PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Pikkupöllöjen pelastusoperaatio

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Su Toukokuu 29, 2011 10:10 pm

[29.5.2006, Maanantai]

Mischa kurkki keittiön kulmaan takaa ja seuraili miten äiti hääräsi jotakin kattiloiden ja pannujen ääressä. Ruoka ei olisi vielä vähään aikaan ja koska äiti vasta oli alottanut sapuskan laittamisen tuon aika ja keskittyminen oli varmasti pelkästään kokkaamisessa. Hyvä niin.. silloin tuo ei ehtisi huomaamaan jos he livahtaisivat hetkeksi ulos.
" Äiti alotti tekemään nyt ruokaa.. ei se siis huomaa jos hiivitään ulos", poika sanoi hiljaa hiippaaroituaan eteiseen missä Rico odotteli. Hänen tehtävänsä oli ollut varmistaa, ettei äiti huomiaisi jos he nyt lähtisivät hissukseen käymään ulkona. Sisällä kun oli turhauttava istua näin hienolla säällä ja ulkona oli vaikka miten paljon enemmän tekemistä.
" Isistä ei ole harmia.. kuulin miten se kuorsas olohuoneessa joten se on varmaan nukahtanu", Mischa jatkoi ja osoitteli puhuessaan olohuoneen suuntaan. Kai isän oli ollut hieman tarkotus katsoa heidän peräänsä kun äiti teki ruokaa, mutta heidän onnekseen tuo oli nukahtanut sohvalle. Poika hiipparoi siitä veljensä ohitse ovelle ja joutui hieman varpistamaan yltääkseen avaaman oven, harmittavaa miten hän ei voinut olla niin pitkä kuin isä oli.. tai Rico, mutta ehkä hänkin vielä kasvaisi. Kunhan ei hän vain jöisi yhtä lyhyeksi kuin äiti!
Se olisi hirveää! Saatuaan oven auki poika luikki jo etupihalle edeltä, kumartui hieman kettiön ikkunan alitse kulkiessaan ja päästyään varmasti ikkunan ohitse turvallisesti tuo nopeasti juoksi metsän reunaan odottamaan veljeään. Mikään ei olisi parempaa kuin lähteä tutkimaan metsää! Sieltä löytyi aina jotakin jännittävää ja vaikka äiti olikin kieltänyt menemästä sinne yksinää, ei sieltä malttanut pysyä poissa. Ja toisaalta.. eivät he olisi yksin ku heillä olisi toisensa.
" Tulejo Rico..!", Mischa malttamattomana huudahti ja toivoi samalla, että äitillä ei olisi keittiön ikkunan auki. Muuten heidän pakomatkansa selviäisi tuolle.

Veljen lopulta päästyä hänen luokseen ilman, että olisi jäänyt kiinni kääntyi Mischa metsään vievälle polulle. Polku melko helppo kulkuinen, mitä nyt sen varrella sattui muutama kaatunut puunrunko olemaan, mutta esteet olivat vain huviksi!
" Mitä täällä metsässä edes on muka sellaista.. minkä takia me ei saatais yksin tänne tulla", Mischa ääneen mietti kavutessaan juuri yhden kaatuneen rungon ylitse ja jäi sen päältä tähyilemään ympärilleen. Hän ei ollut koskaan törmännyt metsässä mihinkään.. vaaralliseen. Ei tässä metsässä ainakaan ihmissusia.. tai mitään muuta kamalaa ollut. Tai ei hän ainakaan ollut törmännyt.


Viimeinen muokkaaja, Rabastan Lestrange pvm Su Syys 11, 2011 5:28 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Su Toukokuu 29, 2011 10:28 pm

Rico istui eteisestä yläkertaan vievissä portaissa ja vilkuili jännittyneenä vuoroin olohuoneen ja vuoroin keittiön suuntaan. Hän oli isoveljen oikeudella patistanut Mischan varmistamaan että sekä isä että äiti olivat tekemässä jotakin, minkä ohella heitä ei huomattaisi. Poikien suunnitelmana oli käväistä vain pikaiseen metsässä. Ai miksikö? Koska se oli kiellettyä tietenkin!
Lopulta Mischa palasi ja Rico nousi seisomaan portaikosta katsoen veljeään odottavasti ja lopulta tuo selittikin kuinka äiti oli tekemässä ruokaa ja isä unten mailla. Rico vilkaisi olohuoneen suuntaan ja kuuli kuin kuulikin seinien vaimentamaa kuorsausta. Hän virnisti Mischalle, joka riensi jo avaamaan ovea. Rico vilkaisi vielä keittiön suuntaan ja juoksi sitten Mischan perässä ovesta ulos ja kuistille päästyään vuorostaan tarttui oveen. Hän painoi oven mahdollisimman hiljaa perässään kiinni ja lukon napsahdettua kiinni, hän juoksi hieman uhkaavasti narisevat portaat alas ja Mischan perään. Hän pysähtyi keittiön ikkunan ääreen ja vilkaisi varovasti äitiään, joka tosiaan pilkkoi paraikaa jotakin paistinpannulle. Rico virnisti, kumartui ja pinkoi ikkunan ohi Mischan perään.
"Hiljaa hölmö, äiti voi kuulla!" Rico sanoi veljelleen päästyään tuon luo. Hän vilkaisi vielä taakseen ja juoksi sitten metsään Mischa perässään.

Poikien päästyä metsään, Rico lähti kävelemään reippaasti polkua pitkin edespäin. Häntä jännitti hieman, koska ensinäkin he olivat jälleen kerran luvattomilla teillä ja toisekseen.. Metsällä oli syynsä, miksi se oli kiellettyä aluetta. Tai pakkohan sillä jokin syy oli olla, eikö?
Mischan kiivettyä puunrungon päälle ja kyseenalaistettua juurikin saman asian, mitä Ricokin oli ajatellut, Rico nousi itsekin veljensä viereen ja katseli hetken ympärilleen.
"Isä sanoo että täällä asuu mörköjä ja.. kalmolaskoksia," Rico sanoi vain puolitotuuden. Isä oli kyllä puhunut möröistä, muttei Rico oikein enää tiennyt uskoako vaiko eikö. Enemmän hän ehkä uskoisi kalmolaskoksiin, joista isä oli myöskin joskus puhunut muttei metsän yhteydessä.
"Ja no.. äiti sanoi että täällä voi tapahtua vaikka mitä jos ei ole varovainen," Rico lisäsi ja hyppäsi rungolta alas polulle, "voi vaikka.. tippua jonnekin koloon tai liukastua tai.. jotain." Rico lähti kävelemään edemmäs metsään. Hän otti mukaansa yhden kepin, jolla hän sörkki käpyjä pois tieltä samalla kun pomppi aika-ajoin kiveltä toiselle.

Käveltyään edemmäs metsään, eikä mitään tuntunut tapahtuvan, Ricoa alkoi kyllästyttää. Hän oli tosissaan odottanut että he törmäisivät joihinkin elukoihin tai löytäisivät jotakin hienoa.
"Äh, ei täällä mitään näe jos vain seuraa polkua," Rico sanoi Mischalle ja otti askeleen pois polulta, "ei me eksytä jos vähän vain poiketaan polulta." Äiti oli aina kieltänyt poistumasta polulta. Tosin.. äiti nyt oli kieltänyt myös menemästä metsään ollenkaan.
Rico käveli risujen yli poluttomassa metsässä ja pysähtyi äkkiä.
"Kuulitko jotain?" hän kysyi Mischalta hengittämättä. Ei hän mitään ollut kuullut, kunhan kiusasi Mischaa.
"Se kuului uudestaan! Etkö kuullut?" Rico kysyi kuiskaten ja siirsi katseensa Mischaan.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Su Toukokuu 29, 2011 11:10 pm

Mischa kalpeni hieman Ricon mainitessa isän kertoneen möröistä ja kalmolaskoksista joita metsässä olisi ja siksi oli kiellettyä tulla yksinään metsään seikkailemaan. Hän ei kyllä tahtonut kohdata kumpaakaan.. ei mörköä eikä kalmolaskosta. Oli hänkin kuullut isän puhuvan näistä, mutta ei tuo ollut kertonut, että niitä löytyisi ihan heidänkin metsästään! Poika nopeasti vilkuilikin hieman ympärilleen kuin jostain olisi heti voinut leijailla kalmolaskos hänet tukehduttaman.
" E-ei.. täällä voi kalmolaskoksia olla..ne ei tykkää asua tämmösessä vanhassa metsässä..", poika sanoi muka tietäväisenä vaikka ei kuitenkaan ollut enää niin varma oliko hänen tietonsa edes oikein. Jos isä oli Ricolle sanonut muuta, niin pakko sen oli totta! Isä ei voinut olla väärässä. Mörköjä taas.. niistä hän ei tiennyt mitään muuta kuin, että sen että ne ottaisivat muodokseen sen mitä niiden uhri eniten pelkäsi. Eikä Mischa halunnut, että Rico saisi tietä mitä hän pelkäsi!
Ricon hypähdettyä alas rungon päältä seurasi Mischa perästä, tosin liukumalla alas.. pudotus oli ihan liian korkea hypättäväksi. Siinä alas liukuessaan tuo kuitenkin tarttui paitansa hupusta kiinni runogosta töröttävään oksaan. Kauhuissaan tuo rimpuili itsensä irti ja oli varma, että tältä tuntuisi jos kohtaisi sen kalmolaskoksen..
Irti rimpuillessaan tuolta oli mennyt osaksi ohitse se mitä Rico oli äidistä sanonut, mutta ehti kuitenkin kuulla jotakin koloista ja liukastumisesta.
" Ei niihin putoa jos on varovainen", Mischa vastasi samalla kun tarkisteli ettei ollut hajottanut vaatteitaan. Jos jotakin repeäisi huomaisi äiti heti ja tuskin menisi kauaa kun tuo arvaisi missä he olivat olleet. Onneksi näytti kuitenkin siltä, että vaatteet olivat ainakin vielä säilyneet ehjinä. Ricon noukkiessa kepin maasta teki Mischa samoin, koska näytti hyvin hauskalta puuhalta sörkkiä käpyjä Mischan keppi tosin eksyi sörkkimään kaikkea muutakin kuin käpyjä, kuten peuran kakkaa ja kuollutta lintua jota muurahaiset kovaa vauhtia tuhosivat.

Heidän matkattuaan jo jonkin aikaa polkua pitkin ilman että mitään oli tapahtunut tai että mitään oli tullut vastaan, pysähtyi Rico äkisti ja oli vähällä ettei Mischa törmännyt tuohon keppeineen kun oli niin ajatukissaan kulkenut vain veljen perässä eteensä katsomatta.
" En tiedä onko se kovin hyvä ajatus..", poika vastasi hiljaa Ricon ehdottaessa polulta poistumista. Houkutti kyllä poistua polulta ja tutkia metsää paremmin, mutta entä jos he eksyisivät?
Tosin.. ei kai haittaisi jos he vain hieman poistuisivat polulta, niin kuin Ricokin oli sanonut. Mischa vilkaisi vielä suuntaan josta he olivat tulleet ennen kuin seurasi ripeästi Ricoa jottei eksyisi veljestään. Metsä tuntui hieman pelottavammalta ilman polkua.. maasto oli vaikea kulkuisempaa, mutta samalla oli jotenkin hurjan jännää kun tiesi ettei näin olisi saanut tehdä. Veljen äkkiä taas pysähtyessä pysähtyi Mischakin ja jäi tapittamaan tuon selkää kulmat kurtussa. Mitä nyt taas pysähdyttiin..
Veljen kuitenkin kysyessä kuiskaten oliko hän kuullut jotain Mischa nopeasti kääntyi vilkuilemaan ympärilleen. Ei hän ollut kuullut yhtään mitään! Poika koitti kovasti kuulostella josko hänkin voisi kuulla sen mitä isoveli oli kuullut, mutta oli aivan hiljaista.
Ricon uudelleen väittäessä, että kuuli sen saman äänen kohotti Mischa kauhuissaan katseensa Ricoon ja pudisti vain päätään tuon tiedusteltua eikö hän vieläkään ollut kuullut mitään.
"Eikai se voi olla kalmolaskos..?", poika tärisevällä äänellä kysyi ja liikahti hieman lähemmäs veljeään kuin tuosta olisi hänelle jotain turvaa ollut sitä hirviö viittaa vastaan. Mischa koitti kovasti edelleen kuunnella josko kuulisi kalmolaskoksen lähestymisen tai mitä ikinä metsässä sitten olikaan, mutta ei edellenkään kuullut mitään. Juuri kun tuo oli kiistämässä, ettei metsässä mitään ollut ja Rico oli varmasti kuullut omiaan räsähti jokin läheisessä puskassa. Mischa kiljahtaen kiersi veljensä selän taakse turvaan ja sieltä käsin oli valmis taistelemaan keppinsä kanssa. Oli hyvä pitää isoveli kuitenkin suojakilpenä.
" Mi-mi-mikä se on..", poika hiljaa kysyi katse tiiviisti siinä pusikossa josta ääntä oli juuri kuullut eikä ollut varma halusiko oikeasti tietää mikä sielä vaani.


Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   To Kesä 02, 2011 3:19 pm

Rico pystyi vain vaivoin pidättämään kasvoilleen melkein väkisin kohoavan virnistyksen Mischan mennessä paniikkiin siitä, mitä hän oli muka kuullut. Kalmolaskoksia vai! Pyh.. eihän niitä kai edes asunut Britanniassa.. Kai. sitäpaitsi eihän Rico ollut oikeasti mitään kuullut, mutta halusi van taas isoveljen oikeuksilla kiusata Mischaa. Rico olikin juuri aikeissa huomauttaa asiasta, kun äkkiä joku oikeasti risahti läheisessä puskassa. Rico säikähti aivan tuhottomasti tuota räsähdystä ja otti yhden yllättyneen ja pelokkaan askeleen kauemmas äänen lähteestä törmäten hieman Mischaan.

Rico vilkaisi veljeään syrjäsilmällä ja huomasi tuon tuijottavan risu käsissään puskaan. Ääni kuului uudestaan ja Rico oli nyt varma että haluaisi vain juosta kotiin johonkin.. sohvan taakse.. Mutta ei voinut. Hän oli isoveli ja isoveljet eivät pelänneet mitään. Eivät ainakaan pikkuveljen silmin. Rico rykäisi ja tuhahti muka pelottomana Mischan pelkuruudelle.
"Äh, älä ole.. ole nössö," hän sanoi rohkempana kuin olikaan, "mennään.. katsomaan mikä se on." Rico vannoi mielessään että jos tästä selvittäisiin saisivat luvattomat tutkimusretket Mischan kanssa loppua siihen. Hän oli kuitenkin ehkä tyhmänrohkea vaikkei rohkea ollutkaan ja näin ollen otti muutaman hyvin varovaisen askelen pusikkoa kohti.

Puska säpsähti taas ja Rico hätkähti vilkaisten Mischaa hieman peloissaan, mutta yhtälailla hiljaa edeten. Hän nosti sormen suunsa eteen käskien näin Mischaa olemaan hiljaa. Päästyään puskan lähettyville, hän työnsi käsissän olevaa keppiä hieman alimpien oksien alle ja.. sörkkäsi.
Ei mitään.
Rico katsahti Mischaa ja sörkkäsi uudelleen, muttei edelleenkään mitään. Rico huokaisi helpotuksesta ja kääntyi voitonriemuisena veljensä puoleen.
"Näetkö nyt senkin vellihousu?" Rico kysyi naurahtaen hieman, "siellä mitään ollut.. varmaan joku hiiri tai joku korkeintaan." Rico ehti jo ottaa muutaman askelen takaisin Mischan suuntaan kun äkkiä jokin syöksyi puskasta kohti häntä. Rico kiljaisi kauhusta ja samassa hän lensi sen jonkin voimasta kumoon. Hän huusi ja huitoi kepillään yrittäen suojata itseään jotenkin, mutta.. Se jokin oli jo juossut eteenpäin. Se jokin kuulosti pelästyneeltä.. lintuko se oli? Mutta eihän niin isoja lintuja ollut missään.
Rico kompuroi nopeasti jaloilleen hieman pelästymisestä huohottaen ja katsahti ympärilleen ja Mischaan osaamatta kuitenkaan sanoa mitään..
Takaisin alkuun Siirry alas
Mischa Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   La Kesä 04, 2011 3:28 pm

Mischa tarrautui veljensä paidan selkämykseen tuon peruutettua rasahduksen myötä lähemmäs häntä ja poika piiloutui hetkeksi kokonaan veljensä taakse. Jos siellä oli jokin se voisi hotkaista Ricon suihinsa ensin ja sillä aikaa hän voisi juosta karkuun.. tai ehkä hakea isän ja sitten he voisivat pelastaa sen mitä veljestä olisi jäljellä. Pusikossa rasahti uudestaan ja Mischa koitti olla uikuttmatta liikaa pelosta ja Ricon vielä käskiessä häntä olemasta nössö, poika kohotti katseensa tuohon uhmaakkaana. Jos Rico ei pelännyt sitä mitä puskassa oli.. ehkei hänenkään tarvisi?
" Sinä ensin..", tuo kuitenkin kehotti Ricon ehdottaessa, että mentäisiin katsomaan mikä pusikossa rapisteli. Hän ei henkeään uhraisi. Poika hiipikin siis aivan Ricon kintereillä veljen lähdettyä edeltä puskaa kohden.

Puskan heilahtaessa uudemman kerran Rico kääntyi katsoman Mischaa ja poika silmät suurina tapitti veljeään. Hän ei halunnut kuolla!
"Rico ei mennä.. lähdetään kotiin..", poika kitisi ja kiskoi veljensä paidan selkämystä kuin koittaen kiskoa tuota mukaansa pois sen kamalan puskan luota. Metsäretki oli kuulostanut kivalta ajatukselta, mutta nyt kun oli tullut eteen puskia joissa vaani ties mitä petoja ei ollutkaan enää kovin hauskaa!
Poika pidätti hengitystään Ricon pysähtyessä aivan pusikon eteen ja sörkätessä keppinsä sen alimpien oksien alle mutta mitään ei tapahtunut. Mikään otus ei hyökännyt heidän kimppuunsa. Tässä kohdin Mischa uskaltutui kurkkimaan hieman enemmän Ricon selän takaa ja seurasi miten veljen keppi katosi tökkimään uudelleen puskaa, eikä sieltä vieläkään hypännyt mitään. Mischa kohotti silmät loistaen ktseensa veljeensä tuon huokaistessa helpotuksesta. Miten rohkea tuo olikaan ollut! Edes toisen haukkuessa häntä vellihousuksi ei Mischan ihailu laantunut ja tuo vain nyökkäsi hieman. Hiiri se oli varmasti ollut..

Kuitenkin ennen kuin Mischa ehti mitään sanoa Ricon kiljahdus sai Mischanki kiljumaan. Puskassa oli sittenkin ollut jotain ja se jokin oli juuri köynyt Ricon kimppuun. Veli näytti kovasti kamppailevan sen kanssa, huitovan ja huutavan eikä Mischa nähnyt edes mikä otus Ricon kimpussa oli ennen kuin tämä otus ponkaisi pois veljen luota. Otus ei oikeastaan edes ollut Ricon kimppuun käynyt, vain hypännyt tuon ohitse tönäistyään Ricon maahan.. oli vain näyttänyt siltä, että veli olisi taistellut sitä vastaan kun huitoi niin kamalasti. Lopulta kun tuli hiljaista oli Mischa jo paikantanut tämän hirviön ,joka oli kiiruhtanut pienen matkan päähän turvaan Ricon huitomiselta.
"Ooh! Se on kettu", poika henkäisi ja katseli nuorta repolaista joka tapitti heitä varmasti yhtä kahuissaan kuin he itse olivat hetki sitten olleet. Ketun kääntyessä ja pujahtaessa uuteen puskaan, nappasi Mischa nopeasti oman keppinsä ja kiiruhti sen perään.
" Odota kettu!", tuo huusi samalla kun pujahti samaan puskaan ketun perästä.


_________________
" He’s more interested in dragons than women."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Su Kesä 05, 2011 9:40 pm

"Kettu?" Rico toisti ja siirsi katseensa Mischasta siihen punakarvaiseen otukseen, joka oli lymynnyt puskissa. Hän naurahti hieman sekä huojennuksesta että koko jutun typeryydestä. Hän oli ehkä hetken uskonut törmänneensä johonkin.. no varmaan kalmolaskokseen ainakin! No onneksi ei.. ja onneksi Mischa ei tätä tiennyt.
"Tottakai ket-.." Rico aloitti mutta samassa Mischa kiljaisi ketun perään ja lähti juoksemaan.
"Mischa! Mischa hei, odota!" Rico älähti kauhuissaan siitä että pikkuveli oli rynnännyt ketun perään. Ei sen takia että kyseessä oli kettu vaan pikemminkin sen takia että.. Tuo juoksi ja hän ei. Eikä hän halunnut enää juosta pidemmälle metsään.. Vaikka kimppuun olikin käynyt vain repolainen.
Ricolla ei kuitenkaan ollut muuta vaihtoehtoa kuin juosta Mischan perään, koska jos hän palaisi kotiin yksin, hän saisi elämänsä selkäsaunan. Todennäköisesti äidiltään.

"Mischa!" Rico huusi hieman huohottaen ja lopulta pysähtyi Mischan viereen ketun kadottua johonkin puun alle menevään koloon. Rico vei käden pistävälle kyljelleen ja nojautui polviinsa.
"Sä.. Mitä sä oikein teet?" hän huohotti vilkaisten koloa ja siirtäen sitten katseensa Mischaan, "ei me.. ei me voida noin vaan ryntäillä! Missä me ees ollaan?" Rico kysyi vilkuillen ympärilleen eikä hänellä tosiaan ollut harmainta aavistusta missä he olivat. Typerä kettu.. ja vielä typerämpi Mischa.
"Me ollaan eksyksissä, sitä me ollaan!" Rico vastasi omaan kysymykseensä hieman turhautuneena mutta enimmäkseen ehkä peloissaan. Äiti raivostuisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Mischa Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   La Kesä 18, 2011 3:46 pm

Mischa kyllä kuuli veljensä huudon, mutta sillä hetkellä pojalla oli täysi työ pysyä vikkelän ketun perässä kuin jäädä kuuntelemaan ja odottamaan Ricoa. Kettu pinkoi jo kovaa vauhtia tiheän metsikön halki eikä se pysähtynyt vaikka Mischa miten pyysi sitä hidstamaan. Lopulta tuo otus kuitenkin pysähtyi päästyään pusikoiden lävitse ja otus käntyi vilkaisemaan Mischaa vielä ennen kuin livahti koloon puun alla. Mischa riensi nopeasti kolon luokse, kyykistyi ja koitti kurkkia sisään. Mahtoisikohan hänkin mahtua siitä sisään? Se oli varmasti pesä.., mutta sisällä voisi olla lisää kettuja.
"Mä halusin silittää sitä", Mischa vastasi Ricolle nousematta vieläkään ylös kolon luota, mutta Ricon kysyessä missä he oikein olivat kääntyi poika lopulta vilkaisemaan hieman ympärilleen ja tajusi äkkiä ettei tosiaan tiennyt vastausta tuohon kysymykseen. He eivät olleet koskaan olleet näin syvällä metsässä. He eivät olisi saaneet olla nytkään!
"Eksyksissä?", Mischa toisti noustessaan ylös maasta ja koitti pyyhkiä likaisia polviaan samalla kun tapitti veljeään. Eivätkö he enää koskaan pääsisi kotiin täältä? Mischa kääntyi katsomaan ympärilleen uudelleen ja koitti muistaa mistä suunasta oli tullut, mutta ei hän ollut edes katsonut ympärilleen juostessaan ketun perässä. Olisi ehkä pitänyt vain totella äitiä kun tuo oli käskenyt pysyä poissa metsästä..
" Rico.. kuollaanko me nyt tänne?", Mischa käänsi alahuuli väpättäen katseensa isoveljeensä ,eikä itku ollut selvästi kaukana. Tässä enää mitään urheaa poikaa voinut esittää kun kukan ei kuitenkaan heitä koskaan löytäisi! Isi nukkui ja äiti oli niin keskittynyt tekemään ruokaa, etteivät nuo huomaisi heidän olevan poissa ennen kuin olisi liian myöhäistä ja sittenkin nuo varmasti vain ajattelisivat, että kuolema oli heille ihan oikein koska he olivat olleet niin tuhmia ja uhmanneet kieltoja. Jos ei kalmolaskos tai mörkö heitä veisi niin varmasti sudet tai karhut söisivät..

_________________
" He’s more interested in dragons than women."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Su Syys 11, 2011 5:22 pm

Mischan toistaessa eksyksissä-olemisesta, Rico vilkaisi veljeää ärtyneen näköisenä mutta sisimmässään hyvinkin peloissaan. He tosiaan olivat eksyneet ja tosiaan, äiti raivostuisi. Entä löydettäisikö heitä koskaan täältä? Pääsisivätkö he koskaan kokemaan äidin raivoa enää..
Mischan kysyttyä kuolisivatko he nyt, jokin muljahti Ricon sisimmässä. Hän vilkaisi veljeään uudelleen muka-rohkeana isoveljenä vaikka Mischan sanat vain ruokkivat hänen sisimmässään kasvavaa pelkoa.
"No.. No... En minä tiedä!" Rico älähti, "jos niin se on sun ja ton typerän ketun syytä! Äiti raivostuu meille.. Ei oltais saatu alunperinkää tulla tänne.. Eikä varsinkaa poistua siltä mettätieltä! Nyt me ei osata kotii ja jäädää tänne ja jos.. JOS meidät löydetään niin kerron äitille et tää oli sun vika ja äiti tekee susta seuraavan sopan."
Rico katseli ympärilleen hetken yrittäen löytää edes joitain tuttuja maamerkkejä, mutta mitään tuttua ei näkynyt. Puut olivat kaikki samanlaisia ja kivet ja kannot myös.. Eikä polkuja näkynyt mailla eikä halmeilla. Sitäpaitsi.. Puut alkoivat näyttää pelottavilta hämärtyvässä illassa.
"Hmph.. Tule, yritetään löytää takaisin," Rico sanoi aavistellen lähtevänsä kävelemään takaisin sinne suuntaan, mistä he olivat tulleetkin muttei tiennyt menevänsä juuri päinvastaiseen suuntaan.
Ja kaikki varjot tuntuivat syvenevän ja muotoilevan puita ja pensaita pelottavimmiksi.. ja jokainen rasahdus tuntui uhkaavalta.

Samaan aikaan kotosalla ruoka oli valmista. Leticia oli tällä kertaa hätistänyt kotitontun siivoamaan vinttiä ja tehnyt itse ruokaa. Hän oikeastaan tykkäsi ruuanlaitosta, koska se jotenkin rentoutti häntä. Samalla hän oli katsellut ikkunasta lapsien leikkimistä, mutta noiden kadotessa nurkan taa, ei hän ollut ajatellut noiden muuta kuin siirtyvän takapihalle leikkimään.
Ruoka oli kuitenkin valmista ja hän kantoi sen katettuun ruokapöytään. Jälkiruuaksi hän oli tehnyt päärynätortun, mikä tuntui olevan kaikkien tämän perheen miespuolisten suurinta herkkua.
Leticia käveli olohuoneeseen ja soi sohvalla torkkuvalle miehelleen pienen suukon.
"Ruoka on pöydässä," hän sanoi ja asteli sitten takaoven kautta pihalle.
"Mischa! Rico! Syömään!" hän huhuili poikia, muttei saanutkaan vastausta, "Mischa! Rico!" Hän asteli pihamaalle katsellen ympärilleen ja kiersi talon huhuillen poikia, muttei nähnyt noita missään. Aluksi hän oli ajatellut että nuo olisivat vain olleet niin uppoutuneita leikkeihinsä etteivät kuulleet mitään, mutta.. Nyt hän alkoi pikkuhiljaa huolestua.
Leticia palasi sisälle ja etsi Rabastanin.
"Oletko nähnyt poikia?" hän kysyi, "luulin heidän olevan pihalla mutten löytänyt heitä."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Su Syys 11, 2011 6:57 pm

Ricon puheet siitä miten kaikki oli Mischan syytä ja että Mischa joutuisi vastuusen kunhan he pääsisiväät vilä joskus kotiin eivät helpottaneet yhtään! Kuolemakin taisi lopulta olla parempi kuin.. äidin viha ja keitoksiin joutuminen.
Ricon tähyillessä ympärilleen ja pohtiessa minne mentäisiin ei Mischa osannut kuin surkeana seisoa siinä ja pysytellä mahdollisimman lähellä veljeään. Ainakaan hän ei menisi Ricoa kadottamaan! Yksin hän ei metsässä haluaisi olla hetkeäkään.
Veljen lähtiessä oikeaksi luulemaansa suuntaan kipitti Mischa ripeästi perässä ja luotti selvästi isoveljen tietävän minne mentiin. Parempi oli liikkua edes jonnekkin suuntaan kuin seisoa vain paikallaan ja hyvällä tuurilla ehkä äiti ja isä olisivat jo etsimässä heitä.


Rabastan torkkui olohuonen sohvalla tyytyväisenä ja tietämättömänä siitä, että tuon pojat juoksentelivat parasta aikaa metsessä. Eksyneinä ja tietämättä miten pääsisivät kotiin. Ruuan tuoksu oli jo kauan aikaa leijaillut keittiöstä olohuoneeseen, mutta mies oli päättänyt retkottaa siinä sohvalla aina siihen asti kunnes sapuska olisi valmista. Letician viimein käydessä huhuilemassa poikia syömään availi mies silmiään ja valmistatui jo nousemaan ylöskin sohvalta kun Letty palasi olohuoneeseen kyselemään tiesikö Rabastan missä Rico ja Mischa olivat.
" Eivät ole pihassa? Ei en mä ole nähny..", mies kysyi ja nousi heti istumaan siihen sohvalla. Eivät ne pojat yleensä noin vain kadonneet. Rabastan kun tosiaan oli makoillut vain olohuoneen sohvalla ja olettanut poikien pysyvän pihassa.
" Tuskin ne missään kaukana on.. ", mies aloitti kunnes tajusi että jos pojat olisivat kylille lähteneet olisivat nuo asiasta sanoneet. Rabastan nousi ylös sohvalta ja hapuili jo sauvaansa siitä olohuoneen pöydältä.
" Ne on menny metsään. Ihan varmasti on .. heti kun kumpikaan meistä oo vahtimassa. Niin olin minäkin siellä, mutta Rodolphus oli aina mukana ja se oli niin paljon vanhempi että tunsi paikat. Rico ja Mischa jos ne on hiemankin poikennut polulta niin eivät tuskin osaa kotiin ja on kyllä syytä epäillä että ne on lähteny tutkimaan metsää polun ympäriltä". Siinä asiasta touhottaessaan ei Raba ollut ollenkaan tajunnut sitä olohuoneeseen mukanaan tuomaa nyyttiä joka oli siihen asti nukkunut tyytyväisesti nojatuolissa. Vasta nyt kun se päästi kunnon rääkäisyn Rabastan havahtui ja käänsi katseensa tyttäreensä.
" C-chailyn!.. äh.. Leticia. Mene sä edeltä mä tuun perästä heti kun oon käyny pyytämässä tuolta naapurin Agathalta jos se voisi katsoa tyttöä hetken niin tuun perästä heti kun kykenen", mies selitti tytön huudon yli ja koitti samalla hyssytellä nyyttiä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Su Syys 11, 2011 7:19 pm

Ei kulunut kauaakaan kun Rico omaksi yllätyksekseen ja ilokseen löysi jonkinasteisen metsäpolun. Se ei näyttänyt tutulta, mutta polut veivät aina jonnekin.
"Polku!" Rico hihkaisi hieman astetta varmempana ja vilkaisi veljeensä, "kävellään sitä pitkin niin päästään varmaan kotiin." Rico vilkaisi polkua kumpaankin suuntaan ja valitsi jälleen kerran väärin. Polku olisi ehkä vienyt kotiin, jos hän olisi lähtenyt kävelemään oikealle mutta sen sijaan hän lähti vasemmalle päin.
"Kokeillaan tänne suuntaan," hän sanoi Mischalle, "jos ei tulla kotiin niin käännytään takaisin."
Niin pojat lähtivät astelemaan polkua eteenpäin ja jonkin ajan talsimisen jälkeen, metsä alkoi harventua ja katuvalot alkoivat hohtaa jostakin puskien takaa. Rico hymähti hieman itsekseen.
"No.. Ainakin päästiin pois metsästä," hän sanoi ja vilkuili ympärilleen päästyään jalkakäytävälle, "ja me ollaan sitäpaitsi kävelty tästä joskus! Katso tuota taloa, olen varmasti nähnyt sen aikaisemminkin!" Rico katsahti jälleen Mischaa nyt hieman jo hymyillen.
"Kävellään tuonne suuntaan niin tullaan niille pelloille ja sitä pitkin kun kävellään niin päästään kotiin," hän sanoi aivan varmana asiastaan.
Kuten Rico oli sanonutkin, pian vastaan tuli tutun oloinen peltoaukio ja tietä pitkin kävellessään, Ricon olo alkoi parantua. Mutta äkkiä hän huomasi että tielle nousi joku tumma hahmo, joka ei tuntunut oikein kivalta. Äiti oli aina sanonut ettei vieraille saisi puhua, joten ehkä he vain kipittäisivät nopeasti hahmon ohi.. Vai pitäisikö mennä takaisin metsään piiloon?

Leticia ei oikein tiennyt mitä Rabastan ajoi takaa selittäessään metsästä ja siitä että pojat olisivat ehkä menneet sinne, koska niin he olisivat Rodolphuksen kanssa tehneet.. Yrittikö tuo jotenkin rauhoitella häntä vai päinvastoin lietsoa jonkinasteista paniikkia? Pojat tosiaan varmasti eksyisivät jos menisivät metsään ja varmasti nuo tosiaan lähtisivät pois polulta.
"Mitä sä tarkotat?" Leticia kysyi, "mitä me.. Meidän pitää mennä ettimään niitä! Ulkona alkaa tulla pimeäkin.." Leticia vilkaisi ikkunan suuntaan selkeän huolestuneena jo. Samassa vauvan rääkäisy säpsähdytti hänet ja hän kääntyi katsomaan nojatuolilla itkevään pieneen tyttöön. Sitten hän nosti katseensa Rabastaniin, muttei ehtinyt sanoa mitään kun mies jo kehotti häntä lähtemään edeltä etsimään poikia ja että veisi tytön itse ensin naapuriin ja tulisi sitten perästä.
"Hyvä on sitten," Leticia sanoi ja nappasi pöydältä taikasauvansa matkaan, "eivät.. eivät kai he kaukana ole.." Sitä Leticia ei oikein jaksanut itsekään uskoa.
Leticia kuitenkin paineli sauvansa kera takapihalle ja metsän reunaan päästyään, sytytti sauvan kärkeen valon nähdäkseen eteensä metsässä.
"Mischa!! Rico!!" hän huusi päästyään hieman sisemmäs metsään, "Mischa!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Su Syys 11, 2011 8:00 pm

Ricon hihkuessa ,että tuo oli löytänyt polun kiiruhti Mischa nopeasti perästä tuolle polulle ja katseli innoissaan kumpaakin suuntaan sitä.
" Jee! Me päästään sittenkin kotiin", poika riemuitsi. Aivan kuin pelkästään polun löytyminen olisi tarkoittanut sitä, että koti löytyisi. Ricon valittua vielä kumpaan suuntaan he lähtisivät seurasi Mischa perästä ja varoi astumastakaan polun ulkopuolelle enää. Kuin muka olisi voinut eksyä vain siten, että hieman astui polun ulkopuolelle.
Maisemien alkaessa muuttua sellaiseksi, että huomasi jo ettei oltu enä niin kovin syvällä metsässä kiiruhti Mischakin jo reippaammin taas polkua pitkin vaikka tuota jo se käveleminen väsyttikin. Heidän päästyä lopulta jopa pois metsästä näytti Rico jo tunnistavan seutua toisin kuin Mischa, mutta se että Rico tiesi missä oltiin ja minne pitäisi mennä oli hyvä juttu. Ricon mainistseman talon tullessa eteen ja pellon Mischa uskaltautui hieman jo kirmaamaan veljensä edelle nauraen.
" Me selvittiin sieltä!", poika hihkui ja noukki pellon laidalta käsiinsä kepin jolla leikki suihkivansa ilmaan taikoja ulos pääsyn kunniaksia. Siinä hyppiessään ja leikkiessään ei Mischa kuitenkin huomannut samaa kuin Rico. Sitä tielle kohonnutta tummaa hahmoa joka tukki heidän reittinsä. Vasta mätkähtäessään jotakin pehmeää vatsen Mischa tajusi lopettaa ja kohottaa katseensa siihen mihin oli törmänny.

Pojan edessä seisoi aikuinen mies, joka mitä ilmeisemmin oli myös jästi. Ainakin mies tuntui kovin pahan näköisesti mulkoilevan itseensä törmännyttä tikulla sohivaa poikaa ja tuolla näytti olevan mukanaan samanlainen ase kuin jästimetsästäjillä jotka liikkuivat välillä metsässä.
" Pois tieltä.. me ollaan menossa kotiin. Siirry, siirry", Mischa komenteli ja sanojensa painoksi osoitti miestä tikkusauvallaan. Jästimieshän ei sitä tiennyt ette noin nuorella voinut sauvaa olla. Tiesi ainoastaan että velhot ja noidat olivat kaiken pahan takana ja siksi noista ja niiden lapsista olisi päästävä eroon kun oli mahdollista. Silti kun nuoren velhonalun tikusta ei mitään kipunoita singonnutkaan oli mies aika varma, ettei tuosta paljoa harmia ollut. Joskus tulisi kuitenkin olemaan.
" Vai kotiin?", mies toisti ja nosti uhoavan pikkupojan kepeästi ylös siitä maasta vapaalla kädellään. Mischa vilkaisi alas, sitten jästiin ja tajusi kauhukseen että olisi ehkä pitänyt olla hiljaa!
" N-niin. Päästä alas senkin tyhmä jästi tai mä kiroan sut", tuo kuitenkin jatkoi ja koitti rimpuilla miehen otteessa jotta pääsi takaisin maahan. Jästimies oli kuitenkin nopeasti napannut sen tikun Mischalta ja tuon otteessa risu oli nopeasti katki.
" Milläs ajattelit kirota?"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Rico Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 627
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Su Syys 11, 2011 8:17 pm

Mischan hyppiessä tiellä, Ricoakin alkoi hymyilyttää entisestään muttei tuo tajunnut missään muotoa käskeä veljeään lopettamaan risulla sohimista, mikä tosiaan oli vaarallista nykypäivänä. Ei poika sitä kuitenkaan tajunnut, mutta sen Rico tajusi että voisi olla vähän enemmän varuillaan kun oli yksin pimeällä liikkeellä. Hän oli sanomaisillaankin siitä Mischalle, muttei ehtinyt.
"Misc--.." Rico aloitti mutta samassa Mischa törmäsi päistikkaa siihen tummaan hahmoon ja muutaman sekunnin päästä pikkuveli jo roikkui ilmassa miehen käsissä.
"Mischa!" Rico älähti peloissaan ja jähmettyi paikoilleen kauhusta kankeana. Mies oli jästi!! Ja jästit olivat pahoja! Ja Mischa oli jästin käsissä!! Mitä hän tekisi.. Mitä.. Rico vilkaisi peloissaan ympärilleen kuin apua hakien, muttei nähnyt ketään missään suunnassa. Voi, heidän olisi vain pitänyt pysyä metsässä! Miksi he olivat tulleet tielle..
Mutta tilanteen uhkaavuus sai kuitenkin Ricon voittamaan hetkeksi pelkonsa, koska Mischaa pitäisi auttaa. Ei Rico tiennyt miten, koska ei hän voisi mitään sen kummempaa tehdä auttaakseen.. Jotain oli kuitenkin tehtävä!
"Päästä veljeni, rumilus!" Rico älähti ja potkaisi miestä uhkarohkeastikin nilkkaan tuon katkaistua Mischan kepin. Mies käänsi katseensa alas Ricoon ja Rico tuijotti takaisin, joskin katseen alla otti muutaman epäröivän askeleen taaemmas. Potku.. oli ehkä ollut huono juttu.
"Veljesi?" mies toisti ja otti Mischaa roikottaen yhden valtaisan askeleen Ricoa kohti. Rico otti hätäisen askeleen taaemmas, kompuroi ja kaatui persuksilleen tielle.
"Hei!" kajahti äkkiä jostakin naisen huudahdus ja samassa jokin räjähti miehen jalkojen juuressa. Räjähdys aiheutti sen että Mischa tipahti miehen otteesta Ricon päälle ja mies kavahti kauemmas.
"Rico, Mischa," Leticia sanoi osoittaen sauvallaan jästimiestä ja käski lapset luokseen. Rico kompuroi jaloilleen ja nappasi Mischaa kädestä raahaten tuonkin mukanaan äitinsä luo. Leticia nappasi noita käsivarresta ja vei taakseen.
"Mitä sinä luulet tekeväsi kun uhkailet viattomia lapsia?!" Leticia ärähti jästille. Hänen äänestään kuului ärstymys ja viha mutta myös aavistus halveksuntaa moisia örkkejä kohtaan.
Rico vilkaisi peloissaan äitiään ja kurkisti sitten tuon selän takaa nähdäkseen sen jästimiehen. Häntä pelotti, tosissaan pelotti ja hän vain halusi kotiin. Ja päätti ettei ikinä enää menisi metsään ilman äitiä tai isää.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Su Syys 11, 2011 8:53 pm

Mischa ei tiennyt oikein mitä tehdä jotta pääsisi alas. Tai miten he tästä selviäisivät. Turha uhoaminen kun ei tuntunut miestä paljoa pelottavan. Rico kuitenkin riesi onneksi apuun ja tuon potkaisu sai hetkeksi huomion Mischasta siirtymään veljksistä vanhimaan. Mischa koitti koko tämän ajan käyttää hyväksi rimpuilemalla miehen otteessaa jotta pääsisi alas, mutta tuon ote piti. Pian kuitenkin tuttu ääni rikkoi sen kaiken kauhun ja pojan kääntäessä vasta katsettaan irtosi miehen ote äkkiä ja Mischa tömähti maahan veljensä niskaan.
" Ä-äiti!", Mischa huudahti helpottuneena tajuttuaan sen tosiaan olevan heidän äitinsä joka oli paikalle sattunut. Ei poika tajunnut edes jaloilleen kavuta juostakseen äitinsä luokse turvaan, mutta onnksi Rico oli ripeä ja raahasi pikkuveljensäkkin Letician selän taakse kauas siitä jästistä. Heti äidin luokse turvaan pääästyään Mischa takertui Letician housun lahkeeseen eikää todellakaan halunnut nähdä mitä tapahtui joten hautasi vain kasvonsa vasten äitinsä jalkaa.

Jästimies ei ollut yhtään iloinen tästä aikuisen noidan paikalle saapumisesta ja siitä, että tuo selvästi pystyi käyttämään sauvaansa. Mies veti oman aseen esiin heti, mutta Letician sijasta ase oli tähdättynä enemmänkin naisen takaa kurkkivaan Ricoon kuin naiseen.
" Mitä pienempänä niistä päästään eroon sen parempi. Eivät ehdi kasvamaan riesaksi asti!", Jästi ärähti samalla kun kohotti kiväärinsä paremmin ja vetäisi liipaisimesta. Laukauksen kuullessaan Mischa oli jäykistynyt kauhuissaan siell äitinsää takansa ja toivonut ettei kenenkään vain ollut osunut! Tuo käänsi katseensa Ricoon ja kun tuolla ilmeisesti oli naama tallella oli velikin ihan okei. Samassa tuo kuitenkin huomasi verta siinä maassa ja kohottaessaan hieman katsettaan tuo tajuisi, että Ricon sijaan äiti oli saanut osumaa kylkeensä.
" .. äiti..", poika mutisi kauhuissaan ja helläsi hieman otettaan äitinsä housun lahkeesta katse luotuna vain tuon verta vuotavaan kylkeen. Äitiin oli osunut!!

Rabastan oli saanut Chailynin naapurin noitamummolle ja tuo oli mielellään suostunut vahtimaan vauvaa sen aikaa kunnes pojat löytyisivät. Rabastan seurasi melkolailla Letician reittiä ja kuullessaan metsän laidalta laukauksen oli mies lähtenyt juokseman kamalalla vauhdilla suuntaan josta laukaus oli kuulunut vain löytääkseen vaimonsa ja poikansa jonkin Jästi miehen seurasta. Jästi miehellä oleva ase kertoi heti, että tuo oli se joka täällä oli ammuskellut. Mies jo veti sauvaansa esiin ,mutta ennen kuin Rabastan ehti edes loitsua miettiä oli Letty jo toiminut...
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Su Syys 11, 2011 9:11 pm

Toisin kuin Mischa, Rico halusi nimenomaan nähdä mitä tapahtui. Poika ei jotenkin kyennyt uskomaan että mies oikeasti käyttäisi asetta ja ampuisi heitä, pikemminkin poika luotti että äiti ehtisi reagoida moiseen uhkaan mikäli semmoista tapahtuisi.
Mutta äiti ei ehtinyt. Leticia jäätyi kuullessaan niin korviin särähtävät sanat miehen suusta ja ehti hetken ihmetellä mielessään miten helvetissä he olivat joskus taistelleet sen puolesta että jästit saisivat elää eikä Voldemort lahtaisi noista jokaista.. Ja nyt nuo olivat muka niin pirun kiitollisia että puolestaan lahtasivat heitä minkä ehtivät! Ja vielä pieniä poikia.
Joten kun mies ampui, Leticia ehti juuri ja juuri tönäistä Ricon selkänsä taa muttei suinkaan ehtinyt loihtimaan minkääntasoista kilpiloitsua. Näin ollen luoti jysähti suoraan Leticia lantin vasemmalle puolelle, mutta kipu oli ajatusta hitaampi.
Jostakin hyvin syvältä Letician sisimmästä, jokin aito Lestrange nosti päätään ja viha siitä että hänen poikansa oli lähellä tulla ammutuksi, sai naisen kohottamaan sauvansa ja heittämään ilmoille ensimmäisen kirouksen mikä päähän nousi. Hän katuisi sitä myöhemmin eikä ymmärtäisi miten oli kaikista maailman kirouksista tullut käyttäneeksi juuri sitä, mutta sillä hetkellä hän ei voinut muuta kuin tuijottaa aseensa pudottanutta, maassa sätkivää ja tuskasta huutavaa jästiä edessään. Tajuamatta itsekään mitä oli tekemässä.. ja vielä lapsiensa silmien edessä.
Kidutus ei kuitenkaan ehtinyt kestää kuin pari hassua sekuntia, kun Letician lantio alkoi reagoimaan. Vihlova kipu sai naisen vetämään kätensä lantiolleen ja samassa käsi peittyi lämpimästä verestä ja yhtäkkiä kirous katkesi. Leticia tuijotti hetken sadasosan kättään ja samassa kipu iski tajuntaan ja hänen jalkansa pettivät. Hän lysähti polvilleen pidellen kylkeä kädellään.
Kivusta huolimatta järki käski häntä toimimaan. Jästimies kapusi jaloilleen ja samassa Leticia heitti unhoittamistaialla tuota pyyhkien kaiken muiston viimeisen viiden minuutin ajalta tuon päästä. Sitten hän lankesi vielä toiseen anteeksiantamattomaan ja käski tuon palata kylään. Hän ei ollut tappaja.. Ei edes anteeksiantamattomien kirousten käyttäjä.
"O-oletteko kunnossa?" Leticia kysyi kääntyen poikiensa puoleen katse huolesta sumeana. Hän yritti hymyillä hieman rohkaisevasti ja sipaisi Mischan poskea hieman kädellään. Hänen.. Hänen pitäisi selittää noille..
"Ä-äiti!" Rico älähti itkuisena ja kauhuissaan Letician kaaduttua polviltaan siihen tielle, muttei kyennyt liikkumaan. Jotenkin pienen pojan ajatuksissa hän jo syytti itseään tästä kaikesta ja hän pelkäsi. Pelkäsi ettei äiti enää nousisi.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Su Syys 11, 2011 9:59 pm

Rabastan laski sauvansa alas kidutuskirouksen iskiessä jästi mieheen. Hän ei sitä ollut loitsinut vaan Leticia. Leticia joka ei ollut koskaan ennen käyttänyt anteeksiantamattomia ja joka oli viimeinen ihminen jonka Raba oli kuvitellut niihin turvautuvan. Ilmeisesti tuo mies oli kuitenkin ylittänyt jonkin rajan ja saanut Letician käyttämään kirousta jota nainen tuskin koskaan muuten olisi edes harkinnut. Mies sätki ja vääntelehti maassa hetken tuskissaan, ehkä liiankin vähän aikaa Raban mielestä ja sitten tuo vain jäi siihen tielle makaamaan.
Ei sitä ihan noin vain ylös pääsisikään.
Rabastanin katse siirtyi jästistä Leticiaan ja vasta nyt mies tajusi, että miehen ammuttua tuo oli kuitenkin osunut. Ei poikiin ,mutta Leticiaan! Naisen vajotessa polvilleen tielle lähti Rabastan kiiruhtamaan noiden luokse ja huomio kyllä kävellessään miten Leticia kuitenkin vielä kohotti sauvansa ja ilmeisesti pyyhki jästimiehen mieltä ja komeennutti tuon sitten tiehensä koska niin kiltisti äijä lähti matkoihinsa.

Mischa ei oikein ollut tiennyt mitä tapahtui ennen kuin tuo äitinsä takaa vilkaisi hieman ja näki sen miehen tuskissaan. Nopasti poika kuitenkin piiloutunut takaisin äitinsä taakse kauhuissaan ja sulkenut silmänsä miehen nähtyään ja vasta äidin vajotessa polvilleen maahan avasi tuo taas silmänsä ja tapitti äitiään tietämättä oikein mitä tapahtui, mutta äitiin oli tainnut sattua pahasti.
Poika nyökkäsi hieman Letician udellessa heidn vointiaan ja huomioidessaan taas kaiken sen veren mitä äidin sormien välistä valui. Eikai äiti kuolisi ,koska he olivat olleet niin tuhmia ja lähteneet ilman lupaa metsään?

" Pojilla on ilmeisesti kaikki hyvin?", Rabastan kysyi päästyään muiden luokse ja vilkaistuaan ensin kumpaakin poikaa käänsi sitten huolissaan katseensa Leticiaan. Rabastan ojensi molemmat kätensä pojille molempien tartuttua niihin kertoi Rabastan vievänsä pojatkin Agathan luokse ja vievänsä sitten naisen Mungoon. Sanojensa jälkeen mies kaikkoontui hetkeksi, mutta hyvin pian tuo oli taas takaisin siinä tiellä ja mitään sen enempää sanomatta kaikkoontui uudelleen nyt vain Leticia mukanaan ja päämääränään Mungo.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Su Syys 11, 2011 10:19 pm

Leticia havahtui jonkin kirkkaan paistaessa hänen suljettujen silmäluomiensa läpi suoraan hänen silmiinsä. Hän käänsi hieman päätään yrittäen karata tuolta kirkkaalta valolta, mutta se tuntui tulevan suoraan hänen yläpuoleltaan eikä sitä päässyt karkuun. Hetken aikaa hän vain makasi siinä paikallaan ja pikkuhiljaa hänen ajatuksensa alkoivat liikkua. Missä hän oli ja mikä se kirjas valo oli..?
Leticia raotti hieman toista silmäänsä, mutta joutui sulkemaan sen sitten saman tien koska kirkas valo oli vain.. noh, liian kirkas. Mutta se ei ollut aurinko vaan.. jokin lamppu. Outoa. Ei hänen sänkynsä päällä kotona ollut sellaista lamppua, missä hän oikein oli?
Leticia avasi silmiään uudemman kerran ja armottomasti räpytellen sai näkökenttänsä laajenemaan. Hän makasi valkeassa huoneessa, jonka seinällä oli jokin ruma tyhjä taulu. Ja joku pöytä ja pöydällä jokin viherkasvi. Leticia käänsi päätään ja äkkäsi samassa yhden vaalean pörröpään siinä ihan vieressään. Nukahtaneena sängyn reunaa vasten, käsi hänen omaansa pidellen. Näky hymyilytti Leticiaa hieman ja hän käänsi taas katseensa tutkimaan ympäristöä. Okei, hän oli Mungossa.. mutta miksi..
Koska joku jästimies oli uhkaillut Ricoa ja Mischaa ja sitten ampunut häntä. Ja hän.. hän oli.. Jos Letician kasvoilla olisi ollut yhtään väriä, olisi se väri valahtanut hänen kasvoiltaan sillä hetkellä kun kaikki palautui hänen mieleensä. Oliko hän.. kiduttanut sitä miestä?! Leticiaa puistatti ajatus ja pienen liikahduksen myötä lantio ilmoitteli itsestään ja Leticia nosti hieman ohutta peittoa nähdäkseen kylkensä. Tai no.. siteethän kyljessä oli, joten se siitä. Ainakin hän oli elossa ja se.. se mies oli ansainnut kaiken.

Leticia siirsi katseensa takaisin Rabastaniin ja hymyili aavistuksen vaikka nyt hänen mieltään alkoi pieni huoli varjostamaan. Olihan hän hengissä ja yllättävän hyvässä kunnossa ja kai se jästimieskin.. eli yhtä kaikki. Mutta miten oli poikien laita?
"Rabastan," Leticia sanoi puoliääneen ja laski kätensä haromaan tuon tukkaa hieman.
Rabastanin havahduttua, Leticia oli heti kyselemässä miten pojat voivat ja missä nuo olivat. Ja missä Chailyn oli!

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Rabastan Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1420
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Su Syys 11, 2011 11:11 pm

Rabastanin ilmiinnyttyä Mungon aulaan oli paikalla heti hoitajia auttamassa ja ripeästi Leticia otettiinkin sisään ja kiidätettiin suoraan saamaan tarvittavaa hoitoa. Se luoti mikäli se ei ollut vain raapaissut täytyi saada ainakin pois ja verenvuoto loppumaan. Rabastan jätettiin siihen, mutta aika pian tuollekkin tultiin infoamaan mitä tehtäisiin ja mistä Raba voisi Letician löytää heti kun tuota oli hoidettu. Kiiteltyään tiedoista etsi mies itselleen vain paikan jossa istua siihen asti kunnes miehelle tuntien jälkeen tultiin ilmoittamaan, että Letty voi oikein hyvin ja mitään vakavaa ei ollut sattunut. Parantaja tottakai halusi tietää mitä oli tapahtunut ja Rabastan kertoi. Kaiken muun paitsi sen, että Letty oli kääyttänyt anteeksiantamattomia.

Letician huoneeseen päästyään Rabastan raahasi itselleen vain tuolin tuon sängyn vierelle ja saatuaan naisen käden omaansa ja siliteltyään hetken siinä tuon hiuksia painoi mies itsekkin lopulta päänsä alas ja sulki hetkeksi silmänsä. Letty ei ehkä heräisi hetkeen. Vasta Letician herätellessää Rabastania mies kohotti päänsä siitä vuoteelta ja hetken silmiään räpyteltyä tuo tajusi naisen kysyneen häneltä jotakin.
" Pojat.. ne voi hyvin. Ovat ihan kunnossa vaikka taisivat säikhtää molemmat ihan kunnolla. Ne on naapurissa Agathan luona ja Chailyn on siellä myös". Raba nousi venytellen ylös siitä ja kumartui painamaan suukon naisen otsalle. Tuo näytti voivan ihan hyvin vaikka tuota oli juuri ammuttu.
" Sä haluat varmasti nähdä ne joten mä käyn hakemassa pojat", Rabastan lupaili ja kaikkoontui huoneesta sanojensa jälkeen.

Ilmiintyessään takaisin Letician huoneeseen oli miehen mukana kaikki muksut. Pojat taisivat molemmat olla edelleen hieman kauhuissaan ja surkeana siitä mitä äidille oli tapahtunut ja Rabastan kehoitti noita vain menemään lähemmäs.
" Äiti on ihan kunnossa", mies jatkoi hymyillen ja veti sen tuolin kauemmas sängystä jotta pojilla oli tilaa ja istui sitten alas Chailynin kanssa. Onneksi tuo oli niin rääpäle ettei mitään ymmärtäny. Oli tyytyväinen niin kauan kuin sai nukkua rauhassa ja ruokaa tuli kun huudettiin.
Mischa antoi suosiolla Ricon mennä edeltä ja seurasi itse perästä jääden jopa hieman veljensä taakse. Koska pelkäsi lähinnä, että äidist tulisi kamalasti vieläkin verta jostakin. Eikä hän halunnut että äitiin sattui..
" Eikai.. sunhun satu nyt..?", poika lopulta uskaltautui kysymään varovasti
Takaisin alkuun Siirry alas
http://littlebylittle.palstani.net
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Su Syys 11, 2011 11:32 pm

Rabastanin vakuuteltua että pojat voivat hyvin ja että tuo hakisi heidät tänne, Letician kasvoille nousi huojentunut hymy. Hän nyökkäsi Rabastanille tuon ehdotettua poikien hakemista ja samassa mies jo kaikkoontuikin huoneesta. Leticia painoi päänsä tyynyyn ja huokaisi itsekseen. Se kaikki oli tapahtunut niin nopeasti ja.. niin lähellä heidän kotiaan. Mitä jos hän ei olisi ehtinyt paikalle ajoissa? Mitä jos poikia olisi sattunut ja.. Mitä jos noista jompikumpi makaisi nyt siinä hänen sijassaan? Leticia nielaisi hieman surkeana. Hän olisi miellään ottanut vaikka parikin laukaisua itseensä poikien sijaan. Jos hän ei olisi ollut ottamassa luotia vastaan niin hän ei olisi voinut ikinä antaa itselleen anteeksi tätä kaikkea.
Sitäpaitsi se mies.. se oli tähdännyt Ricoon.. Ja ihan aikomuksenaan tappaa viaton lapsi.
Letician ajatus katkesi pienen poksahduksen kuuluttua ja hän avasi silmänsä. Siinä hänen edessään seisoi Rabastan pieni käärö sylissään ja kaksi hyvinkin pelokasta poikaa kiinni housun lahkeissaan.

Letician kasvoille nousi lempeä hymy todettuaan omin silmin poikien olevan aivan vahingoittumattomia, joskin hyvin järkyttyneitä. Rabastanin kehotettua poikia astumaan lähemmäs, nuo olivat hyvin epävarmoja asiasta ja vasta kuultuaan isän vakuuttelut siitä että äiti oli ihan kunnossa, pojat uskaltautuivat vähän lähemmäs. Mischa oli veljeksistä ensimmäinen, joka sai sanan suustaan ja vastaukseksi ensin äitinsä hymyn ja sitten vakuuttelut siitä että kaikki oli hyvin.
"Ei, Mischa, ei satu," hän sanoi ja kurotti koskettamaan poikiensa kasvoja hieman, "olen kunnossa, minun pitää vain levätä hieman."
"M-mitä.." Rico aloitti muttei saanut takelleltua kysymystään ulos. Hän halusi tietää mitä oikeastaan oli tapahtunut ja miksi.. Ja pyytää äidiltä anteeksi että he olivat lähteneet ilman lupaa metsään. Leticia taisi huomata tämän kaiken pojista. Tai arvasihan hän jotenkin että melko varmasti nuo syyttivät itseään tapahtuneesta.
"Tulkaahan tänne," Leticia sanoi ja taputti sänkyä kummallakin puolellaan. Rico vilkaisi Mischaa ja kiersi sitten sängyn toiselle puolelle ja kömpi sinne äitinsä viereen.
"Varovasti," Leticia sanoi hymyillen poikien noustessa siihen hänen viereensä. Hän veti nuo lähelleen ja suukotti molempien päälakea.
"Kaikki on hyvin," hän sanoi pojille, "mutta luvatkaa ettette lähde enää yksin pois pihasta. Nämä ajat eivät ole turvallisia koska jästit.. eivät juuri nyt tykkää meistä kovin paljoa."
"A-anteeksi," Rico kuiskasi ja painoi päänsä äitinsä hartiaan. Ehkä hänen olisi pitänyt kahdeksan vuotiaana olla rohkeampi, mutta sillä hetkellä hän ei voinut. Hänestä tuntui niin pahalta.
"Pojat," Leticia sanoi ja nosti hieman poikiensa kasvot omiaan kohti, "tämä ei ole teidän vikanne. Tämä ei ole kenenkään vika."

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Mischa Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Ma Syys 12, 2011 12:02 am

Äidin vakuuteltua, ettei tuohon sattunut pystyi Mischa hieman jo hymyilemään vaikka tuonkin pienessä mielessä kävi, että äidiltä pitäisi kyllä pyytää anteeksi sitä metsäreissua. Ricon kierrettyä sängyn toiselle puolelle äidin pyydettyä kapusi Mischa itse siitä omalta paikaltaan äidin toiselle puolelle makoilemaan. Rico ehti pyytää kuitenkin anteeksi ensin ja heti veljensä perään pyysi Mischakin.
" Ei me haluttu et se sua ammutaan..", Mischa jatkoi ja sulki suunsa kun tuolle sanottiin ettei se ollut heidän vikansa, että niin oli käynyt. Äidin vielä varoiteltuakkin jästeistä Mischa vain nyökytteli hieman. Olihan vanhemmat aikaisemminkin käskeneet pysyä pihassa ja erossa jästeistä nyt kun nuo eivät oikein pitäneet heistä.
" Äiti mitä sä teit sille jästille kun se.. kiemurteli silleen. Ihan kuin sillä olis ollu vatsakipuja?", Mischa kysyi taas vuorostaan. Se oli ollut myös pelottavaa.
" Halusitko sä et siihen sattuu kun se ampu sua?", poika jatkoi uteluaan ja nosti hieman päätään nähdäkseen äitinsä kasvot. Ehkä oli pieni onni, että se jästi oli sattunut matkanvarrelle. Nyt heille ei oikeastaan oltu vihaisia siitä, että he olivat lähtenet metsään ilman lupaa, mutta ei Mischa silti ollut halunnut, että äitiin sattuu. Ei tuo kuitenkaan halunnut päätyä äidin keittoonkaan.

_________________
" He’s more interested in dragons than women."
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Ma Syys 12, 2011 12:22 am

"Ette tietenkään halunneet, kulta," Leticia sanoi suukottaen Mischaa uudemman kerran otsalle pojan surkuteltua etteivät nuo olleet halunneet että häntä ammuttaisiin.
"Kyllä minä tiedän ettette te tarkoittaneet mitään pahaa tapahtuvaksi," hän sanoi silitellen poikiensa päälakia. Ricon ajatuksia painoi jo sama kysymys, minkä Mischa tällä kertaa ehti ensin kysymään. Tosin hän.. osasi jo melkein aavistaa mitä oli tapahtunut. Eihän hänelle oltu moisia kirouksia tietenkään vielä opetettu saatika näytetty, mutta jotenkin.. pieni aavistus oli silti jo olemassa.
Leticia sen sijaan ei tuntenut oloaan kovinkaan muakavaksi poikansa kysellessä moisia, mutta toisaalta kyllä Mischalla oli oikeus siihen. Hän ei olisi saanut missään tapauksessa käyttää kidutuskirousta eikä varsinkaan lapsiensa nähden, mutta.. Hän oli vain jotenkin.. unohtanut sen.
Mischan kysyttyä halusiko hän satuttaa jästiä koska tuo oli satuttanut häntä, Leticia mietti hetken. Hän näytti vakavalta, muttei missään muotoa toruvalta.
"En," hän sanoi lopulta, "en halunnut satuttaa sitä miestä koska se satutti minua." Hän piti pienen tauon ja katsoi molempia poikiaan vilkaisten syrjäsilmällä myös Rabastania, joka istui Chailynin kanssa tuolissa.
"Halusin satuttaa sitä, koska se.. se olisi voinut tehdä teille jotakin pahaa," hän sanoi päättäen ettei valehtelemisesta koituisi mitään hyvää. Joskus elämässään pojat kuitenkin saisivat kuulla anteeksiantamattomista kirouksista ja silloin vastassa olisivat vähän kamalammat kysymykset.
"Se loitsu oli paha loitsu," Leticia sanoi hetken hiljaisuuden jälkeen, "ja sitä te ette saa koskaan käyttää kehenkään." Leticia katsoi vakavan vetoavasti poikiinsa ja halusi noiden ymmärtävän kertaheitolla asian vakavuuden. Mutta kuitenkin niin etteivät pojat alkaisi liikaa ajattelemaan asioita. Nyt noiden oli vain hyväksyttävä tämä ja sitten unohdettava ja jatkettava elämäänsä.
"Se loitsu toimii molemmin puolin," Leticia sanoi vielä, "se satutti pahaa jästisetää, mutta sen takia äidistä nyt tuntuu pahalta. Koska sitä loitsua ei saisi käyttää. Ymmärrättekö?" Rico nyökkäsi hieman ja luuli oikeasti ymmärtävänsä mistä äiti puhui. Hän oli kai joskus kuullut mainittavan moisesta kirouksesta muttei silti tiennyt siitä juuri mitään.
"Mutta kertokaapas," Leticia aloitti yrittäen kääntää keskustelun jo hieman pirteämpiin asioihin, "millaista Agatha-tädin luona oli? Antoiko se teille taas niitä ikitoffeita, joiden pureskelussa menee kauan?" Leticia katsahti hymyn kera poikia odottaen noiden nyt hieman piristyvän. Hänestä itsestään tuntui edelleen pahalta. Hän ei ollut valehdellut pojille; hänestä tuntui ettei voisi elää itsensä kanssa sen jälkeen kun oli.. kiduttanut sitä jästimiestä. Hän muisti elävästi miltä se.. miltä se tuntui.

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Mischa Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Ma Syys 12, 2011 12:49 pm

Mischa taas ei ihan ymmrtänyt mistä oli ollut kyse, mutta tuolle riitti hyvin se mitä äiti sanoi. Tuntui jopa aika kivalta, että äiti heidän takiaan oli ollut valmis satuttamaan sitä miestä.
" Isi, olisitko säkin satuttanu sitä miestä?", Mischa äkkiä kysyi ja käänsi katseensa Rabastaniin joka hetken vain istui siinä sanomatta mitään, mutta vaihtoi kuitenkin nopean katseen Lettyn kanssa. Lopulta tuo pudisti hieman päätään.
" En ehkäpä. On paljon muitakin loitsuja joilla auttaa. Ei tarvitse aina olla satuttamassa", mies vastasi ja sanat kuulostivat niin omituisilta hänen suustaan. Rabastan oli kuitenkin aika varma, että tulisi vielä satuttamaan sitä miestä. Hän ei sille jästille antaisi anteeksi.
Tyytyväisenä saamaansa vastaukseen Mischa käänsi taas katseensa äitiinsä ja kuunteli kun tuo kertoi, että se loitsu oli paha ja sitä saanut käyttää. Se oli jo näyttänyt niin pelottovalta, että Mischa ei ainakaan koskaan halunnut oppia sellaista loitsua!

Mischa ainakin oli nopeasti unohtanut koko kidutuskirous jutun. Mitä sitä turhaan muistelemaan jo mennyttä asiaa kun siirryttiin jo paljon mukavampiin aiheisiin. Ei tuon pieneen mieleen muutenkaan mahtunut niin kovin montaa asiaa kerralla.
" Joo saatiin! Mutta isi tuli hakemaan kesken sen syömisen niin mä laitoin sen talteen mun taskuun..", poika selitti innoissaan ja ryhtyikin kaivelemaan taskujaan, mutta tietysti se toffeeklöntti oli jumittunut kiinni taskun kankaaseen eikä sieltä ollut ihan helposti lähtemässä.
" .. mutta tallessa on", poika jatkoi hymyillen ja kellahti sitten takaisin äitinsä vierelle udellen samalla koska tuo tulisi kotiin.

_________________
" He’s more interested in dragons than women."
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Ma Syys 12, 2011 1:09 pm

Leticia oli tyytyväinen poikien hyväksyttyä hänen selityksensä niinkin hyvin tai ainakin nuo näyttivät siltä. Äkkiä Mischa oli kuitenkin kääntynyt isänsä puoleen ja esittänyt tuolle puolestaan kiperän kysymyksen, jolloin Leticiakin vilkaisi miestä tietämättä oikein mitä ajatella tai mitä toivoa. Eihän Rabastan tosin ollut miestä satuttanut mitenkään, tuohan oli kiikuttanut ensin lapset pois paikalta ja sitten hänet tänne Mungoon. Ja ainakin Leticia halusi uskoa tuon pysyneen Mungossa koko sen ajan kun hän oli ollut taju kankaalla. Mutta siltikin. Vaikkei Rabastan olisikaan tehnyt mitään, tuo saattaisi silti.. Sanoa jotakin.. ei niin mukavaa.
Onneksi Letician pikkuinen pelko oli juuri niin turha kuin saattoi ja heti Rabastanin vastattua, nainen katui jo että oli epäillyt miestä. Hänen kasvoilleen itseasiassa nousi pieni hymy, koska Rabastan hoiti asian niin ihanan isällisesti. Vaikka totta oli ettei Leticia ollut ikinä uskonut kuulevansa moisia sanoja miehensä suusta.

Letician puheenaiheenvaihto oli toiminut ihanteellisesti. Mischa alkoi jo heti selittämään toffeesta ja siitä kuinka oli tunkenut sen taskuunsa isän tultua hakemaan kesken kaiken. Pojan innostuneisuus sai Leticiankin paremmalle tuulelle ja tuo naurahtaen katsoi kuinka poika kaiveli taskuaan saamatta toffeeta kuitenkaan irti.
"Me tuotiin sullekin toffeeta," Rico sanoi kaivellen puolestaan omia taskujaan vetäen sitten esiin muutaman ison toffeen. Leticia naurahti uudemman kerran ja kiitti poikia eleestä, mutta kehotti noita kuitenkin syömään itse toffeensa. Hän ottaisi sitten toisen kerran. Rico hymähti hieman ja antoi Mischalle sen toisen toffeepalasen ja heitti isälleen toisen. Alkaen sitten availla omaansa.
Leticia vilkaisi Mischaa tuon kömpiessä takaisin hänen viereensä ja kestohymy tuntui jumittuneen hänen kasvoilleen.
"En.. En itseasiassa tiedä," hän vastasi pojan kysymykselle, "mutta varmaan ihan pian.." Hän nosti katseensa Rabastaniin kuin olettaen että tuo tietäisi jotakin asiasta. Ehkä parantaja oli kertonut tuolle jotakin.
"Tiedätkö sinä, Rabastan mitään koska pääsen kotiin?" hän kysyikin, "kuka parantaja muuten hoiti minua?"

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Mischa Lestrange
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 01.06.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Ma Syys 12, 2011 7:57 pm

Mischa otti mielellään vastaan sen uuden toffeen kun edellinen näytti olevan niin jumissa, että sitä tuskin saisi irti ilman irroitustaikaa. Äiti varmaan hoitaisi namin irti taskusta ennen kuin laittaisi housut pyykkiin. Poika ryhtyi availemaan toffeen papereita ja siinä samalla tuo ehti kuitenkin vielä utelemaan äidin kotiin pääsystä. Pitihän äiti saada nopeasti kotiin, koska isä ei osannut tehdä ruokaa eikä .. paljoa mitään muutakaan.
" Koko talo on pian muuten ihan likanen ja me kuollaan nälkään", Mischa mutisi ja pudotti karkin paperin siihen pöydälle ennen kuin laittoi namin suuhunsa. Se saisi pojan pysymään ainakin hiljaa jonkin aikaa.. niin kaua kuin tuo sitä toffeeta jaksoi mussuttaa.

Rabastan otti kiinni sen hänelle heitetyn toffeen ja saatuaan paperit pois laittoi sen suuhunsa.
" Se oli sellanen blondi nainen..", Raba sanoi hetken kuluttua mussutttuaan ensin hetken sitä toffeeta suussaan eikä voinut olla virnistämättä hieman Leticialle.
" En mä nimi kyl-", miehen lause jäi kuitenkin kesken kun ovi lennähti auki ja sisään pelmahti hyvin kiihtyneen oloinen hoitaja. Hetken Rabastan jo ehti luulla, että joku oli ilmestynyt paikalle kertomaan, että Leticia kuolisi sittenkin, mutta heti kun mies tunnisti tulijan Alisoniksi kaikki oli hyvin ja tuo uskalsi rentoutua.
Alison sen sijaan vilkaisi jokaista huoneessa olijaa ennen kuin jäi tapittamaan siskoaan.
" Mitä sä oot taas menny tekemään! Sä se et osaa pysyä poissa hankaluuksista vaikka, luojan kiitos sun takias pojat on kunnossa mutta silti!", nainen selitti niin nopeasti ja huitoi samalla käsillään kuin hullu selittäessään.
" Ja joo mä tiedän jo mitä sä sille jästille teit. Miten sä voit alentua johonkin semmosiin? Ministeriöntyöntekijä...", Alison jatkoi pauhaamistaan ja samaan aikaan Mischa pomppasi jo alas sängystä mennäkseen tervehtimään kummitätiään paremmin,"Letty sä olet nii- joo hei Mischa.. eh älä.. sun kädet on ihan tahmeat..". Alisonin pauhaaminen taukosi lopulta kun tuon piti alkaa irrotella siskonpoikansa tahmeita pieniä käsiä työvaatteistaan.

_________________
" He’s more interested in dragons than women."
Takaisin alkuun Siirry alas
Leticia Mayer
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1191
Join date : 22.02.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Ma Syys 12, 2011 8:23 pm

Leticia ei ehtinyt edes tajuta reagoida Rabastanin selitykseen blondista naisesta ja nimikylteistä kun huoneeseen äkkiä ryntäsi joku hullu nainen nimeltä Alison. Leticia säpsähti vaistonvaraisesti hieman ja lantionseutua kirpaisi. Rico oli säpsähtänyt myöskin äkkinäistä liikettä ja samoin Mischa.. Eikä Chailynkään ollut, vaikka pieni ja melko aivoton olikin, jäänyt pelästymättä. Alison tuntui hetken aikaa vain ajattelevan asiaa ja Leticia oli jo aikeissa kysyä mitä ihmettä, mutta samassa tuo armas sisko alkoikin karjumaan hänelle. Samalla hetkellä Chailyn alkoi parkumaan Rabastanin sylissä ja hetken Leticiasta tuntui että hänen tärykalvonsa räjähtäisivät ja hän kuolisi siihen paikkaan.
"Hei mä en.. Miten niin taas?" Leticia yritti puhua siskonsa päälle mutteihän hän mitään suunvuoroa saanut. Kuten ei koskaan Alisonin seurassa ja tämmöisissä tilanteissa vielä vähemmän. Alisonin selitys taukosi aavistuksen verran ja Leticia oli jo huokaista helpotuksesta ja torua tuota Chailynin herättämisestä, mutta sisko jatkoikin.. ja millä aiheella!!
"A-alison," Leticia änkytti jäädyttyään hetkellisesti koska ei kyennyt ymmärtämään miten tuo tiesi mitä hän oli tehnyt ja heti hänen ajatuksiinsa nousi kauhea ajatus siitä.. kuka muu tiesi?! Hänen koko uransa oli vaakalaudalla.. Hänen perheensä oli vaakalaudalla.. Hänet voitaisiin.. voitaisiin lähettää Azkabaniin!!
"Äh.. Katso nyt mitä teit," Leticia sanoi viitaten Chailyniin, "herätit Chailynin! Voisit.. Vähän ajatella ennen kuin ryntäät huutamaan! ... Sulje se ovi."
Alisonin suljettua oven perästään, Leticia viittoi tuon jokseenkin äkäisenä luokseen. Äkäisenä.. ja peloissaan.
"Mitä.. Mistä hemmetistä sinä tiedät mitä minä tein?" Leticia kysyi painokkaalla, mutta vaimealla äänellä jottei Chailyn saisi taas itkukohtausta.
"Ja kuinka moni tästä tietää?!"

_________________
"I know there's darkness in you. But there's goodness in you too. And when I look into your eyes, that's what I see."
Takaisin alkuun Siirry alas
Alison Mayer

avatar

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 17.07.2011

ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   Ma Syys 12, 2011 9:54 pm

Chailynin alkaessa huutamaan oli Rabastanin huomio heti tytössä ja tuolta meni siksi melkein ohi kaikki se mitä Alison oli tullut sanomaan. Eihän mies edes kuullut mitään tyttärensä huutamisen takaa ja kun hän lopulta sai tytön rauhottumaan oli huoneessa jo lopetettu se meuhkaaminen.

Alison kävi laittamassa oven kiinni käskyn saatuaan ja hieman rauhoittuaankin asteli sinne sängyn vierelle samalla kyn pyyhki tahmaa housuiltaan.
"Mistäs luulet, että kuulin?", nainen mutisi ja kohotti samalla katseensa Rabastaniin joka naurahti hieman.
" Heti kun kuulin, että sut tuotiin tänne halusin kuulla miksi ja mitä on tapahtunu. Tuo sun miehes on aika helppo saada puhumaan", Alison jatkoi ja sai Rabalta osakseen hieman nyrpeän katseen. Ennen kuin Alison ehti Letician kysymykseen mitään sanoa vastasi Rabstan jo siihen, ettei kukaan muu kuin he.
" Ehkä Alisonkin tajuaa joskus olla hiljaa, eikä puhu tästä edes kotona", Raba sanoi ja nousi ylös siitä tuolilta tytön kanssa ja asteli itsekkin sängyn vierelle. Kyllä Rabakin tiesi millaisessa pulassa Letty olisi jos asia lähtisi leviämään. Vaikka tuo olikin kiduttanut vasta kun oli itse saanut osumaa ja sen voisi laskea itsepuolustukseksi.. silti oli parempi, että asiasta kuulisi kukaan ulkopuolinen.
Alison nyökkäsi vain hieman merkiksi, että tottakai tajusi! Miksei olisi tajunnut? Eikai hänkään nyt halunnut siskonsa joutuvan töissä pulaan tai mikä pahempaa joutua Azkabaniin!
" Pidätkö sä mua ihan idioottina? Jos Leticia lähetettäisiin tän takia Az-", Alison aloitti, mutta Raban varoittavan katseen huomatessaan tajusi vaeta. Ehkä Azkabania kannattaisi mainita lasten kuullen..

" Haluatko sä, että mä ilmotan äidille ja isälle että olet täällä?", Alison lopulta kysyi jotta puheenaihe vaihtuisi edes hieman. Samalla tuo kurkotti siitä sängyn ylitse pahoittelemaan Chailynille riehumistaan ja lupasi käydä hakemassa tytölle korvaukseksi hieman maitoa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Pikkupöllöjen pelastusoperaatio   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Pikkupöllöjen pelastusoperaatio
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Letty ja Raba-
Siirry: