois.
" Lettyy..", Rabastan maanitteli ja kumartui uudelleen painamaan suukon naisen poskelle samalla kun veti kättään naisen reittä pitkin. Hän ei kyllä yhtään tajunnut, että Letty häntä vain hämäsi. Hän oikeasti oletti naisen tulleen lukemaan jotakin juttua töitä varten sillä välin kun hän oli tukkaansa pesemässä. Rabastan siirsi hiukan Letician hiuksia syrjään päästäkseen suukottamaan tuon kaulaa ja mutisi tuota nyt jättämään sen kirjan. Heillä oli jäänyt jotakin kesken.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Ma Heinä 04, 2011 12:30 am

Leticia pudisti päätään Rabastanin kysyttyä eikö tämä asia nyt voisi odottaa. Ei voisi.. Eihän tukkakaan voinut odottaa.
"Ministeri itse lähetti äsken pikakirjeen, jossa pyysi minua tutkimaan huomista lakialoitetta," hän selitti puoliksi palturia. Uusi lakialoitehan oli kyllä.. tekeillä mutta tuskin tuloilla. Bones ei semmosia lakialoitteita kovin kauaa katselisi. Rabastan kuitenkin varmaan nielisi tämän paremmin kuin hyvin.. Ehkä jopa turhankin hyvin. Ehkä tuolle pitäisi selventää että miksi nyt näin?
Leticia vaihtoi risti-istuntaansa toisin päin Rabastanin hivellessä hänen jalkaansa ja rykäisi hieman keskittyen taas muka kirjaansa. Mitähän tämä kappale kirjaa oikein käsittelikään..
Rabastan ei kuitenkaan ottanut luovuttaakseen vaan ruikutti jo hänen kaulaansa vasten kuinka jokin oli jäänyt kesken.
"Joo itseasiassa jos et olisi lähtenyt suihkuun, en varmaan olisi saanut sitä kirjettä," Leticia huomautti katse kirjassa, "en olisi jaksanut vaivautua päästämään sitä pöllöä sisään.. Mutta noh.. Hyvä näin.."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Ma Heinä 04, 2011 12:42 am

Rabastan kuunteli oikein mitään tajuamatta Letician selitystä jostakin lakialoitteesta, mutta se kuulosti kovin tärkeältä. Ilmeisesti sitä ei sitten voinut laittaa odottamaan? Hän oli jo kysymässä tarkennusta tähän juttuum kun Leticia vaihtoi risti-istuntaansa toisin päin ja miehen käsi jäi sinne tuon jalkojen väliin. Rabastan laski katseensa käteensä ja nykäisi hieman. Tuo kohotti katseensa Leticiaan, mutta naisen katse vain pysyi kirjassa joten Raba laski katseensa uudelleen käteensä ja nykäisi taas hieman. Sinne oli jäänyt. Loukkuun.
Lettyn mainitessa hänen suihkuun karkaamisensa Raba unohti hetkeksi kätensä ja kuunteli mitä tuo sanoi ja hiljalleen tuo alkoi tajuamaan, että oli sittenkin ollut virhe karata sinne suihkuun ja jättää Leticia sinne keittiöön odottelemaan.
" Siitäkö sä loukkaannuit? Kun mä lähdin suihkuun.. eeh.. ajattelin, että sustakin ois kivempi että oon puhdas", mies sanoi vaikka ei ollut edes paljoa ajatellut muuta kuin, että saisi tukkansa pestyä. Miten hän nyt saisi tuon naisen lepyteltyä. Ei tällaista tilannetta ollut tullut aikaisemmin eteen.
" Anteeksi", tuo lopulta mutisi surkean kuuloisena katse Leticiassa. Mitä muuta tässä saattoi tehdä kuin pyydellä anteeksi?
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Ma Heinä 04, 2011 12:50 am

Rabastanille näytti vihdoinkin selviävän ettei hän mitään lakiotetta siinä ollut vääntämässä vaan ihan silaa.. julmuuttaan hän temppuili. Mutta Rabastan oli aloittanut tämän leikin, joten kestäkööt nyt sitten seurauksetkin. Ehkä tältä kaikelta olisi vältytty mikäli Rabastan olisi hoitanut suihkuun karkaamisensa jotenkin eri tavalla. Vaikka vain.. Unohtanut sen hetkeksi ja mennyt sitten myöhemmin.. Tai sitten lähtenyt ennen kuin tuli käpälöimään häntä.. Tai sitten vaikka vain ottanut hänet mukaansa. Vaihtoehtoja tuntui olevan useampia, mutta niitä Leticia ei Rabastanille kertoisi. Tuo saisi nyt ihan itse hyvittää tekosensa mikäli halusi nukkua hänen sängyssään sen yön. Miten tuo sen tekisi, sitä hän ei tiennyt mutta kai tuolla joku keinonsa olisi.. Tai jos ei niin hyvä yötä vaan Rabastan. Sohvalla olisi kyllä tilaa.

Rabastanin uikutettua anteeksi, Leticia sulki kirjansa ja katsoi hetken Rabastania. Hetken ehkä näytti siltä että hän antaisi anteeksi tuolle ja tuon tukalle itseltään viedyn huomion, mutta..
"Minäkin taidan nyt lähteä suihkuun," hän totesi ja laittoi kirjansa siihen pöydälle. Sitten hän nousi ja lähti astelemaan keittiön suuntaan tietoisesti kävellen normaalia viehkeämmin. Ihan vain.. Saadakseen Rabastanin peräänsä uikuttamaan.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Ma Heinä 04, 2011 1:05 am

Rabastan uskoi hänen anteeksi pyytelynsä tosiaan tehonneen Letician sulkiessa kirjansa ja kääntäessä katseensa häneen ja mies jo hieman ehti hymyillä, kunnes Letty nousi ylös ja ilmoitti vuorostansa lähtevän suihkuun. Hymy hyytyi nopeasti miehen kasvoilta ja tuo jäi surkeana tapittamaan naisen perään tuon astelessa keittiötä kohti. Hetken Raba siinä vain ehti istua ennen kuin tuo pomppasi ylös ja riensi naisen perään uikuttamaan.
" Lettyyyy.. mä olen oikeasti pahoillani. Mä hyvitän tän jotenkin ää..", oli tuo kyllä lupailemassa heti, mutta ei Raba tiennyt miten voisi tuon mokansa muka hyvittää. Ja jos hän sanoisi tekevänsä ihan mitä vaan.. ei.. siitä saattaisi seurata jotain kamalaa. Tuo koittikin siinä lupailla, että voisi vaikka keittää Lettylle kahvit joka aamu aina kuin vain sattui tuon luona olemaan.. luoja, hän halunnut nousta siihen aikaan kun Letty lähti töihin..
Kovasti tuo siinä samalla pysytteli Letician perässä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Ma Heinä 04, 2011 1:14 am

Leticia oli ehtinyt jo yläkertaan vieviin portaisiin saakka kun Rabastan sanoi jonkintasoiset taikasanansa. Leticia käännähti ympäri tukeutuen siihen porraskaiteeseen ja tuijotti harkiten miestä hetken aikaa. Kahvit... Joka aamu?! Hmm.. Rabastan oli jättänyt mainitsematta kuinka pitkäksi aikaa joten ilmeisesti tuo nyt sitten.. olisi ehkä jatkossa joka aamu keittämässä hänelle kahvit. Leticia hyväksyi tämän.. Mutta halusi hoitaa silti asiat niin että oli itse vetelemässä naruista jatkossakin. Hän halusi olla varma että Rabastan sitten myös pitäisi lupauksensa.. Ja siihenkin tarvittiin pientä.. naisellista viehätysvoimaa.

"Mee ettii itelles jotain vaatteita," hän sanoi Rabastanille vaikka mielessään jo ajattelikin ettei mitään vaatteita oikeastaan tarvittaisi, "ja mee nukkuu. Mä käyn siel suihkussa.." Niin sanottuaan Leticia paineli yläkerran kylpyhuoneeseen ja lukitsi oven perässään. Hän ei kuitenkaan ollut aikeissakaan mennä suihkuun, koska.. Kenties tässä hänen nykyisessä asussaan sitten oli sitä jotakin, mikä vetosi kuolonsyöjiin ja etenkin Rabastaniin.. Ja sitä pukua hän pian tarvitsisi.
Leticia kuitenkin avasi taikasauvallaan suihkun niin että Rabastan kuulisi ja luulisi että hän oli oikeasti toteuttanut uhkauksensa. Tuo saisi hetken aikaa painella sänkyyn..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Ma Heinä 04, 2011 1:23 am

Rabastan pysähtyi äkisti Leticiankin tehdessä niin ja naisen kääntyessä Rabastan astui yhden askelman alemmas. Oliko tuo ehkä suostunut siihen mitä hän oli ehdottanut? Oliko hän ssanut naisen lepyteltyä? Mitään Letty ei hetkeen sanonut ja kun tuo puhui käski nainen vain häntä pukemaan ja painumaan nukkumaan. Hieman tuo oli tietysti pettynyt, mutta ainakaan häntä ei ajettu ulos talosta. Saisiko hän nyt kuitenkin nukkua sängyssä vai passitettiinko hänet sohvalle. Lettyn lähdettyä jatkamaan kulkuaan seurasi Rabastan perästä, mutta siinä missä Letty katosi suihkuun asteli Rabastan makkariin ja ryhtyi etsimään kaapist itselleen boksereita.
Ei hän mitään vaatteita tarvinnut jos oli nukkumaan menossa, eikä tähän aikaan vuodesta ollut edes kylmä joten tuo ei vaivautunut kiskomaan paitaa päälleen. Suljettuaan kapin oven Raba vilkaisi oven suuntamille ja kuunteli miten suihku oli tosiaan päällä. Pienesti huokaisten tuo asteli sängyn luokse ja kömpi peiton alle. Pehmeä sänky.. puhtaat lakanat. Haukotuksen kera tuo sulki lopulta silmänsä ja ihmetteli miksei ollut ollenkaan kaivannut Lettyn pehmoista sänkyä.. eihän hän ollut saanut nukkuakkaan kolmeen päivään kunnolla..
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Ma Heinä 04, 2011 1:30 am

Leticia sulki suihkun parin minuutin päästä ja kuunteli hetken. Hän vilkaisi peilistä itseään ja virnisti hieman. Minkä takia hän teki tämän? Koska hän halusi? Koska Rabastan ansaitsi tälläistä? Koska hän saisi jatkossa kahvia? Siinäpä kysymys.
Leticia siisti hieman hamettaan ja avasi sitten oven lukostaan. Käytävältä hän suunnisti oitis seuraavaan huoneeseen ja jäi hetkeksi seisomaan siihen oviaukkoon. Rabastan.. hmm.. Näytti nukkuvan. Leticia kohotti kulmaansa hieman ja räpsäytti sitten katkaisijan avulla kerran valoja.
"Rabastaan," hän lirkutteli lempeämmällä äänellä kuin mitä oli hetkeen puhunut ja astel sitten siihen sängyn päätyyn. Pienen virneen kera hän nousi siihen sängylle ja ryömi hitaasti siihen Rabastanin luo. Tuo raukkaparka oli ihan mennyt peittojen alle ja kaikkea mutta.. Onneksi ei sentäs pukenut koko vaatekertaa ylleen.
Leticia kumartui suukottamaan tuon otsaa ja painoi sitten suudelman tuon huulillekin. Rabastan olisi nyt tästä hetkestä eteenpäin kahvit auki joka ikisenä aamuna tästä eteenpäin.. Mutta siitä hän voisi muistuttaa aavistuksen myöhemminkin..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Ti Heinä 05, 2011 4:18 pm

Rabastan avasasi silmänsä Letician kömpiessä siihen ja hymyili hiukan. Hän oli ehtinyt jo hetkeksi nukahtaa eikä nyt ollu varma nukkuiko vieläkin. Leticia siis ei ehkä ollut oikeasti siinä? Ainakaan naisen hiukset eivät olleet märät ja tuo näytti vieläkin olevan pukeissa vaikka oli sanonut menevänsä suihkuun.
" Eikö sun pitäny mennä suihkuun? ...", mies kysyi ja laski samalla katseensa, koska hänellä oli siitä oivat näkymät sisään naisen kaula-aukosta ja tuon kasvoille levisi pieni virnistys. Miten hän aina välillä tunsikin itsensä ihan teinipojaksi Letician seurassa, mutta oli naisen ihan oma vika! Mitäs oli niin hemaiseva pakkaus.
" Vai loitsitko itses kuivas ja vedit vielä samat vaatteetkin päälles?", hän kysyi ja veti kätensä ulos sieltä peiton alta.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Ti Heinä 05, 2011 6:12 pm

Leticia naurahti hieman Rabastanin kysymykselle ja kohautti ehkä hieman hartioitaankin. Suihkuun? Niin ehkä. Tai sitten ei. Hän pisti myös Rabastanin katseen merkille ja vastasi tuon virneeseen. Tuo oli niin uskomaton.. Samaan aikaan niin kovaa kuolonsyöjää kun vain voi olla ja silti toisaalta niin.. Höppänä kuvasi tuota ehkä kaikista parhaiten. Tai lapsi karkkikaupassa..
Ja vaikka tuon ilme ehkä kertoi tuon tietävän vastauksen, silti tuo oli jotenkin niin tyhmä.. Tai sitten vain esitti tyhmää. Mutta suloinen tyhmä yhtä kaikki, esitti tuo tai ei. Leticia kuitenkin naurahti tuon söpöydelle ja typerälle kysymykselle tuon esitettyä sen.
"Eääh.. Suihkussa on tylsä käydä yksin," hän sanoi virnistäen ilkikurisesti ja kävelytti sormensa tuon peiton päällä siihen peiton reunalle ja veti sitä aavistuksen alemmas jotta sai ujutettua kätensä nojaamaan siellä alla olevaan patjaan. Jokseenkin tiukan hameen takia hän ei päässyt ihan siihen Rabastanin yläpuolelle, mutta eipä kai se haitannut.
Leticia kumartui suukottamaan taas Rabastanin kaulaa ja veti hiuksiaan hieman korvan taakse jotteivät ne olisi siinä tiellä. Siinä suukottaessaan tuon kaulaa ja niskaa, hänen kasvoilleen kohosi pieni virne.
"Vai että kahvit joka aamu kun olet täällä," hän kuiskasi Rabastanin korvaan. Näinköhän kylmille varpaille tulisi jatkossa käyttöä enemmän kuin paljon. Tuskin Rabastan kovin montaa kertaa oma-aloitteisesti sängystä nousisi ennen häntä.. Ehkä aluksi, mutta siihen se sitten jäisikin. Tosin ei Leticia tuota raaskisi kovin kauaa ylös potkia, mutta.. Pitihän tuota tästä huolimatta rangaista jonkun aikaa.
"Muistakin sitten lupauksesi," hän sanoi ja jälleen kerran esti tuon vastaväitteet painamalla intohimoisen suudelman tuon huulille mielessään samalla naureskellen kuinka helppoja miehet loppupeleissä olivatkaan.. ja etenkin Rabastan.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   To Heinä 07, 2011 8:57 pm

Letician painottaessa niitä aamuja Rabastan hieman kohotti kulmaansa, haukotteli ja nosti katseensa naisen silmiin. Kuulosti jotekin.. siltä kuin Leticia olisi juoninut jotain, mutta mies nyt saanut aivojaan toimimaan kovin hyvin nyt, joten jaksanut miettiä mistä tässä ehkä olisi ollut kyse. Siksi tuo vain nyökkäsi sen merkiksi, että pitäisi kyllä lupauksensa niistä aamuisista kahveista, jotka oli ajatellut keittävänsä ehkä muutaman kerran... ehkä viisi kertaa. Ei tuon mielessä ollut yhtään käynyt, että oli puhunut itsensä keittämään Lettylle kahvit tuon loppu elämän ajaksi.
Mies työnsi Letician siitä yltään naisen omalle paikalle siihen viereen, jotta hän pääsisi kömpimaan pois sieltä peiton alta ja potkittuaan peiton syrjään kääntyi Letician puoleen ja suukotti tuota.
" Saat kyllä kahvis.. ei huolta. En riko lupaustani", Rabastan sanoi ja silitteli kädellään tuon reittä ja kiskoi pian jo naisen hametta hieman ylemmäs sitä mukaan mitä miehen käsi tuon reidellä liikkui. Toisella kädellään mies availi ne muutamat loput napit Lettyn paidasta ja kumartui sitten suukottamaan naisen kaulaa. Ei hän raaskinut millään riisua enempää vaikka toki sieltä vaatteiden alta kuoriutuisi oikein kaunis ja ihana nainen, mutta jakkupuku...
Rabastan painoi päänsä hetkeksi noihin paidan alta paljastuneisiin rintoihin ja miehen tarkoitis opli vain hetki nauttia niiden turvallisesta pehmuudesta, mutta siinä oli niin mukavaa, että jo valmiiksi hieman uninen mies kun hetkeksi sulki simänsä vain nauttiakseen... nukahtikin siihen.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   To Heinä 07, 2011 11:42 pm

Leticialta pääsi epämääräinen naurahduksen ja hymähdyksen sekainen äännähdys Rabastanin kaadettua hänet siihen tuon viereen. Miehes taisteli aikansa peiton kanssa ja Leticia pudisti pienesti päätään hymyillen tuon rimpuilulle. Lopulta Rabastan pääsi siihen hänen yläpuolelleen, suukotti häntä ja lupasi pitää lupauksensa. Se riitti Leticialle vakuudeksi.. Hän voisi aina potkia tuota keittämään sitä kahvia ja vedota siihen että tuo lupasi pitää lupauksensa että keittäisi hänelle kahvia.
Ei kulunut kuin hetki ja Rabastan oli jo aukomassa hänen nappejaan. Sinänsä tämä kaikki olisi toiminut hyvinkin osuvana anteeksipyyntönä siihen, mitä Rabastan oli tyhmyydessään tehnyt aikaisemmin samana iltana.. tai jättänyt tekemättä. Mutta sitten yhtäkkiä kaikki loppui taas kuin seinään. Leticia avasi silmänsä ja vilkaisi hieman alemmas ja näki Rabastanin hiuspehkon siinä.. Hänen rinnuksillaan. Tuon hengitys oli äkkiä tasaantunut ja mies oli... nukahtanut?!
Leticia vilkaisi ympärilleen ikään kuin saisi jonkun vihjeen seiniltään siitä, mitä oli tapahtunut. Eihän mitään vihjettä tarvinut. Hän tiesi tasan tarkkaa mitä oli tapahtunut. Rabastan oli nukahtanut!! Kesken kaiken. Se, miten ihmeessä tuo oli edes mahdollista, oli suuri arvoitus kun kyseessä oli mies, mutta.. Niin oli nyt vain käynyt. Se ärtymys ja petetyksi tulemisen tunne, joka oli jo hetkeksi ehtinyt kadota, palasi Leticiaan rytinällä.
Samassa Leticia tarttui Rabastanin hartioihin ja koko sillä voimalla, mikä hänen ruumiistaan lähti, hän tempaisi Rabastanin ylitseen ja tuo tipahti sängystä siihen lattialle. Leticia puolestaan hyppäsi istualleen ja kiiruhti sängyn päädyn kautta ylös sängystä.
"Jaa taitaa herra Lestrange nukkua tämän yön sohvalla," hän sanoi hyvinkin jäätävällä äänellä ja tempaisi samalla vaatekaapistaan jonkun mahdollisimman epäseksikkään flanellipyjaman. Samassa hän riisui sekä hameensa että paitansa rintsikoita myöten ja viskasi ne tuolille.. Vetäen tuon pyjaman päälleen.
Hän mulkaisi Rabastania vielä kertaalleen hyytävästi ja kömpi sitten peittonsa alle.. Kääntäen selkänsä Rabastanille. Miehet!!

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Pe Heinä 08, 2011 5:39 am

Rabastan oli tosiaan nukahtanut. Ei niin ollut koskaan käynyt ennen kesken tällaiaen kivan ja tuskin tulisi enää koskaan käymäänkään, mutta sillä hetkellä tuo oli vain löytänyt siitä niin mukavan paikan, että ollut voinut estää itseään sulkemasta silmiä hetkeksi. Ennen kuin tuo oli mitään tajunnut oli mies kuitenkin nukahtanut siihen ja olisi varmasti nukkunut aamuun asti ellei olisi saanut niin kurjaa herätystä. Tömähdettyään lattialle mies avasi silmänsä heti ja kummastuneena katseli ympärilleen hetken, että missä oikein oli kunnes kuuli Letician äänen ja käänsi katseensa tuohon. Nainen ei kuulostanut yhtään iloiselta ja tuon puhuessa sohvalla nukkumisesta miehellä kesti hetki tajuta mitä oikein oli tapahtunut. Hän seurasi Letician vaatteiden riisumista ja nähdessään mitä tuo kaapista kiskoi päälleen mies parahti hiljaa. Voi luoja mikä tuo oli.. ja eikai hän .. oliko hän nukahtanut kesken touhuamisen?!
" Äsh.. Letty, se oli vahinko.. ymmärrä nyt etten ole vähään aikaan nukkunut.. ummistin hetkeks silmäni ja sitten vaan.. olin nukahtanu", mies sanoi ja katseli kun Leticia puki päälleen sen hirvittävän pyjaman joka peitti kaiken!! Ei Leticia ollut koskaan ennen pitänyt päällään mitään tuollaista. Ei hän illut edes tiennyt tuon omistavan jotakin noin hirveää.
" Sohva? Eh.. en mä edes mahdu siihen, enkö mä nyt vois tässä sun kanssas", hän yritti vaikka Letty oli kuulpostanut siltä, ettei hänen kannattaisi ruikuttaa ja naisen kömmittyä takaisin sänkyyn nousi Rabastan lopulta ylös. Aamulla olisi paikat niin jumissa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Pe Heinä 08, 2011 11:05 am

Leticia tyytyi mulkaisemaan Rabastania tuon selityksien edessä. Okei.. Olihan tuo ollut Azkabanissa kolme päivää ja tuskin nukkunut silmällistäkään.. Joten ehkä tämä olisi voinut olla anteeksiannettavissa, mutta.. Silti. Ei. Rabastan olisi voinut vain sanoa silloin kahvipöydässä että kaipasi nyt vain unta mutta ei. Tai sanonut silloin keittiössä ennen suihkuun lähtemistään että haluaisi ehkä nukkumaan.. Mutta ei. Tuo oli vain..
"Oisit voinu miettiä sohvaa aikasemmin," Leticia sähähti sieltä vällyjen välistä jostakin. Sohva tosiaan oli liian lyhyt Rabastanille, mutta sillä hetkellä Leticiasta se oli vain hyvä asia. Oppisipa tuo toivon mukaan avaamaan suunsa ennen kuin.. nukahtaisi. Tai ajattelemaan häntä ennen tukkaansa. No pääasia että oppisi jotakin!
Ja tällä kertaa Rabastanilla olisi kyllä lepyteltävää, koska Leticiaa pelkät selitykset eivät nyt lepyttäisi. Eikä naisen mieleen sillä hetkellä edes noussut mitään, mitä Rabastan voisi sanoa tai tehdä sillä hetkellä jotta hän antaisi tuolle anteeksi. Varmasti hän joskus antaisi tämän kaiken anteeksi, mutta.. Törkeää! Miten miehet olivatkin niin ajattelemattomia..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Su Heinä 10, 2011 3:59 pm

Rabastan tapitti Leticiaa vain hiljaa, koska tieisi että voinut sanoa nyt mitään mikä saisi naisen mielen muuttumaan. Tai mitään.. millä voisi lepytellä tuota enää. Parempi oli nopeasti vain painua sinne alakertaan, ennen kuin hänet heitettäisiin ulos nukkumaan. Raba nappasi sängystä tyynyn itselleen ja vilkaistuaan vielä Leticiaan nopeasti hipsi sitten ulos makkarista ja alakertaan.

Sohvalle oli ollut hirmu vaikea nukahtaa. Rabastan ei ollut löytänyt siinä mitään hyvää asentoa nukkua, koska oli niin pitkä joten lopulta tuo oli napannut sen tyynynsä ja viltin sohvan reunalta ja käynyt lattialle nukkumaan. Letician lattialla oli sentään matto toisin kuin Azkabanissa ja muutenkin naisen lattia oli paljon mukavempi. Ainkaan se ei ollut kylmä. Vihdoin tuo oli saanut nukahdettua hetkeksi ja oli oikeastaan jopa ihme, että tuo oli päässyt hereille ennen Leticiaa keittääkseen ne kahvit. Ylös noustessaan miehestä tuntui kuin tuo ei olisi nukkunut melkein yhtään, mutta pakko ne kahvit oli käydä laittamassa. Saatuaan kahvin tippumaan Rabastan päätti kuitenkin vielä hetkeksi mennä painamaan päänsä tyynyyn kahvia odotellessa.

Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   Ke Heinä 13, 2011 11:33 pm

Leticia ei tehnyt elettäkään huomioidakseen Rabastania tuon napatessa tyynynsä ja pingottua alakertaan. Hän makasi hiljaa tuohtuneena ja kuunteli kuinka Rabastanin askeleet katosivat alakertaan. Niiden vaiettua, hän hetken ajan ehti jo katua tekosiaan. Mieluummin hän olisi nukkunut Rabastanin vieressä kuin yksin.. Mutta samassa se pieni ääni hänen päässään alkoi jälleen kiljua kuinka miehet olivat kamalia ja tekivät varmaan osan tempuistaan ihan vain naisia kiusatakseen. Kai noilla oli jonkinlainen outo käsitys tästä hauskuudesta. Jokin, mitä naiset tuskin tulisivat koskaan ymmärtämään.

Jos Rabastanin unet menivätkin kiitos typerän sohvan, ei Leticiakaan hirveän hyvin unta saanut. Naisen ailahteleva mieli huusi hetkittäin Rabastanin perään.. ja heti seuraavassa hetkessä kirosi tuota. Tätä kesti ehkä tunnin, pari.. Ennen kuin nainen vihdoin nukahti ja alitajuntakin suvaitsi jättää tämän aiheen taka-alalle jotta hän voisi rauhassa nukkua uskotellen että aamulla kaikki olisi paremmin. Eihän hän koskaan pitkävihainen ollut.. eihän?
Leticia tosiaan heräsi aamulla virkeänä ja hyvillä mielin. Hän torkkui hetken vielä ennen kuin avasi silmänsä kunnolla ja oli aivan varma siitä että löytäisi Rabastanin siitä vierestään.. Mutta kun käsi hapuilikin miehen sijasta tyhjää, kaikki se hyvä mieli katosivat samassa silmänräpäyksessä kuin Leticia muisti mitä edellisiltana oli tapahtunut.

Leticia oli oikeastaan satavarma ettei löytäisi Rabastania alakerrasta, mutta hipsittyään yläkerran käytävään, hän tunsi nenässään kauniin aamukahvin tuoksun, mikä oli kuitenkin pilattu pienellä katkeruudella. Sinänsä, jos Leticia olisi Rabastanin aikaisemman lupauksen siinä hetkessä muistanut, hän olisi pitänyt elettä vähintäänkin sovittelevana mutta nyt kun tuo pointti oli kadonnut hänen aivotoiminnastaan.. Hän ajatteli sitä vain jonkinsortin tylsänä anteeksipyynnön yritelmänä. Kahvia.. nyt kuka tahansa pystyi keittämään.
Leticia oli jo astelemassa alakertaan kun muisti miten olikaan pukeutunut ja pinkoi sitten takaisin makuuhuoneeseensa vaihtamaan vaatteet. Hän päätti siinä tilanteessa että aamulenkki olisi paras mahdollinen ratkaisu tähän.. ja Rabastan tuskin jaksaisi saatika viitsisi tai voisikaan löntystää hänen perässään. Hän saisi hetken ajan olla rauhassa ja miettiä asioita. Niinpä hän veti mustat collegehousut jalkaansa ja maastonvihreän topin päälleen. Hän veti hiukset ponnarille ja lähti sitten alakertaan.
Alakerrassa hän asteli suorintatietä jääkaapille ja vilkaisi sivusilmällä kaipaavasti valuvaa kahvia. Hän ei sitä joisi.. Hän kipaisi kahvilassa juomassa kahvinsa. Rabastan voisi pitää omat.. kahvinsa..
Leticia joi sen sijaan lasillisen tuoremehua ja vilkaisi sohvalla röhnöttävään Rabastaniin.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   To Heinä 14, 2011 7:52 pm

Kahvin tasainen lorina oli saanut Rabastanin torkahtamaan vielä hetkeksi, mutta kun kahvinkeitin taaspiti kovempaa meteliä merkiksi, että kahvi olisi nyt valmista kampesi mies itsensä haukotellen istumaan ja hieroi hieman selkäänsä. Nyt sitä melkein toivoi, että hän saisi Letician leppymään tai muuten pitäisi livahtaa kotiin nukkumaan ensi yöksi. Mies nousi ylös siitä lattialta ja viskattuaan tyynyn sekä viltin sohvalle asteli keittiöön kahvin hakuun. Hiukan tuo oli toivonutkin, että Leticia jo olisi hereillä ja leppynyt, mutta kun mies näki tuon lenkkeily kuteissa kittaamassa mehua ja kahvin vielä pannussa.. saattoi vain hieman arvailla, että ehkä hän joutuisi lepyttelemään vielä tuota. Mutta miten?
" Ulos lähdössä?", hän kysyi kuin mitään ei olisi eilen edes tapahtunut. Ehkä.. Leticia olisikin leppynyt ja aikoi vain käydä ulkona ja palata sitten kahvittelemaan. Raba nappasi kaapista itselleen puhtaan kupin ja kaatoi sen täyteen kahvia ennen kuin istui alas. Lehtikin varmaan tulisi pian ja saisi taas pitkästä aikaa nauttia sellaisesta normaalista aamusta. Kahvia, leipää ja päivn lehti. Kiukutteleva naisystävä tosin.. pilasi tätä hieman.
" Juotko sä kahvia nyt vai.. pidänkö sen lämpimänä?", hän vielä kysyi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   To Heinä 14, 2011 8:33 pm

Rabastanin liikahtaessa ja kahvinkeittimen poristessa viimeiset porinansa, Leticia käänsi katseensa lasiinsa ja tuijotti sen puoliksi juotua mehua. Rabastanin asteltua hänen ohitseen kaapille ja kysyttyä häneltä kysymyksensä, Leticia vilkaisi tuota ja tyytyi nyökkäilemään hieman samalla kun tyhjensi lasinsa ja laski sen tiskipöydälle.
"Käyn lenkillä," hän vastasi kuitenkin koska joku typerä pieni ääni päässä taas käski häntä olemaan.. vähän vähemmän vihainen. Vaikka hän vihainen olikin. Niine hyvineen Leticia lähti eteiseen vetämään kenkiä jalkaansa. Rabastanin puhe keskeytti hänen murjotuskengännauhojensitomis-tuokionsa ja hän vilkaisi taas tuota ja sitten kahvipannua.
"Ihan.. miten vaan," hän sanoi välinpitämättömällä äänellä vaikka se pieni ääni yritti taas huutaa että kahvia, kahvia, kahvia! JUO KAHVIA.
Mutta Leticia ei kuunnellut sitä vaan paineli ovesta ulos.

Päästyään pieneltä pihamaaltaan kadulle, hän vilkaisi tien kumpaankin suuntaan ja aloitti sitten pienen aamuhölkkänsä. Aamuhölkän, joka ei tosiaankaan ollut joka aamuinen vaan pikemminkin.. sitä harrastettiin vittumaisina aamuina. Ja silloin kun.. Ei ollut niin tyytyväinen itseensä. Liekö sitten ihan selvää kumpiin aamuihin tämä nyt sitten kuului.
Juostessaan Leticia yritti olla ajattelematta mitään, hän rääkkäsi itsestään kaiken irti jottei hänen tarvitsisi ajatella mitään eilistä tai mitään.. Mitään.
Lopulta tuo kortteleiden kierros oli päättymässä ja Leticia hidasti askellustaan pääsytään taas kotiportilleen. Hän pyyhkäisi käsivarrella kasvojaan, vilkaisi ikkunoihin ja mietti kuumeisesti mitä hän löytäisi kun astelisi sisään.. No, mitä se ikinä olisikin, hän kävisi ensin suihkussa.
Niinpä Letician päästyä eteiseen, hän potki kengät jalastaan ja pinkoi sitten keittiön suuntaan vilkaisemattakaan yläkertaan ja suorinta tietä suihkuun. Kylmä suihku tuntui aina tähän aikaan niin hyvältä.. ja kun saisi sitä.. kahvia sitten kuitenkin..
Suihkun jälkeen Leticia vaihtoi puhtaat collegehousut jalkaansa ja uuden, puhtaan tummanvihreän topin. Hiukset hän harjasi ja jätti kuivumaan avonaiseksi. Tämän jälkeen hän palasi alakertaan täysin tietämättömänä vielä siitä, mitä siellä kohtaisikaan..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Oikeudenkäynti   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Oikeudenkäynti
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 3Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3  Seuraava
 Similar topics
-
» Golf/Jetta mk2

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: