PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 You made my life a mess

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: You made my life a mess   Ke Kesä 29, 2011 6:40 pm

[2.3.1996, lauantai. Draamaillaaaan...]

Leticia istui sohvallaan syvässä hiljaisuudessa kuunnellen takassaan palavan tulen rätinää ja ulkoa kuuluvien autojen ääniä. Hän oli nostanut jalat sohvapöydälleen ja tuijotteli mitään näkemättömin silmin takkatuleen. Hitaasti hän kohotti viskilasin huulilleen ja huokaisi sitten syvään. Miten tähän oli päädytty? Jotenkin hän.. Hän ei voinut uskoa sitä kaikkea, mitä oli viime viikolla töissä kuullut. Toisaalta ajateltuna.. Olihan tämä ollut odotettavissa ja ihan omaa tyhmyyttäänhän hän oli ajanut asiat tähän jamaan. Mutta että.. nuori, vasta aloittanut aurori.. Miksi?
Leticia laski kätensä nojailemaan polviinsa ja katseli osittain surumielisenä, osittain murhaavasti sitä lasia. Hän ei oikein osannut kuvailla tuntemuksiaan. Koska ei hän nyt sinänsä tuntenut itseään petetyksi vaan.. Oli vain tyrmistynyt. Kyllähän hän tiesi että tämä sota vaatisi tappionsa puolin ja toisin, mutta.. Että yksi, nuori poika.. Ja niin hyvin kun Rabastan oli tuntunut tulleen toimeen lapsien kanssa! Ei sitä olisi uskonut että tuo menisi tappamaan nuoren pojan.

Leticia tyhjensi lasinsa ja kaatoi itselleen lisää viskiä. Kaikki oli tuntunutkin alkaneen niin älyttömän hyvin ajatellen tätä heidän tilannettaan, mutta lupaus siitä etteikö töistä puhuttaisi.. Se rikkoutuisi luultavasti älyttömän nopeaan. Mitäisikö Rabastanin antaa selittää ensin? Vai vain suoraan kertoa.. Mitä mieltä tästä kaikesta oli? Ehkä Rabastanilla oli syynsä siihen.. Ei. Ei ollut. Rabastan oli kuolonsyöjä.. ja tätähän kuolonsyöjät tekivät. Tappoivat.. Hänenhän se pitäisi tietää. Hänhän noita oli viskonut Azkabaniin million mistäkin syystä. Yleensä juuri murhasta. Ja nyt kun hän halusi niin pirun paljon lähettää Rabastanin Azkabaniin, hän ei voinut. Ei enää, koska tieto heidän tapaamisistaan ei saisi vuotaa eteenpäin. Toisaalta.. Kumpi oli tärkeämpää? Pojan henki vai hänen uransa...
Hänen uransa. Poika oli jo kuollut.

Leticia joi vielä viskistään ja nojasi sitten päänsä selkänojaansa syvään huokaisten ja silmät sulkien. Mihin hän oli mennyt sekaantumaan..

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Ke Kesä 29, 2011 7:19 pm

Rabastanilla oli hyvin vilkas ja toiminnan täytteinen viikko takanaan. Miehen onneksi mitään varjostamista ei ollut tarvinnut harrastaa vaan heille oli Willin kanssa siunaantunut oikein mukava murhakeikka. Vain eräs ministeriössä työskentelevä jästisyntyinen mies oli ollut tarkoitus ottaa hengiltä kunhan tuolta olisi ensin saatu ongittua hieman tietoja. Kaikki ei kuitenkaan ollut sujunut niin hyvin kuin aluksi näytti vaan jostakin tuo mies oli ilmeisesti saanut vihiä heidän tulostaan ja miehen lisäksi asunnossa oli odottamassa muutama aurori. Eipä muutama aurori tuota kaksikkoa ollut kauaa pidätellyt, hoideltavana kun oli ollut pari kokeneempaa miestä jokin naurettava teini mukanaan.
Hyvän vastuksen he olivat kyllä saaneet, mutta nopeasti nuo aurorit oli saatu tainnutettua. Eivät he olleet sinne menneet tappamaan kuin sen ministeriön äijän ja Rabastanilla ei ainakaan ollut halua pitkittää reissua. Ei ennen kuin tämä aurori kolmikon nuorin jäsen, jonka oletettiin olevan muiden tapaan taju poissa olikin ilmeisesti vain feikannut ja päätti selvästi näyttää, miten isoa ja hienoa auroria sitä jo ollaan ja aijotaan yksin ottaa kaksi kuolonsyöjää kiinni.

Willillä kun oli kova työ kiskoa ministeriön miehestä ulos tietoja jäi Rabastanin huoleksi pitää tuo yli-innokas aurori poissa tieltä. Siinä kohtaa kun mies itse oli tullut paiskatuksi huoneen toiseen laitaan aurorin loitsun toimesta, ei miestä äkkiä kovin haitannutkaan pieni reissun venyminen. Jos tämä nuorukainen halusi niin kovin osoittaa olevansa jo täysin valmis aurori päihittämään hänen kaltaisensa kuolonsyöjän niin mikä ettei.. kai sitä voisi pitää hauskaa. Rabastan ei pitänyt pojan kanssa mitään kiirettä, miksi olisi? Will sai rauhassa kerätä tietoja ja hän pitää hieman hauskaa pojan kanssa joka hädin tuskin taisi olla pariakymmentä. Kai nyt ainakin sen verran.. mistä hän tiesi kauanko auroriksi opiskeltiin!
Nuori aurori kuitenkin osasi käyttää sauvaansa kuin vanha tekijä, joten ei Rabastan sai nopeasti huomata ettei ollut minkään idiootin kanssa tekemisissä.
Silti tuolta puuttui se sama kokemus mitä vanhemmilta auroreilta, eikä tuo vielä selvästikkään osannut varoa ihan kaikkia hänen loitsujaan niin vikkelästi kuin olisi ollut tarvis. Siinä kohtaa kun tuo nuorukainen oli kykenemätön nousemaan enää omille jaloilleen, kiitos hänen luunmurtoloitsunsa, oli Rabastan astellut aurorin luokse naureskelemaan miten typerää oli pikkupoikien leikkiä aikuisten leikkejä ja lupaili säästää pojan hengen jos tuo nyt nätisti anoisi armoa häneltä.
Rabastanista tämä oli ollut niin kovin huvittavaa! Pojan kohotettua vieläpä ihan oikeasti kivusta vääristyneet kasvonsa häneen ja anoessa armoa, että hän säästäisi tuon hengen.
Säästäisi kaiken sen jälkeen mitä tuo oli tehnyt! No ei poika ollut kuin paiskannut hänet seinään, mutta se oli ollut ihan tarpeeksi. Rabastan oli hetken tapittanut tyynenä poikaa takaisin kunnes pieni virne oli kohonnut tuon kasvoille ja ennen kuin tuo aurorin alku ehti edes henkeä vetämään oli hän jo kohottanut sauvansa ja tähdännyt tappokirouksen tuohon.

Will oli saanut heidän haluamansa tiedot, ministeriön kaveri oli saatu hengiltä ja hän oli saanut ylimääräistä hauskanpitoa. Ei olisi voinut viikko paremmin sujua, mutta Rabastan odotti silti jo kovasti, että pääsisi käymään Letician luona. Hänen matkansa kävikin siis suoraan Lettyn luokse heti kun mies oli käynyt ilmottautumassa isännelleen ja käytyään pikaisesti kotona. Kuten ei aikasemmillakaan päivillä, eivät he nytkään olleet sopineet mitään.. koska hän voisi tulla,mutta Raba oletti, ettei Leticialla varmasti mitään olisi. Jos tuo ei olisi kotona, hän voisi vain tulla myöhemmin. Ilmiintymisen jälkeen Rabastan suuntasi nopeasti oikean talon luokse eikä siitä ulkoa voinut vielä sanoa mahtoiko kukaan olla kotona , mutta selviäisi vain koputtamalla. Niimpä vilkaistuaan kerran ympärilleen Rabastan lopulta koputti oveen.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Ke Kesä 29, 2011 7:34 pm

Äkkiä oveen koputettiin. Leticia siirsi katseensa jonnekin sinne keittiön suuntaan, jonka toisella puolella hänen ulko-ovensa sijaitsi. Hän ei nähnyt ovelle, mutta ei ollut kovin vaikeaa arvata kuka siellä koputteli. Hetken hän harkitsi mennäkö avaamaan vai ei. Lopulta hän tuhahti ja päätti olla menemättä. Sen sijaan hän naukkasi taas pienen hörpyn viskistään.
Koputus kuului vielä kertaalleen, mutta Leticia sulki korvansa siltä. Hänen puolestaan Rabastan voisi painua niin pitkälle kuin pippuri kasvaa.. Tai ehkä pidemmällekin. Pois ainakin hänen ovensa takaa. Ehkä joku aurori pongaisi tuon hänen oveltaan ja nappaisi tuon? Hänen ei tarvitsisi selvitellä mitään vaan.. Hän voisi hyvällä omalla tunnolla lähettää tuon takaisin Azkabaniin. Tällä kertaa... nuoren pojan murhasta.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Ke Kesä 29, 2011 8:02 pm

Rabastan kohotti kätensä koputtaakseen uudelleen oveen, mutta ketään ei kuulunut. Sisällä ei näyttänyt ketään edes liikkuvan. Mies olisi voinut tässä kohdin antaa asian olla ja olettaa, ettei Letty vain ollut kotona, mutta hän päätti kuitenkin varmistaa, että kaikki olisi hyvin ennen kuin lähtisi. Mistä sitä tietäisi vaikka joku kuolonsyöjä olisi käynyt moikkaamassa Lettyä..
Raba hyppelehti Letician naapureiden pihojen poikki, aitojen ylitse aina naisen omalle takapihalle ja sinne päästyään tuo asteli takaihan lasioven luokse. Oven luokse äästyään mies sai kuitenkin huomata, ettei Leticia ollut poissa.. eikä suinkaan missään vaarassakaan, vaan näytti nauttivan olostaan takkatulen ääressä. Oikein viskin kera? Raba ei vaivautunut koputtamaan oveen vaan kokeili ensinmäisenä mahtaisikohan se olla auki. Yleensä kun se oli, eikä Letty ollut sitä nytkään lukinnut.
" Oletko sä niin uponnut viskin nautiskelemiseen ja tulen tuojotteluun ettet kuullu kun kouttelin?", mies kysyi sisälle astuttuaan ja sulki sen oven perästään ettei lämpö karkaisi. Jotenkin tunnelma ei ollut kuin yleensä? Leticialla oli pakko oli jokin syy miksei tuo ollut hänelle tullut ovea avaamaan, tuo ei ehkä ollut oikeasti kuullut tai sitten jotain oli ehkä tapahtunut?

Rabastan asteli lähemmäs sohvaa ja napasi sen Letician tuliviskin siitä pöydältä käsiinsä ja huljutti pulloa edessään. No ei täällä ainakaan mihinkään suruun juotu koska pulloa oli reippaasti jäljellä.
" En tiennytkään, että pidät tuliviskistä. Juhlistatko sä täällä jotakin vai juotko muuten vaan?", hän kysyi ja laski pullon takaisin pöydälle.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Ke Kesä 29, 2011 8:16 pm

Hetken oli hiljaista ja Leticia uskoi jo Rabastanin lähteneen menemään, muttei tiennyt pitikö tästä kuitenkaan vai ei. Hän kuitenkin halusi nähdä Rabastanin. Osa hänestä vain halusi nähdä tuon, mutta reippaasti suurempi osa halusi huutaa ja raivota tuolle.. ja kirota tuon maan rakoon. Kenties sitoa ja lähteeää postipakettina Taikaministeriöön? Huomenna oikeudenkäynnissä (mikäli tuolle sellaista suotaisiin), tuon oli turha vedota häneen mitenkään. Ei kukaan tuota uskoisi.
Äkkiä Letician takaovi kuitenkin narahti auki ja nainen säpsähti tätä. Äänen kuultuaan tuo kuitenkin sulki silmänsä hetkeksi ärtymyksen kohotessa uudelle tasolle. Kuulihan hän koputtelun.. Mutta ehkä viski kuitenkin vei enemmän huomiota. Ansaitsi ainakin.

Leticia ei kääntänyt katsettaan Rabastaniin saatika vastannut tuolle mitään ennen kuin mies käveli siihen hänen viereensä ja nappasi sen viskipullon siitä käsiinsä. Se ei ollut vielä edes puolillaan, mutta eihän tässä nyt kännejä haettukaan. Enemmänkin.. juotiin stressiin ja rentoutuakseen.
Rabastanin kysymyksen myötä, Leticia kaatoi loput lasissaan olevat viskit kurkustaan alas ja iski lasin takaisin pöydälle.
"En tiedä Rabastan," hän sanoi ja nousi seisomaan nostaen katseensa miehen kasvoihin, "kerro sinä onko minulla jotain juhlittavaa vai juonko huvikseni." Letician kohdalla olisi ollut melkein se ja sama olisiko tuo istunut vai seisonut, Rabastan oli silti häntä päätä pidempi ja hän joutui katsomaan tuota alhaalta käsin. Tosin olihan hän saanut vakuutettua tuon jotenkin heidän ekalla tapaamiskerrallakin.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Ke Kesä 29, 2011 8:26 pm

Leticia pysyi pitkän aikaa hiljaa vaikka mies siinä puhuikin ja vasta tuon vilkaistua sitä viskiä kyseltyä minkä kunniaksia täällä oikein tuota hienoa lientä litkkiittin avasi Letty vihdoin suunsa, eikä hän oikein osannut tulkita oliko tuo nyt millä tuulella. Raba naurahti vain hieman vastaukseksi Lettyn pyydettyä häntä kertomaan oliko tuolla syytä juoda juhliakseen jotain.
Rabastan nappasi sekä sen Letician lasin, että pullon uudelleen itselleen ja kaatoi siitä itselleen. Yhdellä nopealla kulauksella tuo oli kiskaissut viskit alas ja laski sekä pullon, että lasin uudelleen pöydälle ja nautti vain hetken hiljaa siitä viskin tuomasta lämmön tunteesta. Kovin lämpimästi kun häntä ei oltu muuten otettu vastaan..
" No ainakin nyt on kun minä olen täällä", Raba lopulta vastasi ja käänsi katseensa alas Leticiaan. Mistähän tässä nyt oli kyse? Leticia ei ollut tosiaan tainnut juoda viskiä juhlistaakseen jotakin, vaan ihan vain.. muuten vain?

Rabastan naurahti huvittuneena naisen vakavuudelle ja kohotti kätensä sipaistaakseen tuon poskea.
" Mitä tää nyt on? Onko jotain sattunu.. ", hän uteli eikä edes teinnyt miksi ajatteli, heti Lettylle käyneen jotakin kun tuo oli niin vakavana.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Ke Kesä 29, 2011 8:40 pm

Letician silmät vetivät aavistuksen viiruun Rabastanin naurahtaessa, koska mitään naurunaihettahan tässä ei nyt ollut. Hän pudisti epäuskoisena päätään ja seurasi kuinka Rabastan tyhjensi osan hänen pullostaan parempiin suihin. Sekin vielä.
Kaiken lisäksi kun Rabastan vihdoin vastasi jotakin hänen kysymykseensä viittaavaa, oli Letician vuoro naurahtaa hieman ehkä halveksivasti. Vai oli nyt juhlan aihetta kun Rabastan oli täällä? Voi tästä oli nyt juhlan aihe entistäkin kauempana!
Rabastanin yrittäessä sipaista hänen poskeaan, Leticia kavahti hieman taaemmas ja pyyhkäisi omalla kädellään Rabastanin käden alas saaden osakseen Rabastanin tyrmistyneen kysymyksen. Leticia kääntyi ympäri ja otti muutaman askeleen kauemmas haroen molemmilla käsillään aukinaista tukkaansa. Sitten hän veti syvään henkeä ja huokaisi kädet puuskassa.
"Sä.. Sä tapoit Ben Waverickin," hän puuskahti kääntäen taas katseensa Rabastaniin. Hän ei voinut edelleenkään uskoa että tuo oli oikeasti tehnyt sen!
"Se oli vasta pentu!" Leticia lisäsi epäuskoisena, "oliko täyttänyt edes yhdeksäätoista!!! Ja sä tapoit sen..."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Ke Kesä 29, 2011 8:56 pm

Rabastan hämmästyi Letician käytöstä entisestään naisen kavahtaessa kauemmas hänen kosketustaan antamatta, hänen edes hipaista tuota. Hänessäkö nyt oli siis jokin vikana? Mies kurtis hieman kulmiaan Lettyn kääntäessä selkänsä hänelle hetkeksi ja astelessa kauemmassa, eikä Rabastan tehnyt muuta kuin seisonut siinä paikallaan odottamassa selitystä tälle. Naisen lopulta kääntyessä ympäri tuo alkoi syyttämään häntä jonkun Benin tappamisesta ja miehen katse muuttui entistä kysyvämäksi vain. Hän ei yleensä kysellyt uhriensa nimiä, mutta Letician jatkettua tämän Benin olleen vasta joku pentu ja hädin tuskin ehkä yhdeksäätoista osasi mies oitis yhdistää kenestä oli kyse. Mutta miten Leticia tiesi siitä, että hän oli tappanut sen pojan? He olivat sopineet , etteivät sekaantuisi toistensa hommiin.. juuri.. juuri tämän takia. Koska naiset olivat niin hemmetin tunteellisia.
Letician riehumisen päätyttyä Rabastan seisoi siinä hetken vain tuijottamassa naista ja tuolta pääsi lopulta pieni naurahdus.
" Miten sä tiedät tästä?", hän lopulta kysyi ja risti hänkin käsivartensa katse Leticiassa. Eikä ollut selvästi ainakaan vielä aikessa selittää mitään motiiveistaan. Niiden kun pitäisi naiselle muutenkin olla selvät. Hän oli kuolonsyöjä.. se oli hänen hommansa. Tosin, sen pojan tappaminen ei ollut kuulunut suunnitelmiin. Poika nyt oli vain..kerjännyt sitä.
" ME sovittiin, ettei puututa toistemme hommiin", mies sanoi eikä voinut estää sitä, että tuon ääni oli samalla kohonnut hieman. Se oli ollut molemminpuolinen lupaus! Yksi pieni ehto, jotta he voisivat edes yrittää katsoa olisiko tässä mitään järkeä.

Rabastan tuntui äkkiä havahtuvan hetkeksi mietinnästään tajutessaan, että miten Leticia tosiaan saattoi asiasta tietää. Ei siellä ollut ollut ketään todistamassa pojan kuolemaa. Ne kaksi muuta auroria olivat olleet tajuttomia ja se ministeriön heppu oli tapettu.
" Mitä.. miten sä tosiaan tiedät. Sitä kuolemaa ei ollut todistamassa kuin kolme ihmistä. Yksi niistä on kuollut ja toinen oli mun kanssa toiminut kuolonsyöjä", hän kysyi ja oli äkkiä hyvinkin kiinnostunut tietämään lisää. Oliko paikalla ollut sittenkin joku muu heidän lisäkseen?
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Ke Kesä 29, 2011 9:08 pm

Hetken ajan he vain tuijottivat toisiaan ja sitten Rabastan taas naurahti hyvinkin tunteettoman kuuloisesti.
"Kuuluu toimenkuvaan," Leticia tuhahti vastaukseksi tuon utelemiseen. Hänhän nyt kuului melkein ensimmäisiin ihmisiin kenelle kerrottiin kun tälläistä tapahtui. Ja.. Eihän tämmöistä asiaa nyt voinut olla kuulematta jos työskenteli Taikaministeriössä ja vielä siellä lakipuolella.
Rabastanin ääni oli ehkä kohonnut aavistuksen tuon alkaessa marista siitä kuinka he olivat sopineet ettei työasioista puhuttu. Leticia pudisti päätään epäuskoinen katse Rabastanissa.
"Niinhän me sovittiin," Leticia tokaisi vaihtaen painoa jalalta toiselle, "mutta luuletko sä että minä annan sen asian olla jos sinä tapat jotain nuoria? Varsinkin kun jätit kaksi vanhempaa henkiin ja nimenomaan tapoit sen nuoren!!" Leticiaa ei oikeastaan ollut hetkauttanut talon asukin kuolema missään määrin eikä hän edes muistanut kuka siellä oli asunut ja kenen perässä Rabastan oli oikeasti ollut. Olihan sekin kuollut, mutta.. Näissä hommissa oli riskinsä. Sitäpaitsi Leticia.. Oli puhunut sen pojan kanssa muutamaa viikkoa aikaisemmin. Rohkaissut tuota.. ollut ylpeä tuosta.. Osoittanut että tuosta tulisi vielä hyvä aurori..
"Sä mursit sen pojan jalat," hän sähähti, "se ei.. Se ei voinut puolustautua! Ja sä tapoit sen silti! Miksi?!" Leticiankin ääni oli kohonnut aavistuksen verran, mutta rauhallisuutensa tuo oli säilyttänyt. Häntä ei itkettänyt, ei pelottanut.. Häntä vain ärsytti.
"Se oli ihan turha murha," hän sanoi vielä, "jäitte kiinni kuitenkin. Sinä ja McDonnell."

Rabastanin kysyessä mistä hän muka tiesi mitään tälläisestä tapahtumasta, Leticia tuhahti uudelleen pudistaen turhautuneena päätään.
"Olen syyttäjä," hän sanoi kipakasti, "kai minä nyt tiedän missä mennään!" Leticia mulkaisi Rabastania ja kohautti olkiaan.
"Kaksi niistä jäi henkiin," hän sanoi, "kiitos teidän kuolonsyöjien armeilaisuuden." Leticia olisi mieluummin kuullut tiedon siitä että ne kaksi auroria olisivat heittäneet veivinsä sen sijaan että se poika oli kuollut. Sen hän olisi vielä sulattanut. Aikuiset tiesivät vallan hyvin riskit.. Poika oli vasta.. Harjoittelija.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Ke Kesä 29, 2011 9:35 pm

Rabastan liikahti hieman siinä paikallaan Lettyn vedotessa siihen, että tuo voinut jättää asiaa huomioimatta koska uhriksi oli joutunut nuori poika. Hänen mielestään se oli ihan sama minkä ikäisestä oli kyse, sopimus oli sopimus.
" Se poika olisi jäänyt henkiin jos olisi kiltisti vaikka vain esittänyt tajutonta eikä alkanut leikkimään isompaa kaveria kun oikeasti oli", Rabastan totesi kuivasti ja se oli totta. Jos tämä Ben olisi maannut siellä lattialla liikahtamatta he tuskin olisivat Willin kanssa tuosta välittäneet enää, mutta ei.. poika oli halunnut osoittaa olevansa jotakin.
" Tämä Ben itse aloitti sen kahakan. Mitä mun olisi pitäny tehdä? Seistä vaan paikallani ja antaa sen pidättää mut vaan siksi, että se sattu olemaan vielä kakara?", Raba kysyi ja pudisti naurahtaen päätään kysymykselleen ennen kuin jatkoi sen pennun kyllä tietäneen mihin oli ryhtynyt kun oli auroriksi päässyt.

Letician mainitessa miten hän oli murtanut sen Benin jalat ja silti vielä kuitenkin tappanut pojan vaikka tuo oli ollut jo avuton, eikä ollut voinut tehdä mitään puolustautuakseen, ei Rabastan heti sanonut mitään. 'Omaksi ilokseni'
Rabastanilla ei ollut aikomustakaan vastata naisen kysymykseen ja hänen onnekseen Leticia jatkoikin, vastaamalla hänen uteluihinsa siitä miten tuo oli saattanut saada mitään tietoja kun ketään ollut ollut todistamassa tilannetta.
" Ne oli tajuttomia, mutta ilmeisesti ei kuitenkan ihan koko aikaa..", Rabastan mutisi Letician selityksen kuultuaan. Olisi sittenkin pitänyt hankkiutua eroon niistä kahdesta. Nyt ministeriössä tiedettiin, ketkä olivat niiden surmien takana.. mutta toisaalta nyt hän tiesi, että ministeriöl tiesi. Willä ainakin pitäisi asiasta varoittaa.

" Ei ole turhia murhia. Se poika kerjäs sitä ja siitä oli meille molemmille iloa", Rabastan pienen tauon jälkeen avasi kuitenkin suunsa. Jos Leticia kerta halusi tietää niin kuulkoon sitten.
" Joo, mä taisin murtaa siltä jalan.. taisin murtaa molemmat jalat, mutta jos se ei olisi ollut tyhmä lähtenyt haastamaan itseään kokeneempaa velhoa se ei ois kokenu sitä", hän jatkoi ja laski kätensä takaisin suoraksi sivulleen eikä miehen äänessä kuulunut hitustakaan sääliä sitä nuorta auroria kohtaan.
" Me ollaan sodassa Leticia. Uhreja tulee molemmin puolin.. meidänkin riveissä palvelee saman ikäsi nuorukaisia jotka ei tuu koskaan selviämään tätä sotaa loppuun, mutta niin kuin ne teidän aurorit meilläkin tiedetään mikä se pahin mahdollinen kohtalo on".
Ennen kuin Leticia ehti suutaan edes avata Rabastan huitaisi tuota pysymään vielä hiljaa.
" Joskus elämä on epäreilua. Ei teilläkään aina olla oltu kovin oikeudenmukaisia.., miksi mun siis pitäisi säästää sellasen tyypin henki.. joka vainoas mua sodan loppuun asti jos saisi elää", mies vielä muistutti ja kyllä, tuo oli katkera siitä, ettei hän ollut koskaan saanut kunnon oikeudenkäyntiä jossa selittää. Miksi hänen siis piti säästää yhden vaivaisen aurorin henki jos vastapuolikin pelasi likaista peliä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Ke Kesä 29, 2011 9:55 pm

"Sä olisit voinu tainnuttaa sen!!" Leticia älähti Rabastanin kyseltyä mitä muuta tuon olisi sitten pitänyt tehdä, "se ei ois voinu pidättää sua taju kankaalla.. Vähä niinku tainnutit ne muutki aurorit! Oli sulla vaihtoehtoja! Kun huomasit että se on hereillä ni uus tainnutus vaa perää! Mutta ei! Kuolonsyöjä tappaa mieluummin." Leticia käänsi katseensa pois Rabastanista ja haroi taas hiuksiaan ottaen muutaman rauhattoman askeleen edestakaisin. Tätäkö tämä olisi? He riitelisivät koko ajan töistä vaikkei töistä saanut edes puhua.. Toisaalta tämän episodin jälkeen Leticia ei enää edes muistanut mitä ihmettä oli Rabastanissa nähnyt alunalkaenkaan.. Tai että halusiko olla tuon kanssa enää missään tekemisissä! Jos hän olisi ruvennut kuolonsyöjäksi niin.. Olisiko hän tappanut viattomia poikia?
Ei. Ei olisi.

Leticia ei voinut uskoa korviaan Rabastanin todetessa ettei turhia murhia ollutkaan.. ja että tästä taposta oli ollut molemmille iloa.
"Iloa?!" Leticia puuskahti väkisinkin vaikka yritti pitää päänsä kiinni. Rabastan jatkoi kuitenkin saman tien kertomalla mitä siellä oikeastaan tapahtui. Leticia jähmettyi ensin kuuntelemaan, mutta tuhahti sitten epäuskoisena. Vai käänsi Rabastan tämän asian nyt sen pojan viaksi? Ei tainnut tuo mies tajuta ketkä siellä joutuisivat osanottoja viemään vanhemmille. Katsomaan kuinka ruumisarkku kunniamitalin kera laskettaisi hautaan.. Miettimään kuka oli seuraava.
Leticia oli tosiaan jo vastaamassa Rabastanin selvityksiin kun tuo vaiensi hänet käden heilautuksella ja jatkamalla siitä kuinka elämä oli epäreilua. Leticia kuunteli taas epäuskoisena Rabastania katsellen. Sitten hän pudisti vihaisena päätään.
"Se poika anoi armoa," Leticia sanoi, "Anoi armoa!! Sinä sanoit kuulemma sille että säästät sen jos se anoo armoa!! No säästitkö?!!" Leticia otti taas muutaman rauhattoman edestakaisin astelun ja pysähtyi sitten huokaisten.
"Se poika tuskin olisi jatkanut tätä taistoa vaikka olisikin saanut elää," Leticia sanoi, "eikä se että sä et saanut oikeudenkäyntiä viistoista vuotta sitten tarkota sitä että sun pitäis kostaa se nuorille, joilla ei oo mitää tekemistä sen kanssa! Se ei ollu melkee ees syntyny silloin!"

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Ke Kesä 29, 2011 10:22 pm

Rabastan nyökytteli vain hieman päätään Letician ladellessa hänelle vaihtoehtoja. Mitä hän olisi tappamisen sijaan voinut tehdä, mutta siinä tilanteessa hänellä ei ollut käynyt mielessäkään tainnuttaa poikaa. Se poika oli itse käynyt hänen kimppuunsa ,joten miksi hänen pitäisi säästellä tuota enää sen jälkeen?
" Niin tappaa", Rabastan vastasi Letician hiljennyttyä taas hetkeksi. Se oli totta. Oli outoa, että he olivat Willin kanssa säästäneet nekin kaksi auroria ja se jalomielisyys olikin kostautunut.
" Olisi pitänyt ilmeisesti suorittaa niiden kahden muun murhan lisäksi vielä pari lisää. Onneksi ne ei ainoastaan muista minua ja McDonnellia, vaan me myös ne", hän jatkoi ja antoi sanoinnaallaan selvästi ymmärtää, että voisi tämä tapahtumasta selvinnyt kaksikko hyvin kohdata loppunsa myös pian. Tuskin Voldemort laittaisi pahakseen jos he omalla ajallaan päättäisivät parin silmille hyppivän aurorin päivät.
" Voi olla, että meidän seuraava kohtaaminen ei tule olemaan yhtä...mukava", Rabastan naurahti.

Rabastan antoi Letician taas vuorostaan puhua, mutta mitä enemmän nainen puhui sitä enemmän Rabastania alkoi tämä keskustelu ärsyttämään. Tältä kaikelta olisi säästytty jos hänen nimeään ei oltaisi mainittu missään.. tai jos Leticia olisi jättänyt omaan arvoonsa yhden pennun kuoleman! Nyt hän joutui kuuntelemaan syytöksiä siitä mite vaikka Leticia oli hyvin tiennyt kenen kanssa oli tekemisissä. Oliko hän antanut tuolle tosiaan itsestään sellaisen kuvan, että seisoi vain sauva kädessään kun muut hoisivat hommat? Antaisi armoa .. jollekkin kirotulle aurorille! Oli tuo kuinka nuori tahansa, tuo oli silti ollut aurori ja mitä vähemmän oli auroreita sen parempi heille.

Leticia oli tietysti kuullut siitäkin, miten hän oli luvannut säästää pojan hengen jos tuo anelesi armoa. Rabastan käänsi hymähtäen katseensa samaan aikaan Leticiasta kun tuo taas rauhattomasti tepasteli siinä. Lettyn lopetettua siihen, että hänellä ollut oikeutta kostaa nuoremmille oman menneisyytensä vääryyksiä käänsi Raba katseensa takaisin Leticiaan.
" Mmh.. mä tosiaan sanoin sille, että jos se anelee multa armoa mä säästän sen", Rabastan aloitti ja oli jo hyvin kyllästynyt tähän keskusteluun.
" Ja se anos.. niissä tuskissaan se vielä jakso kohottaa katseensa muhun ja se tosiaan näytti siltä kun sen kuuluis olla vielä koulunpenkillä eikä sotimassa ja pyysi mua säästämään sen hengen", Rabastan sanoi ja siinä puhuessaan miehen kasvoille levisi hyvin tyytyväinen virnististys.
" Mä nautin ,joka hetkestä. Jokasesta rusahduksesta mikä pääsi kun siltä pojalta murtu jotakin ja nautin vielä enemmän kun se oikeasti usko .. että mä säästäisin sen hengen. Se katso mua niin anovasti ja luuli, että oikeesti antaisin sen elää", mies selitti innoissaan eikä kyllä jäänyt epäselväksi etteikö tuo tosiaan ollut nauttinut sen pojan kiusaamisesta ja tappamisesta.
" Ja se ilme sen kasvoilla.. kun mä vedin sauvani esiin. Sen pakokauhu.. kun se tajus, että se ei tule selviämään, että sitä ei voi mitkään anelut oikeasti pelastaa.."
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Ke Kesä 29, 2011 10:38 pm

"Olisit suorittanu ne murhat ja jättäny sen pennun henkii!" Leticia ärähti, "ei tarvis munkaa olla sen pojan vanhemmille viemäs osanottoa ja kertomas niille valheellisesti kuinka tuun passittaa murhaajan Azkabaniin mitä ei koskaa tuu tapahtumaa!!" Tosiaan.. Kaikki olisi paremmin jos vaikka kaikki muut siinä talossa olijat olisi kuollu mutta pentu jääny henkii.. Toisaalta se poika eläisi traumoissa loppuelämänsä, mutta hengissä kuitenkin.

Leticia olisi kuitenkin jo ehkä halunnut lopettaa tämän keskustelun, koska ei tämä tuntunut etenevän mihinkään suuntaan. Ei Rabastan tuntunut tajuavan hänen pointtejaan. Näki vain oman tehtävänsä ja oman herransa käskyt..
Mutta sitten Rabastan alkoi puhua ja Leticia jähmettyi tuijottamaan tuota hyvin epäuskoinen ilme kasvoillaan tuon puhuessa. Hetken ajan ehti heidän välilään vallita hiljaisuus kun Letician aivot yrittivät käsittää kuulemaansa. Ainoa asia minkä tuon aivot kykenivät kuitenkin hyväksymään, oli se että hän tarvitsisi sauvaansa. Tuo mies todella ansaitsi paikkansa Azkabanissa.
Samassa Leticia kuuli Rabastanin viimeiset sanat ja nosti katseensa, joka oli hetkeksi valahtanut maan tasolle, takaisin ylös. Muutamalla nopealla askeleella Leticia oli syöksynyt Rabastanin eteen ja vetäissyt tuota täydellä voimalla, avokämmenellä poskelle.
"Kuinka sä kehtaat puhua tommosia MUN talossani?!" Leticia huusi ja kurottautui sitten sohvapöytää kohden havitellen sauvaansa. Hän sitoisi tuon ja passittaisi saman tien Azkabaniin.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Ke Kesä 29, 2011 10:56 pm

Letician läimäytys tuli Rabastanille suurena yllätyksenä. Mies ei tajunnut edes väistää tuon astuttua jo lähemmäs ja läväytettyä häntä kunnolla poskelle. Miten niin pienessä naisessa olikin niin paljon voimaa? Rabastanin kohottaessa kätensä poskellen tuo samalla käänsi katseensa Leticiaan naisen huutaessa hänelle, mutta ei mies enää kuullut mitään, ei sanakaan siitä mitä Leticia hänelle meuhkasi. Naisen ottaessa askeleen sohvapöytää kohden kääntyi miehen katse tuolle samaiselle pöydälle ja Rabastanin tajutessa mitä Leticia oikein havitteli astui mies vihdoin siitä paikaltaan nopeasti lähemmäs naista ja tarttui siihen käteen jolla tuo oli koittanut sauvaansa kurotella. Rabastan kiskaisi Letician kauemmas siitä pöydästä ja sauvasta.
" Mitä sä oikein yrität? Nytkö sä aijot ilmiantaa mut ministeriölle vai? MITÄ!", Rabastan päästi Letician käsivarresta irti, mutta oli samalla nopeasti vienyt kätensä naisen kurkulle ja pakottanut tuon edeltään selkä vasten olohuoneen takaseinää. Rabastan veti oman sauvansa esiin saatuaan naisen selkä seinää vasten ja osoitti sillä nyt naista kohden.
" Sen takia, että mä tapan yhden pojan jolla ole mulle mitään merkitystä!?", mies sihahti raivoissaan ja painoi sauvansa kärjen vasten Letician ohimoa samalla kun kumartui itse lähemmäs. Leticialta oli selvästi unohtunut kenen kanssa oli alkanut tekemisiin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Ke Kesä 29, 2011 11:09 pm

Letician sauvan havittelut jäivät kuitenkin vain havitteluiksi, kun naisen eteneminen äkkiä pysäytettiin. Rabastanin ote hänen kädestään oli sen verran tiukka että se jopa sattui hieman. Se ei kuitenkaan ollut nyt suurin murhe tässä tilanteessa.
Rabastanin alkaessa huutamaan, Leticia riuhtaisi omaa kättään samalla kun tuo päästi irti ja mulkaisi miestä vihaisesti. Leticia ei kuitenkaan ehtinyt edes suunnitella vastaavansa moiseen väitteeseen mitään, kun tunsi jo käden kurkullaan. Hieman pelästyneenä Leticia nosti kätensä vaistomaisesti Rabastanin kädelle mutta joutui kuitenkin peruuttamaan taaksepäin Rabastanin edellä.
Tömähdettyään selkä seinää vasten, Leticia tuijotti Rabastania hengittäen kiivaasti. Hän oli kyllä pelästynyt ja pelkäsi nyt todellakin, koska eihän siitä ollut kuin.. kuukausi kun hän oli miettinyt tosissaan mitä tapahtuisi jos hän kohtaisi Rabastan Lestrangen. Selviäisikö hän hengissä moisesta.. Ja vaikka tuo mies olikin vakuutellut ettei Voldemort halunnut häntä hengiltä, riittäisikö se..
Rabastanin irrotettua otteensa hänen kaulaltaan ja kohotettua sauvansa hänen ohimolleen, tuon raivo oli melkein käsin kosketeltavaa. Joku muu nainen olisi ehkä pillahtanut tässä vaiheessa itkuun ja anellut jo armoa, mutta ei Leticia. Hän ei ollut moinen nainen, ei varsinkaan jos oli niinkin vihaisessa mielentilassa. Ja johan se oli kerran tänään todettu ettei anelusta olisi mitään hyötyä!
"Aiotko sinä nyt sitten tappaa minut vain koska yritin ottaa sauvani?!" Leticia vuorostaan sylkäisi vastaamatta Rabastanin kysymykseen. Hän tuijotti tuota vihaisesti ja tiiviisti eikä aikomuskaan ollut lähteä mihinkään. Jos hän nyt liikkuisi, hän olisi vainaa muutamassa sekunnissa. Vaikka jokin pienen pieni ääni hänen takaraivossaan yritti vakuuttaa hänelle ettei Rabastan häntä tappaisi..
Äkkiä sen pojan kohtalo alkoi kuitenkin tuntua vähäpätöiseltä. Eihän.. Eihän Leticiakaan tuntenut sitä. Miksi hän oli alkanut raivoamaan? Ehkä.. Ehkä hän oli vain pelästynyt.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   Ke Kesä 29, 2011 11:43 pm

Vaikka miehen sauva osoittikin tiiviisti Leticiaan, ei Rabastanilla ollut aikomustakaan käyttää sauvaansa tuota vastaan. Hän ei uskonut pystyvänsä siihen vaikka se .. vaikka se voisi säästää hänet Azkabanilta. Hänellä oli ensinmäistä kertaa elämässään jotakin mitä halusi suojella, eikai hän mitään sellaista menisi itse satuttamaan? Eihän?
Lettyn sanojen myötä Rabastan naurahti hiljaa ja siirsi sauvallaan yhden hiuskiehkuran takaisin naisen korvan taakse.
" En Letty.. ", hän vastasi ja siirsi sauvansa vuorostaan naisen kaulalle samalla ja koitti saada sitä kiukkuaan laantumaan. Mies ei vain voinut laskea sauvaansa, ei.. hän ei vain luottanut sillä hetkellä Leticiaan tarpeeksi, mutta ei hän tuota menisi myöskään satuttamaan.
" Mä en pyytele anteeksi sitä mitä tein. Mä en tuntenu sitä poikaa, sen pojan elämällä ei ollu mulle merkitystä.. ymmärrän, että joku sitä tulemaan suremaan, mutta mulle se oli yhdentekevä", Rabastan selitti kasvot hyvin lähellä Letician omia, vaikka puhuessaan ei naiseen katsonutkaan vaan lähinnä omaan sauvaansa. Hän ehkä joutuisi vielä itsekkin joskus kokemaan sen miltä tuntui kun joku itselleen tärkeä ihminen kuolisi, mutta onneksi sellaisia ihmisiä kovin montaa löytynyt.

Hän oli uskonut voivansa tappaa ihan kenet tahansa, sen kummempia ajattelematta ja omantunnontuskia tuntematta, mutta Letician tapaaminen oli muuttanut kaiken.
" Ymmärrätkö sä nyt miksi mä halusin ,ettei me puututa toistemme hommiin?", hän kysyi ja kohotti katseensa takaisin naiseen.
" Koska kaikki mitä kuulet muualta saa mut näyttämään vaan sydämmettömältä murhaajalta!", tuo ärähti ja pamautti nyrkkinsä siihen Letician pään viereen. Raban katse oli kuitenkin koko ajan luotuna naiseen. Siltä hän oli hetki sitten itsekkin kuulostanut puhuessaan, mutta.. Letician seurassa hän oli ihan oikeasti voinut olla jotain muutakin. Hän ei ollut vain murhaaja. Eikä hän ollut halunnut Letician kuulevan yhtään enempää hänen teoistaan kuin mitä niistä hänen papereistaan jo ennestään löytyi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   To Kesä 30, 2011 12:04 am

Rabastanin vastaus oli sulassa ristiriidassa tuon tekojen kanssa, mikä saikin Letician nostamaan ihan aavistuksen verran toista kulmaansa. Jos tuo ei aikonut satuttaa häntä niin miksi tuo sitten uhkaili häntä sauvalla? Tekisikö tuo oikeasti sauvallaan jotakin vai puhuiko tuo totta..
Leticia kuunteli hiljaa Rabastanin selityksiä ja tuijotti tuon silmiä, jotka tosin olivat jossakin aivan muualla kuin hänen silmissään. Ei Leticia sinänsä.. ollut kai edes odottanut että tuo pyytäsii anteeksi tai katuisi tekojaan. Hän oli enemmänkin halunnut saada tuon ymmärtämään kuinka pahalta se tuntui. Eihän Leticiakaan sitä poikaa ollut tuntenut, muuta kuin että heillä oli ollut yksi yhteinen oikeudenkäynti. Kamalan tästä kuolemasta teki se että hän oli rohkaissut sitä poikaa jatkamaan samaa rataa. Ehkä hän ei siis ollutkaan missään vaiheessa ollut vihainen Rabastanille vaan pikemminkin.. itselleen. Kuinka typerää oli ollut rohkaista sitä poikaa! Ehkei tässä oltaisi jos tuo.. ei olisi rohkaistunut ja noussut Rabastania vastaan.
Nyt ei kuitenkaan ollut aika murehtia sitä kuka teki ja kenen syy tämä kaikki oli. Nyt suurempi kysymys oli se, miksi Rabastan puhui toista ja teki toista. Ja mitä tuo tekisi jos hän.. liikkuisi.

Rabastanin kysyttyä kysymyksensä koskien heidän sopimustaan, Leticia vastasi tähän vain katseella. Kyllä hän ymmärsi. Oli aina ymmärtänyt ja tiedostanut tämän, mutta.. Jotenkin se kaikki oli unohtunut. Mutta kyllä Rabastankin varmasti töistä puhuisi jos hän lähettäisi tuon veljen vaikka Azkabaniin! Tuskin tuo iloinen siitä olisi vaikka kuinka olikin väittänyt ettei välittäisi. Välittäisi kuitenkin. Olihan tuo ihminen.
Leticia säpsähti ja sulki silmänsä hetkeksi Rabastanin lyödessä nyrkkinsä siihen hänen päänsä viereen, mutta avasi nopeasti taas silmänsä ja katsoi Rabastania tuon puhuessa. Hetki sitten tuo mies tosiaan oli ollut hänen silmissään vain ja ainoastaan se sydämetön murhaaja, jona hän oli tuota pitänyt vielä n. kuukausi sitten. Mutta jotenkin Rabastanilla oli taito saada hänet unohtamaan tuo seikka. Aivan kuten nytkin. Ei Rabastan ollut.. sydämetön murhaaja. Tuo vain.. Teki niinkuin käskettiin.
Leticia tuijotti Rabastania vielä hetken tuon lopetettua puhumisensa ja mies selvästi odotti häneltä jonkinasteista vastausta. Leticia liikahti hieman siinä selkä seinää vasten parantaen asentoaan. Sitten hän otti lyhyen askelen Rabastania kohden. Tuon sauvan kärki painautui aavistuksen tiiviimmin hänen kaulaansa vasten, mutta Leticia ei nyt välittänyt. Rabastan tekisi mitä haluaisi. Joko tuo oli puhunut totta eikä satuttaisi häntä.. tai sitten kaikki olisi ohi yhdessä hujauksessa.
Leticia otti vielä toisen, lyhyen askeleen irtautuen seinästä. Hän oli hyvin tietoinen sauvasta kaulallaan ja oikeastaan odotti hetken että Rabastan tekisi jotakin. Mutta kun mitään merkkiä mistään ei kuulunut, hän lopulta nousi varpailleen ja silmänsä sulkien suuteli Rabastania. Sauvan kärki yhä kaulallaan yrittäen pitää tilannetta hallussaan.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   To Kesä 30, 2011 2:14 pm

Leticia ei vastannut Rabastan kysymykseen mitenkään, mutta ilmeisesti tuo ainakin mietti nyt asioita ja aivan kuin tuo olisi lukenut Letician ajatukset vastasi mies, ettei hänkään tekisi mitään numeroa siitä jos Leticia passittaisi hänen perheenjäseniään Azkabaniin. Koska tiesi, ettei nainen voisi muutakaan. Leticia ei kuitenkaan vieläkään puhunut mitään, eikä Rabastan laskenut sauvaansa.
Hän tosiaan odotti naisen sanovan jotakin, jatkavan vaikka sitä raivoamista ja syyttämistä jos ei muuta, mutta enemmän hän halusi, että tuo ymmärtäisi. Rabastan vai katseli hiljaisena takaisin naiseen, jonka nyt huomasi katsovan suoraan takaisin häneen ja sitten Leticia liikahti hieman irti seinästä. Rabastan ei tehnyt mitään, mutta ei sauvaansakkaan laskenyt. Lettyn oma sauva oli vielä pöydällä ja nainen saattoi koska vain livahtaa siitä ja napata sen.. vaikka hän ei naista vahingottaisikaan voisi hän tuon aina tainnuttaa ja karata. Letty ei kuitenkaan näyttänyt yrittävänkään livahtaa siitä hänen ja sauvan välistä, ei edes sen jälkeen ku ntuo oli hetkeksi pysähtynyt. Ehkä odottaen tekisikö hän jotakin..

Miehen sauva painui enemmän vasten Letician kaulaa, mutta nainen ei tuntunut välittävän siitä. Luottiko tuo todella näin paljon häneen? Rabastan ei laskenut sauvaansa vielä siinäkään vaiheessa kun Leticia kohottautui hieman ylemmäs. Tuntiessaan naisen huulet omillaan ei Rabastan hetkeen tiennyt mitä tehdä, pienen hetken miehen mielessä kävi sen voivan olla joku juoni, mutta Leticiakin oli luottanut häneen. Hänenkin olisi ehkä aika osoittaa, että luotti myös naiseen.
Sauva katosi Letician kaulalta ja kolahti pian vasten lattiaa Rabastan päästettyä siitä irti. Nyt he olivat molemmat ilman sauvoja ja hänen sauvansa myös Letician ulottuvissa. Rabastan kohotti sen sauvasta vapautuneen kätensä vuorostaan Letician kaulalle ja vihdoin vastasi tuohon suudelmaan. Ehkä tämä oli Letician vastaus hänen kysymyksiinsä ja tuo ymmärsi, miksi hän oli halunnut pitää työasiat erossa heidän jutustaan tai sitten nainen tosiaan juoni jotain.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   To Kesä 30, 2011 2:58 pm

Jos Leticia oli jotakin juoninut niin ne juonet olivat jääneet jonnekin.. aikaan ennen kuin Rabastan oli astellut siihen huoneeseen. Ehkä hän oli ollut aikeissa passittaa tuon Azkabaniin, koska varmaahan oli että tuo mies todellaki ansaitsi sen sellinsä sieltä. Ei tuo turhaan ollut elinkautista saanut.. Vaikka oikeudenkäynnin tuo olisi ehkä ansainnut. Tai sitten ei. Kyllähän tuo aika kusipää oli.
Mutta Leticialla ei tosiaan ollut nyt mitään muuta taka-ajatusta kuin testata mitä Rabastan tekisi. Ehkä tämä oli hengellä leikkimistä, mutta.. Kuten sanottua; tähän sotaan ryhdyttyä piti tietää kaikki riskit. Ja niitä riskejä piti ottaa. Kaikeksi onnekseen Letician luottamus Rabastania kohtaan ei ollut aivan turhaa ja tuo tosiaan oli puhunut totta vaikka teot olivatkin puhuneet sanoja vastaan.
Lopulta sauvan kärki kuitenkin katosi hänen kaulaltaan ja kuului kuinka jokin kopahti lattiaa vasten. Leticia hymähti aivan pienesti ja pikainen hymy käväisi hänen kasvoillaan. Rabastanin nostettua kätensä taasen hänen kaulalleen, tosin nyt reilusti hellemmin kuin hetkeä aikaisemmin, Leticia kietoi kätensä tuon vyötärön ympärille. Hän astui muutaman askeleen edemmäs Rabastania kohden ja pian he kaatuivat siihen hänen sohvalleen. Hänen sauvansa oli siinä ihan käsivarren mitan päässä hänestä, mutta ei hän enää edes muistanut haluneensa sitä itselleen. Oikeastaan hän oli unohtanut koko sauvan olemassaolon samoin kuin senkin, että Rabastan oli tappanut jonkun nuoren pojan. Hän muisti kyllä olevansa vihainen tuolle miehelle edelleenkin, mutta aivot eivät vain enää suostuneet antamaan toimintakäskyjä siihen suuntaan.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   To Kesä 30, 2011 5:10 pm

Rabastan kaikki epäilykset Leticiaan kohtaan katosivat sen suudelman aikana, eikä hän edes tajunnut kuinka lähelle he päätyivät Lettyn sauvaa miehen kellahtaessa sellälleen siihen sohvalle. Naisella olisi siinä koska vain tilaisuus kurotella sauva käteensä nyt ,kun hän oli laskenut suojauksensa eikä edes osannut epäillä naista. Suudelma vain sai hänet unohtamaan sen koko selkkauksen mikä heillä hetki sitten oli ollut ja se tuntui niin aidolta, ei sellaiselta jonka ainoa tarkoitus vain oli hämätä hänen huomionsa muualle.
Rabastan työnsi jallallaan itsensä peremmin sohvalle, mutta silti hän tuntui olevan liian pitkä makoilemaan sohvalla täydessä pituudessaan. Miehen toinen käsi oli siinä sohvalle lentäessä jäänyt jonnekkin selkänojan ja heidän väliinsä, joten mies kiskoi sen pois sieltä ja laski tuon kätensä Letician selälle josta käsi kuitenkin nopeasti suudelman aikana valui alemmas sen verran, että mies sai ujutettua sen hieman naisen paidan alle. Miten nopeasti tilanne olikin voinut siitä kaikesta huutamisesta ja raivoamisesta kääntyä tähän? Miten hassua, että se kaikki unohtui siinä hetkessä kun tuo nainen oli suudellut häntä.. ja nyt se kaikki tuntui lähinnä olleen vain hyvin naurettavaa.
" Letty.. se äskenen oli ..", Rabastan avasi suunsa heti suudelman hetkeksi lakattua ja silitteli naisen hiljakseen tuon paidan alla minne miehen käsi jo oli kerennyt. Jotenkin hän vain osannut pitää suutansa kiinni tällaisellakaan hetkellä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   To Kesä 30, 2011 8:29 pm

Leticia hivuttautui itsekin hieman paremmin Rabastanin haettua parempaa paikkaa siitä sohvalta. Kylmät väreet kulkivat Letician selkää pitkin Rabastanin kosketuksen alla, mutta se tuntui hyvältä. Niin pehmeältä ja hellältä.
Rabastanin avattua suunsa, Leticia kohottautui hieman ylemmäs tuosta nähdäkseen tuon kasvot. Hän sipaisi hieman avonaista tukkaansa korvansa taakse ja kohotti hieman kulmaansa tuon sanoille. Hän odotti hetken, mutta hymähti sitten toisen höpsöydelle.
"Rabastan.." Hän kuiskasi ja antoi pikaisen suukon tuolle, "ole hiljaa." Ja sitten hän jälleen painoi huulensa tuon huulia vasten jottei tuo voisi väittää vastaankaan.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   To Kesä 30, 2011 9:47 pm

Rabastan ei oikeastaan tiennyt edes mitä oli ollut aikeissa sanoa. Pahoitella ehkäpä äskeistä käytöstään tuota kohtaan tai... mies ei kuitenkaan ehtinyt jatkaa juttuaan kun Leticia jo käski suukon kera häntä olemaan hiljaa.
" Mu- ", tuo ehti aloittaa, mutta Leticia keskeytti hänen aikomuksena alkaa selittelemään mitään uudella suudelmalla. Ehkei ollut sopiva hetki selitellä. Rabastan vastasi naisen suudelmaan uudelleen ja tuo oli hieman hämmentynyt, aivan kuin ei olisi tiennyt mitä tehdä. Tottakai hän oli ennenkin suudellut ja Letician vieläpä viimeks kun hän oli viikko sitten ollut käymässä. Mutta niihin suudelmiin se sitten oli aina jäänytkin. Ehkä siksi, etteivät he tienneet kuinka vakava tämä juttu olisi.. tai kuinka vakavaksi asti he tahtoivat sen edetä.. tai koska hän oli niin saamaton. Rabastan ei todellakaan ollut tehnyt mitään aloitetta, ei kertaakaan.. hän ei ollut kertaakan ollut edes se joka oli suudelman aloittanut.
Ehkä sillä viidellätoista vuodella jotka hän Azkabanissa istui oli hieman osuutt asiaan. Viisitoista vuotta ilman kenenkään kunnon ihmisen seuraa, viisitoista vuotta ilman naisen seuraa..
Häneltä ei siis voitu odottaa, että hän osaisi käsitellä naisia.., vaikka ne treffit ilmeisesti olivat tehneet Lettyyn jonkinlaisen vaikutuksen. Nuorempana kaikki oli ollut niin paljon helpompaa, tarvittavat vaatteet vain välistä häiritsemästä ja hommiin. Se oli silloin.. , mutta Leticia ei ollut mikään teinityttö joka hoideltiin pikaisesti jossin luutakomerossa. Hemmetti, ei hän ollut ollut yhdenkään aikuisen naisen kanssa, kiitos sen että hän oli istunut parhaimmat vuotensa Azkabanissa ja nyt hän vaikutti varmasti aivan joltakin koulupojalta joka tiennyt mistään mitään.

Saman kaavan mukanhan se meni, oltiin sitä minkä ikäsiä tahansa, mutta silti siinä suudelman aikana mies tunsi olonsa melkein yhtä hermostuneeksi kuin ensinmäisellä kerrallaan. Osasiko hän mitään enää? Mitä jos hän olisi ihan surkea? Raba laski naisen topin ulkopuolella olevan kätensä topin helmalle, veti tuon vaatekappaleen pois naisen päältä ja antoi sen pudota lattialle sohvan viereen. Jotenkin kaikki kuitenkin miehen pienestä hermostuneisuudesta huolimatta eteni kuin itsestään. Mies keskeytti sen heidän suudelmansa hetkeksi ja hymyili hiukan naiselle, sipaisi tuon poskea ja painautui sitten uuteen suudelmaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   To Kesä 30, 2011 10:21 pm

Leticia hymyili hieman suudelman lomassa Rabastanin yritettyä kuitenkin sanoa jotain vastaan, muttei kyennytkään ja näin ollen hänen pieni suunnitelmansa oli toiminut täydellisesti. Sitäpaitsi ei nyt sopinut puhua. Puhua ehti myöhemminkin! .. Ja tästä aiheesta ei välttämättä tarvitsisi enää puhua sen kummemmin.
Rabastanin hivuttaessa hänen paitaansa poies, Leticia kohosi parempaan asentoon niin että oli enemmänkin istualleen siinä kuin että olisi röhnöttänyt Rabastanin päällä. Näin ollen paitakin lähti sutjakkaammin pois. Leticia laski kätensä tuon rintakehälle ja laskeutui taas suutelemaa tuota. Samalla hänen kätensä löysivät puolestaan Rabastanin mustan kauluspaidan napit ja hiljalleen hän alkoi aukoa niitä. Kun hän oli saanut muutaman ensimmäisen napin auki, hän hymyili Rabastanille ja suukotti sitten tuon kaulaa ja pikku hiljaa nappien auettua enemmän, hän soi muutaman suukon tuon rintakehällekin palaten nappien aukomisen jälkeen takaisin tuon huulille. Hän hiveli käsillään tuon hartioita ja kaulaa ja vei sitten sormensa haromaan tuon ihania kutreja. Mistähän tämmöinenkin mies oli hänen elämäänsä putkahtanut?

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   To Kesä 30, 2011 11:20 pm

Suudelman aikana Leticia ehti saamaan hänen paitaansa auki melkein ihan miehen huomaamatta, vasta tuon painettua huulensa vasten hänen kaulaansa tajusi Rabastan että häneltäkin olivat vaatteet lähdössä. Naisen palattua takaisin suutelemaan hänen huuliaan veti Rabastan samalla itse omat kätensä ulos paitansa hihoista ja antoi paidan jäädä sinne hänen alleen kun kohotti kätensä uudelleen tuon selälle. Siinä suudelman aikana Rabastan nousi hetkeksi istumaan ja antoi käsiensä valua pitkin Letician vartaloa. Miehen huulet painautuivat nyt vuorostaan Letician kaulalle samalla kun tuo ryhtyi availemaan naisen housuja. Hän jakeli suukkoja myös tuon olkapäille ja saatuaan Letician housut avattua nosti kätensä uudelleen tuon selälle ja veti naisen hetkeksi lähemmäs itseään. Nyt ei tarvinnut edes katsettaan laskea kohdatakseen Letician katseen, naisen ollessa kerrankin samalla tasolla hänen kanssaan ja kehotettuaan naista nousemaan hieman siirsi Rabastan kätensä takaisin tuon housuille ja kiskoi niitä alemmas. Mikä kiitos, ettei Lettyllä ollut mitään ihoa myötäileviä super hankalia pois riisuttavia farkkuja.Joita olisi joutunut kiskomaan ikuisuuden.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   To Kesä 30, 2011 11:46 pm

Leticia ei voinut estää pientä hymynkareen nousua kasvoilleen Rabastanin suudellessa hänen kaulaansa. Samalla hän tunsi Rabastanin käsien hiipivän selkäänsä ja kylkiään pitkin. Kosketus aiheutti edelleen pieniä kylmiä väreitä, mutta se ei haitannut. Päin vastoin, se tuntui kivalta. Leticia suukotteli Rabastanin otsaa ja poskia ja päälakea miehen jaellessa suukkojaan hänen hartioilleen. Sydän tuntui joko jättävän lyöntejä väliin.. Tai sitten kiihtyvän entisestäänkin. Kaikki oli juuri niinkuin niiden pitikin olla.
Leticia nousi hieman ylös siitä sohvalta Rabastanin kehottaessa häntä, muttei lopettanut suukotteluaan. Hän nojasi hieman käsillään siihen sohvan reunaan ja potki sitten housut pois nilkoistaan. Suudelmien lomassa hän alkoi puolestaan hipelöidä Rabastanin vyönsolkea eikä aikaakaan kun toiset housut liittyivät sinne.. vaatekasan jatkeeksi.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: You made my life a mess   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
You made my life a mess
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
 Similar topics
-
» SSR GT-3, 8,5+11,5x18, 3-os. takovanteet, Made in Japan

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: