PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 You made my life a mess

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2
KirjoittajaViesti
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Pe Heinä 01, 2011 12:04 am

Leticia aika näppärästi sai housut jalastaan ja yhtä näppärästi tuo oli saanut hänenkin housunsa auki ja sinne lattialle muiden vaatteiden sekaan. Naisen siinä housuja riisuessa oli mies antanut katseensa vaeltaa paremmin pitkin Letician vartaloa ja luoja tuo näytti hyvältä. Jos hänen kätensä eivät olisi jo valmiikse olleet seikkailemassa pitkin tuon vartaloa eivät ne olisi kauaa pysyneet kaukana tuosta. Tietysti hän oli heti huomannut, että Leticia kaunis.. tai heti sen jälkeen kun oli ajatellut muutakin kuin sitä, että kaipasi tietoja isännälleen, mutta sieltä vaatteiden alta oli paljastanut vain vieläkin upeampi nainen. Ja nainen tosiaan, ei mikään teinityttö jolla oli siepin kokoiset rinnat.
Rabastan kumartui uudelleen lähemmäs ihasteltuaan hetken siinä paikallaan vain tuon vartaloa ja siinä huulet naisen kaulalla ryhtyi kohotti mies samalla sen toisen naisen vartalolla seikkailevan kätensä Letician yläselälle ja tuon rintaliivien hakaselle. Hetkeksi miehen oli lopetettava se naisen kaulan kimpussa häärääminen koska noiden rintsikoiden avaminen tuntui kummallisen hankalalta ja Raba joutui kumartumaan hiukan lähemmäs nähdäkseen naisen olan ylitse mitä oli tekemässä. Vasta kohotettuaan toisen kätensä sieltä naisen reideltä myös tuon selälle mies sai lopulta nuo kirotut rintsikat auki ja viskasi ne hyvin turhaantuneena ohitse sen vaatemytyn.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Pe Heinä 01, 2011 12:26 am

Leticia huomasi kyllä Rabastanin tutkailevan katseen ja niin tehdessään, hänen kasvoilleen nousi aavistuksen verran virnettä. Voi noita miehiä! Hieman ehkä ilkikurinenkin hymy kasvoillaan, Leticia takaisin istumaan tuon syliin saaden heti palkkioksi pusuja kaulan suunnalle. Hän itse antoi käsiensä levätä Rabastanin käsivarsien päällä ja tyytyi vain nauttimaan saamastaan kohtelusta. Rabastanin kädet olivat nyt vuorostaan löytäneet hänen selälleen ja jonnekin rintsikoiden hakasen suunnalle, mutta mieheltä meni kuitenkin tovi ennen kuin tuo sai hakasen avattua. Leticia hymähti hieman toisen söpöydelle ja nosti käsiään sen verran että rintsikat pääsivät vapaammin lentämään jonnekin.. huoneen toiselle laidalle. Leticia siirsi kädellään hiuksensa pois tieltä niskan kautta toiselle olalle ja jäi sitten hetkeksi katsomaan Rabastanin kasvoja. Tuolla oli niin uskomattoman siniset silmät ja niin.. Tuo oli niin suloinen. Ei siitä päässyt yli eikä ympäri. Ja samaan aikaan suloisuuden kanssa tuo oli jotenkin.. jännittävä.
Hetken siinä katseltuaan, Letician kasvoille nousi pieni hymy ja vielä hieman sipaisten hiuskiehkuraa korvansa taa, tuo painoi huulensa Rabastanin huulia vasten. Jos sanoja olisi tarvittu, hän olisi varmaankin kertonut tuolle ettei halunnut koskaan elää ilman tuota. Se oli jännä asia.. Miten sellaisen tiesi vasta kuukauden tuntemisen jälkeen. Jännää oli myös se että.. Rabastan oli kuolonsyöjä ja murhaaja. Eikä se edes.. haitannut häntä. Hän olisi ehkä voinut kertoa myös että rakasti tuota.. Kaikesta huolimatta. Mutta kaikeksi onneksi, sanoja ei tarvittu.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Pe Heinä 01, 2011 2:29 am

Letician katseen kohdatessa hänen omansa, ei mies tohtinut kääntää katsettaan muualle. Ei tuo edes halunnut. Pieni vino hymy käväisi tuon huulilla ja mies painoi nopean suukon naisen leualle. Mitä ihmettä tuo katseli? Olihan hänkin hetki sitten tuijotellut, mutta hän oli uponnut katseensa kanssa ihan muualle kuin naisen silmiin.
Lettyn suudellessa häntä lopulta kävi Rabastan uudelleen selälleen sohvalle ja hivutti kätensä naisen selkää pitkin alemmas ja veti tuon alushousut mukana antaessaan käsiensä valua naisen reisille. Alushousujenkin päädyttyä lattialle vaihtoi mies nopeasti sitä heidän asemaansa, kellisti naisen vuorostaan siihen sohvalle hänen alleen ja painautui uuteen intohimoiseen suudelmaan. Vasta nyt mies kunnoll tunsi miten kivaasti hänen oma sydämmensä jyskytti ja tajusi miten hyvältä se tuntui Letician ollessa siinä lähellä, ihan kuin näin olisi aina tarkoitettu olevan.
Rabastan painoi päänsä hetkeksi alas ja painoi helliä suudelmia naisen keholle samalla kun kiskoi viimein omatkin bokserinsa pois ja pudotti ne siinä suudelmien ohessa lattialle kaiken muun sekaan. Raban katse kuitenkin kohosi pian takaisin naisen silmiin ja hetken hänestä tuntui, että ehkä pitäisi sanoa jotakin.., mutta toisaalta jos hän nyt avaisi suunsa se saattaisi pilata koko hetken. Sanojen sijaan mies kuitenkin painautui lähemmäs Leticiaa, laski kätensä tuon kyljelle ja uuden huulille painetun suudelman aikana työntyi naiseen. Suudelman lomasta mieheltä karkasi hiljainen voihkaisu, kun hän aloitti varsin lempeät, mutta vaativat työnnöt. Luoja sentään, viisitoista vuotta oli todella pitkä aika ilman naista ja sillä hetkellä miehestä tuntui aivan taivaalliselta. Pienesti mies jopa uskoi, ettei samanlaista tunnetta olisi ihan joka naisen kanssa voinut kokea.. Leticia vain oli, erilainen. Tuo oli alusta asti saanut hänet ihan sekaisin.

Rabastanin huulilta pääsi toinen hiljainen henkäys ja mies painoi kasvonsa hetkeksi vasten Letician olkaa tukahduttaakseen oman voihmisensa. Miehet eivät itkeneet, mutta eivät miehet myöskään pitäneet mitään älytöntä voihkimistä. Naiselta tullessa se kuulosti ihanalta, mutta ei mieheltä. Sen hetken mentyä kohotti mies kasvonsa ja kohtasi hymyillen Letician katseen, eikä hän todellakaan olisi sillä hetkellä halunnut ollaan missään muualla, ei katunut sitä että he ottivat hirveän riskin tällä touhullaan.. kaikki oli hienosti niin kauan kuin hän vain saisi olla tämän naisen kanssa.// Katoin just et esme oli ovelasti hypänny kaiken toiminnan yli ni sit olin et ' FFFFUUU Anna mennä Raba, näytä et oot mies!' Et hyvää huomenta 8DD. //
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Pe Heinä 01, 2011 9:19 am

Leticia ei muistanut tämän koskaan olleen tälläistä. Olihan hänellä miesystäviä ollut.. viimeisen viidentoista vuoden aikana, mutta ei kenenkään miehen läsnäolo ollut milloinkaan tuntunut näin hyvältä? Ei kenenkään kosketus niin kihelmöivän jännittävältä ja samaan aikaan niin hellältä. Liian hellältä, voisi melkein sanoa. Se hellyys sen kihelmöinnin ehkä saikin aikaan. Oliko viskillä ehkä asiansa tämän tunteen kanssa? Ehkä, mutta toisaalta oli sitä viskiä juotu ennenkin. Syytettäköön siis vain ja ainoastaan Rabastania tästä ihanasta tunteesta ja olotilasta.
Rabastanin kaaduttua takaisin siihen sohvalle, Leticia joutui jälleen siirtämään hiuksiaan hieman sivuun samalla kun suudelmat muuttuivat taas aavistuksen intohimoisemmiksi. Sydän hakkasi jo sitä vauhtia että pomppaisi varmaan pian ulos rinnuksista ja sen myötä sitä oli ehkä alkanut hengittääkin hieman raskaammin ja katkonaisemmin. Rabastanin kosketuskin tuntui niin ihanalta ettei Leticia mitenkään osannut estellä (ikään kuin olisi muka halunnutkaan!) tuon hivuttaessa hänen alushousunsa sinne jonnekin vaatekasan suuntamille.
Samassa oli Letician vuoro painautua hänen pehmeää sohvaansa vasten ja hassua kyllä, siinä missä Rabastanille sohva oli ehkä liian lyhyt, hänelle se oli juuri sopiva. Tiedä sitten syy siihenkin..
Leticia ei myöskään voinut pidättää pientä voihkaisua, joka häneltä pääsi Rabastanin työnnyttyä häneen. Eikä sitä seuraavaakaan eikä hän edes tajunnut pieniä voihkaisujaan. Hän upotti kätensä Rabastanin hiuksiin, koska ei oikein tiennyt mihin muuallekaan ne siinä tilanteessa ujuttaisi. Tai ehkä ne kulkivat hieman rauhattomastikin tuon hiuksista selälle ja takaisin.

Tilanne oli kuitenkin ohi liiankin pian ja Leticia nojasi päänsä siihen käsinojaan pienesti ehkä hengästyneenä. Hetkeen hän ei ollut kyennyt ajattelemaan yhtään mitään eikä nyt enää edes muistanut, saatika halunnut muistaa, että he olivat riidelleet vain hetkeä aikaisemmin. Saatika riidan aihetta. Ne tuntuivat nyt niin turhilta asioilta ja jos hän olisi viitsinyt, hän olisi soimannut itseään moisesta friikahtamisesta. Mutta.. Sillä oli ollut omat seurauksensa, joten miksi sitä nyt soimatakkaan? Hän oli ainakin nauttinut niistä seurauksista.
Leticia avasi hetken päästä silmänsä ja huomasi Rabastanin kasvot siinä yläpuolellaan. Tuo hymyili eikä hänkään voinut olla hymyilemättä. Hän sipaisi kädellään hieman tuon poskea ja yksinäistä hiuskiehkuraa tuon ohimolta. Nyt pitäisi ehkä jo.. sanoa jotakin, mutta mitä? Vain yksi asia huusi kovaan ääneen hänen pääkopassaan eikä hän tiennyt.. saiko hän vielä tässä vaiheessa sanoa sitä. Ehkä hän saisi? Tuskin Rabastan siitä pahakseen pistäisi.
"Mä tiiän et ollaa tunnettu vasta hetki," hän sanoi melkein kuiskaten vaikka eihän hänen tarvinut kuiskailla. Hän oli kotonaan ja seuranaan vain Rabastan. Kuiskaus kuitenkin siinä hetkessä tuntui paljon sopivammalta.
"mutta musta tuntuu.. että mä rakastan sua," hän antoi hymyn kera pienen suukon tuon huulille. Olivathan ne suuria sanoja, mutta.. Minkäs teet. Ei Leticia ollut koskaan tuntenut vastaavaa ketään kohtaan.. Ei heti seurustelun alettua eikä vielä vuodenkaan päästä. Tämän täytyi siis olla jotakin aitoa.

[Joo T__T Rico ei koskaa saa ku kaikki jää aina kesken. Onneks Raba hoitaa hommansa loppuun xD]

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   La Heinä 02, 2011 4:22 pm

Rabastanin kasvoilla pysyi vain se hymy Letician hymyillessä hänelle. Se riita oli jo unohtunut, eikä hän muistanut enää edes mistä se oli lähtenyt liikkeelle, se mihin se riita oli johtanut.. no ehkä siitä riidasta oli kuitenkin ollut jotain hyötyä. Jotain olisi tosiaan ,ehkä pitänyt jo sanoa, mutta Rabastan ei vain saanut suutaan auki siinä naista katsellessaan. Oli kuin.. jos hän olisi jotain sanonut, se hetki olisi vain kadonnut. Hän onnistuisi kuitenkaan sanomaan mitään hienoa.
Leticialla oli onneksi saman suuntaiset ajatukset ja tuo avasikin suunsa rikkoakseen sen hiljaisuuden kuiskaukseellaan. Se hymy miehen kasvoilla leveni vain hieman enemmän naisen aloittaessa, että he olivat tunteneet vasta hetken ja Lettyn puhuessa Rabastan siirtyi siitä naisen yltä tuon vierelle ja veti tuon kiinni kylkeensä. Se mitä Leticia seuraavaksi tunnusti sai miehen hymyn hetkeksi hyytymään tuon hämmästyessä eikä hän oikein tiennyt mitä pitäisi vastasi. Hän ei ollut koskaan kuullut kenenkään tunnustavan tuollaista hänelle... ja eikä hän tiennyt, se vain kuulosti niin suurelta asialta. Tietysti hänkin tunsi Leticiaa kohtaan paljon enemmän kuin yhtäkään toista ihmistä kohtaan koskaan, mutta hän silti tiennyt oliko valmis moiseen tunnustukseen.
Hymy palasi uudelleen miehen kasvoille ja tuo sipaisi naisen poskea hellästi ennen kuin painoi nopean suukon tuon otsalle.
".. musta tuntuu ihan samalta..", hän myönsi. Okei hän oli ovelasti välttänyt sanomasta ne kolme sanaa, mutta hän ollut valmis siihen.. vaikka tiesikin mitä naista kohtaan tunsi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   La Heinä 02, 2011 8:37 pm

Rabastan näytti hämmentyvän hänen tunnustuksestaan, mikä sai Letician hymyilemään entistä enemmän ja sipaisemaan pienesti tuon poskea. Tuo oli niin suloinen niin hämmentyneenä. Ehkä hänen pitäisi laukoa jotain yhtä hämmentäviä kommentteja useamminkin jotta vain näkisi tuon söpön ilmeen?
Hetken se vei, mutta lopulta Rabastan antoi vastauksensa. Ja kyllä, se oli juuri niin ovela kuin Rabastan oli ajatellutkin ja Leticia nieli sen sovinnolla ja jos hän olisi voinut mitenkään hymyillä enemmän, hän olisi varmasti hymyillyt. Se ei vaan ollut kovinkaan mahdollista nyt enää kun Rabastan oli ollut niin suloinen.

Hetken ajan Leticia vain tuijotti Rabastania taas vaihteeksi, se kestohymy kasvoillaan. Sitten hän naurahti hieman.
"Sä oot niin söpö!" hän ei voinut pidättää nauruaan. Tuo nyt vaan.. oli niin söpö.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   La Heinä 02, 2011 9:18 pm

Letician nauraessa äkkiä miten söpö hän olikaan ei Raba osannut kuin hieman naurahtaa. Eipä häntä kovin usein söpöksikään sanottu.. lapsia kutsuttiin söpöiksi ja koiranpentuja, mutta häntä? Ei.. yleensä hän kai oli hyvännäköinen tai komea, mutta söpökin kelpasi.
" Kiitos..", mies sanoi ja pieni hymy kohosi taas tuon huulille. Hän kiskaisi viltin siitä sohvan reunalta heidän päälleen ja veti Letician paremmin syleilyynsä. Hemmetti, hän ei kyllä helpolla tästä naisesta luopuisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
You made my life a mess
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 2Siirry sivulle : Edellinen  1, 2
 Similar topics
-
» SSR GT-3, 8,5+11,5x18, 3-os. takovanteet, Made in Japan

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: