PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Remyn vanhemmat ja öö tähän tulee otsikko :oo

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Remyn vanhemmat ja öö tähän tulee otsikko :oo   Pe Syys 20, 2013 7:46 pm

22.9.1992, lauantai

"Ei, Ruki!" Lucas älähti, "anna se sukka takaisin! Nyt. Ei, ei." Hän hyppäsi hieman saadakseen katonrajassa hilluvan pikkupöllön ja sukan kiinni. Hän epäonnistui, mutta sai sukan varresta kiinni sen verran että sai sen itselleen. Hän katsahti Rukia, joka lenteli kirjahyllyn päälle iloisesti huhuillen.
"Hullu," Lucas tuhahti hieman naurahtaen ja heitti ohimennessään sukan kylppärin pyykkikoriin ennen kuin palasi takaisin makuuhuoneesen.
Hän ei jotenkin ollut osannut pelätä tätä päivää ja nyt kun se oli vihdoin täällä, se oli tullut jotenkin aivan puskista. Olihan Remy tavannut hänen äitinsä jo, mutta ei hän silti ollut ajatellut että hänenkin pitäisi tavata tuon vanhemmat!
Lucasilla oli yllään perus mustat farkut ja lyhythihainen, tummansininen kauluspaita. Remy oli vakuutellut häntä koko viikon ettei hänen tarvitsisi pukea mitään ihmeellistä päälleen. Ongelma oli siinä ettei hän tiennyt mikä oli ihmeellistä ja mikä ei. Onneksi Liam oli auttanut häntä luomaan rennon, mutta.. herrasmiesmäisen lookin. Lisäämällä pelkän mustan takin tämän kaiken muun ohelle. Ja se tuntui toimivan. Se ei ollut niin vakava kuin puvut, joita töissä käytettiin vaan rento ja asiallinen.
"Olet sitten kiltisti kun olen poissa!" hän käski Rukia, "tai jatkossa suljen sut häkkiisi!" Ei hän sulkisi. Hän oli uhannut tehdä niin jo puoli vuotta muttei ollut toteuttanut uhkaustaan kuin ehkä kerran, kaksi.
Ilmiinnyttyään Lontooseen, Lucas asteli Remyn ovelle ja koputti siihen jääden odottamaan että nainen tulisi avaamaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Remyn vanhemmat ja öö tähän tulee otsikko :oo   Pe Syys 20, 2013 7:59 pm

Remyllä ei ollut mitään paineita tästä reissusta. Miksi olisi?! Hän oli menossa omia vanhempiaan tapaamaan ja vaikka tämä olisikin hieman erilainen vierailu Lucasin takia, ei hän silti uskonut että tämä poikkeaisi paljoa normaalista.
Hänen aikansa ei siis ollut kulunut minkään asun valitsemeen vaan ristikoiden täyttämiseen. Hän oli napannut pinon vanhoja lehtiä töistä mukaan jotta kotonakin olisi tylsinä iltoina jotakin tekemistä.

Kuullessaan koputuksen ovelta laski hän jalksan alas olohuoneen pöydältä ja asteli avaamaan oven.
" Sait sentään valittua vaatteet. Ei liian juhlava ainakaan, mutta en... nyt sanoisi että näyttää kovin sinultakaan", Remy huomautti hymyillen. Hänen neuvonsa oli ollut, että laittaa päällensä mitä nyt yleensäkkäkkin.
" Näytät enemmän Liamilta", hän huomautti päästäessään Lucasin sisään ja taikoi valoja sammuksiin samalla kun asteli takaisin olohuoneen puolelle. Napattuaan hormipulveria takan yläpuolelta heitti hän sitä takkaan ja pian pimeän huoneen täytti vihreänä leimuavat liekit.
Kerrottuaan Lucasille mitä tuon pitäisi sanoa asteli hän edeltä.
" Jään odottamaan takan luokse niin näet kyllä mut sitten", hän sanoi vielä ennen kuin katosi itse matkaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Remyn vanhemmat ja öö tähän tulee otsikko :oo   Pe Syys 20, 2013 8:09 pm

Lucas naurahti Remyn kommentille ja vielä enemmän sille että tuo sanoi häntä Liamin näköiseksi.
"Äh.. Älä aiheuta enää enempää paineita," hän naurahti, "mulla on vaan verkkareita tai mustia pukuja ja.. muutama Liamilta pöllitty kamala villapaita." Hän pudisti päätään huvittuneena.
"Joo, tarvin uusia vaatteita," hän puolustautui, "mutta en ole tarvinut.. normaaleja vaatteita koska melkein aina olen joko töissä tai sun kanssa tai lenkillä.." Hän seurasi Remyä olohuoneen puolelle. No ainakaan hänellä ei ollut kravaattia! Hän olisi varmaan tukehtunut jos olisi ollut.

Lucas nyökkäsi Remylle ja odotti että tuo katoaisi takasta. Hän oikoi hieman takkiaan ja astui sitten naisen perässä vihreisiin liekkeihin.
Hetken päästä hän ilmestyikin jo johonkin tuntemattomaan olohuoneeseen ja huomasi Remyn. Hän hymyili hieman ja asteli ulos takasta katsellen ympärilleen. Remyn vanhempia ei vielä näkynyt.
"No.. pahin takana," hän mutisi hiljaa Remyn korvaan ja virnisti hieman.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Remyn vanhemmat ja öö tähän tulee otsikko :oo   Pe Syys 20, 2013 8:34 pm

Remyn ilmestyttyä olohuoneeseen oli paikalle tullut heti kotitonttu joka ilmoitti tuovansa teetä. Lucasin tupsahtaessa hänen viereensä nyökkäsi nainen hymyillen. Perille sitä ainakin oltiin päästy molemmat.
Hän kehoitti Lucasia istumaan alas kun kotitonttu kuskasi teen heille ja se vilkaisi hieman epäilevästi Lucasiin samalla kun kaatoi sitä teetä neljään kuppii ja kipitti sitten sukkelasti pois paikalta.

Remy kurotti ottaakseen oman kuppinsa, mutta ei ehtinyt kun hänen vanhempansa jo astelivat olohuoneeseen. Hänen äitinsä sen näköisenä, että oli ollut varmaan jossakin ja hänen isänsä istui alas siihen vapaaseen tuoliin heti kun oli tervehtinyt Lucasia kätellen ja esitellyt itsensä.
Ei siinä oikein muuta kuin teekupit kilissyt jonkin aikaa ennen kuin Remy kertoi Lucasin olevan myöskin aurori. Tämä sai hänen vanhempansa kohottamaan katseensa, eikä sitä oikein tiennyt mikä noiden mielipide oli asiaan.
" Lucasin veli kirjottaa päivän profeettaan... ", hän jatkoi ja nappasi siinä pöydällä olevan lehden näyttääkseen isälleen joka kumartui katsomaan sitä artikkelia mitä hän tuolle esitteli.
" Mmh... Dawson? Ei se kuulosta tutulta nimeltä, mutta on siihen tässä lehdessä välillä törmännyt. Ihan hyviä juttuja".
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Remyn vanhemmat ja öö tähän tulee otsikko :oo   La Syys 21, 2013 11:28 am

Lucas istahti sohvalle Remyn kehotettua häntä tekemään niin ja vilkaisi sitä häntä mulkoilevaa kotitonttua! Miksi se katsoi häntä noin?! Jos kotitonttu ei pitänyt hänen näkemisestään niin entäs sitten Remyn vanhemmat..
Samassa Remyn vanhemmat astelivat huoneeseen ja Lucas nousi seisomaan tervehtiäkseen noita. Kun muodollisuudet oli hoidettu, hän istui alas ja otti oman teekuppinsa. Samassa Remy oli jo kertomassa kuinka hän oli myöskin aurori ja kuinka Liam kirjoitti Päivän Profeettaan.
"Joo Liam on kirjoittanut lehdessä jo useamman vuoden," Lucas sanoi voidakseen ylipäätään sanoa jotakin! Remy oli jo kertonut hänen olevan aurori myöskin eikä kukaan kommentoinut mitään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Remyn vanhemmat ja öö tähän tulee otsikko :oo   La Syys 21, 2013 11:46 am

Remy hymyili hieman siinä teetä hörppiessään ja hänestä kaikki meni niin hyvin! Lucaskin oli jo saanut jotakin sanotuksi ja hänen isänsä oli puhunut. Voisiko tämä yhtään paremmin enää mennä!
" Tämä Liam vaikuttaa paljon mielenkiintoisemmalta...", Remyn isä mutisi kumarruttuaan lähemmäs Remyä ja naputteli hieman sitä lehdessä olevaa artikkelia. Remy naurahti hieman ja kertoi heti ettei Liam nyt niin kovin mielenkiintoinen ollut. Viihtyi lähinnä kirjojen kanssa ja pelkäsi naisia.
" Ah.. vai niin", mies hymähti ja raapi hieman leukaansa samalla kun kohotti katseensa taas Lucasiin, mutta käänsi sitten katseensa taas Remyyn.
" Mitäs Leticialle kuuluu?", tuo sitten vaihtoi kokonaan aihetta ja Remy nappasi sen lehden voidakseen vain lyödä sillä isäänsä.
" Mä en seurustele Letician kanssa, jos niin olisi niin se luultavasti istuisi tossa vaivaantuneena kuuntelemassa", hän sanoi eikä voinut olla hymyilemättä kun hänen isänsä mutisi miten ei olisi laittanut sitä pahakseen. Leticia oli mukava nainen.
" Aidan! ... saat Lucasin tuntemaan olonsa ei tervetulleeksi tuollaisella", Remyn äiti lopulta sanoi ja hymyili hieman Lucasille ennen kuin nousi mennäkseen katsomaan saisiko sitä jo ruokaa pöytään.
" No... mitä sun vanhempas sitten tekee?", Aidan kysyi viimein kun hänen kai oletettiin kyselevän hieman jotakin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Remyn vanhemmat ja öö tähän tulee otsikko :oo   Su Syys 22, 2013 4:30 pm

Lucas hymähti hieman Remyn isän todettua Liamin mielenkiintoisemmaksi tapaukseksi ja Remyn häntä sitten puolustellessa. Mies joi teekupistaan ja kuunteli sitä sananvaihtoa, joka koski lähinnä hänen veljeään ja Remyn parasta kaveria. Remyn viitatessa jotenkin hänen vaivautuneisuuteensa, Lucas oli nielaista teet väärään kurkkuun. Hän ei kuitenkaan omaksi onnekseen ehtinyt vastata mitään kun Remyn äiti puuttui keskusteluun. Hän hymyili naiselle hieman ja käänsi sitten katseensa takaisin Remyn isään, joka ei tuntunut suuremmin pitävän hänestä.
"Itseasiassa isäni on kuollut," hän vastasi hieman hymyillen, "äitini taas on jo eläkkeellä, mutta hän oli lastentarhan opettaja." Jotenkin hän ei halunnut tuoda esiin sitä tosiasiaa että isä oli toiminut agenttina aivan kuin hänkin. Hän muisti kyllä kuinka Remy oli reagoinut hänen ammatinvalintaansa silloin heidän tavatessaan eikä uskonut tuon vanhempien regoivan yhtään sen paremmin.
"Entä te?" hän puolestaan kysyi katsahtaen Remyn vanhempia.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Remyn vanhemmat ja öö tähän tulee otsikko :oo   Su Syys 22, 2013 4:51 pm

Lucas kertoi omista vanhemmistaan ja Remy keskittyi sillä aikaa juomaan omaa teetään. Ainakin isä oli jotain kysynyt, jotakin normaalia mitä nyt kai yleensäkkin tällaisessa tilanteessa udeltiin.
" Kuolonyöjä", Aidan vastasi teekuppinsa yli, mutta Remyn lyödessä miestä uudelleen lehdellä tuo naurahti hieman.
" Aritmeetikko", mies kertoi ja hörppäsi hieman teestään, " vai lastentarhan opettaja. Onko äitisi jästi?". Remy käänsi katsensaa Lucasiin ja ehkä mies oli osannut odottaakkin tätä. Hän oli ihmetellyt myöskin sitä miksi velho tai noita valitsi ammatin jästien keskuudesta, mutta jokainen teki oman valintansa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Remyn vanhemmat ja öö tähän tulee otsikko :oo   Su Syys 22, 2013 5:02 pm

Lucas naurahti hieman Remyn motaistessa isäänsä lehdellä tuon väittäessä olevansa kuolonsyöjä. Onneksi mätkäisi! Hän ei olisi tiennyt muuten miten reagoida tähän tilanteeseen.
Aidanin kysyessä oliko hänen äitinsä jästi, Lucas vilkaisi hieman Remyä ja pudisti päätään.
"Ei ole," hän vastasi, "mutta hän piti lapsien kanssa työskentelystä." Se oli aivan totta. Hänen isänsä se jästi oli, mutta ainakaan vielä sitä ei oltu kysytty.
"Oletteko te molemmat siis aritmeetikkoja?" hän kysyi katsahtaen Remyn äitiä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Remyn vanhemmat ja öö tähän tulee otsikko :oo   Su Syys 22, 2013 5:20 pm

Aidan nyökkäsi vain hieman Lucasin vastattua hänen kysymykseensä. Lucasin kysyessä tekivätkö he molemmat samaa hommaa pudisti hän hiemam päätään huvittuneena.
" Ei. Clarice on gäädän kasvattaja...", mies sanoi hymähtäen ja vilkaisi Remyyn silmiään pyöräyttättäen.
" Isä ei ole koskaan pitänyt niistä. Tai oikeastaa yksikään gäätä ei kai pidä isästä...", hän selitti ja laski kupin kädestään kun kotitonttu ilmestyi kertomaan, että heille olisi ruokaa tarjolla.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lucas K. Dawson

avatar

Viestien lukumäärä : 70
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Remyn vanhemmat ja öö tähän tulee otsikko :oo   Su Syys 22, 2013 5:53 pm

Lucas yllättyi Remyn äidin ammatista ja vilkaisi hänkin Remyä joskaan ei silmiään pyöritellen. Hän hymyili hieman naisen selventäessä isänsä reaktiota ja naurahti.
"Mielenkiintoista," hän vastasi, "kasvatetaanko niitä mitä varten? Ihanko vain lemmikiksi vai onko niillä jokin muukin tarkoitus?" Hän katsahti rouva Gallowta ja nousi muidenkin noustessa kotitontun ilmoitettua ruuasta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Remy Gallow

avatar

Viestien lukumäärä : 143
Join date : 07.03.2013

ViestiAihe: Vs: Remyn vanhemmat ja öö tähän tulee otsikko :oo   Su Syys 22, 2013 5:58 pm

" Pyh. Ihan vain lemmikeiksi...", Aidan hymähti noustessaan ja lähti jo muiden edeltä kohti keittiötä.
" Osaa ne ilmeisesti johtaa eksyneen omistajan kotiin ja niillä on kyky tunnistaa epäluotettavat henkilöt", hän kertoi Lucasille ja nyökkäsi puhuessaan isäänsä kohti. Ei niitä elukoita turhaan pidetty älykkäinä! Hassua ettei isä vaan millään oppinut sitä vaan jaksoi kiusata äidin kasvatteja edelleen.

Remy istui alas pöydän ääreen ja saatuaan ruokaa lautaselleen kertoi hän äidilleen Lucasin pöllöstä jonka he olivat käyneet miehelle hankkimassa.
" Se on kyllä vekkuli tapaus. En tiedä miten luotettava postipöllö siityä tulee.. mutta se on silti ihana", hän naureskeli ja vilkaisi Lucasiin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Remyn vanhemmat ja öö tähän tulee otsikko :oo   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Remyn vanhemmat ja öö tähän tulee otsikko :oo
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Autonmaalaus
» '90 Accord ei käynnisty!

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Remy ja Lucas-
Siirry: